Hey Putin! Aw, rampung?

189
Ana akeh panemu kaya ana wong! Apa iya? Lan yen mangkono, kepiye carane? Kepiye kedadeyan yen fenomena sing padha kadhangkala nyebabake kita, warga, duwe interpretasi sing beda-beda lan, kanthi mangkono, pengadilan sing beda-beda saka saben liyane?

Ayo menehi label fenomena iki kanthi jeneng siji: Putin. Lan ayo nyoba ngerti sikap kita marang dheweke.

Akeh sing bakal ngomong: kenapa? Banjur, aku bakal mangsuli manawa kita kudu ngerti apa sing bisa ditindakake wong iki lan apa sing ora bisa ditindakake. Lan apa sing bisa ditindakake.

Alamiah, kita kasengsem ing acara saiki ing Ukraina. Lan kanthi mangkono, langkah-langkah sing bisa ditindakake dening karakter kita utawa ora.

Evaluasi sapa wae kudu lan mung bisa ditindakake adhedhasar langkah-langkah sing sadurunge ditindakake ing kahanan sing padha. Ayo muter maneh film kasebut crita sawetara taun kepungkur. Ayo bali menyang 2008.

Ayo ndeleng kepiye tumindak pahlawan kita ing kahanan kasebut. Aja mikir babagan kasunyatan sing Medvedev minangka presiden nominal. Kenang-kenangane kanggo nggawe keputusan sing ora bisa nyebabake apa-apa kajaba ngganggu lan nyengir.

Dadi. Sapa wae bisa mbukak bagean sing relevan ing Internet lan maca babagan sapa sing ngomong apa. Sapa sing nindakake apa. Ayo deleng penilaian sing diwenehake Putin nalika wawancara karo saluran televisi Amerika CNN tanggal 28 Agustus 2008. Ing ngisor iki sawetara kutipan saka wangsulane.

"Kita kudu mikir luwih dhisik babagan carane njamin keamanan para penjaga perdamaian lan warga Federasi Rusia kanthi permanen manggon ing Ossetia Kidul. Nanging, aku mbaleni maneh, mung Presiden Federasi Rusia, Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata, Pak Medvedev, sing bisa nggawe keputusan kasebut. Iku keputusane.
- Nanging ing wektu sing padha, ora dadi rahasia manawa sampeyan wis suwe njaluk supaya Kulon njupuk pendekatan serius lan nggatekake keprihatinan sing ana ing Rusia, utamane, ing masalah kayata ekspansi NATO menyang wilayah kasebut. Wétan, panyebaran sistem pertahanan rudal ing Eropah lan liya-liyane. Apa ora konflik iki, acara-acara kasebut minangka demonstrasi sampeyan yen ing wilayah iki kekuwatan utawa kekuwatan pancen ana ing Rusia, lan ing kene sampeyan nemtokake acara kasebut?
- Mesthi ora. Kajaba iku, kita ora ngupaya konflik kaya iki lan ora pengin ing mangsa ngarep.


Ayo kita nguripake perhatian kita menyang keprihatinan konsentrasi ing 2008. Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?

Iki wacana liyane.

Umumé, Matthew, aku arep ngandhani sampeyan ing ngisor iki. Kita isih kudu ndeleng konflik iki kanthi luwih jembar.
Aku mikir yen sampeyan lan pamirso saiki bakal kasengsem sinau sethithik babagan latar mburi hubungan antarane wong lan kelompok etnis ing wilayah donya iki. Sawise kabeh, ora ana sing ngerti babagan iki.
Yen sampeyan nganggep ora penting, sampeyan bisa "motong" saka program kasebut. Mangga, kula mboten keberatan.
Nanging aku pengin ngelingake yen kabeh entitas negara kasebut ing siji wektu kanthi sukarela dadi bagean saka Kakaisaran Rusia, lan saben wektu sing beda-beda. Ossetia minangka sing pisanan dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia ing pertengahan abad kaping 1745, ing taun 1747-XNUMX. Ing wektu iku sawijining entitas negara manunggal. Ossetia Lor lan Kidul minangka siji negara.
Ing taun 1801, yen memoriku bener, Georgia dhewe, sing ana ing tekanan tartamtu saka Kakaisaran Ottoman, kanthi sukarela dadi bagéan saka Rusia.
Mung 12 taun sabanjure, ing taun 1812, Abkhazia dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia. Iku tetep nganti wektu iki minangka negara merdika, minangka pamaréntahan merdika.
Mung ing tengah abad kaping 19 diputusake kanggo mindhah Ossetia Kidul menyang provinsi Tiflis. Dadi, ing sawijining negara dianggep ora penting banget. Nanging aku bisa njamin yen urip ing taun-taun sabanjure nuduhake yen wong Ossetia ora seneng banget. Nanging de facto padha ditransfer dening panguwasa kraton tengah menyang yurisdiksi Georgia saiki.
Nalika Kakaisaran Rusia ambruk sawise Perang Donya I, Georgia ngumumake nggawe negara dhewe, lan Ossetia pengin tetep dadi bagéan saka Rusia, lan iki langsung sawise acara 1917.
Ing taun 1918, ana hubungane karo iki, Georgia nindakake operasi punitive banget atos ana, lan mbaleni maneh ing 1921.


Lan statements iki ora mengaruhi bagean ing memori kita?

Lan sateruse. Lan ing semangat sing padha. Kanggo maca teks lengkap wawancara, aku nyedhiyakake link: http://news.mail.ru/politics/1979350/.

Ayo ndeleng apa sing ana ing garis ngisor.

Kita ngomong. We dielingake sampeyan. Kita nuduhake prihatin. Kita mikir. Kita mikir. Kita mikir. Lan padha teka munggah karo. Wong Georgia menang. Lan padha nampa paukuman saka kabeh "donya beradab". Sarkozy kurcaci mlayu munggah. Lan dheweke tenang Saakashvili sing mangan dasi.

Sajrone agresi ing Ossetia Kidul, miturut data sing ora lengkap, 365 wong sing manggon ing Ossetia Kidul ing wektu kasebut tiwas. Instalasi Grad-25M digunakake ing kutha Tskhinvali lan saubengé.

Foto kasebut nuduhake pasukan Georgia nembakake misil menyang target ing Ossetia Kidul cedhak pemukiman Ergneti, 59 mil saka Tbilisi. 8 Agustus 2008, esuk 08:43.

Banjur ayo padha lunga tank lan infantri. Sawise wektu sing cendhak, kanthi harfiah sawetara puluhan jam, angkatan bersenjata Federasi Rusia ngluncurake Operasi Penegakan Perdamaian.

Kita durung lali kepriye kedadeyane. Laporan saka koresponden garis ngarep nuduhake akeh. Lan kita nyadari sing utama. Kanggo wektu sing suwe, mitra global kita, Amerika Serikat, wis nyurung pimpinan Georgia kanggo nyuda protes wong non-Georgia kanthi cara apa wae, kalebu sarana militer. We temen maujud iki.

Lan Putin? Lan kepiye penasehate, asisten, menteri lan kabeh sing kuwasa? Sing. Kita wis weruh yen Amerika Serikat ngupayakake kawicaksanan kanggo nuwuhake sentimen anti-Rusia ing antarane para elit politik saka bekas republik Soviet. Kita wis ndeleng cara kerja. Kita ndeleng lan nyathet kunjungan Sekretaris Negara AS, Presiden AS lan wong sing pangkat luwih murah. Lan kita menehi penilaian sing cocog. Lan Putin menehi.

Kita wis nggawe kesimpulan. Lan Putin? Punika pitados bilih piyambakipun nindakaken. Lan kita rumangsa tenang.

Sawise kabeh, kita ngerti yen locum tenens Medvedev minangka tokoh sing liwat. Lan Putin bakal ngganti dheweke.

Sanksi sing diluncurake "rekan kerja" Barat banget indikatif. Larangan mlebu ing sawetara "kanca" Putin. Buron saka Gazprom lan Rosneft. Keprihatinan mitra Barat babagan keamanan energi Eropa. Inggih, lan sanes-sanesipun.

Apa sing kedadeyan sabanjure? Loro dekrit.

Sing nomer siji ana 1260 wiwit tanggal 26 Agustus 2008, lan nomer loro ana 1261 saka tanggal sing padha. Lan ing kono ana tulisan ireng lan putih: "Nganggep kekarepane wong Ossetia Kidul (opsi: Abkhazia), ngakoni Republik Ossetia Kidul (pilihan: Abkhazia) minangka negara sing berdaulat lan merdika." etc. Sampeyan bisa ndeleng kene: http://document.kremlin.ru/page.aspx?1114437; http://document.kremlin.ru/page.aspx?1114434.

Sing. Sadurunge bumi duwe wektu kanggo mapan ing kuburan kita lan dudu warga negara sing dipateni, kita langsung ngakoni republik kasebut minangka subyek hukum internasional. Kanthi kabeh akibat sing bakal ditindakake kanggo kita lan kanggo dheweke.

Sing. Rusia, ing pimpinan Putin, bisa nggawe keputusan kanthi cepet ing kahanan krisis. Lan ora mung nampa, nanging uga defend legality.

Kabeh wis rampung. Kabeh wis ayem. Nanging banjur ana krisis ing Ukraina.

Tanpa mikirake alesan lan motivasi saka wong-wong sing teka ing Maidan, kita bisa ngomong ing ngisor iki. Kita weruh kabeh. Kita ngerti kabeh. Kita padha siap kanggo apa wae. Lan kita ngaco kabeh maneh. Lan maneh, faktor sing nemtokake ora kabijakan Presiden Rusia saiki Putin, nanging reaksi cepet marang acara ing negara sing penting banget kanggo kita - Ukraina.

Yen aku nyelehake tanganku ing atiku, mula Ukraina lan Ukrainia luwih cedhak karo aku tinimbang Ossetia Kidul. Ora nglanggar.

Nanging. kepemimpinan negara kita. Lan kalebu sirahe. Ing Putin.

Nanging ... Dideleng saka reaksi kita marang acara kasebut ... Betapa bingunge pemerintah kita ... Lan langkah-langkah apa sing diwiwiti ... Dadi cetha: pangerten babagan kahanan kasebut nalika kahanan kasebut berkembang.

Iku ora keganggu kula ing kabeh sing aku ora ngerti soko. Lan aku ora bakal bisa ngerteni babagan apa wae. Nanging aku wong sing prasaja. Lan aku ora duwe kesempatan sing padha karo kepala negara kita.

Aku ora duwe analis saka SVR, GRU, FSB, Kementerian Dalam Negeri lan kabeh struktur liyane ing wangun Public Opinion Research Foundations, persaudaraan jurnalistik, etc.

Sumber ing ndhuwur nyedhiyakake ramalan kanggo dina, minggu, sasi, lan taun. Adhedhasar data kasebut, strategi kanggo pangembangan negara lan njamin keamanan dikembangake. Nanging misale jek sing rampung ketok kanggo kita iku luar biasa kanggo kepala negara.

Yen bojoku, metu, ora njupuk payung karo dheweke, lan langit mendhung, lan ramalan janji udan, banjur aku bakal pitutur marang kowe kabeh sing aku mikir bab kabisan mental. Nanging acara iki ora fatal.

Nanging yen layanan umum ora nindakake fungsi sing ditugasake, mula iki bisa nyebabake akibat sing serius kanggo negara, malah bisa nyebabake fatal.

Mesthine, akeh pimpinan senior layanan khusus kudu nggawe kesimpulan sing cocog. Lan Panglima Tertinggi kudu ngarahake pikirane menyang arah iki.

Ayo bali menyang Ukraina. Luwih tepate, menyang Crimea. Aku sadurunge wis ditulis bab kasunyatan sing Crimea teka ing yurisdiksi Russian ora amarga saka, nanging ing éwadéné. Bakal nerangake.

Senadyan kasunyatan manawa Amerika, Polandia, negara Baltik lan liya-liyane wis ngembangake program ing irung kita sajrone 23 taun, kita durung weruh kabeh iki. Lan padha ora nanggepi kabeh iki. Ora kanggo janjine Kuchma. Ora miturut pengeling-eling Kravchuk. Ora kanggo voting Yushchenko unik telung wektu. Lan malah marang urkagan rampung odious Yanukovych.

Kanggo kita, warga biasa, kabeh camarilla iki kedadeyan ing Ukraina ora nyebabake nistha. Kanggo kita, wong ora dibebani tanggung jawab pemerintah, mung siji sing jelas: ana kedadeyan sing ora normal ing Ukraina.

ya wis. Kita ora ngerti babagan pangkalan latihan ing Polandia lan Lithuania. Kita ora ngerti babagan rekrutmen pejabat senior Ukraina dening badan intelijen Amerika. Ya, kita ora kudu ngerti iki "kanthi pangkat".

Nanging ing negara kita ana sing ngerti. Lan ana wong sing wajib ngerti kabeh iki. Lan njupuk langkah-langkah pencegahan sing cocog.

Aku ora bisa bantuan nanging ngomong ing ngisor iki. Presiden Rusia lan aku meh padha karo taun lair. meh. Lan ing ngisor iki wis ana ing aku wiwit cilik: Amerika minangka mungsuh. Lan dheweke ora bisa dadi kanca. Aksioma. Ora mbutuhake bukti.

Putin, sing ngliwati sieve paling cilik saka mriksa keamanan, ora bisa wis digawa munggah beda. Aku aturan sing metu.

Yen ing wayah turu dheweke wis menehi tandha sikap setya marang mungsuh kita, dheweke ora bakal dadi elit KGB - ing PGU. Ing kahanan apa wae.

Mesthi, sampeyan bisa ngubungake kabeh kanggo sindrom Gorbachev. Iku kang ngatur kanggo gawe uwong yakin piyambak lan bagéan saka populasi USSR. Kulon iku kanca kita, lan bakal mbantu kita. Mungkin…

Nanging kaca tingal werna mawar kudune wis suwek wiwit dadi presiden.

Aku bakal mbaleni maneh. Manajer krisis Putin ngluwihi kompetisi. Minangka pimpinan negara, Putin biasa-biasa wae.

Iki dudu penghinaan. Lan ora ngremehake kaluwihan. Ora ana manfaate...

Akeh sing maca wacan iki bakal menehi reaksi negatif marang wacana kasebut, lan marang aku. Bantahane yaiku: apa babagan aneksasi Crimea? lan kawilujengan Ossetia lan Abkhazia? Kepiye babagan pangembangan industri pertahanan? lsp.

Aku bakal nambah saka aku. Kepiye babagan kegagalan ing eksplorasi ruang angkasa? Lan tentara pejabat sing kerja kanggo nyuda anggaran? Kepiye babagan pensiun sing sithik lan nyewa dhuwit? Kepriye pindahe pejabat sing ora nyukupi pangarep-arep saka kursi menteri menyang kursi asisten lan referen sing ora tanggung jawab? Lan wegah kanggo miwiti ngembangaken bisnis cilik lan medium-ukuran - basis saka gesang negara, lan mung gumantung ing daya monopoli? Lan babagan pajak extortionate sing ora ngidini para wirausaha ambegan, nyopir menyang bisnis bayangan lan abu-abu?

Dhaptar iki bisa diterusake tanpa wates. Saben uwong bisa nambah soko saka awake dhewe.

Ayo bali menyang Crimea. Apa kabijakan Putin lan timnya katon ing kene? Ora! Lan sepisan maneh - ora!

Koyo apik tenan kanggo wong Rusia inert muncul - duweke! Wong temen maujud sing padha ana ing bebaya mortal. Lan mung nggawe keputusan sing tepat - ninggalake. Referendum. kamardikan. Diakoni menyang Rusia.

Lan banjur Putin muncul ing pemandangan. Lan, mesem slyly, kang marang, modestly, carane iku kabeh kedaden.

Kita kudu ngerti siji bab. Negarawan Putin ora ngerteni gerakan apa wae saka ngisor. Kabeh inisiatif kudu berkembang lan mung teka saka dheweke, saka administrasine.

Yen sampeyan tetep rumus iki ing atine, sampeyan bisa ngerti lan prédhiksi langkah sabanjure.

Wong kita naif nganti ora mungkin. Kita duwe kepinginan kanggo ngenteni tekane master. "Guru bakal teka lan ngadili kabeh wong." Inggih, pinten saged? Ora ana master sing butuh masalah, luwih-luwih solusi sing adil kanggo dheweke. Master tansah duwe dhewe, prioritas, masalah. Lan umume ana ing kontradiksi diametrik karo masalah budak.

Tebak kaping telu masalah apa sing bakal ditindakake master lan kepiye carane?

Apa sing ditampa Putin kanggo mbalekake Crimea menyang Rusia? Sanksi marang "kanca". Kutukan "kolega" lan "mitra". Keprihatinan Eropa babagan keamanan energi. Larangan mlebu menyang negara Uni Eropa, AS lan Kanada karo Jepang kanggo PNS Rusia. Mekaten.

Sejarah berkembang kanthi spiral.

Nanging sawetara acara sing ora bisa ditebak dirajut dadi gambar sing ora mbebayani. Apa Putin ora menehi indikasi tuwuh kesadaran diri ing antarane populasi Ukraina Kidul-Wétan? Apa pamrentahane tetep ngrancang pidato? Utamané wiwit gaman ing tangan.

Aku bakal mundur sethitik saka njelaske nganggo bentuk garis lan express, saka sudut pandangku, pikirane sing unik.

Putin umume nggegirisi amarga mikir manawa masarakat bisa mbela hak kanggo urip normal. Kajaba iku, nindakake perjuangan bersenjata nglawan angkatan bersenjata, lsp.

Iki minangka formulasi pitakonan sing bisa menehi jawaban apa sing ditindakake Putin sawise rong sasi, lan iki luwih saka 60 dina, saka pamboman, eksekusi, serangan mortir, serangan punitive ing wilayah kasebut sing ngakoni awake dhewe minangka negara merdika. referendum nasional.

Apa ora ana analogi karo wiwitan artikel?

Ossetia Kidul lan Abkhazia diakoni sajrone 18 dina. Ing wektu sing padha, ora ana siji-sijia tembakan sing diluncurake ing wilayah Abkhazia ing wektu kasebut. Lan ora ana cangkang siji sing tiba. Iku mung ancaman!

Kita kudu tansah nyoba kanggo ngerti kabeh. Kita, wong Rusia, mesthi nggawe rong pitakon: "Sapa sing kudu disalahake?" lan "Apa sing kudu ditindakake"?

Aku ora bisa lan ora pengin menehi jawaban kanggo pitakonan sing diajukake. Ayo saben sampeyan sing maca artikelku nambahake dhewe apa sing dingerteni saka kegiatan presiden kita sing rada suwe. Ayo dheweke nambahi sing apik lan apik. Ayo dheweke nambah sing ala lan ora apik. Lan supaya wong nimbang kabeh Pros lan cons. Lan dheweke bakal mangsuli pitakon kanthi mandiri: sampeyan kanggo sapa, Pak Putin?

Sapa sing bisa mangsuli pitakon babagan carane presiden kita bakal terus tumindak ing konteks acara sing nggegirisi ing Ukraina? Mbokmenawa ora ana wong. Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable. Lan iki sing kudu diandelake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

189 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vlad Gor
    + 22
    10 2014 Juni
    Yagene kita nggawe alesan kanggo kabeh wong? Yen sampeyan ora seneng, sambat menyang PBB. Rusia bakal ngalangi keluhan sampeyan. lol
    1. + 27
      10 2014 Juni
      "Wah, Putin! Wah, apik banget?"
      Nalika Amerika Serikat lan Eropa mlebu Ukraina, GDP kanthi tenang kerja ing TOZ ... amarga terobosan Cina karo kontrak gas JAPAN - "Para parlemen Jepang mutusake kanggo mbangun pipa gas saka Sakhalin menyang Tokyo kanggo tuku gas Rusia. rega gas bisa luwih dhuwur tinimbang kontrak karo China lan bakal ngidini dodolan nganti 20 milyar meter kubik saben taun.
      1. +6
        10 2014 Juni
        "Kekuwatan anyar sing ora dikarepke bisa uga katon ing arena perang sipil ing Ukraina. Ing mangsa ngarep, unit Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNLA), sing formasi bakal rampung, bakal mlebu perang.
        ..????????????????????.....
        http://militariorg.ucoz.ru/publ/ukraina_krym_rossija/v_ukraine_v_boj_vstupit_nov
        aja_nikem_ne_ozhidaemaja_sila/17-1-0-32747
        Adhedhasar bahan saka situs politicbox.ru
        -Pengalaman Amerika nggawe tentara nasional ing Irak lan Afghanistan???
        -utawa...???
        1. +1
          10 2014 Juni
          Ing mangsa ngarep banget, unit Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNLA), sing tatanan bakal rampung, bakal mlebu perang.

