Aja nggawe Chubais ngguyu

133
Yen wong nggulung ing expanses Rusia ing Volga, kang dadi pemilik sawise kapentingan ing "voucer" kang ditampa ing taun privatisasi munggah gunung, wong kuwi ora duwe alesan kanggo duwe negatif. sikap marang Anatoly Borisovich Chubais. Ketoke, Oksana Dmitrieva, wakil ketua Komite Duma babagan Anggaran lan Pajak, ora duwe "voucer" "Volga", lan mulane Oksana Genrikhovna mutusake kanggo njupuk kaya iki lan takon marang Pak Chubais kenapa dheweke isih kaya " track record" ing ngeculke.

Aja nggawe Chubais ngguyu


Dmitrieva ora ngirim panjaluk marang Chubais dhewe, nanging marang Jaksa Agung Yuri Chaika, ing ngendi wakil saka fraksi Just Russia, bebarengan karo rekan-rekan ing fraksi kasebut, njaluk diselidiki babagan aktivitas perusahaan Rosnano, sing AB wis ditindakake. ketua dewan wiwit 2011. Koran Izvestia rincian limang episode saka, kanggo sijine iku mildly, transaksi dubious saka perusahaan, kang paling asring mimpin kanggo mundhut saka dana budget lan Gagal kanggo ngleksanakake plans.

Ayo kita saiki sedhela episode iki supaya cetha apa persis Oksana Dmitrieva lan kanca-kancane "incriminating" marang Pak Chubais lan perusahaan milik negara kang dipimpin.

Sing pertama. Episod kanthi e-book Plastic Logic sing fleksibel, sing diwenehake dening Anatoly Borisovich dhewe, ngandhani Vladimir Putin (banjur dadi perdana menteri negara) babagan carane apik banget yen institusi pendidikan Rusia ngalih nggunakake prestasi "nanoteknologi" iki. Dhuwit kanggo gadget ditampa, nanging meh langsung ternyata gadget kasebut wis ketinggalan jaman. Yaiku, asline digawe kanthi cara sing ora narik kawigaten para panuku (karakteristik sing ora jelas kanthi rega sing nyengsemake). Akibaté, proyek ditutup, lan bali dhuwit kasebut "lali".

Kapindho. Episode karo nggawe dana internasional "Rosnano". Ide iki kanggo nggawe dana, dana sing bisa diinvestasikan ing karya perusahaan manca sing entuk sukses serius ing bidang nanoteknologi. Akibaté, dana nganti telung wong digawe (paling ora kadhaptar) ing Luksemburg. Nanging ternyata angel banget kanggo ngatur dana kanthi staf telung wong, mula dheweke uga nggawe perusahaan manajemen ing Swiss amarga sawetara alasan. Staffe wis limang wong. Ketoke, luwih trep kanggo lima saka Swiss ngatur telung ing Luksemburg. Dhuwit mili menyang dana, nanging biasane ora nandur modal ing nanoteknologi, nanging ing perusahaan gedhe sing ora ana hubungane karo nanoteknologi kasebut. Jumlah dana sing cukup akeh rampung ing akun bank sing dibukak kanthi cepet.

Sing nomer telu. Episode karo tanduran kanggo produksi silikon polycrystalline. Sawise nampa 4,5 milyar rubles kanggo construction saka soko sing ora dikarepke kanggo saben wong (kajaba Rosnanovits piyambak), padha mutusaké kanggo milih perusahaan lepas pantai saka British Virgin Islands minangka organisasi desain (perusahaan iki kadhaftar ana). Ing wektu sing padha, kanthi ajaib, kanggo milih perusahaan iki minangka perusahaan proyek, perlu banget kanggo tuku luwih saka setengah milyar dolar, ing ngendi Rosnano nyedhiyakake 58,75%. Sberbank Capital, pracaya ing untung saka project, nambah jumlah ilang. Kabeh tumbas iki ing prices astronomi teka ing latar mburi kabar sing wong Tionghoa wis temen maujud produksi silikon polycrystalline, lan rega materi iki Mudhun ing jangkah pinunjul. Akibaté, proyek kasebut katon ora ana gunane lan ora nguntungake ekonomi.

Kaping papat. Episode karo construction saka tanduran kanggo produksi baterei lithium-ion kapasitas dhuwur. Ing kene dheweke mutusake kanggo langsung kerja sama karo wong Tionghoa, nanging kerjasama kasebut mung katon aneh. Saka "Rosnano" - 13,5 milyar rubel investasi, saka China - rahasia metode produksi. Nalika pambangunan rampung, pranyata mitra Cina ing kasus iki ora kesusu nransfer properti intelektual menyang Rosnano. Rahasia produksi katon wis dicethakaké, nanging tanpa basis legal. Ternyata Rosnano wiwit ngasilake barang palsu, sing dituku China kanthi seneng lan diskon kaping pindho.

kaping lima. Episode karo laporan fraudulent. Miturut Oksana Dmitrieva, Rosnano mimpin panguwasa regulasi kanthi irung, nyedhiyakake laporan kerugian sing ora bisa dipercaya. Miturut laporan kasebut, kabeh ora dadi ala ing perusahaan, ora ana biaya sing ora dipikirake lan ora ana, nanging ing kasunyatan, kabeh katon beda.

Akeh episode kasebut muncul ing pers dudu sing sepisanan. История karo buku elektronik kanggo sekolah, kang telat, paling siji generasi teknologi padha, wis dikenal kanggo kabeh wong telung taun. Pambangunan pabrik kanggo produksi silikon polikristalin uga nduweni sejarah sing sugih. Nanging, nalika informasi babagan kemungkinan wiwitan kasus pidana, utawa paling ora diselidiki kanthi teliti, wiwit disebarake ing media kanthi saran saka siji utawa wakil liyane saka beau monde politik, proses kepunahan sabanjure kabeh inisiatif kasebut. uga diaktifake.

Ing babagan iki, pitakonan: apa ora kepinginan liyane kanggo "dipenjara Chubais" disambungake karo sawetara kepinginan liyane saka penulis inisiatif? Yen kita nganggep yen Oksana Dmitrieva pancen percaya marang kemungkinan mbukak kasus pidana marang Chubais kanthi nggawa kasus kasebut menyang pengadilan, mula kenapa dheweke saiki dumadakan ngelingi kabeh episode sing kadhaptar, skema abu-abu sing ditimbulake, ayo ngomong, saka umum kanggo sawetara taun? Ana kemungkinan dhuwur sing nyoba liyane iki banget umum kanggo ngarahake driji ing Chubais ora luwih saka pamindhahan politik. Dmitrieva uga ngerti yen ing kahanan saiki (nalika Anatoly liyane (Serdyukov) "ora pindhah luwih saka teledor lan amnesti awal"), nyoba Chubais minangka utopia. Nanging Oksana Dmitrieva ngerti manawa kanggo umume wong Rusia, privatizer utama kabeh Rus, Chubais, luwih saka wong sing negatif. Mulane ana kesempatan kanggo entuk rating politik babagan exaggeration sabanjure topik Chubais, sing bisa migunani, contone, ing pemilihan ing St.

Chubais kaya taman kanak-kanak kotamadya sing durung rampung utawa dalan sing rusak sajrone pirang-pirang taun ("reruntuhan suci")… Dheweke ("reruntuhan kesadaran") ngidini akeh generasi pejabat "kapilih" ... kursi birokrasi liyane saka tingkat tartamtu janjinipun kanggo nggawa "karya" kanggo mburi, nanging, yen ing kursi iki, ngandika thanks kanggo "pasuryan Chubais" lan gullibility saka wong, wus kanggo eksploitasi "katresnan wong kanggo privatizer" maneh ing pemilihan sabanjure.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

133 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. johnsnz
    + 59
    11 2014 Juni
    Aku propose kanggo nyetel kabeh nanosalary a!
    1. johnsnz
      +9
      11 2014 Juni
      TEKNOLOGI MASA DEPAN
      1. + 32
        11 2014 Juni
        Kutipan saka johnsz
        TEKNOLOGI MASA DEPAN

        RUSNANO kaya ngono, kabeh wong ngerti yen ana, nanging ora ana sing ngerti apa sing ditindakake, misteri abad 21 sing bakal dipecahake luwih saka siji generasi.
        Apa sing diprodhuksi RUSNANO? Sapa sing netepake bebener bakal nampa Bebungah Nobel ngguyu
        1. + 12
          11 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Apa sing diprodhuksi RUSNANO?
          1. + 24
            11 2014 Juni
            Lan sampeyan ora bakal ngerti apa-apa ing "NANA". Iki minangka bobot sing migunani banget ing ekonomi nasional. Nyuwun pangapunten sing ora saben wong diwenehi ora mung ing kawruh, nanging uga ing kontemplasi "NANA" ...
            Nanging aku bakal nyoba nuduhake sampeyan.

