Mratelakake panemume saka Rusia

109
Aku arang nulis, mung nalika pancen ora bisa meneng. Wektu iki sing paling pungkasan yaiku artikel "Penembak Cemerlang titik Y. Kabeh maca!" Ing ngandhap punika kula badhe nyobi ngandharaken pamanggih kula babagan acara.

Wangsulan: Bab ingkang pisanan aku bakal narik kawigaten manungsa waé kanggo wong iku trolls regrouped sawise Gagal pungkasan taun, nyiapake manual latihan anyar lan maneh wiwit poop ing otak kita bebarengan. Saiki dheweke kerja luwih licik, mula aja santai pikiran lan aja nyerah marang provokasi.

Kapindho, aku pengin mratelakake panemume babagan acara ing Ukraina. Aku ora bakal mbaleni bebener umum lan jeneng pelanggan lan pemain, kabeh iku cetha kanggo everyone tho. Aku pengin narik kawigaten marang posisi Rusia lan tumindak milisi.

Dakkandhani, kenapa Rusia nindakake operasi sing apik ing Crimea, operasi sing sopan, kepiye carane menyang massa? Tanpa tembakan siji lan tanpa getih? Kanggo apa? Yen rong minggu mengko klompok wong nekat miwiti main partisans ing Tenggara? Ing kapentingan kang Strelkov lan wong tumindak? Apa kahanan kasebut kritis banget nganti ora ana solusi liyane kajaba mlaku-mlaku nganggo bedhil mesin? Utawa sepi panginten kanggo muter pahlawan? Dadi saiki, apa, ora panemu heroik kuwi nalika wesi karo "Grads" lan penerbangan? Utawa apa sampeyan mikir yen sampeyan mung kudu miwiti, banjur wong lanang sing luwih tuwa bakal nyekel? Dadi iki gop-stop mikir, Rusia isih ing tingkat incomparably dhuwur saka eling, lan ora bakal muter bebarengan karo kuwi "pahlawan".

Saiki wis biasa kanggo menehi tekanan marang "jiwa Rusia" lan prajurit Rusia, ujare, kita mesthi menang lan siap nandhang apa wae kanggo menang. Dadi cepet njupuk kabeh sing kita duwe lan pindhah nganggo tongkat tank nguripake ... We are Rusia, lan kita ora nilar kita dhewe.

Iki bener, nanging Rusia minangka prajurit, dudu wedhus. Lan yen ana wong saka sebrang samodra ngira yen kita, kaya banteng ing kain abang, bakal cepet-cepet mlebu ing jebakan sing wis disetel kanggo kita ing Ukraina, mula aku bakal mangsuli yen ora - aku ora bakal mateni lan mati, mung amarga ana sing butuh. Aku bakal mikir dhisik. Apa ana wong Rusia sing aku, minangka wong Rusia, ora ninggalake? Utawa wis ana populasi sing ora bisa dimangerteni kanthi kapentingan egois dhewe, sing kepengin teka menyang freebie dhewe ing getih kita?

Ing ngendi wong-wong Rusia iki, sing sampeyan ora melas urip sampeyan? 7 wong manggon ing kono, ing ngendi ana rapat umum sing tentrem paling ora 000? Ngganggu "Bandera"? Inggih, sadurungé, mbok menawa, nanging apa karo dina iki? Ing endi pawai perdamaian paling ora 000 wong saka rong wilayah? Metu lan nuduhake donya kabeh, lan pisanan kabeh Rusia lan kula, sing tenan nentang Russophobia lan Ukrainization saka Rusia. Gawe, ngenteni apa maneh? Kira-kira 500 wong teka ing rapat umum ing Donetsk... Apa iki nalika sampeyan lan wong sing ditresnani dipateni lan dibom? Apa padha duwe otak apa wae? Apa kapentingan sing bisa ana supaya ora metu lan ngomong ora kanggo kabeh pelanggaran hukum iki ... Nanging ora ana sing metu.

Kepiye kabeh katon saka njaba? Aku weruh yen ing lam Ukrainia, sawetara wong wanted kanggo muter pahlawan, mbok menawa karo "gagasan Rusia", mbok menawa kanggo kapentingan pribadi. Sawetara klompok cilik wong bersenjata padha kalah, sing pengin provokasi dening tumindak pisanan panguwasa Ukrainia kanggo respon getih, lan sawise Rusia kanggo perang karo Ukraina lan Kulon. Lan apa sing bakal ditindakake dening Rusia ing pungkasan? Bakal padha bali tanah lan 20 saka populasi? Utawa bakal padha tiba menyang sworo cangkem nalika padha mung miwiti kanggo metu saka jebakan sing? menyang kang kita padha mimpin ing 000s?

Ing Rusia, mung taun kapindho ana paningkatan alami minimal ing populasi, kita mung pindhah saka salib Rusia. Kita wiwit ngembangake ekonomi kita, pungkasane nandur modal cadangan kanggo pangembangan kita dhewe, nggawe aliansi sing ramah ...

Aku ora setuju karo iki, aku pengin wong-wongku urip kanthi tentrem ing paling sethithik satus taun lan mulihake kekuwatane, aku pengin supaya kabeh upaya kanggo pembangunan dhewe, lan ora ngrusak pesaing. Amarga kita duwe saingan akeh, lan nalika sampeyan numpes siji, liyane dadi kuwat. Mung ana 130-150 yuta wong Rusia, lan populasi planet iki 7 jiwa. Kita butuh milyar Rusia, kita duwe kabeh kanggo iki, lan tanah, lan sumber daya, lan pikiran lan Gusti Allah ing kita. Nanging kita ora butuh perang. Ayo perang paling ora sepisan nalika kita 000% siap. Dina iki kita ora 000% siyap, tegese kita kudu mbayar maneh kanggo kekurangan kesiapan karo urip kita. Lan urip kita larang banget, amarga kita mung sithik.

Waca kabeh acara ing sajarah perspektif. Dina iki kita minangka benteng pungkasan saka kamanungsan lan nilai tradisional. Kita minangka peradaban sing unik lan kita kudu urip. Yen sampeyan pengin bantuan ing "konfrontasi gedhe" - bantuan, nanging pisanan bantuan dhewe. Mimpin gaya urip sehat, nggawe kulawarga lan mundhakaken anak, nggawe bisnis dhewe utawa dadi spesialis paling apik ing lapangan, olahraga lan ngurus tanah, terus sinau lan dadi luwih apik. Yen perlu, banjur menehi urip kanggo Motherland, nanging mung minangka Resor pungkasan, lan ora kanggo kapentingan wong liya saka ndhuwur ... Iki dalan kita kanggo dekade sabanjuré.

Kita, kaya wedhus, padha arep dikirim menyang rojo pati. "Rusia, tulungana sedulur-sedulurmu mati ing peluru tentara bayaran..." "Apa sampeyan dudu Rusia, apa sampeyan wedi utawa apa?" lan omong kosong kuwi mung panas getih lan ngalangi pikiran saka ngerti inti saka acara sing lagi aktif. Elinga critane, Rusia tansah ngalahake mungsuh kanthi INTELLIGENCE lan mung kanthi kekuatan lan sabar. Pertempuran Kulikovo - resimen penyergapan, Pertempuran Es karo Tentara Salib - panggunaan terrain lan taktik penahanan, Borodino - strategi liwat taktik, counteroffensive cedhak Moskow - perang posisional, mulet mungsuh lan nggunakake cadangan sing kompeten, Peperangan Kursk, Poltava, Izmail lan akeh liyane. Rusia tansah ngalahake mungsuh kanthi kapinteran lan kaprigelan, lan ora mung kekuwatan lan wani. Dadi, kenapa saiki kita dipeksa perang ing kahanan sing ora apik kanggo kita? Sukarelawan pancen apik, nanging kepiye wong enom sing duwe ati sing anget nanging ora ana latihan utawa peralatan? Dadi kenapa menehi tekanan marang patriotisme lan Rusian ing perkara iki?

Aku kelingan maca buku fiksi udakara 5 taun kepungkur. Aku ora ngelingi jeneng, nanging mung bab perang sipil ing Ukraina. Kabeh iku siji-siji, kaya sing kedadeyan saiki, ing ngendi adegan pungkasan yaiku bledosan stasiun bensin kanthi pirang-pirang ton bahan peledak, sing mandhegake pasukan Ukrainia / NATO nganti pirang-pirang dina, dheweke ngira yen nggunakake senjata nuklir taktis. .

A buku sunnat, saiki, ana pikiran apik ing mburi. Sanajan "milisi" ilang, nanging ing kamp pengungsi saka Ukraina ing tlatah Rusia, kabeh divisi nasional wis siap lan dibentuk kanggo mbebasake kabeh Ukraina.

Makna kabeh sing ditulis yaiku wong Rusia njupuk sirah lan wiwit mikir. Ukrainia dudu mungsuh utama kita, lan kita ora perlu nyelehake balung kanggo ngalahake puncak. Kita kudu ngumpulake kekuwatan kanggo perang utama, saben kita, lan ora nyebarake pasukan kita. Ana wong sing wis siyap lan nindakake tugas, apa sampeyan pengin mbantu? siyap-siyap. Kabeh iku prasaja banget.

Iki minangka pandangan umum babagan kahanan. Lan saiki kanggo poin saka artikel "menarik".

Pisanan, miturut omongane uwong pendapat Strelkov.
1. Yen kita wis gaman ing turah mbrawah, banjur mung milisi Slavic bakal jumlah sawetara ewu pejuang.

Jupuk pangkalan militer, gudang kanthi gaman. Nanging mung ing tataran wiwitan konfrontasi. Kajaba iku, yen pendhudhuk lokal ndhukung sampeyan tanpa pangecualian, sampeyan ora butuh gaman. Nganakake pawai damai, kumpulake paling ora 100 wong. Supaya bisa dipercaya yen sampeyan kanggo "Rusia", tuduhake wong Rusia iki sing kudu direksa. 000 wong manggon ing wilayah kasebut. Njupuk paling ora 7% saka populasi menyang lurung-lurung, mobilisasi kanggo pawai perdamaian, nggawa wong-wong mau nganggo bis, atur dhaharan. Menehi gambar sing tenan mayoritas populasi Rusia, lan padha arep mulih lan siap perang kanggo MEREKA. Iki ora ditindakake, sanajan kudu ditindakake sadurunge konfrontasi bersenjata. Mung ana siji kesimpulan, ora mayoritas ndhukung sampeyan. Banjur sampeyan nelpon Rusia lan Rusia kanggo pendhudhukan, ora kanggo mardika. Kanthi kabeh akibat.

2. Yen kita duwe kesempatan ora mung kanggo lengen (uga sugih lan sepatu) prajurit, nanging uga kanggo financial ndhukung kulawargané ing paling ing tingkat saka rata-rata gaji lokal (lan wong teka kanggo resiko urip!), banjur ing Slavyansk kita wis duwe divisi lan bakal ngadeg ing baris kanggo senjata.

Padha kanggo titik pisanan. Mbenerake pitakonan, apa sing bakal ditindakake karo divisi kasebut? Pindhah menyang Kiev? Banjur dadi dhasar yen sing duwe dhuwit luwih akeh bakal nyewa MERCENES luwih akeh. Aku ngomong babagan tentara bayaran. Yen kita ngomong babagan perjuangan kanggo urip lan hak-hak Rusia, banjur topik dhuwit fades menyang latar mburi. Nindakake nasionalisasi sing dibutuhake, ngrebut gudang lan pangkalan panganan, nyedhiyakake pejuang lan kulawarga kanthi pasokan lan dana. Sampeyan ngomong yen luwih saka 90% populasi ndhukung referendum, supaya padha tumindak, ora ana sing nglawan keputusan sampeyan ing lemah. Nyedhiyani ekonomi bunder kanggo paling sethithik "divisi sampeyan". Iki durung rampung, nanging ana sing njaluk Rusia kanggo 30 rubel, sanajan ing Rusia dhuwit iki bisa digunakake kanggo nindakake 000 operasi jantung kanggo bocah-bocah sing lara lan nylametake nyawane ... Njupuk saka anak-anak kita lan wenehake menyang tentara bayaran sampeyan? Logika kaya ngono? Mateni 000 bocah Rusia kanggo mbiayai divisi sampeyan 000 pejuang?

3. Yen kita duwe mburi (lan pancen perlu kanggo tentara perang), banjur kita wis mobilizing, kang bakal menehi puluhan ewu pejuang - lan wong-wong sing isih kerja (lan ora lying ing kursi, kaya akeh "plankton kantor" saka megacity Rusia, sing wis suwe lali apa tenaga kerja ing perusahaan industri lan ing industri ekstraktif), mesthine bakal teka kanthi massal lan kanthi siyap.

Padha karo sampeyan. Yen ya, yen mung ... Sampeyan kudu mikir IN ADVANCE, sampeyan bisa tansah nyekel bedhil mesin. Senjata minangka pilihan pungkasan, malah para Maydaun lan kurator Kulon nalika ngadhepi CIA nggunakake senjata mung ing tahap akhir konfrontasi.

Aku mbaleni: kenapa perlu kanggo nindakake operasi tanpa getih ing Crimea, ing ngendi pasukan kita duwe basis lan dhukungan aktif massive saka populasi? Nalika banjur, ing kahanan kurang trep, padha kurban kanggo nyabrang glathi karo banderlogs lan NATO? Apa logika konco telpon? Padha pigura Rusia, lan getih saiki mili kaya kali, lan masalah iku ora mung getih mungsuh. Pendapatku minangka operasi sing biasa-biasa wae lan ngrusak kepentingan jagad Rusia.

Saiki babagan garis penulis artikel.

1. Nalika wong Strelkov mlebu ing Slavyansk, uga nganakake rapat umum ing Luhansk lan Odessa, ideologi (lan sikap) jelas - terus nganti wektu Rusia ngenalake pasukan perdamaian. Mungkasi Rusia supaya ora dipateni sadurunge Day R teka.

Sapa sing ngganggu wong Rusia nalika iku? ana ngendi? Ing Ukrainia forum. Rusia mung nindakake operasi ing Crimea, kanthi cetha lan bener, tanpa tetes getih. Lan ing kene wong lanang mbatalake kabeh tumindak dissent sipil lan konfrontasi politik, ngowahi konflik dadi konfrontasi bersenjata. Kanggo apa? Apa sampeyan duwe persetujuan karo Rusia? 300 wong wis nganggep hak mutusake kanggo kabeh jagad Rusia lan Rusia? Wong bodho? Apa ana pendapat liyane? Apa sing dikarepake? Rusia bakal ngenalake pasukane - apa basis? Rusia ngirim pasukan menyang Crimea? Ora. Ana pasukan Rusia tansah. Ing Crimea, ana dhukungan gedhe saka populasi. Lan ora ana pasukan Rusia, nanging "wong ijo cilik". Iki subtlety saka pamindhahan, lan Empu asil menang. Ora ana kahanan kaya ngono ing DPR lan LPR. Dheweke tumindak kanthi mandiri kanthi bebaya lan risiko dhewe, asile ana ing pundhake dhewe.

2. Banjur Kremlin entuk kaki adhem. Aku ora bakal mbuwang watu ing sapa wae, utamane ing Putin, amarga aku ora duwe tugas nguwuh: "Grombolan Putin lagi diadili." Panguwasa tanggung jawab kanggo dosa-dosa kasebut ing Pengadilan Terakhir. Nanging kudu dingerteni kanthi jelas manawa Kremlin wedi banget karo tekanan Barat lan ancaman Kulon, lan ora "wiwit netepi rencana licik." Pasukan ing Kepemimpinan Rusian, oriented menyang Kulon, bebarengan wiwit dominasi wong-wong sing ora tansah bisa disebut nasionalis, nanging sing umume statistik lan anti-globalists, manteb ing ati sing Kulon bakal bisa kanggo nemtokke game sawijining pasukan.

Nanging iki minangka karya trolls miturut manual anyar. Maneh stereotype lan gulung ing ajining dhiri. Pengecut, pengkhianat, agen ing Kremlin. Ing ndhuwur wis ditulis kaya sing bener. Nalika nasib kabeh peradaban lan urip mayuta-yuta Rusia gumantung ing sampeyan, sampeyan kudu mikir karo sirah, lan ora mbukak watara karo bedhil mesin kaya "Allahakbars". Apa AS kepengin nyeret kita. Aja tiba kanggo propaganda lan sabotase.

3. Paling kamungkinan, kabeh sajarah bakal mbalek maneh rampung, nanging banjur Ukrainians wiwit munggah KAYA (Odessa, Mariupol, etc.) sing ana ora bali maneh. Mula, gambar aneh lan isin sing kita saksiake sajrone wulan kepungkur - nyenyet sing ora jelas, gerakan sing kontradiktif lan nyoba mbenerake dhiri ideologis kanthi nggawe mitos babagan "gerakan multi licik". Mnogohodovka ana ing April, lan Slavyansk minangka bagéan saka iku. Ing Mei, multi-pindhah wis ilang, lan luwih-luwih ing wulan Juni.

Ora ana dalan maju. Ora ana pemusnahan Rusia, ana teror / intimidasi. Nanging kabeh bali kaya bumerang kanggo Kyiv lan Brussels. Iki ngendi iku perlu kanggo sabar lan document kabeh. Sanalika padha ngangkat senjata, padha ngadeg ing tingkat padha karo wong-wong mau. Lan saiki sampeyan pengin Rusia nurunake sampeyan menyang level banderlog / separatis sing padha? Kanggo kepentingan sapa? Apa sing sampeyan pikirake lan apa sing sampeyan pikirake?

