Telung tank T-64 saka pasukan keamanan Ukraina dicekel ing cedhak Luhansk

199
Ing jaringan sosial, ana pesen saka wakil milisi Republik Rakyat Luhansk babagan kamenangan liyane ing pinggiran kutha Luhansk, cathetan. peacekeeper.ru. Miturut milisi, pasukan keamanan Ukraina mundur, ninggalake peralatan abot lan senjata ing lokasi tabrakan. Utamane, pasukan pertahanan diri Luhansk nyekel telu tank T-64.

Rincian lan data liyane babagan wong sing tiwas lan tatu ora dilaporake. Kajaba iku, durung ana komentar resmi saka militer Ukraina.

"Musim semi Rusia" kacarita bab kekejeman sabanjure pasukan keamanan Ukrainia marang warga sipil. Miturut kepala Republik Rakyat Lugansk, Valery Bolotov, prosesi panguburan ditembak ing cedhak kutha Kremennaya.

"Cedhak kutha Kremennaya, tentara bayaran fasis nembak prosesi panguburan," ujare marang wartawan ing Luhansk. "Jumlah korban wis ditemtokake."

"Kita bisa ndeleng kanthi jelas manawa dudu manungsa iki ora ana sing suci. Dheweke ora preduli apa lan kapan kudu nembak warga sipil. Sampeyan ora bisa percaya siji tembung saka panguwasa Ukraina, "tambah Bolotov.

Miturut dheweke, "kabeh bisa ditindakake kanggo njamin keamanan fisik lan pangan warga republik kasebut."

  • http://www.liveinternet.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

199 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 24
    10 2014 Juni
    Kabeh kerugian wis diramalake dening ahli strategi dill .... dheweke wis ngaktifake maneh T-72 lan dikirim menyang sisih kidul-wétan.
    1. + 77
      10 2014 Juni
      Dadi tank teka ing wektu kanggo Strelkov! SchA bakal kentut blaze ing dill!

      Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

      Wong lanang, mesthine, wis rampung - sampeyan ora kuwatir dhewe - ora ana sing bakal kuwatir babagan sampeyan.
      1. WKS
        + 13
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

        Paling kamungkinan salah. Sing utama yaiku bisa didandani.
        1. Konsmo
          + 58
          10 2014 Juni
          Apa wong Rusia saka 3 tank 2 ora bisa diklumpukake?
          Ya, iki ora bisa.
          Where kanggo aplikasi iku prakara liyane. Aja lelungan ngliwati lapangan. Ya, lan nalika turntables mabur, luwih apik kanggo ndhelikake. Kene ana mortir 50. Konsentrasi ing saubengé bukit (kaya ana) lan kerja nganti 10 menit ing wektu sing padha. Mung kamulyan kanggo pahlawan lan soles bakal tetep.
          1. + 17
            10 2014 Juni
            Dheweke kudu nyekel "Titik" lan ing Karachun !!! Bakal ana masalah sing luwih sithik ...
            1. Escander_84
              + 11
              10 2014 Juni
              Saka "Poin" sing dill, aku bakal ati-ati supaya ora njupuk !!! Dheweke kuna, kaya mammoth, lan umur simpan bahan bakar roket ora ngluwihi 10 taun. (Aku bisa uga salah, aku njaluk pro kanggo mbenerake yen ana)
              1. +2
                11 2014 Juni
                aja lali babagan pemeriksaan lan pencegahan reguler, uga aturan panyimpenan
                1. Anti Brim
                  +3
                  11 2014 Juni
                  Kutipan saka alauda1038
                  aja lali babagan pemeriksaan lan pencegahan reguler, uga aturan panyimpenan

                  og padha dicenthang lan disimpen)) padha latihan ana piye wae supaya padha diwenehi 5 babak cartridges, lan sampeyan ngomong bab sistem rudal) ora ana sing mriksa apa-apa ana. sijine ing kothak lan lali aman
            2. igvladfil
              +7
              11 2014 Juni
              Ya, iku wektu kanggo Rusia kanggo medeni "Banderites" inflict ing akumulasi kendaraan lapis baja lan senjata liyane saka junta, inflict serangan pinpoint Ya, gencatan senjata wis teka, lan wétan Ukraina bakal aran support.
          2. + 75
            10 2014 Juni
            Rusian 3 tank bakal ngumpul papat lan siji bedhil anti-pesawat!))))
            1. Komentar wis dibusak.
            2. Escander_84
              + 20
              10 2014 Juni
              Sampeyan uga bisa nggunakake helikopter, sing utama nalika ngrakit yaiku ngolah kanthi ati-ati nganggo file !!! wassat
            3. Syur
              0
              11 2014 Juni
              Oh lan sepur waja.
            4. +4
              11 2014 Juni
              Kutipan saka maxxdesign
              Rusian 3 tank bakal ngumpul papat lan siji bedhil anti-pesawat!))))

              Isih ana suku cadang kanggo stroller bayi :)
            5. 0
              12 2014 Juni
              Lan yen dheweke ngolah nganggo palu lan pahat, banjur kabeh 5 prajurit
          3. + 13
            10 2014 Juni
            Apa wong Rusia saka 3 tank 2 ora bisa diklumpukake?
            Apa sampeyan. Pengrajin Rusia sing normal bakal nglumpukake telu saka telu sing rusak + cukup kanggo spare parts liyane.
            Where kanggo aplikasi iku prakara liyane.
            Ya, jarak tembak nganti 10 km lan kaliber 115 mm isih luwih apik tinimbang bedhil mesin. Ya, lan "ekstra" telung batang, luwih apik tinimbang sepasang HON. Saiki sampeyan bisa nindakake geni sing luwih gedhe ing siji arah. Utawa ngalahake kanthi kapisah ing sawetara panggonan.
            1. + 16
              10 2014 Juni
              Kutipan saka abracadabre
              Ya, jarak tembak nganti 10 km lan kaliber 115 mm isih luwih apik tinimbang bedhil mesin. Ya, lan "ekstra" telung batang, luwih apik tinimbang sepasang HON.

              Ya, Valery, ora ana trunks ekstra. Nanging saben "batang" duwe ciri dhewe ...

              - Aja lali yen 10 km. iki sawetara maksimum kanggo diperlokaké saka tank saka posisi tembak ditutup nggunakake tingkat sisih lan indikator azimuth. Ora saben wong bisa nindakake.
              - Tank bedhil sing smoothbore, kang tegese sawur ing 10 km wis prayoga.
              - T-64 wis 125mm, ora 115mm.
              1. + 12
                10 2014 Juni
                Iku gumantung ing modifikasi, 115mm pisanan wis prajurit
                1. +6
                  10 2014 Juni
                  Kutipan: T80UM1
                  pisanan 115mm wis

                  Halo jenengan.
                  hi
                  Ya, 2A21.
                  Dheweke dilebokake ing obyek 432 (malah ing obyek eksperimen 167ZH).
                  Iku jenis kuno ...
                  Apa padha dilestarekake?

                  434A2 wis ana ing 26 (lan banjur 2A46), lan padha wis 125mm.
                  1. +1
                    11 2014 Juni
                    Quote: Aleks TV
                    434A2 wis ana ing 26
                    Minangka adoh aku bisa ndeleng babad, padha duwe ob447 ...
                2. 0
                  11 2014 Juni
                  115 mm ora ana maneh ing bagean.
              2. +1
                11 2014 Juni
                Aja lali babagan amunisi.
            2. + 63
              10 2014 Juni
              Kutipan saka abracadabre
              Ya, jarak tembak nganti 10 km lan kaliber 115 mm isih luwih apik tinimbang bedhil mesin.


              Gambar nuduhake tank T-64A. Aku njlentrehake: tank iki bersenjata karo bedhil smoothbore 125 mm.
              Plus senapan mesin PKT 7,62 mm. Ditambah senapan mesin 12,7 mm ing turret. Senapan mesin ing turret apik kanggo njupuk target udara sing mabur sithik, kayata "helikopter".
              Tank kasebut gampang dioperasi lan ora bersahaja. Sampeyan bisa ngajar gunner sajrone sawetara dina.

              Yen wong saka milisi maca aku, elinga:
              1. Nalika nembak proyektil fragmentasi kumulatif ing obyek kanthi anti-peluru, waja anti-fragmentasi (operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri, kendaraan tempur infanteri, bedhil self-propelled, lan liya-liyane), mungsuh ora duwe kesempatan. logam kethokan;
              2. Yen sampeyan pengin nangkep obyek wojo, njupuk karo projectile fragmentasi dhuwur-mbledhos, karo sekring disetel kanggo tumindak telat.
              Aku nawakake kabeh sing maca eksperimen ing omah. Nyelehake panci ing sirah supaya pinggiran nutupi kuping lan tunyuk nganggo sendok. Sampeyan bakal ngerti apa sing ditulis ing paragraf kapindho.
              SUKSES KARO KOWE, DEAR KAMI! apik
              1. + 10
                10 2014 Juni
                Ing jaringan sosial, ana pesen saka wakil milisi Republik Rakyat Luhansk babagan kamenangan liyane ing pinggiran kutha Lugansk,

                Lugansk pindhah menyang Kiev.
              2. terapis
                + 11
                11 2014 Juni
                Tank-tank iki butuh akeh tembakan. Kirimake kanthi cepet, saka ngendi wae. Lan nambahake kaosin ing menara kanggo keramik, kaya tanker ing Suriah.
              3. terapis
                0
                11 2014 Juni
                Tank-tank iki butuh akeh tembakan. Kirimake kanthi cepet, saka ngendi wae. Lan nambahake kaosin ing menara kanggo keramik, kaya tanker ing Suriah.
                1. +3
                  12 2014 Juni
                  Bakal ana tembakan - ing Donetsk, pabrik Tochmash, siji-sijine pabrik ing Ukria, ing ngendi, sawise USSR, produksi bedhil tank 125 mm diluncurake. Ing mratelakake panemume, ana uga produksi amunisi ing kono, saka "jarak" ageng ...
              4. +6
                11 2014 Juni
                Aku setuju karo kabeh. Nanging kasunyatan sing dheweke unpretentious banget. Tank iku angel.
              5. 0
                12 2014 Juni
                efek wis katebak! Nanging! luwih angel!
              6. +1
                12 2014 Juni
                Kutipan: SOkol777
                Yen ana wong saka milisi maca aku, elinga: ....


