Gelut milisi lan kelompok sabotase Ukrainia ing Donetsk

121
Komando milisi rakyat Republik Rakyat Donetsk nglaporake yen pertempuran lokal ana ing Donetsk antarane prajurit tentara tenggara lan kelompok sabotase pasukan keamanan Ukraina. Cathetan muncul ing Twitter DPR yen milisi ngadhepi pasukan keamanan Ukraina ing tengah ibukutha Donbass.

Gelut milisi lan kelompok sabotase Ukrainia ing Donetsk


Saluran TV nuduhake informasi babagan konfrontasi bersenjata antarane milisi rakyat DPR lan pasukan keamanan Ukraina RT.

Tembak-menembak keprungu ing area pusat perbelanjaan Mayak lan rumah sakit kutha kaping 20.

Informasi wis katon ing media Ukrainia sing unit Ukraina nyetel checkpoints tambahan watara Donetsk. Checkpoints anyar katon ing distrik Maryinka, Horoshovo lan Yasinovataya. Iki minangka telung arah ing pinggiran Donetsk.

Nalika ing kutha, perusahaan lan transportasi umum beroperasi kaya biasane.

Kangge, Ukrzaliznytsia wis maneh miwiti pra-sale tiket sepur menyang Donetsk lan Luhansk pituduh. Ing Kyiv, iki disebut mbangun kreteg karo sisih kidul-wétan. Jembatan dibangun kanthi latar mburi operasi berdarah dening pasukan keamanan tentara Ukraina lan Pengawal Nasional.

Donetsk dadi titik transit kanggo para pengungsi saka sisih kidul-wétan. Ewonan wong nyoba metu saka wilayah sing dilanda perang sipil.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    121 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 49
      10 2014 Juni
      Hmm, kutha Donetsk sing nomer sejuta angel dijaga karo pasukan sewu pejuang. sad iki ora Stalingrad, ngendi Pavlov kang House ana, iki kutha konsumen wiwit padha wiwit fokus ing kantor lan kutha Donetsk ana, supaya ekonomi nyata digawe dening kutha satelit lan mono-kutha Donbass ... nanging kita residents Donetsk , Moskow mini. Miturut cara, vacationers saka Donetsk wis kesawang ing resort Berdyansk sandi. Dheweke pengin cipratan ing segara lan sunbathe ing pesisir :) (ora bingung karo pengungsi)
      1. Komentar wis dibusak.
      2. + 12
        10 2014 Juni
        Serangan ora mung ing urip nyata .. Parashenko nggarap rencana. Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh ..
        1. + 16
          10 2014 Juni
          Quote: MIKHAN
          Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh .. nggih, nggih

          Apa sampeyan wis isin sadurunge?
          1. +9
            10 2014 Juni
            Kutipan saka Karabin
            Quote: MIKHAN
            Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh .. nggih, nggih

            Apa sampeyan wis isin sadurunge?

            Inggih, ora dadi .. Dina iki aku katon ing akeh situs kapenuhan anti-Rusia lan komentar banget profesional .. Serangan wis lunga ing kabeh fronts .. nanging kita Rusia (yen sampeyan kenek kita ing pasuryan uga ..) "Wake aku..")))))
            1. 0
              11 2014 Juni
              nanging kita Rusia (yen sampeyan nggebug kita ing pasuryan uga ..
              Lan apa, saiki diganti?!
            2. +1
              11 2014 Juni
              Aku konfirmasi yen ing Facebook, ukrotrolls dadi luwih aktif ing kabeh grup Rusia (kaca babagan Rusia ing basa manca). Senadyan sing ora bisa nanging bungah - akeh wong manca nuduhake simpati lan dhukungan kanggo negara kita.
          2. +6
            10 2014 Juni
            nalika tank kita ana ing wates, padha isin.
            1. +2
              10 2014 Juni
              Kutipan saka Deadmen
              nalika tank kita ana ing wates, padha isin.
              Dheweke "isin" nalika ngadeg, nanging digawa ... Lan saiki, sanajan pasukan bali menyang tapel wates, Nazi ora bakal kesengsem maneh karo "ngadeg tank" ...

              Iki dudu "Ngadeg ing Belut" ...

              Kanggo ndeleng gambar, bukak ing Tab Anyar.
            2. +2
              11 2014 Juni
              Ing-in, lan saiki lagi nggebug karo hailstones karo impunity, kita bakal mulet sethitik liyane lan ngresiki kabeh kidul-wétan saka Nazi, banjur bakal sepuluh kaping luwih angel kanggo rake.
        2. +7
          10 2014 Juni
          10 06 2014 situs web Departemen Pertahanan AS MIKHAN (1) SU Dina iki, 20:21 p Rusia diprovokasi ora isin maneh..
          .lan ing wektu iki apa sing ditindakake dening Guru lan pembimbing

          "Lima prajurit Amerika tiwas wingi sajrone operasi khusus ing Afghanistan kidul. Penyidik ​​​​meneliti kemungkinan kebakaran sing ramah dadi penyebab. Pikiran lan pandonga kita karo kulawarga korban."
          http://www.defense.gov/Releases/Release.aspx?ReleaseID=16761
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Stalker
          + 15
          10 2014 Juni
          Serangan ora mung ing urip nyata .. Parashenko nggarap rencana. Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh ..

          Piala partisan Gauleiter Yaytsenyukh dhewe ... ngguyu
        5. Sams
          + 12
          10 2014 Juni
          video saka acara paling anyar
          1. Sams
            +4
            10 2014 Juni
            plot saluran TV "112-Ukraine"
            1. Komentar wis dibusak.
            2. 0
              11 2014 Juni
              Lan apa Strelkov murub Ponamarev?
      3. + 29
        10 2014 Juni
        Kutipan: Nevsky_ZU
        kutha yuta Donetsk angel kanggo tetep karo pasukan saka sewu pejuang.
        1. + 13
          10 2014 Juni
          dening cara, sing bakal pitutur marang kowe, "bab pisanan sing pejuang nindakake iku ganti sandhangan" kaping pindho aku nonton video iki lan kaping pindho pitakonan ing sirah ora luwih gampang kanggo mlumpat langsung ing kamuflase tengen? opo
          1. +1
            10 2014 Juni
            Mungkin dheweke mung nyopot jas sing dhuwur-dhuwur? Aku uga kaget karo dandanan.
          2. +3
            10 2014 Juni
            Paling kamungkinan, kanggo ngilangi rekaman fotografi saka ngarsane pasukan khusus ing wilayah Rusia ing wangun "negara tujuan." Ing njero ruangan, nalika ngemas utawa nyoba bentuk iki, fiksasi ora mungkin. Nanging nalika numpak montor mabur, mbenakake nganggo peralatan fotografi sing kuat bisa uga.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. +1
            11 2014 Juni
            Saiki iki minangka praktik global sing umum. Spetsnaz beroperasi kanthi kedok formasi militer pribadi. Ing Ukraina, contone, ana 400 pejuang saiki saka AS. Lan kabeh ing Tenggara.
        2. + 14
          10 2014 Juni
          pasukan khusus Rusia ing tumindak.
      4. Stalker
        + 31
        10 2014 Juni
        lol
        1. + 13
          10 2014 Juni
          Kucing penambang, jenenge Batubara! keprungu
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Stalker
            + 19
            10 2014 Juni
            Kucing penambang, jenenge Batubara!

            Iki kayane mati PARASHANKO !! Ora ana kewan sing luwih medeni tinimbang kucing! am
            1. 0
              11 2014 Juni
              Apa sing sampeyan ora seneng karo asu kasebut? Ora ana makhluk sing kaya asu sing setya, lan bakal nyerahake nyawane kanggo sing duwe tanpa mangu-mangu ...
              1. +1
                11 2014 Juni
                Kutipan: Semyon Semenych
                Apa sing sampeyan ora seneng karo asu kasebut? Ora ana makhluk sing kaya asu sing setya, lan bakal nyerahake nyawane kanggo sing duwe tanpa mangu-mangu ...
                ....
                ....Ya!!!!...Lan zho..poo, ing wusana, bakal cokotan saka pemilik ... ngguyu
                1. Komentar wis dibusak.
                2. Stalker
                  0
                  16 2014 Juni
                  Kutipan saka: aleks 62
                  Kutipan: Semyon Semenych
                  Apa sing sampeyan ora seneng karo asu kasebut? Ora ana makhluk sing kaya asu sing setya, lan bakal nyerahake nyawane kanggo sing duwe tanpa mangu-mangu ...
                  ....
                  ....Ya!!!!...Lan zho..poo, ing wusana, bakal cokotan saka pemilik ... ngguyu

                  apik ngguyu
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +6
        10 2014 Juni
        Sayange Slavyansk lagi perang, lan kanggo sawetara, mangsa panas ing tanggalan, iku wektu kanggo preian. Oh wong lanang, wong lanang. Tan bakal luwih cepet tinimbang Poroshenko bakal ketemu sampeyan!
      7. + 24
        10 2014 Juni
        Perang gerilya nyakup wilayah sing luwih anyar: ing wilayah suburban Kharkov, kolom punishers disergap.
        Sore iki ing distrik Zmievsky, nyatane, ing pinggiran kutha Kharkov, partisan sing ora dingerteni nyerang konvoi militer Ukrainia.

        Miturut layanan pers Kementerian Pertahanan, "militer ngeterake kargo kanggo unit anti-teroris" (punitive - RV) operasi, nalika kira-kira jam 15.00 para penyerang nyebul ranjau darat ing dalan, sawise iku wiwit nyerang konvoi saka serangan.

