Jen Psaki nyebut awake dhewe dadi korban "propaganda Rusia"

187
Miturut RIA "Kabar", Juru bicara Departemen Luar Negeri AS Jena Psaki ngendika dina Selasa yen dheweke dikritik dening media Rusia amarga dhukungan AS marang panguwasa Kyiv.

Psaki wis misuwur amarga pernyataan-pernyataan terkenal babagan Ukraina, ing ngendi Amerika Serikat ndhukung operasi militer ing sisih wétan negara kasebut, sanajan ana korban sipil.

Miturut Psaki, dheweke "dadi target serangan propaganda Rusia." Miturut dheweke, tumindak kasebut ditindakake amarga "Amerika Serikat ndhukung Ukraina sing demokratis lan kuwat." Kajaba iku, dheweke nyatakake yen dheweke wis ndeleng serangan pribadi marang wong dhewe online.

"Dheweke katon fokus ing sandhangan sing dakanggo, warna sandhangan, lan nempelake sirahku ing gambar. Dadi, sampeyan kudu takon apa kekuwatan gedhe tumindak kaya ngono ing arena internasional, "ujare Psaki, nyathet yen iki ora bisa ditampa kanggo" budaya Rusia sing sugih ".

Nalika ditakoni wartawan babagan apa dheweke pengin mbalekake topi sing disumbang dening Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, Psaki mangsuli kanthi negatif. “Ora, aku isih duwe topi iki. Menteri Luar Negeri Lavrov lan Sekretaris Negara Kerry wis diskusi minggu kepungkur lan kita ngarep-arep golek cara kanggo maju kanthi diplomatis, "ujare Psaki.

Nanggepi ujar manawa Amerika Serikat uga ngidini dheweke dadi kasar ing Twitter, Psaki ujar: "Aku mikir ana prabédan sing signifikan ing antarane ngirim sinyal persatuan kanggo ndhukung Ukraina - lan kita melu iki lan kita bangga. kampanye iki - lan serangan pribadi lan kafir digawa metu dening propaganda Russian ".
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

187 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 69
    11 2014 Juni
    Ora - dheweke mung korban ... Lair ora kasil ...
    Kanggo bocah umur 5 taun mbokmenawa ora duwe indikator IQ kasebut ...
    1. + 16
      11 2014 Juni
      Korban kebodohanmu.
      1. mad
        + 30
        11 2014 Juni
        Nanging kesalahan tradisional diselehake ing Rusia wassat
        1. + 34
          11 2014 Juni
          Kanca-kanca, kabar saka Duma Negara terus terang, Duma Negara bakal ngenalake tagihan sing bakal ngusir "kupu wengi" kanthi kewarganegaraan Ukraina! lol

          http://www.politnavigator.net/v-rossii-gotovyat-deportaciyu-ukrainskikh-prostitu
          tok.html
          1. mad
            + 40
            11 2014 Juni
            Ketoke hukum kasebut ditindakake dening para pelacur saka ruble, sing komunikasi langsung karo wakile. Lan padha ngajeni pemilih ngguyu
            1. +8
              11 2014 Juni
              Ora, luwih gampang ing kene:

              Iki ditindakake dening para wakil patriotik dhewe. Pelacur Ukrainia ing wayahe G nguwuh "Kamulyaning Ukraina!!!"

              Apa yen GDP ngerti? nglirik - sawise kabeh, dheweke bakal murub lan njupuk flasher ngguyu
          2. + 18
            11 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            !Junta Kyiv ora bakal ngapura kita sing ala!

            Ya, iki minangka blokade ekonomi am ! Sanksi Barat ngrokok ing pinggir ngguyu. Ikhlas.
            1. +8
              11 2014 Juni
              Aku wis ngira yen acara "Briefing ing Departemen Luar Negeri" wis dibusak saka acara ... Hooray, host Psaki bali!, kita ngenteni rilis anyar, klub Komedi saiki ngaso.

              PS Aku ngusulake kanggo nggawe petisi kanggo Putin kanggo menehi Psaki judhul Artis Terhormat Federasi Rusia.
              1. +1
                11 2014 Juni
                Canep SU Dina iki, 11:40 ↑ Anyar
                Aku wis mikir yen acara "Briefing ing Departemen Luar Negeri" wis dibusak saka acara ... Hooray, host Psaki bali! .. "
                Kok iso dicopot.. koyo nang film sing kondhang : “Wit kono yo ngono!
                Sapa sing bakal nandur, dheweke dadi tugu!
                ..Sampeyan ngerti Wit .. simbol ngomong Amerika .. ngendi Amerika nyoba kanggo nyeret kabeh .. sawetara karo manik kaca, liyane karo Green $$$$$$ suket, lan liyane mung lan manungsa waé.. Demokratisasi saka kapal lan kapal selam ... ngguyu
                1. +5
                  11 2014 Juni
                  Wong lanang, mlebu klub penggemar Psaki

                  http://satira.pp.ua/fan-klub-psaki/
                  1. +6
                    11 2014 Juni
                    Dheweke ora piyambak. Dheweke duwe pengikut.
                    1. +1
                      11 2014 Juni
                      Kutipan saka igordok
                      Dheweke ora piyambak. Dheweke duwe pengikut.

                      tak ulangi...
                    2. +1
                      11 2014 Juni
                      Kutipan saka igordok
                      Dheweke ora piyambak. Dheweke duwe pengikut.
              2. +3
                11 2014 Juni
                Kutipan saka Canep
                Aku wis ngira yen acara "Briefing ing Departemen Luar Negeri" wis dibusak saka acara ... Hooray, host Psaki bali!, kita ngenteni rilis anyar, klub Komedi saiki ngaso.

                PS Aku ngusulake kanggo nggawe petisi kanggo Putin kanggo menehi Psaki judhul Artis Terhormat Federasi Rusia.

                Sampeyan ora kudu ngina seniman Rusia sing dihormati ... Aku ngusulake supaya Psaki dianugerahi gelar "Godho Terhormat Diplomasi Amerika"
          3. +9
            11 2014 Juni
             Sid.74
            Kanca-kanca, kabar saka Duma Negara terus terang, Duma Negara bakal ngenalake tagihan sing bakal ngusir "kupu wengi" kanthi kewarganegaraan Ukraina!


            Eugene, kita kanggo sampeyan karo sikat! hi
            Sampeyan ngerti kepiye kabar iki bakal kenek pasar seks, bakal ambruk! ngguyu Kira-kira 80 persen "moths" saka Dill. Iki pirang-pirang potongan kertas ijo sing bakal ilang dill?
            Lan ing tangan liyane, kabeh bener, kita nolak barang Ukrainia, kita ngalih menyang domestik! nglirik Ayo ndhukung produser domestik layanan seksual! wassat
            1. +8
              11 2014 Juni
              Kutipan saka: major071
              Ing sisih liya, kabeh bener, kita nolak barang Ukrainia,

              Piye wae "barang" dheweke ujar: mula Rusia banjur ketemu ngguyu . Ikhlas.
              1. +6
                11 2014 Juni
                Kutipan: fyvaprold
                supaya Rusia maju

                Aja bingung wong Rusia karo wong sing lara
                1. +2
                  11 2014 Juni
                  Kutipan saka Cherdak
                  Aja bingung wong Rusia karo wong sing lara

                  Maksudku:
                  Kutipan: Sid.74
                  Kanca-kanca, kabar saka Duma Negara terus terang, Duma Negara bakal ngenalake tagihan sing bakal ngusir "kupu wengi" kanthi kewarganegaraan Ukraina!

                  Ikhlas.
                  PS: Lan apa sing ana ing foto sampeyan ora "ngancam" dheweke ngguyu .
                2. +1
                  11 2014 Juni
                  Nanging sapa sing ora bakal ngurus dheweke?
                  1. +4
                    11 2014 Juni
                    Kutipan: Alexander12
                    sapa sing ora peduli karo dheweke?

