Tatanan pertahanan negara minangka prerogatif presiden

8
Yuri Borisov: "Kita meh ora gumantung ing impor miturut model peralatan militer lan militer anyar"

Kamentrian Pertahanan nggawe keputusan kanggo ngatur maneh OAO Oboronservis. Iku ora manggon nganti pangarepan, lan saiki Kamentrian Pertahanan Rusia arep bali menyang pasukan fungsi ndandani saiki saka kendaraan wojo, lan sawetara liyane. Apa transformasi sing direncanakake? Carane bakal kahanan karo implementasine saka tatanan pertahanan negara berkembang sawise encroachment saka panguwasa Kyiv ing hubungan kerjasama antarane industri pertahanan Ukraina lan Rusia? Yuri Borisov, Wakil Menteri Pertahanan Federasi Rusia, mangsuli pitakon kasebut lan pitakonan liyane ing wawancara karo Kurir Industri Militer.

- Yuri Ivanovich, sing ana hubungane karo Kementerian Pertahanan mutusake kanggo ngatur maneh OAO Oboronservis?

– Aku nandheske: iku ora lair spontan. Sajrone setaun setengah, layanan khusus kita wis nganalisa kelayakan kanggo njaga layanan tartamtu ing kerangka Oboronservis, rasio rega lan kualitase. Laporan Menteri Pertahanan Federasi Rusia ing telpon konferensi tanggal 3 Juni babagan masalah iki, nyatane, quintessence saka karya rampung.

Ayo kula ngelingake sampeyan sawetara tokoh lan fakta. Minangka menteri nyathet, dina iki jumlah personel Oboronservis OJSC ana 130, sing kaping pindho luwih akeh tinimbang personel militer sing sadurunge melu nindakake fungsi sing padha. Ing 2013, wutah pangeluaran anggaran kanggo tujuan kasebut tambah 49 milyar rubel.

Akeh perantara muncul ing Oboronservis. Mangkono, ing bidang layanan transportasi ing 2012, saka lima nganti wolung perantara melu, ing bidang pasokan batu bara - saka papat nganti enem. Ana kekurangan transparansi ing kegiatan perusahaan outsourcing lan komponen korupsi. Luwih saka 25 kasus pidana wis diwiwiti. Total akun eksternal lan internal sing kudu dibayar saka perusahaan Oboronservis nganti puluhan milyar rubel, kalebu utang kanggo mitra - 97,6 milyar, tunggakan upah - 1,4 milyar rubel. Kahanan iki ndhikte perlu kanggo reorganisasi.

- Pira perusahaan sing direncanakake Kementerian Pertahanan sawise rampung restrukturisasi OAO Oboronservis?

- Secara total, ana sekitar 300 perusahaan ing OAO Oboronservis. Saiki kita ngomong mung babagan industri. Saka 131, udakara 50 bakal ditransfer saka struktur Kementerian Pertahanan menyang industri. Udakara 20 kemungkinan bakal mandheg dadi entitas legal. Hitung dhewe pira sing bakal tetep ana ing Kementerian Pertahanan Rusia.

Tatanan pertahanan negara minangka prerogatif presiden


Dina iki ana pangerten sing, ing umum, bab setengah saka kabeh Enterprises kudu diatur maneh. Kita ora bakal tundha reformasi nganti suwe, butuh rong utawa telung taun.

Aku bakal nambah ing ndhuwur sing taun kepungkur rapat pemerintah dianakaké, ing ngendi ketua menehi pitunjuk babagan transfer perusahaan nyata saka Kementerian Pertahanan menyang industri ing 2014. Nanging ana sawetara masalah ing kene. De facto, kita dipasrahake manajemen perusahaan kasebut menyang industri ing pungkasan taun 2013. Ing sih saka tatanan saka dewan direksi, etc. Ing wiwitan, kabeh lumaku lancar. Industri wis siyap njupuk kabeh, nanging kenalan sing luwih jero karo perusahaan kasebut nyatakake yen kahanan finansial lan ekonomi ora stabil, akeh utang. Lan deceleration wiwit.