        Jumlah korban lan rincian operasi wani iki durung dibeberke.
        1. + 21
          10 2014 Juni
          Kutipan saka Mayer1980
          kira-kira jam 15.00, para panyerang njeblug ranjau darat ing dalan, sawise iku padha miwiti ngempur konvoi saka penyergapan.

          Kanthi tangan loro kanggo "intruders" kuwi! prajurit
        2. Komentar wis dibusak.
        3. Stalker
          + 15
          10 2014 Juni
          Perang gerilya nyakup wilayah anyar:

          ngguyu
      8. +8
        10 2014 Juni
        Pusat blanja "Mayak" lan rumah sakit kutha kaping 20, iki ora dadi pusat, nanging area stasiun sepur - papat trolleybus mandheg saka sepur.
      9. SSR
        +6
        10 2014 Juni
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Hmm, kutha Donetsk sing nomer sejuta angel dijaga karo pasukan sewu pejuang. sad iki ora Stalingrad, ngendi Pavlov kang House ana, iki kutha konsumen wiwit padha wiwit fokus ing kantor lan kutha Donetsk ana, supaya ekonomi nyata digawe dening kutha satelit lan mono-kutha Donbass ... nanging kita residents Donetsk , Moskow mini. Miturut cara, vacationers saka Donetsk wis kesawang ing resort Berdyansk sandi. Dheweke pengin cipratan ing segara lan sunbathe ing pesisir :) (ora bingung karo pengungsi)

        Ora mung saka sampeyan mundhakaken konsumen roti lan sirkus, saka kabeh kita saka kabeh sumber informasi wungu individualists, prilaku sosial kolektif minangka mungsuh utama saka kapitalis, sampeyan bisa nelpon komunis / sosialis iki kabeh mungsuh saka kapitalis individualis.
      10. Komentar wis dibusak.
      11. 0
        11 2014 Juni
        Lan apa jenis memori-shki ing video?
        Truk KAMAZ, ketoke, anyar, modern?

      12. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan: Nevsky_ZU
        kepiye dheweke wiwit fokus ing kantor lan kutha Donetsk,

        Perusahaan kantor cilik lan medium uga nggawa dhuwit, lan ana cukup industri ing Donetsk.
      13. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan: Nevsky_ZU
        kepiye dheweke wiwit fokus ing kantor lan kutha Donetsk,

        Perusahaan kantor cilik lan medium uga nggawa dhuwit, lan ana cukup industri ing Donetsk.
    2. + 12
      10 2014 Juni
      wah...wis sumpah moro-moro
      1. +9
        10 2014 Juni
        Y-ya, aja goyangake wong cerdas lokal kanthi cara apa wae, pedunung alam, buruh kerah putih, sampeyan ngerti.
        1. DPN
          +7
          10 2014 Juni
          Kutipan saka wolf7
          N-ya, aja goyangake wong cerdas lokal kanthi cara apa wae,

          Lan ora bakal bisa, dheweke ora butuh inteligensia kanggo ngganti rezim. Iku tansah marang wong kerja.
          1. 0
            10 2014 Juni
            Kutipan saka D.P.N.
            Kutipan saka wolf7
            N-ya, aja goyangake wong cerdas lokal kanthi cara apa wae,

            Lan ora bakal bisa, dheweke ora butuh inteligensia kanggo ngganti rezim. Iku tansah marang wong kerja.

            Aku ora setuju karo sampeyan, wong cerdas iku dhewe bagean saka wong kerja, mung umume lumpenized. Dheweke dhewe, ora kanggo, ora nglawan, anggere dheweke duwe soko kanggo ilang. Umumé, intelligentsia minangka sing paling heterogen saka kabeh kategori buruh.
        2. +6
          10 2014 Juni
          Kutipan saka wolf7
          N-ya, aja goyangake wong cerdas lokal kanthi cara apa wae, warga alam,

          Nuwun sewu, nanging dudu warga kutha, nanging "Tanah total - iri, ganas - menang ing beau monde"
    3. +8
      10 2014 Juni
      Tetep wong lanang. prajurit
    4. tondanger
      + 12
      10 2014 Juni
      Terus Donetsk! Iku mung diwiwiti! Junta mesthi kalah.
      1. +8
        10 2014 Juni
        Hmm... Sedih... GETIH KABEH...!!! ILUSI ORA PERLU!!! SING DUWE NGicipi GETIH karo roti jahe ORA MASALAH MANEH...!!!
        1. +2
          10 2014 Juni
          Utawa mungkin cookie? opo
          1. +2
            10 2014 Juni
            Kutipan: Mantan Tanker
            Utawa mungkin cookie? opo

            Luwih apik tinimbang sawetara ing ati ...
      2. DPN
        +5
        10 2014 Juni
        Kutipan saka toldanger
        Terus Donetsk! Iku mung diwiwiti! Junta mesthi kalah.

        Donetsk kudu maju, nanging aja terus nulungi Slavyansk lan ora nglilani eselon militèr menyang kana, yen ora, dheweke bakal remuk siji-siji.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Stalker
        +6
        10 2014 Juni
        Terus Donetsk! Iku mung diwiwiti! Junta mesthi kalah.

        ngguyu
    5. +6
      10 2014 Juni
      Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.
      1. + 23
        10 2014 Juni
        Kutipan: Patriot.ru.
        Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.

        Dheweke ora mbayar bensin ...
        1. + 13
          10 2014 Juni
          Kaya edan, Rusia nyeponsori
          1. + 10
            10 2014 Juni
            Quote: mikir
            Kaya edan, Rusia nyeponsori



            Sampeyan perlu kanggo luwih aktif extort dhuwit saka wong-wong mau kanggo gas .... Mungkin wesi soldering? aran
            1. + 18
              10 2014 Juni
              Kutipan: SS68SS
              Sampeyan perlu kanggo luwih aktif extort dhuwit saka wong-wong mau kanggo gas .... Mungkin wesi soldering?
              ora

              Nah, sampeyan ora bisa lunga kaya ngono. Ora ana cara kanggo nyebut budaya: "kriptanalisis termorektal". apiklol
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +4
            10 2014 Juni
            Carane sijine iku entheng: aja misinformasi wong! Rusia ora sponsor. Ora ana sing sponsor kabeh. Guru-guru Barate ndadekake dheweke dadi budak kanthi utangan. Padha perang kanggo silihan.
            1. 0
              11 2014 Juni
              Kulon menehi silihan kanggo Kyiv kanggo mbayar utang kanggo gas lan ing jumlah utang iki. Nanging kanggo gas, ternyata Rusia ora bisa mbayar. Nanging, pipa ora bakal diblokir. Iku dhuwit gratis kanggo punishers. Dadi kita bener-bener sponsor, ora ketompo carane ngina.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. 0
              11 2014 Juni
              Rusia sponsor kabeh wong kajaba wong dhewe.
              Diputusake kanggo nundha introduksi rezim prabayar kanggo gas sing diwenehake menyang Ukraina nganti Senin, 16 Juni, ujare Alexei Miller, kepala Gazprom, Rebo wengi.
              Pancen, sanajan karo ... lan ing mripat, kabeh iku ebune Gusti Allah.
              Lan Kulon ora menehi dhuwit urip, utawa jumlah kasebut ora bisa dibandhingake karo kerugian Rusia.
        2. +8
          10 2014 Juni
          Quote: Orik
          Kutipan: Patriot.ru Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.



          Quote: Orik
          Dheweke ora mbayar bensin ...



          P.a.d.l.s, apa wong-wong mau uga ngolok-olok dhuwit kita? ... u.b.l.y.d.k.i ...
        3. Komentar wis dibusak.
        4. Erg
          +4
          10 2014 Juni
          Trim piyunam freebie am
          1. Escander_84
            +3
            10 2014 Juni
            Aku saranake nglereni piyunam pisyun!!! Lan banjur gratis!)
      2. +3
        10 2014 Juni
        Kutipan: Patriot.ru.
        Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.

        padha mbokmenawa diparengake kanggo pembayaran gas, kang kok padha bengok-bengok sing rega ora cocog
        1. +9
          10 2014 Juni
          Lagi main wektu lan gas, nalika ana adu rega, padha ngisi fasilitas panyimpenan karo gas, banjur mung ora gelem mbayar ... ngarep-arep kanggo mlebu pasukan Rusia menyang Tenggara.. jare perang bakal nulis kabeh. Sawise kabeh, Kulon, ngrasakake masalah ing bokonge, menehi dhuwit kanggo mbayar utang, mung wong Ukrainia sing mbayar bagean 4. Lan liyane katon kanggo mbiayai ATO .. liyane kanggo njupuk.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. 0
        11 2014 Juni
        Dadi, mesthi, ana sing isih ana Miller, lan 200 milyar. opo
    6. + 16
      10 2014 Juni
      Sa adoh aku ngerti, Donetsk lan Lugansk rong prabédan gedhe ...

      LUGANSK, 10 Juni - RIA Novosti. Milisi kasebut ngalangi klompok gedhe pasukan Pengawal Nasional ing wilayah bandara Luhansk lan nawakake pasukan keamanan kanggo nyerah, kepala Republik Rakyat Luhansk, Valery Bolotov, marang wartawan, Selasa.

      "Bandara diblokir. Dheweke (siloviki - ed.) nyoba rembugan, "ujare Bolotov. Dheweke njlentrehake manawa udakara 500 pasukan keamanan saiki ana ing bandara.

