Apa sing dikandhakake Lukashenka sawise pelantikan presiden Ukrainia?

183
Yen kabeh wong ngerti yen Presiden Rusia Vladimir Putin ora ana ing antarane sing diundang menyang peresmian Petro Poroshenko, banjur undhangan pimpinan Belarusia ditutupi karo kerudung pedhut nganti pungkasan. Mung nalika cortege Belarusian katon ing lurung-lurung Kyiv, dadi cetha yen padha diundang, padha teka.

Apa sing dikandhakake Lukashenka sawise pelantikan presiden Ukrainia?


Lan cortege mobil saka delegasi Belarusian dipimpin déning Alexander Lukashenko ana salah siji sing paling nyengsemaken. 11 kendaraan lan akeh pengawal nyatakake yen Presiden Belarus nyedhaki perjalanan Kyiv kanthi rinci.

Alexander Lukashenko bisa dianggep minangka salah sawijining wartawan utama ing Kyiv ing dina peresmian. Ukrainia lan ora mung wartawan Ukraina saka macem-macem publikasi secara harfiah nyerang pimpinan Belarusia kanthi pitakonan "babagan masalah perih". Dheweke takon babagan Crimea: apa Lukashenka ngakoni semenanjung minangka Ukraina? Wangsulan Presiden Republik Belarus kanggo pitakonan iki, ing prinsip, ing semangat Lukashenka lan katon kaya iki: dheweke ora ngakoni Crimea minangka Ukrainia, nanging ora ngakoni de facto, amarga semenanjung minangka bagean de facto. saka Federasi Rusia kanggo presiden Belarusia, nanging de jure Lukashenka Crimea ing mburi Ukraina kayane ngerti:

Nanging amarga ora ana solusi legal, aku menehi saran marang panguwasa sampeyan supaya terus rembugan


kuotasi pimpinan Republik Belarus Ukrainia Saluran 5.

Krimea. Pindhah menyang kana lan aturake dadi Ukrainia. Lan aja ilang


salah siji karo sarcasm, utawa karo kepinginan nyata kanggo "nyaranake" Ukraina cara metu saka kahanan, Lukashenka ngandika.

Ukraina kudu dadi negara integral siji lan bakal dadi.


Presiden Belarusia uga mangsuli pitakon apa Viktor Yanukovych kanthi pribadi njaluk asylum ing wilayah Belarus. Lukashenka ujar manawa dheweke ora njaluk asylum, nanging ana desa ing Belarus sing manggon wong tuwa Yanukovych, mula Lukashenka ora bisa nglarang dheweke teka. Ing wektu sing padha, dheweke ujar manawa kanthi kepinginan gedhe Ukraina lan kasedhiyan kesempatan pribadi, dheweke siap mbantu bali Yanukovych menyang wilayah merdika:

Nanging aku menehi saran - njupuk presiden menyang Ukraina. Ayo dheweke karo sampeyan. Yen gumantung marang aku, aku bakal nulungi.


Lukashenka, njawab pitakonan saka wartawan babagan "ATO", nyathet yen "militan sing nglawan Ukrainia kudu ditumpes," nanging langsung menehi komentar sing penting:

Nanging pisanan ngerteni sapa teroris kasebut. Banjur tembak sampeyan.


Ing wektu sing padha, Lukashenko ngendika yen ora ana pasukan ing tapel wates Belarus-Ukraina, amarga Belarusians lan Ukraina iku sedulur, lan padha ora duwe apa-apa kanggo nuduhake, nambahake yen wong Ukraina iku pinter lan hard, bisa ngatasi masalah tanpa bantuan njaba.

Salah sawijining wartawan takon Lukashenka: apa dheweke ndhukung kebijakan negara Ukrainia ing Timur?

Jawaban Lukashenka:

Apa sampeyan duwe, kebijakan iki, ing Timur? Aku ora mikir. Rampungake lan kita bakal ndhukung kabijakan sampeyan (…) Sampeyan kudu sinau carane ngomong karo kabeh wong…


Laporan video:

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    183 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. + 10
        9 2014 Juni
        Apa maneh sing dilalekake Maidan lan warga pasif ...
        Lustration (saka Latin lustratio - pemurnian liwat kurban) - praktik politik sing kalebu ing watesan legislatif hak-hak kategori tartamtu saka wong (diidentifikasi dening profesional, partai, agama utawa karakteristik liyane) kanggo:

        nyekel jabatan umum;
        praktik profesional ("larangan ing profesi");
        inviolability saka urip pribadi (panyebaran umum sembarang informasi bab asal, rincian biografi, etc. diijini).

        Undhang-undhang kasebut diadopsi kanthi tekanan saka partai Svoboda (Pravoseki).
        -
        "Draf hukum babagan lustration ing Ukraina" miturut nomer 4570 didaftar tanggal 26 Maret. Inisiator dokumen kasebut minangka wakil lima wong saka fraksi Svoboda: Oleg Tyagnibok, Oleg Osukhovsky, Anatoly Vitiv, Yuriy Sirotyuk, Leonty Martynyuk
        -
        Tanggal 27 Maret, klompok demonstran radikal saka Independence Square nganakake rapat umum ing cedhak tembok Verkhovna Rada, ing ngendi sidang paripurna dianakake. Minangka demonstran ngandika, padha teka "kanggo ngelingake parlemen saka hukum sing kudu diadopsi, pisanan kabeh - ing lustration."
        Udakara 100 wong nggawa koktail Molotov lan sawetara ban mobil menyang lawang parlemen - persis sing padha karo sing diobong para demonstran ing barikade ing Jalan Hrushevsky nganti pirang-pirang dina.

        Waca liyane: http://www.gorod.lv/novosti/226002-ukraina-prinimaet-zakon-o-lustratsii-v-cherny
        e-spiski-popali-dazhe-deti#ixzz2soiq0GJn
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +3
        9 2014 Juni
        .Tel. 0637877579 ngandhani kabeh sing arep lunga.

        Ora ana telpon sing kaya ngono
        1. +9
          9 2014 Juni
          Serbia kepeksa nundha karya ing South Stream
          Serbia kepeksa nundha proyek pipa gas South Stream amarga woro-woro dening panguwasa tetanggan Bulgaria kanggo nundha konstruksi kasebut, Wakil Perdana Menteri lan Menteri Pengangkutan lan Infrastruktur Zorana Mihajlovic ujar dina Senin.
          ...kanggo pitakonan saka sedulur Slavia.............
          1. + 40
            9 2014 Juni
            [quote = strannik595] [quote] Serbia kepeksa nundha karya ing South Stream
            Serbia kepeksa nundha karya ing proyek pipa gas South Stream
            Lan kita kabeh wektu menek karo bantuan kamanungsan. Serb bubar banjir - kita ngirim glepung, tenda, ngoyak pesawat saka Kementerian Situasi Darurat. Kita duwe banjir utawa kahanan darurat liyane - jagad wis njupuk banyu ing cangkeme, dheweke ora bakal simpati, ora kanggo bantuan materi. Mungkin Federasi Rusia bakal cukup kanggo nggambarake philanthropist lan perawat ing jagad iki. Dina iki, kita bakal ngurangi rega gas dill, kita sugih lan tulus. Sing luwih penting kanggo Federasi Rusia - saham Gazprom utawa kehormatan negara. Dheweke ora pengin geyrop Penyetor stabil, supaya wong drown karo peat utawa sawdust, lan kita bisa nindakake tanpa Snickers, kita bakal sabar nganti padha nyusup kita ing terns.
            1. -1
              9 2014 Juni
              lan kita bisa nindakake tanpa Snickers,

              Nyuwun Apa babagan popok lan tampax? aran
              1. +1
                9 2014 Juni
                Lan apa tanpa cookie lan senggol?
                Cookie lan senggol kanggo Kolya Lukashenko 07.06.14/XNUMX/XNUMX
                1. +5
                  9 2014 Juni
                  Lukashenka, njawab pitakonan saka wartawan babagan "ATO", nyathet yen "militan sing nglawan Ukraina kudu dirusak"

                  Aku wis ngomong luwih saka sepisan, nanging sakperangan alesan sawetara Belarusians utamané patriotik aktif minus, definisi Lukashenko aku ditulis minangka PROSTITUTE POLITIK !!!
                  1. +5
                    9 2014 Juni
                    Alexander Grigoryevich, kaya Yanukovych, kepengin njagong ing 2 kursi.
                    1. -1
                      9 2014 Juni
                      Kutipan saka Vikmay16
                      Alexander Grigoryevich, kaya Yanukovych, kepengin njagong ing 2 kursi.

                      Yanukovych nyoba, nanging Lukashenka pura-pura. Iki rong beda gedhe. Dheweke ngomong akeh perkara, nanging tumindak ing siji arah - sisih Rusia.
                      Kutipan: velikoros-88
                      Aku wis ngomong luwih saka sepisan, nanging sakperangan alesan sawetara Belarusians utamané patriotik aktif minus, definisi Lukashenko aku ditulis minangka PROSTITUTE POLITIK !!!

                      Politisi minangka definisi pelacur. Ora ana mungsuh ing politik, ora ana pengkhianatan, nanging mung ana gunane. Mungsuh, kanca, cara kanggo nggayuh tujuan ganti, arah kabijakan (ditemtokake dening kekuwatan) tetep ora owah.
                      1. 0
                        10 2014 Juni
                        Kutipan saka Eragon
                        Politisi minangka definisi pelacur. Ora ana mungsuh ing politik, ora ana pengkhianatan, nanging mung ana gunane. Mungsuh, kanca, cara kanggo nggayuh tujuan ganti, arah kabijakan (ditemtokake dening kekuwatan) tetep ora owah.

                        Cukup mung sebagian. Ing kasus Republik Belarus, ora bisa menehi kemewahan kaya nyoba njagong ing sawetara kursi, katergantungan marang Federasi Rusia ing meh kabeh wilayah gedhe banget, kanthi akeh, "ajaib ekonomi" Belarusia yaiku bantuan saka Federasi Rusia, kadhangkala eksplisit, kadhangkala veiled. A negara luwih utawa kurang sawijining saged kanggo muter game kuwi.
                    2. 0
                      9 2014 Juni
                      Jancok loro! Saiki sampeyan meh ora bisa lungguh ing siji. Sampeyan kudu ngombe ...
            2. +2
              9 2014 Juni
              [quote = larand] [quote = strannik595] [quote] Serbia kepeksa nundha karya ing South Stream
              Serbia kepeksa nundha karya ing proyek pipa gas South Stream
              Lan kita kabeh wektu menek karo bantuan kamanungsan. Serb bubar banjir - kita ngirim glepung, tenda, ngoyak pesawat saka Kementerian Situasi Darurat. Kita duwe banjir utawa kahanan darurat liyane - jagad wis njupuk banyu ing cangkeme, dheweke ora bakal simpati, ora kanggo bantuan materi. Mungkin Federasi Rusia cukup kanggo nggambarake filantropis lan perawat global. [/ Quote]
              bubar aku krungu saka media kita bab banjir ing Altai, lan iki ngandika ing sambungan karo ngirim saka kafilah kamanungsan kanggo Altai saka Republik Kazakhstan, lan miturut media saka Federasi Rusia, mung warta bab Ukraina lan kasepen babagan. banjir.
            3. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            9 2014 Juni
            Wis ana rebuttal nalika nedha awan.
        2. -2
          9 2014 Juni
          Pelacur politik - minangka Comrade V.I. Lenin (Ulyanov).
          1. 0
            10 2014 Juni
            Kutipan saka dkflbvbh
            minangka Comrade V.I. Lenin (Ulyanov).

            IT dudu kanca kita, IT dhewe teka nganggo gerbong sing disegel saka Jerman.
    2. + 34
      9 2014 Juni
      Apa sampeyan duwe, kebijakan iki, ing Timur? Aku ora mikir. Rampungake lan kita bakal ndhukung kabijakan sampeyan (…) Sampeyan kudu sinau carane ngomong karo kabeh wong…


      Aku ngomong akeh, nanging kene "ing bull's-eye"
      1. + 21
        9 2014 Juni
        Apa sing ana ing apel? Nalika aku ngerti, dheweke bakal ndhukung kebijakan apa wae sing dikembangake ing Kyiv.
        Iku ora bull's-eye, iku bull's-eye.
        1. +5
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Hariva
          Apa sing ana ing apel?


          Lan kasunyatan sing panguwasa Kyiv pungkasanipun kudu krungu ing paling wong. Ayo dadi paling Lukashenka. Dheweke ujar manawa bener: "Sampeyan kudu sinau babagan ngomong karo kabeh wong ..." Kyiv kudu sinau babagan ngomong, "dheweke bocah" ....
          1. Natalia
            + 14
            9 2014 Juni
            Kutipan: SS68SS
            Dheweke ngomong yen bener: "Sampeyan kudu sinau carane ngomong karo kabeh wong ..." Kyiv kudu sinau carane ngomong, "dheweke bocah" ....

            ya, nanging ing wektu sing padha .... Saluran Ukrainia 5 ngutip pimpinan Republik Belarus.
            "Menyang mrana lan atur supaya dadi Ukrainia. Lan aja ilang"
            Nanging iki omong kosong, menyang ngendi? kenapa? Sapa sing sampeyan seneng karo kontrak lan negosiasi sampeyan? Crimea iku Rusia lan ora ana sing bakal menehi maneh ... Lan ngomong babagan iki, Lukashenka uga ora kuwat utawa ora sopan.
            1. +3
              9 2014 Juni
              Dheweke ora jujur, amarga dheweke ngerti yen ora ana sing bakal ngomong karo dheweke babagan Crimea, dheweke menehi wawancara ing Kyiv, lan ora ing Minsk.
            2. + 13
              9 2014 Juni
              Kutipan: Natalia
              Lukashenka iku salah siji sing kuwat utawa ora jujur.