Nanging kita ora bakal nyimpang saka tesis dhasar: tentara kudu melu latihan pertempuran, lan industri kudu melu ing Pabrik lan ndandani senjata lan peralatan militer. Ayo kula ngelingake yen ana perbaikan militer (ing 10 jam), lan ana sing utama, kanthi modernisasi, sing dadi prerogatif industri kasebut. DAS kasebut ngliwati perbaikan militer.

Logikanya begini. Impen kita, saenipun, kanggo ngalih menyang pangopènan peralatan ing siklus urip. Dadi saka tahap R&D nganti pembuangan, kita duwe pemilik - industri sing bakal ngurus kahanan peralatan, lan kita mung bakal melu operasi. Kanggo nindakake iki, kita duwe perbaikan militer sing cukup. Mulane, saiki kita mulihake organ perbaikan ing pasukan.

Masalah iki uga kudu dirampungake. Bagéyan saka badan ndandani sing ana ing Oboronservis (telu kepemilikan) utamané khusus kanggo ndandani peralatan sing wis suwe ora diterusake, nanging isih ana ing Angkatan Bersenjata. Ana masalah gedhe karo spare parts, nyetel produksi. Industri ora pengin njupuk iki. Carane dadi?

Kita percaya yen kompromi kudu ditemokake. Ana risiko dhuwur kelangan fungsi iki kanggo ndandani peralatan sing mandheg kabeh. Mulane, kita wis nimbang kabeh pros lan cons, lan kita njupuk langkah iki cukup sengaja. Saka njaba, bisa uga katon kaya departure saka posisi sadurunge. Nanging nyatane ora. Aku mbaleni: Aku pancen yakin yen tentara ora kudu melu masalah produksi lan industri. Nanging kanggo ndandani aset sing saiki industri ora njupuk kanggo siji utawa liyane alesan, kanggo Orient menyang ndandani peralatan decommissioned, kanggo nguripake menyang sawetara pulo kompetensi ing distrik - iki pendekatan tengen. Contone, kita duwe ide kanggo nggawe pitung pabrik artileri lan pitung pabrik artileri, sing nyambungake menyang distrik militer khusus babagan perbaikan militer.

Iki bisa uga ana sawetara nyimpang saka rencana sing diumumake setahun kepungkur, ujar manawa kita menehi kabeh. Nanging ing wektu sing padha, imbang, kaputusan rasional sing maximally njupuk menyang akun kapentingan saka pihak. Kaya paribasan, ngukur kaping pindho, dipotong sepisan.

- Utang akumulasi Oboronservis - apa sing bakal kelakon?

- Kita kudu restrukturisasi. Ing kasus apa wae, Kementerian Pertahanan ora bakal njupuk dheweke. Ing "Oboronservis" ana entitas bisnis independen, saka ngendi sampeyan kudu takon. Ing kasus sing ekstrem, sampeyan kudu mbayar utang liwat restrukturisasi lan optimalisasi aset Oboronservis, sing didol liwat Badan Manajemen Properti Federal.

- Apa sing bakal kelakon ing perusahaan sing, minangka akibat saka reformasi kasebut, bakal ana ing njaba pengaruh Kementerian Pertahanan?

- Iki wis dadi ukuran tanggung jawab Kementerian Perindustrian lan Perdagangan. Saka telung kepemilikan, kita bakal duwe siji. Kita ora butuh kabeh telu. OJSC "Aviaremont" bener kabeh dadi industri. JSC "Spetsremont" uga lunga. Mangkono, kita bakal duwe OAO Remvooruzhenie minangka perusahaan manajemen.

Arsenals uga tetep ana ing yurisdiksi Kementerian Pertahanan. Saiki kita mbangun jaringan arsenal anyar, lan kita kabeh kudu terus-terusan. Nalika arsenal anyar dileksanakake, kita bakal nutup sing lawas lan nransfer wong menyang proyek anyar. Mesthi, iki minangka beban tambahan kanggo pangayoman fasilitas. Nanging, aku mikir, kanthi cara negara, luwih becik tinimbang ngobahake saber.

