"Vladimir Monomakh" tindak menyang segara kanggo tataran pisanan saka nyoba segara

193
Kapal selam nuklir strategis "Vladimir Monomakh" ninggalake perusahaan Sevmash lan mlebu ing uji coba segara pabrik ing segara. Periode wektu sing ditemtokake kanggo uji coba laut, sing bakal ditindakake ing Segara Putih, kira-kira rong minggu. Iki dilaporake ITAR-TASS.

"Vladimir Monomakh" tindak menyang segara kanggo tataran pisanan saka nyoba segara


Sajrone tes, fungsi sistem kapal, kalebu navigasi, akustik, pengintaian, bakal dipriksa. Assessment bakal diwenehake kanggo fungsi ngisi elektronik kapal selam nuklir strategis.

Kacarita sawise tahap pertama uji coba segara, prau bakal nyedhaki papan pabrik, ing ngendi para kru bakal ngenteni kesimpulan para ahli, lan sawise iku bakal pindhah menyang segara maneh kanggo tahap tes kapindho. Yen kabeh kegiatan uji coba kapal selam nuklir "Vladimir Monomakh" proyek 955 "Borey" ditindakake ing mode normal, mula kapal selam kasebut bakal ditransfer menyang Angkatan Laut Rusia ing taun iki.

"Vladimir Monomakh" - kapal selam rudal strategis cruiser saka generasi 4. Pangembangan kasebut ditindakake ing Biro Desain Pusat Rubin. Persenjataan rudal utama yaiku R-30 Bulava.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    193 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 73
      12 2014 Juni
      meh kaya raja lan dewa!! liyane ayu iki kanggo kamulyan Rusia!!
      1. + 44
        12 2014 Juni
        Hadiah gedhe kanggo Dina Rusia! prajurit
        1. + 10
          12 2014 Juni
          Carane ngrayakake..
          "21:46 12 Juni 2014 6645 0
          Sekawan pesawat pengebom strategis jarak jauh Tu-95 Rusia, dikawal dening rong pesawat tanker Il-78, mabur ing pesisir California, ujare juru bicara Angkatan Udara Pasifik Geoff Davies. Iki dilaporake dening The Washington Post.
          Miturut publikasi kasebut, kanggo nanggepi, militer AS ngunggahake rong pesawat F-22 kanggo ngawal pembom Rusia, sawise loro saka patang Tu-95 diuripake lan, bisa uga, bali menyang pangkalane ing Anadyr.

          Loro pengebom liyane nerusake menyang kidul-wétan lan mlebu zona pertahanan udara AS ing pesisir California Lor. Nalika padha 50 mil saka pesisir Amérika, padha disusul dening loro F-15s, sawise Tu-95s padha dipeksa kanggo nguripake watara lan menyang kulon.
          1. +2
            12 2014 Juni
            Ngerti geografi sethitik, Aku misunderstood carane Anadyr strategists ambruk ing California?
            1. +4
              13 2014 Juni
              Gampang kanthi mabur liwat Pasifik Lor. Anadyr punika Chukotka
          2. +2
            12 2014 Juni
            Piye carane adoh-fetched, aku kudu p.e.n.d.o.s.o.v.s.c.o.y pencet prasangka (ora tanpa alesan) sing padha singsot kabeh wektu (aku pengin nulis tembung liyane)
            1. +6
              13 2014 Juni
              Padha ajrih warga karo rempah-rempah, mundhakaken wedi USSR sak Perang Dingin. Lan iki ditindakake supaya yen ana konflik, Rusia katon kaya ngancam. Banjur populasi bakal nyetujoni aksi militer.
              http://topwar.ru/uploads/images/2014/481/rhlc409.jpg
              1. +1
                14 2014 Juni
                Ing kasus apa wae, populasi bakal nyetujoni perang karo Federasi Rusia, lan ora nyetujoni - supaya ora ana sing bakal takon, pangecualian bisa uga yen pemakaman dangu teka kanthi jumlah gedhe ing Amerika Serikat, kaya ing Vietnam, lan kuwi dudu kasunyatan
              2. Komentar wis dibusak.
        2. +4
          12 2014 Juni
          Quote: Gusti saka Sith
          Hadiah gedhe kanggo Dina Rusia!
          Carane simbolis. Kapal Selam Rusia dijenengi miturut Pangeran Kievan Rus...
        3. kshifi
          0
          15 2014 Juni
          Siji lan mung kapal selam Ukrainia "ZAPORizhya" worth kabeh armada prau kuwi.
      2. + 20
        12 2014 Juni
        Sayange Hiu wis mati sad opo negatif Nyuwun
        1. + 25
          12 2014 Juni
          Dheweke ora mati, dheweke "disembelih" dening "bapa Kremlin" dhewe, amarga "panyuwunan" saka produsen kasur.
          1. +2
            12 2014 Juni
            Kutipan: sub307
            padha "dipeleh" dening "bapak Kremlin" dhewe-dhewe,