      Bolotov nyathet yen milisi wis siyap mbebasake mungsuh saka wilayah bandara mung yen padha nyelehake tangane. "Yen dheweke nyelehake tangane, kita bakal menehi kesempatan kanggo ninggalake tanpa senjata," ujare Bolotov.


      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140610/1011502338.html#14024166782724&message=resize&relto
      =login&action=removeClass&value=registration#ixzz34Flv8Rhl


      Slavyansk ngadeg ing pertahanan Donetsk, lan apa sing dikarepake ing ibukutha yen kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina bakal tiba ing kana? ...
      1. + 18
        10 2014 Juni
        Kutipan saka gfs84
        "Yen dheweke nyelehake tangane, kita bakal menehi kesempatan kanggo ninggalake tanpa senjata," ujare Bolotov.

        Junta ing bandara Lugansk ngalangi banyu. Amarga nganti 1000 wong sing duwe kendaraan lapis baja wis manggon ing kana, ana masalah kebersihan sing serius. eseman
        1. + 18
          10 2014 Juni
          Junta ing bandara Lugansk ngalangi banyu. Amarga nganti 1000 wong sing duwe kendaraan lapis baja wis manggon ing kana, ana masalah kebersihan sing serius.


          Inggih, Ortodoks ing kula ngandika - iki ora Kristen !!!
          Prajurit ing kula ngandika - Urip karo asu ajag, lolong kaya asu ajag ...

          Prajurit menang dina iki ...
          1. +4
            10 2014 Juni
            Ing bab iki, sampeyan kudu mutusake ... sapa sing kanggo kita.. Lawan utawa mungsuh. Kanthi mungsuh, sawetara bangsawan bisa, nanging karo mungsuh, kabeh cara apik kanggo karusakan.
          2. +2
            11 2014 Juni
            Ora Kristen ninggalake kutha dhasar cahya lan banyu. Lan kanggo garing Antikristus iku gaib.
          3. Komentar wis dibusak.
        2. lg41
          +9
          10 2014 Juni
          Lan sebagéyan sumber daya
          Ora jelas babagan pasokan gas menyang fasilitas kasebut
          1. 1nik-ol
            + 10
            10 2014 Juni
            Ya iya "Cherry manuk"
        3. +7
          10 2014 Juni
          Kutipan: Sid.74
          Junta ing bandara Luhansk ngalangi banyu

          Lan junta mutusake kanggo ora trifle:
          "Dina iki ing 10.00 (11.00 Moscow wektu), minangka asil saka artileri shelling ing wilayah stasiun pumping kanal Seversky Donets-Donbass, loro karyawan padha tatu mortally <...> karusakan disebabake bangunan pumping. Akibaté, ing 10.30 (11.30 wektu Moskow), operasi unit pompa mandheg <…> Personil layanan ora bisa kerja sajrone penembakan, "ujare pesen kasebut.
          Ora kanggo sebutno blokade pangan lan obat-obatan!
        4. +1
          11 2014 Juni
          Dina iki, koresponden ing lapangan terbang ing Lugansk krungu saka Vesti FM yen "ana perang antarane angkatan bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional ing lapangan udara, milisi ora melu perang."
      2. +8
        10 2014 Juni
        Kutipan saka gfs84
        Sa adoh aku ngerti, Donetsk lan Lugansk rong prabédan gedhe ...

        Uga narik kawigaten babagan iki. Gubernur rakyat ing kana uga beda-beda. Penerjun payung ing Lugansk ...
        1. + 11
          10 2014 Juni
          Kutipan saka gfs84
          Prajurit menang dina iki ...

          Prajurit sampeyan bakal menehi salam marang sampeyan saiki! keprungu

          Kabar saka Kharkov!
          Perang gerilya nyakup wilayah liyane lan luwih anyar: ing wilayah pinggiran kutha Kharkov, kolom punishers disergap.
          Sore iki ing distrik Zmievsky, nyatane, ing pinggiran kutha Kharkov, partisan sing ora dingerteni nyerang konvoi militer Ukrainia.

          Miturut layanan pers Kementerian Pertahanan, "militer ngeterake kargo kanggo unit anti-teroris" (punitive - RV) operasi, nalika kira-kira jam 15.00 para penyerang nyebul ranjau darat ing dalan, sawise iku wiwit nyerang konvoi saka serangan.

          Jumlah korban lan rincian operasi wani iki durung dibeberke.
          1. + 11
            10 2014 Juni
            prajurit

            Jumlah korban lan rincian operasi wani iki durung dibeberke.


            Kayane ora lara dipateni ing kana ...
            Malah "Kementrian Kebenaran" Ukraina ora bisa nggawe pernyataan "menegesake urip" langsung ...
            1. Komentar wis dibusak.
            2. +6
              10 2014 Juni
              Igor Strelkov wis ngirim laporan babagan operasi sing apik ing laporan kasebut!
              1. +6
                10 2014 Juni
                Quote: FREGATENKAPITAN
                Igor Strelkov wis ngirim laporan babagan operasi sing apik ing laporan kasebut!

                Lan dheweke dikonfirmasi penahanan Ponomarev. Ora wektu sing tepat kanggo melu konflik sipil. media Ukrainia bakal inflate - ibu ora nangis. hi
          2. 0
            11 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            para panyerang njeblug ranjau darat ing dalan, lan sawise iku padha miwiti nyemprotake iring-iringan saka ambush."


            Ora nggumunake ing warta yen ammonite dicolong (dicekel) saka tambang Donbass. Saiki sing dadi migunani.
        2. +6
          10 2014 Juni
          Kutipan: Ingvar 72
          Uga narik kawigaten babagan iki. Gubernur rakyat ing kana uga beda-beda. Penerjun payung ing Luhansk..
          Lan ing Donetsk, manager jaringan, lan malah apa. "MMM ora sepele yen sampeyan nggosok kanthong sampeyan.
          1. +3
            10 2014 Juni
            Salam iki! hi
            Kutipan: baltika-18
            Lan ing Donetsk, manajer jaringan

            Jarene mripat iku pangilon jiwa. Lan dheweke duwe sawetara jenis ora aman lan mlaku-mlaku. Lan SBU piye wae gampang ngeculake dheweke ... Dheweke ora bakal ngganti Bolotov sanajan puluhan dhewe.
            1. +6
              10 2014 Juni
              Miturut cara, aku uga narik kawigaten marang Gubarev sawise panangkaran, banjur aku uga mikir yen dheweke dilecehke kanthi kimia ing kana lan ketoke dheweke ora disiksa kanthi lara, nanging dina iki aku nonton video ing ngendi Wakil Strelkov Abwehr ujar manawa sawise panangkaran, wong lanang bali. beda-beda, yen dheweke ditusuk ing kana, ora ngerti apa sing kedadeyan ing panggonane, lan Gubarev, ketoke, oh, carane ora gampang ana, lan aku mikir saiki dheweke ora kemudi ana mung kanggo alasan kesehatan, nanging tetep. ing kirim iki kanggo penampilan. IMHO mesthi Nyuwun
          2. sergey751
            +6
            10 2014 Juni
            Wong lanang kita, MTR kerja. Aku kerja karo wong sing kerja, dheweke dadi mantan prajurit ing Chechnya, dheweke kerep komunikasi karo mantan komandan layanan, aku ora bakal ngomong akeh, komandan ana, kabeh bakal apik.
    7. +9
      10 2014 Juni
      Bloody Snickers nyuworo istilah anyar, ngetrapake teknik anyar, nyuworo retorika liyane. Ya, tujuane tetep padha - kanggo mateni sabisane, kanggo ngusir kabeh wong lan getih, getih, getih !!!
      1. +7
        10 2014 Juni
        Muni menarik - "Bloody Snickers"
        1. +7
          10 2014 Juni
          Bloody Snickers minangka hematogen, elinga iki?
          1. +3
            11 2014 Juni
            Quote: Dembel
            Bloody Snickers minangka hematogen, elinga iki?

            Mung siji sing migunani lan sedhep ...
    8. +9
      10 2014 Juni
      Kutipan: Patriot.ru.
      Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.


      Kejahatan tansah duwe dhuwit luwih akeh.
      1. lex
        +9
        10 2014 Juni
        Kutipan: Patriot.ru.
        Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.
        Carane saka ngendi! sampeyan katon sing teka kanggo daya ing pinggiran saka oligarki sing billionaires lan padha duwe dhuwit kanggo perang cilik, West uga mbantu, dipimpin dening jackals.
        1. Erg
          +5
          10 2014 Juni
          Aku sing oligarki ora duwe cukup dhuwit kanggo nerusake lawlessness iki. 'Kekuwatan' dheweke yaiku headstock sing digantung ing udara tanpa atap kulon. Ing tembung liyane, padha rampung manual. Makhluk-makhluk iki mung nyewakake Ukraina kanggo digunakake, dadi pimps, lan dhemit-dhemit siap mbayar larang kanggo bocah wadon sing ayu. Pinned 'kamulyaning Ukraina'. Padha didol, lan padha ngobahake gendera. Iku angel mbayangno schmyrs gedhe.
          1. +2
            10 2014 Juni
            dadi dill, bangsa anyar sing nemokke setir
          2. +4
            10 2014 Juni
            Kutipan saka Erg
            Iku angel mbayangno schmyrs gedhe.

