Telung pejuang multirole Su-30SM teka ing Angkatan Udara Rusia

37
Dinas Pers lan Informasi Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia nglaporake yen tanggal 10 Juni, telung pejuang multiguna Su-30SM dibangun ing pabrik Irkut Corporation ing Irkutsk teka ing pangkalan udara Domna Distrik Militer Wétan ing Wilayah Trans-Baikal.

Telung pejuang multirole Su-30SM teka ing Angkatan Udara Rusia


Pesawat kasebut diterbangake dening pilot Angkatan Udara Rusia, sing ngrampungake kursus latihan lan nguwasani pesawat anyar. Pangkalan Udara Domna wis nampa pesawat tempur Su-30SM wiwit November 2013.

Ing 2012-2014 Angkatan Udara Rusia nampa 18 pesawat tempur multirole Su-30SM. Tambah maneh jumlah pesawat kasebut ing Angkatan Udara Rusia direncanakake kanggo 2014.

"Pejuang Su-30SM rong kursi nduweni kemampuan maneuver sing unik, dilengkapi radar array bertahap, mesin kanthi kontrol vektor dorong lan buntut horisontal ngarep," ujare layanan pers Kementerian Pertahanan.

Iki nggunakake senjata udara-ke-lemah lan udhara kanthi tliti dhuwur modern.

Su-30SM ngembangake garis pesawat tempur kulawarga Su-30MKI. Mesin kasebut dicocogake karo syarat Angkatan Udara Rusia babagan komunikasi radio, sistem radar, identifikasi negara, kursi ejeksi, persenjataan lan sistem dhukungan.
  • http://function.mil.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

37 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    11 2014 Juni
    Pesawat sing apik banget lan sing paling penting! Sing luwih akeh ana ing pasukan, kurang kepinginan "kanca" kita kudu nyoba langit kanggo kekuatan !!!
  2. + 21
    11 2014 Juni
    setaun kepungkur, pesen kaya ngono nyebabake badai bungah, lan saiki dadi warta biasa! apik
    1. +8
      11 2014 Juni
      Inggih ngandika! hi
    2. +5
      11 2014 Juni
      Ora apa-apa, kudune ngono... mung luwih apik.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +6
      11 2014 Juni
      apik yen sing biasa tegese kompleks industri militer kita wiwit kerja alon-alon, ora kaya karo aliansi, nanging isih luwih apik tinimbang apa-apa.
    5. 0
      11 2014 Juni
      Kutipan: Andrey Yurievich
      setaun kepungkur, pesen kaya ngono nyebabake badai bungah, lan saiki dadi warta biasa! apik


      Kanggo wong biasa, kanggo wong liburan ...
  3. +5
    11 2014 Juni
    Wong enom sing wani, kabeh kanggo sampeyan, sukses ...
  4. johnsnz
    +3
    11 2014 Juni
    Apa dheweke ing foto? Ganteng!!!
    1. 0
      11 2014 Juni
      Apa Angkatan Udara Rusia duwe pesawat sing ala??? Malah Su-47, senadyan "zest" sawijining, ayu banget (sayang sing ora tahan suwe).
  5. +5
    11 2014 Juni
    Ya, asuransi saka China ing Transbaikalia ora bakal lara, kanca kanca, nanging tetep bubuk mesiu.
    1. +1
      11 2014 Juni
      Hmm... menurutku manuk-manuk iki ora bakal ditinggal tanpa kerja...!!!
  6. StepanovTDSM
    +2
    11 2014 Juni
    Dheweke ora dikirim menyang kana, kudu pindhah menyang sisih kulon Rusia luwih cedhak karo tapel wates lan nampilake pertunjukan ing kana.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Inggih, mesthi, ing Transbaikalia ora ana tapel wates, supaya mung pepadhamu duwe tentara paling akeh, ing peta kang, uga Transbaikalia, "ruang urip".
  7. UVB
    +2
    11 2014 Juni
    Perlu dikirim menyang Millerovo kanggo njamin zona larangan terbang ing LPR lan DPR.
    1. +1
      11 2014 Juni
      Bakal ana tim! Overtake kanggo wektu cendhak!
  8. +3
    11 2014 Juni
    Aku bungah yen media nutupi tekane teknologi anyar, sanajan saiki wis jelas apa sing bakal ditindakake lan apa sing ngancam mungsuh. Aku rumangsa bangga marang negara.
  9. +2
    11 2014 Juni
    Kabar apik banget, luwih asring ana kabar kaya ngono, yen ora meh 20 taun kanggo tentaraku 1 pesawat saben taun
  10. bodho redneck
    +2
    11 2014 Juni
    10 manuk kasebut dikirim menyang Domna ing taun 2013, iki minangka telu pisanan saka patbelas saka rencana kanggo 2014, yaiku, ing sangisore wit Natal ing Domna kudu ana skuadron lengkap.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Nomer telu iku salah, nanging bisa uga luwih apik. Ayo ana telu.
  11. +1
    11 2014 Juni
    Aku pengin iki "swallows" kanggo mungkasi karir ing podium utawa ing klub mabur DOSAAF, lan pilot kanggo pensiun uga-pantes.
  12. +2
    11 2014 Juni
    Ya, wingi, Su-34 uga mabur saka pabrik Chkalovsky menyang stasiun tugas: http://news.ngs.ru/more/1831601/
    Dadi 10 Juni 2014 - Dina Boxing kanggo Angkatan Udara.
  13. +2
    11 2014 Juni
    Kabar apik wiwit ngrusak kita luwih asring. Kita pengin layanan sing sukses lan tanpa masalah kanggo pesawat sing apik iki lan kru.
  14. +3
    11 2014 Juni
    Nah, saiki Domna, mutiara Transbaikalia, bakal 100% kaya ngono!
    1. +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka propolsky
      Domna, mutiara Transbaikalia,

