Milisi nyerang posisi pasukan keamanan Ukrainia

182
Panglima milisi rakyat Donbass, Igor Strelkov, ngumumake yen para pejuang tentara ing sisih kidul-wétan wis ngluncurake serangan balik ing posisi pasukan keamanan Ukraina. Igor Strelkov piyambak nyerat kanthi harfiah ing ngisor iki:

Dheweke mung ngirim "pemogokan pembalasan" ing baterei Grad ing wilayah pos pemeriksaan ing Krasny Liman.
Kanggo wingi padha males karo males. Siji instalasi mesthi rusak, ana detonasi amunisi.
Aku mikir dheweke bakal miwiti maneh kutha - dheweke paling apik.


Sadurunge iki, Strelkov menehi komentar babagan pernyataan "Menteri" Avakov babagan nyedhiyakake "koridor ijo" kanggo warga sipil:

Diduga, wingi Avakov ngusulake "gencatan senjata kamanungsan" ing cedhak Slavyansk lan sawetara jinis "koridor ijo". Shelling lan bombing, ketoke, kudu cetha nduduhake "peacefulness". Ya, kita ora duwe ilusi ...


kuotasi Igor Strelkov Krisis U.A.

Milisi nyerang posisi pasukan keamanan Ukrainia


Ing wektu sing padha ing Kamentrian Pertahanan Ukraina ngelingake yen presiden anyar ngumumake kursus kanggo ngrampungake kahanan ing sisih wétan negara:

Presiden anyar Ukraina ngumumake dalan kanggo ngrampungake kabeh masalah ing sisih wétan Ukraina kanthi cara tentrem, nransfer kahanan saka tahap konflik bersenjata menyang proses negosiasi. Dina iki, kahanan ing Donbas durung lunga miturut skenario sing dikembangake ing luar negeri. Saben uwong sing ngimpi perang sipil kudu lali bab iku.

Ing babagan iki, pimpinan negara wis nemtokake tugas kanggo nggawe interaksi sing jelas antarane lembaga penegak hukum, ngarahake upaya kanggo ngiyataken tapel wates negara, nglengkapi maneh Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi senjata modern lan peralatan militer, lan kanthi signifikan ningkatake status. saka servicemen Ukrainia ing masyarakat. Ing kahanan kaya mengkono, personel Angkatan Bersenjata Ukraina kudu njaga kesiapan lan kesiapan tempur sing dhuwur. Saben militer kudu ngerti kanthi jelas manawa keamanan negara kita gumantung saka kualitas latihan saben kita, ing tingkat kesadaran tanggung jawab kanggo integritas tanah air.


Kepiye tembung babagan penyelesaian masalah ing Ukraina wétan pas karo shelling Sloviansk saka macem-macem sistem roket peluncuran, uga karo pernyataan Avakov babagan perlu kanggo ngluwihi "ATO", dikenal mung ing Kyiv.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    182 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 132
      9 2014 Juni
      Wong lanang - ngalahake reptil fasis!
      Junta, Avakov, Lyashko - rak lan stake aspen!
      1. + 111
        9 2014 Juni
        Padha ngantem!!! Mung saiki sumber daya sing dibutuhake ora mung senjata cilik, nanging serius, artileri lan kendaraan lapis baja ... Dill nambah kekuatan, dheweke wis ninggalake meh kabeh sing siap tempur ing tentara. kanggo wong-wong mau.
        Nanging serangan balik iku kompeten. Sampeyan kudu numpes para penjahat. Ayo diarani spade spade. A Grad hit ing kutha minangka kejahatan perang. Lan ing perang, paukuman iki mung siji - pati ...
        1. Komentar wis dibusak.
        2. GARNET-19
          +7
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Padha ngantem!!! Mung saiki sumber daya sing dibutuhake ora mung senjata cilik, nanging serius, artileri lan kendaraan lapis baja ... Dill nambah kekuatan, dheweke wis ninggalake meh kabeh sing siap tempur ing tentara. kanggo wong-wong mau.
          Nanging serangan balik iku kompeten. Sampeyan kudu numpes para penjahat. Ayo diarani spade spade. A Grad hit ing kutha minangka kejahatan perang. Lan ing perang, paukuman iki mung siji - pati ...

          MATI, MUNG MATI LAN ORA MATI...!
        3. + 24
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Dheweke ngalahake !!! Mung sumber daya sing dibutuhake ...

          Sumber daya mung mlaku ...
          CEPAT!

          Mangga nyebar!

          Umume staf saka kiriman Slavia "Ambulans" dina iki kanthi malu-malu mlayu menyang Donetsk. Sawetara "esculapius" ing rumah sakit kutha uga ora bali menyang papan kasebut. Dibutuhake kanthi cepet kanthi permanen utawa shift: ahli bedah, resuscitator, traumatologist, sopir ambulans, uga 1-2 reanimobiles lan 3-4 ambulans biasa.
          Amarga kita praktis ora duwe komunikasi seluler, aku ngusulake kanggo ngubungi wakilku ing Donetsk, Fyodor Berezin, babagan pangiriman dokter sukarelawan menyang Slavyansk.

          Sincerely, Strelkov.
          1. Eugeniy_369k
            + 29
            9 2014 Juni
            Quote: Orik
            Sumber daya mung mlaku ...

            Ora mung staf medis
            06.06.2014
            Kasunyatan bilih kabeh "Cossacks kamulyane" ngungsi saka Slavyansk ditulis ing blog dening "Menteri Pertahanan" DPR Igor Strelkov (Girkin).
            - Shelling minangka wiwit ing 9.00, lan nerusake prakteke tanpa break. Padha palu Semenovka lan pabrik ing saubengé secara harfiah saka kabeh - 240-mm mortir, 152-mm "Acacia", "Grad", etc. Ora ana sing bisa dijawab - mungsuh sijine tentara meriem ngluwihi sawetara mortir kita. Ya, lan ora ana gunane kanggo bersaing ing geni karo klompok artileri sing kuat, - situs web kutha Donetsk ngutip pesen kasebut.
            - Meh kabeh "Cossacks kamulyane" (loro lokal lan Rusia) mlayu saka arah Krasnolimansk dina sadurunge wingi. Ing wayah wengi, dheweke mrentahake komandan perusahaan Krasnolimansky "Ereme" kanggo bali menyang posisi. "Jenderal Cossack" (sing mlayu saka Liman nganti Antrasit - menyang pahlawan liyane - "Jenderal Cossack" Kozitsin) ora nuruti pesenanku. Tinimbang awake dhewe, dheweke ngirim nganti 10 wong sing ora gelem ngeduk parit lan ujar manawa umume teka mung kanggo "ngawal pengungsi menyang Antrasit." Kok wong-wong kuwi "ayu banget"? Tambah panik? Komandan detasemen kita langsung ngirim dheweke bali menyang mburi lan dikirim - pangarep-arep kanggo wong-wong mau ora ana regane, mung bisa nambah panik ... Kita bakal nyekel posisi kasebut. Cukup kekuatan. Nanging kenapa atusan "pahlawan Don lan Kuban" teka ing kene? Apa sing dilindhungi ing Antrasit? Sapa sing padha gelut? Kanthi pitik lokal lan tank vodka? Ora ana sing owah luwih saka 20 taun ing "wedhus sing lair maneh". Bajingan Costumed lan marauders loro mrentah werni ing lan terus, - informs Girkin.

            http://donbass.ua/news/region/2014/06/06/komandujuschii-dnr-iz-gorjachei-tochki-
            sbezhali-vse-kazaki.html
            1. + 27
              9 2014 Juni
              Sayange, iku kabeh! "Wedhus" nduweni luwih akeh pamer tinimbang kepinginan kanggo ngawula kanggo Rusia. Ora, dheweke ora kepikiran pamer nganggo seragam, bengok-bengok kanthi patriotik, melu pawai, tugas karo polisi (kanggo dhuwit). Inggih, iku kabeh. Ana, mesthi, wong normal, nanging padha ing minoritas lan ora nggawe cuaca.
              1. +9
                9 2014 Juni

                Naum SU  Dina iki, 18:30 ↑


                Sayange, iku kabeh! "Wedhus" nduweni luwih akeh pamer tinimbang kepinginan kanggo ngawula kanggo Rusia. Ora, dheweke ora kepikiran pamer nganggo seragam, bengok-bengok kanthi patriotik, melu pawai, tugas karo polisi (kanggo dhuwit). Inggih, iku kabeh. Ana, mesthi, wong normal, nanging padha ing minoritas lan ora nggawe cuaca.

                Simbah kakungku uga ngandhani yen Kuban lan Don Cossacks sing asli kabeh diantemi menyang urip sipil. Prajurit nyata, ing sisih liyane lan ing sisih iki, perang nganti mati. Liyane padha repressed. Dadi ora ana Cossack nyata sing isih ana, kajaba para badut sing nyamar.
                1. +9
                  9 2014 Juni
                  Quote: Nahum
                  "Wedhus" luwih akeh pamer


                  Kutipan saka: aleks_29296
                  Simbahku kandha marang aku


                  Yen sawetara wong lan Cossack mlayu, CHOZH EVERYTHING IS SO THE !!!!???? Kabeh ing siji denominator! Kaya asu ing wayah wengi peteng - siji "barked" - orkestra nganti esuk, jujur! Bokonge edan!
                  Apa sing nggegirisi sampeyan kaya ing badai? Ruslan Kazakov - uga saka "wedhus" ???
                2. + 10
                  10 2014 Juni
                  Kutipan saka: aleks_29296

                  Naum SU  Dina iki, 18:30 ↑


                  Sayange, iku kabeh! "Wedhus" nduweni luwih akeh pamer tinimbang kepinginan kanggo ngawula kanggo Rusia. Ora, dheweke ora kepikiran pamer nganggo seragam, bengok-bengok kanthi patriotik, melu pawai, tugas karo polisi (kanggo dhuwit). Inggih, iku kabeh. Ana, mesthi, wong normal, nanging padha ing minoritas lan ora nggawe cuaca.

                  Simbah kakungku uga ngandhani yen Kuban lan Don Cossacks sing asli kabeh diantemi menyang urip sipil. Prajurit nyata, ing sisih liyane lan ing sisih iki, perang nganti mati. Liyane padha repressed. Dadi ora ana Cossack nyata sing isih ana, kajaba para badut sing nyamar.

                  Lan iki mbokmenawa memedi saka Cossacks sing ditindhes ing Parade Kemenangan ???
                  1. ngantuk
                    0
                    10 2014 Juni
                    Quote: Nahum
                    "Sayang, kabeh bener! "Wedhus" luwih akeh pamer ... "


                    Saka Internet babagan Cossacks ing Ukraina.

                    "Ing Ukraina, Cossacks saiki urip maneh. Kadhangkala, kanthi dhukungan saka panguwasa. Kanggo simbol jaman biyen sing mulya, penjaga tradhisi, perwujudan kehormatan, wani lan inflexibility sadurunge sapa wae. Mesthine, sing paling angel. patriot Nenya, sing bisa menehi conto kanggo generasi enom, dipilih ing kono, lan inisiasi menyang kemitraan ditindakake miturut ritual lawas sing ora owah saka jaman Sich.
                    http://kazaki.dp.ua/2013/pozor-takym-kazakam/
                    1. Ural74
                      +1
                      10 2014 Juni
                      Mekaten, namung tata caranipun. Sirkus. Lan ora perlu ngomong babagan "Cossacks" ing kene, kanggo nggawe iklan kanggo wong-wong mau.
                  2. Ural74
                    0
                    10 2014 Juni
                    Iki badut, ora bisa luwih!
                3. Slavyanka
                  +1
                  11 2014 Juni
                  Aku Kuban Cossack lan aku bangga karo leluhurku. Mulane, mummers iki ora bisa disebut "Cossacks". Real Kuban lan Don Cossacks minangka prajurit sing ora wedi mati, lan ora tau dadi pengkhianat. Yen ora, minangka pengkhianat, wong aneh sing nyamar dadi Cossack ing Donbass ora bisa diarani. Aja nganggo jeneng wong liya !!! Sampeyan dudu COSSACKS !!!
              2. Komentar wis dibusak.
              3. + 12
                9 2014 Juni
                Quote: Nahum
                Sayange, iku kabeh! "Wedhus" nduweni luwih akeh pamer tinimbang kepinginan kanggo ngawula kanggo Rusia.