            Kayane ora ana misil, wektu garansi operasi wis liwati, lan produksi sing anyar wis dikurangi.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. + 16
          12 2014 Juni
          Quote: Morgan
          Sayange Hiu wis mati

          Telung prau isih urip: TK-17, TK-20, TK-208. Miturut: "Arkhangelsk, Severstal, Dmitry Donskoy
          1. jj
            +7
            12 2014 Juni
            Sauntara kuwi. Ing awal September, loro prau proyek 971 - Bratsk lan Samara - bakal digawa menyang Zvezdochka saka Armada Pasifik dening Rute Laut Lor, minangka layanan pers galangan kapal kacarita. Sajrone ndandani, kapal selam bakal dibangun maneh. Modernisasi bakal mengaruhi kabeh sistem: elektronik radio, senjata, sistem hidroakustik, bagean mekanik, pembangkit listrik utama. Kapal kasebut bakal dibangun maneh - nganti owah-owahan interior. Modernisasi bakal ditindakake miturut proyek 971M
        4. +1
          12 2014 Juni
          Ora ngapura babar pisan. Kanggo kapal jinis iki, kahuripan iku kabeh. Hiu minangka gudang sing luwih gampang ditemokake tinimbang Boreas.
      3. Dmitry Zurn
        + 19
        12 2014 Juni
        Rong puluh potongan bakal cukup. Kanggo Perdamaian Donya. Ikhlas.
        1. +5
          12 2014 Juni
          Kutipan: Dmitry Zurn
          Rong puluh potongan bakal cukup. Kanggo Perdamaian Donya. Ikhlas.


          -Apa rong puluh lembar bakal nylametake bapak demokrasi Rusia?
          -Aku mikir menawa tawar-menawar ora pantes ing kene! ngguyu
      4. +7
        12 2014 Juni
        Apa kaendahan, aku weruh lan piye wae rasane tenang ing jiwaku, aku bangga karo tukang senjata Rusia.
      5. + 17
        12 2014 Juni
        meh kaya raja lan dewa!! liyane ayu iki kanggo kamulyan Rusia!!
        Minangka waterman lumahing ing dhengkul 3rd, aku tansah ngujo wani lan sembrono saka submariners sing sukarela nyilem kanggo minggu lan sasi menyang telenging segara.
      6. +3
        12 2014 Juni
        Sugeng enjang!
      7. +6
        12 2014 Juni
        Nyuwun pangapunten - off topik! Kita duwe badai - anak takon - Bapak! Apa proyektil iki mabur? (ora adoh saka papan latihan ing Urman, sing POLYGON "nyebul" ing awang-awang!!!) ANAK-ANAK butuh iki???!!! Pitakonan kanggo "Potroshenko" - apa sampeyan siap mateni anak-anakmu ???! Lan bocah-bocah SE kok "nesu sampeyan" !!!!
      8. +6
        12 2014 Juni
        Wong! Off topik - dill dijupuk kolom bus karo anak! APA INI? Dheweke ngangkat "tangan reged" marang bocah-bocah (!!!)!
      9. 0
        14 2014 Juni
        nggantheng, Aku setuju, nanging misale jek kula sing bakal dadi rampung nggantheng yen kualitas ngluwihi jumlahe, Aku ora ngerti carane akeh sing perlu, njupuk menyang akun losses ono, lan nalika padha announced, Aku ora bakal. pengin manggon nganti wektu iki, mburu, Aku kaya iki ana prau liyane, lan padha digawe Bukak saka wilayah dilindhungi.
      10. 0
        15 2014 Juni
        Uh-huh.) Kanthi Gusti!
    2. + 19
      12 2014 Juni
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku "Bulava" bakal miwiti terus-terusan bisa metu tugas sampurna. Lan mesthine, saben prau kasebut ing sadawane "Abu" kudu dijaga lan dikawal.
      1. + 33
        12 2014 Juni
        Kabar apik ! Kanthi gada, dheweke kudu njupuk maneh ing pungkasan mangsa panas, sing utama yaiku tanggal 19 Juli dheweke kudu nyelehake kapal "Pangeran Oleg" 5 ing proyek 955A.
        1. +4
          12 2014 Juni
          Shooting karo Mace bakal diwiwiti ing musim gugur.
        2. +1
          12 2014 Juni
          Nuwun sewu, kula dereng mireng, wonten ingkang enggal? Wonten ing satunggaling wekdal wonten rembag bab Cheetah, lajeng kados-kados boten wonten. Mbok, sapa ngerti, kongsi. hi
        3. Volkhov
          -7
          12 2014 Juni
          Lan apa gunane "shooting" karo Mace?
          Lan "Sevmorput" karo "Uni Soviet" didandani lan akeh liyane, nanging ketinggalan teknologi 70 taun - sampeyan kudu sinau, lan ora ram sirah menyang tembok.
        4. +1
          13 2014 Juni
          Lan wong ing forum mbuktekaken kula sing "Mace" Mudhun lan durung digawa menyang atine. Kabeh padha dipotong lan dijarah. Nanging piye wae aku ora percaya ... Nanging, dheweke wis ngadeg ing kapal selam, amarga dheweke mutusake kanggo njupuk maneh ...
      2. +2
        13 2014 Juni
        Iku bakal becik kanggo nguripake maneh idea saka operator kapal selam... Sajrone taun perang, kapal selam pesawat-masak Jepang ngebom ing benua Amerika Serikat kanggo pisanan ing sajarah.
    3. + 11
      12 2014 Juni
      Eh! Ganteng! sampeyan ndeleng eyeliner iki lan bangga njupuk kanggo Motherland!
      1. BARBOS
        +3
        12 2014 Juni
        Ing banyu SUPPLY digawa munggah !!
      2. +6
        12 2014 Juni
        Herring karo bawang apik kanggo vodka, lan iki kapal selam. Aja gelo, iki minangka paribasan kapal selam (ing kene diarani kapal selam, dudu kapal selam)
        1. RAF
          +3
          13 2014 Juni
          ngguyu A kanca karo siji huruf salah, lan sampeyan wis siyap kanggo incinerate wong.
          1. +1
            13 2014 Juni
            Kutipan saka raf
            Salah kanca karo siji huruf