            Aku rada nyimpang saka topik utama, nanging ...
            Aktivis Maidan diusir saka Administrasi Negara Kyiv City. VIDEO
            Tanggal 7 Juni, para aktivis Maidan, sing wis manggon ing kono luwih saka telung sasi, diusir saka bangunan Administrasi Kota Negara Kyiv. Iki dilaporake dening para aktivis dhewe.

            Aktivis Maidan ujar manawa dheweke wis dadi sukarelawan ing bangunan Administrasi Negara Kyiv wiwit tanggal 19 Februari. "Aku rampung karo wong lanang saka Ivano-Frankivsk ing Administrasi Negara Kyiv City. Aku dadi sukarelawan: aku mbantu panganan, sandhangan, lan liya-liyane. Minangka asisten perwira, aku ana ing KSCA nganti saiki. Klompok kita, sawise rampung kerja ing barikade, banjur mboko sithik pindhah menyang bidang kerja liyane - sing intelektual. Sajrone wektu iki, sekelompok wong koordinasi ing sekitarku: para intelektual, pengacara, patriot, sing bisa ngomong apa-apa, nanging ora kanthi cara nglawan barikade, nanging kanthi tembung, "ujare aktivis kasebut.

            Dheweke ujar manawa dheweke uga njaga papan Administrasi Negara Kyiv City saka perampok lan nyekel meja bunder. "Dina iki kita nerusake karya, nonton pelantikan Presiden. Kita ing lantai 5, ana 11 kita. Sekelompok wong militer nyuwil - 6 wong, siji wong karo balon. Awake dhewe didhawuhi enggal-enggal ngemas barang-barang lan budhal. Dheweke nyurung kita metu, lan salah sijine wiwit ngeculake gas saka silinder, "ujare aktivis kasebut.

            Wanita kasebut ora ngerti kenapa dheweke diusir saka bangunan Administrasi Negara Kyiv City, lan uga nyatakake yen, nalika diusir, dheweke diwenehi UAH 1 kanggo nyewa omah. "Kita ora nindakake salah. Kita ora nuntut apa-apa, kita ngupayakake masalah serius sing gegayutan karo masa depan Ukraina lan masyarakat, "ujare aktivis liyane, janji bakal nelpon konferensi pers lan ngajak Presiden Ukraina Petro Poroshenko lan Walikota Kyiv Vitaliy Klitschko.


            Elinga, aktivis Maidan ngrebut bangunan Administrasi Negara Kutha Kyiv tanggal 1 Desember 2013. Markas revolusioner diatur ing bangunan kasebut.
            Sumber: http://polemika.com.ua/news-147437.html
            1. +4
              10 2014 Juni
              lan iki dudu tandha pisanan yen setengah-wits saka Maidan, sing ora mlayu menyang rojo pati ing sisih kidul-wétan, nanging tetep ing Kyiv, bakal nyepakaké kanggo uncalan wedhus ing Petya Parashenko, nyalahke wong kanggo ngiyanati cita-cita a masa depan cerah metu bangsa. Ing antarane wong sing ora duwe omah iki, bisa uga ana wong sing, kanthi licik (amarga tradhisi Galicia lawas), bisa uga ... kaya ngono, dadi anggota panitia pemilihan ing wilayah Vinnitsa.
              1. +4
                10 2014 Juni
                Kutipan saka luke
                Ing antarane wong sing ora duwe omah iki, bisa uga ana wong sing, kanthi licik (amarga tradhisi Galicia lawas), bisa uga ... kaya ngono, dadi anggota panitia pemilihan ing wilayah Vinnitsa.


                Inggih, amarga "tradhisi Galicia" ....

                Kerusuhan ana ing batalyon Pengawal Nasional ing New Chernivtsi, prajurit ora diitung kanggo partisipasi ing pertempuran cedhak Slavyansk.
                Ana kerusuhan ing Batalyon 1 Pengawal Nasional ing Novi Petrivtsi. Wartawan militer Alexander Rudomanov minangka sing pisanan nulis babagan iki, lan sumber ing Pengawal Nasional mengko dikonfirmasi.
                Prajurit Batalyon 1 saka Garda Nasional, sing saiki ana ing Novi Petrivtsi, arep protes ing bab tumindak paling anyar saka pimpinan.
                Senadyan kasunyatan sing Batalyon 1 njupuk bagéyan ing perang ing checkpoints near Slavyansk, ing dokumen pejuang nulis sing tinimbang perang padha cedhak Pavlograd. Miturut dokumen, wong lanang padha cedhak Pavlograd, lan ora ing checkpoints near Slavyansk, kang bener cilik.
                Andrey Parubiy lan Arsen Avakov bakal teka ing pangkalan ing Novye Petrivtsi.
                1. +4
                  10 2014 Juni
                  Egois
                  Persis. Padha banget touchy, padha bocah-bocah!)
                2. Komentar wis dibusak.
            2. Komentar wis dibusak.
            3. Darc
              +1
              11 2014 Juni
              Boo-ha-ha, kerja intelektual sing lucu, nggarap masalah serius - ing panas!
              1. 0
                11 2014 Juni
                Ya, sampeyan ora bisa mbayangno apa-apa sing luwih lucu: aktivis lan intelektual Barat-Khutarian, soko saka kategori "pinter", uga, ya, kanggo mikir babagan masa depan ing grunting babi (sing wis dipangan) lan tuwuh dill Ing Maidan iku revolusioner! Ing asas, kanggo spoil Kyiv kaya iki Malah gerombolan Batu ora bisa! Ing tembung, INTELEKTUAL!
    9. +7
      10 2014 Juni
      Nanging, dheweke ora duwe senjata sing cukup. Mula kekurangan tenaga kerja. Aja nglawan bedhil mesin kanthi sungu!
    10. +3
      10 2014 Juni
      Hmm, sejuta kutha angel tetep karo pasukan sewu pejuang, aku setuju, kita kudu mobilisasi !!!
      Kene mung sawetara sing pengin!
      1. + 10
        10 2014 Juni
        Ing referendum, padha milih kamardikan, mulane kanggo nggawe negara anyar. Saiki negara anyar nduweni hak kanggo nuntut kanggo ngadeg kanggo pertahanan, mobilisasi wajib dibutuhake! sing ora bisa perang ayo padha mbangun bètèng, lsp. lan kabeh omong kosong iki karo sukarelawan dadi ... pampering!
        Sapa sing ora setuju karo aku, maca sejarah perang sipil ing negara kita, padha ing wiwitan, Pengawal Abang digawe, sukarelawan, etc. lan banjur Perang Komunisme lan mobilisasi total ekonomi lan tentara!
        Iku wektu kanggo mobilize kabeh ing Donbass! ora njupuk kabeh wong ing baris ngarep, nanging siji cara utawa liyane, sijine pangan lan produksi ing kontrol, yen perlu kanggo introduce sistem jatah, etc.
      2. +7
        10 2014 Juni
        Strelkov nyatakake yen ana cukup sukarelawan, nanging sawetara gaman! Lan misale jek ana printah terpusat sethitik saka resistance. Detasemen pemberontak asring tumindak dhewe, ora terkoordinasi, mula ora efektif. Malah rampokan. Miturut para pengungsi, mburu predator kanggo logam saiki wis diwiwiti: padha ngethok lawang lan gapura ing omah sing ditinggal, njupuk kabeh sing katon. Polisine ora aktif...
        Operasi punitive temenan stalling lan ora ana sing ngomong bab blitzkrieg. Mratelakake panemume donya umum karo creak wiwit rethink kahanan ing Ukraina. Wektu main nglawan Nazi. Sampeyan bisa ngapusi wong siji kabeh wektu, lan akeh kanggo sawetara, nanging sampeyan ora bisa ngapusi kabeh wong kanggo dangu!
        1. +3
          10 2014 Juni
          Quote: Nahum
          Strelkov nyatakake yen ana cukup sukarelawan, nanging sawetara gaman!

          Lan uga iki ...

          Pabrik kartrid kobong ing Lugansk
          Pabrik kanggo produksi kartrid, sing dikontrol dening perwakilan Republik Luhansk, diobong ing tengah Lugansk. Kumelun ireng pekat metu saka pabrik.
          Layanan pers Republik Rakyat Luhansk nglaporake manawa ana kobongan ing pabrik kasebut. Panyebab lan ambane geni saiki lagi diselidiki.
          Pabrik mrodhuksi amunisi urip 5,45 lan 7,62 mm kaliber, cartridges kanggo olahraga lan mburu senjata lan produk liyane.
          Perusahaan iki didegaké ing 1895 lan saiki diduweni dening pemegang saham pribadi.
          1. +5
            10 2014 Juni
            Quote: Egoza
            Layanan pers Republik Rakyat Luhansk nglaporake manawa ana kobongan ing pabrik kasebut. Panyebab lan ambane geni saiki lagi diselidiki.

            Iku ing geni, bangunan ora dienggo, padha ngandika. Ora ana karusakan kanggo produksi.
    11. + 12
      10 2014 Juni
      Kutipan: Nevsky_ZU

      Kejahatan tansah duwe dhuwit luwih akeh.