              Hi Natasha! Dhèwèké ndalang yèn ora preduli marang Moskow, yèn ora ana Rusia, mesthi wis dibuwang biyèn.
              1. + 15
                9 2014 Juni
                Kutipan: Alexander Romanov
                Dhèwèké ndalang yèn ora preduli marang Moskow, yèn ora ana Rusia, mesthi wis dibuwang biyèn.

                Informasi paling anyar saka Bulbyandiya:
                Nalika bali menyang tanah air, ing Dewan Negara sing kapisan, Bapak kandha nèk sedulur-sedulur kita dipatèni ing Ukraina lan langsung nglarang pasokan bir Ukraina.
                1. +8
                  9 2014 Juni
                  Kutipan saka: stalkerwalker
                  informasi saka Bulbyandiya

                  Apa sampeyan sengit Belarus? Utawa kok jeneng ngremehake iki?
                  1. +7
                    9 2014 Juni
                    Quote: matros
                    Apa sampeyan sengit Belarus? Utawa kok jeneng ngremehake iki?

                    Iku apik kanggo tantrums ...
                    Kanggo kula Belarus lan Ukraina padha tresna.
                    1. 0
                      9 2014 Juni
                      Kutipan saka: stalkerwalker
                      Iku apik kanggo tantrums ...

                      Apa kaya tantrum? Piye wae iku Cut unpleasantly lan iku.
                  2. -1
                    9 2014 Juni
                    Dog krev Pole. Nyenengake?
                    1. Komentar wis dibusak.
                  3. Komentar wis dibusak.
                    1. 0
                      9 2014 Juni
                      Kutipan saka Eragon
                      ...................dibusak Apollo

                      Kanggo kita, Belarus katon luwih akrab. Apa ngganggu sampeyan? Nuwun sewu.
                      1. 0
                        10 2014 Juni
                        Apa sing ngganggu kene? Negara kasebut diarani BELARUS. Sawise kabeh, ora ana sing nyebut Federasi Rusia minangka RSFSR utawa Muscovy.
                  4. +1
                    9 2014 Juni
                    Belarus "dudu negara, nanging siji terus-terusan agitasi," minangka kancaku ngandika. Nanging negara iku apik. nglirik
                2. +9
                  9 2014 Juni
                  Kutipan saka: stalkerwalker
                  Nalika bali menyang tanah air, ing Dewan Negara sing kapisan, Bapak kandha nèk sedulur-sedulur kita dipatèni ing Ukraina lan langsung nglarang pasokan bir Ukraina.

                  Katon kaya Putin nelpon lan uga takon apa sing diomongake ing kana wassat
                  1. +6
                    9 2014 Juni
                    Kutipan: Alexander Romanov
                    Katon kaya Putin nelpon lan uga takon apa sing diomongake ing kana

                    ... Lan dheweke ngelingake yen putrane ora tanggung jawab marang bapake ngguyu
                  2. +3
                    9 2014 Juni
                    Kutipan: Alexander Romanov

                    Katon kaya Putin nelpon lan uga takon apa sing diomongake ing kana wassat

                    Lan ing Belarus, akeh sing ngomong yen Lukashenka wis rampung ing sangisore Putin. "Apa sing diomongake Pakdhe Vova, kita lakoni!" Aku ana ing Minsk ing Mei, sikap marang kita apik banget! Pejuang ing Borovichi ngadeg! Nanging, kaya sing dakkarepake, wong Ukrainia dianggep kanthi ati-ati!
                    1. 0
                      9 2014 Juni
                      Lan ing Belarus, akeh sing ngomong yen Lukashenka wis rampung ing sangisore Putin.

                      We are cilik, sampeyan kudu ing ngisor wong. Sawetara ana ing sangisore Eropah, liyane ana ing sangisore negara, lan kita ana ing sangisore Rusia.
              2. Natalia
                +8
                9 2014 Juni
                Kutipan: Alexander Romanov
                Hi Natasha! Dhèwèké ndalang yèn ora preduli marang Moskow, yèn ora ana Rusia, mesthi wis dibuwang biyèn.

                Hi) Persis. Aku mung ora ngerti kenapa sirkus iki, dheweke WAJIB ndhukung Rusia ing endi wae, dheweke kudu ngerti iki, apa kita sekutu, sial utawa apa? Apa antics lunyu ... dheweke utang kita kabeh.
                Aturan kanggo wong tuwa:
                1. Rusia tansah bener
                2. Yen Rusia salah, deleng paragraf 1
                1. +2
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: Natalia
                  1. Rusia tansah bener
                  2. Yen Rusia salah, deleng paragraf 1

                  Inggih rampung apik Pantes luwih, nanging yen ora ana, uga, kepiye ...... aran
                2. +1
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: Natalia

                  Aturan kanggo wong tuwa:
                  1. Rusia tansah bener
                  2. Yen Rusia salah, deleng paragraf 1

                  Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur
                  1. -2
                    9 2014 Juni
                    Quote: Badass

                    Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur

                    Dheweke wis dadi gubernur provinsi Belarusia Federasi Rusia
                    1. Natalia
                      -4
                      9 2014 Juni
                      Kutipan: Alexander Romanov
                      Dheweke wis dadi gubernur provinsi Belarusia Federasi Rusia

                      ...omonge, ya, lan kanggo gubernur, dheweke banget ngomong.
                      1. -3
                        9 2014 Juni
                        Kutipan: Natalia
                        , lan kanggo gubernur, dheweke banget ngomong.

                        Apa sampeyan mikir wektu kanggo murub utawa bakal mbatesi awake dhewe kanthi luwih ketat kanthi cathetan pribadi?
                        1. Natalia
                          -5
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Alexander Romanov
                          Apa sampeyan mikir wektu kanggo murub utawa bakal mbatesi awake dhewe kanthi luwih ketat kanthi cathetan pribadi?

                          Mesthi wae, sampeyan bisa, nanging sadurunge lunga, sampeyan butuh program sing diarani Uni Rusia lan Belarus kanggo ngrampungake tugase.
                        2. 0
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Natalia
                          Inggih sampeyan bisa mesthi

                          Apik, kita bakal nindakake. Lan titik kapindho yaiku karo sampeyan, sampeyan bakal dadi gubernur Belarus. Penolakan ora bakal ditampa dina iki nglirik
                          Karo kowe UNION, karo aku.... opo apa sing sampeyan kangen ing urip ngguyu
                        3. Natalia
                          +2
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Alexander Romanov
                          Saka kowe UNION, saka aku..... lan apa kekuranganmu ing urip

                          marang aku? ing urip? opo .... Aku kudu Alaska, Alaska karo sampeyan nglirik )))))
                        4. +4
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Natalia
                          ..Aku kudu Alaska, Alaska karo sampeyan

                          Inggih, kula dudu Putin, lan sampeyan dudu Kabaeva, ayo padha duwe kepinginan liyane ngguyu
                        5. Natalia
                          +2
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Alexander Romanov
                          Inggih, kula dudu Putin, lan sampeyan dudu Kabaeva, ayo padha duwe kepinginan liyane

                          ... opo uuuu banjur, banjur ... limang operator pesawat anyar ing Angkatan Laut Rusia eseman )))
                          ... limang kapal induk anyar.)))
                        6. +2
                          9 2014 Juni
                          Kutipan: Natalia
                          uuuu banjur, banjur ... limang operator pesawat anyar ing Angkatan Laut Rusia

                          Ya.... Aku ngira yen panjaluke mantanku sing ora sopan, nanging ora, aku salah lol
                      2. +4
                        9 2014 Juni
                        Dheweke dadi gubernur

                        Gubernur ora duwe suara ing PBB.
                        Présidhèn Republik Belarus bisa pindhah menyang panggonan sing ora sopan kanggo Presiden Federasi Rusia. Lan dheweke bisa ngomong. Luwih aneh, nanging umume bener. Lan Ukraina kudu mbentuk kawicaksanan dhewe, lan apa sing kudu ditembak, luwih apik kanggo ngobrol (kalebu ing Crimea - ad infinitum).
                    2. +2
                      9 2014 Juni
                      Dheweke dadi gubernur

                      Gubernur ora duwe suara ing PBB.
                      Présidhèn Republik Belarus bisa pindhah menyang panggonan sing ora sopan kanggo Presiden Federasi Rusia. Lan dheweke bisa ngomong. Luwih aneh, nanging umume bener. Lan Ukraina kudu mbentuk kawicaksanan dhewe, lan apa sing kudu ditembak, luwih apik kanggo ngobrol (kalebu ing Crimea - ad infinitum).
                    3. +2
                      9 2014 Juni
                      Ora ana sing ngganggu urusan Belarusia kita, atur karo gubernur aligarh sampeyan! Luwih apik karo Rusia tinimbang koloni kulon!
                  2. Natalia
                    -2
                    9 2014 Juni
                    Quote: Badass
                    Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur

                    Dheweke ora kudu ngomong apa sing dikarepake, dheweke kudu ngupayakake garis Pro-Rusia.
                    Iku kudu sutra minangka - minangka Presiden Kanada kanggo Obama. Banjur kadang aku ora ngerti sapa kancane.
                  3. 0
                    9 2014 Juni
                    Quote: Badass
                    Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur

                    Luwih becik gubernur, nyebut awake dhewe "Presiden Republik Belarus", tinimbang "Presiden Ukraina" sing ora bisa dingerteni.
                3. iw-lankof2011
                  +6
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: Natalia
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Hi Natasha! Dhèwèké ndalang yèn ora preduli marang Moskow, yèn ora ana Rusia, mesthi wis dibuwang biyèn.

                  Hi) Persis. Aku mung ora ngerti kenapa sirkus iki, dheweke WAJIB ndhukung Rusia ing endi wae, dheweke kudu ngerti iki, apa kita sekutu, sial utawa apa? Apa antics lunyu ... dheweke utang kita kabeh.
                  Aturan kanggo wong tuwa:
                  1. Rusia tansah bener
                  2. Yen Rusia salah, deleng paragraf 1

                  Apa sampeyan ora ngerti yen tembung sampeyan menehi apa-apa sing ora nyenengake lan provokatif kanggo Belarus. Dheweke dudu budak utawa bawahan kanggo Rusia. Sampeyan nuding Lukashenko kanthi cara ngenyek menyang panggonan tartamtu, uga, nang endi wae, ora adoh saka lawang.
                  1. Natalia
                    +3
                    9 2014 Juni
                    Kutipan saka: iw-lankof2011
                    Kanggo Rusia, dheweke dudu abdi lan dudu bawahan.

                    Kayane sampeyan, nanging dheweke (Lukashenko) ing sangisore patronase lengkap Federasi Rusia, tanpa Rusia, elange bakal nyuwek bendera Inggris, kanthi pretext ...
                    Apa sampeyan ngerti yen FSB RUSSIA (aku nandheske iki) nyegah kabeh seri revolusi oranye ing Belarus. Kita nyedhiyakake dhukungan utama kanggo kolega saka KGB Belarusia.
                    Lan ora ana sing kudu duwe ilusi babagan akun iki, Belarus minangka wilayah kapentingan lan pengaruh Rusia, manawa ana wong sing seneng utawa ora.
                    Amerika Serikat duwe wilayah kaya ngono lan cukup akeh, lan dheweke berjuang kanggo kepentingan kasebut kanggo wilayah kasebut.
                    Lan yen saiki kita dadi negara adidaya, mula kita, kaya negara adidaya, uga kudu duwe wilayah kasebut.
                    Lan pracaya kula, bakal ana kerusuhan ing Ukraina nganti West unhooks, padha menek menyang Taman wong liya.
                4. +4
                  9 2014 Juni
                  yaiku, kita kudu tumindak kanthi cara sing padha karo Latvia utawa Lithuania ing hubungane karo kabijakan AS sing pemilik nuduhake lan mratelakake panemume supaya ora ana ing posisi budak ing Rusia, nanging ora jelas kenapa sampeyan agresif banget. bab negara Baltik lan Polandia lan bengok-bengok sing padha ora duwe pendapat lan bangga dhewe, lan ing wektu sing padha nolak kita padha.
                  Kutipan: Natalia
                  Aturan kanggo wong tuwa:
                  1. Rusia tansah bener
                  2. Yen Rusia salah, deleng paragraf 1
                  1. Natalia
                    -3
                    9 2014 Juni
                    Kutipan saka vjhbc
                    yaiku, kita kudu tumindak kanthi cara sing padha karo Latvia utawa Lithuania ing hubungane karo kabijakan AS sing pemilik nuduhake lan mratelakake panemume supaya ora ana ing posisi budak ing Rusia, nanging ora jelas kenapa sampeyan agresif banget. bab negara Baltik lan Polandia lan bengok-bengok sing padha ora duwe pendapat lan bangga dhewe, lan ing wektu sing padha nolak kita padha.

