Penasihat Putin: Sawise perbudakan Donbass, armada Nazi setengah yuta bakal pindhah menyang Crimea

101
Sergei Glazyev, penasihat Presiden Rusia, ngelingake babagan iki.

Penasihat Putin: Sawise perbudakan Donbass, armada Nazi setengah yuta bakal pindhah menyang CrimeaPenasihat Presiden Rusia Sergey Glazyev, minangka bagéan saka meja bunder sing diatur dening editors saka majalah Expert, darmabakti kanggo kahanan ing wilayah Donetsk lan Luhansk lan posisi Rusia, ngandika bab apa panguwasa Kiev ora wani. Cut mati sistem pembayaran saka Donbass "mbrontak", lan apa prospek pembangunan ekonomi bakal entuk wilayah iki ing acara kamardikan.

Penyunting "NewsBalt" nerbitake teks pidato kanthi potongan cilik.

- Киев пытается изобразить организованный им геноцид против населения Донбасса как антитеррористическую операцию (АТО) против отдельных подразделений, относительно небольшой группы людей. И в этом смысле отрезание всей платёжной системы будет означать переход уже к другой фазе – экономической блокаде всего региона, что не вписывается в идеологию их (киевских властей) действий сегодня. Во-вторых, для Донбасса это сыграло бы сразу мобилизующую роль, потому что экономически Донбасс обладает возможностью создать свою банковскую и свою денежную систему...

Intine yaiku Donbass minangka siji-sijine wilayah ing Ukraina sing duwe imbangan perdagangan sing positif. Iki minangka siji-sijine wilayah ing Ukraina sing ngekspor luwih akeh tinimbang ngimpor. Patut, Donbass nduweni basis banget kanggo pambentukan sistem finansial dhewe, ngetokake mata uang dhewe. Iki, mesthi, bakal njupuk kira-kira rong sasi, sajrone bakal perlu kanggo bantuan utang kita (Rusia) supaya sistem fiskal ambruk, nanging iki uga tugas rampung solvable, Glazyev mbantah.

Dheweke nyathet yen Donbass minangka donor ora mung kanggo ekonomi Ukrainia, nanging uga kanggo kabeh sistem sosial-politik. Kyiv, miturut pakar, ing pangertèn iki wilayah paling parasitic Ukraina, kang ngimpor luwih saka iku ekspor. Lan Donbass menehi Kyiv MediaWiki gedhe, mung sebagian bali ing wangun subsidi, utamané kanggo industri batu bara. Saiki dheweke pengin ngilangi subsidi kasebut, sesuai karo kewajiban Kyiv marang Dana Moneter Internasional (IMF).

Glaziev terus:

- Kesempatan kanggo karya independen saka sistem moneter lan finansial Donbass ana ... Kapabilitas finansial Donbass ngidini supaya ora nyuda standar urip sing nunggu kabeh Ukraina. Miturut prakiraan kita, dina iki tiba ing produksi Ukrainia bakal 10% ing pungkasan taun iki, liwat wektu bakal tiba liyane siji lan setengah kaping. Ukraina ngenteni nyuda standar urip paling sethithik kaping setengah. Lan ing Donbass, ing nalisir, kesempatan financial ndadekake iku bisa kanggo mundhakaken standar urip lan nggawe wilayah paling makmur saka Ukraina anyar, kang lagi lair ing sangsara saiki.

Panggonan sing kapisah ing pidato penasihat Putin dikuwasani dening tembung babagan kahanan militer-politik sing wis dikembangake ing Donbass.

- Kabijakan Kyiv pancen fokus ing pembantaian kabeh populasi Donbass. Padha (panguwasa Kyiv), ora ragu-ragu kanggo numpes fasilitas sosial, numpes bandara paling apik ing Eropah, tanpa blinking mripat. Aku ora ngomong babagan korban monstrous, padha ngrusak rumah sakit, taman kanak-kanak, sekolah. Sing. nyatane, lagi nyepakaké kanggo wong Donbass nasib serfs, babu, lan padha ora ndhelikake iki. Iku cukup kanggo ngrungokake pidato saka ideologists utama Kyiv Nazi, kayata Lyashko, lan Poroshenko ora adoh saka wong.

Padha nganggep Donbass minangka sumber penghasilan murni, minangka sarana kanggo nyedhot bathi kanthi biaya eksploitasi sing gedhe banget saka populasi. Lan kita ngerti yen populasi wis dieksploitasi banget, upah dibayar murah, ing amplop, dana pensiun rusak, safety tenaga kerja, yen ora ing tingkat abad sadurunge pungkasan, mesthine saka jaman kepungkur. Dheweke nggawe kahanan sing kabeh tanggungan bakal cepet lunga. Saben uwong sing ora ana hubungane karo kerja ing pabrik lan tambang dipencet. Iki minangka pengungsi sing ditampa ing wilayah kita saiki. Ing tembung liya, panguwasa Kiev tanpa ampun ngrusak infrastruktur sosial Donbass. Kajaba iku, dheweke ora kasengsem ing teknik mesin lan ilmu pengetahuan, mula dheweke ora nyisihake pabrik mesin, sing fokus ing kerjasama sing ketat karo Rusia. Tanpa Rusia, dheweke isih ora bisa urip.

Iku ketok yen Amerika Serikat, kang saiki rampung kontrol Kiev Nazi lan Poroshenko pribadi nyurung wong-wong mau menyang perang karo Donbass kanggo mburi ... Ora ana watesan, padha wis nggunakake Grad, Tymoshenko kaancam bakal punah, kanggo nyelehake bom atom. . Lan ora mung emosi, iku nyebabake respon apik ing antarane Nazi. Sing. padha nggunakake kabeh sarana ing pembuangan ... Perang bakal terus nganti annihilation lengkap Donbass.

Amerika Serikat senjata, keuangan lan ngarahake. Lan wektu, cukup aneh, bisa digunakake kanggo Nazi. Ing tangan siji, kita duwe pangarep-arep yen rezim iki bakal ambruk ing reruntuhan masalah sosial-ekonomi sing ora bisa larut. Nanging iki ora kelakon ing Georgia. Saakashvili dibuwang metu saka kono ora minangka asil pambrontakan sosial, nanging minangka asil saka nggunakake teknologi demokratis sing tilar ing Ukraina.

Yagene ana game kasebut nglawan kita lan, utamane, nglawan Donbass? Amarga Amerika Serikat lan anak didik, Kyiv Nazi, wis njupuk dalan menyang militerisasi, kanggo nggawe rezim Nazi diktator, kanggo mobilisasi lengkap nglawan Rusia. Senajan mobilisasi iki ora ketemu karo semangat universal, Nanging, katon ing dinamika: yen ing Desember ana rong ewu Nazi ing Kiev, ing Februari wis ana 20 ewu Nazi bersenjata, ing Mei - 50 ewu, bebarengan karo personel militèr padha. direkrut, ing tengah mangsa panas bakal ana 100 ewu, ing September - 200 ewu miturut rencana kanggo mobilizing populasi umur militer. Ing pungkasan taun, dheweke bakal nyelehake setengah yuta wong ing tangan. Peralatan militer diaktifake maneh, Ukraina duwe tentara gedhe, mothballed, nanging industri Kharkiv saiki digunakake, kaya sing diucapake, "kanthi kacepetan lengkap", mulihake. tank и бронетехнику. Расконсервация танков, их оживление и лёгкая модернизация – вещь не очень сложная... То же самое касается авиатехники.

Apa sing kita entuk? A mesin perang ngarahke ing kita, diiseni karo Nazi sing ideologically didakwa marang Rusia lan tumindak minangka punishers lan detachments kanggo personel militèr, meksa nindakake perkara ing mburi kanggo perang. Tujuan utama kabeh aksi iki yaiku perang karo Rusia. Kita ora bisa lungguh. Lan kita ora bakal bisa kanggo njaga katentreman, wis ilang Donbass, amarga goal sabanjuré sing diumumake Crimea. Lan iki dudu lelucon ... Lan Poroshenko resmi ngumumake yen tujuane yaiku perang karo Rusia, amarga ora ana cara liya kanggo bali Crimea. Nuland, sing ana ing Odessa wingi (9 Juni), cukup jelas yen dheweke ngarepake agen Ukraina bakal perang karo Rusia babagan Crimea. Armada setengah yuta wong iki bakal pindhah menyang Crimea, ora ana keraguan babagan iki, "ujare Glazyev.

