Serbia miwiti pengakuan kedaulatan negara Donbass

95
Ing Serbia, wakil saka SRP (Partai Radikal Serbia) nyiapake banding menyang parlemen lan pamaréntahan negara kanthi panggilan kanggo ngenali kamardikan Donbass. Iki dikandhakake dening Wakil Ketua PSA Deyan Mirovich, sing nembe teka ing DPR. Tembung politisi Serbia mimpin saluran TV warta urip:

Kita ngrembug topik iki karo pimpinan DPR, lan kita nyiapake surat supaya Serbia resmi ngakoni wilayah kasebut minangka negara merdika. Yen Barat pengin Kosovo merdika, kenapa Donbass ora bisa?! Iki minangka argumen utama kita.


Serbia miwiti pengakuan kedaulatan negara Donbass


Dejan Mirovich ngaku yen skenario Ukrainia modern meh padha karo sing diwujudake ing Yugoslavia nalika jaman pungkasan pemerintahan Slobodan Milosevic. Politisi kasebut, ngomong babagan dina sing tragis kanggo negarane, sing dadi fatal kanggo keamanan jagad kabeh, ujar manawa wong Serbia uga kepincut karo Uni Eropa, nyetel kahanan kanggo nggulingake presiden. Ing meh 14 taun wiwit pati Milosevic ing pakunjaran Den Haag, Serbia ora de jure utawa de facto nyedhaki anggota ing Uni Eropa.

Dejan Mirovich:

Sampeyan kudu ngusir Milosevic, kita bakal gabung karo Uni Eropa, lan bakal ana swarga - iki padha karo propaganda sing ana ing jaman Yanukovych. Perkembangan liyane yaiku perang sipil, sing uga meh padha karo kahanan kita.


LPR lan DPR ngumumake kamardikane adhedhasar referendum sing dianakake ing wilayah kasebut.

Panjaluk para politisi saka PSA kanggo resmi Beograd kanthi proposal kanggo ngakoni DPR lan LPR minangka negara merdika minangka preseden. Nanging, ing kahanan ing ngendi panguwasa Serbia nemokake dhewe saiki (jelas katergantungan ing janji EU), iku hard kanggo pracaya ing pangenalan kamardikan saka Donetsk lan Luhansk Rakyat Republik.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    95 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 34
      11 2014 Juni
      Nanging kepiye Rusia? Utawa Serbia balon percobaan???
      1. + 24
        11 2014 Juni
        Ora kasunyatan sing padha ngenali. Lan iku bakal gedhe. hi
        1. +2
          11 2014 Juni
          Kutipan saka sscha
          Ora kasunyatan sing padha ngenali. Lan iku bakal gedhe.

          Dheweke ora ngakoni 100%, radikal meh ora duwe kekuwatan, sanajan sayang.
          1. +8
            11 2014 Juni
            Quote: lelikas
            Dheweke ora ngerteni 100%, radikal meh ora duwe kekuwatan, sanajan sayang.

            Ing kasus apa wae, wong Serbia tumindak kanthi ramah.
            1. +7
              11 2014 Juni
              Ing kasus apa wae, wong Serbia tumindak kanthi ramah
              ya, lan Bulgaria, utamané karo stream kidul akhir-akhir iki, mung partner wesi
              1. dilyana
                +2
                12 2014 Juni
                iki negara mlarat, negara pensiunan...tingkat wong urip cedhak karo euro..Kanggo wong mlarat sing langgeng, nglebokake pipa gas liwat omahe minangka bathi sing stabil ... Sayange dheweke iku wong Ukrainia. dheweke ora bisa nyimpen sumber penghasilan sing apik, dheweke ora bisa, tegese wong liya bakal bisa ...
            2. Komentar wis dibusak.
            3. aborsi net
              +2
              13 2014 Juni
              Perang mardika saka sedulur Slavs - nglawan intervensionis Amerika lan kanca-kancane lan perang terus!
          2. Komentar wis dibusak.
          3. -12
            11 2014 Juni
            Quote: lelikas
            radikal wis meh ora daya ing kabeh, sanajan iku tega.

