Tanggapan Kementerian Pertahanan Rusia marang manuver NATO ing negara-negara Baltik

50
Miturut pawarta kasebut ITAR-TASS, kanthi referensi kanggo layanan pers Kementerian Pertahanan Federasi Rusia, latihan Segara Baltik diwiwiti ing wilayah Kaliningrad. armada, Angkatan Udara lan Angkatan Udara Rusia ing sangisoré pimpinan komandan Distrik Militer Kulon.

"Latihan kasebut ditindakake bebarengan karo latihan internasional Saber Strike-2014 lan BALTOPS-2014 sing diwiwiti ing Eropa," ujare layanan pers kementerian kasebut. "Jumlah pasukan lan sarana Kementerian Pertahanan Rusia sing melu latihan ing wilayah Kaliningrad bisa dibandhingake karo jumlah personel, senjata lan peralatan militer sing melu latihan tapel wates sing ditindakake dening negara-negara NATO."

Manuver militer Rusia kalebu unit Korps Marinir lan Angkatan Udara, kelompok kapal, formasi pertahanan udara, helikopter Mi-24, pembom tempur Su-34 lan pengebom Tu-22M3.

Layanan pers kementerian kasebut nyathet yen sajrone latihan, kapal Armada Baltik bakal nglindhungi tapel wates negara Federasi Rusia, nglindhungi jalur segara, lan uga ndeteksi lan ngrusak kapal selam lan kapal permukaan saka mungsuh sing dipoyoki. Unit pertahanan udara lan Angkatan Pertahanan Aerospace bakal melu nyedhiyakake pertahanan udara ing wilayah manuver.

Kajaba iku, sajrone maneuvers, pesawat transportasi militer penerbangan Angkatan Udara Rusia bakal nindakake "transfer operasional" saka "unit formasi Angkatan Udara Pskov menyang lapangan latihan wilayah Kaliningrad kanthi implementasine landing praktis." Tumindak Angkatan Udara bakal didhukung dening pesawat tempur-bomber Su-34 lan helikopter Mi-24.

Pengebom penerbangan jarak jauh Tu-22M3 bakal nganakake latihan penerbangan ing Segara Baltik kanggo nglatih masalah patroli udara.

Latihan NATO Saber Strike-2014 ("Saber Strike") dianakaké wiwit 9 nganti 20 Juni ing Latvia, Lithuania lan Estonia, lan maneuver internasional taunan BALTOPS-2014 ("Operasi Baltik") dianakaké saka 6 nganti 21 Juni ing Baltik. segara. Wiwitane, Federasi Rusia mesthine melu ing BALTOPS-2014, nanging amarga krisis ing Ukraina, NATO nundha kerjasama karo Rusia.
  • http://itar-tass.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 16
    10 2014 Juni
    Bener, aku mung pengin misil kita sinau uga ... Kaya ngusir serangan rudal saka mungsuh potensial lan ngirim serangan pembalasan. ngguyu Inggih, kanggo ngupayakake interaksi armada permukaan lan kapal selam ing Segara Baltik ... ngguyu
    1. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka domokl
      Bener, aku mung pengin misil kita sinau uga ... Kaya ngusir serangan rudal saka mungsuh potensial lan ngirim serangan pembalasan. ngguyu Inggih, kanggo ngupayakake interaksi armada permukaan lan kapal selam ing Segara Baltik ... ngguyu


      Dheweke bakal langsung kerja (bersyarat) karo siji liyane - OURS nglawan NATO

      ing kene bakal ana latihan sing cedhak karo pertempuran
      1. +7
        10 2014 Juni
        Mulane wingi aku dadi bener nalika aku ngomong yen kanggo nanggepi perlu kanggo nindakake latihan counter ing Kaliningrad.

        Kampanye wiwit mikir luwih global ... Utawa kahanan wiwit ditaksir beda.

