Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"

61
Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"Politisi ing Amerika Serikat terus terang-terangan ngritik presiden saiki amarga kasunyatane yen ing sangisore dheweke kepentingan politik lan ekonomi UGA wis mudhun banget, mula negara kasebut nyebabake ngguyu tinimbang wedi. Kamungkinan calon kanggo pemilihan 2016.11.08 sing bakal teka wis dibahas babagan kemampuane kanggo mulihake bobote negara.

Iku misale jek kula sing ora bisa maneh kanggo mulihake pengaruh Amerika kanggo tingkat mantan, ngomong, ing Clinton.

Wiwit iku, Amerika Serikat wis kelangan bagean banget saka daya industri sawijining. Ing wiwitan investasi AS sing gedhe-gedhe ing China, industri dipilih sing bisa nglengkapi industri AS, utawa paling ora njupuk alih apa sing ora gelem ditindakake dening CGA amarga ana risiko kanggo buruh dhewe utawa lingkungan. Ing waktu pungkasan abad, investasi ing China wis prakteke ngganti investasi ing produksi Amérika dhewe. A bagean gedhe banget saka industri Amérika ora ana maneh, lan iki deprives SGA support utama. Miturut pendapatku, kekuwatan ekonomi ora bisa diganti kanthi lengkap. Kanggo nggawe maneh kekuwatan iki, perlu kanggo nyegerake industri Amerika dhewe. Nanging iki ora bisa ditindakake ing model ekonomi saiki sing digunakake ing kana.

Kajaba iku, keunggulan ekonomi Amerika sadurungé ditambahi kanthi moral. Amerika mesthi ora konsisten karo pernyataane dhewe. Nanging, paling ora, dheweke ora ngrusak khayalan orientasi marang prinsip sing dhuwur. Saiki, ora bisa ngomong babagan kaunggulan moral Amerika. Aku bisa ngelingi anekdot saka jaman Soviet pungkasan: "Apa bedane komisaris lan pejabat politik (yaiku, wakil komandan kanggo karya politik)? Komisaris kandha: "tindakake apa sing dakkarepake," ujare pejabat politik, "tindakake apa sing dakkandhakake." Mundhut malah khayalan kaunggulan moral kena kabeh jinis kaunggulan liyane kanthi kekuwatan sing nggegirisi.

Obama, ing pidato kanggo lulusan akademi militer, ngandika: "Kemampuan kita kanggo mengaruhi pendapat umum wis njamin isolasi saka Rusia." Umumé, dheweke meh bener. Rusia pancen bisa ngisolasi saka kabeh negara sing isih ngrungokake pengaruh Amerika. Nanging Rusia bener-bener didhukung dening negara-negara sing kalebu telung perempat saka populasi donya lan setengah saka ekonomi donya - yaiku, skala isolasi nuduhake carane winates kemampuan Amerika kanggo mengaruhi pendapat umum saiki. Lan iki uga ateges yen ing mangsa ngarep, Amerika ora mungkin bisa urip maneh kekuwatane.

Dadi, penerus Obama kudu entuk owah-owahan dramatis ing model ekonomi sing saiki ditindakake ekonomi Amerika (amarga model saiki njamin pengaruhe luwih akeh), lan ngetrapake kabijakan Amerika Serikat kanthi deklarasi dhewe. Loro-lorone iki tegese, antara liya, nyuda standar urip ing Amerika Serikat, paling apik, setengah. Apa malah siji politisi ing negara karo tradhisi dawa saka owah-owahan implicitly kasar panguwasa wani nindakake iki (saka 1840 kanggo 1960 klebu, ora siji presiden kapilih ing taun pungkasan ing nol urip nganti pungkasan mangsa jabatane, lan papat saka pitu padha mati, lan loro liyane mati, sanajan padha katon saka penyakit, nanging banget ing wektu)? Aku ora yakin.