                    Yaiku, sampeyan kudu milih sisih karo sapa, yen ora ana risiko pungkasan kaya Yanukovych ... nggawe pilihan sing nilai luwih cedhak karo sampeyan, "kediktatoran" Putin utawa "geyropa gratis". Banjur kita tumindak minangka front kesatuan nglawan mungsuh, ora preduli ing ngendi wae ing medan perang utawa ing arena politik, utawa ing media. Ninggalake ambiguitas.
                    Sijine pikirane yen sampeyan bisa bebas lan merdika. Iki mung ora ana ing donya saiki.
                  2. Gvozdovsky
                    +3
                    9 2014 Juni
                    Andrew! Lan bener apa sampeyan nesu banget ing review anggota forum? Ora ana sing nuntut saka Belarus hubungan vassal menyang Rusia. Nanging, kasunyatan nuduhake yen Lukashenka ora tumindak kaya sekutu.Kahanan karo acara 2008 minangka indikatif ing saben bab. Rusia mbutuhake dhukungan ing wektu kasebut, lan Lukashenka ngatur platform kanggo "tie-chewer" plus koridor kanggo imigran ilegal Georgia menyang Rusia. Abkhazia "ngakoni" nganti saiki. Kabeh kekancan ing tembung mung ngganggu. Anggere ana kesempatan kanggo narik lenga lan gas gratis + silihan ala gratuitous - iku "kanca"! Junta karo endhog, Pastors lan roh-roh jahat liyane - langsung dikenali! Lan aku eling padha bab legitimasi! Lan iku normal kanggo pindhah menyang peresmian lan njagong ing bale padha karo kabeh bajingan Russophobic iki?
            3. +8
              9 2014 Juni
              Kutipan: Natalia
              Nanging iki omong kosong, menyang ngendi? kenapa? Sapa sing sampeyan seneng karo kontrak lan negosiasi sampeyan? Crimea iku Rusia lan ora ana sing bakal menehi maneh ... Lan ngomong babagan iki, Lukashenka uga ora kuwat utawa ora sopan.

              bapak ing urutan sampurna ... dheweke dadi xoxlovly diangkat ** unobtrusively ... ngguyu
              1. +3
                9 2014 Juni
                bapak ing urutan sampurna ... dheweke dadi xoxlovly diangkat ** unobtrusively ...


                KU!
          2. +8
            9 2014 Juni
            SS68SS plus kanggo sampeyan. Sawetara wong ngerti yen iki sarcasm babagan kabijakan sing ora ditindakake kanthi bantuan "hujan", lan babagan "pisanan ngerteni sapa teroris kasebut. Yen ora, sampeyan bakal njupuk sampeyan dhewe."
            Lan uga rampung bapak, sing nyoba kanggo njupuk kauntungan saka kahanan lan ngganti tampilan dill (ora mung pemerintah) ing kahanan.
          3. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +7
          9 2014 Juni
          Lukashenka minangka wong munafik lan politisi sing ora sopan. Rusia ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka AS lan EU (padha mungsuh), nanging saka wong iki, politisi, ternyata dadi tusukan ing mburi, sanajan samesthine, nanging isih kaget. Mulane, yen dheweke ditarik munggah ing birch, aku bakal keplok tangan.
          1. + 16
            9 2014 Juni
            Lukashenka, kaya biasane, kanggo kita lan sampeyan, lan sing paling penting - kanggo awake dhewe.
            1. +4
              9 2014 Juni
              Kutipan saka: mamont5
              Lukashenka, kaya biasane, kanggo kita lan sampeyan, lan sing paling penting - kanggo awake dhewe.


              Old Man - Presiden Belarus. Lan akeh "trick" kang bisa dimangertèni....Nanging, kasunyatan sing ateges digabung menyang gums karo Maydanuta Ukraina, Aku mung ngerti minangka oposisi sadar-intentional saka SELF kanggo Kremlin.
              Iki dalan sing lunyu banget ... Ukraina sing padha wis klelep ....
            2. 0
              9 2014 Juni
              Kutipan saka: mamont5
              Lukashenka, kaya biasane, kanggo kita lan sampeyan, lan sing paling penting - kanggo awake dhewe.

              Lan iku bener.
          2. -1
            9 2014 Juni
            Ora apik, nggantheng, dheweke ngedol bensin menyang Benderostan sing ramah kanthi rega 70-80 sen, entuk persentase dhewe, nanging dheweke gelo karo Rusia, saka ngendi lenga dipompa, mula dheweke ora nampa biaya.
            kaya menehi yuta kanggo setahun, amarga sampeyan sedulur !!!
            -Kok kowe tersinggung yen tak lebokke neng bank nganggo bunga!??
            Aku sing nyelehake, tegese lemakku ....
            Lan kasunyatan sing, bank iki mbuwang bubar, supaya ora pribadi, bisnis! ..
            1. +4
              9 2014 Juni
              Kutipan saka: patriot_serg
              Ora apik, ganteng, dheweke dodolan bensin menyang Benderostan sing ramah

              Ing Belarus, bensin ana biaya rata-rata 2-4 rubles luwih murah tinimbang ing Federasi Rusia.
            2. +4
              9 2014 Juni
              Ya, iku solarium murah sampeyan sing saiki diwutahake menyang tank tank, lan minyak tanah sing berkualitas tinggi
              (pelarut miturut versi kang) kanggo Dryers karo kargo kamanungsan.
              Salam kanggo sampeyan saka Slavyansk, saka teroris, hello saka Odessa, kobong kanthi apik ..
          3. +8
            9 2014 Juni
            YUBORG, KOWE OTAK LEMAK? Nalika KI-YELTSIN, CHUBAIS, DLL. RUSIA disedhiyakake kanggo kasur, bapak nyekeli pertahanan kanggo kabeh wong, lan saiki terus, lan hubungan sing ora tansah pindhah karo RUSSIA uga ngerti - BOURGEOI kita bungah-bungah nangkep FACURSIONER UNDESTROYED. LAN WONG BELARUS WONG WONG DINDING, NDELENG OPO NANG NEGARA-NEGARA TANGGA, LAN OPO NANG Mburi ?
            1. iw-lankof2011
              +5
              9 2014 Juni
              skobars! Aku ndhukung tembung sampeyan sewu persen. Pancen, paribasan sing bener: aja nindakake kabecikan, sampeyan ora bakal entuk piala. Sijine wong sing pinter kaya ngono ing watesan ing ngendi Lukashenka njagong, deleng carane dheweke bakal ngomong. nutup tapel wates kulon Rusia karo bokong, lan genius keyboard kita nemtokake sapa sing bakal dadi gubernur wilayah utawa presiden, lan malah karo jenis protrusion plebeian-gentry saka lambe ngisor.
              1. +1
                9 2014 Juni
                Sampeyan isih berjuang kanggo presiden kita !! Ing kelangan wassat
            2. +4
              9 2014 Juni
              wiwit dina iki

              Minsk, 9 Juni. "Yagene aku kudu gelo karo Barat? Aku ngerti apa sing dikarepake saka aku lan apa sing dikarepake saka Belarus. Aku ora bakal setuju lan ora bakal ngidini dheweke mbukak pertunjukan ing kene, "ujare Alexander Lukashenko ing 9 Juni ing wawancara karo harian Serbia Politika lan perusahaan televisi lan radio negara Radio lan Televisi Serbia.
              Politika saben dina sosial-politik minangka koran paling tuwa ing Balkan, didegaké ing taun 1904. Perusahaan televisi lan radio negara "Radio and Television of Serbia" minangka penyiar media nasional, uga penyiar paling gedhe ing tilas Yugoslavia lan Balkan.

              Miturut layanan pers presiden Belarusia, Lukashenka "mangsuli macem-macem pitakonan babagan alasan stabilitas pembangunan sosio-ekonomi Belarus kanthi latar mburi fenomena krisis ing ekonomi donya, hubungan antarane Belarus lan EU lan NATO, negara lan prospek hubungan Belarus-Serbia."

              Kepala negara negesake manawa sing paling penting kanggo dheweke yaiku stabilitas ing negara kasebut. "Iku luwih penting kanggo kula," aku kerep ngomong babagan iki, "yen ibu enom metu ing wayah wengi lan nggawa anak metu ing kereta dorong, tanpa wedi yen sawetara perampok bakal mandheg lan moyoki dheweke. sing kulawarga urip normal, supaya nglairake anak. Kanggo kula, iki luwih penting tinimbang menyang Uni Eropa lan mesem ing saben liyane ana, "ujare.

              Perhatian khusus sajrone wawancara kasebut diwenehake marang evolusi luwih lanjut saka Uni Ekonomi Eurasia (EAEU) lan daya tarik kanggo negara liya.

              Miturut Lukashenko, EAEU nduweni prospek sing apik, nanging supaya negara liya pengin gabung, serikat pekerja "kudu nduduhake prospek ekonomi normal, kanggo nuduhake kabeh wong yen iki minangka asosiasi sing bener-bener layak."

              "Wis ing tahap nyimpulake persetujuan iki antarane telung negara, ana kapentingan gedhe banget. Aku ora ngomong babagan China, kita wis ngomong karo wong-wong mau, kerja sama, dina iki Vietnam, India ngumumake iki, negara liya, sampeyan ndeleng. Aku yakin Ukraina ora bakal uwal saka kerjasama karo serikat iki, "ujare Lukashenka.

              "Yaiku, ana kapentingan gedhe ing tataran tatanan. Lan iki bener, amarga, kaya sing dakngerteni, pusat kekuwatan anyar muncul. Mungkin iki minangka kontribusi tambahan kanggo multipolaritas donya, " tambah kepala negara.
          4. +1
            9 2014 Juni
            [kutipan = YUBORG]
            Sampeyan ngelingake pahlawan Rolan Bykov saka "Two comrades serves"
        4. +2
          9 2014 Juni
          Sing bener ing apel. Ayo njoged bebarengan karo sampeyan. Iku misale jek sing ora Rush marang Rusia, nanging uga creeps ing Ukraina
          1. Komentar wis dibusak.
          2. +3
            9 2014 Juni
            nggih. Lan sanajan iki ana sing luwih positif kanggo masa depan UNION EURASIAN. Dheweke mung kanthi subtly nduduhake yen kabeh anggota serikat iki duwe sudut pandang dhewe babagan apa sing kedadeyan. Iki bakal mbantu wong-wong sing mangu-mangu butuh integrasi kasebut. Sawetara mung ndeleng aspek negatif ing babagan iki lan ora ndeleng sisih liya, sing luwih gedhe tinimbang plus.
          3. Irtysh
            +4
            9 2014 Juni
            Pendapatku yaiku dheweke ora pengin ngobong jembatan wétan "pungkasan" karo Ukraina. Dheweke ngerti apa sing ditindakake ing kana karo negarane.

            Nanging, paling ora ana sawetara jembatan dialog kanggo dheweke.

            Yen Rusia lan Belarus nolak Ukraina, apa sing bakal ditinggalake? Mung ngrampungake negara sampeyan kanthi lengkap, banjur bakal ujar, "Inggih, sampeyan ninggal kita, apa sing kudu kita lakoni?".

            Lan nyatane dheweke lunga menyang peresmian, kaya dheweke menyang tumpukan sampah. Nanging apa sing kudu ditindakake, paling ora ana wong sing kudu ndeleng mata Poroshenko iki.
        5. -9
          9 2014 Juni
          Lukashenka isih angsa! endi manfaate ana lan belarus!
          1. Irtysh
            +1
            9 2014 Juni
            Miturut iki, Luka entuk manfaat saka ambruk lengkap Ukraina. pasar Belarus ngankat samovypilivshish.

            Mugi sing Nanging rama ora katon ing kahanan ing Ukraina supaya primitively.
      2. +4
        9 2014 Juni
        ing tembung - fawns mustachioed!
        Kutipan: SS68SS
        sampeyan duwe, kawicaksanan iki, ing Timur? Aku ora mikir. Rampungake lan kita bakal ndhukung kabijakan sampeyan (…) Sampeyan kudu sinau carane ngomong karo kabeh wong…


        Aku ngomong akeh, nanging kene "ing bull's-eye"

        Aku setuju karo sampeyan
      3. N.Zero
        +5
        9 2014 Juni
        "lambai" kabeh wong, lan - sampeyan, lan - kita ...
        1. 0
          9 2014 Juni
          Secara pribadi, sawise pidato kasebut dening Lukashenka, aku kurang ngormati dheweke.
    3. 0
      9 2014 Juni
      Dheweke ngubengi Minsk kanthi cartege kaya ngono. Wedi weruh soko
      1. Ambek FERTHER
        + 22
        9 2014 Juni
        Wong lanang duplikat iki pungkasane bakal nampa Maidan ing negarane dhewe. Lukash "main" ing "demokrasi" kanthi "demagogi" lan wektune mesthi entek. Sampeyan ora bisa langsung njagong ing 3 kursi apa sing arep ditindakake ...
        1. +8
          9 2014 Juni
          Ya, aku setuju karo sampeyan. Aku tau ngormati Bapa Lukashenka, nanging saiki aku ora ngerti. Kanthi kelakuane sing kaya ngono, dheweke bakal langsung mlumpat menyang Maidan! ngguyu
          1. +3
            9 2014 Juni
            Kutipan: borad
            Kanthi kelakuane sing kaya ngono, dheweke bakal langsung mlumpat menyang Maidan!

            Sampeyan overslept. Wis wis. Suwene sawetara jam. Dibubarake polisi huru-hara. Satus sing dicekel, saperangan wong, minangka asil, padha disalahké. Wis salah siji dilayani wektu utawa amnestied.
            Miturut cara - tiran elek lan diktator. Dheweke ora nglilani dheweke ngrusak ibukutha, mateni sawetara atus wong. Meanly buyar everyone ing jam lan iku.
            1. +1
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Eragon
              Kutipan: borad
              Kanthi kelakuane sing kaya ngono, dheweke bakal langsung mlumpat menyang Maidan!

