Wakil Dewan Kota Slavyansk nerangake alasan mundur lan penahanan Vyacheslav Ponomarev

38
Pengunduran diri Walikota Slavyansk lan penahanan sabanjure dikonfirmasi. Iki diumumake kanthi resmi dening wakil dewan kutha. Dhéwan kutha Slavyansk uga nerangake apa sebabe Vyacheslav Ponomarev dicopot saka jabatane lan ditahan. Iki dicritakake dening wakil dewan kutha Victoria Patsiora.

Wakil Dewan Kota Slavyansk nerangake alasan mundur lan penahanan Vyacheslav Ponomarev


Miturut dheweke, sing nerbitake RIA News, Ponomarev dicopot saka jabatane amarga penggelapan kas kutha - nyalahi panggunaan dana. Miturut wakil kasebut, Ponomarev ana ing bangunan SBU Slavyansk lan durung ana tuduhan resmi sing diajukake marang dheweke.

Ing edition Ukrainia "Kabar Donbass" dina sadurunge, materi iki presented ing kang miturut omongane uwong sing Vyacheslav Ponomarev bisa oncat saka Slavyansk. Dewan kutha Slavyansk mbantah informasi kasebut.

Kanggo referensi. Vyacheslav Ponomarev (lair 1965) mimpin Slovyansk minangka walikota rakyat wiwit 13 April nganti 10 Juni 2014. Ing sawijining wektu, Ponomarev duwe bisnis, banjur kerja ing industri konstruksi. Dilaporake yen penahanan Ponomarev ditindakake kanthi urutan pribadi komandan milisi rakyat, Igor Strelkov.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    38 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. +6
      12 2014 Juni
      Stalin kanggo iki (sampah sak perang) dijupuk.
      1. +4
        12 2014 Juni
        Ponomarev dicopot saka jabatane amarga ngrusak kas kutha

        Miturut hukum jaman perang, tembak nah! Banjur bakal angel milih tikus kasebut..
        1. +5
          12 2014 Juni
          Ana infa Ponamarev skip kabeh koleksi tax, minangka biasanipun, miturut skenario diadegaké, kanggo Kyiv, amarga. ora ana liyane.Bank-bank isih kerja lan kabeh dhuwit liwat Kiev, mung saiki dheweke kelingan.
        2. + 13
          12 2014 Juni
          Akeh pilihan sing salah gunane dana, contone, banyu akeh sing dituku, nanging ora cukup dhuwit kanggo obat-obatan. on the spot saka dill, dadi mokal, sing ora nindakake apa-apa ora kleru.
      2. -10
        12 2014 Juni
        Hmm... Mergo menurutku iki SEPARATISME...!!!
      3. -11
        12 2014 Juni
        Ya, sampeyan bisa ndeleng pecandu narkoba ing pasuryan..
        1. kamuflase
          +3
          12 2014 Juni
          Kutipan saka INVESTOR
          Ya, sampeyan bisa ndeleng pecandu narkoba ing pasuryan..

          Apa sing katon ing pasuryan? Fisionom, sial.
          Lan aku bisa ndeleng saka teks sampeyan ora duwe otak.
        2. 0
          13 2014 Juni
          Kutipan saka INVESTOR
          Ya, sampeyan bisa ndeleng pecandu narkoba ing pasuryan..

          Lan sampeyan ana ing ngendi, Seer, tanggal 13 April?
          Nganti dheweke ngerti, wong kasebut curiga. Aja lali sing, senadyan masalah pancet karo mesthekake karya omah lan layanan komunal lan layanan liyane, shelling, etc., kang ora mlayu saka kutha - malih, diwenehi budget sengsara, iku meh ora bisa kanggo nyolong banget. kelangan.
          Ayo ngenteni asil investigasi.
      4. -12
        12 2014 Juni
        Nah, tikus-tikus wiwit mangan saben liyane ...
        Salajengipun mung bakal dadi luwih elek.
        1. kamuflase
          +7
          12 2014 Juni
          Tikus lungguh ing Kiev.
          1. 0
            13 2014 Juni
            Tikus lungguh ing endi wae lan ing Kremlin padha ...
      5. Nemo150
        0
        12 2014 Juni
        Ana sing salah ing kene. Banget awal padha wiwit nyekel dhewe - kanggo njupuk wong-wong mau.
        Discredits resistance Strelkov.
        Dheweke muspra.
        1. 0
          13 2014 Juni
          Kutipan saka: nemo150
          Discredits resistance Strelkov.
          Dheweke muspra.