      apik
      Manuk liyane dibutuhake ing Domna.
      Iki saiki dadi pasukan utama Angkatan Udara ing Transbaikalia ...
  15. MVV
    MVV
    0
    11 2014 Juni
    Setaun utawa rong taun kepungkur, pesawat dikirim menyang militer siji-sijine, saiki wis ana telu, lan ing kana kita bakal ngetung puluhan, lan iki ora bakal kaget sapa wae. Dijogo.
  16. +1
    11 2014 Juni
    Distrik Militer Kidul nampa, 3 liyane Su-34 ...

    Dina Selasa, batch liyane saka pengebom garis ngarep Su-34 paling anyar teka ing lapangan terbang militer ing Wilayah Rostov minangka bagéan saka tatanan pertahanan negara, lapor layanan pers distrik kasebut.
    Regimen penerbangan bomber kapisah saka Distrik Militer Kidul (SMD) wis diisi maneh karo telung pesawat generasi anyar.
  17. Volland
    +1
    11 2014 Juni
    F35? Aku ora krungu ..... roketku padha kanggo kabeh ......
  18. 0
    11 2014 Juni
    Mesthi, aku bisa uga salah, nanging kok duwe Su-35 lan Su-30SM ing layanan ing wektu sing padha, amarga mobil meh podho rupo (Aku nandheske tembung meh). Lan ora suwe Su-50 bakal ditambahake. Kanggo apa?
    1. +1
      12 2014 Juni
      Ing tanduran, "backlogs" ditinggalake saka pesenan sadurunge - sawise kabeh, apik ora ilang. Kabeh ana ing bisnis. hi
    2. +1
      12 2014 Juni
      Kutipan saka Wiruz
      kok duwe Su-35 lan Su-30SM ing layanan ing wektu sing padha, amarga mesin meh podho rupo (Aku nandheske tembung meh). Lan ora suwe Su-50 bakal ditambahake. Kanggo apa?

      Apa ora keganggu sampeyan sing 35. single-jog, lan 30. pindho kursi lan tugas sing rada beda? Lan yen T-50 dadi produksi mung ing 2015 (yen dadi), banjur kabeh 27, 29, 30 lan 35 kudu langsung Cut lan dibuwang? Utawa tansah rampung ing Kazakhstan? Duc, wong lanang, ora mung sampeyan bakal nyuwil, sampeyan uga bakal nyopot lan mbuwang celana sing relatif wutuh, nanging apa maneh, ing mangsa ngarep dheweke janji sing anyar, luwih kuwat lan luwih ayu. belay
      Kepiye ing Odessa, kanthi biaya janji lan nikah? nglirik
  19. Mbah Vitya
    -2
    11 2014 Juni
    Produktivitas industri penerbangan sing sithik banget banget, nalika kedadeyan 3 pesawat diakoni minangka faktor penting. Produktivitas kudu paling sethithik 30 pesawat saben sasi.
  20. +1
    11 2014 Juni
    Sumelang .., "Lazareva" mbokmenawa, nasib sing padha nunggu ...

    Cruiser rudal nuklir abot "Admiral Ushakov" bakal dibuwang
    Salah sawijining kapal perang paling gedhe saka armada permukaan domestik, kapal penjelajah rudal nuklir abot (TARK) Laksamana Ushakov, sing wis nganggur wiwit taun 1990 ngenteni perbaikan, bakal dibuwang ing galangan kapal pertahanan Zvyozdochka Ship Repair Center ing Severodvinsk. Babagan iki corr. ITAR-TASS dilaporake dening Evgeniy Gladyshev, karyawan layanan pers pabrik.
    "Keputusan dhasar kanggo kethokan kapal wis digawe, perusahaan negara Rosatom wis pitunjuk kanggo kalebu TARK ing rencana scrapping,"Ngandika. - Anggaran 2015 nyedhiyakake dana kanggo mbiayai pangembangan proyek pembuangan Admiral Ushakov. Perwakilan galangan kapal kasebut uga nyatakake yen saiki cruiser ana ing papan perusahaan, reaktore muffled, kabeh fitting outboard disegel, kelangsungan hidup kapal didhukung dening kru armada Lor sing suda.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Hmmm seneng. Nanging Insya Allah, kita bakal weruh proyek saka cruiser abot karo kaliber, onyxes lan, bisa, X-101/102!
    2. 0
      11 2014 Juni
      Sayange, mesthine, nanging yen wis 24 taun ngenteni dandan, ora ana sing kudu didandani, luwih gampang mbangun sing anyar.
  21. -1
    11 2014 Juni
    Ora kabeh dadi ayu. Pesawat iki ing resimen kita utamane mesin latihan. Contone, Su-30M2 digunakake sacara eksklusif minangka spark, amarga KAV durung diteliti kanthi lengkap, lan kemampuane luwih elek tinimbang Su-27SM, lan kaliber utama (X-59) ora bakal mlebu IAP enggal.
    1. +1
      12 2014 Juni
      Yen padha ora ngapusi, banjur mesin karo UVT, radar karo HEADLIGHTS wis pantes.
  22. Lyoshka
    0
    11 2014 Juni
    bab sing perlu

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"