Wektu kanggo ngandhani bebener Rusia

47
Wektu kanggo ngandhani bebener Rusia


Kacilakan ing Ukraina, sing sejatine misahake 40 yuta wong Rusia asli saka Rusia lan 10-15 yuta Rusia sing isih ana ing Rusia Anyar, nyoba ngowahi dadi ram battering Russophobic nglawan Rusia, kudu dadi katalis kanggo kebangkitan Rusia dhewe, kabeh donya Rusia. Yen ing dasawarsa sadurunge kita musataken upaya tanpa ngerti sebabe lan apa pungkasane, saiki iki wektu kanggo mujudake tujuan lan tujuan, nemokake makna eksistensi peradaban Rusia, lan miwiti kanthi paling ora nelpon perkara sing bener karo tembung sing bener. Kita ora mung kudu ngilangi mitos Russophobic lan goroh Kulon (Dmitry Kiselev lan timnya nindakake iki kanthi apik), nanging uga ana ing awake dhewe lan jagad iki, kalebu bagean musuhan, gambar terstruktur babagan apa sing kedadeyan saka sudut pandang kita. . bebener Rusian.

Bebener Barat dikenal kanthi kabeh nilai lan sikap sing diiklanake kanthi akeh, dilengkapi jebakan lan substitusi logis, sing diumumake dening para ilmuwan, ahli, lan politisi. Iki "bebener", minangka goroh, nanging tetep atraktif kanggo puluhan yuta wong ing planet (kalebu njaba Kulon), sanajan Irak, Libya, Suriah, Afghanistan, Yugoslavia, dhukungan kanggo teroris lan liya-liyane. Amerika Serikat, apa wae sing ditindakake, isih tetep dadi swarga ing ngendi kamardikan, kamakmuran, ketertiban lan hak-hak individu. Yagene iki kedadeyan? Ora mung thanks kanggo informasi ageng lan sumber daya financial, nanging uga amarga gambar saka donya iku integral lan arang banget prasaja lan dingerteni. Iku gampang kanggo nerangake ing tembung prasaja lan kanggo nemtokke ing malah pembalap mule Arab, malah lulusan Moscow State University, utawa malah enom Afrika looking ing pengangkatan ing kemewahan lan kabebasan njaba saka Kulon. Ngekspor demokrasi minangka cara ekspansi Barat sing wis dikembangake kanthi tepat adhedhasar matriks iki.

Malah mantan Ukraina wis arang banget prasaja, sanajan dileksanakake saka njaba lan nurtured karo dhuwit wong liya, "bebener" - "Ukraina liwat ndhuwur", "Muscovit ing lading", "kita Europa", "commies ing Gilyak" , " Bandera bakal teka lan mulihake ketertiban."

Saben kita meh bisa langsung jeneng seri iki slogans lan simbol saka Svidomo Ukrainia - kang dadi dikenali sawise sawetara sasi promosi. Kabeh iki mbentuk gambar sing gampang dicerna lan lengkap, sing, kanthi jumlah informasi tartamtu, ora bisa diganggu apa wae. Ora nggumunake yen akeh penutur Rusia ing Ukraina gampang tuku gambar iki lan seduced dening iku, senadyan kasunyatan sing padha dadi korban pisanan saka ideologi nasionalis. Simbol, slogan lan gambar tumindak ing kesadaran massa gampang lan banget efektif. Iki jelas katon ing conto Ukraina. Nanging, Rusia uga duwe sing padha - Victory, pita St. George, Gagarin. Nanging ana sawetara gambar kasebut, lan biasane saka periode pra-post-Soviet - Soviet utawa tsarist. Kita dhewe, sing anyar, meh ora ana, lan luwih-luwih ora ana gambar realita sing koheren, rinci, lan dipikirake kanthi apik. Nalika bebener Rusia dhewe, mesthi, manggon ing kita, njupuk werna saka wektu immemorial lan nyimpen jawaban kanggo pitakonan paling angel. Sampeyan mung kudu miwiti ngrumusake lan nyatakake.

Yen kita durung wani ngeculake belenggu finansial sistem dolar, mula paling ora kudu diwiwiti saka ngarep informasi-budaya-ideologis. Langkah pisanan ditindakake dening panguwasa ing taun-taun sadurunge, nanging amarga akselerasi proses internasional, iki jelas ora cukup. Kebangkitan nilai-ideologi Rusia kudu dicepetake sabisane. Rampungake kompilasi buku teks siji kanthi cepet crita, dadi luwih diterangake babagan nilai-nilai ing arah kedaulatan lan patriotisme. Luwih aktif ngrumusake lan ngleksanakake (sing paling penting!) Program negara kanggo pangembangan budaya. Pungkasan, ngrumusake ideologi nasional, sing diwiwiti ing pidato Valdai Putin, nanging banjur dilalekake sajrone negosiasi babagan gas lan topik liyane sing padha penting, lan ngenalake kanthi langkah-langkah lan langkah-langkah khusus menyang pendidikan, pendidikan warga, lan digunakake ing personel proses pemilihan kanggo elit manajerial. Lan akeh liyane.

Nanging, sampeyan kudu miwiti karo soko prasaja - nelpon spade spade. Dhiskusi babagan kahanan sing kita deleng.