          Sampeyan ngerti sing spesifik supaya ngomong, yen ora, sampeyan nggawe bayangan ing pager wattle ....
      6. Nemo150
        -1
        12 2014 Juni
        Ana sing salah ing kene. Banget awal padha wiwit nyekel dhewe - kanggo njupuk wong-wong mau.
        Discredits resistance Strelkov.
        Dheweke muspra.
    2. + 38
      12 2014 Juni
      Ora ana sing kudu dirembug, sithik informasi. Pitakonan serius banget.
      1. + 18
        12 2014 Juni
        Aku setuju banget, informasi kasebut minuscule. Apa sing kedadeyan ing kana - mung Gusti Allah sing ngerti. Aku nyoba nelpon Kramatorsk dina iki, nanging durung ana sambungan. Yen aku njaluk liwat lan "ventilate" pitakonan iki, aku bakal langsung unsubscribe. hi
        1. +2
          12 2014 Juni
          Vladimir hi Ana informasi?
          Patang puluh ing buntut nggawa kula sing iki amarga "salah pangerten" saka gambar lengkap saka ukuran confrontation antarane kutha lan pasukan saka pimpinan junta
    3. maksimal1
      +1
      12 2014 Juni
      kolom kaping enem
      1. angolaforever
        +1
        12 2014 Juni
        Lan punika kapitu
        http://korrespondent.net/ukraine/politics/3376935-smy-v-luhanskoi-oblasty-sozdal
        y-novuui-respublyku-lysychanskuui-narodnuui
    4. N.Zero
      +2
      12 2014 Juni
      oh, mentalitas dill iki - kanggo ngethok adonan kanthi licik lan nyuwek cakar ...
      Ayo loot bali karo kapentingan. Tendhangan ing bokong cukup kanggo dheweke - asu maling!
      Kanggo kabeh jagad, salawas-lawase uripku - isin ...
      Saiki dheweke - "Ora duwe sampeyan utawa kita .."
      utawa didol Kyiv dill?
      1. N.Zero
        +4
        12 2014 Juni
        PS kaya optimis sing ora bisa diowahi ...
        ..Aku pengin mikir yen "penahanan walikota rakyat" minangka merek dagang Strelkov, trik "kantor" ...
        supaya mungsuh mikir yen ana perpecahan ing pimpinan Perlawanan, "padha ora ngethok rampasan" ...
        lan Merin maling polishing bunk!
        lan ing wektu iki ....
        "pahlawan rakyat Slavyansk" creeps munggah ing wengi Ukrainia udan peteng kanggo "lair saka kéwan" ...
        dibungkus telung lapisan kanthi granat lan TNT ....
        nyurung tong minyak napalm krasan karo irung ing ngarepe!
        lan bengok-bengok "Salo - HEROYAM, napalm - goreng!"
        nindakake prestasi paling heroik ing sajarah Novorossia ...
        belay
        1. +7
          12 2014 Juni
          Iku kenek sampeyan!!!
          1. nicollider
            +2
            12 2014 Juni
            Salo ora seger :)
        2. Horde
          +4
          12 2014 Juni
          Kutipan saka N.Zero
          .Aku pengin mikir yen "penahanan walikota rakyat" minangka merek dagang Strelkov, trik "kantor" ...
          supaya mungsuh mikir yen ana perpecahan ing pimpinan Perlawanan, "padha ora ngethok rampasan" ...


          tumpukan kasebut minangka identitas perusahaan media Ukrainia utawa Rusia, lan kanggo wong normal, sanajan ing jaman perang, nindakake omong kosong kasebut mbebayani kanggo jiwa lan bisnis ...
          1. +1
            12 2014 Juni
            Kutipan: Horde
            kanggo wong normal, sanajan ing kahanan perang, nindakake omong kosong kuwi mbebayani kanggo jiwa lan bisnis.

            Aku ndhukung. Ana perang ora mung fisik, nanging uga psikologis lan diskriminasi.
      2. 0
        13 2014 Juni
        Kutipan saka N.Zero
        oh, mentalitas dill iki - kanggo ngethok adonan kanthi licik lan nyuwek cakar ...