        Dene kanggo
        KITA VS NATO
        и
        ing kene bakal ana latihan sing cedhak karo pertempuran
        - Gusti Allah ngalang-alangi, sawetara gendheng bodho bakal wedged lan bakal sijine meksa ing pancing ... Banjur sampeyan ora bakal njaluk menyang alangan.
        1. 0
          10 2014 Juni
          Wektu kanggo menehi judhul sing luar biasa! :))
          1. 0
            10 2014 Juni
            Ora - iku kakehan ... Aku piye wae dhewe. matur nuwun. :-)
        2. +1
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Gxash
          - Gusti Allah ngalang-alangi, sawetara gendheng bodho bakal wedged lan bakal sijine meksa ing pancing ... Banjur sampeyan ora bakal njaluk menyang alangan.


          apik
          apa kahanan dadi tegang?
          1. 0
            10 2014 Juni
            O_RUS (2) RU Dina iki, 09:48 ↑
            kahanan wis tegang?
            "" Ing 8 Juni 2014, loro pengebom strategis siluman Amerika Northrop Grumman B-2A Spirit teka saka Amerika Serikat ing pangkalan angkatan udara Inggris Fairford. Pesawat sing kagolong ing Sayap Bom 509th saka Komando Strike Global Angkatan Udara AS lan adhedhasar permanen ing Pangkalan Angkatan Udara Whiteman (Missouri) ditransfer menyang Inggris kanthi nominal kanggo melu latihan NATO Saber Strike lan BALTOPS ing Eropa Wétan, kanthi tujuan kanggo meksa. Rusia . Pesawat Block 30 sing teka dijenengi Spirit of Indiana (nomer seri AV-04, nomer USAF 82-1069) lan Spirit of Louisiana (nomer seri AV-21, nomer USAF 93-1088), lan nggunakake tandha telpon Death, mungguh. 11 lan Pati 12.

            Beda karo panyebaran pesawat pengebom strategis Boeing B-52H Amerika sing lawas menyang Inggris (telu sing teka ing Fairford tanggal 4 Juni kanggo melu latihan NATO Sabre Strike lan BALTOPS sing padha), penyebaran pesawat B-2A menyang Pangkalan udara Inggris minangka kedadeyan sing langka. . Tekan saiki B-2A ing Fairford katon kaya demonstrasi blak-blakan nglawan Rusia. "http://www.usafe.af.mil/news/story.asp?id=123413729
            nonton kene http://bmpd.livejournal.com/882655.html
            lan ing kene http://intercepts.defensenews.com/2014/06/video-b-2-stealth-bombers-arrive-in-en


            kelenjar-kanggo-olahraga/
            lan kene..http://www.airforcetimes.com/article/20140608/NEWS08/306080034/US-sends

            -stealth-bombers-Eropa
            1. +2
              10 2014 Juni
              Deauville, Prancis, 8 Juni 2014 Panglima Tertinggi, Pasukan Sekutu Eropa - Jenderal Philippe M. Breedlove:
              siji." Afghanistan, bebarengan karo Ukraina, tetep dadi prioritas utama.
              2." prioritas nomer loro yaiku transisi aliansi menyang peran sementara sing luwih tentrem, nanging banjur kahanan ing Ukraina campur tangan. ". duwe hubungan kapercayan karo Rusia.." Iku jelas ora kelakon..»
              Salah sawijining tantangan saiki, miturut Breedlove, yaiku upaya kanggo njamin para tetanggan Rusia amarga campur tangan Moskow ing Ukraina lan aneksasi Crimea.
              "Kita weruh yen NATO wis ngetrapake program langkah-langkah pencegahan sing wis sukses banget kanggo njamin mitra."
              http://www.defense.gov/news/newsarticle.aspx?id=122434

              Sarwa lan murni Amérika.
              Brew CHAOS cedhak Rusia, ing zona kepentingan penting Rusia, nyebar pai ing Maidan lan sijine daya ing negara .. lan sing paling penting, nyalahke Rusia kanggo kabeh ...
              1. 0
                10 2014 Juni
                Ketoke ora nglangi???
                ... rong kapal pengintai NATO dikirim menyang Segara Ireng:
                -Kapal pengintaian Prancis Dupuy De Lome bali kaping telune
                - Kapal pengintai pasukan angkatan laut Italia Elettra, sing rencanane mlebu ing Segara Ireng tanggal 8 Juni, durung ana ing wilayah segara, tekane bisa ditindakake kapan wae.
                http://itar-tass.com/mezhdunarodnaya-panorama/1248905
                .... apa sing ditampa ing grup anyar Rusia ing Crimea lan kepiye kewan omo nyedhot lan lengkap ..
                1. 0
                  11 2014 Juni
                  Kutipan: 222222
                  ... rong kapal pengintai NATO dikirim menyang Segara Ireng:
                  -Kapal pengintaian Prancis Dupuy De Lome bali kaping telune

