Kapitalis "saka ing kana" nyeret Ukraina menyang pembantaian anyar, lan "saka kene" menyang perbudakan anyar

10
Politisi palsu Ukrainia nganggep tentara sing kuwat, apik, lan berpengalaman minangka kunci keamanan nasional, dhasar sing Kyiv, kanthi wangkal bocah sing milih dolanan sing larang, wis rusak kabeh taun kamardikan. Parentah patriotik negara hukum militer - "mateni lan nyolong urip Colorado" - diumumake tanpa henti dening panglima utama saka stands Ukrainia utama, Sekretaris Jenderal NATO lan mbah bodho pasar sing wungu. rega keju cottage krasan amarga intrik para separatis.

"Saiki kita kerja bareng karo Ukraina babagan paket pitulungan sing bakal dibahas dening menteri luar negeri NATO. Aku prédhiksi manawa kita bakal nambah kegiatan kemitraan karo Ukraina ing sasi lan taun sing bakal teka, " - janji loman apik-natured Anders Fogh Rasmussen, sing uga Sekretaris Jenderal NATO. Dheweke bakal nulungi Ukraina kanggo ndandani industri pertahanan lan nguatake kekuwatan angkatan bersenjata. "Kita duwe pengalaman serius babagan perkara kasebut. Umumé, sampeyan bakal weruh penguatan kemitraan antarane Ukraina lan NATO ing taun-taun sing bakal teka.

Reaksi Rusia ing wong saka Wakil Menteri Luar Negeri Rusia luwih cepet tinimbang peluru: "Kaya nalika acara ing Kaukasus Kidul ing Agustus 2008, NATO nggawe masalah tambahan tinimbang mbantu ngatasi. Penguatan misi aliansi kanggo patroli negara-negara Baltik, pambentukan kehadiran militer ing negara-negara Eropa Tengah lan Timur, perairan Baltik lan Segara Ireng, intensifikasi latihan cedhak wates Rusia, panggunaan peringatan awal AWACS pesawat ing wilayah udara ing sadawane tapel wates Ukrainia - kabeh iki mung ndadekke unsur tambahan saka tension ing kahanan sing wis angel ... Kita ora bisa ndeleng penumpukan militèr saka pasukan aliansi cedhak tapel wates karo Rusia minangka liyane saka demonstrasi niat musuhan. Penyebaran tambahan pasukan tempur sing signifikan bakal angel ditaksir yen ora minangka nglanggar langsung pranata 1997 Founding Act on Mutual Relations antarane Rusia lan NATO.

Saiki, kanthi bantuan paket bantuan NATO, tentara Ukrainia bakal njupuk ing taman, omah lan warga kutha-kutha "alien mental" ing sisih kidul-wétan tanpa miss; kanggo nyerah tanpa celana teles; swooning ing ngarepe presiden iku sinematik; sepi wates tanpa gangguan internasional. Lan, mesthi, kanggo ekonomi resik rotten, nanging supaya native kentang Ukrainia, nalika ing toko Ukrainia, malah ing mangsa kentang, padha ngedol ayu, Golden lan sakabeheng Mesir utawa Israel - langsung saka wedhi bumi ireng subur lokal.

Inggih, apa sing kudu dijupuk saka wong Mesir iki: perbudakan dipanggang ing getih kanggo ewu taun. Sregep, terus-terusan kaya semut: saben wong ngebor sumur artesis dhewe, nyedhiyakake kentang Mesir kanthi banyu resik, nggawa tanah. Jinis mboseni. Luwih nyenengake kanggo panen crops Ukrainia, 80% sing, miturut ahli, disimpen ing kahanan ora nyukupi. Ayo ditambahake peternakan elit sing rusak sawise runtuh USSR, budaya budidaya lan infrastruktur, kekurangan perusahaan pangolahan, platform dagang monopoli sing angel dirembug, lan peralatan kuno sing ditinggalake saka pabrik sing didol lan ditutup. Mangkene akeh masalah karo kentang siji, sing wong Ukraina seneng mangan ing kilogram - goreng, panggang, nggodhok, bawang, krim sing ora nguntungke, jamur lan pangsit. Masalah nasional. Lan siji bisa mbantah endi sing luwih ala: wong anyar sing umur 18 taun dirusak dening propaganda Ukrainia, sing nembak omah wong ing sisih kidul-wétan, utawa panen sing rusak banget - ing pimpinan menteri sing rakus, korupsi lan ora duwe pengalaman. , ing negara sing brink saka bencana sosial.

