Milisi njaluk ngirim pasukan perdamaian menyang wétan Ukraina

108
Miturut RIA "Kabar", sekretaris pers Walikota Rakyat Slovyansk, Stella Khorosheva, ngendika ing wawancara karo stasiun radio Latvia Baltkom yen panyebaran pasukan penjaga perdamaian bakal mbantu supaya "luwih akeh pertumpahan getih" lan nyetabilake kahanan ing Ukraina tenggara.

Perlu dielingake yen sawise peresmian Petro Poroshenko, pasukan keamanan Ukrainia kanthi intensif nyerang Slovyansk saka instalasi artileri lan Grad.

Miturut Khorosheva, masalah nggawa pasukan perdamaian kudu diputusake kanthi keterlibatan masyarakat, lan ora mung pemerintah Ukraina. "Yen pasukan penjaga perdamaian mbantu ngindhari pertumpahan getih sing gedhe, tulung ngenalake dheweke," ujare marang masarakat.

Khorosheva nyathet yen minangka akibat saka serangan terus-terusan ing kutha kasebut, warga sipil, kalebu bocah-bocah, mati.

Sadurungé, wakil saka milisi nyatakake yen pasukan keamanan Ukrainia terus shell kutha Slovyansk lan pinggiran karo bantuan saka howitzers, poto-propelled instalasi mortir "Tulip" lan macem-macem peluncuran roket sistem "Grad".
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

108 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 65
    10 2014 Juni
    Aku ngaturake garis iki kanggo milisi!

    MOTOROLA.

    Pilihan warta getih.
    Sampeyan isih urip, pahlawan, aku seneng karo sampeyan!
    Maneh ing layar MOTOROLA-
    Donetsk tentara-prajurit!

    Swaramu, apik lan tenang,
    Singkat, laporan bisnis.
    Kowe urip, kancaku MOTOROLA!!!
    Perang lan urip, prajurit!

    Atiku ayem tentrem
    Percaya diri, katon kesel.
    Nanging tetep ngati-ati?
    Gusti mberkahi sampeyan SOLDIER!

    Aku nonton komentar saka pejuang iki kaping pirang-pirang. Tanpa sengaja, aku mikir yen aku seneng banget karo MAN iki saben-saben katon ing layar.
    1. + 22
      10 2014 Juni
      Tembung apik. ayu.

      Omongan Stella Khorosheva nggumunake ing sirahku kaya "GO-MO-GI-TE!!!"... Pangarep-arep sing pungkasan.

      Yen, miturut ketua Dewan Keamanan PBB, pasukan penjaga perdamaian (luwih disenengi Rusia) dienalake, iki bakal dadi kamenangan gedhe kanggo Rakyat lan bukaan gedhe kanggo Inhumans kaya Lyashko utawa Yarosh.

      Lan supaya Poroshenko gantung diri ...
      1. + 19
        10 2014 Juni
        Ora ana sing bakal nggawa penjaga perdamaian dina iki. Semono uga kasunyatane.
        Ing PBB, pikirane iki diblokir dening AS lan satelite. Dheweke butuh perang minangka alesan kanggo menehi tekanan marang Rusia.
        Lan saka tumindak Poroshenko, sing ing tembung "kanggo tentrem", nanging ing laku narik pemicu, iku cetha sing ditampa instruksi cetha saka Amerika Serikat kanggo ngatasi masalah Ukraina wétan dening pasukan.
        1. + 35
          10 2014 Juni
          "Wakil Presiden AS Joe Biden kanthi pribadi nelpon Presiden Ukraina.
          Wakil Présidhèn ... nandheske kabutuhan mendesak kanggo dialog langsung karo pimpinan oposisi kanggo ngatasi masalah sing sah para demonstran lan ngembangake usulan-usulan serius kanggo reformasi politik. Dheweke njaluk Presiden ... supaya mundur pasukan pemerintah lan nuduhake pengendalian maksimal. Wakil Presiden wis nerangake manawa AS ngukum kekerasan saka kabeh pihak, nanging pamrentah duwe tanggung jawab khusus kanggo nyuda kahanan kasebut.
          -
          Ora percoyo? Lan yen aku ngomong yen telpon ana ing 18 Februari, lan presiden Yanukovych?
          1. + 17
            10 2014 Juni
            hi
            Kolomulasi ingkang kinurmatan!
            Sampeyan mung ngerti yen Donbass rangking nomer telu ing Eropa babagan celengan gas shale.
            Ing babagan iki, janjian pungkasan menyang perusahaan gas swasta ditindakake (putrane Biden, kanca saka putrane Kerry lan mantan presiden Polandia mimpin perusahaan gas ing Ukraina - http://www.mk.ru/economics/2014 /05/14/syin -baydena-drug-syina-kerri-i-eksprezide
            nt-polshi-vozglavili-gazovuyu-firmu-na-ukraine.html).
            Janji kanggo nransfer hak pembangunan dumadi malah ing Yanukovych.
            Sawise penerbangan Zavgar, janji kasebut dikonfirmasi dening juntas.
            Lan rawuh saka mercenary saka pribadi Pi_ndos PMC Greystone lan Academi disambungake, paling kamungkinan, ora melu ing database nglawan milisi Slavyansk, nanging kanggo nglindhungi wilayah celengan, nanging ora bisa metu, kerusuhan wiwit. ing Donbass.
            Iki uga nerangake silihan saka IMF lan wangkal pi_ndos, junta, lan saiki Parasha ing hubungan kanggo nyegah federalization.
            Wiwit, ing kasus iki, warga lan panguwasa lokal ora bakal ngidini produksi shale gas, amarga iki bakal nyebabake BENCANA lingkungan kanthi EXTINCTION wilayah kasebut, kanthi arti lengkap tembung http://www.youtube.com/watch ?feature= player_detailpage&v=q3YJitMBHjw .
            Nanging kita uga ngerti babagan pengaruh apa sing bakal ditindakake kanggo pengaruh Rusia lan bisnis Kulon yen ana solusi FINAL kanggo masalah shale ing Ukraina, sing, ing geopolitik saiki, secara harfiah minangka masalah urip utawa mati kanggo dheweke.
            Mulane, ing uripe, dheweke ora bakal nyesel marang urip Ukrainia utawa urip Rusia ing jumlah sing dibutuhake kanggo iki ...
            1. -6
              10 2014 Juni
              Lan saka ngendi informasi kasebut teka, aku takon, lan sawayah-wayah aku ngerti, investasi awal sing gedhe dibutuhake kanggo ngembangake celengan kasebut, proses ngilangi jurang sing bola-bali cukup larang.
              1. +3
                10 2014 Juni
                Kutipan saka mackonya
                Informasi iki saka ngendi?