                Sayange, iki bener. Lan, Gusti Allah ngalang-alangi, sing anyar Taras lan Ostaps katon ing Ukraina. Nanging aku percaya.
              4. +4
                10 2014 Juni
                Mesthi duwe!
                Saka sumber sing ora bisa dipercaya:
                ...Nanging ana uga kabar apik.
                Klompok spesialis militer pensiunan (kira-kira rong perusahaan) teka ing Novorossiya, sawetara wong lanang wis ana ing Slavyansk, lan sawetara ana ing Donetsk ing pangkalan sing dikontrol Shakhtar. Wong-wong lokal seneng ketemu karo wong-wong mau lan nyoba menehi panganan kanthi macem-macem barang, sanajan ora ana kekurangan panganan. Wong lanang iku tegas, matur nuwun lan njaluk supaya ora ngganggu sing ora perlu.
              5. 0
                11 2014 Juni
                pungkasan taun, ing wilayah Volgograd, sawetara "Cossacks", utawa rodo wedhus, nyoba kanggo ngatur game perayaan ing 22 Juni! ing dina memori lan kasusahan, kaya iki! mung siji sing nesu, nggegirisi ing Internet, entuk transfer "liburan Cossack", nanging minangka asil, dheweke dadi minoritas lan sawise sawetara wektu, mboko sithik metu saka organisasi.
            2. kirqiz SSR
              -13
              9 2014 Juni
              Cossacks iku rowan, padha ringkih ing roh, padha mung weruh loot, lan iku kabeh, nanging wong nguwuh Cossacks, iki warriors kanggo perhat ing endhog lan ora warriors.
              1. +2
                9 2014 Juni
                sampeyan nyoba ngomong iki kanggo Cossack, ayo kang ndeleng suwene sampeyan manggon sawise sing
            3. Vita_vko
              + 14
              9 2014 Juni
              Aku ora menehi saran supaya sampeyan nyebarake informasi sing durung diverifikasi sajrone perang, utawa malah salah informasi. Aku ora bakal nerangake apa tegese disinformasi sajrone perang, sampeyan bakal ngerti. Nanging sasi kepungkur, Strelkov dikandhani yen dheweke ora duwe blog ing jaringan sosial lan ora bisa duwe. Dheweke mung ora duwe wektu kanggo nindakake. Mulane, luwih becik nggunakake apa sing bisa dideleng lan dirungokake ing YouTube utawa Anna-news.
              1. -11
                9 2014 Juni
                Kutipan saka: Vita_vko
                Aku ora menehi saran supaya sampeyan nyebarake informasi sing durung diverifikasi sajrone perang, utawa malah salah informasi. Aku ora bakal nerangake apa tegese disinformasi sajrone perang, sampeyan bakal ngerti. Nanging sasi kepungkur, Strelkov dikandhani yen dheweke ora duwe blog ing jaringan sosial lan ora bisa duwe. Dheweke mung ora duwe wektu kanggo nindakake. Mulane, luwih becik nggunakake apa sing bisa dideleng lan dirungokake ing YouTube utawa Anna-news.

                Sampeyan ora kudu ngomong yen sampeyan ora ngerti, iki sumber informasi http://forum-antikvariat.ru/topic/204348-reports-from-the-south-east-front/ miturut apa julukan dheweke ngomong, sampeyan bisa guess "wong pinter" ...
                1. +2
                  10 2014 Juni
                  sampeyan duwe sumber informasi sing apik, forum antik, sampeyan lan deb lan l
              2. ngantuk
                0
                10 2014 Juni
                Kutipan saka: Vita_vko
                "Aku ora menehi saran supaya sampeyan nyebarake informasi sing ora diverifikasi sajrone perang, utawa misinformasi sing jelas. Aku ora bakal nerangake apa tegese misinformation sajrone perang, sampeyan bakal ngerti ..."


                Mangkene sawetara informasi liyane sing durung diverifikasi.
                "Carane nangani tandha senjata kanthi tliti ...
                Iki minangka beacon RFID. Nanggapi sinyal radar luwih apik tinimbang reflektor sudhut. Lan ora mung, nanging kanthi label unik.
                Beacon mata-mata kuwi dipasang ing ... "
                http://vena45.livejournal.com/2351687.html
            4. +1
              10 2014 Juni
              Omong kosong ... dheweke ora bisa ngomong, tulisan sing adoh, kanggo nyebar kebingungan ....
            5. +3
              10 2014 Juni
              Sayange iku bener!
              Ing Rusia ibune ana repes, nanging kabeh nganggo pecut, ing medali, celana nganggo lompas, nanging nyatane padha mummer!
              Oh, lan nasibe wong Strelkov iku angel, Gusti Allah maringi ...
            6. +2
              11 2014 Juni
              sayangé, kabeh iki taun, tinimbang kawentar nyata saka Cossacks, kanggo sisih paling padha melu resuscitation saka konvènsi sosial long-lungse. pangkat, epaulettes, salib, medali, pidato patriotik banter saka macem-macem stands - sing, mung manifestation external saka wangun penting, lan ora ana siji tenan makarya ing isi, sanajan potensial ana ageng, iku isih ana, bab utama iku. kanggo sijine karya pinter.
            7. +1
              11 2014 Juni
              Nikolai Kozitsyn mènèhi komentar marang publikasi Kavpolit, ing ngendi "ataman pertempuran" sacara kategoris mbantah anané loro disagreements karo Strelkov lan kasunyatan prilaku ora adil saka Cossacks, hinting sing pimpinan milisi isih ora bisa nulis bab kuwi. wong Cossacks.
              Nikolai Kozitsyn
              "Cossacks ing Krasny Liman ngadeg nganti pungkasan, nganti padha dibuwang dening tank lan operator personel waja. Dheweke mung metu saka dalan. Thanks kanggo staf komando, ora ana kerugian sing bisa kedadeyan, sanajan ana sing tatu lan tatu parah, - Nikolai Kozitsyn ngutip publikasi kasebut. - Unit iki tindak menyang re-formasi lan tindak menyang perang bengi iki. Ing Artemovsk, kabeh wengi padha ngalahake unit militer. Dheweke ngalahake operator personel lapis baja, ngrusak papan papriksan lan sawetara kothak kanthi peralatan. Aku ora bisa nulis bab sing ala babagan penembake, amarga Krasny Liman ditahan dening unit kasebut sajrone rong sasi.
              Panglima Cossack Yerema, Kozitsyn kasebut, minangka panglima Donetsk sing para pejuang nembak wolung helikopter lan ngobong pitung operator personel lapis baja. Pimpinan Cossacks sing ora kadhaptar Don nerangake serangan marang Cossacks kanthi iri marang sukses para pejuang.
              "Wong lanang berjuang keras, kuat. Mesthine, dheweke ora duwe gaman sing duwe Ukrainia - tank, pesawat. Nanging padha gedhe. Kabeh iki ditulis ing retaliation kanggo kasunyatan sing padha perang apik, "nyimpulake Nikolai Kozitsyn.
          2. +4
            9 2014 Juni
            Video saka Slavyansk!
          3. Slavyanka
            0
            11 2014 Juni
            Dhuh Allah, nuwun sewu kula cacad lan mboten saged lumampah kanthi sae. Lan aku paramedic ambulans kanthi pengalaman 27 taun ...
        4. + 20
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Padha ngantem!!! Mung saiki sumber daya sing dibutuhake ora mung senjata cilik, nanging serius, artileri lan kendaraan lapis baja ... Dill nambah kekuatan, dheweke wis ninggalake meh kabeh sing siap tempur ing tentara. kanggo wong-wong mau.
          Nanging serangan balik iku kompeten. Sampeyan kudu numpes para penjahat. Ayo diarani spade spade. A Grad hit ing kutha minangka kejahatan perang. Lan ing perang, paukuman iki mung siji - pati ...


          Wong lanang kudu mikir sethithik lan njupuk gudang apa wae saka sayap tengen. Ora kaya sing ditindakake, kanthi pomp, scurry lan TV, nanging kanthi kelenjar sing sepi - dheweke teka, dijaga nganggo lading, njupuk apa sing dibutuhake lan mung lunga kanthi tenang ... lan dheweke isih ngarep-arep paman sing apik ... cukur menyang tenggorokan paman sijine ...
          1. +8
            9 2014 Juni
            Kutipan saka Geisenberg
            Wong lanang kudu mikir sethithik lan njupuk gudang apa wae saka sayap tengen. Ora kaya sing ditindakake, kanthi pomp, scurry lan TV, nanging kanthi kelenjar sing sepi - dheweke teka, dijaga nganggo lading, njupuk apa sing dibutuhake lan mung lunga kanthi tenang ... lan dheweke isih ngarep-arep paman sing apik ... cukur menyang tenggorokan paman sijine ...

            Gudhang-gudhangipun sampun mbledhos jalaran saking panggarapipun “Nona”, jalaran sapunika sami ndhudhuk dhukuh 2 kali 2 mèter lan jubin griya ing nginggil, lajeng bumi setengah meter.
          2. + 25
            9 2014 Juni
            Aku maca komentar ... Hmm ... Guys, sampeyan malah mikir, utawa penting kanggo ngrembug? Kita mlayu menyang Cossacks ... Kenapa? Strelkov wrote? Apa sampeyan yakin manawa iki Strelkov? Nanging sanajan dheweke nulis, apa sing diganti? Sawetara atusan (jenenge ora nggambarake komposisi kuantitatif) mlayu ... Mengkono ing perang ... Akeh telek kelet kanggo pemenang, nanging mung warriors nyata tetep karo sing kalah.
            Iku misale jek kula sing kabeh alangan iki disebabake kasunyatan sing urutan subordination ora banget ditetepake, lan prentah teka ing kontradiktif lan liyane asring padha ora teka ...
            Saiki penting banget kanggo dill kanggo ngrusak kesatuan tentara DPR, penting kanggo nggawe suasana ora percaya marang tanggane, ora percaya marang komandhane. Nganti saiki, iki wis kasil ditindakake mung ing unit dill, ing ngendi tentara. lan batalyon punitive padha ing knifepoint.
            Lan dokter ... Aku mesthi mlayu ... Nanging ... Sing mlayu ora tau gabung karo milisi. Dheweke nindakake tugas minangka dokter. Lan saiki dheweke wedi. Iki hak dheweke. Wong sipil, dudu wong militer, yen ana dokter sing bisa, sampeyan kudu lunga ... Saiki aliran sing tatu saya tambah akeh. bakal ditembak langsung ing rumah sakit..
            Cekakipun, cah lanang, tindakake warta lan luwih ati-ati ing kesimpulan. Ora dilettantes saiki makarya marang milisi, nanging uga-dilatih spesialis luar negeri ing misinformation.
            1. + 13
              9 2014 Juni
              Kutipan saka domokl
              Aku maca komentar ... Hmm ... Guys, sampeyan malah mikir?


              Ora mikir!!! Asring padha ora maca (ana akeh huruf). Dheweke bakal maca komentar pungkasan - lan kanggo wong kulit putih !!, lan yen ana ing komentar "kanggo Reds" - banjur kanggo Reds .... 33 huruf - ngatur maneh, nanging bungah !!!
              Dheweke dhewe ngladeni lan nglawan sethithik ... minangka Cossack ora kudu .... lan adhine ngliwati Pridnestrovie lan Abkhazia ... saiki wong lanang saka desa ana ing endi wae ...
              Lan wong bodho "wedhus" pinten muspra ....
        5. + 39
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Dill ngembangake kekuwatan, dheweke wis nilar meh kabeh sing siap tempur ing tentara.

          Kajaba iku, ana wayahe liyane sing ora nyenengake, apa wae sing bisa dikandhakake, wong Ukrainia entuk pengalaman tempur ing pertempuran milisi .. Mulane, taktik kudu diganti, jinis perang dhewe kudu diganti, milisi butuh senjata serius.
          Umumé, kahanan saiki nggumunake aku, sasi kepungkur bom kutha dening Grads bakal nyebabake badai nesu sing bener ing Rusia, lan bakal ngeculake tangan kita, lan saiki, nalika kedadeyan ing Donbass, aku mikir yen kita duwe hak kanggo paling ora ngakoni referendum ing DPR lan LPR , lan iku legal kanggo nyedhiyani bantuan paling karo senjata, tanpa campur tangan langsung .. Iku imbangan pasukan ing wilayah sing bakal mimpin kanggo tentrem, ora liya ..
          1. + 25
            9 2014 Juni
            Aku ndhukung kanthi lengkap! Dhukungan cepet dibutuhake kanthi senjata, peralatan medis, informasi intelijen, lsp. Sampeyan ora bisa ninggalake wong kaya ngono !!!!!!!!. Iku misale jek kula sing kita wis flirting ing kawicaksanan manca kanggo ngrugekake kita dhewe.
          2. angin topan7
            + 10
            9 2014 Juni
            Ing pirang-pirang saluran, warta saka DPR wis ora penting maneh, sanajan kahanane luwih tragis tinimbang sewulan kepungkur.
          3. Vita_vko
            +5
            9 2014 Juni
            Kutipan saka DEfinder
            Umumé, kahanan saiki nggumunake aku, sasi kepungkur bom kutha dening Grads bakal nyebabake badai nesu sing bener ing Rusia, lan bakal ngeculake tangan kita, lan saiki, nalika kedadeyan ing Donbass, aku mikir yen kita duwe hak kanggo paling ora ngakoni referendum ing DPR lan LPR , lan iku legal kanggo nyedhiyani bantuan paling karo senjata, tanpa campur tangan langsung .. Iku imbangan pasukan ing wilayah sing bakal mimpin kanggo tentrem, ora liya ..