Ing pungkasan pidato, dheweke nambahake:

- Aku kaya ngelingi tembung kondhang Churchill sing sapa milih isin antarane isin lan perang nemu loro perang lan isin ing wektu sing padha... Iki ora ateges kita kudu pindhah menyang Kiev ing tank saiki, nanging ing paling ora mungkasi pembantaian populasi, kita duwe hak ... Kanggo nindakake iki, iku cukup kanggo nutup langit lan nggunakake mekanisme padha kanggo suppressing heavy equipment digunakake marang populasi, kang digunakake dening padha Amerika ing Libya . .. Kita isih duwe kesempatan kanggo nindakake iki. Ing nem sasi, iki ora bakal bisa maneh.

Kajaba iku, penasehat presiden Rusia ngusulake yen Ukraina mung dideleng minangka "wilayah sing dikuwasani dening Amerika Serikat."
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

101 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 43
    11 2014 Juni
    Mung sing wani nindakake iki, Khokhols maneh mbengkongaken Gazprom ing gas wingi, sawetara jenis omong kosong ..
    1. 0
      11 2014 Juni
      Iki mung butuh dhuwit. Padha glethakaken mudhun bolt ing 38 kanggo wong biasa. Kajaba iku, iki jumlah ageng dhuwit kanggo budget Russian. Tanpa dhuwit iki, sampeyan ora bakal pamer. Kene, kanggo paling sethithik sawetara crumbs, padha bend. Mungkin muspra, bisa uga ora. Banget ngrusak ekonomi uga mokal. Banjur kita ora bakal duwe apa-apa kanggo mangan. Lan kabeh wong bakal langsung nangis yen Putin lan dheweke, lan DPR, lan LPR mbuwang. Lan kabeh iku alam kanggo entuk manfaat dhewe, lan liyane, ternyata Putin tuku sawetara pulo.
    2. 0
      11 2014 Juni
      Aku ora ngerti tenan. Bandarlogs bakal perang nglawan Rusia?
      Dheweke ora kanca karo sirah, utawa wong duwe fantasi sing uga ora nuduhake persahabatan.
      1. -18
        11 2014 Juni
        Glazyev ora tansah loropaken karo sirahe
        1. dmb
          +3
          11 2014 Juni
          Lan kanggo apa wong diwenehi minuses. Yen ana wong sing percaya yen tembung: "Tymoshenko ngancam bakal nyelehake bom atom, lan iki ora mung emosi" nuduhake "persahabatan karo sirah", mula luwih becik dheweke tetep bareng karo Tymoshenko lan Glazyev nalika ngunjungi. psikiater. Aku ngerti yen "pemikiran figuratif" minangka titik kuat saka "ilmuwan politik lan ahli ekonomi", nanging misale jek penasihat Presiden ora kudu mandheg nganti tingkat pub. Nanging, paribasan babagan pandhita lan tekane wis cocog ing kene. Garant ngidini dhewe ing pidato phraseology saka panggonan deprivation saka kamardikan, saka penasehat luwih ala saka wong.
          1. kosh
            +4
            11 2014 Juni
            Kutipan: dmb
            nanging penasehat Presiden, misale jek kula, ngirim ora stoop kanggo tingkat pub.


            Apa salahe? Ing kasunyatan sing dipetik, tanpa kuotasi, tembung Tymoshenko? Lan yen ing pikirane lan statements, dheweke cocog karo tingkat pub, nanging ing wektu sing padha, dheweke dadi calon presiden. Apa salah penasehat yen dheweke ngutip politisi Ukrainia sing kondhang? Lan yen ing Ukraina kabeh politisi, nganti siji saben r.. nanging nerusake, mung kanggo nyinggung kita lan ngganggu kita, banjur saben wong waras duwe hak kanggo nyebut pendapat lan posisi bab duragons iki. Lan malah ing pub. Miturut cara, lan VVP ing siji wektu ketemu karo Jerman ing Moscow ing taman bir.
        2. +3
          11 2014 Juni
          Dheweke kanca, dheweke kanca ... Ora kaya ngono - dheweke minangka "pengkhianat serial." Kanggo ngerti iki, sampeyan kudu katon ing orane tumrap sekolah saka karir politik - seri terus-terusan ngiyanati ... Mlumpat saka camp "liberal" menyang camp "patriots" (nalika bisa kanggo spoil everyone)
          Babagan artikel - sakumpulan slogan populis lan ide gila
          Armada setengah yuta iki bakal pindhah menyang Crimea, ora ana sangsi, Glazyev nandheske.

          Patut, Donbass nduweni basis banget kanggo pambentukan sistem finansial dhewe, ngetokake mata uang dhewe. mesthi, njupuk bab rong sasi
          1. kosh
            +1
            11 2014 Juni
            Quote: tukang bangunan
            Dheweke kanca, dheweke kanca ... Ora kaya ngono - dheweke minangka "pengkhianat serial." Kanggo ngerti iki, sampeyan kudu katon ing orane tumrap sekolah saka karir politik - seri terus-terusan ngiyanati ... Mlumpat saka camp "liberal" menyang camp "patriots" (nalika bisa kanggo spoil everyone)


            Тогда какое Ваше отношение к человеку у которого сегодня Глазьев является советником?
            1. +1
              11 2014 Juni
              Ладно Глазьев (он реально, к счастью, ни чем не рулил). А какие советы даёт , бывший министр образования Андрей Фурсенко? Мало накосарезил в своё время? Или экс-министр здравоохранения Татьяна Голикова? Стесняюсь спросить, а есть ли советник по вопросам обороны ( и кто занимает эту должность)
          2. Tur
            0
            11 2014 Juni
            Глазьев - очень серьезный и грамотный экономист. Но не политик. Его мнение - попытка определенных кругов довести до сознания нашего Президента суть происходящего. Именно с его, экономиста, точки зрения. И тех, кто разделяет его точку зрения.
            Так же как мы делаем такую же попытку высказать мнение нашего народа, его части.
        3. kosh
          +1
          11 2014 Juni
          Quote: tukang bangunan
          Glazyev ora tansah loropaken karo sirahe


          Apa sebabe dheweke dadi penasihat GDP? Mikir sayang.
          1. -2
            11 2014 Juni
            Ing posisi roti kasebut, antara liya, lungguh lan narik "oposisi". Apa posisi iki - penasehat presiden? Apa tanggung jawab penasehat kasebut? Pos roti sing apik sing dikuwasani dening wong sing beda-beda ing wektu sing beda-beda (Illarionov, contone, saiki dadi oposisi lan pejuang nglawan rezim). Amarga Oposisi Rusia ora bisa kanggo gagasan, nanging kanggo dhuwit, Putin sijine dhuwit ing cucuk lan plug wong (kalebu). Ana akeh conto iki. Sing paling padhang - Alexandrova. Endi dheweke? Apa pancene wis mindhah jaran, supaya bisa ngomong, ing lapangan perang nglawan rezim getih? Tenang .... dheweke njagong karo kanca-kancane ing hibah presiden lan ora ngguyu. Pak Glazyev saka klompok sing padha.
            1. +1
              11 2014 Juni
              Kutipan saka kosh
              Mikir sayang

              Aku bakal ngucapke matur nuwun banget marang sampeyan yen sampeyan bisa ngenalake aku karo tugas penasihat presiden (lan asisten presiden - uga posisi sing menarik banget).
      2. +7
        11 2014 Juni
        Aku ora ngerti tenan. Bandarlogs bakal perang nglawan Rusia?
        Padha ora kanca kabeh karo sirah
        Dheweke ora kanca. Dheweke bisa lunga. Ya, dheweke bakal entuk sopatka. Nanging bakal dadi perang sing luwih angel tinimbang yen Rusia campur tangan saiki, lan malah luwih angel tinimbang yen ngirim pasukan ing Maret.
      3. Associate Professor
        +2
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Blonde
        Aku ora ngerti tenan. Bandarlogs bakal perang nglawan Rusia?
        Они, что, совсем с головой не дружат, или у кого-то фантазии такие, что тоже не свидетельствует о дружбе

        Mung sijine dhewe ing panggonan saka Amerika. Apa sampeyan duwe keraguan manawa Bandera ana ing kontrol Amerika Serikat? Apa sampeyan bakal ngirim tentara meriam iki kanggo perang karo mungsuh utama, utamane amarga ing Rusia dhewe ana kolom kalima AS sing serius lan ing media? Ing wektu sing padha, Amerika dhewe tetep ing pinggir.
      4. ed65b
        +3
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Blonde
        Aku ora ngerti tenan. Bandarlogs bakal perang nglawan Rusia?
        Dheweke ora kanca karo sirah, utawa wong duwe fantasi sing uga ora nuduhake persahabatan.