              Sampeyan overslept. Wis wis. Suwene sawetara jam. Dibubarake polisi huru-hara. Satus sing dicekel, saperangan wong, minangka asil, padha disalahké. Wis salah siji dilayani wektu utawa amnestied.
              Miturut cara - tiran elek lan diktator. Dheweke ora nglilani dheweke ngrusak ibukutha, mateni sawetara atus wong. Meanly buyar everyone ing jam lan iku.

              Lan dheweke nglarang kumpul luwih saka telung!
        2. -12
          9 2014 Juni
          Quote: Evil FERREN
          Wong lanang duplikat iki pungkasane bakal nampa Maidan ing negarane dhewe. Lukash "main" ing "demokrasi" kanthi "demagogi" lan wektune mesthi entek. Sampeyan ora bisa langsung njagong ing 3 kursi apa sing arep ditindakake ...

          Pulitik politik iki.. bebek iki ora owah.
        3. Irtysh
          +6
          9 2014 Juni
          Pip ing ilat! Pah-pah-pah.

          Lukashenka ora sampurna lan dheweke duwe akeh balung ing lemari. Nanging Maidan ora perlu, aku dhewe bakal nyekèki Maidan. Lan karo kawicaksanan presiden iku perlu kanggo ngatasi normal. Kajaba iku, dheweke ngrungokake apa sing diomongake. (Ora mesthi, Nanging, ora). Nanging dheweke ora ngidini wildness kaya ing Ukraina.
      2. + 11
        9 2014 Juni
        Kutipan: Olezhik
        Dheweke ngubengi Minsk kanthi cartege kaya ngono. Wedi weruh soko
        - ora wedi, nanging aman. Panjenenganipun punika. ora dilat AS, ora kaya 90% negara ing Eropa! hi
      3. +3
        9 2014 Juni
        Sampeyan mbokmenawa ndeleng uga, saka kasur, gendéra sing OV ditampilake.
    4. +3
      9 2014 Juni
      Lukashenka isih jinis lunyu.
      Salah siji dheweke ndhukung Putin ing kabeh cara lan nganggep tumindak sing bener, banjur meh ngambung Poroshenko.
      1. + 18
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: nikrandel
        Lukashenka isih jinis lunyu.

        Sakabehe PRAGMATIC. Dheweke ngerti kanthi becik yen saiki dheweke bisa dadi "jembatan antarane pimpinan Rusia lan Ukraina" ... mula dheweke nggunakake. Kabeh kanggo entuk manfaat saka Belarus .... Iku kabeh
        1. +6
          9 2014 Juni
          Kutipan saka: svp67
          Sakabehe PRAGMATIC

          Dheweke uga pragmatis. recourse
          1. iw-lankof2011
            -1
            9 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka: svp67
            Sakabehe PRAGMATIC

            Dheweke uga pragmatis. recourse

            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka: svp67
            Sakabehe PRAGMATIC

            Dheweke uga pragmatis. recourse
            Aku pengin njaluk link, kanggo sapa kang menehi, nalika menehi, ing kahanan apa (aggravating utawa ora kakehan) lan carane akeh. Ora ketompo carane sampeyan njaluk menyang tyrnet, kita kabeh menehi, nanging padha ' t menehi ewu, nanging hulions dolar, sanadyan padha wis padha wiwit tanduran.
        2. +4
          9 2014 Juni
          Bapak aneh, apa dheweke ora ngerti yen dheweke bakal mangan Ukraina, ngrusak Rusia kanthi maksimal, lan banjur mangan Belarus uga! Iku ora bakal bisa kanggo njagong metu tanpa bantuan saka Rusia, padha wrote ndhuwur bab silihan gas mirah, lan pasar Russian, karo weakening saka Rusia, kabeh iki ora bakal kelakon .. Apa ora cetha kene? Dheweke ora bakal bisa ngrusak ing sisih kulon, lan dheweke ora ngedol wong-wong mau ing kana, mula posisi bapake bosok, ngelingake khataskraynik ing Ukraina ..
        3. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka svp67: "Mung PRAGMATIC. Dheweke ngerti banget yen saiki dheweke bisa main peran" jembatan antarane pimpinan Rusia lan Ukraina "... mula dheweke nggunakake. Kabeh kanggo kepentingan Belarus .... Wis ngono wae."

          Ya, pragmatis, apa sing kudu digoleki. Yaiku, nalika Putin ora ngirim pasukan menyang Ukraina, ora ngakoni DPR lan LPR, ora mbukak milisi kanthi senjata lan ora nampa Novorossia minangka bagéan saka Rusia, sanajan kabeh wong ngerti yen nrima dheweke bakal mateni ekonomi kita. , dheweke iku soundrel, scoundrel, pengecut lan umume pengkhianat. Nanging carane kanggo ngira-ngira iki statements Lukashenka?

          Kutipan: ... "Lukashenko mbaleni manawa dheweke ngapresiasi kuwalitas bisnis akting Presiden Ukraina Oleksandr Turchynov lan menehi sawetara ciri sing apik.
          "Wong sing jujur ​​​​banget, prayoga, wong sing religius banget. Dheweke nulis disertasi doktoral, mbela - lan ora kanggo dhuwit! - babagan masalah topikal. Ya, dheweke nasionalis banget, luwih saka aku. Ya, wong beda! pancen pro-Ukrainia. Nanging sawise kabeh, iki dudu ala mutlak kanggo Rusia, kanggo kita lan kanggo wong-wong sing ora ngerteni! Dheweke minangka wong normal, "Lukashenko ngandika babagan Turchinov."

          Kutipan: ... "Mungkin, sedulur Rusia kita ora seneng karo posisi sing daklakoni nglawan federalisasi Ukraina," Lukashenka nyaranake. - Nanging aku bakal dadi wong ora jujur ​​yen aku nyingkiri pitakonan iki. Lan aku bakal dadi bajingan yen aku ora ngomong apa sing dakkira, lan wiwit ndhukung sudut pandang sawetara wong Rusia sing ndhukung federalisasi bagean Ukraina.

          Apa sekutu, huh? Ya, lan jembatan iku flimsy, lan katon kaya bakal ambruk.
      2. +4
        9 2014 Juni
        Ana kawicaksanan apik utawa ora, lan ana negara tanggane UKRAINE - MITRA EKONOMI SING INTERAKSI. Dheweke ora Kiss karo parash, nanging ora bakal dikirim menyang 3 aksara, sawise paling UKRAINE bajingan metu.
      3. Irtysh
        +4
        9 2014 Juni
        Ya, kabeh Belarus ngerti yen ora bakal ana negara kaya ing sisih kulon Rusia tanpa kerjasama, kalebu Lukashenka.

        Kanggo ngambung, politik minangka bisnis sing reged. Iku bakal perlu, lan kang Kiss Lyashko. Kerja kaya ngono.
      4. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: nikrandel
        Lukashenka isih jinis lunyu.

        Ya, politisi biasa.
    5. cheldon
      -4
      9 2014 Juni
      Kita wis ngliwati Lukashenka kaping pirang-pirang. Reaksi wis samesthine. Padha mangan mung wong prayoga. Manggon ing Belarus suwene 7 taun ing Lukashenka.
      1. + 22
        9 2014 Juni
        lan bisa dadi kasunyatan pasrah? gas murah, lenga, akses free menyang pasar Russian lan milyar ing silihan concessional rampung baking iku? utawa apa?
      2. +4
        9 2014 Juni
        Dheweke mbokmenawa ora pengin ngrusak hubungan karo tanggane lan, minangka asil, bisa nggunakake pengaruhe kanggo nggawe hubungan antarane Ukraina lan Rusia.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +9
        9 2014 Juni
        Ngapunten omong kosong! Pitakonan mung sing muncul karo bapak yaiku pitakonan babagan ekonomi ...... Inggih, kaya sing dikandhakake, iki minangka biaya saka kabijakan kapitalis kita ......... Lan mesthi ana dalan metu . .. kang kesimpulan saka EAC bukti! Yen paling ora yen Rusia nyingkiri bapake, dheweke mesthi wis dipangan dening sayap tengen lan liberal kanggo wektu sing suwe.
      5. +6
        9 2014 Juni
        Kutipan: Cheldon
        Kita wis ngliwati Lukashenka kaping pirang-pirang.

        Lan ing kene Rusia kudu disalahake? Ya, iku duweke sampeyan, supaya sampeyan nyelipake sampeyan ing pojok-pojok, dheweke nyeret Saku ing udhara, sawise 08.08.08/XNUMX/XNUMX banjur padha ngomong Rusia sing disalahake.
        Apa sampeyan mikir sing salah, menehi dhuwit sithik lan ngapura utangan?
      6. 0
        9 2014 Juni
        Apa kita nyerah Lukash? Nanging apa dheweke ora ndhukung Dudayev lan Maskhadov, ora Lukash, bebarengan karo Saakashvili, fitnah Rusia ing 2008, lan kita menehi utang tanpa bunga, gas lan lenga ing prices luwih murah tinimbang ing wilayah? luwih becik duwe mungsuh kaya Obama tinimbang kanca kaya Lukashenka, paling ora ndhelikake barang-barang sing ora becik, lan bajingan sing korup iki kanthi tenang ngrusak.
      7. +2
        9 2014 Juni
        Apa kita nyerah Lukash? Nanging apa dheweke ora ndhukung Dudayev lan Maskhadov, ora Lukash, bebarengan karo Saakashvili, fitnah Rusia ing 2008, lan kita menehi utang tanpa bunga, gas lan lenga ing prices luwih murah tinimbang ing wilayah? luwih becik duwe mungsuh kaya Obama tinimbang kanca kaya Lukashenka, paling ora ndhelikake barang-barang sing ora becik, lan bajingan sing korup iki kanthi tenang ngrusak.
        1. +2
          9 2014 Juni
          Malah kita ing Kazakhstan bisa ndeleng dhukungan ekonomi saka Federasi Rusia kanggo Ukraina lan Belarus. Industri loro negara disambungake karo Rusia. Nanging saluran pipa sing menehi mata uang menyang Rusia ngliwati. Dadi katergantungan paksa Federasi Rusia meksa ekonomi Republik Belarus lan Amerika Serikat kanggo menehi subsidi. Mung sing pisanan mangertos iki (nanging kadhangkala perlu kanggo nuduhake kamardikan saka kabijakan Belarus saka kakang gedhe, Empu quirks aku wong wis digunakake kanggo), lan liya ora (Ukraina iku Eropah). Inggih, supaya tetep "Eropa" (mesthi bakal remet metu lan sijine ing "counter"). Nanging dheweke dhewe bakal nyusup kanthi tangan sing diulur, nanging ora jelas manawa kabeh utawa bagean. Padha rakulino kanggo free banjur. Salah siji padha sumpah, utawa padha ora mbayar, banjur menehi wong ing rega. Lan isih akeh pembangkit listrik tenaga nuklir. Bakal mandheg utawa ora kahanan Amer. kanggo mbukak bahan bakar (kaya-kaya ora entuk Chernobyl kaping 2). Ora apik, carane kudu ngisi otak karo lemak, supaya ora ngerti bab sing jelas. Ing kana, RRC isih duwe utang gandum. Lan yen dheweke nuntut kanggo nyelehake gandum ing taun iki, apa sing bakal dipangan, apa dheweke uga bakal mbayar denda? Ora, apa wae sing bisa dikandhakake, nanging tanpa Federasi Rusia, Ukraina ora bakal suwe. Manja supaya sundel iki rampung ilang pesisir. Ayo dheweke dadi edan saiki - menyang ngendi. hi
    6. -4
      9 2014 Juni
      Rama, dheweke pancen bapak ...
      1. Ujin61
        +3
        9 2014 Juni
        Wong tuwa iku licik... Kepengin lungguh ing kursi loro.
        1. 0
          9 2014 Juni
          Dheweke ora pengin apa-apa sing berlebihan, dheweke tanggung jawab kanggo negarane lan ora liya! Dheweke ngomong apa sing kudu diomongake - yen dheweke tumindak kanthi beda, mesthine: rudal Belarusia bakal ditemokake ing Slavyansk, Belarus bakal digulung kanthi sanksi, Ukraina bakal "diserang" dening koalisi negara. lan bakal njaluk bantuan militèr, etc. , lan kabeh putih lan alus. Mugi bapak wisuh tangan kanggo dangu lan kasebut kanthi teliti, sawise salaman.eseman
          Р РњРҐРћ
          1. +3
            9 2014 Juni
            Kutipan: engineer74
            Belarus bakal digulung kanthi sanksi,

            Apa sing sampeyan omongake, Belarus wis ana sanksi, deleng kabar Belarusia, Slavyansk ora ana.
            1. +2
              9 2014 Juni
              Sanksi sanksi beda, deleng DPRK. Nanging Slavyansk ora ana kanggo luwih saka setengah saka planet, sayangé, malah kanggo setengah saka Ukrvina ora ana, ana geng Chechen-Rusia pecandu narkoba, pasukan khusus saka GRU General Staff Federasi Rusia. sad
              1. +3
                9 2014 Juni
                Kutipan: engineer74
                Sanksi sanksi beda, deleng DPRK

                Yen Rusia nulungi DPRK kanthi cara mbantu Belarus, Kim ora bakal nggatekake kabeh sanksi kasebut.
                1. +3
                  9 2014 Juni
                  Aku sebagian setuju, nanging kok bapak iki? Spit ing pasuryan saka Ukroführer (amarga Belarus ora bisa nyedhiyani bantuan liyane) lan aggravate kabeh kahanan kanggo watesan? Pemimpin negara sing sejati "ora bisa nindakake." opo
          2. 0
            9 2014 Juni
            Kutipan: engineer74
            Belarus bakal digulung kanthi sanksi,

            Ya, kita wis urip ing sangisore wong-wong mau nganti 15 taun. Anggere padha urip.
        2. iw-lankof2011
          0
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Ujin61
          Wong tuwa iku licik... Kepengin lungguh ing kursi loro.