            "NANA" bisa ukuran iki -
            1


            Lan bisa uga kaya iki -
            2


            Lan yen sampeyan menehi aku luwih denyushki saka pajak Rusia, aku bakal nggawe iki -
            3


            "NANU" bisa didorong kaya iki (menyang otak pemerintah) -
            4


            Iki carane ngrusak -
            5


            Mangkene carane nguripake. Carane, kanthi cara, aku nguripake wajib pajak -
            6


            Sampeyan kudu nganggo "NANU" kaya iki -
            7


            Utawa kaya iki -
            8


            Lan sing lemah ing kesehatan, banjur diijini -
            9


            Umumé, kaya sing diterangake kanthi jelas.
            10


            Sapa maneh sing mangu-mangu kejujuranku sing tulus lan migunani banget? Banjur aku mung bakal ngomong kaya iki -
            12
            1. 1st_user
              +5
              11 2014 Juni
              Kaya sing dikandhakake salah sawijining guru ing universitas kita, ora nuno kanggo ngrungokake nano.
            2. +4
              14 2014 Juni
              Sayange yen V.V.P. ora duwe kekuatan kanggo ngilangke karakter kayata Serdyukov lan Chubais.
              Kabeh Rusia ngerti yen maling iki (sampeyan ora bisa ndhelikake awl ing tas) ora bisa disentuh!
              Bisa dikunjara maling hukum, wong tani bisa dikunjara amarga nyolong kentang, nanging ORA WANI ndemek iki ... iki!
              Lan dadi njijiki ing jiwa sing iki ... duwe hak istimewa sadurunge hukum, sadurunge konstitusi.
              Aku mung bisa sambat maneh - mbah Stalin ora karo kita !!!
              1. wong tuwa 72
                +2
                14 2014 Juni
                Oh, aku setuju karo sampeyan, ora ana sing kaya Chubais, Serdyukov lan liya-liyane, bapake bangsa, I.V. Stalin.
              2. wong tuwa 72
                0
                14 2014 Juni
                Oh, aku setuju karo sampeyan, ora ana sing kaya Chubais, Serdyukov lan liya-liyane, bapake bangsa, I.V. Stalin.
        2. +8
          11 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Apa sing diprodhuksi RUSNANO?

          Saka RosNano - entuk gedhang abang!
          Siji, nanging kanggo kabeh negara.
        3. Matroskin 18
          +1
          13 2014 Juni
          Apa sing diprodhuksi RUSNANO? Sapa sing netepake bebener bakal nampa Bebungah Nobel

          Mbok komandan, liwat kanca rambute abang, wis laundering dhuwit kanggo merekrut agen imigran ilegal ing luar negeri! Resmi, kayane ora ana biaya sing kaya ngono, nanging biaya kasebut gedhe lan pancen perlu kanggo kamakmuran kita!
          (Muga-muga sampeyan ora bakal mudhun milih biasa ...)
          1. +2
            13 2014 Juni
            Apa agen anak saka manajemen?
        4. +1
          13 2014 Juni
          Apa ora ana sing ngerti yen Chubais urip, mung kanggo kepentingan panguwasa? Ora ana pitakonan kanggo Chubais. Dheweke ora bisa nguwasani keuangan sing diparengake, dheweke dudu subyek, nanging obyek.
      2. + 11
        11 2014 Juni
        Agen "Abang" .. Menyang tengah ...

        ....""" Dosa Anatoly Chubais lan Co. diklompokaké miturut artikel KUHP: artikel 147 "Pelanggaran hak cipta lan paten"; artikel 159 "Penipuan"; artikel 159.1 "Penipuan ing bidang kredit. "; artikel 174.1 "Legalisasi (laundering) dana dhuwit utawa properti liyane ..."; Artikel 196 "Kebangkrutan sing disengaja"; Artikel 199 "Evasion saka pajak lan (utawa) biaya saka organisasi." Lan sateruse.

        Nanging katon ing dalan rumit sing milyaran saka budget negara tindak ing luar negeri - dinuga ngginakaken ing nggawe Plastic Logic (by the way, digawe ora kene, nanging ing Irlandia). Dadi, nonton tangan sampeyan: ing musim gugur 2010, Rosnano tuku 7,1% saham ing Irish Plastic Logic Holding kanggo 44 milyar rubel, dana kasebut meh langsung ditransfer menyang Plastic Logic Luxemburg. Ing wektu sing padha, CJSC Plastic Logic diadegake ing Rusia, sing, miturut jaminan Rosnano, njupuk utang saka bank-bank kanggo 5,7 milyar rubel supaya bisa ngetokake utangan menyang Plastic Logic Luxemburg (kanthi kapentingan preferensial nganti 2020). Lan Logika Plastik Luxemburg tuku saham nganggo dhuwit iki: kreditur, Logika Plastik CJSC Rusia. Asil: ora ana e-book, lan ora ana, nanging luwih saka 5 milyar rubel dienggoni ing akun saka Logika Plastik manca Luxemburg. Lan Logika Plastik CJSC Rusia mung duwe 620 yuta rubel, lan ora ana sing njaluk 5,7 milyar rubel yen diutangi menyang perusahaan Liechtenstein - tukang kredit wis rampung dituku dening peminjam. Kanthi "nanohodovka" kuwi ora mung milyaran budgetary, nanging Chubais dhewe meh ora katon ...

        Lan akeh poin - kasus Dana Teknologi Internasional (13,5 milyar rubel), kasus Usolye (udakara 20 milyar boros), kasus Liotech (13,5 milyar), lan ing endi wae.

        "Miturut laporan Kamar Akun, 47 milyar rubel dileksanakake ing luar negeri kanthi bantuan saka macem-macem rencana sing diduga ing proyek gabungan, kurang saka setengah bali," ujare Oksana Dmitrieva. - Ing wektu sing padha, laporan kasebut langsung nyatakake yen paling ora 1,2 milyar rubel ditransfer menyang perusahaan sedina. ""
        http://vpk.name/news/111763_vo_vsem_vinovat_chubais__i_eto_uzhe_ne_shutka.html
        1. +7
          11 2014 Juni
          ....""" dosa Anatoly Chubais
          Dideleng saka dhaptar kasus sing dikirim sampeyan, A.B. Chubais ditarik menyang Ordo Rasul Suci Andrew sing Dipanggil Pertama! ngguyu
        2. 0
          11 2014 Juni
          ....""" dosa Anatoly Chubais
          Dideleng saka dhaptar kasus sing dikirim sampeyan, A.B. Chubais ditarik menyang Ordo Rasul Suci Andrew sing Dipanggil Pertama! ngguyu
          1. + 10
            11 2014 Juni
            dheweke narik peluru ing bathuk ... amarga tumindake bakal gampang banget kanggo dheweke ...

            iku amarga saka "wong-wong sing dipilih dening Gusti Allah" sing ana korupsi lan angkara kabeh belang ing negara ...
            Yen ana wong sing ora ngerti, mula kabeh ana kekuwatane, bebarengan ing meja "ngrembug masalah", padha nyuda anggaran bebarengan, saben duwe potongan dhewe ... dhewe, senajan apa iku kanggo wong-wong mau, wong diturunake, dicekik karo pemerasan lan pajak ing kanthong, lan sing paling penting, ora ana sing ditindakake ... umume ...
      3. + 20
        11 2014 Juni
        Nanging, t.v.a.r.b ulet. Dheweke wis dipromosekake pirang-pirang taun, nanging kaya banyu ing punggung bebek.
      4. +5
        11 2014 Juni
        Kutipan saka johnsz
        TEKNOLOGI MASA DEPAN

        Mung siji sing dipikirake - pungkasane rendhem Chubais, lan malah ing jamban ......
        1. 0
          13 2014 Juni
          Sing pungkasan sing nyoba ngatur upaya mateni dheweke ana ing pakunjaran.
      5. 0
        11 2014 Juni
        Ostap Bender ngaso.
    2. + 33
      11 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Aku propose kanggo nyetel kabeh nanosalary a!


      Sikil Chubais kudu metu saka blok beton iki.
    3. mazhnikof.Niko
      +7
      11 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Aku propose kanggo nyetel kabeh nanosalary a!