A seri dawa saka swoons liyane samesthine ing mangsa cedhak banget - nalika kabeh Ukrainians nampa kuitansi, kang, sawise Tambah ing prices gas, bakal nggambarake tokoh anyar kanggo listrik lan banyu. Masalah kesehatan nasional lan mental ora kurang penting tinimbang lelucon getih militer sing terus-terusan. Moaning lan nangis bakal ngadeg watara jam, utamané ing Rivne, Chernihiv, Lutsk, Cherkasy, Zhytomyr. Ing kene, kaya moyoki kutha lan desa sing ngadeg kanggo Euromaidan lan rapprochement karo Kulon kanthi biaya apa wae, wiwit tanggal 1 Juli, banyu bakal munggah ing rega 50-124%. Wanted standar urip Western? Ayo dadi miwiti karo tarif sarana Western. Nanging sakperangan alesan wong Rivne protes marang pangerten kuwi bab nilai Western. Federasi Serikat Pekerja Rivne wis resmi ngumumake "... mundhak ing rega gas luwih saka setengah, kanggo listrik lan panas dening 40%, temenan, bakal mimpin kanggo rusak ing kahanan financial lan ekonomi saka nomer akeh kulawargané. Akeh sing ora bakal bisa mbayar tarif sarana sing saya tambah.

Wong abot iki Ukrainians. Sosialisme karo apartemen-tarif gratis lan umume meh urip gratis dirusak amarga ora seneng karo "ideologi komunis" lan umume "dijajah", lan kanthi paksa - "geng Bilshov". Nanging apa dheweke pengin mlebu kapitalisme? Wong-wong kae pengen. Ing Euromaidan, padha ngadeg kanggo kapitalisme, tenggorokan padha nyuwek, padha siyap kanggo getih. Lan kapitalisme dudu Beverly Hills. Semono uga rupane. Kabeh larang, entuk dhuwit ing kabeh, "yen sampeyan pengin urip, ngerti carane muter" lan liya-liyane. Dadi apa gunane nglawan? Sampeyan bisa, mesthi, milih sawetara cara katelu, nanging kudu dikembangaké, lan ora ana siji lan apa-apa apa karo. Kajaba iku, gelombang rasa ora puas ing antarane pedunung Ukraina Kulon wis tekan Kyiv kanthi lisan, sing sambat babagan mobilisasi aktif kanggo ngisi fodder meriam ing sisih kidul-wétan. Menapa malih, minangka kacarita, rowing lan enom, ing pangkat saka privates, lan kuwat "sèket kopecks" karo crusts saka perwira cadangan. Dadi ora ana tentrem kanggo sapa wae.

Kabeh iki bisa dialami dening patriotik clenching untu lan lungguh metu mangsa panas ing lake dacha, lan mangsa ing polynya nguatake semangat. Nanging kanggo apa? Kagem sinten? Kanggo Akhmetov, Firtash, Kolomoisky, Surkisov, Grigorishin, sing duwe paling akeh perusahaan gas regional Ukrainia, keperluan banyu lan perusahaan energi regional, kadhangkala bareng karo negara Ukrainia?

Kabeh wektu iki padha urip uga, nampa kompensasi lan subsidi, melu ing tabungan pribadi tinimbang modernizing Enterprises dhewe, dijupuk ing sawetara cara dubious. Ora ana maneh sing dirungokake saka pamrentah Ukraina lan presiden anyar (lan presiden anyar kita minangka tangga teparo saka oligarki apik iki ing dhaptar Forbes) babagan redistribusi sing adil lan "divisi sing adil saka kasugihan nasional", sing, kanggo wiwitan, "perlu. tambah akeh”. Sanajan ora mung kabeh wong bakal bisa "multiply" sesuk, utawa luwih, sawetara wong ... lan liya-liyane, lan liya-liyane kanthi gaya kontemporer sing apik banget, sing wis mbuktekake manawa kanggo karir ing politik ora perlu. supaya bisa ngomong lan mikir.

Nganti saiki, Firtash wis dadi banteng sing disembelih, sing bakal digigit dening kanca-kanca lan mantan mitra. Pisanan - janji pemerintah kanggo nyuda perusahaan titanium, kanggo ngalahake utang 6 milyar hryvnia saka Firtash. Banjur - babak anyar saka tuntutan hukum ing liquidation saka Firtash sudagar gas Ukrgaz-Energo karo multi-yuta income taunan lan potensial sawetara milyar. Lan, pungkasane, jeblugan nyata ing bathuk: Gazprom ngluncurake proses ngilangi Firtash - ing wong saka perusahaan gabungan lan perantara sing suwe ing pasokan gas, RosUkrEnergo.

