Tentara pasukan khusus DPR numpes pos papriksan antarane Kramatorsk lan Slavyansk

157
Miturut pawarta kasebut "Musim semi Rusia", telung klompok pasukan khusus Republik Rakyat Donetsk numpes pos benteng pasukan keamanan Ukraina, kang diblokir gerakan antarane Kramatorsk lan Slavyansk. Serangan kasebut ditindakake kanthi dhukungan saka rong alangan teknik.

Miturut salah sawijining prajurit pasukan khusus, butuh seminggu kanggo nyiapake operasi kasebut.

"Penembak jitu milisi mbusak kru AGS (peluncur granat otomatis) lan netralake rong pasangan penembak jitu Ukrainia. Ing wektu sing padha, 2 IMR pindhah menyang posisi junta, saka speaker sing dipasang ing salah sijine, lagu Vysotsky "Prajurit saka grup Pusat mlaku liwat Ukraina," ujare.

“IMR mlaku bunder, ngubur parit nganggo ember bebarengan karo ukrovoyak. Ing komplotan slamet bebarengan ing medeni kesusu nyabrang lapangan ing arah Karachun, nanging ketemu dening geni saka militer Ukraina dhewe saka gunung. Mung banjur artileri ngirim tembakan menyang IMR kita. Siji kanthi aman bali menyang Kramatorsk bebarengan karo spesialis. Sing nomer loro ditembak, nanging sopir Petrovich sing tatu tiwas tekan Slavyansk, "ujare milisi.

Miturut dheweke, "7 dirusak dening penembak jitu kita, paling ora 14 dikubur bebarengan karo trench" militer Ukrainia. 30-35 prajurit liyane padha tatu. Milisi ilang siji.

Uga "Musim semi Rusia" laporan yen pasukan keamanan Ukraina nyerang Kramatorsk saka tentara meriem abot ing wilayah Stankostroy. Miturut saksi mata, dheweke njupuk ora saka Karachun, nanging saka wilayah Gunung Kapur.
  • http://rusvesna.su/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

157 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Byv
    + 74
    10 2014 Juni
    Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!
    1. + 164
      10 2014 Juni
      Iki aku ngerti - wingi padha mbanting GRAD, dina iki padha ngubur saperangan Welasan Garda Nasional ... Wong-wong mau padha kerja!

      Iku mung "Petrovich" nuwun.
      1. mad
        + 48
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        dina iki padha ngubur saperangan rolas National Guardsmen

        stake aspen for everyone, isih ora babras

        Apik banget, operasi sing apik. Gupuh ing barisan mungsuh minangka dalan kanggo Kamenangan.
        1. + 33
          10 2014 Juni
          Kanthi sumber daya sing winates, asil kasebut !!! Milisi, kaya granat Suvorov, ora wedi karo setan utawa parashenko. Sayange, Ordo Suvorov saiki mung penghargaan Soviet.
          1. + 11
            10 2014 Juni
            Bisa lan perlu kanggo nguripake Ordo ing Novorossiya.
            1. +2
              10 2014 Juni
              Kutipan saka GradusHuK
              Bisa lan perlu kanggo nguripake Ordo ing Novorossiya.
              Lan Rusia uga butuh.
              1. +2
                11 2014 Juni
                Strelkov lan tim - apik banget !!! Wong lanang iki kudu urip selawase!
            2. Komentar wis dibusak.
        2. +5
          10 2014 Juni
          Kutipan saka mad
          Apik banget, operasi sing apik.

          Agung Vladimir Semyonovich, sing, sanajan telung puluh taun sawise mati, wis mati lan nglawan fasisme ...


          Ya ... sayang banget yen iki IMR sing ora duwe senjata, lan ora
        3. +7
          11 2014 Juni
          Babagan Gunung Karachun ...
          Sajrone perang Abkhaz-Georgian, ing Gagra, wong Georgia, ing Gunung Mamzishka, masang baterei artileri, sukarelawan Chechen kasil mbubarake baterei iki ...
          Kok aku nulis... KOWE KUDU BERBAGI PENGALAMAN !!!
        4. mbah Anisim
          0
          13 2014 Juni
          Operasi sing bakat. Pukulan psikologis sing kuat kanggo mungsuh. Terusake, Riflemen!
      2. + 40
        10 2014 Juni
        Iku apik sing, pungkasanipun, kelompok sabotase wiwit digunakake, losses akeh kurang saka skirmish normal. Kanthi cara kasebut, Karachun kanthi artileri bakal dilebokake ing Karachun, lan alon-alon tekan pangkalane.
        1. +4
          10 2014 Juni
          Ing Karachun, bandera-dill bakal teka karachun, kang bakal mudhun ing sajarah minangka pun apik.
        2. 0
          10 2014 Juni
          Kutipan saka wolf7
          Iku apik sing, pungkasanipun, kelompok sabotase wiwit digunakake, losses akeh kurang saka skirmish normal. Kanthi cara kasebut, Karachun kanthi artileri bakal dilebokake ing Karachun, lan alon-alon tekan pangkalane.

          Wong lanang milih taktik sing bener. Ayo Bandera jotosan ing eurogandonia.
      3. WKS
        +2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Iku mung "Petrovich" nuwun.

        Muga-muga Gusti Allah maringi Petrovich pulih kanthi cepet lan umur dawa.
        1. + 36
          10 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Muga-muga Gusti Allah maringi Petrovich pulih kanthi cepet lan umur dawa.


          Punika bilih Petrovich seda. Mesakake wong. Mati, nanging ndudhuk dill. Lan karyane bakal urip. Kenangan langgeng.
          1. +9
            10 2014 Juni
            Kamulyan kanggo pejuang!
            Mati "tekan lampu pendaratan"
            wong kita.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +2
            11 2014 Juni
            Lan kamulyan langgeng kanggo Petrovich! Kita bakal menang, kita bakal sijine tugu ing kuburan - IMR ON A STATION!
        2. +6
          10 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Muga-muga Gusti Allah maringi Petrovich pulih kanthi cepet lan umur dawa.

          Sing nomer loro ditembak, nanging sopir Petrovich sing tatu tiwas tekan Slavyansk, "ujare milisi.
          Tatu mati - ora diobati. Sayange. Kratoning Swarga "Petrovich".
      4. + 16
        10 2014 Juni
        Pembela Slavyansk URA!!! Ngalahake nits Parasyatov, mbales "Petrovich".
      5. + 13
        10 2014 Juni
        Bumi mudhun menyang pahlawan Slavic! KEMBALI LANGGENG!
      6. 0
        11 2014 Juni
        Remuk bajingan.
      7. +1
        11 2014 Juni
        Inggih, Pahlawan, tenang.
      8. Komentar wis dibusak.
      9. 0
        11 2014 Juni
        Inggih, karo bandit iki, iku mung cara.
      10. +2
        11 2014 Juni
        Petrovich - kamulyan langgeng ...
      11. Komentar wis dibusak.
    2. + 18
      10 2014 Juni
      Kutipan saka BYV
      Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!