            Ngapunten, panguwasa, kanggo apa? wassat
            1. jeneng kode49
              +1
              13 2014 Juni
              Kanggo nylametake milisi ing Donbas lan kulawargane saka kekejeman lan dismemberment menyang organ bocah-bocah, wong tuwa lan para veteran Perang Dunia II!!!
          4. +6
            11 2014 Juni
            Malah diskusi mbukak babagan topik iki wis akeh.
            Lan yen junta Kyiv diarani mung junta fasis, lan struktur politik Ukrainians disebut organisasi fasis, banjur liwat wektu iku bakal dadi luwih gampang kanggo Kita.
            Bakal luwih gampang kanggo Novorossiya nampa pitulung, bakal luwih gampang kanggo Rusia mbela kepentingan Agung, Putih lan Novo-Rusia, bakal luwih gampang kanggo wong normal ...
        2. elmonje
          +5
          13 2014 Juni
          Inggih, sampeyan kudu ndeleng ora ing pseudo-daya Serbia saiki, nanging ing Serbia biasa. Aku wong gedhe iki bakal ngadeg karo kita Pundhak kanggo Pundhak luwih saka sapisan ing perang nglawan Barat bosok. Nyatane lan nyatane, sajrone Perang Patriotik Agung, dheweke menehi pitulung sing ora bisa ditandingi, ana pendapat sing mapan yen amarga oposisi Jerman, pasukan fasis sing luwih cilik dibuwang ing Moskow tinimbang bisa. Serb lan Rusia mung siji-sijine bangsa sing ora bisa dikalahake ing Eropa nalika Perang Dunia II.
          1. +1
            14 2014 Juni
            Kutipan saka elmonje
            ana panemu sing mapan yen mung amarga oposisi marang Jerman, pasukan Nazi sing luwih cilik dibuwang ing Moskow tinimbang bisa.

            Amarga Yugoslavia, Jerman nundha wiwitan perang saka Mei nganti Juni, mbok menawa sasi iki entuk wektu nylametake Moskow.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. WKS
        +2
        11 2014 Juni
        Iku bakal becik kanggo ngenali sawise inisiasi.
        1. + 17
          11 2014 Juni
          Serbia paling ora kudu kalebu ing serikat pabean. Sanajan kanthi pribadi, aku bakal seneng ndeleng Republik Serbia minangka bagéan saka Federasi Rusia.
          1. 225 teh
            +6
            11 2014 Juni
            Kutipan saka Muadipus
            Serbia paling ora kudu kalebu ing serikat pabean. Sanajan kanthi pribadi, aku bakal seneng ndeleng Republik Serbia minangka bagéan saka Federasi Rusia.


            Serbia iku wong sing wani!
          2. +1
            13 2014 Juni
            Nanging sayangé, Serbia ngupayakake Uni Eropa lan, anehe, NATO ...
            1. +3
              13 2014 Juni
              Nanging sayangé, Serbia ngupayakake Uni Eropa lan, anehe, NATO ...

              Justru elit politik lan bisnis sing ngupayakake, lungguh ing sumber daya nasional lan tali dolar-euro. Lan wong umum sibuk karo kaslametane dhewe lan kanthi definisi inert. Bener, kaya ing ngendi wae. Lan Partai Radikal Serbia paling seneng karo PR-diri. Numpak - apik, ora numpak - ora rugi.
              1. cutsolia
                0
                14 2014 Juni
                Sanajan gagal, dheweke bakal entuk luwih akeh swara ing pemilihan sabanjure.
          3. 0
            13 2014 Juni
            Nanging sayangé, Serbia ngupayakake Uni Eropa lan, anehe, NATO ...
        2. + 11
          11 2014 Juni
          Inisiatif dhewe apik!
          Preseden iki penting banget, tandha pisanan, supaya bisa ngomong !!!
      4. +5
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Balamyt
        Nanging kepiye Rusia? Utawa Serbia balon percobaan???




        Nyoba, lan ora pisanan lan ora pungkasan ..... Sajarah politik "ing sedina" utawa "kanthi mencet tombol" ora rampung .... Sing duwe syaraf kuwat menang ..... Putin iku FLINT .
        1. s1n7t
          -3
          13 2014 Juni
          Kutipan: SS68SS
          Putin - FLINT.

          Flint - watu - luwih angel tinimbang kayu ... Aku ora ngerti, apa sampeyan nyatakake yen Putin luwih dumber tinimbang kayu oak, utawa apa ?! ngguyu
          Aku kepengin weruh apa sing bakal sampeyan entuk minangka asil saka flintiness Putin? Apa sampeyan duwe saham Gazprom? ngguyu
          Nanging kanthi serius, ora ana sing butuh Donbass. Saiki, sing utama yaiku bathi cepet. Lan mung ana kerugian. Lan ora preduli apa warga negara - dolar kanggo kabeh warna sing padha. Ing kapitalisme, Federasi Rusia dhewe bakal cepet utawa mengko dadi "republik rakyat". Apa ora bisa dimangerteni? Banjur Zadornov ngaco bab wong bodho.
      5. Komentar wis dibusak.
      6. 0
        11 2014 Juni
        Kaya ing ngendi, yen ora dingerteni ..., kabeh ana ing panggonan sing padha.
      7. Komentar wis dibusak.
      8. +2
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Balamyt
        Nanging kepiye Rusia? Utawa Serbia balon percobaan???


