Pasukan keamanan Ukraina ngowahi desa Semyonovka dadi reruntuhan

124
Kepala pusat informasi "South-Eastern Front" Konstantin Knyrik ngumumake yen detasemen punitive Ukrainia rampung numpes desa Semyonovka - pinggiran Slavyansk. Konstantin Knyrik kuotasi warta urip:

Dina iki ana analisis saka desa Semyonovka, lan kita bisa nyatakaké kasunyatan sing wis rampung numpes. Ora ana bangunan siji sing isih ana. Menapa malih, perlu kanggo fokus ing kasunyatan sing saiki ana pembantaian populasi sipil, amarga padha njupuk ing fasilitas industri strategis kanggo mungkasi wong saka karya. Pom bensin rusak, supermarket kobong, komunikasi seluler ora bisa digunakake, lan uga ana kekurangan pasokan listrik. Kutha iki ngalami masalah serius babagan ngombe banyu, mula saka sudut pandang taktik militer, mung ora perlu ngomong babagan nglawan milisi. Nganti saiki, perjuangan sing ditargetake nglawan warga sipil ditindakake.


Pasukan keamanan Ukraina ngowahi desa Semyonovka dadi reruntuhan


Para milisi nyebut desa Semyonovka minangka "Benteng Brest".

Akeh bangunan ing Slovyansk dhewe sing kobong. Petugas pemadam kebakaran, kanthi resiko nyawane, metu kanggo mateni kobongan ing omah-omah ing tetanggan sing kena serangan gedhe dening pasukan keamanan Ukraina. Iku ora mung lack banyu sing disebutake dening Konstantin Knyrik, cannonade meh incessant, nanging uga angin gusty ing suhu udhara dhuwur sing nyegah geni mati. Serangan artileri ngganggu komunikasi bangunan: pipa, sistem pasokan listrik lan gas.



Pendhudhuk lokal nglaporake tiwase bocah sawise ditembaki salah sawijining omah dening pasukan keamanan Ukraina.

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    124 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 34
      9 2014 Juni
      Penasihat Amerika - ngowahi wilayah kasebut dadi lanskap rembulan, kanthi bombardment lan shelling saka kabeh trunks, lan mung banjur mlebu minangka pemenang.
      1. + 19
        9 2014 Juni
        USA: "Kita ora butuh pedunung lokal kanggo ngembangake shale gas. Kita duwe buruh dhewe. Sisane kanggo konsumsi."

        Fiends... Ora ana tembung. Lan mung sengit sing tetep ...
      2. + 10
        9 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        penasehat Amérika

        Dheweke bakal nyekel pasangan, nanging dilebokake kanthi demonstrasi ... am Sanadyan dheweke dhewe ora bisa munggah ing baris ngarep. Ssykuny, ing Afghanistan uga dianggep kaya ngono.
        1. mad
          + 11
          9 2014 Juni
          Mangkene jawaban kanggo Nazi:

          Strelkov Igor Ivanovich, Slavyansk

          Dheweke mung ngirim "pemogokan pembalasan" ing baterei Grad ing wilayah pos pemeriksaan ing Krasny Liman. Kanggo mbales wingi karo dendam. Siji instalasi mesthi rusak, ana detonasi amunisi.
          Aku mikir dheweke bakal miwiti maneh kutha - dheweke sing paling apik.
          1. +2
            9 2014 Juni
            Kutipan saka mad
            nimbulake "jotosan pembalasan" ing baterei Grad ing wilayah pos pemeriksaan ing Krasny Lyman. Kanggo wingi padha males karo males.

            Ora, ora ... Ora luwih saka ... Nyuwun
            Apa sing diwedeni wong-wong sing wis kelangan BENDA sing dibangun lan diklumpukake sajrone pirang-pirang taun. Lara, sedhih babagan masa depan ...
            Marang "potongan wesi", sanajan nggawa kabeh kasangsaran iki.
            Kepiye carane sampeyan bisa ngevaluasi kabeh iki? Ing hryvnia? Ing saham?

            Nalika iku omahe wong-wong sing miwiti kabeh iki bakal dadi reruntuhan sing padha. Turchinova, Lyashka, Nickname lan liya-liyane ...
            Banjur bakal bisa ngerteni - "luwih saka" utawa durung ...
            1. +1
              9 2014 Juni
              nalika Lyashka Turchin lan liya-liyane padha ilang.
              banjur bisa ngomong tentrem.
            2. 0
              10 2014 Juni
              Omahe ora ana ing wilayah negara iki ....
        2. 0
          9 2014 Juni
          Ivan Strelkov: Dokter dibutuhake banget ing Slavyansk!

          Ivan Strelkov: Dokter dibutuhake banget ing Slavyansk! | musim semi Rusian
          "CEPAT! Mangga nyebar!


          Umume staf saka kiriman Slavia "Ambulans" dina iki kanthi malu-malu mlayu menyang Donetsk.

          Sawetara "esculapius" ing rumah sakit kutha uga ora bali menyang papan kasebut. Dibutuhake kanthi cepet kanthi permanen utawa shift: ahli bedah, resuscitator, traumatologist, sopir ambulans, uga 1-2 reanimobiles lan 3-4 ambulans biasa.

          Awit kita praktis ora duwe komunikasi seluler, aku saranake ngubungi wakilku ing Donetsk, Fyodor Berezin, babagan pangiriman dokter sukarelawan menyang Slovyansk.

          Matur nuwun, Strelkov."
          http://rusvesna.su/news/1402320798
      3. +2
        9 2014 Juni
        Sampeyan bener - iki minangka taktik Amerika. Kaping pisanan, kabeh dadi lanskap rembulan lan banjur tentara mlebu.
        1. +1
          10 2014 Juni
          Penemuan paling elek lan ora perlu ing bumi digawe dening Columbus am
      4. +3
        9 2014 Juni
        09.06.14. Igor Ivanovich bali ing tutul.

        “Wong-wong mau mung ngirim ‘retaliatory strike’ ing batre GRAD ing area pos papriksan ing Liman abang, wingi males dendam. Siji instalasi mesthi ambruk, ana jeblugan amunisi.
        Aku mikir dheweke bakal miwiti maneh kutha - dheweke sing paling apik.
        Miturut rally, aku bakal karo peserta ing semangat.
        IMR lagi didandani. Sesuk bakal munggah lan mlaku maneh."
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +3
        9 2014 Juni
        Hmm... Shale gas iku TANAH LAN AIR BERRACUN... KESIMPULAN: Ora BUTUH wong... BUTUH WILAYAH...!!!Iku kabeh lagu AS...!!!
      7. 0
        9 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Penasihat Amerika - ngowahi wilayah kasebut dadi lanskap rembulan, kanthi bombardment lan shelling saka kabeh trunks, lan mung banjur mlebu minangka pemenang.

        Strelkov mbales dendam marang dheweke:
        Mung ngirim "retribution strike" ing baterei "Grad" ing area checkpoint ing Red Liman. Kanggo wingi padha males karo males. Siji instalasi mesthi rusak, ana detonasi amunisi.
        Aku mikir dheweke bakal miwiti maneh kutha - dheweke sing paling apik.

        Miturut rally, aku bakal karo peserta ing semangat.

        Waca langsung julukane "Kotych" http://forum-antikvariat.ru/topic/204348-reports-from-the-south-east-front/page__hl
        __%20ringkesan%20%20slavyansk__st__1650
      8. +2
        9 2014 Juni
        Kabar cilik nanging apik saka Igor Ivanovich Strelkov 09.06.2014/XNUMX/XNUMX

        musim panas56
        9 Juni, 16:09

        09.06.2014/16/00. XNUMXhXNUMX min. ing Moscow

        "Dheweke mung ngirim 'serangan balas dendam' marang baterei Grad ing area pos pemeriksaan ing Red Liman.
        Kanggo wingi padha males karo males. Siji instalasi mesthi rusak, ana detonasi amunisi.
        Aku mikir ora suwe dheweke bakal miwiti nyerang kutha maneh - dheweke sing paling apik."
      9. +3
        9 2014 Juni
        Ora bisa maca warta kasebut kanthi tenang lan luwih akeh menehi komentar. Kanthi ... lan sawetara teka menyang daya ing Ukraina! Cepet padha entuk! Apa Ukrainians ora duwe sirah dhewe lan mripate wuta?!.
      10. +1
        9 2014 Juni
        Ya! Iki minangka aib kanggo Rusia ing saindenging jagad !!! am
      11. +2
        9 2014 Juni
        Shrapnel tatu wong wadon ....
    2. + 12
      9 2014 Juni
      Murni perang Amer. Pisanan, bom menyang bumi gosong, banjur tembak saka meriam ... Hoh.l.s mbokmenawa bangga. Para pemenang!
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan: VNP1958PVN
        Hoh.l.s mbokmenawa bangga. Para pemenang!