Wekasanipun, papat sub-holdings bakal tetep: Oboronstroy OJSC, Remvooruzhenie OJSC, Voentorg OJSC, Voentelecom OJSC.

JSC "Oboronstroy" bakal melu layanan lan konstruksi omah lan komunal.

JSC "Remvooruzhenie" - ndandani lan mulihake senjata lan peralatan militer.

JSC "Voentorg" bakal nggedhekake jaringan layanan, bakal menehi hasil karo masalah industri hotel.

OJSC Voentelecom minangka operator khusus kanggo nyediakake layanan komunikasi menyang unit lan formasi Angkatan Bersenjata RF, kemah militer. Nyedhiyani akses Internet broadband, nyedhiyakake layanan telekomunikasi modern menyang garnisun remot. Lan bakal nggedhekake wong-wong mau, sing disambungake, antara liya, karo Crimea.

Ana ide, sawise optimasi, kanggo ngowahi sawetara organisasi saka saham gabungan menyang institusi anggaran federal. Yaiku, kanggo nggawe wong-wong mau dadi milik negara lan digawa menyang pasukan khusus kanggo ndandani militer. Sanajan pilihan iki isih dikembangake.

Outsourcing bakal tetep dadi arah utama. Kaya sing wis dingerteni, personel militer kudu dibebasake kanthi maksimal saka nindakake tugas non-inti. Nanging kahanan ora bisa digawa menyang titik absurdity. Kita sengaja nolak layanan reresik, percaya yen dudu lik Masha sing kudu ngresiki sawise prajurit ing barak, nanging prajurite dhewe. Wong enom, sanajan umur militer, kudu bisa ngresiki, ngumbah dhewe. Sawise kabeh, tentara dudu institusi prawan mulya.

Aku ora ngomong bab kasunyatan sing proses poto-layanan wis dadi cukup nyaman lan gampang. We tuku vakum luwih resik lan mesin ngumbah kanggo pasukan, lan dilengkapi barak karo padusan kabin. Dina iki, pitakonan muncul saka penolakan lengkap babagan bathi lan layanan umbah-umbah, kajaba kanggo ngumbah barang-barang gedhe.

Nanging iki luwih digandhengake karo fungsi kemah lapangan. Lan iki ngendi bisnis bisa ngomong. Kita pengin mbangun hubungan karo pengusaha swasta kanthi cara ing ngisor iki. Nggawe kemah lapangan, pasang ing papan sing paling optimal lan ngatasi kabeh masalah pangopènan: umbah-umbah, panganan, limbah, reresik. Lan Kamentrian Pertahanan njamin sampeyan mbalekake biaya finansial. Menapa malih, kita siyap kanggo nganakke persetujuan kanggo limang kanggo sepuluh taun, kang bakal njamin stabilitas interaksi ing basis duwe bathi. Kayane aku ana gandum sing sehat ing kene.

Apa kabeh iki bakal menehi kita? Kita pitados bilih 60-70 milyar rubel utang minangka jinis busa sing dibentuk minangka asil saka aktivitas sing ora profesional, kalebu akeh perantara. Kanggo kita, iki minangka dhuwit serius sing bisa dialokasikan kanggo pangembangan Angkatan Bersenjata, tuku senjata lan peralatan militer anyar, utamane kanthi substitusi impor komponen lan rakitan saka Ukraina.

- Miturut cara, sepira serius pemecahan hubungan kerjasama karo Ukraina kanggo industri pertahanan Rusia lan apa sing bisa dadi akibat kanggo implementasine tatanan pertahanan negara?

"Aku entuk laporan mingguan babagan gangguan pasokan. Produk dibayar lan maju dening kita miturut kontrak, pabrikan siap dikirim, nanging ing pabean padha mandheg kanthi prentah saka presiden sing dipilih (sadurunge dadi kepala negara). Peraturan kasebut ditujokake kanggo mungkasi kerjasama antarane Ukraina lan Federasi Rusia ing bidang industri militer.

