Mobilisasi sukarelawan ing milisi rakyat Donbass

154
Ing Republik Rakyat Donetsk, mobilisasi milisi terus. Titik tenda kanggo nampa aplikasi saka warga wis disiyapake ing tengah Donetsk. Perdhana Mentri DPR, Alexander Borodai, mratelakake manawa ora ana omongan babagan mobilisasi umum - wong milih dalane dhewe. Nganti saiki, mung wong lanang sing pungkasane mutusake kanggo ngadeg ing tanah asale sing direkam.

Perdhana Mentri DPR ITAR-TASS:

Kita wis ngumumake mobilisasi. Iki dudu mobilisasi umum, nganti saiki kita ngomong babagan mobilisasi relawan ing barisan TNI DPR. Kita duwe akeh sukarelawan. Kita bakal ngeculake sukarelawan saka pakaryan ing perusahaan ing ngendi dheweke kerja lan dilebokake ing pangkat angkatan bersenjata. Kahanan nuntut. Kita duwe pangkalan sing bisa ngumpulake, nglatih. Masalah mung senjata.


Mobilisasi sukarelawan uga ditindakake ing Republik Rakyat Lugansk. Salah sawijining pusat mobilisasi saliyane Luhansk yaiku kutha Stakhanov. Komandan militèr kutha kasebut ngaku manawa jumlah sukarelawan sing mlebu ana ing ewonan.



Ing jaringan sosial Bandhing ing ngisor iki muncul ing kaca Milisi Rakyat Donbass:

Pertahanan Slavyansk minangka kunci, wayahe paling penting kanggo eksistensi Novorossia. Ing kene pasukan utama junta dikumpulake lan dikendhaleni. Kabeh wong ngerti iki.

Wiwit lair saka milisi rakyat Igor Strelkov, Pavel lan Ekaterina Gubareva, organisasi NOD wis ngupayakake maksimal kanggo nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake kanggo perang sing efektif kanggo kebebasan Donbass.

Umume dana sing diklumpukake diarahake kanggo tuku peralatan khusus, perlindungan, peralatan khusus, seragam, sepatu, obat-obatan lan peralatan medis. Kontak langsung terus diwenehake: kamungkinan ngirim bantuan langsung menyang Slavyansk, Kramatorsk, Gorlovka. Batalyon Kemanusiaan Novorossiya sing nyedhiyakake milisi rakyat Strelkov ing Slavyansk.

Akeh organisasi takon pitakonan: "Kita wis diklumpukake jumlah gedhe saka dhuwit, nanging kita pengin tuku barang sing paling perlu kanggo milisi rakyat Strelkov. Apa sing arep dituku? Apa sing dibutuhake Igor Strelkov lan tentarane? Carane ngirim bantuan kanggo Slavyansk?

Kita nguripake Igor Ivanovich Strelkov kanthi pitakonan: "Kepiye pasukan kamanungsan bisa mbantu tentara ing kahanan kaya mengkono?"

Igor Ivanovich nyedhiyakake dhaptar sing paling penting kanggo dina iki:

Formulir - 500 set (ukuran 46 nganti 60, paling akeh: 48-54)
Pasangan Bertsy-1000-1500 (ukuran saka 40 nganti 46, paling akeh saka 41 nganti 44)
Ransel tentara 80 liter peteng - 400 potongan
Walkie-talkies TK-UVF8 Kenwood -200 bêsik
Walkie-talkies karo scanner - 50 bêsik
Rompi anti peluru kanthi kelas perlindungan 4 lan ndhuwur - 300 lembar
Thermal imager FLIR Scout BTS-XR QD 100 PRO utawa Pulsar Qantum HD 38S -20 lembar
Piranti sesanti wengi RANGER 5*42 - 50 lembar
Laser rangefinder Zeis Victory 8*26 PRE -20 bêsik
Red dot sight HAKKO BED-24 Panorama MR-02 with AK mount - 200 lembar
Knives "SMERSH-4" - 200 bêsik

Batalyon kamanungsan "Novorossiya" melu ngirim bantuan menyang milisi Igor Strelkov menyang Slavyansk.
Hubungi kita saka 8 am kanggo 10 pm sembarang dina, tanpa akhir minggu lan preian
.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    154 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 47
      12 2014 Juni
      Menteri Pertahanan Ukraina nggawe pratelan sing nggegirisi sing ngelingake jagad babagan rencana Nazi nalika Perang Donya II - dheweke janji yen kabeh penduduk Novorossia, kalebu wanita, sawise njupuk kutha sing mbrontak lan ditembak, bakal dilebokake ing konsentrasi. kemah lan, sawise verifikasi, diusir saka tanah air menyang wilayah sing beda ing Ukraina.
      Ora cukup "ing subyek", nanging aku mikir video iki bisa "spur" Donbass ...
      1. + 26
        12 2014 Juni
        Ya, pancen fasis, kanthi pendekatan Amerika
        1. Syur
          0
          14 2014 Juni
          Amerika minangka kanibal sejati, yaiku wong-wong sing ngandhut, nyeponsori lan ngetrapake fasisme, Nazisme, lan pirang-pirang cara sing bisa numpes wong.
          1. -1
            14 2014 Juni
            Quote: Syur
            Amerika minangka kanibal sejati, yaiku wong-wong sing ngandhut, nyengkuyung lan ngetrapake fasisme, Nazisme.

            Ya, sejatine, Fasisme "diangkat" dening bankir Yahudi lan politisi Inggris. Amerika meh metu saka bisnis ing kono.
            1. Syur
              0
              16 2014 Juni
              Mesthi wae. Dakkandhani. Ibukuthane ana ing peran pisanan ing kana, tembung "Yahudi" ing kene luwih nandheske "Amerika". Aja lali yen ing panggonan Hitler, mujur Ford Hung ing panggonan conspicuous. Kabeh sing katon jelas, nyatane, dudu kasunyatan. Ora mungkin volume investasi ing jagad lawas ing Jerman Nazi nyedhaki investasi Amerika. Apa sampeyan mikir yen buntut kasebut ngoyak asu?
            2. Syur
              0
              16 2014 Juni
              Ya, aku ora nyathet tembung "fasisme", titik kasebut ora ana, ana teori Nazisme sadurunge, nanging dumadakan dadi dikarepake. Ana tansah sing entuk manfaat saka kabeh. Teknologi padha, saiki ing Ukraina. Sing diputer kanggo ombone ora penting, iku penting sing miwiti game.
            3. Syur
              0
              16 2014 Juni
              Kepiye sampeyan netepake acara ing Ukraina? Oligarki Yahudi lan politikus Eropa sing padha? Ya, lan wayahe kaya ngono, aku ora ngerti babagan sampeyan, aku duwe sedulur ing kana. Lan cetha banget sapa sing ana ing mburi masalahe rakyat kita. Bener, ora ana sing ndhelikake yen Amerika ngadeg ing mburi. Kanggo duwe donya kabèh, iku ora cukup mung swindler karo wrappers ijo, sampeyan uga kudu duwe gang karo Colts ing dhadha.
      2. RUS
        + 24
        12 2014 Juni
        Kutipan: Corsair
        Dheweke janji yen kabeh penduduk Novorossia, kalebu wanita, sawise njupuk kutha-kutha sing mbrontak lan ditembak, bakal diselehake ing kamp konsentrasi lan, sawise verifikasi, diusir saka dheweke.


        Kira-kira sewulan kepungkur ana laporan dening Mamontov babagan pambangunan kamp filtrasi ing Ukraina.
        1. WKS
          + 17
          12 2014 Juni
          Kutipan: RUSS
          Kira-kira sewulan kepungkur ana laporan dening Mamontov babagan pambangunan kamp filtrasi ing Ukraina.

          Menteri, sadurunge nggiling ilat, kudu mikir babagan kasunyatan manawa dheweke dhewe bisa dadi kontingen. Ya, lan Strelkov butuh mantan menteri Ukraina
          kanggo ngeduk parit.
          1. +2
            12 2014 Juni
            Kutipan saka WKS
            Strelkov butuh mantan menteri Ukraina
            kanggo ngeduk parit.

            Ora, iki kudu digunakake kanggo umpan penembak jitu mungsuh.
            1. Cuckoo
              0
              13 2014 Juni
              BISA AKU BISA A
            2. 0
              14 2014 Juni
              ya sampeyan apa! sampeyan ora bisa ndemek wong-wong mau, sampeyan kudu ngurus wong-wong mau, padha digunakake kanggo mobilisasi, mung sing arep ninggalake sawah gosong, soko skips,
      3. + 25
        12 2014 Juni
        Urip mrico iki nganti Senin.
        Kepala Komite Investigasi Federasi Rusia ngendika yen sanajan ing ngisor segara dheweke bakal entuk penjahat perang Ukraina.
        Lan bakal ditindakake - ora ana ilusi.
        1. + 13
          12 2014 Juni
          Apik banget! Apa sampeyan krungu apa sing diomongake Lavrov wingi?

          Lavrov: Rusia mbantu warga Ukraina wétan liwat milisi

          Menteri Luar Negeri Rusia Sergei Lavrov, ing rapat karo Sekretaris Jenderal OSCE Lamberto Zannier, ujar manawa Rusia nyedhiyakake bantuan kamanungsan menyang Ukraina wétan liwat milisi.

          Sergey Lavrov, kepala Kementerian Luar Negeri Rusia: "Kita ngupayakake bantuan kamanungsan kanggo wong-wong sing durung ninggalake zona perang. We nggawe panjalukan resmi kanggo panguwasa ing pungkasan Mei kanggo ijin kanggo ngirim bantuan kuwi. Kita ditolak kanthi cathetan resmi, mula kita menehi pitulung babagan cara sing kasedhiya kanthi bantuan milisi sing prihatin babagan kepiye bojo, anak, bapak lan ibu nandhang kasusahan kasebut. Sadurungé dilapurake manawa panguwasa Kyiv nolak bantuan kamanungsan Rusia kanggo warga sing mati ing Ukraina wétan.