        Lan apa bener ora? Pamompaan moral bakal maju. supaya ora ragu-ragu kanggo pindhah lan bakal pindhah nganti padha mbucal remnants saka populasi Crimean menyang segara lan apa isih saka tentara. lan atlet bakal desahan lan njaluk dhuwit kanggo gas saka partners lan kanca-kanca ing Ukraina.
      5. Nemo150
        +3
        11 2014 Juni
        Dheweke ora bakal ditakoni. Yankees bakal ngoyak wong-wong mau, lan bakal lunga. Aja ragu-ragu.
        Их надо было бить сразу, ну и и сейчас ещё не поздно. А наш главнокомандир доллары выторговывает.
      6. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Denis
      Mung sing wani nindakake iki, Khokhols maneh mbengkongaken Gazprom ing gas wingi, sawetara jenis omong kosong ..

      Aja nyalahake kabar kasebut, dudu Khokh.ly mbungkuk, nanging wong Eropa dhewe njaluk jadwal maneh tanggal kasebut.
      1. +3
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: Coffee_time
        Aja nyalahake kabar kasebut, dudu Khokh.ly mbungkuk, nanging wong Eropa dhewe njaluk jadwal maneh tanggal kasebut.

        Ora ketompo sing takon, Ana asil ora ing sih kita.
        1. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka Denis
          Ora ketompo sing takon, Ana asil ora ing sih kita.

          Lan apa sing nggawe sampeyan mikir yen tumpang tindih bakal "kanggo kita"? Nalika ora ana asil, ana proses tawar-menawar, perjuangan. Asil bakal sawise.
          Ну точно стенания. Соберись)
    4. kosh
      0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Denis
      Deleng gas Khokhols maneh mbengkongaken Gazprom wingi, sawetara omong kosong ..


      Ya, dheweke ora mbengkongake, awake dhewe kepeksa mbungkuk lan maneuver. Mbayangno, dina iki kita bakal mateni tunyuk lan setengah saka industri gas bakal langsung mandheg. Lan iku ora gampang. Kabeh ana ing stream lan mokal utawa angel banget kanggo mandheg, kanthi akibat sing bakal ditindakake. Dadi ora gampang banget kanggo kita.
  2. +8
    11 2014 Juni
    А кормить чем? Нацики уже недовольны,дальше больше.На Крым? Лучше пусть в поле застрелятся.
    1. -1
      11 2014 Juni
      dheweke ora butuh wilayah sing dikalahake, amarga kudu dibalekake, nanging butuh dhuwit kanggo iki ... dheweke bakal ngebom dheweke luwih angel lan ngakoni kamardikan lan ngidini Rusia mulihake. Ora bisa ninggalake tanpa alangan
    2. +1
      11 2014 Juni
      Hmm... Pancake opo mbah...? Opo sing diwenehno Bender trus DICOLONG...!!!Ya lan BANDIT dudu perang...!!! Bendery tansah beda-beda mung ing operasi punitive ...!!! Banjur nglawan warga sipil !!!
    3. +5
      11 2014 Juni
      Amerika wis maneh nglengkapi, lan sing mbayar dhuwit kanggo flyers. Ora miskin Ukraina, nanging AS. Dheweke butuh wilayah, nanging ing Kyiv boneka kasebut lungguh. Apa sing dikandhakake para pemilik, bakal ditindakake. Lan Amerika Serikat butuh perang antarane Ukraina lan Rusia. Khokhols bakal bersenjata maneh. Saiki Gazprom nggawe konsesi ing gas, lan ing wektu iki lagi ngresiki Kidul-Wétan
    4. +3
      11 2014 Juni
      А кормить чем? Нацики уже недовольны,дальше больше.На Крым?
      Lan padha bakal ngomong ing feed Crimea lan pindhah feed. Apa ora ana dhuwit? M.o.s.k.a.l. lan kudu disalahake.
  3. +1
    11 2014 Juni
    babagan setengah yuta "Armada", kanca. Glazyev, ing mratelakake panemume, dadi bungah ... lan "Reactivation saka tank, kawentar lan modernisasi cahya ora bab banget rumit ... Padha ditrapake kanggo pesawat." Iki, minangka saiki modis kanggo ngomong, ambigu. .
    1. + 10
      11 2014 Juni
      Quote: Andrey Yurievich
      насчёт полумиллионной "армады",тов. Глазьев по моему погорячился..

      Ya, bocah-bocah bodho sing wis main game bakal direkrut menyang gampang. Ya, lan TV nuduhake video sing apik. Banjur, mesthine bakal buyar, nanging bakal ana ewonan batang ing tangane.
      1. +3
        11 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        nuduhake video ayu

        Sampeyan bisa nuduhake video, tank lan kendaraan lapis baja liyane bisa diaktifake maneh kanthi tingkat sukses sing beda-beda, nanging sampeyan ora bisa njupuk penerbangan saka kanthong lan sampeyan ora bisa mbangun ing Pabrik Lokomotif Kharkov. Lan "Antonov" ora tau nggawe peralatan militer. Mung Julia lan Farion sing bisa dipasang ing sapu. We kudu zona ora-fly.
        1. + 11
          11 2014 Juni
          Kutipan saka: inkass_98
          Lan "Antonov" ora tau nggawe peralatan militer
          Sampeyan ora ngelingi kesempatan saka AS lan NATO, sanajan ora saka intervensi langsung, nanging pasokan peralatan militer, kalebu penerbangan, bisa uga. Kajaba iku, dheweke bisa nyedhiyakake pejuang bebarengan karo pilot bayaran, nglukis tandha identifikasi blokade kuning Ukrainia ing sisih pinggir. Zona larangan mabur dibutuhake sawise ultimatum menyang Ukraina kanggo mungkasi operasi punitive. Kanthi "penegakan perdamaian" sing luwih nemtokake, para hotheads saka Nazi Kyiv bisa uga digawe adhem kanthi serangan rudal lan bom ing posisi artileri ing Gunung Karachun utawa ing pangkalan aktif Angkatan Udara Ukrop. Wektu bakal ngandhani apa sing bakal dipilih Putin (yen dheweke milih) ing kasunyatan, nanging bakal luwih apik yen dheweke ngrungokake tembung Glazyev lan ora mbuwang wektu sing larang.
        2. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka: inkass_98
          nanging sampeyan ora bisa njupuk penerbangan saka kanthong sampeyan lan sampeyan ora bisa mbangun ing Pabrik Lokomotif Kharkov

          Umume wong bodho yakin yen Rusia meh ora ana sing isih ana, mula ana sawetara pesawat sing siap tempur, mula dheweke ora peduli. hi
      2. +1
        11 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Banjur padha mlayu, mesthi,

        tembung kunci. Nanging iki ora bakal dadi pasukan, nanging rabble, mobilisasi ing kahanan kaya ngono, ora bakal dadi tentara sing efektif, saiki lagi nembak ing mburi, nanging apa sing bakal kedadeyan ing kana? Ya, lan aku ragu Sanya yen dheweke bakal ngenteni mobilisasi, dheweke mung bakal ngrasa, dheweke bakal ngganti apartemen lan turnouts, bakal kasebar ing endi wae ... iki isih kedadeyan minangka kasunyatan! Tentara setengah yuta meh rong pertiga saka kita, padha bakal ngumpulake neraka kuwi! Aku siyap matèni aku ing Hennessy karo sampeyan! ngguyu hi
        1. +4
          11 2014 Juni
          Quote: Andrey Yurievich

          tembung kunci. nanging iki ora bakal dadi pasukan, nanging rabble

          Ya, Parasha FSU babagan iki, pinten lan apa jenis daging sing bakal mati.
          1. Andrey82
            0
            11 2014 Juni
            Pancen bener, nanging. amer. Wangsulan: Bab ingkang utama iku rauh Rusia bakal ditarik menyang perang, ora ketompo carane hard Kremlin nyoba kanggo nyegah. Tujuane wis bisa diarani wis digayuh - wong Slavia mateni wong Slavia. Ing sawetoro wektu, ing Kremlin - snot, telpon kanggo dialog lan titik NATO ing Ulyanovsk.
      3. KS4E
        +3
        11 2014 Juni
        Kajaba iku, bakal ana 30-40% tentara bayaran asing
      4. +6
        11 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        Да в легкую наберут дураков малолетних,которые в игры переиграли.Да и ТВ ихнее показывает красивые ролики

        Recruit malah yuta prajurit iku prakara prasaja. Lan ana sing bisa nyengkuyung ing Ukraina. Lan ana akeh tank ing kana, sanajan padha aktif didol, bisa uga wis didol?
        Mung saiki tentara ora bakal katon saka iki, nanging bakal ana yuta wong ing seragam militer. Lan nalika, sawise pratandha pisanan agresi marang Crimea, karusakan ing panggonan konsentrasi wiwit, banjur Ukraina pungkasanipun bakal mungkasi.
        Bener, ana sing angel dipercaya manawa dheweke bakal ngulandara. Dheweke uga duwe musim gugur lan musim dingin, uga masalah sing ana gandhengane karo ekonomi, panganan, lan fungsi sistem politik.
        1. +3
          11 2014 Juni
          Lan nalika, sawise pratandha pisanan saka agresi marang Crimea, karusakan ing panggonan konsentrasi wiwit, banjur Ukraina pungkasanipun bakal mungkasi.
          Kajaba Panglima Tertinggi mrentah supaya ora nglanggar tapel wates lan ora nyerah marang serangan provokatif ing wilayah kita. Mesthine, supaya ora ana korban ing antarane militèr Ukrainia.
        2. kosh
          0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka andj61
          Mung saiki tentara ora bakal katon saka iki, nanging bakal ana yuta wong ing seragam militer.