          Piye wae, kabeh iki ngelingi penciptaan Republik Odea.
          1. irina.mmm
            +1
            10 2014 Juni
            Carane aku pengin pracaya iki. Nanging sampeyan bisa ngrumusake kanggo setahun utawa loro, gumantung ing swasana ati lan tugas diutus. Mung iku ora bakal kasep. Yen ora, ora bakal ana apa-apa lan ora ana sing mbebasake.
      2. Aku
        0
        10 2014 Juni
        Ya, persetujuan iki mbokmenawa bakal backfire, padha wis setuju kanggo ngedol soko militer, Aku pengin maca liyane babagan persetujuan iki nang endi wae.
      3. + 11
        10 2014 Juni
        Kutipan: 222222
        Nalika Amerika Serikat lan Eropa ngalami masalah karo Ukraina,

        Apa AS ana masalah? mandheg Apa sampeyan ngomong, Amerika Serikat, sing wis nandur modal pirang-pirang milyar virtual, nggawe wasir gedhe ing tapel wates kita. Dheweke digawe kanggo kita, dudu kanggo awake dhewe. Padha tentrem lan sepi ing tapel wates. Saiki jagad iki dipérang maneh dadi bipolar, nanging kita durung sugih ekonomi. Kontrak karo China, mesthi, ngidini kita tetep ngambang kanggo sawetara wektu (China terikat karo dolar luwih kuat tinimbang Rusia, kanthi kabeh sing dibutuhake), nanging kita kudu ngembangake ekonomi kanthi cepet. Nanging sakperangan alesan aku mangu-mangu yen pamrentah DAM bisa nindakake "kakehan". hi
        1. + 13
          10 2014 Juni
          Downvoted artikel kasebut. ora ana apa-apa. Yen penulis bisa kapilih dadi presiden, mesthi wis mari. Lan pensiun bakal dadi yuta lan ora bakal ana nyolong

          Miturut separo pisanan artikel kasebut, ing wayahe penulis ngandhani yen dheweke umure padha karo Putin - aku wis mbayangno carane penulis bakal ngilangi 7 dosa saka wong, lan misil bakal mulai mabur lan ora ana sabotase. lan ora ana sing ngirim wong menyang neraka)

          Manis banget. Tulis saka sofa lan rembugan wong sing ora lungguh ing sofa, nanging nggawe keputusan tartamtu =]
        2. Komentar wis dibusak.
          1. + 14
            10 2014 Juni
            Penulis minangka provokator, gon..on, bakul Kristen lan pelacur, nanging apa sing dikira yen "kabeh donya beradab" wis nyoba ngrebut lan ngrusak Tanah Rusia lan Budaya Rusia, uga Wong Rusia. kanggo 1000 taun, Aku nandheske Kabeh lan alamiah, yen negara lagi dicolong lan iku buzzing, lan yen Manungsa wiwit nglumpukake Lands, banjur lolong lan babakan menyang langit, "hak asasi manungsa, demokrasi, liberalisme" ugh. Muga-muga Gusti Allah menehi kekuwatan lan kesehatan GDP kanggo mbela Novorossiya, nyerang Anglo-Saxon, lan mindhah Maidan menyang kabeh ibukutha "donya beradab" prajurit apik
            1. 0
              10 2014 Juni
              Val_Y--- (1) Aku kepengin weruh tanah apa sing diklumpukake - Crimea, amarga dheweke tiba ing sirahe kaya apel sing wis mateng. Kanggo aku, aku anti-liberal lan dudu demokrat, lan aku ora mikir banget babagan manungsa lan hak-hake.
            2. kosh
              +3
              10 2014 Juni
              Kutipan saka: Val_Y
              Penulise provokator, gon..on, bakul barang lan perek


              Miturut komentar sampeyan, sampeyan ora maca artikel kasebut.
          2. +3
            10 2014 Juni
            Kutipan: s-t Petrov
            Downvoted artikel kasebut

            Lan aku menehi penulis PLUS, amarga artikel kasebut cocog karo sikapku marang rezim kekuwatan Rusia saiki lan Putin.
            1. +3
              10 2014 Juni
              Sing. Tambah ing pituwas kanggo guru lan utamané militèr, apa galangan kapal sawise nglereni COMPLETE, modernisasi industri lan dhaftar terus - iki mung cara iku kudu?
              Aku bakal ngomong siji - sedulurku ana ing taun 4th ing sekolah militèr nalika hukum gaji kanggo pilot diadopsi. Banjur ora ana sing percaya yen dheweke bakal mbayar sanajan cedhak karo iki. Dheweke kepengin lulus, ngladeni setaun utawa rong taun lan golek awake dhewe ing urip sipil.
              Mbayangno pasuryan kaget nalika dikirim menyang Armada Baltik lan mbayar 47K rubles. Kabeh wong lanang ing alirane uga kaget.
              Lan nalika dheweke dikirim menyang Timur Jauh (dheweke dadi komandan hulu ledak pertahanan udara, kaya sing dakngerteni), gajine kanthi pangkat pimpinan senior mundhak dadi 80-90K + bonus, amarga adoh saka omah lan ana cara mikir anyar. Dadi saiki dheweke ragu banget kanggo urip sipil, amarga ana prospek, ora suwe bakal ana rekrutmen kanggo kapal anyar, sing (muga-muga) bakal diluncurake ing taun iki.
              Dadi mung kanggo kasunyatan sing wis mulihake pakurmatan kanggo Tentara ing umum lan kanggo perwira lan prajurit / pelaut utamané, malah liwat dhuwit, iki plus paling gedhe saka kawicaksanan Putin, sing wedi banget saka karsane wong. Pf...
              Iku tetep kanggo mbalekake pakurmatan iki kanggo guru (sanajan gaji wis tambah, sikap isih bestial loro ing sisih tuwane anak lan saka Departemen Pendidikan) lan dokter. Yen kedadeyan kasebut, mula aku bakal tenang kanggo masa depan anak-anak / putune lan Rusia umume.
              1. +6
                10 2014 Juni
                Samurai3X sampeyan nerangake kabeh kanthi bener, nanging saiki aku bakal kerja lan nggarap unit sing umure 55 taun. modernisasi industri? ngendi? ing kantor sampeyan? Bisa uga.
                1. +3
                  10 2014 Juni
                  Aku ora bisa ing kantor, nanging ing biro desain nggunakake program Compass-3D banget prayoga, prasaja lan dingerteni. Lan saka biro desainku, gambar kasebut ngluwihi Urals, ing ngendi perusahaan nggawe bagean kanthi panyimpangan lan toleransi MINIMUM. 4 taun kepungkur, nalika aku wiwit kerja, aku kudu ngganti proyek dadi toleransi umur-ruangan amarga peralatan sing wis lawas, nanging saiki, alhamdulillah, ana mesin CNC lan kabeh apik.
                  Ing mratelakake panemume, modernisasi iku sworo seru saka driji lan kabeh watara iku Jepang utawa Jerman karo wong dilatih?
                  Aku ngerti manawa UralVagonZavod 60-70% dimodernisasi karo mesin paling anyar. Pabrik Sukhoi ing Irkutsk lan liya-liyané uga dimodernisasi. SevMash (perusahaan Severodvinsk)...
                  Ngomong babagan modernisasi produksi lengkap kaya ngimpi sing ora bisa ditindakake.
                  Malah ing AS, pabrik Boeing duwe mesin sing umure 50 taun. Nanging dheweke kerja lan dikarepake.
                  Aku bisa ngomong yen paling sethithik 10-15 taun, mesin sing umure 55 taun bakal terus digunakake. Contone, ing Irkutsk isih ana mesin sing diwenehi ganti rugi dening Jerman ing taun 46. Ora ana sing bisa lan ngrampungake tugase.
                  Bisa ngomong apa mesin persis?
                  1. 0
                    11 2014 Juni
                    "Aku ngerti manawa UralVagonZavod wis dimodernisasi kanthi 60-70% kanthi mesin paling anyar. Pabrik Sukhoi ing Irkutsk lan ing papan liya uga "Aku seneng banget yen ana pabrik kasebut. lan aku ora bisa ing mesin, nanging ing turbo blower (suplai jeblugan) diprodhuksi lan diinstal ing 1958.
                  2. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
        3. +3
          10 2014 Juni
          Ingvar 72 ----5 kolom ora bisa overloaded, padha mung bisa ngrusak.
      4. +3
        10 2014 Juni
        222222----- Lan apa tegese iki, mung bisnis sing ngurus dhewe lan ora bakal kelangan dhuwit. Lan rakyat, rakyat ana ing sisihe.---- "Sapa sing bisa mangsuli pitakon babagan kepiye presiden kita bakal terus tumindak ing konteks kedadeyan sing nggegirisi ing Ukraina? Mbokmenawa ora ana wong liya. wedi banget karo tuwuhing kesadaran diri Rusia, iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Lan iki sing kudu kita andalake. --- postulat iki minangka inti saka pitakonan. Mulane padha nilar Donbass. Putin bisa uga dudu liberal, nanging dheweke minangka panyengkuyung kapitalisme sing jelas, lan ide kasebut bisa uga gonjang-ganjing kanthi kesadaran diri rakyat. Sanajan oh sing jelas - kekuwatan paling dhuwur, lan ora mung kuwi, urip kanthi apik ing sosialisme, "nuwun sewu" ora diwarisake, lan bocah-bocah ora tansah pinter.
      5. +6
        10 2014 Juni
        Kakurangane ageng... penulis ora weruh ngluwihi irunge dhewe... lan mung dadi provokator...
    2. +4
      10 2014 Juni
      Jagad iki wis rusak banget, mula nalika ana wong sing murni lan tulus ana ing ngarep sampeyan, sampeyan bakal golek iwak.
      1. kosh
        -1
        10 2014 Juni
        Kutipan: Rostov
        sing nalika wong murni, tulus ana ing ngarepe sampeyan, sampeyan goleki nyekel iki.


        Kowe ngomong sapa? Babagan sing digawa Berezovsky kanggo kuwasa?
      2. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan: Rostov
        Jagad iki wis rusak banget, mula nalika ana wong sing murni lan tulus ana ing ngarep sampeyan, sampeyan bakal golek iwak.

        Aku ngarani virus. wong sing kena infeksi ora ngerti wong sing sehat. sing sehat meri menular...
      3. Komentar wis dibusak.
    3. +6
      10 2014 Juni
      Penulis Demo minangka troll "affectionate" saka arah anyar: saka "mudhun karo" kanggo "ora pimpinan banget populer. Utawa Mungkin ... he ... iku? Aku ora mekso aran , nanging mikir dhewe - iki kasunyatan, malah karo pranala."

      Apa troll "tuwuh" utawa wis wiwit ngormati? hi
  2. Vlad Gor
    +6
    10 2014 Juni
    Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable.
    Kepiye carane ngerti apa sing diwedeni pramuka? Sawise kabeh, pejabat intelijen diajari kanggo ndhelikake rasa wedi lan emosi ing umum. sedulur Penulis angan-angan. lol
    1. + 18
      10 2014 Juni
      Kutipan: Vlad Gor
      Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable.

      Iki bener sawetara jenis omong kosong! Apa dheweke teka saka planet liya? mungsuhe rakyatmu? Maniak? Artikel kasebut bisa uga ditulis dening wong bodho utawa mungsuh Rusia.
      1. + 18
        10 2014 Juni
        Quote: Bayonet
        Iki bener sawetara jenis omong kosong! Apa dheweke teka saka planet liya? mungsuhe rakyatmu? Maniak? Artikel kasebut bisa uga ditulis dening wong bodho utawa mungsuh Rusia.


        Artikel kasebut kanthi teliti nggambarake kepinginan penulis kanggo nanem "sithik mangu" ing kepala "jingoists".
        Nanging kanggo wong sing mikir, artikel kasebut ora ana apa-apa.
        Yen sampeyan ndeleng artikel kasebut ing umum - ya ... muncul pitakonan lan kabeh katon bener ...
        Lan yen sampeyan miwiti ngerti rincian ...

        Penulis mbandhingake Ossetia Kidul lan Abkhazia, sing ora ana sing butuh (lan Georgia uga), karo Ukraina - bagéan saka donya Rusia, kanthi wilayah sing gedhé, populasi, sugih ing sumber daya alam.
        Lan yen Amerika Serikat lan Kulon rada kuwatir babagan Georgia / Ossetia / Abkhazia lan tenang, banjur nyekel Ukraina kanthi stranglehold. Kabeh donya numpuk.
        Mulane, ora bakal bisa nolak iki kaya ing taun 2008 ...

        Apa maneh sing nyenengake aku ing artikel kasebut)))

        "...Lan keengganan kanggo miwiti ngembangake bisnis cilik lan menengah - dhasar urip negara apa wae, lan mung ngandelake kekuwatan monopoli?..."

        Iki mung mambu Chubaisya lan Gaidarisme ... bau banget, aku pengin ...

        Aku dhewe ora seneng karo apa sing kedadeyan lan akeh pitakon kanggo pamrentah saiki. Aku ndeleng kegagalan ing ekonomi lan politik domestik ...

        Nanging!!! Artikel kasebut kanthi jelas digawe khusus ... kanthi gaya liberal ... Aku uga kaget yen ora ana sisipan babagan "kebebasan wicara" ... ana pesen sing lemah kanggo alam bawah sadar - "...Nanging kasunyatan manawa dheweke wedi karo tuwuhing kesadaran diri saka wong Rusia minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Lan iki sing kudu kita andalake ... " Nanging penulis maneh ora njupuk menyang akun sing poto-kesadaran saka wong Rusia tambah karo bali saka Crimea!
        Aku bisa mbayangno carane Putin wedi karo wutah iki nalika bali Crimea ...))))) nglirik
        Р РњРҐРћ hi
        1. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka goodman
          Nanging penulis maneh ora njupuk menyang akun sing poto-kesadaran saka wong Rusia tambah karo bali saka Crimea!


          ana wektu nalika tuwuh kesadaran diri sing dhuwur banget ... banjur FEAT VARYAG kedadeyan! Apa ora ana kedadeyan sing padha saiki? eling dhiri cenderung mudhun ing proporsi karo dhuwure eling. yen primitif, sing luwih dhuwur sampeyan menek, sing harder bakal tiba
        2. Komentar wis dibusak.
      2. Eropa
        +1
        10 2014 Juni
        iku kolom 5
      3. +3
        10 2014 Juni
        VVPutin bakal nggunakake Stalin minangka asisten, supaya saben bajingan ora ana ing dalan ...
        1. +2
          10 2014 Juni
          Kutipan saka: Rom14
          VVPutin bakal nggunakake Stalin minangka asisten, supaya saben bajingan ora ana ing dalan ...


          Sapa sing kudu nulungi sapa, isih kudu dipikirake)))))
    2. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan: Vlad Gor
      Kepiye carane ngerti apa sing diwedeni pramuka? Sawise kabeh, pejabat intelijen diajari kanggo ndhelikake rasa wedi lan emosi ing umum.

      Rezun-Suvorov uga tau dadi pramuka. Aku ora bakal ekstrem babagan masalah iki ... hi
  3. +3
    10 2014 Juni
    PUT A PLUS - IN MANY THINGS THE AUTHOR IS RIGHT!
    1. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka brelok
      PUT A PLUS - IN MANY THINGS THE AUTHOR IS RIGHT!

      Nanging akeh wong sing menehi sampeyan kekurangan. Wong-wong iki percaya yen penggelapan (Serdyukov, Skrynnik, lan liya-liyane) mesthine ora ana ing pakunjaran. Dheweke percaya yen dalan pembangunan ekonomi "liberal-oligarki" adhedhasar bahan mentah yaiku kabutuhan Rusia. Dheweke percaya yen sampeyan sing milih Zurabov, sing pisanan gagal kerja Kementerian Kesehatan lan Pembangunan Sosial, lan banjur kerja Kedutaan Besar Ukraina, ​​maneh dadi Duta Besar Ukraina! Kene sampeyan!
      1. +4
        10 2014 Juni
        Kutipan: Mihaylo Tishayshiy
        Nanging akeh wong sing menehi sampeyan kekurangan. Wong-wong iki percaya yen penggelapan (Serdyukov, Skrynnik, lan liya-liyane) mesthine ora ana ing pakunjaran. Dheweke percaya yen dalan pembangunan ekonomi "liberal-oligarki" adhedhasar bahan mentah yaiku kabutuhan Rusia. Dheweke percaya yen sampeyan sing milih Zurabov, sing pisanan gagal kerja Kementerian Kesehatan lan Pembangunan Sosial, lan banjur kerja Kedutaan Besar Ukraina, ​​maneh dadi Duta Besar Ukraina! Kene sampeyan!


        Aku menehi sampeyan plus kanggo persetujuan lengkap karo kasunyatan sing diwenehake, nanging saiki kita ndeleng artikel babagan kahanan ing Ukraina, analogi karo Abkhazia lan Ossetia Kidul, lan, kanthi mangkono, sesanti penulis saka prilaku Putin luwih ing framework. saka pangembangan kahanan.
        Artikel kasebut ora ana apa-apa. Aku nulis babagan iki ing ndhuwur.
        1. +3
          10 2014 Juni
          Kutipan saka goodman
          nanging saiki kita ndeleng artikel babagan kahanan ing Ukraina, analogi karo Abkhazia lan Ossetia Kidul lan, kanthi mangkono, sesanti penulis saka prilaku luwih Putin ing framework pangembangan kahanan.

          Lan aku nganalisa artikel iki. Penulis dhewe njaluk nambah fakta lan analogi dhewe. Kepiye Putin nate nutupi lan ora pengin mbusak Zurabov, sing nindakake perkara aneh minangka Menteri Kesehatan lan Pembangunan Sosial? Dheweke ora ngusir dheweke, nanging dikirim minangka duta kanggo Ukraina. Apa bisa nyana apa-apa sing migunani saka "profesional" kasebut ing posisi iki (kanthi analogi karo Kementerian Kesehatan)? Punika asilipun.
          Apa sing bakal dikarepake sabanjure? Lan sapa, sing isih ana ing jabatane, menyang Kiev maneh? Apa kasunyatan iki ora ngganggu sampeyan? Iki analogi kanggo sampeyan.
          Kanggo sampeyan, artikel iki bisa uga digawe khusus lan "ora ana apa-apa," nanging aku uga mikir yen Putin minangka "paselancar" utawa "selancar angin" sing apik banget, nanging iki nalika ana ombak utawa angin sing apik. Lan ing cuaca sing tenang, sampeyan kudu baris (mbangun kabijakan internal sing kompeten), lan ora nyekel ombak utawa angin, lan dheweke rada angel.
        2. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka goodman
          Artikel kasebut ora ana apa-apa. Aku nulis babagan iki ing ndhuwur.


          Miturut pendapatku, artikel kasebut dudu babagan Abkhazia lan Assetia, malah ora babagan Ukraina. Artikel kasebut, miturut pendapatku, yaiku babagan karakteristik pribadi GDP.
        3. Komentar wis dibusak.
  4. -7
    10 2014 Juni
    Wah tulisane katon logis, aku bisa nambahake yen presiden sabanjure bakal dadi buruh minyak utawa gas
    1. -WAYANG-
      +9
      10 2014 Juni
      kejaba utek-uteke wong njeblug lan ndadekke URAIAN KESAYANGAN UMAT
      karo kabeh akibate...kaya DOWN WITH THE OLIGARCHS!!! lan MEMBERI NASIONALISASI!!!
    2. + 14
      10 2014 Juni
      saag
      Wah tulisane katon logis, aku bisa nambahake yen presiden sabanjure bakal dadi buruh minyak utawa gas

      Logika kabèh artikel boils mudhun kanggo kasunyatan sing penulis ora kaya Putin. Mekaten.
      Artikel kasebut njijiki. Ora ana tandha analisa utawa kepinginan kanggo ngerteni perkara ing kene. A set prangko lan asil, proses pikirane dhewe. Conto sing diwenehake saka Ossetia Kidul lan Abkhazia ora bisa ditrapake kanggo kahanan Ukrainia. Penulis sing ditresnani, kenapa sampeyan ora bisu babagan kasunyatan manawa ing republik kasebut ing taun 2008 luwih saka setengah populasi duwe paspor Rusia, yaiku. padha warga Rusia. Sayange, iki ora kedadeyan ing Ukraina.
      1. +4
        10 2014 Juni
        Sampeyan mung kudu nginstal penulis minangka Presiden Federasi Rusia ing alam semesta paralel, nonton carane Federasi Rusia nyusut ing wates Muscovy lan carane penulis digawa metu saka Kremlin ing pitchfork.

        Mung banjur penulis bakal ngerti rasa welas asih ing wektu iki. Sofa lan teori kasebut mesthi apik, nanging nampilake menyang Putin ora masuk akal.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Tur
        -5
        10 2014 Juni
        Dheweke duwe paspor asing. Ora milih. Ora dipilih, ora dipilih, lsp.
        Paspor internal lan paspor asing minangka rong bedane gedhe. Mulane aku ora menehi conto. Ora bener.
        Iki dudu warga kita.
        Iki ersatz.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. Komentar wis dibusak.
    3. kosh
      +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      Aku bisa nambah yen presiden sabanjure bakal dadi buruh minyak utawa gas


      Kantor ora bakal menehi dhuwit marang sapa wae, buruh minyak utawa buruh gas. Mung yen padha teka saka Kantor.
  5. + 18
    10 2014 Juni
    "Nanging ing negara kita ana sing ngerti. Lan ana wong sing wajib ngerti kabeh iki. Lan njupuk langkah pencegahan sing cocog."
    Ya, miturut reaksi kasebut, ora ana sing ngerti apa-apa! CIA ngrancang banget pinter, gedhe-ukuran lan, malih, njupuk menyang akun mati saka South Stream, kombinasi multi-langkah. Lan kita padha mbokmenawa mikir bab trick reged sethitik. Aku ora nyalahake karyawan Kantor lan Intelijen. Mung wae, kaya sing dakdeleng lan aku ngerti, ora ana "penjaga lawas" sing isih ana, lan para nom-noman sing teka ing panguwasa wis dadi generasi pasca-Soviet sing beda karo kabeh + lan - sing ana. Kajaba iku, IMHOku pancen ora ana pendanaan kanggo tujuan kasebut! Negara ngisi pot dana stabilisasi - apik, malah migunani, nanging kita kudu nandur modal lan ora beku dhuwit, lan kontribusi kanggo keamanan negara minangka sing paling penting!
    1. + 11
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Egen
      "Nanging ing negara kita ana sing ngerti. Lan ana wong sing wajib ngerti kabeh iki. Lan njupuk langkah pencegahan sing cocog."
      Ya, miturut reaksi kasebut, ora ana sing ngerti apa-apa! CIA ngrancang banget pinter, gedhe-ukuran lan, malih, njupuk menyang akun mati saka South Stream, kombinasi multi-langkah. Lan kita padha mbokmenawa mikir bab trick reged sethitik. Aku ora nyalahake karyawan Kantor lan Intelijen. Mung wae, kaya sing dakdeleng lan aku ngerti, ora ana "penjaga lawas" sing isih ana, lan para nom-noman sing teka ing panguwasa wis dadi generasi pasca-Soviet sing beda karo kabeh + lan - sing ana. Kajaba iku, IMHOku pancen ora ana pendanaan kanggo tujuan kasebut! Negara ngisi pot dana stabilisasi - apik, malah migunani, nanging kita kudu nandur modal lan ora beku dhuwit, lan kontribusi kanggo keamanan negara minangka sing paling penting!