          Kajaba iku, Lavrov disebut migunani niat Sekretaris Jenderal OSCE Lamberto Zannier kanggo ketemu karo pengungsi Ukrainia ing wilayah Rostov. Miturut menteri, perjalanan Sekretaris Jenderal OSCE menyang wilayah Rostov, sing bakal ngunjungi Donetsk lan Lugansk ing mangsa ngarep, bakal migunani kanggo nyusun gambaran lengkap lan objektif babagan apa sing kedadeyan ing Ukraina wétan. Diplomat Rusia yakin manawa iki bakal nggawe gambar obyektif babagan apa sing kedadeyan ing sisih wétan Ukraina.
          Sergey Lavrov: "Aku ngerti yen nalika lelungan menyang wilayah kasebut, sampeyan bakal ngunjungi wilayah Rostov, ing ngendi sampeyan bakal ketemu karo pengungsi saka wilayah Donetsk lan Luhansk. Kita nganggep iki migunani banget kanggo entuk gambaran lengkap, ngobrol karo saksi mata acara kasebut, kanggo entuk kesan sing jelas lan ora bias babagan apa sing kedadeyan ing sisih kidul-wétan Ukraina.


          Kangge, Rusia terus nampa pengungsi saka wétan Ukraina. Ella Pamfilova, Komisioner Hak Asasi Manungsa ing Federasi Rusia, ngandika dina iki kira-kira rong ewu wong wis manggon ing Crimea ing sawetara dina kepungkur.

          http://www.ntv.ru/novosti/1033177/
          1. 0
            12 2014 Juni
            Aku ndelok video iki saka sudut siji, saka sudut liyane .... Ing kono, misale jek platoon ms bakal tenggelam, ora kaya msb.
          2. +4
            12 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Lavrov: Rusia mbantu warga Ukraina wétan liwat milisi

            Rusia mbantu ing kabeh cara sing bisa. Voronezh ing Utyuzhka tanggal 12 Juni.
            1. +3
              13 2014 Juni
              ngomong cara buktiaken carane bantuan wong lanang ing paling karo dhuwit. Aku pitakonan iki cocog kanggo akeh.
            2. Komentar wis dibusak.
        2. GARNET-19
          + 14
          12 2014 Juni
          Kutipan saka krasin
          Urip mrico iki nganti Senin.
          Kepala Komite Investigasi Federasi Rusia ngendika yen sanajan ing ngisor segara dheweke bakal entuk penjahat perang Ukraina.
          Lan bakal ditindakake - ora ana ilusi.

          KEKUATAN OPERASI KHUSUS FEDERASI RUSIA kanthi kerjasama karo RF IC kudu Mbusak roh-roh jahat iki saka permukaan bumi!
          METODE!, METODE ANYAR bakal cocok, ing daging kanggo ELIMINATION FISIK Ing gubug pribumi, tuku karo dhuwit kanggo matèni wong ing TIMUR lan miwiti perang.
          Tutul ing foto

          KOWE TAKSIH MAteni SAUDARA WARGANE, MUNG NYOKE KOWE!

          Kanggo ANY ALL KITA bakal njaluk wong-wong mau, lan ing ngisor segara kita bakal Drowning wong!

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          1. Aku sekelompok bisu
            -40
            12 2014 Juni
            Aku sangsi sing Putin malah bakal bantuan karo peralatan sing Strelkov perlu banget, lan kene sampeyan ngirim MTR kanggo Ukraina, pfft.
            1. +6
              12 2014 Juni
              Aku ora mangu sing bantuan teka.
              1. 0
                14 2014 Juni
                Mesthi wae! Wingi aku ngirim dhuwit menyang kertu bank, ana kabeh klompok sing kontak. Ana uga foto lan video karo milisi matur nuwun marang Rusia kanggo bantuane. ngerti carane ngganti?
            2. +9
              12 2014 Juni
              Quote: Aku ora ngerti sethithik
              Aku ragu yen Putin bakal nulungi

              wong bodho. Jeneng kulawarga ditulis nganggo huruf kapital, lan luwih-luwih jenenge jenenge Presiden Federasi Rusia.
              1. Komentar wis dibusak.
              2. GARNET-19
                +5
                12 2014 Juni
                Kutipan saka Irokez
                Quote: Aku ora ngerti sethithik
                Aku ragu yen Putin bakal nulungi

                wong bodho. Jeneng kulawarga ditulis nganggo huruf kapital, lan luwih-luwih jenenge jenenge Presiden Federasi Rusia.

                Iki scammer saka trap utawa celonone, lan ana RUSSIAN LITERATURE ora mulang banget uga, nanging kanggo ngerti WIDE RUSSIAN SOUL padha ora diwenehi kanggo smartest demokratis gay debilo-liberal!
                Tutul ing foto





                Kuwi EVOLUSI MAJU ING KULON!

                Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
                1. Aku sekelompok bisu
                  -7
                  13 2014 Juni
                  Apa salahku? Strelkov marang sampeyan wong bodho luwih saka sapisan sing padha mbantu, nanging piye wae, lan sampeyan are looking for kabeh intruders. Putin salaman ing ember lan ngomong babagan kerjasama, lan sampeyan ngirim kabeh menyang Ukraina.
              3. Aku sekelompok bisu
                -1
                13 2014 Juni
                Durung pantes.
            3. -2
              12 2014 Juni
              Sinau basa Rusia, sayang ... wassat
              1. 0
                16 2014 Juni
                Lan yen nulis jeneng sing tepat nganggo huruf cilik iku normal..?
        3. Komentar wis dibusak.
        4. +1
          12 2014 Juni
          krsin / "Rahayu wong sing pracaya, iku anget ing donya" Nekrasov
        5. -2
          12 2014 Juni
          Krasin \ "Rahayu wong sing pracaya, iku anget ing donya" N. Nekrasov. Nyuwun basa
      4. Wajar, 2,3
        + 23
        12 2014 Juni
        Nang endi wae aku krungu tembung filtrasi. Aku eling, Goebels ngandika bab iki. Kamp filtrasi kanggo Slavs.
        1. + 21
          12 2014 Juni
          Batalyon Lyashko lunga menyang Donbass kanggo nglawan Moskow sing dikutuk!

          Kyiv, 11 Juni (Navigator, Viktoria Litovchenko) - Wakil Verkhovna Rada Oleg Lyashko ngirim batalion sukarelawan "Ukraina" menyang zona ATO.

          Iki dilaporake ing kaca Facebook MP. Minangka konfirmasi saka kiriman saka batalyon Lyashko dikirim video kang Imam komunikasi karo wong ing kamuflase.

          "Ing dina Trinitas Suci, kita miwiti karya sing negara lan angkatan bersenjata durung diwiwiti. Kita ndedonga lan mberkahi para sukarelawan Ukrainia kanggo perjuangan suci lan menang nglawan mungsuh. Iki Moskow getih, iki Kremlin getih kriminal, iki Moskow dikutuk. Dina iki Gusti piyambak mberkahi kowé. Mulané, lumaku ing paprangan kanthi yakin, aja wedi, aja ragu-ragu, ”ujare imam marang wong-wong mau.

          "Dina iki, regu liyane dikirim menyang ngarep, menyang sisih wétan. Saben uwong nganggo waja awak, kanthi peralatan pelindung. Nanging ora cara ngirim, sing wong lanang ora duwe apa-apa kanggo nglindhungi. Merga uripe dewe-dewe... Naliko kesusu tekan ngarep, pas diomongi, trus kita lungo, opo sing tak omongno? Mangan nalika sampeyan dilatih, dilindhungi, banjur lunga. Lan saben sampeyan, kaya sing dikandhakake Rama Sergei, kudu bali urip saka ngarep iki, saka perjuangan iki. Kita arep kanggo bab tengen. Tugasmu njunjung gendera iki dhuwur, tugasmu mbela negara, tugasmu mbela tanah airmu. Saben-saben kowé padha bali nganggo tameng, ora nganggo tameng. Aku bakal karo kowe saben dina. Elinga, kita nglindhungi tanah asal kita. Kita ora lunga, nanging penjajah teka. Dheweke nyiksa Donbass kita, dheweke wis ngrebut Crimea kita, dheweke mateni wong-wong kita. Lan kita bakal mudhun ing sajarah. Sampeyan wis mudhun ing sejarah, "ujare Lyashko.


          Muga-muga peduard iki, bebarengan karo "Ukraina", bakal nemokake pati ing kana! am
          1. +6
            12 2014 Juni
            Evgeniy!
            Kutipan: Sid.74
            Oleg Lyashko ngirim batalion sukarelawan "Ukraina" menyang zona ATO.
            - ora ateges babar pisan, banjur dheweke dhewe tindak mrana ya ! Gelombang tangan sawise lan dipotong basa . Ora ana sing ala Nyuwun...
            Kutipan: Sid.74
            Aku bakal karo sampeyan saben dina!
            eseman .
            1. +4
              12 2014 Juni
              Quote: pensiunan
              Oleg Lyashko ngirim batalion sukarelawan "Ukraina" menyang zona ATO.
              - pancen ora ateges dheweke dhewe tindak ana ya! Gagang bakal gelombang sawise lan mustache ilat. Ora ana panjaluk sing ala ...


              Kaya biasane - "kopral mrentah maju, nanging mesthine dheweke ketinggalan"

              Quote: pensiunan
              Aku bakal karo sampeyan saben dina!


              ya. Unggah ungguh.
          2. Pati kanggo Nazi
            + 24
            12 2014 Juni
            Kene padha gelut nyata pi ... sy. am
            1. + 14
              12 2014 Juni
              Lyashko saben wong bajingan lan direkrut.
              1. +4
                12 2014 Juni
                Dheweke njupuk dheweke, dheweke pasif.
          3. Komentar wis dibusak.
          4. + 10
            12 2014 Juni
            YAAAAAAAAAA! unit kuat iki 20 wong wis mlebu ing sajarah! Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo wong-wong mau!
            1. Pati kanggo Nazi
              +8
              12 2014 Juni
              Quote: FREGATENKAPITAN
              YAAAAAAAAAA! unit kuat iki 20 wong wis mlebu ing sajarah! Muga-muga bumi ayem tentrem kanggo wong-wong mau!


              Ora fluff. Iki minangka pupuk kanggo bumi. am
              1. + 10
                12 2014 Juni
                Lan apa bab "perang suci" lan muzzles ditutup, sampeyan bakal "mbela tanah air" lan ndhelikake rai, apa pancen isin "mbela" tanah air ing Ukraina, utawa sampeyan isin karo sedulur lan kanca-kanca sing bakal ngerti sapa komandhanmu.
            2. +2
              12 2014 Juni
              frigatencaptain - padha arep diobong ing neraka kaya lan padha ngomong yen bumi kaca kanggo wong-wong mau
          5. Kutipan: Sid.74
            Lan kita bakal mudhun ing sajarah. Sampeyan wis mudhun ing sejarah, "ujare Lyashko.