        Iku bakal becik, nanging ora bisa digunakake. Saiki, pimpinan Serbia duwe pro-amer.
      9. +2
        11 2014 Juni
        Mungkin luwih gampang kanggo ngenali DPR lan LPR minangka pamrentah Ossetia Kidul, Abkhazia, lan Transnistria? Nanging kasunyatan manawa wong-wong sing cedhak karo kita kanthi semangat ... Serbs, padha nawakake ngakoni, wis nyenengake.
      10. 0
        13 2014 Juni
        bagéyan saka wong sing isih waras ing Serbia katoné nglakoni sing paling apik kanggo narik perhatian Putin
      11. jeneng kode49
        +2
        13 2014 Juni
        Ketoke ing Serbia ana negara Rusia sing luwih akeh tinimbang Rusia saiki !!!
      12. Sinara70
        +1
        13 2014 Juni
        Serba apik!!!
        Sayange ing Federasi Rusia ora ana wong sing kaya Slobodan Milosevic !!!!!!!
        Sapa sing peduli karo tanah air!!!!!
      13. Sinara70
        0
        13 2014 Juni
        Serba apik!!!
        Sayange ing Federasi Rusia ora ana wong sing kaya Slobodan Milosevic !!!!!!!
        Sapa sing peduli karo tanah air!!!!!
      14. 0
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Balamyt
        Nanging kepiye Rusia? Utawa Serbia balon percobaan???

        Mergo aku mikir. W. Chavez mesthi isih urip, nglawan kasur sing bakal dingerteni ..
    2. + 26
      11 2014 Juni
      Banget! Aku mikir yen Suriah lan Venezuela bakal gabung!
      1. +5
        11 2014 Juni
        Kutipan saka Wiruz
        Liyane!

        Apa sing apik, teks ing artikel kasebut? Serbia ora ngakoni DPR, kaya ora ngakoni Abkhazia lan Ossetia Kidul.
        1. 0
          11 2014 Juni
          Kutipan: Alexander Romanov
          Kutipan saka Wiruz
          Liyane!

          Apa sing apik, teks ing artikel kasebut? Serbia ora ngakoni DPR, kaya ora ngakoni Abkhazia lan Ossetia Kidul.



          Mratelakake panemume, iki mung cara Serbia kanggo tawar-menawar karo Uni Eropa: "Tampa kanthi cepet menyang papan sampeyan ing EU, yen ora, kepiye kita bakal mulai aneh lan ngerteni kabeh wong sing berturut-turut ..." duka
          1. +1
            13 2014 Juni
            Nanging, iki minangka cara kanggo tawar-menawar karo Rusia. Ngenali lan njaluk dhuwit kanggo iku.
      2. + 10
        11 2014 Juni
        luwih becik Rusia nyambung cepet ........ bakal dadi isin yen wong Serbia ngakoni Rusia sadurunge ......... apa maneh sejarah ...
        A rally disebut "We stand for the Donbass", sarujuk karo kantor walikota ibukutha, bakal dianakaké ing Juni 11 ing Suvorovskaya Square ing Moscow. Miturut panitia acara kasebut, tujuane tumindak kasebut yaiku "kanggo nyebutake dhukungan kanggo wong-wong persaudaraan Novorossiya, warga DNR lan LNR sing mentas dibentuk, lan kabeh wong Rusia ing Ukraina."
        Sajrone rapat kasebut bakal dianakake pangumpulan bantuan kamanungsan, pangumpulan dana warga lan milisi DPR lan LPR, uga pangumpulan tanda tangan kanggo petisi.
        Kepemimpinan Republik Rakyat Donetsk lan Luhansk sing nyatakake diri bakal teka utamane kanggo melu ing rapat umum Moskow kanggo ndhukung Ukraina Kidul-Wétan. Kajaba iku, tokoh politik utama, aktivis politik independen saka Rusia lan Ukraina bakal melu acara kasebut, lan pagelaran saka grup musik uga dikarepake.
        Rally bakal disiarake ing kutha-kutha utama ing wilayah Donetsk lan Lugansk.
        ..... Moskow lan tamu ibukutha ora nguciwani
        1. +1
          11 2014 Juni
          Kutipan saka: strannik595
          luwih apik supaya Rusia nyambung cepet ........ bakal dadi isin
          Iku ora bakal nyambung ... yen sampeyan ndeleng langkah-langkah Rusia ing masalah gas. Politik, reged banget ... lan ora bisa ditebak ...
        2. -3
          13 2014 Juni
          Luwih larang kanggo ngubungi Serbia iki. Satus taun kepungkur, ing taun 1914, kita wis ngubungi dheweke, lan kita isih ora bisa pulih. Lan sejarah nduweni kemampuan kanggo mbaleni dhewe - hukum filsafat !!! Mulane, ayo Serbia iki ngliwati alas!
      3. 0
        11 2014 Juni
        Venezuela katon mudhun lan bakal enggal nyanyi lagu Amerika Serikat ...
        1. +1
          13 2014 Juni
          Kutipan saka persei
          Venezuela katon mudhun lan bakal enggal nyanyi lagu Amerika Serikat ...