        Wong-wong mau mlaku-mlaku, bengok-bengok yen lara, nanging ora ana pikiran kanggo njupuk langkah .... Eh x.oh.ly, x.oh.ly .... sampeyan pancen melas.. ..
    3. + 10
      9 2014 Juni
      Makhluk, dipotong ing wayah wengi, iki jelas Natsiks, ora ana obrolan karo wong-wong mau, mutusake kabeh wong!
    4. +8
      9 2014 Juni
      Ana pembersihan khusus sing ditindakake ... (kanthi idin saka Anglo-Saxon) Sampeyan ora bakal lolos karo sampah Junta lan majikan sampeyan!
      1. boris_britva
        -20
        9 2014 Juni
        kanthi idin tacit saka Kremlin, bakal luwih tepat
        1. +5
          9 2014 Juni
          Lan mung sampeyan bisa, "kanca" Svidomo. Splashing saliva lan ora liya. Lyashka sampeyan mung ngomong yen sampeyan omong kosong. Kita bentrok karo Semenovka. Utawa dheweke ora ngandhani sampeyan. Ketoke ora. Kaya ora ana kamenangan. Kanggo rong sasi, kabeh tentara Svidomo ora bisa njupuk ora mung kutha Slavyansk, nanging malah ing desa Semenovka. Oh gedhe, invincible lan legendaris u.kry - ana entuk manfaat saka sampeyan. Sampeyan wis akeh fertilized wilayah watara Semyonovka.
        2. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka: boris_britva
          kanthi idin tacit saka Kremlin

          Sampeyan muspra, ing Crimea ana kasepen. Lan bakal ing Donbass, menehi wektu.
        3. +1
          9 2014 Juni
          Kutipan saka: boris_britva
          kanthi idin tacit saka Kremlin

          Aku panginten sampeyan maksud GAGAL tumindak sing dijupuk, statements lan pancasan saka wong-wong sing panggonan utama karya Kremlin.
          Lan "Kremlin" sampeyan tegese wong sing ora peduli karo wong ing DPR lan LPR?
          Banjur tanpa syarat "+" kanggo sampeyan! hi
      2. 0
        9 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        kanthi idin tacit saka Anglo-Saxon

        Ngguyu kemekelen! wong bodho
      3. +1
        9 2014 Juni
        Skenario kaya ing Yugoslavia!
    5. Energik
      + 12
      9 2014 Juni
      nalika wong bakal nulis ing tembok ing Washington "Wareg karo reruntuhan Gedung Putih"?
      1. mad
        +3
        9 2014 Juni
        Yen kedadeyan kasebut, prasasti kasebut bakal ana ing basa Rusia!
        1. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka mad
          Yen kedadeyan kasebut, prasasti kasebut bakal ana ing basa Rusia!


          Lan sing bakal mangu. Ora ana wong liya sing wani.
    6. +2
      9 2014 Juni
      Pemimpin sing perang karo rakyate ora suwe. Tetep sedulur. Kahanan bakal owah, wektu lumaku nglawan junta. Ora suwe kabeh jagad bakal ngerti yen iki pembantaian ... Powder &co bakal mangsuli kabeh ...
    7. zzz
      zzz
      +9
      9 2014 Juni
      Arsen Avakov: Kabeh unit tempur lan patroli Kementerian Dalam Negeri bakal dikirim menyang Donetsk lan Luhansk
      09.06.2014/XNUMX/XNUMX | Sumber: Pravda.Ru



      Arsen Avakov: Kabeh unit tempur lan patroli Kementerian Dalam Negeri bakal dikirim menyang Donetsk lan Lugansk. 293009.jpeg
      Menteri Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov nerbitake cathetan ing kaca Facebook kanthi judhul "Dignity and cowardice." Ing kono, dheweke ngomong babagan kasus desertion ing unit polisi Ukrainia lan ora gelem mateni para pembela republik rakyat Donbass. Miturut panemune, deklarasi sing kaya mengkono iku amarga kepengecutan para polisi.



      "Batalion layanan patroli polisi khusus" Chernihiv "dibentuk saka sukarelawan, miturut program unit anyar Departemen Dalam Negeri. Dina sadurunge wingi, pesenan diwenehake kanggo mindhah batalyon menyang situs patroli ing Wilayah Lugansk. patroli anti-teroris. 86 wong ora gelem. Dheweke nulis layang mundur, "tulis Avakov.

      Kanggo nemtokake persentase perwira polisi sing ora siap mateni warga sipil ing Donbass, Menteri Dalam Negeri nggawe keputusan ing ngisor iki: "Kabeh 100% unit tempur lan patroli Kementerian Dalam Negeri bakal melu ing ATO. Iki ora mung minangka kabutuhan, uga minangka tes kecocokan profesional lan semangat sejati lan patriotisme. Unit tempering nalika ngadhepi ancaman lan tantangan nyata minangka salah sawijining faktor kanggo nggawe pasukan polisi anyar sing bakal dipercaya masyarakat."

      Ora angel mbayangno apa sing bakal dadi milisi anyar Ukraina sawise ngumbah getih wanita lan bocah-bocah saka republik rakyat Donbass.
      1. +8
        9 2014 Juni
        Kutipan saka zzz
        Kabeh 100% unit tempur lan patroli Kementerian Dalam Negeri bakal melu ing ATO. Iki ora mung kabutuhan, nanging uga minangka tes kecocokan profesional lan semangat sejati lan patriotisme.

        Asu pengin dasi kabeh karo getih. Banjur sampeyan bisa menehi pesenan apa wae.
        1. 0
          9 2014 Juni
          Asu pengin dasi kabeh wong karo getih. Banjur sampeyan bisa menehi pesenan apa wae
          Inggih, ing kene dheweke nyalin pengalaman kita ing Kaukasus Lor, ora ana sing anyar. Miturut cara, kita uga duwe laporan babagan PHK ing lembaga penegak hukum (kaya ngapa aku kudu mati ing kana), nanging untunge mung ana sawetara.
          1. 0
            9 2014 Juni
            Mung ora ana rotasi 100% obat.
          2. 0
            9 2014 Juni
            Kutipan saka luke
            dheweke nyalin pengalaman kita ing Kaukasus Lor, ora ana sing anyar. Miturut cara, kita uga duwe laporan babagan PHK ing lembaga penegak hukum (kaya ngapa aku kudu mati ing kana), nanging untunge mung ana sawetara.

            Aja nulis babagan apa sing sampeyan ora ngerti. Ing Chechnya, kabeh perwira polisi padha sukarela. Saliyane pasukan khusus, dheweke uga duwe kontrak sing beda.
            1. +2
              9 2014 Juni
              Quote: matros
              perwira polisi padha sukarela

              Mungkin sampeyan ora ngerti? Ukara "wajib sukarela" wis akrab? Sapa sing ora pengin mlebu utawa nyilem menyang rumah sakit sajrone sewulan (iki utamane cedhak), utawa pancen laporan ing meja lan ekonomi nasional. metu wae.
              1. 0
                9 2014 Juni
                Olegovi4 Aja ngobong kantor, aja menehi rahasia. Matross minangka wong khusus saka pasukan khusus lan dheweke duwe kontrak khusus)
                1. 0
                  9 2014 Juni
                  Lukas
                  Apa sampeyan wis dadi polisi, dear? melu? Utawa ngadili saka crita?
              2. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. mad
          +2
          9 2014 Juni
          Sing paling ora mangan taktik bandit. Entuk tentara peteng (((
      2. zzz
        zzz
        +9
        9 2014 Juni
        Ing kutha-kutha kita, piranti kasebut, tetenger radio kasebar. Iki minangka beacon RFID. Nanggapi sinyal radar luwih apik tinimbang reflektor sudhut. Lan ora mung, nanging kanthi label unik. Beacon mata-mata kasebut dipasang ing target penting kanggo ngebom kanthi gaman presisi. Wong-wong mau kudu digoleki lan dirusak kanthi cepet. Lan yen bisa, pindhah menyang obyek mungsuh. Simpen mung ing kothak logam sing wis lemah.

