Kamentrian Kesehatan Ukraina ngubungake kematian bocah-bocah ing sisih kidul-wétan kanthi "statistik"

28
Dina iki ora ana sing ngelingi nggawe koridor kamanungsan, sing diumumake dening Presiden Ukraina sing mentas kapilih Petro Poroshenko. Serangan gedhe-gedhe ing kutha-kutha sing dikepung ing sisih kidul-wétan dadi luwih galak. Ing sepuluh dina pisanan Juni mung, pati 14 anak dikonfirmasi ing Donbass. Kamentrian Kesehatan Ukraina, ngonfirmasi jumlah kasebut, nyatakake yen tiwas bocah-bocah ing wilayah kasebut ora ana hubungane karo "operasi anti-teroris." Iki dilapurake dening RIA News.

Kamentrian Kesehatan Ukraina ngubungake kematian bocah-bocah ing sisih kidul-wétan kanthi "statistik"


Perwakilan saka Kementerian Kesehatan nglaporake yen, contone, bocah loro "mati" ing Slavyansk sajrone minggu kepungkur, nanging amarga departemen kasebut ora melu pemeriksaan forensik, cukup wajar yen bocah-bocah kasebut tiwas minangka akibat saka shelling utawa mati amarga kahanan aggravated (bencana kamanungsan) ) iku (departemen) ora bisa.

Ing wektu sing padha, wakil departemen medis utama Ukraina ujar manawa 14 bocah mati ing salah sawijining wilayah negara sajrone 10 dina minangka "indikator normal" - "statistik".

Kita ora kudu lali yen tingkat lair ing sisih kidul-wétan Ukraina mudhun kanthi cepet. Miturut Kementerian Kesehatan Ukraina, penurunan angka kelahiran uga minangka "fenomena normal" lan ora ana hubungane karo perang sipil ing wilayah kasebut. Senajan Kyiv malah ora nggunakake istilah "perang sipil".
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    28 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 17
      12 2014 Juni
      sapi! "Pati bocah ora ana hubungane karo perang"! Scum! Raksasa!
      1. +2
        12 2014 Juni
        Bocah-bocah iki saiki ana ing Semyonovka lan ora duwe ruang paling ngisor ... (D. Steshin saka Slavyansk)
        1. +3
          12 2014 Juni
          hmm, aku weruh dheweke ditampilake ing warta. Nalika ditakoni wartawan apa bocah-bocah kudu wedi, ibune mangsuli yen dheweke wis biasa. Ngeri.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Cepet
        +7
        12 2014 Juni
        Fasisme biasa. Fasisme ora bisa ditambani, yen ora rampung, kudu didandani. Fasis sing apik kudu digantung saka lamppost, aksioma. Iku bakal kelakon, bisa uga ora langsung. Iki minangka hukum manungsa utama; kita uga ora duwe masalah karo asu gila.
        1. 225 teh
          0
          12 2014 Juni
          Quote: Cepet
          Fasis sing apik kudu digantung saka lamppost, aksioma. Iku bakal kelakon, bisa uga ora langsung. Iki minangka hukum manungsa utama; kita uga ora duwe masalah karo asu gila.


          Apa yen fasis dadi pimpinan? Kalomoi parashnik lan antek-antekne Yarosh, Turchin Timashenki...
      4. 0
        12 2014 Juni
        Ora, dheweke dudu sedulur kita yen nindakake iki.
      5. +1
        12 2014 Juni
        Aku wonder yen pati ekstra mathuk menyang statistik? Carane bakal padha ndeleng iki?
    2. +5
      12 2014 Juni
      Iki minangka inti Ukrainia sing nyata saiki. Sadurunge, jebule kudu nyamar dadi wong normal!
      1. Matroskin 18
        0
        12 2014 Juni
        Apa yen anak-anak saka "elit Ukraina" ditugasake ing Slavyansk? Apa perang bakal mandheg?
      2. Komentar wis dibusak.
    3. +6
      12 2014 Juni
      Sawise pratelan kasebut, wong kasebut kudu ditusuk, nerangake kabeh rasa nyeri sing bakal dialami minangka exacerbation musiman sing prasaja saka gangguan weteng - iki minangka statistik.
    4. Pati kanggo Nazi
      + 12
      12 2014 Juni
      Dhaptar panyebab paling penting ing pati bocah lan wong diwasa.
    5. +2
      12 2014 Juni
      Padha kudu kalebu ing statistik iki!
    6. Vlad Gor
      +3
      12 2014 Juni
      Ing wektu sing padha, wakil departemen medis utama Ukraina ujar manawa 14 bocah mati ing salah sawijining wilayah negara sajrone 10 dina minangka "indikator normal" - "statistik".
      Kanggo junta Kyiv sing pro-Kulon, pati kabeh warga Ukraina minangka "indikator normal". negatif
    7. + 27
      12 2014 Juni
      - Ing rumah sakit bersalin padha sijine anak ing jejere saben liyane: wong Western, Jerman lan Rusian, nanging padha kelalen masang tags. Bingung... Ibu-ibu mlebu - kepiye carane nemtokake sing endi???
      - Wong wadon Jerman mbengok - "Heil Hitler!!!" Bayi siji ngadeg jejeg lan ngangkat tangane. Wong wadon Jerman teka lan ngrangkul dheweke.
      "Banjur wong Rusia teka lan tanpa tembung njupuk bocah liyane ing tangane.
      - Wong Kulon takon: - "He, putri duyung cilik, kepiye sampeyan ngerti apa sing sampeyan duwe?"
      - Wangsulane wong Rusia: - "Iku mung nalika wong wadon Jerman bengok-bengok, ajiné saya clenched,
      lan celononemu larang."
      1. +3
        12 2014 Juni
        guyon apik ngguyu
      2. 0
        12 2014 Juni
        guyon apik ngguyu
      3. 225 teh
        0
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: vovan50
        - Ing rumah sakit bersalin padha sijine anak ing jejere saben liyane: wong Western, Jerman lan Rusian, nanging padha kelalen masang tags. Bingung... Ibu-ibu mlebu - kepiye carane nemtokake sing endi???
        - Wong wadon Jerman mbengok - "Heil Hitler!!!" Bayi siji ngadeg jejeg lan ngangkat tangane. Wong wadon Jerman teka lan ngrangkul dheweke.
        "Banjur wong Rusia teka lan tanpa tembung njupuk bocah liyane ing tangane.
        - Wong Kulon takon: - "He, putri duyung cilik, kepiye sampeyan ngerti apa sing sampeyan duwe?"
        - Wangsulane wong Rusia: - "Iku mung nalika wong wadon Jerman bengok-bengok, ajiné saya clenched,
        lan sampeyan iku omong kosong