Paling kamungkinan, SGA bakal terus ngetutake dalan saiki lan tenggelam luwih jero menyang rawa mung amarga sinking iki bakal katon alon.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

61 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Natalia
    + 22
    10 2014 Juni
    Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"

    Amarga kabeh perkara sing apik bakal ana pungkasane.
    Lan kekaisaran wungu bakal tiba cepet utawa mengko.
    Paradoks nanging bener. Ya, lan wektune
    1. +7
      10 2014 Juni
      Kutipan: Natalia
      Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"

      Amarga kabeh perkara sing apik bakal ana pungkasane.
      Lan kekaisaran wungu bakal tiba cepet utawa mengko.
      Paradoks nanging bener. Ya, lan wektune

      Inggih, ya ... sajarah nandheske iki, lan ora kekaisaran kuwi ambruk. hi
      1. Natalia
        + 10
        10 2014 Juni
        Iku wektu kanggo takon Obama:
        - Pak Presiden, kandhaa, kepiye sampeyan dadi presiden pungkasan ing AS?
        1. +6
          10 2014 Juni
          Natalia
          Iku wektu kanggo takon Obama:
          - Pak Presiden, kandhaa, kepiye sampeyan dadi presiden pungkasan ing AS?

          Sadurunge takon, dheweke uga kudu dirusak, amarga dheweke nate ngrusak Uni nganggo tangane wayang. Mripat kanggo mripat, supaya ngomong.
          1. 0
            10 2014 Juni
            Kutipan saka Kahlan Amnell
            Natalia
            Iku wektu kanggo takon Obama:
            - Pak Presiden, kandhaa, kepiye sampeyan dadi presiden pungkasan ing AS?

            Sadurunge takon, dheweke uga kudu dirusak, amarga dheweke nate ngrusak Uni nganggo tangane wayang. Mripat kanggo mripat, supaya ngomong.

            Sampeyan nesu aku
            Kowe tresno aku,
            Sampeyan enom kula
            Saka pikiran-kanggo-pikiran disebut. belay
      2. +4
        10 2014 Juni
        Nanging, aku mikir sing 10 taun isih bakal digawe dowo ing peran hegemon. Miturut inersia, supaya bisa ngomong.
        1. +1
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Hariva
          Nanging, aku mikir sing 10 taun isih bakal digawe dowo ing peran hegemon. Miturut inersia, supaya bisa ngomong.


          Diulur. Bisa uga. Nanging ora ing peran hegemon mesthi.
      3. +1
        10 2014 Juni
        Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"Iki kabeh omong kosong! Ora suwe dheweke bakal duwe Clinton debillka tinimbang Obamenko! Banjur rubah lemak polar bakal teka ing AS! ngguyu
        1. -1
          10 2014 Juni
          Ya, kabeh apik karo kita, malah zabibis. Lan kita kick, omong kosong saka kosong kanggo kosong.
      4. -1
        10 2014 Juni
        Nglipur dhewe karo ilusi, muter patriotisme. Nalika padha bali menyang Rusia, bakal nguripake adoh, ngiyanati ora diapura, nanging cowardice mung diremehake. Lan saiki kabijakan kita ora bisa dingerteni lan jelas ora nunggang jaran. Ing Ukraina, kita temenan ilang posisi kita, nanging kita ketemu Bunch saka alesan, nanging iki kanggo awake dhewe, kanggo nggunakake internal, liyane ora bakal ngerti. Ing donya njaba - salah siji, utawa padha ora Care babagan kita nyawa-searching.
      5. Anton Sed
        +1
        11 2014 Juni
        Awal babagan. Nyatane: tentara paling gedhe, ekonomi paling kuat, mata uang kasebut minangka mata uang donya.
        Dadi ayo dadi realistis
    2. +3
      10 2014 Juni
      Iki partners kita mung ora bakal ninggalake kanggo pungkasan wektu. Kaluwihan utama yaiku akeh basis dhukungan ing bawana kita. Ya, lan kabeh Eropah nari kanthi nada, lan sing paling penting, otak wong-wong Kulon mikir kaya sing dikarepake dening pamrentah, luwih akeh. Tanpa kabeh iki, kaya sing dikarepake, ora ana kekuwatan Amerika ing saindenging jagad sajrone sejam. Lan sakperangan alesan, ora ana siji ndharat ing Irak karo UDC ewu prajurit, lan kontribusi saka operator pesawat ora gedhe. Kabeh iki minangka scarecrow kanggo Somalia.
    3. +3
      10 2014 Juni
      Hukum fisika (kursus sekolah): luwih akeh energi potensial sistem, kurang stabilitas.
    4. 0
      10 2014 Juni
      Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"
      Amarga kekuwatan apa wae minangka turunan saka kekuwatan WONG, lan "ora ana wong sing ngluwihi Saluran" - wiwit jaman Inggris ....
      SENGET!!!!!
      1. +2
        10 2014 Juni
        Aku mbukak artikel, maca ukara pisanan lan langsung ngerti sapa sing nulis!
  2. +7
    10 2014 Juni
    Kesejahteraan negara-negara bakal rampung ... wah, pira, ing pungkasan, sampeyan bisa nyepak "kertas ijo reged" lan menehi panganan sing kesed, ireng sing corroded kanthi entuk manfaat?
    1. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: vsoltan
      Kesejahteraan negara-negara bakal rampung ... wah, pira, ing pungkasan, sampeyan bisa nyepak "kertas ijo reged" lan menehi panganan sing kesed, ireng sing corroded kanthi entuk manfaat?