        Iku seng di pengeni kanggo nindakake lan transportasi ing kothak logam karo lapisan tambahan karo piring timbal.

        We kindly nyuwun kanggo kabeh wong sing ndeleng beacon kuwi, mung trample wong kanggo mateni wong-wong mau!!!

        Sumber: vk.com/novorossianovosti

        PS Nang kapsul kaca saka mercusuar, kawat coil-induktor katon. Iki pemancar R-FID.

        Kepiye cara ngatasi tag senjata kanthi tliti dhuwur sing wis diselehake ing obyek kutha kita

        Dmitry Tankist,
        Kantor Berita Pusat Novorossiya
        Novorus.info
        1. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka zzz
          Nanggapi sinyal radar

          Oh tenan! Lan kekuwatane uga kaya radar?
          Kutipan saka zzz
          Iku seng di pengeni kanggo nindakake lan transportasi ing kothak logam karo lapisan tambahan karo piring timbal.
          Lan kenapa timbal? Utawa pemancar radioaktif?
          Kutipan saka zzz
          induktor kumparan kawat
          Iku panrima detektor, aja wedi. eseman
        2. 0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka zzz
          Simpen mung ing kothak logam sing lemah.

          Apa yen ora grounded? opo
      3. 0
        9 2014 Juni
        iki kanggo ngiket saben wong karo getih
      4. 0
        9 2014 Juni
        "21 pejuang batalyon layanan patroli polisi khusus "Chernihiv" ora gelem patroli zona ATO ing wilayah Lugansk" - http://nbnews.com.ua/ru/news/
    8. + 10
      9 2014 Juni
      Mos *** Kalskaya propaganda .... residents saka Semenovka burned piyambak lan nyebul piyambak
    9. +2
      9 2014 Juni
      Sing paling penting, miturut paribasan "wong sing menang ora diadili", Kulon, lan "Svidomites" dhewe, bakal padha bungah-bungah kaya bocah-bocah, ngluhurake kabeh medeni iki minangka kamenangan marang teroris, lsp. M.R.A.Z.I.
    10. +4
      9 2014 Juni
      Wong lanang ora bisa ditinggal tanpa paukuman, ya, sampeyan ora bisa lan iku, dheweke kudu mangsuli iki
      1. Oleg Amos
        +2
        9 2014 Juni
        Apa sing bakal kita lakoni?
        1. +1
          9 2014 Juni
          kanggo miwiti, ngenali DPR lan LPR. Ing PBB, klumpukne dewan keamanan (kita ketua iku) lan nyedhiyani materi (kang ana turah mbrawah) kanggo ngumumake pembantaian ing Ukraina wétan lan Rusia ngumumake ultimatum kanggo Kiev ing 12 jam kanggo lay mudhun penyelundupan
          1. +2
            9 2014 Juni
            Ketoke, sing kaya iki lagi disiapake. Ayo ndeleng. Sayange, kita ora preside kanggo dawa banget.
    11. boris_britva
      -17
      9 2014 Juni
      saiki kabeh warga iki bakal ngipat-ipati Rusia, Putin lan milisi
      1. +5
        9 2014 Juni
        Lan apa Putin, Rusia ngatur Maidans ing Ukraina? Apa sing Putin mlaku-mlaku kanthi terbuka karo partret saka Bandera liwat lurung-lurung ing kutha-kutha Ukraina? Apa sing Putin nglarang basa Rusia ing Ukraina? Napa Putin mbuwang "koktail molotov" ing polisi ing Kiev? Kancaku, jelas yen sampeyan Cossack sing salah ditangani! Aku bakal ngapusi luwih ing kursi, ing farm sandi, lan ngenteni banderlog teka kanggo sampeyan lan njupuk adoh komputer lan nggunakake wong wadon, marga saka sabab revolusioner umum!
      2. boris_britva
        -11
        9 2014 Juni
        hahaha...kok ana sing ora seneng?
        1. +1
          9 2014 Juni
          Punika liyane pakurmatan gedhe! Ing kene dheweke ora main chamomile, seneng utawa ora ... Aku tanggung jawab kanggo tembungku! Mung 90% saka populasi Ukraina sibuk karo bisnis dhewe, ing kene pitik endhog, ing kene babi entuk lemak babi, ing kene tawon nggawa madu, ing kene wong wadon nyirami tomat ... Kabeh wong ing Ukraina sibuk. karo urusane dhewe, padha atrophied politik, padha manggon miturut prinsip "iki ora kanggo kula, gubugku ing pinggiran." Padha bodho mirsani carane jerks umur 14-16 matèni, ngobong fellow warga ing Kyiv, lan politisi fasis sepisan maneh dibagi panggonan roti supaya luwih njarah-rayah lan numpes Ukraina. Lan sepisan maneh looking for nemen ing sisih. Ora ana apa-apa sing kudu gelo, getun - ya.
      3. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: boris_britva
        saiki kabeh warga iki bakal ngipat-ipati Rusia, Putin lan milisi
        - karo ara? "Tentara" mung bakal nggawe mungsuh luwih akeh kanggo awake dhewe! Lan yen sampeyan mikir, mbenerake, mungkin kita ora ngerti apa sing sampeyan maksud! Aku mung kesel karo tangisan iki ... hi
        1. +2
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Dazdranagon
          Lan yen sampeyan mikir, mbenerake, mungkin kita ora ngerti apa sing sampeyan maksud! Aku mung kesel karo tangisan iki ...
          boris_britva Tanggal registrasi: 2 Juni 2014 22:49 - apa sing nggawe sampeyan mikir yen iki bakal mangsuli sampeyan?
          1. 0
            9 2014 Juni
            Wong lanang, sampeyan nindakake apa sing dikarepake, nanging isih ana bebener ing tembung-tembung britva sing ora jelas iki .... wong sing ringkih ... lan yen dheweke ora pengin nindakake apa-apa dhewe, dheweke wiwit nyalahake wong liya. Lan ing Donetsk, lan ing Luhansk-ana alarmists. Utamané - ing geni lan tanpa banyu. Bakal ana sing ditarik lan disalahake saka sisih liya ... mula tabrakan kasebut pancen ora bisa dihindari. Aku ora mikir sing massively, nanging kasus terisolasi mesthi bakal ...
      4. PENGEMIS
        -2
        9 2014 Juni
        sing minus BENER?
        1. +1
          9 2014 Juni
          Nyoba kanggo nggedhekake pitakonan sampeyan, nemtokake, mbecikake telpon kanggo nglanggar BENER.
    12. +5
      9 2014 Juni
      Hmm, Yankees nyurung kita saka kabeh pihak: South Stream lagi dinamis, ATO ora mandheg. Ana sing kudu ditindakake ... Nanging mung bubar ana euforia saka Olimpiade, Krimea, kontrak karo China, lan saiki ana sawetara regrouping ing Olympus politik. Mesthi, cepet-cepet dibutuhake nalika mancing ... nanging acara ing sisih kidul-wétan ninggalake rasa pait
    13. +2
      9 2014 Juni
      Taktik bumi gosong. Kaya kowe, padha wedi perang, dhisik padha resik-resik nganggo gaman jarak adoh, banjur dipateni kabeh sing isih urip. Wis wektune DPR ora mung mbela awake dhewe, nanging uga nindakake razia partisan lan mateni peralatan iki.
      1. Sekring
        +5
        9 2014 Juni
        ya, bakal ana wong apikan ngobong depot amunisi lan derailing sepur karo peralatan.
    14. +2
      9 2014 Juni
      panik tenan...
    15. +3
      9 2014 Juni
      He, siloviki, apa pancen sampeyan, wong pengecut, apa pemerintah wiwit mbayar dhuwit? Lan kenapa saiki bangsane dadi pembantaian?
    16. +3
      9 2014 Juni
      Wong dudu manungsa, dipimpin presiden ngapusi kaya babi! Kanthi tentrem dheweke bakal teka, scum!
    17. +5
      9 2014 Juni
      Nglirwakake permen bubuk, lagi direndhem ing getih warga sipil sing tiwas!
      1. mad
        0
        9 2014 Juni
        Sapa sing mangan saiki? Ya, wates ditutup. Piglet saiki bakal ngimbangi kerugian saka utangan IMF, pipa lan Amerika ... tikel satus. bajingan!
        1. 0
          9 2014 Juni
          Pabrike beroperasi ing Lipetsk.
    18. +2
      9 2014 Juni
      Apa sing nyegah Yanukovych mateni kabeh geng fasis Maidan iki? Lan wong-wong Bandera ora wedi apa-apa lan ora ana wong, lan ora peduli apa-apa ...
    19. + 18
      9 2014 Juni
      09.06.14/15/22. XNUMX:XNUMX. Pesen saka Sergei Zdrilyuk (tandha telpon "Abwehr").