        +++++++++ )))))))) Inggih rampung Vovan! Iku ngunggahake semangatku sedina muput lan aku tetep dhuwur!
    8. + 10
      12 2014 Juni
      Padha numpes kita ... lan kita urip éwadéné saben wong. Gusti mberkahi Rusia! Kita kabeh ngelingi ...
    9. +4
      12 2014 Juni
      Punika Doctor Olga kanggo sampeyan ... Ing Maidan, banjur, padha "pahlawan", lan anak saka Slavyansk matèni dening panguwasa - statistik?!
    10. +3
      12 2014 Juni
      ya, iki statistik, nanging ing Maidan "swarga atus" tragedi!
    11. +6
      12 2014 Juni
      Sinisme ora ana ing grafik. Ukrofashisme ngrembaka.
      1. +5
        12 2014 Juni
        Pyotr Alekseevich ora seneng ngelingi yen Poroshenko dudu jeneng asline bapake. Miturut dokumen, lair Alexei Valtsman, nikah Evgenia Sergeevna Poroshenko ing 1956, njupuk jeneng bojoné. Menapa malih, presiden Ukraina saiki ora seneng ngelingi werna Yahudi, kang nanggepi banget painfully, contone, kanggo Gawan Israel Forbes ing dhaftar 165 wong Yahudi paling sugih ing donya. Iki minangka wakil saka sponsor fasisme Yahudi.
        1. 225 teh
          +1
          12 2014 Juni
          Kutipan saka rauff
          Iki minangka wakil saka sponsor fasisme Yahudi.