      Strelkov bakal duwe tank
      1. + 14
        10 2014 Juni
        Lan penerbangan, lan divisi udhara ...
        1. WKS
          + 13
          10 2014 Juni
          Kutipan saka: zao74
          Lan penerbangan, lan divisi udhara ...

          Lan resimen Marinir. Banjur dheweke bakal ndhudhuk Karachun bebarengan karo komandan impor.
        2. +1
          10 2014 Juni
          Ya ora ... resimen artileri kanthi pasokan amunisi seminggu cukup kanggo mripat.
      2. + 14
        10 2014 Juni
        Dheweke janji bakal nyelehake dill .... eseman Dina iki kayane telu wis diwenehi ...
      3. +1
        10 2014 Juni
        Kutipan: SS68SS
        Strelkov bakal duwe tank
        Perlu, prajurit Rusia bakal mbela tanah air ing buldoser. Nanging wong lanang pancen butuh tank.
        Senajan, padha kudu EVERYTHING! Kita kudu ngrampungake masalah iki. Ya, Vladimir Vladimirovich?
      4. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka BYV
      Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!



      Strelkov bakal duwe tank
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan: SS68SS
        Kutipan saka BYV
        Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!

        Strelkov bakal duwe tank


        Dheweke kudu njaluk "Gorynych" kanggo WRI, bakal luwih menarik ....
    4. + 10
      10 2014 Juni
      Mung ing salah sawijining warta sawetara minggu kepungkur, aku nyaranake nggunakake pangolahan ukrvoyak saka speker. ngguyu
      1. +8
        10 2014 Juni
        Mungkin, tenan, lan kita ora muspra nuthuk ing tombol :) Aku uga disaranake nyerang ing tutup saka bulldozers karo pangayoman gandheng seminggu kepungkur. IMR - mesthi, luwih apik. Mbok ana 34-ki ing pedestals "urip". Ing Hongaria (bisa uga salah), dheweke ngluncurake "monumen" sawetara taun kepungkur. Kanggo panggonan ing geni sniper, model pesawat lan mobil bakal pas: kita nyumerepi kamera video wisata lan entuk "UAV" utawa "robot" lemah. Radius tumindak, mesthi, cilik banget, nanging sanajan dolanan kasebut "dijack" - penembak jitu bakal mbukak posisi kasebut.
    5. + 24
      10 2014 Juni
      Lan iki kepiye milisi komentar babagan sortie:

      09.06.2014. Informasi saka milisi babagan perang wingi, nalika IMR milisi rusak, lan ukrov howitzer bisa uga dicekel

      "... bali saka ngisor pos papriksan ing Slavyansk (sing saka Kramatorsk). Kita nindakake serangan ora ing pos dhewe, nanging ing pasukan benteng ing jejere, dumunung ing greenery lan ing lapangan. tutup 2 IMR-s. Siji rusak. Kanthi angel padha lunga, loro AGS lan mortir, lan artileri saka Karachun nggarap kita. Pesawat keprungu ing cedhak. Kita 1 mati, 2 tatu. Loro-lorone tatu bisa lolos menyang Slavyansk Sopir IMR seda.
      Aku ora ngerti losses ukrov, nanging luwih, amarga IMR ilang ulig wong ing posisi. Aku ngerti manawa 2 kru machine gun padha ulig. Sawise kita mundur, wong Ukrainia sajrone setengah jam liyane nyepetake suket ijo sing ana ing kono, kanthi bedhil mesin lan mortir, kalebu alun-alun sing nyedhaki pasukane. Rombongan kula budhal tanpa rugi (matur nuwun Gusti).

      Miturut informasi sing ditemtokake saiki, sajrone serangan iki, milisi entuk piala - howitzer.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Miturut informasi sing ditemtokake saiki, sajrone serangan iki, milisi entuk piala - howitzer.

        Apa sing ditindakake howitzer iki ing pos pemeriksaan??!
        1. 0
          11 2014 Juni
          Wis, aja naif. Wong lanang kudu paling sethithik nerangake tampilan howitzer sing diduweni, supaya Vladimir Vladimirovich ora bakal diobong. Kaya bocah-bocah, dening Gusti Allah! lol
    6. + 15
      10 2014 Juni
      Sakcepete ukrovoyaks bakal mlaku kaya iki saka milisi ngguyu
      1. WKS
        +2
        10 2014 Juni
        Kang menehi kritik dening peralatan, iki ora dill. Lan steppe cetha ora Donbass, paling kamungkinan Irak.
      2. +9
        10 2014 Juni
        Iki Ranger Amérika gagah, poking watara ing j.o.pe wassat
        1. 0
          10 2014 Juni
          Kutipan: Skandinavia
          Iki Ranger Amérika gagah, poking watara ing j.o.pe

          Bisa katon ing panggonan sing salah, wah, lan ...... saiki aku kesengsem !!!!
        2. + 21
          10 2014 Juni
          Iki Ranger Amérika gagah, poking watara ing j.o.pe
          Ngeruk otak.
          1. 0
            10 2014 Juni
            Banget nyatet! ngguyu
        3. +2
          10 2014 Juni
          Siap-siap mancing
        4. +1
          10 2014 Juni
          Ora ... dheweke ngolesi karo salep pelunak sawise tumindak karo pimpinan regu, dudu kabar yen ana setengah saka sing ora konvensional.
      3. +2
        11 2014 Juni
        Saiki dheweke bakal entuk gendera sektor tengen saka w..s.
      4. 0
        11 2014 Juni
        Saiki dheweke bakal entuk gendera sektor tengen saka w..s.
        1. 0
          11 2014 Juni
          Luwih, parasut rem
    7. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka BYV
      Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!

      Oh wis rampung! Saiki angkat pengepungan saka Slavyansk lan maju menyang kamenangan!
    8. Komentar wis dibusak.
    9. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka BYV
      Hey Strelkov!