                  tinimbang Su-24, ngirim sepasang Tu-22M3 kanthi suspensi anti-kapal lengkap, lan, saliyane, nglatih kru Samum lan Bora ing kahanan sing meh pertempuran ...
        3. 0
          10 2014 Juni
          Insya Allah, sawetara wong bodho bakal ngethok atap lan bakal menehi tekanan ing pancing ...
          Ana anggepan yen ing kasus iki dheweke ora bakal bisa nggayuh pancingan. Kanggo nyenengake pertempuran ora dipasang ing jamban. Ya, lan tangan karo gulungan alus bakal sibuk kabeh wektu. Dheweke ora duwe semangat.
      2. WKS
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka bulvas
        Dheweke bakal langsung kerja (bersyarat) karo siji liyane - OURS nglawan NATO

        ing kene bakal ana latihan sing cedhak karo pertempuran

        Iki ora bisa ditindakake, amarga kanthi latihan kasebut, kita bakal medeni NATO supaya bau sing ora bisa ditanggung bakal ana ing kabeh Segara Baltik lan pesisir.
    2. +9
      10 2014 Juni
      Inggih, apa sing sampeyan tindakake, tuan-tuan saka Kementerian Pertahanan Federasi Rusia?!?!?!?
      Entuk maneh protes saka geyropa !!!!
      Dheweke durung ninggalake Cook ing Segara Ireng, lan sampeyan wedi ing Baltik ngguyu
      Sawise iku, dheweke ora bakal bisa nglawan kabeh !!!
      Intine dudu wesi, nanging kulit (gampang sobek) wassat
      1. +3
        10 2014 Juni
        Aku mikir yen anggota NATO ora bakal bisa sinau saiki, amarga dheweke ngerti yen ana, ing mburi gunung, ana wong lanang sing bakal nyuwek kabeh katrampilane, ora ketompo carane kelangan dheweke.
        Awake dhewe ana ing tanah dhewe-dhewe lan motivasine ora padha karo wong-wong rabuk iki, sing ora duwe motivasi babar pisan, kajaba dhuwit.
      2. +1
        10 2014 Juni
        Dheweke durung ninggalake Cook ing Segara Ireng, lan sampeyan wedi ing Baltik
        Mbayangno langsung njupuk ing target mabur. Mung nembak ing sisih siji klompok kapal, lan target ing sisih liyane. 10-20 menit sadurunge diluncurake, urip: "Grand pardon, musyu. Saiki kita bakal bodho. Aja nggawe gerakan dadakan lan aja ngrokok ing dek. Yen ora, GOS duwe saluran panuntun termal sing sensitif banget. ". sawise pesawat lan ngengingi target, maneh urip: "Matur nuwun kabeh kanggo pangerten, everyone free nganti ... 17.00. Kita bakal bisa metu kelompok rudal anti-kapal."
        Intine dudu wesi, nanging wassat kulit (gampang sobek).
        Kulit iku elastis. Nanging wesi saka kakehan gedhe bledosan meh tanpa bebaya.
        nglirik
    3. 0
      10 2014 Juni
      "Inggih, kanggo nindakake interaksi saka lumahing lan kapal selam armada ing Segara Baltik ...".
      Aku ora ngerti kepiye rudal, nanging aku bisa nglipur sampeyan babagan interaksi armada permukaan lan kapal selam - interaksi iki terus ditindakake kanthi rutin, ora preduli saka "maneuver" angkatan bersenjata NATO. negara. Lan yen sampeyan pengin banget politisi masalah iki, sampeyan bisa pas karo "acara" NATO.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      10 2014 Juni
      Aku mung pengin ilmuwan roket kita uga sinau ...
      Tawaran "Iskanders nglirik "saka Kaliningrad ing sadawane Kura kanggo nglatih?
    6. 0
      10 2014 Juni
      Uga, iku uga mokal!)) Saiki ing wilayah Baltik amben kembang ora mung nesu, nanging uga nesu.
    7. 0
      10 2014 Juni
      A Bunch saka serigala nglawan bruwang. Dilapisi karo Su@@@lan
    8. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka domokl
      Bener, aku mung pengin misil kita sinau uga ... Kaya ngusir serangan rudal saka mungsuh potensial lan ngirim serangan pembalasan. ngguyu Inggih, kanggo ngupayakake interaksi armada permukaan lan kapal selam ing Segara Baltik ... ngguyu