          Lan ing mburi ana detasemen saka "sektor tengen". Padha ora melas kanggo daging, ora dhewe.
  4. + 10
    11 2014 Juni
    Aja ngidini Yugoslavia kapindho, utawa kawirangan kapindho, apa wae. Counteractions dibutuhake, cereushniks lan Departemen Luar Negeri kanthi tenang mlaku-mlaku kaya master ing Ukraina, lan kita, kaya sederek miskin, nyusut ... Iku wektu kanggo tumindak ...
    1. +6
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Wis wayahe tumindak...

      Kita wis "tumindak", Ukraina ora pengin mbayar utang kanggo gas! Gazprom MULIH ngganti tenggat wektu prabayar seminggu ..
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Denis
        Gazprom MULIH ngganti tenggat wektu prabayar seminggu ..

        Lan apa sing nggawe sampeyan mikir yen kita nindakake iki amarga gas Ukrainia? Pangiriman Eropa nahan kita lan meksa kita nggawe konsesi. Dalan ing pasar Cina malah durung diwiwiti, padu karo Eropah iku dudu tugas, tugas iku kerja sama sing cedhak, ora adu-adu.
        Mulane kita ngomong karo Komisioner Eropa, saliyane Komisioner UKRO.
        Хватит плакаться о сроках.
        1. +3
          11 2014 Juni
          Iku misale jek kula liyane lan liyane sing rembugan ora bab gas ing kabeh! Aku lan Eropa mbantah sapa sing bakal terus ngopeni wilayah bekas Ukraina. Dheweke ora pengin, kita kesel. Wis suwe banget! Nanging .... mangsa wis cedhak.
        2. +2
          11 2014 Juni
          Kutipan saka huut
          Хватит плакаться о сроках.

          Aja nangis, ngomong!
        3. kosh
          0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka huut
          Pangiriman Eropa nahan kita lan meksa kita nggawe konsesi.


          Lan iki minangka asil saka kabijakan ekonomi kita. Kita isih lungguh ing jarum gas. Dhuwit ing ekonomi lan pembangunan industri kudu nandur modhal kanggo dangu lan urgent, lan ora poke menyang kanthong.
  5. +1
    11 2014 Juni
    nutup langit lan nggunakake mekanisme sing padha kanggo nyuda peralatan abot sing digunakake marang populasi, sing digunakake dening Amerika padha ing Libya ... Kita isih duwe kesempatan kanggo nindakake iki. Ing nem sasi, iki ora bakal bisa maneh.

    Давно уже пора и небо закрыть и интенсифицировать оказание всесторонней помощи Новороссии. А что касается газа, то тут скорее какая-то игра. Тем более, что в неё против нас вступили болгарские "братушки" и Сербия. Видимо, мы не всё ещё пока знаем.
  6. Pati kanggo Nazi
    +9
    11 2014 Juni
    Penasihat presiden Rusia Sergei Glazyev bener. Lan yen rauh
    presiden Rusia ora bakal njupuk langkah nyukupi - goryushka bakal ngrasakake ora mung ing Donbass.
    1. +4
      11 2014 Juni
      Quote: Pati kanggo Nazi
      Penasihat presiden Rusia Sergei Glazyev bener. Lan yen rauh
      presiden Rusia ora bakal njupuk langkah nyukupi - goryushka bakal ngrasakake ora mung ing Donbass.

      Umumé, logika panguwasa Rusia ora jelas.
      Ing mratelakake panemume, iku cukup kanggo ngurangi meksa ing pipa sapisan ing cara ngati-ati lan obrolan wis ing nada liyane lan Eropah wis diganti karo paket energi lan Ukraina.
      Kanthi operasi militèr. Amarga kita wedi banget ngirim tentara ing kana, kita ora duwe kekuatan sing cukup kanggo nutupi bagean iki nganggo payung pertahanan udara? sampeyan bisa nemokake atusan target nyata
      1. +4
        11 2014 Juni
        Oligarki - lan duwe siji Motherland - dhuwit, wedi banget marang sanksi AS. Yen dideleng saka reaksi pamarentah lan panglima, padha populer kaya ing Ukraina. Lan yen bubar aku bangga banget karo Tanah Airku, saiki mung luwih angel nanggung rasa isin saka sikap panguwasa saiki nganti mati warga sipil Novorossia saka penembakan barbar kutha dening junta Kyiv. Salah sawijining tokoh sing kondhang ngancam yen dheweke ora bakal ngidini NATO mlebu Ukraina, sing ora bisa ditampa kanggo Rusia. Pranyata tembung paraga iki wis ora ana gunane maneh. NATO ing kabeh struktur Ukraina, kalebu SBU, pemerintah bener nganakake lan ngatur operasi militer marang Novorossiya.
      2. Komentar wis dibusak.
  7. 0
    11 2014 Juni
    Deklarasi Rusia (S/1995/261) tanggal 5 April 1995 ngemot pranata ing ngisor iki:
    "Federasi Rusia ora bakal nggunakake senjata nuklir nglawan negara-negara non-senjata nuklir ing Prajanjian babagan Non-Proliferasi Senjata Nuklir, kajaba yen ana invasi utawa serangan liyane ing Federasi Rusia, wilayahe, bersenjata. pasukan utawa pasukan liyane, sekutu utawa negara, sing nduweni kewajiban babagan, keamanan, dileksanakake utawa dikelola dening Negara non-senjata nuklir kasebut, bebarengan utawa ing aliansi karo Negara senjata nuklir.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Lan kanggo apa? Kyiv ngrusak "sawijining" udan es, lan kita bakal nambah liyane WMD? Utawa populasi Novorossia mungsuh padha kanggo sampeyan kanggo Kyiv?
    2. Komentar wis dibusak.
  8. +3
    11 2014 Juni
    "Penasihat Putin: Sawise perbudakan Donbass, setengah yuta armada Nazi bakal pindhah menyang Crimea"

    Penasehat salah, utawa judhul artikel.
    Ing Hoch.land, dheweke ngerti yen dheweke ora bakal weruh Crimea maneh. Armada opo? Ojo kakean cangkem, lambene koyok .. PDB tetep tim FAS! Ana "mitra".
    1. +4
      11 2014 Juni
      Aku ora ngerti, aku ora ngerti ... bener, salah, nanging nyetel zona larangan bisa uga luwih bener. Paling ora....
    2. Komentar wis dibusak.
    3. tokin1959
      +7
      11 2014 Juni
      nganti 22 Juni 1941, padha uga mikir - apa jenis Jerman? serangan apa? ing minggu kita bakal nyuwek kuldi menyang salib Jerman.
      nanging, kabeh ana beda.
      supaya kita kudu tumindak saiki, lan ora ngenteni nganti Piglet rekrut tentara, padha bakal njaluk sethitik pengalaman ing perang ing Donbass lan rush menyang Crimea.
      Glazyev bener.
  9. -6
    11 2014 Juni
    Minus artikel, nanging ora kanggo isi, nanging kanggo judhul histeris bodho.
  10. maksimal1
    -1
    11 2014 Juni
    "Sawise enslavement saka Donbass"? "Pindah menyang Crimea ..."
    Sing pertama mamang.
    Sing nomer loro uga. Kajaba iku, dheweke bakal nampa Georgia 0808 No.
    1. +3
      11 2014 Juni
      Durung tampa. Lan sawise shelling biasa barbar pedunung Slavyansk dening junta Kyiv karo udan es, ora mung ana nesu, nanging sumber free gas kanggo Bandera-fasis ditambahi.
    2. Komentar wis dibusak.
  11. +6
    11 2014 Juni
    Lan Poroshenko resmi ngumumake yen tujuane yaiku perang karo Rusia, amarga ora ana cara liya kanggo bali menyang Crimea. Nuland, sing ana ing Odessa wingi (9 Juni), cukup jelas yen dheweke ngarepake agen Ukraina bakal perang karo Rusia babagan Crimea. Armada setengah yuta wong iki bakal pindhah menyang Crimea, ora ana keraguan babagan iki, "ujare Glazyev.