Item 4 saka opera sing padha. Ora ana sing bakal njupuk "Grads" yen sampeyan ora njupuk saka AK ing jendhela. Yen wis ana paling ora siji voli saka howitzers marang populasi sipil, banjur tentara Rusia wis tekan ing tapel wates Polandia karo hak lengkap. Nanging saiki ana formasi bersenjata ilegal ing DNR lan LNR. Lan padha kudu dilindhungi dening tentara Rusia?

Aku setuju karo titik kaping lima. Nanging apa tegese "nanging, sawise njupuk langkah pisanan, game iki bisa lan kudu diputer nganti pungkasan lan ora liya"? Yaiku, yen kesandhung lan jumangkah menyang jalur sing bakal teka, sampeyan kudu nelpon kabeh sanak-sedulurmu supaya bisa digulung ing ngisor roda mobil? Sampeyan kudu tanggung jawab kanggo urusane dhewe, lan ora nelpon, nakal, sedulur tuwa.

6. Kahanan pedunung Slavyansk, lan pancen kabeh Donbass, saiki ditetepake kanthi tembung "pengkhianatan binatang." Dheweke dijanjekake yen pangorbanan lan tumindake dibutuhake supaya bantuan teka saka Rusia.

Ing fantasi sapa ana janji kaya ngono? ngendi? Iki kabeh goroh, ora ana sing ngganggu Konfrontasi Tenggara menyang ARMED, amarga iki mung main ing tangan NATO lan banderlog. Rusia duwe kertu trump sing kuat ing perjuangan kanggo Ukraina, nanging ora ana ing kategori perang. Ukraina bangkrut, lan rauh kabeh populasi bakal weruh, iku mung perlu kanggo ngenteni. Saiki populasi ngidinke kekuwatan oligarki amarga wedi karo ancaman militer eksternal ... Iki minangka set-up kanggo Rusia. Rusia bakal menang ing Ukraina uga ing Suriah. Nanging kita kudu tumindak saka posisi apik, ora ala. Bebener iku ana ing mburi kita, nanging dina iki bebener iki katutup dening getih ...

8. Ing wektu sing padha, aku nandheske maneh, ana kabeh kemungkinan, sanajan sawise operasi gedhe-gedhe iki nilar, kanggo pour jumlah cekap saka senjata menyang Donbass lan khusus menyang Slavyansk lan nggawe support logistics normal, supaya ing Tentara Ukraina mung ora ana ing cedhak Slavyansk . Iki bakal dadi pesen sing jelas banget kanggo Kulon babagan ukuran kerugian yen disiapake kanggo konfrontasi karo Federasi Rusia.

Iki minangka kepinginan saka wong sing wis ndeleng akeh film utawa main game video sing cukup. Sayange, Rusia kalah karo Kulon kanthi ekonomi, mula perang sing saya suwe saya kurang. Acara ing Suriah nuduhake yen pakan para pemberontak nganggo senjata mung ndadékaké pertumpahan getih, nanging arang banget bisa ngowahi perang. Nanging biaya kanggo Rusia bakal gedhe banget.

Lan sing paling penting, kenapa kudu ngunggahake senjata yen ora ana rencana lan persetujuan karo Federasi Rusia? Kabeh wong pinter ing mburi. Aku ngormati Strelkov, nanging ora narik panglima ing sembarang cara. Dheweke kudu mrentah perusahaan maksimal. Sastranegara iku nul. Kok ora langsung gawe markas, kok ora langsung ngrebut unit, gudang lan peralatan militer? Yagene ora nindakake mobilisasi massa para pejuang ing tahap proses damai? Yagene dheweke ora ngrungokake Rusia nalika perlu?

Ora ana komentar maneh babagan omong kosong iki. Iki kabeh kepinginan saka "wong enom" sing mung ora bisa mikir yen dheweke dudu sing nggawe acara ing donya. Kasunyatan bilih wong lanang saka kemah mungsuh ngerti carane bisa, padha ora njupuk menyang akun. Kepinginan utama yaiku tank lan pesawat sing apik kanggo ngidak-idak mungsuh, mungsuh sing ora dingerteni utawa dingerteni. Sirahe penulis wis suwek, lan dheweke kepengin banget yen Rusia bakal mateni sedulur-sedulur Ukrainia kanthi massal.

Wong wuta iku lumpuh. Aku pengin saben wong mikir karo sirahe dhewe, lan mbangun dhewe, banjur perang.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

109 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +9
    10 2014 Juni
    Dadi saluran Novorossia wiwit nganggo tembung sing apik! Mual nganti ora mungkin !!! Ora ana rally akeh ewu ing Crimea, saiki bantuan kamanungsan dicolong ing kana, lan saiki ora perlu bantuan!? Lan saiki supaya warga sipil udan es amarga kegiatane kurang? Lan kanthi cara, mayuta-yuta wong teka ing referendum !! Mual lan njijiki saka impotensi!
    1. Byv
      + 16
      10 2014 Juni
      The leitmotif saka kabèh masterpiece iki "Dheweke kanggo nyalahke. Iku perlu kanggo ngendhokke lan seneng-seneng." Jujur, aku meh ora nate ngilangi artikel. Aku luwih seneng ora sijine apa-apa, nanging aku tamparan minus iki karo kesenengan kuwi. Nuwun sewu, mung siji. Artikel-artikel kuwi luwih elek tinimbang fitnah lan penghinaan langsung.
      1. Gluxar_
        + 13
        10 2014 Juni
        Kutipan saka BYV
        The leitmotif saka kabèh masterpiece iki "Dheweke kanggo nyalahke. Iku perlu kanggo ngendhokke lan seneng-seneng."

        Apa dudu kahanan sing sejatine? Sapa sing kudu disalahake kanggo kabeh ngipi elek getih iki? Rusia utawa Rusia? Ukrainians utawa Bandera? NATO?
        Aku takon pitakonan sing paling gampang, ing ngendi ana SOUTH-East, nalika sekelompok wong Bandera sing sengsara nggawe kekacauan ing Kyiv? Apa sing dikarepake nalika nyerahake jabatane ing kana, kabeh bakal apik karo dheweke?
        Lan babagan reaksi Rusia, aku bisa takon sampeyan - apa sampeyan ngerti apa provokasi?
        1. +1
          11 2014 Juni
          Kutipan saka Gluxar
          Lan babagan reaksi Rusia, aku bisa takon sampeyan - sampeyan ngerti apa provokasi

          kesehatan.
          provokasi - upaya kanggo nemokake bebener ing kawulo maringi hadiah.
          sampeyan mbokmenawa ora ngerti yen provokasi beda lan ing panggonan sing beda-beda, asring migunani!
          wong ing South_V bisa uga ora ngerti apa sing kedados ing Kiev, sampeyan mbokmenawa ora ngerti ing kawitan ana wong sing wanted kanggo ngandhani panguwasa bab kasunyatan sedih sing panguwasa overbearing. Menurutku ENAK nek wong kandha marang panguwasa STOP NYOLING. Lha sopo sing nglawan yen maling kudu di penjara??? ing kene lan ing sisih kidul-wétan wong-wong padha ngira-ngira nganti ngerti yèn bakal dipatèni.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. WKS
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka BYV
        Artikel-artikel kuwi luwih elek tinimbang fitnah lan penghinaan langsung.

        Penulis artikel iki minangka mungsuh sing nyamar.
        1. +1
          10 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Kutipan saka BYV
          Artikel-artikel kuwi luwih elek tinimbang fitnah lan penghinaan langsung.

          Penulis artikel iki minangka mungsuh sing nyamar.

          Ora, luwih elek, spesies anyar iki diarani "Roseyans", lan sadurunge diarani "Ivan sing ora ngelingi kekerabatan", wedhus lanang lair.
      3. vitalich57
        +5
        10 2014 Juni
        Ing kasus apa wae, dill bakal nyalahake Rusia - ing kasus apa wae. Kula aturi njlentrehaken: adhikku manggon ing dill, duwe anak lanang, aku duwe 2 sing ngabdi ing RA. Saiki, kok neraka kudu mine njaluk peluru saka Banderlogs, lan wong dill bakal ngapusi tentrem ing kursi dening susu ibune utawa nyedhot bir nalika nonton Colorados nyata diobong lan quietly bungah ing nyawa sing Svidomo kuwi. Pasal 1000+. Sadurunge nindakake apa-apa, Strelkov-Girkin lan K kudu mikir kanthi sirahe, lan ora kanthi sebab-sebab. Kajaba iku, Putin minangka presiden Rusia, ora dill, lan dheweke nglindhungi kita Rusia, lan masalah ukrov minangka masalah independen lan Svidomo. Kosong dhewe lan ngerti
        1. Gluxar_
          +2
          10 2014 Juni
          Kutipan saka: vitalich57
          Ing kasus apa wae, dill bakal nyalahake Rusia - ing kasus apa wae. Kula aturi njlentrehaken: adhikku manggon ing dill, duwe anak lanang, aku duwe 2 sing ngabdi ing RA. Saiki, kok neraka kudu mine njaluk peluru saka Banderlogs, lan wong dill bakal ngapusi tentrem ing kursi dening susu ibune utawa nyedhot bir nalika nonton Colorados nyata diobong lan quietly bungah ing nyawa sing Svidomo kuwi. Pasal 1000+. Sadurunge nindakake apa-apa, Strelkov-Girkin lan K kudu mikir kanthi sirahe, lan ora kanthi sebab-sebab. Kajaba iku, Putin minangka presiden Rusia, ora dill, lan dheweke nglindhungi kita Rusia, lan masalah ukrov minangka masalah independen lan Svidomo. Kosong dhewe lan ngerti

          Aku bungah yen ana wong sing mikir ing situs iki, yen ora, aku wis mulai nesu amarga troll mangan kanthi teratur ...
        2. +5
          10 2014 Juni
          vitalicn57-logika hataskrynik sandi-tokoh dhewe, lan aku bakal duwe bir. mung kita Rusia sabanjuré ing baris kanggo rojo pati, lan ora bakal bisa metu ing rok wadon. mung mikir sing padha bakal ' t Getun sisih kita lan tarik kesimpulan sing bener
        3. +1
          10 2014 Juni
          Eh, yen mung masalah dill. Ukrainians bakal miwiti kanggo extract gas shale ing Donbass, banyu soko njero lemah atusan kilometer adoh bakal dadi poisoned. Lan iki wilayah tapel wates, kita. Malah Yatsenyuk setuju karo Amerika kanggo nggawe dill sampah radioaktif (dheweke ngedol ibune!). Aku nang dheweke ora bakal njupuk langkah protèktif marang radiation ana!
    2. Gluxar_
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: ksv500
      Dadi saluran Novorossia wiwit nganggo tembung sing apik!

      Apa tegese tembung-tembung kasebut? Apa tegese "nguras"? Lan apa sing bisa "ora ngeculke"?
      Miturut logika sampeyan, banjur sampeyan nggabungake Novorossia, dadi wakil saka pasukan sofa ... sing wis akeh banget.
      1. Hotspur
        -1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gluxar
        Kutipan saka: ksv500
        Dadi saluran Novorossia wiwit nganggo tembung sing apik!

        Apa tegese tembung-tembung kasebut? Apa tegese "nguras"?


        Warga Slavyansk diantemi dening "Grad" (sing duwe listrik) nonton saluran favorit (nganti bubar) "Russia24". Kabar kasebut kebak diskusi babagan transisi bali menyang wektu "musim dingin". Kuthane ora ana ing limang warta paling dhuwur ...
        Saluran Novorossiya bakal diwiwiti kanthi media. Ing kasunyatan, iku wis diwiwiti.

        Dening topik: Apa sing dianggep Strelkov lan warga Donbass sing ndhukung milisi lan referendum babagan kamardikan?

        0:35-1:05 - rungokno ojo ngomong durung krungu!!



        Bangsa sing nyoba ngindhari perang kanthi biaya nistha bakal nampa PERANG lan ISIN.
        Kita wis duwe isin.
    3. +8
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: ksv500
      Ora ana rapat umum ing Crimea

      Ing kene sampeyan salah, ana kabeh rapat umum, lan milisi rakyat sawise rapat umum pisanan, lan Crimeans dhewe bangga banget yen kabeh wong ngadeg. Maca forum Crimean. Nalika wong-wong padha ngumpul, dheweke dhewe ora nyana yen ing kono bakal akeh wong. 30-40 ewu saben kutha wis akeh.

      Nanging penulis mesthi distort. Motif Strelok, kaya Putin, ora dingerteni sapa wae kajaba dheweke. Wong nuwun banget, nanging kita ora ngerti apa-apa.
      1. +4
        10 2014 Juni
        Kutipan saka winkiller
        Nanging penulis mesthi distort. Motif Strelok, kaya Putin, ora dingerteni sapa wae kajaba dheweke. Wong nuwun banget, nanging kita ora ngerti apa-apa.

        Aku setuju. Dhewe, secara harfiah wingi, nulis komentar-refleksi siji-siji sing padha karo artikel iki. Nanging ... nalika refleksi luwih lanjut, aku teka ing kesimpulan yen motif nyata ora dingerteni, lan kesimpulan kasebut, adhedhasar data ora langsung, ora lengkap lan mulane ora bener.
        Lan endi sing bener? Katon yen milisi bersenjata ana ing rencana Rusia, nanging nganti saiki ing fase semi-aktif, yaiku, main ing tangan kita. Malah yen asline dhewe.
        Telpon Strelkov bisa dadi game utawa ora ngerti (padha nggunakake ing peteng), sampeyan ora ngerti carane ...

        Artikel kasebut apik, nanging mung kanggo refleksi penengah, ora perlu nggawe kesimpulan pungkasan babagan kahanan kasebut. mikir luwih)
    4. -4
      10 2014 Juni
      Lan panguwasa resmi Ukraina, tanpa mbuwang wektu, "nyingkirake" warga etnis Rusia, kanthi paksa ngusir saka wilayah wétan Ukraina menyang Rusia. Iku bakal bisa kanggo "ngirim" pengungsi iki kanggo Crimea kanggo njaga imbangan demografi ing Crimea, nanging ing Moscow, saiki ora nganti iki, padha nyetel kanggo ngirim bantuan kamanungsan kanggo warga Israel Igor Strelkov-Girkind. Kasunyatan bilih kepala milisi ing sisih wétan Ukraina, Igor Strelkov, alias Girkin-Girkind, minangka warga negara Israel lan mantan karyawan MOSSAD, dikandhakake dening Duta Besar Israèl Mirunggan lan Penuh Kuasa Israel kanggo Ukraina Reuven Din Il ing Kyiv. ing pidato resmi (http://anna-news .info/node/16258). Kahanan sing menarik wis muncul ing teater operasi militer ing wilayah wétan Ukraina: ing loro-lorone, perang fratricidal antarane wong Ukraina lan Rusia diobong, warga, "elang" saka wong Yahudi kayata Igor Kolomoisky. (Kepala Komunitas Yahudi Ukraina) lan Dmitry Yarosh (pemimpin "Sektor Kanan" ing podho saka pasukan khusus CIA - "Gladio") ing tangan siji, lan Strelkov-Girkind- ing tangan liyane:

      Klip saka artikel ing ndhuwur "Krisis ing Ukraina ...."
    5. +5
      10 2014 Juni
      Pamuter sing apik iku apik ora amarga dheweke tansah nganti pungkasan, nanging amarga dheweke ngerti kapan kudu mandheg. Putin uga ngerti babagan iki. Rusia nindakake persis kaya sing bisa kanggo entuk maksimal lan ilang minimal. Operasi Crimean dibenerake. Ora ana intervensi maneh ing Donbass. Ora ana dhukungan sing luar biasa saka penduduk lokal. Manawi sampun, pancèn wontên èwonan demonstrasi tuwin gaman lajêng botên prêlu babar pisan, dene manawi wontên ingkang makatên punika, Donbass sampun mardika tanpa pambiyantu saking Rusia. Nganti dheweke dhewe arep nglawan, ora individu, nanging sacara massal, kanggo kamardikan lan kamardikan, ora ana sing bakal nindakake iki kanggo dheweke.
      1. Gluxar_
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Orel
        Pamuter sing apik iku apik ora amarga dheweke tansah nganti pungkasan, nanging amarga dheweke ngerti kapan kudu mandheg. Putin uga ngerti babagan iki. Rusia nindakake persis kaya sing bisa kanggo entuk maksimal lan ilang minimal. Operasi Crimean dibenerake. Ora ana intervensi maneh ing Donbass. Ora ana dhukungan sing luar biasa saka penduduk lokal. Manawi sampun, pancèn wontên èwonan demonstrasi tuwin gaman lajêng botên prêlu babar pisan, dene manawi wontên ingkang makatên punika, Donbass sampun mardika tanpa pambiyantu saking Rusia. Nganti dheweke dhewe arep nglawan, ora individu, nanging sacara massal, kanggo kamardikan lan kamardikan, ora ana sing bakal nindakake iki kanggo dheweke.

        Mbok perang kanggo Novorossia perlu, nanging kudu miwiti nyedhaki mangsa 2015, supaya populasi bisa seneng daya saka Westerners lan oligarki. Strelkov ngrusak rencana kasebut.
        1. +1
          10 2014 Juni
          Ing mangsa 2015 mesthi wis kasep, NATO bakal ana ing Donetsk! Apa sampeyan bisa ndeleng sawetara langkah ing ngarep, utawa mung siji?
      2. +2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: ksv500
        Dadi saluran Novorossia wiwit nganggo tembung sing apik!

        Aku ndhukung kanthi lengkap, saiki bakal luwih akeh artikel kaya ngono, kanggo mbenerake panguwasa ing ndhuwur kabeh.