            Aku ora kleru, aku mung ora nyusup kapal selam sing cedhak.
      3. +1
        12 2014 Juni
        Kutipan saka hunter2035
        Eh! Ganteng! sampeyan ndeleng eyeliner iki lan bangga njupuk kanggo Motherland!

        KAPAL SELAM!!!
        1. +3
          12 2014 Juni
          iki luwih ayu
    4. Matroskin 18
      + 12
      12 2014 Juni
      Nalika "kaendahan" kuwi ana ing sisih "mitra" jaban rangkah, mula jiwa dadi luwih tenang!
      1. + 10
        12 2014 Juni
        Prau iku dudu tumpukan logam, dudu kaelokan sing ala, prau iku ratu ayu.
    5. JUARA
      +5
      12 2014 Juni
      kabar apik !! utamané ing Dina Kamardikan!
      1. + 14
        12 2014 Juni
        Saka sapa kowe merdika, saka bekas republik kita? Cukup "DAY OF RUSSIA".
        1. +4
          13 2014 Juni
          Sing masalah, sing kita pungkasanipun merdika saka nomer ageng freeloaders ... Ngelingi kabeh masalah ing USSR, republik di sedot kathah. Utamané Spratland.
    6. +5
      12 2014 Juni
      Kabar apik! apik
    7. + 18
      12 2014 Juni
      Ana bubuk mesiu ing flasks bubuk kita. Kanggo wong sing nggantheng kaya ngono, aku bakal njupuk satus. Eh. apik prajurit
      1. BARBOS
        +1
        12 2014 Juni
        Jenis EAH nampa loro
    8. Stypor23
      +5
      12 2014 Juni
      Saiki wis wayahe Amerika narik payudara
      1. +2
        12 2014 Juni
        Iku luwih apik kanggo supaya padha susu kedutan karo wedi lan impotensi ngguyu
    9. + 13
      12 2014 Juni
      Good luck kanggo kabeh wong sing bakal ngawula ing kapal selam iki, lan pitung kaki ing keel!
      1. +2
        13 2014 Juni
        Kutipan saka ia-ai00
        Good luck kanggo kabeh wong sing bakal ngawula ing kapal selam iki, lan pitung kaki ing keel!

        Olyushka, supaya jumlah nyilem padha karo jumlah munggah. opo Lan banjur, sawise kabeh, kadhangkala, nul ing keel, nalika ana kasepen lengkap, lan pangrusak ngimpi ing ndhuwur. nglirik
    10. +7
      12 2014 Juni
      Lan uga bakal ana transisi menyang Armada Pasifik, paling kamungkinan liwat NSR. Nanging kanggo ngirim menyang kidul, nanging diiringi dening pasangan "Bar" lan "Severodvinsk", kabeh armada Rusia mesthi wis ing stupor. Nanging, sayangé, ngimpi. Bakal pindhah Lor.
      1. +1
        12 2014 Juni
        Enlighten kula, apa SMP?
        1. +7
          12 2014 Juni
          Kutipan saka Wiruz
          SMP iku opo?