      Iku wis teka kanggo dangu, nanging, paradoxically, iku ora bakal teka. Wong lemu ora bakal nglilani kedadeyan kasebut. Pitakonan liyane yaiku Amerika Serikat saiki bakal ana ing bentuk sing beda. Umumé, ambruk lengkap negara, aku ora bakal kelakon.
      1. arch_kate3
        +1
        10 2014 Juni
        Secara historis, kekaisaran ambruk kanthi rame lan akeh korban, mula ramalan optimis sampeyan ora bakal kelakon. Kabeh mau bakal dadi ala banget ...
      2. 0
        10 2014 Juni
        Lengkap - ora, mesthi ora. Nanging alangan bakal tetep lan pengaruh bakal ilang. Sing dibutuhake. Dak kira donya kabeh bakal ambegan lega .... yen negara kepencil ing masalah internal dhewe .... kabeh wong bakal ambegan, urip tentrem, lan sawise sawetara wektu, mungsuh anyar bakal katon, amarga a papan suci - ora ana sing kosong ....
    2. +3
      10 2014 Juni
      Lan iki soko aku mangu. Minangka Mark Twain ngandika: gosip saka patiku nemen exaggerated. Mungsuh ora bisa overestimated. lol
      1. ksatria kita
        +1
        10 2014 Juni
        Mesthi ora kanggo overestimated. Nanging Mark Twain isih tilar donya (Gusti Allah mberkahi, penulis apik, aku seneng), lan muga-muga AS uga bakal mati. Aku pancene ngarep-arep yen wayahe iki bakal kelakon ing uripku, lan dudu anak putu. ngguyu
  3. +4
    10 2014 Juni
    Muga-muga Presiden Ireng minangka sing pungkasan.
    1. ksatria kita
      +2
      10 2014 Juni
      Dheweke ora ireng !!! Dheweke BROWN kaya "POop"
    2. +1
      10 2014 Juni
      sampeyan bisa ngarep-arep, nanging ora bisa mbangun kawicaksanan ing asumsi iki
  4. +2
    10 2014 Juni
    Pungkasane peradaban kasur ora bisa dihindari, lan luwih adoh, proses iki luwih cepet.
    1. MBA78
      +2
      10 2014 Juni
      kita ora pengin Amerika alon-alon tenggelam ing rawa
      nanging kita pengin pecah dadi rong bagean, cepet tenggelam kaya titanic ing samodra
  5. 0
    10 2014 Juni
    Ya, Amerika Serikat ora bakal bali menyang negara kaya ing Clinton, banjur ana keluwihan anggaran, saiki dadi negara gedhe. utang, banjur Amerika Serikat entuk bathi saka reruntuhan USSR kanthi biaya iki lan ana keluwihan. Aku menehi saran supaya nonton "Weapon of Self-Destruction" lucu banget lan akeh cara sing bener.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Nalika iku dheweke wiwit nandur modal ing industri China. Lan saiki AS gumantung marang China kaya China. Ing wektu sing padha, akeh industri sing ora ana maneh ing Amerika Serikat, ora ana buruh trampil ing pirang-pirang industri, lan bakal mbutuhake pirang-pirang taun, yen ora puluhan taun, uga impor buruh saka China, kanggo mulihake kanthi lengkap. industri.
  6. +2
    10 2014 Juni
    Juru tulis meneng. Ing mesin AS, banyu alon-alon ninggalake radiator, ora suwe mesin bakal macet.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. +3
    10 2014 Juni
    Sayange PEN.DO.STANTSEV!!! Ora suwe dheweke bakal metu saka "matriks" !!! Matur nuwun binaragawan Obama!!! keprungu
  9. +2
    10 2014 Juni
    Utawa, mung, debuilder obamenko!!!
  10. + 10
    10 2014 Juni
    Dadi Amerika wis mlaku dhewe - saka gubug Pakdhe Tom menyang barak Obama.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Gee-gee-gee!!! A plus!
  11. +5
    10 2014 Juni
    Suwe-suwe, suwene suwene bangkai belang-belang lintang iki bakal bosok lan mambu kanggo kabeh jagad ...
  12. +2
    10 2014 Juni
    Amarga malah patung kamardikan ing a..ue saka tumindak paus minke. MATI USA. AKU INGIN. am Umume wong ing situs iki pengin kaya ngono.
  13. +1
    10 2014 Juni
    Kakehan telek negara wis kasebar ing saindhenging donya. Wektu kanggo ngumpulake. Lan nglumpukake akeh banget supaya sampeyan ora kesel, nanging mung DROWN! Lan kanthi jumlah iki, ora ana sing bakal bisa ngatasi! Nang endi wae kaya ngono.
  14. +3
    10 2014 Juni
    Maneh cheers-hat-zakidatelstvo.
    Tangi wong!
    Kanggo luwih saka 200 taun, ora ana perang ing Amerika Serikat. Sajrone gilingan meat ing Perang Donya II, ora malah idu miber kanggo wong-wong mau. Wiwit wektu iku lan ing separo kapindho abad rong puloh, padha tanpa isin njarah donya. Ora ana siji utawa ora ana wektu kanggo mungkasi.
    Sampeyan kudu ngakoni kanthi jujur ​​yen ekonomi AS saiki paling kuat ing donya. Margin saka safety, digawe ing getih, balung lan metu saka milyar ing saindhenging donya, isih cukup dhuwur. Ora ana sing nolak dolar. Ana mung tembung babagan niat. Ora malah deklarasi, nanging mung teks.
    Padha ngguyu, lemu, otak padha lemes, nanging isih Kuwasa. Padha kaya Kakaisaran Romawi nalika sunset. Nanging Roma muter luwih saka satus taun lan ngombe akeh getih saka tetanggan.
    1. +2
      10 2014 Juni
      Kanggo luwih saka 200 taun, ora ana perang ing Amerika Serikat.