          Yen mung Venezuela. Kayane saham Gazprom minangka sing paling penting ing Federasi Rusia.
    3. + 16
      11 2014 Juni
      Adhedhasar pengalaman pahit sing, sedulur Slav ora nglirwakake dhewe sawise liwat crucible getih lan perang ing ngarep! Aku salut karo Serbia kanggo keputusan sing wicaksana lan bener iki !! hi
      1. +1
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: rasputin17
        Aku salut karo Serbia kanggo keputusan sing wicaksana lan bener iki !!

        niat. Siapke. banding. Dhumateng pamarentah babagan pengakuane DPR. Partai, sing ing 2012 nampa 4.6% swara (sadurunge, ana asil ing 30%, nanging padha ilang nang endi wae).
        Niat keplok iku bisnis kosong.
        1. zzz
          zzz
          +5
          11 2014 Juni
          Kutipan saka huut
          Niat keplok iku bisnis kosong.


          Tetes udan bisa mbentuk aliran, ana niat, ana daya tarik, ana Italia ing milisi, ana rapat umum ing Jerman, supaya bebener metu saka kabeh retakan, sampeyan ndeleng, lan wisuh soko ...
          1. +1
            11 2014 Juni
            Ing kasus Serbia, dheweke ora bakal ngumbah apa-apa. Dheweke wis milih "cara Eropa".
          2. wong tuwa 72
            0
            14 2014 Juni
            Aku setuju karo sampeyan ZZZ! Tetes demi tetes nyandhang watu!
          3. wong tuwa 72
            0
            14 2014 Juni
            Aku setuju karo sampeyan ZZZ! Tetes demi tetes nyandhang watu!
    4. +4
      11 2014 Juni
      Ing Serbia, wakil saka SRP (Partai Radikal Serbia) nyiapake banding menyang parlemen lan pemerintah negara kanthi panggilan kanggo ngenali kamardikan Donbass.
      Nganti Rusia ngerti, ora ana wong liya sing bakal ngganggu ...
      1. +9
        11 2014 Juni
        Down lan Out masalah diwiwiti. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo miwiti - lan banjur bakal tindakake! apik
      2. +2
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        Nganti Rusia ngerti, ora ana wong liya sing bakal ngganggu ...

        Kita duwe "kanca" (Contone, Batko), sing, sanajan sawise diakoni dening Rusia (Akhazia lan Ossetia Kidul), ora pindhah.
        1. +2
          11 2014 Juni
          "Kakang" iki ngudi ngidoni jiwa ... "Wong Tuwa" wis ngaturake bela sungkawa marang junti panguwasa. Oh, lan lendhut banyu ...
        2. Komentar wis dibusak.
      3. +5
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: svp67
        Nganti Rusia ngakoni, ora ana wong liya sing bakal pindhah.

        Suriah, Korea Utara, Abkhazia, Ossetia, uga sawetara negara Afrika lan Amerika Selatan sing bisa diakoni dening Amerika Serikat lan malah ing Asia.
        Kanthi nyuda rega gas, malah Eropa ngakoni (Ora ana pribadi - mung bisnis).
        1. +1
          12 2014 Juni
          Sing pasti!!! Kanggo konsesi ekonomi, dheweke ngakoni setan minangka bapake !! Kaya sing dicritakake, sapa sing mbayar cah wadon iku sing mlaku !!))
    5. P-38
      + 17
      11 2014 Juni
      Bravo, Mirovich, bravo, Serbia, sedulur getih! Mesthine, pamrentah Serbia ora ngakoni Novorossiya, nanging preseden bakal digawe! Plus.
    6. +6
      11 2014 Juni
      Aku iki mung PR. Serbia, kanthi pimpinan saiki, ora ngakoni DPR-LPR.
    7. Kodar75
      + 10
      11 2014 Juni
      Mesthi, pangenalan iki ora mungkin, nanging matur nuwun kanthi sanget kanggo solidaritas kasebut!
    8. +3
      11 2014 Juni
      Nanging, ing kahanan ing ngendi panguwasa Serbia nemokake piyambak dina iki (jelas katergantungan ing janji EU), iku hard kanggo pracaya ing pangenalan kamardikan saka Donetsk lan Luhansk Rakyat Republik.
      Serbia ing budak. Sapa sing bakal ngidini dheweke ngerteni kasur sing ora cocog. Serbia ora duwe KEDAULATAN. Suriah lan Venezuela minangka negara merdika, padha bisa ngenali
      1. +1
        11 2014 Juni
        ya dina iku dudu sing ngerti ora ngerti, nanging topik bakal muncul kanggo diskusi, mbok menawa ana sing ngerti luwih bener, tetes ngasah watu yen tiba ing sak panggonan, sanajan suwe. , nanging ora ana cara liya kanggo ndeleng mripat lan kuping mbukak buta
    9. +4
      11 2014 Juni
      PR utawa ora PR, nanging Eropah wiwit ngomong, lan ora malah kanggo tune Amérika!
    10. +1
      11 2014 Juni
      Padha bisa "pengin" (sanajan katon kaya kepinginan kanggo "promosi"!), Nanging sing bakal "ngidini" wong! Yen kepinginan kasebut asale saka ati, pangenalan kasebut mung bisa ditampa! Lan "kepinginan kanggo ngenali" mung dituduhake dening partai, lan ora dening pemerintah resmi!
    11. +1
      11 2014 Juni
      Pancen bener yen Serbia, sing dipeksa dening Geyropa lan AS supaya merdika saka Kosovo sing padha, bakal dadi wong pisanan sing ngakoni pemisahan sukarela Donetsk.
    12. +2
      11 2014 Juni
      Ing Rusia, ora ana siji saka pimpinan kanggo nuduhake wani kanggo pakurmatan lan kalbu. Para oligarki lan presidene ora ngerti babagan iki.
      Thanks kanggo wong Serbia paling ora kanggo maksud.
    13. +4
      11 2014 Juni
      Ya, dheweke ora ngerti ... pelamar utama ana lan lagi ngrembug (ora ala)
    14. + 13
      11 2014 Juni
      Elinga paribasan Serbia: Gusti Allah ana ing swarga, lan Rusia ana ing bumi.
    15. +6
      11 2014 Juni
      Matur nuwun SERBS!
      Gusti Allah maringi sing medeni iki bakal mungkasi, lan Kidul-Wétan bakal entuk kamardikan saka Nazi.
      Nanging kanggo aku, kaya ngono, kabeh Nazi, kabeh sing melu mati wong sing ora salah, kudu nglawan tembok ...
    16. +3
      11 2014 Juni
      Serbs apik! Saiki sing utama yaiku parlemen uga ndhukung pemerintah. Ayo padha ngilangke irung saka pamaréntah kita.
    17. argon
      +2
      11 2014 Juni
      Kutipan saka: rasputin17
      Adhedhasar pengalaman pahit sing, sedulur Slav ora nglirwakake dhewe sawise liwat crucible getih lan perang ing ngarep! Aku salut karo Serbia kanggo keputusan sing wicaksana lan bener iki !! hi