      Lan apa sisih Strelkov kene? Ikhlas.
    10. +1
      11 2014 Juni
      Sampeyan ngerti, Aku mung "KAnggo" kanggo Cut metu kabeh scum Bandera iki, Aku melas kanggo cah lanang Ukrainia biasa sing ditarik ana dening pasukan. lan nyoba ora kanggo perang, "dhewe" bakal sijine mudhun. Aku saka Kyiv, Aku ngerti apa aku ngomong bab. Akeh kanca sing wis digawa lunga.
      sialan para Saxon. ngobong wong-wong mau ing neraka ing salawas-lawase.
      1. +2
        11 2014 Juni
        Pracayaa, kita duwe wong sing kudu melas, kajaba "bocah Ukrainia sing apes." Tega kanggo mungsuh mung bisa sawise ngalahake dheweke.
  2. APS
    + 21
    10 2014 Juni
    Ya, urip ing lemah - iki sing dibutuhake kanggo wong-wong mau, bisa uga dheweke bakal mikir luwih cepet lan kabeh wong bakal bali menyang asale ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      12 2014 Juni
      Pasukan sing paling nggegirisi yaiku batalion konstruksi, malah ora diwenehi gaman!
  3. + 26
    10 2014 Juni
    Miturut dheweke, "7 dirusak dening penembak jitu kita, paling ora 14 dikubur bebarengan karo trench" militer Ukrainia. 30-35 prajurit liyane padha tatu. Milisi ilang siji.


    Inggih wong lanang wis wektu apik hi Aku utamané disenengi 14 disarèkaké bebarengan karo trench.
  4. Vlad Gor
    + 34
    10 2014 Juni
    timah. Malah kendaraan rekayasa terus nyerang. Lan yen Rusia diwenehi tank konvensional ...? keprungu
    1. +4
      10 2014 Juni
      Kutipan: Vlad Gor
      timah. Malah kendaraan rekayasa terus nyerang. Lan yen Rusia diwenehi tank konvensional ...? keprungu

      Wis menyang Kuev bebarengan Khreshchatyk kulo wassat
    2. +5
      10 2014 Juni
      Apa malah Kendaraan engineering ing waja frontal ora rodok olo kanggo tank paling modern, lan asil saka perang karo Nazi ketok utawa ing pasuryan, utawa rodo ing "muzzle" amarga. nonhumans ora duwe pasuryan, nanging muzzles!
    3. +2
      10 2014 Juni
      Aku ora mikir sing perlu kanggo ngaso marang kasunyatan sing ana mung Rusia. Ana uga Ukrainians ana, ora kabeh otak kanggo .. ali. Bebarengan kita bakal menang.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka: kotvov
        Aku ora mikir sing perlu kanggo ngaso marang kasunyatan sing ana mung Rusia. Ana uga Ukrainians ana, ora kabeh otak kanggo .. ali. Bebarengan kita bakal menang.
        Dadi malah sawetara taun sawise ambruk Motherland kabeh Kaukasia lan Asia Tengah karo Balts ing donya RUSSIAN disebut.
      2. Komentar wis dibusak.
  5. + 41
    10 2014 Juni
    Pramila Tentara kita ora bisa dikalahake! Apa sing dipikirake Amerika ngubur mungsuh ing trenches dhewe kanggo musik!
    1. CPA
      +1
      10 2014 Juni
      Ing Irak, ing tutup Hummer, padha ndudhuk trenches karo buldoser bebarengan karo pejuang.
    2. 0
      12 2014 Juni
      Kutipan saka yuta
      Pramila Tentara kita ora bisa dikalahake! Apa sing dipikirake Amerika ngubur mungsuh ing trenches dhewe kanggo musik!

      Lan padha ora cukup pinter apik ombenan
  6. + 12
    10 2014 Juni
    Kaca anyar ing panggunaan WRI.
    Inggih rampung!
    Apa sampeyan pungkasane mutusake kanggo sesambungan karo saben liyane, lan ora narik kemul ing arah sing beda?
  7. + 56
    10 2014 Juni
    PETROVICH iki wong lanang sejati. Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo sampeyan. Kamulyan lan kamulyan kanggo para PAHLAWAN. prajurit
  8. + 10
    10 2014 Juni
    Strelkov umume wong sing sehat apik
  9. johnsnz
    + 35
    10 2014 Juni
    Ganteng)))) Nang endi wae ing cedhak Kramatorsk, paman gelut, rong sasi ora ana kabar prajurit
    1. + 13
      10 2014 Juni
      Nang endi wae cedhak Kramatorsk, paman gelut, ora ana kabar suwene rong wulan
      Panjang umur kanggo dheweke. Langit tentrem lan crita tanpa wates kanggo anak putu babagan kepungkur. Lan siji dina Kamenangan maneh.
      1. johnsnz
        0
        11 2014 Juni
        Matur nuwun kanggo. Kabeh mau langit tentrem ing ndhuwur sirahe!
  10. + 14
    10 2014 Juni
    Inggih, aja mandheg ngrusak bajingan iki nganti kabeh wilayah Novorossia wis diresiki.
  11. Alexander 2
    + 10
    10 2014 Juni
    Aku pengin para pejuang DPR menang lan bali urip.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. + 10
    10 2014 Juni
    Wong lanang kerja keras...
  14. + 31
    10 2014 Juni
    "Petrovich" minangka pahlawan. Siji kudu diwenehi ganjaran. Kuku bisa digawe saka wong kuwi kanggo peti mati ukrobosyak. "Petrovich" kamulyan lan memori langgeng !!!
  15. + 19
    10 2014 Juni
    Bravo Shooters! Petrovich nuwun .. Ayo bumi ngaso ing tentrem marang
  16. lars
    + 16
    10 2014 Juni
    Inggih cah lanang! Bantuan Igor Ivanovich! Kratoning swarga kanggo prajurit Ortodoks!
  17. +8
    10 2014 Juni
    Inggih rampung! Amunisi disimpen. Maneh, milisi nggunakake taktik sing ndadekake Maydanuts dadi stupor. Sukses terus kanggo sampeyan, prajurit Novorossiya.
  18. +8
    10 2014 Juni
    Pawarta kaya mangkene iki gawe panase atiku! Oh ya, Strelkov, iku ora medeni kanggo pindhah menyang pengintaian karo iki!
  19. uri
    +6
    10 2014 Juni
    Kutipan: Vlad Gor
    timah. Malah kendaraan rekayasa terus nyerang. Lan yen Rusia diwenehi tank konvensional ...? keprungu

    banjur dill babar blas ... dets!
  20. +8
    10 2014 Juni
    Kabeh iku normal, mung IMR kanggo penulis - iki dudu mesin demining, nanging mesin pamblokiran alangan teknik!
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka fregina1
      Kabeh iku normal, mung IMR kanggo penulis - iki dudu mesin demining, nanging mesin pamblokiran alangan teknik!