      "Dina iki, 32 tentara saka Ukraina Kulon nemokake kawilujengan ing barisan kita. Dheweke lunga menyang sisih kita. Para prajurit nglaporake manawa para komandhane njaga para prajurit kasebut kanthi lengkap. Internet, komunikasi seluler ana ing kontrol sing ketat saka komandan Junta. Kanthi ora nggatekake, dheweke dipompa kanthi propaganda babagan "teroris" sing "mangan bocah-bocah kanggo sarapan", lan populasi sipil kabeh mesthine dievakuasi. Neo-Nazi bisa tembak prajurit lan sipil mung kanggo sesambungan karo sipil. komandan duwe karcis. Nolak kanggo nuruti prentah iku mati langsung! Nanging ora kabeh bocah enom pengin mateni bocah lan ibune, ora kabeh bocah enom ngerti sapa sing sejatine nyoba. kanggo mateni."
    20. +6
      9 2014 Juni
      Prayoginipun dipun wara-warakaken dhateng para prajurit ingkang bajingan punika, bilih griyanipun ugi badhe dipun bledosaken sekedhik, supados sami mangertosi sedaya paitipun kapitunan, ananging taksih kedah dipun pasang ing tembok supados matine lare-lare lan tiyang sepuh. .
    21. +1
      9 2014 Juni
      Pasukan keamanan Ukraina ngowahi desa Semyonovka dadi reruntuhan

      Makhluk...
      Iki carane nindakake operasi "anti-teroris". Kanggo wong-wong mau, bocah lan wong tuwa ing sisih kidul-wétan minangka ANCAMAN URIP kanggo Bandera fasis ...
      EVIL EUROPE AND THE USA, apa sing bakal "ora ana ngisor, ora ana ban" ...
    22. +1
      9 2014 Juni
      Aku wonder suwene wong karo psyche normal bisa tahan ing donya iki? Iku wis cetha yen swings iki antarane mayit lan reruntuhan bakal ayunan kanggo dangu lan karo nambah amplitudo. Kurang lan kurang aku pengin ndeleng portal informasi. Paman lan lik gedhe saka politik main dolanan sing saling meres. Tugas game yaiku mateni lan numpes sabisane?
    23. Alexander 2
      0
      9 2014 Juni
      Poroshenko netepi janji pemilihan ing Ukraina kulon.
    24. boris_britva
      -8
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      kanthi idin tacit saka Kremlin, bakal luwih tepat

      iku nglarani mripate wong?
      1. +3
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: boris_britva
        Kutipan saka: boris_britva
        kanthi idin tacit saka Kremlin, bakal luwih tepat
        iku nglarani mripate wong?
        - ngutip dhewe?! kuwat. ngguyu
        1. boris_britva
          -2
          9 2014 Juni
          Ya, kita Nikolai sing nomer loro ngguyu
          1. +2
            9 2014 Juni
            Aku lunga menyang Sensor Khokhlyat, aku mikir maca apa sing sampeyan tulis ing kana. Ing cendhak - Bunch saka wong lara, sumpah, iku tanpa guna kanggo ngomong karo wong-wong mau.
    25. Hyperboreec
      +3
      9 2014 Juni
      Iki wis samesthine. Jumlah korban bakal nambah, mung siji alesan - kanggo nyeret Rusia menyang perang. Banjur nemtokke sanksi lan ngatur Maidan wis ing Rusia, ngiring dening divisi saka wilayah Federasi Rusia.
    26. +4
      9 2014 Juni
      sawise maca gething saka parashniks underdog mundhak kaping pirang-pirang. koyo impotensi lengkap lan ora bisa nulungi pahlawan milisi iku luar biasa oppressive. Kamenangan kanggo sampeyan, SLAVIES!
    27. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Kirqiz SSR
        ala dadi wedhus pengecut

        Yen tenaga kerja digawe saka kethek, mbok menawa sampeyan bakal sukses - metu, sampeyan wis sukses nulis.
        1. +1
          9 2014 Juni
          Quote: lelikas
          Yen tenaga kerja digawe saka kethek, mbok menawa sampeyan bakal sukses - metu, sampeyan wis sukses nulis.

          Lan sampeyan ateges mbantah soko! Lemah? wong bodho
          1. +1
            9 2014 Juni
            Kutipan saka nycson
            Lan sampeyan ateges mbantah soko! Lemah?

            Aku ora kuwat - aku wedi yen kewan ora ngerti.
            Nanging kanggo sampeyan, aku nerangake -
            Kita ora mlebu ing komplotan lan nyerang ing gapura - ing kene gaya kewan dimainake.
            "Dhewe" Rusia wis suwe lungguh ing omah - ana wong Ukrainia sing nganggo basa Rusia.
            Napa dheweke kesel - Aku ora ngerti, aku dudu VVP lan dudu Shoigu.
            Yen sampeyan isin dadi wong Rusia, sunat - jarene mbantu.
            1. 0
              9 2014 Juni
              Quote: lelikas
              Yen sampeyan isin dadi wong Rusia, sunat - jarene mbantu.

              Ayo wong Yahudi padha sunat. Wiwit runtuh USSR, dheweke wis diapusi ing endi wae, ing ngendi wae: ing babagan korupsi - salah sijine sing pisanan; ing alkoholisme - salah siji saka pisanan; ing kecanduan narkoba - salah siji sing pisanan; ing babagan mortalitas - salah siji sing pisanan; ing longkangan sosial antarane wong miskin lan sugih - salah siji sing pisanan! Lan supaya bisa terus tanpa wates !!! Apa sampeyan bangga? Njaluk metu. Ana warung bir ing sakubenge. Toko diisi vodka lan rokok. Kecanduan narkoba endemik, lsp. Kabeh barang ing toko diimpor. Padha ngrusak ekonomi. Kita urip kanthi adol bahan mentah! Apa sampeyan bangga?
              1. +1
                9 2014 Juni
                Kutipan saka nycson
                Ayo wong Yahudi padha sunat. Wiwit runtuh USSR, dheweke wis diapusi ing endi wae, ing ngendi wae: ing babagan korupsi - salah sijine sing pisanan; ing alkoholisme - salah siji saka pisanan; ing kecanduan narkoba - salah siji sing pisanan; ing babagan mortalitas - salah siji sing pisanan; ing longkangan sosial antarane wong miskin lan sugih - salah siji sing pisanan! Lan supaya bisa terus tanpa wates !!! Apa sampeyan bangga? Njaluk metu. Ana warung bir ing sakubenge. Toko diisi vodka lan rokok. Kecanduan narkoba endemik, lsp. Kabeh barang ing toko diimpor. Padha ngrusak ekonomi. Kita urip kanthi adol bahan mentah! Apa sampeyan bangga?