                Sampeyan kudu maca pers lan Internet. Iku ing Slavyansk sing arep kanggo berkembang. Kene sawetara pranala kanggo miwiti: eco.slaviansk.com; http://stockinfocus.ru/2014/04/28/prichina-obstanovki-v-slavyanske-mestorozhdeni
                e-slancevogo-gaza/;
                slavinfo.dn.ua›News›Shale gas bakal mateni Donbass;
                112.ua›…slancevyy-gaz…besporyadkov-v-slavyanske…
                Umumé, kabeh Internet kebak laporan babagan rencana ngekstrak shale gas ing Donbass.
                1. -5
                  10 2014 Juni
                  Tautan sampeyan ora nggawa informasi sing migunani kanggo aku, aku bisa menehi sampeyan satus, ing ngendi pedunung sawetara negara AS uga nentang produksi gas shale. Aku kasengsem sabenere ing basis saka pasinaon apa wis rampung sing lapangan iki manggoni ing 3rd ing syarat-syarat cadangan.
                  1. +1
                    10 2014 Juni
                    Nom-noman, yen sampeyan kasengsem, banjur kanthi usaha cilik sampeyan bakal nemokake, yen ana kepinginan. Lan ora ana apa-apa babagan papan kaping 3 ing komentarku - iki dudu kanggo aku.
                    Aku duwe babagan shale gas ing Donbass. Miturut cara, putra Wakil Presiden Biden gabung karo dewan direksi perusahaan gas Ukraina. Apa iki ora ana gunane kanggo sampeyan?
                    1. 0
                      10 2014 Juni
                      Sial, lan kenapa aku tansah dianggep "bodho chock". Aku ngerti babagan kasunyatan iki, rada murah ing komentar sing dakkandhakake babagan iki.
                  2. +1
                    10 2014 Juni
                    hi
                    Dear mackonya! Sampeyan wis menehi saran
                    Sampeyan kudu maca pers lan Internet.
                    . Ketik mesin telusuran "gas shale ing Donbass" lan sampeyan bakal langsung nemokake kabeh. apa kapentingan sampeyan, kalebu.
                    Miturut Departemen Energi AS, Ukraina nduwe celengan gas shale paling gedhe nomer telu ing Eropa (1,2 triliun meter kubik).
                    http://www.gazeta.ru/business/2014/04/29/6013833.shtml
                    1. +1
                      10 2014 Juni
                      Matur nuwun, mesthi, nanging aku wis maca lan sampeyan ngerti, aku ora kesengsem, mesthi ora ana pelanggaran, nanging kutipan iki mung nggambarake kabeh upaya kanggo ngganti makna kahanan iki ing Ukraina "Miturut Departemen Energi AS. , Ukraina nduweni celengan gas shale paling gedhé katelu ing Eropah (1,2 triliun meter kubik)" - Aku arep ngomong, banjur ana keplok gemuruh lan sandiworo nutup. Aku ora bakal tiba kanggo pasinaon kuwi, lan saben duwe pilihan dhewe.
                    2. +1
                      11 2014 Juni
                      Kutipan: Apologet.Ru
                      Miturut Departemen Energi AS, Ukraina nduwe celengan gas shale paling gedhe nomer telu ing Eropa (1,2 triliun meter kubik). http://www.gazeta.ru/business/2014/04/29/6013833.shtml

                      dheweke ora bisa ngurutake cadangan, dheweke nggawe kesalahan ing cadangan 30 kaping luwih akeh ...
                  3. +3
                    10 2014 Juni
                    Ugh trolls, wis njijiki, please nyedhiyani link, lan padha menehi kula minus. Punika link sing akeh wong deleng kene
                    http://economics.lb.ua/state/2013/06/11/205583_ukraina_dvenadtsataya_mire.html

                    Aku mung bakal ngandhani iki, iki informasi saka Kementerian Energi Ukraina, nanging sanajan ana tanggal produksi sing dituduhake ora luwih awal tinimbang 2022, lan cadangan celengan kasebut ora pati penting lan ora bisa dianggep serius minangka faktor. kamardikan energi saka Ukraina. Ayo kula ngelingake yen saiki 2014 lan nganti 2022 isih akeh, supaya bisa dianggep minangka pilihan yen perang kanggo Slovyansk ditemtokake dening lapangan gas shale, nanging sampeyan ora kudu nganggep serius. Konflik Siria uga dianggep paling akeh amarga hub transportasi minyak lan gas, nanging kaya sing dingerteni wong akeh, prasyarat geopolitik ing kene luwih jero lan luwih akeh. Kajaba iku, sampeyan ora kudu sebutno simpenan SG ing Slavyansk, mangkono devaluing kepahlawanan saka milisi sing berjuang kanggo tanah air lan mangsa, lan ora kanggo SG lemah. Lan banjur aku wiwit sok dong mirsani artikel ing media asing eselon kapindho, ngandika yen Rusia mbantu Donbass mung amarga saka cadangan strategis saka SG, supaya please ora fokus ing SG ing Ukraina. Panjaluk manungsa sing prasaja!
                    1. +1
                      10 2014 Juni
                      Kutipan saka mackonya
                      Kajaba iku, sampeyan ora kudu sebutno simpenan SG ing Slavyansk, mangkono devaluing kepahlawanan saka milisi sing berjuang kanggo tanah air lan mangsa, lan ora kanggo SG lemah. Lan banjur aku wiwit sok dong mirsani artikel ing media asing eselon kapindho, ngandika yen Rusia mbantu Donbass mung amarga saka cadangan strategis saka SG, supaya please ora fokus ing SG ing Ukraina. Panjaluk manungsa sing prasaja!


                      Iki sing dadi angel ...
                      Milisi tenan perang kanggo Motherland! Lan ora ana sing bakal ngremehake prestasine!
                      Nanging P.I.ndosy menek ing Ukraina ora mung amarga reorienting pasar Eropah saka Federasi Rusia kanggo awake dhewe, kanggo ngrusak Rusia, nanging uga amarga mineral, kalebu. lan gas, sing banjur bakal dipompa menyang Eropa sing luwih kenceng ... Iki alami kanggo jangka panjang ...
                      Miturut cara, ing Polandia, cadangan gas shale sing padha luwih gedhe tinimbang ing Ukraina ...

                      lan babagan gas shale, kabeh ditulis kanthi rinci ing kene. Apa, ngendi, kepiye, kenapa, kenapa, pira, lan kapan ...

                      http://investments.academic.ru/1400/Сланцевый_газ

                      Lan apa karo trolls?
                      1. +1
                        10 2014 Juni
                        Thanks kanggo link, nanging ana liyane "copy-paste" saka sumber liyane. Lan trolls amarga ing 1-2 detik (Aku nganyari kaca) padha mbuwang minuses, lan 1-2 wong nulis komentar kanggo kula kanggo aku matur nuwun, paling ana wong kanggo rembugan karo. Ing kene, sawise kabeh, akeh sing "mbukak" ndeleng wong sing "minus" lan tanpa maca, dheweke uga ngalahake minus. Aku ora marang minuses, Aku piye wae ora watuk saka wong-wong mau, nanging ora ana obrolan mbangun nalika meneng minus. Miturut cara, akeh ing kene bakal mikir apa jenis link aku takon, nanging ing ngendi wae bakal ana asil resmi sinau, ngendi bakal ana informasi babagan eksplorasi geologi, cara kanggo ngitung cadangan, mbandhingaké komposisi lan geolokasi, lan ora. mung warta.
                      2. 0
                        10 2014 Juni
                        Nanggepi; Miturut cara, ing Polandia, cadangan gas shale sing padha luwih gedhe tinimbang ing Ukraina ...
                        Lan ora ana gas shale ing Polandia sing cukup kanggo produksi. Wong-wong mau banjur ngira yen bakal cukup kanggo 300 taun, nanging padha ngebor 52 sumur lan ora ana! Ora gelem ngebor liyane. Ing kana, bisa uga ing Slavyansk bakal bisa ditindakake. Dheweke wis miwiti pengeboran ing wilayah Kharkiv lan Lvov.
                      3. 0
                        10 2014 Juni
                        Nanggepi; Miturut cara, ing Polandia, cadangan gas shale sing padha luwih gedhe tinimbang ing Ukraina ...
                        Lan ora ana gas shale ing Polandia sing cukup kanggo produksi. Wong-wong mau banjur ngira yen bakal cukup kanggo 300 taun, nanging padha ngebor 52 sumur lan ora ana! Ora gelem ngebor liyane. Ing kana, bisa uga ing Slavyansk bakal bisa ditindakake. Dheweke wis miwiti pengeboran ing wilayah Kharkiv lan Lvov.
                  4. 0
                    10 2014 Juni
                    Wong, yen sampeyan seneng sijine minuses banget, kanggo Gusti Allah. Aku bakal ajeg nambah komentar bab SG lan sijine minuses kanggo isi atimu. Lan saiki kasunyatan, sawayah-wayah aku ngerti, extraction saka shale gas (SG) luwih sumber daya-intensif ing kontras kanggo "tradisional", lan aku ora bakal pirembagan bab duration saka proses, nalika sampeyan kudu gain perlu "kapasitas". Mulane, aku nganggep kabeh artikel babagan cadangan SG ing Ukraina mung "ngganggu", "ora penting." Mesthi iki minangka pendapatku, nanging aku mikir ana wong sing bakal setuju karo aku. Sugeng enjang!
              2. +2
                10 2014 Juni
                Nalika Biden Jr diangkat, dheweke dhewe ngumumake iki. Slavyansk lan Mariupol ngendi landfills wis diatur
                1. 0
                  10 2014 Juni
                  Aku njamin yen kalebu putra Wakil Presiden AS ing direktur ora ana hubungane karo cadangan lan produksi SG ing Ukraina ing mangsa ngarep, masalah kasebut luwih gampang ing kene. Pangertèn biasanipun saka MediaWiki individu, minangka akeh ngerti, saiki oligarki Ukraina entuk sabenere ing re-ekspor gas Russian, kalebu Timoshenko. Sampeyan bisa ngerteni kepiye bisa entuk dhuwit kanthi ekspor maneh ing pirang-pirang artikel ing situs iki lan akeh liyane. Yen sampeyan sok dong mirsani saiki ana perjuangan wangkal kanggo rega gas Russian diwenehake khusus kanggo Ukraina. Lan jelas kenapa, Ukraina bakal duwe rega sing apik lan mbayar miturut sistem "pira sing sampeyan gunakake, sampeyan mbayar akeh ...". Aku mikir kabeh wong wis ngerti apa sing dipertaruhake, nanging kabeh iki "selawase jagad." Ukraina bakal tuku ing keluwihan saka pakewuh ing rega kurang, lan ngirim prabédan iki kanggo negara Eropah Wétan, kene sampeyan duwe Romania, Bulgaria, Serbia, Hongaria lan malah luwih. Saiki dheweke pengin nundha pambangunan South Stream kanthi macem-macem pretext, lan jelas kenapa. Yen ekspor maneh gas nyedhiyakake pasokan menyang negara-negara sing kudu dilewati South Stream. Mulane, ngomong babagan SG mesthi menarik, nanging ing wektu sing cendhak, dheweke ora relevan.
          2. Bikin aku ketawa!!! ya
      2. +2
        10 2014 Juni
        PBB ora bakal nggunakake peacekeepers Rusia ing zona kapentingan Rusia. Padha kelingan carane iku ing Ossetia Kidul. Ing acara aggravation saka kahanan, padha ora bakal menehi kita alesan kanggo ngirim pasukan kanggo nglindhungi warga Rusia.
        1. 0
          10 2014 Juni
          hi
          Lan sapa sing bakal takon?
      3. 0
        10 2014 Juni
        Dewan Keamanan nggawe keputusan kanthi bulat. Lan kepiye carane milih AS?
      4. +1
        10 2014 Juni
        Lan ora ana pangertèn liyane saka Rusia,
      5. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka Gxash
        Inhumans kaya Lyashko utawa Yarosh.