        Pitakonan mung kanggo penulis yaiku apa sing bakal ditindakake yen, sawise ngombe ing apartemen tetanggan, dheweke bakal mulai bengok-bengok lan nembak kanthi banter kanthi nelpon kanggo ngethok kabeh kulawargane ??? Apa dheweke bakal ngatur rapat umum utawa njupuk Berdanka saka ngisor amben lan ngenteni, kaya sing ditindakake ing SE?

    6. Validator
      +7
      10 2014 Juni
      Penulis misale jek wis lali sing kabeh ing Kidul-Wétan wiwit ora karo Strelkov, nanging karo rapat umum ing Donetsk, Kharkov lan Odessa, kang dirawuhi dening mung puluhan ewu wong. Banjur ana panangkepan Administrasi Negara Daerah ing Donetsk lan SBU ing Lugansk, sing ditindakake dening aktivis lokal. Banjur kaputusan kanggo resubordinate pasukan keamanan. Lan mung banjur Strelkov katon. Mulane, kabeh kesimpulan lan tuduhan saka penulis ing artikel iki ora bener, iki distorsi lan demagogy.
      1. Gluxar_
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Validator
        Penulis misale jek wis lali sing kabeh ing Kidul-Wétan wiwit ora karo Strelkov, nanging karo rapat umum ing Donetsk, Kharkov lan Odessa, kang dirawuhi dening mung puluhan ewu wong. Banjur ana panangkepan Administrasi Negara Daerah ing Donetsk lan SBU ing Lugansk, sing ditindakake dening aktivis lokal. Banjur kaputusan kanggo resubordinate pasukan keamanan. Lan mung banjur Strelkov katon. Mulane, kabeh kesimpulan lan tuduhan saka penulis ing artikel iki ora bener, iki distorsi lan demagogy.

        Lan Kidul-Wétan wis entuk akeh kanthi tumindak kanthi tentrem. Lan banjur Rusia mung nggawa pasukane menyang tapel wates lan nyatakake yen nggunakake pasukan MILITER nglawan protes damai, kita ora bakal mandheg.
        Lan banjur Strelkov katon ing pemandangan karo wong bersenjata. Wiwit iku, ora ana aksi massa sing tentrem, lan Rusia wis mundur pasukane, amarga ndhukung militan ora dadi bisnis sing bermanfaat lan tansah mbebayani.
        Lan yen Strelkov lan panyengkuyung liyane saka kraman bersenjata disiapake biasane lan njupuk daya ing tangan dhewe, iku bakal apik. Nanging padha ora nindakake apa-apa. Dheweke mung ngeculake tangan junta Kyiv lan naleni tangan Rusia.
        Apa pengaruhe? Dijupuk siji kutha sing ora penting?
        Lan kenapa nyerang nganggo senjata? Dheweke wis ngontrol kabeh sing dibutuhake kanthi cara tentrem. Apa sampeyan wedi nyerang pasukan keamanan tanpa bersenjata? Apa padha wedi yen bakal nggunakake senjata kanggo mateni 5-10 wong? Apa sing bakal dadi gambar kanggo kabeh media? Pasukan keamanan nembak para demonstran sing tentrem ... gerakan klasik sing wis digunakake Barat kaping pirang-pirang ... nanging Rusia ora diidini, kudu wong sing ora bisa dingerteni kanthi gaman ngrebut sawetara kantor polisi lokal, ing ngendi loro wong lumpuh karo bedhil ... pahlawan ... Nanging padha langsung disebut teroris, amarga padha duwe ALL pratandha saka formasi bersenjata ilegal nyerang pasukan keamanan saka pamaréntah "sah" ... Endi LOGIKA AKSI? pahlawan Rusia? Malah Bandera perang kanggo dangu karo rentengan lan slingshots ... Nazi ... nanging kene "Rusia" ing peralatan lengkap lan karo gaman ... tanpa alesan apik ... mutusaké kanggo muter otot.
        Iki gagal. Gagal isin lan persiyapan kabeh wong Rusia.
        Masalahe iki wis rampung, nanging sampeyan isih kudu golek dalan metu.. nanging saiki dalan metu luwih satus lan luwih angel. Iki minangka asil nyata saka petualangan iki.
        Lan saiki troll nguwuh-uwuh "Rusia wis nggabungake Rusia" ... "Putin wis ngiyanati lan dadi wong sing lemah" ... lan liya-liyane.
        Aja bodho karo provokasi, katon ing oyod.
    7. -1
      10 2014 Juni
      Ing endi Novorossiya iki? Mung jeneng wilayah ngendi formasi mandhiri beroperasi, akeh sing wis looting kanggo kebekan.
      Mayoritas populasi (sayangé) wis Ukrainians pasif sing njagong langsung ing imam. Siji-sijine panggonan kesatuan yaiku Slavyansk.
      Saiki kanggo mayoritas populasi iki ing sisih wétan, negara minangka gubugku ing pinggir. Lan iki ora ana ing kutha, kutha. Iku mung ing saben omah.
      Sawise kerep lelungan menyang Ukraina, aku temen maujud siji bab prasaja. Rusia ing roh ana mung ing Crimea. Iki uga dikenal ing Kepemimpinan kita, lan mulane padha lunga kanggo operasi iki, kang digawa metu masterfully sabenere amarga mayoritas populasi tacitly ngandika "persetujuan". Minangka wong sing rada akrab karo "topik", kantor kasebut duwe departemen khusus analis sing nyelidiki swasana ati, kapercayan, lan liya-liyane saben wulan. ing macem-macem negara ing siji cara utawa liyane disambungake karo Rusia lan menarik kanggo Rusia. Banjur padha ngetokake laporan, kanthi basis sing padha tumindak ing ndhuwur. Sistem kasebut wis ana wiwit taun 80-an.
      Apa sampeyan mikir yen jajak pendapat ora ditindakake ing Tenggara, lsp?
      Kepemimpinan kita mung njupuk keputusan sing bener - kanggo njaga integritas Ukraina kanthi kamardikan sing luwih gedhe ing wilayah kasebut. Saiki kabeh gilingan daging iki muter ing sih saka bokong cellulite metu saka ngendi wae - ing Amerika Serikat.
      1. Gluxar_
        -2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Samurai3X
        Kepemimpinan kita mung njupuk keputusan sing bener - kanggo njaga integritas Ukraina kanthi kamardikan sing luwih gedhe ing wilayah kasebut. Saiki kabeh gilingan daging iki muter ing sih saka bokong cellulite metu saka ngendi wae - ing Amerika Serikat.

        Iki mung solusi sing bener ing kahanan saiki. Wong, elinga. Setahun kepungkur, ana sing pengin ngilangi crests? Iki dibuwang menyang kita ing saucers mung ing mangsa ... lan saiki akeh wedhus sing siap mati lan mateni. Kita butuh kabeh Ukraina, iki minangka bagean saka wong-wong kita, sanajan ditipu. Kita mesthi ora butuh 45 yuta Russophobes liyane.
        1. -1
          10 2014 Juni
          Perekonomian kita wis rada repot kaya saiki. 250 + milyar bakal dibutuhake mung kanggo Crimea. Lan dana stabilisasi dudu karet. Carane akeh bakal needed kanggo kabeh independen, Aku shudder count.
          Iki wong temen beda wis. Lan supaya bisa nyinaoni maneh, ora butuh 23 taun, nanging 40 taun.
          Gampang banget rusak, nanging luwih angel didandani.

          Aku mikir yen rencana becik Amerika Serikat yaiku Federasi Rusia bakal ngrebut lan nglebokake wilayah Ukraina lan nyoba mulihake tatanan ing kana. Kanthi nindakake iki, dheweke bakal bisa nggayuh 2 tujuan:
          1. Rusia mungsuh No.. 1 lan ora katon sing ana kapitalisme, ana Putin saben pratandha artikel execution kanggo kabeh homoseksual lan ngatur paceklik liyane kanggo Ukrainians miskin. Iki bakal bisa mobilisasi Amerika Serikat lan kabeh negara NATO lan Barat.
          2. Paling ora 4-5 yuta warga Rusia-speaking Rusia banget embittered saka Federasi Rusia, Russophobes tengen nemen sing ora bisa dibedakake saka wong normal. Lapangan unplowed kanggo terorisme karo pasuryan Slavic lan Pesona liyane. We meh calmed Kaukasus, lan ana akeh kurang saka wong-wong mau. Ketidakstabilan ing wilayah liyane ing Federasi Rusia, tk. iku bakal nyebar ing ngendi wae.
          Isih arep ngirim pasukan? Aku ora.
  2. +2
    10 2014 Juni
    kaya wong lanang, sampeyan miwiti kanthi sia-sia, ora ana sing takon, kita bisa nindakake dhewe, katon minangka kelanjutan saka perusahaan kanggo nguras republik, kedadeyan sing menarik ing jagad iki ...

    "... pungkasane nandur modal cadangan ing pembangunan dhewe"

    Miturut cara, aku bubar sinau manawa, miturut aturan anggaran tartamtu, dhuwit saka adol hidrokarbon ora bisa nandur modal ing negara kasebut, dheweke pengin ngganti, nanging ora bisa ditindakake, kaya ngono.
    1. Gluxar_
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      Wong lanang, sampeyan miwiti iki kanthi sia-sia, ora ana sing takon, kita bisa nindakake dhewe, katon kaya kelanjutan perusahaan kanggo nguras republik, kedadeyan sing menarik ing jagad iki ...

      Bisa ngomong apa padha nindakake? Apa sampeyan ndhukung dalan Strelkov? Banjur apa sampeyan ora karo dheweke?
      Coba deleng kahanan sing bener lan pikirake kanthi strategis. Aku ndhukung gagasan Strelkov ing sisih kidul-wétan Ukraina lan gagasan Novorossiya. Nanging, perlu kanggo mbedakake antarane kepinginan lan kemungkinan nyata kanggo ngleksanakake rencana.
      Gagasan utama artikel kasebut yaiku 0,15% populasi ora kudu mutusake kanggo sisa 99,85% populasi. Kanggo iki lam lan pelanggaran hukum, ngandika ing basa normal. Minangka kanggo "Rusia wis draining", Rusia wis ngadeg kanggo 4 taun pungkasan ing posisi proses negosiasi sipil, lan ora intervensi militer. Lan saiki tumindak individu ngrusak panguwasa Rusia lan citra internasional. Lan iki dudu konsep kosong kaya sing katon sepisanan.
      AS iki publicly disgraced taun pungkasan ing sawetara fronts - pisanan kabeh Snowden, banjur ngapusi babagan senjata kimia lan kepinginan kanggo nyerang Suriah. Rusia ngalahake Amerika Serikat lan entuk manfaat nyata saka iki, saka pemugaran pengaruh ing Timur Tengah nganti pesenan militer saka Irak lan Mesir. Kita nolak serangan teroris sing signifikan ing NC lan ing Tatarstan kanthi nutup aliran menyang Suriah ... akeh perkara sing ditindakake lan ora tansah katon kanggo warga kutha. Lan dina iki kita dipeksa kanggo ngadeg ing tingkat sing padha karo Amerika Serikat, padha ndhukung teroris ing Suriah, lan kita ing Ukraina ... iki carane kabeh acara diinterpretasikake ing media internasional. Lan pungkasane ngerti yen perang ing Ukraina minangka PERANG SIVIL saka Slavia, lan umume Rusia. Iki kudu ora diidini.
      95% populasi Ukraina ora pengin perang, mung ana sawetara wong Bandera ing antarane. Sampeyan mung kudu nuduhake Ukrainians carane dibuwang sepisan maneh dening oligarki lan Kulon lan Amerika Serikat konco wong. Banjur Novorossiya bakal katon tanpa getih lan sehat. Lan Ukraina Kulon dhewe bakal mlebu paling ora CU.
      Nanging, perang nglawan Ukrainia lan Rusia, nggawe negara anti-Rusia Rusia ing cedhak tapel wates kita kanthi populasi 45 yuta jiwa.
      Konfrontasi karo Rusia mung bab sing bisa nylametake junta Kyiv saka kegagalan lan wis dadi Maidan rakyat. Iki mung kasempatan lan kita ora duwe hak kanggo menehi kesempatan kasebut.
      Kutipan saka saag
      "... pungkasane nandur modal cadangan ing pembangunan dhewe"

      Miturut cara, aku bubar sinau manawa, miturut aturan anggaran tartamtu, dhuwit saka adol hidrokarbon ora bisa nandur modal ing negara kasebut, dheweke pengin ngganti, nanging ora bisa ditindakake, kaya ngono.

      Dudu dhuwit saka adol hidrokarbon, nanging dana ngluwihi tingkat rega sing direncanakake kanggo produk minyak bumi. Aturan iki wis pirang-pirang taun, amarga Dana Stabilisasi lan Dana Kesejahteraan Nasional muncul. Lan amarga dana kasebut, saiki Rusia tanpa masalah bisa nandur modal 20 rubel ing rearmament lan mbangun jembatan sing regane 000 rubel. Yen kita ngentekake kabeh sing dipikolehi, mula sanajan rega energi sithik sithik bakal nyebabake wiwitan perbendaharaan lan ora mbayar pensiun. Aja mbingungake konsep, aturan anggaran sah kanggo taun saiki ing ngrancang pengeluaran, kabeh penghasilan sing ngluwihi sing direncanakake pindhah menyang dana cadangan, saka ngendi dheweke ngentekake taun ngarep nanging miturut program sing ditargetake.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Gluksa +
        Aku langsung isin karo respon para pimpinan SE kanggo nundha referendum. Sajrone wektu iki (kurang saka dina), sampeyan bisa nemokake pendapat mung milisi, nanging ora populasi. Iki ngendi kesempatan kanggo nindakake politik Big kanggo SE rampung..
        Luwih - pragmatisme normal P. 140 yuta marang 2 ewu strelkovets - iki ora Alignment. Penulis kanthi bener nyathet yen dheweke ora melu politik nganggo bedhil. Dina Che lan Castro wis suwe.
        1. Gluxar_
          0
          10 2014 Juni
          Kutipan saka grbear
          Gluksa +
          Aku langsung isin karo respon para pimpinan SE kanggo nundha referendum. Sajrone wektu iki (kurang saka dina), sampeyan bisa nemokake pendapat mung milisi, nanging ora populasi. Iki minangka pungkasan kesempatan kanggo nindakake Politik Agung kanggo SE.
          Luwih - pragmatisme normal P. 140 yuta marang 2 ewu strelkovets - iki ora Alignment. Penulis kanthi bener nyathet yen dheweke ora melu politik nganggo bedhil. Dina Che lan Castro wis suwe.

          Bakal tansah ana wektu kanggo Che lan Castro, nanging sampeyan kudu THINK lan rencana ing ADVANCE limang langkah ahead. Kanggo mogok ing wektu sing tepat lan ing papan sing tepat, lan ora mimpin kanggo provokasi lan ngganti sampeyan dhewe ...
          1. 0
            10 2014 Juni
            Goyangake sikil maneh.
            Tumindak kaya ngono ing politik donya, geopolitik, amarga jagad iki wis multipolar, cendhak banget.
  3. nachprod
    +2
    10 2014 Juni
    Artikel gedhe lan lemak gedhe! Meh kabeh ditulis kanthi bener. Nanging ana siji TAPI. Paling kamungkinan, ana koordinasi tumindak karo Rusia. Lan paling kamungkinan wong saka Kepemimpinan Federasi Rusia wanted kanggo katon ing reaksi saka Junta lan Amerika Serikat. Akibaté, flywheel spun, lan iku kasep kanggo alon mudhun.
    Nanging ora apa-apa! Apa sing ora ditindakake yaiku luwih apik. Lan Dill bakal bangkrut ing musim semi, lan ora ana geyropa sing bakal nylametake. Dheweke bakal nyusup menyang Vladimir Vladimirovich kanggo ngganti lemak kanggo diskon gas lan investasi ... nanging bakal kasep ...
    1. +6
      10 2014 Juni
      ora ana sing nggegirisi, kepiye carane? belay
      1. Gluxar_
        -1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka snifer
        ora ana sing nggegirisi, kepiye carane?

        Ana perang. Shooting saka loro-lorone. Untunge, perang isih cilik lan ana kesempatan kanggo negosiasi perdamaian. Kyiv junta bakal entek dhuwit. Kita ora setuju babagan gas, mula ayo ndeleng apa sing bakal kedadeyan. Aku sing panguwasa bakal crumble ing sawetara sasi.
    2. +1
      10 2014 Juni
      Nanging ana siji TAPI. Paling kamungkinan, koordinasi tumindak karo Rusia ana

      Lan kanggo apa banjur "lemak plus"? Artikel iki kabeh adhedhasar kasunyatan sing dheweke dhewe muddied banyu lan supaya wong-wong mau saiki, padha ngomong, mbusak kekacoan dhewe, lan kita bakal ngadeg ing sidelines nalika padha diantemi. Artikel minus obesitas ekstrem !!
      1. +1
        10 2014 Juni
        Miwiti kanthi maca, mikir. Artikel kasebut kanthi jelas nyatakake yen Rusia ora bakal campur tangan ing konflik iki kaya gajah ing toko cina. Lan dheweke "muddied" lan goyangake - pancen, dheweke dhewe bisa "nendhang" tangan sing nulungi (nundha referendum). Sampeyan bisa nanggapi cekap lan massively kanggo tumindak pisanan junta, nanging padha seneng bedhil mesin. Kenapa rong republik? Ora mikir? Ya, amarga, tanpa mateni kewan kasebut, dheweke wiwit dibagi. Lan padha ora setuju kanggo rong sasi! Wong-wong padha ngrasakake. Chuyka lokal kanggo distribusi Lyuli ing getih.