            Secara pribadi, aku mung duwe panjelasan kenapa Federasi Rusia durung campur tangan ing konflik kasebut: Putin duwe persetujuan karo Amerika Serikat supaya ora nyedhiyakake senjata lan peralatan menyang Ukraina. Nalika ana mung inf kapisah. mbuwang babagan pasokan senjata cilik, nanging iki minangka fakta sing ora bisa dipercaya lan meh ora bisa dipercaya. Amerika, mesthi, setuju. padha ngerti yen junta Kyiv duwe kaluwihan gedhe saka senjata abot, sanajan lawas, nanging junta bisa ndandani lan mbuwang wong-wong mau marang wong DPR lan LDN.
            Nanging, aku percaya yen kabijakan PDB ing kahanan mati ewu warga sipil, kanca-kanca senegara kita ora mung nglawan Nazi, nanging uga kabeh informasi lan kekuwatan finansial NATO, ing kahanan nalika atusan ewu pengungsi saiki ana ing Rusia, kabijakan sing ora tanggung jawab iki ora bisa dihindari sing nyebabake bencana.
            Sawise kabeh, tinimbang atusan pernyataan lan panjaluk sing diajokake dening pamrentah Rusia babagan gencatan senjata lan gencatan senjata, cukup mung siji ultimatum babagan zona larangan terbang ing Ukraina lan menehi jam 24 kanggo mundur tank lan senjata abot. , sing, sawise deadline, mung bisa dirusak dening rudal saka wilayah Federasi Rusia. Lan sampeyan ora perlu ngirim pasukan. Banjur warga DPR lan LPR bakal mikir dhewe.
            Sanajan Komite Investigasi Federasi Rusia uga dadi pilihan https://www.youtube.com/watch?v=_Y5gXmz87vM&feature=youtu.be, nanging nalika penjahat perang sing nggawe precedent impunitas Saakashvilli najis ing Amerika Serikat, iku ora mungkin.
            1. +1
              9 2014 Juni
              Pimpinan negara mung bisa nindakake kabijakan independen nganti sawetara. Nanging nyatane, kabeh mau minangka klub sing duwe piagam umum. Dheweke ora bakal ngandhani babagan iki, kabeh bebener uga. Warga Novorossi ing wayahe minangka chip tawar-menawar. Uripe diobong kanggo kepentingane wong liya. Kanggo klub iki, urip manungsa dudu sing utama, dheweke duwe perkara sing luwih penting.
            2. ngantuk
              0
              10 2014 Juni
              Kutipan saka: Vita_vko
              "Secara pribadi, aku mung duwe panjelasan kenapa Federasi Rusia durung campur tangan ing konflik kasebut: Putin duwe persetujuan karo Amerika Serikat sing
              ora nyedhiyakake senjata lan peralatan apa wae marang Ukraina."



              Bisnis uga duwe perjanjian dhewe babagan pangiriman menyang Ukraina.

              "Sawise maca kabar yen "anak perusahaan" bank-bank saka Sberbank Rusia lan VTB minangka underwriters, i.e. melu ing Advertisement saka obligasi utangan militer Ukraina kanggo investor lan masyarakat, aku ora pracaya ing kawitan. Ing idea sing anak perusahaan saka Rusia raksasa financial melu finance operasi punitive ing Donbass ora pas uga ing sirah. Nanging, ana sawetara konfirmasi saka kasunyatan apes iki ... "
              http://crimsonalter.livejournal.com/20658.html
              1. 0
                10 2014 Juni
                Ya... kabeh pranala bener. Stsuki ... padha ngedol urip Slavia kanggo rampokan ...
              2. 0
                10 2014 Juni
                W.RODY wae!!!
              3. Vita_vko
                +1
                11 2014 Juni
                Sayange, link ora mbukak. Nanging bisa banget. Nonton pidato Zhirinovsky. Emosi, mesthi, nanging dheweke ngomong sing bener.
            3. 0
              10 2014 Juni
              "ing kahanan mati ewonan warga sipil"
              "ing kahanan nalika atusan ewu pengungsi rampung ing Rusia saiki"
              Lan apa sampeyan njupuk cilik, sampeyan bisa langsung nulis mayuta-yuta wong mati lan pengungsi ???
              "Tinimbang atusan pernyataan lan panjaluk sing diajukake dening pamrentah Rusia"
              ping telu sedina (minimal) apa pemerintah kita nuntut??
              Akeh omongan bayi...
            4. Komentar wis dibusak.
          4. +8
            9 2014 Juni
            Kutipan saka DEfinder
            Ukrainians, apa wae sing bisa dikandhakake, entuk pengalaman tempur

            Nganti saiki, aku ora weruh pengalaman iki ... Mula, aku ora setuju. Apa sing nyerang kutha kanthi artileri abot lan pirang-pirang peluncur roket? Iki minangka bukti yen pasukan darat ora bisa nindakake apa-apa ... Tentara wis macet ing panggonan konsentrasi, punishers umume ngalih menyang swoops ... Ora ana clashes langsung.
            Lan babagan hak-hak kita, aku bakal ngomong, ora perlu menehi alesan kanggo dill kanggo nyalahke kabeh ing Rusia ... Poroshenko ana ing masalah wektu ... Dheweke janji kabeh wong bakal mungkasi perang minggu iki .. Salah siji bakal mandheg, utawa dheweke bakal njupuk getih sing tumpah marang dheweke.
            Nanging acara menarik luwih direncanakake.Minggu ngarep kita bisa nyana aktivasi tentara Rusia.
            1. +4
              9 2014 Juni
              Nanging acara menarik luwih direncanakake.Minggu ngarep kita bisa nyana aktivasi tentara Rusia.

              Ngalamun ora ala!

              Nanging ing kasus iki, iku ala!
              We kudu bantuan nyata urgent karo gaman!
              Pira minggu sampeyan bisa ngenteni?
              Nalika kabeh milisi lan residents saka Slavyansk bakal numpes?
            2. Komentar wis dibusak.
            3. 0
              10 2014 Juni
              Ing Novocherkassk (wilayah Rostov) kolom saka operator waja personel pcs30 wis propelled, padha ora tau lelungan ing armada kuwi, iku 3 dina kepungkur ... iku bisa kanggo mindhah saka frekuensi dhuwur ing kutha, kanggo kemah Cossack. (poligon) .. nanging kanca saka kanca kandha yen lagi dimuat menyang platform sepur ...
            4. 0
              10 2014 Juni
              Kutipan saka domokl
              Lan babagan hak kita, aku bakal ujar, ora perlu menehi alesan kanggo nyalahake kabeh ing Rusia ...

              Ya, kabeh wis dibuwang, lan padha bengok-bengok supaya ora luwih banter. Kita duwe bukti luwih saka cukup babagan pembantaian populasi Rusia, yen pasukan Rusia dikirim kanggo nyegah kejahatan marang manungsa lan nglindhungi populasi sipil saka pamboman, dheweke mung bakal bisa nggawa kita tuduhan sawetara provokasi sing bakal ditindakake. commit.. Isih ora jelas kok nganti saiki durung diajukake ing pengadilan Den Haag marang junta kanggo kejahatan marang manungsa, kabeh bahan wis kasedhiya..
              1. 0
                10 2014 Juni
                apa padha mbuwang padha mbuwang ing media sing, nalika ana analisis serius, nangis iki ora ateges apa-apa, wis saiki Kerry marang paratrooper sing padha ngandika nuduhake bukti sing Rusia ngewangi pemberontak.
                Bakal ana sidhang kanggo sapa wae, nanging sayangé ora ing taun-taun sing bakal teka, saiki lagi bodho nglumpukake materi kanggo penuntutan. Lan padha ora bakal nyerahke dhewe, nalika padha nyekel dening kasempatan utawa sawise statute watesan, banjur padha bakal sijine wong ing kunjara. Lan sukushvili uga.
            5. Slavyanka
              0
              11 2014 Juni
              Porshenko ngapusi! Dheweke tansah janji lan ora nindakake apa-apa. Ora ana presiden sing dadi boneka Obama!
        6. +9
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Lagi ngantem!!! Mung saiki sumber daya sing dibutuhake ora mung senjata cilik, nanging serius, artileri lan kendaraan lapis baja ..

          Akeh peralatan Ukrainia tetep ing Crimea. Transfer menyang Ukraina ditundha kanthi wiwitan ATO sing disebut. Ndandani lan nglengkapi kabeh sing ana ing kondisi sing bisa ditrima lan terus transfer menyang bekas wilayah Ukrainia. Kanggo Novorossiya ...
        7. +1
          10 2014 Juni
          Kayane wis telat... Penjahat perang nggunakake tentara reguler kudu diendheg dening tentara biasa. Pasukan milisi, ora duwe gaman abot, dhukungan tempur lan logistik, ora bakal bisa ngatasi. PS "Rusia ora nglirwakake bangsane dhewe" tetep dadi slogan.
        8. 0
          11 2014 Juni
          Kanggo diam-diam ngirim divisi "Tornados" menyang milisi! Ayo junta dadi gila!!!!!
      2. Komentar wis dibusak.
        1. + 24
          9 2014 Juni
          Romanov, metu saka tank!!! Halo Sasha... Saiki sampeyan nulis babagan sapa? Meli Emelya minggu sampeyan ... Kabeh statement meh 3 sasi wis ora luwih saka chatting biasa ... Lan pracaya wong-wong mau, kajaba kanggo mbokmenawa wong Eropa lan Amerika, wis dadi prilaku ala. aran
          1. + 18
            9 2014 Juni
            Kutipan saka domokl
            ... Omongane kabeh meh 3 sasi ora luwih saka obrolan biasa.

            Cetha yen chatting, nanging kanggo sapa? Kita ora preduli apa sing digawa ing kana, nanging wong mati, lan ing kahanan kasebut, sampeyan kudu nyuplai sumber daya, maneh kabeh asu bakal ditumpes ing kita lan segara liyane bakal nyebar.
            Aku pitutur marang kowe, Sanya, sampeyan kudu nyuwek viper iki saka udhara lan supaya Banana Obama nyuwek metu, malah nganti tumit rampung biru.
            Iki carane warta ditindakake ing Censor ...09.06.14/14/33 XNUMX:XNUMX Ing wilayah Donetsk, teroris ing bentuk Angkatan Bersenjata Ukraina nembak kulawarga warga desa, - media
            Ing wayah wengi tanggal 8 Juni, cedhak desa Voikovsky, distrik Amvrosiyevsky, wilayah Donetsk, wong sing nganggo seragam prajurit Angkatan Bersenjata Ukraina nembak mobil karo warga lokal saka senjata otomatis.

            Gas apa wkwk
            1. + 19
              9 2014 Juni
              Sampeyan ngomong babagan gas apa? Wis sawetara jam minangka kuotasi saka ruble munggah banget. Senajan durung ana asil rembugan. Iki tegese paman gedhe pengusaha duwe informasi akurat saka ndhuwur sing bakal padha setuju. Ing bursa saham sampeyan bisa "mriksa jam". Muga-muga ora bener ...
              1. +8
                9 2014 Juni
                Kutipan saka W L A D
                Semoga salah...

                Pangarep-arep lebur, lebur ... Aku wedi amarga "rubel" Timur bakal digabung ...

                Nanging ing wektu sing padha, muga-muga aku salah ...
            2. 0
              10 2014 Juni
              banjur para fasis bakal dadi korban sing ora luput saka agresi bruwang Rusia lan kabeh bukti kejahatane bakal ilang, yaiku, ora bakal diukum.
          2. GARNET-19
            +1
            10 2014 Juni
            Kutipan saka domokl
            Meli Emelya minggu sampeyan ... Kabeh statement meh 3 sasi ora luwih saka obrolan biasa ...

            23 taun ora luwih saka break biasa ...
            SINGULO AJA NGGULUNG TAS!

            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          3. Komentar wis dibusak.
        2. + 16
          9 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kepiye tembung babagan penyelesaian masalah ing Ukraina wétan pas karo shelling Sloviansk saka macem-macem sistem roket peluncuran, uga karo pernyataan Avakov babagan perlu kanggo ngluwihi "ATO", dikenal mung ing Kyiv.
          Nalika padha pas, tembung kasebut bakal ana ing kabeh koran lan TV media Barat, nanging ora ana apa-apa babagan Grads. Dadi, yen Rusia kepengin nulungi, bakal dadi agresor marang "peacemaker" Parashenko.

          Nah, kita lagi negosiasi bensin, omong kosong sad


          Yagene ora ana apa-apa babagan kutha kasebut, yen bener yen milisi ngebom siji kutha, wong Ukrainia bakal nguwuh-uwuh, manawa para separatis mbajak sistem kasebut lan ora ngemot roket))))
        3. + 16
          9 2014 Juni
          Sampeyan kudu rembugan babagan gas, yen mung amarga ora mung homoseksual, sayap tengen lan tukang batu Yahudi sing manggon ing Ukraina.
          Lan ana siji maneh.. utawa luwih hukum perang.
          Pengungsi mlayu saka aggressor. Atusan ewu pengungsi saka Ukraina ing Rusia nyelehake kabeh ing panggonane lan ora ana media sing bakal ngganti iki. Lan ing mburi iki, udan es lan tumindak junta liyane bakal ditarik.. Media seneng ngrasakake iki.
          1. +4
            9 2014 Juni
            Kutipan saka: dvina71
            Sampeyan kudu rembugan babagan gas, yen mung amarga ora mung homoseksual, sayap tengen lan tukang batu Yahudi sing manggon ing Ukraina.

            Dadi ayo padha nyuwek kursine lan menyang Maidan kanggo nggulingake sayap tengen lan omong kosong liyane.
            1. + 41
              9 2014 Juni
              Panah kasebut bakal duwe kembang abang - 2С7 "Peony" lan cangkang kasebut! opo
              1. +3
                9 2014 Juni
                Kutipan: Sid.74
                Panah kasebut bakal duwe kembang abang - 2S7 "Peony"

                Zhenya, kepiye carane sampeyan nyelehake foto loro ing ndhuwur liyane?
                1. +2
                  9 2014 Juni
                  Kutipan: Alexander Romanov
                  Zhenya, kepiye carane sampeyan nyelehake foto loro ing ndhuwur liyane?