      Lan daya ing bebener, dadi ora ketompo carane akeh adonan p.e.n.d.os.k.a.i jamur bakal dibuwang kene, asil bakal padha, kita bakal nransfer kabeh fascizoids, lan banjur giliran bakal teka kanggo benefactors sing.
      Aku melas kanggo wong Ukrainia - wong sing ora ngelingi masa lalu ora duwe masa depan.
    12. Sekring
      +9
      10 2014 Juni
      Pertempuran kanggo bandara Donetsk nuduhake manawa klompok-klompok diversionary subversif iki duwe penembak jitu sing mumpuni, sing paling mungkin tentara bayaran, kasedhiya. Kasunyatan iki ngganggu banget.
      1. + 10
        10 2014 Juni
        Quote: sekring
        duwe sniper qualified kasedhiya, paling kamungkinan mercenary.

        Jawaban sing apik yaiku ...
    13. irat
      + 22
      10 2014 Juni
      Glazyev: Rusia kudu ngirim serangan preventif ing posisi tentara Ukrainia supaya "nyegah saka dadi kuwat." Miturut UNIAN, iki dicritakake dening penasihat Presiden Rusia Sergei Glazyev sajrone meja bundar ing kantor berita Rossiya Segodnya ing Moskow.

      "Aku pengin ngelingi tembung Churchill: "Sapa sing milih isin antarane isin lan perang bakal entuk perang lan isin ing wektu sing padha." Iki perang modern. Iki ora ateges kita kudu mindhah tank kita menyang Kyiv, nanging paling kita duwe hak kanggo mungkasi pembantaian populasi. Kanggo nindakake iki, cukup nutup langit lan nggunakake mekanisme sing padha kanggo nyegah peralatan militer sing digunakake dening Amerika sing padha ing Libya, sing pisanan nutup langit, banjur nembak kendaraan lapis baja, artileri, lan pesawat saka udhara lan kanthi mangkono nggawe rezim sing padha perang ora bisa perang. Kita isih duwe kesempatan kanggo nindakake iki, ing nem sasi ora bakal ana kesempatan, "ujare Glazyev.

      Penasihat Putin uga ujar manawa panguwasa Ukrainia "njupuk dalan menyang militerisasi lan mobilisasi populasi nglawan Rusia." "Deleng dinamika - yen ing Desember ana rong ewu Nazi ing Kyiv, ing Februari - 20 ewu, ing Mei wis ana 50 ewu wong bebarengan karo personel militer, ing tengah mangsa panas bakal ana 100 ewu wong. ing September bakal ana 200 ewu, ing pungkasan taun bakal 500 ewu wong bakal diselehake ing tangan, "ujare Glazyev. Dheweke uga nambahake manawa peralatan militer diaktifake maneh ing Ukraina.

      Kajaba iku, Glazyev ujar manawa Donbass duwe kesempatan sing apik kanggo nggawe sistem finansial otonom dhewe, lan Kyiv ngerti iki. "Sacara ekonomi, Donbass duwe kesempatan sing objektif kanggo nggawe sistem perbankan lan moneter dhewe. Donbass duwe basis banget kanggo mbentuk sistem keuangan otonom dhewe lan nerbitake mata uang dhewe, sing bakal ana cadangan devisa, "ujare.

      Glazyev nyathet yen bakal njupuk 2-3 sasi, sajrone "utang kita kudu mbantu ndhukung sistem fiskal Donbass saka ambruk." "Iki uga minangka tugas sing bisa diatasi. Aku rumangsa yen Kyiv ngerti iki, "tambah penasihat presiden.

      Miturut RIA Novosti, Grani.ru
      1. + 17
        10 2014 Juni
        Penasihat Putin uga ujar manawa panguwasa Ukrainia "njupuk dalan menyang militerisasi lan mobilisasi populasi nglawan Rusia." "Deleng dinamika - yen ing Desember ana rong ewu Nazi ing Kyiv, ing Februari - 20 ewu, ing Mei wis ana 50 ewu wong bebarengan karo personel militer, ing tengah mangsa panas bakal ana 100 ewu wong. ing September bakal ana 200 ewu, ing pungkasan taun bakal 500 ewu wong bakal diselehake ing tangan, "ujare Glazyev. Dheweke uga nambahake manawa peralatan militer diaktifake maneh ing Ukraina.


        Gambar sing medeni ... Aku mikir ora bakal tekan 200 bayonet tentara Ukraina. Kaping pisanan, ekonomi bakal ambruk, lan kaping pindho, sanajan saiki, saka wilayah kulon Ukraina, panguwasa lokal nolak ngirim pasukan menyang Wétan Ukraina. Minangka putri "misuwur" saka perwira Crimean ngandika, - ora kabeh iku supaya prasaja. ngguyu
        1. lg41
          +7
          10 2014 Juni
          Amerika duwe kemampuan kanggo ngasilake dhuwit kertas sing dibutuhake. patut, lan menehi junta Kyiv pro-Amérika jumlah perlu saka dhuwit kertas kanggo operasi militèr.
        2. +9
          10 2014 Juni
          Kutipan: Nevsky_ZU
          . Kaping pisanan, ekonomi bakal ambruk,

          Aku ora ngerti, aku ora ngerti, Glazyev minangka ahli ekonomi sing kompeten banget, aku ragu yen dheweke ora nganggep iki. Ukraina saiki sengaja nglawan Rusia, lan faktor mungsuh njaba, sampeyan ngerti, iku nyawiji. Lan bisnis iku kanggo nampilake kanthi bener liwat media, kanggo nggawe gambar, supaya bisa ngomong. Deleng media Ukrainia - padha sukses, saluran Rusia dilarang ing kana, ora ana alternatif. Lan rega masalah kasebut yaiku rega airtime. hi
          1. +2
            10 2014 Juni
            Hmm... Dhuwite Zin saka ngendi... Ekonomi PPT... KANG BANDERLOG TANPA PILIHAN BAKAL RUNTUH...!!! Lan BAYAR GAS...!!!
      2. +6
        10 2014 Juni
        Aku setuju, kanggo Rusia kabeh mung diwiwiti! Iku perlu kanggo kabeh wong kanggo nyawiji, kanggo mobilize kabeh pasukan kanggo nglawan junta fasis Kyiv!
      3. zzz
        zzz
        +5
        10 2014 Juni
        Glazyev pinter! Mesthine luwih akeh penasehat kaya ngono. Dheweke ngerti SE.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. 0
          11 2014 Juni
          Ya, nanging sapa sing ngrungokake, sapa sing nggunakake pituture? opo
      4. +4
        10 2014 Juni
        Apa jenis mbukak maneh? Kabeh ngadeg kanggo taun 23. Saka 5-6 unit, padha nglumpukake siji. Aku ndeleng situs babagan topik militer saka Ukraina .... Aku ora ngira yen kabeh wis diabaikan. Gudang tentara katon kaya tumpukan logam. sing luwih utawa kurang ing urutan kerja banjur didol sadurunge 2010.
    14. +3
      10 2014 Juni
      Milisi ora cukup, nanging aku rumangsa wis cukup senjata.
      1. +2
        10 2014 Juni
        Ora ana senjata sing akeh banget..kaya vodka.
      2. zzz
        zzz
        0
        10 2014 Juni
        Kutipan saka cosmos132
        Milisi ora cukup, nanging aku rumangsa wis cukup senjata.


        Mangkene apa sing dikandhakake saka Donetsk, korespondensi:

        Vasya Pravdorubov
        22:14
        Mangkono uga. Hantu kerja kanggo junta.
        Kelas! siji

        Sergey Kryshtal
        22:18
        Matikan arus kas!! Lan sing sponsor ATO (penambang, etc.) Ayo padha jancok ing DPR, yen titik shrinks ing ngarsane bedhil mesin!
        Kelas! siji

        Wangsulane Vasya Pravdorubov
        22:23
        Kok kelangan pitik sing ngethok endhog emas

        Olga Shirokova
        22:41
        Mulane Rusia ora ngirim pasukan !!! Napa para panambang ora tangi? Apa sebabe isih kerja kanggo oligarki? Dheweke bakal nyusup metu saka tambang, lan ora ana sing urip ing kana !!! Apa iki samesthine?

        Ivan Isupov
        22:53
        ! kabeh wong pinter!!!!! Aku duwe akeh kanca lan kenalan MINERS .... wis suwe ana ing milisi ... telu ing Slavyansk ... liyane ing Donetsk ... aku dhewe dadi penambang ... nanging aku ora. duwe tentara. Lan padha ngomong yen aku duwe nomer .. .bakal nalika kabeh wong dibutuhake sembarangan, banjur kita bakal nelpon !!! Sampeyan mikir ... Aku ninggalake tambang, padha menehi kula senjata ... lan ayo maju!!!! Mesthi, gampang njagong ing ngarep monitor lan ngucapake ilat ...
        Kelas!
        mangsuli
    15. bda
      bda
      +5
      10 2014 Juni
      Quote: Orik
      Orik (1) SU Dina iki, 20:18 ↑ Anyar

      Kutipan: Patriot.ru.
      Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.

      Dheweke ora mbayar bensin ...


      Sampeyan kudu nandheske: padha ora mbayar gas kita!
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kabijakan sing ditindakake dening Gazprom katon kaya ngiyanati kepentingan Rusia! Ora ana senjata sing cukup ing sisih kidul-wétan, mula menehi kabeh sing dijaluk lan instruktur sukarelawan liyane. Lan banjur junta unbelted lan wiwit ndhikte syarat kanggo Rusia ing masalah gas! Ya, kita ora nglirwakake kepentingan oligarki sing entuk bathi, sejatine ngrampas properti umum kita, sing Penjamin ora duwe kekarepan kanggo mungkasi aib iki. mateni katup. Dear Guarantor Konstitusi, apa sampeyan ora weruh carane Amerika meksa kita kanggo mbiayai Kyiv junta, utawa sampeyan ngenteni bombing lan shelling tanah kita?
    16. +5
      10 2014 Juni
      Quote: MIKHAN
      Serangan ora mung ing urip nyata .. Parashenko nggarap rencana. Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh ..