Yaiku: Rusia resmi kudu langsung nyatakake yen nganggep donya Rusia, wong Rusia, peradaban Rusia dadi siji lan bakal nglindhungi kepentingan kabeh lan bagean individu, utamane ing kasus nalika wong njaluk. Kita kudu resmi ngakoni wong Rusia minangka dibagi lan ing sawetara negara ditindhes dening panguwasa lokal. Putin nyebutake iki, kalebu ing sawetara program pemerintah, nanging ora kasebut kanthi jelas ing statement sedhela kita; malah non-pejabat isih isin iki ing polemik karo mungsuh. Nanging, kanthi ora ngerteni iki, awake dhewe nggawe ambiguitas. Lan yen sadurunge iku bisa kanggo sijine munggah karo iki, banjur ing proses aggravation dina iki, kahanan sing durung mesthi lan burem saka agenda Rusia mung cilaka Rusia dhewe. Ayo dadi ngomong yen Kamentrian Luar Negeri Rusia isih terus njupuk posisi yen agresi junta ing Donbass minangka masalah internal kanggo Ukraina (lan luwih kanggo wong Ukraina, sanajan wong Donetsk historis ora Ukrainians). Tinimbang langsung ngakoni yen apa sing kedadeyan ana pembantaian wong Rusia sing ora pengin tunduk marang Ukrainisasi lan de-Russification, lan kanthi mangkono dadi agresi marang donya Rusia lan budaya Rusia. Cetha yen posisi Kementerian Luar Negeri saiki disebabake dening pertimbangan yen detasemen Rusia ora bakal ngidini Barat kanggo nuduh kita ngganggu perang. Taktik non-intervensi kasebut dibenerake sadurunge kedadeyan ing Odessa lan Mariupol, sadurunge serangan Grad saka Slavyansk, sadurunge serangan udara ing Lugansk, nanging saiki ora ana gunane - Rusia isih dituduh lan bakal terus dituduh "ngekspor. terorisme," sing diulangi Kyiv. Sanadyan, Gusti Allah ngalang-alangi, kita metu nglawan milisi lan nuntut nyerah, propaganda Barat bakal ujar manawa iki trik Rusia utawa yen Rusia pisanan ngirim "teroris" lan banjur nyingkirake minangka ora perlu. Ngapusi ora diwatesi ing fantasi, lan mulane mung kudu dilawan kanthi bener.

Sampeyan kudu nyatakake yen milisi minangka pahlawan ing donya Rusia sing nglindhungi wong Rusia Donbass saka pasukan punitive lan prajurit sing diapusi sing succumbed kanggo propaganda nasionalis. Kita kudu ngakoni DPR lan LPR lan njupuk wong-wong mau ing pangayoman kita, kaya sing sadurunge njupuk Ossetia Kidul lan Abkhazia ing perlindungan kita. Kita kudu nerangake marang kabeh wong ing planet iki yen Rusia bakal ngukum saben wong sing nindakake agresi marang sabangsane. Iki minangka praktik sing pancen normal sing ditindakake dening akeh negara ing saindenging jagad. Kita isih isin iki.

Rusia kudu kanthi terang-terangan ngomong apa sing jelas kanggo kabeh wong: Barat nggawe rezim militerisasi Russophobic ing Ukraina kanthi tujuan ngrusak Rusia lan malah agresi marang kita. Barat kepengin numpes donya Rusia kanthi tangane Rusia dhewe.

Kanggo tujuan iki, layanan intelijen Barat, liwat dana demokratisasi, wis nggawe kabeh lapisan buruh ing ruang informasi, sing ndadekake Rusia Little Russia dadi Russophobes lan mungsuh Rusia sing kasar. Ing wektu sing padha, kabeh Kadurjanan impostor ing Kyiv lantaran kanggo Rusia lan Putin pribadi. Wong sing nyoba mratelakake panemume alternatif diarani agen KGB lan dilebokake ing pakunjaran. Wartawan dicekel, diremehake, diusir, lan cangkeme ditutup. Kita ndeleng kabeh iki, nanging ora krungu penilaian sing cukup kasar babagan Rusia dhewe. Kadurjanan dicathet ing Buku Putih - lan iki apik, nanging ing wektu sing padha kudu ngomong sapa sing mrentah kejahatan kasebut. Sampeyan kudu menehi bukti sing diklumpukake dening layanan Yanukovych babagan pendanaan langsung militan Ukrainia sing nindakake kudeta getih, babagan pendanaan hubungan Maidan lan Poroshenko sing ora disengaja karo master wayang Barat. Ing pungkasan, wektune kanggo nerbitake data nyata babagan penembak jitu NATO sing mateni wong ing Maidan, lan militan junta sing provokasi lan nindakake pembantaian ing Odessa. Kabeh bom informasi iki kudu diluncurake sadurunge dadi sejarah sing adoh.

Ing wektu sing padha, perlu ora mung ing mburi layar, nanging uga umum kanggo ngumumake yen Amerika Serikat, kanthi bantuan Ukraina, nyoba kanggo medhot sambungan energi Rusia karo Jerman lan Eropah bawana sakabèhé, supaya bisa ngontrol. malah luwih lan terus blackmail ing cilik saka disagreement karo sembarang kaputusan Washington. Diplomasi minangka diplomasi, nanging nalika ana wong sing nempuh sampeyan ing pasuryan lan sampeyan terus-terusan njaluk ngapura amarga ora sengaja nglebokake sikile wong liya, iki ora bakal nyebabake apa-apa sing apik. Miturut cara, luwih becik miwiti nuduhake paling ora warga negara yen Kulon sing nggawe lan nyebar terorisme minangka gaman marang wong-wong sing ora disenengi lan, ndhuwur kabeh, marang Rusia. Supaya wong-wong Rusia ngerti apa perang ala sing ditindakake marang kita.

Lan siji liyane: pamrentah Rusia kudu nerangake dhasar babagan apa sing kedadeyan ing planet lan misi Rusia ing kahanan iki.

Nanging dhasare yaiku Kulon mimpin planet kasebut menyang bencana, dadi kekacauan global.