      Demonstrasi senjata nuklir mesthi apik. Dheweke ngerti potensi kita, kita ngerti dheweke. Nanging ana siji bab! Iki minangka senjata kanggo nyegah lan mbales, mesthine, doktrin kasebut nyatakake yen Rusia nduweni hak nggunakake senjata nuklir yen ana ancaman marang eksistensi Rusia dhewe. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa dheweke uga duwe senjata nuklir. Mulane, kita obah ing arah tliti dhuwur, Su-34 narik kawigaten banget. Gusti mberkahi.
  2. johnsnz
    +1
    10 2014 Juni
    Dheweke wis isin karo maneuver kita ngguyu Salah siji sing ngadeg ing panggonan salah, utawa sampeyan mabur ing panggonan salah ... Nanging padha wedi, Hades! Banyu sing nggodhok diwutahake ing pupu sing bentuke homo)))
  3. Enzo
    0
    10 2014 Juni
    Luwih becik nindakake latihan reguler ing cedhak tapel wates Ukraina ..
  4. +3
    10 2014 Juni
    Kepiye latihan? Lithuania nabrak kapal siji-sijine ing sekunar! Utawa isih ana? lol
  5. +1
    10 2014 Juni
    Wangsulan normal! Kadhangkala kita kudu ngelingake yen kita ora lair kanthi bajingan!
  6. +2
    10 2014 Juni
    Iki minangka jawaban kanggo EUROPE. Kita uga ora lair kanthi bast. prajurit
  7. +2
    10 2014 Juni
    Jumlah pasukan lan sarana Kementerian Pertahanan Rusia sing melu latihan ing wilayah Kaliningrad bisa dibandhingake karo jumlah personel, senjata lan peralatan militer sing melu latihan tapel wates sing ditindakake dening negara NATO.


    Lan apa, jujur, kabeh apik, mung tutup kasur sing mbokmenawa kuwatir, bebarengan karo Eeeestooons lan toko liyane, padha nggawe loreng utawa lintang anyar (sapa sing nindakake kanthi bener) ing celana.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan: Ija 22
      Jumlah pasukan lan sarana Kementerian Pertahanan Rusia sing melu latihan ing wilayah Kaliningrad bisa dibandhingake karo jumlah personel, senjata lan peralatan militer sing melu latihan tapel wates sing ditindakake dening negara NATO.


      Lan apa, jujur, kabeh apik, mung tutup kasur sing mbokmenawa kuwatir, bebarengan karo Eeeestooons lan toko liyane, padha nggawe loreng utawa lintang anyar (sapa sing nindakake kanthi bener) ing celana.