      Kolega, kepiye yen dheweke ngerti? Lan yen "game" kita isih ana?
      Aku bakal ngomong sing ora ketompo carane kejem muni, mbok menawa kita pengin menehi SE "sip karo sendok lengkap" supaya sikap sing cetha kawangun .. Mung Rusia ... ora Ukraina ... supaya padha njupuk sip saka sungkowo supaya yen warga paling pungkasan skeptis lan merdika bakal ngomong "kita kudu pindhah menyang Rusia" ... supaya ora kelakon mengko yen Rusia mathuk, lan padha ngomong "ya, iku ora tenan. apa sing dikarepake.” A? Iki minangka rencana sing kejam lan mesthi ora bisa ditindakake tanpa korban, nanging politik umume minangka perkara sing serius, lan geopolitik luwih-luwih ...
      Yen ora, ing situs web kita, panemu sing umum yaiku "kita bakal nyuwek kabeh wong" utawa "polimer kabeh wis salah" ... Nanging ora ana sing rampung ...
      Totoan sing dhuwur ... Pas lan njaluk Bunch saka ngelu ing wangun injeksi financial ageng menyang SE lan njupuk tanggung jawab lengkap kanggo nasibe ... mbayar karo nyawa prajurit kita, rusak umum urip ing negara. amarga sanksi lan redistribusi dana ... banjur jebule "pasien" ora gelem diobati?
      Ora kabeh iku gampang banget, Pak....YES, lan karo gas....ing tangan siji, ora nyenengake yen kita nggawe konsesi ... ing sisih liya, kepiye carane misahake gas kanggo SE lan " apik” Ukrainians saka gas kanggo Nazi lan PS? Katup ora peduli ... bakal mateni kabeh ...
      Kahanan sing angel ... mulane mbutuhake penilaian sing seimbang, lan ora ngguyu nganggo slogan.
      Lan banjur kabeh wong wis kesusu ... salah siji "plums" utawa "rencana licik" ... Lan kabeh analytics kuwi mine. Inggih kados kula nglirik
      1. +3
        10 2014 Juni
        Kutipan saka gunung geni
        senajan kejem, mbok menawa kita arep menehi SE "sip karo sendok lengkap" supaya swasana ati sing cetha kawangun.

        Andrey, mesthine aku mikir babagan iki lan versi iki nggodho, nanging ana siji "NANGING" ing kene - garis sing apik banget antarane swasana ati FOR lan AGAINST. Yen kita mung rada telat, utawa ngenteni suwe, kita bakal dadi luwih elek. Lan considering sing CIA ora slurp kubis sup karo sepatu bast (nanging karo sepatu baya :)), ora ana sangsi sing padha bakal weruh liwat iki lan "bantuan". Dadi iki pilihan banget beboyo.
        Ya, biyen ana "kolonel sejati", nalika isih enom aku cukup beruntung bisa kerja karo wong-wong kaya ngono, saiki aku ora ngerti sing "nyata" :( Biyen ora kabeh wong diwenehi jurusan, lan mung sawise sekolah, nanging saiki kolonel ana ing ndhuwur kolonel :( Mulane, aku wedi yen kita bakal "outplayed" ing game sing alus banget :(
        Miturut cara, Snowden mathuk menyang multi-pindhah - kang hammered wedges, misale jek ing kawitan marketing antarane Amerika Serikat lan Eropah, nanging sing mangerténi apa liyane kang wis ing nyimpen ana, lan CIA banjur bakal ngomong - "kene, sampeyan. Deleng, kita ngurus sampeyan (Eropa), dheweke nglindhungi sampeyan, nanging Rusia mateni gas sampeyan" :) Ing kene, tenan, aku ora ngerti apa sing ditindakake :(
        1. +8
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Egen
          Andrey, mesthine aku mikir babagan iki lan versi iki nggodho, nanging ana siji "NANGING" ing kene - garis sing apik banget antarane swasana ati FOR lan AGAINST. Yen kita mung rada telat, utawa ngenteni suwe, kita bakal dadi luwih elek. Lan considering sing CIA ora slurp kubis sup karo sepatu bast (nanging karo sepatu baya :)), ora ana sangsi sing padha bakal weruh liwat iki lan "bantuan". Dadi iki pilihan banget beboyo.

          Inggih, pangerten baris iki nemtokake sapa sing mimpin negara, lan sing, kaya sampeyan lan aku ing situs, nggawe asumsi.
          Kita kaya .... lagi ngebom Slavyansk maneh .... kita kudu ngirim pasukan sanalika bisa .... Lan Putin?
          Saka media (lan iki minangka sumber utama) apa sing kita duwe?
          1. SE cukup statis...Milisi sakepel perang. Para penambang mogok, nanging mung iku sing bisa ditindakake.
          2. Sampeyan bisa ndeleng carane warga ngomong, "Ayo Yaytsenyuk teka ... 7 kita bakal ngandhani dheweke carane manggon ing kene ing pamboman." Nah, ketoke karo pangarep-arep yen panguwasa Ukraina (junta) ora. ngerti carane keterlaluan ing kene. Iki nuduhake yen wong ora ngerti apa sing kedadeyan. Lan uga yen dheweke mandheg ngebom, oke ... kita bakal terus urip kaya iki. Lan iki wis dadi indikator. Ing ngendi Rusia ing kene?
          3. Ora jelas apa sing dikarepake warga SE. Aku duwe perasaan saka laporan ana lan wawancara karo warga sing pengin Rusia ngirim pasukan ... tumpukan ing Nazi, banjur mulih ... lan padha bakal manggon ing kaya Novorossiya ... utawa yen Kyiv tenan takon, banjur padha bakal ing Ukraina.
          4. Kanthi cara aneh, milisi katon duwe senjata sing mesthi ora ana ing gudang ... MANPADS sing padha, contone ... sing nggawe aku mikir yen ana sawetara bantuan ... nanging bakal aneh. yen Strelkov ngandhani kabeh jagad ...Rusia wis nyedhiyakake akeh MANPADS kanggo kita ... mula mesthi ora ana pitulung.
          5. Yen kabeh losses ngumumaké saka dill iku kasunyatan, banjur aku duwe mangu gedhe babagan ... milisi Ukrainia heroik ... kayata mantan wong militèr, etc. Mesthine ana wong-wong sing kaya ngono, nanging Tentara Ukrainia ora perang babar pisan, lan wong-wong sing ngrujuk menyang Tentara Soviet katon ora weruh kalender kanthi apik ... wong-wong iki umure paling ora 45-50 taun ... lan yen sampeyan ndeleng milisi, dheweke isih durung sepuh ... (sanajan mesthi ana uga para veteran), nanging misale jek bakal ana spesialis (pensiun) saka Rusia ... nomer cilik ... Kabeh iki nggawe aku mikir babagan dhukungan sing ora diucapake nanging cukup signifikan.
          6. Tumindak banget saka ATO menehi sawetara perasaan campur aduk ... Iku piye wae ompong ... malah njupuk menyang akun "unprofessionalism" saka pasukan keamanan Ukrainia lan Nazi. Mulane, salah siji pasukan milisi luwih kuat tinimbang sing kita pikirake, utawa ora jelas apa.
          7. Mbok (baleni maneh) mbok menawa kabeh iki wis dadi pagelaran....gerah....seram...karo korbane warga sipil...kalebu bocah-bocah wadon....nanging pagelarane... Skrip ditulis... .Ukraina dibagi-bagi....saiki iki kabeh, ora ketompo carane sinis muni...kanggo nyimpen pasuryan kanggo Amerika Serikat lan Rusia....Konflik intensitas rendah.. .ya karo artileri shelling ... ya ... karo pesawat lan tank ... nanging sluggish ... Apa dill tenan ora duwe otak cukup kanggo nyawiji pasukan ing Slavyask padha lan muter menyang bledug? Kene sampeyan malah ora perlu pendidikan militer kanggo mangerteni iki ... supaya padha ora duwe sawetara jenis sirkus ... Pasukan pancen kasebar ing saindhenging SE ...
          Kabeh iki nggawe aku mikir yen Amerika Serikat lan Rusia menehi dhukungan mung akeh ... supaya konflik smolders ... nanging ora ana sing menang ... Apa sing kudu diomongake marang donya sajrone nem sasi ... hmm. .. .iki mung bisa diendhegake kanthi misahake Ukraina...dadi ayo dibagi...Lan saben wong entuk duweke...iku wae...
          Kajaba iku, aku ngakoni kanthi lengkap yen ora ana sing ngandhani kabeh caudle Kyiv iki ... dheweke ora metu karo moncong ... Kabeh diputusake ing tingkat raksasa ... AS lan Rusia ...
          Iki carane aku ndeleng ...
          1. +2
            10 2014 Juni
            Kutipan saka gunung geni
            Kabeh iki nggawe aku mikir yen Amerika Serikat lan Rusia menehi dhukungan mung akeh ... supaya konflik smolders ... nanging ora ana sing menang ... Apa sing kudu diomongake marang donya sajrone nem sasi ... hmm. .. .iki mung bisa diendhegake kanthi misahake Ukraina...dadi ayo dibagi...Lan saben wong entuk duweke...iku wae...

            Andrey, kabeh kasunyatan iki dikenal lan cetha lan aku setuju karo sampeyan, kajaba sing pungkasan - konspirasi VVP lan wong-wong sing narik Monkey ana. Sawise kabeh, iki tegese ngiyanati elit panguwasa Rusia dening wong Rusia? Lan iki wis akeh banget :(
            1. +2
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Egen
              Sawise kabeh, iki tegese ngiyanati elit panguwasa Rusia dening wong Rusia? Lan iki wis akeh banget :(

              Inggih, pisanan kabeh, iku rada awal kanggo pirembagan bab ngiyanati ... amarga Rusia biasane manggon ing SE ... nanging dheweke terus ...
              Lan sareh, iki pitakonan ... yen Amerika Serikat wanted kabeh Ukraina, lan Putin piye wae "recaptured" SE, banjur dadi metu sing iku persis ngelawan ... ora pengkhianat nanging Juruwilujeng ... Yen iki maksimal sing bisa...???
              Maneh, aku mbaleni, kita ora ngerti kabeh ... lan kita ora bakal ngerti .... Wektu ... wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane ...
          2. +2
            10 2014 Juni
            Kutipan saka gunung geni
            Kabeh iki nggawe aku mikir yen Amerika Serikat lan Rusia menehi dhukungan mung akeh ... supaya konflik smolders ... nanging ora ana sing menang ... Apa sing kudu diomongake marang donya sajrone nem sasi ... hmm. .. .iki mung bisa diendhegake kanthi misahake Ukraina...dadi ayo dibagi...Lan saben wong entuk duweke...iku wae...
            Kajaba iku, aku ngakoni kanthi lengkap yen ora ana sing ngandhani kabeh caudle Kyiv iki ... dheweke ora metu karo moncong ... Kabeh diputusake ing tingkat raksasa ... AS lan Rusia ...
            Iki carane aku ndeleng ...


            Aku ndhukung. Mung dina sadurunge wingi aku nyoba kanggo njelasno kahanan. Aku wis suwe ora nonton TV, lan dumadakan ana akeh kabar ... Aku teka menyang kesimpulan sing padha.
          3. kosh
            +2
            10 2014 Juni
            Kutipan saka gunung geni
            Kabeh iki nggawe aku mikir yen Amerika Serikat lan Rusia menehi dhukungan mung akeh ... supaya konflik smolders ... nanging ora ana sing menang ... Apa sing kudu diomongake marang donya sajrone nem sasi ... hmm. .. .iki mung bisa diendhegake kanthi misahake Ukraina...dadi ayo dibagi...Lan saben wong entuk duweke...iku wae...


            Mung lenga lan gas sing ana ing ngarep. Liyane iku sekunder kanggo kabeh panguwasa.
            1. +1
              11 2014 Juni
              Kutipan saka kosh
              Mung lenga lan gas sing ana ing ngarep. Liyane iku sekunder kanggo kabeh panguwasa

              kesehatan.
              Aku ora setuju, Amerika butuh FEAR, kekuwatane Amers gumantung saka rasa wedi. ora ana rasa wedi, Eropa bakal mutusake manawa bisa ngrampungake perjanjian perdamaian karo Moskow. Kepatuhan karo perjanjian kasebut ora ana biaya lan malah ngirit jumlah tartamtu. Nanging NATO njupuk ... lenga lan gas sekunder ing Ukraina.
            2. Komentar wis dibusak.
      2. Tur
        0
        10 2014 Juni
        Duh, Gusti!
        Sing sapa duwe mripat, aja nganti ndeleng!
        Sing sapa duwe kuping, aja nganti krungu!
        Analisa, langkah demi langkah, tumindak wong umum.
        Untunge ana akeh materi.
        Lan kabeh tiba ing panggonane.
        Lan ora ana sing duwe liberalisme.
        Wong.
        Wektu kanggo mbukak mripatmu.
        Wektu kanggo ngerti tujuan lan tujuan sing bener.
        Lan ora ana sing ngomong apa-apa bab wong-wong mau.
        Kita mlaku, stagger, isin adoh, saka acara kanggo acara. Saka serangan teroris nganti banjir.
        Saka Ossetia menyang Ukraina.
        Kabeh wis kedaden.
        Kabeh wis lulus.
        Pawulangan ora sinau.
        Ora ana kesimpulan sing digawe.
        Saka kutha cilik, kita entuk kutha gedhe.
        Lan iki rencana?
        Lan iki rencana licik?
        Endi pikiranmu?
        Yen sampeyan diukum dening soko utawa wong ing urip, banjur iku piwulang kanggo urip.
        Kepiye kene?
        Utawa ana wong ing pimpinan negara sing pancen mikir apa sing bakal kedadeyan ing negara, rakyat, aku lan sampeyan?
        Yen mangkono, banjur kepiye bab siji iki bisa bener, nanging kabeh ora bener.
        Salah sijine yaiku pahlawan. Lan mung ana scoundrels watara.
        Ing kawanan manuk gagak ora ana pimpinan - dara.
      3. kosh
        +3
        10 2014 Juni
        Kutipan saka gunung geni
        Kolega, kepiye yen dheweke ngerti? Lan yen "game" kita isih ana?
        Aku bakal ngomong sing ora ketompo carane kejem muni, mbok menawa kita pengin menehi SE "sip karo sendok lengkap" supaya sikap sing cetha kawangun .. Mung Rusia ... ora Ukraina ... supaya padha njupuk sip saka sungkowo supaya yen warga paling pungkasan skeptis lan merdika bakal ngomong "kita kudu pindhah menyang Rusia" ... supaya ora kelakon mengko yen Rusia mathuk, lan padha ngomong "ya, iku ora tenan. apa sing dikarepake.” A? Iki minangka rencana sing kejam lan mesthi ora bisa ditindakake tanpa korban, nanging politik umume minangka perkara sing serius, lan geopolitik luwih-luwih ...

        Kanggo nalar +. Nanging sayangé, mung SE slurping, lan ing liyane saka Square, ora ana sing peduli. Nganti saiki dheweke seneng karo kabeh, nanging kita ora nuntun dheweke menyang pilihan sing tepat.
      4. Aku arep ngladeni
        +1
        10 2014 Juni
        Setuju. + uga, presiden kita ora pengin sepotong Ukraina ... sanajan kita njupuk kabeh, iku bakal angel banget kanggo misahake Rusia ing Ukraina saka Banderaites (nganti padha bengok-bengok kabeh limo iku bodho). Mula, para warga padha ngresiki omahe “sampah”. Banjur sampeyan ndeleng lan dheweke dhewe bakal nggawe sing bermanfaat :)
    2. +4
      10 2014 Juni
      Muga-muga posisi Amerika adhedhasar asumsi sing padha.
      Umumé, kabeh tumindak Amerika mung siji-sisi, bisa dingerteni lan bisa ditebak. Lan iki apik. Iku uga apik banget yen kabeh donya ndeleng asil campur tangan Amerika. Lan ing kene iku penting kanggo Wigati ora Libya utawa Irak, nanging, contone, Kyrgyzstan lan Mesir.
      Ora ana sing nyerah marang sapa wae. Saben uwong prédhiksi kemungkinan asil. Sampeyan mung bisa nulis, utawa sampeyan bisa nindakake.
      Lan dudu kasunyatan manawa kita bakal sinau kabeh babagan kasus kasebut sesuk saka warta; ana tenggat wektu kanggo deklasifikasi informasi.
      Sampeyan kudu mikir ora mung babagan kepinginan sampeyan dhewe, nanging uga babagan implementasine acara sing diusulake.
      Bayangake carane akeh gaweyan lan sumber daya sing dibutuhake kanggo nggawa brigade tank kanggo Donetsk, lan banjur nyedhiyani Penyetor, pangayoman militèr, aktivitas pengintaian lan counterintelligence lan akeh konvènsi liyane.
      Banjur sampeyan kudu ngerti yen ana Rusia, yaiku, kita lan kapentingan kita, lan ana Amerika, Nigeria, Zimbabwe, pungkasane, sing uga duwe kepentingan dhewe.
      Sing paling penting yaiku ora ana tabrakan langsung karo wong Amerika sing padha.
      Lan uga mbayar manungsa waé menyang Euro-enem, lagi cepet-cepet mubeng kaya telek ing bolongan es. Iku wektu menarik, ketoke giliran Eurosix kanggo milih sing lagi karo.
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan: AK-74-1
        Sing paling penting yaiku ora ana tabrakan langsung karo wong Amerika sing padha.

        kesehatan.
        Nuwun sewu. Ana tabrakan sirah. sampeyan mbokmenawa temenan konfrontasi militèr sirah-on? ora bakal kaya ngono. Amerika ora suicidal. Propaganda lagi perang saiki, nggebug sirah lan dieja.
      2. Komentar wis dibusak.
    3. kosh
      +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Egen
      Aku ora nyalahake karyawan Kantor lan Intelijen. Mung wae, sing dakdeleng lan aku ngerti, ora ana "penjaga lawas" sing isih ana,


      Lan aku mikir dheweke kudu disalahake. Dheweke mung lali babagan Ukraina, sanajan kabeh wis katon ing pirang-pirang taun. Iku perlu kanggo nerusake karo bisnis, lan ora kanggo nyuwek dhuwit lenga lan gas.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Utawa sampeyan bisa menehi argumen tambahan.
        Amarga sampeyan kaya Trotsky ing 17, sampeyan ndeleng kabeh, ngerti, lan negara dipimpin dening Lenin.
        Apa informasi tartamtu?
        Lan banjur Putin AT ALL salah nalika jeneng 2 allies Rusia. Rusia duwe 4 sekutu: PEOPLE, ARMY, NAVY lan LAYANAN KHUSUS.
  6. + 15
    10 2014 Juni
    Ngapunten, demo, nanging iki kabeh omong kosong, omong kosong! Sampeyan njaluk pendapat kabeh, aku mangsuli, isin yen sampeyan minus aku! Ora cara iki? Sampeyan njaluk pendapat! Aku dudu "Putinoid"! Ana, ana lan bakal pitakonan lan komentar! Nanging aku ora bakal "tekan" "bangunan Maidan"! Aku pengin nulis babagan Ossetia Kidul (kita wis ana, kita ngerti apa sing "kedadeyan"), nanging aku ora bakal, nuwun, durung kabeh wis "mantep". Aku bakal ngomong siji - aku ora tau katon kekejeman kuwi sadurunge! Nalika cukup, wong normal dadi brutes! WAKTU BAKAL NGAJADI - SAPA SING BENER lan SAPA LUPA!!!
  7. +1
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut kudune diarani 'ALL FOR ELECTIONS'))))))
    1. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka TURKI
      Artikel kasebut kudune diarani 'ALL FOR ELECTIONS'))))))


      Lan pilihan iku, salah siji ing Rusia kanggo mangan iwak, utawa ing Eropah kanggo ... njagong mudhun, uga, ngerti apa. ngguyu
      1. +7
        10 2014 Juni
        Lan pilihan iku, salah siji ing Rusia kanggo mangan iwak, utawa ing Eropah kanggo ... njagong mudhun, uga, ngerti apa.

        Pilihan cendhak: Rusia nganggo tameng utawa tameng!
  8. +4
    10 2014 Juni
    Minangka penulis, kabeh iku langsung lan ora ambigu. PDB wis bola-bali mbaleni manawa jagad modern ganti kanthi cepet, yen dina iki apik - sesuk wis kasep. Kahanan politik meksa kita kerep mbenerake dalan, nanging umume arah ora owah akeh.
    1. +4
      10 2014 Juni
      Quote: Dembel
      PDB wis bola-bali mbaleni manawa jagad modern ganti kanthi cepet, yen dina iki apik - sesuk wis kasep.

      Inggih, inggih! Dadi, sapa sing kudu duwe wektu kanggo maju ing kahanan kaya ngono, yen dudu panguwasa?!
      Miturut A. Pushkov, "Rusia wis nandur modhal 23 (!) milyar dolar ing ekonomi Ukrainia liwat 200 taun. Amerika Serikat wis nandur modhal 5 (!) milyar "ing pangembangan demokrasi". Mbokmenawa WE nandur modal ing cara WRONG. .”
      Aku ora ngerti ... ing mratelakake panemume, iku cukup rumit.
      1. Aku arep ngladeni
        0
        10 2014 Juni
        Biasane, 200 milyar dolar kanggo Crimea, nanging dheweke isih ora seneng ... Lan Amerika 5 milyar dolar lan ora liya: ora digatèkaké Sochi (oh medeni), ngusir kita saka G7 (oh carane sedih), takon kita saka PACE (lan maneh oh medeni), nanging padha durung rampung Mistrals ... Lan iki mung apa tengen ing lumahing!
    2. Tur
      +5
      10 2014 Juni
      Tumraping negari ingkang kita darbeni rejeki, kanthi kabudayan, tradhisi, tradhisi ingkang sampun sewu taun, lan kawontenan sapunika, boten dados dosa menawi gadhah sudut pandang piyambak. mbangun kawicaksanan miturut.
      Amarga kenapa kabeh demagoguery babagan keagungan Rusia, yen kita isin saka saben wahing saka jaban rangkah?
      Iki sing kudu dikandhakake.
      "Nyuwun pangapunten, anak yatim piatu lan celaka, kita kebawa. Ya, Pak!"
      "Kita ora bakal nindakake maneh. Cukup aja ndemek dhuwit kita, iku ana karo sampeyan. Cukup aja nglarani bocah-bocah sing manggon ing kana. Cukup aja njupuk properti kasebut. Lan kita bakal nindakake sing paling apik! ”
      Mekaten ingkang kita rembag.
      Yen sampeyan duwe "patriot" Rusia sing migunani ing antarane para menteri, kepala lembaga, layanan, banjur apa sing bakal sampeyan lakoni?
      Yen sampeyan ora kaya ngono, sampeyan bakal nyopir nganggo sapu sing reged.
      Yen sampeyan kaya ngono?
      Iki sing diandharake artikel kasebut.
      Lan saka kene sampeyan bisa nggawe rencana kanggo masa depan lan ramalan kanggo para sedulur.
      Lan yen kepala negara ora weruh pendapat rakyat ing langkah-langkah lan tumindake, banjur ngembangake pendapat babagan awake dhewe minangka "absolut".
      Iki mbokmenawa kedadeyan.
      1. Aku arep ngladeni
        0
        10 2014 Juni
        Ing kasus iki, sampeyan (yaiku YOU) nyoba tekan weteng, sing paling dhisik, nanging ora karo kita !!! Nalika Crimea dicaplok, akeh sing ngomong yen dheweke siap ngilangi bobote. Amarga prinsip moral Rusia beda-beda, lan yen sampeyan ora nyekel, ora ana cara kanggo nerangake. Lan aku nyumbang dhuwit kanggo bantuan Crimea, lan sampeyan?
  9. + 12
    10 2014 Juni
    "Sapa sing bisa mangsuli pitakon babagan carane presiden kita bakal terus tumindak ing konteks acara sing nggegirisi ing Ukraina? Mbokmenawa ora ana sing."