        Minangka kanggo "mandheg". Aja ngadeg. Utawa kudu wong liya?
  4. +6
    10 2014 Juni
    Dear, sampeyan lali sawise apa wiwit ing Novorossia, uprisings, etc., etc, sampeyan lali tembung Putin kang Boten kados dill, aku duwe memori lan aku elinga carane iku kabeh wiwit, ana ora perlu kanggo sculpt hunchback bab artikel minus
    1. Gluxar_
      -3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka snifer
      Dear, sampeyan lali sawise apa wiwit ing Novorossia, uprisings, etc., etc, sampeyan lali tembung Putin kang Boten kados dill, aku duwe memori lan aku elinga carane iku kabeh wiwit, ana ora perlu kanggo sculpt hunchback bab artikel minus

      Lan ngelingake aku kepiye carane kabeh diwiwiti ing Rusia Anyar? Lan ngelingake apa sing ditindakake Strelkov lan Kidul-Wétan sajrone Maidan sajrone 3 wulan ... ngelingake utawa luwih apik.
  5. +6
    10 2014 Juni
    "Sampeyan kudu mikir IN ADVANCE, sampeyan mesthi bisa nyekel senapan mesin"
    Alexander, kabeh iku bener, nanging padha ora mikir IN ADVANCE! IN ADVANCE - apik, paling ora 10 taun kepungkur, utawa luwih apik 20, nalika isih ana pengaruh Rusia ing negara-negara donya katelu lan ing pasca-Soviet. Lan saiki perang wis ana ing ambang omah KITA! Iki kabeh mesthi IMHO lan aku ngerti. Iku perlu kanggo mikir, oh, carane iku perlu, lan saiki - utamané! Nanging saiki sampeyan ora bisa nindakake tanpa senapan mesin :(
    1. Gluxar_
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Egen
      "Sampeyan kudu mikir IN ADVANCE, sampeyan mesthi bisa nyekel senapan mesin"
      Alexander, kabeh iku bener, nanging padha ora mikir IN ADVANCE! IN ADVANCE - apik, paling ora 10 taun kepungkur, utawa luwih apik 20, nalika isih ana pengaruh Rusia ing negara-negara donya katelu lan ing pasca-Soviet. Lan saiki perang wis ana ing ambang omah KITA! Iki kabeh mesthi IMHO lan aku ngerti. Iku perlu kanggo mikir, oh, carane iku perlu, lan saiki - utamané! Nanging saiki sampeyan ora bisa nindakake tanpa senapan mesin :(

      Ora tau telat kanggo mikir. Dina iki bodho nyerahake bedhil mesin, nanging umume pidana nyeret negara kita menyang perang.
      Apa sing bisa ditindakake? Nganakake plebisit populer, kirim setengah saka aktivis ora kanggo patroli ing lurung-lurung, nanging kanggo ngliwati kabeh warga saka lawang-lawang. Kanggo takon kabeh wong pitakonan langsung babagan apa sing dikarepake lan apa sing bisa ditindakake - takon dheweke menyang rally-march kanthi cara sing teratur. Yen perlu, seprapat kabeh wong ing bangunan umum kanggo nuduhake ing saindenging jagad yen STRELKOV dudu TERORIS sing sepi, sing ana ing mburine wong nyata. Lan kanggo nuduhake ora ing Piece saka kertas, nanging njupuk atusan ewu panyengkuyung pembangunan Novorossi dhewe saka helikopter. A tumindak tentrem ing "geni" saka junta Ukraina.
      Iki bakal menehi efek kaping satus luwih. Iki kudu ditindakake kanthi cepet, kudu ditindakake sawise 11 Mei, kudu ditindakake ing wiwitan konfrontasi, kudu ditindakake nalika Maidan ing Kyiv. Durung kasep kanggo nglakoni.
      Banjur sanajan perang, Rusia bakal melu. Dina iki ora jelas sapa sing kudu konfrontasi karo NATO, Afghanistan sing menehi pelajaran sing apik. Sampeyan kudu ndeleng sapa sing sampeyan gelut ... lan kanggo 7 pengecut mistis utawa "gubugku saka pinggir" sampeyan ora pengin mati utawa keluwen kanthi cara apa wae. Mekaten menika.
  6. +1
    10 2014 Juni
    Strelkov ngirim ora dijupuk secara harfiah. Siji entuk kesan yen wong iki wicaksana, berpengalaman lan licik, lan ora kaya sing katon.
    1. Gluxar_
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka WETER
      Strelkov ngirim ora dijupuk secara harfiah. Siji entuk kesan yen wong iki wicaksana, berpengalaman lan licik, lan ora kaya sing katon.

      Nanging yen dideleng saka tumindake, dheweke mung ora duwe kawicaksanan. Dheweke kandel lan nemtokake - iki letnan, nanging dudu jenderal.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gluxar
        Kutipan saka WETER
        Strelkov ngirim ora dijupuk secara harfiah. Siji entuk kesan yen wong iki wicaksana, berpengalaman lan licik, lan ora kaya sing katon.

        Nanging yen dideleng saka tumindake, dheweke mung ora duwe kawicaksanan. Dheweke kandel lan nemtokake - iki letnan, nanging dudu jenderal.

        Yap, sampeyan mesthi ora duwe, nanging akeh postingan ... wis mambu.
      2. 0
        10 2014 Juni
        Capercaillie, ngakoni, pinten convolutions sampeyan duwe? .. Ing sirah, lan ora liya! Ditilik saka kesimpulan sing kaku lan dianggep apik, sampeyan duwe sawetara. Utawa aku salah?
  7. tokin1959
    +7
    10 2014 Juni
    penulis artikel mbenerake "saluran" Novorossia lan Strelkov minangka pengkhianat.
    njijiki maca.
    1. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka tokin1959
      penulis artikel mbenerake "saluran" Novorossia lan Strelkov minangka pengkhianat

      mung katon saka sudut pandang abstrak ... Nanging aku setuju karo sampeyan - ing babagan iki mung ora adil.
      1. Gluxar_
        -1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Egen
        mung katon saka sudut pandang abstrak ... Nanging aku setuju karo sampeyan - ing babagan iki mung ora adil.

        Carane bakal jujur? Ayo dipikir bebarengan. Carane bakal jujur? Ayo padha ngirim wong Rusia ing kana, supaya padha mati. Ya - dheweke mlebu, ngrusak pangkalan tentara bayaran ... apa sabanjure? Apa kita arep menyang Kiev? Kepiye sampeyan seneng karo korban agunan 200 wong? Kyiv sing dikuwasani kanthi apik, ing wektu iki wilayah Kulon Kyiv wis duwe NATO. Perang termonuklir? Bagean ing posisi saiki. apik. 000 yuta wong kanthi infrastruktur sing rusak, atusan ewu dill sing jelas lan sabotase dening layanan khusus kabeh negara Barat, Islamis ing tlatah Novorossia lan terus-terusan mlebu tentara bayaran saka Kulon lan Timur. Siria kapindho cedhak karo Rusia. Ing wektu sing padha, Suriah sing pisanan dibom tanpa pendapat saka Rusia, nganti 25 pejuang dikirim menyang Ukraina lan Asia Tengah, Kaukasus Lor. Pipa saka Qatar pindhah menyang Segara Mediterania lan, minangka asil, ing 100-000 bakal ngganti bagéan saka gas Rusia ing pasar Eropah.
        Ing wektu sing padha, Rusia mbuwang dhuwit kanggo kampanye militer lan operasi kontra-teroris ing wilayah Novorossia, lan akeh banget ing NC lan Asia Tengah.
        Penghasilan suda banget, anggaran defisit, perusahaan internasional nyuda karyane ing Rusia. Pamrentah kepeksa nyuda program sosial lan pembangunan. Dheweke mbatesi reformasi perawatan kesehatan, program olahraga, ibukutha ibu lan hipotek preferensial ... lan liya-liyane. Ketidakpuasan internal saya tambah, negara saya depresi maneh ... Modernisasi ekonomi disabotase, populasi wiwit mati maneh ... lan liya-liyane ...
        Lan iki minangka rega normal kanggo bali saka wong dhewe saka "kuk manca", utamané 25 yuta rubles.
        Nanging apa sing bakal kelakon sabanjure? Miturut 23 taun pungkasan, sanalika dadi ala mangan ing Rusia lan ing Novorossia, "warga" anyar kita bakal mulai ngomong babagan paceklik anyar sing wis ana ing Novorossia, lan sanalika dijanjekake taun-taun emas lan akeh. saka lemak ing Kulon, dheweke bakal cepet ketemu maneh karo Ukraina Kulon .. lan sawetara bakal nuntut ganti rugi sajrone "pendhudhukan".
        Iku ora bisa? Dadi kedadeyan sing padha luwih saka sepisan. Mung wong sing nglawan hak-hak lan tanggung jawab kanggo pilihane, sing kudu diseret ing punuk, bakal ngiyanati sampeyan ing kesempatan sing sepisanan.
        1. +3
          10 2014 Juni
          Alex, pisanan kabeh, kok dumadakan kabeh wong mati bebarengan, korban? IMHO - nglawan tentara biasa saka sekelompok Bandera, iki zilch! Apa ana, trio tank, saperangan saka Acacias lan siji Tulip? A saperangan saka helikopter lan pesawat serangan? Apa pasukan serius? Cetha, iki mung tip, nanging multiply ing paling 10, iku isih ora serius. Siji resimen gaya Soviet full-time normal kanthi cara biasa bakal nggawe kontrol ing kabeh rong wilayah. Oke, 2 resimen, malah divisi. Saka ngendi para korban? Iki dudu Irak, ing ngendi pedunung nglawan, dudu Afghanistan.
          Lan luwih becik ngirim pasukan menyang Kyiv ing sangisore PBB lan dudu Rusia, iki bisa dingerteni.
          Oke, skrip sampeyan ditampa. Nanging ayo duwe skenario sing beda - kita njagong meneng. Apa sing bakal kelakon? IMHO padha mung sadurunge. + nyelehake gambar ing tataran donya, China ngirim gas kita lan liya-liyane.
          Mulane, sampeyan ora kudu njagong, nanging kanggo maju ing kabeh ngarep saka Suriah kanggo ..., kanggo iki, ndeleng artikel sabanjure bab perang gas.
          1. Gluxar_
            -2
            10 2014 Juni
            Kutipan saka Egen
            IMHO - nglawan tentara biasa saka sekelompok Bandera, iki zilch! Apa ana, trio tank, saperangan saka Acacias lan siji Tulip? A saperangan saka helikopter lan pesawat serangan? Apa pasukan serius? Cetha, iki mung tip, nanging multiply ing paling 10, iku isih ora serius. Siji resimen gaya Soviet full-time normal kanthi cara biasa bakal nggawe kontrol ing kabeh rong wilayah. Oke, 2 resimen, malah divisi. Saka ngendi para korban? Iki dudu Irak, ing ngendi pedunung nglawan, dudu Afghanistan.

            Sampeyan bener nulis IMHO kasebut. Apa sampeyan perang ngomong kaya ngono utawa wis cukup nonton film? Apa siji resimen kanggo negara kanthi populasi 45 yuta? Inggih, cukup omong kosong "tulisan cheers-patriotik." Perang minangka bisnis serius lan kudu ditindakake kanthi serius. Rusia duwe dana cukup kanggo ngalahake Ukraina lan Pengawal Nasional kanthi kerugian minimal. nanging iki mung wiwitan perang. NATO mung perlu narik kita lan banjur getihen bakal diwiwiti. Sampeyan kudu ngontrol wilayah kasebut, nggawe garnisun lan liya-liyane. Iku angel banget lan larang regane lan rentan marang serangan teroris, lan NATO duwe akeh militan. Ing Suriah mung ana 250 pejuang "rotasi". Lan bakal ana serangan teroris ora mung marang pasukan Rusia, nanging uga marang sing lokal ... lan minangka asil, Rusia isih bakal mati, nanging mung ing ukuran sing luwih gedhe. Sampeyan kudu tumindak pinter.
            1. +1
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Gluxar
              Sampeyan bener nulis IMHO kasebut. Apa sampeyan perang ngomong kaya ngono utawa wis cukup nonton film? Apa siji resimen kanggo negara kanthi populasi 45 yuta?

              Ora ing perang, Gusti Allah wis welas asih (utawa Mungkin kosok balene), lan dheweke ora tau rampung akademisi, nanging latihan "liwat", ora cukup lawas, ora kusam, aku kelingan soko :) Endi sing 45 yuta? Sawetara ewu gelut, liyane - penduduk sipil lungguh ing omah.
              Kutipan saka Gluxar
              Rusia duwe dana cukup kanggo ngalahake Ukraina lan Pengawal Nasional kanthi kerugian minimal

              Aku ngomong babagan iki!
              Kutipan saka Gluxar
              Sampeyan kudu ngontrol wilayah kasebut, nggawe garnisun lan liya-liyane.

              lan iki ana 45 yuta iki!!
              Kutipan saka Gluxar
              rentan kanggo serangan teroris

              Apa serangan teroris ing wilayah sing ramah kanthi dhukungan saka populasi? Iku cetha, Volgograd lan ing, nanging isih!
              Inggih, Aku setuju sing ana gandum nyoto ing nalar lan malah tas saka iku, nanging apa alternatif? Tumindak pinter - carane?
              1. Gluxar_
                0
                10 2014 Juni
                Kutipan saka Egen
                Ora ing perang, Gusti Allah wis welas asih (utawa Mungkin kosok balene), lan dheweke ora tau rampung akademisi, nanging latihan "liwat", ora cukup lawas, ora kusam, aku kelingan soko :) Endi sing 45 yuta? Sawetara ewu gelut, liyane - penduduk sipil lungguh ing omah.
                Kutipan saka Gluxar

                Sawetara ewu perang saiki, nanging yen perang bakal atusan ewu. Lan ora ing prentah saka jantung, nanging kanthi urutan lan HUKUM babagan mobilisasi nalika perang.
                Kutipan saka Egen
                lan iki ana 45 yuta iki!!

                Iki minangka pitakonan utama. Yen sampeyan nulis wong-wong mau minangka sekutu saka kekarepan sampeyan dhewe, mula Ukraina ora bakal duwe apa-apa. sampeyan kudu bisa kanggo sok-sok ngenali kasunyatan, sanajan banget karu. Ana populasi sing diapusi. Kaya ing Rusia ing taun 90-an.
                Bentenipun punika kahanan ekonomi Ukraina luwih apik sak ambruk USSR, padha entuk luwih. Dheweke ora duwe Chechnya lan gerakan nasional dhewe ... ora duwe utang saka USSR lan liya-liyane. Dheweke ora ngliwati dalan pemurnian kesadaran, dheweke tetep ditawan ing ilusi Amerika ing taun 90an. Dina iki wayahe padha resik-resik...
                Sampeyan ora kudu ngganggu wong-wong mau. Ukraina iku bagéan saka Rusia lan kita bakal ketemu maneh, kita mung perlu wong enlightened lan tanggung jawab, ora "Khokhols".
                Wangsulan: Bab ingkang utama - duwe pengendalian lan ora nggawe gambar saka mungsuh Rusia, supaya padha ngadhepi kasunyatan.
                1. 0
                  10 2014 Juni
                  Kutipan saka Gluxar
                  Iki minangka pitakonan utama. Yen sampeyan nulis wong-wong mau minangka sekutu saka kekarepan sampeyan dhewe, mula Ukraina ora bakal duwe apa-apa. sampeyan kudu bisa kanggo sok-sok ngenali kasunyatan, sanajan banget karu. Ana populasi sing diapusi. Kaya ing Rusia ing taun 90-an.

                  mboh lah... trus umume kabeh iki ora ono gunane, opo kowe :(
  8. 0
    10 2014 Juni
    Mangkene jawabane kenapa para panguwasa kita tumindak kaya ngono - nalika "patriot" kaya ngono, sing digawa dening "Echo of Moscow", wiwit ngetutake sirahe yen putih ireng lan kosok balene. Lan - competently mimpin ing - bakal pindhah menyang bajingan! Mung wong Rusia sing ngerti carane mikir ora bakal lolos karo omong kosong kuwi! Dadi sampeyan pindhah menyang Benediktov!
    1. Gluxar_
      +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Horly
      Mung wong Rusia sing ngerti carane mikir ora bakal lolos karo omong kosong kuwi! Dadi sampeyan pindhah menyang Benediktov!