      Ora perlu gupuh.
      Apa sampeyan wis kacilakan? bakal! (karo)
      nglirik
    2. +2
      10 2014 Juni
      Contone, kanthi munculé ICBM, Amerika Serikat ora dadi negara sing ora bisa diakses. Lan apa gunane njupuk alih AS? Dheweke dhewe bosok saka njero lan proses iki ora bisa mandheg. Dheweke bakal mangan awake dhewe, amarga wis biasa urip sing apik lan kepenak. Lan nalika (iki wis kedaden) luwih saka 20% saka populasi ing sangisore garis kemiskinan (ya, iki babagan AS), padha ngidoni para veteran konflik, lan ing negara bagian Texas, Indiana, North Dakota, Arkansas lan akeh liyane, ana prakteke pemberontak sing ora ngenali apa-apa, kajaba kanggo konstitusi US pisanan.
      Lan wong-wong iki duwe bedhil mesin, senapan penembak jitu, bedhil mesin (sampeyan bisa tuku kanthi gampang ing kono), RPG7 (!!!), bahan peledak + sanak-sedulur sing perang ing Afghanistan, Irak lan sanak-sedulure sing ora ditinggal (kaya biasane ditindakake ing kana) . Negara-negara kidul wis 50% Latin (lan iki minangka SEA obat-obatan).
      Guys, tenang ing Amerika Serikat ana tinsel liyane. Saiki ana tong wêdakakêna ing Amérika Sarékat, kang, ora cetha carane, durung mbledhos (uga, iku cetha carane, lan jeneng iku Fed).
      Kita mung kudu nyekel lan nanggepi provokasi negara iki kanthi cekap, sing nyepelekake sedotan kanggo njaga khayalan keagungane.
      Mratelakake panemume pribadi: ing 20 taun bakal murub lan banget. Kanthi hukum bedhil, ora ana cara sing bisa ditindakake.
      1. Praetorian
        0
        10 2014 Juni
        Ora bakal angel nulis bab sing padha babagan Rusia. Lan isih ora dingerteni ing ngendi luwih akeh bebener bakal metu.
    3. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Jackyun
      Kanggo luwih saka 200 taun, ora ana perang ing Amerika Serikat.
      Bisa ngomong nalika ana perang ing Chattanooga, Gettysburg? Sapa sing Lee, Grant, Thomas? Nalika "Sultana" njeblug?
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kutipan: 97110
        Bisa ngomong nalika ana perang ing Chattanooga, Gettysburg? Sapa sing Lee, Grant, Thomas? Nalika "Sultana" njeblug?