            Yen ana sing nonton Daftar Schindler, banjur ana analogi sing jelas: pi ... dr ngutip daya tarik SS Untersturmführer Amon Goetz marang prajurite sadurunge ngresiki ghetto Krakow.
            Jebule iki pi... dr mbandhingake karo petugas SS? Ya, dheweke minangka untermensch saka sudut pandang teori Arya. Endi sing setengah bodho ilang.
            Lan imam mumbled soko ora dingerteni ing kono. Ing ngendi, sampeyan takon, patriark kita nggoleki? Aku uga bisa meksa ing baris sandi.
            1. 225 teh
              +3
              12 2014 Juni
              Kutipan: Salavat Kamentrian Darurat Situasi
              Ya, dheweke minangka untermensch saka sudut pandang teori Arya. Endi sing setengah bodho ilang.


              Ya, yen Kalomoyts nganggep awake dhewe minangka Bandera, mula ora ana sing nggumunake ...
            2. Komentar wis dibusak.
            3. +4
              12 2014 Juni
              Patriark kita ora ana hubungane karo dheweke! Iki Gréja Uniate, kang, mung ing gaya banderlogs, nentang dhewe kanggo Moscow Patriarchate, supaya, paraphrasing pepatah kondhang, Apa paroki, pop kaya ngono!!!!!!!!!
            4. 0
              13 2014 Juni
              Kutipan: Salavat Kamentrian Darurat Situasi
              Ing ngendi, sampeyan takon, patriark kita nggoleki?

              Apa hubungane "Patriark" kita? Kyiv wis patriarki dhewe, kapisah saka Moscow, kalebu. lan ideologis.
            5. Komentar wis dibusak.
          6. +4
            12 2014 Juni
            Ya, sapa sing bisa ngirim pedofil lan jotosan iki menyang Dombas? Ya, padha freaks kaya aku
            1. Komentar wis dibusak.
              1. +1
                13 2014 Juni
                Sayangku, sampeyan salah alamat, perkara serius lagi dibahas ing kene! Lan brothel ing dalan sabanjure!
          7. +1
            12 2014 Juni
            Apa dheweke isih nyanyi dokter?
          8. Wajar, 2,3
            +1
            12 2014 Juni
            Kepiye carane nyanyi? Leshchenko lagi ngaso. Ora perlu konser kaya ngono.
          9. +2
            12 2014 Juni
            Rungokake tembung kabangsan .Pendidikan Ukraina wis pinasthi.
          10. +5
            12 2014 Juni
            Aku ora seneng ndeleng lan ngrungokake bajingan iki. Apa jenis scum entuk kekuwatan ing Ukraina. Lan ora ana sing bisa ngomong apa-apa.
          11. +6
            12 2014 Juni
            Kasunyatan bilih kejiret "iku" ditutupi dening Gusti Allah ora anyar, prajurit Nazi padha tembung "Gusti Allah karo kita" ing gesper, sanajan Gusti ing Kitab Suci ngandika carane ngenali serigala ing sandhangan wedhus - " Sampeyan bakal ngenali dheweke kanthi tumindak!" pedofil Lyashko lan pimpinan junta Kyiv liyane siku-jero ing getih wong sing tentrem Novorossia ... Dadi ora ana pengadilan militer ing Novorossia, utawa Pengadilan Allah iki. Bandera scum bisa nyingkiri!
          12. +2
            12 2014 Juni
            Ing kene ana serigala, ana ing pinggir, lan wong-wong padha mati. Lan imam, punika Kristus-bakul.
          13. +2
            12 2014 Juni
            Wong bodho....
          14. +2
            12 2014 Juni
            Kutipan: Sid.74
            Wakil Verkhovna Rada Oleg Lyashko ngirim batalion sukarelawan "Ukraina" menyang zona ATO.

            Video kasebut nuduhake batalyon udakara 30 wong. Yagene dheweke ora nuduhake panorama lengkap batalyon? Amarga iku video. dill palsu liyane: - Wishful thinking. Dheweke nulis yen dheweke ngrusak titik sniper, lan milisi ngomong babagan ora ana kerugian.
            1. +1
              14 2014 Juni
              Lan apa babagan batalyon? Aku bakal nelpon divisi sukarelawan langsung)) Aku nonton wawancara karo milisi - wong-wong iki nganggo rod baja, padha duwe apa-apa kanggo perang lan mati! Plus, saiki bantuan saka kabeh Rusia teka. saka wong biasa Sing ngirim 300 rubel, lan sing ngirim 30000 , ing pirang-pirang kutha wis ana pusat bantuan ing Novorossiya. Pengungsi teka ing kutha kita, dina sadurunge wingi mbukak pusat bantuan, umume aku ora percaya kamenangan Nazi! Aku pengin Nazi bosok ing tanah Novorossia!
          15. Komentar wis dibusak.
          16. GARNET-19
            +8
            12 2014 Juni
            [quote = Sid.74] “Dina iki, regu sabanjure dikirim menyang ngarep, menyang sisih wetan. Saben nganggo waja awak, kanthi peralatan pelindung. [/ Quote]
            ----------------------------------------------
            Ing kana kanggo bocah-bocah iki kudu ngirim bingkisan ing ngisor iki:
            Ing taun 1993, kartrid PP (7N10) diprodhuksi kanthi inti prangko digawe saka wesi kelas khusus kayata baja 70 utawa 75 (peluru kanthi penetrasi tambah), peluru sing bobote 3,49-3,74 gr. pierces piring baja 100-mm ing jarak 16 meter, unsur waja awak digawe saka alloy titanium ing kadohan saka 200 meter. Varnish sealant iku ungu peteng, ora kaya abang ing 7H6.
            LAN STRELTER bakal ngerti carane ngirim peluru iki menyang peds wojo, lyashkogey ...
            -------------------------------------------------- -----
            [quote=Sid.74] Tugasmu njunjung gendera iki nganti dhuwur, tugasmu mbela negara, tugasmu mbela tanah air.
            -------------------------------------------------- -----
            hover liwat foto
            FLAG LYASHKA-COCKER

            Sajrone gomopedolashok, dheweke ngomong babagan gendera iki.
            1. Komentar wis dibusak.
            2. GARNET-19
              +3
              12 2014 Juni
              Kutipan: GARNET-19
              Kutipan: Sid.74
              "Dina iki, regu liyane dikirim menyang ngarep, menyang sisih wétan. Saben uwong nganggo waja awak, kanthi peralatan pelindung.
              ----------------------------------------------

              Lan yen ora cukup, banjur ngirim hadiah iki:

              Ing 2010, Barnaul Cartridge Plant (No. 17) nguwasani produksi kartrid modern 7N24.000-01, sing nyedhiyakake penetrasi piring waja 5 mm sing digawe saka baja 2P kanthi jarak 500 m.
              7N39 cipher "Igolnik" - kartrid experienced karo peluru waja-tindik. Inti peluru ditunjuk saka paduan tungsten karbida (92%) lan kobalt (8%), diprodhuksi kanthi mencet wêdakakêna logam banjur sintering. Ing jarak 100 meter, pierces lembaran merek ST3 kanthi kandel 24 mm, kanthi jarak 100 meter nyedhiyakake penetrasi 100% saka bagean waja awak 6B23-1, kanthi jarak 550 meter nyedhiyakake 100% seng nembus saka piring waja digawe saka baja 2P.
          17. +3
            12 2014 Juni
            Aku ora ngira yen divisi perang homoseksual muncul!
          18. +5
            12 2014 Juni
            Katon ekstra iki karo dheweke wis flashed ing kaping. Kita kumpul kanggo rapat lan bali menyang caches. Ora mungkin dheweke bakal lunga menyang endi wae. Aku mikir yen Lyashko wis nggawe pidato kuwi nang endi wae ing checkpoint near Slavyansk, ing ngarep mobilized, ing paling apik padha wis diiseni ing pasuryan. Badut kuwi ora disenengi ing ngendi wae.
          19. +5
            12 2014 Juni
            Kita bakal weruh carane pid..ra-lyashka iki bakal dilebokake ing saham.
          20. +1
            13 2014 Juni
            Yagene dheweke ndhelikake pasuryane?, Ukraina kudu ngerti queers kanthi pandelengan !!!!!!
          21. 0
            13 2014 Juni
            Piye wae dheweke ngumpulake sawetara sukarelawan))) Katon kaya wong gemblung ing ngisor kosong!
          22. +1
            13 2014 Juni
            Piye wae dheweke ngumpulake sawetara sukarelawan))) Katon kaya wong gemblung ing ngisor kosong!
          23. Komentar wis dibusak.
          24. Sinara70
            0
            13 2014 Juni
            Nanging aneh iki - kudu dipasang ing tembok !!!!!!
          25. 0
            14 2014 Juni
            . Sampeyan malah ora bisa ngomong sing "Makhnovshchina" ... -timbalan ngirim Bunch saka nir matèni, bebarengan karo imam Galim. Ora ana sing bakal narik wong-wong mau ing Donbass, dheweke isih bakal direkrut, ana sing ora diamati ing semangat perang, lan pop Bendery, Warriors karo sirah ditemokke, lan ora karo moncong ditutup, kudu consecrate kanggo perang.
            1. Syur
              0
              14 2014 Juni
              Ghouls duwe tembung perpisahan, Uniates padha murtad lan pengkhianat.
          26. 0
            14 2014 Juni
            Pupuk liyane tindak - good luck, dill!
          27. Komentar wis dibusak.
          28. 0
            14 2014 Juni
            Yagene kabeh padha nganggo topeng, sampeyan liberators kurang ajar? Nyuwun
          29. RAF
            0
            14 2014 Juni
            , pop iku Ortodoks utawa Uniate ??? Yen Ortodoks, banjur dhuwur nyawa kang selawase Burns ing hyena murub !!!
        2. Syur
          0
          14 2014 Juni
          Ya, lan rauh tanggal pinunjul, iku ora adoh saka awal phase panas sabanjuré marang Slavs.
      5. + 10
        12 2014 Juni
        Sawise statement kasebut, wong saka Timur ora duwe pilihan liyane.
        1. WKS
          +5
          12 2014 Juni
          Kutipan saka Jovanni
          Sawise statement kasebut, wong saka Timur ora duwe pilihan liyane.