    Yen Rusia ngirim pasukan menyang pinggiran, iku bakal katon kaya agresi lan pendhudhukan ing mata kabeh donya. Yen pinggiran ngidak-idak Crimea, iki bakal dadi invasi Rusia. Lan mulane Ukrainians bakal nampa respon nyukupi. Dheweke bakal ngeculake tangan Rusia kanggo divisi nyata Ukraina.
    Ya, lan apa shisha kanggo njaga malah tentara 200th lan modernisasi peralatan. Wong Yusovites ora bakal mbuwang akeh, lan sanajan padha, paling ora setengah saka adonan bakal dumunung ing kanthong macem-macem bubuk lan endhog liyane. Ragu ing umum.
    Nanging kanggo ngrusak kabeh wong, serangan teroris sing padha bisa diatur ing Crimea.
    1. +3
      11 2014 Juni
      Kutipan saka VengefulRat
      Yen Rusia ngirim pasukan menyang pinggiran, iku bakal katon kaya agresi lan pendhudhukan ing mata kabeh donya.

      Kene sampeyan pancen bener.
      Kutipan saka VengefulRat
      Yen pinggiran ngidak-idak Crimea, iki bakal dadi invasi Rusia.

      Lan ing kene, mangga nerangake sapa saka "kabeh donya" sing ngakoni aneksasi Crimea minangka sah, lan sapa sing bakal ngukum "impuls adil" saka Ukrainia kanggo mbebasake tanahe?
      Sampeyan mbokmenawa lali yen Rusia dudu AS, lan miturut konsep "donya kabeh" kita mung duwe "kewajiban internasional", lan "hak internasional" - mung kanggo AS.
      Dadi, kita kudu tumindak tanpa nggatekake "hukum internasional", amarga kita ora duwe.
    2. kosh
      +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka VengefulRat
      Yen pinggiran ngidak-idak Crimea, iki bakal dadi invasi Rusia. Lan mulane Ukrainians bakal nampa respon nyukupi. Dheweke bakal ngeculake tangan Rusia kanggo divisi nyata Ukraina.


      Lan misale jek kula sing ora mung divisi saka Ukraina, nanging mbok menawa malah reunification saka Yugoslavia, lan Mungkin liyane.
  12. +6
    11 2014 Juni
    Aku pengin ngerti, paling ora ing istilah umum, carane Federasi Rusia bakal nanggapi ancaman sing kemungkinan banget, kenapa kita nuduhake "fleksibilitas" sing berlebihan ing gas. Iku wektu kanggo Presiden kanggo break kasepen protracted lan nguripake kanggo Rusia.
    1. +3
      11 2014 Juni
      Para oligarki wis nyedhaki presiden kanthi wedi amarga ibukutha saka sanksi AS. Reaksi pasuryan.
      Президент олигархата России.
      Rakyat Rusia menehi Presiden carte blanche kanggo nindakake tumindak apa wae kanggo mbela populasi Rusia ing Rusia Anyar. Ayo njaluk sanksi. Kita bakal mulihake lan ngembangake industri kita. Crimea bali. Agung. Lan saiki giliran 180. Lan kanggo nanggepi shelling kutha Novorossia dening udan es, mung ana siji tumindak - pasokan gas gratis kanggo Bandera-fasis. Iku mung pikiran jotosan.
    2. Komentar wis dibusak.
  13. +4
    11 2014 Juni
    Интересно! Эта статья как самовольная выходка представителя администрации президента, или подготовка мнения населения нашей страны к боевым действиям?
    1. kosh
      0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka letnab
      Интересно! Эта статья как самовольная выходка представителя администрации президента, или подготовка мнения населения нашей страны к боевым действиям?


      Aku mangu-mangu yen ing posisi kasebut lan kanthi pengalaman kaya ngono, ana wong sing bisa ngidini tumindak sing ora sah. Paling kamungkinan, iki jajak pendapat awal saka pendapat saka Rusia.
  14. 0
    11 2014 Juni
    Aku ora mikir yen Ukraina bakal perang karo Rusia. Iki negara sing ora iso dibandhingke ing syarat-syarat daya militèr, malah njupuk menyang akun reactivated peralatan saka periode Soviet. Serangan ing Crimea bakal ngeculake tangan Rusia kanthi lengkap lan banjur pasukan Rusia bakal mlebu ing sisih kidul-wétan Ukraina, lan bisa uga tekan wates taun 1939. NATO ora seneng karo skenario iki. Lan luwih-luwih Uni Eropa. Dheweke butuh zona penyangga karo Rusia, sing saka wektu kanggo wektu bisa diowahi dadi zona kahanan kang ora tetep, ing sadawane dalan nyalahke Rusia kanggo iki lan tawar-menawar kanggo awake dhewe kahanan sarujuk ing macem-macem wilayah, uga nuduhake ing donya liyane sing Rusia isih dadi kekaisaran sing ala, sanajan wis ganti warna, nanging sampeyan ora bisa dipercaya.
    1. dilyana
      0
      11 2014 Juni
      bisa uga USA lan Agung. wis tekan titik? negara cilik ora cukup kanggo wong-wong mau? sampeyan butuh sing gedhe? lan negara-negara CIS liyane sing duwe basis bahan mentah ... Bardak O. tumindak banget.
      Dheweke ora bakal ngenteni 10-30 taun nganti sisih kidul-wétan ditetepake dening wong Kulon supaya bisa nyedhaki wates kita.
      Artikel kasebut seneng karo kasunyatan manawa paling ora ana wong sing objektif nyoba menehi alesan kanthi keras saka politisi. Miturut cara, Mironov ing Duma Negara ngomong babagan pangenalan status republik lan pembantaian ... nalika Kremlin meneng ... ayo ngenteni 16, banjur maneh lan maneh, kaya sing kita ngenteni sadurunge, wiwit saka 11 Mei
  15. 0
    11 2014 Juni
    Glazyev minangka ahli ekonomi sing apik, nanging ing kene, miturut pendapatku, dheweke nggedhekake. Kanggo mindhah Angkatan Bersenjata menyang Crimea, iku kudu suicidal. Kanthi otak saka dill strained, nanging ing kene naluri saka poto-pengawetan kudu bisa.
    1. +2
      11 2014 Juni
      Aku setuju karo kabeh komentar sampeyan, kajaba telung tembung pisanan.
    2. kosh
      0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: mamont5
      nanging ing kene naluri njaga dhiri kudu bisa.

      Sing bener - naluri kanggo njaga diri. Dheweke ora duwe pilihan. "Salah siji pan utawa musna." Padha bakal ilang 100%, nanging yen padha nyerang, ana kasempatan kanggo uwal kanggo bantalan kasur. Amarga ora bakal dadi raja, mula bakal dadi batur ing kasur, nanging isih urip.
  16. +1
    11 2014 Juni
    Glazyev bener ing bab sing paling penting - yen Donbass ngambang adoh saka Ukraina, banjur kabeh proyek iki - negara Ukraina - bakal wiwit ambruk intensely - kang mesthi pantes.
  17. yulka2980
    0
    11 2014 Juni
    Apa sing kudu kita wedi? Kita kudu ngetutake conto saka USSR, dheweke ora menehi apa-apa..! Sing utama yaiku wong Ukraina dhewe ora bakal ngganti pikirane mengko, yen ora, iki wis kedadeyan ing sejarah. ..
    1. N.Zero
      +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: yulka2980
      Apa sing kudu kita wedi? Kita kudu njupuk conto saka USSR, dheweke ora peduli ..!