      Serbia, i.e. Pamrentah durung ngakoni apa-apa. Nganti saiki, iki kabeh ana ing tingkat inisiatif legislatif saka salah sawijining partai. Pangenalan resmi bakal. ora bakal, ora ana sing bakal prédhiksi. Ing wayah sore, kepala Bulgaria nyengkuyung UP, lan ing wayah esuk, ing ngarsane perkara sialan iki, McCain, dheweke ngadeg nglawan pipa. Kanggo mangsa bakal teka. Kayane panguwasa Eropa homo iki urip ing dina pungkasan.
    18. terapis
      +4
      11 2014 Juni
      Masalah wis pindah saka lemah. Topik sing digantung ing udhara wis disuaraake. Saiki proses iki ora bisa mandheg. Mung sedulur Slavia sing maju.
    19. +3
      11 2014 Juni
      Inggih rampung. Saiki lolongan amers lan geyropeysky nyanyi bareng bakal diwiwiti. Kampanye tenan wong rapat umum sadurunge perang gedhe.
    20. +3
      11 2014 Juni
      Inggih rampung, mesthi, wong. Nanging ing Serbia saiki ora ana jinis pamrentahan sing bisa ngrampungake masalah kasebut dhewe. Umumé, iki minangka reproach, lan pisanan kanggo Rusia.
    21. +3
      11 2014 Juni
      Ngapa ora? wong Serbia! Sijine babi ing v.ryam amarga puddle.
    22. +2
      11 2014 Juni
      Amerika Serikat, sing nyebar angin (partisi Yugoslavia), bakal ngasilake angin puyuh (LPR-DPR). Lan wong liya bakal ngetutake dheweke. Kekaisaran kasur wis nginfeksi jagad iki kanthi parade kedaulatan, muga-muga padha mangan sajian masak ing "getih" ...
      1. +2
        11 2014 Juni
        Bakal ana badai nalika Catalans, Basques ngumumake kedaulatan ing Spanyol, Skotlandia lan Irlandia pisah saka Inggris, Prancis wiwit secede ing Kanada ...
        1. s1n7t
          0
          13 2014 Juni
          Bakal ana badai nalika Alaska lan California misah.
    23. StepanovTDSM
      +3
      11 2014 Juni
      Sanajan ora ngerti, ana kecenderungan wawasan.
    24. S-300
      +2
      11 2014 Juni
      apa kita alon mudhun! utawa sawetara pamindhahan angel Putin wis.
    25. +4
      11 2014 Juni
      Ing wayah wengi runtuh Uni Soviet, Akademisi Arbatov nulis telegram marang kanca Amerika Henry Kissinger kanthi teks: "Apa sing sampeyan lakoni, sampeyan wis mati." Kabeh sing saiki kita deleng yaiku wiwitane pati lan lambang kasebut, iki minangka kurban suci.
    26. +2
      11 2014 Juni
      Ing meh 14 taun sing wis liwati wiwit pati Milosevic ing pakunjaran Den Haag,


      14 taun wiwit Milosevic digulingake, lan seda 8 taun kepungkur.
    27. + 14
      11 2014 Juni
      Serbia urip!!! Kosovo iku Serbia!!!

