Program analitik "Nanging" 11 Juni 2014

18


Wiwit wingi, tentara Ukraina wis nargetake kutha Lisichansk ing kothak. Artileri Ukraina sinau kanggo njupuk. Iki urip saben dina ing Donbass.
"Militèr Ukraina wis miwiti persiapan gencatan senjata ing sisih wétan negara," laporan koran Vedomosti sing optimis. Ing wektu sing padha, situs web Presiden Poroshenko ngumumake pesenan marang pasukan keamanan kanggo nggawe koridor kamanungsan kanggo mbusak warga sipil saka zona pertempuran ing Donbass, uga kanggo menehi bantuan transportasi lan obat-obatan. "Ing konflik ing Ukraina, kanggo pisanan ing pirang-pirang sasi, cahya samar katon ing mburi trowongan," koran kasebut ngutip Menteri Luar Negeri Jerman Steinmeier.

Wigati dimangerteni manawa inisiatif nggawe koridor kamanungsan nuduhake ora akeh persiapan kanggo gencatan senjata, nanging nyiapake panggunaan geni gedhe ing prinsip bumi sing kobong. Iki uga dibuktekake dening kabeh tumindak liyane saka pasukan keamanan Ukraina. Iki tegese cahya ing mburi trowongan, katon dening Pak Steinmeier, bakal mati bebarengan.

Kasunyatan iku malah dipatèni lengkap resistance ing Wétan, kang ing dhewe iku sacoro prakteke dipercaya, ora ngatasi masalah negara Ukraina ing sembarang cara. Pro-Bandera Ukraina anyar ora bisa ana minangka negara kesatuan ing wates-wates tilas SSR Ukraina. Siji-sijine cara kanggo njaga paling ora katon negara Ukrainia yaiku federalisasi sing paling jero, sing, nyatane, apa sing diusulake Rusia. Iki minangka bagean politik saka masalah, supaya bisa ngomong. Masalah sing luwih dhasar yaiku kaslametan ekonomi. Bencana kamanungsan sing saiki berkembang ing Donbass katon jelas. Iki ora mung shelling, ambruk support urip anané saka sistem manajemen lan financial sawijining lan malah lack of kesempatan kanggo nggawe sah. Senadyan kasunyatan sing Donbass, ora kaya Ukraina minangka kabèh, wis prospek ekonomi nyata.

Dhiskusi babagan wilayah sing disubsidi, mlarat lan cilaka, sing terus-terusan disiarkan saka gerbang liberal kita, pancen omong kosong. Donbass tansah dadi donor paling gedhe kanggo anggaran Ukrainia, lan subsidi sing kondhang wis dicolong nganti hryvnia pungkasan dening administrasi Yanukovych (sing kok padha diciptakake). Lan ing kene federalisasi Ukraina minangka siji-sijine cara kanggo nylametake Kidul-Wétan saka kegilaan ekonomi patologis para panguasa Ukraina "Svidomo" nasional.

Miturut ramalan Bank Dunia, ekonomi Ukraina bakal mudhun 5% ing taun iki. Miturut sawetara ahli domestik independen, prakiraan kasebut optimistis banget - padha ngaku yen penurunan produksi ing Ukraina ing 2014 bakal paling sethithik 10%, lan njupuk menyang akun kahanan ketat kanggo nyedhiyani silihan IMF kanggo Ukraina, standar sakabèhé. urip bakal suda siji lan setengah kaping.

Kasunyatan bilih ekonomi, minangka kategori kerja kanggo turunane Maidan, ora ana, paling apik katon ing rembugan babagan gas, sing ora bisa diarani rembugan. Iki minangka babak esuk saben dina ing rumah sakit jiwa, nalika pasien dipriksa ing ngarsane dewan wewenang sing diundang khusus.

Fragmen saka film "Deja Vu" (1989):
"Sundukov, please.
- Iki profesor Amerika arep menyang Sumatra kanggo nyekel kupu. Dheweke mandheg ing Odessa suwene rong dina kanggo ngunjungi kuburan bapake, sing manggon ing Odessa sadurunge revolusi."

