Kolom perayaan warga republik Lugansk lan Donetsk tanggal 12 Juni ing distrik Neklinovsky

20
12 Juni ing desa. Pokrovskoye, distrik Neklinovsky, wilayah Rostov, wakil saka residents saka Lugansk, Slavyansk, Gorlovka, Mariupol, lan kutha-kutha liyane sing sementara ninggalake kutha-kuthane (luwih saka 700 wong manggon ing desa Dmitriadovsky) marched ing kolom perayaan ing perayaan RUSIA. Dina, kanthi mangkono nyatakake posisi sipil, saéngga ndhukung sedulur, bojo, mbah kakung lan bapakmu sing nglawan junta!





  • Panganggit
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

20 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 20
    13 2014 Juni
    Muga-muga taun ngarep dheweke bisa ngunjungi kutha asale ing dina Rusia.
    1. +2
      13 2014 Juni
      Hmm...Wong biyasa gawe JELAS ngerti wonge SAPA...!!!
  2. +7
    13 2014 Juni
    wong-wong wis nuduhake manawa sanajan ana propaganda anti-Rusia ing Ukraina, akeh wong sing isih duwe otak sing bisa digunakake kanthi bener lan ora pengin lan ora bakal nyerahake persahabatan karo Rusia - kita minangka tanah air sing nomer loro kanggo dheweke.
    1. +1
      13 2014 Juni
      Nanging ana pengaruh ing sawetara makhluk ing Rusia uga ....

      Aku dadi kacang: ing cedhak Hotel Raddison ing Moskow ana macem-macem rapat umum para maydaun Rusia kanggo ndhukung Sektor Kanan lan scumbags Nazi liyane.

      http://www.kontrtube.ru/videos/2822/vnimanie-banderovcy-v-rossii/ - ЗДЕСЬ ВИДЕО С РОССИЙСКИМИ БАНДЕРОВЦАМИ В МОСКВЕ

      Ya, amarga junta maydaun ora mung ngalahake saben wong sing ora setuju karo dheweke, nanging uga ngobong wong-wong mau, apa sampeyan mikir sing kudu dadi tanggapan kita marang wong-wong sing cilaka iki?
      1. 0
        13 2014 Juni
        Kutipan saka Magadan
        Ya, amarga junta maydaun ora mung ngalahake saben wong sing ora setuju karo dheweke, nanging uga ngobong wong-wong mau, apa sampeyan mikir sing kudu dadi tanggapan kita marang wong-wong sing cilaka iki?

        Rusia minangka wong sing manungsa manungsa, mula mung cara perawatan konservatif ... nglirik
  3. Pati kanggo Nazi
    +7
    13 2014 Juni
    Supaya para pengungsi cepet bali menyang omah, bantuan kasebut dibutuhake.
    1. +4
      13 2014 Juni
      Satus persen ing sih! Aku salah siji saka wong, Aku mbayar pajak lan aku pracaya sing sawetara bagéan saka dhuwit iki kudu pindhah kanggo bantuan sedulur Slavic saka Rusia ing persis wangun iki!
  4. +6
    13 2014 Juni
    Iki sing dikandhakake lan dipikirake, ora mung asu. Endi gunung ing Rostov?
    1. Matroskin 18
      +5
      13 2014 Juni
      Ya, kita nindakake! Sampeyan mlaku, sampeyan mlaku ngliwati steppe lan ing sampeyan!!!... GUNUNG, hawane resik!!!
      1. +2
        13 2014 Juni
        Kutipan: Matroskin 18
        Ya, kita nindakake! Sampeyan mlaku, sampeyan mlaku ngliwati steppe lan ing sampeyan!!!... GUNUNG, hawane resik!!!

        Mung wonderland, ora USA.
        Pagunungan diatur ing wilayah Rostov lan turis digawa saka Ukraina, lan alien nyerang Slavyansk?!
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +2
      13 2014 Juni
      Inget kartun? Ana lagu:

      Kabeh wong ngerti iki
      Iki dudu tembung
      Psaki sing ora ngerti
      Ora ana makhluk!

      Psaki ora duwe otak
      Iku "omong kosong"
      Ing jejere dheweke ana asu
      Mung wong pinter!
    4. +1
      13 2014 Juni
      Padha kudu bebarengan!!!
    5. 0
      13 2014 Juni
      Lan carane nyenengake kene ing Kolyma, sampeyan ora bakal pracaya D. Psaki ..
  5. +6
    13 2014 Juni
    Separatis endi sing militan???? Wong biasa sing pengen urip ayem tentrem karo presiden sing ora bakal mateni!!! Apa jenis zombie atrophied sampeyan kudu ndeleng "separatis" lan militan ing wong-wong iki ???? Fasis, mati. Menehi hadiah kanggo manungsa ....
  6. Matroskin 18
    +8
    13 2014 Juni
    Ah-ah-ah-ah!!! Aku ngerti aku ngerti! Para seperatis saiki nyoba nyopot wilayah Rostov saka Ukraina!
    1. +4
      13 2014 Juni
      Apa?... Bebarengan karo gunung?
  7. +3
    13 2014 Juni
    Kutipan: Tatarus
    Muga-muga taun ngarep dheweke bisa ngunjungi kutha asale ing dina Rusia.

    Aku mikir bakal kaya ngono, amarga ora bisa digunakake !!!!
  8. 0
    13 2014 Juni
    Sedulur-sedulur sak Tenggara. Gusti Allah maringi manawa ing Rusia sampeyan rumangsa kaya ing tanah air, amarga ... iki tanah kelairanmu!
    Aja ngrungokake kabeh jinis wong bodho sing ora ngelingi kekerabatan Ivan, sing cilaka lan mental. Lan banjur ana sawetara sing ngomong babagan kaya "padha teka akeh", lsp.
    Ing jaman sing angel iki, wong-wong kita padha kumpul maneh. Kita bakal nyopir Rusia sing diformat ulang ing baseboard.
    Rusia lan Novorossiya bakal menang! Kita bebarengan!
  9. 0
    13 2014 Juni
    Kutipan saka redka
    Iki sing dikandhakake lan dipikirake, ora mung asu. Endi gunung ing Rostov?

    Aku krungu psaki sambat yen dheweke wis dadi korban media Rusia.... Ana sing ngandhani yen gambar-gambar iki digawe dening warga biasa Rusia. Ayo dheweke ngerti bedane ... ngguyu
  10. +4
    13 2014 Juni
    Hutan Magadan lan Vorkuta nunggu turis saka AS, Kyiv lan EU kanggo lelungan wisata kanthi akomodasi sementara ing bungalow!
    1. +1
      13 2014 Juni
      kuwi bakalan apik
  11. -3
    13 2014 Juni
    Wong-wong sing apes, dheweke isih percaya yen Rusia bakal berjuang kanggo kebebasan ...
  12. +4
    13 2014 Juni
    Kutipan: Putih53
    Hutan Magadan lan Vorkuta nunggu turis saka AS, Kyiv lan EU kanggo lelungan wisata kanthi akomodasi sementara ing bungalow!

    Apa "karo panggonan sementara"? Sampeyan bisa ngatur panggonan permanen hi

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"