        Lan supaya Poroshenko gantung diri ...


        Kaya bajingan sing dirakit khusus kanthi jeneng kulawarga SHSSHsing ... dill serpentarium, sial.
    2. +7
      10 2014 Juni
      Arberes SU
      Matur nuwun kagem salah sawijine PAHLAWAN geguritan apik banget +++++
    3. Alexander 2
      + 11
      10 2014 Juni
      Gusti mberkahi MOTOROLA!!!
      1. Natalia
        +5
        10 2014 Juni
        Apa pasukan penjaga perdamaian kudu digawa mlebu? Mesthine, nanging kudu dadi Rusia. Amarga yen kita ngenalake Korea utawa liyane, mula kita ngerti kepiye kedadeyan kasebut. Lan saiki kedadeyan ing Balkan, pasukan KEYFOR pengin ngidoni kejahatan wong Albania, nanging yen wong Serbia nyuwek, mula kabeh dadi khan, mula langsung reaksi.

        Yen bakal dadi peacekeepers Rusia, bakal kasengsem ing tentrem lan stabilitas.
        Yen bakal ana wong liya, para penjaga perdamaian bakal dhewe (lungguh ing pangkalan) lan perang dhewe.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. +1
          10 2014 Juni
          Kutipan: Natalia
          Apa pasukan penjaga perdamaian kudu digawa mlebu? Mesthine, nanging kudu dadi Rusia

          Pasukan perdamaian ditepungake mung kanthi keputusan Dewan Keamanan PBB (meksa, supaya bisa ngomong) - ing ngendi Amerika Serikat, Inggris, Prancis duwe hak veto.
          utawa kanthi idin saka negara kasebut (yen ana ing kerangka OSCE) - kaya sing kedadeyan ing Georgia utawa Moldova
          Apa sampeyan mikir -- Kyiv bakal setuju ?
          Kabeh liyane diarani pendhudhukan

          Kutipan: Natalia
          Lan apa sing kedadeyan ing Balkan saiki, pasukan KEYFOR ora peduli

          Iki pasukan PBB --- Rusia, minangka anggota permanen saka Sov Beza, bisa takon pitakonan - kok meneng. Kepiye anggota Sov.Beza bisa mungkasi (kanthi hak VETO) mandat kanggo pasukan kasebut (sing dianyari saben 2 taun), kenapa ora?
          Kutipan: Natalia
          Yen bakal dadi peacekeepers Rusia, banjur bakal kasengsem ing tentrem lan stabilitas.

          Ora bakal ana penjaga perdamaian Rusia ing kana, sampeyan ora kudu mabur ing mega - ora ana sing bakal menehi mandat kanggo iki - utamane amarga penolakan Crimea.
          Kutipan: Natalia
          Yen bakal ana wong liya, para penjaga perdamaian bakal dhewe (lungguh ing pangkalan) lan perang dhewe.

          Ing mandat pasukan penjaga perdamaian - pasukan PBB dilarang melu konflik lan nggunakake senjata (kajaba pertahanan diri)
          1. Natalia
            +1
            10 2014 Juni
            Kutipan saka atalef

            Ora bakal ana penjaga perdamaian Rusia ing kana, sampeyan ora kudu mabur ing mega - ora ana sing bakal menehi mandat kanggo iki - utamane amarga penolakan Crimea.

            nglirik .... uga, ora bakal ana Rusia, ora bakal ana.
            Kutipan saka atalef
            kabeh liyane diarani pendhudhukan

            ...lan uga penegakan perdamaian.
            Kutipan saka atalef
            Ing mandat pasukan penjaga perdamaian - pasukan PBB dilarang melu konflik lan nggunakake senjata (kajaba pertahanan diri)

            Penjaga perdamaian kita minangka sing paling apik babagan iki, kaya sing wis ditampilake ing praktik ing Ossetia Kidul.

            Inggih, ing hubungan karo pasukan pendhudhukan, banjur Rusia bakal ngenalake pasukan "pendudukan" yen Potroshenko mutusake sawijining dina kanggo "bali" Crimea.

            Apa sampeyan ngerti lelucon
            Tymoshenko: "Kita kudu mbalekake Crimea!!!"
            Putin: "Kita wis bali menyang Crimea, saiki kita butuh Kidul-Wétan"
            1. 0
              10 2014 Juni
              Kutipan: Natalia
              Inggih, ora bakal ana Rusia, ora bakal ana.

              Mesthi ora bakal
              Kutipan: Natalia
              uga penegak perdamaian.

              Amanat dibutuhake, amanat - kanggo paksaan iki
              Kutipan: Natalia
              Penjaga perdamaian kita minangka sing paling apik babagan iki, kaya sing ditampilake ing Ossetia Kidul

              Luwih apik saka apa?
              Apa ana statistik?
              Kutipan: Natalia
              Inggih, ing hubungan karo pasukan pendhudhukan, banjur Rusia bakal ngenalake pasukan "pendudukan" yen Potroshenko mutusake sawijining dina kanggo "bali" Crimea.

              Ora ana sing bakal bali menyang Crimea. Dadi - boltologi, dheweke kudu ngomong apa-apa
              Kutipan: Natalia
              Umumé, PBB wis ilang kapercayan, saiki dadi sharaga Amerika Serikat sing korup,

              Aku ora bakal ngomong - deleng nomer resolusi anti-Israel. Aku ora seneng UN. Nanging piye wae nyimpen donya saka kekacoan umum
              Kutipan: Natalia
              lan stabilizer utama donya cedhak wates Rusia, padha "pendhudhukan" pasukan saka Imperial-Putin Rusia.