          Ya, lan liyane saka warga Ukraina, mbok menawa, uga, iku wektu kanggo njupuk munggah senjata kanggo kabeh calon kanggo tawanan.
      6. 0
        12 2014 Juni
        Artikel mobilisasi:
        Pitakonanku iki, lan sewulan kepungkur padha ngomong yen ing DPR, LPR, ana 25000 sukarelawan lan ora ngerti menyang ngendi, nanging saiki?
        Utawa akeh sing mati utawa mlayu, utawa apa?
        Utawa padha ngapusi kanggo nuduhake tingkat dhuwur saka dhukungan saka populasi.
        1. 0
          13 2014 Juni
          Milisi ora duwe seragam, obat-obatan lan, mesthi, senjata. Nanging ana wong.
      7. WKS
        +5
        12 2014 Juni
        Kutipan: Corsair
        Menteri Pertahanan Ukraina

        Lan dheweke tuwuh kumis kaya Fuhrer. Lan dheweke nguwuh salam Bandera, mbokmenawa kanthi banter lan bener ngangkat tangane.
      8. Komentar wis dibusak.
      9. +6
        12 2014 Juni
        S.U.K.I. SAKIT...!!! JENDERAL BENDER dhewe uwis NUNGGU umpetan...!!!
      10. Vlad Gor
        +5
        12 2014 Juni
        Menteri Pertahanan Ukraina nggawe pratelan sing nggegirisi sing ngelingake jagad babagan rencana Nazi nalika Perang Donya II - dheweke janji yen kabeh penduduk Novorossia, kalebu wanita, sawise njupuk kutha sing mbrontak lan ditembak, bakal dilebokake ing konsentrasi. kemah lan, sawise verifikasi, diusir saka tanah air menyang wilayah sing beda ing Ukraina.
        "Petugas" s-ts-u-k-o. Nanging dheweke lulus saka sekolah Soviet, dadi ing SA. Disawang nit. am
      11. +5
        12 2014 Juni
        Dadi Angles nindakake perang karo Boers ing Afrika Kidul. Siji kanggo siji.
      12. MirVlad
        +4
        12 2014 Juni
        Sawise video kaya ngono, kabeh junta pengin digulung menyang aspal !!! "Natsiks" minangka kewan kanthi alam. Lomba sing dominan... Mu-ki! Dheweke kudu diusir saka Ukraina nganggo sapu sing reged! Iku negara ayu lan grapyak.
      13. +2
        12 2014 Juni
        Ora ana otak, mesthi! Sampeyan arep mlayu menyang ngendi yen kabeh iki wis rampung? Bajingan.
      14. 0
        12 2014 Juni
        Aku mikir yen skizofrenia iki kudu dikirim kanggo mbangun maneh kutha-kutha sing rusak. Pancen, sampah fasis!
      15. +1
        12 2014 Juni
        Kutipan: Corsair
        Menteri Pertahanan Ukraina nggawe pratelan sing nggegirisi sing ngelingake jagad babagan rencana Nazi nalika Perang Donya II - dheweke janji yen kabeh penduduk Novorossia, kalebu wanita, sawise njupuk kutha sing mbrontak lan ditembak, bakal dilebokake ing konsentrasi. kemah lan, sawise verifikasi, diusir saka tanah air menyang wilayah sing beda ing Ukraina.
        Ora cukup "ing subyek", nanging aku mikir video iki bisa "spur" Donbass ...


        Opo sing iso tak unekke? Inggih rampung! Dheweke nindakake kabeh sing bisa kanggo nambah ukuran angkatan bersenjata Novorossiya.
        1. +3
          12 2014 Juni
          Mobilisasi sukarelawan


          Mobilisasi sukarelawan!! Mobilisasi lan relawan iku piye wae sing ora bisa dimangerteni. Relawan ora perlu digerakake. Dheweke kanthi sukarela teka ing titik, nampa senjata lan perang. Aku mikir sing nulis artikel iki minangka amatir. adoh saka urusan militèr, aku bakal menehi judhul kaya iki.
      16. 0
        13 2014 Juni
        Utawa ninggalake kamp konsentrasi? Delengen carane Nazi numpes Slavyansk. Ayo kemah kanggo Nazi nalika dikalahake lan dijupuk kanthi lengkap. Banjur Slavyansk bakal dibalèkaké, watara jam.
      17. Sinara70
        0
        13 2014 Juni
        Utawa bisa uga nyuda militer iki saka sawetara anggota lan badan ...... sing njamin tetep ing bumi iki ......
        Mesthi wae ora suwe, 48 jam .... contone ....
      18. Sinara70
        0
        13 2014 Juni
        Utawa bisa uga nyuda militer iki saka sawetara anggota lan badan ...... sing njamin tetep ing bumi iki ......
        Mesthi wae ora suwe, 48 jam .... contone ....
      19. 0
        14 2014 Juni
        Iku wektu kanggo spur kita ing ..... yen dill rampung omong kosong !!
      20. 0
        14 2014 Juni
        Nit iki minangka sing pisanan menyang "zona penggusuran", menyang kamp pengungsi, dheweke bakal menehi salam ing kana, kaya sing kudune.
      21. +1
        14 2014 Juni
        SCUD. Aku weruh akeh THIS, mung karo pangkat cilik, malah sak layanan militèr ing ZSU ... Menehi wong liyane dhuwit, lan weather vane iki bakal nguripake ngendi iku perlu.
      22. Rus_28_Rus
        0
        14 2014 Juni
        pitakonan eviction luwih utawa ilang lengkap
      23. Syur
        +1
        14 2014 Juni
        Nazi Jerman uga ngandhani wong-wong Yahudi yen dheweke bakal kerja ing Jerman, nanging diracun ing dalan nganggo gas lan ditembak ing sumur.
      24. RAF
        0
        14 2014 Juni
        Aku wis ngomong lan bakal terus ngomong yen kabeh sing ora apik sing kedadeyan ing bumi, perang, paceklik, kemiskinan, karusakan, lan liya-liyane, asale saka AS !!! US EMPIRE OF EVIL!!!
    2. +1
      12 2014 Juni
      Iku bakal becik kanggo njlèntrèhaké nang endi wae ngendi iku bisa diwenehi lan kanggo sapa, tagihan, etc.
      1. uri
        0
        12 2014 Juni
        ing kontak jaringan sosial, sampeyan bisa nelpon. ana kabeh alamat. karo sapa sing kudu dikontak. bakal ana kepinginan. kabeh bisa ditemokake.
    3. +3
      12 2014 Juni
      Ora dhaptar sing lara, iki mbutuhake dhuwit sing akeh.
      1. +3
        12 2014 Juni
        Kutipan saka mackonya
        Ora dhaptar sing lara, iki mbutuhake dhuwit sing akeh.


        Iku gumantung carane sampeyan ngitung. Kanggo 1 wong biasa - jumlah sing ora bisa ditahan, kanggo perusahaan - sepele, kanggo Rusia - ora ana apa-apa.
    4. +7
      12 2014 Juni
      Yen ana akeh sukarelawan lokal, sabab Novorossiya ora bakal mati. Good luck lan kamenangan kanggo sampeyan, pejuang kanggo kamardikan lan kaadilan.
    5. RUS
      +8
      12 2014 Juni
      Aku yakin manawa ana dhukungan saka Rusia saka warga biasa lan saka "ora cukup prasaja", lan dhukungan kasebut kadhangkala luwih penting tinimbang dhukungan pemerintah ....
    6. Komentar wis dibusak.
    7. + 12
      12 2014 Juni
      Kirim aplikasi Strelkov menyang Direktorat Logistik Kementerian Pertahanan RF. Ayo padha werna munggah!
      1. SSR
        0
        12 2014 Juni
        Kutipan: VNP1958PVN
        Kirim aplikasi Strelkov menyang Direktorat Logistik Kementerian Pertahanan RF. Ayo padha werna munggah!

        Miwiti saka walkie-talkie lan dipungkasi nganggo visor - kabeh sing digawe manca, domestik lungguh ing dupe ing dalan.
    8. +2
      12 2014 Juni
      Knives "SMERSH-4" - 200 bêsik
      Kanggo pasukan khusus..
      1. GARNET-19
        +8
        12 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Knives "SMERSH-4" - 200 bêsik
        Kanggo pasukan khusus..

        Kanggo pengintaian lan sabotase kelompok, aku guess. Bener, Bandera nid iki kudu "gitik" ing wayah wengi!
        Muga-muga dheweke ngeling-eling sampeyan nganti mati ...
        Tutul ing foto
        PIKIR KITA MURNI...PIKIR KITA MURNI...

        PISANG IKI DIPRODUKSI KARONG KOMPETENSI: MELITA-K lan KNOX, dadi aku nyaranake ngirim perusahaan iki 200 lading saben - GRATIS kanggo TES ing kahanan pertempuran.

        Sapa sing bisa (bisa uga ana sing kerja ing perusahaan kasebut) BAGIKAN menyang manajemen sampeyan, muga-muga sampeyan bisa dadi murah lan dadi panyedhiya "Pengadilan STRELKOVSKY MAJESTY'S"

        MILITER kudu ngadeg metu, liyane RUSIA ing njaba WETAN, lan tanpa dhukungan saka RUSIA lan perusahaan-perusahaan iki ora mungkin!

        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
      2. Komentar wis dibusak.
    9. + 13
      12 2014 Juni
      Lan kabeh dadi luwih apik lan luwih apik saben dina, kabeh wis pindhah saka lemah lan entuk momentum, yen kedadeyan kaya mangkene, sukarelawan ora bakal ana pungkasan, wektune Rusia nambah pitulungan karo senjata.
      1. +1
        12 2014 Juni
        Pangerten teka yen kita butuh awake dhewe. Sing mokal kanggo Rusia lemah SEJARAH karo kasunyatan perang antarane negara fraternal.
        Kene padha munggah.
    10. wis6
      -76
      12 2014 Juni
      Apa ana sing ngerti apa sing diperjuangake milisi? Dene aku iki wis ilang maknane.. Jujur swasana wong wetan saben dina owah gingsir. Wong ora pengin perang lan karusakan saka kutha kita. Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.
      1. + 33
        12 2014 Juni
        ya wis! Dheweke ora bakal ngebom sampeyan, mung bakal mateni sampeyan nganggo dill !! Lan sapa sing isih ana bakal dipindhah menyang kémah, lan wong-wong saka kulon bakal manggon ing panggonanmu!
      2. tukang ngebom1100
        + 13
        12 2014 Juni
        lan dikirim menyang kemah! apik luck! mbok menawa sampeyan bisa nyaring
        1. GARNET-19
          +4
          12 2014 Juni
          Kutipan saka: bomber1100
          lan dikirim menyang kemah! apik luck! mbok menawa sampeyan bisa nyaring

          Ora bakal ana penyaringan ing HERO-CITY OF SLAVAYANSK, kabeh bakal kaya ing Volyn ...