      Bener.
      Dheweke uga ngerti carane mbusak tambang kanthi trawl lan saka jarak jauh karo "Gorynych"
  21. talnax7
    + 12
    10 2014 Juni
    Petrovich pengin informasi luwih lengkap Sapa? Apa babagan wong-wong sing tiwas ing bandara Pahlawan kudu ora duwe pasuryan
    1. +7
      10 2014 Juni
      Nah, umpamane ora kabeh wong ngerti pahlawan omah 2.
      1. +5
        10 2014 Juni
        Aku ora ngerti... Omah apa iki, ing ngendi para pahlawan disimpen? eseman
    2. +3
      10 2014 Juni
      Sampeyan bener, wong tuwa, satus persen. Cetha yen wong ora bisa nulis babagan wong sing urip, lan ora kabeh bisa ditindakake babagan wong mati. Cetha yen milisi ing Slavyansk ora nganti crita ing Internet, nanging paling ora ana salah sawijining wartawan DPR, bisa uga Anna-news, bakal njupuk topik iki. ALL "PETROVICH" kamulyan lan memori!
  22. +7
    10 2014 Juni
    Oh, becike miwiti dina kanthi kabar apik. "Petrovich" kamulyan lan memori langgeng.
  23. Vlad Gor
    + 12
    10 2014 Juni
    Ing jaman Soviet, padha guyon yen pasukan paling keren yaiku batalyon konstruksi. Dheweke ora menehi senjata. Inggih, inggih. Excavator lan buldoser, nanging ing tangan Rusia sing trampil, sapa wae sing dikarepake bakal dikubur. keprungu
    1. +2
      10 2014 Juni
      lelucon apa? karo drive kanggo polisi sing wis meh lungguh mudhun, kang sederek lungguh psychos ora dipercaya ana .... gosip kuwi, mitos ora lair saka vakum
  24. -12
    10 2014 Juni
    Ing tangan siji, iku apik, nanging ing sisih liyane .... Ketoke, conscripts padha lungguh ing papriksan, sing padha intimidated dening pakunjaran. Traktor kasebut dicemplungake saka gunung, tegese ora ana gaman abot ing pos pemeriksaan. Wajib kasebut yaiku ...
    1. Anti Brim
      + 28
      10 2014 Juni
      piye carane maidan supaya kabeh sing ora marem teka ing kono. banjur prajurit sing gegaman wedi ngomong apa-apa? aja pracaya! padha mung wiwit nangis nalika padha ditawan! lan apa-apa sing gunners uga paling kamungkinan conscripts? mulane wis padha matèni bocah-bocah, lan padha urip lan tetep urip! Ingsun ora bakal ngapura marang patine bocah-bocah wadon, iki dudu prajurit, nanging asu ajag, pengecut, yen dipikirake marang wong tuwane, apa susahe anggone ngubur anak, apa ora susah bapake. bocah wadon 5 taun? Sapa sing nggendong anaké lan mati ing pangkoné? banjur ora ana apa-apa melas kanggo wajib militer!
    2. + 20
      10 2014 Juni
      Ora wajib militer! lan prajurit tentara mungsuh sing melu operasi punitive!
    3. +9
      10 2014 Juni
      Kutipan saka antiseledka
      Ing tangan siji, iku apik, nanging ing sisih liyane .... Ketoke, conscripts padha lungguh ing papriksan, sing padha intimidated dening pakunjaran. Traktor kasebut dicemplungake saka gunung, tegese ora ana gaman abot ing pos pemeriksaan. Wajib kasebut yaiku ...

      perang. sad
      Sapa wae bisa sepi ing wayah wengi. Sawetara menyang mburi, sawetara menyang milisi. Lan dheweke bisa nembak Nazi ...
    4. +5
      10 2014 Juni
      Iku wektu dhuwur kanggo nggawe pilihan. Kanggo sing utawa kanggo sing.
      Perang ora ditindakake kanthi sarung tangan putih, utamane perang sipil.
      Yen sampeyan ora pengin perang - nyerah, ara-ara samun.
      Kepiye carane nemtokake prajurit bersenjata apa dheweke kepengin perang utawa ora? Utamane prajurit ing garis ngarep.
      Aku ora mikir yen dheweke ora nembak milisi sing nyerang.
      Petrovich - Memori Langgeng!
    5. +2
      10 2014 Juni
      A conscript ora conscript a, nanging wiwit teka Donbass karo gegaman, iku ateges pidana lan matèni anak. Malah yen padha mimpin dening pasukan, ora nembak marang bocah-bocah, nanging marang wong-wong sing menehi prentah. Aku pengin urip, mesthi, nanging wanita lan bocah-bocah uga pengin urip.
    6. +1
      10 2014 Juni
      Lan ing kutha-kutha ngendi conscripts iki njupuk - wong tentrem, malih, ora bersenjata.
    7. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka antiseledka
      Ing tangan siji, iku apik, nanging ing sisih liyane .... Ketoke, conscripts padha lungguh ing papriksan, sing padha intimidated dening pakunjaran. Traktor kasebut dicemplungake saka gunung, tegese ora ana gaman abot ing pos pemeriksaan. Wajib kasebut yaiku ...

      Sayange, mesthine, nanging para pejuang ora preduli sapa sing nembak dheweke utawa ora, para wajib militer duwe kesempatan kanggo ninggalake jabatane kanthi nulis menyang wong tuwane, dheweke bakal cepet-cepet njupuk bocah-bocah. Lan wong-wong sing ngladeni dhuwit, apa sing kudu dirasakake, yaiku daging ...
  25. PRN
    + 21
    10 2014 Juni
    Ya wis rampung! Padha perang skillfully lan karo banyolan! Kamulyan kanggo para prajurit Novorossiya! Memori langgeng tiba ing perang kanggo Motherland!
    1. +1
      11 2014 Juni
      Katon kaya pujangga sing wis diramal
    2. dilyana
      0
      11 2014 Juni
      matur nuwun kanthi sanget kanggo video ... nonton lan ngrungokake kaping pirang-pirang ... lagu ngisi lagu kasebut mateni, tembung lan musik ngasah lading semangat patriotik ... Vysotsky dhewe saka jaman biyen teka nulungi Novorossians nglawan Nazi ...
      Wong lanang, kok akeh sing ndhukung sampeyan? sampeyan kanggo kalbu, kanggo bebener ... carane kita kabeh wis ilang iki kanggo dangu, kanggo 20 taun iki chr.
  26. +4
    10 2014 Juni
    RIA Novosti nulis, ngrujuk marang saksi mata, yen dheweke bisa nyeret howitzer ...