      Meehan Hi! Rusia wis provoked menyang non-intervensi. Nanging, uga campur tangan langsung, iku ora apik.
      Nalika para penambang meneng, nalika akeh populasi tetep lungguh ing gubug, bakal angel kanggo milisi.
      Aku kanthi tulus pengin menang ing ngarep lan ngusir para punishers!
    17. lenamir
      +4
      10 2014 Juni
      Mesthi wae, aku ora duwe kekuwatan kanggo nonton laporan permusuhan (Rusia) saka Ukraina, aku ora ngerti apa GDP nyiapake kita? Yen kabeh ditampilake kaya iki sedina muput, mula ora katon Donbass lagi bocor
    18. + 15
      10 2014 Juni
      Kyiv ora perlu "separatis". Dheweke bakal ngrusak pusat pemberontakan kanthi cara, mbusak kabeh pemukiman saka bumi, lan mateni warga sipil. Sing luwih akeh pengungsi, luwih apik kanggo junta. Dheweke uga nemtokake tugas kanggo ngusir kabeh warga pro-Rusia saka Ukraina. Iki sing ditindakake. Lan wong Kulon bakal manggon ing wilayah sing wis mardika. Dheweke "ngresiki" Ukraina saka Rusia lan simpatisane. Mangkono uga karo rencana Hitler.
      Ngendi wong mlaku? Mung ing sisih wétan, menyang Rusia. Ora ana sing bakal mlayu menyang kulon. Iki minangka pukulan liyane kanggo Rusia. Jumlah pengungsi kasebut kudu diwenehake kabeh sing dibutuhake. Lan iki kanthi biaya Rusia. Iki bakal mengaruhi ekonomi Rusia mbokmenawa luwih saka sanksi dileksanakake dening Kulon. Amerika Serikat ora bakal nyisakke dhuwit kanggo tugas iki. Kaya sing dikandhakake, ora kanthi ngumbah, mula kanthi muter Amerika Serikat bakal kenek Rusia. Yen padha mbukak koridor kanggo pengungsi, minangka Poroshenko ngandika, banjur mung ing sisih wétan.
      Lan populasi aktif lan pasif isih bakal disaring. Aktif ing pakunjaran lan ing tembok, pasif gedhe-gedhe bakal intimidated kanggo kuwi ombone sing padha wedi kanggo blather sawise.
      Aku yakin yen DPR lan LPR bakal slamet. Nanging kanggo iki, dheweke butuh bantuan sing efektif, saka Rusia lan saka pamrentah liyane sing wicaksana, sing, sayangé, mung sawetara.
      1. +3
        10 2014 Juni
        Ing wilayah Kulon, ora ana wong sing isih ana, omah didol $ 100
    19. + 10
      10 2014 Juni
      Kutipan: Patriot.ru.
      Ing ngendi para fasis entuk dhuwit kanggo kabeh iki.

      Tycoons kaya Kalomoisky lan Akhmetov sponsor dhewe, lan ana kanca-kanca shitty ing EU lan negara. Nanging sampeyan ora ngerti luwih akeh makhluk sing duwe dalan langsung menyang neraka am
    20. +9
      10 2014 Juni
      Quote: fly fishing
      Quote: MIKHAN
      Serangan ora mung ing urip nyata .. Parashenko nggarap rencana. Rusia lagi diprovokasi ora isin maneh ..

      Meehan Hi! Rusia wis provoked menyang non-intervensi. Nanging, uga campur tangan langsung, iku ora apik.
      Nalika para penambang meneng, nalika akeh populasi tetep lungguh ing gubug, bakal angel kanggo milisi.
      Aku kanthi tulus pengin menang ing ngarep lan ngusir para punishers!

      Ora kabeh iku minangka ala kaya misale jek .. Aku bisa uga sinis, nanging Ukraina lan Yu-V wis lungguh ing gubug kanggo 23 taun (nalika Galicians rampaged ing Kyiv) Iku bakal angel banget, kaya saiki kanggo Rusia .. Ana durung ana dalan liyane..
      Ngadeg nganti mati! ngalahake kothak tenaga kerja penerbangan (luwih apik cedera).

      Dina iki ana bledosan kuat ing wilayah VVAUSh (mantan sekolah militèr). Jamur (mirip karo nuklir, mung putih) munggah ing langit. dibubarake.
      Ing wilayah desa Happiness - tembak-menembak sing kuwat. Iku katon kaya padha nggawa pravosekov saka Camping. AC mbledhos ing bandara ... jarene ora ana KDP maneh ... dheweke nemokake konspirasi: atamanchik lokal didol menyang Ukrainia lan mesthine mlebu kutha sawise bom, ngenggoni titik-titik kunci lan banjur nyerahake. liwat kabeh Garda Nasional. Nanging counterintelligence makarya competently ... Endi panggedhe sing saiki ... kita ora kamungkinan kanggo mangerteni. Iku wektu militer ...
      Lha, wong sing sopan mung mapan ing salah sawijining hotel. Dheweke menehi salam marang kabeh wong, dheweke nransfer wanita ing dalan, dheweke mesem karo bocah-bocah.
      Bandara umume menarik. Akeh ukrov lan mercenaries manggon ing kono. Dheweke nambang bandara ing sawah supaya ora nyata kanggo nyedhaki jarak tembakan mortir. Kanggo nanggepi, kita ditambang kabeh dalan. Dheweke mung duwe lalu lintas udhara. Dadi kondhisi hawa nyuda kesempatan kasebut, lan kita entuk sistem pertahanan udara sing cukup apik. Saiki wong akeh iki lenggah tanpa banyu, pangan lan kesempatan kanggo "metu"
      Link gwinplane.livejournal.com
    21. Komentar wis dibusak.
    22. +9
      10 2014 Juni
      “Sanajan para penambang meneng, yen akeh warga tetep lungguh ing gubug, mesthi angel kanggo milisi.
      Aku kanthi tulus pengin menang ing ngarep lan ngusir para punishers!
      "
      Kanca-kanca, yen saben wong sing digerakake nalika Perang Patriotik Agung malah nyerang wong Jerman, perang bakal rampung ing sasi utawa malah dina. Mung 3% prajurit sing melu ing permusuhan kanthi sadar, liyane minangka tambahan! Saiki kita ndeleng iki ing Slavyansk -300 Slavs lan 14000 dill, utawa pira ana ..
      Sing bener-bener bisa melu gelut kudu melu! psikologis lan fisik, liyane kudu dhukungan ekonomi lan psikologis!+ nggawe cadangan.
      dadi ora usah ngenteni penambang tangi lsp.
      Sayange, kasunyatan bakal tansah ana sing pangon lan ana wedhus. arep dadi wedhus, Gusti Allah mberkahi, nanging banjur padha nuruti pituduhe para pangon!!! Yen ora gelem dipangan asu ajag!
    23. +7
      10 2014 Juni
      Pahlawan Novorossiya: tandha telpon "Babay"

    24. +8
      10 2014 Juni
      Aku nyawang peta wilayah Donetsk lan weruh yen permusuhan ora nyebar ing arah Dnepropetrovsk, Zaporozhye, lan liya-liyane, nanging nyedhaki tapel wates Rusia ... Slavyansk ing sisih lor Donetsk, Lugansk ing sisih wétan, ing sisih kidul Mariupol. . Cedhak Rostov-on-Don, Taganrog, Novoshakhtinsk, Kamensk-Shakhtinsky lan kutha-kutha liyane ing Federasi Rusia. Apa ora wektu kanggo Panglima Agung karo PS FSB Federasi Rusia kanggo ngatur latihan ...
      1. +4
        10 2014 Juni
        Kutipan: Nikoha.2010
        Aku nyawang peta wilayah Donetsk lan weruh yen permusuhan ora nyebar ing arah Dnepropetrovsk, Zaporozhye, lan liya-liyane, nanging nyedhaki tapel wates Rusia ... Slavyansk ing sisih lor Donetsk, Lugansk ing sisih wétan, ing sisih kidul Mariupol. . Cedhak Rostov-on-Don, Taganrog, Novoshakhtinsk, Kamensk-Shakhtinsky lan kutha-kutha liyane ing Federasi Rusia. Apa ora wektu kanggo Panglima Agung karo PS FSB Federasi Rusia kanggo ngatur latihan ...

        Aku iki banget awal .. sanajan kabeh koordinat wis ana !! Kulon nunggu lan mesem .. nanging kabeh bakal beda, Tuan-tuan, Saxon kurang ajar ..
      2. +3
        10 2014 Juni
        Iku wektu dhuwur, lan akeh warga Rusia takon bab iku kaping pirang-pirang .. Nanging, iku ing njaga utawa wedi soko, sanajan kabeh pancasan legal diwenehi kanggo wong ing Duma lan Dewan Federasi ..))
    25. +4
      10 2014 Juni
      Mayer1980 Dina iki, 20:48 ↑ Anyar
      Perang gerilya nyakup wilayah sing luwih anyar: ing wilayah suburban Kharkov, kolom punishers disergap.
      Sore iki ing distrik Zmievsky, nyatane, ing pinggiran kutha Kharkov, partisan sing ora dingerteni nyerang konvoi militer Ukrainia.