Kabeh, wiwit saka perversions seksual ngenalaken minangka pakewuh, Rajapati Hussein, Gaddafi lan rampokan kabeh negara lan bangsa karo bantuan saka obligasi financial, lan pungkasan karo bombing saka Donetsk, Slavyansk - kabeh iki ndadékaké kanggo siji goal. Perbudakan lengkap ing jagad iki dening Kulon, karusakan saka atusan yuta wong sing ora perlu lan negara sing ora trep, lan ngontrol wong barbar sing isih ana. Rusia meh dadi pasukan pungkasan sing ngalangi degradasi planet iki, sing diarani kemajuan. Kita kudu ngomong babagan iki kanthi terang lan banter. Ya, kita wong Rusia ora becik, nanging kita nindakake sing paling apik kanggo nolak wong-wong sing pengin ngilangi cita-cita kabecikan sing padhang lan ngganti karo kultus pati. Iki dituduhake ing kabeh. Ing penolakan saka budaya Kulon, ing resistance ndasari kanggo kemajuan teknologi lan urbanisasi, ing wegah saka Rusia kanggo kebak nggabungake menyang sistem dagang pasar, ing kasekengan kita kanggo nggawe dhuwit ing apa-apa, kalebu sungkowo kita tanggi, ing oposisi kanggo incroachment agresif saka Kulon ing Suriah. Lan ing pirang-pirang cara liyane - nganti pambangunan rudal nuklir sing bisa ngatasi sistem pertahanan rudal Amerika. Siji-sijine misil ing jagad iki sing njaga Kulon supaya ora rumangsa impunitas mutlak.

Salib Rusia lan bebener kita yaiku supaya jagad iki ora tiba ing jurang. Ngomong iki mung bakal nggawe kita kuwat. Ayo mandheg nggawe alesan lan nglawan pukulan lan miwiti nggawe. Tanggepan Rusia marang agresi ora ana ing agresi mbales, nanging ing penciptaan, sing nyurung mburi jagad kadonyan lan menehi manungsa kesempatan kanggo kawilujengan. Nanging penciptaan, kaya kabeh liyane, diwiwiti kanthi tembung. Lan Rusia kudu pungkasane ngucapake.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

47 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +4
    13 2014 Juni

    Pancen Donbass gagal manunggal
    1. N.Zero
      + 10
      13 2014 Juni
      katon kaya Borya M. karo pederastiness sing gawe kaget lan gelisah.
    2. +3
      13 2014 Juni
      Apa milisi ngomong?! Nuwun sewu, nanging p... ora duwe iman, kabeh iku palsu.
    3. WKS
      + 13
      13 2014 Juni
      Lenin, sing isih ditendhang nganti saiki, ujar manawa kanggo nggayuh kamenangan, ora mung kudu menehi bebener marang wong-wong, nanging uga setuju kanggo ngilangi bebener, ngowahi lan tetep meneng, nalika nindakake. proyek terus-terusan nggayuh tujuan sampeyan. Ora ketompo carane wong nganggep Lenin, dheweke minangka pemikir sing cerdas lan berbakat sing ninggalake tandha ing Sejarah.
    4. +2
      13 2014 Juni
      Lyashko ujar manawa "militer Ukrainia profesional".....
      Oh nggih! Matur nuwun Gusti sing bedhil dimuat saka sisih breech, lan ora kosok balene. ngguyu
      Nanging serius, aku kesel banget karo goroh Ukrainia iki! Ing endi propaganda kita? Resmi? Sampeyan kudu "ngalahake" saka kabeh media!
      Yen ora, aku ngrungokake Lyashko kanthi abstrak - wong kasebut ngandhani bebener! Lan diwenehi "siji-siji" tartamtu saka jangkoan ATO ing Ukraina, pamrentah Ukraina nindakake kabeh kanthi bener, saka sudut pandang wong rata-rata. Lan nyatane yen ing arah iki kita dadi peran "nyekel". hi
    5. +1
      13 2014 Juni
      Iku penting carane Laško ngidak-idak gendera. Antik kuwi, minangka aturan, minangka tandha ora duwe daya lan ora kentekan niat.
    6. sing kumbang liyane
      0
      13 2014 Juni
      Lan ing sangisore amben ing omah dheweke bisa uga luwih wani.
  2. Alex Martin
    + 18
    13 2014 Juni
    Ukraina ing EU, iklan koran -
  3. +8
    13 2014 Juni
    Ngomong sing bener iku sing bener. Nanging supaya tembung bisa tekan panggonan sing bener, kudu didhukung dening argumentasi. Aku ora ngomong babagan militer, iku masalah sing kapisah. Nanging ekonomi wis suwe. Yen ora, minangka reality show, informasi ora dirasakake.
  4. +1
    13 2014 Juni
    Mesthine sampeyan kabeh kudu mbayar maneh Ukropov buggers.....
    1. MBA78
      +4
      13 2014 Juni
      Penulis kanthi bener nyathet yen Amerika Serikat bakal mudhun lan narik kabeh bungkus sing rusak
  5. N.Zero
    +2
    13 2014 Juni
    ayo ninggalake (nyetel "weteng")) "salib Rusia" piyambak, amarga Rusia minangka negara multi-confessional lan sekuler, ayo padha nyatakake kanthi tegas:
    ing Ukraina ekonomi kita, strategis, getih (genetik) lan kapentingan budaya converge!
    Kulon ngerti kanthi jelas yen kanthi nyuwek Ukraina saka pengaruh Rusia, iki nyebabake pukulan geopolitik sing kuat ing Rusia, sing bisa dibandhingake karo ambruk Uni.
    Mulane - break, purun!
    Kita bakal nabrak sampeyan ing untu lan hard ...
  6. Alex Martin
    +5
    13 2014 Juni
    Ora komentar.
  7. + 14
    13 2014 Juni
    Aku maneh yakin yen bebener Rusia isih ana, sanajan ing Ukraina saiki. Lan sepisan maneh aku yakin carane bisa awan otak wong supaya lali utawa wiwit nolak kulawarga lan werna.


    purun Svidomites Pravda Russian malah ing dhuwit. yen ana sing ora nggatekake.
    1. +7
      13 2014 Juni
      Kutipan saka vorobey
      purun Svidomites Pravda Russian malah ing dhuwit. yen ana sing ora nggatekake.

      San ngirim foto sampeyan karo dhuwit ing Censor, aku ngenteni larangan sabanjure ngguyu
      1. +3
        13 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        San ngirim foto sampeyan karo dhuwit ing Censor, aku ngenteni larangan sabanjure


        kok San
        1. +2
          13 2014 Juni
          Kutipan saka vorobey
          kok San

          Amarga aku nulis ing gendéra Rusia. Telu utawa patang komentar lan aku dilarang. Dadi saiki puncak-puncak kasebut nyedhot topik babagan carane separatis Rusia nembak ing pangkalan sayuran kanthi instalasi Grad, ing ngendi akeh wong sing tiwas. hi
          1. +6
            13 2014 Juni
            Wis ngono, aku dilarang ngguyu Nanging iki jawaban wedhus lanang kanggo teks ing tagihan-schizoids!
            1. +4
              13 2014 Juni
              Ayo padha dilipur dening Sanya cilik. utamané lik janggut, dheweke utamané ing tren.