              Lan wong Israel duwe imperial-Israel, lan wong Amerika duwe imperial-American. Iku kabeh gumantung cara sampeyan katon
              1. Natalia
                0
                10 2014 Juni
                Kutipan saka atalef
                Amanat dibutuhake, amanat - kanggo paksaan iki

                Minangka laku wis ditampilake ing 08.08.2008, ora saben wong perlu mandat. Yen sampeyan kuwat, sampeyan ora butuh amanat.
                Kaya Amerika Serikat, kanthi cara kasebut, dheweke dadi sing pertama nuduhake iki.
                Saiki, PBB minangka platform kanggo ijol-ijolan pandangan lan ora liya. Kelangan daya uripe nalika Amerika Serikat dadi sing pertama tumindak tanpa resolusi lan kanthi mangkono menehi conto kanggo kabeh jagad.
                Kutipan saka atalef
                Ora ana sing bakal bali menyang Crimea. Dadi - boltologi, dheweke kudu ngomong apa-apa

                Mikheil Shpili-Vili (Saakashvili) uga kandha nèk awaké dhéwé kuwi sedulur selawase, nanging ya kaya ngono.
                Kutipan saka atalef
                Aku ora bakal ngomong - deleng nomer resolusi anti-Israel. Aku ora seneng UN. Nanging piye wae nyimpen donya saka kekacoan umum

                Sampeyan ora seneng karo PBB ... nanging sampeyan ora bisa ngomong kanthi banter, ta? Nanging banjur sampeyan duwe gendheng (USA).
            2. 0
              10 2014 Juni
              Kutipan: Natalia
              Inggih, ora bakal ana Rusia, ora bakal ana.

              Mesthi ora bakal
              Kutipan: Natalia
              uga penegak perdamaian.

              Amanat dibutuhake, amanat - kanggo paksaan iki
              Kutipan: Natalia
              Penjaga perdamaian kita minangka sing paling apik babagan iki, kaya sing ditampilake ing Ossetia Kidul

              Luwih apik saka apa?
              Apa ana statistik?
              Kutipan: Natalia
              Inggih, ing hubungan karo pasukan pendhudhukan, banjur Rusia bakal ngenalake pasukan "pendudukan" yen Potroshenko mutusake sawijining dina kanggo "bali" Crimea.

              Ora ana sing bakal bali menyang Crimea. Dadi - boltologi, dheweke kudu ngomong apa-apa
              Kutipan: Natalia
              Umumé, PBB wis ilang kapercayan, saiki dadi sharaga Amerika Serikat sing korup,

              Aku ora bakal ngomong - deleng nomer resolusi anti-Israel. Aku ora seneng UN. Nanging piye wae nyimpen donya saka kekacoan umum
              Kutipan: Natalia
              lan stabilizer utama donya cedhak wates Rusia, padha "pendhudhukan" pasukan saka Imperial-Putin Rusia.

              Lan wong Israel duwe imperial-Israel, lan wong Amerika duwe imperial-American. Iku kabeh gumantung cara sampeyan katon
          2. Natalia
            +1
            10 2014 Juni
            Kutipan saka atalef
            mung ditepungi kanthi keputusan Dewan Keamanan PBB

            Umumé, PBB wis ilang kapercayan, saiki wis dadi sharaga pancen korup ing Amerika Serikat, lan stabilizer utama ing donya cedhak tapel wates karo Rusia - pasukan "pendudukan" saka Imperial-Putin Rusia.
          3. +2
            10 2014 Juni
            atalef (3)

            Ora bakal ana penjaga perdamaian Rusia ing kana, sampeyan ora kudu mabur ing mega - ora ana sing bakal menehi mandat kanggo iki - utamane amarga penolakan Crimea.

            Apa sampeyan serius ... babagan penolakan?
            utawa setuju?
            Aku luwih seneng istilah kasebut bali saka misappropriated, dening ngiyanati panggedhe sing luwih dhuwur
            1. -1
              10 2014 Juni
              Kutipan saka kare
              Aku luwih seneng istilah bali saka misappropriated, dening ngiyanati panggedhe sing luwih dhuwur

              Nalika aku ndeleng dhewe ing pangilon, aku seneng banget wassat , iki ora ateges - yen aku bakal seneng karo wong liya. ngguyu
              1. +1
                10 2014 Juni
                Narcissism, Alexander, iku kosok.
                Nanging aku ora weruh akeh disagreement
                ... utawa Mungkin sampeyan isih kanggo Khazar Khaganate? belay
        3. uri
          0
          10 2014 Juni
          Inggih, tugas para penjaga perdamaian kanggo mecah belah pihak sing perang yaiku nggawe pos pemeriksaan. sadurunge ayo ngomong Slavyansk. dill kanggo jancok kita. kita kudu peacekeepers pisanan. Apa padha arep kanggo iku? uga, Russian. banjur mesthi. padha bakal provoke. padha kudu perang karo Rusia.
      2. +7
        10 2014 Juni
        Kutipan: Alexander 2
        Gusti mberkahi MOTOROLA!!!

        Aku melu! Lynx, sayangé, kita ora ana maneh ....
        1. +5
          10 2014 Juni
          Aku ora ngerti.
      3. +3
        10 2014 Juni
        Gusti mberkahi Donbass lan kabeh pembela lan pedunung!!!
    4. + 12
      10 2014 Juni
      https://www.youtube.com/watch?v=DVd9XWHfk2Q#t=21
      milisi nangkep dina iki loro instalasi siap tempur GRAD cedhak Slavyansk. Kendaraan kasebut dipindhah menyang posisi kanggo pertempuran kontra-baterei. Informasi iki menehi inspirasi kanggo pangarep-arep kanggo mungkasi serangan artileri Slavyansk sing ora dijawab.
      1. Natalia
        +5
        10 2014 Juni
        Kutipan: 222222
        milisi nangkep dina iki loro instalasi siap tempur GRAD cedhak Slavyansk. Kendaraan kasebut dipindhah menyang posisi kanggo pertempuran kontra-baterei.

        iki ora cukup, GRAD dudu t-64, ora bakal njupuk dhewe ... saliyane kumparan eksternal karo konektor Sh-4, uga perlu pitungan sersan lan perwira sing cerdas kanggo tembak sing bener. dijupuk.
        Cetha yen geni langsung luwih gampang ditembak, nanging tembak saka posisi tembak tertutup ora mung luwih efisien nanging uga luwih aman.
      2. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan: 222222
        https://www.youtube.com/watch?v=DVd9XWHfk2Q#t=21
        milisi nangkep dina iki loro instalasi siap tempur GRAD cedhak Slavyansk. Kendaraan kasebut dipindhah menyang posisi kanggo pertempuran kontra-baterei.

        Info iki wis sewulan. Lan dheweke ora nyekel peluncur, nanging amunisi ...
        1. 0
          10 2014 Juni
          10.06.2014/04/17 XNUMX:XNUMX, Slavyansk - Milisi dijupuk instalasi GRAD Ukrainia. http://vognebroda.net/opolchentsy-zahvatili-ustanovku-grad
    5. +7
      10 2014 Juni
      Nemokake godhong ing reruntuhan omah
      Prasaja, iku ambruk metu saka notebook
      Ing tengahing geni, dheweke sepi karo putihe
      Lan pengabdian kanggo Vysotsky lan Vladi ...
      Diunggahake, diresiki pinggiran sing diobong
      Sapa sampeyan pujangga? Nuwun sewu aku ora ngerti jenenge
      Yen sampeyan isih urip, aku njaluk sampeyan tangi
      Ayo bebarengan kita ngalahake sajak
      Nanging omahe meneng lan mambu pati
      A cangkang saka "Grad" kenek kene
      Pujangga, pracaya marang aku, aku bakal males marang mungsuhmu
      Dalan metu saka neraka wis diaspal kanggo wong-wong mau.
  2. + 12
    10 2014 Juni
    Kabeh bakal dadi jelas sajrone seminggu! kita bakal ngerti regane tembung lan panguwasa kita lan dheweke !!
    1. +5
      10 2014 Juni
      Panguwasa ora kudu diadili saka tembung, nanging saka tumindak.
    2. +2
      10 2014 Juni
      Apa sing kudu kedadeyan sajrone minggu? Aku ora bakal kelakon lan kabeh bakal padha. Putin wis jelas yen dheweke ora bakal ngganggu, masyarakat donya luwih-luwih.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Poroshenko mutusake kanggo ngatur evakuasi populasi ing sisih kidul-wétan. Nanging ing ngendi? Ing ghettos sing mentas dibangun?
    3. +1
      10 2014 Juni
      Quote: psikolog
      Kabeh bakal dadi jelas sajrone seminggu! kita bakal ngerti regane tembung lan panguwasa kita lan dheweke !!