      Apa sampeyan nelpon dhewe bisa mikir? Inggih, ayo nyatakake visi sampeyan babagan proses lan cara metu saka iku. Banjur sampeyan bisa ndeleng sing tenan mikir karo sirahe. Sapa sing duwe hormon?
  9. +4
    10 2014 Juni
    "Taktik Troll wis diganti" ...
    Dadi ngono!
    1. nicollider
      +3
      10 2014 Juni
      saiki lagi nulis "vyser" kuwi
  10. -WAYANG-
    +1
    10 2014 Juni
    Ana gandum sing sehat, nanging aku ora setuju karo akeh ...
    + utawa - Aku ora bakal sijine ...
    1. +1
      10 2014 Juni
      gandum, sing, nanging isih minus hi
  11. HROM5966
    -8
    10 2014 Juni
    Aku setuju 100 persen karo penulis.
  12. + 11
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut kontroversial banget. Iku misale jek pikiran sehat, lan peduli kanggo wong, nanging ...
    Iku worth njawab pitakonan: sing pisanan njupuk? Sapa sing wiwit nyerang, nggunakake kendaraan lapis baja, senjata sing ora entheng, penerbangan - nglawan bangsane dhewe? Lan kabeh dadi luwih cetha: ora kabeh milisi, lan ora malah strelkovtsy. Lan, mulane, dheweke duwe hak nanggapi.
    Lan saiki - sawise Odessa, Mariupol, pamboman Donetsk, Luhansk, karusakan saka Slavyansk - kepiye sampeyan bisa ngapura kabeh iki? Apa Strelkovite bisa sukses tanpa dhukungan saka populasi? Ora, padha ora bisa. Yen, tinimbang Garda Nasional, padha teka ing Slavyansk (Donetsk, Luhansk) kanggo rembugan kawicaksanan karo wartawan, yen wong-wong mau ndhukung wong-wong mau, Strelkovite ora bakal bisa kanggo nglawan pendapat saka wong.
    Eskalasi konflik tansah ditindakake dening militer rahasia. Padha mung kudu mandheg murub. Yen sampeyan kuwat, miwiti dhisik. Nyalahke Roman-Strelkov kanggo kabeh iku bodho. Aku metu saka gubug, lunga gelut... Kowe eling? Nanging ana sawetara wong sing kaya ngono, lan ora bisa mengaruhi pendapat umume.
    Lan struktur politik, perjanjian, federalisasi-desentralisasi kabeh sekunder. Nanging wong bakal bisa, bakal padha arep manggon ing negara ngendi padha ora ngrungokake pendapat saka wong, nanging langsung miwiti njupuk?
    1. Gluxar_
      -2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka andj61
      Iku worth njawab pitakonan: sing pisanan njupuk? Sapa sing wiwit nyerang, nggunakake kendaraan lapis baja, senjata sing ora entheng, penerbangan - nglawan bangsane dhewe? Lan kabeh dadi luwih cetha: ora kabeh milisi, lan ora malah strelkovtsy. Lan, mulane, dheweke duwe hak nanggapi.

      Sampeyan ora kudu nggabungake kabeh. Sapa sing miwiti dhisik? Punika pitakonan utama. Ana rong beda liyane - protes tentrem, sanajan karo penyitaan bangunan administratif, lan kraman bersenjata. Ora ana pembantaian lan ora ana alesan sing jelas kanggo miwiti konfrontasi bersenjata. Nalika kelompok Banderlog moyoki Rusia, padha diwutahake banyu ing timbangan donya Rusia ... padha nyedhiyani latar kanggo intervensi kamanungsan lan nyuda panguwasa Kyiv wis ora sah. Carane akeh tumindak teror kuwi ana? Akeh, nanging akun kasebut dadi puluhan. Pira wong mati? Unit. Lan saben kasus nggawe geger lan permusuhan marang junta Kyiv.
      Tragedi ing Odessa kedaden amarga wedi Banderlogs yen kahanan ing DPR lan LPR bakal mbaleni maneh. Nanging iki kedadeyan nalika kothak pandora wis mbukak. Lan apa dina iki? Gunggunge sing tiwas wis atusan, lan saiki wis ora jelas sapa sing jahat. Amarga loro-lorone nggunakake senjata lan malah artileri. Lan ora ana sing peduli babagan keseimbangan kekuwatan maneh, amarga loro-lorone pengin gelut ... dheweke entuk. Nanging saiki dheweke dumadakan pengin Rusia melu perang, kaya bocah cilik ... Rusia, sadurunge iki, mutusake kanggo "menembak ing Crimea", kanggo wong diwasa tanpa getih. Lan dheweke pengin dheweke bali menyang brawl yard.
      Lan Kulon ngadeg lan mringis ... iku ora tekan ing kahanan iki. Lan kenapa Rusia kudu diganti ing kahanan kaya mengkono. A provokasi karo referendum ... Putin kabuka takon kanggo "nunda iku." Nanging sapa sing paling pinter? Dadi saiki merengek, sing paling pinter supaya tumindak nganggo pikirane dhewe. Rusia anyar durung digabung lan ora ana sing bakal nggabungake, kajaba sing nggawe. Ayo padha miwiti tumindak, nanging kudu ana siji saham ing meja - iki "Novorossiya", lan ora paket hak istimewa "Novorossiya - bali saka Crimea - Rusia - NATO ing tapel wates kita."
      Ana cara lan cara perjuangan, kahanan ora kritis. Nanging Rusia ora kudu ditarik menyang perang.
      Miturut cara, Rusia wis kebak claims saka "patriot", kang wis ngaruh mengaruhi motivasi wong lan pangarepan. Lan ing ngendi, nyatane, perlawanan Odessa, Nikolaev, Kherson, Kharkov lan Dnepropetrovsk? Where kraman Russian iki? Yagene saka 25 wong nentang junta Kyiv loro divisi saben 000 wong? Apa sirkus absurd iki? Lan Rusia kudu disalahake lan "nggabungake dhewe" lan kudu miwiti perang termonuklir karo kabeh jagad ... Iki minangka kamenangan utama para troll lan pengkhianat, tesis banget yen "Rusia gabung."
      Sawise kabeh, dadi jelas kanggo kabeh wong yen Amerika Serikat sing ngiris sekutu - iku kamenangan kanggo Rusia. Dina iki, analis sing pengin equalize moral saka kabèh Rusia lan Amerika Serikat, kang ora ditrima kanggo kita.
      1. Komentar wis dibusak.
  13. +2
    10 2014 Juni
    Sapa sing paling mbengok babagan troll? ...
    1. Ivan Petrovic
      +1
      10 2014 Juni
      ya, penulis mung hamster pedrosovsky
  14. +6
    10 2014 Juni
    Kabeh kesimpulan kasebut ing artikel kasebut bakal apik, yen ora ana kerugian lan pengungsi. Luwih saka 3000 tiwas ing loro-lorone, luwih saka 35000 pengungsi.
    Lan kanthi kehadirane saiki, iki minangka demagoguery. Iku Putin sing ngandika: "Rusia ora ninggalake dhewe!"
    Lan ing sangisore "Maju" iki, perang pembebasan diwiwiti ing Kidul-Wétan!
    Banjur dumadakan dadi ora bisa mbantu kanthi teknis lan senjata, sanajan Amerika sing padha mbukak mbantu oposisi Siria sing padha. Lan ana kapercayan manawa ana wong ing pamrentahan mung nindakake amarga wedi karo sanksi pribadi (lan sanksi tartamtu saka ekonomi oligarki individu).

    Aku yakin manawa wong biasa, utamane generasi luwih saka 35, siap ndhukung lan ngadeg kanggo pakurmatan Rusia lan tahan nganti pirang-pirang taun. Lan sing luwih enom, kita bakal ngyakinake sing luwih enom, iki anak lan putu.
    Kajaba iku, Rusia duwe lemak, lan dana stabilisasi lan cadangan emas. Malah Khodorkovsky ragu-ragu babagan pengaruh sanksi jangka pendek. Lan sampeyan ora bisa nyalahake dheweke kanthi tresna marang Rusia.

    Salajengipun, subsidi ATO (operasi anti-teroris) dening Gazprom kita, kanthi ekstensi bola-bali, nandheske maneh. Saben dina injeksi gas gratis: iki 20-30 yuta dolar. Lan ana kapercayan manawa sawetara gas iki dipindhah kanthi tenang dening rezim ing luar negeri. Amarga durung ana silihan nyata, nanging pensiun wis dibayar, lan iki atusan yuta dolar.

    Saben dina ATO - 3-5 yuta dolar. Lan njupuk menyang akun losses ing peralatan lan tenaga, iku kabeh 30. Lan Strelkov malah ora cukup kanggo Doctors lan obat-obatan. Lan saben dina bantuan "sedulur" kuwi (wiwit saka statements saka pimpinan kita lan pungkasan, apa ana kanggo ndhelikake - utang kanggo regime lan perang Kyiv nglawan Rusia) mung njupuk Welasan nyawa, ngrusak apa wis angsal. liwat taun. Mesthine, ing skenario iki, ora ana Rusia Anyar ing Odessa utawa ing Nikolaev. Lan wong-wong kita sing wingi ana ing sisih Rusia kanthi jiwane bakal ngremehake saiki. Lan sesuk, - sesuk "kawanan rawa" bakal diterusake lan didhukung

    Carane tumindak: - Mateni gas kanggo Kyiv, menehi saran kanggo Eropah kanggo ngutangi marang keamanan pipa gas (supply kontrol lan keamanan), mbayar tranches diangkah kanggo utang Kyiv. Iki bisa ditindakake kanthi politik lan praktis. Iki minangka produk kita lan hak kita kanggo nuntut utang.
    1. -1
      10 2014 Juni
      Apik banget, Deff.
      Lan bab wong mati, lan pengungsi (kita bakal Feed iki). Nanging babagan
      Kajaba iku, Rusia duwe lemak, lan dana stabilisasi lan cadangan emas.
      goyang – hodorok ora mikir.

      "Pipa" bakal ditangani tanpa sampeyan. Wis suwe, ojo bodho. Iki uga ngormati ing EU, yen ora, padha ora bakal twitched ("show" ing Normandia).
    2. Gluxar_
      -2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Deff
      Kabeh kesimpulan kasebut ing artikel kasebut bakal apik, yen ora ana kerugian lan pengungsi. Luwih saka 3000 tiwas ing loro-lorone, luwih saka 35000 pengungsi.

      Lan pitutur marang aku carane akeh sing tiwas utawa pengungsi sadurunge perjuangan bersenjata detasemen Strelkov diwiwiti? Apa iku kudu rampung?
      Kutipan saka Deff
      Lan kanthi kehadirane saiki, iki minangka demagoguery. Iku Putin sing ngandika: "Rusia ora ninggalake dhewe!"

      Kanggo acara apa dheweke ngomong iki? Apa iku sinyal sing wis diatur? Sampeyan sculpt sawetara mitos. Putin minangka ahli strategi lan ngerti kahanan kasebut, lan babagan South-East, dheweke ujar "nunda referendum." Wis, ora ana liyane.
      Lan maneh pitakonane dhewe-dhewe...Endi Dhewe? Endi 7 sampeyan dhewe? Aku ora weruh wong titik-blank, Aku ndeleng perang 000 Spartans. Lan mekaten. Nanging kabeh wong ngerti carane perang iki rampung. Lan kamenangan utama ing kene ora ana ing paprangan, nanging ing ati. Lan yen sampeyan ngelingi, mung pati heroik sing bisa ngunggahake massa ... nanging kurban iki perlu. Tsar Leonid nelpon tanggi kanggo bantuan? Dheweke malah ninggalake wong-wong sing nganggur mlaku-mlaku ing preian lan mati dhewe. Iku langgeng dheweke.
      Kutipan saka Deff
      Aku yakin manawa wong biasa, utamane generasi luwih saka 35, siap ndhukung lan ngadeg kanggo pakurmatan Rusia lan tahan nganti pirang-pirang taun. Lan sing luwih enom, kita bakal ngyakinake sing luwih enom, iki anak lan putu.

      Kanggo sapa sing kudu berjuang? Apa sampeyan ora ngerti apa sing kedadeyan? luwih gampang kanggo ngevakuasi 300 wong menyang Rusia, kaya sing kedadeyan karo Berkut, tinimbang njaluk wong Afghan sing ora ana sing ngerti.
      Kutipan saka Deff
      Salajengipun, subsidi ATO (operasi anti-teroris) dening Gazprom kita, kanthi ekstensi bola-bali, nandheske maneh. Saben dina injeksi gas gratis: yaiku 20-30 yuta dolar

      Lan sampeyan bisa mbayangno manawa 46% ekspor Rusia menyang Eropa ngliwati Ukraina. Bisa uga tunyuk durung dipateni, iki isih ora ndhukung ATO, nanging nylametake nyawane wong Rusia ing negarane dhewe. Contone, ing endi wae dokter dibayar lan peralatan anyar diwenehake menyang rumah sakit, lan nyawa disimpen kanggo bocah cilik ... urip Rusia. Lan padha nylametake atusan nyawa saben dina, amarga ana dana kanggo program kasebut. Lan ora ana freebie ing gas, kita nuduhake kabeh donya posisi sing bener, ora mateni tunyuk kaya histeris saka Kyiv karo moratorium ing sumber komponen militèr. Iki minangka posisi kekuwatan lan kekuwatan gedhe, kita netepi kewajiban kita. Iki kekuatan Rusia - ing bebener. Nanging ana watesan kanggo kabeh, dina iki negosiasi gagal lan wis saka 11 padha bisa mateni tunyuk. Dadi aja nyampur kabeh.
      Kutipan saka Deff
      Lan Strelkov ora cukup kanggo dokter lan obat-obatan

      Amarga dheweke dudu ahli strategi lan tumindak "kanthi acak", iki masalahe. Yen kraman wis diatur kanthi bener, pos-pos perbatasan langsung dicekel, pasukan keamanan dhewe diangkat, lan liya-liyane. sing bakal dadi kamenangan MILITER cepet ... dina iki kemungkinan ilang, Sepur kiwa, nanging ora liwat fault saka Rusia. Lan liwat fault saka wong-wong sing padha cepet-cepet lan dipigura everyone karo incompetence.
  15. +1
    10 2014 Juni
    Wangsulan: Bab ingkang pisanan aku bakal narik kawigaten manungsa waé kanggo wong iku trolls regrouped sawise Gagal pungkasan taun, nyiapake manual latihan anyar lan maneh wiwit poop ing otak kita bebarengan. Saiki dheweke kerja luwih licik, mula aja santai pikiran lan aja nyerah marang provokasi. Tembung emas! Nanging kabeh artikel mung mbantah!
    1. Gluxar_
      -2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Deff
      Lan wong-wong kita sing wingi ana ing sisih Rusia kanthi jiwane bakal ngremehake saiki. Lan sesuk, - sesuk "kawanan rawa" bakal diterusake lan didhukung

      Lan iki minangka tujuan utama CIA lan Kulon, lan dheweke entuk kanthi apik amarga provokasi Strelkov lan liya-liyane kaya dheweke. Sing masalah - "dalan menyang neraka wis diaspal karo niat apik."
      Kutipan saka Deff
      Carane tumindak: - Mateni gas kanggo Kyiv, menehi saran kanggo Eropah kanggo ngutangi marang keamanan pipa gas (supply kontrol lan keamanan), mbayar tranches diangkah kanggo utang Kyiv. Iki bisa ditindakake kanthi politik lan praktis. Iki minangka produk kita lan hak kita kanggo nuntut utang.

      Apa ora persis apa sing kedadeyan? Iku mung ora rampung histeris. Rusia nuduhake yen wis siyap kanggo negosiasi lan Eropa ndhukung kita kanthi tepat amarga kita ora langsung mateni katup. Negosiasi gagal, saiki ditutup. Lan kita bakal mbalekake kabeh. Nanging Strelkov ora ana hubungane karo iki, yen dheweke wis tampil luwih apik kanggo mangsa, asil bakal beda. Pedunung Ukraina kudu ngrasakake kabeh kabungahan saka dalan sing dipilih utawa dileksanakake kanggo bali menyang Ibu Rusia kanthi semangat gedhe. Nanging provokasi militèr ngowahi kabeh, iki minangka kegagalan ageng ing Kidul-Wétan.
  16. Hyperboreec
    0
    10 2014 Juni
    Aku setuju yen ora ana dhukungan mayoritas. Wong-wong DPR lan LPR ora padha nglumpuk. Lan padha bakal padha kumpul rapat umum sing cara kanggo 700 ewu, sampeyan ndeleng, lan EU wis katon cahya sethitik lan Kyiv abo-s-r-a- - -s-i saka akeh wong, lan Rusia mbantu - ngerti sing ana pro- warga Rusia.
    1. Gluxar_
      -1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Giperboreec
      Aku setuju yen ora ana dhukungan mayoritas. Wong-wong DPR lan LPR ora padha nglumpuk. Lan padha bakal padha kumpul rapat umum sing cara kanggo 700 ewu, sampeyan ndeleng, lan EU wis katon cahya sethitik lan Kyiv abo-s-r-a- - -s-i saka akeh wong, lan Rusia mbantu - ngerti sing ana pro- warga Rusia.

      Komentar pisanan sing masuk akal. Wong ndeleng kabeh gambar minangka wutuh, lan ora mung kaya sing dikarepake.
      Saliyane kita, ana liyane 7 wong lan saben wong duwe gagasan dhewe. Kita butuh tumindak lan fakta sing nyata, dudu kepinginan warga individu.
    2. Komentar wis dibusak.
  17. nicollider
    +2
    10 2014 Juni
    kg / am, penulis gumantung ing data sing ora bisa dipercaya lan, mulane, nggawe kesimpulan sing salah. Penulis Alexander Rodonov, apa sampeyan Cossack sing salah ditangani?

    kaya sing dikandhakake kanthi bener, iki mung siji sing bener - troll mundur, kumpul maneh lan nyerang maneh
    1. Gluxar_
      -4
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: nicollider
      kg / am, penulis gumantung ing data sing ora bisa dipercaya lan, mulane, nggawe kesimpulan sing salah. Penulis Alexander Rodonov, apa sampeyan Cossack sing salah ditangani?

      Carane data? Apa sampeyan duwe sumber sing luwih dipercaya? Tuduhna gambar protes massal warga DPR lan LPR marang junta Kyiv. Kesetiaan penduduk lokal lan aktivitase minangka faktor utama lan sumber daya utama kanggo owah-owahan apa wae. Iku ora ana sayangé.
  18. MaxPotan
    +4
    10 2014 Juni
    Tangis lan snot sing terus-terusan babagan "saluran" Novorossia nggumunake. Para rawuh ingkang minulya, perang modern punika boten namung panyebaran wadyabala ingkang bodho lan heroik. Strelkov kanthi panjaluk lan Moskow kanthi bisu nanggepi kanthi apik tinimbang NATO. Lagi diputer maneh. Apa sampeyan pengin mbabarake Rusia minangka agresor? Minangka wong ngomong - "nyokot!" Kangge, milisi Novorossiya nembak helikopter ... Saka apa? Saka bedhil piala mbah? Kanggo sawetara alasan, Amerika Serikat ora trompet babagan "bocor", nanging pimpinan layanan intelijen dicopot. Penulis artikel kasebut bener yen troll ngluncurake serangan gedhe marang kelemahane Putin. Sing ngerti carane mikir ora weruh kekirangan lan "nguras" nanging kawicaksanan. Sawetara wektu bakal liwati lan Novorossiya bakal dikuatake minangka sawijining independen ... banjur kita bakal weruh.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka MaxPotan
      Strelkov kanthi panjaluk lan Moskow kanthi bisu nanggepi kanthi apik tinimbang NATO.