    Miturut dheweke, pasukan milisi kanthi kedok IMR nyedhaki kamp pasukan keamanan Ukrainia, ana perang. Tentara nggunakake artileri saka Gunung Karachun sing cedhak. Sopir milisi IMR tiwas, mobil rusak, loro milisi tatu, nanging padha bisa mundur menyang Slavyansk. Miturut wakil saka milisi, panyerang gagal mecah pos papriksan tentara, nanging padha numpes loro kru mesin-gun lan nangkep howitzer.

    РИА Новости http://ria.ru/world/20140610/1011423173.html#ixzz34D92yb4l
  27. + 14
    10 2014 Juni
    Kutipan saka yuta
    Pramila Tentara kita ora bisa dikalahake! Apa sing dipikirake Amerika ngubur mungsuh ing trenches dhewe kanggo musik!

    Amerika langsung tangi lan ngajokake laporan nalika pangatusan mabur liwat kapal. Lan ing kene aku bisa mbayangno apa sing bakal kelakon. Nanging saiki ora babagan prajurit "gedhe". Lan babagan pahlawan kita - "pembalap Petrovich tatu mortally narik dheweke kanggo Slavyansk." Iki pahlawan kita.
  28. tokin1959
    +2
    10 2014 Juni
    padha duwe senjata modern.
    padha wis dibuwang maneh tentara dill saka Slavyansk
  29. +3
    10 2014 Juni
    Strelkovtsy, pahlawan lan neraka nang. Kanggo nransfer batalyon Vostok ing kontrol, miturut prentah normal, sampeyan bisa nindakake akeh trik kotor menyang dill ing mburi ...
  30. +2
    10 2014 Juni
    ya, ana kabeh wong melek! HURUH!!! Jujur, aku seneng! Banjur sampeyan ngerti yen wingi ketemu aku yen AKM ora nglawan bedhil!
    Sadurunge wong lanang hi
  31. + 12
    10 2014 Juni
    "Petrovich" - memori langgeng!
    Nanging operasi dhewe ... iku mung sawetara jenis masterpiece. apik
  32. +6
    10 2014 Juni
    Saiki politisi Federasi Rusia ngupaya gencatan senjata ing sisih kidul-wétan, durung jelas, nanging nyuda kegiatan bakal mesthi. Mulane, wektu iki kudu digunakake kanthi bener kanggo rearm, ngatur interaksi lengkap detasemen ing DPR lan LPR, counterintelligence, ngatur detasemen sabotase lan pengintaian, tim propaganda kanggo wilayah mburi dill, lan mesthi, sampeyan kudu nggawe tim mobile militèr. dokter. IMHO Banjur aku persis kamenangan ora adoh. KEMENANGAN BAKAL KITA, MUSUH BAKAL RUSAK!!!
  33. +7
    10 2014 Juni
    Kutipan: SS68SS
    Kutipan saka BYV
    Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!



    Strelkov bakal duwe tank

    Telung tank T-64 saka pasukan keamanan Ukraina dicekel ing cedhak Luhansk
    http://topwar.ru/51312-pod-luganskom-zahvacheno-tri-tanka-t-64-ukrainskih-silovi
    kov.html
  34. Anti Brim
    + 17
    10 2014 Juni
    Land ngaso ing tentrem kanggo Mehvod! wong lanang sejati. ngaso ing tentrem!
  35. +3
    10 2014 Juni
    mesakake bapak lan ibu. wong mati. lan sing gawe uwuh iki duwe kepentingan dhewe dudu mayat ing gunung....
  36. +7
    10 2014 Juni
    Inggih rampung! Nggunakake WRI tinimbang kendaraan tempur lan nggunakake senjata cilik - padha entuk asil sing apik, tanpa artileri - mula kerugian kasebut maneh mbuktekake yen WONG padha gelut, lan peralatan lan senjata mung minangka "alat kerja".
  37. +6
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Iki aku ngerti - wingi padha mbanting GRAD, dina iki padha ngubur saperangan Welasan Garda Nasional ... Wong-wong mau padha kerja!

    Iku mung "Petrovich" nuwun.

    Aku melu - rampung! Lan "Petrovich" - Earth Down! Lan Memori Langgeng!
  38. +7
    10 2014 Juni
    Ing kene kudu diucapake: Kamulyan kanggo Para Pahlawan !!!
    Kanggo Petrovich sing tilar donya kanthi heroik: Kratoning Swarga lan Memori Abadi!!!
  39. audentes
    +3
    10 2014 Juni
    Muka tangan! Jantung getihen! Rendhem endhog sing wis ana lan pedogomolyashku
  40. +3
    10 2014 Juni
    Saben-saben kamenangan MEN DPR ndadekake rasa hormat!
  41. +3
    10 2014 Juni
    Sapa sing pesen 3 tank kanggo Kyiv? aran
  42. + 11
    10 2014 Juni
    PANGELING LANGGENG KANG ANAK PUTRA KANG BAPAK KANG BAPAK LANGGENG!!!!!!!!!!!!!! Kanggo Petrovich dina iki aku bakal nyelehake lilin lan mrentahake layanan pandonga GOOD KINGDOM TO HIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Yen wong ngerti jeneng pahlawan, nulis ing Pedalemané Allah kanthi jeneng mengeti.
  43. +8
    10 2014 Juni
    Padha makarya gedhe. Memori rahayu pahlawan sing tilar donya ing tangan punishers! Dheweke ora urip muspra ing donya iki! Prestasi dheweke bakal dikenang dening anak-anak!
  44. +2
    10 2014 Juni
    Pungkasan, sawetara kabar apik banget! Mantap...
  45. +4
    10 2014 Juni
    Bumi ayem tentrem kanggo PETROVICH, Kratoning Swarga kanggo wong dill, minangka kudune, luwih jero menyang lemah, kurang bau saka ghouls
  46. +4
    10 2014 Juni
    Kutipan saka BYV
    Hey Strelkov! Kabeh blok-post "sedih"!