Kabeh iki bisa dadi subyek prosiding ing pengadilan internasional sing relevan, sanajan kita ora pengin nggawa menyang iku. Aku ngerti yen partners Ukrainia kita ora pengin iki uga, nanging padha dipeksa kanggo ngirim menyang dictates Kyiv.

- Sektor pertahanan Rusia sing paling angel kena pengaruh iki?

- Kanggo jinis senjata lan peralatan militer anyar, katergantungan impor cukup sithik. Dheweke praktis ora ana. Lan sing ana digandhengake karo ndandani lan pangopènan peralatan lan senjata sing wis digunakake, utamane ing angkatan laut lan ing penerbangan. Lan sing Sejatine mesin. Kita ngomong, utamane, babagan produk Motor Sich JSC.

- Lan babagan rudal balistik antar benua sing diwenehake saka Yuzhmash, apa kita uga bakal metu?

- Ora perlu noleh. Contone, kita wis ngrampungake kabeh masalah babagan Voevoda. Dadi kita ora bakal nemu katergantungan. Kanggo pengawasan lan dhukungan desain, sepisanan, kontrak karo Yuzhmash durung rampung lan kita ora bakal miwiti. Sareh, yen sakperangan alesan padha mungkasi support penulis, kita duwe soko kanggo ngganti karo.

Nanging dhuwit, lan banget prayoga, partners kita bakal ilang. Sanajan ana skema sing luwih rumit. Yuzhmash minangka pabrikan lan Biro Desain Yuzhnoye minangka perancang nyedhiyakake dhukungan kanggo Voyevoda lan ngluwihi wektu rudal kasebut ing tugas tempur miturut kontrak karo perusahaan Rusia. Sing, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia mbayar kolega Ukrainia, lan padha mbayar Enterprises Russian sing makarya karo wong-wong mau ing kerjasama cedhak. Saiki hubungane wis pedhot, lan karya kerjasama Rusia dibayar langsung dening kita.

Dina iki kita mirsani kanthi getun banget apa sing kedadeyan ing Ukraina, lan kita ora menehi alesan kanggo nyuda tingkat interaksi. Nanging kita dipeksa kanggo introduce menyang laku hubungan kita unsur anyar mung ing kasunyatan, contone, ora kalebu pembayaran advance. Sanajan kita ngenteni kanthi pangarep-arep yen rekan-rekan kita bakal sadar, amarga kabeh iki ora cocog karo kerangka akal sehat.

- Apa ana bebaya yen ing kahanan sing angel, lan ing prentah saka Kyiv, wong Dnepropetrovsk bakal bocor rahasia produksi Voyevoda lan sistem rudal liyane?

- "Voevoda" - LV dikembangaké ing 70s. Teknologi sing digawe tetep ana nganti maksimal 2023. Dadi kabeh rahasia wis dingerteni. Lan ora ana sing butuh maneh, amarga teknologi wis maju sajrone 30 taun, ora ana sing kudu nggunakake saiki.

Ing tembung, kita ora wedi. Kajaba iku, ing kabeh conto rudal balistik sing njanjeni, sing dikembangake lan diprodhuksi dening perusahaan Rusia, kerjasama Ukrainia meh ora kalebu. Nanging kerugian sing bakal dialami mitra Ukrainia bakal gedhe banget. Motor Sich sing padha mung bakal ora ana sing nyedhiyakake produke, 30 ewu karyawan ing perusahaan bakal ditinggal tanpa mata pencaharian.

- Sesuai karo program modernisasi Tu-160, pangiriman mesin K-32 kudu diatur. Bola-bali kelip-kelip pesen sing bisa digagalke. Apa kahanan saiki?

Kita uga bisa ngatasi masalah iki. Nganti 2020, sepuluh Tu-160 dijamin ngalami modernisasi kanthi ngganti mesin.