    Iki minangka tembung sing kudune nggawe artikel, utawa luwih apik, komentar. Iku worth mbangun taman kuwi sadurunge wong-wong mau ...
    1. +6
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      "Sapa sing bisa mangsuli pitakon babagan carane presiden kita bakal terus tumindak ing konteks acara sing nggegirisi ing Ukraina? Mbokmenawa ora ana sing."

      Nanging pirang-pirang "wong Rusia" sepisan maneh mikir babagan GDP, tanpa menehi bantahan ...
      Sesuk utawa sesuk, nalika kahanan wis rampung (lan ora ana keraguan babagan iki), tutup lan kamulyan bakal mabur maneh ing udhara ...
      Yen ing Rusia dhewe ana akeh buruh kabeh-polimer, apa banjur bisa nuntut saka warga Ukraina sing wis ketemu piyambak ing "kaca looking agawe"?
    2. Tur
      +3
      10 2014 Juni
      Ana wangsulan.
      Ya, patriot jingoistic kita ora bakal seneng karo dheweke.
      Padha bakal downvote iku.
      Yen ana sing dudu duweke, ayo nulis dheweke minangka mungsuh.
      Ya, kita ora bisa nyingkirake divisi dadi ireng lan putih, abang lan ijo.
      1. +4
        10 2014 Juni
        Kutipan saka demo
        Ya, patriot jingoistic kita ora bakal seneng karo dheweke.
        Padha bakal downvote iku.

        Lan apa sing dikarepake?
        Iki minangka "tren saiki kabeh wong polimer" - "Atta him, atta..."
  10. +3
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Egen
    Negara iki ngisi pot saka dana stabilisasi - apik, malah teka ing Handy, nanging kita kudu nandur modal lan ora beku dhuwit, lan kontribusi kanggo keamanan negara iku sing paling penting!


    "Aturan anggaran ujar manawa pangeluaran anggaran kudu digawe adhedhasar rega minyak rata-rata sajrone pirang-pirang taun kepungkur, lan ora adhedhasar ramalan. nanging dialihake menyang Dana Cadangan."
    1. kosh
      +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      Yen bathi ditampa luwih saka rega minyak sing dikira-kira, mula ora kudu dibuwang, nanging dialihake menyang Dana Cadangan."


      Nanging kita kudu nandur modal ing pembangunan ekonomi lan urgently break adoh saka katergantungan ing bahan baku. Nek sesok kentekan lenga, udu lenga keliling ndonya utowo mati keluwen kanthi bermartabat (saben tetanen wis kasil dirusak).
  11. Blondie
    +4
    10 2014 Juni
    hmm ... apa, "kita miwiti nggarap 30 lards Departemen Luar Negeri"? Sajrone Perang Patriotik Agung, para alarmis ditembak ...
    1. N.Zero
      +3
      10 2014 Juni
      Mbak..."Aku bakal menehi sampeyan - parabellum!"
      keprungu
      1. Blondie
        +1
        10 2014 Juni
        kita bakal njupuk maneh! keprungu
    2. +1
      10 2014 Juni
      Quote: pirang
      miwiti nggarap 30 lard Departemen Negara?

      Pancen bener! Saiki angel kanggo liberal, dheweke kudu nyamar dadi patriot, lan maneh, alon-alon, ing tingkat bayangan keraguan, mbentuk pendapat umum. Gema "Putin bocor kabeh" utamane kuwat!

      Grants in action!!!
      1. Blondie
        +1
        10 2014 Juni
        Ya, "mitra kita" ora turu, padha waspada kanggo infeksi!
  12. + 17
    10 2014 Juni
    Ing kahanan saiki, negara kita mung butuh Presiden sing kaya ngono. Aku durung weruh apa-apa liyane. prajurit
    1. kosh
      +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: cerbuk6155
      Aku durung weruh apa-apa liyane


      Pancen, aku setuju karo sampeyan, ora ana siji tokoh sing katon utawa ing cakrawala sing malah adoh. Senajan iki cukup aneh kanggo negara gedhe kaya kita. Utawa kabeh bakal kedadeyan kanthi ora dikarepke kaya ing taun 2000 (padha mung ndhelikake ing endi wae).
  13. +6
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut provokatif
  14. +3
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut nggawe untu ing pinggir libirastia terry! Kabeh ing kene ora becik ... Sampeyan kudu ndandani kabeh sing ana ing otak, yen ora ana kekacoan ...! Aku tansah kepingin weruh yen saben wong sing kanthi yakin nulis "analitik", apa paling ora ngerti apa sing ditulis?! Artikel wis rampung, omong kosong ora ana buktine! Ya, penulis bakal ngapura.
  15. +3
    10 2014 Juni
    Nasib DPR lan LPR digantung sawise padha nyatakake awake dhewe REPUBLIK RAKYAT, conto apa sing bakal dituduhake menyang Rusia yen dumadakan kabeh dadi luwih apik kanggo dheweke, pendidikan, kesehatan, yen njupuk sing paling apik saka jaman kepungkur lan ora mbaleni kesalahane sing lawas? Apa sing bakal dikandhakake Putin, kenapa kita privatisasi industri abot lan pertambangan, sepur lan penerbangan, kanggo tuku Boeing bekas? Sapa negara kita, kanggo rombongan Putin - Chubais, Serdyukov, lan liya-liyane.
  16. +1
    10 2014 Juni
    Penulis ngandika kabeh bener. Kantor biyen wis lali, sing saiki ora duwe wektu kanggo nindakake bisnis langsung, sing saiki lagi bisnis. apa jenis analis padha? apa ramalan jangka panjang? Apa sampeyan ngomong babagan? Pipa kasebut kanthi apik, regane tetep, lan ora ala! Lan kabijakan kita gumantung marang apa sing ditindakake Putin ing wayah esuk.
  17. +8
    10 2014 Juni
    Lan dheweke bakal mangsuli pitakon kanthi mandiri: sampeyan kanggo sapa, Pak Putin?
    Ya, dheweke kanggo kita! Lan mung kanggo kita! Iki minangka presiden sing paling migunani ing taun-taun pungkasan! Aku milih dheweke kaping pindho, lan bakal milih maneh!
    1. +1
      10 2014 Juni
      Babagan! ibu rumah tangga liyane rabid, kaya, nanging nggantheng!
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kancaku, aku kerja lan kerja ing produksi! Lan aku dadi ibu rumah tangga mung ing wayah sore !! Aku mung ngurmati presiden amarga tumindake! Lan tembung kaya, ninggalake wong nggantheng kanggo gendakan!
        1. +4
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Agat
          Aku kerja lan kerja ing produksi!Lan aku dadi ibu rumah tangga mung ing wayah sore !!

          Respect, mbak!
          "Ana wanita ing desa Rusia ..." - ora bakal tekan kanthong sampeyan kanggo tembung, dheweke bakal menehi panganan kanggo kulawarga sampeyan.
          hi
        2. +2
          10 2014 Juni
          Nyuwun pangapunten, Bu, kula mboten sengaja nyinggung sampeyan, lan kanca-kancaku wadon, aku ora kalebu ... Bug.
    2. 0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Agat
      Ya, dheweke kanggo kita! Lan mung kanggo kita!

      kesehatan.
      berarti wis ora peduli karo awake dewe...? kesel banget orang kaya gini...
      1. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
  18. 0
    10 2014 Juni
    "Lan kegagalan ing eksplorasi ruang angkasa? Lan tentara pejabat sing makarya kanggo ngethok anggaran? Lan pensiun sing sithik lan nyewa extortionate? Lan transfer pejabat sing ora nyukupi pangarepan sing diselehake saka kursi menteri menyang kursi. saka asisten lan referents ora tanggung jawab? Lan wegah kanggo miwiti ngembangaken cilik lan medium-ukuran "Bisnis minangka basis saka urip negara, lan mung gumantung ing daya monopoli? Lan extortionate pajak sing ora ngidini wirausaha ambegan, nyopir. padha dadi bisnis bayangan lan abu-abu?"

    Lan iki stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes, stereotypes.
    Yen sampeyan keganggu nulis akeh pitakonan, banjur keganggu kanggo mbenerake sawetara jawaban utawa ngapa pitakonan kasebut ditakoni. Tinimbang pitakonan, aku takon nomer, nomer, nomer, nomer, nomer, nomer. Lan kabeh iku omong kosong.
    1. Tur
      +3
      10 2014 Juni
      Goskomstat bakal menehi "nomer".
  19. uri
    +5
    10 2014 Juni
    Aku bisa mbayangno apa jenis alangan tokoh iki bakal ngaco munggah. penulis dadi ing panggonan GDP
  20. +2
    10 2014 Juni
    Artikel-X, P, E, N, L asu. hi
  21. HROM5966
    +5
    10 2014 Juni
    Penulis minangka troll. Putin minangka wong lanang.
    1. -4
      10 2014 Juni
      Sampeyan mbokmenawa 15 taun, utawa sampeyan minangka jutawan, utawa sampeyan duwe pendidikan sing ora lengkap!
    2. +5
      10 2014 Juni
      Dheweke durung nuduh Putin apa-apa. Penulis mung ngandika: "ayo ndeleng Novorossiya." Kita bakal ngadili kanthi asil
  22. +4
    10 2014 Juni
    Artikel plus +++
  23. +3
    10 2014 Juni
    Artikel analitik saka kategori "saben gopher ing lapangan iku ahli agronomi." Kang menehi kritik dening ambane saka analisis, penulis yakuwi kanggo dadi presiden Rusia.
  24. talnax7
    -3
    10 2014 Juni
    Lan maneh babagan polimer
  25. +1
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut pancen kompeten lan objektif. Kepemimpinan kita pancen duwe rasa wedi marang Kulon lan rakyate dhewe. Lan Putin ngerti banget yen ing konflik karo Kulon kita bakal kelangan luwih akeh tinimbang Amerika Serikat lan EU. Lan iki nemtokake posisi sluggish ing Ukraina lan ora ana jenius saka Putin, ora perlu kanggo invent ing topik iki, kang tumindak miturut kahanan saiki lan yen pimpinan kita tenan panginten strategis, banjur saiki ora bakal ana. kahanan ing Ukraina!!!
    1. optimis
      +9
      10 2014 Juni
      Kutipan saka pascal309
      Lan yen pimpinan kita pancene mikir kanthi strategis, mula ora bakal ana kahanan kaya ngono ing Ukraina saiki !!!

      Mekaten! Cukup kanggo ngelingi sapa GDP sing dikirim ing kana minangka duta.
    2. -2
      10 2014 Juni
      Kanca, sial, sampeyan dudu presiden kita! Yen sampeyan ngrungokake, sampeyan rumangsa dihina - yen sampeyan bisa urip!
  26. Alexander 42
    -16
    10 2014 Juni
    Rezim Putin kudu dilawan kanthi sekuat tenaga. Nyerah Rusia menyang Ukrainia ora bisa dibenerake. Ora ana cara, ora ana lan ora tau. Lan kita uga kudu ngelingi babagan Budenovsk.
    1. +9
      10 2014 Juni
      Kutipan: Alexandr42
      Rezim Putin kudu dilawan kanthi sekuat tenaga

      Menyang Outskirts Wétan lan perang! Kowe rak dipan, apa kowe wis nyumbang paling ora kanggo DPR? Troll rawa...
    2. +4
      10 2014 Juni
      Saben troll kudu ngerti iki
      Dheweke bakal mbayar sampeyan kanthi lengkap.
      Lan ora bakal dadi Departemen Negara,
      Lan Iblis neraka!
    3. +1
      10 2014 Juni
      Bortsunov wis pegatan, kaya sing dakdeleng, pancen ora ana papan kanggo idu. lol Comrade, apa sampeyan Yura minangka musisi, supaya bisa ngomong, incognito?
  27. sazhka4
    +7
    10 2014 Juni
    Ora nglanggar. Aku (aneh) teka saka Asia Tengah, lan aku Rusia. Mungkasi mikir babagan kewarganegaraan. (sabenere aku ora didorong sadurunge) Kaya-kaya wis kaya ngono. Apa bedane?
  28. Gavrilych
    + 10
    10 2014 Juni
    Aku nganggep artikel kasebut minangka upaya kanggo ngganti sikap menyang PDB dadi luwih negatif! Dadi-dadi sepi, karo leladen, njaluk ngapura, curtsies. Intine, iki pesenan. Lan pesenan kasebut jelas dudu kanca Rusia. Kasunyatan dijupuk, nanging penilaian kasebut jelas bias menyang negatif. Aku dudu panyengkuyung GDP sing paling semangat, nanging aku bakal ndhukung amarga aku isih manggon ing RUSIA, lan ora ing Moskow utawa kerajaan utawa distrik liyane.
    1. +5
      10 2014 Juni
      Rungokake, kita wong sing melek lan duwe otak dhewe. Ayo mikir piye wae lan ngadili kanthi asil.
      Lan ing kene kabeh mung BODO lan SIMPLE. Apa Novorossia bisa dibantu? Saget! Apa bisa dadi "game licik" dening Putin? Mungkin, nanging mung yen Novorossiya menang! Kekalahan Novorossiya saka tentara Ukrainia sing mati, sanajan kasunyatane:
      1) tapel wates kita cedhak (sing tegese gaman kanggo saben rasa)
      2) kita bisa ngenalake zona larangan mabur (Gaddafi dicekel amarga dosa sing luwih cilik)
      3) kekuwatan ing Kiev minangka kekuwatan para scumbags Nazi, sing tegese kita, keturunan sing menang, sengit lan kita bakal ngubengi Pemimpin, ora preduli apa sing ditindakake marang "kekuwatan" kasebut.
      Yen ing wektu sing padha Natsiks ngalahake Novorossiya, tegese iku sampah bodho. Iki tegese penulis bener - Putin ora mbutuhake wong-wong mau kanthi cepet entuk kesadaran lan ngomongake hak-hak.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Magadan
        Yen ing wektu sing padha Natsiks ngalahake Novorossiya, tegese iku sampah bodho. Iki tegese penulis bener - Putin ora mbutuhake wong-wong mau kanthi cepet entuk kesadaran lan ngomongake hak-hak.

        Yen a...
      2. Aku arep ngladeni
        0
        10 2014 Juni
        Cilik, cilik banget. Ukraina minangka negara tetanggan, lan Little Russia durung mbuktekake manawa negara kasebut siap ana. Milisi ora njaluk bantuan! Lan sing takon pengin, hmm, lan sing takon?! Warga SE takon! Apa sing dikarepake?! Nylametake kita saka junta ... Yagene dheweke milih kamardikan yen ora pengin diperjuangake?! Bantuan kudu diwenehake marang wong-wong sing keluyuran, lan ora kanggo wong-wong sing wis lempitan tangan lan meneng.
        1. 0
          10 2014 Juni
          Quote: Aku arep ngawula
          Milisi ora njaluk bantuan!

          Apa tegese padha ora takon? Kepiye carane sampeyan kudu takon? Liyane bab iku kita di-push ana, dening everyone - Amerika Serikat lan mentas "kapilih" pamaréntah Ukraina, lan milisi, amarga Dheweke ora bakal urip tanpa bantuan.
          Sepisan maneh aku bakal mratelakake panemume, mung Amerika ing coklat, dheweke wis nggarap pendekatan multi-langkah kanthi cekap.
      3. kosh
        +1
        10 2014 Juni
        Lan sing paling penting yaiku PIPE, gas mesthi.
    2. Tur
      +3
      10 2014 Juni
      Kanca iku wong sing bakal ngandhani bebener ing pasuryan sampeyan. Sapa sing bakal ngirid kowé saka pinggir jurang?
      Apa yen dheweke dudu kancamu?
      Banjur sampeyan ora bakal pindhah.
      Sikap wong kita marang Putin owah-owahan kaya cuaca ing musim gugur.
      Wis udan. Srengenge kuwi.
      Lan saben pesen, sing ditiru ing kothak, wiwit dibahas pirang-pirang minggu.
      Lan apa khusus babagan iki.
      Ngandika lan ngandika.
      Dhawuh, supaya diukum.
      Apa iki manajemen pemerintah? Kajaba iku, kayata Rusia?
      Kanggo patriot kita, katresnan bisa menehi dalan kanggo gething.
      Iki ora amarga kahanan kang ora tetep mental.
      Iki amarga kurang ketekunan nyinaoni masalah kasebut.
      Kabeh apik.
      Boten pribadi.
      Mung nyoba kanggo ngerti ngendi lan kapan kita kabeh bakal mungkasi.
      Lan sing ngalem.
      Lan wong-wong sing ngusir.
  29. +3
    10 2014 Juni
    Ana persiapan sing luwih cepet saka persetujuan militer karo China, sawise ditandatangani, misale jek, bakal ana tumindak aktif dening Rusia ing Ukraina.
    1. +2
      10 2014 Juni
      Apa sampeyan serius, utawa iki jenis humor?
    2. +4
      10 2014 Juni
      Rencana rahasia liyane?
  30. + 16
    10 2014 Juni
    Saka lelucon:
    Ana pegawe teka kantor arep nyambut gawe... kabeh wong weruh ana sing aneh marang dheweke... lungguh ing kono, ngusapi eluhe... banjur ngguyu banter... Pitakone. Dicritakake saka ngendi dheweke entuk rasa ganda - wingi maratuwane njupuk mobil favorit tanpa ijin ... nyepetake lan nabrak tiang ... akibate kanggo mobil loro ... lan ibune. -in-law... Dadi dheweke duwe perasaan ganda !
    Iki raos ambivalen aku duwe.
    Ing tangan siji, aku ndhukung lan nampa pituduh patriotik lan negara saka kabijakan luar negeri pimpinan kita ...
    Nanging aku mung ora bisa ngerti ... carane sampeyan bisa dadi statistik lan menehi dhasar negara-vektor financial lan ekonomi pembangunan-kanggo LIBERALS, dipimpin déning Medvedev.
    Ing tangan siji, aku ngerti manawa mbebayani banget kanggo pindhah menyang "eskalasi panas" karo Ukraina amarga pasokan Gazprom, nanging ing wektu sing padha, aku pancen ora ngerti ... kepiye carane bisa nggabungake Nazi. pasukan punitive saka Galicia (lan kurator sing - Amers) ing eksistensi tentrem karo patriotisme Rusia saka Kidul-Wétan Ukraina ... Aku ora ngerti kok, malah adhedhasar tujuan kamanungsan, Front Kidul-Wétan durung dibukak. ... Apa pancene wedi kanggo introduksi sanksi marang LIBERAL FRIENDS pimpinan kita, simpenan bank lan real estate ing Kulon, wedi kanggo investasi manca ing Rusia ... liyane lan luwih pinunjul saka ewu sabangsa kita sing seda? Kanggo kita, wong biasa ... kaya wungu yen rong rolas sugih nouveau duwe akun beku ing "hillock" ... dheweke bakal nyimpen dhuwit ing bank-bank Rusia, lan ora ing ... mung iki kudu disimpen. ... ing Rusia ... kanggo menehi wulu sethitik ... lan ora kanggo nglindhungi ...
    Lan aku duwe pikiran liyane lan liyane ...
    Mungkin aku salah... tapi PERASAAN GANDA ORA NINGGALKE AKU!
    1. +3
      10 2014 Juni
      Aku ora bisa bantuan nanging ngomong ing ngisor iki. Presiden Rusia lan aku meh padha karo taun lair. meh. Lan ing ngisor iki wis ana ing aku wiwit cilik: Amerika minangka mungsuh. Lan dheweke ora bisa dadi kanca. Aksioma. Ora mbutuhake bukti.

      Aku setuju satus persen. Lan ora ketompo apa sing diomongake, dina iki tanggal 10 Juni, lan gas terus mili. Lan ora ana sing mikir babagan mbayar utang. Padha ngilangke sikil ing Rusia.
    2. Tur
      0
      10 2014 Juni
      Genius puisi Rusia A.S. Pushkin wrote:
      Padha teka bebarengan, banyu lan watu, es lan geni!

      Ora ana sing anyar ing sangisore srengenge!
      Kita kudu sinau sejarah luwih apik.
      Kabeh berkembang ing spiral.
  31. + 15
    10 2014 Juni
    Aku ora bakal sijine Pros utawa cons. Lan mung ana siji pitakonan kanggo Putin - Napa dheweke ngeculake kasus kasebut lan ngeculake kabeh tuduhan marang Serdyukov lan Co.? Wangsulan - We are elit - sampeyan "boobs", meneng. Iki minangka indikator saka pasuryan sejatine kekuwatan - "kita ora ninggalake awake dhewe." Lan apa bab wong? bakal tahan, ora pisanan. Nanging, thanks kanggo "Pu" kanggo rasa bangga ing Rusia lan identitas nasional. Lan senajan iki thanks kanggo mbah kakung kita, sing mbela kamardikan kita, lan "Pu" kanggo nggawa kita bali sethitik kanggo donya nyata (Amerika wis tau dadi kanca, lan mesthi ora dimaksudaké kanggo bantuan kita).
    1. Tur
      +1
      10 2014 Juni
      Fenomena "Serdyukov" ora ana preseden ing sajarah donya.
      Iku angel mbayangno apa sing bakal kelakon, ngomong, ing Jerman, ing kahanan kaya mengkono.
      Karo kanselir, karo pemerintah, karo partai sing sijine maju pretzel kuwi.
      Paling kita duwe henna.
      AMNESTED.
      Hore.
  32. verba
    +1
    10 2014 Juni
    Penulis artikel mikir banget primitif. "Yen bojoku ora njupuk payung ..." - analogi luwih saka bodho. Kanthi visi "skala gedhe" babagan kahanan kasebut, sampeyan ora bakal luwih adoh tinimbang pawon. Kesimpulan: Aku ora mikir yen artikel iki nduweni hak kanggo ditampilake ing publik: ora ana manfaat saka artikel kasebut, nanging 100% cilaka, amarga nyebabake penolakan tumindak presiden ing antarane wong Rusia sing ora ngerti politik. , lan mulane negativity menyang V. Putin mundak akeh. Karya apik dening penulis kanggo entuk manfaat saka Departemen Negara.
    1. Tur
      0
      10 2014 Juni
      Aku menehi conto kanggo wong sing pinter.
      Nuwun sewu. Wis bungah.
  33. +4
    10 2014 Juni
    Kepiye penulis guess ... Putin minangka manajer krisis sing apik, nanging manajer sing ala, ayo dipecat lan nyewa manajer sing apik ... apa sampeyan duwe pikiran?
    1. +4
      10 2014 Juni
      Kutipan: Alex
      Putin minangka manajer krisis sing apik, nanging manajer sing ala, ayo dipecat lan nyewa manajer sing apik.