Nyatane, masalah ora karo pasien, apa sing kudu dijupuk saka dheweke, nanging kanthi kualitas lan kesetiaan dewan manca sing ngawasi proses kasebut. Siji-sijine pangarep-arep yaiku para peserta ing konsultasi kasebut luwih unggul tinimbang pasien ing babagan kesehatan mental. Lan pungkasane dheweke ngerteni dheweke lara lan kudu diobati.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

18 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +8
    12 2014 Juni
    iki sing wis padha dilakoni ... nanging Eropah wuta.
    1. UFO
      +5
      12 2014 Juni
      Kayane wektune kanggo mindhah perang menyang Kiev lan nemtokake tujuan pribadi. am
      1. Cepet
        +2
        12 2014 Juni
        Ora kanggo Kyiv, nanging kanggo Eropah, supaya padha ngelingi carane apik iku karo Nazi. Kyiv bakal sober munggah banget.
      2. +1
        12 2014 Juni
        Kaya sing dikandhakake wong pinter, "Yen sampeyan ndeleng cahya ing mburi trowongan, mesthine ana sepur sing bakal nabrak sampeyan."
    2. sazhka4
      -11
      12 2014 Juni
      Quote: Andrey Yurievich
      iki sing wis padha dilakoni ... nanging Eropah wuta.

      Lan Putin ora menehi jancok ... Ora lucu maneh. Kepiye babagan gas? Pranyata padha. jancok..
    3. +5
      12 2014 Juni
      Makhluk ... Dheweke pengin ngrusak Slavyansk lan wilayah iki supaya putrane Biden bisa ngekstrak gas shale kanthi aman!Sampeyan bisa bodho supaya ora nggabungake fakta lan ngerti iki!
      Dadi aku bakal ngirim gambar, iki lambang Schwarzenberger.
      1. +4
        12 2014 Juni
        Dheweke ora bodho. Padha pengkhianat. Dheweke dhewe kanggo junta, amarga ing Washington padha nduweni.
        1. +1
          12 2014 Juni
          Ya, aku ngerti iki, nanging aku isih nesu!
  2. +7
    12 2014 Juni
    Negosiasi gas minangka masalah Rusia. Para liberal mung bakal ngilangke sikile sampeyan lan aku.
    Nerangake kanggo kula apa junta kudu tuku gas luwih murah tinimbang Polandia? Apa kita pengin scumbags Nazi dadi sibuk maneh ngekspor gas kita, supaya padha bisa njupuk Donbass karo dhuwit padha entuk saka kita? Lan ora perlu ngomong babagan kabeh ekspor maneh "ora mungkin". Yen gas sampeyan regane 380, lan pepadhamu regane 450, mesthi bakal ana celah kanggo profiteering.
    Dadi "Harta Nasional" kita sejatine dadi properti saka Komite Daerah Washington. Mulane junta master saka Departemen Luar Negeri marang junta njupuk posisi angel ing gas.

    Kesimpulan: demonstrasi dibutuhake ora mung kanggo ndhukung Novorossiya, nanging uga nglawan kabijakan khianat kolom 5 liberal. Gazprom contone.
    1. +2
      12 2014 Juni
      Nuwun sewu, aku salah, Polandia mbayar 525 dolar. Mangkene rega gas Rusia ing sawetara negara:

      Bahan bakar Gazprom luwih larang tinimbang liyane ing Macedonia ($564,3 saben 1 ewu meter kubik), Polandia ($525,5), Bosnia ($515,2), Republik Ceko ($503,1) lan Bulgaria ($501,0).

      Dadi, junta tegese 380 (yen padha isih deign setuju), lan ing Polandia - 525 dolar. kena lara. A hasil apik saka MediaWiki asale saka adol meneh. Gazprom feed junta supaya matèni wong kita ing Donbass.
    2. +2
      12 2014 Juni
      Ukraina wis dadi negara parasit kanggo kabeh 23 taun. Kasunyatan yen dheweke dhewe pengin bank nganggo gas Rusia jelas! Apa jenis diskon ana kanggo wong-wong mau! Kabeh parasit lan liya-liyane, sing Rusia nyedhiyakake bahan bakar lan pelumas kanthi rega preferensial, bangkrut ing sisih kiwa, lan iki wis dikenal. Dheweke mutusake kanggo perang karo fosfor, mula dheweke nyelehake fosfin ing tenggorokan lan dudu bahan bakar biru.

      "Dina iki piket dianakake ing Kedutaan Besar Ukrainia ing Bishkek nuntut supaya Kyiv resmi mungkasi tumindak kasar ing sisih kidul-wétan Ukraina. Rally damai diatur dening asosiasi umum "Donya Rusia" saka distrik Zhaiyl.