          Rute Laut Lor.
          1. +4
            12 2014 Juni
            Quote: pensiunan
            Kutipan saka Wiruz
            SMP iku opo?
            Rute Laut Lor.

            sing. Ora liwat Kazakhstan. ngguyu
            (ora salah, Wiruz!) ombenan
            Sanajan, ing sisih ngisor Segara Aral sing garing kanthi mripatku dhewe ing taun 1985 aku ndeleng sisa-sisa kapal selam. keprungu
            1. Komentar wis dibusak.
            2. roskaz
              +2
              13 2014 Juni
              sing. Ora liwat Kazakhstan. ngguyu
              Aja!!!!!!!!! ombenan
              1. 0
                14 2014 Juni
                Ing pesisir Belarus)))
            3. +1
              13 2014 Juni
              Quote: pensiunan
              Kutipan saka Wiruz
              SMP iku opo?
              Rute Laut Lor.
              sing. Ora liwat Kazakhstan. ngguyu
              (ora salah, Wiruz!) ngombe

              Ya, sampeyan kobong wassat
              Petrosyan wis nggigit sikut saka saingan ngguyu
              1. +1
                13 2014 Juni
                Kutipan saka Wiruz
                Petrosyan wis nggigit sikut saka saingan


                Sauntara iku, dheweke lunga kanggo ngelek-elek penonton (nekat)! ngguyu
          2. + 13
            12 2014 Juni
            Quote: pensiunan
            Rute Laut Lor

            Yura, tangi, sehat! Sevmashenenterprise, lan dermaga paling gedhe, lan crane paling gedhe! Yura, kaendahan iki ngadeg ing dermaga, dhuwur, limang lantai, kabeh ireng, ditutupi karet, tanpa celah, luwih saka sepuluh sentimeter, lan ing wheelhouse ... nanging gumantung ing jeneng. Lan sampanye, sejatine mung babagan dheweke, sampeyan bakal ngrusak neraka sad Nanging sial, dheweke pancen ayu tresna dicokot kanggo wanita ora terus metu ya
            1. +4
              12 2014 Juni
              Hi dear! ombenan
              Aku iri karo kowe recourse . Sampeyan duwe kesempatan kanggo ndeleng langsung ...
              Aku elinga ing taun 89 kita ana ing Solovki, mula warga lokal nudingake kita ing wayah wengi ing sawetara jinis lampu ing segara lan ujar manawa iki kapal selam ... aku kudu percaya Nyuwun ...
              1. +9
                12 2014 Juni
                Quote: pensiunan
                Aku elinga ing taun 89 kita ana ing Solovki, mula warga lokal nudingake kita ing wayah wengi ing sawetara jinis lampu ing segara lan ujar manawa iki kapal selam ... aku kudu percaya

                Commerce nggawa "tongkat" kasebut menyang Solovki sing bisa "ndeleng" akeh perkara ing kana. ngguyu
                Hey Yuri!
                hi
                1. +8
                  12 2014 Juni
                  Ilyich, kita kanggo sampeyan! Yura, aku wis ora duwe, aku manggon adoh, nanging aku tresna padha kaya IMRka. Ilyich, nanging aku kangen segara, sampeyan begja.
                  ps Aku duwe anak lanang ing 23 Juni ing tentara, saka Arkhangelsk, medeni, pembalap militèr ngguyu . Kanggo kamenangan! ombenan
                  1. +6
                    12 2014 Juni
                    Kutipan saka: perepilka
                    Aku duwe anak lanang tanggal 23 Juni ing tentara, kanggo Kamenangan

                    Sugeng enjang! Kowe lan putramu! ombenan
                  2. +2
                    12 2014 Juni
                    Sugeng dalu putra panjenengan lan para senapati ingkang sae.
                    Mungkin kita bakal lungguh ombenan babagan pembukaan Piala Dunia? Aku wis ... Aku disetel kanggo nonton Brazil lan Kroasia nganti pungkasan ya . Kita duwe undian cilik sing mbukak ing karya aran (3 wong, ora bisa mbujuk sapa wae Nyuwun ...). Aku bet 3:0...
                    1. +4
                      12 2014 Juni
                      Quote: pensiunan
                      Apa kita bisa njagong ngombe babagan pembukaan Piala Dunia?

                      opo Kamar-kamar kudu rampung, nanging sesuk dina, aku bakal entuk linoleum, kita bakal lungguh, mung aku duwe geni sing kuat, yen nyuda, aja nyalahake. ombenan
                      1. +1
                        12 2014 Juni
                        disapu munggah! Tindak stash kanggo mbukak maneh nglirik ... Lan resep moonshine metu nglirik .
                        1. +1
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          disapu munggah! Wes ndang dibukak maneh...