      Ing USSR ana Umum Perang Patriotik Agung, sing nduweni pengalaman praktis sing sugih ing operasi formasi nyerang lan pertahanan (divisi, korps) lan asosiasi (tentara, angkatan laut, ngarep).
      5 dina pengalaman "Meksa Georgia kanggo Perdamaian" pimpinan militèr Rusia modern cetha ora cukup kanggo nindakake operasi operasional-strategis marang Angkatan Bersenjata Ukraina.
      Around Slavyansk, dill klempakan pasukan lan tegese kira-kira padha karo korps tentara gabungan.
      Lan carane sampeyan seneng terobosan wengi tank Ukrainia utawa batalyon bedhil motorized kanggo Belgorod - "bleed the maskals"?
      Mung ing Mi-28N kIns kabeh perusahaan tank klik kaya ing jarak tembak,
      lan kendaraan lapis baja Ukrainia ing panggonan kasebut bakal ngliwati ngendi sampeyan pengin - tanpa takon, kanthi tutup sistem pertahanan udara militer kayata "Buk", "Tunguska", "Strela-10"
  18. nvv
    nvv
    +1
    11 2014 Juni
    Kajaba iku, penasihat presiden Rusia ngusulake nimbang Ukraina mung minangka "wilayah sing dikuwasani dening Amerika Serikat. USA? Apa pancen ora jelas yen iki mung senjata ing tangane dalang? Kapentingan Amerika Serikat mung kanggo melu Eropa lan Rusia. Lan uga melu Rusia ing perang.Tujuane kanggo nyuda utang nasional.Pemangku kepentingan nyata ing kene
  19. M72
    +7
    11 2014 Juni
    Aku uga ora ngerti posisi kita babagan gas. Aku iki katon lucu.
    1. +2
      11 2014 Juni
      Apa sing ora bisa dingerteni ing kene. Ukraina ora bakal bisa mbayar utange sanajan ing sasi, lan transfer "sanksi" minangka patrap muhibah saka Rusia lan "nggambar" kahanan sing bener ing Ukraina ing mata ALL wong Eropa, lan dudu pimpinan. pejabat energi saka EU. Wong Eropa kudu ngerti yen Ukraina "migunakake" Eropa kanggo "tujuan" Amerika.
      1. -1
        11 2014 Juni
        До гейропы уже дошло, что на Россию можно давануть, и газ будет по-любому. Даже за счет бесплатного газоснабжения 45 милионной страны. Скоро бандеровцы наш бесплатный газ будут продавать в гейропу по сниженным ценам, и тогда НАТО использует любые силы против России для поддержания статус-кво. А президент олигархата России такого элементарного шага врагов просчитать не в состоянии.
      2. Komentar wis dibusak.
  20. Dbnfkmtdbx
    +1
    11 2014 Juni
    Crimea minangka tlatah Rusia, sing ana ing Rusia, apa fasis wis ana, lan apa? lan sing liyane pengin nyoba, teka siji ing wektu, sampeyan bisa kabeh bebarengan, lan yen kita dhewe teka, mung pitunjuk duka
  21. +5
    11 2014 Juni
    Glazyev nindakake perkara sing bener, sing medeni kita karo tentara Ukraina, yen ora ana akeh gething ing situs kasebut, isin dadi isin amarga kita ora ngerti kahanan ing Ukraina, negara. iku sawijining negara, luwih-luwih dadi zombie, tentara, iku tentara ing Afrika, apa wae sing rusak, duwe saham kabeh jinis senjata lan amunisi. ora perlu kanggo mateni geni raging ing Donbass, padha bakal tresna yen padha pengin.
  22. 0
    11 2014 Juni
    Kanthi kabeh babagan Glazyev, supaya dheweke bisa ngatasi masalah ekonomi kanthi luwih apik. Ing babagan militer, dheweke ngerti kaya babi ing jeruk.
  23. tokin1959
    0
    11 2014 Juni
    Yen penasihat presiden wiwit ngomong babagan iki kanthi umum, iki bisa uga dadi peringatan pungkasan kanggo junta Babi Getih.
    senajan dideleng saka laporan saka ngarep, senjata kasebut isih ora teka.
    sanajan penerbangan katon ora digunakake - ketoke ora ana jaminan bali menyang lapangan udara sawise serangan)))
    nalika kita maca laporan - artileri smashed Gunung Karachun - iku tegese milisi wis senjata, lan titik balik ing perang bakal teka.
  24. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan: Alexander Romanov
    .... bakal ana ewonan batang ing tangan.


    Lan pelanggaran hukum getih bakal terus ..... iki sing ditindakake dening Amerika, supaya bisa numpes kabeh ing Suriah .... dheweke ora butuh wong utawa industri, sing paling penting yaiku Rusia ora. ora entuk. Miturut iki, Putin kudu nggawe keputusan babagan cara mungkasi pelanggaran hukum iki lan luwih cepet luwih apik ... ing musim gugur bisa uga kasep ...
  25. +1
    11 2014 Juni
    Aku ora duwe pendapat sing dhuwur banget babagan patriotisme Rusia ing Kremlin, nanging perang kanggo bali saka Crimea bakal tegese pungkasane negara Ukrainia, lan bisa uga redistribusi geopolitik lengkap ing ruang pasca-Soviet.
    Inggih, minangka kanggo setengah yuta tentara Ukraina, Glazyev, mesthi, fantasizes. Ukrainians bisa ngumpulake maksimum 80 ewu carcasses.
    1. dilyana
      +1
      11 2014 Juni
      nyatane wong-wong mau ngrusak tentarane lan luwih cepet DPR ngrusak dheweke, luwih apik kanggo panguwasa Ukrainia, mula Amerika lan tentara bayaran liyane bakal mlebu perwira ... iki tujuane Amerika Serikat lan Ukrainia.
  26. 3vs
    -2
    11 2014 Juni
    Ya x .. nu sawetara flogged.
    Ora ana wong bodho sing bisa perang karo Rusia kanthi cara sing serius.
  27. Elena Urzhumova
    +1
    11 2014 Juni
    Sampeyan menehi zona larangan mabur! Lan tanpa nggunakake alat abot.
  28. +1
    11 2014 Juni
    Kajaba iku, penasehat presiden Rusia ngusulake yen Ukraina mung dideleng minangka "wilayah sing dikuwasani dening Amerika Serikat."


    Ing kene, aku setuju banget.
    1. +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka gandalf
      Kajaba iku, penasehat presiden Rusia ngusulake yen Ukraina mung dideleng minangka "wilayah sing dikuwasani dening Amerika Serikat."


      Ing kene, aku setuju banget.

      Aku ndhukung. Saiki, ing kasunyatan, iku. Pamrentah saiki ing Ukraina ora duwe kabijakan nasional dhewe, nanging ngupayakake kabijakan AS.
      1. N.Zero
        +1
        11 2014 Juni
        Kutipan saka andj61
        Pamrentah saiki ing Ukraina ora duwe kabijakan nasional dhewe, nanging ngupayakake kabijakan AS.

        ing AS padha uga mikir, nanging sampeyan ora ngerti licik Ukrainia. lol
        hto karo dhuwit recehan, sing lan pan! nglirik
  29. +2
    11 2014 Juni
    Kutipan saka tokin1959
    Yen penasihat presiden wiwit ngomong babagan iki kanthi umum, iki bisa uga dadi peringatan pungkasan kanggo junta Babi Getih.
    senajan dideleng saka laporan saka ngarep, senjata kasebut isih ora teka.
    sanajan penerbangan katon ora digunakake - ketoke ora ana jaminan bali menyang lapangan udara sawise serangan)))

    nalika kita maca laporan - artileri smashed Gunung Karachun - iku tegese milisi wis senjata, lan titik balik ing perang bakal teka.


    Kapasitas militer DPR ditambah karo misil Iskander.

    Jun. Rebo 11, 2014 ing 2:43





    Kapasitas militer DPR ditambah karo misil Iskander. Wartawan Maxim Ravreba nglaporake babagan iki ing kaca ing jaringan sosial, ngarahake kanthi kapisah menyang pamirsa pengamatan, sing mesthine wis ngelingi manawa penerbangan saka punishers Ukrainia durung rampung sajrone XNUMX jam pungkasan.
    “Iskander ing DPR.
    Apa sampeyan ngerteni manawa dill ora mabur sajrone XNUMX jam pungkasan? Iki generator cuaca sing ora mabur! Dheweke wis ana ing kene," ujare wartawan kasebut.
    Kanggo pitakonan saka wong-wong sing mangu-mangu manawa iki bener, Maxim njamin yen informasi kasebut bener.
    “Iki dudu palsu. Yen sampeyan ngetutake gerakan lan operasi milisi, mula sampeyan bakal gampang ngira ing endi kompleks kasebut teka, "ujare Ravreba kanthi garing.
    Bantuan
    Iskander minangka klompok sistem rudal taktis operasional (OTRK) sing diprodhuksi dening Federasi Rusia. Sampel kasebut ditampilake ing Agustus 1999 ing pertunjukan udara MAKS.
    Dirancang kanggo melu unit tempur ing peralatan konvensional saka target cilik lan wilayah ing ambane saka tatanan operasional pasukan mungsuh. Dianggep bisa dadi sarana pangiriman senjata nuklir taktis.
    Target sing paling mungkin:
    1) sarana karusakan geni (sistem rudal, sistem roket peluncuran macem-macem, artileri jarak jauh),
    2) sarana anti-rudal lan pertahanan udara, pesawat lan helikopter ing lapangan udara,
    3) Pos komando lan pusat komunikasi,
    4) obyek paling penting saka infrastruktur sipil.

    Alexander Nikisin
    Kantor Berita Pusat Novorossiya


    saka milisi:

    sajrone minggu sampeyan bakal nemokake Urpryz, dibandhingake karo serangan saka pos pemeriksaan dening IMR bakal katon kaya omongan bayi.

    http://etoonda.livejournal.com/150840.html
    implementasine saka zona larangan mabur? prajurit
    1. +3
      11 2014 Juni
      Kutipan saka ZaPutina
      Kapasitas militer DPR ditambah karo misil Iskander.