      Cukup kanggo mbagi tanggung jawab. Menehi peran manajer kanggo wong sing luwih pinter tinimbang LADY, lan nindakake apa sing paling apik - kursus eksternal. hi
      1. +2
        10 2014 Juni
        Kutipan: Ingvar 72
        Cukup kanggo mbagi tanggung jawab. Menehi peran manajer kanggo wong sing luwih pinter tinimbang LADY, lan nindakake apa sing paling apik - kursus eksternal.


        Igor, hello! Tahan satus! hi
        1. +4
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Stiletto
          Igor, hello! Tahan satus!
          Hello Lesh! hi tuang iku! ombenan
          Artikel kasebut "urip", aku setuju karo penulis ing akeh babagan, nanging saiki ora bisa ngetung sentimen anti-Putin, amarga jaran ora diganti ing tengah-tengah. Malah bajingan kaya pemerintah DAM. ngguyu Kita kudu ngrangsang wong-wong mau, kadhangkala nganggo tembung, kadhangkala kanthi tendhangan, lan ing perkara iki aku ngarep-arep banget kanggo Klub Izborsk.
  34. +8
    10 2014 Juni
    Nalika bom tiba ing sirah wong-wong sing tentrem Donbass, Putin kalah ...
  35. +4
    10 2014 Juni
    "Ing taun 1801, yen memoriku bisa digunakake kanthi bener, Georgia dhewe, sing ana ing tekanan tartamtu saka Kakaisaran Ottoman, kanthi sukarela dadi bagean saka Rusia."

    Lan uga Persia. Ora ana Georgia sing kaya ngono. Ana pamrentahan sing kapisah sing meh ora nganggep awake dhewe dadi siji.
    1. Tur
      +1
      10 2014 Juni
      Aku ngutip tembung Putin.
      Ora njlentrehake apa sing diomongake.
  36. -4
    10 2014 Juni
    A henchman limang kolom nulis artikel iki! "Negara Putin ora ngakoni gerakan apa wae saka ngisor. Kabeh inisiatif kudu berkembang lan mung saka dheweke, saka pamrentahane." Omong kosong lengkap, Putin, sebaliknya, ngenteni reaksi saka wong, nanging ora ana. Nanging administrasi ora butuh perang karo Amerika; dheweke kudu terus ngethok anggaran lan mbangun dacha! Kolom kaping lima maneh ngrusak gambar Putin minangka pimpinan nasional!
    1. +4
      10 2014 Juni
      Kowe ngomong apa! oh, Putin miskin, Ya, dheweke mbebasake wong saka sirah - kita ora nandhang sangsara, matur nuwun Gusti, gubernur diangkat saka ndhuwur - sirah ora lara. Sapa sing bakal dadi walikota sabanjure wis diputusake kanggo kita, uga, dheweke nindakake kabeh kanggo inisiatif saka ngisor. Inggih, rakyat. Inggih, tanpa inisiatif1 (Aku bakal nggawe reservasi langsung - aku ngremehake Bolotniki lan ora duwe sesambungan karo wong-wong mau. Supaya ora menehi stigma)
      1. +2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: muginov2015
        Ya, aku mbebasake wong saka sirah - kita ora nandhang sangsara, alhamdulillah, gubernur diangkat saka ndhuwur - sirah ora lara. sing bakal dadi walikota sabanjure wis ditemtokake kanggo kita


        Lha kok kowe kabeh pada melu pemilihan gubernur iki? ))))) Apa sing dadi masalah yen dheweke dilebokake ing ndhuwur utawa milih saka ngisor?!!! Siji-sijine wong bakal dadi pimpinan sing "nyenengake" para elit sing ngatur (bagean apa wae) ... lan ora ana sing gumantung banget karo wong ing kene ... pemilu apik kanggo tingkat sesepuh desa, kabeh wong ngerti saben liyane ana ... lan kanggo kutha lan wilayah - kabeh calon dianggep "jaran peteng"! ))))) Dheweke bisa uga muter akordion tombol kanthi apik, nanging minangka manajer, pitakonan liyane ... (Maksudku yaiku fashion kanggo troubadours lan akrobat ing kekuwatan saiki wis diwiwiti ...)))) Nanging wong-wong mau "ngerti" lan votes))) Utawa sing ngobrol luwih apik, utawa sing duwe "kartu pos" luwih ayu))) Utawa kanggo calon partai karo jeneng menowo))) Maneh, adhedhasar chatter sabanjuré ing kothak zombie. ..
        Sapa sing mayoritas "kawanan" milih lan sapa sing butuh pemilihan kasebut?

        Sampeyan bisa menehi sing luwih penting kanggo penjamin! ))) Ana akeh jambs ing negara ... mung Serdyukov, ditresnani dening kabeh wong, worth soko ... nanging aku umume bisu babagan Chubais))) Nanging Kvachkov teroris neraka ana ing pakunjaran ...
        1. +3
          10 2014 Juni
          Ya, kebak jambs! Ana mung ora cukup papan kanggo poke keyboard. Nanging masalah utamane yaiku dheweke pisanan njupuk dalan sing paling ora tahan: tinimbang nggawe industri kuat sing mandhiri, ing tekanan paling kuat ing kolom kaping lima, dheweke ngowahi negara kasebut dadi lampiran bahan mentah.
          Napa listrik kita dadi luwih larang? Ya, kabeh pembangkit listrik Siberia diisi kaping telune - mantan raksasa, konsumen wis lali - lan iki wis bali menyang biaya produksi. Sesuk dheweke bakal nutup tapel wates, lan sajrone rong wulan kita bakal miwiti mangan asu. Ya, ana akeh kabeh, lan sampeyan ora perlu kanggo nggantung kabeh polimer ing kula, mangga, ing advance, counter-argument kanggo studio. kanggo ngrungokake.
    2. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Jedi
      Putin, sebaliknya, ngenteni reaksi saka wong, nanging ora ana.

      Lha, iku salahmu dhewe, wayahe klelep dhewe..
      Lan nalika, nyuwun pangapunten, panemune wong-wong mau pancen dianggep? Mung karo fakta..
  37. sazhka4
    0
    10 2014 Juni
    Matur nuwun para dewa. Rusia wis mesthi duwe Dewa. Lan ora mung siji.. Matur nuwun Gusti sing tangan ora tekan remot kontrol (digawe) ora dening kita.. Nalika aku ndeleng TV Rusia. tangan.. Oalah. Gréja Ortodoks Rusia meneng.. Aneh. Apa bener?
  38. Melnik
    -3
    10 2014 Juni
    Artikel-artikele ana sing wiwit muter, mambu... buk! Kanggo mikir yen revolusi oranye mung minangka pakaryan intelijen mungsuh, iku idiocy. Ana obyektivitas sejarah. Bangsa-bangsa sing gagal sengit marang negara-negara sing sukses, ora ketompo carane sampeyan menehi panganan, mula ora perlu nguwuh "babagan. Dheweke bajingan Ukraina "
  39. Mbah Vitya
    -2
    10 2014 Juni
    Masalah utama Rusia sajrone 97 taun kepungkur yaiku kekurangan bebener sing objektif ing bidang kegiatan negara. Kanthi kita, sing duwe hak luwih mesthi bener. Mula kabeh bencana lan kegagalan. Sistem administrasi umum ora ngarahake nganalisa kahanan lan kahanan, ngitung akibat saka keputusan tartamtu lan milih sing optimal, ngawasi kanthi objektif lan tepat wektu babagan kemajuan eksekusi lan njupuk tindakan korektif. Ing wilayah iki, kita nglawan Amerika Serikat kaya siswa kelas siji nglawan akademisi sing dihormati. Lan sanajan politik Amerika kadhangkala diwakili dening wong sing blak-blakan kaya Psaki, kita ora kudu ngapusi awake dhewe. Mbok menawa iki ditindakake kanthi sengaja supaya para pemimpin kita sing narsis lan sombong ngrasakake "superioritas".
    1. +3
      10 2014 Juni
      Aku heran kenapa sampeyan nyathet periode 97 taun?
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan: Alex
        Aku heran kenapa sampeyan nyathet periode 97 taun?

        Aku nyaranake nguripake menyang sajarah: ing 1917, Revolusi Oktober njupuk Panggonan, mungkasi eksistensi Kakaisaran Rusia. Periode iki sing wis liwati wiwit revolusi sing dirembug.
  40. Komentar wis dibusak.
  41. sazhka4
    -1
    10 2014 Juni
    Ing foto ana wong heroik.. Sampeyan bisa nelukake cah enom. Yen ora kanggo "kantor" ... bakal kaya ora ...
  42. explorer
    +2
    10 2014 Juni
    penulis kelalen elinga bab "Kursk" lan bab vertikal saka daya, bab "The Bronze Soldier" lan bab "Pytalovsky District", lan akeh sing kedaden liwat 13 taun.

    lan kanggo ringkesan, penulis sukses banget nulis "Yen aku dadi penyihir!" sedulur

    Mungkin iku worth mung menehi comparison adhedhasar tanggal 2008 lan 2014, ngendi sampeyan, apa sing sampeyan tindakake - lan asil? Ing tandha ... hi
    1. sazhka4
      +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka explorer
      Mungkin iku worth mung menehi comparison adhedhasar tanggal 2008 - 2014, ngendi sampeyan, apa sing sampeyan tindakake - lan asil?

      Logika..
      1. sazhka4
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: sazhka4
        Mungkin iku worth mung menehi comparison adhedhasar tanggal 2008 - 2014, ngendi sampeyan, apa sing sampeyan tindakake - lan asil?

        Sampeyan (sampeyan) bakal "jawab"
    2. sazhka4
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka explorer
      Mungkin iku worth mung menehi comparison adhedhasar tanggal 2008 - 2014, ngendi sampeyan, apa sing sampeyan tindakake - lan asil?

      Logika..
  43. +2
    10 2014 Juni
    Wong kita naif nganti ora mungkin.
    Carane ora mungkin iki ??
    Kita duwe kepinginan kanggo ngenteni tekane master.
    Ora ing kita, nanging ing sampeyan ...
    Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable. Lan iki sing kudu diandelake.
    Demo penulis
    Ora, ora demo...Schopenhauer. Iki paling ora ...
  44. +3
    10 2014 Juni
    Babagan Crimea: "Perasaan sing nggumunake kanggo wong Rusia sing ora aktif muncul - duweke! Wong-wong ngerti yen dheweke ana ing bebaya kematian. Lan mung nggawe keputusan sing bener - ninggalake. Referendum. Kamardikan. Diakoni menyang Rusia. Banjur Putin muncul ing Lan, mesem slyly, kang marang, modestly, carane iku kabeh kedaden. Analis sing pinter, aku gumun. Nalika sampeyan diijini maca buku teks kanthi siji, utawa loro, nol, mesthine bakal ana katrangan babagan tumindak kasebut, kanthi ora sengaja.
    "Nanging kasunyatan manawa dheweke wedi banget marang tuwuhing kesadaran dhiri wong Rusia minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Lan iki sing kudu kita andalake. Ketoke aku kelangan soko..... sing aku ora weruh kasunyatan iki - please jeneng wong lan kanggo sapa kudu kita?
  45. + 12
    10 2014 Juni
    Aku arep mangsuli marang penulis. Nganti aku maca artikel nganti pungkasan, aku ora bisa ngerti pikirane penulis. Mung ing pungkasan aku nyadari yen Putin minangka politisi sing ala lan nindakake kabeh kasep. Hm...
    Penulis miwiti review ing 2008. Lan aku bakal miwiti luwih awal, saka 2000.
    Apa sing ditampa minangka "warisan" saka B.N. Yeltsin? Reruntuhan. Ora ana kabijakan manca. Kabijakan domestik meh rampung kontrol eksternal. Kabeh "rekomendasi" Barat ditindakake kanthi ketat. Negara kasebut ana ing ambang pamisah. Dheweke ngomong babagan perang Chechen sing pertama lan kaping pindho, nanging aku percaya yen ana siji, mung pindhah saka fase akut menyang gencatan senjata. Sawetara wilayah, contone, Tataristan, nyatakake kesiapan kanggo kamardikan. "Ling mudhun." Oligarki nyuwek-nyuwek apa sing isih ana. Tentara ... Aku ora bakal ngomong apa-apa. Utang ngluwihi PDB.
    Ing kahanan kaya mengkono ora ana wektu kanggo rencana sing adoh. Nalika ana geni ing omah, pikirane babagan renovasi kualitas Eropa piye wae ora ana ing pikiran - aku pengin nylametake omah. Liyane bakal teka mengko.
    Lan kerja diwiwiti ing kahanan tekanan wektu sing abot. Kabeh kudu rampung saiki. Apa iku apik utawa ora, sing utama iku luwih apik saka iku. Lan asile ketok. Chechnya wis tenang, wilayah liyane, ndeleng apa sing kedadeyan, tenang lan "sumpah setia." Sawetara oligarki digawa menyang pangertèn, sawetara teka menyang persetujuan, lan sawetara ora ngerti - ing pakunjaran utawa mlayu. Padha wiwit mundhakaken tentara. Penghasilan penduduk tambah akeh. We mbayar utang kita.
    Putin "masrahake" negara sing beda karo Medvedev. Lan ing taun 2008, Rusia Anyar kanthi banter ngumumake dhewe ing panggung internasional kanggo pisanan, nyegah Georgia ngrusak Ossetia Kidul lan Abkhazia. Kabijakan luar negeri sing bisa dingerteni wis muncul.
    Wektu kanggo keputusan sedhela wis liwati, wektu wis teka kanggo tumindak sing sistematis. Kita kudu ngerti yen Rusia wis pindhah adoh saka jurang jurang lan wis entuk stabilitas, nanging isih banget banget militer lan utamane ekonomi kanggo konfrontasi skala lengkap karo kabeh Kulon. Sampeyan kudu goyang-goyang. Nanging dheweke ora manut maneh, nanging pungkasane mbela kepentingane.
    Nalika penulis nyerat manawa pimpinan Rusia ndeleng apa sing kedadeyan ing Ukraina sajrone 23 taun, nanging ora nindakake apa-apa, dheweke pancen bener. Nanging dudu Putin ora ngerti apa sing kedadeyan. Ora ana kekuwatan sing cukup kanggo kabeh. Ora negarane. Wektu ilang amarga padha nylametake awake dhewe. Lan mung saiki kita miwiti kanggo nyimpen "donya Rusia". Lan wis ana tekanan wektu sing paling abot. Nanging ora ana apa-apa - Rusia nylametake dhewe lan bakal nylametake wong liya. Cukup aja ngganggu, lan utamane ora "bantuan". Kalebu artikel kaya iki.
    1. kosh
      -1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Eragon
      Apa sing ditampa minangka "warisan" saka B.N. Yeltsin? Reruntuhan. Ora ana kabijakan manca. Kabijakan domestik meh rampung kontrol eksternal. Kabeh "rekomendasi" Barat ditindakake kanthi ketat. Negara kasebut ana ing ambang pamisah. Dheweke ngomong babagan perang Chechen sing pertama lan kaping pindho, nanging aku percaya yen ana siji, mung pindhah saka fase akut menyang gencatan senjata. Sawetara wilayah, contone, Tataristan, nyatakake kesiapan kanggo kamardikan. "Ling mudhun." Oligarki nyuwek-nyuwek apa sing isih ana. Tentara ... Aku ora bakal ngomong apa-apa. Utang ngluwihi PDB.

      Kayane, sayang, sampeyan lair ing taun 90-an. Mulane sampeyan ora ngerti sejarah taun 90-an. Lan bab pisanan sing PDB ditampa saka Yeltsin ana POWER liwat negara ageng, kang, kanggo ombone bisa lan senadyan akeh politisi ing wektu sing. uga bisa nylametake (kalebu Tatarstan).
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan saka kosh
        Kayane, sayang, sampeyan lair ing taun 90-an. Mulane sampeyan ora ngerti sejarah taun 90-an

        Dear, aku lair taun 1967, taun 1991 aku nampa posisi perwira pisanan, lan ing taun 1992 aku nikah. Dadi taun 90-an dadi angel kanggo aku. Lan apa sing ditindakake Yeltsin lan perusahaan menyang negara kasebut kanthi jelas katon lan dingerteni. Nanging nalika sampeyan lair lan ing ngendi sampeyan ing wektu iku pitakonan gedhe.
    2. +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Eragon
      Lan wis ana tekanan wektu sing paling abot. Nanging ora ana apa-apa - Rusia nylametake dhewe lan bakal nylametake wong liya. Cukup aja ngganggu, lan utamane ora "bantuan". Kalebu artikel kaya iki.

      kesehatan.
      ngganggu? bantuan ?kanggo artikel iki ?apa sing sampeyan omongake? Artikel iku kanggo wong wiwit mikir bab liyane saka gaji, liyane saka padharan, nalika wong mikir, iku mbandhingaké sawetara informasi, kang menehi evaluasi kanggo sing paling apik, banjur maca, krungu, nemokake sawetara kasunyatan liyane. , mbandhingake karo sing wis ana. proses iki disebut LATIHAN. apa sampeyan nglawan nglatih wong Ruu? Apa sampeyan mikir yen ora ana pengganti Putin? kaya Putin bakal ninggalake lan menehi master anyar, uga pinter lan pantes ...? dadi saiki kita bisa ngajari dheweke ing situs iki??? bisa mulang saiki ing situs iki sing teka sawise master sabanjuré?
      Yagene sampeyan mutusake yen ora perlu ngganggu lan mbantu? omahmu neng pinggir?
    3. Komentar wis dibusak.
  46. kirill777
    -4
    10 2014 Juni
    Putin wis gedhe, nanging ora saiki ...

    Rusia nggabungake Ukraina Wétan menyang Kulon,
    ing kene padha nyuwek-nyuwek. Ukraina wis suwe ngliwati garis 08/08/2008,
    kaya Georgia. Rusia pura-pura mung "blather",
    sawise kabeh, sampeyan kudu nindakake soko ing ngarepe para rawuh?
    Slavyansk, Kramotorsk lan liya-liyane bakal dibubarake ing lemah lan bakal
    mangsa apik kanggo "bandit barat shale"
    1. +1
      10 2014 Juni
      Kanca, sampeyan pengin mbantu? Koper - stasiun - Donetsk. Utawa, luwih bener, tas ransel.
  47. +2
    10 2014 Juni
    Artikel kasebut provokatif.
    Putin umume nggegirisi amarga mikir manawa masarakat bisa mbela hak kanggo urip normal.
    Amarga menehi kesempatan kanggo mikir lan mangsuli pitakon sing prasaja kanggo awake dhewe - apa perlu kanggo masarakat wiwit mbela hak kanggo urip normal? Pengunjung situs patriotik kita ora ngadeg ing kothak rampung united lan ora saben wong siap kanggo selflessly... Apa kita bisa ngomong bab kabèh wong. Ayo lali sedhela kahanan negara ing taun 1999. Ayo lali apa sing bisa ditindakake VVP sing diubengi mata-mata AS. Coba bayangake yen agen asing duwe kebebasan lengkap. Sapa sing siap njamin manawa garis roti ora bakal nyebar ing saindenging negara? Dadi, sanajan kabeh kabeneran kasunyatan sing dibesar-besarkan, artikel kasebut kanthi jelas duwe tujuan kanggo nyerahake negara kasebut menyang pin-dos.
  48. +7
    10 2014 Juni
    Sapa wae sing ngelingi wayahe Yeltsin ninggalaken lan nransfer kekuwatan marang Putin ngerti yen ing wektu iku ora ana pimpinan politik ing Rusia sing bisa dipilih. Iki carane ing Ukraina saiki. Lan milih Poroshenko minangka pertimbangan sing padha karo wong-wong sing padha karo nalika milih Putin. Kita sebagéyan mung begja amarga Putin duwe kepinginan ora mung dadi sugih, nanging uga dadi pimpinan negara sing kuwat. Aku ora mikir dheweke duwe pengalaman akeh dadi politisi. Lan ora ana sing ngandhani. Dheweke sinau kanggo ngatur negara nalika dheweke lunga. Mesthine, Putin luwih saka manajer krisis. Ing kene pengalamane dadi pramuka. Nuwun sewu, ketoke ora ana wong ing tim sing ngembangake kabijakan jangka panjang. Mungkin amarga wong dhewe ora ngerti apa sing dikarepake, nilai liberal utawa konservatif. Dene rasa wedine marang tuwuhing kesadaran dhiri ing antarane rakyat, kabeh negarawan padha wedi. Kenging punapa? Amarga wutah kesadaran diri iki multidirectional lan pengin asil cepet. Lan mung kucing sing bakal nglairake kanthi cepet. Salajengipun, kabijakan langsung presiden apa wae sing dikritik dening kabeh wong, tengen lan kiwa. Nanging kita saben wong ngadili politik saka dunghill kita dhewe. Yaiku, dipengaruhi dening otak individu, pengalamane, kecenderungan politik lan jumlah lan kualitas informasi sing diduweni. Sayange, sampeyan bakal bisa ngadili apa presiden tumindak kanthi bener utawa salah sawetara dekade sabanjure. Wong Rusia ing siji wektu ndhukung kudeta Bolshevik, apa teka saka iku, kita ora ngerti banget rauh. Ayo saiki ora kesusu lan nggawe kudeta maneh. Conto Ukraina ana ing ngarep kita. Iku ala yen kita ora duwe oposisi patriotik sing bakal sok dong mirsani lan nunjukake kesalahane panguwasa, lan sing paling penting, bakal menehi saran cara liya kanggo nggayuh tujuan kasebut. Lan kita kudu elinga yen Putin dudu dewa, nanging manungsa, lan dheweke ora bisa nindakake kabeh dhewe. Saben uwong ing panggonane kudu mbantu Rusia dadi negara sing kuwat sing apik kanggo urip, aku ora bakal ngomong kanggo kabeh wong, nanging kanggo mayoritas.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Quote: Weaver Lukerya
      Lan milih Poroshenko minangka pertimbangan sing padha karo wong-wong sing padha karo nalika milih Putin

      Dheweke milih Putin 4 sasi sawise janjian. Lan ing wektu iku dheweke wis duwe apa-apa, lan sing paling penting, saiki marang pamilih.
    2. 0
      10 2014 Juni
      Ya, ora ana sing mbantah karo sampeyan. Aku uga percaya yen Putin minangka pimpinan sing apik lan paling ora bakal ngrusak kepentingan Rusia minangka negara.
      Nanging ing kene pitakonan luwih gedhe: wong-wong sing padha ngadeg nglawan scumbags Nazi! Ing kene pitakonane Keadilan. Lan ing kene aku kuwatir yen dheweke bakal kelangan konsep "abstrak" kaya Kehakiman, yen mung "mitra Barat" ora ngrusak kanca-kancane kanthi sanksi sing ditargetake.
      Amarga Rusia, lan dheweke mesthi ora bisa ngrusak kita kanthi cara apa wae. Mung ngguyu ing upaya, lan pungkasane miwiti ngasilake barang-barang sampeyan dhewe, ngusir wong akeh liberal ing blok ekonomi menyang neraka
    3. kosh
      +1
      10 2014 Juni
      Quote: Weaver Lukerya
      Wong-wong Rusia ing sawijining wektu ndhukung kudeta Bolshevik,


      Ya, Bolsheviks nindakake kudeta ing getih wong. Sajarah Rusia bola-bali ing Ukraina. Kanthi dhuwit Barat, sekelompok Sektor Kanan (ing Rusia - sekelompok Bolshevik) nindakake kudeta ing Ukraina (kaya ing Rusia taun 1917) lan saiki perang karo rakyate, kaya Bolshevik ing taun 1918-1920.
  49. +5
    10 2014 Juni
    Aku nyaranake penulis maca artikel sadurunge "Mratelakake panemume saka Moscow"
    PS: yen ora kanggo Putin, Rusia minangka negara siji ora bakal ana maneh
  50. +2
    10 2014 Juni
    Kutipan: agen 008
    Nalika bom tiba ing sirah wong-wong sing tentrem Donbass, Putin kalah ...