                Iki diarani histeria.
                Yen dilarang ing Google, gunakake Yandex - ing kabeh industri kita adoh saka pisanan.
                Ing babagan alkohol - kira-kira padha karo Inggris lan Prancis, babagan obat-obatan uga dudu pimpinan, kanggo aku pribadi, cukup angel tuku rokok - dheweke arang banget lan ora didol ing endi wae.
                Babagan impor - umume lucu - apa ora ana sing dirakit kabeh? Dadi, kanggo seneng-seneng - meh kabeh mobil, peralatan rumah tangga lan elektronik - arep kanggo kita.
                Apa sing dakkarepake - aku mung urip lan nyoba seneng-seneng, lan alasane bisa dadi paling ora nyatane yen kita ora ngobong bokong sapa wae, ora kaya tanggane - apa alesan kasebut bakal mudhun?
                Lan ya, serius nimbang sunat.
      2. 0
        9 2014 Juni
        Sampeyan ora ngerti amarga sampeyan wong Kyrgyz. wong bodho
        1. -4
          9 2014 Juni
          Kutipan saka andron72
          Sampeyan ora ngerti amarga sampeyan wong Kyrgyz.

          Lan sampeyan sapa? Rusian? Apa sampeyan ora isin dadi wong Rusia? Aku isin! wong bodho
          1. +2
            9 2014 Juni
            Kutipan saka nycson
            dadi Rusia? Aku isin!

            Lelikas wis nulis ing ndhuwur carane sampeyan bisa dibantu.
            1. -1
              9 2014 Juni
              Kutipan: Olegovi4
              Lelikas wis nulis ing ndhuwur carane sampeyan bisa dibantu.

              Ora ana pikiran - wong ora bakal menehi! Lan sampeyan lan Lelikas ngerti carane sampeyan bisa nulungi - sampeyan maca buku sing luwih pinter ing wektu luang, lan nonton saluran pisanan kurang! Sampeyan katon lan otak tiba ing panggonan! hi
              1. +1
                9 2014 Juni
                Kutipan saka nycson
                Ora ana pikiran - wong ora bakal menehi!

                Dadi kita mesthi ora bakal bisa nulungi sampeyan ..... nanging sayang, sanajan ora, mung guyon - ora peduli -
                sampeyan bisa terus whine lan squeal - padha ngaco munggah polimer.
    28. +1
      9 2014 Juni
      Pira perang sing bisa dihindari yen negara Amerika wis mudhun.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Vanga duwe wangsit babagan presiden pungkasan Amerika Serikat, ing pen_dosia banget, wong sing ngramalake akeh perkara sing ala kanggo tanah kelairane, kalebu banjir ing bagean penting ing pesisir. Nang endi wae ing wektu kita, ing taun-taun sing bakal teka, wis ana ...
    29. 0
      9 2014 Juni
      Tulisan tangan para amers ing Vietnam siji-siji, para bandit saka CIA sing tanggung jawab kabeh, dheweke nyekel tembok, lan laporan menyang Departemen Luar Negeri minangka asu. Kanggo anak-anakku ...
    30. 0
      9 2014 Juni
      Amerika Serikat wis nyedhiyakake udakara 100 yuta kanggo pelanggaran hukum iki. Apa dheweke isih bakal mbiayai utawa bakal cukup kanggo kabeh Kidul-Wétan?
    31. 0
      9 2014 Juni
      Muga-muga kita isih nindakake apa-apa, yen ora dadi game giveaway.
    32. boris_britva
      -7
      9 2014 Juni
      Penggemar Pak Putin mung bisa njupuk AKM, nyuwek kothong saka sofa lan cepet-cepet nylametake jagad Rusia (iki ana ing cedhak Slavyansk lan dudu jeneng supermarket), yen idola kasebut kena amnesia, rattled babagan Rusia. lan bab nyawa Slavic .. lan kelalen Sampeyan kudu nyimpen ajining diri saka koki Ya, padha mandheg nglaporake bab ratings pribadine, ketoke wis ngluwihi 146% wassat
      1. -1
        9 2014 Juni
        Kutipan saka: boris_britva
        Penggemar Pak Putin mung bisa njupuk AKM, nyuwek kothong saka sofa lan cepet-cepet nylametake jagad Rusia (iki ana ing cedhak Slavyansk lan dudu jeneng supermarket), yen idola kasebut kena amnesia, rattled babagan Rusia. lan bab nyawa Slavic .. lan kelalen Sampeyan kudu nyimpen ajining diri saka koki Ya, padha mandheg nglaporake bab ratings pribadine, ketoke wis ngluwihi 146%

        wassat apik
    33. +1
      9 2014 Juni
      Oh b.l.y.t.b makhluk apa ... diobong ing neraka t.v.a.r.i
    34. 0
      9 2014 Juni
      Sundel ing siji tembung.
    35. +3
      9 2014 Juni
      Aku njagong, aja kedutan - amarga "kabeh wis rampung!" Aku tenang, amarga para komentator ing "VO" "ngyakinake" aku - Novorossiya, dibusak saka permukaan bumi (Semenovka minangka baris pisanan), iku normal, amarga "kabeh wis rampung" lan mulane aku tenang! Ya, supaya wong-wong mau mateni Rusia saben dina - aku ora gugup, aku tenang, amarga iki minangka bagean saka "rencana licik" ... Slavyansk murub, nanging aku tenang, dheweke "mbuktèkaké" marang aku. kene gas, lan basa gawe salah Poroshenko luwih penting tinimbang nyimpen Novorossiya ..Aku "tenang" ... Lan aku ora ngenali dhewe - aku pancene ngowahi menyang cynic soulless? Ora, matur nuwun Gusti! Aku ora pengin lan ora bakal tenang kaya sawetara ...
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan: agen 008
        Aku njagong, aja kedutan - amarga "kabeh wis rampung!" Aku tenang, amarga para komentator ing "VO" "ngyakinake" aku - Novorossiya, dibusak saka permukaan bumi (Semenovka minangka baris pisanan), iku normal, amarga "kabeh wis rampung" lan mulane aku tenang! Ya, supaya wong-wong mau mateni Rusia saben dina - aku ora gugup, aku tenang, amarga iki minangka bagean saka "rencana licik" ... Slavyansk murub, nanging aku tenang, dheweke "mbuktèkaké" marang aku. kene gas, lan basa gawe salah Poroshenko luwih penting tinimbang nyimpen Novorossiya ..Aku "tenang" ... Lan aku ora ngenali dhewe - aku pancene ngowahi menyang cynic soulless? Ora, matur nuwun Gusti! Aku ora pengin lan ora bakal tenang kaya sawetara ...