                    Deleng kabeh laporan foto saka upacara pertunangan ing kaca pribadi Ilyinishny simpanse Mickey.
                    1. +1
                      11 2014 Juni
                      Sialan, simpanse mau muntah....
                    2. Komentar wis dibusak.
                  2. mad
                    +5
                    11 2014 Juni
                    Kutipan: Alexander12
                    Nanging sapa sing ora bakal ngurus dheweke?


                    kaya sapa? ana sawetara-
                    1. +2
                      12 2014 Juni
                      Pemandangan sing lara. Wong Yahudi, paling ora sampeyan bakal nesu!
                3. Victor64
                  +2
                  11 2014 Juni
                  Ya, Novodvorskaya, mesthi, bakal ngrampungake slogan iki, kanthi alesan sing prasaja: wong Rusia ora bakal ngombe akeh.
                4. +3
                  11 2014 Juni
                  Kutipan saka Cherdak
                  Kutipan: fyvaprold
                  supaya Rusia maju

                  Aja bingung wong Rusia karo wong sing lara
                5. +1
                  11 2014 Juni
                  Ngendi sampeyan ndhudhuk bom iki!? Penting banget kanggo mbuwang seks nalika lagi ngantuk ...
                6. Komentar wis dibusak.
              2. Komentar wis dibusak.
          4. +3
            11 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Kanca-kanca ing kene kabar saka Duma Negara terus terang banter

            Wingi EP, ing program Mamontov, tampil luwih apik ing wong Zheleznyak. Tinimbang mbantu Novorossia, dheweke kanthi bangga ngumumake rilis pamflet babagan kelahiran nasionalisme ing Ukraina. Ketoke, miturut pendapate, iki sing paling penting saiki ... Nyuwun
          5. Komentar wis dibusak.
          6. +8
            11 2014 Juni
            Tanggepan asimetris Duma kanggo "sanksi" marang Ukraina. ngguyu
          7. +3
            11 2014 Juni
            Nggawa rod menyang Geysoyuz, padha bakal ditampa kanthi bungah ing kono. Ing Amsterdam, ing Rotterdam, kios anyar lagi dikunci. Lan lonceng, lan daging babi, bakal disuguhake ing piring ...
            1. +3
              11 2014 Juni
              Kutipan saka Shiva83483
              Nggawa rod menyang Geysoyuz, padha bakal ditampa kanthi bungah ing kono. Ing Amsterdam, ing Rotterdam, kios anyar lagi dikunci. Lan lonceng, lan daging babi, bakal disuguhake ing piring ...

              Anekdot babagan topik:
              - Jack, padha ngomong sampeyan lunga menyang Rusia? Lan kepiye carane?
              - Negara mundur, galak. Apa sampeyan bisa mbayangno, dheweke isih turu karo wanita!
          8. WKS
            +1
            11 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Kanca-kanca, ing kene warta saka Duma Negara terus terang, Duma Negara bakal ngenalake tagihan sing bakal ngusir "kupu wengi" kanthi kewarganegaraan Ukraina!

            Angger-anggering Toret iki disiapake kanggo wanita enom Duma.
          9. +2
            11 2014 Juni
            Feed protein cilik dheweke supaya dheweke nyedhot meneng.
        2. + 48
          11 2014 Juni
          Rahasia paling dhuwur. Lavrov S.V. Panglima Tertinggi Putin V.V. - Recruitment saka agen "Red Carousel" sukses.
          1. + 17
            11 2014 Juni
            luwih becik ngrangkul Lavrov tinimbang karo majikan kaya ngono .... ngguyu..... Tresnane Amerika marang Inggris Raya
            1. +4
              11 2014 Juni
              Iki sing dijupuk saka Brezhnev ngguyu
              1. +3
                11 2014 Juni
                Kutipan: Nikolay74
                Iki sing dijupuk saka Brezhnev

                Mugi karo Conchita Wurst. Aku kira iku uga "miwiti" ngguyu . Ikhlas.
              2. +5
                11 2014 Juni
                Ora ora ora! Banjur Ilyich ngambung kabeh wong kanthi cara sedulur. Lan iki mung p..sy (Apamaneh, resmi recourse ).
              3. Komentar wis dibusak.
          2. N.Zero
            +1
            11 2014 Juni
            Serge karo "wit anjir Gosdepovskoy"
            lol
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +5
          11 2014 Juni
          Hmm... Psaki sing mlarat... Nyinggung...!!!
          1. +4
            11 2014 Juni
            Quote: armageddon
            Hmm... Psaki sing mlarat... Nyinggung...!!!
        5. + 18
          11 2014 Juni
          Kutipan saka mad
          Nanging kesalahan tradisional diselehake ing Rusia

          Dheweke mbokmenawa ora ngandhani carane wong Rusia kuwatir nalika ana kabar yen dheweke dipecat. Malah ana sing ngusulake ngirim petisi menyang Departemen Luar Negeri supaya Psaki bali, lan dheweke ngoceh kaya ngono. Salah siji ora vkurse utawa popularitas mirah earns piyambak.
          Aku kelingan ing taun 90-an kita nonton film aksi Amerika minangka komedi, saiki kita nonton pagelaran Psaki minangka stand-up show. Sampeyan ora bisa ngilangi jagad positif kasebut.
          1. +4
            11 2014 Juni
            Kutipan saka Grenadier
            Sampeyan ora bisa ngilangi jagad positif kasebut.

            ya wis. Mung wayahe positif ing kabeh Departemen Negara. Ikhlas.
          2. +3
            11 2014 Juni
            Kutipan saka Grenadier
            Saiki kita nonton pagelaran Psaki minangka stand-up show. Sampeyan ora bisa ngilangi jagad positif kasebut.

            padha isih bakal menehi ngguyu mati-layar, banjur - persis padha karo nuduhake Amer.
        6. +5
          11 2014 Juni
          Punika, ireng wadon ing rasa sukur. Ya, kabeh Runet kuwatir babagan dheweke nalika gosip wiwit nyebar. Malah gerakan Save Psaki katon wis diatur, petisi menyang Gedung Putih bakal ditulis.
        7. +5
          11 2014 Juni
          Kutipan saka mad
          Nanging kesalahan tradisional diselehake ing Rusia

          Dheweke kudu matur nuwun marang Rusia. Sergey Lavrov sing ditresnani menehi topi jambon, supaya sisa-sisa abu-abu pungkasan ora bakal ninggalake waluh sing ora ana gunane.
          Rusian telung ngisor kupingmu, dasi nganggo tali ing dagu lan kupingmu utuh lan otakmu anget!
          Mergo, paribasan kasebut teka ing pikiran.
          "Doo...k! Lan kupingmu adem." Nah, ing kasus iki, wong bodho?
        8. +2
          11 2014 Juni
          Nanging kesalahan tradisional diselehake ing Rusia

          Pancen ... malih, Rusia, yen ing KEPALA SESEpuh, lan ing Kyiv DEMOCRATIC paman!
          Inggih, inggih! Rusia bisa ngatasi paman "jelek" ing Kyiv ... nanging kepiye ELDER ing sirah PSAHI? Ilmu isih ora bisa ngganti elderberry karo otak ...
        9. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        11 2014 Juni
        Kutipan saka comprochikos
        Korban kebodohanmu.
        1. +9
          11 2014 Juni
          Ya, penganten lanang ing ngendi wae. Mung kanggo Zhenya. Utawa Mungkin dheweke uga minangka asil eksperimen ing kelenjar hipofisis? lol Lan sadurunge ana otter
          1. +2
            11 2014 Juni
            Kutipan saka comprochikos
            Ya, penganten lanang ing ngendi wae. Mung kanggo Zhenya. Utawa Mungkin dheweke uga minangka asil eksperimen ing kelenjar hipofisis? lol Lan sadurunge ana otter

            Dheweke wis ...
            Ora luwih elek...
            1. +2
              11 2014 Juni
              Kutipan: podpolkovnik
              Ora luwih elek...

              Nyebar gambar ing jamban, banjur nyinggung - paradoks.
      3. +5
        11 2014 Juni
        Ayo dheweke nyalahke STRAW sing ana ing sirahe!
      4. Turik
        + 12
        11 2014 Juni
        Yagene kowe ngomong babagan dheweke kaya ngono?

        Psaki punika lulzogenerator kuat, kang wis dawa nyusul Bush Jr ing kacepetan produksi outbursts lisan.

        Kita malah entuk manfaat luwih akeh tinimbang gawe piala. Lan apa jenenge romantis dheweke - PSAKI! Ayo dheweke nganggo kanthi bangga.
        1. +2
          11 2014 Juni
          Quote: Turik
          Yagene kowe ngomong babagan dheweke kaya ngono?

          Psaki punika lulzogenerator kuat, kang wis dawa nyusul Bush Jr ing kacepetan produksi outbursts lisan.

          Kita malah entuk manfaat luwih akeh tinimbang gawe piala. Lan apa jenenge romantis dheweke - PSAKI! Ayo dheweke nganggo kanthi bangga.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. +5
        11 2014 Juni
        Kutipan saka comprochikos
        Korban kebodohanmu.

        Sampeyan ora bisa ngece wong lara! mandheg
        Penyakite parah - kronis ora cukup! Ora bantuan... lol
        Psaki - ayo, tamba!
        1. +3
          11 2014 Juni
          Kutipan: Ingvar 72
          Nedoybit kronis! Ora bantuan... lol
          Psaki - ayo, tamba!

          Serdyukov mutusaké kanggo nyoba soko? wassat
      7. +5
        11 2014 Juni
        YAAMPUN, BODO - BODO!!!
        1. +3
          11 2014 Juni
          Kutipan saka gav6757
          YAAMPUN, BODO - BODO!!!