                + lan kaya sing ditulis ing siji buku - tembak nganti target ganti wujud! ngguyu

                Inggih wong lanang! Mung wingi ana guyon babagan bedhil mesin lan tank.
            3. +1
              11 2014 Juni
              Kanggo mbukak kunci Slavyansk, tank ora cocok banget. Ing kene kita butuh peralatan kanthi jarak sing luwih gedhe (udakara 30 km) lan luwih kuat, kayata sistem Uragan, kanggo Angkatan Laut - Tenang.
            4. +7
              12 2014 Juni
              Kutipan saka abracadabre
              Apa sampeyan. Pengrajin Rusia sing normal bakal nglumpukake telu saka telu sing rusak + cukup kanggo spare parts liyane.

              Apa sampeyan ngomong babagan "suku cadang ekstra" sing kondhang kadhangkala isih ana sawise ndandani peralatan lan mekanisme? eseman

              Kutipan saka webest.net
              Nek kene repot-repot ndandani peralatan rumah tangga... Ceret listrike bapakku rusak. Plastik kasebut, kanthi tombol. Ana sing kobong ing kono. Rama lungguh ing meja pawon, dibongkar ceret, nindakake kabeh kanggo dangu, lan wareg, diklumpukake. Spare part tetep - kabel logam dawane 20 sentimeter, elastis, mbengkongaken ing setengah bunderan, jampel ing ends (karo kabeh iki, ketel nguripake lan godhok banyu). Bapak mbengkongaken, ngelus-elus, ceret dipisah-pisah maneh, banjur dipasang.

              Aku sijine nang endi wae, iku ora pas ngendi wae. Dikumpulake maneh - ketel dianggo. Nanging spare part tetep! Dibongkar maneh. Lan ing wayah sore kabeh, lungguh meneng, puffing lan ora ngomong apa-apa marang sapa wae. Sawise 3 jam "karya", dheweke ngipat-ipati, sijine ceret karo spare parts ing tas lan nyeret kanggo bisa karo listrik ing wayah esuk - kaya sing bakal ngerti.

              Ing pungkasan dina, tukang listrik nyerah. Nggawa, padha ngomong, kanggo layanan urip, kanggo ndandani, ana sampeyan bisa nemokake piranti kuwi. Batya isin ngakoni marang ibune yen dheweke ora bisa ndandani ketel dhewe (aku bakal ngomong yen tangane Batya wis emas), kanthi meneng arep nyoba maneh. Aku dismantled iku, glethakaken metu spare parts ing meja, lenggah stupidly looking ing wong. Ibune mlaku-mlaku ing cedhak, ngomong karo dheweke: saiki, kepiye kerjane, lan sawise obrolan iki, dheweke teka ing meja, njupuk "suku cadang" lan wiwit nglebokake menyang bra. Takon bapakku: nang endi sampeyan nemokake balung saka kotang? Aku wis nggoleki dheweke rong dina - dheweke ilang tanpa tilak, nanging aku kelingan, aku sijine ing meja.

              PS Bapak bengok-bengok kaya kethok. ;)
            5. 0
              16 2014 Juni
              Kutipan saka abracadabre
              nganti 10 km

              sing dadi .............. nanging nyebar edan .... lan amunisi ora cukup.
          4. Komentar wis dibusak.
          5. 77 bob 1973
            +1
            11 2014 Juni
            Dadi dills ora numpak, ngadeg ing checkpoints, tank apik kode akeh lan ndhisiki, nanging ing kahanan kaya mengkono iku "dudu sumber banyu", sampeyan isih kudu golek tanker kanggo iku!
          6. 0
            12 2014 Juni
            Kutipan saka Konsmo
            Ing ngisor iki ana kira-kira 50 mortir. Konsentrasi ing saubengé bukit (kaya sing ana) lan kerja nganti 10 menit ing wektu sing padha. Mung kamulyan kanggo pahlawan lan soles bakal tetep.

            Sing mesthi!
            Lan uga wektu kanggo mriksa tambang sing dipandu kanggo mortir KM-8 ing dill, iku.
            Tanks dibutuhake nalika ana mburi lan technical lengkap, lan, tanpa amunisi lan bahan bakar - tumpukan wesi.
          7. 0
            16 2014 Juni
            Kutipan saka Konsmo
            Mung kamulyan kanggo pahlawan lan soles bakal tetep.


            Ora ........ wong sing ora duwe omah iki wis sinau ngubur lemah ...... senajan .... x ngerti apa sing ana ing sirahe.
        2. +4
          10 2014 Juni
          paling kamungkinan clempung lan malfunctions suntingan liyane unfastened
          milisi duwe basis repair kanggo sing
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +9
          10 2014 Juni
          Ya, apa sing sampeyan omongake sadurunge bazarilis, banjur sampeyan pura-pura nyerang lan jinis dill perang banget, nanging pasukan milisi sing unggul menang, lan Ukrainia, sawise entuk kothak godhok telung liter moonshine. , mundur, nanging tank ora miwiti, padha kudu numpes wong. mbuwang kentang bosok
          1. +1
            11 2014 Juni
            Iku misale jek sing penulis teka sabisa kanggo pitakonan kobong: carane padha ngatur kanggo dijupuk tanpa shooting lan losses?
          2. 0
            16 2014 Juni
            Inggih, kula wassat Aku ora mati ketawa..
        5. + 10
          11 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Paling kamungkinan salah. Sing utama yaiku bisa didandani.

          Yen monumèn wis digawa munggah, ana kemungkinan tank iki isih bakal perang! prajurit
          1. Syur
            +3
            11 2014 Juni
            Iki minangka monumen kanggo Amerika lan Jerman liyane, lan dadi cadangan!
        6. Syur
          0
          11 2014 Juni
          Ya, paling ora dig in aman kanggo rapat lan iku
        7. +4
          11 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Kutipan saka Gxash
          Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

          Paling kamungkinan salah. Sing utama yaiku bisa didandani.


          Padha nggawa IS-3, T-34 ing Victory Parade mbalek everyone, lan banjur T-64. Wis karo iku salah, minangka karo Vaz-2106 bakal sijine menyang operasi sepisan utawa kaping pindho.
      2. +5
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Dadi tank teka ing wektu kanggo Strelkov!

        Nanging, apa tank iki ora "kertas"? Sawise kabeh, ana laporan ing pungkasan April utawa awal Mei babagan panangkepan paling ora rong T-64 ing wilayah Luhansk, nanging luwih anyar, dhaptar piala sing direbut dening milisi. sak confrontation iki diterbitake - T- 64 ora kadhaptar ana.
      3. +7
        10 2014 Juni
        siswa 12423 EN  5 Juni 2014 16:04 | Tank T-64 nyedhaki Slavyansk
        "Ukroarmiya ora bakal nggunakake tank T-64 kanggo nyerang"
        Apa gunane? Mungkin dheweke pengin menehi BMD

        Amazingly, aku bener.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

        Dheweke bakal duwe penerbangan liyane ....
    2. +9
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: vsoltan
      Kabeh kerugian wis diramal dening ahli strategi dill

      Mundhut peralatan - ya, wesi isih akeh wiwit jaman serikat. Nanging masalahe wong, ora kabeh wong kepengin perang karo awake dhewe sanajan kanggo dhuwit. lan tank ora mesin otomatis - Aku njupuk ing tangan lan mlayu, Aku kudu sinau kanggo!hi
    3. + 43
      10 2014 Juni
      Wingi, kira-kira jam 15:00, 20 milisi nyopir menyang wilayah pabrik Topaz lan ngrebut peralatan. Aku krungu sawetara bedhil, paling kamungkinan ing udhara.

      Milisi ing Donetsk ngrebut 7 sistem perang elektronik Mandat-B1E

      Kompleks gangguan kanggo komunikasi radio "Mandat-B1E"
      Komplek interferensi komunikasi radio Mandat-B1E minangka sistem otomatis kanggo ngumpulake, ngolah informasi babagan sumber emisi radio lan nyetel interferensi radio ing area tanggung jawab.

      Komplek Mandat-B1E dirancang kanggo nyuda saluran komunikasi terrestrial kanthi frekuensi operasi tetep saka jinis modulasi apa wae lan kanthi frekuensi hopping ing pita HF lan VHF kanthi nyetel frekuensi lan wektu sing ditargetake, uga interferensi barrage.

      Komplek interferensi minangka alat modern sing efektif sing ngidini ngrampungake masalah pengintaian radio lan perang elektronik. Ing wilayah sing dikontrol, ing kabeh jangkoan frekuensi, penekanan efektif simultan nganti 80 jalur komunikasi radio kanthi pita frekuensi utawa nganti 6 jaringan kanthi pita frekuensi kasedhiya ing zona 60 km ing ambane lan 90 km ing sisih ngarep. .

      Komposisi lengkap kompleks Mandat-B1E kalebu rong pos lan stasiun pengintaian. Komplek kasebut kalebu:
      a) R-330 RD - stasiun pengintaian otomatis kanggo HF, band VHF - 1 pc.;
      b) R-330 KV1 - stasiun jamming HF otomatis - 2 pcs.;
      c) R-330 UV1 - stasiun jamming VHF1 otomatis - 2 pcs.;
      d) R-330 UV2 - stasiun jamming otomatis VHF2 - 2 pcs.

      Peralatan saben stasiun komplek dumunung ing KUNG khusus sing dipasang ing sasis kendaraan off-road KRAZ. Kendaraan lapis baja lan KUNG digunakake kanggo stasiun jamming VHF. Reservasi menehi pangayoman kanggo personel lan peralatan saka peluru lan shrapnel karusakan.