                          opo Ya, aku duwe, kaya, dudu dhewe, kanca nggawe, aku mung pesen. Ya, lan titik ing aparat, aku nggawa saka SMP, metu loro, ing pesawat mili mili, ing liyane, nimbang alkohol, ora ambune. Umumé, ana limang muncung, inlet saka flask karo remukan, inlet banyu kanggo cooling, stopkontak banyu, stopkontak fuselage lan stopkontak produk. Saben liter produk, ternyata rong puluh gram fusel, kanca ngomong yen iki pepadhamu, dheweke duwe guyon kaya ngono. Inggih, banjur, liwat batu bara. Lan banjur dhewe, yen fantasi bakal ngidini, pamanku master ing biaya jamu, nanging aku ora tahan, aku wanted kanggo, ngombe, lan calmed mudhun, kadhangkala kanggo sawetara sasi. Ya, lan sesuk maneh tugas, supaya Nyuwun
                        2. 0
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          sesuk tugas maneh, dadi

                          Shaw, piyambak maneh, utawa apa? recourse Inggih, paling kanggo kamenangan
                          Apa kita bakal ngombe tim nasional kita ing Piala Dunia?
                        3. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Shaw, piyambak maneh, utawa apa? recourse Inggih, paling kanggo kamenangan ing
                          Apa kita bakal ngombe tim nasional kita ing Piala Dunia?

                          Sesuk, Yura, sesuk. Apa wae, aku ora mabuk yen aku kerja opo
                          Iki, nyata, uga, mboko sithik, paling ora kanggo final ombenan
                        4. 0
                          12 2014 Juni
                          OK. Menapa malih, Lawakan ala karo listrik. Piyambakipun sapisan cuti sakit amarga kejut listrik. Rasane kaya sawise geger otak ... Lan sampeyan duwe: dadi umume ... Sampeyan malah ora perlu ndemek langsung, mung ngadeg ing jejere ... Lan kabeh ... Apa sampeyan nggunakake VBC- 35 ing sawah?
                        5. +1
                          12 2014 Juni
                          Ya, kita alon-alon ngganti lenga kanggo pembersih vakum, sing SFXNUMX ora bosok, apa sih. Aku luwih ing drive remot kontrol disconnectors. Padha sijine ing kula, lan padha turu kanggo wong-wong mau ing off-mangsa, maneh, ing kula. Lha, ayo paringi ganjaran marang wong sing ora melu lan ngukum wong sing ora salah, kuwi kanggo wong-wong mau. Lan kita ora kudu nglukis langit, ngendi sampeyan lungguh, ana stasiun sepur, njupuk tas, platform ninggalake, nanging aku ngomong bab kula. Ayo, Yura, kanggo bojone, supaya padha ora kalah karo jeng ayu ing.aran
                        6. 0
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Ayo, Yura kanggo padha

                          ombenan Ngadeg prajurit .
                        7. +1
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          ngombe prajurit ngadeg.

                          sial! mnu ngadeg mung kanggo wanita-s iku dadi metu nglirik
                          Ora Yur, aku ngapusi, isih ana sing katelu, supaya dheweke ora ana, nanging dheweke. meneng.
                        8. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          mnu ngadeg mung kanggo wanita-s iku dadi metu

                          Aku weruh sampeyan duwe liyane karya ya ...
                          Nalika bal-balan bakal diwiwiti? am ???
                        9. +3
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Nalika bal-balan bakal diwiwiti?

                          Ing 26 menit ing Moscow ngguyu Aku nang kene Yura sedulur
                        10. +1
                          12 2014 Juni
                          Hello Ruslan! hi Wis suwe ora ketemu. Apa ramalan sampeyan?
                        11. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Apa ramalan sampeyan?

                          Perempat final ahead saka sukses juara donya ngarep Simpen pelatih Update tim lan nerusake ombenan
                        12. +2
                          12 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          maju perempat final

                          belay
                          Kabeh. Aja tambah akeh kanggo Ruslana ...
                        13. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aja tambah akeh kanggo Ruslana ...

                          Apa sampeyan bakal mangsuli pasar? am Romanov nyiapake kanggo semi-final Nyuwun Lan umume wassat Sampeyan ora pracaya ing Rusia? prajurit
                        14. -1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Romanov nyiapake kanggo semi-final

                          opo Spike karo file rembulan, utawa apa?
                        15. 0
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          apa Spike karo file rembulan, utawa apa?


                          Anyar, gaib, "cepet-obah" paku wis screwing ing!
                        16. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Spike karo file rembulan, utawa apa?