          Inggih, carane iku bisa - sawise kabeh, kabeh daya gedhe moyoki dheweke - ewu buruh, tinimbang nepaki rencana, re-lim sirahe, padha ngomong Putin piyambak nggawe saperangan saka demotivators. wassat
      8. WKS
        +9
        11 2014 Juni
        Dheweke dadi korban perang informasi. Aku ngusulake kanggo nyalonake dheweke dadi presiden Amerika Serikat minangka ganti rugi. Prawan sing apik lan pinter, ayo mimpin negara.
      9. +4
        11 2014 Juni
        Jen Psaki nyebut awake dhewe dadi korban "propaganda Rusia"
        ... korbane bidan mabuk ... Mungkin bidan iku imigran saka Rusia ???" ... ngguyu "" putri saka perwira saka Sevastopol "" ...
      10. 0
        11 2014 Juni
        Ya, pikiran ora sumunar, siji convolution, lan siji lurus.
        1. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan saka Bob0859
          Ya, pikiran ora sumunar, siji convolution, lan siji lurus.

          Lan "hemisphere ngisor otak" dibagi dadi loro ngguyu . Ikhlas.
        2. +1
          11 2014 Juni
          digosok nganggo topi?
      11. 0
        11 2014 Juni
        Dheweke dadi korban aborsi, dudu propaganda Rusia, wong tuwane mbokmenawa pengin guyon, nanging dheweke njupuk lan slamet.
    2. +6
      11 2014 Juni
      Miturut Psaki, dheweke "dadi target serangan propaganda Rusia."

      Nanging ora! Tetep lan nyenengake wong luwih. Koefisien intelijen -10ps (psaki). Ing pangukuran sampeyan bakal kaya panguwasa kayu.
      1. johnsnz
        + 15
        11 2014 Juni
        Psaka ngganti sebagian besar saluran hiburan kanggo aku)))
        1. +6
          11 2014 Juni
          Ya, dheweke nulis, dheweke nulis.
      2. +9
        11 2014 Juni
        padha tresna sampeyan kene, peduli iku, pindhah menyang Rusia kanggo panggonan permanen, kita bakal nemokake ngresiki saka Crimea, sampeyan bakal aran katresnan kita!
        1. +5
          11 2014 Juni
          Kutipan saka: strannik595
          surak, pindhah menyang Rusia kanggo panggonan permanen, kita bakal nemokake manten saka Crimea,

          Sadurunge Crimea, supaya dheweke teka ing Togliatti, aku bakal nindakake ujian, kanggo cocog profesional kanggo marriage. wassat
          1. +1
            11 2014 Juni
            Sampeyan mikir wong, Igor! Nyuwun belay
            Lan sijine omong kosong mbebayani iki metu saka sirah! ya
            Lan dumadakan, diagnosis kasebut ing ndhuwur sampeyan ditransfer? Gejala kasebut wis jelas banget lan bentuk penyakit kasebut mlaku.

            Airborne, mesthi ...
            Apa sampeyan mikir?

            Salam kanca! hi
    3. + 11
      11 2014 Juni
      Dheweke katon fokus ing sandhangan sing dakanggo, warna sandhangan, lan nempelake sirahku ing gambar kasebut.

      Aja nempelake sirahmu menyang apa wae, sanajan ing pager kanthi prasasti, sanajan ing gagang jamban, kabeh padha - Psssaki ngguyu
    4. + 25
      11 2014 Juni
      Simbol-simbol jaman Slavia lan bali saka Crimea yaiku jaksa Nyasha lan Psaki sing dikasihi.

      1. Komentar wis dibusak.
      2. Turik
        +7
        11 2014 Juni
        Sial, gambar idu Sobchak! Utawa Ksyusha mung digawe?
      3. N.Zero
        +6
        11 2014 Juni
        Aku ora ngerti babagan "darling" Psaki ... Aku ora sniff lol , Nanging jaksa Nyasha, iki YES!
        1. +1
          11 2014 Juni
          Sing ora, wong wadon normal karo eling pikiran uncomplicated.

          pacar Psaki:

          "Estimasi, dheweke takon aku ... lan aku mangsuli kaya mangkene ...!" nglirik
        2. Komentar wis dibusak.
    5. Bombardier
      +1
      11 2014 Juni
      Aku takon sampeyan ora kanggo sebutno tembung Amérika kaya - IQ. Yen sampeyan maca kanthi teliti apa ciri, Aku sampeyan uga bakal mungkasi nggunakake.
    6. +4
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Ora - dheweke mung korban ... Lair ora kasil ...

      Iku angel malah nelpon dheweke korban aborsi, kakehan pakurmatan .......
      Umumé, looking ing kontingen ing "Komite Regional Washington" siji bisa tarik mung siji kesimpulan - protoplasm, mangan, ngombé lan shitting (loro jarahan, tutuk) protoplasm .... Lan sawise kabeh, padha mbayangno piyambak dadi pusat. alam semesta .... Para pewaris fasisme Hitler .. .
    7. +3
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Ora - dheweke mung korban ... Lair ora kasil ...

      Dheweke dadi korban kegagalan elektronik ing pabrik karet. ngguyu . Aku wonder yen dheweke wis Mormons ing kulawarga? "Pikiran sing landhep" kasebut minangka asil saka hubungan sing raket, sing misuwur kanggo Mormons. Bapak-bapak - aja melu sekte, waspada karo "psak"! ngguyu .Kurmat.
    8. gsg955
      +4
      11 2014 Juni
      Saiki dheweke tahan Jen.
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: gsg955
        Saiki dheweke tahan Jen.

        Mesthine, dheweke bakal ngrusak kampanye kasebut, sanajan sampeyan ora perlu ngrusak - bakal nyuda dhewe ...
    9. +1
      11 2014 Juni
      Masalah karo wong-wong mau, lan iki, supaya bisa ngomong, pasuryan saka bangsa (wadon), nanging apa bisa tetep sawise mukjijat kuwi, dheweke ora bisa nglairake anak. , yen mung ing kerz boots))) )!!!
    10. 0
      11 2014 Juni
      Iku Amerika sing mbokmenawa nyoba drone anyar, menehi jeneng Psaki (pikiran sampeyan, ora pissing!), Ing sawetara tataran metu saka kontrol. Saiki dheweke mutusake kanggo nyandhingake unit intelektual intelijen buatan kanthi 1 psaki. ING POCKET kalkulator saka 80s, ana 100 PSAKI kuwi.
    11. +2
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Ora, dheweke mung korban ...

      ... ing papan lengkap
      1. Komentar wis dibusak.
        1. +1
          11 2014 Juni
          Kutipan: fyvaprold
          Apa sampeyan ora nemokake, Gusti, yen Psaki kaya Sobcachka? Apa "beacon shitokrasi Rusia" ora maca ceramah ing AS (karo "Viagra", kaya biasane)? Mungkin jeneng lengkap dheweke yaiku Jennifer Anatolyevna Psaki-Sobchak ngguyu . Ikhlas.


          Inggih, banjur luwih apik - Psakchak ... lol
    12. 0
      11 2014 Juni
      Liyane! Katon kaya AS wis njupuk alih reptil asing. Psaka katon kaya reptil. Inhumanity lan disregard lengkap kanggo destinies manungsa lan anak saka Donbass apik tenan. Dheweke dolanan dolanan, lan wong wadon, wong tuwa lan bocah-bocah padha mati ing sisih kidul-wetan. alien.
    13. 0
      11 2014 Juni
      Pi dheweke.... ora nglairake, nanging ngidoni. (Nyuwun pangapunten yen ora sopan) ngguyu
    14. Komentar wis dibusak.
    15. +4
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Gxash
      Kanggo bocah umur 5 taun mbokmenawa ora duwe indikator IQ kasebut ...

      Leluhur Psaki wis ditemokake!
    16. +3
      11 2014 Juni
      Ayo sing serius.. Jen Psaki KORBAN SISTEM AMERIKA!!!
      ..Iki sing diomongake Obama dina iki::::::: """" Obama: AS kudu "nilai maneh"
      11.06.2014 - 09: 51
      AS kudu "ngevaluasi maneh nilai" nganti sawetara. Mangkono pangandikane Presiden Barack Obama. Tembung-tembung saka pimpinan Amerika dirungokake sawise kedadeyan anyar sing kedadeyan tanggal 10 Juni ing salah sawijining sekolah AS, ing ngendi penembakan kasebut nyebabake korban jiwa.
      Barack Obama ngetokake statement ing situs web Tumbler. Kaya sing dicritakake, kedadeyan penembakan kaya ngono wis dadi norma.
      Miturut pimpinan, Amerika Serikat minangka siji-sijine negara maju ing donya sing ngidini kekerasan kaya ngono, nyerat Voice of America.
      Barack Obama ujar manawa kahanan kasebut "ngeri" dheweke - minangka wong sing duwe anak.
      Dina Selasa, ing sekolah cedhak Portland, Oregon, ana wong sing nembak nembak lan mateni siswa lan banjur nembak awake dhewe. Salah sijine guru uga tatu.