      Kabeh komponen komplek dilengkapi sistem AC, pemanasan lan ventilasi, sing nyedhiyakake kondisi operasi normal kanggo operator lan peralatan ing zona iklim apa wae ing suhu sekitar saka minus 50 ° C nganti plus 50 ° C lan kecepatan angin nganti 30 ° C. m/s.
      1. + 17
        10 2014 Juni
        Spesialis dibutuhake kanggo peralatan kasebut, uga kanggo tank ...
        1. + 34
          10 2014 Juni
          Mungkin tokoh-tokoh iki wis katon, nanging kanggo sing durung weruh aku bakal nerbitake:

          Saiki, data babagan kerugian para penghukum lan pasukan sing setya marang junta wis dikonfirmasi: (kalebu perang ing LPR)

          1. Personil Infanteri:
          Luwih saka 1200+ tiwas, tiwas amarga tatu, tatu parah lan dicekel:
          600+ "prajurit" Garda Nasional lan "sektor tengen";
          200+ mercenaries metu (battalion khusus Kolomoisky "Dnepr", "Donbass", "Azov"), kalebu. komandhan Demidenko lan Bereza;
          228+ personel militer saka 95th, 25th, 89th airmobile brigade, 51st OMSB, 53rd OMSB, VV-shnikov lan bagean liya saka Angkatan Bersenjata Ukraina;
          32+ karyawan saka macem-macem pasukan khusus saka Kamentrian Dalam Negeri Ukraina;
          40+ karyawan SBU Ukraina (Sumy "Alpha" rampung numpes, Kiev, Poltava, Ternopil, Ivano-Frankivsk, Lviv, Vinnitsa, Rivne, Zhytomyr "Alpha" nandhang losses abot, etc.);
          25 perwira CIA (13 tiwas, 12 tatu banget);
          70+ mercenaries: PMC "ASBS Othago" ilang - 8 wong (sniper), PMC "Greystone", "Hello Trust", "Academi" - 64 wong;
          50+ karyawan lan pejuang MBG saka layanan tapel wates;

          2. Kendaraan lapis baja:
          - 3x Hummer;
          - 30x BTR-70 / BTR-80;
          - 14x BMP-2 / BMP-1;
          - 10x BMD-2 / BMD-1;
          - 2x BRDM-2;
          - 2x bedhil poto-propelled 2S3 "Acacia" (bisa 1 2S1 lan 1 2S3);
          - 3x T-64BV;
          - 2x T-72;
          - 22x kendaraan (6x KAMAZ, 6x GAZ-66, 5x Ural, 1x UAZ-469, 4x dibusak)
          - 1x 2B9 Kembang jagung;
          - 4x D-30/74 howitzer;
          - 5x120mm mortir;
          - 3x23mm ZU-23/2;

          Kajaba iku, udakara 36 operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri, kendaraan tempur infanteri lan tank dibuwang. Njupuk kauntungan saka kaunggulan numerik ageng, Ukrainians nyeret kendaraan wojo wrecked ing kabel menyang lokasi.

          3. Peralatan penerbangan:
          Brigade penerbangan taktis kaping 299 ing pertempuran kanggo Donetsk tanggal 26 Mei kalah:
          - 1 Mi-8MT/Mi-17
          - 1 Mi-24VP.
          Mi-8/17 dirusak ing landasan pacu saka RPG, Mi-24VP ditembak mudhun saka MANPADS (kru mati).

          Brigade Penerbangan Angkatan Darat 16
          - 3 Mi-8MT/Mi-17
          - 3 Mi-24s (kabeh 02 Mei)

          Brigade Penerbangan Angkatan Darat 51 saka Garda Nasional
          - 1 Mi-8MT (29 Mei)
          bisa mati liyane 1 Mi-8MT (29 Mei, dijupuk mudhun sak takeoff utawa malfunction technical http://gleb-gusakov.livejournal.com/264297.html) kru mati.
          - 7x Mi-24;
          - 6x Mi-8MT / Mi-17;
          - 3x Su-25 (bisa uga ditembak mudhun 2x Su-25 liyane);
          - 1x An-30B (saka 7 kru, 5 tiwas)
          - 2x UAV;
          1. +3
            10 2014 Juni
            Lord of the Sith, mesthine, aku ngerti lan setuju yen perlu kanggo ngunggahake lan njaga morale, TAPI tulung marang aku ing ngisor iki - sapa lan carane nglumpukake lan sistematis data sing diwenehake babagan kerugian tentara sing metu ing kahanan sing ana. saka gilingan daging getih lan kurang komunikasi antarane milisi
            1. + 12
              10 2014 Juni
              Aku ngerti "Vladyka", dheweke kerja ing "relokasi" ing departemen kapindho Distrik Militer Kidul. keprungu
              Cho jalmo ameristanskie lungguh kringet! nglirik
            2. +7
              10 2014 Juni
              Kutipan saka flex
              Lord of the Sith, mesthine, aku ngerti lan setuju yen perlu kanggo ngunggahake lan njaga morale, TAPI tulung marang aku ing ngisor iki - sapa lan carane nglumpukake lan sistematis data sing diwenehake babagan kerugian tentara sing metu ing kahanan sing ana. saka gilingan daging getih lan kurang komunikasi antarane milisi

              Aku ora duwe idea slightest ngendi "Gusti" njupuk informasi, nanging nganti saiki aku (sanajan aku tindakake publikasi) durung ketemu luwih saka siji "jamb"!
              Khusus kanggo "Vladyka": Sampeyan bakal ngenalake kolom sing kapisah! Ato ora cukup informasi sing bener lan pas wektune! Lan nggoleki cathetan sampeyan yaiku wasir !!! hi
          2. -16
            10 2014 Juni
            Lord of the Sith, mesthine, aku ngerti lan setuju yen perlu kanggo ngunggahake lan njaga morale, TAPI tulung marang aku ing ngisor iki - sapa lan carane nglumpukake lan sistematis data sing diwenehake babagan kerugian tentara sing metu ing kahanan sing ana. saka gilingan daging getih lan kurang komunikasi antarane milisi
          3. Kapitalis
            -15
            10 2014 Juni
            ya .... badai salju nggawa.)) Lha, kok ora 100 ewu wong lan 500 tank kerugian? amarga muni ayu! ing mratelakake panemume, malah dreamers paling wangkal lan dibenturi watu kene wis dawa mandhek kanggo pracaya dhaptar iki.

            yen ing kasunyatan, mesthine katon kaya iki:
            kerugian tenaga kerja - maksimal 300 wong kabeh unit.. kabeh lokal.. ora ana karyawan CIA lan PMC, mandheg nulis omong kosong iki. ora ana obrolan sing dicegat? ora ana wong siji sing kejiret ing foto-video? iku ora kelakon.

            teknologi lemah
            babagan bedhil self-propelled Akatsiya -100% omong kosong) - ora siji ...
            ing tank - 1-2 bisa rusak .. ana ora diantemi amarga padha meh ora melu ing operasi.

            BTR \ BMP - total, 30 potongan sing akurat kenek lan dijupuk .. nanging ora luwih
            BMD-BRDM - rolas liyane lan setengah .. biasane dijupuk
            mortir, bedhil, ZSU - rolas lan setengah ..

            penerbangan.
            6-7 Mi-24 - mbokmenawa isih rusak banget 5
            4 Mi-8
            1 An-30

            su-25s ora kesasar, cukup kanggo nuthuk wis.. mbok menawa 1-2 lembar rusak.
            1. +2
              11 2014 Juni
              Kutipan saka kapitalis
              ing tank - 1-2 bisa rusak .. ana ora diantemi amarga padha meh ora melu ing operasi.

              Lan tumit barang-barang cilik sing kobong ing pit ing wiwitan perang? Kelalen ?
            2. 0
              12 2014 Juni
              Kutipan saka kapitalis
              apa - padha mateni 100 tentara bayaran lan ora ana mayit siji ???

              Bau cadaverous saka Gunung Karachun, kanthi angin sing cocog, bakal cepet ngresiki otak lan bali menyang kasunyatan ...

              Teka lan duwe rasa.
        2. +3
          10 2014 Juni
          Aku rumangsa ahli wis ana.
      2. + 11
        10 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Milisi ing Donetsk ngrebut 7 sistem perang elektronik Mandat-B1E

        Iki warta apik! Paling anyar, aku mikir babagan "frekuensi radio". Pesen ing ngisor iki minangka kesempatan: 1. Sajrone serangan ing detasemen tapel wates "kondhang", komando kasebut aktif "makarya" ing udara; njaluk bantuan , nglaporake kahanan operasional lan nampa jaminan sing mbantu 2. Rembugan antarane pilot lan controller pesawat adhedhasar lemah ing Lugansk. 3.Mesthi wae ana pacelathon radio antarane SBU lan "kolom kelima" ing DPR lan LPR. Mula aku mikir becike Resistance bisa "akuisisi" penemu arah radio lan generator interferensi radio. Tegese, " galur" insinyur elektronik lokal kanggo nggarap sawetara radio sing dijupuk. Lan iki warta kaya ngono! Saiki aku bakal ngenteni pesen manawa sistem pertahanan udara Osa-AKM ora sengaja ditemokake ing sawetara gudang panyimpenan sing ditinggalake ing kothak sing adoh.
      3. +1
        10 2014 Juni
        Coba ndharat drone kaya ngono ... Eh ...
      4. +2
        10 2014 Juni
        Inggih, tryndets saiki banderlogs, padha bakal ditinggal tanpa kuping ... Kita duwe kabeh, nanging supaya aku ora ngelingi numpes titik tembak sing wis hammering karo kaliber gedhe kanggo rong sasi ... Aku ora ngerti apa-apa ing pembantaian iki ... Aku nggunakake tank kanggo howitzers saka pikiran akeh ora perlu utawa ora ana sing ana ing tentara ing sisih kidul-wétan .. (??)
    4. + 80
      10 2014 Juni
      Loro Tatar, lan apa beda nasib!
      1. WKS
        + 25
        10 2014 Juni
        Saking pangertosan kula, dudu Tatar sisih tengen, nanging bajingan lan Kenya kobongan.
        1. +4
          10 2014 Juni
          luwih elek ... mung nonhuman
        2. Syur
          +1
          11 2014 Juni
          Dheweke nempelake tangan cilik kaya mabur ing ngarepe gamble seger.
      2. + 13
        10 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Loro Tatar, lan apa beda nasib!