      Miturut layanan pers Kementerian Pertahanan, "militer ngeterake kargo kanggo unit anti-teroris" (punitive - RV) operasi, nalika kira-kira jam 15.00 para penyerang nyebul ranjau darat ing dalan, sawise iku wiwit nyerang konvoi saka serangan.

      Jumlah korban lan rincian operasi wani iki durung dibeberke.


      Ing saben klompok kuwi saka instruktur Chechen, banjur dill kirdyk.
    26. +1
      10 2014 Juni
      Pusat blanja "Mayak" lan rumah sakit kutha kaping 20, iki ora dadi pusat, nanging area stasiun sepur - papat trolleybus mandheg saka sepur.
    27. +3
      10 2014 Juni
      Eh, kanggo mbuwang senjata abot menyang Novorossians, bedhil jarak adoh, lan banjur kahanan bakal beda banget ing wilayah engulfed ing perang. Bandera ora bakal sregep perang. Malah luwih sak tenane ngiyataken tumindak partisan ing wilayah liyane ing kidul-wétan Ukraina, supaya bumi Burns ing sikil Bandera.
    28. + 18
      10 2014 Juni

      Bisa migunani
    29. Sekring
      + 17
      10 2014 Juni
      Dina iki aku tiba-tiba nemokake manawa klompok legendaris Nautilus Pompilius duwe lagu babagan milisi Novorossiya:

      Nalika sepisanan ana mambu geni ing mburi pedhut
      Dheweke ngadeg ing njaba pinggiran lan ndeleng omahe
      Kentang ing kebon lan padang rumput ing pinggir kali
      Dheweke ngusapi luh lan ngepel ajine
      Sijine bedhil mesin ing loteng dhuwur
      Lan dheweke nulis ing buku harian: "Ora ana sing bakal mlebu ing kene!"
    30. DPN
      +5
      10 2014 Juni
      Kutipan saka gfs84

      Bolotov nyathet yen milisi wis siyap mbebasake mungsuh saka wilayah bandara mung yen padha nyelehake tangane. "Yen dheweke nyelehake tangane, kita bakal menehi kesempatan kanggo ninggalake tanpa senjata," ujare Bolotov.


      Kabar apik banget, mula bakal ana ing saindenging SELATAN - TIMUR.
    31. +5
      10 2014 Juni
      Video menarik babagan shooting wong Tionghoa. Dadi sampeyan bisa nembak tenan. Yen sampeyan njupuk siji guide (pipa) saka "Grad", ndandani iku ing soko, banjur cangkang siji uga bisa murub kaya. Lan efektif banget, utamane ing gelut jalanan.
    32. +3
      10 2014 Juni
      Inggih Lugans. Iki kepeksa rembugan, lan liyane mung chatting.
    33. +6
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Arkuda

      Bisa migunani

      Aku ora bakal mikir ... Pranyata yen wong Tionghoa ora mung ngerti carane nyalin, nanging uga nggawe akeh
      1. Darc
        +1
        11 2014 Juni
        Bener, kanthi cara sing padha, kita nembak cangkang saka Katyusha ing Berlin
    34. +6
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Mayer1980
      Perang gerilya nyakup wilayah sing luwih anyar: ing wilayah suburban Kharkov, kolom punishers disergap.

      Apik, nanging ora cukup, aku mikir yen kabar kaya ngono bakal teka ing puluhan.
      Kyiv bakal njagong mudhun ing meja rembugan karo sisih kidul-wétan mung ing siji cilik, nalika iku bakal mejet ing pasuryan dening kidul-wétan, nanging ing sisih kidul-wétan ora perlu.
    35. Komentar wis dibusak.
    36. +4
      10 2014 Juni
      Pengeran! Simpen DONETSK! Ngomong yen kutha iki ayu, ora ngomong apa-apa.
    37. 0
      10 2014 Juni
      Kutipan saka Erg
      Trim piyunam freebie

      Aku propose kanggo miwiti nglereni mati karo pisyunov
    38. + 19
      10 2014 Juni
      Video seger karo I.I. Strelkov

    39. +3
      10 2014 Juni
      Quote: Stalker
      Kucing penambang, jenenge Batubara!

      Iki kayane mati PARASHANKO !! Ora ana kewan sing luwih medeni tinimbang kucing! am
      Kucing mung nresep saka urip asu.
    40. +4
      10 2014 Juni
      Donetsk pancene bisa nulungi Slavyansk, yen pengin, mesthi, Slavyank ditahan maneh, nanging ora ana kekuwatan kanggo serangan balik sing jero, luwih apik. 100%.
      1. +4
        10 2014 Juni
        Donetsk pancene bisa mbantu Slavyansk, yen pengin, mesthi
        dheweke ora soko sing "pengin" iku wajib! Slavyansk njupuk alih lan nggawe klompok 15 ewu moncong kabeh jinis rabble. Menehi istirahat menyang Lugansk lan Donetsk kanggo mbentuk lan nglatih milisi, ngatur pertahanan lengkap, lsp. lan ..... endi rasa syukur? Ing Luhansk, dheweke mblokir bandara lan ngenteni nyerahake senjata) dheweke bakal ngenteni nganti ora dituju, nanging bakal dibersihake sacara massal ing sadawane perimeter kanthi penerbangan garis ngarep, lan klompok kasebut bakal ngobong kabeh sing ora bisa dijupuk. karo wong-wong mau lan pindhah menyang terobosan. wong-wong sing ana ing bandara ora bakal kelangan apa-apa, utamane amarga wong-wong manca lan barang-barang malah bisa nembus ing luwih saka siji arah, diwenehi pasukan lan sarana milisi, lan aku bisa mbayangno kepiye: para wajib militer bakal maju. pengintaian ing perang, sing nalika maju lan mati sing ora ana gunane, bakal mbukak titik tembak saka ambushes lan alangan, lan Pengawal Nasional lan PMC bakal dadi eselon kaping pindho kanggo mateni lan nembus.
      2. Komentar wis dibusak.
    41. +1
      10 2014 Juni
      Quote: Gusti saka Sith
      Video seger karo I.I. Strelkov



      sugeng riyadi
    42. +3
      10 2014 Juni
      hai kabeh!
      Ing mesin telusur, sampeyan kudu ngganti rong karakter lan sampeyan ana ing dimensi liyane
      http://www.yandex.ru/ на http://www.yandex.ua/
      Jujur, sampeyan kudu luwih ati-ati karo iki, yen dill wiwit tuwuh ing sirah)))

      Dadi Yandex, kaya biasane, pengin dadi TSUKA kanggo kabeh wong.
      1. +2
        10 2014 Juni
        ya sampeyan pancen bener. Pangilon ing mburi. Ora ana sing katon.
    43. sergey751
      +2
      10 2014 Juni
      Kutipan: Anisim1977
      Donetsk pancene bisa nulungi Slavyansk, yen pengin, mesthi, Slavyank ditahan maneh, nanging ora ana kekuwatan kanggo serangan balik sing jero, luwih apik. 100%.

      Aku uga pracaya marang Strelkov, Zhukov kapindho, nanging sampeyan wis mikir saka ngendi amunisi Nona teka, saben dina nyerang pasukan Ukropov?
    44. +1
      10 2014 Juni
      Quote: Vasek
      Kutipan saka Mayer1980
      kira-kira jam 15.00, para panyerang njeblug ranjau darat ing dalan, sawise iku padha miwiti ngempur konvoi saka penyergapan.

      Kanthi tangan loro kanggo "intruders" kuwi! prajurit

      Kanggo implementasine sukses Operasi Intruders, sawetara perwira GRU nampa penghargaan negara ing resepsi pribadi ing Kremlin.
      1. +1
        10 2014 Juni
        Quote: SERGEYTSIKALUIK
        Kanggo implementasine sukses Operasi Intruders, sawetara perwira GRU nampa penghargaan negara ing resepsi pribadi ing Kremlin.

        Mungkin uga ... nanging aku mikir yen Kharkov wiwit mbenerake usahane. Sawise kabeh, dheweke uga ngumumake yen republik dhewe bakal digawe lan referendum ditunjuk. Nanging, sampeyan ndeleng, wong lanang mutusaké kanggo mbuktekaken dening akta sadurunge referendum apa padha ngadeg kanggo, lan kanggo konfirmasi sing padha ora toko ngomong prasaja.
    45. +5
      10 2014 Juni
      10.06.14/21/17. XNUMX:XNUMX. Ringkesan kahanan pertempuran ing jam pungkasan saka milisi.
      18:05 (wektu Moscow) Shelling Semyonovka wiwit.
      19:30 (Waktu Moskow) Jeblugan (kaliber gedhe) ing wilayah Malochar, keprungu karya senapan mesin. Serangan kasebut asale saka Karachun.
      19:35 (Waktu Moskow) Jeblugan tunggal isih keprungu ing wilayah Semenovka."
      Pesen saka Alesandr Kots: "Dina iki, 10 milisi mati dikubur ing Slavyansk. Dikubur ing peti mati sing ditutup. Perlu dicathet yen Ponomarev "ditangkep" ora kanggo pisanan.
      Saka Andrey Krasnoshchekov: "Komunikasi seluler ing Slavyansk katon utawa ilang. Listrik lan gas ing sawetara panggonan. Ora ana banyu ing toko mbukak langka. Lan Wifi wis ora katon, kaya rokok. Battered Slavyansk (sing duwe listrik) nonton Nganti bubar , saluran Rossiya24, sing ditresnani nganti saiki: kuthane ora ana ing limang warta paling dhuwur ... ".