                  Aku ora ngerti? Lan apa ing gambar, kudu ana Peony? Ha ha! Shooter! Oh, nifiga, apa mukjijat apik! ngguyu
                2. +5
                  9 2014 Juni
                  Foto apik, klik wae.
              2. +4
                9 2014 Juni
                Kutipan: Sid.74
                ...2S7 "Peony"...


                Carane akeh dijupuk sistem iki bisa njupuk? (kaya aku ngerti, biaya wêdakakêna kanggo dijupuk saiki ora dilebokake ing kisaran maksimum)


                Lan pira jumlahe APU?
                1. + 11
                  9 2014 Juni
                  Quote: Prasaja
                  Lan pira jumlahe APU?

                  Udakara 99 potongan ing 2013!

                  Quote: Prasaja
                  Carane akeh dijupuk sistem iki bisa njupuk?

                  2S7 "Peony" dirancang kanggo nyuda mburi, numpes obyek utamané penting lan liya saka serangan nuklir ing ambane taktis ing kadohan nganti 47 km.
                  Kaliber lan merek bedhil 203-mm 2A44,sumber ora dingerteni!
                  Persenjataan utama yaiku meriam 203A2 44-mm, sing nduweni tingkat geni maksimal 1,5 putaran saben menit (nganti 2,5 putaran saben menit ing versi nganyari). Laras bedhil minangka tabung gratis sing disambungake menyang sungsang.

                  Ing pangisian daya nomer 3, "Pion" bisa murub langsung tanpa masang pembuka. Amunisi portabel saka pistol self-propelled Pion yaiku 4 tembakan (kanggo versi modern 8), amunisi utama 40 tembakan diangkut ing kendaraan transportasi sing dipasang ing bedhil self-propelled. Amunisi utama kalebu cangkang fragmentasi dhuwur 3OF43, saliyane, cangkang kluster 3-O-14, tindikan beton lan amunisi nuklir bisa digunakake. Kajaba iku, bedhil self-propelled 2S7 dilengkapi senapan mesin anti-pesawat NSVT 12,7 mm lan sistem rudal anti-pesawat portabel 9K32 Strela-2.

                  Kanggo ngarahake bedhil, posisi gunner dilengkapi karo panorama artileri panorama PG-1M kanggo tembak saka posisi tembak tertutup lan pemandangan tembak langsung OP4M-99A kanggo nembak target sing diamati. Kanggo ngawasi terrain, departemen kontrol dilengkapi pitung piranti observasi periskop prismatik TNPO-160, loro piranti TNPO-160 liyane dipasang ing tutup lawang departemen pitungan. Kanggo bisa digunakake ing wayah wengi, sawetara piranti TNPO-160 bisa diganti karo piranti night vision TVNE-4B.
                  1. +6
                    9 2014 Juni
                    2S7 "Peony" dirancang kanggo nyuda mburi, numpes obyek utamané penting lan liya saka serangan nuklir ing ambane taktis ing kadohan nganti 47 km.
                    Kaliber lan merek bedhil yaiku 203 mm 2A44, sumber kasebut ora dingerteni!

                    sumber tong minyak nalika diperlokaké karo daya lengkap - 500 poto.
                    1. +7
                      9 2014 Juni
                      Quote: Jenis
                      sumber tong minyak nalika diperlokaké karo daya lengkap - 500 poto.

                      Nah, iki luwih saka cukup kanggo tingkat relief Karachun ing ngisor dataran rendah!
                      1. Komentar wis dibusak.
                      2. 0
                        10 2014 Juni
                        Ora bakal cukup. Cangkang Pion mung ngemot 17 kg bahan peledak, sing ora cukup kanggo nggawe dataran rendah. Apa bisa njupuk nganggo cangkang kaya mangkene:
                        1. arthur_hammer
                          0
                          11 2014 Juni
                          mbok menawa saka iku
                    2. +1
                      9 2014 Juni
                      500 nembak cukup kanggo kabeh dill.
                      1. +2
                        9 2014 Juni
                        Damn, Pion minangka senjata modern, dheweke bakal langsung ngira manawa saka Angkatan Bersenjata RF. Utawa ngidoni pendapat wong liya, utawa kanthi rahasia ngirim lan nggunakake.
                        1. +3
                          9 2014 Juni
                          Quote: starley saka kidul
                          Damn, Pion minangka senjata modern, dheweke bakal langsung ngira manawa saka Angkatan Bersenjata RF. Utawa ngidoni pendapat wong liya, utawa kanthi rahasia ngirim lan nggunakake.

                          Ya, nyamar dadi buket peony nglirik
                        2. +2
                          10 2014 Juni
                          Quote: starley saka kidul
                          Damn, Pion minangka senjata modern, dheweke bakal langsung ngira manawa saka Angkatan Bersenjata RF. Utawa ngidoni pendapat wong liya, utawa kanthi rahasia ngirim lan nggunakake.

                          ora dadi modern. Iki kabeh "amben kembang" (kalebu "hyacinth" lan "tulip") minangka warisan saka USSR.
                          Miturut cara, "hyacinth" diprodhuksi paling dawa - nganti 1993.
                          "Peony" mandheg ing taun 1990
                          "Tulip" - ing 1988.
                      2. 0
                        9 2014 Juni
                        Quote: dhokter
                        500 nembak cukup kanggo kabeh dill.

                        Cangkang kanthi muatan khusus ...
                    3. 0
                      10 2014 Juni
                      Quote: Jenis
                      sumber tong minyak nalika diperlokaké karo daya lengkap - 500 poto.


                      Iki tegese sumber daya kabeh sistem bakal kurang: sanajan sawetara mekanisme sing tundhuk nyandhang bisa diganti, Aku iku ora bakal tekan 500 poto karo daya lengkap.
                  2. +5
                    9 2014 Juni
                    Iku bakal becik kanggo duwe bab iki cedhak Slavyansk, nanging luwih apik ora siji.
                    1. +1
                      10 2014 Juni
                      Kajaba iku, 5 saka wong-wong mau dijupuk saka Georgia, supaya sampeyan bisa nuduhake piala, siji horseradish nggawa menyang Georgia okhly.
            2. +8
              9 2014 Juni
              Elinga yen aku ora nyaranake iki.
              1. 0
                9 2014 Juni

                AK-74-1 (2) SU  Dina iki, 17:37 ↑


                Elinga yen aku ora nyaranake iki.

                Nanging saran iku swara.
              2. Komentar wis dibusak.
            3. +4
              9 2014 Juni
              Lan kepiye kekurangan gas bakal pindhah menyang iki? Aku manggon ing wilayah Kharkiv nganti pirang-pirang taun nalika isih cilik, aku dibaptis ing kono .. kaping pindho ..)))
              Iki maksudku.. Meh kabeh warga kutha gedhe duwe omah, petak ing desa.. wong tuwa, bulik, pakdhe.. Ora bakal mati keluwen wae.. Sing kelingan mbah mbah. , pensiunan, perdagangan saka 10 ton kanggo 20 ton saka manuk hantu saben mangsa . rubel..
              Aku ora mikir apa-apa sing wis owah wiwit iku. Lan saiki aku tuwuh ing kandang babi, pedhet lan kentang ing kebon .. rauh, kanthi cara, sampeyan bisa nggali sing enom ..
              Enak karo Olya)))
              Dadi gas minangka instrumen tekanan kanggo para elit, lan ora kanggo populasi umum.
              Lan nalika GP ngrampungake nggawe wasir kanggo ukroelites lan bener-bener ngekstrak dhuwit saka wong-wong mau, sing bisa uga perang karo Lugansk lan Donetsk ..
        4. +1
          9 2014 Juni
          Aja politik masalah bisnis lan bingung perang karo wong-wong mau ing wilayah negara tetanggan.

          Yen kita nutup gas, dheweke bakal ujar manawa iki minangka keputusan politik Kremlin lan bakal terus nyoba nyurung kita. Sayange, iki dudu pilihan.
        5. 0
          9 2014 Juni
          Lan gas ora menehi metu !!!!!!!! padha mbayar mung kanggo gas mili. Kulon kabeh wis omong kosong kanggo balung !!!
      3. + 28
        9 2014 Juni
        Ya, padha nyiarake kabeh warta: Slovyansk dirusak dening artileri abot, ora ana bantuan, ora ana senjata lan amunisi sing cukup, lan padha nyerang serangan balik. Pahlawan ora ngomong liya.
        1. +9
          9 2014 Juni
          Kutipan: siswa 12423
          Slavyansk dikalahaké déning tentara meriem abot

          Mbok gosip bab matine Slavyansk banget exaggerated.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. + 11
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Wong lanang - ngalahake reptil fasis!
        Junta, Avakov, Lyashko - rak lan stake aspen!

        Lan Girkin minangka monumen nalika umure.
      6. + 12
        9 2014 Juni
        Kabeh mlaku miturut rencana!!! (c)

        Aku pancene ora seneng jinis statements ing judhul Kahanan ing sisih wétan:
        "..kanggo ngarahake upaya kanggo ngiyataken tapel wates negara, nglengkapi maneh Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi model senjata lan peralatan militer modern, kanthi nyata ngunggahake status prajurit Ukrainia ing masyarakat"

        oh.rene.t. saka tumindak kuwi kabeh bakal dirampungake !!!
        Ing beyo saka jalmo sing!!!
      7. N.Zero
        +9
        9 2014 Juni
        kanggo Lyashko, stake aspen ora paukuman, nanging kesenengan .... yen sampeyan kelet ing wong.

        sampeyan bakal kurban ing wektu sing padha lan intim-gel!
        wassat
      8. Centuri0n
        +8
        9 2014 Juni
        Detonasi amunisi asring dumadi ing dill, nanging miturut UkrSmi, ora ana kerugian, mung ora ana tembung.
        Wesi ora cukup, ora ana apa-apa sing bisa nglawan Gunung Karachun, kaya-kaya nunggu hadiah, nanging nalika ora ana, mesthine kanggo ngusir lan ngresiki gunung kasebut, yen ora, bisa uga wis kasep.
        1. +7
          9 2014 Juni
          EHH! Kanggo serangan karo Iskander minangka serangan preemptive ing Karachun padha (paling ora)!
          1. +5
            9 2014 Juni
            Kutipan saka asar
            EHH! Kanggo serangan karo Iskander minangka serangan preemptive ing Karachun padha (paling ora)!

            Lha kok langsung "Iskander"? Ana alternatif sing luwih murah kanggo Point U.
            1. -4
              9 2014 Juni
              Kutipan: Corsair
              Ana alternatif sing luwih murah kanggo Point U.


              Lan ngenteni Point padha nanggepi nang endi wae ing wilayah Belgorod, Grayvoronsk? Utawa sampeyan ora manggon ing kono?
              Arek bocah....
          2. 0
            9 2014 Juni
            Spesialis, ujar manawa sampeyan mencet kanthi gaman kanthi tliti dhuwur saka jarak udakara 200 - 300 km, mula bisa dideteksi ing ngendi dheweke kenek lan apa?
        2. +2
          9 2014 Juni
          Detonasi amunisi asring dumadi ing dill, nanging miturut UkrSmi, ora ana kerugian, mung ora ana tembung.
          Para pahlawan sing wis mati katon ditambahake ing milisi. Iki carane "kamenangan" katon luwih gedhe kanggo ukrosmi.
      9. +8
        9 2014 Juni
        Mangkene tambahan Strelkov ing warta kasebut:
        + 1 pembawa personel lapis baja diobong ing antarane pos pemeriksaan mungsuh ing BZS lan ing giliran menyang Krasny Liman.

        (09 Juni 2014 - 16:20) nulis pitakonan:
        Ngomong-ngomong, bedhil apa sing dijupuk saka Banderlog wingi? Bab sing apik? Apa worth mundhut IMR-2?

        - IMR ing repair. Sesuk bakal munggah lan mlaku maneh.

        (09 Juni 2014 - 16:18) nulis pitakonan:
        Igor, sampeyan bisa menehi komentar babagan iki http://ros-sea-ru.li...om/1224085.html?

        - Aku ora bakal komentar. Siji-sijine sing dakmangerteni yaiku kanggo ngumpulake pajak lan nyepetake sistem finansial, spesialis dibutuhake, digabungake ing piranti sing diatur. Iki sing kudu ditindakake. Yen piranti - bakal ana pajak. Yen ora, kabeh bakal dadi rampokan ora sengaja saka wong-wong sing tiba ing lengen.
        Nalika aku nulis bab kabutuhan urgent kanggo pitulungan Russian, Aku uga ateges aspek iki - mung "pasukan kebangkrutan" specialists trampil subordinated hirarki umum njaba zona perang bisa ngatur mburi ing kahanan ana. Iki carane padha tumindak ing Chechnya, ngendi padha kudu mbangun apparatus saka kabeh lan kabeh ing umum "saka ngeruk", lan iki rampung ing Crimea. Yen ora, bakal dadi "kanggo dhasar, lan sawise iku ..." Manggen karo "konco" bakal oh, carane ora manis!