      Ukrainia bakal sabotase proses ngenalaken peacekeepers .... sing mesthi ....
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +2
      10 2014 Juni
      Quote: psikolog
      Kabeh bakal dadi jelas sajrone seminggu! kita bakal ngerti regane tembung lan panguwasa kita lan dheweke !!

      ya wis! Denouement (politik) wis cedhak! Kita kudu nggawe keputusan. Bakal dadi opo???
      Aku pancene pengin neraka iki rampung.
      Kanggo umpan balik babagan karyaku matur nuwun kanggo kabeh!!! Aku bungah banget yen aku nggawe kontribusi kanggo tujuan umum kita!
    6. +1
      10 2014 Juni
      Dill bisa ngatur trik kotor karo korban manungsa kanggo preian sing bakal teka, dina Rusia kabeh padha.
    7. Komentar wis dibusak.
  3. -7
    10 2014 Juni
    Stella Khorosheva, juru bicara walikota rakyat Slovyansk, ngendika ing wawancara karo stasiun radio Latvia Baltkom yen penyebaran pasukan penjaga perdamaian bakal mbantu supaya ora "luwih akeh pertumpahan getih" lan nyetabilake kahanan ing Ukraina tenggara.

    Wong bodho iki kudu mikir dhisik babagan apa lan sapa sing kudu diucapake. Lan umume, sapa sing menehi hak takon marang stasiun radio NATO kanggo bantuan perdamaian?
    1. + 12
      10 2014 Juni
      Wong bodho iki kudu mikir dhisik babagan apa lan sapa sing kudu diucapake. Lan umume, sapa sing menehi hak takon marang stasiun radio NATO kanggo bantuan perdamaian?

      Umumé, para penjaga perdamaian dijaluk ora saka stasiun radio, nanging saka Dewan Keamanan PBB.
      1. +5
        10 2014 Juni
        Kanggo media: dina iki, kira-kira jam 8 am wektu Moskow, koresponden VGTRK saka Slovyansk dilaporake liwat telpon yen dheweke mung ndeleng 2 klompok media asing sajrone 3-1 dina kepungkur, lan banjur syuting sawetara menit lan dibuwang. karo singsot. Kabeh klompok media liyane saiki ana, miturut pendapate, mung Rusia.
        1. 0
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Gxash
          apa sing dideleng sajrone 2-3 dina kepungkur mung 1 klompok media asing, banjur syuting sawetara menit lan dibuwang nganggo singsot

          Ora nggumunake yen dheweke ora butuh kabeh.
          1. -3
            10 2014 Juni
            Kutipan: Alexander Romanov
            Ora ana wonder yen dheweke ora butuh kabeh

            Ora, San, mung padha ajeg diculik ing kono. Sapa sing kudu ngrusak nyawane?
            Milisi pisanan nyulik lan nyelehake media asing ing kunjara, banjur sambat - kaya ngapa dheweke ora lunga.
            belay
            1. +1
              10 2014 Juni
              Sapa sing diculik? Menehi informasi. Aku ngerti yen wartawan Rusia diculik dening dill.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. 0
                10 2014 Juni
                Kutipan saka GradusHuK
                Sapa sing diculik? Menehi informasi. Aku ngerti yen wartawan Rusia diculik dening dill.

                Ing Sloviansk, para demonstran nyulik loro wartawan Italia Paul Gogo lan Cossimo Attanasio lan wartawan Belarusia saka koran Novy Chas Dmitry Galko, wartawan Denis Kazansky laporan ing kaca Facebook.

                http://news.bigmir.net/ukraine/810740-V-Slavyanske-pohitili-treh-inostrannih-jyr
                nalistov
                Wartawan Amerika diculik ing Sloviansk

                http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/04/22/7023304/
                Yen minangka conto.
                Loro-lorone nandhang sangsara marga saka iki.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. 0
            10 2014 Juni
            Iki carane nggawe warta tanpa njupuk bokong saka kursi ing kantor, utawa ing telpon "saka ndhuwur". Mulane, padha ora perlu mbusak apa-apa.
          4. Komentar wis dibusak.
    2. -1
      10 2014 Juni
      Lan sampeyan luwih apik njupuk rouge, nanging bantuan. Putin wedi nulungi Novorossia, sayangé dhuwit (oligarki Kremlin ora bakal ngerti). Lan wong kudu tanggung jawab kanggo populasi, ana bocah lan wanita.
      1. Ivan Rusian
        +9
        10 2014 Juni
        Lan sampeyan luwih apik njupuk rouge, nanging bantuan. Putin wedi nulungi Novorossia, sayangé dhuwit (oligarki Kremlin ora bakal ngerti). Lan wong kudu tanggung jawab kanggo populasi, ana bocah lan wanita.

        Putin nggabungake Kidul-Wétan. Dheweke mung peduli babagan gas lan nenek kanggo dheweke. Lan kasunyatan manawa wong-wong padha mati ing kono lan kanthi tulus ngarep-arep dhukungane, mula dheweke ora peduli. Kabeh iki Dhiskusi bab kasunyatan sing Putin wis nunggu wayahe tengen, kang duwe rencana dhewe kanggo mbebasake South-East, iku mung tembung surak naif saka patriot sing mung bisa pinter ing kursi ing komputer tinimbang tenan mbantu wong. Besok aku budhal kanggo bantuan karo tumindak lan ora karo tembung bespontovye.
        1. +4
          10 2014 Juni
          Kutipan: Ivan Russian
          Besok aku budhal kanggo bantuan karo tumindak lan ora karo tembung bespontovye.

          Sugeng Iwan! Lan bali kanthi slamet!
  4. +3
    10 2014 Juni
    Kanggo nyedhiyakake prajurit ukrovoysk kanthi sarana komunikasi, mesthine mayoritas bakal nolak kanggo njupuk nalika ngerti yen warga sipil ora dievakuasi.
    1. +2
      10 2014 Juni
      padha ngerti kabeh ...
    2. N.Zero
      +1
      10 2014 Juni
      khayalan, khayalan...kabeh duwe hp.
  5. Komentar wis dibusak.
    1. +3
      10 2014 Juni
      matur nuwun marang Gusti Allah sing saiki dudu wektu Soviet, yen ora, sampeyan bakal mangsuli vileness ing panggonan liyane, ing snot lan nangis.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Hei, sampeyan dhewe bungah yen saiki dudu wektu Soviet, lan sapa wae sing ana ing snot isih dadi pitakonan babagan carane dheweke ora bakal ana ing kono.
        ps banter kudu dimangerteni, apamaneh aku langsung mbusak, nanging sampeyan bisa metu
    2. +4
      10 2014 Juni
      Kutipan saka snifer
      dhuwit dhuwit sampah, lali tentrem lan kesed, golek dhuwit, golek dhuwit, lan liyane iku kabeh sampah (V.V. Putin)

      wong bodho
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        10 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Kutipan saka snifer
        dhuwit dhuwit sampah, lali tentrem lan kesed, golek dhuwit, golek dhuwit, lan liyane iku kabeh sampah (V.V. Putin)

        wong bodho

        apik
  6. +5
    10 2014 Juni
    Aku wis nulis manawa wong Kazakh kudu melu, dheweke duwe unit perdamaian. Ing mandat saka CIS. Rusia bakal njupuk dhewe saka panyedhiya peacekeepers.
    1. +1
      10 2014 Juni
      Kutipan: sergey32
      Aku wis nulis Kazakhs kudu melu, padha duwe unit peacekeeping

      Ahh ... sawise statement Zhirinovsky lan Shtygashov .... Enteni ...
      Mung miturut mandat PBB.
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kanggo isin, aku ora ngerti apa Zhirinovsky ngandika ana, lan aku ora ngerti Shtygashev siji. keprungu Bisa enlighten carane iki mengaruhi Kazakh peacekeepers?
        1. 0
          10 2014 Juni
          Kutipan: sergey32
          Bisa enlighten carane iki mengaruhi Kazakh peacekeepers?

          Kazakhstan wis milih netralitas ing konflik iki.
          1. +2
            10 2014 Juni
            Mulane, aku ngusulake Kazakhstan minangka sisih netral. Miturut pendapatku, kesempatan sing apik kanggo ngunggahake prestise internasional kanggo negara sampeyan.
            1. 0
              10 2014 Juni
              Kutipan: sergey32
              Miturut pendapatku, kesempatan sing apik kanggo ngunggahake prestise internasional kanggo negara sampeyan.