    Kanthi Vysotsky padha teka munggah karo idea apik. Dadi ing pungkasan perang, Banderlogs bakal digandhengake karo budaya nyata.
    Pamburu asu ajag, mburu lagi
    Ing predator abu-abu sing dibumbui lan kirik ...
  47. +3
    10 2014 Juni
    Kelas! Punika operasi! Gunakake apa wae sing ana ing tangan. Carane padha digunakake!
  48. 0
    10 2014 Juni
    Nah, wis rampung! Aku terus mikir kenapa Strelkov ora nggunakake WRI! Yen sampeyan ngunggahake bajak ing ngarep mesin, mula ora saben projectile bisa ngalahake unit kasebut! Mung proyeksi lateral tetep rentan. Ya, ndhuwur mudhun. Ing cendhak, uga rampung! Ing ndhuwur dheweke, ing tameng waja, sijine bedhil mesin abot.
  49. +2
    10 2014 Juni
    Malah ana pasukan khusus ing pasukan, uga rampung, seneng kanggo sampeyan!
    1. Komentar wis dibusak.
  50. +4
    10 2014 Juni
    Ya, yen tinimbang IMR ana 2 tank, wong-wong iki mesthi wis tekan Kyiv. Memori langgeng kanggo prajurit sing tiwas, pulih kanggo sing tatu.
  51. +1
    10 2014 Juni
    Sukses taktik serius. Dijogo!
  52. +1
    10 2014 Juni
    Ngubur urip. Iki penting.
  53. +2
    10 2014 Juni
    Inggih rampung kanggo jalmo Bendera sing!
  54. +7
    10 2014 Juni
    Ana siji bab sing aku ora ngerti ... carane Ukropithecus perang lan stubbornly perang ing pimpinan kabeh jinis nistha???? wakil homoseksual, pedomerists lan liya-liyane... apa ora tenan nguwatirake? Sawise kabeh, carane bisa ana apik ing wangun homo??? ORA!!!! banjur padha milih ... lan ora perlu melas marang mungsuh ... malah mungsuh zombie kudu mbedakake ireng saka putih ... lan kene ... enggal UkrovDV bakal nganggo berets pink karo renda, yen kedadeyan kaya mangkene, nanging paling ora para pahlawan serikat kasebut ngakoni dheweke dhewe lan tinimbang parade militer, dheweke bakal melu parade gay lokal.
    1. +7
      10 2014 Juni
      Apa sampeyan ngremehake nilai Eropa? Sampeyan jaket quilted. Lan Ukraina iku Eropah! Lan Maksimka garang dabbled ing mburi-wheel drive ing muda. Donya Kulon dikuwasani dening fagots lan bajingan. Asring loro ing siji pas.
  55. Sekring
    +4
    10 2014 Juni
    Wong-wong saka milisi mung manungsa super. Pahlawan.
  56. +2
    10 2014 Juni
    Lan miturut bukaan anal utama Angkatan Bersenjata Ukrainia (layanan penet) Pan Tymchuk, dill maneh menang kamenangan. Dituduhake, prajurit disentri dheweke nulak serangan kaget ing pos pemeriksaan, numpes 2 mortir mungsuh, IMR lan 40 teroris. Kaya biasane, ora ana kerugian ing pihak kita.
    Minangka aturan, pesen saka layanan pers Angkatan Bersenjata Ukraina mbaleni laporan milisi Strelkov, mung informasi sing diuripake ing sih. Lan dill ora duwe kerugian. Inggih, padha mbalek 14 dill urip menyang lemah, kantor Kamentrian Pertahanan bakal nglampahi kurang ing insurance. Dheweke bakal nulis iki minangka desersi, ora kanggo pisanan.
    1. P-38
      +1
      10 2014 Juni
      "Nyuwun pangapunten, nanging aku uga ngrusak kapel?"
  57. yacht
    0
    10 2014 Juni
    Penulis artikel nambahake spekulasi kursi lengen kanggo bebener, ternyata kelangan ing mratelakake panemume ... informasi sing luwih bener babagan perang iki ana ing situs sing padha:
    http://warfiles.ru/show-60502-opolchency-slavyanska-vo-vremya-kontrataki-zahvati
    li-gaubicu.html
  58. Matroskin 18
    +1
    10 2014 Juni
    Inggih, sedulur, kita kaget! Nalika kita ngomong, "kabutuhan kanggo penemuan iku licik," lan ing kasus iki arang banget mbebayani lan efektif! Saiki kamuflase "tank ajaib" kanthi luwih andal lan pasang titik tembak!
    Contone: ing menara ana kapsul wojo teleskopik kanggo gunner mesin. Saka 800 meter lan dhuwure 5 meter bakal nyebabake sapa wae dadi histeris, nanging saka jarak kasebut angel banget kanggo ngilangi.
    Petrovich minangka HERO !!!
  59. 0
    10 2014 Juni
    Nah, apa gunane mbusak komentar? yen specialists kita tenan mati ana, ora ketompo carane sedih sing bakal
  60. Lyoshka
    0
    10 2014 Juni
    Aku sengit wong belay
  61. sanek0207
    +1
    10 2014 Juni
    KERAJAAN Swarga menyang PETROVICH lan prajurit liyane sing tiwas ing perang karo junta!
  62. +2
    10 2014 Juni
    Petrovich, memori langgeng kanggo sampeyan lan kabeh pahlawan Novorossiya sing tiba !!!!!! Aku seneng maca ... Good luck ing operasi sakteruse marang junta apik
  63. GexZloy
    -16
    10 2014 Juni
    Rusia keplok, amarga sawetara wong Ukrainia sing tiwas.
    1. P-38
      +3
      10 2014 Juni
      GexZloy, iki ora apa sing padha keplok. Kidul-wétan ora miwiti perang iki. Wong-wong mbéla hak-haké nganggo basa ibuné. Lan saka Kyiv padha bengok-bengok: "Sampeyan Ukraina, lan mulane kita bakal tresna sampeyan!"
    2. +3
      10 2014 Juni
      Ora Ukrainians, nanging Parashnikov
    3. +3
      11 2014 Juni
      , kita ora keplok, kita nangis amarga wong bodho kaya sampeyan arep perang ing Donbass! Amarga wong bodho kaya iki, wong normal mati! Ngaso ing tentrem, Petrovich, Kratoning Swarga kagungane!
  64. +3
    10 2014 Juni
    Ora becik bungah-bungah merga dikubur urip-uripan ing lemah,
    Ing tangan siji
    Apa babagan Odessa, Tenggara
    Ing sisih liyane recourse
  65. tokin1959
    0
    10 2014 Juni
    sauntara kuwi