        (09 Juni 2014 - 16:50)
        CEPAT!
        Mangga nyebar!
        Umume staf saka kiriman Slavia "Ambulans" dina iki kanthi malu-malu mlayu menyang Donetsk. Sawetara "esculapius" ing rumah sakit kutha uga ora bali menyang papan kasebut. Dibutuhake kanthi cepet kanthi permanen utawa shift: ahli bedah, resuscitator, traumatologist, sopir ambulans, uga 1-2 reanimobiles lan 3-4 ambulans biasa.
        Amarga kita praktis ora duwe komunikasi seluler, aku ngusulake kanggo ngubungi wakilku ing Donetsk, Fyodor Berezin, babagan pangiriman dokter sukarelawan menyang Slavyansk.

        Sincerely, Strelkov.
        1. lars
          +5
          9 2014 Juni
          Dadi bedhil apa sing dicekel ???!!!
      10. +2
        9 2014 Juni
        Inggih, kancaku, sampeyan ngelak banget! Aku bakal nambah noose (ora sinetron), njupuk saka shotguns lan scythe ing endhog. Lan banjur ing kahanan.
      11. +1
        9 2014 Juni
        Dakkandhani, sapa sing bakal dadi Hitler, fasis utawa Nazi?!
      12. +3
        9 2014 Juni
        Rusia berjuang kanggo urip lan tanah. kanggo Rusia. Aku ora ngerti apa jenis obrolan normal ana bisa karo piglet.
        Kayane aku diplomasi diplomatik banget ora ngganggu sapa wae.
        Kita bakal katon luwih nalika Strelkov gelut kanggo Rusia. Hayuk kawan! Ana siji wong...
      13. +4
        9 2014 Juni
        Junta, Avakov, Lyashko - rak lan stake aspen!
      14. +4
        9 2014 Juni
        Wong lanang entuk howitzer!!!Hore!

        Laporan saka Strelkov Igor Ivanovich
        “09.06.2014/XNUMX/XNUMX. Informasi saka milisi babagan perang wingi, nalika IMR saka milisi rusak, lan, mbokmenawa, howitzer ukrov dijupuk.

        "... bali saka ngisor pos papriksan ing Slavyansk (sing saka Kramatorsk). Kita nindakake serangan ora ing pos dhewe, nanging ing pasukan benteng ing jejere, dumunung ing greenery lan ing lapangan. tutup 2 IMR-s. Siji rusak. Kanthi angel padha lunga, loro AGS lan mortir, lan artileri saka Karachun nggarap kita. Pesawat keprungu ing cedhak. Kita 1 mati, 2 tatu. Loro-lorone tatu bisa lolos menyang Slavyansk Sopir IMR seda.
        Aku ora ngerti losses ukrov, nanging luwih, amarga IMR ilang ulig wong ing posisi. Aku ngerti manawa 2 kru machine gun padha ulig. Sawise kita mundur, wong Ukrainia sajrone setengah jam liyane nyepetake suket ijo sing ana ing kono, kanthi bedhil mesin lan mortir, kalebu alun-alun sing nyedhaki pasukane. Rombongan kula budhal tanpa rugi (matur nuwun Gusti).

        Miturut informasi sing ditemtokake saiki, sajrone serangan iki, milisi entuk piala - howitzer.
      15. +1
        9 2014 Juni
        Video saka Semyonovka!
      16. wong kuwat
        +4
        9 2014 Juni
        Aja ngetung dina, aja ngitung mil! Etung siji bab, Nazi sing sampeyan matèni! Aja kantun, Aja kantun!
      17. Ural74
        0
        10 2014 Juni
        Mesthi, lan mung ing bokong (saham aspen, mesthi).
      18. Ural74
        0
        10 2014 Juni
        Mesthi, lan mung ing bokong (saham aspen, mesthi).
      19. 0
        10 2014 Juni
        LINK - https://www.youtube.com/watch?v=dRblH8Os-ME
      20. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Wong lanang - ngalahake reptil fasis!
        Junta, Avakov, Lyashko - rak lan stake aspen!

        Kelinci coklat iku bajingan. Basah kabeh wong ing jamban. Kanggo saben jamban, drone. Bandera pantes patok ing buntut.
    2. + 19
      9 2014 Juni
      Dendam diganjar!
      1. + 44
        9 2014 Juni
        Suci, mulya lan kabeh-muji Agung Martir George! Kumpul ing candhi lan sadurunge lambang suci sampeyan nyembah wong, kita ndedonga marang sampeyan, dikenal kanggo syafaat kita, ndedonga karo kita lan kanggo kita, ndedonga saka kabecikan saka Gusti Allah, muga-muga Gusti Allah ngrungokake kita nyuwun kasaenan, lan ora ninggalake kabeh. saka kita kanggo kawilujengan lan urip butuh petitions, lan bakal menehi negara kita kamenangan marang resistance; lan maneh, tiba mudhun, kita ndedonga marang sampeyan, wong suci sing menang: nguatake tentara Ortodoks ing perang kanthi sih-rahmat sing diwenehake marang sampeyan, numpes pasukan mungsuh sing mundhak, supaya padha isin lan isin, lan supaya audacity bakal remuk. , lan supaya wong-wong mau nuntun adoh, amarga aku duwe pitulung Ilahi, lan marang saben wong sing susah lan kahanan urip, kanthi kuat ngungkapake syafaatmu. Nyuwun gunging panuwun dhumateng Gusti Allah, sadaya titah ingkang nitahake, mugi karsaa ngluwari kita saking siksa ingkang langgeng, mugi karsaa ngluhuraken Sang Rama, Sang Putra tuwin Sang Roh Suci, saha sami ngakeni panyuwun panjenengan sapunika, ing salawas-lawase, ing salawas-lawase. Amin.
        1. +7
          9 2014 Juni
          aku melu.
        2. N.Zero
          +6
          9 2014 Juni
          Ing Gusti Allah - pangarep-arep, nanging karo "Nona" - aja kekacoan munggah!
          Amin, bapak!
        3. +3
          9 2014 Juni
          Amin. Kanggo kamulyaning Allah.
        4. P-38
          +3
          9 2014 Juni
          matur nuwun. aku melu. Muga-muga padha krungu, bapak
          1. +3
            9 2014 Juni
            Strelkovtsy! Gusti Allah nunggil karo kowé! Rusia ing mburi sampeyan!
            1. ngantuk
              0
              10 2014 Juni
              Mungkin metu saka topik, nanging ...

              "Ana geni ing Betlehem ing guwa Kelahiran Kristus ..."
              Arson curiga.
              http://www.orthodox-jerusalem.ru/news/v_vifleeme_v_peshhere_rozhdestva_khristova
              _sluchilsja_pozhar/2014-05-31-843
    3. + 39
      9 2014 Juni
      Muga-muga para abdine "Gradov", Muzychko ana ing neraka ...
      Ora apik pengin mati, nanging wong-wong iki pantes ...
      1. + 24
        9 2014 Juni
        Yen amunisi njeblug, banjur ana (Sashko wis duwe perusahaan penembak kutha sing apik ... apik
        1. + 10
          9 2014 Juni
          Kutipan saka domokl
          Yen amunisi njeblug, banjur ana (Sashko wis duwe perusahaan penembak kutha sing apik ... apik

          padha wrote bab Sashko kang dijupuk piyambak karo pistol, lan banjur padha nulis lampus grup
          1. +7
            9 2014 Juni
            Kene ing panguburan kanggo Zapadenschina ing kolom: sabab saka pati - bakal ana kacilakan fatal. Nyabrang, ssu ..., pindho kanggo ngalangi. Dheweke milih dalan sing salah.
          2. +1
            9 2014 Juni
            Padha dijupuk piyambak karo peluncur roket Grad ing mburi.
    4. + 21
      9 2014 Juni
      GOOD GUYS, KEEP IT GUYS!
    5. +9
      9 2014 Juni
      Avakov ngusulake "gencatan senjata kamanungsan" ing cedhak Slavyansk lan sawetara jinis "koridor ijo"

      "upaya langsung kanggo nguatake tapel wates negara,"

      Sesuai karo kabeh kabijakan, tapel wates bakal dikuwatake, mesthi, karo Rusia, lan "koridor ijo" bakal diarahake menyang arah sing beda - menyang sinar sing paling cedhak?
      1. UFO
        +6
        9 2014 Juni
        Dheweke ora butuh "ijo", nanging koridor "biru". ngguyu
    6. +3
      9 2014 Juni
      Kepiye tembung babagan penyelesaian masalah ing Ukraina wétan cocog karo pemboman Slovyansk saka macem-macem sistem roket peluncuran, uga karo pernyataan Avakov babagan perlu kanggo ngluwihi "ATO"

      Ayo Lyashko takon Poroshenko carane dheweke cocog karo Avakov ... Mungkin Lyashko, liwat "docking", bakal ngirim soko liyane ..
    7. Sekring
      -67
      9 2014 Juni
      Milisi rakyat Republik Donetsk angsal kaliber gedhe lan wong ijo cilik
      1. +6
        9 2014 Juni
        Ya, sampeyan kancaku.
        1. Sekring
          +6
          9 2014 Juni
          apa sampeyan guyon? foto iki dikirim dening kanca http://hrapypris31.livejournal.com/ kang Strelkov diangkat dadi speaker saka milisi. lan aku entuk minus nangis sawetara pangguna duka am
          1. +1
            9 2014 Juni
            Quote: sekring
            apa sampeyan guyon? foto iki dikirim dening kanca http://hrapypris31.livejournal.com/ kang Strelkov diangkat dadi speaker saka milisi. lan sawetara pangguna embittered njaluk minuses kanggo kula
            Nanging komentar sampeyan ...
            1. Sekring
              +5
              9 2014 Juni
              Aku malah mlebu foto kanthi cara sing padha karo Fedor Berezin - kabeh padha, prajurite minus keprungu mikir kaya aku nyinggung milisi.
              1. 0
                9 2014 Juni
                Quote: sekring
                Aku malah mlebu foto kanthi cara sing padha karo Fyodor Berezin - kabeh padha, para prajurit minus, dheweke mikir yen aku ngina milisi.


                Ya, tegese "kertu kasebut ora dilebokake" ...
                1. Sekring
                  +7
                  9 2014 Juni
                  100% ora cocog eseman
          2. +2
            9 2014 Juni
            Dadi sampeyan kudu mikir babagan apa lan carane ngirim lan apa sing kudu ditulis
            1. Sekring
              +6
              9 2014 Juni
              ya, Aku mutusaké carane lay metu 90% saka pangguna lokal tanpa isi metu lan ora mikir liwat bener. Inggih, pengalaman punika bab.
              1. +1
                9 2014 Juni
                Quote: sekring
                ya, Aku mutusaké carane lay metu 90% saka pangguna lokal tanpa isi metu lan ora mikir liwat bener. Inggih, pengalaman punika bab.

                Boten, boten! Aku uga tau duwe kaya iki ... Aku pengin "pin munggah", nanging minangka asil aku "tindik" karo gambar - guyon babagan meteorit Chelyabinsk ...

                Penonton kene, oh angel ... nglirik
                1. Sekring
                  +2
                  9 2014 Juni
                  mung bab, Aku wanted kanggo ngredhakaké tension saka wong, nanging ternyata cukup ngelawan Nyuwun
                  1. +2
                    9 2014 Juni
                    Quote: sekring
                    mung bab, Aku wanted kanggo ngredhakaké tension saka wong, nanging ternyata cukup ngelawan

                    Lha iki kabeh liwat... Sing penting ojo kelangan FUSE (vital) nglirik
              2. 0
                10 2014 Juni
                Quote: sekring
                ya, Aku mutusaké carane lay metu 90% saka pangguna lokal tanpa isi metu lan ora mikir liwat bener. Inggih, pengalaman punika bab.

                Aja sijine tembung dhewe ing tandha petik lan nuduhake penulis. Wong-wong saiki ing pinggir - cukup sparks. Dheweke nyekel tangane ing lepas landas supaya ora minus. Kaya sing diucapake - apa sing diidini kanggo Jupiter ... nglirik Aja kuwatir - ora bakal ana maneh "blunder" - rating mesthi bakal luwih apik.
            2. +2
              9 2014 Juni
              Apa sing kudu dipikirake. Dill kamar mayat. Kamar mayat tangan tengen. kamar mayat Benderam. kamar mayat Junte. Dhumateng umat suci, wilujeng, kamenangan, kamulyan, katresnanipun Gusti.
      2. +9
        9 2014 Juni
        Quote: sekring
        Milisi rakyat Republik Donetsk angsal kaliber gedhe lan wong ijo cilik


        Cukup cilik kanggo junta, 5.45 utawa 7.62. ngguyu
      3. +8
        9 2014 Juni
        DEER ARE BREEDING, panjaluk marang administrasi kanggo mblokir individu iki ...
        1. Sekring
          +8
          9 2014 Juni
          wow, sampeyan mikir nganggo sirah, ora nganggo helm wassat
        2. -1
          9 2014 Juni
          Kaya kowe kabeh l...ooh. Ora ana sing maca kabeh omong kosong sampeyan ... kajaba program khusus sing nanggepi tembung individu.
      4. +8
        9 2014 Juni
        Strelkov njaluk supaya ora disebut "wong ijo." Gusti Allah mbantu sampeyan pahlawan.
      5. +6
        9 2014 Juni
        Nanging sampeyan pinter sekring! Ide apik! Kaliber projectile saka bedhil iki, wis kesapu liwat "paling modern" Junta wojo operator personel, bakal nggawe sampah metu saka wong-wong mau (Aku siji inti cukup kanggo telung batik), uga, saperangan tank padha! Lan bisa uga lali babagan "wani" "superspecialists" junta umume, dheweke, saka "seneng" saka apa sing dideleng, meriam sing mabur ing dheweke, bakal cepet digali coklat (lan mungkin ijo) munggah. menyang sirahe !!!!
      6. soyuz-nik
        +8
        9 2014 Juni
        Caw-croak, kardus bodho!