                          Kacamata poles ngguyu
                        17. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Kacamata poles ngguyu


                          Lan "dheweke getihe sapa" banjur? Pitakonan muncul?
                        18. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Lan "dheweke getihe sapa" banjur?

                          Dheweke percaya ing semifinal kita lol wong bodho prajurit
                        19. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Dheweke percaya ing semi-final kita lol prajurit bodho


                          Odessa, ing cendhak? wassat
                        20. +3
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Kacamata poles ngguyu

                          Ing, Gazprom ngaso, iki carane akeh kalori bakal dirilis.
                          ps Mikhailo Vasilyich, tanah, aja muter, aku mung guyon aran
                        21. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Gazprom ngaso, iki jumlah kalori sing bakal dirilis.

                          hi Respect Vova! Yen ora, aku kelalen ngelingi babagan kalori!
                        22. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Kacamata poles

                          Nanging iki pancen muspra! Ing roughness saka kaca saka kaca, sawise iku overturned, jumlah owahan saka produk tetep, kang mengko, sawise iku saluran, bisa digunakake kanggo tujuan dimaksudaké ... I.e. saka seri: "Inggih, Vasya! Inggih, sethitik liyane!".
                        23. +2
                          13 2014 Juni
                          paukuman. Kita ngenteni! Apa sampeyan ngira? Nanging kinetika impact nindakake tugase! Ya, Yura? Wis 2:1?
                        24. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          paukuman. Kita ngenteni!

                          jure basa saka kula ngguyu
                        25. +2
                          13 2014 Juni
                          Sing tenang! Bakal ana 2 maneh. Yen ora, aku bakal ngipat-ipati kabeh wong! am
                        26. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Sing tenang! Bakal ana 2 maneh. Yen ora, aku bakal ngipat-ipati kabeh wong! am


                          Saka estetika, aku uga pengin ndeleng saperangan bal.
                          Coba telpon, mbok menawa Old Man Hottabych?
                        27. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Coba telpon, mbok menawa Old Man Hottabych?

                          Sampeyan menehi Pokhabych banjur nelpon ngguyu Banjur wektu liwati lan ora ana bal Nyuwun
                        28. Komentar wis dibusak.
                        29. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          . Yen ora, aku bakal ngipat-ipati kabeh wong!

                          Tukang kutuk ora bakal layu? ngguyu
                        30. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Tukang kutuk ora bakal layu?

                          Aja kuwatir! Cukup kanggo sampeyan kabeh ya .
                          Kroasia nindakake apa wae !!!
                        31. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aja kuwatir! Wis cukup ya kanggo kabeh.
                          Kroasia nindakake apa wae !!!


                          Kelangan!!! Ojo marani mbah!!! ombenan 3:1. Mungkin siji liyane bakal nindakake? "Jancok-tibidoh"... trus Yura ambegan! Inggih, "apa sing kudu ditindakake - ora bisa ditindakake"? Aja kuwatir, Yuri! Iki mung wiwitan.
                        32. +3
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          "Inggih, Vasya! Inggih, sethitik liyane!".

                          Yur, mung sawetara kaca tingal, remet dadi siji, wong lanang iki ing mangsa opo Inggih, banjur, ing omah sing anget, sampeyan bakal nggawe wong nyawiji kompor, sampeyan bakal nginstal gram pipis saka siji cherished, lan Schaub bakal ninggalake tanpa undressing, sethitik dening sethitik. Malah aku wis wiwit maca instruksi. Yura, dilat, ora mimpin kanggo apa-apa apik, kajaba aran
                          Yur, kowe kelingan karo kawanan?
                          Yur, omong-omongan kuwi, mengko serangane teka, Yur, ora usah alon-alon iki, luwih becik dirungokake sing enom.
                          Dadi, aku miwiti babagan siji, nanging ayo padha lunga, aku tresna karo bojoku lan tank.
                        33. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          , nanging supaya kabeh padha lunga, Aku tresna bojoku lan tank.

                          Lan aku seneng landak sedulur Aku bakal nggawa wong-wong mau bebarengan ngguyu Ayo padha telung rubles aran
                        34. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Dadi, aku miwiti babagan siji, nanging ayo padha lunga, aku tresna karo bojoku lan tank.

                          Kutipan: Ruslan67
                          Lan aku seneng landak
                          Chetto sampeyan ana ing Distrik Federal Lor-Kulon, moonshine ana sawetara jinis keterlaluan. Ya, landak iku lucu ...
                        35. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Chetto sampeyan ana ing Distrik Federal Lor-Kulon, moonshine ana sawetara jinis keterlaluan. Ya, landak iku lucu ...