      -Inggih, NATO durung kalah, nanging propaganda Barat ngethok ilat.
  19. +2
    10 2014 Juni
    Penulis kanthi jelas ujar manawa sadurunge njupuk mesin, sampeyan kudu golek pendanaan. Kaya Maidan, sektor sing bener. Sampeyan kudu nyiapake kanthi apik, kanthi tembung liya, kanggo mikir babagan operasi kasebut. Lan otak kudu ing negara liya. Banjur bakal luwih gampang disalahake. Dadi wong-wong padha munggah, ana wong sing wiwit nulungi. kangelan. punika, ora bisa. Aja nyalahke Putin, dheweke tanggung jawab kanggo negara gedhe. Apa sing bisa lan kudu ditindakake.
    1. -2
      10 2014 Juni
      Ya, Kyiv ora bisa kuwatir babagan pendanaan, mung mboko sithik mbuwang gas gratis sing disimpen ing luar negeri. Lan Strelkov, ya, dheweke pancen licik. Dheweke kudu golek pendanaan dhisik. Amarga Perang nglawan dheweke wis dibiayai, diduga kanthi ora sengaja, nanging dening kita!
      1. Gluxar_
        +1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Deff
        Ya, Kyiv ora bisa kuwatir babagan pendanaan, mung mboko sithik mbuwang gas gratis sing disimpen ing luar negeri. Lan Strelkov, ya, dheweke pancen licik. Dheweke kudu golek pendanaan dhisik. Amarga Perang nglawan dheweke wis dibiayai, diduga kanthi ora sengaja, nanging dening kita!

        Sampeyan salah siji amatir utawa troll. Sampeyan ora bisa ngeculake gas. Ana kontrak Rusia-EU lan Rusia-Ukraina. Kabeh gas dijupuk menyang akun ing wewatesan OUR. Kasunyatan manawa wong-wong Ukrainia ngompa gas saka fasilitas panyimpenan ing jero lemah bakal dadi beban sing abot nalika musim dingin, nalika kudu dikirim menyang Kulon. Kasunyatan yen Kyiv nyolong dina iki. kita mung ing tangan. Utang saya akeh lan kerentanan Eropa saya tambah akeh, dene Rusia ora nglanggar kewajibane. Menapa malih, minangka wong Eropah dadi luwih accommodating, kita bakal bisa kanggo tagihan kontrak kanggo shortfalls ing periode sadurungé. Lan iki ora 4 milyar, nanging luwih saka 16 milyar dolar. Kita mung bisa njupuk kabeh Novorossia kanggo utang, tanpa siji dijupuk ... yen kita menakake kabeh proses. Nanging mung kudu ngenteni ... saiki kabeh wis diurapi getih lan ora gampang banget.
        1. 0
          10 2014 Juni
          Ya, aku ora peduli ing endi sing dianggep, utang ora owah, titik kasebut Kyiv saiki duwe dhuwit kanggo perang, sing dikarepake bisa menang. Lan dheweke ngedol utawa ngobong kanggo dadi panas, kanthi pembayaran dening populasi, ora masalah maneh. Sing penting yaiku saiki kita ngurmati perang - kita, kanthi gas sing ora dibayar!
  20. yesipov1979
    -2
    10 2014 Juni
    Aku setuju karo penulis artikel. Ana rong masalah utama ing kene.
    1. Ora ana kepastian yen populasi Donbass pengin dhukungan lan Rusia umume.
    2. Sawise miwiti perang, kita bakal kelangan Ukraina ing salawas-lawase lan mesthi bakal dijupuk menyang NATO. Putin ngerti apa sing ditindakake. Sawise kabeh, tujuane dudu DPR lan LPR, nanging kabeh Ukraina! Tugas kita yaiku mulihake kekaisaran, kabeh jagad Rusia, bisa uga ing mangsa ngarep kita bakal ngumpulake kabeh Slav.

    PS Liyane bab, yen wong pengin perang, supaya wong menyang Strelkov, kang bakal menehi Kalash, mbuktekaken kanggo saben wong carane nindakake. Lungguh lan nulis, maju perang!
    1. Gluxar_
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan: yesipov1979
      Aku setuju karo penulis artikel. Ana rong masalah utama ing kene.
      1. Ora ana kepastian yen populasi Donbass pengin dhukungan lan Rusia umume.

      Iki masalah paling gedhe. Sanksi lan omong kosong kuwi minangka rega cilik kanggo mbayar bali lan kawilujengan Dhewe. Nanging ana sawetara wong. ana freeloaders sing bakal ngulungaké ing kesempatan pisanan, padha wis ngiyanati piyambak. Padha njupuk ing wong, lan padha njagong lan goyang. Aku ora pengin mati kanggo iki. Mung kanthi tumindak lan kekarepane dhewe-dhewe bisa mbuktekake yen dheweke duweke dhewe.
  21. Tanyusha
    +1
    10 2014 Juni
    Sampeyan kudu diakoni manawa penulis bener ing konsep umum - evolusi luwih apik tinimbang revolusi. Luwih apik akeh bocah tinimbang mati heroik ing barikade. Luwih apik bisnis sing kuwat tinimbang nasional, nanging ora kuwat. Internasionalisme tentrem luwih apik tinimbang perang nasional. Kabeh kudu sinau saka panguwasa wicaksana - Stalin, ing siji wektu, senadyan karusakan, dikirim prajurit kesel nanging experienced liwat 12 ewu kilometer kanggo perang karo Jepang. Kanggo ngreksa gene pool negara tanpa getih. Lan uga, cepet lan cepet banget menang. Dheweke duwe wektu nalika dheweke kudu nutup ngarep karo awak, nanging nalika pilihan muncul, dheweke milih masa depan sing sehat lan akeh kanggo negara. Putin VV langsung ngerti yen sawise referendum kabeh wong bakal cepet-cepet takon Federasi Rusia kanggo kawilujengan, amarga wis milih. Nanging politik donya dudu keadilan kothak wedhi anak. Kabecikan kudu nganggo untu utawa ora bakal. Politik donya minangka perang kanggo sumber daya, barang, bandha, lan mung pungkasan nanging paling ora, kanggo kaadilan, kabecikan lan kamulyan. Kabeh sing jujur ​​cepet-cepet diuntal dening sing kuwat.
  22. -2
    10 2014 Juni
    lan apa penulis sing pinter !!! lan saiki kanggo pikiran iki wong - wong dhewe - bocah, wanita - padha mati .... didol ...
  23. 0
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut hard ditulis. Sawetara titik bener.
    "Rusia ngirim pasukan menyang Crimea? Ora. Ana tansah pasukan Rusia ana. Ana dhukungan massa saka populasi ing Crimea. Lan ora ana pasukan Rusia, nanging "wong ijo cilik. "Iki subtlety saka pamindhahan, lan Empu. asil sing menang. Kahanan kaya mengkono ORA ana ing DNR lan LNR". Aku setuju - iki jawaban kanggo nangis sing Crimea dijupuk, nanging ing kene kita ora bisa - kahanan dhasar beda.
    "Deleng kabeh acara ing perspektif sajarah. Dina iki kita minangka benteng pungkasan saka kamanungsan lan nilai tradisional. Kita minangka peradaban sing unik, lan kita kudu urip" - ​​uga, iki akeh banget: Timur meh kabeh unik. peradaban, lan ana akèh negara sing nentang filsafat Western.
    Dene pranataning wadyabala: rayi kula ngladosi setaun kepungkur. Ayo ngomong saiki dheweke ngladeni. Lan yen saiki ana obrolan babagan dheweke arep perang ing sisih wetan Ukraina, aku bakal nglawan. Lan dheweke mung siji kasus - yen dheweke dadi SUKARELAWAN. Tegese, yen iku pilihane, dheweke kudu menehi risiko urip kanggo ide kanthi pilihane. Nanging sing nggumunake: saiki dudu tentara Rusia biasa sing perang ing kana, nanging SUKARELAWAN.
    Strelkov: kene sampeyan bisa guess kanggo sasi (lan matur nuwun marang Gusti Allah). Dheweke dadi pahlawan tanpa diskusi. Nanging ana pitakonan: yen dheweke miwiti kabeh kanthi sukarela lan wong saka wong - kepiye dheweke mungkasi ing Slavyansk (kayane ana babagan gas shale ing kana .....) lan kepiye carane bisa ngremukake. akeh Natsiks karo losses relatif cilik ? Yen dheweke wong sing bener, mula dheweke 100% nindakake perang informasi - mungsuh sing bisa ditebak yaiku mungsuh sing wis mati. Aja percaya kabeh sing ditulis.
  24. +2
    10 2014 Juni
    Aku setuju karo penulis sing ora cukup suwara, nanging akeh titik, utamane babagan disorganisasi lan inersia ing DPR, utamane para panambang, sing bener. LPR tumindak minangka mekanisme sing kurang luwih holistik, DPR iku sapa wae, ora ana pusat kontrol siji. Kasunyatan saka shelling pangkalan panyimpenan tank ing Artemovsk, 3 tembakan saka peluncur granat lan kabeh iku minangka indikatif. kajaba Slavyansk lan pinggiran kutha, loro-lorone wedi ngeculaké getih. Crita sing lendhut banget karo batalyon VOSTOK lan komandone, umume ora ana tumindak sing nemtokake kanggo mbangun negara republik kasebut, ngenteni paman utawa priyayi.
    1. +1
      10 2014 Juni
      Ana anggepan gedhe yen DPR wiwitane disusun minangka proyek Akhmetovsky kanggo nguatake pengaruh ing Kiev lan saiki dipeksa mbangun maneh ing dalan, amarga ing kahanan kaya mengkono sampeyan ora bisa mbantah wong.
    2. +2
      10 2014 Juni
      Warga Luhansk umume gedhe. Ing DPR, sampeyan ora bakal ngerti sapa sing tanggung jawab.
  25. kirill777
    -4
    10 2014 Juni
    Streltsov - sampeyan pahlawan, terus anggere sampeyan bisa, terus, sajarah ora lali ...


    Rusia nggabungake Ukraina Wétan menyang Kulon,
    ing kene padha nyuwek-nyuwek. Ukraina wis suwe ngliwati garis 08/08/2008,
    kaya Georgia. Rusia pura-pura mung "blather",
    sawise kabeh, sampeyan kudu nindakake soko ing ngarepe para rawuh?
    Slavyansk, Kramotorsk lan liya-liyane bakal dibubarake ing lemah lan bakal
    mangsa apik kanggo "bandit barat shale"
  26. +3
    10 2014 Juni
    Sampeyan bisa downvote tightly - nanging aku setuju karo penulis. Saiki kita ora butuh perang, utamane kanggo perkara sing ora kita yakini. Ayo Parashenko nyoba ngrusak Urkaina - kita bakal ngumpulake kanthi ati-ati. Bakal luwih jujur. Sadawane dalan, ayo nyelehake Kasur ing ngisor plinth - supaya bisa munggah nganti suwe banget. Aja lali yen kapentingan kasur saiki maju ing Urkain.
    1. +1
      10 2014 Juni
      Poroshenko minangka bayangan sing jelas babagan alignment pasukan ing Ukraina: primacy oligarki ing "mooing" saka wong, saka kang ora cetha apa iku kanggo utawa nglawan.

      Elek yen ambruk. Nanging iki dalane lan kudu dilewati dhewe. Bakal ana dina, bakal ana panganan.
  27. +4
    10 2014 Juni
    Aku maca komentar ing artikel kasebut, kanthi ati-ati maca artikel kasebut dhewe. Aku ora bakal upvote utawa downvote, sanadyan artikel utawa komentator (kanak-kanak minangka tandha plus tandha minus). Aku mung arep takon siji, oke, ayo nggawa pasukan, banjur apa? Apa kita arep menyang Kiev? Dadi iki perang, purun, lan perang normal kuwi (lan ora perlu kanggo pirembagan bab kasunyatan sing dill ora duwe apa-apa lan liyane blah blah blah). Iki perang, lan perang penaklukan. Ukraina resmi diakoni minangka negara, ta? Dadi pendhudhukan iki, kanthi kabeh sing ana. Lan iku naif kanggo pracaya karo pangembangan acara kuwi - Ukraina bakal tenang, tiba ing pasuryan lan nyanyi odes kanggo Rusia - minangka liberator. Ing kahanan iki, kontrol Ukraina minangka subyek saka Rusia kudu rampung dening cara sing paling kenceng, amarga ing sisih kulon padha - bakal ana tengah Bandera (Nazi) lemah - generously disponsori saka luar negeri. Lan konfrontasi sing dawa bakal diwiwiti. Lan mung kanthi nggawa pasukan menyang Kidul-Wétan, kita ora bakal entuk apa-apa, kita mung bakal ngeculake tangan Kulon (yaiku sing diupayakake), ora bakal ana perang donya, nanging kekacauan lokal. dijamin. Akibaté, prasarana bakal rusak, produksi bakal mandheg, nomadisme wong bakal diwiwiti (kenapa manggon ing kehancuran, luwih gampang ninggalake kanggo kita), lan wong-wong sing gagah bakal ditarik ing kana. Bisa uga negara-negara sing ndhukung kita bakal nyingkiri kita. Banjur impen Obama babagan isolasi lengkap kita mesthi bakal kelakon.

    PS Iku mung padha ing ngendi wae, ayo ngirim pasukan, sijine Putin isin lan liya-liyane. Nanging ora ana jawaban ing ngendi wae - apa sabanjure? Dadi aku takon - apa sabanjure? Sapa Poroshenko lan rombongan paranoid, spesialis Kulon ngadeg ing mburi, lan dheweke narik senar. Dheweke kudu mbales Crimea, lan kabeh sing kedadeyan minangka akibat saka iki.
  28. +3
    10 2014 Juni
    Aku maca artikel.
    sinis.
    ...
    Entuk, jujur, para obyektif.
    Kanggo argue kaya iki luwih gampang kanggo ngremuk bayi ing cradle. Wong-wong sing padha lair iku salah.
    Lan sawise strangulation massa bayi - sijine peluru ing bathuk.
    Amarga kita kabeh mati.
    Dadi kenapa ngrokok langit?
    ....
    Iku pancene ora bakal menehi peduli yen ora kanggo tembung saka Presiden kita, "Rusia ora nilar dhewe", "Yen kaya iki wiwit ana, banjur kita ..... uhhh."
    Nganti saiki, piye wae, Vladimir Vladimirovich ora katon ing balabolisme. Kosok baline, aku bakal ngomong.
    Malah kapal selam nuklir "Kursk" - klelep. mung.
    Rawuhipun delegasi saking DNR lan LNR...suwun...
    Biaya siji tembung GDP - NO - lan kabeh gerakan protes iki bakal rampung sadurunge diwiwiti.
    Lan saiki - "sanajan mandul, nanging calved." IBO inersia.
    Aku mikir.
  29. 0
    10 2014 Juni
    Ayo perang paling ora sepisan nalika kita 100% siap. Dina iki kita ora 100% siyap, tegese kita kudu mbayar maneh kanggo kekurangan kesiapan karo urip kita. Lan urip kita larang banget, amarga kita mung sithik.