      SISTEM ROOF!!
      Wong lanang 61 taun mbukak geni ing Vancouver
      11.06.2014 - 09: 53
      Penembakan ing Vancouver dibukak dening wong lanang umur 61 taun, sing jenenge ora dirilis kanggo kepentingan investigasi. Telung wong sing tatu nalika ditembak ing Vancouver ... ora kaya ing AS, kasus panggunaan senjata ing panggonan umum arang banget. Nanging, sajrone minggu kepungkur, iki minangka kasus kaping pindho babagan panggunaan senjata ing dalan-dalan ing kutha-kutha Kanada. Ing tanggal 24 Juni, Justin Burke, XNUMX taun, bersenjata lan "nganggo Rambo," mateni telu lan tatu loro polisi Kanada nalika tembak-menembak ing Monton. Penyerang kasebut dicekel mung sedina sabanjure, ""
      1. 0
        11 2014 Juni
        dheweke bakal enggal ujar manawa FBI wis nggawe keterlibatan wong-wong kasebut ing saboteurs Rusia, sing dikirim dening Putin kanggo numpes wong Amerika ing papan panggonane - "kita bakal udan ing jamban"
    17. Ujin61
      +1
      11 2014 Juni
      Apa IQ ... Wong bodho diiseni karo Komplek inferiority.
    18. irina.mmm
      +1
      11 2014 Juni
      Sirkus wis bali, nanging sensasi anyar.
    19. +1
      11 2014 Juni
      Luwih, korban konsepsi mabuk ....
    20. 0
      11 2014 Juni
      apa elek dheweke iku, dheweke katon kaya tanggane mendem
  2. +4
    11 2014 Juni
    Korban? Dheweke luwih saka bajingan bisu.
    Tegese dheweke bisa nggawa sampah apa wae, nanging ora ana siji-sijine, utamane amarga dheweke bakal mbuwang, nanging banjur ninggalake kita amarga ala)
    Kaya, kanggo ala, ibuku bakal beku kuping
    Umumé, congeniality miss iki duwe khayalan saka kamulyan, sing neraka perlu iku, kajaba kanggo ngguyu.
  3. + 10
    11 2014 Juni
    Luwih, dheweke dadi korban aborsi tinimbang media ... Kok nyalahake pangilon yen raine bengkok ...
    1. yaks
      +6
      11 2014 Juni
      Luwih becik yen dheweke garing nganggo kathok cendhak bapake
    2. +5
      11 2014 Juni
      Kaya-kaya mung media kita sing nyedhot. Punika kothak karton naif.
  4. +1
    11 2014 Juni
    Korban aborsi, dudu propaganda.
    1. +2
      11 2014 Juni
      Apa kowe!!! Mung korban. Inggih, utawa nandhang sangsara!
    2. +5
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: roman72-452
      korban aborsi


      Kutipan saka: mig31
      korban aborsi,


      Nyuwun kawruh babagan klasik domestik. eseman

      Inggih, sampeyan, korban aborsi, - Ostap ngandika arrogantly, nyerah ends, ora ninggalake. (kaca 27)
  5. +4
    11 2014 Juni
    Kanthi Psaki iki sampeyan bakal nesu
  6. +6
    11 2014 Juni
    "Aku mikir ana prabédan sing signifikan ing antarane ngirim sinyal persatuan kanggo ndhukung Ukraina - yaiku apa sing kita lakoni lan kita bangga karo kampanye iki - lan serangan pribadi lan palsu sing ditindakake dening propaganda Rusia."
    Mesthi, ana bedane gedhe antarane "ngomong omong kosong" lan "nggawa wong sing bener" ...
  7. +2
    11 2014 Juni
    dheweke paling kamungkinan dadi korban kondom Cina
    1. +3
      11 2014 Juni
      Jane - sampeyan darling, tembung sing bener
      Ing ngimpi, mbokmenawa pinter,
      Sampeyan korban saka kahanan prasaja
      Marmalade ora bakal metu saka g .... on!
    2. Komentar wis dibusak.
  8. +9
    11 2014 Juni
    Janie!!! Mbakar!!!
  9. +5
    11 2014 Juni
    Jen Psaki nyebut awake dhewe dadi korban "propaganda Rusia"

    Ngenali "Honored Disabled Mental Labor" lan nemtokake shkonka kehormatan (ing jendhela) menyang "omah sedhih."

    Bibi kasebut kakehan stres - dheweke ngobong transistor ...
    1. +2
      11 2014 Juni
      Kutipan saka ptah
      Bibi kasebut kakehan stres - dheweke ngobong transistor ...

      Lampu katoda, sayang, ora liya ngguyu . Ikhlas.
      1. +1
        11 2014 Juni
        Kutipan: fyvaprold
        Lampu katoda, sayang, ora liya

        Tegese, rekan, apa sampeyan ngeyel yen "Psaka" isih "dirakit ing lampu"? Iku ketoke kanggo kula sing primitif "silikon organik" wis ana ing sawijining perakitan. Lan lampu katoda digunakake kanggo nggawe Madeleine Albright. opo
        Nanging, ayo ngomong, mesthi, sampeyan luwih ngerti, sayang ... ya
        Nanging, minangka adoh minangka kawruh ing engineering radio ngidini, nalika lampu tanggung jawab kanggo proses tartamtu gagal, ana mundhut saka swara utawa gambar, kang ora diamati ing Sample Experimental disebut "Psaki".
        Ing piranti iki, mung prosesor sing ngolah hubungan sebab-akibat sajrone petungan sing gagal. Lan saiki informasi langsung dijupuk mung saka dibangun ing HDD, lan kapasitas ora gedhe banget, lan dikirim menyang Processing peripheral lan piranti puter maneh. Apa sing kita deleng, rekan. hi
        Mungkin ing laboratorium sampeyan ana sawetara pangembangan ing bidang fungsi mekanisme kanthi proses pusat dipateni. Utawa langkah-langkah sing dikembangake kanggo ngatasi masalah kasebut saka jarak jauh?
        "Institut Studi Sistem Robotik ing Departemen Luar Negeri AS" kanthi matur nuwun bakal nampa pitulung sampeyan lan nuduhake asil riset! hi ombenan
        1. +3
          11 2014 Juni
          Kutipan saka ptah
          Tegese, rekan, apa sampeyan ngeyel yen "Psaka" isih "dirakit ing lampu"? Iku ketoke kanggo kula sing primitif "silikon organik" wis ana ing sawijining perakitan.

          hi Sayange, kanca, data sampeyan ora bener. Miturut intelijen paling anyar sing dipikolehi saka gudang Perpustakaan Kongres AS, dening pramuka sing wani Chapman A.V., "Produk Psaki" dirakit ing rakitan "triode-triode" sing diskrèt, lan nggunakake tape kertas minangka memori sing dibangun, dudu HDD (nalisir data sampeyan), sing ora langsung dibuktekake kanthi tembung "produk" biasa: - "Aku wis ditulis ing PAPER", kegagalan CPU (minangka akibat saka kegagalan saperangan lampu) nyata. ing masalah karo ngakses ndhaftar, minangka asil saka program (panyuwunan operator) bali menyang awal, minangka bukti sinyal: - "Pitakonan sabanjuré.". "Produk Albright", ing umum, iku mechanical "Adner nambah mesin", karo "ngaco" motor, sadurunge digunakake kanggo count sapi ing slaughterhouse, kang nerangake "produk" viciousness lan karakter ala. Babagan pitakonan sampeyan babagan ngrampungake masalah karo fungsi, mung kesimpulan sing digawe dening Komisi Evaluasi Cybernetics ing Departemen Luar Negeri yaiku ing ngisor iki - "Produk Albright", amarga masalah fatal karo fungsi, kudu dibuwang kanthi remelting (KILL IT WITH). FIRE), miturut "Produk Psaki", kahanan ing kene ora ana pangarep-arep, kegagalan sing diakibatake saka "lampu buzzing" bisa didandani (ing wektu sing cendhak) kanthi nggunakake pukulan sing kuat lan siji menyang area CPU kanthi mallet kayu (yen ora ana asil, prosedur kudu diulang nganti ngatasi masalah). Aku ngucapake pangarep-arep kanggo kerjasama sing dawa lan apik karo Institut sampeyan. ombenan. Ikhlas.
          1. +1
            12 2014 Juni
            "Iki jawaban sing paling apik, pantes diulang maneh, kolega !!! Aku nglaporake kanthi simpati yen aku ora duwe kesempatan kanggo nyebut jeneng sampeyan ing karyaku kanggo nyusun hubungan matematika lan biologis saka individu sing diteliti. Njupuk "Psaki" minangka model, kita bisa kanthi yakin yen sinau ing wilayah .....
            Kutipan: fyvaprold
            Sayange, kanca, data sampeyan ora bener.
            ...
            ...