                          Apa sampeyan, Yura? Apa sampeyan ora ngerti? Kaendahan landak iku proporsional langsung karo sam. lol ombenan
                        36. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Kaendahan landak sebanding langsung karo sam.

                          ora Ora ana mambu saka gelar pisanan kene ... Aku nandheske ing katergantungan kuadrat ya ... Nanging aku uga ora nolak kubik ...
                        37. 0
                          13 2014 Juni
                          Inggih, oke ... Sugeng wengi kabeh! Wektu gedhe wis liwati.
                          hi hi hi
                        38. +3
                          13 2014 Juni
                          Dikira aku isih urip! prajurit Kanggo prajurit timah sing mantep belay guyon
                          Kita ora perlu melas, kita kudu dilindhungi, lan mbuwang ekonomi
                          Tembung, banjur isih jurusan Levashko, wong Afghan lan komandanku. Mekaten.
                        39. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Dikira aku isih urip! prajurit


                          Apa bakal tansah, Volodya! ombenan Sugeng dalu lan sugeng enjing. lol
                        40. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Kita ora perlu melas, kita kudu dilindhungi, lan mbuwang ekonomi


                          Golden, sial, tembung! ombenan
                        41. 0
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Inggih, oke ... Sugeng wengi kabeh! Wektu gedhe wis liwati.
                          heeh hee


                          Good luck lan luck kanggo kabeh wong! ombenan
                        42. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Good luck lan luck kanggo kabeh wong!

                          Tak ijoli Kemenangan. Sing sehat, boyar! ombenan
                        43. +3
                          13 2014 Juni
                          Inggih, kita pindhah maneh.
                          Pitu, ing seminggu, dheweke ora bakal entuk akeh sing Vyatsky bakal ngombe sedina.
                          Arkhangelsk Vyatkas tansah overdrank.
                          halo? Lho, kowe kabeh nang endi?
                          Achoa, otonomi maneh, oh, wah, turu guys, aku bakal njaga, bye, rong atus gram, ngiwa
                        44. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Inggih, kita pindhah maneh.
                          Pitu, ing seminggu, dheweke ora bakal entuk akeh sing Vyatsky bakal ngombe sedina.
                          Arkhangelsk Vyatkas tansah overdrank.
                          halo? Lho, kowe kabeh nang endi?
                          Achoa, otonomi maneh, oh, wah, turu guys, aku bakal njaga, bye, rong atus gram, ngiwa


                          Tahan baris, Volodya!
                        45. +1
                          13 2014 Juni

                          Na, iki bab eyangku, wis seda, mung ibune, lan putrine, ing St.
                        46. +1
                          13 2014 Juni
                          San, apa jenis pesawat ing ava?
                        47. +1
                          13 2014 Juni
                          Admin, nyuwun pangapunten lan mratobat, minangka tetep nemen. Siap nampa paukuman sing paling abot. Nanging, kaya sing wis dakkandhakake marang Apollo sing dihormati, aku ora bakal nyerah kertu anggota, sanajan sampeyan njupuk.
                        48. +2
                          13 2014 Juni
                          "Kebebasan kanggo Yuri Detochkin!" (karo)
                        49. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: stalkerwalker
                          "Kebebasan kanggo Yuri Detochkin!" (karo)

                          Ditarik, sial, kavaleri. Maneh karo Swedia? Ilyich, kita miwiti tank ... ora, aku turu, banjur aku drive, ing vacation, cahya, nanging ing beyo saka tank, aku luwih seneng petani tengah. Aja nyinggung wong Swedia, uga, cocog, ing pinggir, paling ora aran
                        50. 0
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          ora Ora ora mambu gelar pisanan kene ... Aku ngeyel ing katergantungan kuadrat ya ... Nanging aku uga ora nolak kubik ...


                          Ing asas, aku setuju, Yura! Asil panaliten empiris dibutuhake. Iku tetep kanggo golek sukarelawan. lol . "Aku arep menyang pilot - supaya padha mulang aku."
                        51. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          nanging supaya kabeh padha lunga, Aku tresna bojoku lan tank.


                          Lan iki diarani Patriotisme lan Tresna kanggo Tanah Air! Lima poin, Volodya! ombenan
                        52. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku weruh: sampeyan isih ana sing kudu digarap ya ...

                          Mung lan tetep, sing jiving.
                          Wong-wong mau menyang ngendi, ngerti? Yen sampeyan ngerti, uncalan ing pribadi
                          Lan, kanggo profesional, supaya padha duwe kertu. Chur, kanggo kita sedulur
                        53. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Lan, kanggo profesional, supaya padha duwe kertu.

                          Aku setuju! ombenan
                          Kutipan saka: perepilka
                          Chur, kanggo kita

                          Banjur aja ngguyu recourse ...
                        54. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Banjur ora ana cara clinking ...