              Ayo padha goleki tembung Ukraina ing kamus Dahl. nanging Outskirts lan Ukraina ana. Miturut cara, aku uga saka wilayah Lugansk. separatis iku...
              1. +4
                13 2014 Juni
                Kutipan saka vorobey
                Ayo padha goleki tembung Ukraina ing kamus Dahl. nanging Outskirts lan Ukraina ana

                Ora, ora guyon karo Sanya, wis duwe kamus dhewe-dhewe lan ndhudhuk Segara Ireng lan kabeh asale saka wong-wong mau, wong luwih kaya zombie, ora krungu bantahan, lan admin nutup cangkeme. Ana sawetara Ukrainians ana sing takon, nanging dhewe padha dikirim menyang spam lan dipuntudhuh saka khianat.
                Tak kirimi kabeh jawabane, ana kira-kira sepuluh, nanging liyane nganggo saru, diubengi aku karo wong-wong mau kanthi cara bocah-bocah kanggo dhuwit dhewe. wassat
      2. perokok
        +4
        13 2014 Juni
        Kanggo pitakonan apa sing ditulis lan apa teks ing tagihan:
        Pravda Rusia (pravda rosska Rusia kuna, utawa pravda ruskaa, ing kene "kabeneran" ing teges Latin iustitia, Yunani δικαίομα) minangka kumpulan norma hukum Kievan Rus.

        Bebener Rusia ngemot norma pidana, warisan, perdagangan lan aturan prosedural; minangka sumber utama hubungan hukum, sosial lan ekonomi Rus Kuno.
    2. +3
      13 2014 Juni
      Apa dhuwit iki worth soko utawa mung bungkus permen?
      1. +7
        13 2014 Juni
        Kutipan saka Riperbahn
        Apa dhuwit iki worth soko utawa mung bungkus permen?


        Saiki bakal dilarang lan disalahake ing oscals.
  8. +4
    13 2014 Juni
    sawise Olimpiade padha wiwit ngomong bab Rusia, bab wong-wong sing dibagi, kaya metu saka pakulinan iku lara kuping, aku ora biasa kanggo kuwi "dadakan weruh cahya" pemerintah, banjur piye wae mati metu, ketoke kedadeyan. sawise riko Didier Burkhalter, topik Rusia iki piye wae uga dumadakan metu saka tutuk panguwasa wis mandek, kok dadi?
    1. Andrey82
      +2
      13 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      kanggo apa?

      Kanggo saluran iki padha Rusia, sing, kita.
  9. +4
    13 2014 Juni
    Lyashko nggoleki lan bakal nemokake sahame, ing ngendi milisi bakal gampang nyelehake dheweke. Lan ora kabeh wong ing Rusia seneng bebener Rusia, supaya kanggo ndeleng iku uga perlu fortitude.
    1. +5
      13 2014 Juni
      Quote: Raksasa Pikiran
      Lyashko nggoleki lan bakal nemokake sahame
  10. Pati kanggo Nazi
    +8
    13 2014 Juni
    Yen ora ana sumpah, banjur iki bebener Rusia.
  11. + 15
    13 2014 Juni
    Kasunyatane mung sawetara ewu wong sing teka ing rapat umum wingi ing Moscowabad. Ora Putin sing nguras Kidul-Wétan, nanging wong-wong kita. Malah yen dideleng saka kabeh kenalan lan kanca-kanca (aku manggon ing St. Petersburg), ora ana sing peduli, mung kanca siji sing pengin ngirim bantuan kamanungsan menyang SE, liyane luwih prihatin babagan cara kerja sing kurang lan entuk akeh, lan nalika aku ngomong. bab Ukraina, everyone mung groans lan nyoba kanggo ngalihake obrolan kanggo mergo saluran Iku misale jek sing Rusia nyata tetep konco Urals lan ing minoritas, lan ing megacities padha mung biomas. Mesthi, aku ora ngomong kanggo kabeh wong, nanging patriot normal ana ing minoritas.
    Dadi dudu Putin sing bocor SE, nanging kita! Yen ana kegiatan (ora ing Internet, nanging ing urip nyata) saka wong, banjur negara ora njagong metu, nanging ana ...

    Aku ngenteni minuse, mung elinga yen ora bakal ngganti bebener ...
    1. 0
      13 2014 Juni
      Kutipan saka Belgam
      Ora Putin sing nguras Kidul-Wétan, nanging wong-wong kita.