        Ukrohunta dudu perkara sing saka kaliber serius, uga ditindakake saka wartawan biasa !!! Lan saluran TV Rusia kanggo dheweke bakal luwih elek tinimbang senjata nuklir strategis lan senjata presisi dhuwur ....

        Sing nalika Novorossians ing jenis ndarbeni kaliber serius (Insya Allah, piala, nanging, muga-muga, sing ora piala uga !!!!), banjur kita bakal weruh kiriman lan foto apa sing bakal dikirim !!!! ngguyu
        1. Sekring
          +5
          9 2014 Juni
          dadi speaker milisi bisa ngunggah foto kaya ngono http://hrapypris31.livejournal.com/ nanging aku ora bisa? nangis sampeyan duwe logika anti-tank.
      7. +3
        9 2014 Juni
        Apa sampeyan tau nampa teko sing kaliber kaya ngono? ora? Mesakaké...
      8. Shoma-1970
        +2
        9 2014 Juni
        lelucon ala?
        1. Sekring
          +2
          9 2014 Juni
          uga, deleng asli http://hrapypris31.livejournal.com/
          1. +2
            9 2014 Juni
            Quote: sekring
            uga, deleng asli http://hrapypris31.livejournal.com/

            Yen dideleng saka kasunyatan manawa komentar sampeyan (+) iki mung aku lan siji-sijine, pangguna LAIN ora nggatekake panjaluk sampeyan lan ora "ngetut" link kasebut ...

            Nuwun sewu ya ...
            1. Sekring
              +4
              9 2014 Juni
              urip sing cepet banget, ora duwe wektu kanggo mlaku, amarga isih duwe wektu kanggo downvote 100500 komentar ngguyu
      9. +1
        9 2014 Juni
        Quote: sekring
        Milisi rakyat Republik Donetsk angsal kaliber gedhe lan wong ijo cilik


        Apa sampeyan mikir sampeyan wiwit menang? - Apa sampeyan mbukak cangkeme? Ngenteni kanggo moyoki, Svidomo. isih ngarep
      10. +5
        9 2014 Juni
        wong ijo. Bandingake peralatan lan tarik kesimpulan. Sing sampeyan kirim iku milisi tanpa waja lan helm. Lan wong ijo Rusia nganggo waja kelas 6 perlindungan kanthi helm lan bantalan dhengkul. Militer Ukrainia ing omong kosong Crimea nalika padha wiwit badai militèr Rusia nyata. Akeh politisi Ukrainia saiki nyatakake yen pasukan khusus Rusia beroperasi ing SE - yen dheweke pancene tumindak, mesthine wis scrambled menyang Lviv lan dheweke (ukropolitikus) ngerti iki.
        1. 0
          10 2014 Juni
          Lan kenapa wong ijo ora tumindak ing SE, amarga tentara bayaran Amerika lan Polandia nindakake? Sawise kabeh, dheweke mesthi bakal bisa ngrusak pesawat ukrov ing lapangan udara. Lan supaya ana wong sing mbuktekake manawa iki dudu milisi Donbass!
    8. +8
      9 2014 Juni
      Kaya ambegan hawa seger ing tengah-tengah bau ...
    9. + 21
      9 2014 Juni
      Inggih, apik wong lanang:
      Tentara Slavaukrainian maneh nandatangani ora bisa perang:



      1. + 19
        9 2014 Juni
        Tentara Ukraina nyiapake perang karo Rusia. Napa sampeyan nglukis 2 garis putih saka sistem identifikasi visual ing turntable? Milisi ora duwe helikopter, lan Apache ora duwe.
        1. +4
          9 2014 Juni
          Kutipan: dr.star75
          Tentara Ukraina nyiapake perang karo Rusia. Napa sampeyan nglukis 2 garis putih saka sistem identifikasi visual ing turntable? Milisi ora duwe helikopter, lan Apache ora duwe.

          Iki lho, pamer! Tambah "conceit" saka dill! Bodho, ing cendhak! ngguyu Ora ketompo apa sing sampeyan cat ing turntables (paling ora wit-witan Natal!), Nanging pungkasane isih padha - bakal "isi" kaya rong driji ing ... aspal!
          1. +1
            9 2014 Juni
            Ora koyone, pisanan, padha ngrancang kanggo aplikasi kanggo kendaraan wojo, lan sareh, kanggo pamer, pilot Jerman digawe pasuryan, padha nggambar peta, etc.
          2. 0
            10 2014 Juni
            Ora ketompo carane sampeyan ngecet turntable, pikiran ora bakal mundhak ing sirah, pengecut ora bakal dadi wani!
        2. +1
          9 2014 Juni
          Lan kita wis duwe Mi-28, Mi-28N, Ka-62, lsp. Malah katon beda. Ora kaya Mi-24. Senajan, sampeyan mbokmenawa bener.
    10. vtel
      + 22
      9 2014 Juni
      Pertahanan paling apik yaiku serangan! Inggih cah lanang, Gusti mberkahi sampeyan lan kekuatan! Sugeng Riyaya Roh Suci!
      1. +3
        9 2014 Juni
        Hmm...apik!!! Tanpa njerit lan gupuh, MUDAH LAKUKAN BISNIS !!!
    11. Artis
      + 22
      9 2014 Juni
      Dheweke bakal duwe detasemen sabotase profesional, banjur ing wayah wengi baterei GRAD bakal mandheg.
      1. UFO
        +6
        9 2014 Juni
        Lan njupuk 3 pcs. "Peony" kanggo nyampur kutha Karachun karo de.r.b.mom. hi
        1. +4
          9 2014 Juni
          ora, sampeyan kudu nggawa peony ana, lan banjur ngomong sing padha recaptured saka dill)) ora ana sing bakal mriksa nalika baterei dill nyata wis lemah menyang Trash.
      2. +1
        9 2014 Juni
        Quote: Artis
        Dheweke bakal duwe regu sabotase profesional,

        Aliya ngendi?
        1. 0
          10 2014 Juni
          Aliya ora bakal gelut, dheweke mung entuk informasi.
          1. 0
            10 2014 Juni
            Quote: starley saka kidul
            Aliya ora bakal gelut, dheweke mung entuk informasi.

            Apa lan kanggo apa? Kabeh mau ora perlu perang, butuh spesialis sing bakal nuduhake pengalaman karo wong liya lan mbantu ngembangake operasi.
    12. + 10
      9 2014 Juni
      Bravo wong lanang! Kabeh Rusia ndhukung sampeyan, kamenangan sampeyan memuji semangat prajurit Rusia sing recalcitrant!
    13. +6
      9 2014 Juni
      Junta nyadari iku kasep, ora ana iman lan ora awakening, lan njaga dadi tentara lan ngalahake Bandera ing wates kulon Ukraina ...
    14. waisson
      + 49
      9 2014 Juni
      ------------------ prajurit
    15. + 12
      9 2014 Juni
      Kelangan! Inggih rampung! Sampeyan kudu njupuk saperangan saka telung instalasi minangka piala lan kenek ing arah ngelawan!
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kutipan saka Wiruz
        Kelangan! Inggih rampung! Sampeyan kudu njupuk saperangan saka telung instalasi minangka piala lan kenek ing arah ngelawan!

        Lan apa sing kudu diisi! Lha, umpamane padha dipukul nganggo amunisi siji. Lan Grad ora dianggep minangka senjata sing tliti dhuwur. Banjur apa?
    16. + 24
      9 2014 Juni
      Luwih apik menehi senjata, wong Rusia dipateni, lan aja ngetutake tulisan, maneh ...

      MOSCOW, 9 Juni - RIA Novosti. Fraksi Just Russia arep ngirim draf statement babagan pembantaian ing Ukraina tenggara menyang Duma Negara, ujare pimpinan SR Sergei Mironov.
      "Ing inisiatif fraksi Just Russia, dina iki ing Dewan Duma kita diajukake draft State Duma statement ing genosida ing kidul-wétan Ukraina. rapat singkat karo Pak Poroshenko, "Mironov marang wartawan.

      RIA Novosti http://ria.ru/politics/20140609/1011343449.html#ixzz3497SHtnP
    17. +3
      9 2014 Juni
      Inggih cah lanang!
      Dijogo!
      Aja nyerah lan aja nyerah!
    18. +3
      9 2014 Juni
      Padha pancing munggah banget gampang. Ing tangan siji, dheweke duwe cabang zaitun ing jagad iki, lan tangan liyane bakal mateni wong Novorossiya. A Urut saka loro pasuryan u.k.r.
    19. Pati kanggo Nazi
      + 27
      9 2014 Juni
      Reinforcements bakal cukup kanggo wong-wong mau ing syarat-syarat senjata - padha wis ing Izyum kanggo dangu.
    20. +2
      9 2014 Juni
      Lan iki jenis olahraga nasional - kanggo ngomong siji bab, nanging kanggo nindakake ngelawan pas lan ing wektu sing padha nggawe mripatmu apik banget.
    21. waisson
      + 22
      9 2014 Juni
      ------------------ hi
    22. waisson
      + 32
      9 2014 Juni
      ---------------------- prajurit prajurit prajurit
      1. +2
        9 2014 Juni
        Iki ora kudu diterbitake ing DPR, nanging liwat saluran Rusia tengah. Sayange, jaman tentrem sing ditaklukake simbah wis rampung.
    23. + 13
      9 2014 Juni
      Slavs, countrymen, Gusti Allah nglarang sampeyan tetep urip lan mbela kutha sampeyan. Ing sawijining dina, sawise kabeh, geyropa kudu ngerti yen sampeyan ora bisa rusak, lan pati warga sipil ana ing kalbu Merkel, Hollande, Barroso, wong bodho karo Obamka Monkey ....
    24. waisson
      + 38
      9 2014 Juni
      ---------------- hi
      1. 0
        10 2014 Juni
        Sewu kaping bener!
    25. +6
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Wong lanang - ngalahake reptil fasis!
      Junta, Avakov, Lyashko - rak lan stake aspen!

      Lyashko saliyane - luwih Vaseline lan dildo...
      1. +3
        9 2014 Juni
        Kanggo mati saka orgasme? banjur tinimbang vaseline - daging babi!
        1. +1
          9 2014 Juni

          technoluks (1) SU  Dina iki, 17:48 ↑


          Kanggo mati saka orgasme? banjur tinimbang vaseline - daging babi!

          Ora anjir kanggo nerjemahake produk, mung grease kualitas rendah (fusible).
          1. 0
            10 2014 Juni
            Lho, kowe iku bajingan! eseman
        2. Komentar wis dibusak.
    26. + 10
      9 2014 Juni
      Sukses terus para pejuang, tetep semangat.
    27. +6
      9 2014 Juni
      Bravo wong lanang!
    28. +6
      9 2014 Juni
      SAIKI! SEDULURAN!!! apik
    29. +4
      9 2014 Juni
      Hey wong enom!!! Lan wong lanang, aja ngandel! Lan mung manggon ... Kanggo éwadéné kabeh scum!
    30. +7
      9 2014 Juni
      Dill difilmkan, dideleng saka obrolan ing wiwitan, lan ana cukup mayit lan tatu ...
    31. Hyperboreec
      +9
      9 2014 Juni
      Tetep seduluran!!!
    32. +7
      9 2014 Juni
      Kutipan: Roman 1977
      Inggih, apik wong lanang:
      Tentara Slavaukrainian maneh nandatangani ora bisa perang:




      Kaendahan kuwi njaga TANAH AIR.Wong lanang nylametake bocah wadon.
      1. + 10
        9 2014 Juni
        Kaendahan kuwi njaga TANAH AIR.Wong lanang nylametake bocah wadon.
        Miturut cara, lagi ngomong, cah wadon saka Drohobych, Lviv wilayah, svidomites pee karo nggodhok banyu.
      2. zol1
        +2
        9 2014 Juni
        Lan apa, aku takon, apa jenis wong ing Donbass, yen bocah-bocah wadon perang kanggo wong-wong mau?!
      3. 0
        10 2014 Juni
        Redheads, padha medeni ... kanggo mungsuh. Ora ana wonder ing Abad Pertengahan kabeh wanita rambut abang wedi banget lan dianggep minangka penyihir. Gemeter, Ukraina!!!!
    33. +6
      9 2014 Juni
      Dadi, saiki para dokter wis mlayu saka Slovyansk ...

      Laporan saka Strelkov Igor Ivanovich
      09.06.14. 16:40. Pesen urgent saka Igor Ivanovich Strelkov.