      Apa sampeyan mikir yen dheweke (Rosnanovists) manggon ing ZAR-PAID? Gusti Allah - apa naivety!
    4. Komentar wis dibusak.
    5. +3
      11 2014 Juni
      Aku wonder carane gedhe flash drive iki!
      1. +4
        11 2014 Juni
        bab paling menarik iku carane sampeyan bisa sijine Chubais ing kontrol organ kuwi, sing nyolong ora kanti awon ing 90s.
        Chubais iku mungsuh saka wong, unambiguously, ing par karo Beryozov, Abramovich, lan carane iku, kasus Yukos, ora Matter. Shooting minangka solusi sing paling apik kanggo masalah! "Ora ana wong masalah"
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        11 2014 Juni
        Kutipan: Cormorants
        Aku wonder carane gedhe flash drive iki!
        ...
        ...4 kilo...!!! ngguyu
        1. +3
          11 2014 Juni
          [quote=aleks 62][quote=Baklanov]Lha piye ukurane flashdisk iki![/quote]...
          2 meter ... kubik. Yen sampeyan nulis ing cuneiform ing pinggir, Chubais bakal cukup kanggo epitaph.
      4. 0
        11 2014 Juni
        Kita nyoba banget, nanging 128Mb pas. Nanging biaya ing lards.
      5. 0
        11 2014 Juni
        Kita nyoba banget, nanging 128Mb pas. Nanging biaya ing lards.
      6. +1
        13 2014 Juni
        setengah kubus beton langsung ...))) utawa pilihan liyane - siji triliun, ing nano kita kabeh diukur ing triliun, apa sampeyan ora pracaya? - takon Chubais ... utawa liya - 300 giga-R .. . kanggo kuwi ageng Kabeh padha, flash drive ora pas kabeh nul saka akun bank saka "luminaries" ilmu.
      7. 0
        13 2014 Juni
        Ana wong Cina ing njero lungguh, sing dieling-eling, volume kasebut.
      8. 0
        13 2014 Juni
        Aku nomer tartamtu saka milyar ijo.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +5
      11 2014 Juni
      Aku ngusulake kanggo mbebasake Kolonel Kavchkov lan menehi pitunjuk supaya dheweke nindakake apa sing ditindakake, sanajan dheweke ora nindakake.
    8. 0
      13 2014 Juni
      istilah maxi luwih, lan sing abang, supaya kanggo urip.
  2. + 22
    11 2014 Juni
    Lan scum kaya urip ing donya nalika dheweke mati?
    1. Ivan Petrovic
      + 21
      11 2014 Juni
      Lan apa sing bisa dikandhakake Putinists babagan iki? lan iku bisa ing dina Comrade Stalin, contone,?
      1. +6
        11 2014 Juni
        Kutipan: Ivan Petrovich
        apa Putinists bisa ngomong iki?

        Kaya biasane - Tsar apik, para boyar nguciwani kita! ngguyu
        Malah yen kita miwiti saka teori Starikov yen Chubais minangka "konektor" karo Kulon, mula dheweke isih kudu dipenjara, wong liya, kurang repugnant kanggo EVERYTHING, bakal dipilih kanggo peran "konektor"! marang wong negara (kucing abang diarani Chubais ing endi wae).
    2. + 13
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Lan scum kaya urip ing donya nalika dheweke mati?

      scum urip ing, nanging Kvachkov slamet ... yen rikma abrit kudu mangsuli, banjur iku logis kanggo njaluk kolonel direhabilitasi.
    3. +5
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Lan scum kaya urip ing donya nalika dheweke mati?

      Dadi ana sing butuh... sad
    4. 0
      11 2014 Juni
      butuh bantuan
  3. +9
    11 2014 Juni
    Kewan rambut abang, aku kudu menehi dhengkul. Utawa nalika padha nggantung Yudas ing wit aspen? Kabeh wong Rusia disiksa dening pitakonan retorika iki.
    1. +1
      11 2014 Juni
      Hmm... Dheweke butuh nanoteknologi ing bokonge ... Ayo padha DEVELOP ...!!! Bakal dadi Eropa maju ... !!!
      1. 0
        11 2014 Juni
        Soko "sickening" wis saka kabeh iki "Chubaisland".
      2. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      13 2014 Juni
      Aja ndemek dheweke, dheweke dadi anggota dewan bank Amerika lan uga anggota CIA.
  4. + 16
    11 2014 Juni
    Aku pancene pengin pracaya iki rambut abang... nyruput bubur penjara!!!
    Aku ora percaya, nanging ngarep-arep.
    1. + 12
      11 2014 Juni
      Kutipan saka omsbon
      Aku pancene pengin pracaya iki rambut abang... nyruput bubur penjara!!!
      Aku ora percaya, nanging ngarep-arep.

      Nah, paling ora kaya iki ...
      1. 0
        12 2014 Juni
        Ing kasus kasebut, mesthine ora bakal nggawa dheweke menyang gruel.
    2. +8
      11 2014 Juni
      Kutipan saka omsbon
      Aku pancene pengin percaya yen rambut abang iki ... nyedhot gruel penjara !!!
      Aja ngenteni, kanggo ngayun ing Chubais yaiku ngayun ing Klub Bildelberg, otot-otot Putin saya tambah akeh kanggo nyikat, lan ora bakal tuwuh, sistem ing negara kasebut ora padha.
      1. dmb
        + 10
        11 2014 Juni
        Nicholas, aku ora kenal sampeyan. Lan sing Vova wis tau mbangun munggah Otot kanggo sikat mati Chubais? Sampeyan cukup ngomong babagan sistem kasebut, lan Ryzhiy lan Vova minangka turunane. Squabbles internal mesthi bisa, lan Khodorkovsky minangka conto, nanging ora luwih.
        1. +9
          11 2014 Juni
          Kutipan: dmb
          Nicholas, aku ora kenal sampeyan.

          Kutipan: dmb
          Sampeyan cukup ngomong babagan sistem kasebut, lan Ryzhy lan Vova minangka turunane
          Lan apa gunane mbuktekake yen Chubais nyeret Putin saka ora ana Peter sawise kegagalan Sobchak ing pertengahan 90-an menyang Moskow? Heh.....
          Contone, aku mikir yen Evrazes dudu proyek Putin-Nazarbayev, mung pemain sing manut. hi
      2. +3
        11 2014 Juni
        Kutipan: baltika-18
        Aja ngenteni. Ngayun ing Chubais yaiku ngayun ing Klub Bildelberg, otot Putin saya tambah akeh.

        Iki kabeh warisan Yeltsin, Dyachenko, Voloshin, Dogs, dadi akeh roh jahat. Otot bisa thukul, nanging tangan diikat.
      3. +2
        12 2014 Juni
        Sampeyan ora bisa ngayun lan ngatasi masalah kanthi cara liya. Sampeyan ora perlu gunung otot kanggo iki. Pitakonan kabeh ana ing karsa.
    3. +7
      11 2014 Juni
      iki ora bakal kelakon, conto urip Serdyukov ....
      jeneng liwat periode kepungkur 15 taun paling siji birokrat dhuwur-pangkat, saka kang ana panjaluk kanggo angkara ???

      Sampeyan mikir sapa sing nutupi dheweke? lan kanggo apa vvp iku perlu?