      Lha endi presidene tanpa rakyat, endi rakyate, neng kono
  12. +5
    13 2014 Juni
    Salib, mu-la, kudu diatur ing dhadha, ora ing weteng. Yen sampeyan ora ngerti levers kasukman sajarah (lan perang sabenere kanggo nyawa wong), iku tegese sampeyan ora ngerti apa-apa! Donya wis mlebu periode Apocalypse, lan apa bakal tekan sadurunge utawa ora gumantung ing saben kita. Lan titik kasebut ora ana ing intrik para politisi, ora kanggo kepentingan moneter - iki kabeh sekunder. Wangsulan: Bab ingkang utama yaiku Rusia, sanajan ing wangun saiki, weakened lan suda, nyegah rencana saka Satanists (lan padha mayoritas omah-omahé banking Yahudi ing Amerika) kanggo ngrebut daya ing donya lan sijine siji wong ing sirah. negara donya - Antikristus. Wacanen Kitab Suci, tuan-tuan lan kanca-kanca!
  13. Mbah Vitya
    +3
    13 2014 Juni
    "... Rusia resmi kudu langsung nyatakake yen nganggep donya Rusia, wong Rusia, peradaban Rusia dadi siji-sijine lan bakal nglindhungi kepentingan kabeh lan bagean individu ...".
    Inggih, pinten manilovisme sampeyan bisa nyebar! Rusia resmi anti-Rusia lan anti-Rusia Rusia!
  14. bda
    bda
    +4
    13 2014 Juni
    Ora mung wektu kanggo ngomongake bebener Rusia, nanging wektu kanggo mbela.
    Lan iki kudu diwiwiti karo Rusia.
    8 Juni, 18:07
    ...
    Aktivis St. Petersburg "Solidaritas"Ing dina Minggu, 8 Juni, dheweke nyekel piket kanggo mbela direktur film Oleg Sentsov, sing diculik dening layanan khusus Rusia ing Crimea lan dituduh terorisme. sing maca "Merdika kanggo direktur film Oleg Sentsov!", "Mangga madosi teroris ing Donetsk lan Lugansk" lan "" Luwih becik nyerahake patriotisme tinimbang nyerahake nurani "
    ...
    Aktivis nyathet yen piket wektu iki kedadeyan ing swasana sing luwih tenang tinimbang ing kasus sadurunge. Para piket meh ora nate ngatasi kasus agresi langsung.

    Waca: Bandero-fasis rumangsa tenang ing tanah kita.
    Polisi kita nglindhungi dheweke! Utawa bisa uga luwih bener: "Polisi nglindhungi dheweke!"
    Utawa carane ngerti?
  15. khan
    +5
    13 2014 Juni
    Ewonan pengungsi, wanita lan bocah-bocah, mlayu menyang kita, lan ing ngendi bojone? Aku ora weruh ing pers manawa Strelkov duwe 30000 wong ing komando. Iki tegese padha lungguh ora nindakake apa-apa, ngenteni wong teka lan perang kanggo wong-wong mau, apa kita kudu wedhus iki sing ora bisa mbela omahe.Ing kutha-kutha mbokmenawa ana pabrik beton, sampeyan bisa mbangun bunker lan peranganing lemah, nanging malah sampeyan. bisa ndeleng barikade ban lan sampah saka tumpukan sampah lan kabeh padha lungguh ing omah.Ing kutha-kutha sing dikuwasani milisi, sawise sawetara wektu dheweke ngerti yen ana peralatan lan arsenal, nanging ora ana sing ndemek lan mesthine dheweke mung sinau. Padha ora njeblug railways, kreteg, padha ora nindakake perang tambang ing wilayah tetanggan ngendi pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina teka saka. Lan dening ril mungsuh ngirim bala liwat sawetara operasi militèr aneh, ana ora ana dhukungan saka populasi lokal. Apa perlu ngwutahake getih Rusia kanggo wong-wong mau?
  16. +3
    13 2014 Juni
    Nonton video iki ing Internet: Nikolai Starikov - kenapa Rusia ora ngirim pasukan menyang Ukraina?
    Kabeh wis ngandika ana bener.

    http://www.youtube.com/watch?v=cFaZOBJklZE&sns=em
  17. +1
    13 2014 Juni
    Iku tega, nanging misale jek kula sing Rusia wis ilang Ukraina.
  18. portoc65
    0
    13 2014 Juni
    Hitler zombified rakyate liwat propaganda kanggo 5 taun. Ukraina wis zombifies wong-wong ing gething saka Rusia kanggo 23 taun. Negara Agung.
  19. +5
    13 2014 Juni
    Lyashko entuk dalan menyang ngimpi. akeh wong sing cedhak ngguyu
  20. +2
    13 2014 Juni
    Bocah-bocah dipatèni ing kono. Sapa wae sing pengin mbayangno carane nggawa anak sing mati, dipateni dening howitzer fasis. Apa sebabe kita dadi ora ngerti rasane wong liya? Ana perang nglawan Rusia, mula kita kudu menehi bantuan militer marang Donbass. Wong-wong biasa padha dipateni ing kono, yen ana wong ing Donbass sing lungguh ing omah, iku saka kalbu, Kenapa bodho fokus ing iki? Bab liya sing penting: apa sing bakal ditindakake Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil.
    1. 0
      13 2014 Juni
      Kutipan saka Sergg.
      Bab liya sing penting: apa sing bakal ditindakake Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil.

      Apa sing bakal ditindakake - dheweke bakal nggawa pasukan, ora, dheweke bakal nyedhiyakake senjata abot, ora bakal, dheweke bakal mateni bensin, ora, dheweke bakal ngenalake resolusi rancangan - dheweke bakal introduce, nanging ora bakal ana pangertèn, dheweke bakal nelpon ing masyarakat donya kanggo mbayar manungsa waé - dheweke bakal, nanging ora ana pangertèn , bakal nelpon Poroshenko kanggo mungkasi operasi punitive - kang bakal nelpon lan Poroshenko malah janji, nanging dheweke ora ngurus kahanan ing negara kasebut, mula apa sing bisa ditindakake Federasi Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil?
      1. +3
        13 2014 Juni
        Kutipan saka Sergg.
        Bocah-bocah dipatèni ing kono. Sapa wae sing pengin mbayangno carane nggawa anak sing mati, dipateni dening howitzer fasis. Apa sebabe kita dadi ora ngerti rasane wong liya? Ana perang nglawan Rusia, mula kita kudu menehi bantuan militer marang Donbass. Wong-wong biasa padha dipateni ing kono, yen ana wong ing Donbass sing lungguh ing omah, iku saka kalbu, Kenapa bodho fokus ing iki? Bab liya sing penting: apa sing bakal ditindakake Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil.



        Kutipan saka saag
        Kutipan saka Sergg.
        Bab liya sing penting: apa sing bakal ditindakake Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil.