    Durung sore. Pancen nglarani maca babagan kematian warga sipil, nanging aku mbaleni maneh - durung sore.
  51. +4
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Eragon
    Aku arep mangsuli marang penulis. Nganti aku maca artikel nganti pungkasan, aku ora bisa ngerti pikirane penulis. Mung ing pungkasan aku nyadari yen Putin minangka politisi sing ala lan nindakake kabeh kasep. Hm...
    Penulis miwiti review ing 2008. Lan aku bakal miwiti luwih awal, saka 2000.
    Apa sing ditampa minangka "warisan" saka B.N. Yeltsin? Reruntuhan. Ora ana kabijakan manca. Kabijakan domestik meh rampung kontrol eksternal. Kabeh "rekomendasi" Barat ditindakake kanthi ketat. Negara kasebut ana ing ambang pamisah. Dheweke ngomong babagan perang Chechen sing pertama lan kaping pindho, nanging aku percaya yen ana siji, mung pindhah saka fase akut menyang gencatan senjata. Sawetara wilayah, contone, Tataristan, nyatakake kesiapan kanggo kamardikan. "Ling mudhun." Oligarki nyuwek-nyuwek apa sing isih ana. Tentara ... Aku ora bakal ngomong apa-apa. Utang ngluwihi PDB.
    Ing kahanan kaya mengkono ora ana wektu kanggo rencana sing adoh. Nalika ana geni ing omah, pikirane babagan renovasi kualitas Eropa piye wae ora ana ing pikiran - aku pengin nylametake omah. Liyane bakal teka mengko.
    Lan kerja diwiwiti ing kahanan tekanan wektu sing abot. Kabeh kudu rampung saiki. Apa iku apik utawa ora, sing utama iku luwih apik saka iku. Lan asile ketok. Chechnya wis tenang, wilayah liyane, ndeleng apa sing kedadeyan, tenang lan "sumpah setia." Sawetara oligarki digawa menyang pangertèn, sawetara teka menyang persetujuan, lan sawetara ora ngerti - ing pakunjaran utawa mlayu. Padha wiwit mundhakaken tentara. Penghasilan penduduk tambah akeh. We mbayar utang kita.
    Putin "masrahake" negara sing beda karo Medvedev. Lan ing taun 2008, Rusia Anyar kanthi banter ngumumake dhewe ing panggung internasional kanggo pisanan, nyegah Georgia ngrusak Ossetia Kidul lan Abkhazia. Kabijakan luar negeri sing bisa dingerteni wis muncul.
    Wektu kanggo keputusan sedhela wis liwati, wektu wis teka kanggo tumindak sing sistematis. Kita kudu ngerti yen Rusia wis pindhah adoh saka jurang jurang lan wis entuk stabilitas, nanging isih banget banget militer lan utamane ekonomi kanggo konfrontasi skala lengkap karo kabeh Kulon. Sampeyan kudu goyang-goyang. Nanging dheweke ora manut maneh, nanging pungkasane mbela kepentingane.
    Nalika penulis nyerat manawa pimpinan Rusia ndeleng apa sing kedadeyan ing Ukraina sajrone 23 taun, nanging ora nindakake apa-apa, dheweke pancen bener. Nanging dudu Putin ora ngerti apa sing kedadeyan. Ora ana kekuwatan sing cukup kanggo kabeh. Ora negarane. Wektu ilang amarga padha nylametake awake dhewe. Lan mung saiki kita miwiti kanggo nyimpen "donya Rusia". Lan wis ana tekanan wektu sing paling abot. Nanging ora ana apa-apa - Rusia nylametake dhewe lan bakal nylametake wong liya. Cukup aja ngganggu, lan utamane ora "bantuan". Kalebu artikel kaya iki.

    Tembung emas - akeh kaluwihan (nuwun sewu mung 1)
  52. Ilik
    -4
    10 2014 Juni
    Yen digabung DPR lan LPR, yen pemberontak mati. Banjur penulis 100% bener.
  53. +6
    10 2014 Juni
    Artikel murni dhawuh saka Departemen Negara. Untunge, iku primitif ing logika lan tekstur. Aku iki utamané kena dening wacana ing ngisor iki keluhan marang Presiden: "Lan gagal ing eksplorasi papan? Lan tentara pejabat sing makarya kanggo Cut budget? Lan pensiun meager lan extortionate nyewa? Lan transfer pejabat sing ora manggon. nganti pangarepan diselehake ing wong saka kursi menteri kanggo kursi asisten lan asisten ora tanggung jawab "Lan wegah kanggo miwiti ngembangaken bisnis cilik lan medium-ukuran - basis saka gesang negara sembarang, lan mung gumantung ing daya saka monopoli? Lan pajak extortionate sing ora ngidini para wirausaha ambegan, nyopir menyang bisnis bayangan lan abu-abu?"

    Kanggo kula, skala "kosmis" pribadine Putin ditemtokake dening rong tumindake. Kaping pisanan, dheweke ora ngidini Rusia ambruk kanthi mateni, ing wektu sing padha, geni ing Kaukasus. Kapindho, sawise numpes liberal, dheweke ngganti undang-undang lan dhuwit saka minyak lan gas menyang anggaran, lan perusahaan sing nggawe anggaran dadi luwih saka 50% negara.

    Setuju, mung sawise iki bisa kanggo nambah gaji lan pensiun, ngiyataken tentara lan angkatan laut, revive ilmu lan pendidikan, mbangun omah, mulihake infrastruktur, etc.

    Nalika Ossetia lan Abkhazia, Krimea, Olimpiade, lan liya-liyane, sanajan iki minangka asil sing penting banget saka karya Putin, kanggo Rusia sejatine "trifles" saka kabijakan luar negeri. Saiki giliran Novorossiya.

    Lan kabeh squeals saiki babagan sanksi, isolasi internasional, ambruk ekonomi, lan sapiturute, ora luwih saka pelet kanggo bear awakened. Lan ora kabeh amarga klaim sing adoh saka kabijakan Putin marang Ukraina. Miturut pendapatku, alasane beda banget - bebarengan karo China, Rusia wiwit nyingkirake dolar! Lan saiki, ora ndhelik maneh, kanthi terang-terangan. Lan iki bakal dadi prestasi dhasar katelu Putin.
  54. 0
    10 2014 Juni
    Ayo kula ora setuju! Analis lan intelijen ngerti kabeh, dadi apa? Apa sing bisa ditindakake? mbujuk? Aku elinga nalika Yulia dadi perdana menteri ana pirembagan bab transfer Crimea kanggo utang gas. Aku sing kahanan wis rampung ing kontrol lan ing jam X Crimea mulih meh ing kacepetan kilat. Sayange yen karo LPR lan DPR ora kabeh kaya sing dikarepake.
  55. 0
    10 2014 Juni
    Aku pribadi teka ing kesimpulan iki:
    1) Putin dudu pengkhianat kanggo Rusia (kaya EBN utawa Gorbi), dheweke minangka Patriot
    2) Iki ora ateges dheweke khusus kanggo wong Rusia. Rusia minangka pusaka kanggo dheweke lan kanca-kancane, iki ora ala, nanging uga ateges populasi RUSIA bakal terus dilalekake dening para birokrat. Ora ketompo apa kita squeak.

    buktine :
    1) "nglawan udud". Apa sampeyan yakin yen birokrat peduli karo kesehatan kita? Ya, saiki dhokter ndeleng pasien sajrone 3 menit lan nulis makalah babagan janjian pasien iki sajrone setengah jam. Iki kedadeyan ing sangisore menteri sing ditunjuk dening Putin. Dadi ora perlu ngomong babagan "perawatan" ing kene. Larangan sing ora ana gunane lan ora ana gunane minangka cara kanggo meksa masarakat supaya bisa manut tanpa ana pitakonan
    2) Ujian Negara Bersatu - Dumbing mudhun bangsa. Aku ora teka karo iki. Ayo mbandhingake tingkat kawruh siswa sekolah / siswa USSR karo sing saiki.
    3) Pangampunan arrogant, boorish marang kita ora mung Serdyukov, nanging uga saka jaksa wilayah Moscow, etc. Kaya "Aku ora peduli apa sing sampeyan pikirake, bajingan, aku ngukum sapa wae sing dakkarepake."
    4) Larangan ing rapat umum. Utawa sampeyan pancene pracaya yen iki diarahake marang "wong pita putih"? Utawa apa birokrat kudu nindakake apa wae sing dikarepake tanpa wedi apa-apa? Kaya ing Blagoveshchensk, nalika pulisi ngeculake pedofil, nanging nyatane wong akeh padha nglumpuk, kerusuhan muncul, polisi diukum, pedofil dikunci. Saiki sampeyan ora bisa nglakoni.

    Mungkin aku sing salah, muga-muga aku salah. Kita bakal ngadili dening Novorossiya. Yen Putin lan kanca-kancane pengin ngganggu wong, mula penulis bener - dheweke ora butuh kesadaran dhewe saka wong, perjuangan kanggo Kabeneran lan Kebebasan, kaya sing saiki ana ing Donbass.
    1. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Magadan
      Larangan sing ora ana gunane;
      Apa sampeyan ngomong babagan larangan ngrokok? Aku ora setuju banget. Amarga aku ora ngrokok.
      Kutipan saka Magadan
      iki cara kanggo njaluk populasi rakulino kanggo manut tanpa takon pitakonan
      Tugas manajer apa wae yaiku nggawe populasi bisa diatur. Yen ora, sampeyan ora manager, nanging, contone, Gorbachev. Inggih, sing ngrusak karya sing dipasrahake marang dheweke.
      Kutipan saka Magadan
      2) Ujian Negara Bersatu - Dumbing mudhun bangsa.
      Ujian Unified State mung minangka cara kanggo nguji kawruh. Lan ora ana liyane. Ana sing kudu dipriksa, nanging cara kasebut ora penting.
      Kutipan saka Magadan
      Aku ora teka karo iki.
      WHO?
      Kutipan saka Magadan
      Ayo mbandhingake tingkat kawruh siswa sekolah / siswa USSR karo sing saiki.
      Nah, ayo mbandhingake. Mung carane? Minangka bocah sekolah aku sinau nggunakake aturan slide. Anakku mesthi ora duwe kawruh iki. Miturut cara, aku ora duwe apa-apa saiki. Nalika dheweke metu saka sekolah, anakku wis fasih ing rong basa, Inggris lan Prancis, lan nilai Ujian Negara Bersatu Rusia (USE) ana 98. Nanging aku kesulitan karo kamus ing Jerman lan duwe masalah gedhe karo koma ing teks Rusia, sing putriku ora duwe.
      Kutipan saka Magadan
      3) Pangampunan arrogant, boorish marang kita ora mung Serdyukov, nanging uga saka jaksa wilayah Moscow, etc. Kaya "Aku ora peduli apa sing sampeyan pikirake, bajingan, aku ngukum sapa wae sing dakkarepake."
      Coba ngukum wong-wong mau. Ora kaya sampeyan, dheweke ngerti carane nggarap hukum lan nggunakake kelemahane kanggo tujuane dhewe. Lan misale jek undang-undang ora penting kanggo sampeyan. Dheweke mutusake yen guilty tegese guilty. Apa sampeyan ora wedi yen dheweke bakal nindakake sing padha karo sampeyan?
      Kutipan saka Magadan
      4) Larangan ing rapat umum.
      Ora ana larangan kasebut.
      Kutipan saka Magadan
      Utawa sampeyan pancene pracaya yen iki diarahake marang "wong pita putih"?
      Dear, watesan kasebut ora diarahake "marang", nanging "kanggo". Ing kasus iki, kanggo ngreksa daya negara. Lan tugas kakuwasan negara, kaya sing wis dingerteni, yaiku njaga kekuwatan elit liwat manajemen masyarakat, rakyat, yen sampeyan seneng. Yen sampeyan ora seneng iki, banjur nyalahke ora ana manungsa liyane ing Bumi.
      1. kosh
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: Evg_K
        Apa sampeyan ngomong babagan larangan ngrokok? Aku ora setuju banget. Amarga aku ora ngrokok.


        Lan aja ngrokok, aku seneng karo sampeyan. Lan sawise patang puluh taun ngrokok, mandheg mbebayani kanggo kesehatan. Kita kudu nglawan ora karo hukum bodho, nanging kanthi pencegahan nyebar, kita mung kudu kerja, lan kanggo iki kita kudu nyuwek bokong saka kursi. Apa sing ditindakake hukum larangan alkohol? Dheweke ngethok kabeh kebon anggur (lan tanduran anggur kudu ditanam suwene pitung taun kanggo entuk anggur berkualitas tinggi), ngluncurake mekanisme kapitalisasi bayangan sing nggegirisi lan pengayaan pejabat lan racketeers (nggunakake conto 20-30s ing AS. Gorbachev nyiapake lemah kanggo kapitalisme ing Rusia). Ora ana rahasia manawa kabeh buaya minangka meja bekas. apparatchik utawa mantan pimpinan Komsomol, lan sawetara mung racketeers.
        Kutipan saka: Evg_K
        Nah, ayo mbandhingake. Nanging carane?

        Sampeyan mbokmenawa isih ngelingi tabel perkalian, nanging takon apa bocah sekolah saiki ngerti?
        Kutipan saka: Evg_K
        Lan misale jek undang-undang ora penting kanggo sampeyan. Dheweke mutusake yen guilty tegese guilty. Apa sampeyan ora wedi yen dheweke bakal nindakake sing padha karo sampeyan?

        Dudu aku sing ngomong dhisik, nanging kowe. Amarga iku carane kita nindakaken, lan wis rampung ing tingkat paling dhuwur. Lan kanggo nyegah kedadeyan kasebut, sampeyan kudu nggawe undang-undang kanthi bener, lan ora nganggo celah sing wis dibangun kanggo birokrat (wong biasa ora bakal diidini nggunakake).
      2. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: Evg_K
        Aku ora setuju banget. Amarga aku ora ngrokok.

        Aku mandhek 10 taun kepungkur, nanging aku weruh sing hukum ora bisa.
        Kutipan saka: Evg_K
        Ujian Unified State mung minangka cara kanggo nguji kawruh.

        Ing kasunyatan saka prakara. kang ora ana maneh. lotre. Sadurunge, sadurunge ujian, padha sinau buku pelajaran (lan uga sinau), saiki padha apal paragraf. Tingkat pendhidhikan wis mudhun, malah wong wuta ora bisa ngerti babagan iki.
        Kutipan saka: Evg_K
        Lan misale jek undang-undang ora penting kanggo sampeyan. Dheweke mutusake yen guilty tegese guilty

        Kita duwe akeh undang-undang, nanging kabeh mau ora naleni. Menapa malih, padha banget selektif "opsional". Kvachkov lenggah, Chubais nemu dhuwur.
        Kutipan saka: Evg_K
        Ora ana larangan kasebut.

        Ana.
        Putin wis pluss, nanging (minangka Aristoteles ngandika, "Plato iku kancaku, nanging bebener iku luwih larang regane.") minuses uga akeh banget. Ayo dadi objektif. hi
    2. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Magadan
      Utawa apa birokrat kudu nindakake apa wae sing dikarepake tanpa wedi apa-apa?
      Birokrat wedi karo birokrat liyane. Jaksa birokrasi kita dipenjara walikota birokrasi amarga salah sawijining pengusaha ora seneng karo ukuran suap sing dijaluk walikota iki.
      Kutipan saka Magadan
      Kaya ing Blagoveshchensk, nalika pulisi ngeculake pedofil, nanging nyatane wong akeh padha nglumpuk, kerusuhan muncul, polisi diukum, pedofil dikunci. Saiki sampeyan ora bisa nglakoni.
      Iki ora mesthi bisa ditindakake. Mung kanggo ngukum pedofil lan mbayar denda administratif
      Kutipan saka Magadan
      Kita bakal ngadili dening Novorossiya.
      Apa sing bakal diadili dening Novorossiya?
      Kutipan saka Magadan
      banjur penulis bener - dheweke ora butuh kesadaran dhewe saka wong, perang kanggo Bebener lan Kebebasan, kaya sing saiki ana ing Donbass
      Penulis pancen melu nyatane yen wong-wong iku bully. Bebener iku elit sing ngrebut kekuwatan ing Ukraina ngupaya nyekel, nggunakake nasionalisme rabid minangka ideologi, dene wong liya ngupaya nyurung elit iki lan dadi siji, paling ora ing bagean wilayah kasebut, nggunakake "Rusia" minangka ideologi. . Kapindho, mesthi, luwih cedhak karo kita, Rusia, ing prinsip, bisa campur tangan lan nggawe negara kanggo bagean iki ngupayakake elit. Mung saka pengalaman sajarah: Bulgaria, Georgia, Polandia, negara Baltik, Ukraina padha, wis ngrambah gol, padha ora bisa ngucapke matur nuwun kanggo Rusia kanggo dangu.
  56. +2
    10 2014 Juni
    PUTIN cah lanang nggantheng! 80% RUSIA BEJO DUWE PUTIN ING HELM.
  57. +1
    10 2014 Juni
    Kutipan: "Kita duwe kepinginan kanggo ngenteni tekane master." Aku setuju karo statement ing ndhuwur. Banjur apa sing kudu ditindakake Putin? Aku duwe informasi luwih akeh tinimbang penulis artikel kasebut, lan analis sing luwih elek. Saiki donya ngadeg ing "skala" sing fluktuasi saka kekacauan kanggo perang. Lan ngelingi (kaya sing diwulangake) sejarah, kanggo perang sampeyan butuh kepinginan kanggo perang lan kesempatan (ekonomi), lan kudu golek alesan. Kulon golek alesan. Iki kawicaksanan ora menehi alesan kanggo "dadi ratu".
  58. komrad.klim
    +1
    10 2014 Juni
    Alamiah, kita kasengsem ing acara saiki в Ukraina.

    Ayo saben sampeyan sing maca artikelku nambahake dhewe apa sing dingerteni saka kegiatan presiden kita sing rada suwe.