        Lan negara apa sing perang karo AS? Iku perang sipil.
        Sanajan, yen kita nganggep Negara Konfederasi Amerika sing digawe kanggo nglawan Amerika Serikat - Amerika Serikat - minangka negara sing kapisah - banjur ya, ana perang.
        Miturut cara, ide nggawe ulang KSA isih populer ing negara bagian kidul.
        Sampeyan menehi liyane Amerika Utara negara - apik lan beda!
    4. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Jackyun
      Kanggo luwih saka 200 taun, ora ana perang ing Amerika Serikat.
      Bisa ngomong nalika ana perang ing Chattanooga, Gettysburg? Sapa sing Lee, Grant, Thomas? Nalika "Sultana" njeblug?
    5. 11111mail.ru
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Jackyun
      Kanggo luwih saka 200 taun, ora ana perang ing Amerika Serikat.

      Babagan Perang Sipil Amerika (Lor lan Kidul) 1861-1865. ngelingake? Ana perang. wus.
  15. Ork-78
    +3
    10 2014 Juni
    Maca Lev Gumilyov. Kabeh obah miturut rencanane!
    1. 11111mail.ru
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan: Ork-78
      Lev Gumilyov. Kabeh obah miturut rencanane!

      Kirim ringkesan skrip, yen sampeyan ora keberatan. Yen nggawe angel, iku ora worth nyebutke L.N. Gumilyov muspra.
  16. MSA
    MSA
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka mackonya
    Ya, Amerika Serikat ora bakal bali menyang negara kaya ing Clinton, banjur ana keluwihan anggaran, saiki dadi negara gedhe. utang, banjur Amerika Serikat entuk bathi saka reruntuhan USSR kanthi biaya iki lan ana keluwihan.

    Nggali bolongan kanggo Rusia nganti pirang-pirang taun, saiki dheweke bakal tiba ing kana, bebarengan karo ekonomi sing rusak, lan uga bakal nyeret Eropa.
  17. +2
    10 2014 Juni
    Paradoks! Meh ora ana sing mangu-mangu ambruk cedhak Amerika Serikat minangka kekuwatan donya sing paling kuat. Lan sing profesional melu ilmu politik lan ekonomi donya, lan sing mung "amatir"! Lan iki tegese "SGA", sing diarani Wasserman, wis nyabrang garis sing ora katon, sawise ora ana sing apik. diarani. "titik ora bali". Iku tetep ngenteni - bakal ana "boom" sing banter utawa bakal dibuwang kaya produk karet sing bocor .... lol
    1. Nikolaev
      +1
      10 2014 Juni
      Aku ora bakal kesusu ngubur Amerika, durung nyerahake gaman lan ngangkat paws. Game terus, lan isih akeh kertu trump ing tangane. Mbokmenawa sing ora ngerti apa-apa, aja mlayu ing ngarep lokomotif. Ayo "ndeleng".
      1. ksatria kita
        +1
        10 2014 Juni
        Ya, kenapa kita butuh M16 kanthi pluru, sing tanpa mercusuar lan ora bisa tekan ngendi wae ??? Utawa, malah karo mercusuar, mung 73% hits ngguyu
        1. Praetorian
          0
          10 2014 Juni
          Pesawat ora mabur, bedhil mesin ora murub, roket ora kena, kapal ora ngambang. Kita mung apik. Bener, kita urip nganti kuping ing telek, nanging iku normal. Sedhela maneh lan kabeh bakal apik karo kita nalika negara ambruk! ..

          Ya Allah, kowe wis kesel.
  18. Vlad Gor
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan: Natalia
    Iku wektu kanggo takon Obama:
    - Pak Presiden, kandhaa, kepiye sampeyan dadi presiden pungkasan ing AS?