– Sampeyan wis kasebut tatanan pertahanan negara, kang industri pertahanan kita kudu netepi ing kasus apa wae. Ing Forum Ekonomi Internasional St. Petersburg (SPIEF-2014), Menteri Keuangan Rusia Anton Siluanov ngandhakake yen perlu kanggo ngunggahake umur pensiun lan ngurangi belanja pertahanan. Miturut dheweke, langkah-langkah sing ora populer iki perlu kanggo mbebasake dhuwit ing kas negara kanggo pembangunan infrastruktur. Apa kabeh iki bakal cocog karo tatanan pertahanan negara?

- Aku krungu statements lan usulan kuwi meh saben taun. Ordo Pertahanan Negara minangka implementasine Program Persenjataan Negara sajrone periode telung taun. Tingkat persetujuan GPV yaiku Presiden Federasi Rusia. Lan ora ana sing ngerti, Perdana Menteri, utawa Menteri Keuangan, utawa sapa wae sing duwe hak kanggo ngganti Program Persenjataan Negara babagan parameter apa wae: jinis, jumlah, karakteristik biaya. Iki minangka prerogatif saka Presiden Federasi Rusia.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

8 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    11 2014 Juni
    Nyuwun tulung, aja bingung pertahanan negara karo bisnis, pisanan keamanan Tanah Air banjur dhuwit ....
    1. 11111mail.ru
      0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Aku njaluk sampeyan,

      Sapa persis? Lan sing paling penting kenapa?
  2. +2
    11 2014 Juni
    Paling ora ing kolom kaping lima iki ora diijini kanggo mimpin, yen tentara bakal malih dadi guyonan.
  3. +7
    11 2014 Juni
    Utang Oboronservice kudu direstrukturisasi. Re-struct-to-ri-to-wat ... Oh, tembung sing apik banget! tresna Tegese, kaya dadi ... hmm, bisa dingerteni. Nanging tembung, apa tembung menarik anyar padha teka karo! Taburetkin lan Amazon bakal seneng banget. Lan sing paling penting - sawise kabeh, ing atap luwih cepet tinimbang ondulin - PREROGATIF ​​PRESIDEN!
    Iku bakal apik kanggo presiden kanggo bali hak prerogative kanggo njupuk - saka iku bakal ana "restrukturisasi" bener!
    1. +1
      11 2014 Juni
      + Dhukungan kanthi lengkap. Lan efek katon saka eksekusi dening Strelkov mung saperangan scoundrels ing DPR. Piye wae, kabeh gopnik langsung ayem.
    2. 11111mail.ru
      0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Iku bakal becik kanggo presiden bali hak prerogative kanggo njupuk