              Amanat PBB bakal, banjur kita bakal melu, lan bakal katon kaya pendhudhukan.
              1. 0
                10 2014 Juni
                pegawean??? Kanthi idin saka pihak sing konflik. Kuat!!! Iku kaya rudo pekso consensual. wassat
          2. UFO
            +2
            10 2014 Juni
            Quote: rawa
            Kazakhstan wis milih netralitas ing konflik iki.

            Licik banget. Aku sarujuk. hi
  7. +3
    10 2014 Juni
    Lan "Peter the Bloody" nggawe gerakan peacekeeping "Poroshenko mrentahake nggawe koridor kamanungsan ing zona operasi punitive" ("Rusia Spring").
    Utawa malah bisa mungkasi operasi punitive "ATO"?! Lan bakal count ing Supreme Court!
  8. 0
    10 2014 Juni
    Iki minangka panjaluk sing sah, apa masalahe, utawa ana sawetara korban sipil !!!???.....
    1. 0
      10 2014 Juni
      Ya, bisa uga langsung ngatur pangkalan militer Amerika ing Slavyansk!? Banjur ATO mesthi bakal mandheg. Iku melas kanggo wong, ya, iku banget melas, lan apa saiki kanggo menehi negara kanggo West amarga iki, ngendi padha bakal langsung aran apik?
      Dhiskusi babagan introduksi pasukan penjaga perdamaian, IMHO, aku nganggep khianat.
      Panyebaran pasukan penjaga perdamaian saiki, ing wilayah tilas Ukraina, minangka kerugian global kanggo Rusia, lan jumlah tiwas sajrone ATO mung kembang cilik.
  9. -4
    10 2014 Juni
    Njupuk menyang akun kasunyatan sing sah (diakoni dening masyarakat donya) presiden wis kapilih ing Ukraina, panjalukan kanggo entri peacekeepers kudu teka mung saka panguwasa sah, sayangé.
    1. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan: GUKTU92
      presiden sing sah (diakoni dening masyarakat donya) kapilih
      Presiden Ukrainia sing bener-bener sah, yen sampeyan nyedhaki "de jure", saiki lungguh ing wilayah Rostov, lan diarani Yanukovych!
      Lan Yanukovych padha, bali ing Februari, nguripake kanggo Putin karo panjalukan kanggo nggawa ing kontingen peacekeeping. Ing endi sing luwih sah?!
      Poroshenko, yen kita nimbang hukum Ukrainia, kapilih kanthi kabeh pelanggaran sing bisa ditindakake ing kahanan iki: dheweke ora duwe hak kanggo nganakake pemilihan!
  10. Alexander 42
    -14
    10 2014 Juni
    Putin ora peduli karo getih Rusia. Dheweke dagang karo crests kanggo duwit. Kepiye sampeyan bisa dagang karo fasis?!
    1. zol1
      0
      10 2014 Juni
      Ing tanggal 22 Juni 1941, nalika sepatu bot Nazi mlaku ing tanah kita, sepur sing diisi gandum lunga saka USSR menyang Jerman!
      1. 0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka zol1
        Ing tanggal 22 Juni 1941, nalika sepatu bot Nazi mlaku ing tanah kita, sepur sing diisi gandum lunga saka USSR menyang Jerman!

        Nganti 22 Juni, Jerman uga ngrampungake kontrak lan barang menyang USSR sadurunge perang ...
  11. +7
    10 2014 Juni
    Aku wis nulis, aku bakal seneng:
    Kita kudu nggawa pasukan. Mlebet. We menang. Atusan lan ewu lanang kita mati. Dheweke bakal nglawan wong-wong kaya kita. Tembung-tembung yen tentara dill minangka tentara bajingan lan kita siji-sijine ora ana gunane. Iki tentara kita, persis padha. Titik kabeh sejarah Rusia yaiku sampeyan bisa ngombe ... kentang ing kebon Ivan, ngrusak dheweke ing jendela, bengok-bengok yen dheweke ana ing dalan, smack putrine kanthi licik. Rus sing sabar. Nanging banjur ana wektu tartamtu lan kabeh wong rakes. Nomer conto sing ora bisa dipikirake nalika wong Rusia, biasa ing saben dinten, nindakake prestasi sing ora bisa dipikirake saka sudut pandang peradaban Barat liyane. Ukrainians kita, Slavs lan Rusia. Ing kasus introduksi pasukan, kita bakal entuk perang karo penjajah. Lan ing antarane wong Ukrainia ana segara pahlawan. Nyata, dudu "pahlawan" saiki. Banjur atusan kaping luwih akeh wong mati tinimbang saiki.
    Adikku ngabdi setahun kepungkur. Ayo ngomong saiki dheweke ngladeni. Lan yen saiki ana obrolan babagan dheweke arep perang ing sisih wetan Ukraina, aku bakal nglawan. Lan dheweke mung siji kasus - yen dheweke dadi SUKARELAWAN. Tegese, yen iku pilihane, dheweke kudu menehi risiko urip kanggo ide kanthi pilihane. Nanging sing nggumunake: saiki dudu tentara Rusia biasa sing perang ing kana, nanging SUKARELAWAN.
    Ps Lan apa punuk utawa perang bakal dadi pimpinan saiki, kepiye Rusia bakal tumindak?
  12. 0
    10 2014 Juni
    Saka "Russian Spring":
    Dina Senin, kepala Kementerian Pertahanan Ukraina Mikhail Koval ujar manawa ing sisih wétan Ukraina ana proses mungkasi konfrontasi bersenjata.

    Dheweke pengin ngomong - oposisi saka milisi. Muga-muga enggal ora ana sing nglawan.
    Ing kana, dheweke katon sinis lan munafik. Porosenko nganakake rapat-rapat grup kontak, ing ngendi saben wong diduga ndhukung rencana kasebut. Lan sing maca rencana iki, utawa diterbitake?
    Iki minangka "rencana perdamaian" sing ditindakake dening pasukan militer, lan utamane liwat komisi kejahatan perang.
  13. -15
    10 2014 Juni
    Malah I.V. Stalin, liwat negara liya, dagang karo Fuhrer ing saindhenging perang, kaya Fuhrer karo dheweke, kaprigelan ibune!
    1. +6
      10 2014 Juni
      Apa ambane kawruh! sumber ing studio pzhalsta!
    2. +1
      10 2014 Juni
      Sampeyan bakal uncalan mati sumber, ngendi sampeyan nemokake nalika sampeyan ngumumake omong kosong kuwi
    3. 0
      10 2014 Juni
      Kayane sampeyan ora njupuk pil dina iki sing diwenehake dening dokter kanggo sampeyan lol
    4. +2
      10 2014 Juni
      Kutipan saka kapten281271
      Malah I.V. Stalin, liwat negara liya, dagang karo Fuhrer sajrone perang, kaya Fuhrer.

      Lan sampeyan ana ing transaksi? Utawa ing ngendi? Iku, utawa apa? Nyatane, informasi sing durung diverifikasi ora perlu disebarake, amarga, saliyane minus, sampeyan bisa rake karo candelabra. wassat
  14. +1
    10 2014 Juni
    Judhul artikel kasebut kikuk, kanthi semangat sensasi NTV sing bodho, dudu milisi sing takon, nanging sekretaris pers ngandhani sawetara stasiun radio Latvia. Judhul artikel lan apa sing ditulis ing njerone ora cocog.
  15. -4
    10 2014 Juni
    Iki dudu sepisanan dheweke takon. Kudu mlebu
    1. -1
      10 2014 Juni
      Lan yen dheweke njaluk sampeyan nyelehake bom nuklir ing Kyiv, sampeyan uga kudu nindakake!?
      1. +2
        10 2014 Juni
        Ana akeh nuklir. Apa wae saka presisi dhuwur bakal ana ing subyek, nanging mung ing bangunan tartamtu.
        1. +1
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Wiruz
          Ana akeh nuklir. Apa wae saka presisi dhuwur bakal ana ing subyek, nanging mung ing bangunan tartamtu.