        Aku ngerti yen saiki sampeyan ana ing wilayah Rostov ing dalan menyang Ukraina? Sampeyan duwe istirahat cendhak lan sampeyan mutusake kanggo nulis? Apa sampeyan karo putra, mertua lan anggota kulawarga liyane sing siap tempur? Sampeyan kabeh pindhah menyang ngluwari! apik tenan! Aku bangga karo awakmu! Sampeyan dudu jinis "pasukan kursi"!
    36. 0
      9 2014 Juni
      Sedulur milisi, uga, sampeyan gouge ing Karachun, sampeyan nutup bedhil lan kov.
      1. boris_britva
        0
        9 2014 Juni
        lagi apa? lagi dipalu karo howitzer saka kadohan saka 15-20 km
      2. boris_britva
        0
        9 2014 Juni
        kok jancok? saka ara? lagi hammered saka 10-15 km saka howitzers
      3. +1
        9 2014 Juni
        Ora ana apa-apa ... Sayange, ora ana unit artileri siji ing cedhak. Lan sampeyan ora bisa njaluk saka mortir. Sampeyan ora bisa njupuk "karo musuhan" uga, ana sethitik kekuatan. Sayange ora ana baya lan rooks uga.
    37. -4
      9 2014 Juni
      Ing kasus ora ngirim pasukan saiki!!! Aja gupuh!!! Wong mati - pait banget, nanging kanggo menang kanthi kerugian minimal (lan kita mung kudu menang), kita kudu nyiapake kanthi lengkap.
      1. Warga saka Federasi Rusia kudu, kanggo sisih paling, setuju kanggo ilang soko (wong), worsen kahanan financial, utawa bisa kurban kesehatan.
      2. Kanggo mayoritas populasi multinasional Federasi Rusia (lan Rusia paling kabeh), iku mung perlu kanggo nggawe badan punitive (NKVD, gendarmerie, kantor rahasia, oprichina, polisi ora apik kanggo iki). Lan supaya wong-wong mau bakal diukum tanpa pangecualian lan ing umum, supaya ana wedi kewan sing ngirim ora ngiyanati Motherland (sampeyan ora bisa nggunakake dhuwit, etc., sampeyan ora bisa pindhah ing vacation liwat gunung, sampeyan ora bisa nyopir lan tuku mobil, sampeyan ora bisa mangan racune, lsp.)
      3. Ajeg njupuk adoh, ing discretion saka awak punitive lan Kepemimpinan negara, dhuwit, property lan iku terkenal liyane kanggo ngarep, kanggo kabecikan saka negara, kanggo pedunung Ukraina fraternal.
      4. Sampeyan bisa terus kanggo nggawe TCTerms, nanging misale jek kula sing saka telu pisanan, akeh Rusia bakal langsung ngganti pikirane bab entri cepet saka pasukan, shutdown cetha saka tutup.
      PS Kaping pisanan, sampeyan kudu netepake tatanan sing ketat ing negara sampeyan, supaya negara kaya mekanisme tunggal ... malah ora duwe ideologi dhewe, masyarakat ora ngupayakake apa-apa, kaya kanggo awake dhewe, kabeh wong. muter paling padha bisa, nampa gaji 100.000 lan ora menehi peduli bab sing urip ing 7.000 sasi.
      Rusia iku macem-macem! Sapa sing wuda lan sing nganggo jas wulu. Lan wong sing nganggo jas wulu iku salah siji wis nendhang liyane karo sikil, utawa arep.
      1. boris_britva
        -4
        9 2014 Juni
        soko mambu Khmer Rouge. belay .Sampeyan ora nemokake?
      2. 0
        9 2014 Juni
        Apa kita ngrokok? Nuduhake.
      3. EsTaF
        0
        9 2014 Juni
        Miturut jumlah minus, sampeyan bisa nemtokake sapa sing teka ing kene kanthi karsane dhewe lan sapa sing ora.
      4. Volkhov
        0
        9 2014 Juni
        Kabeh iki wis dileksanakake, "Elite" ngarahake awak punitive, lan nyedhot rambute Cut lan pindhah menyang trenches lan kapal, sebagéyan menyang pabrik.
        Ora dianjurake kanggo mikir babagan tujuan utama perusahaan - iku reged banget.
    38. 0
      9 2014 Juni
      Kabeh unit tempur lan patroli saka Kementerian Dalam Negeri Ukraina kanthi pasukan lengkap kudu melu operasi militer ing sisih wétan negara, direktur akting mutusake. kepala departemen Arsen Avakov lan nulis babagan iki ing Facebook.


      Lan babagan. Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov mutusake kanggo ngirim kabeh unit patroli departemen ing sisih wétan negara kasebut.

      "Aku nggawe keputusan - kabeh 100% unit tempur lan patroli Kementerian Dalam Negeri bakal melu ATO," tulis Avakov ing kaca Facebook. Miturut dheweke, karyawan Kementerian Dalam Negeri, sing ora gelem melu operasi militer nglawan populasi Ukraina wétan, bakal dipecat. "Saben uwong sing mikir "mlebu" lan njagong metu, "ujare Avakov.

      Miturut lan.bab. Kepala Kamentrian Dalam Negeri Ukraina, akeh polisi sing wis ora gelem perang ing sisih wétan negara kasebut. "86 wong menyang papan layanan ... 21 wong ora gelem. Dheweke nulis laporan pemecatan: "Kita teka ing kene kanggo golek dhuwit, lan ora nggawe risiko urip." Dheweke entuk 4500 hryvnia saben wulan, "tulis Avakov.


      Artikel asli: http://russian.rt.com/article/35799#ixzz348wJYN8z
    39. +2
      9 2014 Juni
      Aku ora ngerti kenapa dheweke nuduhake kabeh. lan padha ngomong akeh. lan kita squeak sawetara omong kosong. kaya-kaya saka omong kosong kita, ana sing bakal owah. yen panguwasa Rusia seneng kabeh, ayo padha nonton. lan wong Rusia ora masokis.!!!!
    40. P-38
      0
      9 2014 Juni
      boris_britva, apa padha mbayar apik? Utawa sampeyan trolling metu saka kapercayan ideologis?
      "Jam wis mabur, lan skor sing nggegirisi
      Sauntara kuwi, tuwuh ora katon."
      Iki Pushkin, saka Eugene Onegin. Akun bakal diwenehi kanggo sampeyan lan kaya sampeyan ing wektu sing tepat. Ora percoyo? Nalika sampeyan ngerti bakal kasep
      1. 0
        9 2014 Juni
        halo, iku sampeyan lan apa. mandheg ngrokok.
    41. Komentar wis dibusak.
    42. +1
      9 2014 Juni
      Stalingrad abad 21....
    43. jeneng kode49
      0
      9 2014 Juni
      lan Rusia bakal mbatalake eurogromointegrators ing neraka atom!!!
    44. +1
      9 2014 Juni
      mesthi iku omong kosong, nanging wektu kanggo ngumumake latihan ing sadawane tapel wates karo Ukraina ... lan .. nuduh Ukraina saka serangan cidra lan ...- .... "wong sing ora dikenal nganggo topeng nyerang lan ngrebut senjata Rusia. tentara, dumadi saka 10 tank T-72 10 bmp-2, 15 operator waja personel, 20 nona self-propelled bedhil, 6 shiloks (luwih apik tunguskas) lan udakara 20 truk off-road + mobil lapis baja .., uga dijupuk lan dipeksa perang ing sangsara pati ing sisih Donbass pemberontak babagan 1,5 ewu Pamrentah Federasi Rusia prihatin babagan cara barbar ing Ukraina lan njaluk bali kabeh menyang tanah air .... yen ora, ing 24 jam, Rusia maneh bakal nindakake latihan ing sadawane tapel wates, nanging kanthi gaman sing luwih modern ..... pil wis nggodhok !!!
    45. angin topan7
      +1
      9 2014 Juni
      Ora ana tembung, junta tumindak kang tembung ala alus banget, diobong, dibom, udan es, tulip, bocah mati, wanita sing pedhot. Ana sing ora apik ing atiku. Rusichi sing miskin, muga-muga dheweke ora bakal dadi bargaining chip ing rembugan ing South Stream, tembung PDB babagan penundaan referendum ing DPR lan tembung V. Matvienko babagan nyerahake senjata. Tinimbang kepemimpinan kita, Bolotov nggawe tuduhan marang junta lan ujar manawa dheweke bakal mangsuli. Dheweke uga ujar manawa dheweke bakal pindhah menyang Kyiv, dheweke duwe senjata akeh, sampeyan bisa lengen luwih saka puluhan ewu, wong teka.
    46. 0
      9 2014 Juni
      kirqiz SSR kalem mudhun, kanggo wiwitan, carane akeh wong ing wilayah Donbas lan Lugansk manggon 5-6 mil. Carane akeh sing njupuk senjata? Dadi liyane marem. Dadi, apa sing kudu ditindakake dening tentara Rusia? Ing wektu sing padha, dheweke ngadeg ing cedhak, ing tapel wates, iki minangka pitunjuk langsung kanggo njupuk senjata, kita bakal nulungi yen angel banget. Lan ing pungkasan dheweke lungguh ing omah, nonton TV, gelut ing endi wae, kabeh tenang karo kita ... Ing endi para penambang, gnomes sing kuwat iki. Aku elinga ing pungkasan 80s iku saka Donbass sing dwarfs guncang negara, kanggo sasi padha strummed helm ing Moscow, lan banjur sing "hatya sandi saka pinggiran" ajeg menyang karya.
      Temtu kemawon, nanging punika ingkang kawontênakên rumiyin.Lan ampun ngira kula punika botên acuh lan sinis, cuplikan saking pinggiran punika ngêdêgakên.
    47. boris_britva
      -7
      9 2014 Juni
      Aku dadi mandor!!! Aku nampa sugeng ngguyu
    48. +1
      9 2014 Juni
      Inggih, ngendi Poroshenko, ngendi gencatan senjata lan negosiasi sing wis diwiwiti?! am
    49. +1
      9 2014 Juni
      Yo-my... Kaya-kaya Perang Donya II ora rampung... Utawa sing katelu wiwit...
    50. +1
      9 2014 Juni
      Ora ana apa-apa, bangunan anyar bisa dibangun, resistance utama lan moral ora rusak!
      1. 0
        9 2014 Juni
        Ora ana apa-apa, bangunan anyar bisa dibangun