        Ek sampeyan, Pak, nyelip! Apa sampeyan Gusti Allah? Utawa padha nyekel lilin nalika dheweke nyolong?! Endi asale saka kapercayan yen kabeh iku ora ambigu?
    5. +6
      12 2014 Juni
      Iku banget awal kanggo ngomong apa-apa lan nggawe kesimpulan. Sacoro prakteke ora ana informasi. Iki bisa dingerteni. perang. Nanging aku mikir yen Strelkov ora bakal nangkep Ponomarev kaya ngono, amarga "mripat sing ayu".
      1. angolaforever
        -8
        12 2014 Juni
        Saka Ponomarev iki langsung cetha yen madat gangster-huckster-narkoba. Ora nggumunake yen sawetara wong sing ngetutake dheweke, mula kudu milih wong sing luwih prayoga kanggo posisi kasebut.
    6. +3
      12 2014 Juni
      Aku mangu bab sampah, nanging kasunyatan sing padha ora nuduhake daya, lan padha narik kemul liwat kene tanpa pitakonan. hi
      1. +2
        12 2014 Juni
        Aku condong menyang pilihan sing padha. Ana wong ing Donetsk banget ora seneng kamardikan Ponomarev. Nanging Strelkov dudu ahli ekonomi. dheweke diwenehi dokumen sing dibutuhake. Wektu ora pas kanggo ngerti
      2. Arkhara
        +6
        12 2014 Juni
        Kutipan: Viktor Demchenko
        nanging kasunyatan sing padha ora nuduhake daya, lan padha narik kemul, banjur ora ana pitakonan.

        Apa jenis divisi kekuwatan, ing blokade, ing cangkang, bisa diomongake ..
        1. 0
          12 2014 Juni
          Apa sing ditindakake Pushilin? Daya ngiyataken.
    7. 0
      12 2014 Juni
      Endi faktane? Endi bukti sing ora bisa dibantah? Yen bisa, panulis, jelasake kahanan kanthi luwih tepat!
    8. +3
      12 2014 Juni
      Aja cepet-cepet nggawe kesimpulan: saiki ana perselisihan (ing kahanan perang) bakal dirampungake kanthi kekuwatan, nanging nyoba mbuktekake kabeneran.
    9. Komentar wis dibusak.
    10. +4
      12 2014 Juni
      Yen saka awal kabeh ora dijupuk ing kontrol kejem, flywheel Spinning saka Makhnovshchina ora bakal gampang kanggo mungkasi. Ana pitakonan babagan urip dhewe, disiplin, lan mung dekomposisi. Minangka pasukan resistance kanggo junta Kyiv.
    11. + 11
      12 2014 Juni
      Aku mikir, amarga Strelkov mutusake, mula kabeh bener. ana perang lan ora ana sing bakal nangkep wong kaya ngono.
    12. +5
      12 2014 Juni
      Eh! energi digunakake, nanging ing maling kita dhewe!
    13. +2
      12 2014 Juni
      Informasi aneh. Dadi pitakonan: saka ngendi dhuwit kasebut teka ing Slavyansk? Lan apa? Sumber penghasilan? Luwih becik meneng wae.
    14. Pati kanggo Nazi
      +1
      12 2014 Juni
      Nalika wawancara ditampilake, aku entuk kesan yen dheweke asring utawa ing "fly" utawa sawise wingi. belay
    15. -8
      12 2014 Juni
      Punika kabeh inti saka "bangsa" iki, kanggo nyolong lan ndhelikake! aran
    16. -5
      12 2014 Juni
      Mripatnya nakal...
    17. +6
      12 2014 Juni
      Kutipan: ZhDV
      Punika kabeh inti saka "bangsa" iki, kanggo nyolong lan ndhelikake!