      Kira-kira 50 wong njupuk bagéyan ing tumindak, sawijining peserta dianakaké menit saka kasepen ing memori saka wong-wong sing tiwas ing Ukraina, padha uga ngandika metu kanggo ndhukung privasi Rusian, kalebu aneksasi Crimea kanggo Federasi Rusia. Panggilan utama para peserta piket yaiku mungkasi perang lan pertumpahan getih."
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +2
      12 2014 Juni
      Re-ekspor minangka fiksi. Gas ora bisa mili liwat pipa ing arah ngelawan ing wektu sing padha. Cukup, luwih akeh gas dituku menyang Eropa, sing sebagian tetep ana ing Ukraina dikurangi biaya transit sing kalebu ing rega gas. Eropa ora kelangan apa-apa, nanging Rusia mbayar transit. Kajaba iku, tabungan ing bea cukai.
    5. +1
      12 2014 Juni
      Aja nglumpukake kabeh dadi siji tumpukan. Partisipasi EU ing hubungan dagang sejatine antarane rong negara sing dudu anggota kasebut akeh banget. Kasunyatan manawa Rusia ngidini Uni Eropa melu negosiasi (sanajan mung bisa mindhah jarum) mung nuduhake yen kita ngirimake menyang sawetara wong Eropa (dudu pejabat EU) alasan sing bener kanggo perang ing Ukraina, liwat konsep. "njupuk lan mbayar" sing bisa dingerteni wong Eropa. . Kabeh bantahan liyane kanggo non-pembayaran tembung kosong kanggo Eropah.

      Nanging apa sing kedadeyan nalika Rusia nutup tutup. Kita nyoba nggawe persetujuan, malah Komisioner Eropa melu lan setuju karo kita. Nanging Ukraina "ngirim" Eropa, amarga "Pakdhe Sam" weruh Eropa iki ing kene. Kanggo wong Eropa biasa, iki minangka alesan kanggo takon marang pamrentahane.

      Corsair (-) kanggo demagoguery. Napa sampeyan ora ngusulake nganakake rapat umum kanggo serangan marang negara-negara sing ndhukung Kyiv dening Pasukan Rudal Strategis? Efisiensi kasebut bisa dibandhingake karo pipa.
  3. SongnyaDV
    +4
    12 2014 Juni
    Ora mlebu pasukan saka Rusia.
    Mung kudeta ing Kiev.

    Ganti pamaréntahan lan Rada dadi pro-Rusia.

    Dheweke bali menyang CIS, minangka anggota, kanggo ngenalake pasukan penjaga perdamaian.
    Lan banjur Ukraina dadi waras.
    hi

    Ing wektu sing padha, bantuan ing kabeh cara bisa pasukan sing kanggo desentralisasi Amerika Serikat.
    Yen Amerika Serikat tetep ing wangun saiki, banjur Belarus, Kyrgyzstan utawa Kazakhstan bakal katon ing mburi Ukraina.
    Kita ora bisa nyana apa-apa sing apik saka pamrentah Amerika saiki !!!
  4. Makyr
    +3
    12 2014 Juni
    Kutipan saka Magadan
    Negosiasi gas minangka masalah Rusia. Para liberal mung bakal ngilangke sikile sampeyan lan aku.
    Negosiasi gas dadi masalah kanggo Eropa, Rusia lan Ukraina. Deleng pipa lan pikirake carane bisa dipérang dadi rong bagéan, siji kanggo Eropah, liyane kanggo Ukraina.
    Ing prakara iki, perlu kanggo entuk dhukungan saka Eropah, sing Rusia kudu dadi partner sing stabil lan bisa diprediksi lan mbabarake rezim junta Ukrainia anyar minangka ora cukup.
    Liberal ora malah cedhak karo pipa gas. Gas saiki dadi bahan mentah strategis, daya sing bisa dibandhingake karo panggunaan senjata nuklir kanggo sawetara negara.

    Kutipan saka Magadan

    Dadi "Harta Nasional" kita sejatine dadi properti saka Komite Daerah Washington.
    Sebutake jumlah saham GazProm sing diduweni dening Komite Regional Washington.