            Kutipan: fyvaprold
            Gagal asil saka apa sing disebut "lampu buzzing" bisa didandani (ing wektu sing cendhak) kanthi nggunakake pukulan sing kuat lan siji menyang area CPU kanthi palu kayu (yen ora ana asil, prosedur kasebut kudu diulang nganti gagal. diilangi

            Sorry kanggo wektu tundha ing balesan. Aku kudu nangis nang ngarepe....
            U-ha-ha-ha...
            1. +1
              12 2014 Juni
              Kutipan saka ptah
              "Iki jawaban sing paling nggumunake, pantes diulang maneh, rekan !!!

              Matur nuwun kanggo rating dhuwur hi, ngalem banget! Iku kesenengan kanggo komunikasi karo sampeyan apik . Ikhlas.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. +4
    11 2014 Juni
    "Barang lan kardinal iku kekuatan" (c). Mahkota dheweke netes banget ing kelenjar saraf sing durung berkembang dadi otak. Mula megalomania wedhus iki.
  12. Komentar wis dibusak.
  13. +7
    11 2014 Juni
    Jen minangka korban, nanging ora saka "propaganda Rusia", nanging saka akal dhewe, utawa luwih, ora ana.
  14. +5
    11 2014 Juni
    Apa pesona cute ngguyu Mesin propaganda Rusia sing ora duwe isin nyerbu langsung anak-anak Psaki ... Saiki aku nangis. nangis
  15. MSA
    MSA
    +3
    11 2014 Juni
    Psaki, kaya biasane, ing repertoire - Rusia kudu disalahake kanggo kabeh, lan kita putih lan alus, saiki dheweke uga entuk aku ... ngguyu
    1. +3
      11 2014 Juni
      Kutipan saka M.S.A.
      Psaki, kaya biasane, ing repertoire - Rusia kudu disalahake kanggo kabeh, lan kita putih lan alus, saiki dheweke uga entuk aku ... ngguyu



      Aku bakal ngomong abang lan alus ... ngguyu
  16. +3
    11 2014 Juni
    O-O-O-O JENNY! Aku mbayangno raimu terpaku. menyang foto!!Oh-Oh-Oh!!!
  17. +3
    11 2014 Juni
    Wong wadon iki dhewe. Lan ing ngisor iki uga diucapake: "Kanggo ujar manawa pernyataan kasar uga ditampa saka sisih Amerika marang Rusia, Psaki mangsuli: "Aku ora mikir yen kita padha karo iki. Iku mratelakake panemume. " Sanalika sawise iku, dheweke rampung briefing.
    Dijupuk saka kene http://news.mail.ru/politics/18510456/
    Dadi kaya sing diomongake, yen wong (bodho) iku kanggo urip.
    1. + 26
      11 2014 Juni
      Video menyang topik. ngguyu
      1. +3
        11 2014 Juni
        Oke, dheweke mesem. Wong lanang kasebut kanthi jelas nggambarake wanita iki. Dheweke iku makhluk !!! BRAVO!!!
        1. 0
          11 2014 Juni
          Pancen ing topik !!!
  18. +1
    11 2014 Juni
    Nyatane, dheweke dadi korban alam ...
    1. +1
      11 2014 Juni
      Kutipan saka Lyubimov
      Nyatane, dheweke dadi korban alam..

      korban kesalahan saka Doctors Amérika, utawa rodo. ngguyu
      1. +2
        11 2014 Juni
        Maneh dokter sing disalahake Nyuwun Bapak !!! Yen aku ora nerd kaya ngono, aku bakal garing ing lembaran lan kabeh ngguyu Hello ombenan
  19. +6
    11 2014 Juni
    Psaki wis misuwur amarga pernyataan-pernyataan terkenal babagan Ukraina, ing ngendi Amerika Serikat ndhukung operasi militer ing sisih wétan negara kasebut, sanajan ana korban sipil.
    Digawe misuwur dening idiocy Fantastic wassat
  20. +6
    11 2014 Juni
    Petrosyan gugup udud weruh Psaki ... BAKAT KAYA
  21. +2
    11 2014 Juni
    Psaki bener kanggo awake dhewe, dheweke ora bisa nggawe apa-apa anyar, nanging dheweke uga ora bisa numpuk opus, amarga wektu iki wartawan ora takon dheweke pitakonan.
    1. +8
      11 2014 Juni
      Gagal? Ungkapan "padha nempel KEPALA" ing sandi enchanting.
      Pilihan kanggo komentar babagan omong kosong ing mangsa ngarep saka psaki:
      - kayane sirahe Jen wis ora macet maneh.
      - mbokmenawa ora terpaku ana.
      - lim stopudovo "wayahe" sniffed fellow miskin.
      Inggih, lsp. lsp. ))))
  22. zavesa01
    +3
    11 2014 Juni
    Film "Game wis diganti". Senajan Hollywood, nanging worth dipikir. Dheweke ora mung siji, ana Idios universal ... s.
  23. +3
    11 2014 Juni
    Yen mung dheweke ora katon luwih pinter tinimbang Obama, mula dheweke mesthi bakal ngidak-idak.
  24. Komentar wis dibusak.
  25. +4
    11 2014 Juni
    Iku omong kosong.. Kita ngarepake pagelarane saben dina. .. sedulur Wong Rusia tansah tresna marang badut, nanging ora menehi madu kanggo ngguyu saka ati.
  26. +2
    11 2014 Juni
    ! Dheweke dadi gelo!
  27. +2
    11 2014 Juni
    Punika wedhus, nanging ing pamikire ana rong convolutions, kaya ing insulator sing dipasang ing pancing saka kirim support, nanging paling iku nindakake fungsi migunani tanpa bingung apa-apa, lan pipis iki ora bisa nyambung rong tembung. , mung bisa bash yen media RUSIA entuk.
  28. Fevrrr
    +3
    11 2014 Juni
    Dadi sampeyan kudu takon - apa kekuwatan gedhe tumindak kaya iki ing arena internasional

    Aku lungguh kene lan aku weruh carane VVP utawa Lavrov lan Churkin lungguh lan "bashing" demotivators lan ing detik padha posting ing YaP.
  29. +2
    11 2014 Juni
    Nanging, dheweke dadi korban pendhidhikan Amer. Umumé, dheweke begja Zadornov durung njupuk dheweke.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Bebener ana ing kana, ujare Agen Mulder, nyoba nemokake Ukraina ing peta Timur Tengah. Mesthi ana akeh lenga ing kono, ujare Agen Scully.
  30. +1
    11 2014 Juni
    Dheweke banjur ilang ing layar! Bisa dideleng yen dheweke duwe prosedur ing rumah sakit jiwa!)))))))))
  31. 0
    11 2014 Juni
    Korban Psaki! Daging kanggo kula, daging! am
  32. +1
    11 2014 Juni
    Pancen aneh, amarga Clinton lan George W. Bush Jr. uga dipoyoki dening awake dhewe lan kita, nalika padha dadi jabatan. Saiki J. Psaki menehi "mutiara" kuwi lan wartawan dheweke dhewe troll dheweke, kok "propaganda Rusia" disalahake kanggo kabeh iki. Lan umume, apa ana "propaganda", amarga jangkoan alternatif acara tansah ana lan ing endi wae.
    1. Nikolaev
      0
      11 2014 Juni
      Minangka kanggo "budaya Rusia sugih" ... Mungkin Jen uga duwe kesempatan kanggo ngobrol karo pelaut Rusia?
  33. crawler wengi
    +5
    11 2014 Juni
    Aku lungguh kene lan aku weruh carane VVP utawa Lavrov lan Churkin lungguh lan "bashing" demotivators lan ing detik padha posting ing YaP.