          Karo kanca-kanca lan uga-wishers kuwi, lan benefactors, sampeyan bakal mlumpat kanggo limang. Sampeyan kudu marang kanggo nuntut nuduhake saka Warisan Soviet. Sawise kabeh, kita isih duwe sawetara Arramovich blinding piyambak karo jamban jamban emas karo berlian, lan Wong tuwa, sampeyan ndeleng, dheweke bakal mbangun pabrik kanggo entuk manfaat saka Rusia Putih.
    7. +3
      9 2014 Juni
      Apa padha duwe kabijakan ing sisih wétan? Aku bakal ngomong - upbringing ora ngidini ..
    8. +6
      9 2014 Juni
      Bapak isih licik!
      Salah siji ... loro kita lan sampeyan, utawa ... ora sampeyan utawa kita ....
    9. +2
      9 2014 Juni
      Old Man Maidan ora bakal dadi! Man!
      1. +3
        9 2014 Juni
        Saka pakunjaran lan saka skrip lan saka Maidan, aja janji))
      2. setan0n
        0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Sturmann
        Old Man Maidan ora bakal dadi! Man!

        Sanalika dheweke maneh cokotan lan cokotan painfully, ora Lukashenka utawa Belarus. Lan Rusia ora kudu nindakake apa-apa, nanging mung ngrusak hubungan. Siji-sijine perkara sing njaga Belarus lan Lukashenka saiki yaiku kabutuhan Rusia, sing digunakake banget.
        Apa sampeyan mikir yen ana wong bodho sing lungguh ing negara-negara sing nyebar rot ing saben wong, lan pisanan "sekutu"? Ora, aja lunga. Iku mung sing sikap kuwi saka sisih macet - ana pola. Ing negara, wong luwih sinis, mulane, kaya sing kudune, dheweke menehi roti jahe marang sing kuwat, nalika ngalahake dheweke kanthi pecut. Kanggo nyegah, kanggo edification, supaya padha ngerti panggonan lan ora hameli.
        Yen sampeyan pengin sikap sing kaya ngono ... Bakal ana sing kaya ngono. Yen alternatif ora nyenengake (masochism luwih disenengi), mula ora bakal. Sampeyan mesthi kudu milih. Ora ana sing arep menyang ngendi wae. Sing ringkih ora bakal bisa urip anggere ana sing luwih kuwat, lan yen ana sawetara sing kuwat, sampeyan kudu milih siji, yen ora bakal ngremuk kabeh wong kanthi persetujuan bebarengan.
        1. 0
          9 2014 Juni
          Dadi saiki kita kudu milih Amerika kanthi sikap sing kaya ngono liwat lambe sampeyan kaya ing ngendi wong-wong bajingan iki menek lan mecut kita supaya asu-asu kasebut ngerti papan kasebut.
          Kutipan saka Demon0n
          Sanalika dheweke maneh cokotan lan cokotan painfully, ora Lukashenka utawa Belarus.
        2. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Demon0n
          Siji-sijine sing njaga Belarus lan Lukashenko saiki yaiku kabutuhan Rusia

          Apa sampeyan mikir iki ora cukup? Katon kaya saling ketergantungan.
    10. Volkhov
      0
      9 2014 Juni
      Lukashenka nduweni posisi sing paling mupangati ing konflik iki, lan nalika fanatik kesel bangsane, dheweke bisa ndeleng dheweke minangka pimpinan jagad Rusia.
    11. +3
      9 2014 Juni
      Kutipan: SS68SS
      Apa sampeyan duwe, kebijakan iki, ing Timur? Aku ora mikir. Rampungake lan kita bakal ndhukung kabijakan sampeyan (…) Sampeyan kudu sinau carane ngomong karo kabeh wong…


      Aku ngomong akeh, nanging kene "ing bull's-eye"

      Aku ora bisa bantuan nanging setuju! Umumé, Lukashenka isih dadi rubah sing licik! ngguyu
    12. +5
      9 2014 Juni
      Aku kudu nyathet yen bapak iku licik ing kabeh arah!
      1. 225 teh
        0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka omsbon
        Aku kudu nyathet yen bapak iku licik ing kabeh arah!


        Kanthi lingkungan kaya ngono, iki kualitas apik)
    13. +5
      9 2014 Juni
      Dill uga tresna banget - sampeyan lan kita! Asil bisa dicithak: Loro-lorone sampeyan lan kita wiwit digunakake! Umumé, saka mitra ing CSTO lan bangsa persaudaraan, aku pengin luwih akeh dhukungan menyang Federasi Rusia, yen NATO bengok-bengok kanthi swara siji sanajan ora pengin! Temtokake sampeyan karo sapa!
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Dwarfik
        Temtokake sampeyan karo sapa!

        Mulané kowé ngutus utusanmu mrana, mula kowé wis mutusaké.
        Ukraina kanggo Old Man minangka nomer loro, sawise Rusia, perdagangan lan mitra ekonomi, negara kita ora Kuwait, ora bisa nyebar dhuwit.
        1. +2
          9 2014 Juni
          Kutipan saka: saturn.mmm
          negara kita ora Kuwait

          Miturut volume lan bagean saka lenga lan produk lenga ing perdagangan manca Belarus bisa dianggep minangka daya lenga: revenue saka ekspor per kapita ora kalah karo Rusia ing indikator iki, lan penghasilan net Belarus saka bisnis minyak yaiku 12% saka PDB lan luwih akeh - 1/3 saka nilai tambah sing digawe dening industri Belarusia.
          Ing wektu sing padha, Belarus duwe simpenan "emas ireng" sing ora pati penting. dumunung ing dataran rendah Pripyat ing tlatah wilayah Gomel
          Nanging sumber utama lenga kanggo kilang Belarusia yaiku impor saka Rusia.
          Meh kabeh lenga sing diprodhuksi ing wilayah dhewe diekspor tanpa diproses. Negara panuku yaiku Jerman. Ekspor minyak dhewe minangka penghasilan devisa neto negara, nilai tambah net kanggo negara (ora kalebu, mesthi, komponen impor saka biaya produksi lan transportasi minyak),
          Nanging volume utama ekspor tumiba ing produk lenga sing didol ing luar negeri, diprodhuksi ing kilang Belarusia saka lenga sing diimpor saka Rusia.
          Hasil saka ekspor produk lenga sing digawe saka lenga Rusia meh kabeh nutupi biaya ngimpor lenga lan produk lenga Rusia, lan volume produk lenga sing isih ana ing Belarus kanggo panggunaan domestik pancen gratis. Lan ternyata asil saka adol bahan bakar ing tlatah Belarus minangka bathi negara, tambah nilai net, jumlah kasebut, adhedhasar konsumsi domestik lan rega bahan bakar, luwih saka $ 6,5 milyar, yaiku kira-kira 10% saka GDP.
          Cetha yen, tuku lenga ing rega donya, Belarus, paling kamungkinan, bakal diwatesi kanggo ngimpor lenga kanggo pasar domestik isih unfilled (ora nyukupi produksi lenga dhewe), kang wis volume 6,5 yuta ton, sing, ngimpor 5 yuta ton saka lenga, mbuwang iki kira-kira $4 milyar, lan refineries Belarusian paling kamungkinan bakal bisa ing basis tolling, entuk ora luwih saka $1 milyar taun ing kapasitas lengkap. Tegese, pangeluaran net tambahan minimal negara kanggo nyedhiyakake pasar domestik karo produk minyak bakal dadi $ 3 milyar saben taun, lan iki paling apik.
          Lan amarga pasar bahan bakar Belarusia domestik saiki nampa produk lenga sing meh gratis, banjur kita bisa nganggep yen $ 3 milyar iki saben taun minangka jumlah minimal preferensi minyak Rusia taunan kanggo Belarus. http://bdg.by/news/society/23031.html
          1. 0
            9 2014 Juni
            Quote: Anatole Klim
            banjur kita bisa nganggep yen $ 3 milyar iki saben taun minangka jumlah minimal preferensi lenga Rusia taunan kanggo Belarus.

            Dadi kita multiply. 3 x 20 = 60 milyar ing rong puluh taun.
            Dheweke ujar 200 milyar dolar wis diwutahake menyang Ukraina.
            200 - 60 = 140 KITA LUWIH
            1. 0
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Eragon
              200 - 60 = 140 KITA LUWIH

              Jawaban sampeyan asli banget lan luar biasa, dheweke ujar manawa kita uga dadi pengisap getih ing awak Rusia, nanging kita dadi tukang getih sing duwe bathi, amarga kita nyedhot kurang. Nanging pepadhamu sing sombong, wong Polandia, tuku lenga lan gas kanthi rega donya lan ora seneng karo pilihan, nanging standar uripe tikel kaping pindho. Yagene akeh wong Belarus menyang Polandia ora mung kanggo peralatan rumah tangga lan sandhangan, nanging uga kanggo panganan, apa sampeyan ora tau mikir babagan iki?
              1. 0
                10 2014 Juni
                Quote: Anatole Klim
                Jawaban sampeyan asli banget lan luar biasa, ujare kita uga tukang ngisep getih ing awak Rusia, nanging kita dadi tukang ngisep getih, amarga kita nyedhot kurang.

                Lan uga kita nutup pertahanan udhara saka kabeh arah kulon, lan radar "katon" kanggo Channel Inggris. Ya, saka Brest menyang Moskow luwih adoh tinimbang saka Smolensk. Iku uga worth soko. Lan angka kasebut tegese ora muspra yen dhuwit nandur modhal - asil ana lan biaya kurang.
                1. 0
                  10 2014 Juni
                  Kutipan saka Eragon
                  Asil ana lan biaya kurang.

                  Asil pertahanan udhara sampeyan dituduhake kanthi kebangkrutan ing wilayah Minsk, lan minggu liyane rong jenderal sampeyan ngaku yen ora ana sing nglanggar tapel wates nganti Wong Tua ngilangi dheweke saka jabatane. Babagan stasiun radar, sing katon menyang Selat Inggris, sing sampeyan omongake? ing wilayah Leningrad utawa ing wilayah Kaliningrad? Ya, lan langit sampeyan kudu dijaga dening para pejuang Rusia, dheweke ora duwe apa-apa. Miturut cara, saka Estonia kanggo St Petersburg km 200 lan ora ana siji ing St.
    14. kosmonot
      +1
      9 2014 Juni
      Uga, kaya Putin, pegatan. Mbokmenawa présidhèn nandhang penyakit kaya ngono - ora bisa rukun karo bojoné. Kepiye carane nindakake perkara kasebut ing politik yen ora bisa ditindakake ing kulawargane dhewe?
      1. Irtysh
        0
        9 2014 Juni
        Gorbachev ora pegatan Raiska, asil ketok.

        Bisa legislatively ngenalaken sing wong pisanan saka negara kudu single, supaya kamungkinan saka meksa ing wong tanggung jawab saka asu domestik? nglirik
    15. +5
      9 2014 Juni
      Lan aku seneng siji frase sakramèn saka wong: "Aku bajingan munggah parlemen sandi (goyangake munggah) lan aku bakal meneng munggah." Tembung emas.
    16. nicollider
      0
      9 2014 Juni
      Old Man "muter" karo kesejahteraan Belarusians. Umumé, sampeyan bisa ndeleng manawa dheweke dhewe nyuwara utawa ana sing nyaranake: yen dheweke nemokake macem-macem barang sing njijiki ing kentang Belarusia, mula salahe dhewe.
    17. Vlad Gor
      +7
      9 2014 Juni
      Quote: Evil FERREN
      Wong lanang duplikat iki pungkasane bakal nampa Maidan ing negarane dhewe. Lukash "main" ing "demokrasi" kanthi "demagogi" lan wektune mesthi entek. Sampeyan ora bisa langsung njagong ing 3 kursi apa sing arep ditindakake ...

      Aku elinga Gaddafi ing taun-taun pungkasan tumindak kanthi cara sing padha. Loro-lorone "sampeyan" lan "kita". Iku bakal becik kanggo Luka kanggo ngelingi carane iku kabeh rampung. keprungu
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan: Vlad Gor
        Wong lanang duplikat iki pungkasane bakal nampa Maidan ing negarane dhewe

        Kutipan: Vlad Gor
        Aku elinga Gaddafi ing taun-taun pungkasan tumindak kanthi cara sing padha. Loro-lorone "sampeyan" lan "kita"

        Lukashenko minangka pimpinan sing apik ing negarane, nanging sing paling penting dheweke wedi kelangan kekuwatane dhewe, lan minangka akibate, dheweke ora dadi sekutu kanggo kita kanggo nggabungake tanah Slavia. ing tangan siji, dheweke wedi karo Maidan, lan ing sisih liyane, dheweke wedi karo Kremlin. Lan dumadakan dheweke bakal nindakake apa sing kudu ditindakake nganti suwe, nyawiji Triglav Rusia, Rusia, Ukraina lan Belarus, dadi siji negara sing kuat.
        1. iw-lankof2011
          0
          9 2014 Juni
          Lukashenko minangka pimpinan sing apik ing negarane, nanging sing paling penting dheweke wedi kelangan kekuwatane dhewe, lan minangka asil, dheweke ora dadi sekutu kanggo kita kanggo nggabungake tanah Slavia. ing tangan siji, dheweke wedi karo Maidan, lan ing sisih liyane, dheweke wedi karo Kremlin. Apa yen dheweke serius njupuk apa sing kudu dilakoni ing wektu sing suwe, nyawiji Triglav Rusia, Rusia, Ukraina ... ing sangisore naungan ... oligarki kabeh negara, nyawiji.
      2. 242339
        +1
        9 2014 Juni
        Gaddafi ora duwe wates umum karo Rusia.
    18. +2
      9 2014 Juni
      Sing licik! Aku seneng karo teroris.
    19. +4
      9 2014 Juni
      Anggere gas kita menyang wong ing rega kurang, padha tresna marang, yen ora lunga, padha sengit marang lan bakal padha karo Yanukovych.
      Dheweke sinau carane dadi pelacur politik saka "pemimpin" Uni Eropa, contone, Barroso utawa Rasmussen utawa Hollande.
      1. +5
        9 2014 Juni
        Negarane isih ana ing isolasi komparatif, dheweke kudu ngowahi buntute.
        Nanging, dheweke nuduhake untune, utawa malah dikirim meh ing teks langsung ing arah kondhang, Amerases lan henchmen Eropah sing.