    Ensemble Alexandrov nggawe video kanggo Poroshenko "Muscovites are jumping hopak"

    http://news.rambler.ru/25460700/comments/

    Ora ana apa-apa kanggo "Aleksanrovs" - ora sing diobong ing Odessa, utawa sing ditembak ing Kramatorsk lan Mariupol, utawa sing tiwas nalika bom ing Lugansk, dheweke mlumpat munggah lan mudhun.
  66. rus1983
    +8
    10 2014 Juni
    Nah, iki ayu !!! Gunakake dana sing kasedhiya kanthi maksimal. Good luck kanggo sampeyan wong, kurang losses!
  67. Kelevra
    0
    10 2014 Juni
    Siji-sijine kabar apik! Petualangane bakal ngrugekake Nazi lan fasis!
  68. Fanat1984
    0
    10 2014 Juni
    Peduli, wong-wong padha bungah banget yen dheweke wiwit ngubur homoseksual urip ... Wangsulan: Bab ingkang utama nalika padha pindhah kanggo mbebasake kabeh Ukraina iku kanggo mungkasi ing wektu, yen residents saka Berlin ora appreciate aliran massive anyar turis karo bedhil mesin. ing tangane... lol
  69. 0
    10 2014 Juni
    [media=http://www.youtube.com/watch?v=bHpzuvwkSgM&feature=player_detailpa
    ge]
  70. +1
    10 2014 Juni
    Laporan saka Igor Ivanovich StrelkovReview saka mundhut Junta ing 09.06.2014/XNUMX/XNUMX

    Kendaraan lan senjata lapis baja:
    - 3 Hummer;
    - 1 UAZ-469;
    Tampil lengkap..
    - 4 (8-10**) Kamaz;
    - 8 truk (miring, merek ora ditetepake);
    - 2 truk Ural (salah sijine amunisi lan bedhil anti-pesawat sing ditarik);
    - 4 (5 **) Gaz-66 (siji nganggo mortir "Vasilyok" / mortir 82mm otomatis / ing mburi);
    - 1 stasiun radio adhedhasar GAZ-66;
    - 5 howitzer D-30;
    - 1 instalasi "Carnation";
    - 3 panginstalan "Grad" (pungkasan - 09/06/2014 - Slavyansk);
    - 1** ZPU-2 (23-mm bedhil anti-pesawat kembar, Donetsk - 25/26.05.2014/XNUMX)
    - 1 (2**) bedhil anti-pesawat ZU-23-2
    - 3 mortir;
    - 1 (2**) bedhil self-propelled "Nona-S"
    - 4 tank T-64 - (Strelkov -06-06-2014)
    - 48 (66**) BBM*** (BTR/BMD) (kendaraan tempur lapis baja) (1 BTR pungkasan - 09/06/2014 - Strelkov)
    kalebu - persis: 10 (11**) kendaraan tempur infanteri

    Ing kasus iki:
    Miturut data resmi saka Prajanjian CFE (Perjanjian Angkatan Bersenjata Konvensional ing Eropa) wiwit 1 Januari 2013, Ukraina duwe 2311 tank, 3782 kendaraan tempur lapis baja (BRDM, kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja), 3101 sistem artileri, 507. pesawat tempur, 121 helikopter serang (kang 60 MI -24)

    pesawat:

    - 7 helikopter MI-8 (3 - "Mi-8" - ditembak mudhun; 4 - "Mi-8" - rusak, nanging bisa bali menyang pangkalan; episode pungkasan - Slavyansk - 05/06/2014 - rampung mati dening milisi ing bumi);
    - 6 (7) helikopter Mi-24 (Liyane 1 Mi-24, bisa uga ditembak mudhun ing Krasny Liman - 05/06/2014).
    - 1 pesawat pengintai An-30 (ditembak mudhun ing Slavyansk - 06/06/2014, 6 kru tiwas + 2 tatu);
    - 2 pesawat serangan Su-25 (utawa Su-27) (Dikonfirmasi dening I.I. Strelkov 04/06/2014 - liwat Slavyansk!!!);
    - 1 pesawat An-2 (menyang "tumpukan" - sanajan ora "rugi pertempuran");
    - 1 (?) Helikopter MI-17 (crita karo 1 ambruk - "Mi-17" - mbingungake banget)

    Utawa iki (informasi sing padha, nanging ing wangun sing beda): miturut laporan media sing luwih utawa kurang dikonfirmasi
    Perkiraan kerugian pertempuran dill ing AT (AF) yaiku:

    - 13 (telulas) helikopter tempur + 2 pesawat Su-25 + 1 pesawat pengintai An-30 (Slavyansk) (8 pesawat ditembak kanthi akurat: 5 - Mi-24, 3 - Mi-8; 4 - Mi-8 "lan 1 - "Mi-24" - rusak, nanging bisa bali menyang pangkalan (pungkasan - 05/06/2014, Strelkov); crita karo 1 - "Mi-17" banget mbingungake, MI-8 - ditembak mudhun dening Slavyansk - 29.05.2014/1/24; 1 MI-8, 2 Mi-25 lan 03 Su-06 - ditembak ing cedhak Slavyansk - 2014/2/24; 04 Mi-06 - 2014/30/06 rusak ing cedhak Slavyansk - ndeleng komentar; pesawat pengintaian - An-06 - ditembak ing Slavyansk - 2014/XNUMX/XNUMX).

    Sumber: http://vk.com/feed#/strelkov_info
  71. 0
    10 2014 Juni
    Nah, iku migunani kanggo wong baya.
  72. 0
    10 2014 Juni
    Maca komentar:
    http://censor.net.ua/news/289289/lidery_separatistov_uje_priznayut_chto_proigral
    i_io_nachshtaba_komandovaniya_suhoputnyh_voyisk
    1. 0
      11 2014 Juni
      maca sensor? Ora, kancaku, iku ora adoh saka ulcer!
  73. 0
    10 2014 Juni
    Operasi sing disiapake kanthi apik. Perencanaan, pertempuran penembak jitu, panggunaan kendaraan lapis baja, malah sing ora dimaksudake kanggo pertempuran, ditambah teknik psikologis. Inggih rampung. Yen Strelkov duwe senjata normal, mesthine bakal njupuk Kyiv. Petrovich, tentrem marang dheweke. Iki Prajurit Rusia nyata, iki ora kudu dilalekake.
  74. +3
    10 2014 Juni
    Deleng iki http://www.youtube.com/watch?v=BNrNINkSatI&list=WL&index=23
  75. argon
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan: Skandinavia
    Iki Ranger Amérika gagah, poking watara ing j.o.pe wassat