      10.06.14/23/00. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi.
      "Ing Artyomovsk, milisi DPR nyoba rembugan karo komandan unit tank. Shooting diwiwiti, ana sing tiwas lan tatu.
      21:00 Ana perang ing wilayah Yampol, artileri digunakake.
      21:30 A perang nyuwil metu cedhak bandara Donetsk, saliyane kanggo mesin gun fire, karya KPVT krungu.
      Dmitry Steshin (kp_steshin) nyerat: "Lampu jalan padha surem ing Slavyansk, ora nang endi wae, sanadyan. Jaringan kutha iki powered."


      10.06.14/23/18. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi.
      "Ana informasi manawa kontaner nganggo senjata kimia dikirim menyang lapangan udara ing Kramatorsk.
      Padha digawa dening punishers Ukrainia. Informasi iki dikonfirmasi marang wartawan dening sekretaris pers walikota Slavyansk, Stella Khorosheva. Kanggo Slavyansk, pasukan keamanan Ukrainia nerusake serangan ing kana dina sadurunge. Sawetara cangkang njeblug ing tengah kutha. Ing Slavyansk, Kramatorsk lan Donetsk, ana masalah serius ing karya komunikasi seluler.
      Sadurunge, ana laporan yen perwira kimia saiki ditimbali kanthi kuat lan utama kanggo metu saka Tentara. Kajaba iku, ing teks kosong padha janji bakal nambah pangkat.
      Ing lapangan latihan Yavoriv ing wilayah Lviv, pasukan kimia ana ing ayunan lengkap.


      Kanggo senjata kimia, piye wae aku ora percaya ...
    46. sergey751
      +2
      10 2014 Juni
      Kutipan: GUKTU92
      Sayange Slavyansk lagi perang, lan kanggo sawetara, mangsa panas ing tanggalan, iku wektu kanggo preian. Oh wong lanang, wong lanang. Tan bakal luwih cepet tinimbang Poroshenko bakal ketemu sampeyan!

      cukup panik!!
    47. +1
      10 2014 Juni
      Kolomoisky ora entuk manfaat saka resolusi konflik kanthi tentrem
      IA SakhaNews. Paribasan "Kanggo sapa perang, lan kanggo sapa ibu sing ditresnani" paling cocok kanggo oligarki Ukrainia Igor Kolomoisky. Résolusi damai konflik ing Donbass ora nguntungake kanggo dheweke, penulis saka masalah khusus "100 Days of Power" saka publikasi Capital 500 percaya, laporan agensi berita REGNUM.
      Patriotisme ostentatious kanggo gubernur wilayah Dnepropetrovsk, Kolomoisky, wis dadi bisnis Highly duwe bathi: ing paling saben hryvnia katelu diparengake dening Bank Nasional kanggo njaga likuiditas saka sistem perbankan Ukrainia dadi kanggo Privatbank, kang belongs kanggo oligarki ing.

      Ana akeh bukti liyane sing mbukak. Contone, media Ukrainia nulis yen "pejuang bangsawan nglawan bandit Kolomoisky ngisi bahan bakar peralatan militer kanthi biaya dhewe," nanging banjur dadi Ukrtatnafta, sing diduweni dening struktur gubernur, mung menang tender kanggo UAH 187,7 yuta, kanthi biaya saka dana iki lan bener mbayar bahan bakar kanggo tank.

      Ing kahanan tentrem, oligarki-gubernur, penulis sinau pracaya, "bakal ora duwe alesan (lan ing mangsa ngarep, latar legal) kanggo njaga tentara pribadi kang akeh ewu, kang komponen daya saka expansion ekonomi lan politik. saka grup Privat menyang wilayah liyane ing sisih kidul-wétan, Ngartekno pengaruhe ing ruang politik nasional bakal suda, kang saiki dipanggonke minangka salah siji saka pilar countering "separatisme", wartawan nulis.
    48. +2
      10 2014 Juni
      Hmm, kutha Donetsk sing nomer sejuta angel dijaga karo pasukan sewu pejuang. Iki dudu Stalingrad, ing ngendi Pavlov's House, iki minangka kutha konsumen wiwit fokus ing kantor lan kutha Donetsk ing kana ..

      Mbalik ing taun 1981, Donetsk - 1,08 yuta wong, Makeevka - 800 ewu wong. Kutha loro iki minangka aglomerasi kutha (watesan kasebut kondisional, transportasi umum umum). Kutha kanthi atusan tambang lan puluhan perusahaan gedhe, kalebu pertahanan, ora bisa, ing prinsip, dadi kutha konsumen. "A little" bingung karo Moscow lan Kyiv. Lan padha lali sing Donetsk lair minangka kutha industri, lan iku tetep! Lan Komplek blanja lan hiburan Donetsk-City ana ing saben kutha Hochland lan Rusia. Sayange, pusat perbelanjaan lan biaya sing padha karo "demokrasi" Kulon. Aja ngadili kutha saka sawetara wong!
    49. +1
      10 2014 Juni
      Carane gampang kanggo mbebasake wilayah kanggo pemukim anyar saka kulon.
      1. 0
        11 2014 Juni
        Sinau nganggo basa Belarusia, Ukrainia, Rusian kanggo sprehat !!!
    50. +1
      11 2014 Juni
      Desertion utawa kraman? Pengawal Nasional pindhah menyang Kyiv (video)

      Dikirim dening admin ing 10.06.2014/XNUMX/XNUMX ing HOT NEWS, Nesu amarga ngapusi perintah kasebut, Pengawal Nasional ora menyang wilayah ATO, nanging menyang Kyiv
      Sawetara Welasan Pengawal Nasional sing perang cedhak Slavyansk nesu nalika ngerti sing, miturut dokumen, padha ora melu ing ATO, nanging lungguh ing mburi.

      Miturut wakil Dewan Kota Kyiv Igor Lutsenko, kira-kira 50 Pengawal Nasional mlaku menyang Kyiv saka Novye Petrivtsi. Alesan kanggo nesu saka pengawal nasional iku, miturut dokumen, minangka ternyata, padha ora perang cedhak Slavyansk, nanging kabeh wektu iki padha ing tentrem Pavlograd.

      Informasi iki dikonfirmasi dening sumber sing digandhengake karo Pengawal Nasional. Kita ngomong babagan Batalyon Pertama Pengawal Nasional, sing dibentuk saka aktivis Maidan. Dina iki, batalyon pisanan NG, sawetara wektu kepungkur ditugasake kanggo ngaso saka garis ngarep, kanggo maneh menyang Slavyansk. Ing wektu sing padha, sumber kasebut nyatakake yen sawetara Pengawal Nasional tetep menyang garis ngarep.
      Miturut data awal, para pejuang, nesu amarga ngapusi perintah kasebut, arep teka ing Verkhovna Rada.


      Sayange, video iki durung dikirim ing You Tube, nanging saka layananhttp://novini-rosii.ru/dezertirstvo-ili-bunt-nacgvardiya-povernula-na-kiev-20318
      /
      ora cocok...

      Ing istilah umum, iku laporan ing saluran TV Ukrainia "112"...
      1. 0
        11 2014 Juni
        Lan padha bangga ing wiwitan! Ya, Donbass ora bakal tiba ing dill! Kita ana ing negara kita dhewe. Kita Donbass.
    51. +1
      11 2014 Juni
      Mega hit saka pihak Los Angeles.



      Terjemahan kira-kira: "We admire firmness of Vladimir Putin"
    52. +1
      11 2014 Juni
      Aku nemokake kabeh bagean ing YouTube babagan perang ing Tenggara. Dheweke direkam dening wong sing diimpor lan kabeh ana ing basa Inggris, nanging aku durung nonton video kasebut. Dheweke kerep nuduhake wong sing dibayar, nanging aku mbaleni, sing penting kanggoku yaiku video lan kasunyatane macem-macem bajingan ngapusi DPR lan LPR. Sampeyan uga bisa nemokake dongeng saka National. Pengawal. http://www.youtube.com/watch?v=XtdVVFhjdqA
    53. sazhka4
      0
      11 2014 Juni
      Rembugan gas trilateral Rusia-Ukraina-EU bakal diwiwiti dina Rebo ing Brussels ing 09:30, ujare Sabine Berger, juru bicara Komisioner Energi Eropa.
      Lha...apa sing dikarepake? Lha minggu maneh... Saiki Putin nganggo jenenge... "ketua" BODO LENGKAP,,
    54. 0
      11 2014 Juni
      Lan TV kita ora miwiti maneh warta saka Ukraina! Instalasi anyar, utawa iku uga isin?
    55. terapis
      0
      11 2014 Juni
      Sawetara jenis kasenengan nglarakake karo senjata kimia. Apa wis rampung diunekake gendheng mati Kyiv? Good Pakdhe Poroshenko, menehi go-ahead kanggo murub sarin lan soman ing populasi sipil. Iki senjata pemusnah massal. Kabeh wilayah bakal punah. Lan sing slamet bakal meri marang wong mati, wis wektune junta pungkasan.
    56. 0
      11 2014 Juni
      Ora perlu nambah kahanan. Ora bakal bisa njupuk Donetsk saka dill. Petya Porosenko bakal nampa kuping kuldi mati tinimbang Donetsk. Jam 10:20, Donetsk tenang.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"