      AKU ORA PERCAYA! - Awit aku duwe gagasan apik babagan apa "Iskander".
      1. N.Zero
        +2
        11 2014 Juni
        Kutipan saka andj61
        AKU ORA PERCAYA! - Awit aku duwe gagasan apik babagan apa "Iskander".

        lan mbah putri ing bench babagan "Mace" padha ngandika ... lan aku PERCAYA wong-wong mau! wassat
        "deza" mambu dill... (c)
        nglirik
  30. 0
    11 2014 Juni
    Aku setuju udakara setengah yuta, nanging bakal dadi pengungsi, amarga bakal ana bencana kamanungsan ora mung ing Slavyansk, nanging ing saindenging Ukraina. Mesthi, Amerika Serikat bakal nyeponsori ATO, nanging luwih angel lan larang kanggo sponsor ekonomi. We are looking nerusake kanggo awal mangsa 2014, iki kasus nalika mangsa mangsa bakal muter marang "Westerners".
  31. -1
    11 2014 Juni
    Persepsi sing cukup babagan kasunyatan. Luwih penasihat kaya Presiden.
  32. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka: nikoli25
    dheweke ora butuh wilayah sing dikalahake, amarga kudu dibalekake, nanging butuh dhuwit kanggo iki ... dheweke bakal ngebom dheweke luwih angel lan ngakoni kamardikan lan ngidini Rusia mulihake. Ora bisa ninggalake tanpa alangan
    1. 0
      11 2014 Juni
      У котэ шансов вернуть яйца больше чем у укропов вернуть Крым.
  33. +3
    11 2014 Juni
    - Aku kaya ngelingi tembung kondhang Churchill sing sapa milih isin antarane isin lan perang nemu loro perang lan isin ing wektu sing padha... Iki ora ateges kita kudu pindhah menyang Kiev ing tank saiki, nanging ing paling ora mungkasi pembantaian populasi, kita duwe hak ... Kanggo nindakake iki, iku cukup kanggo nutup langit lan nggunakake mekanisme padha kanggo suppressing heavy equipment digunakake marang populasi, kang digunakake dening padha Amerika ing Libya . .. Kita isih duwe kesempatan kanggo nindakake iki. Ing nem sasi, iki ora bakal bisa maneh.

    Pikiran bareng. Nanging, Putin ngrungokake penasehat liyane. Negosiasi. Jenewa. Gas. Ayo ngenteni snot, kita pancene entuk isin lan perang.
  34. Ogorod007
    +3
    11 2014 Juni
    Perlu ing Rusia kanggo nggawe survey sosial babagan subyek apa kita kudu nulungi Novorossia utawa ora. Ing wektu sing padha, kudu dikandhakake yen sanksi bakal dileksanakake marang kita lan wong Rusia bakal siyap utawa ora. Aku sing sampeyan kudu ngerti sing sanksi marang kita ana ing versi cilik, lan bakal padha yen kita ora nyedhiyani bantuan kanggo milisi. Yen kita menehi pitulungan, sanksi kasebut bakal luwih abot, nanging wong-wong Rusia kudu ngerti yen iki perlu supaya ing 10 taun geng banderlog sing kuat yuta ora bakal teka ing tanah air kanggo mateni anak-anak kita. Mulane, kadhangkala bisa sabar, sampeyan ora bisa entuk apa-apa tanpa gaweyan, sing menang ora diadili. Lan wis dadi konyol dadi Poroshenko, dheweke janji kabeh babagan gas kanggo mungkasi perang, lan pamrentah Rusia percaya kabeh kaya bocah cilik.
    1. +2
      11 2014 Juni
      тогда народ России должен понимать что это надо для того что бы через 10 лет миллионная свора бандерлогов не пришла на нашу Родину убивать наших детей
      Aku mikir luwih dhisik.
  35. +3
    11 2014 Juni
    Senajan mobilisasi iki ora ketemu karo semangat universal, Nanging, katon ing dinamika: yen ing Desember ana rong ewu Nazi ing Kiev, ing Februari wis ana 20 ewu Nazi bersenjata, ing Mei - 50 ewu, bebarengan karo personel militèr padha. direkrut, ing tengah mangsa panas bakal ana 100 ewu, ing September - 200 ewu miturut rencana kanggo mobilizing populasi umur militer. Ing pungkasan taun, dheweke bakal nyelehake setengah yuta wong ing tangan.
    Mulane wadyabala kudu digawa ing Maret.
  36. 0
    11 2014 Juni
    Lan kita ora bakal bisa kanggo njaga katentreman, wis ilang Donbass, amarga goal sabanjuré sing diumumake Crimea. Lan iki dudu lelucon ... Lan Poroshenko resmi ngumumake yen tujuane yaiku perang karo Rusia, amarga ora ana cara liya kanggo bali Crimea. Nuland, sing ana ing Odessa wingi (9 Juni), cukup jelas yen dheweke ngarepake agen Ukraina bakal perang karo Rusia babagan Crimea. Armada setengah yuta wong iki bakal pindhah menyang Crimea, ora ana keraguan babagan iki, "ujare Glazyev.
    Mulane ing Maret kudu ngirim pasukan. Presiden ngrungokake penasehat sing salah.
  37. pahom54
    +2
    11 2014 Juni
    Tembung, tembung ... Sawise kabeh, Glazyev praktis ngandika bab sing padha kita ngomong bab kene ... Lan kesimpulan ing mburi artikel punika unequivocal: Rusia ora bisa diwenehi Donbass kanggo Ukronazis. Inggih??? Apa prakara, sing nyegah Rusia saka nutup langit liwat Donbass, sing ngalangi saka menehi bantuan karo senjata, pangan lan medicine?! Sawise kabeh, bener yen kita duwe tambang darat, sing, kaya sing dikandhakake sawetara, "durung mbledhos", nanging ukrobeduins saka Galicia iki, sing ora bisa nindakake apa-apa kajaba mateni base-rob, bakal gampang. nindakake tambang tanah iki menyang wilayah Rusia , minangka bukti saka statement saka Ketua FSB ing serangan teroris nyegah. Sampeyan kudu njupuk posisi sing angel lan ora kompromi menyang Ukraina lan utamane menyang Amerika Serikat. Aku wis ujar manawa Negara-negara rumangsa ora bisa diakses senjata manca, mula sampeyan kudu mikir babagan lan muddy banyu ing tapel watese. Banjur dheweke bakal lali babagan Eropa, lan utamane ing Outskirts ...
  38. +1
    11 2014 Juni
    Kaklam ono gunane perang karo Rusia. Mesthine, dheweke ora bakal bali menyang Crimea lan bakal kelangan Donbass, nanging bakal nampa konsolidasi bangsa kanthi latar mburi agresi Rusia. Plus Bantuan Barat
    ьь
  39. lg41
    +2
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Blonde
    Aku ora ngerti tenan. Bandarlogs bakal perang nglawan Rusia?

    Ayo padha lunga. Liwat Rostov menyang Kaukasus.
    Они "вынуждены" будут ответить на удары российских диверсантов
  40. +1
    11 2014 Juni
    Lan wektu, cukup aneh, bisa digunakake kanggo Nazi. Ing tangan siji, kita duwe pangarep-arep yen rezim iki bakal ambruk ing reruntuhan masalah sosial-ekonomi sing ora bisa larut. Nanging iki ora kelakon ing Georgia. Saakashvili dibuwang metu saka kono ora minangka asil pambrontakan sosial, nanging minangka asil saka nggunakake teknologi demokratis sing tilar ing Ukraina.

    Mekaten. Rezim ing Kyiv ora bakal tiba yen sampeyan ora nulungi lan nyurung. Sing ngarep-arep - ayo padha nyopot kaca tingal werna mawar.
    ..
    Kajaba iku, penasehat presiden Rusia ngusulake yen Ukraina mung dideleng minangka "wilayah sing dikuwasani dening Amerika Serikat."