        Mulane wong lanang iku! Iki kang nyoba kanggo Cut sopan santun karo Rusia, kene, mesthi, iku muspra. Kabeh padha, iku ing kapentingan kanggo njupuk posisi pro-Rusia.
        1. Ambek FERTHER
          0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka DimSanych
          Negarane isih ana ing isolasi komparatif, dheweke kudu ngowahi buntute.
          Nanging, dheweke nuduhake untune, utawa malah dikirim meh ing teks langsung ing arah kondhang, Amerases lan henchmen Eropah sing.

          Mulane wong lanang iku! Iki kang nyoba kanggo Cut sopan santun karo Rusia, kene, mesthi, iku muspra. Kabeh padha, iku ing kapentingan kanggo njupuk posisi pro-Rusia.

          Sialan, isolasi apa? Padha wis ing kendaraan, sethitik?!
    20. Komentar wis dibusak.
    21. 0
      9 2014 Juni
      Ya, kahanan karo Wong Tua ora jelas, sanajan, apa sing bisa dakkandhakake, kita ndeleng kita lan VAABSHCH a.k.u.e.t. saget recourse
    22. 0
      9 2014 Juni
      Nanging aku menehi saran - njupuk presiden menyang Ukraina. Ayo dheweke karo sampeyan. Yen gumantung marang aku, aku bakal nulungi.
      Nanging bubar, dheweke meh ngrangkul Yanukovych. Ora wedi ing posisi sing padha? Dheweke ngenalake perbudakan ing negarane, apa dheweke mikir yen iki bakal ditindakake kanggo dheweke?
      1. Irtysh
        0
        9 2014 Juni
        Nanging, Bakiyev ora nyerah. Dheweke menehi tembung kanggo mbantu - dheweke tetep, sanajan ana karusakan politik tartamtu saka iki.
    23. -4
      9 2014 Juni
      Sampeyan kudu murub bapak, mung siji ngadeg ana Masherov
      1. dmb
        +2
        9 2014 Juni
        Yagene kedadeyan kasebut? Wong Tua, ora kaya Maidan Ukrainia, ora duwe sanajan kabeh nyoba nggawe. Ora kaya kita, dheweke ora bengok-bengok yen "dheweke ora bakal ninggalake Rusia ing masalah." Aku ngerti akeh wong sing lunga menyang panggonan permanen ing Belarus, nanging aku durung ketemu wong-wong sing pindhah saka ing kono menyang Federasi Rusia. Mentri nyolong sing diadili ana, lan padha ora invent "mbangun dalan kanggo sederek liwat teledor." Aku ora ngerti siji-sijia bandit sing ngurusi distrik. Mata pelajaran kita dikelola kanthi bener. Apa sing diwenehake ing artikel kasebut ora seneng karo Rusia. Inggih, mbok menawi boten nyebataken asal usulipun Vova, saengga miturut panemunipun kathah sanget ing negara kita, punika dudu kosok balene, nanging sikap normal marang wong sing disewa, malah dadi buruh sing apik banget. (Inggih, kanggo sing nganggep dheweke minangka buruh sing apik, lan dudu setengah dewa, Paus, lan kaisar Cina ing wektu sing padha.)
        1. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan: dmb
          Aku ora ketemu wong-wong sing pindhah saka kono menyang Federasi Rusia.

          Presiden Belarus mutusake kanggo mbalekake "perbudakan" menyang perusahaan pertanian minangka upaya kanggo mungkasi migrasi warga desa menyang kutha. Lukashenko wis mbukak rencana kanggo ngenalake undang-undang sing nglarang buruh tani metu lan pindhah menyang kutha. Yen dheweke mlebu dekrit "perbudakan", Belarus bakal nglanggar konvensi internasional 1957 babagan penghapusan tenaga kerja paksa, sing diratifikasi, nanging iki mbokmenawa ora bakal mandheg. Nanging, Rusia bisa mbantah. Anggota Uni Eurasia bakal diwajibake kanggo njamin, antara liya, gerakan bebas tenaga kerja ing wates umume. Bisa uga Lukashenka nglanggar hukum yen dheweke nyoba ngikat buruh tani menyang tanah kasebut.

          Sumber: http://bk55.ru/news/article/33460/
          1. dmb
            0
            9 2014 Juni
            Inggih, kanggo ngormati "sensasi" iki, aku nyaranake kabeh wong menyang link sing dituduhake kanggo ndeleng penulis lan publikasi sing nerbitake. Kayane aku "Anatole Klim" minangka koresponden lepas kanggo mingguan Inggris iki. Ing panggonan sing padha, para priyayi sing menehi minus (sing ora ngganggu aku) bakal nemokake taksiran penasaran saka Penjamin kita. Ing kana dheweke diarani aggressor kanggo Crimea.
            1. 0
              9 2014 Juni
              Kutipan: dmb
              Inggih, kanggo ngapresiasi "sensasi" iki, aku nyaranake kabeh wong menyang link sing dituduhake kanggo ndeleng penulis lan publikasi sing nerbitake. Kayane aku "Anatole Klim" minangka koresponden lepas kanggo mingguan Inggris iki.

              Aku uga kerja part-time ing "Russia 24", lan aku uga dadi penulis luwih saka 300 ewu pranala ing Internet babagan perbudakan ing Belarus ing 2014.
              1. dmb
                0
                9 2014 Juni
                Sampeyan, sayangku, wis menehi link sing spesifik, menyang sumber sing spesifik, ora kesed kanggo ngutip lan kanthi jelas "lali" babagan komentar sing diterbitake koran kita. Lan "lali" kanggo nunjukake edisi Inggris. Pitungan dhasar sing puguh ora bakal menek kanggo mriksa, minangka bukti dening pluss sampeyan wis diwenehi. Nuwun sewu, nanging "lali" kasebut bebarengan karo kutipan "suwek" saka komentarku menehi alesan kanggo percaya yen "lali" iki ora sengaja. Carane wartawan kita nyuwek omong kosong saben liyane uga ora rahasia.
                1. +2
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: dmb
                  Sampeyan sing paling manis

                  Aku sajujure nyedhiyakake link menyang sumber saka ngendi aku njupuk komentar, nalika sumber iki Rusia, lan kasunyatan sing sumber Russian nggunakake edition Inggris, aku weruh iku mung thanks kanggo sampeyan (Aku ana ing karya, ora ana wektu. kanggo milih). Inggih, yen iki penting banget kanggo sampeyan, banjur maca ewu artikel liyane babagan topik iki, golek media sing gawe marem sampeyan (video saka "Russia 24" ketoke ora cocog karo sampeyan). Ing wektu sing padha, sampeyan ora menehi komentar babagan inti saka pesen kasebut, pratelan sampeyan dikurangi dadi publikasi Inggris, koresponden freelance sing sampeyan tulisake, dadi isin kok dadi freelance. Luwih ing loro komentar sampeyan nyebutake "cons" lan "plus":
                  Ana tuan-tuan sing menehi minus
                  minangka bukti dening pluss dikirim menyang sampeyan.
                  Dearest! Apa pancene penting banget kanggo sampeyan sing nanggepi ing kuwi cara, Aku kene kanggo komunikasi lan nulis apa aku mikir, lan ora kanggo pluses. Yen ora angel kanggo sampeyan mangsuli ing "PM", yen kontroversi kita rampung metu saka topik, lan rauh mburi karya, aku bakal teka ngarep lan maca.
    24. 0
      9 2014 Juni
      Aku Putin uga ora salah. bye!!!!!!!!!
      1. -1
        9 2014 Juni
        Akella wis kangen :-)
    25. rampung1
      0
      9 2014 Juni
      Mung jaring pengaman, nanging yen ora ana dhukungan, Belarus cilik bakal dadi tong sampah Eropa
    26. dimccc
      +3
      9 2014 Juni
      Lukashenka isih kumbang. Dheweke pengin mangan iwak lan njagong mudhun kanggo jancok.
    27. olf_1959
      +2
      9 2014 Juni
      Dadi dheweke ngerti babagan sing ngidini awake dhewe bebas.
    28. Dracula
      +1
      9 2014 Juni
      Thanks kanggo Kalamoysky lan Parashenka lan * tovagischs * liyane kanggo nuduhake kita apa Beludru Nazisme Satanisme. Chabad kudu diresiki saka Rusia nganggo sapu sing kotor. Iku babagan keamanan nasional. Ya, * Wong Tua * tansah tumindak kaya baling-baling cuaca.
    29. retur
      0
      9 2014 Juni
      Ora, Lukashenka ora bisa dipercaya.

      Umumé, apa "jembatan" sing dikarepake Lukashenko? Lan ing beyo saka apa kanggo nggawe dialog? Apa babagan gas kanggo Svidomo? Kawicaksanan bebarengan. lan ekonomi proyek? Nuwun sewu, nanging kanthi negara sing mimpin kabijakan anti-Rusia, iki ora bisa ditindakake. Kepiye babagan mungkasi ATO? Babi ATO ora bakal mandheg nganti Slavyansk dibakar ing lemah.