        Sing bener - Tatar! nglirik
      3. +5
        10 2014 Juni
        Sing bener - loro Tatar, ora loro Rusia.
        1. +6
          10 2014 Juni
          Ya, Amet Khan Sultan luwih Rusian tinimbang sawetara "cheers-patriots".
      4. +3
        10 2014 Juni
        Ing sisih tengen ana pilot gedhe lan patriot Tanah Air, wong sing dieling-eling lan bangga dening Angkatan Udara lan kabeh pilot test Rusia, lan ing sisih tengen ora Tatar, nanging "salah pangerten" saka wong Tatar. saka Crimea!
      5. 0
        11 2014 Juni
        Quote: Gusti saka Sith
        Loro Tatar, lan apa beda nasib!
        ....
        ... Amet Khan dudu wong Tatar .... Kajaba manawa dheweke dudu Yahudi .... Kanggo wong Yahudi, warga negara ditemtokake dening ibune, kanggo wong liya dening bapakne .... Amet Khan's bapake wong Dagestan !!!! hi
    5. 0
      10 2014 Juni
      Padha ora duwe t72s, ana t62s sing wis ngeculaké emas ing pamindhahan, liyane iku saperangan ewu set Rusty saka kethokan.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Nanging carane kanggo gati pesen "... T-84 Oplot" - padha duwe pangarep-arep banget dhuwur iku. Iki minangka pangembangan tank pisanan rampung Ukrainia, kendaraan nampa tandha dhuwur, kalebu saka ahli manca. Bobot saka Oplot punika 48 ton, tank kacepetan nganti 70 km saben jam, bersenjata karo 125 mm smoothbore gun, 12,7 mm anti-pesawat machine gun lan 7,62 mm coaxial machine gun.
        1. 0
          12 2014 Juni
          Kutipan saka: bytkeev
          nanging carane nganggep pesen "... T-84 Oplot"

          Aku ora ngerti kenapa komentar sampeyan ditolak ...
          Nanging nyatane, iku worth kang lagi nyimak sing "Oplotov" tentara Ukraina "sukses" kanggo tuku AJ 10 bêsik!

          Dadi "tank armada" iki mbenerake pangarep-arep ...
      2. +2
        10 2014 Juni
        Kutipan saka tilovaykrisa
        Padha ora duwe t72s, ana t62s sing wis ngeculaké emas ing pamindhahan, liyane iku saperangan ewu set Rusty saka kethokan.


        Ngapa ora? Ana, padha, Nanging, aktif didol kabeh 23 taun "kamardikan", nanging, ketoke, soko tetep.
    6. 0
      10 2014 Juni
      Ora mung dill-servile, nanging uga nduweni, padha uga wanted kanggo numpes tank, nanging nindakaken karo tangan salah lan padha ora Care sing wong mati.
    7. + 11
      10 2014 Juni
      Kolega Igor Ivanovich - penghibur gedhe! Mangkene carane dheweke nulis babagan awake dhewe:

      "Kadhangkala sampeyan isin ing ngarepe dhewe - iki akeh perkara sing ora becik sing kudu sampeyan lakoni Schaub kanggo ukrov.
      terus-terusan teka karo kebejatan anyar"

      Panjenenganipun dhateng kula cukup dicokot, Aku malah bakal ngomong mung hinted, bab siji anyar "muck".
      Mesthi iki informasi klasifikasi! Nanging aku mung bisa ngomong siji.

      Kanggo pimpinan ATO ing wilayah kutha Slavyansk lan kutha Kramatorsk!
      CEPAT!!! ngemis! Kudu dikirim menyang lokasi sampeyan
      dill pasukan diwasa popok ing Simpenan! Mesthi!
      Yen ora, sampeyan ora bakal duwe cukup banyu kanggo ngumbah kabeh wong!
      Summer56

      1. +4
        11 2014 Juni
        Strelkov the Great Warrior! Kehormatan lan kebanggaan saka pasukan khusus Rusia. Kayata bakal ana liyane Strelkov ing Donetsk, mesthine wis suwe ana ing Kyiv.
        1. +4
          11 2014 Juni
          Dheweke ora gelut dhewe. Mesthi klompok profesional.
    8. 0
      12 2014 Juni
      Perlu liyane! Lan kanggo Strelkov lagi urgently ing Slavyansk!
    9. +3
      12 2014 Juni
      Kaya video pisanan saka tank
    10. Jeruk
      0
      12 2014 Juni
      Wong Rusia anyar mburu bruwang. Aku nyopir munggah menyang alas, lan metu saka iku petani mlaku ing dalan. Anyar takon? - Simbah, apa ana bruwang ing alas? - Lan carane, ana! Malah simbah marani dheweke nganggo klakson lan bapakku mlaku nganggo klakson! Lan sampeyan ora bakal pindhah menyang alas, Nak! - Apa sing sampeyan lakoni, mbah, deleng bedhilku sing nganggo sniper! Mesin! - lan tindak menyang alas.
      Simbah nggaruk-garuk sirahe lan ngomong. - Aja menyang alas saiki. Sadurunge, bruwang kasebut duwe rong tumbak, lan saiki bakal ana senapan mesin lan senapan kanthi ruang lingkup sniper.

      Saiki bear duwe telung tank liyane T-64!
  2. Komentar wis dibusak.
    1. Vlad Gor
      + 13
      10 2014 Juni
      Yen papan papriksan kasebut dicopot dening mesin rekayasa. Banjur sawise katon tank ing milisi ing wektu iku, layanan panguburan diprentahake dening junta. keprungu
      1. +2
        10 2014 Juni
        Saiki arek-arek iso dolan nang diskotik neng desa tetangga... nyenengno arek-arek sing nganggo cakram anyar...
        (penembak mesin Vanya bakal muter sawetara cakram anyar)
  3. + 13
    10 2014 Juni
    Yen bener babagan 3 tank, iku apik! Mantap!!! Nanging aja mandheg! ;)
    1. Vlad Gor
      +8
      10 2014 Juni
      Setuju. Simpenan senjata junta akeh banget. Sawise perang, bahan baku (sapu) kanggo perusahaan Donbass. ngguyu
    2. + 17
      10 2014 Juni
      Kutipan saka e_krendel
      Nanging aja mandheg! ;)

      Nganti Kyiv dijupuk, ora ana sing bakal mandheg.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Kayane bumi ora mungkasi ana ing Kyiv ...
        1. +2
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Mama_Cholli
          Kayane bumi ora mungkasi ana ing Kyiv ...

          Napa sampeyan ana ing Warsawa?
          1. +8
            10 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Kutipan saka Mama_Cholli
            Kayane bumi ora mungkasi ana ing Kyiv ...

            Napa sampeyan ana ing Warsawa?

            Maksude kenapa?
            Lan koridor kanggo Kaliningrad?
          2. + 13
            10 2014 Juni
            Warsawa transit eseman ... Aku pengin ngumbah kaos kaki lawas ing Selat Inggris, bisa uga Anglo-Saxon dhewe bakal mati?
            1. + 10
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Mama_Cholli
              .Aku pengin wisuh kaos kaki lawas ing Channel, Mungkin Anglo-Saxon dhewe bakal mati?

              Kaos kaki lawas (kaos kaki bekas) minangka senjata pemusnah massal belay . Sampeyan mutusake kanggo ngatur pembantaian belay ? Coba pikiren iwak ing selat... Iwak ora kena disalahake...

              PS ngguyu ngguyu apik
              1. +2
                10 2014 Juni
                Inggih, sampeyan lan kanca-kanca "sadyugi", nanging babagan sardine Atlantik, herring lan iwak liyane, paling ora melasi, yen ora, "ijo" bakal dituduh nggunakake senjata "biologis"!
                1. 0
                  11 2014 Juni
                  Sing, sawise perang, ora tuku herring? ora
                  1. +1
                    12 2014 Juni
                    Saka kaos kaki sing apik, herring entuk rasa ...
                  2. 0
                    12 2014 Juni
                    Saka kaos kaki sing apik, herring entuk rasa ...
  4. nachprod
    + 15
    10 2014 Juni
    Yen kabar kasebut ora palsu, pungkasane Timur duwe tank! Nah, saiki Dill terus! Sampeyan bakal numpak ing muzzles tank! Respect kanggo milisi! Mantep guys!!!!
    1. + 17
      10 2014 Juni
      Sampeyan kudu luwih ati-ati karo tank, supaya ora diobong saka udhara. Nanging ing umum - uga rampung
  5. + 19
    10 2014 Juni
    Kabar apik! Yen padha tatu Turchinov lan liya-liyane kaya dheweke ing trek ...
  6. +3
    10 2014 Juni
    Tank liyane kudu dijupuk, lan luwih apik ing proses pangiriman ... Aku wonder yen federalists duwe tanker?
    1. + 14
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      .Sing menarik, apa federalists duwe tanker?

      Apa sampeyan lali kelas master ing BMD? ... Ana tanker, ana ...
      1. Komentar wis dibusak.
    2. +8
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Altona
      Sing nggumunake, apa federalis duwe tanker?