      1. 0
        11 2014 Juni
        Aku maca sing padha ing China ... Bulgaria ... Mungkin aku skeptis ... nanging meh padha ...
    28. +4
      11 2014 Juni
      Mangan dhewe, Uni Eropa bakal bubar kaya Yugoslavia lan Ukraina, sing wis entuk badai ing badai lan bakal mati ...
    29. mazhnikof.Niko
      +7
      11 2014 Juni
      Usaha banget, sanajan siji partai, kaget lan seneng! Utamane sawise Rusia ngiyanati wong Serbia. Minangka wong Serbia ngarep-arep, paling ora kanggo bantuan S-300, nanging ... WE Rusia, wong biasa, nonton laporan babagan pamboman kutha lan desa Serbia kanthi nangis lan ora bisa nindakake apa-apa - kita ora bisa. bantuan! Lan saiki, senadyan kepungkur sing ora ayu, paling ora siji saka Serbia ana ing sisih Rusia. Kamulyan kanggo sampeyan Serbia! Kamulyan kanggo Slavia Kidul!
    30. yv4o
      + 12
      11 2014 Juni
      Kita ing Bulgaria "seneng" "rasa seneng Eropa" kanggo dangu. Politisi kita tanpa syarat ngakoni Macedonia lan Kosovo. Ora ana sing takon marang kita. Kita gabung karo EU lan NATO. Dibangun pangkalan militer AS. Maneh, ora ana sing takon marang kita. Aku ora weruh kawilujengan liyane saka manunggalaken kabeh Slavs lan Ortodoks ...
      1. P-38
        +6
        11 2014 Juni
        Dear Yveline, nulis komentar luwih kerep. Lan banjur hotheads kita asring mbingungake Bulgaria karo pamrentah Bulgaria, lan iki, kaya ing ngisor iki saka komentar sampeyan, ora padha.
      2. +2
        11 2014 Juni
        "Saben bangsa duwe pamrentahan sing pantes" - Ekspresi sing Joseph de Maistre (1754-1821), utusan kerajaan Sardinia menyang pengadilan Rusia, digunakake ing surat tanggal 27 Agustus 1811, nglaporake babagan undang-undang anyar sing diterbitake dening Alexander. ...Aku
        Aku uga sedhih amarga tembung kasebut ... nalika kita urip ing Gorbachev, Yeltsin ...
    31. 0
      11 2014 Juni
      Pendhaftaran mratelakake panemume iku kabeh ora supaya prasaja lan kita wedi precedent. Awit kita dhewe ora kabeh lancar lan ana cukup separatisme ing Rusia. Kajaba iku, kawicaksanan negara ora tansah "mangerteni" lan uga ora tansah ngarahake kanggo ningkatake kesejahteraan wargane, malah sebaliknya, tumindak sing jelas ditindakake kanggo ndhukung bisnis gedhe sing ngrugekake populasi. sing dipeksa mbayar perusahaan kanggo proyeke.
    32. Nyisakke
      0
      11 2014 Juni
      Dheweke ora ngerti, mesthine, nanging preseden bakal katon.
    33. 0
      11 2014 Juni
      Ora ana apa-apa, mesthine, sedulur cilik bakal sukses kanthi diakoni - panguwasa lokal ndeleng kasur ing bokong kanthi cara sing padha, kaya ing papan liya ing geyrop. Lan wong-wong sing miwiti badai kuwi dhewe ngerti banget. Kayane ngakoni Kosovo, ayo ngakoni DPR, nanging sampeyan ora pengin DPR, dadi, jarene, ora perlu ngomong babagan Kosovo uga.
    34. +1
      11 2014 Juni
      Yen dideleng luwih cetha, wong SERBS padha RUSIA, sawetara sing pindhah menyang Balkan. prajurit
    35. +1
      11 2014 Juni
      Sedulur Serbia! Matur nuwun kanggo ngelingi kita lan nyoba nindakake apa wae! Nanging Volodya saya tambah kuciwa, sayang ...
    36. Vlad Gor
      +2
      11 2014 Juni
      Quote: lelikas
      Dheweke ora ngakoni 100%, radikal meh ora duwe kekuwatan, sanajan sayang.