        Apa sing bakal ditindakake - dheweke bakal nggawa pasukan, ora, dheweke bakal nyedhiyakake senjata abot, ora bakal, dheweke bakal mateni bensin, ora, dheweke bakal ngenalake resolusi rancangan - dheweke bakal introduce, nanging ora bakal ana pangertèn, dheweke bakal nelpon ing masyarakat donya kanggo mbayar manungsa waé - dheweke bakal, nanging ora ana pangertèn , bakal nelpon Poroshenko kanggo mungkasi operasi punitive - kang bakal nelpon lan Poroshenko malah janji, nanging dheweke ora ngurus kahanan ing negara kasebut, mula apa sing bisa ditindakake Federasi Rusia kanggo mungkasi mateni warga sipil?


        Bapak-bapak, ayo padha konsisten lan ikhlas. Hypothetically ... Rusia bakal ngirim ing pasukan lan Cut mati gas. Dheweke mung nyoba nggawa pasukan supaya nyatakake Rusia minangka agresor lan ora mung ngeculake tangane dhewe, nanging uga sikile. banjur kabeh padha ireng kajaba sampeyan, aku lan atusan ewu wong liyane sing bakal langsung mlayu menyang kantor registrasi lan pendaftaran militer kanggo ndaftar ing milisi utawa disusun dadi tentara aktif. Nanging sapa sing tetep ana ing mburi kita? Kolom kalima kita dipimpin dening udan lan gema? wong sing mlayu saka Donbass, hamster clouded tundhuk pengaruh liyane? Dadi apa sing bisa ditindakake Rusia? Saiki, dheweke mung nindakake - ora melu pembantaian. Saiki ayo padha mangsuli siji-sijine dhewe 1. Apa kita wis siyap ngangkat senjata lan lunga mbela tanahe wong-wong saka Donbass sing mlayu menyang Rusia? aku ora. 2. Kita siap ngirim wong lanang (anak wong liya) menyang kana, aku ora. Wong-wong mau tetep ana ing Slavyansk lan padha gelut, nanging ora perlu kanggo nurani. Kanggo sawetara alasan sampeyan ora dadi sukarelawan ing kono dhewe. Yagene wong Rusia meneng ing Kharkov, Odessa, Nikolaev, Zaporozhye? Ora ana kidul-wétan kaya Novorossia, saben wong gumeter kanggo kulit dhewe. Malah kanca-kanca sing aku kenal padha gelut. Kabeh wong ngenteni tank Rusia. lan jujur, Aku jenis kesel tancep sirah metu kanggo wong, iku ora taun padha. Pokoke omahku pinggiran, nanging grimis sing disalahake kabeh.
        1. +1
          13 2014 Juni
          Kutipan saka vorobey
          Prinsipe omahku pinggir

          dadi sampeyan dhewe sing mangsuli kok ora lunga, wong liya ora lunga lan ah-ah Rain lan Echo saka Moscow bakal scolded, ya iki alesan super ora ngganggu konflik, lan wilayah nonton carane wong gelut. piyambak ing Slavyansk lan tlatah sakubengé, lan Rusia dadi amba lan kuwat lan dheweke piye wae ora bisa ngganggu konflik lokal, dening cara, padha ngirim pesawat landing gedhe kanggo Suriah lan mbangun armada ana, padha siap kanggo sabuk yen soko kedaden, lan punika kedadean. Wong biasa bakal mbantu, pamrentah ora tau dadi siji-sijine negara ing jagad iki sing bisa ngrampungake kabeh iki, nanging sayangé ora ana.
          1. +1
            13 2014 Juni
            Kutipan saka saag
            sampeyan jawab dhewe,


            Aku takon kabeh kanggo njawab dhewe. Nanging sayange, ternyata sampeyan ora luwih apik..... ora perlu ngobahake jarum. Kok nang omah?
            Nalika aku kudu menyang Crimea, aku lunga. Lan dheweke lunga ora amarga garwane duwe ibu lan sadulur, nanging amarga sedulur-sedulur bojone ujar manawa dheweke ora bakal lunga saka Crimea lan kabeh wong Krimea, preduli saka warga negara, dadi siji. Lan bojoku nglilani aku kaya gendhakan. unit ora count. Apa sampeyan ora ngerti carane nenek-nenek padha kekacoan nalika ndeleng mobil tanpa pita St. Matur nuwun, ibu maratuwa teka mlayu, yen ora, ora bakal ngguyu. Apa sing kita deleng ing sisih kidul-wétan? Saben uwong nyimpen kulit lan properti dhewe.
            1. 0
              13 2014 Juni
              Kutipan saka vorobey
              Kok nang omah?

              Saben uwong ora gelem ngedol Ka-52, nanging apa sing bisa daklakoni tanpa iku?
              1. +1
                13 2014 Juni
                Kutipan saka saag
                Kutipan saka vorobey
                Kok nang omah?

                Saben uwong ora gelem ngedol Ka-52, nanging apa sing bisa daklakoni tanpa iku?


                Inggih, ing kasus iki, ora ana T72 ing Ukraina.
                1. 0
                  13 2014 Juni
                  Kutipan saka vorobey
                  Inggih, ing kasus iki, ora ana T72 ing Ukraina.

                  Iku kabeh sedhih, kepiye carane bisa menang perang ing kasus iki?
  21. stranik72
    +4
    13 2014 Juni
    Kutipan: Himalaya

    Pancen Donbass gagal manunggal

    Iku ora Donbass sing gagal kanggo nyawiji, iku kita Rusia sing, kaya biasane akhir-akhir iki, wis "ninggalake" kita dhewe.
  22. Komentar wis dibusak.
  23. +6
    13 2014 Juni
    ing ngendi elang emas? Sawise kabeh, ana 4000. Ngapura carane diobong, patah balung, ditembak? lagi lungguh ing ngarep, utawa luwih elek, perang nglawan milisi. lan padha ngenteni Rusia teka lan ngrusak kabeh?
    1. stranik72
      +2
      13 2014 Juni
      Sajrone perang kanggo bandara ing Donetsk, 3 prajurit Berkut saka Kharkov tiwas. Dadi ora perlu nyopir badai salju. "Dheweke ngenteni Rusia," dheweke ora ngenteni kita, dheweke wis suwe ngerti kabeh babagan sapa kita. Dadi kanggo referensi, apa jenis pahlawan lan fagots kita, ana organisasi kaya bangga "Union of Soviet Officers" ing Tver, yen aku kanggo swara kene jumlah dhuwit sing ditransfer kanggo Novorossiya, sampeyan bakal aran. pait, dadi ora ana sing teka lan sing kudu "mapan"
      1. +5
        13 2014 Juni
        Kapethik saka: stranik72
        Dheweke wis suwe ngerti kabeh babagan sapa kita.