      Lan ing pungkasan, Lukashenko bakal duwe Maidan, lan misale jek aku ngerti iki, lan mulane wiwit nyedhot menyang Kulon. Pangarep-arep kanggo njaga kekuwatane.
    30. +1
      9 2014 Juni
      Politik iku bisnis sing reged.
    31. DPN
      +1
      9 2014 Juni
      Ya, lokasi negarane pancen kudu muter yen ora bakal dibanting kaya "kutu", ora ana akses menyang segara lan liya-liyane. Dheweke bisa nylametake negara kasebut lan matur nuwun kanggo dheweke.
    32. +4
      9 2014 Juni
      Kita mung ora Care kanggo nggoleki sawetara pratandha utawa gagasan dhuwur kudu mung ngerti kasunyatan saka masalah Rusia karo Kulon ing masalah iki kabeh limo negara beda bakal golek keuntungan (nang endi wae kanggo prick cokotan), supaya Lukashenka nyoba kanggo nuduhake awake minangka pahlawan kaya Yanukovych, nanging carane mambu goreng supaya padha angin munggah ing Rusia Ing cendhak, Amerika isih duwe pipe apik, wiwit everyone nyoba kanggo jotosan menyang, malah panguwasa kuwi sing, misale jek kita, sadulur kita murni, nanging nyatane kita ora duwe sedulur, kita kabeh sundel korupsi, nanging tetep kita dhewe sing disalahake, kita ora duwe hukum, kita ora duwe kita ora duwe keadilan kanggo kita lan ora. ngurmati saka negara liya Sampeyan wis maca warta paling anyar<Komite Investigasi Federasi Rusia nimbang kemungkinan nempatake Mishiko ing daftar wanted internasional Bilym (bajingan) nganti pirang-pirang taun ora ana sing ndemek mlaku, nanging banjur padha weruh cahya.
    33. +4
      9 2014 Juni
      Lukashenko, kaya biasane, kita lan sampeyan.
    34. +2
      9 2014 Juni
      TEMBUNG politisi kudu tansah dibandhingke karo TINDAKAN.
      Old Man nyatane sekutu, lan partisipasi ing game iki mung diwiwiti.
    35. +1
      9 2014 Juni
      Old Man ora bakal duwe "Maidan" ing tanah air amarga ora ana kedutaan Amerika ing Belarus
      1. retur
        +3
        9 2014 Juni
        Sampeyan ora kudu duwe kedutaan Amerika kanggo miwiti kerusuhan. Miturut cara, wong enom ing Republik Belarus ora seneng Lukoshenko, kanggo sijine iku entheng.(Paling ora siji karo kang aku komunikasi).
    36. +3
      9 2014 Juni
      Mangkene kabeh pikiran rahasia saka kanca-kanca semu Rusia iki dicethakake.Bulgaria lan Serbia ngalangi pembangunan South Stream, bapak sing lunyu iki tumindak kaya perek. Lha, karo sapa?
    37. PRN
      +1
      9 2014 Juni
      Sawise runtuh Uni Soviet, raja-raja lokal ngrebut kekuwatan ing republik, sing bakal mati kanthi balung, nanging ora bakal nyerah tahta. Punika gandhewa, kula nuwun bzdit kanggo dhampar. Minangka eksekutif bisnis, Lukashenko minangka wong sing apik, nanging minangka politisi, dheweke biasa-biasa wae. Umumé, dheweke lan tetep dadi ketua farm kolektif.
    38. 134180
      +1
      9 2014 Juni
      Ora. Isih, aku wonder apa jenis bensin Belarus sadean kanggo Ukraina ing dumping prices?
    39. +2
      9 2014 Juni
      Rusia lan Belarus iku negara UNION, i.e. kawicaksanan manca kudu padha, seneng apa ora, yen arep ngudi kawicaksanan independen, mangga mimpin, nanging ora kudu ndhelikake ing kapentingan umum, yen ora, apa iku aliansi.
    40. -4
      9 2014 Juni
      Wong lawas isih tvauryuga loro-ngadhepi, kaya preziki dill- lan milks Rusia (sing Putya, bab miskin, bebas ngidini wong) lan anakan Russophobia karo kuat lan utama. Wis taun iki, pita St. George dilarang, lan tandha-tandha ana ing Belarusian (tansah ana loro utawa Rusia). Nasionalis Belarusia meh ngelus endhas, nanging ora luwih apik tinimbang PSov ing kana ... Aku rumangsa pengkhianatan liyane lagi disiapake, mediocrity kita saka Kremlin, dipimpin dening "KGBist" sing ora ana gunane maneh, kabeh wong bakal oversleep. - kaya ing Ukraina ((((
      1. 0
        9 2014 Juni
        Dhewe kuwi bajingan, mbiyen ORA MULIH OTAK, LAIN-LAIN SING SING TILIS DUWE.
    41. ivan.kormoran
      -2
      9 2014 Juni
      день Добрый.
      Lukashenka, kepiye Lukashenka, diktator? tiran cilik? singsot? Aku ora. Nanging siji bab sing cetha, nalika Yarosh, Yaytsenyuk, Pidroshenko lan "ratusan" saka Maidan kudu ninggalake, Belarus bakal nyedhiyani koridor kanggo "kakuwasan Baltik gedhe". Nanging padha karo Ostap Bender ing tapel wates, BODY bakal dilebokake lan dhuwit / barang berharga / sandhangan TINGGAL kanggo kepentingan Belarus. Et iku ok!
      Ing wektu sing padha, EUROPPA seneng banget yen kabeh aset "pimpinan" ing ndhuwur ana ing bank-bank EROPA. Iku apik carane EUROPPA ngerti carane sepatu manca klien CYPRUS nuduhake loro ing tembung lan tumindak.
      Aku ora gumunggung, nanging China utawa Jepang ora bakal nampa aset kasebut. Dheweke mung ora bakal ditampa ing negara BRICS, lsp. Simpen aset ing AS? Banjur Psaki utawa Obyama ora kasengsem karo Pidroshenko lan "K" iki, mula Pakdhe Sam duwe kabeh rampokan.
      Lukashenka ngerti iki lan ngerti yen dheweke mung bakal nyeret dheweke, mula dheweke wis siyap, rampung !!!
    42. 0
      9 2014 Juni
      Lan babagan Lukashenka? Dheweke duwe pilihan: ngapusi ing Kulon utawa ngapusi ing Rusia. Dheweke milih Rusia. Nanging iki ora ateges dheweke ora nglawan Rusia. Perlu dimangerteni yen iki minangka panguwasa negara sing kapisah, sing nduweni sudut pandang dhewe ing kabeh. Lan dheweke ana karo kita mung amarga yen ora bakal dimangsa.
      1. Mbah Vitya
        0
        9 2014 Juni
        Ora ana alesan kanggo dheweke menyang pelantikan kurang ajar. Dadi dheweke pancen nyengkuyung pembantaian warga sipil dening paukuman junta, sing mesthi ora bakal diapura.
    43. +1
      9 2014 Juni
      Lan kita bakal nari kanggo kita lan sampeyan kanthi 3 rubel ...
    44. +3
      9 2014 Juni
      Lan aku seneng karo Lukashenka. Wong sing prasaja, mesthi ngomong kanggo awake dhewe. Elinga carane akeh media kita nyoba kanggo demonize wong? Lan ngandika apa-apa, ngandika iku bener, ora tansah kita pengin, nanging tansah kanggo titik. Lan sing paling penting, nalika dheweke lagi kuwasa, kita ora kudu wedi karo ancaman saka sisi ing arah Belarusia.
    45. 0
      9 2014 Juni
      Licik. Pym ana - Licik. Pym lan tetep am
      Lukashenka, njawab pitakonan saka wartawan babagan "ATO", nyathet yen "militan sing nglawan Ukrainia kudu ditumpes," nanging langsung menehi komentar sing penting:

      Nanging pisanan ngerteni sapa teroris kasebut. Banjur tembak sampeyan.

      Iki CARA ngerti?! Lan pertandhingan bakal diwiwiti - dheweke bakal ujar: "Dadi maksudku mercenaries - PMC lan liya-liyane" .. Lan sampeyan ora bakal tekan ngisor!
      Wong Peteng BATKO. Ora nglanggar Belarusians ..
    46. MINSK 1965
      -2
      9 2014 Juni
      Quote: YUBORG
      Lukashenka minangka wong munafik lan politisi sing ora sopan. Rusia ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka AS lan EU (padha mungsuh), nanging saka wong iki, politisi, ternyata dadi tusukan ing mburi, sanajan samesthine, nanging isih kaget. Mulane, yen dheweke ditarik munggah ing birch, aku bakal keplok tangan.


      Apa kabar iki kanggo sampeyan? Wong iki sajrone karire minangka presiden mung ngupayakake siji kabijakan, sing tujuane yaiku penylametan kekuwatan tanpa wates. Lan kanggo iki dheweke wis siyap kanggo ngomong siji bab siji, lan liyane kanggo liyane.
      1. +1
        9 2014 Juni
        SIJI MANEH D.E.B.I.L. ELING YELTSIN -2 SYARAT, PUTIN 3 SYARAT PEMERINTAHAN. APA YANG DILAKUKAN UNTUK MENGKUAT RUSIA? Inggih, PUTIN kaya wiwit mbenerake mung saiki. LAN BAPAK ORA MUNG MLAKUKAN NEGERI SING MALAKIN, NANGING DIKUWATI TANPA STRESS TAHUN 90. LAN KOWE KUASA, KUASA.
    47. +4
      9 2014 Juni
      Wong tuwa digawe nyenengake zhurnalyushki metu) Solid "yen gumantung aku", "apa sampeyan duwe?", "Sapa teroris?" lsp. Ukraina kudu nyawiji, pendapat iki dituduhake dening kita ing Kremlin. Nanging Old Man ing Kyiv ora ngomong babagan tapel wates Ukraina iki lan sing katon ing Uni Eurasia minangka paling ora negara non-blok, nanging dadi anggota saka SCO, etc. Nanging ing Astana, Lukashenka nyatakake yen wong bodho saiki duwe kuwasa ing Kyiv, nanging kabeh wong saiki kudu bebarengan lan wong Ukraina bakal nggawe pilihan sejarah sing bener. Umumé, bapak ngandika persis minangka akeh - okehe, diwenehi riyaya petushenko, digunakake kabeh limo timbalan bakal uncalan Lyashki. Lan kanggo apa?
    48. lg41
      0
      9 2014 Juni
      Ing 13:XNUMX, gerakan rong konvoi tentara Ukraina didaftar ing dalan gedhe saka Belovodsk menyang Luhansk (cedhak Chuginka).
      1. 0
        9 2014 Juni
        Ya, wadya Ukrainia kang fasis bakal keselak, dibubarake, mulane akeh ngarep-arep dibukak, pambubaran wadya lan sarana, ora ana mburine, keamanane mlarat. Kanggo pembela DPR lan LPR wani, steadfastness, sukses militer, lan kita mung bisa ndedonga lan moral ndhukung pejuang nglawan junta Kyiv!
    49. +5
      9 2014 Juni
      Iku misale jek kula sing sing scold Lukashenka iku salah. Wong lanang ing kahanan sing angel banget. Negarane cilik, ekonomine ora bisa mandhiri babar blas, dumunung antarane Kulon lan Timur. Ing kahanan iki, dheweke mung kudu maneuver ing antarane gagasan sing beda-beda, nalika njaga garis utama. Garis utama dheweke yaiku hubungan apik karo Rusia. Nanging iki ora ateges dheweke kudu ngidoni kabeh negara liya kanggo iki. Yen mung amarga kebijakan kita uga ora konsisten. Ukraina pancen ora duwe presiden kaya ngono. Sawise kabeh, deleng, dheweke mung nyuarakake status quo. Lurus lan jujur. Crimea de facto ing Rusia? Mula dheweke ngakoni kasunyatan iki. Yen Ukraina pengin mbalekake, ayo ngomong karo Rusia. Sapa teroris ing wetan? Iki kudu diatur ...
      Ing kahanan kasebut, njaga hubungan normal karo Ukraina penting kanggo Belarus. Ora ngrusak hubungan karo Rusia malah luwih penting. Iki ngendi wong kudu metu. Dheweke ora nindakake kanggo awake dhewe. Kanggo Belarus pisanan. Lan kanggo Rusia uga. Pakurmatan dhumateng panjenenganipun saking kula.
      1. +1
        9 2014 Juni
        Sebagéyan setuju. politik minangka tugas tanpa pamrih. Seneng utawa ora, sampeyan kudu njaga paling ora sawetara jinis hubungan karo pepadhamu. TAPI ... Wong kadhangkala blunts ing cara gedhe. Iku bakal becik yen negara kaya sing, digunakake fascism flourishes lan, lan dheweke karo basa dhewe. Ing kene aku ora ndhukung dheweke! Bajingan. TAPI ... saiki batang dill meh digawa menyang negara nganggo bis. Eccentrics (liwat M) nesu negarane, saiki padha menyang liyane! Aku bakal nutup tapel wates kanggo wong-wong mau ing umum!Mulane, pengintaian kudu ditindakake.
        Lan Lukashenka, sanajan kadhangkala bodho. banjur sampeyan kudu katon ing hubungan ekonomi lan perjanjian antar negara. Sing kudu dadi tes lakmus, ora obrolan badut dill. Sawise kabeh, ALL politisi iku pelacur ing politik ...
        Go Rusia!!! eseman
    50. 0
      9 2014 Juni
      Quote: YUBORG
      Lukashenka minangka wong munafik lan politisi sing ora sopan. Rusia ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka AS lan EU (padha mungsuh), nanging saka wong iki, politisi, ternyata dadi tusukan ing mburi, sanajan samesthine, nanging isih kaget. Mulane, yen dheweke ditarik munggah ing birch, aku bakal keplok tangan.