    Ayo. Ayo padha nandhang sangsara liyane. ngguyu
  19. Bombardier
    +2
    10 2014 Juni
    Mratelakake panemume babagan Amerika Serikat wis diganti ing donya, aku bakal ngomong liyane - ing donya Kulon. Ekonomi, industri, AS isih kuwat banget - iku kasunyatan. Nanging ana kedadeyan ing Amerika sawise ambruk USSR, pusing, euforia saka permissiveness, ora duwe isin ing kabijakan manca digawe negara iki, aku bakal ngomong "BAD", kang terus-terusan bullies, uncalan lanang metu saka kothak wedhi, lan marang lanang kuwat. : "Aja dolanan iki , banjur ...". Singkate, dheweke wiwit muter, wektune kanggo nyelehake ing panggonane..
  20. dmitrij.blyuz
    +2
    10 2014 Juni
    Skenario sing bisa banget!
    1. Nikolaev
      +1
      10 2014 Juni
      Penyajian informasi sing ora bener lan ora ngerti ing cuplikan video iki nggumunake. Contone, ukara: "Sebagéan gedhé populasi ing negara-negara iki yaiku wong India." Kanggo kapentingan, aku ngusulake kanggo ndeleng artikel Wikipedia "Populasi Amerika Serikat". Data kasebut kanggo 2014, dipérang miturut negara.
    2. 0
      10 2014 Juni
      wah. Setaun kepungkur, aku bakal ngomong yen aku melas marang dheweke, nanging sawise padha miwiti perang ing Ukraina ... aku njaluk ngapura. Wis mantan Ukraina, saiki aku bakal ngomong: "Iku bakal luwih cepet. Burn kaya Semenovka lan Trade Union House ing Odessa"
  21. Igor62
    0
    10 2014 Juni
    Anatoly, kaya biasane, bener.
  22. +1
    10 2014 Juni
    Ayo ngenteni lan ndeleng apa Vanga bener ing prédhiksi ambruk Amerika Serikat, miturut dheweke, Obama minangka presiden ireng, ireng, reged, reged bakal dadi panguwasa pungkasan ing alam semesta.
  23. +2
    10 2014 Juni
    pitakonan ing judhul artikel:
    Napa kekuwatan Amerika ora bisa dibalekake maneh menyang "level Clinton"
    Jawaban:
    -amarga tinimbang Monica Lewinsky saiki Petya Poroshenko ...
    1. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Mama_Cholli
      -amarga tinimbang Monica Lewinsky saiki Petya Poroshenko ...

      Lan tinimbang klambi biru karo noda, dheweke bakal menehi lapsedak wafel upacara minangka bukti kesetiaan marang gusti.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Aku ngerti tembung kunci yaiku wafel? eseman
  24. +1
    10 2014 Juni
    Iku misale jek kula sing calon bakal dadi lesbian janggut saka pemilih republik! ) Lan Latinos ngarahake kabijakan luar negeri. Utawa kosok baline.
  25. +2
    10 2014 Juni
    Oh ya Wasserman, oh ya wis rampung, kaya biasane "ora ing alis, nanging ing mripat", iku kaget yen dheweke durung kalebu ing daftar sanksi Departemen Luar Negeri AS! Ya, umur tuwa dudu bungah, lan ana mung watara sudhut lan ndeleng mati kanggo "cara pungkasan" saka meanest, predatory, parasitic lan pidana negara!
  26. +2
    10 2014 Juni
    Amerika Serikat, thanks kanggo arrogance lan permissiveness, tanpa ngelingi iku, miwiti ing dalan ngrusak dhiri, saéngga miwiti ing dalan saka Kakaisaran Romawi Kulon .... Sampeyan bisa uga ing mangsa cedhak ora bakal ana. watu unturned saka mantan daya saka Amerika Serikat .... Alas, Sepisan maneh, ora ana siji wanted kanggo tarik kesimpulan lan piwulang saka sajarah manungsa ....
  27. +3
    10 2014 Juni
    Amerika Serikat bakal ambruk amarga ambisi-ambisi kasebut, angel njaga pangkalan kasebut ing saindenging jagad, lan kita kudu meksa supaya luwih nguatake kehadirane ing ngendi kita ora peduli .... banjur ngasah watu dolar ... .terus boom!!!! lan ternyata dheweke ora narik kabeh pangkalan kasebut, lan runtuh struktur militer AS bakal diwiwiti, mulane dheweke narik dhuwit saka Eropa menyang NATO, lan Eropa kanthi tenang nolak .... udakara 500 yard greenery setahun, iki akeh ... padha bakal overstrain ... Kita kudu terus-terusan ndalang sing kita ngiyataken posisi kita ing bidang Militer .. ayo padha ngoyak.
  28. +2
    10 2014 Juni
    Kita (Rusia) pancen bisa mbantu ing proses disintegrasi negara parasit iki. Iku mung wektu kanggo njaluk saka $...
  29. +2
    10 2014 Juni
    Senajan Amerika Serikat kuat, ana sing obah ing udhara, ndamu, tangi, mekar. Sadurunge, ora ana artikel kaya ngono, mung sawetara, lan saiki penulis ing Amerika Serikat nulis perkara sing padha.
  30. 0
    10 2014 Juni
    Bravo, Anatoly Alexandrovich! Kaya biasane - akurat, jembar lan yakin!
  31. 0
    10 2014 Juni
    Komposisi PDB miturut sektor ekonomi AS: tetanèn - 2%, industri - 18%, layanan - 80% Iki ing 1999! Saiki industri ijol-ijolan hukum tetep ana, bisa uga psikiater pribadi.
  32. +2
    10 2014 Juni
    "Sampeyan misale jek kanggo mulihake pengaruh Amerika menyang tingkat sing sadurunge,
    ngomong, ing Clinton, iku ora bisa maneh.