    iku mung kedaden sing bek ora tau, Aku mbaleni NATE, padha 100% siap. lan kita ana ing posisi kanggo mbela kapentingan lan wates kita. tansah, tansah ana pasukan sing ngontrol tingkat siyap lan ora ngidini kanggo tekan maksimum. nanging wong Rusia duwe sipat siji. diwenehi unpreparedness kita, kita duwe sumber daya mobilisasi kolosal. kita wis sinau. kita bisa ngatur squabble antarane awake dhewe, nanging mung mungsuh NYATA sing muncul, iku kabeh. kabeh dilalekake ing antarane awake dhewe nganti pucuk pungkasan ing peti mati dipalu menyang mungsuh
    1. 0
      10 2014 Juni
      Nalika sampeyan "nyiapake" sampeyan bakal dikepung.
  30. +4
    10 2014 Juni
    Kita wis teka!
    Miturut penulis, wong saka "kepentingan egois" pisanan ninggalake kulawargane tanpa mata pencaharian, kerja ing tambang, lan banjur mati ing serangan!
    Lan penulis, nyopot driji menyang keyboard, bakal ngerti lan ngadili apa iki wong sing nulungi dheweke.
    Semono uga sing bisa dikandhakake babagan dheweke. Dheweke ora bakal nulungi perang! Nanging, bakal direkam ing gadget lan diunggah menyang Internet kanthi komentar:
    Ayo ngomong apa sing kedadeyan ...
    Yagene maca iki lan nonton ing TV uga njijiki carane negosiasi masalah gas ditindakake?
  31. Andrey82
    +1
    10 2014 Juni
    Aku ngusulake kanggo penulis garis kasebut, uga pimpinan negara sing dipimpin presiden, kanggo mangsuli pitakon - Napa peralatan militer ditransfer saka Crimea menyang junta (kalebu batalyon tank T-64 kanthi apik, miturut militèr Ukraina)? Ora katon bodho, banjur apa?
    1. +2
      10 2014 Juni
      Siji langkah maju, rong langkah mundur.
      Delengen pawarta.
  32. nicolai64
    +5
    10 2014 Juni
    Aku sijine minus ageng ing artikel, awit penulis iku khas "burung unta" nempel sirah ing wedhi, anggere padha ora ndemek kula! Mesthi, sampeyan ora bisa ngirim pasukan, sing ketoke lagi rampung. Mung asil bakal iki: SE bakal rusak, amarga. kekuatan isih ora cukup. Populasi sing isih ana bakal ditembak (perang bakal ngilangi kabeh, nanging ora ana sing ngontrol junta, apa wae sing dikarepake, contone: ing Kr. Liman, wong sing isih padha ditembak), sing bakal dikunjara, ing cendhak, padha bakal ditindhes. Saindhenging wilayah Ukrainia saiki bakal ana rezim sing dikuwasani dening junta. Kabeh upaya kanggo ngganti soko bakal ditindhes banget (kaya saiki ing Odessa sawise 2 Mei utawa ing Dnepropetrovsk). Alami, negara bakal dikontrol saka Kedutaan Besar AS (sing wis kedadeyan). Luwih, ing setahun utawa rong taun, cedhak tapel wates karo Rusia, ing Kharkov, Chernigov, Lugansk sing padha, tutup kasur bakal nyelehake misil kanthi wektu penerbangan 7-8 menit menyang obyek penting ing Rusia. Kanggo nanggepi, Rusia bakal dipeksa kanggo nyelehake rudal ing sadawane kabeh tapel wates karo Ukraina, mung serangan preemptive wis ilang. lan introduce regime visa, senajan bakal menehi sethitik, diwenehi dawa gedhe tenan saka tapel wates umum. Kabeh langkah kasebut bakal mbutuhake pangeluaran gedhe kanggo persenjataan lan pengaturan tapel wates, sing mesthi bakal nyebabake ekonomi kabeh negara. Akibaté, Rusia bakal duwe negara mungsuh ing cedhak wates karo kabeh jalaran. Lan sing paling Jahwéh, liyane Piece saka tanah Slavic bakal ambruk mati saka Rusia, kang irreversibly bakal kenek gambar padha negara. Dadi saiki pitakonan? Apa ora luwih gampang kanggo langsung ngethok sirah Nazi lan ora duwe masalah ing kene, tinimbang ninggalake kaya saiki. Ya, inersia populasi SE lemah lan ing massa sawijining populasi ora pengin perang. Lan Gusti Allah ngalang-alangi, lan sampeyan bakal duwe kahanan sing padha, contone, ing Rostov utawa Belgorod, akeh wong sing pengin mati kanggo tanah air bakal langsung baris munggah? Nalika sampeyan Chechnya, ana sing ora katon utamané gelem perang ana tanpo pekso! Mulane, ora perlu meksa ora tanggung jawab saka populasi. Dheweke ngenteni pitulungan, amarga dheweke wong biasa sing tentrem. Lan bantuan saka pepadhamu sing kuwat, lan Strelkov minangka kanca sing apik, sanajan sampeyan duwe pahlawan sing nekat. Aku Wigati kang ora perang kanggo dhuwit! Tanpa dheweke, kabeh bakal ambruk suwe banget. Dadi, apa sing kedadeyan saiki ing Ukraina uga sampeyan, utawa luwih, bakal mengaruhi sampeyan mengko. Lan yen sampeyan njagong lan ngenteni lan nggawa metu, kaya sing sampeyan ucapake, akeh rapat umum, mula infeksi iki bakal nyebar banget, mula bakal kasep. Sampeyan ora ngerti apa junta iki. Dheweke dadi luwih wani, amarga dhukungan saka Kulon luwih akeh. Banjur mung mbusak bisa mbantu. Mung bakal ana luwih akeh korban saka sisih sampeyan.
  33. +1
    10 2014 Juni
    Tajem, bitingly ngalahaken ing kuping! Lan bener, akeh sing kudu mikir babagan tembung sing nyenengake!
    Bantahan kontra ing titik 6 kasebut kanthi jelas!
    Lan sampeyan bener babagan trolls. Katon yen dheweke ngganti topeng lan kostum sing cocog karo kahanan, nanging dheweke main miturut skenario sadurunge kanthi pungkasan fragmentasi lan karusakan.
    Saka Rusia.
    Penulis artikel bodho kasebut .... ysh Kholmogorov. Inggih, hormati piyambak warga, purun, kanca!
    Menang perang ora menang perang. Mikir bab perang!
  34. GRUN
    +3
    10 2014 Juni
    Penulis mung strategi kursi ing Cossacks, ketoke outplayed, ora ana kepinginan kanggo malah komentar lan mbantah opus iki ....
  35. BlackBerry
    +3
    10 2014 Juni
    Ditilik saka jumlah komentar ing artikel iki, Glukhar dikirim kene, malah ing pangkat umum kene. Mbok menawa dheweke penulis. Senadyan kasunyatan sing aku wewenang ing syarat-syarat pendidikan, Profesi lan pengalaman managerial kanggo mbantah apa ngandika bab aturan budget, ngira biaya kreteg lan aspèk makro- lan microeconomics liyane, komentar bakal cendhak:

    WELL AND S.U.K.A YOU, MAJOR (c) film "LIQUIDATION"

    Kekacoan iki ora pantes komentar rinci.
  36. ed65b
    +1
    10 2014 Juni
    Penulis iku troll, nyamar, dibangun maneh lan pour banyu. MINUS.
  37. Grigori1976
    +3
    10 2014 Juni
    Trolls pancen wis ngganti taktik. Saiki wong-wong mau "ragu-ragu patriot". Sing seneng takon. Sing utama yaiku mbuwang wiji keraguan. Lan menehi kritik dening situs iki, kerjane.
    Minangka conto saka reformatting saka otak. Kaping pisanan, dheweke menehi conto kasunyatan sing ora penting saka urip negara sampeyan, sing sampeyan sarujuk. Kaya - apa ana korupsi ing Rusia? Mesthi wis. Iku angel mbantah. Banjur framework kanggo sampeyan mboko sithik ditambahi lan sampeyan ngganti tampilan donya rampung tanpa ngelingi. Iki uga kedadeyan ing Ukraina. Saiki Bandera dadi pahlawan lan ngucapake salam ora dadi sampah.

    Bengok babagan sejuta sing lunga menyang rapat umum nyurung awak ing sak panggonan. Kaping pisanan, wong wis lunga lan luwih saka siji yuta. Tindak referendum lan ngumumake pilihane. Ana sing ngeweruhi dheweke?
    Apa wong Eropa ngelingi antrian sing dawane kilometer kanggo milih?
    Ya, yen padha mlaku-mlaku, media Barat bakal nuduhake gambar sing "bener". Diduga, iki minangka pawai kanggo Ukraina sing bersatu. Kaya sing kedadeyan kaping pirang-pirang. Apa ing Ossetia ing 2008 Apa saiki. Nalika media ing New York nuduhake carane deputi Russian break menyang Channel One lan ngalahake Kepala Editor.
    Kasus iki nggawa Peskov. Dheweke ditelpon dening kenalan saka Amerika Serikat lan bengok-bengok ing telpon - "Apa sampeyan ora kepikiran ana?" Mung iki ora ana ing Rusia, nanging ing Ukraina. Lan ora peduli karo media Barat babagan bebener. Dheweke wis suwe dadi struktur PR perusahaan global, mengaruhi wong liwat media. Jurnalisme wis ilang, wis suwe mati.
    Ing Rusia, nalika ana révolusi 1917. Mayuta-yuta wong ninggalake? Ora. ing Rusia ing 1991. lan ing taun 1993 Mayuta-yuta wong metu? Ora. Kabeh tansah rampung dening bagean aktif cilik karo idin tacit saka mayoritas. Iki minangka hukum masyarakat.
    Kanggo miwiti, nyalahake Strelkov, maca surat sing disusupi lan akeh sing bakal jelas kanggo sampeyan.
    Ing kene, sawetara wis nuduh dheweke kerja rahasia kanggo CIA. Wong sing berjuang minangka sukarelawan ing Bosnia, Transnistria lan Chechnya, sing nduweni penghargaan sadurunge Rusia, rampung layanan kanthi pangkat kolonel FSB. Kadhangkala luwih becik meneng. Utamane pejuang sofa.

    Wis kaping satus iku obmusoleno lan chewed. Pasukan ora bakal dikenalake - iki kasunyatan.
    Mulane, kabeh histeris babagan prajurit Rusia sing tiwas, sing diduga bakal perang kanggo "Ukrainia" ora bisa dingerteni.
    Apa sing bakal kelakon - kanthi kedok bantuan kamanungsan, impor senjata lan sukarelawan. Aku nandheske - sukarelawan. Wong sing gelem lan bisa berjuang. Cetha yen spesialis bakal padha, mung resmi bakal pensiunan.
    Apa sing kudu - introduksi saka zona ora mabur, yen shelling pesawat terus. Lan iku durung rampung.

    Penulis ngelingake aku marang ahli teori kursi sing nganggep awake dhewe pinter banget. Kayane "pakar" bal-balan sing nonton kabeh pertandhingan, ngerti kabeh pemain, lan liya-liyane, nanging ing wektu sing padha ora nate main bal-balan dhewe. Kanggoku, wong lanang sing main bal-balan karo kanca seminggu sepisan luwih aji tinimbang "ahli" kuwi. Ana akeh kabodhoan ing artikel kanthi kedok "kepinteran".
    1. 0
      10 2014 Juni
      Banjur iki ora troll maneh, nanging dilatih saboteurs-propagandists.
    2. 0
      10 2014 Juni
      Keren, hormat lan hormat !!!!
  38. +1
    10 2014 Juni
    Sadurunge mlebu perang, sampeyan kudu mikir banget.
    Kita, kaya wedhus, padha arep dikirim menyang rojo pati.
    Baleni kanggo Rusia kekacoan getih Afghan kanthi asil sing padha.
    Lan ing mburi kabeh iki, kanthi smirk saka kadohan, "pejuang hak asasi manungsa" kanthi lintang-lintang nonton, lan dheweke nganggep awake dhewe minangka wong sing ditresnani ...
  39. Leprechaun
    +1
    10 2014 Juni
    Ora ana sing mbatalake propaganda, lan artikel kasebut minangka propaganda murni lan pelanggan ora pati jelas, artikel kasebut minus, aku bakal nerangake kenapa. Artikel kasebut ditulis, kaya-kaya, bener banget, saka sudut pandang logis, lan fakta-fakta kasebut katon cukup wajar, nanging kenapa artikel iki minangka urutan sing terus terang, amarga sawetara alasan penulis lali nyebutake ing artikel kasebut. bab sing paling penting sing Originally penulis protes ing South-East, utawa rodo Donbass lan Luhansk? Sapa sing nulis protes kasebut? Penulis artikel ora ngomong babagan iki, lali aneh diwenehi teks logis saka artikel kasebut. Elinga carane protes diwiwiti, karo Pak Akhmetov - pemilik pabrik, tambang, kapal uap, lan, kanthi prasaja, kabeh ing Donbass. Ora ana tembung bab wong sing miwiti protes ing Tenggara, sing penulis lali aneh. Lan mung banjur teka Strelkov. Penulis nyoba ing artikel kasebut kanggo nyalahake kabeh pamrentah Rusia ing Strelkov, patriot Rusia lan Gusti Allah ngerti sapa liyane, nanging ora kaya Pak Akhmetov, pimpinan klompok kriminal sing diatur "LUX". Mangkene jadwale. Ana isih akeh artikel beda, amarga kapentingan kelompok temen beda lan struktur clashed ing Tenggara, miwiti karo pimpinan kelompok gangster Akhmetov lan Kolomoisky lan pungkasan karo Departemen Luar Negeri AS, EU lan Rusia, lan ora. lali yen abdine Amerika ing Kyiv kayata Parashenko. Yatsenyuk lan liya-liyane bisa main game dhewe lan beda karo pesenan saka host.
  40. +2
    10 2014 Juni
    Artikel minus. Nanging, sanajan dheweke ora minus "karya ing Strelkov", nanging ana uga "ora kabeh ana ing subyek."

    Penulis artikel pengin ngomong. Ing endi sampeyan utawa wong tuwamu ing 91 nalika Uni ambruk? Yagene padha ora metu lan mundhakaken satus yuta wong Soviet sing milih ing referendum provokatif FOR pengawetan Uni lan kick metu bajingan korup saka geng hunchback-Yeltsyn? Ing 93 sampeyan ing ngendi? Lan ing 96th, nalika EBN nyolong pemilihan saka komunis? Iki ngendi warga Donbass saiki. Wong tanpa pimpinan iku wong akeh sing ora duwe daya, kajaba karusakan spontan, lan sanajan ing medeni lan mabur, nyapu kabeh sing ana ing dalane. Mulane, kanggo nyalahke Ukrainians Russian kanggo kasunyatan sing, sampeyan ndeleng, padha ora pindhah menyang rallies akeh ewu, iki arang banget adil. Pisanan sampeyan kudu ndeleng dhewe.
    Lan apa sing bakal kelakon yen dheweke miwiti ngatur rapat umum? Elinga carane dina utawa loro sadurunge asor Yanukovych, elang emas meh ngankat Maidan mung sawetara jam. Nanging ana militan alam, dudu demonstran sing tentrem. Dadi apa sing bakal ditindakake pravoseki kanthi demonstrasi sing tentrem ing wilayah Donetsk? Ya, padha karo ing Odessa. Utawa Strelkov uga nyoba ana? Sampeyan ngomong yen sampeyan bakal wedi karo akeh mayit? Ya ara. Padha bakal ngomong, padha ngomong, Colorados dhewe wiwit njupuk lan burned piyambak lan ulig piyambak ing stampede a. Ing wektu sing padha, saluran media bakal nyuda jumlah wong mati nganti kaping 10, lan liyane bakal ditemokake ing selokan sewelas taun. Lan apa, sawise iki, sapa sing bakal wani nerusake "pawai perdamaian" liyane? Sapa sing kesel urip? Banjur wong-wong sing isih ora bakal pareng nganggo basa Rusia, diapusi karo buku-buku pelajaran sekolah dill lan Ukromedia, lan dadi mungsuh sadulure dhewe. Sampeyan takon apa sing kedadeyan sadurunge Strelkov? Lan ana angger-angger sing nglarang basa Rusia, sing banjur "dilebokake ing kompor mburi" nganti bisa "nyumerepi" sing wani nolak. Ngajeni kawicaksanan rakyat - ora ana resepsi marang kethokan yen ora ana kethokan liyane. Dadi Strelkov nggawa menyang Ukraina persis kethokan karo kang retak wingers tengen lan euro-homoses saka kothak.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Saiki sethithik babagan "plum".
      Wong, ora ana prentah gupuh.
      “Pak Lurah, kabeh wis ora ana... plestere dicopot... kliene lunga” (c).
      Lan apa sing ilang? Slavyansk minangka ngadeg. dadi worth iku. Malah pinggiran dill ora bisa dijupuk sanajan dirusak kabeh. Elingi video setengah wulan kepungkur, nalika milisi meksa nganggo Kalash lan bedhil laras ganda. Lan saiki lagi nembak pesawat ing dhuwur sing ora bisa diakses MANPADS. Ing mburi mburi Slavs ing Donetsk lan Lugansk, tentara nyata Novorossiya disebarake. Lan saka ngendi senjata, instruktur lan penyelenggara teka saka Slavyansk lan tentara iki? Guess saka kaping telu lan apa Novorossians njupuk kontrol tapel wates. Ya, dill, uga, diwasa. Tank, pesawat, artileri abot lan hujan es. Nanging mung iku sing kudu ditawakake. Sing acme, ndhuwur kang padha ora bisa munggah. Lan dheweke isih ora bisa nindakake apa-apa.
      Aku iki bakal cetha. Mungsuh bakal dikalahaké lan kamenangan bakal dadi milik kita!
    2. Gluxar_
      -1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka alicante11
      Penulis artikel pengin ngomong. Ing endi sampeyan utawa wong tuwamu ing 91 nalika Uni ambruk? Yagene padha ora metu lan mundhakaken satus yuta wong Soviet sing milih ing referendum provokatif FOR pengawetan Uni lan kick metu bajingan korup saka geng hunchback-Yeltsyn? Ing 93 sampeyan ing ngendi? Lan ing 96th, nalika EBN nyolong pemilihan saka komunis? Iki ngendi warga Donbass saiki. Wong tanpa pimpinan iku wong akeh sing ora duwe daya, kajaba karusakan spontan, lan sanajan ing medeni lan mabur, nyapu kabeh sing ana ing dalane. Mulane, kanggo nyalahke Ukrainians Russian kanggo kasunyatan sing, sampeyan ndeleng, padha ora pindhah menyang rallies akeh ewu, iki arang banget adil. Pisanan sampeyan kudu ndeleng dhewe.

      Aku ora ana ing rapat umum, aku melu urip. Aku banjur getun banget, nanging kabeh rekasa lan rekasa sing ana ing aku amarga iki aku nandhangi dhewe tanpa bantuan sapa-sapa. Dheweke nyeduh dhewe, dheweke ngeculake dhewe. Dina iki bisnisku, aku nggawa bocah-bocah dadi pejuang, sing dakkarepake kabeh.
      Ing taun 91 lan 98, aku ora njaluk bantuan saka alien. Padha bodho, diapusi kita. Nanging dina iki aku seneng Rusia anyar, wis dibangun dhewe ing éwadéné kabeh. Aku ora pengin bali menyang taun 91 amarga kesalahane wong liya.
      Dadi sapa sing dadi pahlawan? Sapa sing mlebu lan ngilangke awake dhewe, utawa sing mlebu lan wiwit ngeluh, njaluk tulung ing sisih?