        Yagene padha suwe banget? senjata lan amunisi tiba saka langit? Ana bantuan, lan ora sethithik. Strelkov ngandika bab iki. lan Lavrov ngandika. Dheweke mung nindakake kabeh tanpa gangguan sing ora perlu.
  24. 0
    13 2014 Juni
    Iku bocor, oh, bocor ---- sampeyan alarmis, provokator, jenderal pasukan kursi :)
    1. stranik72
      +3
      13 2014 Juni
      Quote: ngeri
      Iku bocor, oh, bocor ---- sampeyan alarmis, provokator, jenderal pasukan kursi :)

      Nanging babagan perkara kasebut, ana sing kudu diomongake utawa mung kentut.
      Foto saka rapat umum wingi ing Moskow. "Lan yen bangsa, milih antarane perang lan isin, milih isin, banjur bakal nampa perang lan isin" (C)
      1. +5
        13 2014 Juni
        Kapethik saka: stranik72
        Nanging babagan perkara kasebut, ana sing kudu diomongake utawa kentut metu

        Aku kudu ngomong. lan miturut GDP sampeyan, dheweke kudu bengok-bengok menyang saindenging jagad babagan apa lan kepiye dheweke mbantu milisi???
        1. stranik72
          +1
          13 2014 Juni
          Ora ana apa-apa lan ora ana apa-apa, bantuan negara kaya Rusia mesthi wis "dihargai" dening lolongan AS lan Uni Eropa, nanging padha muji PDB, mula ora perlu ngomong babagan bantuan saka Rusia, kita mbantu dheweke Wong Rusia kaya sing bisa kita lakoni, kaya ngono.
  25. +1
    13 2014 Juni
    Quote: Behemoth
    Iku penting carane Laško ngidak-idak gendera. Antik kuwi, minangka aturan, minangka tandha ora duwe daya lan ora kentekan niat.

    Ya, ora ana kekuwatan lan putus asa, nanging ana pengangkatan ing impunitas, lan pangerten sing bisa nggawe kekacauan nalika Rusia meneng ...
  26. +4
    13 2014 Juni
    "Yen kita durung wani ngeculake belenggu finansial sistem dolar, mula paling ora kita kudu miwiti saka ngarep informasi-budaya-ideologis."

    Iki minangka wulan kaping pindho aku ngobrol online, nulis layang menyang presiden lan pamrentah Krimea kanthi ide:

    Balon ing Crimea ing dhuwur kira-kira rong kilometer bakal ngidini kanggo mulihake siaran saluran Rusia lan stasiun radio VHF-FM meh kabeh Ukraina,
    Efek informasi paling gedhe: musik lan informasi ing kendaraan.
    Conto versi rampung http://rosaerosystems.ru/aero/obj16

    Sapa wae sing duwe kontak langsung, monggo diucapake (aku wis nulis menyang situs web pemerintah lan presiden - nganti saiki ana asil nol), iki bakal mbantu ngenalake pendapat Rusia menyang massa Ukrainia lan informasi pas wektune kanggo milisi kita. acara saiki lan re-propaganda ragu-ragu lan rekrut.

    2. Kolomoisky kok isih urip??? Yaiku, batalyon digawe nganggo dhuwit sing mateni ewonan. Lan patine nglawan ewonan iki kurang manusiawi???? Kolomoisky minangka Bin Laden saka Ukraina! Sapa sing netes ing kanthong panguwasa kita saka tumindak Kolomoisky??? Yagene Berezovsky sing wis ora ana gunane bisa dipateni ing London, nanging Kolomoisky fasis ora bisa??? Kanthi tumindak kasebut nglawan kepentingan Israel, Israel ora nate mangu-mangu! Miturut cara, dheweke ora seneng karo tumindak Kolomoisky!
  27. +3
    13 2014 Juni
    Wong pinter ngerti apa sing bakal kelakon yen Poroshenko nyuda Novorossiya. PEMBERSIHAN ETNIK bakal diwiwiti nalika wong-wong sing ora bisa lolos menyang Rusia bakal dimusnahake! Sawetara bakal digawa menyang arah sing ora dingerteni, yaiku, menyang kamp konsentrasi, lan sawetara bakal dirusak! AS wis menehi Poroshenko carte blanche kanggo mbesmi Rusia, lan dheweke ora bakal mandheg nganti Rusia mandheg! Pak Presiden Putin, Rusia patriotik normal ora bakal ngapura sampeyan bocor Novorossiya - tumindak sadurunge kasep! Sampeyan ngerti kabeh, ta?
    1. +5
      13 2014 Juni
      Kutipan: agen 008
      .Presiden Putin, Rusia patriotik normal ora bakal ngapura sampeyan bocor Novorossiya - tumindak,

      ngirim pasukan? nanging iki Sasha lan Geyropa sing meksa nindakake perkara hard menyang
  28. 0
    13 2014 Juni
    Kutipan: Lukich
    Kutipan: agen 008
    .Presiden Putin, Rusia patriotik normal ora bakal ngapura sampeyan bocor Novorossiya - tumindak,

    ngirim pasukan? nanging iki Sasha lan Geyropa sing meksa nindakake perkara hard menyang

    Ya, aja nganti dheweke ngenalake sapa wae ing endi wae ... Ayo ndeleng apa sing bakal kelakon karo ratinge, sing ditresnani banget, sawise Novorossiya lemes ...
  29. 0
    13 2014 Juni
    Loro operator waja tentara Ukrainia nyerang wilayah Rusia
    Pelanggaran tapel wates ana ing cedhak kutha Millerovo, wilayah Rostov.

    warta urip
  30. stranik72
    0
    13 2014 Juni
    Kutipan saka saag
    Kutipan saka vorobey
    Kok nang omah?