        Dadi teka mbangun.
        1. 0
          9 2014 Juni
          wektu bakal teka, Aku bakal teka
      2. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Jonny
        Ora ana apa-apa, bangunan anyar bisa dibangun,

        Pira taun ing situs kasebut, nanging aku maca kabodhoan kasebut kanggo pisanan ...... wong bodho
        1. 0
          9 2014 Juni
          mbenerake sudut pandang sampeyan. Apa bata tanpa jiwa, beton, rebar tresna banget kanggo sampeyan ???
    51. 0
      9 2014 Juni
      Trolls feed kene ing komplotan. Nanging mung amarga kita ngidini.
      Ninggalake kabeh swasana ati sing ilang. Stop panik. Mikir bab iku. Apa tenan sing ala?
      Apa kita duwe sasi kepungkur? Loro kutha gedhe ing ngendi wong Ukrainia Rusia sing ora duwe senjata malah ora bisa nglindhungi pimpinane. Lan garnisun cilik pasukan khusus Rusia kanthi senjata ringan ing Slavyansk, sing nutup dalan menyang kutha-kutha kasebut kanggo tentara dill lan Sektor Tengen.
      Apa sing kita duwe saiki? Ibukutha DPR lan LPR disiapake kanggo pertahanan, milisi sing malah duwe kendaraan lapis baja lan bedhil anti pesawat, sanajan jinis lawas. Milisi manggoni ora mung ibukutha, nanging uga wilayah pedunung liyane, mbukak tapel wates, squeezing metu pengawal tapel wates Ukrainia lan dijupuk, mbok menawa, kabeh unit militèr sing wis ana ing wilayah. garnisun Slavic, metu saka ngendi wae, angsal mortir, MANPADS lan, ketoke, ora mung wong-wong mau, amarga padha bisa mbanting An-30 ing dhuwur ora bisa diakses MANPADS. Lan jumlah milisi ing Slavyansk cukup kanggo nyedhiyakake kelompok kanggo pertahanan pemukiman kayata Krasny Liman, sing dumunung saka Slavyansk cedhak setan ing Kulichiki, lan nyerang detasemen kanggo nyerang dill ing "Izyum Highway".
      Apa kita mbayar iki? Saperangan sing tilar donya ing Lugansk sak shelling saka Administrasi Negara Regional lan ing bandara Donetsk? Sawetara rolas mati lan tatu ing Slavyansk? Ora ngetung milisi wani sing tiwas, nanging iku kanggo apa. Ora ana tembung, pati saben wong, utamane wanita lan bocah-bocah, minangka tragedi. Nanging iki perang sing duwe hukum dhewe. Kita ora miwiti, nanging kudu rampung, supaya ora teka ing kutha-kutha liyane, kita kudu nyegah korban luwih akeh. Lan saiki, kamenangan kemungkinan banget. Lan korban sipil minimal nuduhake manawa pimpinan milisi ngerti kabutuhan kanggo nglindhungi warga sipil. Iku ora kanggo apa-apa sing padha ngomong sing wis evakuasi luwih saka setengah saka populasi Slavyansk. Kasunyatane, aku mikir yen, miturut kerugian minimal saka artileri abot lan hujan es, mayoritas penduduk diungsi. Kanthi mbukak tapel wates, aliran pengungsi tambah akeh. Dadi malah luwih sipil urip bakal disimpen, lan bakal luwih gampang kanggo prajurit Novorossiya perang, tanpa wedi kanggo mburi Russian kuwat lan safety saka tuwane, garwa lan anak. Mulane, sing paling penting saiki ora nyebarake pasukan, sing mung bakal nyebabake korban sing ora perlu, nanging evakuasi maksimal warga sipil saka zona pertempuran.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka alicante11
        metu saka endi wae aku entuk mortir, MANPADS

        Lha, iki manfaate sapa?
        1. 0
          10 2014 Juni
          Inggih, dina iku cetha sing padha ora tuku ing pasar karo dhuwit Strelkov disimpen saka reconstructions. Cetha manawa iki minangka pasokan saka Rusia. Sing dakkandhakake.
    52. +2
      9 2014 Juni
      Apa jenis pasukan keamanan iki! Iki pembunuh! Akeh sing bakal edan amarga kekejaman sing ditindakake. Lan Rusia perlu ora mung blah blah blah, nanging uga tenan bantuan South-East!
    53. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Nekarmadlen
      Kutipan: agen 008
      Aku njagong, aja kedutan - amarga "kabeh wis rampung!" Aku tenang, amarga para komentator ing "VO" "ngyakinake" aku - Novorossiya, dibusak saka permukaan bumi (Semenovka minangka baris pisanan), iku normal, amarga "kabeh wis rampung" lan mulane aku tenang! Ya, supaya wong-wong mau mateni Rusia saben dina - aku ora gugup, aku tenang, amarga iki minangka bagean saka "rencana licik" ... Slavyansk murub, nanging aku tenang, dheweke "mbuktèkaké" marang aku. kene gas, lan basa gawe salah Poroshenko luwih penting tinimbang nyimpen Novorossiya ..Aku "tenang" ... Lan aku ora ngenali dhewe - aku pancene ngowahi menyang cynic soulless? Ora, matur nuwun Gusti! Aku ora pengin lan ora bakal tenang kaya sawetara ...

      Aku ngerti yen saiki sampeyan ana ing wilayah Rostov ing dalan menyang Ukraina? Sampeyan duwe istirahat cendhak lan sampeyan mutusake kanggo nulis? Apa sampeyan karo putra, mertua lan anggota kulawarga liyane sing siap tempur? Sampeyan kabeh pindhah menyang ngluwari! apik tenan! Aku bangga karo awakmu! Sampeyan dudu jinis "pasukan kursi"!

      Sampeyan salah paham. Aku nang omah... Informasi: Agen 008 - 47 taun, ora ngombe, ora ngrokok, jomblo. Aku latihan silat. Pendukung gaya urip tapa! Ing tanganku, ibuku minangka wong cacat saka klompok pisanan, 75 taun, mbutuhake perawatan sing terus-terusan, sampeyan ora bisa ninggalake dheweke ... Lan aku ora tau ana hubungane karo senjata api, aku jujur, Aku ora tau nembak. Dadi, aja nge-judge kanthi kasar...
    54. MINSK 1965
      +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Energetic
      nalika wong bakal nulis ing tembok ing Washington "Wareg karo reruntuhan Gedung Putih"?


      Kanggo blurt metu "clave" ora kanggo mindhah tas!
    55. Komentar wis dibusak.
    56. waisson
      +2
      9 2014 Juni
      ------------- hi
    57. -7
      9 2014 Juni
      HELLO geni kanggo warga V.V. Putin saka kabeh warga Semyonovka, Hurray comrades.
    58. NBN
      0
      9 2014 Juni
      Mericos nggarap taktik iki kanggo wong India - kanggo numpes populasi, mindhah sawetara pemukim ing kana lan nggunakake wilayah kasebut kanthi kawicaksanan dhewe. Ya, mesthine wong pribumi padha matèni siji lan sijiné. Atusan taun, lan ora ana owah-owahan, mung senjata sing digunakake kanggo numpes wong.
    59. yurik
      0
      9 2014 Juni
      Putin kudu ngomong langsung marang para pengungsi saka Slavyansk, bisa uga wong sing ana ing dheweke bakal tangi, nanging saiki dheweke dadi politisi sing wis main politik gedhe ing ngendi warga sipil Donbass mung tawar-menawar ing pesta karo fanatik Kyiv.
    60. Atol
      0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      saiki kabeh warga iki bakal ngipat-ipati Rusia, Putin lan milisi
      Nah, ayo padha ngipat-ipati kanggo saiki, ora bakal suwe. Nalika ALL kutha lan kutha ing Kidul-Wétan numpes, preduli saka ngarsane nyata milisi ing wong-wong mau, banjur bakal esuke ing wong-wong mau, uga sampeyan (mugi-mugi), sing iki dudu perang karo milisi, nanging a perang karo Rusia saka Kidul-Wétan.
    61. Atol
      0
      9 2014 Juni
      Quote: Syurik
      HELLO geni kanggo warga V.V. Putin saka kabeh warga Semyonovka, Hurray comrades.