    Ora maca artikel. Aku ora nganggep perlu kanggo alasan: penulis kasebut sadurunge swasana ati marang Putin. Sapa sing nulis saiki: в Ukraina, dheweke ngakoni proyek dystrophic utopia iki - Ukraina - minangka sah. Nganti saiki, aku ngurmati pendidikan umum Ukraine, lan aku pribadi gelo karo apa sing diomongake ing Ukraina. Saiki aku jelas ngerti yen ora ana ing Ukraina ora, iku tetep IN UKRAINE.
    Mulane, maca artikel saka panyengkuyung ing Ukraina Aku nyaranake menyang Leshko.
  59. +1
    10 2014 Juni
    "Nanging kasunyatan manawa dheweke wedi amarga tuwuh kesadaran diri saka wong Rusia minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah."
    Analis spesialis babagan "wedi Putin" minangka spesialis sing terkenal kanggo Departemen Luar Negeri, yen ora saben wong asu lan asu ... ngguyu
  60. +3
    10 2014 Juni
    Yen Rusia wis gabung karo Kidul-Wétan, perlawanan kasebut mesthi wis suwe banget, lan bakal ana sing bisa dibuktèkaké karo troll Internet. wassat lan sesama warga nangis ora ana gunane, mulane padha troll wassat lan soplezhui nangis . ngguyu
  61. +2
    10 2014 Juni
    Ya, pertimbangan kasebut ora tanpa makna, nanging aku dhewe ora pengin nyoba dadi ing panggonan Putin, lan malah ing lingkungan saiki, lan karo undang-undang, maca lan ngerti kaya sing dikarepake, nanging kanthi bener, saka wong sing mbayar paling, ing umum ing Rusia uga ora kabeh iku supaya, nanging aran bangga aku RUSSIAN, akeh taun sawise USSR aku kudu sapunika lan iki ora euforia nanging pangerten sing Rusia isih tanah suci lan nglindhungi iku tugas kita dening lair lan ing wayahe lagi mutusaké ora mung wis cedhak tapel wates kita, nanging uga ing Suriah, lan kita wis ora ana sing ngarep-arep bantuan saka, ora kaya pengemis lan wong korup liyane sing bendarane ing mburi mburi. kita RUSSIAN, kita bebas lan bakal tansah dadi, preduli saka pemimpin lan sistem - iki takdir kita. Iku mbokmenawa banget pretentious, nanging sing carane iku.
  62. 0
    10 2014 Juni
    Aku mung bisa ngomong siji, kebijakan luar negeri kita pincang siji sikil, sikil iki semangat kanggo vektor Barat, lan ekonomi negara pincang ing sikil loro, kaya kebijakan personel, aku ora bakal ngarani jeneng. kondhang. Kurang pemikiran strategis, khayalan yen negara-negara saka tilas USSR iku sedulur kita, mula sedulur-sedulur padha ngobong-obong, mbangun kabeh kabijakan, domestik lan manca, personel, tim St. perdana menteri, ing skala PRIMAKOV, kabijakan ekonomi anyar sing dicocogake kanggo wong lan negara kita, mung banjur kita bakal metu saka kahanan bodho iki lan Kulon ora kanca utawa partner kita, iku MUSUH sing Mbunuh RUSIA, RUSSIAN. Wong-wong, lan presiden kudu dikandhani manawa kanthi nelpon iki ... mitra lan kanca-kanca, sampeyan ngina memori wong-wong iki.
  63. +2
    10 2014 Juni
    Nanggepi wacana ing artikel kasebut, sampeyan bisa takon pitakonan ing ngisor iki babagan layanan rahasia sing overslept lan liya-liyane - Yagene mesin kanggo nyetak paspor Rusia menyang Ukrainia, banjur Crimea, dikirim ing November 2013?
  64. +1
    10 2014 Juni
    Aku bakal mundur sethitik saka njelaske nganggo bentuk garis lan express, saka sudut pandangku, pikirane sing unik.

    Putin umume nggegirisi amarga mikir manawa masarakat bisa mbela hak kanggo urip normal. Kajaba iku, nindakake perjuangan bersenjata nglawan angkatan bersenjata, lsp.

    Apa "keunikan" pikiran?
    Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable. Lan iki sing kudu diandelake.

    Bisa dibantah. Amarga, miturut pendapat sampeyan, dheweke mung wedi karo wong Rusia! Apa dheweke ora wedi karo Tatar, Bashkir, Udmurts, lan udakara 180 bangsa liyane? Lan tenan, apa sing kudu diwedeni 20% saka populasi?
    Dhiskusi babagan politik global ing kategori: "Kowe bodho, kok ora njupuk payung, dheweke prédhiksi udan !!!" bab sing padha karo nembang "Nikolai, Nikolai, Nikolai! Aku ora bisa mungkasi tresna Panjenengan la-lila-la-lai." Yen sampeyan pengin, pikirake babagan swara, nanging yen sampeyan pengin, pikirake "dudu swara." Penulis ngelingake yen dheweke ora pengin lan ora bisa menehi jawaban kanggo pitakonan sing diajukake! Mungkin banjur iku worth nulis artikel mung adhedhasar pitakonan, ngandika sing padha ora bodho, yen padha, padha bakal mangsuli piyambak!!!
  65. +2
    10 2014 Juni
    CATETAN, PENULIS NUNJUKI MILES ORA KILOMETER ING ARTIKEL !!! opo
  66. +1
    10 2014 Juni
    ".... Ing foto kasebut, pasukan Georgia nembak rudal menyang target ing Ossetia Kidul cedhak pemukiman Ergneti, 59 XNUMXkm saka Tbilisi..." Wiwit kapan analis Rusia sing peduli babagan negara Rusia ngukur jarak ing MILES?
    1. kosh
      0
      10 2014 Juni
      Cathetan sing penting banget babagan mil. Penulis bocor dhewe.
  67. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan: 222222
    "Wah, Putin! Wah, apik banget?"
    Nalika Amerika Serikat lan Eropa mlebu Ukraina, GDP kanthi tenang kerja ing TOZ ... amarga terobosan Cina karo kontrak gas JAPAN - "Para parlemen Jepang mutusake kanggo mbangun pipa gas saka Sakhalin menyang Tokyo kanggo tuku gas Rusia. rega gas bisa luwih dhuwur tinimbang kontrak karo China lan bakal ngidini dodolan nganti 20 milyar meter kubik saben taun.


    Yagene Jepang ora milih tuku mobil kita? Amarga kita tambah akeh dadi tambahan bahan mentah ing jagad iki.
  68. vtel
    0
    10 2014 Juni
    Lan iku menarik sing kabeh revolves watara pipo. Gas, kanca-kanca, durung dibatalake lan "kanca" Geyrope ora kudu nandhang sangsara kanthi cara apa wae. Aku bakal ngalih menyang kayu bakar kanggo kaya iki, nanging aku bakal ngilangi gas kanggo kabeh. Yen ora, wong-wong mau padha mbalik menyang kita, lan kita kabeh koyone nggawe alesan kanggo kasunyatan sing kita duwe gas lan ora wong. Tilko liberal kita ora menehi peduli babagan kabeh iki, padha duwe kabeh figured metu lan padha ora setuju kanggo manggon tanpa dhuwit, carane kanggo njaga 5 omah gedhong lan Villas lan kabèh armada mobil. Statistik - ora ana sing bisa ditindakake.
    Iku bakal becik kanggo GDP gumantung ing wong Rusia ing pangertèn lengkap saka tembung, lan ora ing Chubzaitsev, Serdyukov lan liyane kaya wong-wong mau, sing tuku karo dhuwit entuk dening kringet saka brow, kalebu kanggo gas Russian, klub bal-balan. lan omah gedhong ing luar negeri. Iku bakal luwih apik yen gas iki dumunung ing usus Rusia nganti kaping luwih. Rusia biyen urip tanpa pipa lan ora ana sing mati. Lan banjur flashed sing kita njupuk Panggonan 5th ing donya ing nomer kulawarga sugih, apa jenis kulawarga lan ngendi werna, mung Gusti Allah sing ngerti.
  69. 0
    10 2014 Juni
    Nanging kasunyatan sing wedi banget kanggo wutah saka poto-kesadaran saka wong Rusia iku kasunyatan irrefutable. Lan iki sing kudu diandelake.

    Aku ora bakal ujar manawa Putin sing wedi karo iki. Ananging SING CEKAK iku UNIK, awit sekelas karo Parashenko lan Akhmetov. Tugase yaiku kanggo mesthekake kesejahteraane dhewe, lan yen intervensi sing kuat njanjeni MUNGKIN (ora ana sing bakal ujar manawa bakal ana - ora perlu medeni!) SANKSI sing bisa nyebabake kerugian bisnis - dheweke bakal dadi kaya. akeh balung (padha ora bakal ngapusi dhewe!) minangka perlu, nanging ora bakal ngidini skenario kuwi. Lan cara sing paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nalika "kewan" rakyat dibuwang saka masalah kasebut, kanthi bantuan media sing padha. Nanging angel kanggo nguripake wong sing BANGGA, sing wis nyadari awake dhewe minangka POWER, saka dalane! Dadi, mesthi, padha wedi. Lan padha nindakake IT RIGHT!
  70. 0
    10 2014 Juni
    Musim semi Rusia, lan ing musim semi kabeh wis diwiwiti. Sprout saka wit break beton, supaya kabeh ing ngarep. ngguyu
  71. +1
    10 2014 Juni
    "dheweke wedi yen tuwuh kesadaran diri saka wong Rusia....."
    - kesimpulan pancen bodho! Carane ora bisa sok dong mirsani sing lagi nyoba kanggo nggawe warga populasi, nanging massa tetep mung konsumen, reacting kanggo kabeh mung karo moyoki.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan: Layang-layang
      padha nyoba kanggo nggawe populasi warga

      Apa sampeyan ngomong?! Apa sampeyan wis nyoba nyelidiki kasuistry sistem pendidikan? Ora menara - rata-rata! Sing diarani, nyatane, "ngunggahake Warga sing sadar" kanthi kerjasama sing cedhak karo kulawarga! Yen sampeyan ngelingi sekolah Soviet, banjur coba mbayangno: kelas 10 sekolah sore ing koloni remaja ... Apa sampeyan bisa mbayangno? Iki kemungkinan (durung nang endi wae, matur nuwun Gusti) kontingen ing sekolah "normal" modern. Ora malah ing hubungan kanggo urip! Lan iki disambut lan dileksanakake, sanajan ora ana WAKTU kanggo mulang guru sing kewalahan karo tumpukan tanggung jawab sing ora perlu. Apa sing bisa diomongake yen kurikulum sekolah wis diganti paling ora kaping telu! sajrone 10 taun kepungkur - yaiku, ora ana bocah sing dididik nganti lulus!
      Lan iki uga kabijakan negara, amarga ing pendidikan, inisiatif "saka ngisor" mandheg langsung.
  72. +1
    10 2014 Juni
    "Presiden lan aku meh padha umur." Kepiye carane? ngguyu Biasane digunakake - meh padha umur. Iku kabeh alesan ing artikel - "meh" nalar. Kesalahan metodologis penulis yaiku ora mungkin nyeret acara sing padha ing wektu. Wingi aku nyebrang kali nganggo kerikil, nanging dina iki lendhut nganti kelek. Lan umume, kanggo "nyimpen" wong Rusia ing Ukraina, kita kudu mutusake manawa kabeh wong ing kana butuh iki? Dheweke duwe gerakan pembebasan nasional. Ana sing katelu. Nanging kita kudu nulungi, kaya ing kahanan apa wae nalika warga sipil mati. Liyane iku politik.
  73. 0
    10 2014 Juni
    Minangka kasunyatan sing kabeh wong weruh lan ngerti kabeh ... nanging sepisan maneh padha ora siap)) Aku setuju ... tegese struktur sing cocog ora bisa digunakake ... yen padha makarya ing kabeh. Dheweke uga ngirim Zurabov ing kana minangka duta))) kene nganggo sikat))) Cara apa iki? Ngirim birokrat maling minangka duta menyang negara sing kita butuhake? Ing kasunyatan, padha biasane ngirim sing paling apik ing nalisir ... nanging sing tiba metu saka sih dikirim minangka duta kanggo Kamerun utawa nang endi wae liyane.
  74. 0
    10 2014 Juni
    Kepiye babagan kegagalan ing eksplorasi ruang angkasa? Lan tentara pejabat sing kerja kanggo nyuda anggaran? Kepiye babagan pensiun sing sithik lan nyewa dhuwit? Kepriye pindahe pejabat sing ora nyukupi pangarep-arep saka kursi menteri menyang kursi asisten lan referen sing ora tanggung jawab? Lan wegah kanggo miwiti ngembangaken bisnis cilik lan medium-ukuran - basis saka gesang negara, lan mung gumantung ing daya monopoli? Lan pajak extortionate sing ora ngidini para wirausaha ambegan, nyopir menyang bisnis sing surem lan abu-abu? Apa sing dirusak sajrone dasawarsa ora bisa dipulihake ing wektu sing cendhak. "Pemeriksa revolusioner", negara mung ora bisa tahan .Kita pengin kabeh bebarengan lan saiki. Ya, kita kudu nyingkirake maling lan pejabat sing ora peduli karo rakyat lan negara. Rusia tansah lair maneh ora miturut kanggo pola Kulon. Pengecualian: Pyotr Alekseevich nyuwil negara, nanging dibenerake. Yen ora, miturut Makaki, bakal ana kekuwatan regional.
  75. +1
    10 2014 Juni
    Artikel - minus!
    Penulis yaiku Cossack sing dikirim saka ngendi wae ing Kyiv
    Wiwit kapan kanca-kanca Putin wiwit ngomong "ing Ukraina"?!
    Ing Rusia wis mesthi wis, lan bakal "ing Ukraina"!
  76. Nyx
    Nyx
    0
    10 2014 Juni
    Iku mung sing Putin dudu otokrat, nanging paling kamungkinan pisanan antarane padha. Lan liyane padha - guess sing. Lan sanajan, amarga alasan ideologi, dheweke kepengin nindakake apa wae sing apik kanggo Rusia, mula rombongane ing pirang-pirang cara nggantung kaya bobot ing kabeh awak. Lan, elinga, iki mung yen dheweke duwe kepinginan kaya ngono. Aku ora bakal mlayu ing ngarep lokomotif, ayo ndeleng apa sing kedadeyan ing sisih kidul-wétan. Banjur, sampeyan ngerti, ing taun 65 sampeyan uga bisa ngeluh, "Amerika ngirim pasukan menyang Vietnam, kita ngiris Vietnam, wong sing duwe alis kaping pindho mung mikirake awake dhewe, sampeyan ora duwe Stalin ... " sampeyan seneng bocah-bocah sekolah saka siji ekstrim menyang liyane - sampeyan pengin makutha Putin, banjur nyalib. Ing interval saben wulan.
    P.S. Miturut cara, malah Stalin nggabungake komunis Yunani dadi 47. Amarga ora bisa ngatasi, ana karusakan ing negara kasebut. Lan kowe....
  77. +2
    10 2014 Juni
    Quote: Bayonet
    Iki bener sawetara jenis omong kosong! Apa dheweke teka saka planet liya? mungsuhe rakyatmu? Maniak? Artikel kasebut bisa uga ditulis dening wong bodho utawa mungsuh Rusia

    Iki ditulis dening mungsuh utawa wong bodho banget.
    Aku Ukrainia, Aku manggon ing Jerman, nanging aku pengin kita padha Putin, loro ing Jerman lan Ukraina. Sayange dheweke mung siji, kabeh negara seneng Putin! apik Kabeh sing ditindakake Putin pancen apik banget. Kasunyatan manawa ana kesalahan cilik, nanging sapa sing ora duwe? Bejo banget wong Rusia duwe presiden.
    Aku wis maca babagan rong sasi kepungkur yen tentara iki disiapake, apik banget yen iki ora mung omongan, nanging tentara pancen ana!
    Singidaken junta, enggal ana piwales! prajurit am
  78. +2
    10 2014 Juni
    Aku tansah kepincut karo pamicara sing bisa menehi pidato sing dawa tanpa ngomong apa-apa. Topik karangan kasebut durung diungkapake. Skor loro.
  79. IMHO, artikel kasebut mesthi ambigu lan ora rapi, nanging nggawe sampeyan mikir lan ora mung seneng-seneng. Eling-eling bab jaman biyen, wiwit taun 85 negara dibuyarake, wong-wong padha mlayu banter-banter, kualitas populasi saya mudhun, negara saya lemes, ora ana tingkat lair, perusahaan ambruk - kabeh nganti 2002. Hasile. iku 17 taun mudhun. Banjur mung 12 taun sawise iku, matur nuwun marang Gusti Allah (aku mikir thanks kanggo Putin lan wong saka bunderan), iku bisa kanggo mungkasi ambruk, rein ing unruly nouveau sugih lan pin menyang kuku, calms wong lan wiwiti mboko sithik. mundhakaken standar urip, mboko sithik bali bab apik saka sasi Soviet, Ora kabeh wis rampung durung, ana kesalahane tanpa iki (iku harder kanggo mbangun saka break) Nanging sampeyan kudu setuju, kita kabeh ndeleng dandan.
    Inggih, babagan Ossetia, Abkhazia, Transnistria, bedane katon ing kene dibandhingake karo Ukraina amarga ana tembung sumpah ing kana. Lomba kasebut ora duwe kepentingan khusus ing geopolitik utawa nglawan rapprochement Federasi Rusia karo Uni Eropa. Ukraina kene lan aspirasi dawa-ngadeg saka Anglo-Saxon kanggo pecahan Slavs, njupuk CRIMEA (karo pin. do.sov digawa banget - padha nesu lan demonstrably pengin ngukum kita ana prakara apa), lan kanggo njupuk milik saka sumber daya ora frail saka dill + daya abdi mirah, lan posisi Intelligence strategis lan destabilizing ing hubungan kanggo Federasi Rusia. Mula, mesthine, kita butuh kabijakan sing ati-ati lan seimbang ing Ukraina, sing bakal nyebabake kerugian ekonomi sing kurang lan menang politik, ekonomi, moral, lan manunggal. Aku mikir yen kabeh bakal apik lan kita Slav bakal menang ing kene, mung ndeleng kepiye panemu ing jagad iki ganti lan dill wiwit gabung.
  80. 0
    10 2014 Juni
    Apa Rusia kudu nylametake wong maneh?
    Ya, kita nylametake Polandia, lan saiki padha sengit marang kita! Pira wong Rusia sing dilebokake ing kana?
    Pira aku kudu setor ing Ukraina? Kok langsung perang?Dunia modern kebak pengungkit liyane.
    Langkah sing prasaja nanging bodho: kita ngilangi gas menyang Ukraina lan EU nganti pungkasan ATO.
  81. +1
    10 2014 Juni
    Kutipan saka: Val_Y
    Penulis minangka provokator, gon..on, bakul Kristen lan pelacur, nanging apa sing dikira yen "kabeh donya beradab" wis nyoba ngrebut lan ngrusak Tanah Rusia lan Budaya Rusia, uga Wong Rusia. kanggo 1000 taun, Aku nandheske Kabeh lan alamiah, yen negara lagi dicolong lan iku buzzing, lan yen Manungsa wiwit nglumpukake Lands, banjur lolong lan babakan menyang langit, "hak asasi manungsa, demokrasi, liberalisme" ugh. Muga-muga Gusti Allah menehi kekuwatan lan kesehatan GDP kanggo mbela Novorossiya, nyerang Anglo-Saxon, lan mindhah Maidan menyang kabeh ibukutha "donya beradab" prajurit apik