      Ora adil. Ana akeh, Rusia siji. Aku ora wedi, aku ora merengek. Mung dheweke bisa nindakake. Dadi Rusia, China lan Brasil kudu nggawe aliansi.
  8. +3
    10 2014 Juni
    Saiki, Eagles kanthi rudal balistik "anti-kapal" ing pesisir Kuba, umpamane, ora bakal ngganggu, uga ing latihan kanggo ngluwari wong sing tenggelam.
  9. 0
    10 2014 Juni
    Dheweke bakal ngomong yen maneh Rusia ngancam NATO, dheweke bakal njaluk dhuwit kanggo nggedhekake kemampuan aliansi.
  10. +2
    10 2014 Juni
    "Donald Cook" ora melu? Mesakaké . Banjur wektu iki jerboas ala (TU-22) wis siyap, tinimbang SU-24.
  11. +5
    10 2014 Juni
    SEDULUR, BALTIS! Lan ing kene carane "Padha" - "latihan NATO ing negara suku: "tinimbang latihan", padha pipis ing kasur kembang, lan ing Federasi Rusia - LATIHAN TRIAD NUKLIR! padha - "perang karo populasi lokal Ventspils. "- kita duwe latihan ing Timur Jauh! saka wong-wong mau - liyane "chatter" babagan latihan lan "penguatan" - kita duwe transfer "Iskander" liwat udhara lan luwih, uga-koordinasi ("perhiasan" !!!) " karya" ing "simultaneous (karo" Bear ") serangan karo dhuwur-tliti senjata "! Padha" terus "ngomong" lan pipis ing kasur kembang - lan kita nganakake TEACHINGS kita!
  12. +1
    10 2014 Juni
    oh, bakal ana screech saka Balts maneh - supaya bakal lay kuping ngguyu
  13. Vlad Gor
    +2
    10 2014 Juni
    Tumindak Angkatan Udara bakal didhukung dening pengebom tempur Su-34 ...
    Lan ing wektu sing padha, "khibiny" bakal diuji maneh. A rolas liyane bakal mabur liwat flotilla NATO ing Baltik. lol
  14. +5
    10 2014 Juni
    Miturut cara, sajrone latihan, sampeyan bisa nggawe gangguan ing kabeh sinyal elektronik lan radio-televisi sing ora bakal cukup kanggo Baltik.
  15. Dbnfkmtdbx
    +2
    10 2014 Juni
    Ya, lan ing kene, crests, latihan kudu ditindakake ing cedhak Kuba, bisa uga banjur bakal mudhun sing kuwatir sawetara wong, kanthi njupuk wong bodho duka
  16. P-38
    +1
    10 2014 Juni
    Iku bakal tekan Kuba, nanging saiki supaya Baltik. Apa wis direncanakake kanggo latihan serangan saka udhara ing kapal saka mungsuh mock?
  17. +1
    10 2014 Juni
    "DAMPAK SABER" - lan sing dudu wafel, sampeyan minangka wong sing seneng tentrem. Kita uga bakal duwe jawaban sing pantes, kaya sing daktulis sadurunge "SMERSH-214" - nyapu badai Rusia. ngguyu
    1. 0
      10 2014 Juni
      "DAMPAK SABER" - lan sing dudu wafel, sampeyan minangka wong sing seneng tentrem. Kita uga bakal duwe jawaban sing pantes, kaya sing daktulis sadurunge "SMERSH-214" - nyapu badai Rusia.
      Aku ngusulake kanthi resmi menehi jeneng latihan kita "Aspen stake", utawa "Proctologist-2014"
      aran
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kutipan saka abracadabre
        Aku ngusulake kanthi resmi menehi jeneng latihan kita "Aspen stake", utawa "Proctologist-2014"