      lan guess kok "bgizbranny" ora dilarang lan ora ing lemah?
      1. Komentar wis dibusak.
  5. +5
    11 2014 Juni
    Wong-wong kuwi, lan umume ... Lan kabeh apik karo dheweke ... Themis myopia sange ... Senajan, apa aku ngomong bab, lady blindfolded ....
    1. lenamir
      +3
      11 2014 Juni
      ... Aku setuju, siji bisa nindakake kabeh!, lan liyane boten. Ora ana keadilan ing jagad iki ...
    2. +1
      12 2014 Juni
      Iku bener. Themis iku wong wadon wuta karo steelyard ing tangane lan piso gedhe sing ngukum mung wong-wong sing teka menyang tangane!
  6. + 14
    11 2014 Juni
    Sawise ambruk RAO UES, Chubais ing istirahat lan pangopènan sing pantes ing Amerika Serikat.
    Lan carane akeh wong kang ngenalaken menyang daya lan ora bisa dietung, kanggo iki ditampa thanks khusus saka CIA.
    Ya, lan dheweke ora nyinggung awake dhewe dadi pemegang saham kabeh JSC-Enego Rusia.
    1. +5
      11 2014 Juni
      Apa sampeyan wis lali kepiye, sawise tragedi Sayano-Shushenskaya, p.i.d.o.r. iki, sing saben wong mbadek kebangkrutan, lungguh ing sisih tengen Pu ing komisi analisis? Pukin butuh, oh, butuhe piye!Nanging kanggo apa?
      1. lenamir
        +7
        11 2014 Juni
        Maksudmu kenapa? Mung PDB ora menehi dhewe! Dheweke malah duwe utang kanggo sawetara ...
    2. lenamir
      +1
      11 2014 Juni
      "Guru" dheweke apikan! Iku kabeh sing bisa dilakoni ...
  7. 3vs
    +2
    11 2014 Juni
    We kudu, kita kudu tutul Chubais dening udder!
  8. + 29
    11 2014 Juni
    Mesthi wae, aku ngerti saiki Putin lan tim duwe kaluwihan sing ora diragukan, nanging kepiye carane bisa dipercaya nalika wong kaya Chubais mrentah, Nalika Serdyukov lan "pujangga" ora dipenjara lan dipenjara, sanajan pengkhianat No. 1 Gorbachev terus mambu. ? Lan pira maneh "pahlawan" sing maling ing setir?
    Mesthi wae, aku bakal mbela Tanah Air ing rezim apa wae (panguwasa teka lan lunga, Tanah Air tetep), nanging isih ana wong lanang (panguwasa) sing paling ora pengkhianat lan korupsi. Minangka Comrade IS ngandika: "Nganti sampeyan nandur, ora bakal sprout, ora bakal tuwuh, supaya sampeyan kudu tansah miwiti karo tanduran."
    1. +1
      13 2014 Juni
      Utawa mungkin artikel kasebut nyiapake lemah kanggo "landing"? Mungkin miwiti karo abang?
  9. +6
    11 2014 Juni
    Dheweke nulis babagan anane ngetokake dhuwit saka Rosnano kanggo proyek nano sing diduga. Senajan ora mambu nano sembarang, iku apik. Perusahaanku nyamar yen dhuwit kasebut bakal khusus menyang nano. jahe am pura-pura percaya karo hubungane sing direncanakake karo nano.

    NANOoffice iki kanggo ngethok dhuwit utawa, paling apik, mung link sing larang lan ora perlu ing pembiayaan industri. Lan Ryzhiy maneh duwe dhuwit. Sampeyan perlu kanggo teka munggah karo maling lan sijine mungsuh kanggo dhuwit! Ya, malah mbayar 200 yuta rubel saben taun!
  10. +5
    11 2014 Juni
    Utawa mungkin nglampahi setengah taun ing jarak tembak lan nembak wedhus..
  11. +4
    11 2014 Juni
    Iku ora ala. Mung perlu kanggo "pin" Dmitrieva, karo partai SR lan Chaika menyang sumber informasi, supaya padha laporan babagan kemajuan analisis ing wektu tartamtu. Miturut asil saka salah siji ESR-s, utawa Chaika - menyang selokan. Yen ora, iku kabeh fluff.

    Nyatane, ana gagasan ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Pemerintahan elektronik, partai politik adopsi, lan liya-liyane.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. mazhnikof.Niko
      +2
      11 2014 Juni
      Kutipan saka grbear
      Sejatine, ana gagasan kanggo e-government,

      Ide, ora mung ana. Ide tetep, ora ana sing utama - e-government. Ing RUSIA, ora ana pamrentahan!
    3. pliev78
      +3
      11 2014 Juni
      Saben uwong ngelingi gerakan tape putih. Nanging sawetara sing bakal ngelingi Oksana Dmitrieva ing komposisi, sing sapisan "sah" sayap protes, sing ngetokake ultimatum demokratis tanpa kompromi marang para usurpers lan tiran: "Pamilihan sing adil, utawa wong-wong ing dalan." Saben uwong ngelingi kampanye oposisi kita. kedutaan Amerika sing ramah. Kasus banget misuwur nalika kabeh padha kejiret kru film NTV lan Chirikova edan squealed menyang kamera "Vysurkovskaya propaganda!". Kabeh ngelingi. Nanging meh ora ana sing weruh Oksana Dmitrieva minangka bagéan saka delegasi iki (ing foto ing sisih kiwa). Lan dheweke uga. "Kanthi undangan".
  12. + 14
    11 2014 Juni
    Delengen apa sing dipikirake dening Way babagan iki, lan kabeh bakal jelas, miturut pendapatku, ana wong sing nyekel insang.
    1. Komentar wis dibusak.
      1. +2
        11 2014 Juni
        Lha, nang endi sampeyan ndeleng gagap lan ngomel? Apa sampeyan wis tau nyoba ngomong dhewe ing ngarepe wong akeh, ora minangka guru, nanging minangka pimpinan utawa pamicara, malah ing ngarepe pamirsa sing kritis. Kapan saben tembung sampeyan bakal dibongkar dadi atom, dicoba ing waos utawa dianggep minangka prentah kanggo tumindak utawa digunakake minangka basis kanggo pitakonan utawa kritik sing ora nyenengake? Wong ngomong mikir, milih formulasi sing tepat sing nyatakake inti saka apa sing arep diomongake, nyoba nyingkiri ambiguitas utawa kanthi sengaja milih nanging kanthi makna sing winates. Yen sampeyan dhewe tetep ing kahanan sing padha, sampeyan bakal duwe alesan kanggo ngukum, kajaba sampeyan bisa ngatasi kahanan sing padha.
        Sukses.
        1. +5
          11 2014 Juni
          Banjur siji wong pinter kanthi julukan A. Romanov mbukak mburu pribadi kanggo aku - dheweke nglarang komentarku. Nanging aku ora. Aku ngomong apa aku mikir. Lan aku mikir sing Putin nutupi rikma abrit, kabeh wong ing bale weruh carane angel iku kanggo wong, lan sampeyan, SW. kanca Ivanov ora katon. Aneh.
    2. +1
      14 2014 Juni
      Sembarang, penyidik ​​​​luwih utawa kurang kompeten, bakal digali nganti ora ana siji Chubais sing bakal digawa ... Kasunyatan yen Tolik sing rambut abang iku maling jelas kanggo kabeh wong kajaba presiden kita!
      Mesakaké...
      Nimbulake pikiran-pikiran sing ora sopan ...
  13. +9
    11 2014 Juni
    Kewan-kewan padha lungguh, arep main kertu. Beruang kandha: Sapa sing ngapusi bakal entuk moncong abang sing licik!
  14. + 12
    11 2014 Juni
    Kanthi "bakat" kaya mengkono iku perlu kanggo tampil ing sirkus ... Karisma saka "badut abang" wis ana ... Fokus padha - "Siji dhuwit sampeyan! ora kanthong, lan dhuwit wis ana. Luksemburg! Ahh-ha-ha!" Ing pungkasan pagelaran, pakan macan abang ...
  15. +4
    11 2014 Juni
    Aku langsung kelingan lelucon!Kewan-kewan padha lungguh main kertu, Singa ngandika, lan marang sing ngapusi, aku bakal ngalahake pasuryan abang sing sombong! lol
  16. +1
    11 2014 Juni
    Kewan rambut abang sing licik.... am
  17. +1
    11 2014 Juni
    Iki padha karo nunjuk Red Fox minangka direktur peternakan unggas.
  18. Dbnfkmtdbx
    0
    11 2014 Juni
    Nanging kanthi serius, sapa sing bakal ngomong ngapa wong abrit ora lungguh utawa ngapusi kaya wong liya, dheweke duwe kompra marang paman gedhe utawa dheweke sederek Serdyukov, ya, dheweke nindakake. wong bodho
    1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +8
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: Dbnfkmtdbx
      Nanging kanthi serius, sapa sing bakal ngomong ngapa wong abang ora lungguh

  19. +1
    11 2014 Juni
    Kenging punapa Barat punika sregep mbela hak asasi manungsa lan mung aturan hukum? Ya, amarga kanthi bantuan hukum ora bisa ngatur kabeh aspek hubungan antarane wong.
    Iki tegese meh ora bisa ngukum wong kaya Chubais kanthi cara sing sah. Lan cara paukuman liyane dihukum dening negara. Ing negara hukum, Chubais kaya Koshchei sing Abadi.
    1. + 13
      11 2014 Juni
      Quote: PANLITIK
      В sah negara Chubais kaya Koshchei sing Abadi.