      Kapal tanker minangka salah sawijining VUS sing paling gedhe. Bakal ditemokake!
  7. Khalmamed
    +2
    10 2014 Juni
    ..... roh jahat wis ora bisa dibendung maneh:
    - ngrasakake getih lan impunity;
    - hooves ing GEtih manungsa, ora ana ngendi kanggo pindhah.
  8. + 12
    10 2014 Juni
    Gusti mberkahi kowé!
  9. + 15
    10 2014 Juni
    Milisi sing apik, dheweke kudu ngrebut sawetara kastil liyane, nanging kenek ing papan-papan sing dikumpulake Maydanuts, sing bakal dadi konser sing nyenengake.
    1. 0
      10 2014 Juni
      lan kanggo mbandhingake makhluk-makhluk iki supaya ora bisa ngenali kanthi untune! siti dadi pupuk ... cacing kanggo panganan!
  10. + 11
    10 2014 Juni
    Anake apik!!!!!!
  11. johnsnz
    + 13
    10 2014 Juni
    Lha, S.U.K.O.Y apa sing kudu ditembak ing TK, sekolah, rumah sakit, pemakaman?
    1. + 16
      10 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Lha, S.U.K.O.Y apa sing kudu ditembak ing TK, sekolah, rumah sakit, pemakaman?

      Ya biasa wae, Bandera..
    2. +4
      10 2014 Juni
      Lan padha ora malah s.ki, lagi non-manungsa lan totoan aspen wis nunggu ing panggonan sing banget!
    3. +6
      10 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Lha, S.U.K.O.Y apa sing kudu ditembak ing TK, sekolah, rumah sakit, pemakaman?

      Sing duwe celengan Yuzovskoye ngandika ngresiki S.U.K.A., supaya padha ngresiki. Ora ana pribadi mung bisnis!
    4. +3
      10 2014 Juni
      padha fasis, dudu manungsa lan makhluk ora saka Gusti Allah !! Dheweke wis mati, lan kabeh sing ana ing bumi asing karo wong sing wis mati .., mula kudu dikubur ing sangisore spike aspen, lan luwih cepet, luwih akeh wong sing bakal urip. ora ngidini kanggo numpes kabeh Bandera lan malah wolung puluhan mbadek acara iki ...
  12. +4
    10 2014 Juni
    Kabar apik!

    Lan apa sampeyan bisa krungu saka bandara Luhansk? Kaya wingi ana tawuran? Apa ana sing ngerti apa sing kedadeyan?
    1. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: alex56
      Lan apa sampeyan bisa krungu saka bandara Luhansk? Kaya wingi ana tawuran? Apa ana sing ngerti apa sing kedadeyan?

      Ana video kanggo artikel, ngandika kabeh bab bandara.
  13. +6
    10 2014 Juni
    Muga-muga kabar babagan tank kasebut ora salah informasi. Dheweke muncul wingi bengi, dadi sore iki bakal cetha.
    1. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan: russ69
      Muga-muga kabar babagan tank kasebut ora disinformasi

      Kabeh bisa (utawa ora bisa). Wiwit April wis ana informasi bab dijupuk paling 2x tank T-64 ing wilayah Luhansk, nanging pranyata tank T-64 ora ana ing dhaftar trofi milisi.
  14. +6
    10 2014 Juni
    Kabar apik babagan telung tank, nanging kanggo prosesi panguburan sing dieksekusi - sing nindakake iki ora kudu ditawan.
    1. 0
      10 2014 Juni
      Dadi misale jek nanggepi dheweke ngubur udakara rolas mobil dill dina iki ...
  15. + 12
    10 2014 Juni
    Tugas nomer siji yaiku njupuk wates! Tugas nomer 2 yaiku nyalahake Karachun ing neraka!
    1. +4
      10 2014 Juni
      Tugas nomer 3 kanggo ngresiki kidul-wétan roh jahat Poroshenko !!!
    2. zzz
      zzz
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka fregina1
      Tugas nomer siji yaiku njupuk wates! Tugas nomer 2 yaiku nyalahake Karachun ing neraka!


      Perlu diracik ing lemah supaya ora ngeduk ing kono maneh. Gunung ora bakal dadi, luwih gampang kanggo kita. IMHO
    3. 0
      10 2014 Juni
      Bisa kabeh nomer padha tugas prioritas miwiti karo jeneng?
  16. +4
    10 2014 Juni
    Kutipan saka: nachprod
    Yen kabar kasebut ora palsu, pungkasane Timur duwe tank!

    Mung wingi, info iki slip ... Gusti Allah ora. Aku bakal pracaya yen Strelkov konfirmasi.
  17. + 11
    10 2014 Juni
    Sugeng Dina Angkatan Bersenjata Novorossia!
  18. +5
    10 2014 Juni
    Yagene ora teka saka Luhansk lan Donetsk kanggo mbantu Strelkovtsy? Sampeyan uga bisa ngalahake dill saka mburi ing kelompok cilik.
    1. +2
      10 2014 Juni
      Yen ana, tank isih ana ing cedhak Luhansk (((. Aku uga ora ngerti kenapa ora "mbuwang" Strelkov karo kendaraan tempur infanteri, operator personel lapis baja (padha mesthine), lan data T-64. lembaran baja saka RPG lan ngremukake sawetara pamblokiran dalan. Sanajan jarak saka Lugansk menyang Slavyansk 161 km, penerbangan bisa gouge ... nanging yen ing wayah wengi ...
  19. +6
    10 2014 Juni
    Bravo wong lanang!!! SAIKI! Reel kabeh pak Kyiv ing "uler" !!!
  20. + 12
    10 2014 Juni
    Aku pengin bener babagan tank! Menembak wong umume ora sopan!Basa Rusia bakal kehabisan tembung kanggo nggambarake pembunuh!
    Kutipan saka wolf7
    Kabar apik! Yen padha tatu Turchinov lan liya-liyane kaya dheweke ing trek ...

    Turchinov ngelingake aku soko. Dina iki aku weruh-Iki iku!
    1. 0
      11 2014 Juni
      Apa sing katon! bener, kurang kecerdasan
  21. +3
    10 2014 Juni
    Quote: Gusti saka Sith
    Loro Tatar, lan apa beda nasib!

    Ejaan sing bener: loro Tatar
  22. +4
    10 2014 Juni
    Quote: Gusti saka Sith
    Loro Tatar, lan apa beda nasib!

    nuwun sewu dudu Tatar nanging Tatar hi
  23. 0
    10 2014 Juni
    Kabar apik. Nanging ing endi foto lan video. Utawa iku desa.?
    1. nicollider
      0
      10 2014 Juni
      goleki sing entuk manfaat. Aku ora weruh titik ing misinformation kuwi - sing entuk manfaat saka warta kuwi?
      lan sampeyan?
      1. 0
        10 2014 Juni
        Yen warta iki digawe ing Kyiv, mung kudu nggulung ing ukro_tv - iklan apik bakal katon.
        pisi: Sampeyan bisa njaluk Presiden Amerika Serikat kanggo ngirim Abrams anyar kanggo Khokhols ... Wong lanang saka Slavyansk tenan takon kanggo drive mobil mburu manca ...
  24. +5
    10 2014 Juni
    Waja kasebut kuwat lan tank kita cepet, lan tinimbang jantung, mesin geni !!! Inggih rampung!
  25. 0
    10 2014 Juni
    Kabar apik banget! Yen bener. Pitakonan: Apa tank bisa dikirim menyang Slavyansk? Pendapatku ora. Iku adoh ing daya dhewe, padha bakal gouge ing sadawane dalan ((. Iku tetep mung ing Lugansk kanggo nggunakake kanggo nimbali.
  26. 0
    10 2014 Juni
    Kanthi kapitunan ingkang kapratelakakên dening Garda Nasional, langkung gampil anggènipun pasrah, sami-sami militèr badhe nglilani, supados langkung gampil mulih.
  27. + 36
    10 2014 Juni
    Kabar paling anyar:

    IGOR STRELKOV: Wakil Jaksa SLAVYANSK bakal nggali TENCHES ing SEMENOVKA ing tengah-tengah

    Minangka dikenal kanggo Anti-Fasis, sawetara pejabat lokal, didakwo saka complicity karo junta, ditahan Strelkovite ing karya pendidikan. Utamane, iki walikota kutha Nikolaevka, wilayah Donetsk, bojone mantan walikota Slavyansk, Nelya Shtepa, lan wakil jaksa kutha Slavyansk, Sergey Mironenko.
    Kabeh mau kerja kanggo entuk manfaat saka Donbass independen, yaiku, dheweke nggali trenches ing Semyonovka. Kita bisa ngubungi komandan milisi, Igor Strelkov, lan takon babagan nasib salah sijine, Sergei Mironenko.
    "Wakil jaksa Slavyansk Mironenko minangka banderlog klasik: dheweke nyoba njaluk dhaptar lengkap saka wong sing mati lan tatu saka ahli patologi lan dokter kanggo transfer menyang kantor jaksa Donetsk (maca, Kiev). Dokter ngancam. Sawise ngerti yen dheweke nglaporake aku, dheweke nyoba ndhelikake. Saiki dheweke lagi ngeduk parit ing Semyonovka. Lan bakal digali tanpa wates - nganti pungkasan permusuhan. Yen dheweke ora dipateni ing kana, mesthine (iku pantes)," ujare Igor Strelkov.
    Saka editor. "Antifasis" kanthi ndhukung tumindak Igor Strelkov kanggo mulihake tatanan lan disiplin ing wilayah kapasrahake marang, uga kanggo ngenali pengkhianat lan accomplices saka Kyiv algojo. Kita nganggep yen kanthi pendekatan iki, "batalyon penal" Panglima Panglima bakal rauh diisi maneh ora mung karo pejabat saka Slavyansk, nanging uga karo "tali" lan impostor saka Donetsk. Mangkono, "ngeduk parit ing Semyonovka" (lan ora mung ing Semyonovka!), Bisa dadi tren anyar ing perjuangan pembebasan wong Donetsk saka Ukrofasis.
    1. + 13
      10 2014 Juni
      Iki wong enom! Yen mung pejabat maling kita, sing dipimpin dening Perdyukov, bakal ndhudhuk parit ing kana - yaiku tentara asisten - ora mung ing sekitar Slavyansk - dheweke bakal ndhudhuk parit menyang Rusia supaya cepet mbuwang! !
      1. +2
        10 2014 Juni
        Perdyukov mung ngubur ing trenches
    2. +7
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: Tor Hummer
      Saiki dheweke lagi ngeduk parit ing Semyonovka. Lan bakal digali tanpa wates - nganti pungkasan permusuhan. Yen dheweke ora dipateni ing kana, mesthine (iku pantes)," ujare Igor Strelkov.