        Napa sampeyan, Valery, dadi wedged ing topik iki. Kabeh nyoba "mbukak topik kuldi" ...
        Gay-tali, bajingan, dll.
        Apa sampeyan wis tau menyang Eropa dhewe? Sampeyan bisa mbayangno sing nomer macem-macem perverts lan ana meh ora ngluwihi "rata-rata statistik kanggo kamar."
        Lan kasunyatan sing ana ing lambe saben wong yaiku "prestasi" media, tumindak kanggo kepentingan * popularitas kasebut. Lan sampeyan ana ... hi nangis
        1. +1
          10 2014 Juni
          supaya wedges ing topik iki. Kabeh nyoba "mbukak topik kuldi" ...
          Gay-tali, bajingan, etc.
          Rada bingung karo wacana sampeyan.
          Kaping pisanan, apa stake aspen disambungake karo titik kaping lima? Aku mbayangno sing dianjurake kanggo Pethel ing jantung.
          Kapindho, tema roh jahat luwih populer lan cedhak karo massa mung ing Kulon. Thanks kanggo sinematografi. Lan ing endi-endi padha ngerti yen pasak kasebut didorong dening kekuwatan sing apik menyang atine roh-roh jahat. Maneh, matur nuwun kanggo ... (ndeleng titik siji). Lan ora kosok balene.
          Mulane, apa ora troll NATO malah ing jeneng saka latihan? Ya, sanajan ing sistem "nilai" sing bisa dingerteni dening pendhudhuke. Bakal ana pesen sing ora jelas, bisa dingerteni sanajan bocah-bocah sekolah.
          Inggih, topik kuldi lagi dileksanakake ing kita saka ing kono. Lan banget agresif dileksanakake. Iki dudu pilihanku, nanging reaksiku marang exaggeration sing ngganggu iki. Lan yen sampeyan ora bisa nyingkiri topik kasebut. banjur paling ora moyoki.
  18. +1
    10 2014 Juni
    Inggih rampung! Intelligence kita, unraveled rencana homoseksual NATO kanggo nyekel tanah airku ing wilayah Kaliningrad. prajurit Lan aku kanggo nggawe ing wilayah kita klompok kuat kabeh cabang saka angkatan bersenjata, kang ana ing Uni Soviet !!! duka
  19. Alexander 42
    -9
    10 2014 Juni
    Apa gunane latihan kasebut yen wedi perang?
    Donbass liwati, amphora isin.
    Wong Rusia ing pinggiran padha mati dening ewonan, lan ing wektu iki pasukan lagi sinau. Ugh.
    Perlu kanggo mbubarake "tentara" iki ing umum, kaya ing Panama.
    Ora ana kekarepan kanggo perang - ora ana tentara sing bakal nulungi.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Yen ora ana tentara ing Rusia, sampeyan mesthi wis suwe ngresiki sepatu Pak Amerika nang endi wae ing Arbat avenue!
    2. Komentar wis dibusak.
  20. 0
    10 2014 Juni
    Jawaban kita kanggo Chamberlain.
  21. Hyperboreec
    +1
    10 2014 Juni
    Piwulang perlu. Lan apik yen ana dhuwit kanggo latihan kasebut lan ing mangsa ngarep.
  22. 0
    10 2014 Juni
    Oh, malah saperangan Bulan lan Elang, yen mung kasur bakal demobilized bebarengan.
    Muga-muga aku urip.
  23. 0
    10 2014 Juni
    Wangsulan: Bab ingkang utama iku kanggo njupuk ing ukuran ora gedhe banget, supaya ora sengaja ngrusak "mitra", digunakake maneh ancaman militèr saka Moscow ...
  24. 0
    10 2014 Juni
    Iki sing kudu sampeyan tindakake karo MAKHLUK iki, RUSIA duwe X .. karo sekrup ing bokong pinter.
  25. 0
    10 2014 Juni
    Sampeyan uga perlu kanggo ngumumake operasi "Segara Baltik Tertutup" supaya saben mungsuh ana ora ngubur awake dhewe karo Sabers!
  26. -1
    10 2014 Juni
    Kutipan saka WKS
    Iki ora bisa ditindakake, amarga kanthi latihan kasebut, kita bakal medeni NATO supaya bau sing ora bisa ditanggung bakal ana ing kabeh Segara Baltik lan pesisir.

    Iki minangka bencana ekologis, padha mbenerake kabeh Baltik. Sawise sprats punah, kabeh Balts bakal mati.
  27. Nikolaev
    +3
    10 2014 Juni
    Ing esuk 9 Juni 2014, cruiser rudal strategis abot (RPKSN) "Dmitry Donskoy" saka project 941 "Akula" tindak menyang segara. Iki dilaporake menyang Portal Angkatan Laut Tengah dening sumber ing Armada Lor.http://topwar.ru/uploads/images/2014/277/trhw180.jpg
  28. Lyoshka
    0
    10 2014 Juni
    Balts bakal rauh duwe diare global ngguyu
  29. Komentar wis dibusak.
  30. RusichAlexander
    0
    10 2014 Juni
    Kabeh Wayahe!!!!! )))))
  31. 0
    10 2014 Juni
    Kajaba iku, sajrone maneuvers, pesawat saka penerbangan transportasi militer Angkatan Udara Rusia bakal nindakake "transfer operasional" saka "unit formasi Angkatan Udara Pskov menyang lapangan latihan wilayah Kaliningrad kanthi implementasine landing praktis." Tumindak Angkatan Udara bakal didhukung dening pesawat tempur-bomber Su-34 lan helikopter Mi-24.

    Yen padha mabur langsung saka Pskov lan Ostrov, Estonia tetep ing sisih. Sampeyan perlu kanggo njupuk sethitik ing sisih lor, banjur ing wilayah Baltik kabèh amben kembang ora kudu fertilized kanggo dangu. prajurit
    Kutipan: loska
    Balts bakal rauh duwe diare global



  32. argon
    0
    10 2014 Juni
    Kajaba iku, sajrone maneuvers, pesawat saka penerbangan transportasi militer Angkatan Udara Rusia bakal nindakake "transfer operasional" saka "unit formasi Angkatan Udara Pskov menyang lapangan latihan wilayah Kaliningrad kanthi implementasine landing praktis."
    Skobari, mesthi, bakal numpak adoh nganti tekan platform hadiah. Lan kanthi cara, VTA mabur menyang provinsi Kaliningrad liwat Baltik, teh?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"