    Propaganda Rusian.
  34. crawler wengi
    + 11
    11 2014 Juni
    Umumé, ing Rusia, mainstream wis musna, minangka guyonan, wong nonton statements saka psaki, iku aku ngerti bab popularitas ing Rusia. kudu bali.)
  35. 0
    11 2014 Juni
    "Dheweke katon fokus ing sandhangan sing dakanggo, warna sandhangan, Aku ora tau krungu bab sandhangan utawa sandhangan. Sandhangan iku kaya sandhangan. Ana sethithik babagan manik-manik, banjur sithik.
    Mutiara dheweke biasane dieling-eling! nglirik Ing kene, sandhangan kanthi garis leher lan manik-manik ora bakal mbantu!
  36. +2
    11 2014 Juni
    Ya, tenang Dzhenechka, kita karo kabeh ati kanggo sampeyan. Kadhangkala dadi surem, nanging ing kene paling ora Jenny bakal seneng-seneng. Enggal-enggal gawe atimu krasa apik. Dadi, aja lunga ing ngendi wae saka Departemen Luar Negeri, yen ora bakal kelet wong liya, nanging Gusti Allah ngalang-alangi sing pinter - bakal dadi mboseni.
  37. +4
    11 2014 Juni
    Dheweke ora dadi korban propaganda Rusia, nanging sistem pendidikan Amerika.
  38. +1
    11 2014 Juni
    dheweke korban aborsi, dudu propaganda
  39. +1
    11 2014 Juni
    Psaki minangka pasuryan Departemen Luar Negeri AS, sing tegese ana akeh talenta ing weteng Departemen Luar Negeri. ngguyu
  40. +1
    11 2014 Juni
    Iku misale jek wis wektu kanggo njaluk digunakake kanggo, nanging bodho dheweke mung apik tenan! Cetha yen iki ora mung kanggo Rusia, nanging yen dheweke maca diskusi ing forum, dheweke kudu ngerti apa sing kita ngerti babagan Ukraina, apa! Lan budaya Rusia piye wae absurdly macet ing kene, amarga macem-macem karikatur saka macem-macem wong penting saiki ing urutan ing donya! Umumé, sepisan maneh mbuktekaken gambar!
  41. +7
    11 2014 Juni
    Kanggo kula, Bebek iku Nanging rama bribes kabeh media kanggo denigrate gambar padhang Psaki, digunakake wedi armada US 6 saka pesisir sawijining. ngguyu
  42. StepanovTDSM
    +2
    11 2014 Juni
    Iki wayang. Apa sing ditulis kanggo dheweke bakal diwulang lan disuarakake. Ayo gegeran.
  43. +6
    11 2014 Juni
    "Dheweke katon fokus ing sandhangan sing dakanggo, warna sandhangan, lan nempelake sirahku ing gambar. Dadi, sampeyan kudu takon apa kekuwatan gedhe tumindak kaya ngono ing arena internasional, "ujare Psaki, nyathet yen iki ora bisa ditampa kanggo" budaya Rusia sing sugih ".

    teks apa! tembung apa! Lan sing paling penting - apa pathos umum! Nanging aku ngelingi, paling ora ing situs iki, cah, ora ana komentar siji-sijine babagan sandhanganmu, lan luwih akeh, warnane. Kabeh claims (lan ridicule - apa dosa kanggo ndhelikake!) - istimewa ing baris profesional. Yaiku, babagan carane sampeyan, wakil resmi Departemen Luar Negeri AS, nindakake tugas sampeyan. Padha nindakake iku metu saka tangan, iku kudu ngakoni, mbabarake ora mung awake dhewe (lan Gusti Allah mberkahi sampeyan!), Nanging uga negara kanggo ridicule umum. Rungokake sampeyan, ora ana sing nate ndeleng globe ing kana, apa maneh peta geografis. Iki aku subtly hinting ing tembung bab ngirim 6th US Armada menyang gisik Belarus, elinga? Aku ora bakal ngganggu sampeyan, nanging iki dudu bagean sing paling lucu.
    Ya, paling ora saka sing pungkasan: "padha nempelake sirahku menyang foto" (ndeleng ndhuwur). Apa sampeyan dhewe ngerti yen sampeyan ngaco? Ya, fotone akeh, nanging sampeyan duwe kepala siji ...
    Dadi dheweke mecat sampeyan, lady, utawa nurunake sampeyan - aku ora ngerti, ora amarga intrigues "propaganda Rusia", nanging amarga inconsistency ing layanan, incompetence blatant. Aku bakal ngomong maneh: amarga kanthi sistematis nggawe negaraku dadi guyonan sadurunge jagad liyane.
    Lan pungkasan. Kanggo budaya Rusia sing gedhe, nuwun sewu, sampeyan ora bisa ngadili. Senajan iku apik sing wis krungu bab iku. Priksa nalika bali menyang kantor.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Ing keadilan, kudu dicathet yen sumber kasebut ngirim foto Mrs Clinton, garwane Obama lan Jen dhewe, sing saben wong duwe manik-manik sing padha. Ana saran yen ana sing salah karo manik-manik iki ...)))
    2. ivan.kormoran
      0
      11 2014 Juni
      Wong lanang, mung PISAKI wis diwasa, lan minangka wong wadon dheweke ora menarik kanggo Patron.
      Nits iki tansah diijini menyang sirkulasi sundel lusuh.
      Kuwi urip ing EUROPPE lan AS.
    3. +1
      11 2014 Juni
      Babagan Armada Pyndos kaping 6 ing pesisir Belarus minangka mahakarya umume) Aku ngelingi njengking kaya jaran lan nyoba mangertos, apa dheweke ngomong iki?!)
  44. + 13
    11 2014 Juni
    "Dear" Jen
    Sampeyan dudu korban, sampeyan duwe akeh penggemar bakat sampeyan
    Ora usah kepanasan...
    Ora ana sing tau duwe rating dhuwur kanggo acara TV populer (saiki) "Departemen Luar Negeri AS duwe wewenang kanggo ngumumake ..." (utamane ing antarane pamireng sing nganggo basa Rusia (penjaga?))
    "Laporan Colbert", "The Daily Show" lan "Comedy Woman" liyane mung santai ...
    Kanthi kabeh bakat lan ora ana publisitas, entuk pertunjukan.
    Ora perlu ngubur bakat, terus berkarya...
    Z.Y.
    Aku ngenteni sekuel lan musim sabanjure.
    Para pamireng matur nuwun.
    ngguyu
    1. 0
      11 2014 Juni
      ya sampeyan salah siji saka standup paling
  45. +3
    11 2014 Juni
    Wis bosen ngguyu dheweke, yen kabeh wong ing kono nesu, mula iki negara sing akeh mangan, dipimpin dening simpanse.
  46. 0
    11 2014 Juni
    Punika anekdot aku teka munggah karo ing subyek: Kita mutusaké kanggo mangerteni apa ana ing sirah Psaki, padha nindakake trepanation, padha ndeleng loro strings tinimbang convolutions. Hmm. kasebut kanthi teliti, Cut mbukak lan langsung mripat tiba metu saka sirah.
  47. +7
    11 2014 Juni
    Ya, bocah-bocah ing sangisore Peter I luwih pinter, supaya bisa ndeleng kabodhoane, Peter nuntut ing majelis supaya ora nganggo tembung sing ditulis, nanging mukjizat iki ing topi jambon nuduhake kabodhoan lan miturut tembung sing ditulis. Lan umume, dheweke ora dadi korban serangan, dheweke dadi korban evolusi.
    1. nicollider
      +1
      11 2014 Juni
      Yen padha setuju, kabeh omah lengkap bakal ngemis
  48. +3
    11 2014 Juni
    Aku kabeh wong bakal setuju karo aku yen dheweke kudu bali sawetara sasi menyang organ saka ngendi dheweke muncul.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Lan tetep ing kono!!!Yen ora, mambu kabeh jinis bangkai !!!
  49. +4
    11 2014 Juni
    Psaki: Aku bodho, Rusia sing disalahake kabeh !!! ngguyu
  50. +1
    11 2014 Juni
    Aku propose kanggo menehi dheweke hadiah kanggo clowning paling apik ing arena politik.
    1. 0
      11 2014 Juni
      tresna cilik banget, luwih apik saka oscar politik langsung
  51. +1
    11 2014 Juni
    Bodhone nggumunake, ora bisa dicopot, supaya bisa nyenengake masyarakat donya.
  52. Khalmamed
    +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Ora - dheweke mung korban ... Lair ora kasil ...
    Kanggo bocah umur 5 taun mbokmenawa ora duwe indikator IQ kasebut ...