      Ora bener. Ing negara hukum, mantan perdana menteri sing nyolong bakal dipenjara, mantan menteri keuangan sing mbingungake kanthong umum lan pribadine mlebu penjara, mantan presiden sing bajingan sekretarisne ana ing penjara, mantan menteri pertahanan sing. nampa suap bakal enggal pindhah menyang loro pisanan ...
      1. 0
        11 2014 Juni
        Turu Rahayu.
        1. +2
          11 2014 Juni
          Quote: PANLITIK
          Turu Rahayu.

          Aku menehi conto mung siji negara hukum tartamtu.
          1. 0
            11 2014 Juni
            Yen sampeyan pinter banget, mula apa sampeyan ora miwiti proses pidana marang Amerika Serikat amarga bom karpet ing Yugoslavia.
            1. +2
              11 2014 Juni
              Quote: PANLITIK
              Yen sampeyan pinter banget, mula apa sampeyan ora miwiti proses pidana marang Amerika Serikat amarga bom karpet ing Yugoslavia.

              Amarga ora ana bom karpet ing Yugoslavia, sinau sejarah.
              1. 0
                11 2014 Juni
                Ing wulan Juni 1999, koran Yugoslavia Weekly Telegraph, nyebutake Slobodan Milosevic, nerbitake rincian negosiasi antarane Viktor Chernomyrdin lan Martti Ahtisaari karo Presiden Yugoslavia: dokumen lan takon: "Apa sing bakal kelakon yen kita ora mlebu?" Ahtisaari nyurung vas kembang saka tengah meja lan kanthi fasih nglebokake palem ing permukaan sing dipoles: "Belgrade bakal kaya meja iki. Kita bakal langsung miwiti bom karpet Beograd. Mbaleni patrap, Ahtisaari mbaleni menacingly: "Iki bakal kelakon ing Beograd ..." Saben Profesor duwe kritéria dhewe kanggo evaluasi. Nanging ana bombing???
                1. +1
                  11 2014 Juni
                  Quote: PANLITIK
                  Saben profesor duwe kritéria evaluasi dhewe-dhewe. Nanging ana bom???

                  Arep troll? Ana bom, nanging ora ana bom karpet.
                  1. 0
                    11 2014 Juni
                    ya wis ngguyu nanging ora ing urip iki.
                2. tukang pos
                  -1
                  11 2014 Juni
                  Quote: PANLITIK
                  . Mbaleni gerakane, Ahtisaari mbaleni maneh kanthi ancaman: "Iki bakal kelakon ing Beograd ..."

                  Apa sampeyan tau mikir yen Martti Ahtisaari iku ORA ONO, lan jenenge NO WAY?
                  Ora umum, mesthi, nanging babagan masalah "bom"
                  Martti Oiva Kalevi Ahtisaari - Finlandia, mantan presiden Finlandia, mantan wakil EEC ing negosiasi: NATO, Uni Eropa lan Rusia kanthi pimpinan Yugoslavia.
                  Finland ora ana ing NATO, negara cilik (5 yuta, kaya Peter), lan tentrem, nanging (dheweke ora duwe bom).
                  bebek iku
          2. +2
            11 2014 Juni
            Quote: profesor
            Aku menehi conto mung siji negara hukum tartamtu.


            Legal ing wangun lan rasis ing isi. Ing Reich Nazi, uga, ora ana sing ora bisa dicekel lan hukum kasebut diamati kanthi ketat.
            Sing. kewarganegaraan ora duwe peran penting ing Israel - kewarganegaraan lan agama nduweni peran sing penting.

            "Wong-wong sing duwe informasi babagan sikap Zionis marang wakil-wakil minoritas nasional-agama ing Israel (25% saka total populasi) bakal setuju karo pendapat sing Israel minangka negara rasis. Urip wong non-Yahudi, kepinginan, hak, tradhisi, agama, basa, nilai budaya - kabeh iki ora ana makna kanggo Zionis. -
            Nyetujoni kepala komunitas Rusia ing Israel Anatoly Gerasimov
            Siji-sijine buku sing luwih kondhang sing ngritik ideologi rasis Israel Shihak Sajarah Yahudi, agama Yahudi: beban telung ewu taun
            pranala

            Pakar PBB: Israel minangka negara fasis
      2. +3
        11 2014 Juni
        Profesor bener ... Ing Israel, preduli saka rangking, gelar lan manfaat kepungkur, padha mbuktekaken, ngukum, dikunjara lan ora ana untouchables ana karo "wakil, menteri lan presiden" kakebalan ... Lan peranganing ing gaya Serdyukov -Vasiliev umume ora mungkin ...
        1. 0
          11 2014 Juni
          Ya, padha nindakake, nanging ora kabeh. Lan iki minangka oyod saka piala. Hukum ngukum piala, nanging mung eksekutor, lan ora tansah.
          1. +2
            11 2014 Juni
            Quote: PANLITIK
            Ya, padha nindakake, nanging ora kabeh. Lan iki minangka oyod saka piala. Hukum ngukum piala, nanging mung eksekutor, lan ora tansah.

            Wong-wong mau dikunjara saben wong sing kesalahane wis kabukten lan ora preduli saka posisi, afiliasi partai, warga negara utawa agama. Hukume padha kanggo saben wong.
            1. tukang pos
              +2
              11 2014 Juni
              Quote: profesor
              Hukume padha kanggo saben wong.

              Nanging kita duwe ....
              Amnesti, piye wae aneh, diwiwiti lan kedadeyan, amarga mung ana sing "dijemput"
              Contone, seger:
              - "kasus jaksa Moscow lan bisnis gambling"
              - Serdyukov & Co.
      3. KS4E
        +1
        12 2014 Juni
        Lan apa gunane? Lha, dheweke bakal dilebokake ing kunjara ... Dheweke bakal ngaso ing kono, dheweke bakal metu kanthi bebas. Tanpa gagal, penyitaan lengkap properti lan akun kabeh anggota kulawargane, tanpa istiméwa, dibutuhake - sing bakal dadi kaadilan. Nanging iki ora bakal kelakon, kabeh padha disambungake ing kono. padha nyingkirake kabeh wong, sing ora bisa apa-apa, kajaba ngobahake ilat.
  20. +2
    11 2014 Juni
    amarga makhluk iki, patriot nyata Rusia ana ing pakunjaran
  21. kalodhangan
    +2
    11 2014 Juni
    Chubais lan CO, Skrynnik karo petani, Serdyukov karo harem, etc. !!!!!!
    1. 0
      11 2014 Juni
      Apa hukume??? Yen g..nanging ora klelep ing bolongan kita, banjur ing Afrika iku bakal ora Samsaya Awon kanggo nglangi, ngendi sampeyan malah ora bakal weruh es. Lan ora perlu kanggo nyedhiyakake (UU) kanthi ekonomi lan administratif.
  22. +1
    11 2014 Juni
    Mesakaké. sing Kvachkov ora kasil mburu fox iki. Lan kanthi cara liya ora bakal bisa ditindakake: sawise kabeh, Kremlins ora nyerahake dhewe. Kanggo Oksana Genrikhovna, manuk-nightingale iki maneh PR, ngerti yen zilch bakal metu - sawise kabeh, Seagull ora bakal ndemek anak lanang.
  23. +7
    11 2014 Juni
    iku wis ngandika
    Ing taruhan!
  24. +4
    11 2014 Juni
    Chubais saka kasta untouchable. Iku wektu kanggo kabeh wong kanggo njaluk iku. Dheweke, kaya pahlawan Ilf lan Petrov, lungguh (ing kursi) ing Yeltsin, lungguh ing Putin, lungguh ing Medvedev, lungguh ing Putin ...
    1. +2
      11 2014 Juni
      Siji-sijine pitakonan yaiku kepiye wong abang mlebu kasta iki lan kenapa dheweke, kasta iki, ora kena.
      Inggih, lan siji liyane: kok, ngerti apa kolega abang-rambut saka kasta padha ing Libya lan Irak padha mengko karo mantan pimpinan - kita adoh saka pimpinan paling bodho nandhang kabeh iki?
      1. tukang pos
        +1
        11 2014 Juni
        Kutipan: Moore
        Siji-sijine pitakonan yaiku kepiye wong abang mlebu kasta iki lan kenapa dheweke, kasta iki, ora kena.