      Rusia bisa mbantu radikal Serbia dadi kuwasa. Lan kudune wis rampung wingi. Nanging luwih becik telat tinimbang ora nate. ya
    37. Rubmolot
      +2
      11 2014 Juni
      Mung wektu angel bisa nguji kualitas sejatine kanca!
    38. +1
      11 2014 Juni
      Aku mati topik, nanging saluran lintang mung siaran-Mer Donetsk Lukyanchenko nguripake kanggo Kyiv Rada lan ember karo panjalukan kanggo miwiti rembugan langsung langsung-iki cetha menehi-nyuduk kanggo milisi ing mburi.
    39. 0
      11 2014 Juni
      Sayange, iki bakal tetep mung niat apik.
    40. 0
      11 2014 Juni
      Wong Serbia ora bakal bisa nindakake apa-apa, sayangé. Iku prasaja, makein bakal teka maneh lan nindakake padha karo stream kidul.
      Sanajan wong-wong iki ngerti langsung operasi mesin penghancur Amerika sing diarani demokrasi.
    41. 0
      11 2014 Juni
      Inggih, ing Rusia, lan ora ana sing wani nindakake iki!
    42. +1
      11 2014 Juni
      Yen Serbia ngakoni kedaulatan republik Donetsk lan Lugansk sadurunge Rusia, iki bakal dadi tamparan apik kanggo pimpinan Federasi Rusia ...
      1. 0
        11 2014 Juni
        Kutipan saka: drags33
        Yen Serbia ngakoni kedaulatan republik Donetsk lan Lugansk sadurunge Rusia, iki bakal dadi tamparan apik kanggo pimpinan Federasi Rusia ...

        Iku bakal dadi bom ing tatanan donya politik ing donya!
        Aku ngerti yen iki meh ora mungkin, nanging langkah kasebut tegese pengakuan saka EU. Nanging iki mung impen, impen.............
    43. MSA
      MSA
      +1
      11 2014 Juni
      Ayo Serbia!!! Iku wektu kanggo njaluk mati jarum Euro-Amérika prajurit
    44. +2
      11 2014 Juni
      wong Serbia! SedulurUshki! Iki dhukungan saka sedulur Slav, aku ngerti!
      Bakal bisa - ora bakal bisa - kita bakal weruh. Preseden penting! Ing Duma Negara kita, siji ora krungu usulan-usulan kuwi ing diskusi, ora kanggo sebutno pamaréntah lan Présidhèn: posisi terakhir ing Jeksa Agung bisa ngetokake saka Novorossia umume ora cetha, amarga dheweke ora tau nggawa masalah iki menyang pidato.
      Mbayangno yen Serbia ngakoni RUSIA ANYAR? Kepiye carane Rusia bakal katon ing IKI?..
    45. Ivan 63
      0
      11 2014 Juni
      Iki apik lan ana siji liyane (saka jumlah gedhe) pitakonan babagan aktivitas anti-negara EBN.
    46. +6
      12 2014 Juni
      Sugeng tindak sedulur! Kanca kaya wong Serbia kudu dihargai! apik
    47. Matroskin 18
      +2
      12 2014 Juni
      Wong Serbia ora perlu nerangake maneh sapa EU lan apa sing kedadeyan karo janjine! Sampeyan ora bisa ngomong apa-apa anyar bab karya media salah siji ... Padha wis ngalami ing kulit dhewe loro standar pindho lan loropaken West lan politikus korup! Yen Ukrainia wis ngrungokake wong-wong mau ing paling sethithik, Maidan mung ora bakal kelakon! Sajarah Ukraina bakal beda.
    48. 0
      13 2014 Juni
      Insya Allah, wong Serbia ora bakal ngapusi ...
    49. 0
      13 2014 Juni
      Iku bakal apik, nanging angel dipercaya ...
    50. stroporez
      0
      13 2014 Juni
      Tanggal 17 Maret 2008, pasukan perdamaian PBB ngluncurake serangan ing gedung pengadilan, sing wis dicekel telung dina sadurunge dening mantan karyawan pengadilan sing tentrem sing kerja ing bangunan kasebut nganti taun 1999, ing antarane luwih saka 70% wanita. Senadyan sifat protes Serbia sing tentrem, komando pasukan penjaga perdamaian PBB diwenehi prentah kanggo nyerang bangunan sing ana wong sing ora bersenjata, nggunakake gas luh. Dheweke wiwit nglebokake wong Serbia sing ditawan menyang mobil, arep digawa menyang wong Albania kanggo diadili. Niat absurd iki, mesthi, ora bisa disetujoni dening wong Serbia lokal. Wong-wong padha ngatur dhewe, lan konvoi wiwit mbuwang watu. Ya, minangka akibat saka konflik kasebut, para penjaga perdamaian padha tatu, nanging ing wektu sing padha, amarga sawetara alasan, ora ana sing ngelingi yen luwih saka 70 wong Serbia uga tatu - dening tatu bedhil, luwih-luwih dening penembak jitu, ing tangan lan sikil. Dina iki, ahli militèr setuju yen storming saka pengadilan ing Kosovska Mitrovica minangka provokasi ngrancang ngarahke kanggo ngindhuksi pamaréntah Ukraina kanggo ngakoni kamardikan Kosovo sanalika bisa, uga kanggo reassigned Ukrainia peacekeepers saka markas misi PBB kanggo NATO command.
      misale jek wong Serbia ora bakal lali ukram iki ... carane meh nyabrang kabeh negara Schaub "navigasi" ...
    51. +1
      13 2014 Juni
      Ing luar negeri, dheweke seneng banget nggunakake "precedents" ing pengadilan, macem-macem perselisihan, lsp. Yen ana preseden, banjur bakal tumindak kanthi cara sing padha ing mangsa ngarep. Dadi, Kosovo minangka preseden, amarga keputusan kasebut wis digawe ing Kosovo, mula ing kasus sing padha, keputusan sing padha kudu ditrapake. Dadi, kita bakal weruh apa sing bakal ditindakake para pengacara Barat kanggo "ngakhiri" keputusan babagan Novorossiya ... Lan yen Serbia minangka sing pisanan ngakoni DonLug, banjur kepiye Rusia bakal ngrasa?
    52. sergantropov
      -2
      13 2014 Juni
      Serbia tansah ngupayakake lungguh ing kursi loro. Dheweke ngiyanati sedulur-sedulure ing Kroasia, ing Bosnia, dheweke menehi Kosovo - bisa terus grovel sadurunge Kulon.
    53. +1
      13 2014 Juni
      Malah ing Serbia, sanajan dheweke durung ngakoni, proposal kasebut ditindakake, lan ing Duma kita ing wektu iki, masalah ngganti jam menyang wektu mangsa lagi diputusake ...
    54. 0
      13 2014 Juni
      Nanging, ing kahanan ing ngendi panguwasa Serbia nemokake piyambak dina iki (jelas katergantungan ing janji EU), iku hard kanggo pracaya ing pangenalan kamardikan saka Donetsk lan Luhansk Rakyat Republik.