          Kolomoets lan Kapitelman-Timashenka padha ...
    12. +5
      12 2014 Juni
      We would like to take group of Ukrainian punitive forces prince, put "child killer" signs on them and march them through the road Donetsk, like the fasis Jerman once did, and show them to the whole world.
      1. +1
        12 2014 Juni
        Hmm...Duh...GODE...!!!
      2. Pati kanggo Nazi
        +1
        12 2014 Juni
        Wong-wong bakal nyuwek-nyuwek wong-wong iki. Gething tansaya kuwat saben dina am
    13. +1
      12 2014 Juni
      Kaya panguwasa, kaya gantungan. Cekakipun, sampeyan ora bisa ngomong, non-manungsa ing wangun manungsa, uga, carane isin Makarevich isih urip karo kita barbar.
    14. 0
      12 2014 Juni
      Ya, kabeh luwih gampang - nyelehake anak-anake ing peluru.
    15. +4
      12 2014 Juni
      A mantan kanca saka Dnepropetrovsk ngganggu Skype sandi saka wektu kanggo wektu. Miturut dheweke, "Bocah-bocah ing Slavyansk bisa dipateni dening militan sing ijol-ijolan geni ing jero kutha. Personel militer ora nembak. "Sumber, mesthi, censor.net Inggih, kaya biasane, kita ora duwe obrolan. Aku nyoba ora kanggo argue karo wong, nanging atiku skip ngalahaken nalika ndemek topik kuwi. Lan liyane lan liyane ana pendapat yen bodho iki bakal metu saka sirah liwat bolongan peluru ...
      1. 0
        12 2014 Juni
        Ketoke "kanca" sampeyan mung duwe kabodhoan ing sirahe, nanging ora ana otak ... apik, amarga padha dilalekake sajrone rancangan awal, lan nalika lair kelalen mriksa ngarsane wassat
        1. 0
          12 2014 Juni
          Nanging iki carane paling Ukrainians mikir lan mikir
    16. 0
      12 2014 Juni
      Kabeh fakta iki sejatine MEROKOK...
      Endi para PEMBICARA humanisme, kamanungsan lan "demokrasi". Wilayah kabeh ora pengin urip ing pamrentahan para fasis, lan kanggo iki kudu dipateni??? - IKI DEMOKRASI???
      Makhluk...
    17. 0
      12 2014 Juni
      Lan kanggo bocah-bocah aku bakal nyuwek tenggorokan dhewe!
    18. +1
      12 2014 Juni
      Kamentrian Kesehatan Ukraina kanthi yakin nuduhake manawa ora ana hubungane karo masalah kesehatan lan minangka accomplice saka klompok politik kriminal Kyiv.
    19. 0
      12 2014 Juni
      Anak lan putu padha lunga menyang panggonan permanen ... Apa sing bakal padha nyanyi? S.V.O.L.O.CH.I!!! am
    20. 0
      12 2014 Juni
      Poroshenko kudu ngemot bantuan kamanungsan sing panas banget menyang koridor mburi.
    21. 0
      12 2014 Juni
      Poroshenko minangka wanita Barat fasis Amerika paling anyar, dheweke mung duwe siji dalan menyang Neraka.
    22. 0
      12 2014 Juni
      Kabeh pimpinan Kementerian Kesehatan Ukraina ana ing dermaga!
    23. Ivan 63
      0
      12 2014 Juni
      Tanggapan saka Kementerian Kesehatan iki minangka asil langsung saka "moralitas ibukutha" lan politik pelacur "saka politik" sing ana ing kabeh Kulon, ing ngendi oligarki lan liberal saka kabeh garis lan kabeh negara ngupayakake banget; mung ketaatan marang Nilai nasional bisa ngatasi tren sing ora sehat lan mateni iki. Dadi, kanggo Ukraina, nasibe minangka "negara" wis ditemtokake maneh ing taun 91.
    24. Latvia
      +1
      12 2014 Juni
      Kanggo stoop kanggo cynicism kuwi, sing carane akeh bajingan sampeyan kudu dadi. Bocah-bocah dipateni, nanging ora peduli, kapan iki bakal mengaruhi anak-anake?
      Panguwasa nasional wis rampung mad!
    25. 0
      12 2014 Juni
      Saben uwong sing saiki wis dadi kuwasa ing Kyiv ing salah siji cara utawa liyane ing telek.
    26. 0
      12 2014 Juni
      lan malah kanggo getih anak ora ana sing takon utawa takon regime pidana iki, lan banjur bakal ana korban lan kejahatan sing luwih nggegirisi.
    27. 0
      12 2014 Juni
      Ya, ing Tenggara ora ana maneh wong kanggo %%;№;% wong iki. Sampeyan ora ngerti iki, ta? Colorado seda kanggo wong-wong mau. Colorados wadon lan bayi Colorados. Nanging wong-wong ora mati ing kono. Inggih, aku nulis iki lan iku njijiki aku ... Yen kita ninggalake iki kanggo kasempatan, rauh bakal ana fasis ngalangi ngluwihi Dnieper.
    28. Kelevra
      0
      12 2014 Juni
      Njupuk bocah-bocah ahli kasebut lan ngomong yen dheweke bakal nusuk, banjur bakal langsung ngrasa kaya ing kulit sing beda, ora lungguh ing kursi empuk lan ngrembug ing endi sing mati lan kepiye!
    29. vitalich57
      0
      12 2014 Juni
      Sinisme ... angel golek tembung, utawa luwih ora ana tembung manungsa, kanggo nggambarake apa sing dakwaca. Ukraina ora ana maneh; ana wilayah sing didunungi dening Kami. Lan ing endi wae ing wilayah iki, Rusia lan Putin pribadi kudu disalahake kanggo kabeh. Ing endi wae, rasa sengit marang wong Rusia ora ana ing grafik. Kita ora bakal dadi sedulur maneh. Malah nalika Svidomo lan Independen, wis seneng-seneng kaya biasane, nyusup ing kabeh fours menyang Rusia karo panjaluk kanggo bantuan, kita bakal bantuan, kaya biasane. Pancen angel duwe sedulur sing tukang mateni, utamane sing mateni bocah.
    30. 0
      12 2014 Juni
      Lan tumindak ala manungsa kudu disalahake. Konsentrasi srakah iku srakah. Lan iki karakteristik ora mung saka pamaréntah Ukraina anyar, nanging uga, sayangé, kita. Vladimir Putin ora njupuk langkah sing nemtokake amarga ing Ukraina ana kapentingan sawetara wong penting ing bunderan. Mulane, kapentingan kasebut ora bisa diidak-idak kanthi cara apa wae, amarga sampeyan bisa kelangan dhukungan ing bank tikus lan ula sing diarani "ekselon kekuwatan paling dhuwur." Minangka kanggo warga sipil ing zona konflik, iku mung consumables. Sawise kabeh, ora ana sing mikir babagan pati mayuta-yuta mikroorganisme ing tangan nalika wisuh.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"