        Jawabane jelas: Privatisasi massal ing Rusia (1992 - Juni 1994) lan Lelang Sumpah ing Rusia (Kepala Komite Properti Negara Alfred Kokh ngawasi lelang, inisiatif kasebut didhukung dening Wakil Perdana Menteri Anatoly Chubais)

        Kakha Bendukidze, wirausaha:
        "Kanggo kita, privatisasi minangka manna saka swarga. Iki tegese kita bisa nerusake lan tuku apa wae sing dikarepake saka negara kanthi syarat sing apik ... Lan kita entuk potongan lemak saka kapasitas industri Rusia… Investasi paling nguntungake ing Rusia saiki yaiku iki tuku pabrik ing biaya suda»
    2. 0
      11 2014 Juni
      Quote: profesor
      ubis saka kasta sing ora kena

      Mesakaké
      Napa milih presiden liyane?
      Iki normal
  25. +4
    11 2014 Juni
    Terry maling!!
    Pakunjaran ora bakal ndandani dheweke, dheweke bakal luwih apik kanggo kancane Gaidar!
  26. +2
    11 2014 Juni
    Peti mati ora ana kanthong, mbah mbiyen ngendikane, muga-muga barang sing dicolong bakal nyabrang gulune, pira kesusahan sing digawa menyang wong, sampeyan ora bisa ngitung. Kita ngenteni revisi "bolongan ireng anggaran" - "Rosnano", "Skolkovo"
  27. 0
    11 2014 Juni
    Yen mung kedaden sing hunchback lan Chubais mati ing dina sing padha. Aku kepengin weruh yen dheweke bakal ngumumake dina libur ing negara kasebut kanthi permanen?
  28. 0
    11 2014 Juni
    KUCING BORIS KUDU TURU LAWA-LAWA KOK MONYET.
  29. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Canep
    Kutipan saka johnsz
    Aku propose kanggo nyetel kabeh nanosalary a!


    Sikil Chubais kudu metu saka blok beton iki.

    Aku setuju karo sampeyan! Iku apik tenan kanggo kula carane bajingan kuwi isih nganggo bumi! Aku sengit bajingan iki! Kabeh kanca-kancane wis lali, nanging wong iki urip lan makmur!
  30. +2
    11 2014 Juni
    Nganti saiki, penulis artikel kasebut ngurmati artikel-artikel sing apik banget, sikap sopan marang kabeh peserta diskusi. Nanging aku mikir yen Dmitrieva mutusake kanggo promosi Chubais sadurunge pemilihan ing St.
    Dmitrieva wis cukup wewenang antarane nomer akeh residents saka negara kita. Yen katon luwih jero, Chubais minangka pangilon saka pamrentah saiki. Bebarengan karo Vova, padha wiwit ngrampog negara lan kuwat disambungake kanggo iki. Panyuwunan kang kaya mangkono marang Kejaksaan Agung, malah para abdi dalem panguwasa, kudu tansah dikirim.
    Kapisan, supaya maling ora krasa ayem. Lan urip miturut prinsip: "Ora ketompo carane akeh twists tali, nanging pungkasan bakal."
    Kapindho, supaya bisa mbukak kanthi rinci marang rakyat kita kabeh rencana pidana rampokan negara kita dening pemerintah saiki.
    1. +2
      11 2014 Juni
      kok Dmitrieva "wibawa" kuwi menyang McFaul ing kedutaan kanggo ngombe teh?
      Apa sampeyan ora mikir yen fraksi Rusia Kanan kebak "panguwasa" kaya Mitrofanov, Ponomarev? lan Mironov dhewe minangka jinis sing ora jelas.
      dadi paling kamungkinan iku mung PR ing abang-rambut "unsinkable taek-bearer".
  31. w2000
    +8
    11 2014 Juni
    Chubais lan Kudrin minangka kurator Putin. Dheweke dilebokake ing kursi presiden, lan dheweke nindakake kekarepane. Putin mung wayang, manajer paling dhuwur kanggo klompok oligarki. Kajaba iku, Chubais minangka link antarane Kremlin lan Bilderberg Club, liwat dheweke nggawa arahan menyang Kremlin. Gorbachev, Yeltsin lan Putin terus-terusan mbangun sistem kanggo nambah bunder elit sing sempit, liwat rampokan bola-bali lan nyabut jaminan sosial kanggo warga Rusia. Yen ana Zaputins ora ngerti: Kudrin lan Sobchak dianjurake Putin kanggo Chubais lan Berezovsky, lan padha nganakake acara putri ing kulawarga Yeltsin.
    1. 0
      11 2014 Juni
      http://topwar.ru/uploads/images/2014/998/ygnd20.jpg
      Lan sapa sing nganggo rasukan "modis"?
  32. 0
    11 2014 Juni
    Kita durung siyap kanggo jagad 3, mula kita nggawa mata-mata. jahe prajurit timah. Dheweke nyebarake dhuwit kanggo kabeh wong menyang China, Swiss, Luksemburg, lan padha bungah-bungah, lan ora Rusia utawa Yahudi, mung Vasya sing nggantheng. Cukup kanggo muter kanggo titik ing Ukraina, populasi Russian-speaking mati.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Nyatane, kita kudu nyegah, lan ora nyiapake.
  33. +1
    11 2014 Juni
    Apa, padha durung ngandika ing artikel bab perdagangan ing panemuan lan ilmuwan bakat. Lan jujur, Chubais kudu mangsuli kadurjanan marang negara kasebut wiwit biyen, amarga dheweke dadi mungsuh wong Rusia.
  34. +8
    11 2014 Juni
    Aneh, nanging ora ana sing ngerti babagan ibukutha?
  35. +1
    11 2014 Juni
    Aphid abang 23 taun nyedot lan ora nyedhot.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Impen sing ditresnani lan kesempatan kanggo perayaan perayaan nasional yaiku dina mati scum iki!
  36. +4
    11 2014 Juni
    Ing latar mburi Yeltsin lan Gorbachev, aku ngormati Putin banget, nanging nalika jeneng Chubais sumunar, kaya mabur ing ointment ing tong minyak.
  37. de Bouillon
    +4
    11 2014 Juni
    ing conto Serdyukov, dheweke wis weruh carane perang ...
  38. +2
    11 2014 Juni
    Sapa sing bakal nandur dheweke ... dheweke Chubais ... Dheweke menehi panganan saben wong saka palem ...
  39. vtel
    +1
    11 2014 Juni
    I. CHUBAIS - "Tanah kelairanku, aku lair ing Berlin."


    Kanggo akeh wong, tanah kelairane dudu Rusia, nanging kabeh padha mangan ing Rusia kaya bedbugs, amarga ing tanah air dheweke ora perlu kaya ngono.
  40. +3
    11 2014 Juni
    Chubais lan Serdyukovs minangka indikator sing bisa ngadili kepiye pamrentahan.
  41. 0
    11 2014 Juni
    Aku yen Pu tekan panggonan ndhelik karo bukti kompromi ing awake, kang clurut abang ndhelikake uga, banjur nasib nit iki bakal mutusaké ing wektu sing padha.
  42. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka de Bouillon
    ing conto Serdyukov, dheweke wis weruh carane perang ...