    Ora, dheweke ngusap nganggo sabun supaya bisa mlebu lan metu luwih lancar.
  76. +2
    10 2014 Juni
    Roh Rusia kuwat, karsane kuwat!!!
  77. stamat2007
    0
    10 2014 Juni
    Setuju. Yen mung ana liyane Petrovich kaya iki. Gusti mberkahi dheweke. Monumèn bakal didegaké rauh.
  78. 0
    10 2014 Juni
    Padha nandur dill ing lemah. Duwe ngubur dill kanthi teknik.
  79. 0
    10 2014 Juni
    Sepisan maneh tembung Suvorov dikonfirmasi! Padha perang ora karo nomer, nanging karo skill. Kanggo numpes rong kru penembak jitu ing tandhing, sampeyan kudu dadi master pakaryan sampeyan! Lan nambah kru peluncur granat menyang tumpukan! Sawise kabeh, ana uga, iku ora kanggo apa-apa sing wong nyekeli gegaman ing tangan! Inggih rampung!
  80. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan: Veles75
    Sakcepete ukrovoyaks bakal mlaku kaya iki saka milisi ngguyu


    Iki minangka anggota NATO, kartrid wis entek, kita kudu njaluk NZ saka bokong!
    Dheweke bakal mulang militèr Ukraina carane perang kanthi bener!
  81. +4
    10 2014 Juni
    Mantap lanang!!! apik Memori langgeng kanggo Petrovich!
  82. 0
    10 2014 Juni
    Taktik sabotase perang gerilya, lan ana kerugian sing luwih sithik, lan nggawe medeni. warga Donetsk, apik luck kanggo sampeyan.
  83. SNS
    SNS
    0
    11 2014 Juni
    PETROVICH HERO!!!! Ayo ora lali kapan wae !!!
  84. 0
    11 2014 Juni
    nindakake proyek apik, uga rampung wong, dill wis sowed apik prajurit
  85. 0
    11 2014 Juni
    Kabeh iki pirembagan bab conscripts kang komisaris Bandera kanggo njupuk wis kesel. Saben uwong kudu mutusake dhewe: Apa sampeyan fasis utawa ora! Algojo kanggo wong sing ora duwe pertahanan utawa kanggo bebener wis siyap mati. Lan yen sampeyan milih, banjur tampa nasibe minangka wong lanang: eksekusi dening anggota Bandera utawa dikubur urip dening Petrovich!
    Inggih, iku luwih apik, mesthi, kanggo spank banderlog, lan menyang Strelkov karo comrades lan gaman ...
  86. Volland
    +1
    11 2014 Juni
    Kamulyan kanggo kabeh sing melu ana......kita ora bisa dikalahake dening SLAVS.
  87. yacht
    +2
    11 2014 Juni
    Para jingoists sing dihormati, penulis artikel kasebut kanthi terang-terangan ngece sampeyan, lan sampeyan nyanyi pujian kanggo dheweke lan menehi pro?!
    Nah, sampeyan durung weruh lan ora ngerti apa IMR lan apa sing bisa ditindakake, mula aja kesed, goleki ing Internet ... akeh sing bakal jelas. Katon yen kaluwihan diwenehake dening bocah-bocah sekolah sing lagi wae istirahat saka penembake komputer ... Ya, kepiye milisi, nyanyi lan nari, nyerbu posisi benteng ... apa ora lucu dhewe?
    Lan iki kepiye kedadeyane:
    Ing tanggal 9 Juni, perusahaan Kramatorsk, sing didhukung dening rong kendaraan teknik, nyerang pos papriksan antarane Kramatorsk lan Slavyansk lan nyebabake karusakan abot ing mungsuh. Pos papriksan dhewe ora dicekel amarga baterei artileri nyiyapake layar tembak artileri saka Karachun lan kelompok serangan milisi dipeksa mundur.
    Strelkov njlentrehake yen sajrone perang, milisi ngrusak rong sarang senapan mesin, posisi AGS lan ngalahake rong operator personel lapis baja. Miturut Strelkov, mungsuh ngalami kerugian serius ing medan perang: 17-20 tiwas lan tatu parah.
    Aku ngutip tembung Strelkov sing tepat saka laporan video - yen sampeyan kasengsem, telusuri Internet.
    Nalika padha ngomong, aran prabédan.
    Wong-wong pancene mati ing perang, lan sampeyan ngajeni antics saka penulis artikel iki. isin sampeyan?
  88. 0
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Iki aku ngerti - wingi padha mbanting GRAD, dina iki padha ngubur saperangan Welasan Garda Nasional ... Wong-wong mau padha kerja!

    Iku mung "Petrovich" nuwun.

    Mungkin iki wektu kanggo pindhah menyang junta?
  89. BelPartizan
    -1
    11 2014 Juni
    Apa sampeyan ora mikir yen ngubur wong urip ing lemah bakal kaya fasis iki? Lan aku ora ngerti komentar saka panyengkuyung sampeyan. Mesthi ana MANUNGSA sanajan marang mungsuh. Peluru ing bathuk mungsuh, mesthi, ngubur dheweke urip ora manungsa. Utawa banjur copot salib Ortodoks lan aja nganggo ...
  90. Elena Urzhumova
    0
    11 2014 Juni
    Apik banget guys! Kita seneng banget karo musik! Aku mung mesakake Petrovich. Kenangan abadi kanggo dheweke....
  91. fagimich
    +1
    11 2014 Juni
    Miturut pendapatku, ana pesenan Suvorov Kutuzov lan Nakhimov ing Rusia saiki
  92. +1
    11 2014 Juni
    Lan roti panggang lan slogan - "Kanggo Petrovich!"
  93. dastyst
    0
    12 2014 Juni
    Apa tegese pasukan khusus DPR? Apa ora kanca kita sing nindakake sing paling apik? sanajan ora resmi)
  94. 0
    12 2014 Juni
    Wis ngono, cah!!! apik
  95. pengembara
    0
    12 2014 Juni
    ---------- lagu!!!!!!
  96. +1
    12 2014 Juni
    Aku njabat ing IMR iki. Bungah padha ngladeni sabab kang adil. Padha digawe, minangka adoh aku ngerti, ing Kramatorsk. Kamulyan lan memori langgeng kanggo Petrovich! prajurit
  97. +1
    13 2014 Juni
    Padha njupuk saka gunung kapur. Sedulurku kepeksa pindhah menyang pinggiran kutha karo Belenka. Kita bisa ngomong ing telpon. Tembakane meh nduwur sirah. Kita nyoba kanggo njupuk nieces kanggo Crimea, nanging ukroseki ora nglilani kita liwat. Babagan koridor kamanungsan - kabeh iku goroh! Padha tenan njupuk ing Stankostroi. Dheweke durung bisa njupuk bocah-bocah dadi pengungsi. Kakangku kandha yen senjata ora cukup. Nanging, malah saiki ana cukup wong sing kanggo Kyiv. Punika ingkang kita temokaken. Nyuwun pangapunten bilih kebingungan, gugup kula tambah parah.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"