    Ya, lan ora perlu. Napa ngempet dada kanthi artifisial? Jagad iki ganti,
    kanthi cepet tuwuh China, India, Brazil. Kabeh mokal
    kanggo ngontrol. Kita kudu lancar adaptasi karo sing anyar
    kasunyatan ekonomi.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kita tansah kanggo ...
  33. +1
    10 2014 Juni
    Saben uwong pengin kekaisaran ambruk. Nanging ora ana sing wani nulungi perkara iki!
  34. 0
    10 2014 Juni
    Ya, Mbah Vanga katon adoh.
  35. marshal1981
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka andj61
    Miturut cara, ide nggawe ulang KSA isih populer ing negara bagian kidul.

    Lan kanggo wiwitan, iku bakal migunani kanggo pamaréntah Rusia kanggo nyedhiyani sawetara jenis bantuan financial kanggo partai-publik organisasi-geng, etc. kanthi tembung "ing pangembangan kediktatoran ing Amerika." Yen Amerika percaya yen dheweke bisa "mulang demokrasi" ing saindenging jagad, mula kenapa ora ngandhani Rusia yen bentuk pamrentahan iki luwih cocog kanggo Amerika Serikat. Kajaba iku, diktator bakal ngilangi dhuwit sing nandur modal ing dheweke lan nari kanthi lagu Kremlin)))
  36. 11111mail.ru
    0
    10 2014 Juni
    ... ora ana presiden siji-sijine sing dipilih ing setahun sing pungkasane nol sing urip nganti pungkasan masa jabatane, .. Penulis Anatoly Wasserman

    Obama kapilih ing 2008. (istilah kapisan) lan ing 2012 (istilah kapindho). Dadi aturan iki ora babagan Smoked.
  37. 0
    11 2014 Juni
    Ambruk Amerika Serikat durung diwiwiti utawa kapitalisme rotting, kaya sing dikarepake, nanging ambruk kabeh peradaban. Ibukutha gedhe nyedhot kabeh sumber daya Bumi kanthi nggambar nol tambahan ing akun bank, ora menehi dhuwit kanggo pangembangan lan kemajuan. Iki mung bakal nyebabake ambruk. Rothschilds lan hedgehogs ora mbutuhake dhuwit maneh, padha saingan karo saben liyane ing perjuangan kanggo kepemilikan saka kabèh donya, sing aturan geopolitik liyane abruptly, mbandhingaké piyambak karo "dewa", "arbiters saka destinies" kabeh manungsa. lan kabeh negara lan negara liyane mung biomas lan wektune kanggo nyuda. Wangsulan: Bab ingkang utama sing surprises kula punika planning multi-taun cetha kabeh geoprocesses. Iku misale jek sing siji strategist lenggah lan kemudi kabeh politik donya, sing wong? PENGERAN?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"