    Так-то оно так, да вот только регулярных частей США в Украине нет. А то, что там советники всякие - так это не оккупация.
  41. +3
    11 2014 Juni
    Ing wayah esuk aku maca warta babagan owah-owahan ing deadline kanggo prabayar menyang Ukraina ...
    Pikiran pisanan: "Lha, apa ibumu ...
    Ana sing wis duwe bal baja ... "
  42. Ogorod007
    +2
    11 2014 Juni
    Wong lanang, kita ora perlu nggawa pasukan menyang versi Siria. Pasokan pisanan senjata modern kanggo milisi yaiku pzrka, lsp. Kapindho yaiku njupuk pirang-pirang milyar saka Yanukovych bajingan iki lan uga nransfer menyang milisi. . Lan nglawan latar mburi iki, regane nganti musim gugur. Lan ing kana, ing musim gugur, rasa ora seneng ekonomi wong bakal muncul; puncak ora ana kampanye nyebar; layanan sarana tansaya akeh, uga akeh panguburan, lan kuwi jeblugan sosial. Yen iki ora mbantu, lan Kyiv bakal uncalan kabeh daya militèr ing milisi lan padha bakal miwiti kanggo ilang. Banjur sampeyan bisa nemokake yuta alasan kenapa kita bisa ngirim pasukan perdamaian, nyatakake zona larangan terbang, lan liya-liyane. , padha ndhelikake kabeh.Pendapatku yen ana lobi ing pamarentah sing ndhukung sanksi aja kelangan dhuwit lan sing dipateni dadi ora peduli Ing kene Volodya saiki lungguh ing pandhita lan nyritakake dongeng marang rakyate. yen kabeh kudu diputusake kanthi jujur. Ternyata, kaya ing paribasan kasebut, kita ... Lan kita dadi bojo
  43. +2
    11 2014 Juni
    Wong-wong sing mikir yen Nazi bakal pindhah menyang Crimea karo tentara gedhe, sakperangan alesan ora ngrembug masalah mburi lor Ukraina kapapar ing wektu sing padha. Serangan ing Crimea minangka aksi militer langsung, sing bisa nampa "jawaban" ora mung ing arah saka smog Crimea, nanging uga saka Timur lan Lor-Wétan.
    Aku dudu pakar ing babagan strategi militer, nanging nganti saiki aku ora weruh kesalahan ing nalarku. Mulane, aku pracaya yen ora bakal ana serangan langsung lan bodho ing Crimea, ing ngendi wong kudu dikumpulake menyang neraka, amarga saka ngarep kapindho saka sisih lor-wétan. Ukraina ora bisa nindakake iki piyambak. Mulane ana kabeh tangisan babagan panyuwunan "bantuan" NATO. Lan ing kene aku yakin manawa NATO duwe prospek kanggo iki. Ing cara sing padha wis liyane sabdhoning kanggo nindakake kanggo Sahak ing Georgia. Lan saiki padha ora bisa katon ing wutah lengkap ing Ukraina - perang sipil ing ayunan lengkap ing negara.
    Akeh pirembagan bab bisa underestimation saka mungsuh. Nanging, kanthi jujur, apa logika (malah sing lara!) Bisa nerangake pangarep-arep Potroshenko lan Co kanggo rekonsiliasi karo Donbass?! Iki minangka bocah cilik lan dudu politik! Menapa malih - sawetara semblance sengsara saka Kepemimpinan. Ing Afrika - lan malah diktator katon luwih serius ...
  44. 0
    11 2014 Juni
    Ora apa-apa. Kita bakal "skander" klompok peralatan.
  45. Hyperboreec
    +2
    11 2014 Juni
    Glazyev mesthi keren ing pratelan kasebut, nanging iki ora ateges ora bisa digatekake lan nggawe kesimpulan sing dibutuhake.
  46. Komentar wis dibusak.
    1. Komentar wis dibusak.
  47. munges
    0
    11 2014 Juni
    Почему то все игнорируют высказывание Порошенко о том, как он будет возвращать Крым? А он говорил, что когда крымчане увидят украинцев богатыми, свободными и счастливыми они используют метод перехода в Россию и перейдут обратно в Украину. Может быть потому, что это военный сайт?
  48. P-38
    +4
    11 2014 Juni
    Iku wis ewuh ing geyropa sing Rusia bisa diwenehi, lan gas bakal ing sembarang cara

    Iku misale jek kula sing rowange kita tekan tandha. Iku mung cara sing padha ngerti. Nalika Rusia lan Uni Soviet nuduhake lan nuduhake toleransi, ngendhaleni, padha nerjemahake kanthi prasaja lan primitif - wong Rusia wedi. Nalika menehi bathuk - agresor Rusia! Lan ora bakal ana reaksi liya saka wong-wong mau, ora ana sing bakal ngapresiasi bangsawan kita ing kana.
  49. SIT
    +1
    11 2014 Juni
    Глазьев экономический советник, а не военный. Как украинская армия будет атаковать Крым? Через перешеек, который простреливается вдоль и поперек? Через Сиваш, где современным вооружением можно положить сотни тысяч? Высадка морского и воздушного десантов без господства на море и в воздухе? Это всё утопические варианты. А вот использовать Крым как повод для экспорта управляемого хаоса в Россию в виде вала терактов это то, что и требуется от руководства Украины их хозяевами. Это то о чем в своем интервью упоминал покойный украинский генерал Кульчицкий. Загремят взрывы на вокзалах и в аэропортах, пойдут под откос пассажирские поезда как когда то Невский экспресс. Разве проблема сейчас под шумок притащить в Россию пару десятков ПЗРК и устроить день ПВО на московском авиаузле? Штатовская концепция управляемого хаоса вовсе не предусматривает какое то открытое столкновение с ВС страны, в которую экспортируют этот самый хаос. Наоборот таких столкновений нужно избегать, а убивать как можно больше обычного населения, чтобы посеять панику и ужас. В данном случае убивать будут нас с вами может по дороге на работу, может прямо в доме как в 1999, а может на взлете , когда полетим в отпуск отдохнуть и расслабится. В чем прав Глазьев так это в том, что времени на принятие правильного решения остается очень не много.
  50. ed65b
    +3
    11 2014 Juni
    Kasunyatane, akeh sing nganggep tembung Glazyev iku omong kosong, nanging iki nyata. apa sing dikandhakake iku kasunyatan. Ukraina siap perang. udakara rong sasi kepungkur dheweke ngguyu yen tank mandheg lan pesawat ora mabur yen ora ana tentara lan kabeh bajingan, nanging ora, ternyata duwe kabeh lan bedhil lan cangkang lan Angkatan Udara wis siyap nembak kabeh. sing obah, prajurit obah. Lan njupuk tangan ing perang karo Novorossia, lan menang iku, padha bakal dadi motivasi sing temtunipun bakal tiba ing Crimea, Belgorod, Rostov lan Kursk. Sampeyan bisa ngomong yen tentara kita bakal break lan pindhah menyang Kiev ing kolom tertib. Populasi kabeh Ukraina, aku nandheske kabeh, bakal banget musuhan kanggo kita, utamané kidul-wétan bakal sengit kita. 45 yuta wong sing sengit marang Rusia, apa sing bakal sampeyan lakoni?
    1. 0
      11 2014 Juni
      Lan wis kapenuhan tangan ing perang karo Novorossia, lan menang iku


      nah, kita bakal weruh babagan iki ...
    2. 0
      11 2014 Juni
      Lan wis kapenuhan tangan ing perang karo Novorossia, lan menang iku


      nah, kita bakal weruh babagan iki ...
      1. ed65b
        0
        11 2014 Juni
        Aku dhewe ngadeg kanggo kamenangan Novorossia. hi
  51. 0
    11 2014 Juni
    Можете обрушить на меня цунами критики, но я останусь при своем мнении. НИКАКИЕ ЭКОНОМИЧЕСКИЕ ОБРАЗОВАНИЯ НЕ ДОТЯГИВАЮТ ДО ВЫСШЕГО ОБРАЗОВАНИЯ. СЛИШКОМ УЗКИЙ МИРОВОЗЗРЕНЧЕСКИЙ ОХВАТ РЕАЛЬНОСТИ. Что бы там экономисты не советовали, но это только частное мнение узкого специалиста.
  52. ed65b
    +1
    11 2014 Juni
    Он высказал свое мнение кто же об этом спорит? полемика идет над тем прав он или нет и как относятся к его словам наши форумчане.
  53. sergei2308
    +2
    11 2014 Juni
    Вполне закономерное и реальное развитие ситуации!
  54. rampung1
    +2
    11 2014 Juni
    На счет газовой политики я не знаю,а вот прислушаться к изложению советника надо,сша не пожалеет средств для всевозможных попыток крупных провокаций,а если увидит в этом для себя пользу-явно начнет усиливать воен.потенциал для укров и при условии падения Донбаса все это сборище попрется на нас,сначала трусливо а потом все наглее и наглее-и про Крым тоже верно-никто из противников его не забудет-хохлы(западные) самые злопамятные люди на земле.я жил среди них с рождения.Хочется добавить не надо забывать и строить иллюзий насчет нашей могучей армии.которая всех победит-да армия у нас сильная,но экономики нет,поэтому хоть и хочется что бы мы всех нагнули.....но труба(газ)-это полный тормоз и зависимость,если придется воевать то со всеми.а это очень дорого.
  55. 0
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Denis
    Mung sing wani nindakake iki, Khokhols maneh mbengkongaken Gazprom ing gas wingi, sawetara jenis omong kosong ..


    Еще вопрос, кто кого нагнул, надо понимать тонкую политику в большой игре.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"