      Dheweke "nolak", ujare, "dudu taun kaping 37." Nanging miturut pendapatku: yen sampeyan ngremehake dhewe, pasrahake marang wong liya, sing utama yaiku perkara kasebut ora nandhang sangsara!
  4. +3
    11 2014 Juni
    Sampeyan kudu Feed tentara dhewe supaya ora feed wong liya. Supaya ora lali carane nggawe senjata ajaib Yudo, kita kudu pindhah menyang subyek kayata fisika. Nguatake piwulang fisika ing sekolah. Perlu kanggo nambah gaji guru fisika ing syarat-syarat kerumitan subyek, supaya sing paling apik bakal teka ing sekolah. Intelligence nelukake kabeh!
  5. +3
    11 2014 Juni
    Ya, iku kabeh. opo??? Semono uga. Ing pertengahan 90-an, aku maca ing artikel sing kanggo saben perusahaan tank ing Angkatan Darat AS ana engineer lan sawetara repairman. Kanggo resimen tank, malah luwih. Uga bedhil bermotor karo operator personel lapis baja, kendaraan tempur infanteri, lan luwih mudhun ing daftar. Kabeh peralatan mbutuhake layanan sing berkualitas lan pangopènan rutin sing berkualitas. Banjur bedhil bakal njupuk, lan unit motorized bakal drive. Banjur kita wis, kita lunga dhewe, kita ndandani dhewe. Cetha, wong maca prakara kasebut, nganggep, lan mutusake wektu kanggo menehi wong .... Serdyukov mutusake kanggo menehi Oboronservis. Inggih, dudu ide sing ala, nanging kaya biasane, ing endi nenek-nenek ana lan saws. Peralatan kasebut dilayani miturut norma. Kene karo norma, maneh tension. Kanggo opo???? Ing Chechnya, miturut militèr, nanging ora ana hukum militer. ing Timur Jauh, lan ing kono tansah udan. Ing tengah lan ketoke mutusaké. Mula mbah-mbah padha sawing, kang diparengake kanggo ing tengah, padha wis sawing lan bakal sawing.
    mung yen Shoigu ora njupuk kanggo awake dhewe, nanging banjur engineers lan kabeh Staff uga bakal ing Staff. Insinyur. tukang reparasi, tukang pipa, tukang listrik ing garnisun, juru masak ing kantin tentara lan kabeh ing negara bagian Moskow., Banjur apa tentara saka yuta wong sing bisa diomongake ??? Sampeyan menehi TWO. Lan iku ora bakal cukup. Padha lali bab batmen lan bab waitresses saka kantin pejabat, etc. lsp.. Panemu pribadi. Liyane bisa uga gedhe. Demi Gusti...
  6. pahom54
    +2
    11 2014 Juni
    Wis, kanthi mesin kanggo helikopter, masalah kasebut kudu dirampungake nganti suwe, yen ora, kaya-kaya ora weruh yen kita duwe katergantungan langsung saka helikopter lan konstruksi pesawat ing Motor Sich. Aku bisa ndeleng malah saka pawon ... Tinimbang aneh (Aku pengin ngomong liyane), iku bakal bisa kanggo nggawe mesin kita dhewe lan mbangun tanduran kanggo produksi ...
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      11 2014 Juni
      Panginten kanggo dangu, nanging sing bakal menehi. Inggih, iki mbah putri lan kabeh kanggo cordon. Lan ana lan ngombe kanggo wektu cendhak. Ora ana sing bakal weruh. Mung saiki, dheweke pancene wiwit mikir, ya, kapasitas lan personel kanggo potongan 500. Nanging 2000 potongan dibutuhake, paling ora. Kene lagi scratching turnips sing saiki .. Strategist x .... sampeyan. Opo maneh.
  7. 0
    11 2014 Juni
    Tatanan pertahanan negara minangka prerogatif presiden. Aku setuju, nanging pesenan kudu ditambah kaping pirang-pirang. prajurit
  8. +1
    11 2014 Juni
    Ana akeh sing kaget lan pabrik-pabrik sing mesthine ditutup, mula sampeyan kudu nganyari lan tuku.
  9. -1
    11 2014 Juni
    Apa jenis manajemen kompleks militer-industri sing bisa diomongake nalika dewan menteri dipimpin dening wong sing ora ngerti produksi. Saperangan wong (Shoigu, ya Rogozin) ngerti soko. Delengen apa Manturov lan Pogosyan ngowahi industri penerbangan dadi (industri penerbangan sipil dikurangi dadi ora ana). Anggere presiden nutupi paket manajer ndhuwur sing ora kompeten, ora ana pitakonan babagan kebangkitan industri pertahanan.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      11 2014 Juni
      Sing bener ---- Pengacara-master wektu lan pacangan amba saka sapi.
  10. 0
    11 2014 Juni
    iki, sanajan cilik, nanging kemajuan ing pemugaran saka tentara. Sawise kabeh, mburi minangka salah sawijining komponen sing paling penting saka fungsi tentara ing saben dinten lan aktivitas pertempuran. Apa sing kudu diwenehake marang Taburetkin, dheweke nggawa kabeh menyang absurditas lengkap lan sawise pimpinan BIG narik perhatian marang masalah tentara, sing, kanggo keamanan dhewe, isih kudu ditanggulangi! Bener, kabeh iki saiki dadi akeh getih.
    Horror, nanging ngubengi dominasi amatir!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"