      Ahahaha, kita kudu ngirim sawetara pejabat kanggo mbantu dheweke ngguyu
    3. 0
      10 2014 Juni
      Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Padha informatif lan cendhak.
      Aku melas banget kanggo Petrovich.

      Pendapatku babagan jaksa:
      1. "Kuburan bongkok bakal ndandani", dheweke ora bakal dadi "putih lan alus."
      2. Kemungkinan yen ing kalodhangan saka ngeduk trenches dheweke bakal cilaka cukup dhuwur.
      3. Bisa dadi luwih efisien kanggo dig trenches karo excavator (mesthi, yen lagi ing sektor non-shootable)?
      4. Aku uga nembak dheweke (sing ora sakabehe manungsa), nanging ora perlu mbuwang dhuwit kanggo pangayomane, utawa aku bakal ngirim dheweke menyang Rusia, ing kana dheweke bakal lungguh kanthi tenang ing pusat tahanan pra-sidhang lan ngenteni sidhang. sawise mburi musuhan, utamané amarga Markin wis ngandika ing diselidiki saka perang angkara dill.
      Ikhlas.
    4. 0
      10 2014 Juni
      Matur nuwun kanggo komentar sampeyan. Padha informatif lan cendhak.
      Aku melas banget kanggo Petrovich.

      Pendapatku babagan jaksa:
      1. "Kuburan bongkok bakal ndandani", dheweke ora bakal dadi "putih lan alus."
      2. Kemungkinan yen ing kalodhangan saka ngeduk trenches dheweke bakal cilaka cukup dhuwur.
      3. Bisa dadi luwih efisien kanggo dig trenches karo excavator (mesthi, yen lagi ing sektor non-shootable)?
      4. Aku uga nembak dheweke (sing ora sakabehe manungsa), nanging ora perlu mbuwang dhuwit kanggo pangayomane, utawa aku bakal ngirim dheweke menyang Rusia, ing kana dheweke bakal lungguh kanthi tenang ing pusat tahanan pra-sidhang lan ngenteni sidhang. sawise mburi musuhan, utamané amarga Markin wis ngandika ing diselidiki saka perang angkara dill.
      Ikhlas.
    5. 0
      10 2014 Juni
      Kerja lan tenaga bakal nggiling kabeh ... eseman
    6. +5
      10 2014 Juni
      Mantap!!! Eh, Chubais lan Taburetkin bakal disambungake kanggo ngeduk parit ... apik
      1. +1
        10 2014 Juni
        Chubais mung bisa ndhudhuk nano-trench...Abang abang ora seneng kerja.
      2. 0
        12 2014 Juni
        ora ono!! nalika peluru wissot ing sirah, sampeyan ngerti apa jenis insentif katon !!!
    7. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: Tor Hummer
      Minangka dikenal kanggo Anti-Fasis, sawetara pejabat lokal, didakwo saka complicity karo junta, ditahan Strelkovite ing karya pendidikan. Utamane, iki walikota kutha Nikolaevka, wilayah Donetsk, bojone mantan walikota Slavyansk, Nelya Shtepa, lan wakil jaksa kutha Slavyansk, Sergey Mironenko.

      Ah, ayu-ayu... Bener, batalyon penal kudu tumindak, aja dipangan bonderlog gratis ing mburi bar ...
    8. +2
      10 2014 Juni
      Ngeduk parit bener. Nanging, kok ora keprungu babagan pembentukan Dinas Keamanan DPR lan LPR sing wiyar banget. Dheweke kudu tumindak angel lan tegas, ngetutake conto Cheka ing jaman Soviet. Ora mung kanggo ngenali telik lan mungsuh saka New Russia, nanging uga kanggo njamin keamanan ekonomi lan financial, nyediakake aliran financial saka pajak republik ing tentara (ing sawijining tatanan, logistik, medical support, tuku senjata). "Shake" pengusaha sugih, obliging kanggo nyedhiakke dana saben wulan kanggo tujuan Republik. Yen ora, nasionalisasi bisnis! Tambang nyedhiyakake batu bara, padha kerja (Pushilin nyatakake iki). Endi potongane dana Republik, endi injeksi finansial?? Sampeyan ora bisa menang akeh ing siji bantuan kamanungsan!
    9. 0
      12 2014 Juni
      wis wayahe pejabat stsuka iki shovel lan dadi biru ing pasuryan! supaya urip ora katon kaya raspberry!
  28. +2
    10 2014 Juni
    Saiki aku pengin ngumpulake kolom gabungan, tank, kendaraan tempur infanteri ... lan menyang Slavyansk, nembus cincin kasebut, nguripake Izyum .. ngrekrut bala bantuan menyang milisi ing sadawane dalan!
  29. +1
    10 2014 Juni
    Ora lara kanggo nyusul tank iki kanggo mbantu Strelka, lan ing Karachun saka telung barel, bakal migunani banget.
    Aku seneng kanggo milisi. Sampeyan katon lan "Grad" bakal katon.
  30. +7
    10 2014 Juni
    Inggih Lugans! Padha mbangun pertahanan republik kanthi cetha, sistematis lan cekap ... Iki maneh nandheske yen kabeh gumantung marang pimpinan - Bolotov mbangun sistem manajemen sing jelas sing nuduhake efektifitase. Boten kados Donetsk, ngendi lam ing governance flourishes. , Empu looting, lan rampokan, lan iku ora cetha carane musuhan njupuk Panggonan (Aku sijine iku entheng). Miturut cara, infa flashed ing komentar sing Khodakovsky quietly bocor kabeh upaya saka pimpinan DPR kanggo nyedhiyani bantuan kanggo Slavyansk ...
    1. +7
      10 2014 Juni
      LPR wis langkah paling bener karo construction saka republik, lan padha luwih aktif lan diatur saka DPR - Bolotov ing panggonan kang!
  31. +1
    10 2014 Juni
    Mangkono dill iku padha ora ngenalaken tank menyang perang, sing bakal langsung ana ing MISTRIA yen ana driver EXPERIENCED MEKANIKAL, bedhil, Komandan lan panentu saka minimal udhara nimbali saka Ukrainian.
  32. +3
    10 2014 Juni
    Maca warta minangka milisi, banjur T-64s dicekel, banjur 6 BMD lan saperangan operator armor personel, banjur aku elinga game komputer lawas Cossacks, nalika sampeyan ngirim kolom artileri (tanpa diiringi), banjur siji prajurit mungsuh dijupuk. kabeh (padha mung ngganti werna).
    1. 0
      10 2014 Juni
      kapitunan muter game iki ing kuwi cara sing technique dhewe muter bebarengan karo mungsuh.
  33. 0
    10 2014 Juni
    Kanthi inisiatif, kanca tanker.
  34. +2
    10 2014 Juni
    Ora ana sing isin amarga kekurangan foto babagan tank sing dijupuk?
    "Nona" lan BMDshki terus mbintangi ...
    1. ed65b
      0
      10 2014 Juni
      Kutipan: Moore
      Ora ana sing isin amarga kekurangan foto babagan tank sing dijupuk?
      "Nona" lan BMDshki terus mbintangi ...

      Aku ngomong bab padha, misale jek mung misinformation saka seri Jupuk Lyashko.
  35. 0
    10 2014 Juni
    Warta siji luwih apik tinimbang liyane. Pisanan, udan es dicolok, banjur pos pemeriksaan, saiki tank wis dicekel! Pira, kanthi kabeh iki, dill wis dipotong, mung bisa ditebak.
  36. +1
    10 2014 Juni
    yen bener, banjur iku apik banget, tank ora bakal ngganggu milisi ing kabeh
  37. +1
    10 2014 Juni
    Dheweke mung ora ninggalake kaya ngono, mbokmenawa cacat. Ya, lan yen didandani kanthi kaunggulan lengkap mungsuh ing awang-awang, iki minangka sasar, peti mati kanggo punggawa.
  38. 0
    10 2014 Juni
    Persenjataan maneh wilayah wétan ditindakake miturut rencana. Hore, kanca!
  39. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Dadi tank teka ing wektu kanggo Strelkov! SchA bakal kentut blaze ing dill!

    Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

    Wong lanang, mesthine, wis rampung - sampeyan ora kuwatir dhewe - ora ana sing bakal kuwatir babagan sampeyan.

    Ora mungkin tank iki bakal mbantu Strelkov. Jarak banget saka Lugansk kanggo Slavyansk.
  40. 0
    10 2014 Juni
    Kabar apik. Golek kru lan bantuan Slavyansk!
    1. 0
      10 2014 Juni
      Mesthi ana mantan tanker ing antarane sukarelawan.
      1. +5
        10 2014 Juni
        Kutipan saka yurikss
        mantan tanker

        Yuri, "mantan tanker" ... ora ana.
        Minyak bahan bakar wis ana ing getih.
        nglirik
  41. 0
    10 2014 Juni
    "A pitik by the grain..." Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane, pungkasane junta wis nyedhak! nglirik
  42. +2
    10 2014 Juni
    Kutipan saka staryivoin
    Tugas nomer 3 kanggo ngresiki kidul-wétan roh jahat Poroshenko !!!
    Tugas nomer 4 kanggo mbusak fuckington
    1. +1
      12 2014 Juni
      Lan ing dhadhane sumunar medali Kanggo kutha Washington))))
  43. 0
    10 2014 Juni
    Saiki karo tank iki perlu kanggo mbusak gunung Karachun lan tetep dhuwur iki.
  44. Hyperboreec
    +1
    10 2014 Juni
    Inggih cah lanang. Dijogo.
  45. 0
    10 2014 Juni
    Punika rawuh technique. Aku ora bakal kaget yen ing gendéra Rusia))
  46. 0
    10 2014 Juni
    Mantap guys!!!!!!!!!!! Donga kanggo sampeyan!!!!!!!!!!!!!!!!
  47. Theton.
    0
    10 2014 Juni
    Kabar Yakshe)))))
  48. kursi sofa
    0
    10 2014 Juni
    Iku malah luwih nyaman kanggo ninggalake paprangan ing tank kanggo mungsuh. Yen mung mungsuh mbuwang koper karo sayuran ing ngisor uler. Bisa ditindakake kanthi mlaku tanpa tank.
  49. +8
    10 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Dadi tank teka ing wektu kanggo Strelkov! SchA bakal kentut blaze ing dill!