    Saben uwong ora gelem ngedol Ka-52, nanging apa sing bisa daklakoni tanpa iku?

    Bungah, yen dheweke gelut karo Mi-24, mula aku bakal taruhan ing Mi-24. Ngomong-ngomong, maneh babagan "kaya srengenge" dudu negara siji ing jagad iki, sanajan AS sing sugih banget, bersenjata 4-D !! kayata helikopter tempur kanthi karakteristik kinerja lan kemampuan tempur sing meh padha (Mi-24, Mi-28, Mi-35 lan KA-52), sampeyan bisa mbayangno carane larang lan ora efektif iki. Kita ora duwe papan kanggo nyelehake dhuwit, lan iki ora mung siji-sijine conto "efektivitas" saka maneuver pemerintah ndhuwur.
    1. 0
      13 2014 Juni
      Aku bakal sijine ing rudal udara-ke-udara :-)
  31. retur
    +1
    13 2014 Juni
    Ya, Rusia ora bakal mulihake jagad Rusia, ora bakal mbela Rusia, amarga Rusia minangka negara 1000 warga negara, dudu Rusia. Panguwasa wedi marang Rusia, mula dheweke nggawa wong Uzbek lan Tajik sing uga wong Rusia sing setya. Nuwuhake rasa nasionalisme ing bangsa. republik kayata Tatarstan, nyegah asimilasi saka wong cilik, nalika nyebar rot lan ngancurake Rusia, instilling ing wong "toleransi" lan mbuwang jumlah ageng dhuwit kanggo instilling toleransi. Rusia minangka negara Russophobic sing padha karo negara Baltik. Sampeyan bisa uga ngelingi kasus anyar nalika slogan "Rusia tegese sober" diakoni minangka ekstremis. Kita uga ora lali yen pamarentah nyoba ora nyebutake Rusia, kaya-kaya nyoba mbusak memori kita, nyoba mbusak identitas nasional kita (kaya ing USSR), sing wis ngasilake woh: ora modis. dadi Rusian. Mekaten. Rusia ora butuh wong Rusia. Ora ana sing butuh. Dheweke ora duwe tanah nasional, ora kaya 1000 warga negara liyane sing manggon ing wilayah Federasi Rusia. Lan ora preduli yen Rusia minangka klompok ètnis sing paling akèh ing Eropah, kanthi sajarah sing sugih lan mulya, kanthi kamenangan lan kekalahan sing gedhé, kanthi tradhisi jero sing nyiptakaké negara iki kanthi kringet lan getih, lan saiki dadi wong sing dibuang, lan yen Rusia uga sober, banjur ekstremis.
    1. sing kumbang liyane
      0
      13 2014 Juni
      Sing bener, lan Rusia dipimpin dening geng Zionis.
  32. +1
    13 2014 Juni
    Aku bakal nyatakake pandanganku babagan masalah kasebut. Napa sisih kidul-wétan Ukraina ora munggah? Iku cukup prasaja. Kanthi saran lan bantuan saka Kulon, saka awal konflik, langkah-langkah pencegahan dipantau kanthi teliti lan ditindakake kanggo netralake pimpinan aktif lan berwibawa ing antarane rakyat. Tegese, gerakan protes dirusak ing kuncup. Muga-muga ora perlu menehi conto? Mulane ora ana protes: ora ana ing Odessa, utawa ing Dnepropetrovsk, utawa ing Kharkov. Kajaba iku, kanthi instigasi, lan mbok menawa kanthi partisipasi, layanan intelijen Barat, akeh karya sing ditindakake kanggo ngrusak perjuangan kanggo kamardikan. Kene kita duwe akèh daya (sing diamati ing Donetsk) lan push menyang permissiveness lan provokasi. Lan kanthi dominasi informasi total UkroSMI, kepiye wong biasa bisa ngerti kabeh iki? Lan mesthi, posisi panguwasa sing ora jelas duwe peran. Nanging misale jek kita uga ora duwe visi lengkap babagan masalah lan cara kanggo ngatasi. Ikhlas.
  33. zol1
    0
    13 2014 Juni
    Rusia, apa kita seneng utawa ora, bakal ditarik menyang perang! Lan yen kita ora nindakake iki saiki, banjur sesuk wong-wong mau isih bakal teka menyang kita dhewe lan banjur bakal luwih elek.
  34. Komentar wis dibusak.
  35. sanek31844444
    -1
    13 2014 Juni
    SERIGALA ING KANGGO WEDU !!!
    Ing hukum palsu saka bailiffs Putin kang
    Manis goroh-racun
    Rusia ora dadi fasis
    Fasisme ora duwe bebener
    © © ©
    Bebener pait ing tembung MAKAREVICH
    Dadi liwat tenggorokan
    Kanggo wong sing bleating ing sandhangan wedhus
    Tutuk serigala karo nyengir
    © © ©
    Sapa sing nyurung konflik sipil
    Ing Duma ngutip Goebbels
    Kéwan ing gréja ortodoks lagi ndedonga
    Dibaptis sadurunge lambang
    © © ©
    Ora ana Yudas ing negaramu
    Ana pengkhianat ing RUSIA
    Ing wayah wengi algojo ngundang manungsa
    Label rega ing mayit ing wayah esuk
    © © ©
    Ing wayah sore, odes kanggo kamulyan kamulyan
    Gagak seneng ing penghargaan
    Wong Rusia ora duwe dhuwit kanggo wong ngemis
    Penjajah bebener!!!!
    1. 0
      14 2014 Juni
      Mergo wong-wong pada ngungsi saka sampeyan menyang penjajah lan akeh sing ora bakal bali, ora ana sing bakal nampa sampeyan menyang komunitas Eropa, kabeh wong ing kono ngerti yen sampeyan maling lan ngapusi, ora ana dhuwit ing kas sampeyan. , lan utang kaya sing sampeyan ora bisa mbayar, apa maneh mbalekake. Apa iki Ukraina sing bebas lan merdika sing sampeyan impen?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"