    Aku ndhukung.
  43. +2
    11 2014 Juni
    Sampeyan ora nyerahake wong dhewe, sampeyan ngeculake bangku kanthi kamulyan, wong sing wis bukti, ora bisa disentuh, ora kanggo sampeyan ngisin-isini sekantong kentang, "Wong Dhewe" - KORUPSI ora bakal kena.
  44. +2
    11 2014 Juni
    Mung revolusi bisa mbusak karakter iki. Lan ya, dheweke bakal mlayu.
  45. +2
    11 2014 Juni
    Lampu bohlam nano-revolusioner pisanan "Tolik Rusty" ukurane bal lan diarani lampu ajaib Chubais kanggo bucksow lemak babi, uga Ilyich kanggo aku.
  46. cubvano
    +1
    11 2014 Juni
    Artikel kasebut normal, nanging kesimpulane bodho: Dmitrieva kepengin ningkatake awake dhewe.
    Chubais diarani "katyakh" (sing ora ngerti), nanging kaya sing diomongake, ora tenggelam.
    Nanging yen ana liyane musuhan kuwi kanggo Chubais iki (lan slobs liyane) - padha bakal luwih ati-ati karo wong-wong mau, lan karusakan bakal kurang saka aktivitas.
    Banyu ngrusak watu...
  47. Alexander I
    0
    11 2014 Juni
    Chubais ora ngrampok sajrone apropriasi. Dheweke ngrampok lan ngrusak omah lan layanan komunal. Aku nyuwil kayu bakar ing Sistem Energi. Saiki nano kudu kerja ora kanggo menehi metu, Lan dhuwit ngambang adoh, tameng saya akeh. Dheweke ngrampok reptil, wong diapusi malah saka mburi bebek. Kanggo menehi payon apik saka paman iki.
  48. 0
    11 2014 Juni
    Ana sing ngarep-arep manawa bakal dadi nano? Miturut pendapatku, kabeh wong ora duwe ilusi babagan "awak abang" iki. Dheweke nggawe dheweke feeder liyane. Nanging sing nggawe kudu digantung ing cagak cedhak.
  49. +2
    11 2014 Juni
    Ora ana sing bakal ndemek Chuba. Dheweke ora bisa dicelupake. Dheweke nonton ing Rusia saka klan Rothschild-Rockefeller. Lan ing wektu sing padha, agen pengaruh freelance nanging penting banget kanggo MI6 ing Rusia.
  50. +2
    11 2014 Juni
    Anane Chubais minangka indikatif!
    Kanthi kabeh tangisan babagan "prestasi pamrentah saiki lan tangi saka dhengkul Rusia," anane Chubais ing kekuwatan lan ambruk yakin industri sistemik Rusia dening wong iki nuduhake apa sing kedadeyan ing negara kita.
    Konco layar pseudo-prestasi, ana ambruk konsisten negara.
    Ambruk RAO EU, ambruk ilmu saiki liwat transfer dhuwit saka ilmu menyang struktur RUSNANO lan FANO - iki kabeh pratondho saka sukses negara. maling.
    Lan bagian sekedhik Rusty saka pimpinan ing prakara iki.
    Ora kanggo sebutno voucher lawas lan Volga kuna.
    1. -1
      11 2014 Juni
      Sampeyan isih logging - "pesta punika juru mudi kita." Kita kesel nangis. Mungkin sampeyan provokator?
  51. 0
    11 2014 Juni
    Yen wong drive liwat expanses Rusia ing Volga, kang dadi pemilik sawise kapentingan ing "voucer" kang ditampa ing taun privatisasi munggah.
    Dadi aku bakal takon: "Hei, bajingan, ing endi Volgaku???"
    Ketoke, Oksana Dmitrieva, wakil ketua Komite Duma babagan Anggaran lan Pajak, ora duwe "voucer" Volga, lan mulane Oksana Genrikhovna mutusake takon marang Chubais kaya iki.
    Breshet kaya ... (wee-wee-wee)
    Iki (pee-pee-peez) mangan pakan sing padha
  52. +1
    11 2014 Juni
    Sembarang anggota Gestapo duwe kalbu luwih saka Chubais pembunuh lan scoundrel!!! Ana utopia ing pangarep-arep kanggo Jaksa Agung amarga dheweke ora kalah karo Chubais ing nduweni kalbu lan kaurmatan.
  53. 0
    11 2014 Juni
    Yen kasus kasebut diidini diterusake, dheweke mesthi wis suwe dieksekusi 7 taun sawise disuntik mati ing kursi listrik.
  54. +1
    11 2014 Juni
    Chubais kaya taman kanak-kanak kotamadya sing durung rampung utawa dalan sing rusak sajrone pirang-pirang taun ("reruntuhan suci") ...
    Chubais minangka produk sing ora diragukan saka persetujuan lawas antarane Yeltsin lan Kongres AS - nalika Yeltsin nandatangani jinis "Pakta Kanselir" ing taun 1993 (nalika Amerika Serikat menehi jaminan kekebalan marang Yeltsin minangka imbalan kanggo perjanjian konsesi, kalebu kontrol wajib. pasukan strategis lan kontrol kita liwat keuangan kita, ora tanpa alesan, kanggo njaluk nyisihaken saka Kudrin US-dileksanakake, Putin kudu keno kanggo minangka akeh minangka 8 (!!!) taun)
    Chubais, sawise "kepemimpinan berbuah" saka blok ekonomi pemerintah ing Yeltsin, diwenehi (minangka Shura Balaganov ngandika babagan Panikovsky, "dheweke entuk ASSR MORDOVian") Chubais diwenehi "ASSR Mordovian" ing wangun kabeh. SISTEM ENERGI NEGARA, sing "dipimpin kanthi efektif", dibagi dadi sistem distribusi energi pribadi sing nguntungake lan sistem generasi energi sing ora duwe bathi (sisa umum). Saka kegiatan iki, Chubais lan accomplices clingy "entuk" luwih saka 40 milyar dolar (miturut Stepashin's Accounts Chamber, sing dilapurake menyang Putin ing taun 2006). Nanging, sawise iki Chubais ora "disegel" ing sel, nanging dianugerahi "Republik Sosialis Soviet Otonomi Mordovian" sing beda - dheweke ditugasake ing "perusahaan negara RUSNANO".
    Lan saiki (maneh miturut tokoh sing diwenehake dening Kamar Akun lan diumumake dening Oksana Dmitrieva) ternyata nalika pimpinan RUSNANO, Chubais "macet" 90 milyar RUBLES kanggo awake dhewe lan accomplices.
    Kutipan saka jekasimf
    Ora ana sing bakal ndemek Chuba. Dheweke ora bisa dicelupake. Dheweke nonton ing Rusia saka klan Rothschild-Rockefeller. Lan ing wektu sing padha, agen pengaruh freelance nanging penting banget kanggo MI6 ing Rusia.
    [media=http://www.youtube.com/watch?v=Er65TIqEis4]
  55. +1
    11 2014 Juni
    Sayange yen Kvachkov ora mateni dheweke, Gusti ngapura aku.
  56. 0
    11 2014 Juni
    Negara kita ora panas banget. Delengen ing Kulon, nanging ing kene ... yen ana sing nemoni skandal korupsi utawa penipuan, kabeh wong dadi mayit politik, umume dheweke ninggalake jabatane. Ing Amerika Serikat, malah direktur CIA mundur amarga kasunyatan sing padha diobong babagan Jeng. Apa kita ora nganggo saka Kulon apa sing padha duwe sing apik tenan, ora, ayo padha njaluk kabeh limo omong kosong saka wong-wong mau.
  57. 0
    11 2014 Juni
    Nyumerepi ing tali nano nganggo sabun nano, uga kabeh pencuri lan penjahat ing dalan!
  58. +2
    11 2014 Juni
    Nanging sapa sing bakal dipenjara? Dheweke minangka "monumen"! Breeder kabeh Rusia!
  59. +1
    11 2014 Juni
    Kvachkov - kamardikan, Chubais ing panggonane, jahitan nano-mittens. Babel!
  60. 0
    11 2014 Juni
    Aku menyang situs web Rusnano - ana akeh proyek, kabeh dibiayai dening Rusnano.
    Pitakonan: Nalika sampeyan bisa tuku paling sethithik sing diprodhuksi ing Rusia nggunakake nanoteknologi lan dibiayai dening Rusnano?
    Aku nemokake ing situs web Rusnano link menyang toko nanoproducts "Nano-goods" http://nano-goods.ru/about/, sampeyan bisa ndeleng dhewe apa turah mbrawah saka nanoproducts ana. Situs kasebut dhewe dumadi saka siji kaca. Rusnano mbokmenawa mbayar $ 10 lemon kanggo nggawe situs kasebut. Sampeyan kudu ngedol produk ngguyu

    Toko online nanoproducts (Nano-goods.ru) minangka toko universal pertama barang nanoteknologi ing Rusia, nggabungake macem-macem produk saka perusahaan desain JSC RUSNANO, uga perusahaan mitra, peserta ing pasar produk nanoteknologi. Kabeh produk sing didol ing toko online wis disertifikasi lan cocog karo standar kualitas sing dhuwur, sing dikonfirmasi kanthi permintaan sing terus berkembang saka konsumen.