    Kutipan saka Magadan
    Kesimpulan: demonstrasi dibutuhake ora mung kanggo ndhukung Novorossiya, nanging uga nglawan kabijakan khianat kolom 5 liberal. Gazprom contone.
    Lan sampeyan dhewe ora saka kolom "kalima" yen sampeyan nggawe kesimpulan kasebut lan ngusulake tumindak kasebut marang sumber pendapatan utama (saiki) saka Anggaran Nasional Rusia?
  5. +1
    12 2014 Juni
    Mung ana siji bab sing penulis salah babagan - dewan ora mlebu malah nyoba ngenali pasien minangka penipuan, nanging supaya pasien kasebut mlebu kuburan.
  6. 0
    12 2014 Juni
    Kutipan saka Magadan
    demonstrasi dibutuhake ora mung kanggo ndhukung Novorossiya nanging uga marang kawicaksanan khianat kolom 5 liberal. Gazprom contone.

    Aku setuju banget! Makhluk saka Kyiv iki nyabrang kabeh wates, utawa kita pengin njaluk negara fasis ing wates kita.
  7. Pati kanggo Nazi
    +1
    12 2014 Juni
    Sawise 2 Mei (Odessa), ora ana omongan babagan federalisasi. mandheg Iki dikonfirmasi tanggal 11 Mei ing referendum ing Donbass.
  8. +2
    12 2014 Juni
    Salam kanggo kabeh! "Ing konflik ing Ukraina, kanggo pisanan ing pirang-pirang sasi, cahya samar katon ing mburi trowongan," koran kasebut ngutip Menteri Luar Negeri Jerman Steinmeier."- nanging "cahya" iki ora ana hubungane karo proses perdamaian ing Novorossiya:Menteri Pertahanan Ukraina nggawe pratelan sing nggegirisi sing ngelingake jagad babagan rencana Nazi nalika Perang Dunia II - dheweke janji yen kabeh warga Novorossiya, kalebu wanita, sawise nyekel kutha-kutha sing kerusuhan lan ditembak, bakal diselehake ing kamp konsentrasi lan, sawise verifikasi, diboyong saka tanah air menyang wilayah sing beda ing Ukraina
    ndeleng http://www.politonline.ru/rssArticle/21661651.html


    Sawise tembung kasebut, warga Novorossiya mung duwe siji: perang nganti pungkasan lan menang.
    1. UFO
      0
      12 2014 Juni
      Quote: Jeneng
      siji bab tetep:

      Ya, "ngresiki utawa sampeyan bakal dibuwang"!
  9. +1
    12 2014 Juni
    "Iki babak esuk saben dina ing rumah sakit jiwa" - persis ngandika apik
  10. 0
    12 2014 Juni
    Panggunaan bom fosfor ing wilayah omah umume dilarang dening perjanjian internasional. Padha diobong ing suhu sing luwih dhuwur tinimbang napalm. Nanging Eropa wuta maneh.
  11. Makyr
    0
    12 2014 Juni
    Kutipan saka Magadan
    Gazprom feed junta supaya matèni wong kita ing Donbass.
    Apa kabeh wong ing Donbass "kita"? Nganti saiki, wilayah pertambangan Donbass duwe sikap netral banget marang junta Kyiv.
    GazProm ora feed sapa, kanggo sawetara hotheads aku bakal nerangake yen nglereni mati gas kanggo Ukraina iku tantamount kanggo serangan nuklir - ENTIRE industri lan sektor sosial bakal mandheg. Sapa sing bakal entuk manfaat saka iki nalika negara sing keluwen, demoralisasi kanthi 42 yuta wong langsung mbentuk ing tapel wates karo Rusia? populasi?
  12. 0
    12 2014 Juni
    Sauntara kuwi, para penambang terus mati ing tambang - dina iki ana bledosan ing salah sawijining tambang Donbass, nasib sangang wong ora dingerteni. UNTUK APA?!! Pamilik tambang njupuk dhuwit menyang Kyiv lan lepas pantai. Apa pancene angel katon ing ngarep lan ngerti yen Akhmetov lan Co ora bakal ngidini SE industri berkembang? Valtsman ngomong babagan rekonsiliasi, Pastor lan Co nerusake operasi punitive, Koval ngumumake kamp konsentrasi ... Penambang, apa sing sampeyan lakoni? Otakmu bengkak karo lemak babi? Bareng padha ngadeg nganti saperangan dina, paring pitedah marang saben wong, banjur bali menyang nyembeleh lan mangan daging babi kanthi ati nurani sing resik! Mung saiki dhuwit bakal tetep ing wilayah - lan iki tegese proyek, layanan sosial, pancegahan safety nyata ing tambang, lan pembangunan nyata wilayah. Sampeyan penambang boring! Ya lan piz....ly, nyatane. Sampeyan ora bisa goyangake lemah nganggo helm ing aspal.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"