          Kanggo sapa sing ora cukup, banjur ketik "Tragedi Volyn" lan maca lan ndeleng FOTO HORRIBLE, lan kanggo sapa sing ora cukup, aku njaluk sampeyan lunga: menyang Donbass, menyang wilayah Lugansk lan komunikasi karo pedunung, utawa sampeyan bisa nyedhaki kos-kosan, sanatoriums saindhenging negara ngendi padha dumunung pengungsi saka wilayah iki, lan aja lali bab ODESSA...

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        2. Komentar wis dibusak.
      3. + 10
        12 2014 Juni
        Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.
        Sawetara bakal lunga, liyane bakal teka - bakal dikirim menyang kamp konsentrasi ing Galicia, supaya bisa kerja keras kanggo dheweke lan nguwasani basa Ukrainia.
        1. +4
          12 2014 Juni
          Dheweke ora bakal ngerti iki, lan malah ing kemah bakal mbaleni kanthi bodho - apa kita?
      4. + 13
        12 2014 Juni
        Waca apa sing diomongake Menteri Pertahanan sampeyan. Sampeyan bakal diangkut menyang kamp konsentrasi. Kanggo soldering, sampeyan bakal gawé shale gas kanggo Indos.
      5. + 13
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: sim6
        Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.

        ----------------------
        Dheweke ora bakal mandheg ngebom sampeyan, dheweke mung bakal nyelehake sampeyan ing kamp konsentrasi filtrasi, priksa linuwih sampeyan ing polygraph, nggawe cathetan ing dokumen sampeyan ... Banjur nasib sampeyan ora dingerteni ...
        1. +8
          12 2014 Juni
          Kutipan saka Altona
          Banjur nasib sampeyan ora dingerteni ...

          dikenal. kanggo Galician dadi perbudakan ...
      6. +8
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: sim6
        Wong ora pengin perang lan karusakan saka kutha kita. Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.


        Persis. Sampeyan kudu nyerah tanggal 22 Juni 1941. Banjur ora bakal dibom, lan kutha-kutha ora bakal kobong, lan pabrik-pabrik bakal tetep utuh. Mung 90% saka populasi bakal diangkut menyang donya liyane liwat kamp konsentrasi. Tanpa perang lan karusakan. wong bodho
      7. +7
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: sim6
        Apa ana sing ngerti apa sing diperjuangake milisi? Dene aku iki wis ilang maknane.. Jujur swasana wong wetan saben dina owah gingsir. Wong ora pengin perang lan karusakan saka kutha kita. Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.


        Wong wadon Donetsk asli, putri saka perwira, sampeyan ngerti?
      8. +2
        12 2014 Juni
        Kanggo hak urip bebas ing tanahe dhewe, nganggo basane dhewe, kanggo urip seneng kanggo dhewe, yen ora anak, banjur putu lan buyut. Pracayaa, kanggo awake dhewe sing ora perang, nglarani banget yen ndeleng anak-anakmu padha sekarat, angel banget kanggo wong tuwa lan wong tuwa yen ana ing geni mungsuh. Sampeyan bakal kanthi ora sengaja nangkep jerami apa wae supaya bisa urip. Cekap semanten atur kawula, militèr budhal, nggih, sapunika sami perang ing panggenan sanès, bokmanawi botên sagêd ngebom, bokmanawi botên kenging dipun pejahi, bokmanawi sampun lulus filtrasi. Lan saiki Bandera dadi pahlawan kita, yen mung bisa urip. Kita bisa uga ora ngerti sepira angel kanggo sampeyan. Nanging sampeyan Rusia. Elingi sajarah Rusia, tansah perang, tansah nangis, getih lan kasusahan, nanging tansah Kamenangan. Kita pengin sampeyan keno kabeh ngipi elek sing wis tiba kanggo sampeyan lan menang! Aku ora downvote, aku mung ora duwe hak.
      9. +4
        12 2014 Juni
        Stomp ing sisih kulon, dheweke bakal ketemu sampeyan ana lan nyaring ing LYASHKO am
      10. +2
        12 2014 Juni
        Nah ... siji maneh wakil saka pesta dipan !!! wassat Lan wong-wong kuwi mesthi bakal ngliwati penyaringan ... Slogane yaiku "gubugku ana ing pinggir."
      11. 0
        12 2014 Juni
        Ya, yen aku mbengkongaken dadi kanker, aku bakal jancok lan kabeh ora bakal suda?
        Lan kasunyatan manawa kamp filtrasi wis siyap, ora dadi masalah, lan wiwit dibangun sadurunge kedadeyan kasebut.
        Ing Perang Patriotik ana uga pengkhianat, ing Jerman supaya ing Jerman, padha menehi, oke?
        Aku ora ujar manawa akeh sing bakal dipotong, sing ora setuju, uga, utawa wong sing ora rajin nguwuh "lemak menyang Ukraina"
      12. 225 teh
        +2
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: sim6
        swasana masyarakat ing wetan saben dina owah gingsir. Wong ora pengin perang lan karusakan saka kutha kita. Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.


        Paling ora Timur Kidul kudu bali menyang tanah air, menyang Rusia ...
      13. +1
        12 2014 Juni
        sim6 - Dadi jebule dheweke berjuang kanggo apa sing dibom, dheweke ora pengin dadi budak, manggon ing kemah "filtrasi". Dheweke bakal mandheg ngebom lan mulih. Lan luwih becik ora langsung, yen ora, dheweke bakal digawa menyang kemah ing wayah wengi. Ana cukup pengalaman ing laku donya.
      14. +1
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: sim6
        milisi sing kudu disalahake.

        opo Aku ngerti yen sampeyan wis disaring ... Ing kabeh retak aran ...
      15. +1
        12 2014 Juni
        Apa swasana ati sampeyan ganti? Dadi, nangisi bojomu Lyashko - cockerel!
      16. Syur
        0
        14 2014 Juni
        Kanggo sampeyan, kanggo awak dhewe, kanggo hak manggon ing negara dhewe, kanggo ngomong basa ibu, kanggo kamardikan anak. Nanging dudu milisi sing ngrusak kutha lan tujuane yaiku sampeyan, dudu kutha. Yen ora ana milisi, wong uga dibom, nyatakake separatis. Tujuane yaiku ngrusak kabeh wong Rusia kanthi cara apa wae. Sampeyan kudu mlayu menyang Rusia sadurunge kasep, ora bakal ana urip. Banjur tumindake malah luwih elek, kabeh janjine mung goroh, cidra. Ana tujuan lan rencana sing ora ana maneh. Mlayu menyang Rusia lan ora liya.
    11. Pati kanggo Nazi
      + 22
      12 2014 Juni
      ------------------- prajurit
    12. +5
      12 2014 Juni
      Struktur angkatan bersenjata diasah kanggo tugas-tugas tartamtu, ora ana gunane kanggo nggedhekake tentara partisan menyang proporsi sing ora bisa dipikirake, nanging ora bakal bisa nindakake serangan ing wilayah mungsuh, sing utama yaiku nyetel tugas sing jelas, ngatur logistik. lan staf kerja kanggo dheweke.
      1. +1
        12 2014 Juni
        ing 1978 ... nalika pasukan agresif Mao wis siyap "masang" wilayah, kajaba UKM, ADN ... klompok mobile dibentuk saka pamburu sing ngerti wilayah uga ... kanggo nindakake operasi ing mburi. Padha dilengkapi kanthi apik (kanthi standar wektu iku) ....
    13. + 10
      12 2014 Juni
      Kutipan saka: sim6
      Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.

      Dheweke mung bakal nembak lan ngusir..
    14. Kodar75
      +4
      12 2014 Juni
      Kutipan saka: sim6
      Apa ana sing ngerti apa sing diperjuangake milisi? Dene aku iki wis ilang maknane.. Jujur swasana wong wetan saben dina owah gingsir. Wong ora pengin perang lan karusakan saka kutha kita. Lan milisi sing kudu disalahake. Yen dheweke lunga, dheweke bakal mandheg ngebom kita.


      Iki sing katon alam Khokhlyat, sayangé ...
    15. + 18
      12 2014 Juni
      Aku pengin ngirim baret Inggris anyarku NEW (ukuran 44S) menyang ngendi aku ngirim bingkisan? Aku ora bakal ngirim seragam, aku seneng dhewe ... Aku mung bisa duwe jas hujan musim gugur Austria, sweter gunung, piso konstruksi, nanging Swedia - Nora, digawe saka karbon ...
      1. +1
        12 2014 Juni
        Kutipan saka Altona
        Aku pengin ngirim baret Inggris anyarku NEW (ukuran 44S) menyang ngendi aku ngirim bingkisan? Aku ora bakal ngirim seragam, aku seneng dhewe ... Aku mung bisa duwe jas hujan musim gugur Austria, sweter gunung, piso konstruksi, nanging Swedia - Nora, digawe saka karbon ...