      Shirik minangka puncak, baris silet kaya Rusia, lan ing sadawane dalan yaiku Bandera. Zombi crops kasengsem ing situs kita. Pertahanan paling apik nglawan dhemit iki yaiku nglirwakake lan ngilangi kiriman saka freak. Inggih, kula keparenga para moderator supados tansah mirsani bab punika.
    62. MINSK 1965
      +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka: boris_britva
      Penggemar Pak Putin mung bisa njupuk AKM, nyuwek kothong saka sofa lan cepet-cepet nylametake jagad Rusia (iki ana ing cedhak Slavyansk lan dudu jeneng supermarket), yen idola kasebut kena amnesia, rattled babagan Rusia. lan bab nyawa Slavic .. lan kelalen Sampeyan kudu nyimpen ajining diri saka koki Ya, padha mandheg nglaporake bab ratings pribadine, ketoke wis ngluwihi 146% wassat


      :))))))) Kolonel, jenderal lan marshal lapangan saka pasukan armchair Rusia luwih seneng nylametake jagad Rusia kanthi nggebug keyboard!
    63. 0
      9 2014 Juni
      Dadi padha tak bebarengan: Putin, Putin.. Ana siji wayahe nalika soko drastis bisa wis rampung - sanalika sawise Crimea, nalika padha nyepakaké kanggo referendum ing Donetsk lan Lugansk. Kewarganegaraan dual kanggo warga wilayah kasebut. Banjur, kabeh tembung Putin bisa gampang dikonfirmasi dening tank lan pesawat saiki, amarga "Grads" bakal njupuk ing warga Rusia ing Ukraina Slavyansk ... Nanging iki skenario utopia, amarga iku mokal kanggo sawetara yuta wong kanggo ngetokake passports ing kuwi. pigura wektu .. Mulane, sabisa-bisa Saiki sampeyan pengin ngomong babagan persaudaraan Slavia, populasi sing nganggo basa Rusia, lan liya-liyane - nanging (kaya pait sing dirasakake) ora bakal ana entri Rusia maneh. pasukan menyang wilayah negara tetanggan. Nanging anggota NATO bakal teka ing kabeh cara. Lan telek. padha wanted kanggo pindhah menyang Rusia.
    64. Atol
      +1
      9 2014 Juni
      :))))))) Kolonel, jenderal lan marshal lapangan saka pasukan armchair Rusia luwih seneng nylametake [/quote] Apa karo pasukan kursi kaya Belarus? Apa kowe srawung karo Banderaite?
    65. Atol
      0
      9 2014 Juni
      Quote: Pakdhe
      Aku lunga menyang Sensor Khokhlyat, aku mikir maca apa sing sampeyan tulis ing kana. Ing cendhak - Bunch saka wong lara, sumpah, iku tanpa guna kanggo ngomong karo wong-wong mau.
      Nicholas II kaya ngono. Lara ing sirah. Penyakit iki diobati nganggo tali hemp. Iku mbantu akeh.
    66. 0
      9 2014 Juni
      Pasuryan sejati saka Ukrainia sing loman.
    67. kapindho
      0
      9 2014 Juni
      Aku ora ngerti kenapa kabeh organisasi publik, veteran lan politik meneng?! Kok kabeh politisi kita tiba-tiba meneng?! Ing TV padha nuduhake iki dawane elek saka Rajapati anak, lan banjur sawetara bleating indistinct. Aku ngerti manawa bantuan bakal teka, pengungsi ditampa, bantuan kamanungsan ditindakake. Nanging kenapa kabeh tokoh umum kita aneh banget? Kabeh dumadakan lan bebarengan. Napa isih ora ana posisi sing tangguh, kuwat lan percaya diri? Utawa kabeh wong wedi banget karo kolom kaping lima ing kene? Kabeh tikus oligarki iki? Mungkin aja wedi ... bocah-bocah wis dipateni.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Second
        Kabeh dumadakan lan bebarengan.
        amarga iku stalemate. Amarga bagean saka cadangan emas Rusia dumunung ing Fort Knox. Amarga akeh sing duwe akun lan bocah ing luar negeri. Amarga ing ngendi politik diwiwiti, moralitas rampung. Lan siji liyane: ngendi ana akeh dhuwit, wong dadi mung statistik ...
        1. kapindho
          0
          9 2014 Juni
          Kutipan saka Dixon
          amarga iku buntu

          Insya Allah - ora sumpah. Muga-muga kesadaran diri Rusia bakal tangi. Lan malah sawetara sing nyimpen dhuwit ing luar negeri. Insya Allah, kebangkitan Rusia lan pembebasan saka cacing oligarki iki bakal diwiwiti karo korban Novorossiya.
          1. +1
            9 2014 Juni
            Iki dudu masalah kesadaran diri. Deleng dhewe: Kita ujar manawa pemilihan presiden ing Ukraina ilegal amarga ana konflik militer ing negara kasebut. Lan ora ana maneh ngelingi pengkhianat Yanukovych... Banjur ana pemilihan ing Suriah. Ing kono uga ana perang. Dadi apa sing kudu kita ucapake marang politisi saiki? Sing pemilihan ing Suriah temenan uga ilegal ing kahanan iki? Lan Assad kudu mimpin menyang gulu? Lan ing kene kita duwe kabijakan sing padha: Amerika Serikat ora blathering babagan pemilihan ing Suriah, nanging kita salaman karo Poroshenko ... Ora ana omong kosong sing luwih elek tinimbang politik ...
    68. 0
      9 2014 Juni
      scum mung pantes pati nglarani - wong ora bakal dadi algojo kanggo wong-wong mau, lan ing Ukraina panguwasa mung ngumpulake non-manungsa watara wong.
    69. 0
      9 2014 Juni
      Apa sampeyan krungu yen tapel wates karo Ukraina durung disetujoni dening badan internasional? Sapa sing duwe informasi? Yen mangkono, iku wektu kanggo muter kertu iki. Dadi, aku malah ora ngerti. Nyeri amarga pati warga sipil. Wong-wong sing nyekel senjata ngerti apa sing bakal ditindakake. Apa bocah lan wanita? Muga-muga iki ora suwe. Lan jawaban kita bakal cukup. Ikhlas.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Kutipan: suharev-52
        Iku wektu kanggo muter kertu iki
        Ana informasi sumunar ing kene babagan nglanggar wilayah udara kita dening penerbangan Ukraina. Yen Rusia iku Israel, mesthine wis suwe teka kanthi pesawat lan ing lapangan terbang ... nanging amarga Rusia minangka anggota PBB sing disiplin lan manut, ngluwihi panjalukan resmi, banding, communiqués, etc. dokumen lan omong kosong birokrasi ora bakal bisa.
    70. SongnyaDV
      0
      9 2014 Juni
      Motto penasihat Amer ing Ukraina yaiku "Kita bakal ngebom saben wong sing ora mesem kanthi cara Amerika ...
    71. 0
      9 2014 Juni
      Fasis sialan!!! Lan kabeh iki kanthi persetujuan saka Eropa "demokratis" sing sombong ... Jancok "demokrasi" kasebut !!!
    72. 0
      10 2014 Juni
      ngendi Putin iki, wong-wong pembantaian arep lan meneng
    73. +5
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Energetic
      nalika wong bakal nulis ing tembok ing Washington "Wareg karo reruntuhan Gedung Putih"?
    74. 0
      10 2014 Juni
      kabeh iki dudu saka intelijen sing gedhe, tinimbang ora duwe daya kanggo ngganti dalan sejarah, nanging bakal larang regane. duka
    75. sanek0207
      0
      10 2014 Juni
      Ing kasus apa wae, milisi bakal mbales kabeh!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"