      "URGENT! Mangga disebarake!
      Umume staf saka kiriman Slavia "Ambulans" dina iki kanthi malu-malu mlayu menyang Donetsk. Sawetara "esculapius" ing rumah sakit kutha uga ora bali menyang papan kasebut. Dibutuhake kanthi cepet kanthi permanen utawa shift: ahli bedah, resuscitator, traumatologist, sopir ambulans, uga 1-2 reanimobiles lan 3-4 ambulans biasa.
      Amarga kita ora duwe komunikasi seluler, aku saranake hubungi wakilku ing Donetsk, Fedor Berezin, babagan pangiriman dokter sukarelawan menyang Slovyansk.
    34. waisson
      + 26
      9 2014 Juni
      ------------- prajurit
    35. +6
      9 2014 Juni
      Generalissimo Suvorov kita sing gedhe lan misuwur ujar-Pertahanan paling apik yaiku serangan
      Realistis, nalika ing pertahanan, ing ngendi dheweke bakal nyerang ??? Nang endi wae sing dikarepake. Mulane, perlu kanggo njaga kabeh baris pertahanan yen intelijen ora cukup. lan nyerang karo sirah ing ngendi wae, maneh miturut Intelligence. Where ana sawetara mungsuh, iku perlu kanggo ngalahake ana. Muga-muga mungsuhe mumet. Sugeng enjang. Sugeng tanggap warsa lan sugeng malih...
    36. waisson
      + 35
      9 2014 Juni
      ---------------- hi
    37. + 21
      9 2014 Juni
      Iki minangka wong Rusia sejati ing jaman saiki (kamulyan para Pahlawan !!!)


    38. waisson
      + 15
      9 2014 Juni
      --------------- prajurit
    39. waisson
      + 11
      9 2014 Juni
      ---------------- hi
    40. +3
      9 2014 Juni
      Katon kaya tweets saka https://twitter.com/sabur700 dikonfirmasi, tweet esuk babagan APC sing mudhun dikonfirmasi dening Strelok karo kiriman. http://forum-antikvariat.ru/topic/204348-%D1%81%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D0%B8-%D
      1%81-%D1%8E%D0%B3%D0%BE-%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D
      0%BE-%D1%84%D1%80%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0/page__hl__%D0%BA%D0%BE%D1%82%D1%8B%D1%
      87__st__1675 Kotych

      Petugas non-komisi senior
      Topicstarter
      Moderator
      N/A Umpan Balik Positif
      0 0 0
      525 kiriman

      Dikirim 21 menit kepungkur
      + 1 pembawa personel lapis baja diobong ing antarane pos pemeriksaan mungsuh ing BZS lan ing giliran menyang Krasny Liman.
    41. +2
      9 2014 Juni
      Wong lanang berjuang kanthi profesional, apik.
    42. + 10
      9 2014 Juni
      Ing ngisor iki kesaksian para tawanan junta fasis ing Kyiv!

    43. +2
      9 2014 Juni
      Quote: Sinyalman
      Generalissimo Suvorov kita sing gedhe lan misuwur ujar-Pertahanan paling apik yaiku serangan
      Realistis, nalika ing pertahanan, ing ngendi dheweke bakal nyerang ??? Nang endi wae sing dikarepake. Mulane, perlu kanggo njaga kabeh baris pertahanan yen intelijen ora cukup. lan nyerang karo sirah ing ngendi wae, maneh miturut Intelligence. Where ana sawetara mungsuh, iku perlu kanggo ngalahake ana. Muga-muga mungsuhe mumet. Sugeng enjang. Sugeng tanggap warsa lan sugeng malih...

      Kene iku ora bakal babras kanggo bantuan Donetsk dhewe, kanggo "nothuk" ing mburi. Yen ora, sampeyan ora bisa ndeleng utawa krungu, kaya-kaya ora ngerti yen nalika Slavyansk tiba, kabeh wong bakal tiba ...
    44. +6
      9 2014 Juni
      Milisi sing apik! Kanthi tumindak sing aktif, dheweke ngganggu para mungsuh kanthi psikologis, lan iki wis setengah kamenangan. Kamenangan bakal dadi milikmu, para prajurit Novorossiya!
    45. +3
      9 2014 Juni
      Wong, off topik, nuwun!
      Filantropi Rusia sing kondhang, direktur eksekutif Yayasan Bantuan Adil, Elizaveta Glinka, sing dikenal minangka Dokter Liza, wis ilang ing Ukraina. Iki dikirim ing kaca Facebook Glinka dening asistene Lana Zhurkina. “Kontak karo Dokter Lisa wis ilang. Ing endi dheweke, kita ora ngerti, ”dheweke nulis (ejaan diawetake). Ing jaman saiki, Elizaveta Glinka wis ana ing Ukraina, kiriman pungkasan ing Facebook tanggal 7 Juni lan digawe ing Donetsk.

      Mugo-mugo sing BEST!!!
      1. zol1
        0
        9 2014 Juni
        Ditemokake ilang!
    46. +3
      9 2014 Juni
      Kawicaksanane kejem, wong mati pira... Ojo sia-sia, muga-muga ora sia-sia. Aku ora pengin pahlawan kuwi dikhianati kanggo sawetara pangarep-arep khayalan kanggo njaga kesejahteraan Rusia. Pira maneh korban sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan, sanajan ora nyenengake nanging perlu. Iki ora bakal mandheg nganti sampeyan dikirim menyang jagad liyane. Ana cara kanggo nggawe bisu tanpa nggawa pasukan, yaiku sing ditunggu-tunggu Amerika.
    47. waisson
      +5
      9 2014 Juni
      ----------- prajurit
    48. +1
      9 2014 Juni
      Presiden anyar Ukraina ngumumake dalan menyang penyelesaian kabeh masalah ing sisih wétan Ukraina kanthi cara tentrem, transfer kahanan saka tataran konflik bersenjata menyang pesawat proses negosiasi.
      Dadi gedhe, nanging padha pracaya ing dongeng.
    49. +3
      9 2014 Juni
      Inggih, punika konfirmasi liyane. Sanalika Strelkov complains babagan kahanan "deplorable", sanalika peralatan mungsuh wiwit kobong. apik Good luck lan kamenangan, Igor Ivanovich!
    50. waisson
      +8
      9 2014 Juni
      ------------- prajurit
    51. +9
      9 2014 Juni
      Kamulyan kanggo Pembela Slavyansk!

      Kamenangan bakal dadi milikmu!
    52. waisson
      + 11
      9 2014 Juni
      --------------- prajurit
    53. Theton.
      +2
      9 2014 Juni
      Kursi Azov - Jupuk Turki
      Benteng Azov, detasemen Cossack 5,5 ewu,
      tanpa dhawuh kraton.. Carane padha Slavyansk.
    54. waisson
      +3
      9 2014 Juni
      ----------------- prajurit
    55. +4
      9 2014 Juni
      "Sawijining instalasi mesthi rusak, ana amunisi." kutipan saka Strelkov. Apa iki pancen detonasi amunisi? Aku kaya kanggo ngelingake sampeyan sing Grad wis 40 Panuntun karo 120 cangkang kaliber mm. Sisa b / p dumunung ing TZM. Fuzes dipasang sadurunge diperlokaké. Jarak antarane BM (ana 6 ing baterei) ing geni saka 25 kanggo 50 meter. TZM dumunung ing mburi, 50 meter saka geni ing papan perlindungan, detonation saka 40 120 mm meriam ing siji kendaraan iku mburi kabeh baterei, amarga panyebaran mung pecahan watara 200 meter. Ora kaya "siji instalasi rusak" - kabeh kudu beda-beda ing kana. Lan ing antarane personel - siji mince
      1. +1
        9 2014 Juni
        Sisa-sisa Tentara Ukrainia ana ing kekacauan lan kebingungan, nglanggar kabeh standar safety nalika nangani senjata lan bahan peledak ...
    56. waisson
      +5
      9 2014 Juni
      --------------- prajurit
    57. waisson
      +3
      9 2014 Juni
      -------------- prajurit
    58. waisson
      0
      9 2014 Juni
      --------------- prajurit
    59. waisson
      +5
      9 2014 Juni
      ---------------- prajurit
    60. waisson
      +3
      9 2014 Juni
      ------------- prajurit
    61. waisson
      +1
      9 2014 Juni
      ------------- prajurit
    62. waisson
      +2
      9 2014 Juni
      ---------- hi
    63. waisson
      +3
      9 2014 Juni
      -------------- prajurit
    64. waisson
      +2
      9 2014 Juni
      ------------ prajurit
    65. +3
      9 2014 Juni
      Ing situs web "Nanging" rincian katon kanggo ndhukung pahlawan Strelkov lan pahlawan-pejuang kang...http://www.odnako.org/help_donbass/
      Iku trep kanggo kula kanggo ngirim sumbangan cilik menyang kertu bank. Gusti Allah nulungi kita ngrusak Bandera lan wabah oligarki fasis!
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Veteran
        Ing situs web "Nanging" rincian katon kanggo ndhukung pahlawan Strelkov lan pahlawan-pejuang kang...http://www.odnako.org/help_donbass/

        Sepira realistis iki? Apa sampeyan yakin yen dhuwit bakal teka lan iki dudu "scam"?
    66. uri
      +9
      9 2014 Juni
      wawancara karo Ponamarev 09.06
      1. +4
        9 2014 Juni
        Gusti Allah nulungi sampeyan, pahlawan lan pahlawan Rusia nyata! Lan bantuan wong biasa saka Rusia lan saka wong jujur ​​ing saindenging jagad mung bakal nambah lan bebarengan kita bakal ngalahake hydra multi-headed fasis-Bandera-oligarki!
    67. Atol
      +2
      9 2014 Juni
      Inggih cah lanang! Tampilake pendo-fasis kekuwatan roh Rusia lan kekuwatan senjata Rusia!
    68. +1
      9 2014 Juni
      Kanca-kanca, mbok menawa aku ora ngerti apa-apa? Apa sebabe para senapan ora nyekel Gradina? Iki kayata gegaman!
      1. +1
        9 2014 Juni
        Kaping pisanan, kita kudu sing ngerti carane njupuk saka iku, sareh, amunisi, katelu, iki dudu mobil balap lan isih kudu mimpin kanggo posisi sawijining.
    69. +1
      9 2014 Juni
      Tentara Ukropov sing menang ngaco maneh. Aja nyemangati pendukung Bandera.
    70. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Lyashko minangka rak lan saham aspen!
      rak, ya, nanging saham aspen mung bakal dadi thrill kanggo wong
    71. +1
      9 2014 Juni
      Quote: Orik
      Umume staf pos ambulans Slavia saiki mlayu menyang Donetsk kanthi malu-malu.

      Apa tegese "isin"? Iki minangka warga sipil sing kudu mbangun monumen. Dheweke nyedhiyakake pitulungan medis nganti rasa wedi marang uripe dhewe ngluwihi tingkat maksimal.
    72. Atol
      +3
      9 2014 Juni
      Kutipan: Komisaris NKVD
      Kanca-kanca, mbok menawa aku ora ngerti apa-apa? Apa sebabe para senapan ora nyekel Gradina? Iki kayata gegaman!

      Inggih, ya, dheweke kanthi tenang nyedhaki posisi Ukrop, menehi sopir Grad topi, kayata: "Menehi kula kunci kanggo Urals." Kita njupuk kunci lan mikir babagan amunisi. Dheweke nelpon Vasya ing ponsel ing truk maling, kaya, teka lan mbukak rudal. Kita ngenteni Vasiriyman lan ngemot babagan satus rudal. Kita numpak Ural-Grad lan lunga. Dheweke ora malah matur nuwun marang Ukrainia kanggo misil kasebut ...
    73. +5
      9 2014 Juni
      Kutipan: dr.star75
      Tentara Ukraina nyiapake perang karo Rusia. Napa sampeyan nglukis 2 garis putih saka sistem identifikasi visual ing turntable? Milisi ora duwe helikopter, lan Apache ora duwe.

      Iki maneh negesake manawa operasi kasebut dipimpin dening penasihat Amerika. Aku bakal nerangake kesimpulanku - Amerika nindakake kabeh miturut pandhuane, lan yen instruksi utawa instruksi ujar manawa kudu ana rong garis putih kanggo identifikasi visual, mula dheweke bakal digambar. Kanggo konfirmasi iki, keparenga kula nliti asal usul tembung "p.i.n.d.o.s.y". Miturut kolega sing melu KFOR ing Bosnia lan Herzegovina, nalika tentara Amerika muncul ing Bosnia, penduduk Serbia lokal nyeluk dheweke "p.e.n.d.o.sami" kanthi penekanan ing suku kata pisanan, sing tegese "penguin ". Iki amarga kekhasan lakune prajurit Amerika, diisi kabeh sing bisa, padha mlaku-mlaku kaya pinguin, lan akeh banget amarga, miturut kontrak, dheweke kudu nindakake kabeh amunisi sing diwenehake ing kahanan pertempuran. kanggo iki Yen ora, padha ora bisa insurance bakal mbayar ing cilik saka bundhas utawa pati.
      1. Umumé, tembung y diarani wong Meksiko nalika perang antarane Meksiko lan Amerika ing abad kaping 19.
    74. SAVA555.IVANOV
      +2
      9 2014 Juni
      Kutipan saka Geisenberg
      lan padha sijine silet ing tenggorokan pakdheku ...