        Adol, lan kirim dhuwit.
        Rincian akun:
        Rostov Cabang No.. 5221/0629
        akun pemukiman 47422810852099900105 ing Bank Kidul-Kulon Dewan Keamanan Federasi Rusia
        kanggo / sch. No. 30101810600000000602 ing Bank Sentral Federasi Rusia kanggo kutha Rostov-on-Don
        BIC 046015602
        TIN 7707083893
        Gearbox 616502001
        Nomer rekening pribadi 42607.810.4.5209.0002413
        Jeneng lengkap panampa Gubareva Ekaterina Yurievna. Aku mung menehi akun sing wis diverifikasi. Aku dhewe sing ngirim dheweke.
    16. +3
      12 2014 Juni
      Mungkin Koval wis siyap ing Auschwitz cedhak Kyiv kanthi krematorium? Kita kabeh ngelingi prasasti ing gapura Ssventsem. "Arbeit macht frei" - kang dijarwakake, Work ndadekake wong free. Dadi, kanca-kanca, pikirake makna tembung kasebut. Ing konteks apa karya nggawe wong bebas.
      1. +1
        12 2014 Juni
        bakal luwih bener kanggo nulis "Lasciate ogni speranza voi ch \ 'entrate." -saka Divine Comedy Dante: Ninggalake pangarep-arep, kowe sing mlebu ing kene prasasti ing gapura neraka
    17. +8
      12 2014 Juni
      Banget, wong tangi! nanging pasukan junta sekering rampung. iku tegese junta bakal enggal tiba konco Little Rusia.
      1. Matroskin 18
        0
        12 2014 Juni
        Ketoke, iku dadi disusun: kanggo exhaust tentara Kyiv karo perang karo wilayah wétan (luwih gampang kanggo ndhukung wong-wong mau ora resmi, liwat tapel wates "bocor", kanggo mbatalake pengungsi, kanggo netepake bantuan kamanungsan), lan nalika Ukrainians. ora duwe apa-apa, kanggo nganakake "parade kedaulatan" ing sisih kidul!
    18. N.Zero
      +4
      12 2014 Juni
      Igor Ivanovich andhap asor ... kelalen цветы - "Tulip", "Carnations", "Acacias", "Chrysanthemum-S", "Verba"...
      maneh, "Jarum" saperangan rolas ora lara ..
      saka alat musik angin - "Basoons" liyane ...
      1. Matroskin 18
        +2
        12 2014 Juni
        Lan serangga: tawon, kumbang ...
      2. Komentar wis dibusak.
    19. 0
      12 2014 Juni
      ... ing sawetoro wektu, Semyonovka diobong nganggo cangkang pembakar ing wayah wengi....
      kebakaran gedhe...
    20. 0
      12 2014 Juni
      Siji bab ora cetha! Ing Suriah, miturut video kasebut, para militan padha gelut, nganggo kaos, sepatu olahraga, tanpa helm, kanthi senapan mesin lan peluncur granat, lan wis sukses nglawan pasukan pemerintah, lan wis berjuang nganti 4 taun saiki, nyiksa pasukan Assad. Lan ing kene, cedhak karo Rusia, nglawan Tentara Ukropovskaya sing ora disiapake kanthi militer lan moral, sampeyan bisa krungu swara saka Kidul-Wétan, nulungi wong-wong mau nembak kita, nggawa pasukan, nggawe zona tanpa awak, lan liya-liyane.
      1. +5
        12 2014 Juni
        Ing kasus misunderstanding kuwi, iku perlu kanggo miwiti karo ABC, lan ora komentar ing acara saka titik tampilan "wow".
        Nuwun sewu, nanging:
        - Milisi sing perang butuh akeh. Kalebu barang-barang dhasar kayata ganti jeroan, kaos kaki sing resik, sandhangan. Umume kasus, dheweke ora mlaku ing aspal, lan ora lungguh ing kantor. Salah sawijining bebaya "parit" sing paling umum yaiku kutu. Apa sampeyan krungu babagan iki?
        - sneakers nyata (ora Cina-Vietnam-basement) luwih larang tinimbang berets. Kauntungan utama berets yaiku "nyekel" tungkak. Ing kahanan sing ora ana wektu kanggo nimbang lan mriksa kanthi teliti ing ngendi kanggo nyelehake sikilmu - kauntungan sing penting banget. Sneakers - lumaku ngubengi kutha.
        - perbandingan karo geng Siria banget, ora bener - ana pendanaan multilateral. Saka kabeh jinis patron, kanggo distribusi sumbangan wong-wong sing iman, diklumpukake ing sholat Jum'at. Dhuwit kasebut disebarake ing antarane komandan lapangan, senjata dituku kanggo wong-wong mau, b / a, padha mbayar pejuang. Perampokan saka populasi ing macem-macem formulir arang banget umum.
        - "hatting" minangka sindrom sing mbebayani banget. Sembarang mungsuh luwih apik kanggo overestimate. Ngandelake ambruk, dekomposisi mung mbebayani. Wong bodho karo bedhil mesin - dheweke uga nembak. Dheweke wedi, dheweke nembak kanthi acak ing sembarang gangguan lan gerakan. Peluru iku bodho, gampang ngethok nyawa manungsa. Prajurit sing dilatih lan dilatih, kanthi nggunakake senjata sing wicaksana, bisa nyelehake puluhan saka jabatane. "Pembebas" duwe kaya ngono. Helm lan waja ora panacea, nanging bisa mbantu.
        - mangan - ngombe, ngapura, sampeyan uga kudu rutin. lsp. lsp.
        Sing paling apik, kesalahpahaman kasebut ilang sawise sampeyan dhewe wis ana ing lingkungan kaya ngono.

        -
    21. +5
      12 2014 Juni
      Inggih, kabeh wong slamet lan ngalahake dhadhane, aku Rusia, lan kanggo bantuan sedulur Slav langsung Putin ngendi sampeyan ngirim tentara ... Dadi aku ora enom maneh kanggo mbukak watara karo bedhil mesin, nanging nyawaku metu saka panggonan kanggo bantuan ing paling dhuwit, kita, onizh ana maneh padha ngadeg marang kabeh geyropa.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        12 2014 Juni
        Aku setuju kanggo kabeh 100, .... crita padha! Nyawaku lara..........Yen (Gusti Allah ngalang-alangi!) Donbass lan wilayah Luhansk ora dibela, dicekel lan ditutupi getih, aku bakal pindhah menyang gereja saben minggu lan nebus dosa iki minangka aku dhewe!
    22. +2
      12 2014 Juni
      Mung babagan, isih perlu kanggo ngelingake (miturut Lavrov, diplomatis) kanggo Pak OSCE Sekretaris Jenderal Lamberto Zannier saka sajarah carane USSR mbantu Spanyol ("ora resmi") - Spanyol isih urip lan mambu ... gedhe! Lan macem-macem "Euro-Nazis" - aroma Nyunber saka ...!
    23. +3
      12 2014 Juni
      Ora ana sing bisa menang karo serangan kavaleri, wektu wis liwati, saiki sing luwih butuh kamenangan, sing luwih mantep, bakal menang.
    24. +3
      12 2014 Juni
      Mungkin dhaptar iki lan Kementrian Pertahanan bisa sponsor, kenapa ora bantuan kamanungsan.
      Amerika nyedhiyakake waja, peti mati lan jatah garing kanggo Khoklovarbarians. Kita uga kudu mbantu milisi.
    25. +1
      12 2014 Juni
      Aku kepengin weruh kenapa mitra Rusia iki ora cocok kanggo milisi? Carane aku kudu ngerti iki? Yagene waja lan pemandangan kita ora cocog karo dheweke? Yen ora ana utawa ora kualitas sing tepat, banjur karo sapa para pejuang pasukan khusus sofa mikirake peeps? ing siji roh sampeyan mung bisa partisan, perang menang dening skill lan senjata modern.
    26. +7
      12 2014 Juni
      Wartawan khusus "KP" ngginakaken dina ing posisi milisi ing Semyonovka.
      1. RUS
        +1
        12 2014 Juni
        Kutipan: russ69
        Wartawan khusus "KP" ngginakaken dina ing posisi milisi ing Semyonovka.


        We ngeweruhi helm prajurit Rusia saka model anyar.
        1. +1
          12 2014 Juni
          Kutipan: RUSS
          We ngeweruhi helm prajurit Rusia saka model anyar.

          Kabeh wong bisa tuku helm kuwi, regane 6000r
          http://proizvodstvo-prodazha-voennogo-snaryazheniya.tiu.ru/p38148565-shlem-6b7.h
          tml
          Yen digali ing Internet, sampeyan bisa tuku peralatan paling modern, kanggo 12 ewu pesawat saka helm 6B7-1M lan waja 6B33 bisa tuku cukup sah ..
          http://proizvodstvo-prodazha-voennogo-snaryazheniya.tiu.ru/g4455192-novinki
      2. 0
        12 2014 Juni
        Halo, pakdhe, apa iki kita?
      3. 0
        12 2014 Juni
        Food foil, Aku iku bakal ndhelikake teken panas, huh?
    27. zol1
      +5
      12 2014 Juni
      Kanggo akèh abad ana perang nglawan Slavs. Tanpa kompromi lan kejem. Iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Kita tansah diserang. Kita tansah menang. Nanging ... padha tansah ngasilaken. Tansah mundur ing sisih wetan. Ora mlayu saka mungsuh, nanging ninggalake kenangan getih. Ora mung mundur fisik. spiritual.

      Ing esuke jaman iki, kita ninggalake Eropah Kulon, ninggalake kuburan leluhur kita. Pemukiman kita dikuwasani dening wong galak wingi - leluhure "wong Eropa bertamadun" modern. Wong-wong sing ora duwe budaya dhewe ing wektu kasebut, nyilih Slavic, distorting lan ngowahi meh ora bisa diakoni. Mung jeneng geografis tetep meh ora diganti.



      Banjur, ing jaman peteng ing awal Abad Pertengahan, kita lunga maneh. Wektu iki saka Eropah Tengah. Lan maneh padha ninggal kuburane para leluhure, kutha-kutha lan desa-desa. Padha mundur maneh, wis menang. Eropah durung rampung nyerna wilayah sing ditinggalake dening leluhur kita. Ana isih wadi Sisa saka urip, budaya lan basa Slavs kuna.

      Saiki ana serangan ing outpost Eropah Wétan saka peradaban kita. Kita mung ora duwe papan liya. Ora ana maneh tanah sing ora dienggoni ing Bumi. Lan liyane lan liyane "nilai Eropah" teka saka Kulon. Lan ana kurang lan kurang identitas Slavic. "Roh Rusia" dadi luwih lan luwih wétan. Gelombang ekspansi "beradab" saya tambah akeh ...

      Iki wektu kanggo mungkasi iki. Wektu kanggo tangi lan mandheg ndhelik ing cangkang kesucian.

      Mungkasi mundur lan ngrusak kuburan para leluhur lan kuburan kuno, sing diarani wong Eropa modern "monumen sejarah", lan kuburan Perang Dunia II sing durung dilalekake.

      Tangi, Roh Rusia! Tangi, jagad Slavia! Iku wektu kanggo bali menyang werna. Ora dadi luwih dening pasukan militèr minangka dening Kawicaksanan lan Bebener. Sawise kabeh, yen kita, Slavs, mundur saiki, banjur kita (lan kabeh donya) bakal ngadhepi peteng peteng. Donya Slavia uga nduweni Bebener. Kita durung rampung rusak dening "beradab" rot. Iki tegese kita kudu njaga jagad iki, amarga akeh generasi leluhur kita sing ngurus.