      wengi Ukrainia sepi, nanging luwih apik kanggo ndhelikake lemak))))
    18. +1
      12 2014 Juni
      Untunge Lavrenty Pavlovich ora dadi pimpinan milisi rakyat!
    19. +5
      12 2014 Juni
      Apa sampeyan mbuwang tantrums kene, ora ana siji utawa apa khusus ngandika kanggo apa! Malah ing artikel iki ana referensi kanggo tembung saka wakil, nanging bener ngandika iku xs. Sampeyan wisuh balung kaya bantheng .. Yen padha dibusak, banjur ana soko kanggo iku, aku ora duwe alesan kanggo pracaya Strelkov.
      Banjur kabar iki bakal disedot kanggo minggu liyane ..
    20. +2
      12 2014 Juni
      Ana informasi yen Ponamorev lan ataman sing dipenjara padha nyiapake nyerahake Slavyansk menyang dill Lan ana dhuwit Kolomoisky sing beda banget.
    21. +1
      12 2014 Juni
      Tahan omah wis cukup, sawise kabeh, isih akeh sing ora dingerteni. Yen nyatane maling gunung. budget wis dikonfirmasi, iku perlu kanggo nindakake kabeh proses pidana marang dipuntudhuh.
    22. + 20
      12 2014 Juni
      Tuan-tuan, ayo dadi wong diwasa!
      Ora perlu kanggo idealize Strelkov utawa Ponomarev. Lan sampeyan wis nggantung label ing batch. Ora isin?
      Strelkov, yen dheweke menehi dhawuh langsung kanggo penahanan, sing, kanthi cara, durung dikonfirmasi kanthi resmi, bisa uga salah. Mbok menawa "disinformasi" sing digawe khusus dikirim. Sawise kabeh, pamisah ing pasukan pertahanan DPR minangka impen paling manis saka Svidomo sialan ... wong ala.
      Utawa Mungkin persis ngelawan. Pancen maling. Lan dheweke kudu lungguh.
      Utawa bisa uga luwih prasaja: dheweke ngentekake dhuwit, kanthi tulus percaya yen dheweke mbuwang kanthi bener. Nanging aku salah. Apa sing direncanakake ora kelakon, nanging dhuwite wis pamit. Sapa sing ora duwe iki?
      Umumé, ayo ngenteni asil investigasi resmi (yen ana siji wae), lan aja ngremehake sapa wae saka awal.
      Awake dhewe mung ngisin-isini, Pak.
      1. 0
        12 2014 Juni
        Tembung dudu saka lanang, nanging saka bojo. Kanggo kowe "+".
    23. +1
      12 2014 Juni
      "Shooter" pancen romantis, nanging sampeyan kudu bisa nggarap telek manungsa iku, wong ora dadi luwih apik, kaya satus, rong atus ewu taun kepungkur, kepahlawanan lan pengkhianatan, kasar lan luhur. pas ing wong siji.
      1. s1n7t
        0
        12 2014 Juni
        Kutipan: PRUSSAK
        Shooter iku romantis sejati

        Dheweke nulis manawa Strelkov minangka mantan perwira khusus, lan sampeyan wis ndeleng akeh romantis ing antarane? ngguyu
        1. 0
          13 2014 Juni
          Kutipan: s1n7t
          Dheweke nulis yen Strelkov minangka mantan pejabat khusus, lan sampeyan ndeleng akeh romantis ing antarane

          Strelkov dudu pejabat khusus, nanging pejabat counterintelligence, tugase padha - nanging isih beda. Nanging ora ana romantisme ing antarane: yen ana wong, kerja kanthi cepet ngilangi ilusi ..
    24. +2
      12 2014 Juni
      Kutipan saka Darek
      Ora perlu kanggo idealize Strelkov utawa Ponomarev. Lan sampeyan wis nggantung label ing batch. Ora isin?

      Ya isin, sampeyan bener, durung ana sing ngerti, lan Mikhan wis ngancam bakal ditembak. aran
    25. +2
      12 2014 Juni
      Iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan babagan alasan penahanan. Cacing keraguan nggegirisi ..
    26. +3
      12 2014 Juni
      Kanca-kanca, aja munggah karo pitutur, kita ora ngerti kabeh alignment lan ngadili wong sing bener lan sing ora kudu disalahake.
    27. +1
      12 2014 Juni
      Ana panemu yen warga ora tahan lan arep rembugan nyerahake kutha. Mesthi, iku tega kanggo chela, nanging ing kahanan perang uga kudu ndeleng tugas strategis. Ambruk Slavyansk bisa nyedhaki Donetsk lan Lugansk. Yen dheweke ora ngluncurake serangan balik.
    28. +1
      12 2014 Juni
      wiwit wayahe, formulasi "standar" dadi luwih rinci. nyalahi panggunaan dana, apa? ngendi? tinimbang apa? ukara kuwi ora nerangake apa-apa. Nalika aku ngerti, ora ana sing mbatalake rahasia, nanging ora ana informasi lengkap nggawe spekulasi mbebayani, ora?
    29. 0
      12 2014 Juni
      Ora ketompo carane salah, wong lugu bisa dikunjara.
    30. 0
      12 2014 Juni
      Alasan, ketoke, padha bobot, yen tumindak kuwi wis dijupuk, ing kasus apa wae, iku perlu kanggo nindakake diselidiki, nemokake kabeh sak tenane, lan banjur nggawe kaputusan bab nasib mangsa Ponomarev.
    31. +1
      12 2014 Juni
      Yen Strelkov dibusak, banjur ana bukti sing ora bisa dibantah. Kaya mangkono, Strelkov ora mungkin nggawe gerakan sing ora perlu.
      1. kosh
        0
        12 2014 Juni
        Kutipan: Leonid Khar
        Kaya mangkono, Strelkov ora mungkin nggawe gerakan sing ora perlu.