      Dadi ora bakal ana bantuan? Nalika wong ngarep-arep manawa Donbass penting kanggo Rusia lan bantuan bakal teka, dheweke tetep ngadeg.Yen Rusia ora butuh jembatan iki, mula pitakonan liyane yaiku: Yagene dheweke melu karo Crimea supaya bisa nyusup lan diisolasi nganti 70 taun. ? Pembentukan donya Slavia anyar kudu diwiwiti ing Donbass, lan yen ora diwiwiti, mula runtuh kabeh Rusia lan pro-Rusia bakal diwiwiti, ing Rusia wis ana rolas mungsuh, mula siap-siap mbantah "ora karo kita tegese nglawan kita, "iku sing bakal ditindakake para direktur Barat lan nggosok tangane.
    75. +1
      9 2014 Juni
      Poster perang USSR
      ....uga statements Avakov bab perlu kanggo ngluwihi ATO, padha ngerti mung ing Kyiv.


      Dheweke ngerti ora mung ing Kyiv nanging uga ing markas Gestapo ing Washington, sing paling lucu yaiku sing dikandhakake PARASHAENKO babagan koridor sing dikontrol kanggo metu saka "mercenary saka Rusia" (iki dudu tembungku babagan tentara bayaran, aku nganggep dheweke dadi pejuang. fasisme).
      Ya, koridor sing dikontrol sing bakal luwih gampang kanggo njupuk, ya!
    76. P-38
      +2
      9 2014 Juni
      Inggih, punika konfirmasi liyane. Sanalika Strelkov ngeluh babagan kahanan "sedih", sanalika peralatan mungsuh wiwit diobong!

      Ora, Dear Sibiralt, iki dudu konfirmasi. Iki wis dadi tandha populer saka New Russia.
    77. +1
      9 2014 Juni
      09.06.2014/XNUMX/XNUMX. Informasi saka milisi babagan perang wingi, nalika IMR saka milisi rusak, lan, mbokmenawa, howitzer ukrov dijupuk.
      "... bali saka ngisor pos papriksan ing Slavyansk (sing saka Kramatorsk). Kita nindakake serangan ora ing pos dhewe, nanging ing pasukan benteng ing jejere, dumunung ing greenery lan ing lapangan. tutup 2 IMR-s. Siji rusak. Kanthi angel padha lunga, loro AGS lan mortir, lan artileri saka Karachun nggarap kita. Pesawat keprungu ing cedhak. Kita 1 mati, 2 tatu. Loro-lorone tatu bisa lolos menyang Slavyansk Sopir IMR seda.
      Aku ora ngerti losses ukrov, nanging luwih, amarga IMR ilang ulig wong ing posisi. Aku ngerti manawa 2 kru machine gun padha ulig. Sawise kita mundur, wong Ukrainia sajrone setengah jam liyane nyepetake suket ijo sing ana ing kono, kanthi bedhil mesin lan mortir, kalebu alun-alun sing nyedhaki pasukane. Rombongan kula budhal tanpa rugi (matur nuwun Gusti).
      Miturut informasi sing ditemtokake saiki, sajrone serangan iki, milisi entuk piala - howitzer.



      09.06.14. Igor Ivanovich bali ing tutul.
      "...+ 1 pembawa personel lapis baja sing dibakar ing antarane pos pemeriksaan mungsuh ing BZS lan ing giliran menyang Krasny Liman."
      - Babagan sistem finansial lan mburi.
      "... kanggo ngumpulake pajak lan nyepetake sistem keuangan, kita butuh spesialis sing digabung dadi aparat sing terorganisir. Iki sing kudu ditindakake. Yen ana aparat, bakal ana pengumpulan pajak. Yen ora, kabeh bakal dadi. rampokan sengaja saka wong-wong sing tiba ing lengen.
      Nalika aku nulis bab perlu urgent kanggo bantuan Russian, Aku uga ateges aspek iki - mung "pasukan kebangkrutan" specialists trampil subordinated hirarki umum njaba zona perang bisa ngatur mburi ing kahanan ana. Iki carane padha tumindak ing Chechnya, ngendi padha kudu mbangun apparatus saka kabeh lan kabeh ing umum "saka ngeruk", lan iki rampung ing Crimea. Yen ora, bakal dadi "kanggo dhasar, lan sawise iku ..." Manggen karo "konco" bakal oh, carane ora manis!
      - Babagan publikasi pesen dening I.I.
      "Aku ora ketompo. Nanging ora gag, please."
    78. Komentar wis dibusak.
    79. Sekring
      +4
      9 2014 Juni
      Pahlawan Novorossiya: Mozhaev Alexander - Babai
    80. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan: dr.star75
      Tentara Ukraina nyiapake perang karo Rusia. Napa sampeyan nglukis 2 garis putih saka sistem identifikasi visual ing turntable? Milisi ora duwe helikopter, lan Apache ora duwe.


      Ketoke padha nyepakaké tenan! Utawa, sing nduweni dhawuh, nanging rencanane diganggu!
      1. 0
        9 2014 Juni
        Dicathet kanthi akurat, rampung! Kita wis nyiapake, lan saiki isih nyiapake.
    81. 0
      9 2014 Juni
      Rasane Ukraina dikuwasani telung wong sing beda-beda, umume angsa, crayfish lan pike, banjur kaya ing dongeng.
    82. Komentar wis dibusak.
    83. 0
      9 2014 Juni
      Kaya biasane, dill nggawe kesalahan. Avakov!! Dheweke gelut karo wanita lan bocah-bocah.
    84. +5
      9 2014 Juni
      Ana Perang Suci karo junta fasis Kyiv!

    85. NUR
      0
      9 2014 Juni
      Dheweke pengin krupuk jagung.
    86. 0
      9 2014 Juni
      pati kanggo penjajah fasis! tentrem lan kamenangan kanggo Slavyansk lan pembela sawijining.
    87. +2
      9 2014 Juni
      pati kanggo penjajah fasis! tentrem lan kamenangan kanggo Slavyansk lan pembela sawijining.
    88. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan saka gunter_laux
      Inggih, kancaku, sampeyan ngelak banget! Aku bakal nambah noose (ora sinetron), njupuk saka shotguns lan scythe ing endhog. Lan banjur ing kahanan.

      Mungkin iki pancen pantes, nanging aku pengin dheweke diadili dening pengadilan internasional, amarga "berhala" kasebut biyen. am
    89. wanderer_032
      +7
      9 2014 Juni
      Umume komentar minangka omong kosong pseudo-patriotik saka wong bodho lan troll.
      Saiki, yen kabeh wong sing nyebarake kabeh jinis poster propaganda ing kene bakal njupuk lan nylametake milisi Donbass, mula bakal dadi masalah gedhe.
      Utawa ing paling padha bakal nindakake soko tartamtu kanggo iki.
      Lan obrolan kosong, kanthi kiriman sing ora digawe lan digawe dhewe, nanging bodho dicopot saka mesin telusur.
      Wong pancen mati ana ing kono merjuangake hak urip kanthi bebas.
      Lan kabeh klambi jendhela iki mung katon kaya moyoki apa sing lagi ditindakake ing kana saiki.
      Mula, yen ora ana apa-apa sing pancen migunani kanggo diucapake utawa ditindakake, mula luwih becik meneng.
      Nanging kanggo pangguna sing nyoba ngirim kabar paling anyar utawa informasi liyane sing migunani tanpa nesu, aku ngurmati. hi
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Elena Pavlova
        +1
        9 2014 Juni
        Sampeyan ora kabeh bener. Aku lan bojoku mesthi wis suwe ana, nanging dheweke cacat, lan sampeyan ora bisa mlumpat.
      3. Komentar wis dibusak.
    90. +1
      9 2014 Juni
      Mungkin iki pancen pantes, nanging aku pengin dheweke diadili dening pengadilan internasional, amarga "berhala" kasebut biyen. Sampeyan kudu ngadili kanthi tegas, bebarengan karo accomplices saka Amerika Serikat lan Geyropa negatif
    91. +2
      9 2014 Juni
      Kutipan: russ69
      Luwih apik menehi senjata, wong Rusia dipateni, lan aja ngetutake tulisan, maneh ...

      Rusia, Putin, wenehi tank lan bedhil!!!
    92. 0
      9 2014 Juni
      Kredibilitas komentar kasebut dening Strelkov pancen diragukan. Para howitzer nggebug, prajurit sekarat, mesthine kabeh gugup lan ... dheweke menehi komentar, pidato, artikel kanthi jeneng. Omong kosong. Mungkin isih ana ing VKontakte, seneng, komentar ... Umumé, lagi njupuk kita kanggo wong bodho apa.
      1. 0
        9 2014 Juni
        Sampeyan ora bener.
        Supaya ora dikalahake, siji uga kudu ora lali komponen informasi saka konfrontasi.

        I.I. Strelkov wis nindakake kabeh kanthi bener nganti saiki.
      2. uri
        0
        10 2014 Juni
        sampeyan kudu dipercaya video, dudu tembung sing ditulis. Sampeyan bisa nulis apa wae sing dikarepake kanggo dheweke.
    93. Elena Pavlova
      0
      9 2014 Juni
      Nerangake marang wong liya: lagi ngumpulake Kertas Putih - KENAPA? Dheweke nggunakake udan es, mateni warga sipil, akeh bukti - "wingi" kabeh kudu dikirim menyang ECHR !!! Kita ngunyah kabeh, kita wis kesel, politisi mung bakal nyeret bokong kita nang endi wae, nalika dheweke dhewe dipencet? Utawa ngenteni push saka Putin? Endi hak asasi manungsa sing padha ngomong bab?
    94. zol1
      0
      9 2014 Juni
      Kepiye tembung babagan ngrampungake masalah ing sisih wétan Ukraina cocog karo serangan Slavyansk saka macem-macem sistem roket peluncuran, uga karo pernyataan Avakov babagan kabutuhan kanggo ngluwihi ATO, mung dikenal ing Kyiv.


      Sejarah wis nuduhake carane sampeyan bisa dipercaya Nazi! "Kapercayan" iki dibayar kanthi mayuta-yuta nyawa. Kajaba iku, kepiye sampeyan bisa dipercaya para penjahat perang - Porosenko, Yaitsenyuk, Torchinov, Yarosh lan nits liyane!
    95. E. Xasis
      0
      9 2014 Juni
      Oligarki Rusia mateni wong Rusia!
      Anak perusahaan raksasa finansial Rusia melu mbiayai operasi punitive ing Donbass. Penjualan "Viyaskov Bonds" liwat anak perusahaan Ukrainia Sberbank lan VTB, sing dadi pedagang kanggo distribusi sekuritas kasebut.
      http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=399568&cat_id=53608
      nomer ing dhaftar ana 6 lan 10.
      1. +1
        9 2014 Juni
        Ya, ing Rusia, ora ana sing nutup cabang Privatbank! Hey Pemerintah? Iki artine apa?
        1. 0
          9 2014 Juni
          Aku ora ngerti, aku ora ngerti, ing Rostov, cabang Privat Bank ing jejere aku ditutup rong sasi kepungkur.
    96. Latvia
      +1
      9 2014 Juni
      Ana isih bakal nyoba Poroshenko, iku njijiki kanggo nulis nganggo huruf kapital babagan kabeh Kyiv nits iki sing adol tanah kelairan lan ngoyak bocah-bocah sing dipateni.
      Tentara Strelkovtsy minangka bangga lan kamulyan para prajurit nyata! Muga-muga dheweke ngirim akeh bingkisan kanthi muatan 200 menyang Bandera!
    97. +1
      9 2014 Juni
      Ana informasi yen milisi dicekel tank 3 T 64 !!!
    98. +1
      9 2014 Juni
      Kutipan: SAVA555.IVANOV
      Kutipan saka Geisenberg
      lan padha sijine silet ing tenggorokan pakdheku ...

      Dadi ora bakal ana bantuan? Nalika wong ngarep-arep manawa Donbass penting kanggo Rusia lan bantuan bakal teka, dheweke tetep ngadeg.Yen Rusia ora butuh jembatan iki, mula pitakonan liyane yaiku: Yagene dheweke melu karo Crimea supaya bisa nyusup lan diisolasi nganti 70 taun. ? Pembentukan donya Slavia anyar kudu diwiwiti ing Donbass, lan yen ora diwiwiti, mula runtuh kabeh Rusia lan pro-Rusia bakal diwiwiti, ing Rusia wis ana rolas mungsuh, mula siap-siap mbantah "ora karo kita tegese nglawan kita, "iku sing bakal ditindakake para direktur Barat lan nggosok tangane.


      Ora ana sing mundur. Mung maju, nanging nggoleki pengalaman sejarah. Ayo tukang gawe kasur, dill, lan sapa wae sing nggawe kesalahan ... Kita ora duwe hak nggawe kesalahan.
    99. 0
      9 2014 Juni
      Kutipan: E.Xasis
      Oligarki Rusia mateni wong Rusia!
      Anak perusahaan raksasa finansial Rusia melu mbiayai operasi punitive ing Donbass. Penjualan "Viyaskov Bonds" liwat anak perusahaan Ukrainia Sberbank lan VTB, sing dadi pedagang kanggo distribusi sekuritas kasebut.
      http://www.minfin.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=399568&cat_id=53608
      nomer ing dhaftar ana 6 lan 10.


      Kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani ... Nanging, Gref ora adoh saka Lyashko ing inclinations ...
    100. Salib
      0
      9 2014 Juni
      Wong lanang nindakake perkara sing bener, kita kudu ngalahake para fasis!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"