      Kutipan saka alicante11
      Lan apa sing bakal kelakon yen dheweke miwiti ngatur rapat umum? Elinga carane dina utawa loro sadurunge asor Yanukovych, elang emas meh ngankat Maidan mung sawetara jam. Nanging ana militan alam, dudu demonstran sing tentrem. Dadi apa sing bakal ditindakake pravoseki kanthi demonstrasi sing tentrem ing wilayah Donetsk? Ya, padha karo ing Odessa. Utawa Strelkov uga nyoba ana? Sampeyan ngomong yen sampeyan bakal wedi karo akeh mayit? Ya ara. Padha bakal ngomong, padha ngomong, Colorados dhewe wiwit njupuk lan burned piyambak lan ulig piyambak ing stampede a. Ing wektu sing padha, saluran media bakal nyuda jumlah wong mati nganti kaping 10, lan liyane bakal ditemokake ing selokan sewelas taun. Lan apa, sawise iki, sapa sing bakal wani nerusake "pawai perdamaian" liyane? Sapa sing kesel urip? Banjur wong-wong sing isih ora bakal pareng nganggo basa Rusia, diapusi karo buku-buku pelajaran sekolah dill lan Ukromedia, lan dadi mungsuh sadulure dhewe. Sampeyan takon apa sing kedadeyan sadurunge Strelkov? Lan ana angger-angger sing nglarang basa Rusia, sing banjur "dilebokake ing kompor mburi" nganti bisa "nyumerepi" sing wani nolak. Ngajeni kawicaksanan rakyat - ora ana resepsi marang kethokan yen ora ana kethokan liyane. Dadi Strelkov nggawa menyang Ukraina persis kethokan karo kang retak wingers tengen lan euro-homoses saka kothak.

      Ya, dheweke luwih kuwat lan luwih efisien. Iki diarani seleksi alam. Lan sampeyan, aku weruh tukang crito, kenapa sampeyan lungguh ing bokong lan nyoba ngritik wong liya? Aku nglawan perang lan nglawan para sedulurku, lan iki sing dakkandhakake. Sampeyan bengok-bengok yen sampeyan kudu tumindak, nanging sampeyan dhewe ora nindakake apa-apa. Iki diarani munafik.
      Mlebu menyang milisi dina iki lan ndhaptar anak-anakmu. Kurang tembung lan bau, luwih akeh karya.
      1. 0
        11 2014 Juni
        Aku ora ana ing rapat umum, aku melu urip. Aku banjur getun banget, nanging kabeh rekasa lan rekasa sing ana ing aku amarga iki aku nandhangi dhewe tanpa bantuan sapa-sapa. Dheweke nyeduh dhewe, dheweke ngeculake dhewe. Dina iki bisnisku, aku nggawa bocah-bocah dadi pejuang, sing dakkarepake kabeh.


        Lha ya kuwi sing tak omong. Coba deleng awake dhewe dhisik. Dheweke uga getun. Wis, lan bakal urip, ana wong sing duwe bisnis dhewe, lan ana sing wis dijupuk dening sayap tengen, lan ana sing ora bakal urip, kaya limang yuta sing ana ing taun 90-an, sing ora bisa mbukak "bisnis dhewe" . Amarga dheweke mung bisa nyambut gawe, ora bisa.

        Ing taun 91 lan 98, aku ora njaluk bantuan saka alien. Padha bodho, diapusi kita. Nanging dina iki aku seneng Rusia anyar, wis dibangun dhewe ing éwadéné kabeh. Aku ora pengin bali menyang taun 91 amarga kesalahane wong liya.
        Dadi sapa sing dadi pahlawan? Sapa sing mlebu lan ngilangke awake dhewe, utawa sing mlebu lan wiwit ngeluh, njaluk tulung ing sisih?


        Dadi sampeyan mung "ngusap" dhewe. Ana uga sawetara sing keren. Ing wektu sing padha, sampeyan ora dilarang nganggo basa ibu lan sampeyan ora dipateni amarga dadi Rusia. Nanging ora kabeh padha, nanging babagan liyane, sing ora bisa garing ing kahanan kaya mengkono? Aku mbaleni, kaya karo jutaan sing "ora cocog" ing taun 90-an?

        Ya, dheweke luwih kuwat lan luwih efisien. Iki diarani seleksi alam.


        Ya, sampeyan sho, nanging apa kita, kewan, utawa kita isih manungsa cilik? Ayo saiki mateni kabeh wong cacat kaya ing Sparta. Utawa wong tuwa, tinimbang mbayar pensiun - saka jurang, yen dheweke ora bisa ngamanake akun bank kanggo awake dhewe. Ora ana pribadi, bapak, seleksi alam, nggawe dalan kanggo generasi mudha.

        Lan sampeyan, aku weruh tukang crito, kenapa sampeyan lungguh ing bokong lan nyoba ngritik wong liya?


        Apa aku ngritik? Sampeyan sing ngritik wong Ukraina Rusia amarga ora arep demonstrasi lan ora dieksekusi tanpa bersenjata kanggo eksekusi sayap tengen lan ora pengin melu ing njaba ruangan. Lan aku mung matur, nggunakake tembung sampeyan, "njagong ing bokong lan aja nyoba kanggo mada liyane," kabeh luwih dosa piyambak, minangka padha ngakoni.

        Aku nglawan perang lan nglawan para sedulurku, lan iki sing dakkandhakake. Sampeyan bengok-bengok yen sampeyan kudu tumindak, nanging sampeyan dhewe ora nindakake apa-apa. Iki diarani munafik.


        Milpardon, dear. Endi aku ngomong apa? Aku mung ngomong yen kabeh wis rampung kanthi bener. Sing ngerti carane - Strelkov gelut ing Slavyansk, lan sing ora ngerti carane - ndhukung moral lan finansial. Sponsoring negara saka gaji, supaya bisa ngirim Strelkov kanggo bantuan sedulur kita lan kanggo nglindhungi sampeyan, dening cara, uga. Amarga dina iki dheweke bakal ngobong lan mateni wong Rusia ing Ukraina, lan sesuk bakal teka ing omahmu, njupuk kasus sampeyan, mateni anak-anakmu lan rudo pekso bojomu. Dadi luwih becik ngendhegake para fasis saka omah kita.

        Mlebu menyang milisi dina iki lan ndhaptar anak-anakmu. Kurang tembung lan bau, luwih akeh karya.


        Ing cara liwat, sampeyan bisa ngomong sing bener, mung ngenyek. Inggih, ya, saiki aku arep njupuk putra lan putriku sing umur sepuluh taun umur 5 lan 3 taun lan lunga bebarengan kanggo mlebu milisi.
  41. mihasik
    0
    10 2014 Juni
    Penulis mbokmenawa kudu ngelingi sing ora milisi sing miwiti njupuk ing Kharkov padha. Lan dijupuk lan diobong bis karo Crimeans bali saka Kyiv? Lan sapa sing pisanan ngrebut depot senjata ing Ukraina Kulon? Ana mung emosi ing artikel, nanging ing ngendi sing diarani penulis dhewe: Mikir? Kepiye dheweke mbayangake kumpul 1 yuta wong kanggo sawetara jinis rapat umum sayap kiwa ing serangan udara? Kanggo nuduhake dheweke gambar karo bunch saka mayit ing TV? Miturutku, iki mung provokasi. Umumé, artikel kasebut minangka bubur bebarengan karo borscht lan kompote ing siji wajan!
    1. Gluxar_
      -1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka mihasik
      Penulis mbokmenawa kudu ngelingi sing ora milisi sing miwiti njupuk ing Kharkov padha. Lan dijupuk lan diobong bis karo Crimeans bali saka Kyiv? Lan sapa sing pisanan ngrebut depot senjata ing Ukraina Kulon? Ana mung emosi ing artikel, nanging ing ngendi sing diarani penulis dhewe: Mikir? Kepiye dheweke mbayangake kumpul 1 yuta wong kanggo sawetara jinis rapat umum sayap kiwa ing serangan udara? Umumé, artikel kasebut minangka bubur bebarengan karo borscht lan kompote ing siji wajan!

      Shooting diwiwiti ing Desember 2013. Saben kasus penindasan kuat saka oposisi kanggo Kyiv diputer ing sih saka Kidul-Wétan lan kabeh dadi apik nganti confrontation bersenjata wiwit. Yen kedadeyan ing Odessa wis kedadeyan sadurunge wong-wong bersenjata ngrebut gedhong-gedhong pamrentah ing tanggal 12 April, mula Rusia mesthi ngirim pasukan lan duwe hak nindakake. Nanging, kanthi ngenalake dheweke sawise 12 April, kita bakal tumindak kaya Amerika Serikat - ndhukung "teroris" utawa militan.
      Iki sing ditentang Rusia wiwit 2011 ing arena internasional lan negara kita dihormati dening akeh "dissenting" saka dominasi AS. Tumindak marang aturan dhewe, Rusia bakal mungkasi dhewe.
      Rusia wis nggawe langkah ing Crimea-TANPA SINGLE dijupuk lan getih. Ing sisih kidul-wétan, Rusia dipeksa menyang perang sing ora perlu tanpa tujuan. Sampeyan pancen bodho yen sampeyan ora weruh carane Rusia lan Ukrainia kasil dimainake, Amerika Serikat kanthi cepet nyuwek 30 yuta wong saka donya Rusia ...
      1. Komentar wis dibusak.
  42. 0
    10 2014 Juni
    + kanggo penulis kanggo mikir kritis
  43. 0
    10 2014 Juni
    Minangka adoh saka elinga saka dhasar, acara apa wae, nggunakake kasunyatan padha (yaiku kasunyatan) bisa ditampilake loro ing wangun positif lan negatif.
    nglirik
  44. -2
    10 2014 Juni
    Aku setuju karo Penulis satus persen! Ing mratelakake panemume, kabeh sing kedaden, mengkono kanggo alesan, lan alesan dumunung ing pilihan.
    Uni bubar lan Ukraina dadi negara merdika sing ayu lan bendera basa Ukrainia lan kabeh sing ngiringi, kanthi ambisi nanging ora bangga. Aku ora ngelingi yen Ukraina mbantu Rusia karo bantuan kamanungsan kanggo perusahaan Chechen, ing cataclysms, kang ana akeh, aku ora ngelingi sing kabeh. Rusia minangka sponsor sing trep, sing mesthi bisa dilebokake, sedhih ...
    Wong-wong mau wis akeh, jarene wis 23 taun merdika lan melek politik lan bebas. Ing urip, wis diwasa, kita tanggung jawab kanggo tumindak kita, iki ndadekake kita kuwat lan sobering. Aku mikir yen wong Ukraina dhewe kudu pengin, lan ora kita kudu pengin kanggo wong-wong mau lan nindakake kabeh kanggo nggawe kepinginan kita kayektenan. Kita bakal ngatasi gas, kita bakal mbangun luwih saka siji aliran kaya liyane, ora ing sisih kulon utawa ing sisih wétan, permintaan nggawe pasokan. Sapa sing peduli karo Rusia lan ora bisa manggon ing kana, dheweke bakal bali menyang Rusia. Aku ora pengin, kaya penulis mati anak-anak sing rukun sing bakal dadi bapak lan bojo, aku ora pengin mbayar kamardikan lan ing wektu sing padha diidoni kabeh rakyate, ora katon. kanggo apik saka apik.
    Yen pengin kamardikan, apa ora dibuwang, sampeyan ora bakal kepeksa dadi apik.
    Matur nuwun kanggo penulis, amarga angel krungu swara nalar ing antarane njerit. Rajapati bakal tansah tetep Rajapati, luwih apik supaya rolas saka Maidans sing, nanging ora pati wong lanang saka Pskov utawa Volgograd.
    Aku ora acuh, mung ana ora luwih akeh tinimbang Ukrainia =) Lan dumadakan dheweke mulai kerja, kepiye carane nyebar lan mluku, kepiye nggawe robot lan microcircuits, nanoteknologi lan bisnis, dadi Eropa. lan peradaban.Aku ora pengin ngrampas kamardikan) A sampeyan? Siap tanggung jawab kanggo keputusane lan sampeyan dhewe?
  45. Alexey 1977
    -1
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Egen
    Kutipan saka Gluxar
    Sampeyan bener nulis IMHO kasebut. Apa sampeyan perang ngomong kaya ngono utawa wis cukup nonton film? Apa siji resimen kanggo negara kanthi populasi 45 yuta?

    Ora ing perang, Gusti Allah wis welas asih (utawa Mungkin kosok balene), lan dheweke ora tau rampung akademisi, nanging latihan "liwat", ora cukup lawas, ora kusam, aku kelingan soko :) Endi sing 45 yuta? Sawetara ewu gelut, liyane - penduduk sipil lungguh ing omah.
    Kutipan saka Gluxar
    Rusia duwe dana cukup kanggo ngalahake Ukraina lan Pengawal Nasional kanthi kerugian minimal

    Aku ngomong babagan iki!
    Kutipan saka Gluxar
    Sampeyan kudu ngontrol wilayah kasebut, nggawe garnisun lan liya-liyane.

    lan iki ana 45 yuta iki!!
    Kutipan saka Gluxar
    rentan kanggo serangan teroris

    Apa serangan teroris ing wilayah sing ramah kanthi dhukungan saka populasi? Iku cetha, Volgograd lan ing, nanging isih!
    Inggih, Aku setuju sing ana gandum nyoto ing nalar lan malah tas saka iku, nanging apa alternatif? Tumindak pinter - carane?

    Aku duwe perasaan sing beda yen surak-surak para patriot wis ilang otak?
    Wilayah sing ramah sampeyan ngomong?
    Budenovsk - iku wilayah loropaken?
    Lan Beslan?
    Moskow?
    Vladikavkaz?
    Volgodonsk?
    Volgograd?
    Apa ana dhukungan populer ing kana?
    Wilayah sing dikuwasani?
    Pyatigorsk, Mineralnye Vody, Astrakhan
    Kaspiysk, Mozdok, Voronezh?
    Nalchik, St. Petersburg, Tolyatti ?
    Terus ?
  46. tokin1959
    +2
    10 2014 Juni
    Aku duwe perasaan sing beda yen surak-surak para patriot wis ilang otak?
    Wilayah sing ramah sampeyan ngomong?
    Budenovsk - iku wilayah loropaken?
    Lan Beslan?
    Moskow?
    Vladikavkaz?
    Volgodonsk?
    Volgograd?
    Apa ana dhukungan populer ing kana?
    Wilayah sing dikuwasani?
    Pyatigorsk, Mineralnye Vody, Astrakhan
    Kaspiysk, Mozdok, Voronezh?
    Nalchik, St. Petersburg, Tolyatti ?
    Terus ?



    komentator kuwi mung bisa ing Echo Muskva.
    sapa sing nindakake serangan kasebut?
    Wahabi underground.
    lan yen lemah iki ora ditembak lan kejiret, mesthi ana serangan teroris liyane.
    Svidomo dill, yen padha break resistance ing kidul-wétan Ukraina, padha bakal ontran-ontran ana.
    kita bakal nonton?
    dheweke ora bakal mandheg ana - Yarosh langsung ngundang perang teroris ing Rusia - yen dheweke ujar, dheweke bakal nindakake. tangane isih diikat dening SE sing padha.
    kita bakal ngenteni?
    Poroshenko ngandika - kita bakal bali Crimea - apa sampeyan mikir iku verbiage? ora, padha bakal crush SE, padha bakal nyiapake loro perang teroris nglawan Crimea lan operasi militèr.
    bakal ngenteni?
    Duwe "mbukak" ATO ing SE, Amerika bakal meksa Moldova kanggo ngetrapake skema sing padha karo Transnistria, lan dill bakal mbantu dheweke.
    bakal nonton?
    Ayo gopnik ngresiki kanthong sampeyan sepisan - dheweke bakal ketemu sampeyan sesuk lan mbukak klambi sampeyan, lan sesuk dheweke bakal ketemu sampeyan lan mbukak klambi maneh. Lan yen sampeyan menehi gopnik ing mripat, dheweke bakal ngliwati sampeyan.
    dadi ing politik - ana hak sing kuwat.
    mbengkongaken sapisan - padha bakal bend nganti padha break.
    Ora bakal ana urip maneh.
    ora bakal bisa lungguh.
  47. 0
    11 2014 Juni
    Inggih Strelkov whines, ya. Nanging ing wektu sing padha, dheweke ora mandheg nyuda tentara Ukrainia. Lan ing umum, aku ora pikiran sing bakal terus whine luwih. Sampeyan kudu katon ing knalpot. Ing kana, sawise kabeh, perang ora mung kanggo karusakan, nanging uga kanggo ngrusak ekonomi Ukraina. Lan perang lagi mlaku ing kahanan kaya mengkono, supaya Amerika ora bakal nampa bukti bantuan saka Rusia. Yaiku, Strelkov bakal merengek, nembak flyer, lan ngresiki sayap tengen. Ing wektu sing padha nggawa kamenangan nyedhaki.
  48. EvgenH
    0
    14 2014 Juni
    Sawise tekan ukara: "Ing kene kudu sabar lan nyathet kabeh ..." Aku mandheg maca. Penulis, kanthi rasa sedhih lan sedhih, kelingan Bolotnaya Square, guru saka sofa. Artikel iki ngarahke kanggo draining Donbass. Lan babagan whining Strelkov I.I. Ayo kula ngutip: "Cetha yen Igor Ivanovich kesel lan ... sedhih banget. Saben uwong wis ngerti carane "kesedihan" iki rampung kanggo Banderlogs. Iki aku babagan IL-76 sing mudhun saiki.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"