    Mung wingi padha ngomong - bakal duwe kendaraan lapis baja ... Mangga!

    Wong lanang, mesthine, wis rampung - sampeyan ora kuwatir dhewe - ora ana sing bakal kuwatir babagan sampeyan.

    Ana versi acara iki:
    Saiki ayo dideleng kanthi cetha apa sing ditindakake saiki (nanging ora akeh jangkoan. Dadi mung sawetara pitunjuk lan leladen) ing wilayah liyane saka pemberontakan. Sawetara wektu kepungkur, aku nulis materi "maneuvers Ukraina", ing ngendi aku nerangake skenario sing bisa ditindakake kanggo pangembangan acara. Aku banjur disebut Fantasi (iku 4 Juni). Carane cepet kabeh owah-owahan ing perang. Dina sabanjure, nyatane, tapel wates Ukrainia "ambruk" kanthi interval sing cukup kanggo nindakake "operasi Kemanusiaan". Ing tengah-tengah serangan tanggal 3 Juni, cadangan sing dijaluk dening Strelkov ditinggalake kanggo nindakake tugas sing paling penting iki. Ing pungkasan Juni 5, kanggo ombone gedhe, tugas iki rampung. Ora tanpa kerugian apes (Marinovka). Nanging iki perang. Mengkono. Langkah sabanjure kanggo ngamanake pinggiran "koridor". Ing sisih pinggir yaiku Lugansk (kabeh wis jelas ing kene. Flank iki dijamin aman) lan Shakhtersk-Snezhnoye-Torez. Tugas iki rampung dening Angkatan Bersenjata DPR tanggal 5-9 Juni. Dina iki Pan Lyashko wis nyatakake yen ing wilayah iki ajiné kuat (kaya Slavyansk), kang bakal meh mokal kanggo ngalahake (miturut pengalaman Slavyansk) (dikiataken wojo kendaraan tempur, miturut wong). Sisih kasebut dilindhungi kanthi apik. Dadi saiki "bantuan kamanungsan" "kudu" ngliwati koridor. Aneh, nanging dheweke lunga. Lan saiki kita kasebut kanthi teliti, nonton driji kita supaya ngerti kabeh "pesona rencana" Ing wayah esuk, pesen teka saka Lyashko sing konvoi kendaraan dinuga nyabrang tapel wates wengi (kalebu 6 armor personel operator lan 6 Kamaz truk. ). Ayo padha ninggalake truk. Ana wis akeh. Nanging karo operator personel wojo kabeh luwih menarik. Saka sumber milisi, informasi kasebut ora dikonfirmasi. Ing kawitan marketing iku aneh. Mungkin Lyashko ngapusi? Yen ana wong sing nglacak "verifiability" pesen Lyashko, dheweke bakal weruh manawa dhuwur banget. Aneh, nanging subyek iki biasane nulis bebener (ora kaya homie). Dadi apa fokus? Aku mikir dawa nganti pesen kaya ngono. Wektu iki saka milisi (sing penting): "Miturut informasi sing durung diverifikasi saka perwakilan pasukan pertahanan diri Republik Rakyat Lugansk, milisi menang maneh kamenangan ing pinggiran kutha Lugansk. Kawartosakên, bilih ingkang ngukum junta jalaran saking cêmpuhan ingkang awrat kalihan milisi, botên namung mundur, nanging ugi nilaraken piranti-piranti abot saha gaman. Dikenal yen telung tank T-64 tiba ing tangan pasukan pertahanan diri Lugansk. Kasunyatan bilih sedina muput ora ana omongan apa-apa lan aku ora bakal ngomong. Lan banjur sapisan lan minangka asil saka "tabrakan" piala kuwi. Nifiga dhewe perang inconspicuous. Ana sing ngandhani yen bakal ana operator personel lapis baja sing "ora katon". Lan miturut laporan, ora mung wong-wong mau (telung T-64 ora ana sing bisa mbantu). Pitakonan iku saka ngendi kabeh iki teka? Aku menehi cathetan pambuko Bubar, bagean penting banget saka senjata tentara Ukrainia tiba ing tangan Rusia (Crimea). Bagéan penting (miturut sisih Ukraina, mung "metal kethokan teyeng", sing kudu dirombak) bali (Operasi "Cover" saka Rusia. Dheweke, ana perasaan, bakal enggal ngumumake yen dheweke wis bali kabeh). Nanging sawetara bagean (mung bisa digunakake) "ilang" saka pandelengan ... Mulane Stalingrad (Slavyansk) ngadeg.


    Sumber: http://politikus.ru/articles/21127-humanitarnyy-koridor-zachem-on-nuzhen.html
    Politicus.ru
    1. +1
      10 2014 Juni
      Aku pengin dadi persis kaya ngono.
  50. -1
    10 2014 Juni
    Lan sing krungu ngendi IP didhelikake?
    1. +4
      10 2014 Juni
      Lan sing krungu ngendi IP didhelikake?

      Ing jagung, sial!
      1. +3
        11 2014 Juni
        Aku duwe T-10 ing pedestal ing kuthaku, terusan saka Is-3, karo stabilisator, aku nyopir ing dhewe, mung ora ana kunci - saka meriam lan senapan mesin. Bajingan dicet liwat lintang abang lan nomer. Nanging ing pesta - mung ana sing njupuk gambar, saben sasi wong mabuk tiba saka moncong, break balung.
  51. Sekring
    0
    10 2014 Juni
    Tank kudu migunani kanggo ngresiki bandara Lugansk saka Pengawal Nasional. Yen mung flyers dill bisa tenang lan milisi bisa ambegan jero.
  52. Matroskin 18
    0
    10 2014 Juni
    Tank minangka teknik sing apik kanggo nyerang yen mungsuh ora duwe keunggulan udara utawa ora duwe senjata anti-tank sing cukup ... Senapan kudu entuk artileri, lan luwih apik mortir 80 mm, sing gampang didhelikake lan digawa mlaku. , karo liyane tambang kanggo wong-wong mau. Kanthi bantuan kasebut, sadurunge operasi, sampeyan bisa "macet artileri mungsuh", "proses" obyek sing diserang, serangan bisa tansah "dibuwang" yen sampeyan njupuk ing advance, etc.
    Aku ngerti yen ing Chechnya dheweke nemokake mortir krasan sing digawe saka driveshaft truk; pemandangan digawe saka plumb bob. Jarene kerjane apik!!!
  53. +1
    10 2014 Juni
    Crita aneh karo panangkepan tank iki. Padha dijupuk strictly sawise mbukak tapel wates. Mugi ana sethitik kurang "dijupuk" peralatan ing Crimea sawise dijupuk iki. Ketoke mung goyang-goyang nganti suwe anggone ngrumat.
  54. 0
    10 2014 Juni
    Padha bisa uga wis nyekel siji utawa loro hails utawa siji utawa loro bedhil self-propelled. Banjur kentut saka Garda non-Nasional bakal sobek.
  55. Lyoshka
    0
    10 2014 Juni
    Aku wonder yen padha bakal rauh njupuk liwat benteng ngguyu
  56. ed65b
    0
    10 2014 Juni
    Aku ora percoyo. Endi videone?
    1. 0
      13 2014 Juni
      Pracayaa))))))) Bener!
    2. Komentar wis dibusak.
  57. 0
    10 2014 Juni
    Saiki kita kudu nambah udakara 30 T-64 ing tapel wates kanggo mbantu, lan ujar - iki duweke sampeyan ...
  58. mnbv199
    0
    10 2014 Juni
    Kutipan saka flex
    Lord of the Sith, mesthine, aku ngerti lan setuju yen perlu kanggo ngunggahake lan njaga morale, TAPI tulung marang aku ing ngisor iki - sapa lan carane nglumpukake lan sistematis data sing diwenehake babagan kerugian tentara sing metu ing kahanan sing ana. saka gilingan daging getih lan kurang komunikasi antarane milisi


    Waca kene

    http://strategia-22.livejournal.com/9905.html
    1. 0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: mnbv199
      http://strategia-22.livejournal.com/9905.html
      Komentar kasebut narik minat khusus
    2. Komentar wis dibusak.
  59. sanek0207
    0
    10 2014 Juni
    IP ing panggonan sing bener! Ing tumindak!
  60. Kelevra
    0
    10 2014 Juni
    Pejuang sing apik, nanging saiki sing utama yaiku ora nglilani wong-wong mau muspra!
  61. 0
    10 2014 Juni
    Yen tank iki digunakake minangka bedhil self-propelled ing swoop, mlumpat metu, njupuk lan ninggalake ... banjur sampeyan bisa ngrusak akeh syaraf lan getih, sing utama ing kene malah ora kena, sing utama ing kene yaiku anane titik tembak liar sing kaya ngono lan liyane, dheweke bakal miwiti mburu, sing uga dudu kelemahane - sawise kabeh, mungsuh uga bakal mbuwang energi lan dhuwit kanggo dheweke ...
  62. 0
    11 2014 Juni
    Tank apik. Sayange yen ora cukup. Kyiv kudu dijupuk, junta sijine nyoba lan marang tembok.
    Ora ana pilihan liyane, Nazi kudu numpes ing lair, pindhah menyang Lvov, ngalahake ing kono kaya bajingan pungkasan. Yen ora, dheweke ora bakal tenang.
  63. MSA
    MSA
    0
    11 2014 Juni
    Telung tank T-64 minangka pembantu sing apik kanggo milisi; bakal duwe cangkang luwih akeh, lan liya-liyane.
  64. 0
    11 2014 Juni
    Kutipan: SOkol777
    Kutipan saka abracadabre
    Ya, jarak tembak nganti 10 km lan kaliber 115 mm isih luwih apik tinimbang bedhil mesin.