          Aku setuju yen nuklir ora dibutuhake, nanging sing dites (bledosan volumetrik) ora bakal lara. aran
  16. 0
    10 2014 Juni
    Ana 200 penambang sing nggegirisi ing Donbass ... lan senjatane durung ilang ... durung digawa menyang Kyiv ... mula mikir babagan papan iki ...
    1. +1
      10 2014 Juni
      Ya, mbok menawa dheweke ora "kobong" kanthi kepinginan kanggo mbela pilihane. Paling kamungkinan, padha ngarep-arep sing Rusia bakal "njupuk ing swiwi sawijining", "nempatno meksa" ing Kyiv. Nanging ora, ora ...
    2. Komentar wis dibusak.
    3. 0
      10 2014 Juni
      Punika artikelipun:
      http://rusvesna.su/recent_opinions/1402090057
      Waca, yen durung, aku nyaranake. Isih, tampilan mungsuh uga migunani kanggo ngerti.
      Kutipan saka plotnikov561956
      mikir panggonan iki...
    4. Komentar wis dibusak.
    5. mazhnikof.Niko
      -1
      10 2014 Juni
      Kutipan saka plotnikov561956
      ... dadi mikir babagan ing panggonan iki ...

      Aku panginten ... boten nanging: "Slave ing penambang saka Donbass! ... Lan banjur: Gusti Allah - nyimpen KYIV.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. mazhnikof.Niko
        0
        10 2014 Juni
        Inggih, kene dheweke lenggah, nang endi wae agen hoch .... th, lan sculpts cons. Apa sing ora disenengi para penambang Donbass!? Utawa akeh Maida ... nganti sampeyan ora bisa ndeleng tembung "penambang". Utawa argue cons!
  17. Februari
    +7
    10 2014 Juni
    Aku kaya pracaya Strelkov ngrebut senjata abot (tank, howitzer, udan es), supaya bisa kanggo sumber analog saka sisih kita ing tutup saka dijupuk. Lan minangka asil nguatake wates "NOVOROSSIYA" Sawise kabeh, dina iki diumumake yen Bandara ditutup, tegese bisa dikontrol. Sing luwih sepi, luwih adoh.
  18. Rubmolot
    0
    10 2014 Juni
    Lan sapa sing mrentah operasi njaga perdamaian ing jagad iki?
    Sapa sing bakal dadi "ala" lan sapa sing bakal "apik" sawise mlebu pasukan perdamaian menyang Ukraina?
    Jawaban kanggo pitakonan mbokmenawa kabeh wong ngerti ...
  19. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan: Arberes
    Aku ngaturake garis iki kanggo milisi!

    MOTOROLA.

    Pilihan warta getih.
    Sampeyan isih urip, pahlawan, aku seneng karo sampeyan!
    Maneh ing layar MOTOROLA-
    Donetsk tentara-prajurit!

    Swaramu, apik lan tenang,
    Singkat, laporan bisnis.
    Kowe urip, kancaku MOTOROLA!!!
    Perang lan urip, prajurit!

    Atiku ayem tentrem
    Percaya diri, katon kesel.
    Nanging tetep ngati-ati?
    Gusti mberkahi sampeyan SOLDIER!

    Aku nonton komentar saka pejuang iki kaping pirang-pirang. Tanpa sengaja, aku mikir yen aku seneng banget karo MAN iki saben-saben katon ing layar.

    +++++ Setuju. Panglima nyata lan pahlawan sejati Rusia.
  20. + 10
    10 2014 Juni
    Pikiran sejatine Parasha:

  21. 0
    10 2014 Juni
    nalika Perang Donya II, sembarang batalyon infanteri saka Wehrmacht lan batalyon bedhil saka Tentara Abang mesthi njupuk Slavyansk ing dina. Mung prajurit ing jaman iku duwe motivasi dhuwur lan ora ana utangan kanggo peralatan kantor.
  22. +3
    10 2014 Juni
    Aku mbaleni tembung kanggo hotheads. MUNGSANG MUNGSANG NGANGGO WAJAH RUSIA menyang UKRAINE. NANG WONOSO WONG WONG Ukrania DADI PENDUDUK. Dheweke bakal duwe motif - MEDAN MELAWAN PENDUDUK. Banjur tentara Ukraina bakal perang. Saiki ora gelem nembak bangsane dhewe. PEJUDUK ITU BISNIS LAIN.
    BANTUAN FULL-Skala karo kabeh jinis senjata dibutuhake. Strelkov piyambak ngandika apa kang perlu.
    Aku wong biasa wis siyap menehi dhuwit kanggo mbantu tenggara. Lan Rusia bisa nemokake senjata sing dibutuhake lan kanthi tenang nransfer DPR lan LPR tanpa repot.
    Wis wayahe.
    1. +3
      10 2014 Juni
      Kutipan saka: rapid1934
      MUNGSANG MUNGSANG NGANGGO WAJAH RUSIA menyang UKRAINE. NANG WONOSO WONG WONG Ukrania DADI PENDUDUK.

      Sampeyan ora bisa mlebu, ya, ngerti. Nanging saka ngendi pratelan iki teka? Lan aku bakal pitutur marang kowe: Amerika ngluncurake sawise serangan pisanan ing Slavyansk ing 24.04.2014/XNUMX/XNUMX, nalika kita miwiti latihan dadakan. Kanggo mesthekake yen sampeyan aman!
  23. Lyoshka
    0
    10 2014 Juni
    sing paling penting iku ora bakal NATO
  24. +3
    10 2014 Juni
    Aku disabetake dening kasunyatan sing nalika ana jembatan langsung karo pengungsi saka Ukraina karo wong-wong sing tetep ing Slavyansk, sing antarane akeh wanita ana petani karo cangkir khas "Gubugku ana ing pinggiran" ... Lan ... Ana salah sawijining pengungsi sing dakkirim marang anakku sing cilik, sing manggon ing Slavyansk karo ibune ...

    Sadurunge nggawa pasukan perdamaian, kudu dilebokake "myahataskrai" ing tangan. Lan sing nolak - kanggo njupuk.





  25. +6
    10 2014 Juni
    Wong mati lan mati. Nanging "garis abang" ketoke durung lulus? Sawise kabeh, "RUSIA! ORA Ninggalake Dhewe!!!"
    Aku wis ora krungu iki. Utawa, luwih becik yen dheweke ora ngomong.
    Tanpa nggawa pasukan, isih bisa menehi pitulungan sing efektif! Sampeyan mung kudu tumindak! Lan aja ndalang.
  26. 0
    10 2014 Juni
    Pengeran. kula kesel. Aku nyoba kanggo ninggalake ing wektu luang kanggo Ukraina. padha ora kantun ... sial, kok ndhudhuk trowongan chtol ??
    1. 0
      10 2014 Juni
      Apa sampeyan wis nyoba ngobrol karo warga lokal? Piye carane wong liwat...
  27. +2
    10 2014 Juni
    Ya, kita kudu nyoba kabeh sing bisa mbantu wong Novorossiya. Opsi iki ora bakal bisa digunakake karo penjaga perdamaian, kita kudu nyoba liyane. Banyu ora mlaku ing sangisore watu.
  28. nicolai64
    +3
    10 2014 Juni
    Nanging kepiye CSTO kita lan pasukan perdamaian. Kazakhs piye wae abruptly ngadeg aside, lan Belarusians lan rama piye wae wiwit ndhukung junta iki. Anggere padha ora ndemek kita. Mung yen rampung karo Ukraina, banjur siyap! Sabanjure bakal YOU.Mangkono uga Slavs lan tanah pros.t. Endi pratelan umum babagan leren perang, ing ngendi nepsune bangsane. Ora ana siji baris babagan iki ing ngendi wae saka Kazakhs. Iki carane padha Cut mati Piece dening Piece saka Rusia, lan kita njagong lan mikir sing kita bakal diunekake adoh. Nanging ora bakal diterusake, infeksi fasis iki ulet. Sanalika iku perlu kanggo numpes ing Bud, lan ora katon sing wong bakal ngomong soko bab Rusia. Ing kene tutup kasur ora katon ing sapa wae, padha nindakake tugas lan ora peduli karo PBB lan jagad iki! Sampeyan perlu kanggo nylametake jagad Slavia, lan ora ngucap!
    1. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka nicolai64
      Nanging kepiye CSTO kita lan pasukan perdamaian. Kazakhs piye wae dumadakan ngadeg sisih