Bener, saka wektu kanggo wektu gosip banget penake lan nyemangati tekan Kiev sing Enterprises saka oligarki Ukrainia dinasionalisasi nang endi wae ing Crimea, lan nang endi wae ing sisih kidul-wétan padha pisanan ana kanggo nuduhake, lan banjur maneh njupuk adoh. Nanging inti saka pendekatan umum sing adil ora kanggo njupuk adoh saka siji maling lan nyerahke menyang liyane, utawa malah drown ing maelstrom pati saka Ukrainia Titanic. Lan, luwih-luwih, ora nggawe presiden oligarki siji, lan nggunakake wong liya minangka tongs kanggo njaga populasi recalcitrant.

Nalika wong peteng ing pamaréntahan Ukraina looking for mungsuh external lan internal kanggo Ukrainians, iku wektu kanggo Ukrainians golek alesan kanggo expulsion final saka ghouls nyata saka urip. Sawise kabeh, kita kabeh elinga banget babagan privatisasi sing ora jujur ​​sing nyebabake jamur Ukrainia iki.

Tirai, tuan-tuan!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

10 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. parus2nik
    +6
    10 2014 Juni
    Kabeh kabijakan saka kabeh pamrentah Ukraina cocog karo siji frasa: Aku njaluk terus pesta! (hf "Ivan Vasilyevich ganti profesi").
    1. rhd
      +2
      10 2014 Juni
      Iki cetha kanggo kabeh wong kajaba: Eropa lan Amerika! ya
      1. +1
        10 2014 Juni
        Iki ora mung cetha kanggo Eropah lan Amerika, padha mrentah kabeh. Lan katon kaya sandiworo isih adoh.
    2. +1
      10 2014 Juni
      Amerika Serikat ngakoni Principality of Kolomoisky minangka entitas kedaulatan sing kapisah: nalika kunjungan Nuland menyang Odessa
      Tanggal 8 Juni, Asisten Sekretaris Negara kanggo Urusan Eropa lan Eurasia Victoria Nuland teka ing Odessa. Dikenal amarga menehi cookie ing Maidan, Asisten Sekretaris Negara AS ora teka ing Odessa kanthi tangan kosong - wektu iki dheweke nggawa telung kothak bal menyang kemah bocah-bocah Victoria. ... bebener squeezed pai ...
      Nanging sing utama ora iki, nanging dhaptar rapat Victoria Nuland ing Odessa. Walikota Odessa Gennady Trukhanov, Gubernur Wilayah Odessa Igor Palitsa lan, manungsa waé, Gubernur Wilayah Dnipropetrovsk Igor Kolomoisky. Ing tangan siji, ana pilihan negotiators rodo aneh. Yen iki minangka rembugan ing tingkat negara, mula kenapa ora ana wakil saka panguwasa Kyiv tengah?