    Gambar nuduhake tank T-64A. Aku njlentrehake: tank iki bersenjata karo bedhil smoothbore 125 mm.
    Plus senapan mesin PKT 7,62 mm. Ditambah senapan mesin 12,7 mm ing turret. Senapan mesin ing turret apik kanggo njupuk target udara sing mabur sithik, kayata "helikopter".
    Tank kasebut gampang dioperasi lan ora bersahaja. Sampeyan bisa ngajar gunner sajrone sawetara dina.

    Yen wong saka milisi maca aku, elinga:
    1. Nalika nembak proyektil fragmentasi kumulatif ing obyek kanthi anti-peluru, waja anti-fragmentasi (operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri, kendaraan tempur infanteri, bedhil self-propelled, lan liya-liyane), mungsuh ora duwe kesempatan. logam kethokan;
    2. Yen sampeyan pengin nangkep obyek wojo, njupuk karo projectile fragmentasi dhuwur-mbledhos, karo sekring disetel kanggo tumindak telat.
    Aku nawakake kabeh sing maca eksperimen ing omah. Nyelehake panci ing sirah supaya pinggiran nutupi kuping lan tunyuk nganggo sendok. Sampeyan bakal ngerti apa sing ditulis ing paragraf kapindho.
    SUKSES KARO KOWE, DEAR KAMI! apik
  65. 0
    11 2014 Juni
    Kanca-kancaku sing daktresnani, apa pancen mung babagan pira lan apa sing ditawan lan dirusak dening milisi! Penghormatan kita marang para prajurit lan komandhane Igor Ivanovich ora bisa diukur, nanging ing ngendi bantuan nyata saka "pembicara" kita, warga sipil mati: umume ANAK lan wanita, aku ora mangu-mangu yen ana wong sing kudu mangsuli iki, mesthi. iku bener lan " "babi-hedgehogs", nanging uga wong-wong sing tenang contemplated karusakan saka Rusia ing Novorossiya! Tinimbang tetep perwira Rusia nyata Kvachkov lan Khabarov ing pakunjaran ing biaya adoh-fetched, sampeyan luwih alon ngirim wong kanggo bantuan Strelkov, spanduk kita perang nglawan ekspansi Amerika nglawan Rus Suci! Lha, sapa maneh sing bisa nyebut negarane SUCI? Rus' iku TANAH pilihan Gusti Allah lan kita IBU GUSTI ALLAH mimpin kita maju, senadyan ngiyanati lan ala mungsuh kita! ALLAH nunggil karo kita, kita bakal menang! Elinga marang bocah-bocah lanang sing, ing sangsara pati, ora ninggalake Iman lan Gusti Allah kita Yesus Kristus! Kamulyan kanggo para martir anyar ing Rusia Anyar, muga-muga jenenge sumunar ing host para patron swarga kita! Gusti Allah nunggil karo kita lan kamenangan bakal dadi milikmu, Pahlawan gedhe Donbass!
  66. terapis
    0
    11 2014 Juni
    Ing tank iki, wesi dalan gedhe Kharkov nganti Kharkov, supaya dill bakal wedi menek.
  67. 0
    11 2014 Juni
    Wingi aku nampa pesen saka kanca cilik saka Krasnodon (wilayah Lugansk) yen komandan ATO Kruglov ditangkap bebarengan karo markas. Sapa sing bisa konfirmasi utawa nolak?
  68. Criowoolf
    0
    11 2014 Juni
    Supaya sampeyan bisa nyetel peralatan lan ngomong sing padha dijupuk ing unit militèr N. Sapa sing bakal njaluk menyang ngisor.
  69. -1
    11 2014 Juni
    Ya, kenapa Panglima Tertinggi Federasi Rusia mrentah supaya kabeh peralatan militer kanggo Ukrainia ing dalan gedhe, utawa mungkin iki minangka kabijakan kotor kita, supaya padha "perang" ing antarane awake dhewe, lan Federasi Rusia. uga kudu sinau perang?
  70. 0
    11 2014 Juni
    Jiwa bungah saka laporan kuwi. Inggih, Lugansk kaget ternyata luwih kuat lan luwih aktif tinimbang Donetsk, aku njaluk ngapura amarga sinis. Gusti Allah karo kita, kamenangan iku kita!
  71. 0
    11 2014 Juni
    apik tenan. Transnistria - seri kapindho. Ing kana, padha nyekel 10 tank T-64 kanthi cara sing padha, lan banjur digunakake kanggo nglawan Bolshevik Nasional. Siji ditembak mudhun. Liyane nindakake pakaryane. Sugeng dalu.
  72. senior
    0
    11 2014 Juni
    Apik banget..... ana sing sepi babagan IS lan ora ana ing lensa kamera........
  73. +1
    11 2014 Juni
    A classmate saka Kramatorsk nelpon kula bali, Slavyansk cedhak - 5 menit. numpak.
    Dheweke ujar manawa ana 2 tank. Dheweke minangka aviator, ora apik banget karo tank, nanging dheweke ujar manawa T-64 duwe menara gundhul, tanpa perlindungan.
  74. 0
    11 2014 Juni
    Sauntara ing Kiev ...
  75. -1
    12 2014 Juni
    Kabar kasebut nggawa manuk gagak ing buntutku yen Kazan SOBR wis "makarya" ing Ukraina sawetara sasi saiki.
  76. +4
    12 2014 Juni
    Kutipan saka: kartalovkolya
    Ing sisih tengen ana pilot gedhe lan patriot Tanah Air, wong sing dieling-eling lan bangga dening Angkatan Udara lan kabeh pilot test Rusia, lan ing sisih tengen ora Tatar, nanging "salah pangerten" saka wong Tatar. saka Crimea!

    Lan sing kandha yen Dzhemilev ana hubungane karo wong Tatar Krimea? Aku ngira wong kuwi saka taler Yéhuda
  77. 0
    12 2014 Juni
    Ya, iku wektu kanggo Rusia kanggo nimbulake serangan sing ditargetake ing akumulasi kendaraan lapis baja lan senjata liyane saka junta kanggo ngusir "Banderaites".

    Sanalika sawise wiwitan iki dikutuk "Ukro-ATO" Aku nyoba kanggo pirembagan bab kene ing komentar. Lan uga babagan zona ora mabur, lan babagan kasunyatan manawa komunikasi lan kontrol pasukan punitive kudu terus-terusan ditindhes kanthi gangguan (padha ora ana gunane!). Delengen, saiki luwih akeh wong saka Slavyansk lan Lugansk sing bakal urip. Dadi aku uga ditegur babagan iki ...
  78. 0
    12 2014 Juni
    Cukup chatting! Endi buktine?
  79. 0
    12 2014 Juni
    Yen mangkono, kabar apik!
  80. sregep
    -1
    12 2014 Juni
    Kutipan saka Konsmo
    Where kanggo nggunakake iku prakara liyane. Sampeyan ora bisa lelungan ngliwati lapangan.


    Gunakake minangka sistem artileri seluler
    1. SVT
      0
      12 2014 Juni
      Apa sampeyan kelingan bedane bedhil lan howitzer? Aku yakin yen milisi bakal seneng ngganti telung tank kanggo 3 howitzer.
      ing kahanan Ukraina, nemokake panggonan ing ngendi tank bisa murub ing jarak maksimum, yaiku, 10 km ... iki isih mbutuhake sawetara gaweyan. nanging howitzer uga murub ing slope mbalikke saka bukit. jurang, sampeyan bisa uncalan koper konco alas, supaya tank apik. nanging nggunakake minangka sistem artileri seluler kaya palu kuku nganggo mikroskop. Sampeyan uga bisa, mesthi, nanging palu luwih trep.
  81. 0
    12 2014 Juni
    Salah sijine tank iki. http://www.youtube.com/watch?v=O5xFm4gwjws komentar Ukrainia ngirim.
  82. 0
    12 2014 Juni
    Sanajan sumber daya "mungsuh", video kasebut ana ing topik:
    http://www.ostro.org/general/society/news/446841/

    Ngapunten, aku ora ngerti carane nyisipake mung video
  83. Jeruk
    +1
    12 2014 Juni
    Wong Rusia anyar mburu bruwang. Aku nyopir munggah menyang alas, lan metu saka iku petani mlaku ing dalan. Anyar takon? - Simbah, apa ana bruwang ing alas? - Lan carane, ana! Malah simbah marani dheweke nganggo klakson lan bapakku mlaku nganggo klakson! Lan sampeyan ora bakal pindhah menyang alas, Nak! - Apa sing sampeyan lakoni, mbah, deleng bedhilku sing nganggo sniper! Mesin! - lan tindak menyang alas.
    Simbah nggaruk-garuk sirahe lan ngomong. - Aja menyang alas saiki. Sadurunge, bruwang kasebut duwe rong tumbak, lan saiki bakal ana senapan mesin lan senapan kanthi ruang lingkup sniper.

    Saiki bear duwe telung tank liyane T-64!
  84. 0
    13 2014 Juni
    Video liyane karo wong lanang sing nggantheng !!!
  85. mbah Anisim
    0
    13 2014 Juni
    http://www.youtube.com/watch?v=fsZPyM9nNFw
    Maca komentar, purun, Aku ilang wildly saka maydowns, cepet-cepet saka versi kanggo versi: Iki Rusia T-72, kaya pengintaian. Saiki iku isih T-64, nanging isih diwenehake dening Rusia saka peralatan Ukraina dipasang. ing Crimea ora padha seneng ngakoni losses sing.
  86. 0
    13 2014 Juni
    Tembak wong-wong non-manungsa iki (Pengawal Nasional) nganggo senjata dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"