      Ukraina durung nyerang negara siji anggota CSTO, mula, ora ana alesan kanggo ngirim pasukan. Kabeh liyane - ing wilayah wong liya. Iki "de jure".. Nanging ing kasunyatan, Kazakhstan langsung pindhah aside - uga amarga saka Crimea. Rama iku crita sing beda.
      Aku setuju karo sampeyan, mesthi. Isih "menyang ndhuwur" kanggo nggayuh.
  29. Dbnfkmtdbx
    0
    10 2014 Juni
    Sampeyan kudu sabar sethitik lan Amerika Serikat bakal kelangan geytsropka ing Eropah, wis wong wiwit éling carane akeh entuk manfaat padha menehi kanggo China lan, ayo kang sijine iku entheng, iku ngganggu wong, lan Rusia bener wis ora njupuk sembarang ngukur. marang Eropah, Aku iku isih ora kasep kanggo wong-wong mau, uga, sampeyan ngerti, nanging Bulgaria lan Serbia, sedulur, ibune, ing umum, ora bakal metu saka tameng. wong bodho duka
  30. 0
    10 2014 Juni
    Pemenang ora diadili. Sawetara regu sabotase "wong cilik sing sopan ing wayah wengi", kanthi serangan rudal "sopan" sing akurat. Lan ora mungkin wong-wong sayap tengen bakal tetep ana, lan yen tentara ora kena, mula ora bakal kedutan. Dibuwang, dheweke banjur ngerti yen iki dudu perange.
  31. Tanechka-pinter
    +2
    10 2014 Juni
    "Introduksi pasukan peacekeeping bakal mbantu supaya" luwih akeh getihen "lan nyetabilake kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina." - penyebaran pasukan peacekeeping kudu diputusake tenan tanpa partisipasi Kyiv. Dina iki, ing mburi junta Kyiv ana MONSTER - American exceptionalism, sing saiki mung mutusake sapa sing kudu dieksekusi lan sapa sing kudu ngapura. Dina iki wis medeni kanggo ndeleng karusakan. digawa dening Amerika Serikat karo punishers Bandera kanggo Donbass, iku elek kanggo katon ing brutal dipatèni anak tanpa gegaman, wong tuwa. Suwene Rusia isih bakal ndeleng iki, lan yen ana kedadeyan sesuk sing ora bisa didandani maneh. Kepiye carane kita bakal ngrayakake ulang taun kaping 70 saka Kamenangan Agung - lan apa kita ora bakal isin lan nistha kanggo dina iki.

    .. Malchish katon metu: penunggang padha ngadeg ing jendhela. Mung jaran sing kurus lan kesel, mung saber sing mbengkong, peteng, mung topi sing tipis lan kesel, mung saber sing mbengkok, peteng, mung topi.
    ditembak liwat, lintang disigar, lan sirah diikat.
    .. He, tangi! bengok-bengok sing nunggang. - Iku setengah alangan, lan saiki alangan kabeh watara. Akeh borjuis, nanging sawetara kita. Mung Malchish sing weruh sing siji mbah tuwa ing satus taun wis metu saka gapura.
    .. Bocah-bocah padha gelut wiwit wengi peteng nganti esuke padhang. Mung siji Plokhish ora perang, nanging tetep mlaku lan looking metu carane kanggo bantuan bourgeoisie.
    .. bourgeoisie, padha cepet nulis Malchish-Plokhish menyang borjuasi lan menehi wong tong minyak wutuh
    senggol lan basket kabèh saka cookie.
    .. - Pengkhianatan! panguwuhe Malkis-Kibalkis. .. ..Wong-wong Malkis padha dirantai abot. Malkis dilebokake ing menara watu.
    .. Suwe-suwe Pangéran Burzhuin mikir, banjur mikir lan ngandika: Kita bakal numpes Malchish iki. Nanging supaya dheweke ngandhani kabeh Rahasia Militer.
    ..Lho, Malkis, pakunjaran kebak kabeh, lan paukuman kabeh, lan kabeh gendarmen ing pojokan, lan kabeh wadyabala padha ngadeg, nanging ing dina padhang utawa ing wayah bengi, ora ana istirahat. wengi peteng?
    ..Wong borjuis lunga, nanging enggal bali: Ora, Kepala Burzhuin, Malchish-Kibalchish ora mbukak kanggo kita.
    Rahasia Militer. Dheweke ngguyu ing pasuryan kita.
    .. Ana, - ngandika, - lan rahasia kuat ing Tentara Abang kuwat. Lan saben sampeyan nyerang, sampeyan ora bakal menang.

    "Kita mung bakal nahan awan lan wengi" - Ujare bocah lanang -.
    Lan nalika pasukan utama bakal SUIT
    dina iki, kanggo bantuan milisi Donbass, utawa supaya, kita bakal nonton carane getih Russian pouring tengen tanah Rusia lan nonton carane pahlawan perang lan mati, nanging ngarep-arep lan ngenteni nalika - THE MAIN FORCES bakal teka
  32. 0
    10 2014 Juni
    Parashka uga njaluk bantuan lan ngimpi ngukum Rusia ...

    MOSCOW, 10 Juni - RIA Novosti. Presiden Ukraina Petro Proshenko, ing wawancara pisanan karo majalah Time minangka Presiden Ukraina, ngendika yen dheweke kepengin ngukum Rusia amarga "tragedi" sing kedadeyan ing negarane, nanging ora ana pilihan liyane kajaba melu dialog karo Moskow.
    "Mungkin sawetara wong Ukrainia pengin ndeleng Swedia utawa Kanada minangka pepadhamu, nanging pepadhamu yaiku Rusia," ujare, lan nambahake yen perlu kanggo dialog karo pepadhamu iki minangka jaminan keamanan kanggo negarane lan mung amarga lokasi geografis. saka Ukraina.
    Vladimir Putin lan Petro Poroshenko ing acara mengeti 70 taun pendaratan Sekutu ing Normandia
    Miturut Poroshenko, cara paling apik kanggo ngyakinake Vladimir Putin yen Ukraina nduweni hak kanggo ana ing wates saiki yaiku mbangun tentara sing kuat lan ekonomi sing makmur.
    "Sajujure, aku ora kasengsem karo apa sing dipikirake warga Putin babagan negaraku," ujare Poroshenko. Dheweke nambahake yen dheweke siyap njaluk bantuan saka Kulon. "Kita ngomong babagan dhukungan ing bentuk apa wae, saka intelijen nganti teknologi militer, saka mblokir wilayah udara kita nganti blokade angkatan laut," ujare.

    РИА Новости http://ria.ru/world/20140610/1011461310.html#ixzz34E4VJ9yN
  33. 0
    10 2014 Juni
    Njupuk menyang akun kasunyatan sing sah (diakoni dening masyarakat donya) presiden wis kapilih ing Ukraina, panjalukan kanggo entri peacekeepers kudu teka mung saka panguwasa sah, sayangé.

    Gusti, tuduhna aku minus. Apa sampeyan bisa nerangake marang aku aturan kanggo nggawa pasukan PBB menyang negara apa wae miturut piagam kasebut? Utawa sampeyan bingung karo tembung "sah (diakui masyarakat donya) presiden"? Inggih, kula bakal kaget sampeyan, PBB ora keganggu! Lan kita ngomong babagan kontingen perdamaian PBB.
  34. Kelevra
    0
    10 2014 Juni
    Kontingen utama peacekeepers kudu Rusia!
  35. 0
    10 2014 Juni
    Kutipan: Arberes
    Aku nonton komentar saka pejuang iki kaping pirang-pirang. Tanpa sengaja, aku mikir yen aku seneng banget karo MAN iki saben-saben katon ing layar.

    Dheweke isih duwe siji milisi ing Slavyansk, sing mbantu narik pilot helikopter sing tatu lan nerangake carane pilot iki ditinggal dening rakyate dhewe. Aku pengin dheweke tetep urip. Ing wiwitan, asring ditampilake ing Rusia25, nanging bubar durung ditampilake.
    Apa dheweke urip? Kepiye carane ngerteni?
  36. 0
    11 2014 Juni
    kontingen peacekeeping digawa ing mung dening kaputusan saka Dewan Keamanan PBB, nanging dina iki PBB de facto ing kontrol Amerika Serikat, lan mulane siji ora bisa Count ing sembarang pancasan swara saka organisasi ing Ukraina, mung sycophanism ing ngarepe Yankees... hi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"