    Setuju! Saiki artikel kasebut katon ing koran - lan misale jek kabeh iku bener, lan kabeh bener, lan kita kabeh kanggo Rusia. Lan yen sampeyan ndeleng kanthi teliti, sampeyan bisa ndeleng cangkir bosok saka Kulon.
  82. Latvia
    +1
    10 2014 Juni
    Crimea bali, negara iki united, kontrak padha mlebu karo China, etc. Iku luwih angel karo Ukraina, wiwit perang wis arep, ateges karo Amerika lan satelit, lan sampeyan ora bisa ayunan cudgel kene. Mbalekake Crimea menyang Rusia regane akeh, deleng kepiye dheweke langsung nesu. Dheweke wis nglatih militan nganti pirang-pirang taun, nandur modal dhuwit kanggo propaganda, lan kabeh wis ilang. Novorossia kudu nggawe tentara, lan Rusia lan sukarelawan - profesional! Kanggo Putin ana
    Klaim ing politik domestik: mungkasi adol kayu bakar, wektune kanggo ngembangake industri lan tetanèn, teknologi dhuwur, lan wektune kanggo susu oligarki ing negara asal, nglawan inflasi lan kolom kaping lima!
  83. +1
    10 2014 Juni
    Kaping pisanan, Putin dudu tsar; dheweke ora duwe kekuwatan lengkap. Dheweke minangka salah sawijining cabang. Pamrentahan Rusia ora monolitik; ana sawetara klompok kanthi kapentingan lan aspirasi sing beda. Ing Rusia, wiwit taun 93, satemene wis ana administrasi pendhudhukan, pimpinan lan kontrol sing ditindakake saka Amerika. Delengen, sembarang anjing kaya Navalny bisa menyang Amerika kanggo sujud lan langsung ditarik kanthi kuat menyang ndhuwur. Sapa sing narik? Pamrentah, sawetara deputi lan oligarki. Yen Putin pancene pengin kerja kanthi dedikasi lengkap kanggo kepentingan Rusia, mula dheweke kudu nggawe kudeta, kanthi cara liya mbusak mungsuh Rusia lan entuk kekuwatan lengkap. Putin minangka liberal sing kuat, paling ora, lan dheweke ora bakal setuju. Mulane, iku wakil saka mung siji saka klan cedhak daya, kang disebut. daya Meh kabeh sing saiki ditindakake kanggo mbantu sisih kidul-wétan ditindakake kanthi sembunyi-sembunyi lan sanajan ana. Lan ora malah meksa external, nanging biasane internal, supaya ngomong, "kita" wong ora menehi ing. Ayo kita pengin dheweke kamenangan, pisanan kabeh, ing perang iki ing Rusia. Yen ora, wong-wong sing padha saiki mbantu klelep ing sisih kidul-wétan kanthi getih. Kabeh iki Grefs, Millers lan Chubais, sing strangle wong karo pajak, ngalangi pembangunan negara lan mimpin menyang jurang, padha bakal mimpin perang kanggo karusakan saka Rusia ing sembarang wektu. Wiwit padha saka geng padha karo parashenka Polomoysky, padha bakal tumindak ing cara sing padha. Crimea cepet-cepet metu amarga kolom kalima mung ora duwe wektu kanggo bisa. Amerika ora nyana iki lan ora mobilize babu sawijining. Saiki padha nonton watara jam, lan saka ngendi asil kasebut.
  84. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Magadan
    Iki ora ala, nanging uga tegese populasi Rusia bakal terus dilalekake dening para birokrat.
    Dhuh, sing diarani "birokrat" iku mung kelas buruh sing kapisah, diarani PNS. Lan padha ora melu "lali", padha njupuk dhuwit saka sawetara, kaya kula, lan mbagekke dhuwit kanggo wong liya.
    Kutipan saka Magadan
    Apa sampeyan yakin yen birokrat peduli karo kesehatan kita?
    ora. Iki dudu tugas pejabat.
    Kutipan saka Magadan
    Ya, saiki dhokter ndeleng pasien sajrone 3 menit lan nulis makalah babagan janjian pasien iki sajrone setengah jam.
    Ing endi iki ing Amerika? Dideleng saka gendera, sampeyan saka kono. Nanging nyatane: taun kepungkur aku nyuwil sikilku. Dheweke nambani aku kanthi gratis. Tanpa akeh repot.
    Kutipan saka Magadan
    Iki kedadeyan ing sangisore menteri sing ditunjuk dening Putin.
    Wis mesthi kaya ngono. Mung saiki antrian luwih cendhak, amarga pra-registrasi online.
    Kutipan saka Magadan
    Dadi ora perlu ngomong babagan "perawatan" ing kene.
    Sapa sing kudu ngurus sampeyan? Dipatèni utawa apa?
  85. liwat
    -2
    10 2014 Juni
    Kanggo patriot Rusia sing normal, jelas banget yen kepentingan nasional Rusia mbutuhake ora mung dhukungan pasukan aktif kanggo Kidul-Wétan Ukraina, nanging uga pengaruh militer-politik sing gedhé ing saindhenging Ukraina supaya bisa diowahi dadi federasi republik individu. , ing sangisore protektorat Rusia, utawa (sing luwih disenengi) dipérang dadi sawetara negara sing berdaulat, maneh ing kontrol Rusia. Iki geopolitik. Iki kanggo kepentingan nasional Rusia. Yen ora, kita bakal entuk mungsuh sing paling awon ing tapel wates lan papan kanggo NATO.
    Nanging kasunyatane yaiku kepentingan nasional kita mbutuhake iki, lan kepentingan oligarki Rusia lan Putin, minangka wakil utama, Njaluk BEDITA. Putin, minangka (pisanan kabeh!) Wakil lan pimpinan kelas komprador Rusia, mung pengin siji bab - kanggo bali, ing sembarang biaya, ilang (kanggo kang kinasih) sih saka Amerika. Dheweke lan kabeh kelas komprador sing dipimpin pengin sih-rahmat saka Kulon lan ijin, kaya sadurunge, kanthi tenang nindakake bisnis ing gas lan minyak tanpa wedi marang sanksi lan revolusi.
    Putin ora bakal nulungi Rusia ing Ukraina, kaya dheweke ora tau nulungi Rusia ing Asia Tengah, utawa ing Kazakhstan, utawa ing negara Baltik, utawa ing Kaukasus Lor. Iki ora bakal kelakon. Apa tenan bisa samesthine unsur nggetak, gerakan diplomatik kosong lan sakteruse, nyata nyerah Donbass. Tegese nyerahake kabeh Ukraina lan, pungkasane, Rusia dhewe. Umumé, iki bisa dingerteni kanggo wong sing luwih cerdas utawa kurang. Mung wong bodho sing pikirane sempit lan mungsuh langsung saka wong Rusia ora bakal setuju karo iki.
    Kabeh sing isih ana yaiku kanthi bener seneng yen iki ora bakal mbantu Putin kanthi cara apa wae. Dheweke mesthi bakal nuduhake nasib para kolaborator sing padha ditolak dening Kulon minangka Ceausescu, Hussein lan Gaddafi. Sawise kabeh, miturut tradhisi sing wis mapan, Barat tansah tanpa ampun mbuwang "Moors" sing ora dibutuhake maneh utawa wis ilang kapercayan. Dadi Putin, umume, wis ditakdirkan. Dheweke saiki mung kejang-kejang lan pitakonane, nganti pira suwene kejang iki? Aku ora bakal suwe.
    Sawise kabeh, kabeh prasaja banget. Kabeh sing diarani elit sing digawe dening Putin kabeh diikat karo Kulon, tanpa istiméwa. Dhuwite dipotong ing kene - lapangan udara cadangan wis suwe. Mula, nalika "panitia regional Washington" bakal ngadhepi oligarki Rusia sing asli (lan dudu riffraff tingkat kapindho saka dhaptar sanksi) kanthi pilihan: Putin utawa akun lepas pantai? Masalah kasebut bakal dirampungake kanthi jelas.
    Putin bisa nylametake awake dhewe, lan ing wektu sing padha negara, mung ing siji kasus, kanthi ngancurake rezim Russophobic (sing digawe dhewe). Nanging dheweke ora bakal nglawan kelase. Lan dheweke ora bisa!
    Dheweke bakal, kaya Yanukovych, rewel nganti pungkasan lan pungkasane kanthi cara sing padha. Utawa, ora cukup, amarga Yanukovych ilang daya, nanging disimpen dhuwit lan urip. Iki bakal kelangan kabeh. Lan bener! Iku ora tega kanggo Putin, iku tega kanggo wong kita. Kita ora duwe luck karo panguwasa.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Sawise kita nyadari yen dana wis teka, kita wiwit ngembangake. Elang botak bakal mbantu sampeyan.
      1. liwat
        0
        11 2014 Juni
        Apa sampeyan ngerti ovgorskiy kok padha nelpon wong kaya sampeyan ps…tami? Lan apa bedane patriot lan patriot? Aku bakal nerangake. Patriot tresna marang negara lan rakyate. Nanging siji-sijine wong sing tansah tresna marang dheweke yaiku Pangeran. Utawa luwih, ora malah kang Excellency, nanging anggota kang (yaiku, poz ing Odessa slang).
        Sawise kabeh, sampeyan ora menehi apa-apa ... babagan Rusia lan wong Rusia kita. Sing paling penting kanggo sampeyan yaiku kanggo dilat bokonge bos sing paling gedhe. Lan ing negara kita bos paling gedhe yaiku presiden. Tansah tumindak apik. Jackal-Toobi bakal mbantu sampeyan. Ana karakter jahat ing kartun babagan Mowgli.
  86. 0
    10 2014 Juni
    1) Pasukan perdamaian kita ana ing Ossetia lan nalika nyerang, tangan kita bebas.
    2) Aneksasi Ossetia lan Crimea kanthi otomatis minangka perselisihan wilayah sing ora ngidini gabung karo NATO, sing, misale jek, minangka tugas maksimal kanggo kepemimpinan kita; dheweke ora mikir babagan apa wae lan ora bakal ditindakake.
    Putin, utawa rodo wong-wong sing diinstal wong sawise EBN mabuk vile, mesthi plus amba, lan negara wis slamet lan dikuwataké, lan malah tentara wis dipunwiwiti kanggo nindakake iki, mesthi, uga. Pancen, rega sing kudu dibayar kanggo iki bakal ngombe getih kanthi makna harfiah kanggo wektu sing suwe, yaiku korupsi. Mesthine, para pemenang ora diadili, nanging wektu ora mandheg lan tantangan anyar muncul lan kamenangan anyar dibutuhake. Ora ana pembangunan sing degradasi.
    Putin njupuk Crimea (pribadi, ing mratelakake panemume, Crimea teka ing dhewe, kaluwihan saka kita iku padha mung ngluwihi tangan lan ora luwih), mangkono ngrampungake masalah aksesi Ukraina kanggo NATO kanggo akèh taun, lan iku kabeh. Ora bakal ana langkah sing luwih serius, kaya ing Georgia, tandhani tembungku.
    Siji-sijine sing paling ora bisa mindhah kekuwatan kita yaiku rakyat, yen kita ora ngalami kedadeyan Ukrainia kaya sing kedadeyan, mesthine ora ana resolusi utawa liya-liyane, kita bakal ngati-ati kabeh.
    Lan aku pengin nambah siji liyane. Wong-wong sing teka bebarengan karo Putin adoh saka mayoritas kuwasa lan mutusake ora akeh, yen ora, bakal ana kemajuan ing negara kasebut, lan ora menehi tandha wektu. Ing dina liyane dheweke nuduhake pertemuan Putin karo kepala industri minyak. Apa sampeyan wis ndeleng rai griming saka kantong dhuwit iki nalika Putin wiwit ASKING supaya pesenan kanggo tanker ing galangan kapal kita, lan ora ing manca. Cetha saka raine dheweke pancen lucu banget yen dheweke ana ing lelucon iki lan Putin ora ana wong liya lan tembunge ora ana gunane. Minangka Medvedev ngandika, korupsi iku dominan sistem-mbentuk saka Federasi Rusia, lan aku pracaya iki menehi kritik dening apa aku weruh ing uripku dhewe, lan mulane negara kita ora lan ora bakal duwe strategi, lan cara kabeh wis kedados. ing Ukraina minangka bukti iki.
  87. +1
    10 2014 Juni
    Demo penulis

    Apa jenis demo iki, kenapa aku kudu ngrungokake incognito iki?
  88. +1
    10 2014 Juni
    Amerika ora sabar ngenteni Putin ngirim pasukan menyang Ukraina, dheweke wis duwe pesawat sing diisi bahan bakar kanggo ngebom Ukraina lan Rusia, lan Putin nglanggar kabeh rencanane, mula artikel kaya iki katon ing endi wae lan ditulis dening penulis dudu saka Ukraina, nanging saka Amerika, wiwit wong sing manggon ing Ukraina ora bisa nggawe kesalahane kuwi ing nulis.
    Inggih, apa sing bakal kelakon yen Rusia ngirim pasukane menyang Ukraina, nanging ora ana sing apik, iki dudu Crimea, ing ngendi 96% milih kanggo gabung karo Rusia. Survei ana ing sisih kidul-wétan, iki http://modsite.by/allresult/#.U0_W6aJ4A7k
    Ya, apa sing bakal kedadeyan yen Putin ngirim pasukan kanthi nomer polling kaya ngono? Ayo warga mutusake apa sing dikarepake? Rusia mbantu Ukraina lan akeh. Lan tentara iki sing wis operasi http://militariorg.ucoz.ru/publ/ukraina_krym_rossija/v_ukraine_v_boj_vstupit_nov
    aja_nikem_ne_ozhidaemaja_sila/17-1-0-32747
    Yen Putin wis nggawa pasukan Rusia, mesthi ana korban luwih akeh ing Ukraina lan Rusia tinimbang saiki, iki kudu dimangerteni, amarga dudu wong Ukraina sing miwiti ing kana, nanging Amerika, lan bakal miwiti ngebom kabeh wong. , mung ninggalake obyek sing ora kena, kaya sing ditindakake ing Serbia. Aku ora ngandel yen penulis ora ngerti iki
  89. +1
    10 2014 Juni
    Aku mikir yen wis umur luwih saka 60 taun, Putin wedi banget ing urip iki. Nanging dheweke jelas ora pengin nyemplungake Rusia menyang jurang kekacauan, lan dheweke dhewe ora pengin mbaleni dalane Kolonel Gaddafi. Umumé, kita Rusia butuh "tombol batal", kaya ing komputer. Aku menet tombol kasebut lan ora ana "perestroika" Gorbachev, mayuta-yuta wong sing metu menyang alun-alun Moskow kanthi slogan "Kabeh komunis iku maling" lan "Urip Yeltsin", lan kabeh wong urip bebarengan ing sawijining negara makmur ing USSR. . Wektu liyane dheweke meksa lan Ukraina kanthi seneng nggawe Uni anyar karo Rusia. Kaping telune aku menet, industri, demografi, pendidikan lan ilmu wis munggah menyang dhuwur unprecedented, kaya Phoenix saka awu sing wis ing nggawe kanggo akèh taun. Alas, ing kasunyatan ora ana tombol kuwi. Lan aku ora yakin manawa mayuta-yuta wong Rusia lan non-Rusia bakal langsung nyerahake mobil manca, kulkas, lsp. Menehi apartemen manca kanggo kabeh wong, nggawe gaji padha, banjur ing umum kabeh bakal nggoleki. Mungkin iki mung swasana ati ing Moskow. Nanging wong-wong kandha yen "ayo manggonake pengungsi saka Ukraina ing desa-desa sing ditinggalake. Kita minangka wong siji lan kita kudu nulungi wong-wong mau kanthi cara iki. Yagene desa-desa ditinggalake? Apa ana permafrost ing kono, utawa angin topan saben dina, sing ora bisa urip? Nalika iku, kita bakal mangsuli pitakon kasebut. Dadi, yen frasa ing judhul artikel kasebut dianggep minangka frasa sing diucapake dening Stirlitz ing film "Seventeen Moments of Spring", mula nyata yen tumindak PDB mbukak mata akeh, yen ora kabeh, kanggo inti sejatine "kolega" lan "mitra" Kulon lan nasib sing wis disiapake kanggo Rusia lan wong-wong mau.
  90. Konrat83
    0
    10 2014 Juni
    Kenging punapa tsar ing Rus tansah bêcik, awit botên sagêd langkung awon tinimbang para boyar.
  91. 0
    10 2014 Juni
    Penulis nganggep awake dhewe minangka ahli strategi kanthi siji garis lurus ing sirahe. A set prangko diantemi saka liberoid lan ukrosites ing gaya prosralivsepolymers. Umumé, iki minangka mahakarya sing Putin ora ngirim pasukan menyang Ukraina amarga sanksi wis dileksanakake marang sawetara wong ing ndhuwur negara. Sing utama ora ana analisis kahanan. Kabeh artikel bisa diganti karo siji ukara: "Aku sengit karo Putin, ayo dirembug." Iku apik yen presiden kita pinter, lan ora kaya penulis artikel sing mung siji corak ing sirahe.
  92. 0
    10 2014 Juni
    Siji entuk kesan yen penulis artikel luwih prihatin babagan visa lan urip sing gemuk ing Kulon. Putin ngeluh, lan sampeyan nawakake dhewe ing pemilihan. Lan nindakake apa sing ditindakake Putin utawa --> bla bla luwih gampang. Aku wong iki salah siji sing ing Moscow nguwuh salam kanggo Bandera {kaya Yudas Bykov, Makarovich lan sawetara liberal.} Lan ngendi teken Demo, iku luwih gampang kanggo mambu ing ngarep, ora ing forum.
  93. SMV
    SMV
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka kosh
    Kutipan: Rostov
    sing nalika wong murni, tulus ana ing ngarepe sampeyan, sampeyan goleki nyekel iki.


    Kowe ngomong sapa? Babagan kang digawa Berezovsky kanggo daya?


    Ya wis... aku uga arep takon... sapa sing tulus lan tulus.
  94. Leprechaun
    0
    10 2014 Juni
    Carane dadi luwih menarik kanggo maca artikel sing katon ing Internet kaya jamur sawise udan. Artikel kasebut minangka minus, amarga artikel kasebut minangka urutan murni. Aku bakal nerangake apa aku mikir. Wis diwiwiti kanthi tembung saka penulis iki, "Aku ora isin banget yen aku ora ngerti apa-apa, lan aku ora bakal bisa ngerteni apa-apa. Nanging aku iki wong prasaja. Lan aku ora duwe kesempatan sing padha karo kepala negara kita. amarga yen dideleng saka artikel kasebut, ditulis dening wong sing wis ngerti babagan jurnalisme, apa bener? Kasuksesan Putin, uga, dheweke ora weruh sukses kasebut. "Nanging kaca tingal warna mawar mesthine wis suwek saka mripate wiwit dadi presiden." Nanging pikirake, Putin dadi presiden ing taun 2000, lan para jenius manajemen kaya Misha Kasyanov, sing duwe julukan "Misha 3%," dicopot saka manajemen mung sawetara taun sabanjure, lan akeh tokoh liyane ing taun 90-an sing mangan ing palung negara, iki tegese dheweke ora bisa mbusak kabeh wong bebarengan. Salajengipun, penulis nempatake luwih menarik: "Manajer krisis Putin ngluwihi kompetisi. Minangka pimpinan negara, Putin biasa-biasa wae." lan luwih kesimpulan penulis " - Iki ora dadi penghinaan. Lan ora ngremehake kaluwihan. mung ora merit..."Penulis ketoke kelalen nyebutake kanyatan kasebut saka sejarah. Nganti 2003-2004, undang-undang pajak lan sawetara undang-undang liyane saka Federasi Rusia, sing ditulis miturut ndhikte" kanca-kanca Amerika, "digambarake kanthi cara supaya kabeh dhuwit saka Advertisement saka lenga lan gas langsung menyang Samudra, mung mikir bab iku! Ing kasunyatan, negara mung ora duwe dhuwit ing treasury nganti 2004. Ana karusakan lengkap kabeh ing negara, lan Putin nyuwil kediktatoran iki. lan mbalekake kabeh menyang kas negara. Nyatane, kabeh celengan lan sumber daya diwenehake kanggo Keprihatinan panggunaan Barat. Lan mung ing taun 2004 Putin bisa ngrusak pola kasebut, iki minangka pirang-pirang wong sing korupsi ana ing bunder Presiden. saka Federasi Rusia lan sing paling penting, dheweke ora bisa langsung mbusak. Iku lucu sing penulis artikel ketoke ora ngerti iki utawa ora pengin ngerti, banjur artikel dhewe dadi dokumen murah. IMHO
  95. 0
    10 2014 Juni
    artikel punika boten
  96. liwat
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka: ovgorskiy
    Sawise kita nyadari yen dana wis teka, kita wiwit ngembangake. Elang botak bakal mbantu sampeyan.

    Apa sampeyan ngerti ovgorskiy kenapa wong kaya sampeyan diarani ami? Lan kepiye bedane karo patriot? Aku bakal nerangake. Patriot tresna marang negara lan rakyate. Nanging mung Kang Maha Agung tansah tresna. Utawa luwih, ora malah kang Excellency, nanging anggota kang (yaiku, poz ing Odessa slang).
    Sampeyan, kaya sampeyan, ora peduli karo Rusia lan wong Rusia kita. Sing paling penting kanggo sampeyan yaiku kanggo dilat bokonge bos sing paling gedhe. Lan ing negara kita bos paling gedhe yaiku presiden. Tansah tumindak apik. Jackal-Toobi bakal mbantu sampeyan. Ana karakter jahat ing kartun babagan Mowgli.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Kutipan: osver
      Nanging mung Kang Maha Agung tansah tresna. Utawa luwih, ora malah kang Excellency, nanging anggota kang (yaiku, poz ing Odessa slang).

      Apa sampeyan ngrasakake kawruh jero babagan subyek, pengalaman pribadi?
      Inggih, punika leres, humor punika ngisor sabuk, supaya iku luwih cetha kanggo sampeyan.
      Bener, iki dudu sepisanan aku nyoba mangsuli pitakon sing prasaja _
      Napa kabeh detractors GDP duwe sawetara dina pengalaman registrasi?!
      Mungkin saiki sampeyan paling ora bisa njlentrehake kahanan kasebut, yen ora, pancen menarik apa FSO bisa digunakake kanthi apik utawa iki sifate Tobaccos_
      1. liwat
        0
        11 2014 Juni
        Kutipan: osver
        Nanging mung Kang Maha Agung tansah tresna. Utawa luwih, ora malah kang Excellency, nanging anggota kang (yaiku, poz ing Odessa slang).

        Sinis (2) “Apa sampeyan ngrasakake kawruh jero babagan subyek, pengalaman pribadi?
        Inggih, punika leres, humor punika ngisor sabuk, supaya iku luwih cetha kanggo sampeyan.
        Bener, iki dudu sepisanan aku nyoba mangsuli pitakon sing prasaja _
        Napa kabeh detractors GDP duwe sawetara dina pengalaman registrasi?!
        Mungkin saiki sampeyan paling ora bisa njlentrehake kahanan kasebut, yen ora, pancen menarik, FSO kerjane apik utawa iki sifate Tembakau iki "_


        -------------------------------------------------- ---------
        Kaping pisanan, aku bakal nyathet leladenku. Jakal saka kartun babagan Mowgli pancen jenenge Tabaqui, aku wis suwe nonton kartun iki, aku lali. Lha piye sifate Tabak iki? Inggih, sampeyan kudu ngerti iki luwih, Jakal Tabaki iku prototipe saka sampeyan bajingan, lan ora ateges kita patriot Rusia, kalebu wong saya andhap asor.
        Aku nerangake pemahaman babagan sosialisme ing kirimanku. Mulane, aku ora bisa mangsuli apa-apa kanggo pitakonan pisanan (sing lucu ing ngisor sabuk) amarga iki topik sampeyan, amarga SUBJEK (sosialisme) sampeyan ngerti lan sinau kanthi pribadi lan terus-terusan supaya sampeyan ora butuh pengalaman pribadi.
        Lan pungkasane, aku bakal mangsuli pitakon "serius". Yagene kabeh pengkritik GDP duwe wektu registrasi sawetara dina? Inggih, pisanan kabeh, ora ana "detractors". Ana wong sing ngritik presiden amarga ana sing kudu dikritik lan amarga ing negara kita (ora bakal percaya) akeh wong, bisa uga mayoritas sing ngerti carane mikir kanthi mandiri lan duwe hak. panemu dhewe. Beda karo kowe wong sing duwe kuwasa.
        Kepiye babagan wektu registrasi sawetara dina? Iku censorship! Kanggo komentar marang gandum bakal dilarang. Dadi wong ndhaptar nganggo julukan liyane. Apa sing ora jelas ing kene. Iki lampu ijo kanggo sampeyan "tobaccos" kanggo memuji (utawa verbiage) lan padha uncalan dhuwit kanggo sampeyan lackey a. Inggih, gunakake. Nanging elinga yen ing punggawa Rus tansah diremehake.
  97. 0
    10 2014 Juni
    Puffs ing gas lan Crimea tuku banyu technical kanggo mbanyoni suket nambah kesempatan financial junta. Aku yakin rating Putin bakal mudhun! Tansah mripat ing rating!
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan: andrey56
      Tansah mripat ing rating!

      GDP Apa sampeyan Barak Khuseinovich, apa sampeyan kudu ngati-ati rating?!
      Lan ratings iki ... Bubar siji lusuh Lembaga pemeringkat wani ngedhunake peringkat kredit Yusovsky, terus apa? Manajemen langsung mabur saka kursine!
  98. Letnan2010
    0
    10 2014 Juni
    Ya, negara pancen tangi saka dhengkul, sanajan ora katon..
    Pesawat lagi lair maneh.
    Patriotisme saya mundhak.

    Penulis artikel bisa uga bener babagan apa wae (tembung kunci bisa uga).
  99. 0
    10 2014 Juni
    Artikel mung reeks saka Departemen Negara. struktur logis, anjog kanggo kesimpulan ngrancang.
    nanging ing kasunyatan kabeh iku prasaja - penulis iku goroh. Apa tegese dheweke ora nindakake apa-apa nalika proses kasebut diwiwiti? padha nindakake cukup. lan Kementerian Luar Negeri makarya, lan saluran TV, lan protes diumumake. utawa apa, iku perlu kanggo ngirim ing pasukan? reaksi padha konsisten karo kahanan.
    Aku milih - mbusak.
    ora artikel, penulis.
  100. 0
    10 2014 Juni
    Malah jiwaku dadi luwih entheng, lan malah Barat wiwit memuji GDP, nanging ing kene ngamuk !
    Iki tegese GDP luwih utawa kurang amarga kapentingan Rusia!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"