      Ing 9 Juni, dheweke wis rapat karo panguwasa paling dhuwur ing Kiev.
      http://www.regnum.ru/news/polit/1812344.html#ixzz34AxCCJPq
      Lan apa narik kawigaten dheweke kanggo Odessa dadi luwih ??
      http://www.regnum.ru/news/polit/1812344.html#ixzz34AxCCJPq
      1. 0
        10 2014 Juni
        Ing sawetoro wektu, saka viper dhewe, nuwun, Departemen Negara,,
        """"" Departemen Luar Negeri AS ngumumake semangat kanggo tumindak Rusia ing Ukraina (Aku krungu bener? Apa kita nindakake kabeh kanthi bener?)
        10 Juni 2014, Empire
        Langkah paling anyar Rusia menyang Ukraina nyemangati, nanging ing wektu sing padha, Washington nyambungake gencatan senjata ing sisih wétan utamane karo tumindak Rusia, ujare Marie Harf, wakil kepala layanan pers Departemen Luar Negeri AS.
        Nalika dheweke njlentrehake, pamrentahan Obama diwanti-wanti dening patemon presiden Rusia lan Ukraina ing Normandia, bali saka duta besar Rusia kanggo Kyiv, lan statements Moscow babagan nguatake kontrol liwat tapel wates karo Ukraina, laporan ITAR-TASS.
        Nalika ditakoni apa Washington setuju karo pernyataan Petro Poroshenko yen permusuhan ing Ukraina wétan bisa mandheg ing minggu iki, diplomat Amerika kasebut pancen mangsuli kanthi bener.
        "Kita bisa ndeleng kemajuan sing signifikan," ujare pejabat kabijakan luar negeri AS.
        Ing wektu sing padha, dheweke maneh menehi tandha yen Amerika Serikat digandhengake karo penghentian permusuhan kasebut utamane karo tumindak Rusia, lan dudu panguwasa saiki ing Kiev, sing nindakake operasi militer skala penuh marang warga negarane ing sisih wétan. Ukraina.
        http://www.imperiya.by/news.html?id=137062
        -Militèr Ukraina razed desa Semyonovka menyang lemah
        - Milisi nangkep tentara bayaran asing - "pemerintah" DPR
        - Ing mangsa ngarep banget, unit Tentara Pembebasan Rakyat Ukraina (UNOA), sing formasi bakal rampung, bakal mlebu perang.
        http://www.e-news.su/index.php?do=lastnews
  2. +1
    10 2014 Juni
    Kapitalis "saka ing kana" nyeret Ukraina menyang pembantaian anyar, lan "saka kene" menyang perbudakan anyar

    Kanggo keuntungan 300%, kapitalisme bakal nglanggar kabeh hukum. Kapitalisme ing Ukraina lan ing Rusia yaiku kapitalisme ...
    1. +1
      10 2014 Juni
      Iki uga wektu kanggo kita komunikasi karo wong-wong mau (kaum kapitalis).
      Lan Ukraina malah luwih.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan: a52333
        Iki uga wektu kanggo kita komunikasi karo wong-wong mau (kaum kapitalis).
        Lan Ukraina malah luwih.
        GDP menehi sinyal marang oligarki ing wektu kanthi nendhang Berezovsky, Gusinsky lan liya-liyane. Yen ora, kita ora bakal bisa lolos saka nasib Dill. duka
  3. +2
    10 2014 Juni
    kok "Ukrainians liar" ora ngerti iki? Utawa otak scraped metu bebarengan karo umbilical cord nalika lair? Iku aneh piye wae ...
  4. +3
    10 2014 Juni
    Kok cepet-cepet ... kecekel soko ...
    Ora ana apa-apa ... dheweke bakal urip kaya Balt ing kahanan komunal sing larang ... penghematan ... lan kabungahan liyane ... sampeyan katon luwih pengin menyang Eropa ... buruh, contone ... utawa pelayan...
    Nanging ora ana sing mbangun negarane dhewe ... lan dheweke ora duwe perasaan yen negarane dhewe.
  5. +1
    10 2014 Juni
    Dadi ing kapitalisme, sampeyan ora mbayar kanggo nunggang ing Maidan, gangguan kuwi.
  6. waisson
    +1
    10 2014 Juni
    --------------------- hi
  7. waisson
    0
    10 2014 Juni
    ----------- hi
  8. +1
    10 2014 Juni
    Kaya sing bakal dikandhakake Chernomyrdin babagan Maidan: "Kita pengin sing paling apik, nanging kaya biasane ..."
    Apa padha perang nglawan lan mlayu menyang. Maidanili nglawan oligarki, nanging namaidanili presiden oligarki .. wassat
  9. +1
    10 2014 Juni
    Quote: ora katon
    Kapitalis "saka ing kana" nyeret Ukraina menyang pembantaian anyar, lan "saka kene" menyang perbudakan anyar

    Kanggo keuntungan 300%, kapitalisme bakal nglanggar kabeh hukum. Kapitalisme ing Ukraina lan ing Rusia yaiku kapitalisme ...

    Sadurungé kudeta, wong Ukraina dirampok lan dicekik kanthi rega draconian kanggo sumber daya lan upah sing murah, saiki uga ngrampok urip wong (wong saka kulawargane) supaya bisa dibuwang menyang gilingan daging wétan, tanpa melas ngrampok nyawa. innocently matèni bocah-bocah lan wong wadon. Aku ora bisa ngerti siji-sijine, kepiye sampeyan bisa tahan banget lan terus percaya marang kapitalis sampeyan?
  10. +1
    10 2014 Juni
    Privatisasi uga ditindakake kanthi menarik karo kita ... dadi ora mung wong Ukrainia sing beruntung.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"