    .....lan + incest (dheweke duwe Satanists - "ELITE", iki dipraktikake);
    ..... omah manuk sing sloping langgeng lan cangkeme setengah mbukak minangka indikator kejiwaan;
    .....lan paling kamungkinan ing syarat-syarat prilaku dheweke trans: dheweke tumindak kaya bocah 17-taun-lawas karo semitaxiasis .., lan tansah "apa aku? Iku wong ..".
  53. +1
    11 2014 Juni
    Jen YOU sing enom menarik wadon, Aku ora ngandika ayu, kaendahan iku konsep individu, sampeyan gelo dening kang bullied, Aku suggest cara metu, njupuk trip bisnis lan menyang South-East Ukraina, pracaya kula, sampeyan bakal disambut karo kesenengan, ana wong apik banget ana, padha bakal Feed sampeyan borscht sange, dumplings gedhe, dilat driji. Aku langsung ngelingake yen sampeyan bakal krungu akeh perkara sing menarik sing ditujokake kanggo sampeyan lan negara sampeyan, lan aku jujur, ora nyenengake, tutul nganggo tangan sampeyan dhewe lan ndeleng kabeh kanthi mripatmu dhewe, KOWE PROFESIONAL , lan nganti ndemek, weruh, mambu, ora percaya, banjur ngomong sing bener, yen sampeyan diijini ngomong, mesthine yen sampeyan wong sing wani lan prinsip, cepet-cepet tanpa ndeleng. , kaya sing diomongake wong Rusia, mula aku bakal njaluk situs kasebut nerjemahake cathetan lan nerusake menyang YOU, yen bisa. Sincerely, Ivan Petrovich Stalnov.
  54. Mbah Vitya
    +2
    11 2014 Juni
    A lady apik karo atine pitik lan kalbu saka asu mad!
  55. MVV
    MVV
    +5
    11 2014 Juni
    Geguritan dudu aku, nanging aku seneng banget.
    Sanksi sing kejem kuwi
    Kita kabeh ora ngenteni.
    Bali menyang Psaki! Sampeyan lagi apa
    Apa dheweke dibusak?
    Sapa sing bakal ngandhani kita kanthi bungah
    Ngapusi bodho?
    Marusya Harp ora diitung:
    Dheweke dudu Psaki.
    Aku nulis petisi menyang Senat:
    Mungsuh, asu,
    Nggawa badut bali
    Bali menyang Psaki!
    Dheweke dadi bintang kita
    Beam ing peteng.
    Dheweke dadi awake dhewe
    Psaki bali!!!
  56. +2
    11 2014 Juni
    Ora, nanging wis akeh banget nalika dheweke ngalihake "omong kosong" menyang Rusia: sing menarik dheweke ndeleng "Ukraina sing kuwat", dudu ing "Maidan" sing reged. ngarsane prajurit uga-bersenjata saka Donbass, iki Iku ora kaya kobong sipil urip! Lan sing luwih menarik ing "mutiara" sabanjure yaiku pernyataan yen kekuwatan gedhe ora tumindak kaya ngono! Ya, dheweke "bodho" paling ora maca informasi babagan carane "gedhe" Amerika tumindak ing Yugoslavia, Irak, Libya, ing Suriah lan umume ing saindenging jagad! Ya, pancen bener, yen Gusti kepengin ngukum wong, dheweke bakal ngilangi pikirane! Iki kasus dheweke, klinik ing tembung! "Penyakit McCain iku penyakit sing nular!
  57. + 13
    11 2014 Juni
    Jen Psaki mbintangi seri kasebut ngguyu

    1. P-38
      0
      11 2014 Juni
      Lukich, bab, plus, Aku wis ora ndeleng obrolan iki antarane Lady enom lan Matthew durung! Nanging wartawan kasebut kudu dipriksa kanggo kesetiaan, dheweke ngomong akeh banget, mung propaganda Putin ...
      1. 0
        11 2014 Juni
        Matthew stupidly takon pitakonan sing suggest piyambak, lan iku kabeh ... kok pindhah menyang wilds, takon bab prasaja lan iku kabeh.
  58. +6
    11 2014 Juni
    Rusia tenan babras cah wadon miskin nangis ngguyu
  59. MaxPotan
    +1
    11 2014 Juni
    Amerika seneng dolanan karo wong lanang sing lucu iki. Salah siji Obama nggawe bir ing Gedung Putih, utawa Psaki ngirim persatuan nang endi wae. Inggih, lagi bombing wong, mesthi, nanging padha gendhakan kuwi ... Lan pembuli Rusia nempel sirah ing panggonan salah ... Iku menarik apa dheweke tegese budaya Rusia sugih, iku ora kamungkinan sing dheweke wis maca. apa-apa ing net liyane saka profanity kita
  60. +1
    11 2014 Juni
    Korban aborsi sing ora kasil - (bela sungkawa...kanggo kulawarga lan kanca-kanca!!!))) recourse
  61. +1
    11 2014 Juni
    "Dheweke katon fokus ing sandhangan sing dakanggo, warna sandhangan, lan sirahku ditempelake ing foto. Dadi, kita kudu takon apa kekuwatan gedhe tumindak kaya ngono ing arena internasional, "ujare Psaki, nyatakake yen iki ora bisa ditampa kanggo "budaya Rusia sing sugih"........... Wedhus durung dicukur! !!
  62. +1
    11 2014 Juni
    Ha-ha padha lem sirahe lan nulis kabeh limo iku ora becik. Iki ora mung sampeyan kudu keno.
    Yen sampeyan njupuk kabeh pratelan, lan kayata "bukti" keterlibatan "teroris" Rusia, lan saka Facebook, mula kita bisa ngomong kanthi yakin - Jen sampeyan pantes.
  63. +1
    11 2014 Juni
    Apa ora ana watesan kanggo bodho manungsa? Ya, ing kahanan kaya mengkono, Bibi Psaki (ugh, dheweke menehi jeneng mburi) minangka wakil sing padhang saka primata kaya bajingan kanthi koefisien negatif pangembangan mental, sing minangka cabang pangembangan manungsa sing mati, lan ala. moyoki marang rancangane Sang Pencipta. Kanthi ketepakan aneh, senajan aku mentel - lan ana kahanan aneh ing kene - genotipe iki, umume, manggon ing negara Amerika Serikat sing nggegirisi. Saka ngendi spesies iki diekspor, ing saindenging jagad? Lan jangkah saya mundhak, nanging iki nguwatirake, nanging ...
  64. +1
    11 2014 Juni
    Dheweke dadi korban! Korban teknologi. Penemuan Rusia sing inovatif kanthi efek numbing pikiran dibangun ing topi kuping pink. ngguyu Lan misale jek bisa digunakake.
  65. ..Dmitry..
    +2
    11 2014 Juni
    Eureka, aku ngerti kabeh!!!!
    Iki minangka eksperimen nggunakake Artificial Intelligence (AI) !!!
    Elinga yen dheweke mangsuli kabeh pitakonan kanthi sawetara jinis frasa klise ...
    yen kode program ora nemokake jawaban sing cocok, banjur ngandika "Aku bakal nliti iki nalika aku bali menyang kantor" (maca - nalika programmer nggawe tembelan kanggo kula ...) wassat
    Ana pesen yen intelijen buatan nggawe yakin yen dheweke bocah umur 14 taun ...
    Psaki minangka AI sing nyoba ngyakinake dheweke yen dheweke abang ...
  66. 4 apaev
    0
    11 2014 Juni
    Aku elinga kutipan saka lelucon babagan Vovochka: "... lan wong-wong iki nglarang aku milih irung.
  67. +1
    11 2014 Juni
    Apa kekuwatan gedhe tumindak kaya ngono ing arena internasional?
    Iki carane kita kudu tumindak? Ya, aku mesthi kelingan, dadi kaya mangkene: 1) sampeyan kudu njeblug wong sampeyan, luwih becik (menara kembar), 2) nulis setengah jagad dadi "sumbu piala", mung negara sing ana minyak lan gas, 3) golek senjata kimia nang endi wae sing luwih apik maneh menyang negara "ngasilake minyak", dudu golek dheweke (iki gegaman), nanging gantung pimpinan negara iki - amarga ora ketemu, 4 ) kanggo pit setengah liyane donya marang saben liyane, utawa kanggo nggawe "cookie chaos" (sapa aku ngomong bab?), 5) njagong mudhun karo utang milyar-dollar ageng ing "..opu" lan nangis kok Ora ana sing tresna marang Amerika, dheweke nggambar karikatur,
    lan sirahku glued ing foto
    .
  68. 0
    11 2014 Juni
    Sing nggumunake yaiku Tsar nyata Rusia pisanan - Kaisar, Peter, malah nglarang wong sing rambute abang malah menehi kesaksian ing pengadilan: "... wong sing rambute abang kaya kewan."
    Nanging! Theodore Dreiser (pirsani "The Financier", "Titan" lan "Stoic") ngakoni wanita rambut abang minangka penyayang paling apik.
    Lan kepiye kita, konsumen biasa produk media, bisa navigasi iki?
    Pracaya Peter the Great yen kita ngomong babagan pejabat, utawa pracaya klasik Amerika lan ngenali judhul "jeng paling apik" kanggo wanita rambut abang.
    Pitakonan mung - sapa?
    Lan apa hubungane karo Departemen Luar Negeri AS, sing panemu lan tumindake dikomentari dening kewan rambut abang iki?
  69. +1
    11 2014 Juni
    Cukup idyll!
  70. 0
    11 2014 Juni
    Quote: Turik
    Sial, gambar idu Sobchak! Utawa Ksyusha mung digawe?

    Ora temenan! Psaki minangka kaendahan, lan Ksyusha minangka jaran! ))
    1. 0
      11 2014 Juni
      Kutipan saka gozmosZh
      lan Ksyusha iku jaran! )

      Apa kita nyinggung jaran utawa apa kita menehi pujian marang Ksyusha?
  71. 0
    11 2014 Juni
    Aku wonder nalika Psakomet disebut dhewe korban, dheweke uga maca saka kertas, lan dheweke malah ngerti apa sing diwaca? wassat
  72. Dbnfkmtdbx
    0
    11 2014 Juni
    Aku panginten dheweke bodho, guyon, nanging jebule dheweke pancen bodho wong bodho
  73. 0
    11 2014 Juni
    korban, dheweke dadi korban aborsi, luwih elek tinimbang Novodvorskaya (sanajan ...)
  74. 0
    11 2014 Juni
    Nalika dheweke diusir saka politik, dheweke bakal pindhah menyang Rusia lan menehi konser. Dhuwit kasebut bakal entuk akeh banget. Dheweke bakal dadi miliarder.
    1. 0
      11 2014 Juni
      Quote: Wend
      Nalika dheweke bakal ditendhang metu saka politik?