      Aja ngisin-isini kenangane leluhur kita!

      Slavic barbar.
    28. Matroskin 18
      +2
      12 2014 Juni
      Aku nganggep perlu kanggo batalyon kamanungsan "Novorossiya" nggawe ing wilayah Rusia (luwih aman) ing zona tapel wates minangka titik kanggo nampa bantuan kamanungsan saka Rusia lan menehi alamat kothak PO menyang media kanggo transfer. saka bingkisan. Pracayaa, kanthi properti sandhangan saka milisi, masalah kasebut bakal ilang kabeh. Aku dhewe duwe 3 pasang berets, padha diwenehi metu ing karya, 2 camouflage ora perlu, etc. Lan pirang-pirang turis bisa menehi tenda, topeng, jas hujan, alat entrenching ... Ya, aku setuju yen dheweke ora bakal ngirim sing anyar, nanging ora bakal tampil ing parade kasebut!
    29. sven93
      +2
      12 2014 Juni
      ... kaya aku ngerti, sing jenderal payung terjun ... ora ana siji nanging kita? ... Aku pengin mratelakake panemume saka kolega Russian .. lan ora layang tugas - banding saka jenderal
    30. +1
      12 2014 Juni
      "Sampeyan wis mudhun ing sajarah" - rodo, banderlogs nemu masalah bebarengan karo pedophile. Saben uwong wis ngerti yen sawise "kamenangan ing Donbas" sampah iki bakal cepet-cepet menyang Crimea, nanging kita butuh. Sapa ing pikiran sing bener bakal ngidini iki?
    31. 0
      12 2014 Juni
      Menteri Pertahanan Ukraina kudu mangsuli pangandikane, miturut hukum perang. Lan wong-wong sing ngomong yen milisi sing kudu disalahake kudu diusir saka apartemen lan digali parit, lsp. prajurit
    32. +1
      12 2014 Juni
      Nalika padha ngumpulake dhuwit liwat SMS?
      Pati kanggo fasis!!! am
      1. +1
        12 2014 Juni
        Ing jaman penipuan, bab sing mbebayani banget. Dadi akeh crooks anget tangan marang wong simpatik. Ora ana kepastian yen dhuwit iki bakal tekan alamat ... Piye wae kabeh ora diatur.
    33. +2
      12 2014 Juni
      Kutipan saka: fox21h
      Iku bakal becik kanggo njlèntrèhaké nang endi wae ngendi iku bisa diwenehi lan kanggo sapa, tagihan, etc.

      Punika info kanggo 10.

      Yen sampeyan pengin mbantu, rincian kita yaiku:
      QIWI: +79885440849
      Dhuwit Yandex: 410012190511869
      webmoney:
      Dolar Z422276971918
      Euro E355649820696
      Hryvnia U568894549396
      Rubel R164956817385
      Sberbank saka Rusia:
      Nomer kertu kanggo transfer:
      4276 5200 1124 6069
      Rincian akun:
      Rostov Cabang No.. 5221/0629
      akun pemukiman 47422810852099900105 ing Bank Kidul-Kulon Dewan Keamanan Federasi Rusia
      kanggo / sch. No. 30101810600000000602 ing Bank Sentral Federasi Rusia kanggo kutha Rostov-on-Don
      BIC 046015602
      TIN 7707083893
      Gearbox 616502001
      Nomer rekening pribadi 42607.810.4.5209.0002413
      Jeneng lengkap panampa Gubareva Ekaterina Yurievna
      Pusat logistik Batalyon Kemanusiaan Novorossiya mbukak saben dina, pitung dina seminggu, saka jam 8:00 nganti 22:00.
      Telp. ing Rusia: +7 988 94 07 605
      Skype: lgc.novorossia
      e-mail: [email dilindhungi]
    34. +6
      12 2014 Juni
      Posisi oligarki Rusia pancen nggumunake! Apa sing dijaluk Strelkov yaiku sepele sing ora masuk akal Ayo padha chip ing trifles, multiply kabeh kanthi 10 lan ngirim 5-8 truk bantuan kamanungsan.
      1. +2
        12 2014 Juni
        Miturut cara, ya, stasiun radio bisa ditemokake kanggo 3000 rubel, sepatu, kamuflase uga ora larang. Pencitra termal, ya, "cokotan", ana model babagan lan kanggo 100 ...
    35. +1
      12 2014 Juni
      Kutipan: Matroskin 18
      Lan serangga: tawon, kumbang ...

      Lan mabur.
    36. +2
      12 2014 Juni
      Lan Igor Ivanovich nindakake proyek sing apik lan nyedhiyakake dhaptar sing apik banget. Wong lanang, kita butuh bantuan. Aku bisa tuku 2 set radio. Nanging carane ngirim kanggo sapa? Lan sing paling penting, bakal mbantu nggayuh wong lanang?
    37. sazhka4
      +1
      12 2014 Juni
      Nganti Sami wiwit. Kabeh liyane mung "omong kosong". Emphasis ora ing
      Surat kasebut wis ana ing Word kabeh .. Lan Putin meneng ..
    38. Neo Morfeo
      +4
      12 2014 Juni
      http://www.mag77.ru/tk_uvf8.html
      Ati-ati !
      Radio dual band iki kasedhiya ing sawetara versi. Mung ing versi lengkap paling anyar saka 2014 KENWOOD TK-UVF8 MAX, walkie-talkie makaryakke ing sawetara lengkap 400-520 MHz. daya pemancar nganti 8 watt, kapasitas baterei nyata 2300mAh. lan diinstal prosesor DSP Crystal Voice lan Scrambler. Versi "MAX" lengkap nduweni hologram keamanan kualitas pabrik kanthi gambar globe.
      http://www.mag77.ru/images/UVF8/tk_uvf8_out.jpg
      manungsa waé! TK-UVF8 MAX kualitas rendah katon didol. Palsu duwe ciri teknis liyane, fungsi opsional kalebu, nanging ora bisa digunakake. Ora ana utawa ora scrambler (enkripsi swara). Analog ora duwe rentang frekuensi lengkap, kualitas swara sing kurang apik lan ora cocog karo paramèter sing diumumake. Walkie-talkie TK-UVF8 MAX kualitas rendah ora duwe hologram keamanan "globe" utawa duwe hologram liyane, label ing mburi walkie-talkie biasane ireng lan putih kanthi kualitas cetakan sing kurang.

      PS. Iki aku kanggo mesthekake yen milisi ora dikirim Cina palsu saka imperfections.
    39. Kelevra
      +1
      12 2014 Juni
      Ayo kabeh padha tulung-tinulung kanthi cara apa wae!
    40. nasik
      +2
      12 2014 Juni
      opo wae koyone nyenyamah ..... mung kudu ngrusak omah-omah sanak sedulur lan kanca-kanca saka SEKTOR KANAN !!!
      mesthi, wis sadurunge dijupuk metu ALL wong !!1
      Mungkin freaks bakal guess sing gula ora moyoki wong!
    41. 0
      12 2014 Juni
      Kutipan saka: muginov2015
      Dheweke ora bakal ngerti iki, lan malah ing kemah bakal mbaleni kanthi bodho - apa kita?

      "Kanggo ndhukung separatis. Dheweke ana ing omah lan ora nindakake apa-apa kanggo ngusir dheweke (separatis)."
      Mbokmenawa artikel-artikel kuwi bakal teka.
    42. 0
      12 2014 Juni
      Ya, Nazi main apa wae ((
    43. Ogorod007
      +1
      12 2014 Juni
      Aku njaluk kabeh wong tenang babagan bantuan saka Rusia menyang milisi lan pribadi kanggo Igor Ivanovich. Delengen prekara kanthi ati-ati, kita wis selangkah ing mburi Amerika. Dheweke mbantu asu kanthi jatah garing nganggo rompi anti peluru, instruktur uga narik pasukan menyang tapel wates Ukraina ing Polandia lan negara Baltik. Apa sing ditindakake Rusia, mung nguwuh lan ngeluh babagan serangan bom lan mung bisa mlayu lan sambat menyang PBB? kita wis ngganti slogan babagan mbantu milisi dadi slogan babagan keputusan damai kanggo mundur pasukan kita saka tapel wates karo Ukraina kanggo panjalukan supaya kita diijini bantuan kamanungsan kanggo ngurangi rega gas kanggo Ukraina. Miturut cara, kanggo rerumput gas kita, padha nggawe armored personel operator, cartridges, etc., lan matèni sedulur kita ing Ukraina. Delengen kepiye AS lan Eropa mbengkongake kita, lan kita ngeluh lan ngiyanati kepentingan kita kanggo nyegah sanksi dileksanakake marang kita. Yen kabijakan kasebut terus, mula kerugian kita bakal luwih gedhe ing rencana geopolitik lan ing istilah manungsa. Lan ora perlu ngomong marang wong-wong sing ora bisa nulungi Strelkov saiki, amarga ora kabeh wong ing Dombas wis mbalela, yen kita mutusake tanpa ndeleng bali menyang kulon, kita bakal diukum. Aku ngerti manawa pamrentahan kita, dipimpin dening VP, proser ing sisih kidul-wétan, banjur suwe-suwe anak-anak kita bakal mati ing kono. Negara mung kuwat nalika ngupayakake kabijakan sing angel kanggo kepentingane. Rusia kudu sinau saka mungsuh kita. Amerika Serikat, isin yen dina iki kita ngomong yen isih awal banget kanggo ngenalake pasukan perdamaian. mlebu, mung serangan saka Rusia ing klompok pasukan Ukrainia ing cedhak Slavyansk lan nggawe ora mabur.
      Zona


    44. 0
      12 2014 Juni
      Kutipan saka Veteran
      Kasunyatan bilih kejiret "iku" ditutupi dening Gusti Allah ora anyar, prajurit Nazi padha tembung "Gusti Allah karo kita" ing gesper, sanajan Gusti ing Kitab Suci ngandika carane ngenali serigala ing sandhangan wedhus - " Sampeyan bakal ngenali dheweke kanthi tumindak!" pedofil Lyashko lan pimpinan junta Kyiv liyane siku-jero ing getih wong sing tentrem Novorossia ... Dadi ora ana pengadilan militer ing Novorossia, utawa Pengadilan Allah iki. Bandera scum bisa nyingkiri!