      Mung rubah licik! lan kita lan sampeyan, sampeyan ora bakal lungguh!
    51. Igor62
      0
      9 2014 Juni
      Aku ninggalake loro minus kanggo komentar lan pluses metu.???
    52. +2
      9 2014 Juni
      Kadhangkala "bayangan" Yeltsin bisa dideleng ing tembung Lukashenko.
    53. +3
      9 2014 Juni
      "Belarus lan Ukrainia iku sedulur" Ukrainians, malah karo Ukrainians, wis ora sedulur maneh.
    54. Bormental
      +1
      9 2014 Juni
      Apa bedane apa sing diomongake? Kabeh padha, iki ana ing endi wae ing tingkat "apa sing diomongake teolog Iran menyang gynecologist Spanyol."
    55. o11g
      0
      9 2014 Juni
      Lan sing diarani sekutu kita iki ngrasakake kelemahane ing GDP lan ayo ngumpulake krim kasebut. Rusia mung bisa ngandelake awake dhewe; Putin kudu ningkatake ekonomi lan nglawan korupsi
    56. +5
      9 2014 Juni
      Aku dhewe teka saka Belarus lan aku ora seneng kabeh sing ditindakake lan ditindakake dening Lukashenko, sanajan ing jamane dheweke nindakake perkara sing paling penting. Dheweke ora ngidini nasionalis Belarusia nindakake apa sing bisa ditindakake dening nasionalis Ukraina. Lan ana ing Belarus, sadurunge Lukashenko, kabeh tindak miturut skenario sing padha. Nanging sanalika dheweke nampa mandat Presiden, ngandika "Sha" kanggo saben wong sing wiwit sow memungsuhan antarane Rusia lan Belarusians, dikirim wong-wong sing utamané aktif "liwat gunung" lan ngatur, diwenehi relatif mlarat Belarus kanggo sumber daya alam. , kanggo nyedhiyakake kahanan urip sing luwih bisa ditampa kanggo warga Belarus. Apa sing aku ora seneng yaiku kabeh wektu dheweke dadi kuwasa, dheweke mbangun sistem administrasi umum Belarus kanggo awake dhewe, sing ditresnani. Iki tegese kanthi budhal Lukashenko saka adegan (ora ana sing urip ing salawas-lawase ing sangisore srengenge), Maidan ing Belarus, ing prinsip, ora dikecualian. Perlu dicathet kawicaksanan Lukashenko sing adoh banget marang Ukraina lan Rusia, ing ngendi dheweke bisa ora ngrusak hubungan karo Rusia lan Ukraina, amarga dheweke ngerti lan ngerti yen kabeh ampas iki bakal mapan, lan malah tentrem ala karo tanggi lawas. lan bangsa sadulur iku luwih apik tinimbang perang karo wong-wong mau. Tembung-tembung sing diomongake sadurunge babagan ora bisa ditampa kanthi kelangan kontrol negara, sanajan negara kasebut dikuwasani kanthi sementara dening tokoh-tokoh kaya Turchynov lan Yatsenyuk, uga pantes diwenehi perhatian. Sampeyan bisa ngomong macem-macem bab wong-wong mau, nanging kita ora milih wong-wong mau lan ora kanggo kita uncalan. Nanging posisi Rusia babagan kidul-wétan Ukraina ora jelas. Sawise kabeh, ora liya Rusia, kanthi tumindak (kanthi nerbitake carte blanche marang Presiden kanggo nggunakake Angkatan Bersenjata Rusia kanggo nglindhungi nyawa, hak lan kabebasan saka populasi Rusia-speaking ing Timur Kidul, akeh pidato umum sing dawa banget. -dikenal "imam gapon" minangka Sergei Kurginyan lan liya-liyane kaya dheweke, sopan, nanging apik. .” Banjur wong-wong iki ditinggalake, kanthi gampang, amarga bantuan sing ditampa saka Rusia mung sithik, kaya sing diakoni Strelkov dhewe. Kajaba iku, akeh "pembantu" sing teka ing Tenggara, kaya sing nate ditindakake ing Tiraspol, kanggo njarah, rudo pekso lan rampog. Lan nglawan dheweke ora butuh gaweyan tinimbang nglawan pasukan keamanan Ukrainia. Ana gagasan ala yen kabeh kekacoan karo Crimea iki diwiwiti kanthi tujuan sing winates: kanggo ngatasi masalah kanthi aman lan luwih murah i.e. rute sing luwih nguntungake kanggo pipa South Stream lan nyingkirake sirah sing terus-terusan karo Pangkalan Angkatan Laut Rusia Sevastopol. Masalah kasebut kasil lan tanpa getih ditanggulangi, nanging piye wae Rusia bakal menehi panganan kanggo populasi Crimea. Ora jelas apa sing kudu ditindakake karo Wétan Kidul. Ora ana industri utawa pertambangan sing nguntungake, lan nyusoni kutha lan desa sing padhet pedunung ing Timur Kidul bakal luwih angel tinimbang Crimea. Ie Kabeh kaya biasane. Ana sing melu "ngeduk" properti lan ora suwe kabeh peserta ing "ngeduk" bakal "ngetung tandha", piye wae dheweke bakal setuju lan supaya lali yen ana sing "kedadeyan", kaya Yeltsin nate dhawuh supaya lali atusan kasebut. sing tilar donya ing 93, utamané stormtroopers aktif bakal dijupuk kanggo lading, lan Kangge wong biasa dying tanpa pangerten kok padha mati lan carane kanggo mungkasi pati iki. Nanging sapa lan nalika diitung wong biasa kanthi individu ing USSR lan ing republik saiki "merdika". Menehi utawa njupuk saperangan ewu. A trifle, Pak, ing jenis.
    57. cheldon
      +3
      9 2014 Juni
      Kita ninggalake Lukashenko piyambak karo Kulon, lan saiki kita pengin dhukungan saka dheweke. sampeyan mutusake, purun
    58. 0
      9 2014 Juni
      Wingi aku wis mratelakake panemume babagan bangsa Slavia "sadulur". Lan babagan sedulur-sedulure saka Bulgaria, babagan Shipka, dheweke ngelingi babagan negara-negara Eropah kidul, babagan ewonan warga Rusia saka Pangeran Kaisar sing tilar donya kanggo kamardikan lan kamardikan saka kuk Turki lan pembantaian. Mesthi aku kelingan Perang Patriotik Agung. Dheweke uga ngomong kanthi ora sopan babagan Belarus. Mangkene jawaban saka "sedulur" Slavia, matur nuwun kanggo kabeh: "Serbia kepeksa mungkasi wiwitan pambangunan pipa gas South Stream," ujare Wakil Perdana Menteri Zorana Mihailovich, laporan agensi Tanjug Miturut dheweke, kanggo nerusake proses bakal bisa mung sawise mburi rembugan antarane Rusia, Bulgaria lan Uni Eropa Ing wektu sing padha, Menteri Energi Serbia Aleksandar Antic nandheske sing Serbia ora bisa nggawe kaputusan ing construction. Pipa kasebut mung siji, amarga mung salah sawijining negara sing melu proyek kasebut. Dheweke nambahake manawa masa depan pipa gas gumantung marang tumindak Rusia lan negara-negara Uni Eropa.

      Ibu Rusia piyambak dina iki! Kabeh wong ngiyanati dheweke! Saben uwong wedi marang kebangkitan mantan kekuwatan lan kamulyan negara kita - Rusia Agung! Ana akeh pikirane. Aku mbokmenawa kudu nulis artikel, spekulasi ... Nanging, Lukashenko tekan ngisor sabuk, dheweke isih bug ...
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka booze
        Nanging, Lukashenko tekan ngisor sabuk, dheweke isih bug ...

        Nanging kenapa Lukashenko kenek ing ngisor sabuk? Kasunyatan bilih piyambakipun ngandika kabeh minangka iku? Utawa dheweke teka ing Kyiv lan pour bak saka slop ing Rusia? Apa sampeyan wis maca artikel kasebut?

        Kanca-kanca, mandheg nyalahake Belarus lan Wong Tua. Padha bisa dadi kanca pungkasan kita. Ya, mungkin ora becik. Inggih, apa kita bisa nindakake tanpa iku? Yen sampeyan mulih lan kanca-kanca wis lungguh ing pawon muter hamster, banjur iki kanca nyata))))
    59. +1
      9 2014 Juni
      Aku arep narik kawigaten marang nada pangandikane, marang sapa sing diomongake ... Akeh wong sing ora ngerti, lan asring ora ngerti kanthi lengkap, sawetara tumindak lan pernyataane, nanging iki, aku mikir, bisa digandhengake. sabenere kanggo lack informasi kita, pangerten pepak saka kabèh "game catur" sing Lukashenko muter ... Panjenenganipun nuduhake supaya disebut-. menyang "panguwasa" Kyiv, njupuk wong loro ... Ya, dheweke banget "ora trep", mulane dheweke ora seneng karo dheweke ing Kulon, dheweke ora nglirwakake kanthi cara apa wae (ora lucu nalika PDR Parashenko nampa undangan. menyang Normandia, lan wong Belarusia, sing diwakili dening presiden, ora entuk ... uga, ora babagan iku).

      Ing Lukashenko, pancen, bisa uga ana potensial kanggo njaga Ukraina (kalebu wilayah kulon) ing dalan Rusia (lan dheweke, kaya Rusia, ora pengin ndeleng pangkalan NATO ing jejere, uga, ugh, ugh, ugh.. . tutul kok - KABEH Ukraina, Belarus - dadi medan perang - ora perlu sing ...) dadi ora perlu nglirwakake wong ... dheweke dudu mungsuh kita! Sepisan maneh, ya ora trep, nanging dheweke seneng ngekstrak macem-macem pilihan ing wektu sing tepat ... lan liya-liyane, nanging dheweke kanca, sedulur. Sapa, kanthi cara, dadi tuan rumah pangkalan militer kita.
    60. +1
      9 2014 Juni
      Aku malah ora ngerti sisih endi rating kanggo klik. Nanging rama ing dhaptar kang: dribbling antarane jancok!
    61. -1
      9 2014 Juni
      Lha opo maneh sing dikarepke mantan ketua peternakan kolektif sing kuwasa??? Saiki dheweke pengin ngenalake maneh perbudakan ing Belarus. Kaya saka farm kolektif - ora malah langkah adoh. Sadurunge, woodworking tundhuk represi padha. Mesthi, iku wong apik lan MANAGER, nanging ora akeh. Dheweke duwe otak lan cangkeme tanpa balung, mesthine. Iku sculpts bebener ing uterus, lan sing paling penting, iku ora BIRU.
    62. -1
      9 2014 Juni
      Quote: YUBORG
      Lukashenka minangka wong munafik lan politisi sing ora sopan. Rusia ora ngarep-arep apa-apa sing apik saka AS lan EU (padha mungsuh), nanging saka wong iki, politisi, ternyata dadi tusukan ing mburi, sanajan samesthine, nanging isih kaget. Mulane, yen dheweke ditarik munggah ing birch, aku bakal keplok tangan.

      Manifestasi serangan kasebut dening Lukashenko wis dilacak wiwit awal 2000s, ora, ora, nanging ana sing bakal diwulangake. Mratelakake panemume, iki minangka rasa cemburu marang panguwasa Rusia lan Putin utamane.
    63. Kelevra
      -2
      9 2014 Juni
      Kanggo sawetara alasan, brute iki dadi munafik, dheweke kepengin dadi kanca ing rong bidang, kaya Yanukovych nyoba ing jamane, kabeh wong ngerti apa sing nyebabake!
    64. +1
      9 2014 Juni
      Quote: Rama Nikon
      Manifestasi serangan kasebut dening Lukashenko wis dilacak wiwit awal 2000s, ora, ora, nanging ana sing bakal diwulangake. Mratelakake panemume, iki minangka rasa cemburu marang panguwasa Rusia lan Putin utamane.

      Rama, sampeyan kudu pindhah menyang mimbar :)))) Aku ora maca kabeh jawaban amarga aku ngerti yen Rama ora tau nindakake apa-apa tanpa idin saka Putin. Lan dheweke saiki dadi mripat lan swara Rusia ing kahanan saiki.....

      Wektu, kita kurang banget, nanging wis main ing kita ... Pramila EU lan AS gemeter, nggawe kesalahan sawise kesalahan ...

      Putin isih meneng.
      1. +4
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Santor
        Putin isih meneng.

        Lan nalika dheweke ngomong ing kothak TV, kabeh wong cepet-cepet ngrungokake, kaya moose ing bolongan banyu .... apik
    65. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan: Alexander Romanov
      Quote: Badass

      Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur

      Dheweke wis dadi gubernur provinsi Belarusia Federasi Rusia

      Kutipan: Natalia
      Quote: Badass
      Yen wong tuwa ngetutake aturan kasebut, dheweke ora bakal dadi presiden Belarus, nanging paling apik mung gubernur

      Dheweke ora kudu ngomong apa sing dikarepake, dheweke kudu ngupayakake garis Pro-Rusia.
      Iku kudu sutra minangka - minangka Presiden Kanada kanggo Obama. Banjur kadang aku ora ngerti sapa kancane.

      Kutipan saka maxxdesign
      Lukashenka isih angsa! endi manfaate ana lan belarus!


      Maca kabeh iki ... Piye carane aku arep nggawa sampeyan kabeh sandal ing untu. Iku isin sing pikirane kuwi lair ing wong ing sumber iki. Utawa apa sampeyan pancene mikir yen kita kabeh kudu ndilat tumit saka Warga Agung Rusia kanggo mberkahi kita karo lenga lan gas? We are looking ing saindhenging donya kanggo ngendi ana MediaWiki lan, nendhang dhéwé ing bokong karo tumit kita, kita rush ana?! Wirang kanggo wong kita lan isin kanggo wong Rusia kaya sampeyan ...
    66. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan: Natalia
      Iku kudu sutra minangka - minangka Presiden Kanada kanggo Obama. Banjur kadang aku ora ngerti sapa kancane.

      Lelucon lawas: loro Georgia lungguh, ngombe anggur, ngomong, siji takon liyane:
      - Shalva, sampeyan menyang alas lan ketemu bruwang, apa sing arep sampeyan tindakake?
      - Aku bakal njupuk wong!
      - Ora ana bedhil!
      - Banjur aku bakal mateni sampeyan !!
      - Apa sampeyan lali keris ing omah?!
      - Aku bakal mateni dheweke nganggo watu !!!
      - Apa ana watu, pasir ing sekitar ??
      - Givi, kancamu sapa?! Milikku utawa Medved???
    67. 0
      9 2014 Juni
      Katon kaya Lukoshenko wis nyerah ing Kulon lan alon-alon mulai seneng karo Eropa - kabijakan kasebut bisa nuntun dheweke menyang acara versi Ukrainia.
    68. -1
      9 2014 Juni
      Nalika padha ngomong, loro kita lan sampeyan, ing mratelakake panemume Lukashenko wis luwih kaya pelacur lawas, dheweke ora pengin apa-apa maneh, nanging kudu bisa.
    69. Mbah Vitya
      0
      9 2014 Juni
      Wong tuwa iku, ing asas, eksekutif bisnis sing apik lan, misale jek, dudu maling. Nanging, minangka politisi dheweke tetep dadi ahli agronomi pertanian kolektif. Wong bodho sing percaya diri ora ngerti yen Belarus, tanpa Rusia lan dhukungan, bakal lebur ing tekanan NATO, kaya jus kubis saka tong minyak sing bocor.
    70. 0
      9 2014 Juni
      Lukashenko nganggep Ukraina minangka pasar sing bisa kanggo produk Belarusia. We kudu sijine MAZs, ban, tekstil, etc nang endi wae. Ora pengin kelangan perdagangan potensial. Ing endi sampeyan bisa entuk dhuwit kanggo negara? Sampeyan ora bisa urip kanthi utangan.
    71. Gvozdovsky
      -2
      9 2014 Juni
      Piye wae saben wong "ati-ati" ing pengadilane ... kabeh ing saubengé grumbulan! Dheweke minangka pelacur murni: dheweke ora tau ndhukung sekutu utamane, Rusia. Dheweke mung ngerti carane perdagangan "persahabatan"! "Mbayar" kanca Volodya "lan aku bakal ndhukung sampeyan...” Iki njijiki! Abkhazia isih "diakoni"! Dheweke langsung ngakoni junta lan tanpa syarat, lan saiki dheweke lunga menyang Hare kanggo peresmian. Lan nalika nerangake "milking" sekutu, Grygorych ora padha! Dheweke dudu sekutu kita, dudu sekutu kita!
    72. KOH
      +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Eragon
      Lan ing Belarus, akeh sing ngomong yen Lukashenka wis rampung ing sangisore Putin.

      We are cilik, sampeyan kudu ing ngisor wong. Sawetara ana ing sangisore Eropah, liyane ana ing sangisore negara, lan kita ana ing sangisore Rusia.


      Ora ing Rusia, nanging karo Rusia ...

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"