      Who ?
      Nganti saiki, Jenny wis sukses ngilangi politik!
  75. argon
    +1
    11 2014 Juni
    Kita kudu nerangake marang Psaki iki yen ana kaendahan, apa bodho, lan horor, apa bodho. Ingkang utama yaiku ora rampung dadi "kualitas kapindho". Lan supaya dheweke nyenengake kanthi spontanitas "politik". Yagene kita nggatekake sandhangane? Dadi A.P. Chekhov sing ngomong yen kabeh ing wong kudu ayu, pasuryan, sandhangan, pikirane. Sing nomer loro, sialan!!! dheweke bisa mbayar ...
  76. 0
    11 2014 Juni
    Aku ora pengin dheweke dipecat! Babets nimbulaké akèh fun karo stupidity kang!))) Yen ora, sawetara kewan bakal teka kaya dompet Clinton lawas, kang mung nimbulaké refleks lelucon.
  77. ..Dmitry..
    0
    11 2014 Juni
    http://zavodyuk.com/
    Sapa sing bisa hack Disinformator iki?
  78. 0
    11 2014 Juni
    Dheweke wis maneh "chamu" ilang njaluk alesan TRUE kanggo kritik marang dheweke.
    Kasunyatan yen dheweke lan panggedhene sengaja nganggep barang ireng minangka putih iku siji, nanging nyatane wakil Departemen Luar Negeri kudu NDILIKE PITAKON lan nyiapake luwih apik kanggo pidato, supaya ora katon kaya siswa miskin. papan tulis ing kelas.
    Dadi, kabeh iku bener - iki minangka "intrik" Rusia, lan pribadi PDB ... Padha defamed, miskin PSAKU.
  79. Waca liyane
    +1
    11 2014 Juni
    Bu Psaki, sampeyan dudu korban propaganda Rusia. Sampeyan dadi korban buta huruf lan incompetence lengkap. Yen sampeyan arep ngirim Armada kaping 6 menyang pesisir Belarus ... Sampeyan, Bu Psaki, mung duwe s ... lan ing sirah, sayang!
  80. ZSP
    +1
    11 2014 Juni
    sing ngirim sinyal kamanunggalan kanggo ndhukung Ukraina - lan kita nindakake iki lan bangga karo kampanye iki - loro pribadi lan ora setya serangan sing ditindakake dening propaganda Rusia

    Dheweke ngirim sinyal maneh

    carane dheweke urip?
  81. ivan.kormoran
    0
    11 2014 Juni
    Iki minangka korban aborsi sing gagal, nalika bagean ganglia dibusak (iki otak capung lan kumbang)
  82. kowalski
    0
    11 2014 Juni
    - Nuwun sewu, Bu...
    -Inggih!
    - Apa sampeyan aborsi ing taun 1981?
    -Inggih, kula!
    -Apa padha mbuwang embrio ing tong sampah?
    -Inggih, kula mbuwang!
    - Halo ibu...
  83. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Gxash
    Ora - dheweke mung korban ... Lair ora kasil ...
    Kanggo bocah umur 5 taun mbokmenawa ora duwe indikator IQ kasebut ...

    Ya, sampeyan ora bisa ngomong babagan dheweke kaya ngono. Sawise kabeh, thanks kanggo dheweke, aku sinau yen Rusia nampa gas saka Eropah liwat Ukraina! lol
    1. +5
      11 2014 Juni
      Quote: Denka
      Ya, sampeyan ora bisa ngomong babagan dheweke kaya ngono. Sawise kabeh, thanks kanggo dheweke, aku sinau yen Rusia nampa gas saka Eropah liwat Ukraina!

      lan aku ngerti yen Angkatan Laut bisa dikirim menyang Belarus ngguyu
  84. wanderer_032
    0
    11 2014 Juni
    Jen Psaki nyebut awake dhewe dadi korban "propaganda Rusia"
    Korban bidan sing mabuk luwih cocok karo dheweke.
    Dheweke nyelehake Jenny ing lantai (beton ing rumah sakit bersalin),
    Dheweke nyuwek Jenny ... ngguyu
  85. 0
    11 2014 Juni
    [quote=Gxash]: "Ora - dheweke mung korban ... Lair sing ora kasil ...
    Amarga sanajan bocah umur 5 taun mbokmenawa ora duwe indikator IQ kaya ngono ... "

    Ora ana uwal saka "warisan" anak. Kaya dheweke - babagan Psaki - dheweke tetep kaya ngono. hi
  86. 0
    11 2014 Juni
    Wong bodho iki bakal nyalahake Rusia amarga telat wektune wong bodho
  87. +5
    11 2014 Juni
    korban pendidikan lan gaya urip Amerika
  88. Waca liyane
    0
    11 2014 Juni
    Jujur, aku malah rada jengkel nalika ana informasi yen sampeyan wis dipecat, Bu Psaki. Seneng banget maca tembung sing elegan lan sparring karo Matthew Lee ... Alhamdulillah, ternyata salah informasi ... Petrosyan lan Khazanov gugup ngrokok ing sela-sela nalika ngomong ing briefing ... Seneng banget!
  89. +1
    11 2014 Juni
    Jen, aku ora salah sampeyan, sampeyan produk pendidikan Amerika, ora luwih! Dadi, supaya wong kaya sampeyan bisa dingerteni ing jagad iki lan ora ngguyu, Sorros nongkrong ing ndonya karo institusi kanggo ndhukung pendidikan ing macem-macem negara!
    Contone, setengah saka Ukraina wis ngrungokake sampeyan kanthi ati-ati lan ngrungokake sampeyan kanthi serius, nganggep sampeyan minangka bebener sing paling utama!
  90. 0
    11 2014 Juni
    Korban dokter kandungan mabuk ngguyu
  91. +1
    11 2014 Juni
    Miturut Psaki, dheweke "dadi target serangan propaganda Rusia."
    "Dear", wong bodho sing tulus, apa sing bakal kita lakoni tanpa dheweke yen "Individu" sing licik lan lunyu kaya Timoshenko ana ing papan sing tanggung jawab.
  92. tverskoi77
    0
    11 2014 Juni
    Ditilik saka jinis Psaki sing padha lan kancane Marie Harf, pimpinane jelas dadi wong sing ceria.
  93. XYZ
    +1
    11 2014 Juni
    Jen, sampeyan pancen apik tenan! Kanggo njaga pikirane bocah nganti umur kaya ngono, ora ditutupi pendidikan lan pendidikan, minangka prestasi sing apik banget. Terus ngono, cah! Urip kanthi tenang ing jagad impen lan angen-angenmu dhewe lan aja nganti pamanmu sing wis diwasa bakal nyuwek. Kita bakal nggebug Pakdhe Li sing ala sing nyinggung sampeyan mengko. Muga-muga Departemen Luar Negeri karo sampeyan!
  94. +1
    11 2014 Juni
    Kutipan saka comprochikos
    Korban kebodohanmu.


    Kenapa dheweke ora seneng? Negara gedhe sing kaya mengkono iku applauds dheweke lol
  95. stroporez
    0
    11 2014 Juni
    nggatekake ---- masyarakat kadang-kadang ora setuju banget babagan alasane, nanging meh kabeh setuju yen dheweke "korban". ...
  96. +5
    11 2014 Juni
    Kutipan saka Woolfy
    Negara gedhe sing kaya mengkono iku applauds dheweke

    artis kadhemen republik ngguyu
  97. sergeybulkin
    0
    11 2014 Juni
    Goroh, asu rambut abang, tanpa kalbu, tanpa moral, anggere mbayar, aku bakal ngomong apa sing diomongake. Ora nggumunake yen dheweke kanthi pinter ngresiki ireng lan ngremehake putih. Dheweke wis melu politik karo bojone kabeh umur diwasa, aku ora bakal kaget yen dheweke ora bisa masak endhog scrambled. Pasuryane grinning langgeng evokes boten nanging nauseating disgust ing kula. Pengganti sing pantes kanggo Nulan.
  98. +1
    11 2014 Juni
    Kanggo kapal dheweke, kanggo pelaut Rusia, kaya Nuland. Dheweke bakal ngajari dheweke akeh ing kana)))))
  99. +1
    11 2014 Juni
    Mungkin korban radiasi?
  100. 0
    11 2014 Juni
    Bener, wong wadon ngomong kanthi tulus. Nah, bodho, dadi apa? Ya, luwih saka setengah wong Amerika ora ngerti ngendi Belarus. Kajaba iku, padha duwe wong sing padha kerja minangka presiden.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"