      Dadi apa sing kudu ilang? Apa padha ora bakal nampa, kok dadi! Dadi, paling ora ngakoni DPR lan LPR, dheweke bakal nyatakake "jancok" menyang EU!
    55. +2
      13 2014 Juni


      “Kakang, kandhaa, aku ngimpi apa ibune wis tangi tenan? Kandhanana yen awake dhewe tresna marang dheweke, kaya dheweke tresna marang kabeh anak-anake!”
    56. RAF
      0
      13 2014 Juni
      Diragukan pemerintah Serbia bakal ngakoni DPR lan LVR, amarga padha slurping saka tangane Geirosoyuz lan sing gawe kasur.Nanging niyate radikal Serbia iki dipuji!!!
    57. 0
      13 2014 Juni
      Iku wektu dhuwur !!!
    58. 0
      13 2014 Juni
      pancing apik lan tendhangan saka kiwa menyang politik Yankees lan Geyropas, Yugoslavia bakal belch metu belches getih kanggo wong-wong mau ... apik keprungu
    59. 0
      13 2014 Juni
      Wong kudu miwiti obrolan serius babagan mantan Ukraina lan apa sing kudu diarani saiki! Apa ora Serbia? Dheweke uga Slav - sedulur kita, ana sing lali. Dheweke ngalami langsung kabeh sing saiki ana ing Ukraina lan kanggo dheweke, iki mung "wiwitan"!
    60. 0
      14 2014 Juni
      Tembung "RADIKAL" mbingungake kita, nanging iki minangka wiwitan sing ala! Wong Serbia tansah cedhak karo kita kanthi roh lan getih!
    61. Mbah Vitya
      0
      14 2014 Juni
      Wis telat ngaku! Iku perlu sadurungé!
    62. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka dilyanna
      iki negara mlarat, negara pensiunan...tingkat wong urip cedhak karo euro..Kanggo wong mlarat sing langgeng, nglebokake pipa gas liwat omahe minangka bathi sing stabil ... Sayange dheweke iku wong Ukrainia. dheweke ora bisa nyimpen sumber penghasilan sing apik, dheweke ora bisa, tegese wong liya bakal bisa ...


      Dill saiki arep menyang arbitrase Stockholm, Aku wonder carane prakara bakal mungkasi ana? Saka sudut pandang "hukum", mesthine, argumen Ukrop lemah, lan yen keputusan pengadilan digawe saka sudut pandang "hukum", Gazprom bakal menang kasus kasebut kanthi kemungkinan 100%, nanging yen kasus kasebut dianggep saka sudut pandang "nilai Eropa," prospek Gazprom ora jelas.. .
    63. Vanessafast
      0
      14 2014 Juni
      Halo kabeh! Bubar, pangguna kanthi julukan Bub/bubbys takon alamat situs sing aku tuku "Goji Berries" kanggo ngilangi bobot. Ing panjalukane aku ngirim) http://fitness.spasibohorosho.ru
      Admin lan moderator sing dihormati, aja mbusak, nanging pindhah menyang bagean sing cocog.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"