      Carane bener iku. Ora ana kinclong metu, ora ana upaya kanggo katon percaya, budaya lan sinau sing bisa nutupi jiwane sing bosok lan pikiran sing lara. Kanggo kita, padha fasis biasa lan pengkhianat.
    45. +1
      13 2014 Juni
      Lan supaya kita dadi saksi kanggo nggawe lan mbangun negara anyar.
      Lan aku duwe ide kaya ngono - sajrone Perang Dunia II, partisan Yugoslav lan Italia nyithak prangko prangko dhewe, sing dienggo ing zona, wilayah lan wilayah sing dibebasake saka Nazi lan fasis ...
      Ing kasus kasebut, pimpinan Novorossiya (Republik Donetsk lan Lugansk) bisa nyithak seri prangko dhewe, contone:
      "Pahlawan Novorossiya"
      "Ing pertahanan Novorossiya"
      "Membangun Angkatan Bersenjata"
      lan liya-liyane.
      Kabeh mau bisa digunakake kanggo mbayar layang, kertu pos, lsp. lan kanggo ngisi koleksi filateli.
      Aku seneng gambar iki kanggo salah sawijining prangko prangko ing seri "Ing Pertahanan Novorossiya":


      LAN PENGELEH SAKA SING BISA DIKUMPULKE DATA KANGGO BANTUAN KANG KELUARGA MILITAN...
      1. +1
        13 2014 Juni
        Kutipan saka: kotev19
        Lan supaya kita dadi saksi kanggo nggawe lan mbangun negara anyar.
        Lan aku duwe ide kaya ngono - sajrone Perang Dunia II, partisan Yugoslav lan Italia nyithak prangko prangko dhewe, sing dienggo ing zona, wilayah lan wilayah sing dibebasake saka Nazi lan fasis ...
        Ing kasus kasebut, pimpinan Novorossiya (Republik Donetsk lan Lugansk) bisa nyithak seri prangko dhewe, contone:
        "Pahlawan Novorossiya"
        "Ing pertahanan Novorossiya"
        "Membangun Angkatan Bersenjata"
        lan liya-liyane.
        Kabeh mau bisa digunakake kanggo mbayar layang, kertu pos, lsp. lan kanggo ngisi koleksi filateli.
        Aku seneng gambar iki kanggo salah sawijining prangko prangko ing seri "Ing Pertahanan Novorossiya":


        LAN PENGELEH SAKA SING BISA DIKUMPULKE DATA KANGGO BANTUAN KANG KELUARGA MILITAN...


        lan adol ing tlatah Rusia uga, lan ora mung ....
        Aku mikir akeh sing kasengsem ora mung babagan estetika, nanging uga kanggo ngelingi oyod ...
    46. SASSpy
      -3
      13 2014 Juni
      Apa sampeyan ora mikir yen ana PARADOX ing Ukraina !!Wong-wong padha mateni siji liyane kanggo perkara sing padha sing diperjuangake. Kanggo kebebasan! kanggo demokrasi!Kanggo wong biasa tanpa oligarki! Kanggo urip tentrem! Marang Bandera utawa komunis (scoops) Sing iki utawa sing ora peduli karo wong-wong mau - sing sakepel (fasis commies) Dadi padha perang tanpa ngerti kanggo sho ... Maneh, anakan terwelu
      1. 0
        14 2014 Juni
        Sinau asal-usul konflik banjur gawe kesimpulan. Kaping pisanan, iku ora malah bab kamardikan - kidul-wétan pengin desentralisasi ing wangun saka piranti federal, lan padha dibombardir karo peluru kanggo nanggepi. Lan kenapa Kyiv bisa ngrebut bangunan lan ndhikte kahanan dhewe kanggo kekuwatan, nanging ora kanggo Luhansk lan Donetsk?
    47. Cuckoo
      +1
      13 2014 Juni
      Lan sampeyan ngomong gopher sampeyan ndeleng -
      -Ora
      Aku ora weruh, nanging ana!
      Dene gek-gek ing pagon, iki njerit asu sing ngidak buntute epta! keprungu
    48. 0
      13 2014 Juni
      Pitakonan iku metu saka topik. Apa sampeyan ora mikir, para anggota forum sing ditresnani, yen kahanane junta Kyiv saya suwe saya suwe, tegese padha kentekan amunisi, amarga wiwit nggunakake bom pembakar?
      1. Vyacheslav0206
        0
        14 2014 Juni
        Ora, kabeh mlaku kanthi bener !! Rencana kasebut ditindakake lan akeh banget. Kaya sing kita deleng wong-wong padha mlayu saka tanah, padha mbebasake. Lan iki pancen sing diupayakake. Pitakonan yaiku nalika OSCE UTAWA PBB bakal ngucapake tembung kasebut. roket nalika latihan kadhangkala uga salah. Lan aku ndhukung nutupi langit lan nggayuh target apa wae !! Yen ora, Amerika pancen pengin gas. Wis padha njaluk nggawe kemah kanthi terbuka yen iki iku demokrasi, banjur iki persis apa Amerika karo pribumi lan kanggo dina iki.reservasi.
    49. 0
      13 2014 Juni
      Wong lanang, sampeyan bisa tamparan minus, nanging ... kabeh cathetan protes, resolusi lan penundaan iki, mung kanggo.a.e.b.a.l.i, lan Gusti Allah ngerti, ora mung aku ...
      Inggih, ora ana cara kanggo ngirim pasukan, supaya mbusak satus kendaraan tempur infanteri, sing pengin dadi pimpinan, bakal ana ing ngendi MANPADS, sing kita weruh karo sampeyan, wis rampung, minangka Mariupol rampung dina iki. ..
      Kekacauan, ing sisih siji lan ing sisih liyane, wong lanang ...
    50. 0
      14 2014 Juni
      Atap dill wis mlaku kanthi cepet menyang proses Nuremberg! Nalika Rusia bakal mandheg ngunyah snot lan mudhun menyang bisnis kanggo mbusak infeksi fasis?
    51. Vyacheslav0206
      0
      14 2014 Juni
      Aku duwe pitakonan maneh. Apa ana sing ngerti menyang ngendi gegaman saka gudang Artemovsk? Lan apa ana ing kono? Mung wae, sing dakeling-eling, ana pos-pos milisi sing tansah lan tansah saka Maidan padha ngomong kabeh. Kanthi gegaman akeh iku peteng!!!Ya, gaman ing kono bisa uga ora panas banget, paling ora ana. Lan saiki aku ngomong karo wong lanang saka Konstantinovka, kancaku. Lan aku ora ngerti, dheweke kandhane kabeh, sabisa-bisane, arep menyang milisi, saiki jare ora ana gaman, yen ngono kok mrana, umume, kahanane wis rampung, ora jelas. ana akeh unit militèr lan liya-liyane, ana departemen polisi sing padha lan ing saben ana senjata layanan, malah PM peteng.Endi kabeh iki? Ya, ora ana pencitra termal lan jinis MANPADS liyane, nanging cilik. senjata ... ing umum, pitakonan, pitakonan lan ora ana jawaban. lan kepiye Svidomo ing sisih kulon kutha-kuthane manggoni kutha-kuthane sajrone sawetara dina lan kabeh unit militer lan polisi ana ing sangisore, nanging DPR lan LPR ora bisa, apa iki dhukungan ala kanggo rakyat utawa stratifikasi kasebut?
    52. 0
      14 2014 Juni
      Dill wis dadi gila ing arah uji coba Nuremberg! Nalika Rusia bakal mandheg ngunyah snot lan miwiti makarya kanggo ngilangi infeksi fasis?
    53. 0
      14 2014 Juni
      Where is the world heading... Stop the planet! Aku bakal mudhun ...
    54. 0
      14 2014 Juni
      Ana akeh pahlawan sing pengin pasukan mlebu kanthi cepet ... Apa sampeyan uga bakal perang?
      "Saben uwong nganggep awake dhewe minangka ahli strategi, ndeleng perang saka njaba" Shota Rustaveli.
    55. 0
      14 2014 Juni
      Ana akeh pahlawan sing pengin pasukan mlebu kanthi cepet ... Apa sampeyan uga bakal perang?
      "Saben uwong nganggep awake dhewe minangka ahli strategi, ndeleng perang saka njaba" Shota Rustaveli.
    56. 0
      14 2014 Juni
      Iku aneh sing Donbass mung saiki temen maujud perlu kanggo mobilize. Kanggo kula, sing manggon 1000 mil lan ora duwe informasi babagan apa sing kedadeyan ing Ukraina sajrone 20 taun kepungkur, kebutuhan kanggo nggabungake Rusia wis suwe banget.
      Sayange yen politisi kita "ngobong" Ukraina. Bisa uga ana korban sing luwih sithik lan dhuwit sing sithik, lan Ukraina bakal dadi negara sing ramah.
      Ing kahanan saiki, aku ora weruh cara liya kanggo nyingkirake wabah coklat tinimbang ngirim pasukan menyang dill.
    57. 0
      14 2014 Juni
      Quote: Pati kanggo Nazi
      Ora fluff. Iki minangka pupuk kanggo bumi
      bumi marang wong-wong mau kabeh
      watu remuk gedhe
    58. 0
      14 2014 Juni
      Ing salah sawijining forum aku weruh babagan pesawat sing ditembak ing wayah wengi:

      Ing forum Lithuania, pesawat kasebut mabur tanpa nembakake perangkap panas (ora ana payon atap utawa kanggo tujuan kamuflase), diserang dening serangan kompleks (MANPADS, senjata cilik), iki ngangkut kendaraan tempur infanteri, baterei saka mortir, pangan, bahan klamben, klompok sniper, unit Lvov-Lithuania 56 wong + kru dikiataken, 9 wong.
    59. Topol M
      0
      14 2014 Juni
      Wong lanang pancen apik banget - ora nyerah!
      Yen aku luwih sehat, aku bakal mrana dhewe lan ngadeg bebarengan karo milisi. Banget kuciwane krungu kabar paling anyar babagan kahanan ing sisih kidul-wétan. Warga sipil mati ing puluhan, malah atusan. Lan kabeh amarga apa?
      Ngomong babagan ngilangi infeksi iki, Putin jelas ana apa-apa. Lan yen kita ngirim pasukan menyang Ukraina, tumindak kita mesthi bakal dilawan. Dheweke ngenteni iki kanggo nyerang kita saka sisih liyane.
      Lan saiki pitakonan: kenapa kita durung mateni gas menyang Ukraina?

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"