    P.S. Ing Rusnano, ora mung Chubais minangka pekerja keras sing misuwur lan "tanpa pamrih". Dheweke nggawa wakil sing padha sing misuwur ing taun 90-an sing kerusuhan amarga penipuan ing wilayah Rusia.
  61. +1
    11 2014 Juni
    Iku misale jek sing Chubais mung laundering dhuwit dicolong, lan iki rahasia unsinkability kang.
    1. SergeyM
      +1
      12 2014 Juni
      Ing Skolkovo padha nggunakake teknologi paling anyar, padha ora maneh "nyumerepi", padha "chipped", lan, liyane, ing bêsik rodo ora frail.
  62. +1
    11 2014 Juni
    Apa dheweke urip lan bebas? OHHHHHHHHHHHHHHHH!
    Kanggo kekuwatan sing bakal ngunjara dheweke lan wong liya sing kaya dheweke. lan kanggo dangu, milih nganggo tangan loro!
  63. 0
    11 2014 Juni
    Ya, ora ana sing bakal ndemek dheweke, dheweke wiwit jaman sepisanan, nanging saka pakan pakan, lan sanajan volume kaya ngono, mesthine wektu kanggo ngusir dheweke)) kanggo pensiun lan isih ana masalah finansial))
  64. 1712
    +1
    11 2014 Juni
    IKI IKI ORA NGERTI? KANG MALING MALING SING DUYEN LAN mimpin PENDUDUK RUSIA NADA KEMISKINAN IKI DILEPAK POSISI ????
    1. +1
      11 2014 Juni
      Kenapa Serdyukov dadi Menteri Pertahanan? Yen kasus kasebut kudu dirusak, mula pimpinan kudu ngrampungake tujuan kasebut kanthi tangane. Apa sing ora jelas ing kene?
  65. +1
    11 2014 Juni
    Wis suwe, luwih saka telung taun, ana omongan yen Rusnano minangka sinecure sing digawe khusus kanggo kumpul "chubasoids" ing kana. Mulane, ora nggumunake yen saka wektu kanggo wektu driji nuding ing wong-wong mau (sawise kabeh, iku Pindo Stan agen pengaruh) lan iki ora tanpa alesan.
  66. +1
    11 2014 Juni
    Chubais mung siji ing Rusia sing duwe kertu anggota Bilderberg. Sapa sing bakal dikunjara? Dheweke MONUMEN !!!
  67. +1
    11 2014 Juni
    Sapa sing ndemek Chubais ora bakal urip sedina ... iki minangka tautan sing paling penting.
    Aku ora pengin nyinggung sapa-sapa, nanging aku ndeleng foto-foto Chubais karo tangane. - pasuryan siji.
  68. rakethik
    0
    12 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov
    Kutipan saka johnsz
    TEKNOLOGI MASA DEPAN

    RUSNANO kaya ngono, kabeh wong ngerti yen ana, nanging ora ana sing ngerti apa sing ditindakake, misteri abad 21 sing bakal dipecahake luwih saka siji generasi.
    Apa sing diprodhuksi RUSNANO? Sapa sing netepake bebener bakal nampa Bebungah Nobel ngguyu

    Ya, aku pancene pengin doyo Chubais rambut abang ing pasuryan! Promoter!Lha kowe neng endi???
  69. 0
    12 2014 Juni
    Oalah, aku ora tau nampa voucher. Amarga njabat ing Transnistria, lan nalika aku bali menyang Rusia, aku dikandhani manawa periode ekstradisi wis liwati. Mulane, Chubais duwe utang sing akeh, kanthi nggatekake kapentingan sing ditampa duka
  70. SergeyM
    +1
    12 2014 Juni
    Artikel kasebut nuntut pejabat kasebut nggunakake "puncak Chubais". Dheweke ora piyambak. Ayo dadi njupuk Putin, amarga padha ngunggahake rating nalika "Musim Semi Rusia", nanging yen sampeyan ndeleng, kajaba pitunjuk kanggo mbantu, Novorossiya ora ana bantuan, wong-wong ing kono padha metu lan perang. Pertumpahan getih ing sisih kidul-wétan terus, lan Kremlin terus-terusan nundha tanggal wiwitan pambayaran gas ("peringatan 1001 Cina pungkasan"). Ing Rusia dhewe, Putin duwe akeh bisnis sing durung rampung, kalebu Chubais, Serdyukov, Skolkovo, lsp. lan liya-liyane, lan tanpa kepinginan Kremlin, barang-barang kasebut ora bakal ilang.
  71. KS4E
    0
    12 2014 Juni
    Kutipan: max 702
    nglampahi setengah taun ing jarak tembak lan njupuk wedhus ...

    Ya, iki impen. Yen sampeyan ngumpulake bukti 100%, mula sapratelon saka pejabat, hakim lan jaksa kudu ditembak. Aku rumangsa ora kepenak nalika Presiden Federasi Rusia langsung ngandhani wartawan yen Chubais duwe pejabat CIA sing kerja kanggo dheweke. banjur nglindhungi dheweke saka pitakonan babagan topik: "kenapa Chubais ora ana ing pakunjaran"
  72. 0
    12 2014 Juni
    Selehake parasit ing kandhang. Lan sijine kandhang ing Red Square, aku ora bakal ana pungkasan kanggo turis saka kabeh Rusia. Mbuwang tomat - 50 rubel, endhog bosok - 100 rubel ... Dadi kabeh sing dicolong bakal bali menyang treasury. ngguyu
  73. 0
    12 2014 Juni
    Nalika aku ndeleng Chubais, ora ana definisi liyane babagan dheweke minangka setan rambut abang
  74. 0
    12 2014 Juni
    Sayange, ing kasunyatan kita ora bisa nggawa dheweke menyang pengadilan (((mung likuidasi!
  75. Syur
    0
    13 2014 Juni
    Luwih murah lan luwih dipercaya kanggo utusan iki ilang ing kahanan sing ora jelas.
  76. 0
    13 2014 Juni
    Aku mung arep takon: "Tolya, apa sampeyan duwe ibu? Apa sampeyan duwe bapak? Ya ... sampeyan, s.u.k.a. nilar kabeh negara?" Lan kaping pindho ing ginjel, kaping pindho ing ati - banjur ngobati sampeyan karo nanoteknologi.
  77. Bator79
    0
    13 2014 Juni
    Chubais minangka anak didik saka oligarki donya ing Rusia. Dheweke nonton. Kaya Trotsky ing sangisore Lenin lan Stalin. Sanalika Chuibais dikunjara utawa disusupi nganti mati kaya Trotsky utawa dheweke ninggalake Rusia, iki bakal dadi sinyal yen Rusia wis entuk lengkap. kadhaulatan.
  78. 0
    13 2014 Juni
    Yagene ora dilebokake ing pakunjaran? Cetha kanggo kabeh wong yen kabeh urip dheweke mung ngumbah dhuwit lan ora ngerti carane nindakake apa-apa - nalika pensiun, dheweke bakal manggon ing California, lan uga menehi pidato ing universitas Amerika kaya carane dheweke ngeculake Rusia, Herodes sial. ..
  79. MSA
    MSA
    0
    13 2014 Juni
    Yen ora ana bali saka program, kenapa dibiayai? Yen dheweke ora bisa nggawa Chubais menyang kaadilan, ngganti wong sing luwih sopan lan tanggung jawab, mandheg mbuwang dhuwit anggaran, kita kudu maju lan berkembang.
  80. 0
    13 2014 Juni
    Biryusa nangisi dheweke......Gaidar koncone, akhire lunga tanpa leren......
  81. 0
    13 2014 Juni
    Manungsa waé kabeh politisi! Janji pra-pemilihan kanggo "pungkasane dikunjara Chubais" bisa menang pemilihan presiden, nanging mangsa kapindho dijamin kanggo janji sing bener kawujud.
  82. Komentar wis dibusak.
  83. Stypor23
    0
    14 2014 Juni
    Apa pasuryan abang njijiki
  84. 0
    14 2014 Juni
    Aku elinga, ing tengah-tengah perestroika, Korzhak lan kanca-kancane mbukak kasus marang Chubais sing ana hubungane karo privatisasi predator. Dheweke nglaporake menyang Yeltsin. Dheweke ndeleng bahan kasebut, nesu banget lan dhawuh mriksa: "Dheweke privatisasi ing kene, sampeyan ngerti!" Aku dhewe ndeleng video ing ngisor iki: Yeltsin nelpon Chubais, frowning menacingly, dheweke mlebu kantor. A menit mengko, bisa uga kurang (wektu saiki ditampilake ing pigura - dawane saka kamera ndjogo) Yeltsin metu piyambak. Ora ana pasuryan ing dheweke, dheweke katon kaya drooping. Dheweke mrentahake supaya pers kasebut (lan padha, ketoke, wis lungguh ing pojok) lan ing sawetara jinis swara akhirat ujar manawa dheweke ngilangake Korzhakov, Barsukov lan liya-liyane. Kaya iki. Langsung dadi jelas sapa sing tanggung jawab kanggo bisnis sampeyan. Bahan-bahan bocor manawa Chubais minangka anggota pamrentah jagad nomer pitung puluh utawa luwih. Lan dheweke sing nggawa Putin menyang wong Yahudi Kremlin.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"