        Kaya ngono, kabeh wong kepengin weruh sebabe kedadeyan kasebut.
    32. +1
      12 2014 Juni
      Iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan. Informasi sing bertentangan banget babagan Ponamarev. Wis pirang-pirang dina ora dingerteni. Banjur ana informasi yen dheweke ora nyedhiyakake banyu lan listrik menyang kutha ing wektu lan, luwih-luwih, bakal nyerahake. Dina iki ana tuduhan liyane. Iki rada aneh.
    33. Volkhov
      -1
      12 2014 Juni
      Ing Slavyansk, konflik antarane milisi lokal karo Ponomarev lan ngunjungi Chechen lan pasukan khusus.
      Ponomarev wanted kanggo katon ing kutha, nanging ora ing kuburan ing rembulan, kang dadi. Nanging wong Chechen ora peduli - luwih trep kanggo njupuk saka mortir langsung saka bangunan lan ora peduli karo jawaban - ora bakal manggon ing kene maneh. Penduduk lokal ora peduli - kelangan wong sing ditresnani, omah, lapangan kerja.
      Strelkov njupuk sisih kabutuhan militer - Ponomarev dipenjara.
    34. +2
      12 2014 Juni
      Guys, iku apik kanggo ngomong kaya "Ukrainians sudhut". Aku ora ngandel yen sawise kabeh pengalaman iki, Slava bakal bisa meanness. Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane. Yen wong wis sinau sajarah, iku kudu ngelingi Dzerzhinsky ing 1918. SR dipenjara lan Rokossovsky uga dipenjara, lan sing elinga jeneng jailers sing.
    35. 0
      12 2014 Juni
      nalika informasi obyektif katon saka ngendi sampeyan bisa miwiti, sampeyan bisa nggawe kesimpulan - iki kanggo wong-wong sing wis siyap murub ing kabeh wong sing ora disenengi saka artileri sofa.
    36. +1
      12 2014 Juni
      Gusti! Nalika ora ana biaya resmi, ora ana sing bisa diomongake. Yen ora, sampeyan bisa nyelehake sapa wae kanthi biaya komisioner, sampeyan duweke!
    37. kamuflase
      0
      12 2014 Juni
      Carane gampang akeh kene siap kanggo trample wong menyang lendhut. Sawetara wong sing bakal nglindhungi, nanging klelep - supaya sampeyan tansah ditampani. Kayane sampeyan kabeh padha kerja ing tong sampah. isin.
      Nalika wektune teka, kita bakal ngerti.
    38. +3
      13 2014 Juni
      Kutipan saka: nemo150
      Ana sing salah ing kene. Banget awal padha wiwit nyekel dhewe - kanggo njupuk wong-wong mau.
      Discredits resistance Strelkov.
      Dheweke muspra.

      Strelkov dijupuk ora dhewe, nanging perampok
      Lan kanthi biaya Ponomarev, sampeyan kudu ngenteni pengumuman resmi
    39. Dracula
      0
      13 2014 Juni
      Aja cepet-cepet, nglawan kita, mungsuh sing keras lan berpengalaman babagan perkara kasebut. Lan perang nyata ana ing wates kita nganti kamenangan. Wis wayahe presiden kita mandheg ngaku-ngaku dadi direktur pom bensin lan nindakake macem-macem omong kosong kanthi penghargaan lan liya-liyane. Perang ing ngarep lawang.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"