                          Banjur kanggo masa depan !!! Sial, saiki aku bakal nyanyi 9 palsu) Hope mati pungkasan!
                        55. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Sialan, aku bakal nyanyi saiki

                          Aku wingi nyanyi ya ... Kulawarga kasebut dicritakake dina iki opo ... Jarene ora seneng lol ...
                        56. +3
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku nyanyi wingi ... Kulawarga marang dina iki ... Padha ngomong: padha ora seneng

                          "Oktaf" dicampur?
                          Apa sampeyan salah njupuk nada?
                          wassat
                        57. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: stalkerwalker
                          Apa sampeyan salah njupuk nada?


                          Kutipan saka: stalkerwalker
                          Wingi aku nyanyi ya ... Kulawarga dina iki ngomong apa ... Padha ngomong: padha ora seneng lol ...


                          Ingkang utama yaiku jiwa nyanyi ing proses nyanyi, lan nada lan pendapat saka wong-wong sing ana saiki wis dadi masalah kaping pindho ...
                        58. +3
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: stalkerwalker
                          "Oktaf" dicampur?
                          Apa sampeyan salah njupuk nada?

                          Ilyich! Aku ora duwe pangrungu, ora mambu, ora ana gambar! Nanging, aku nyanyi. Utamane nalika aku kekacoan karo UAZ lan Zhiguli
                          (palsu) Lagu mbantu kita mbangun lan urip!
                          Iki! Kanggo bantuan! ombenan
                        59. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku wingi nyanyi ya

                          Oh, Yurka, sampeyan wong sing seneng, sampeyan ora ngerti dhewe. Lan ing kene aku lungguh ing omah, anakku ing Arkhangelsk, putriku ing St. mung Dalka, bener Cher Hidalgo, yen kabeh judhul iki Airedale Terrier, Inggih, padha duwe gondho éca, mulane nguripake, mung, mripate, dina iki, sedih banget, nanging, ora surak, aku menehi wong. sepotong sosis. Oke, sapa sing peduli. Antri lan bristle! ombenan
                        60. 0
                          12 2014 Juni
                          Vova! Kowe nang endi?? Apa, moonshine nyusul? Lan sampeyan timun, cucumbers am ... Asin ... Eh ... Aku wis pengin recourse ...
                        61. +2
                          12 2014 Juni
                          Ya iki aku, kene aku bingung kapal selam siji karo kabel opo utawa ing vodka ?, ing cendhak, figured metu, ing, terus
                        62. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Ya, aku kene, kene siji kapal selam karo wiring bingung apa utawa kanggo vodka?, ing cendhak, pikir metu, terus, terus


                          Klip sing apik !!! apik
                        63. +1
                          13 2014 Juni
                          Matur nuwun Vova! hi Aku langsung kelingan carane sawetara taun kepungkur aku miwiti looking ing Internet kanggo "Humor Angkatan Laut". Kerja ing kantor kita tangi 2 minggu. Dheweke ngguyu nganti teka saka kantor tetangga ...
                        64. +2
                          13 2014 Juni
                          Kanggo kapal selam, Yura, supaya jumlah nyilem padha karo nomer, lan pendakian nemen ana ing lawang menyang pangkalan, kanthi howler, kamenangan lan piglet. ombenan
                        65. +2
                          13 2014 Juni
                          Sorry Vova, Aku ora weruh ing wektu. Kanggo kapal selam Aku duwe kanca. Aku ngubengi jagad menyang kapal selam nuklir. Sipil. Peluncur roket khusus. Dheweke diwenehi pangkat mandor sawetara jinis artikel. wis mati. Aku masang gambar sampul bukune nang kene. Sasha weruh ...
                        66. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku masang gambar sampul bukune nang kene. Sasha weruh ...


                          Ya, aku weruh. Aku janji scan, aku ngenteni, Yura.
                        67. +1
                          13 2014 Juni
                          Yuri, buku apa? Nyelehake jeneng sanadyan. Lan, ing hak, ya nah, iku mung lagu kancaku kanggo kula, kanthi cara, makarovka konco pundakku, sing ngerti
                      2. +3
                        12 2014 Juni
                        Vova! Aku siyap. Ditutupi padang rumput. Nunggu roti panggang!
                        1. +2
                          12 2014 Juni
                          Nunggu roti panggang!
                          belay wah! Kanggo padang rumput!
                        2. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          wah! Kanggo padang rumput!

                          Kene sampeyan! Liyane bab! Ato: Sesuk tugas...Vova kanggo kowe! ombenan
                        3. +2
                          12 2014 Juni
                          ATO sobek kaya bantalan pemanas Tuzik ngguyu . Kanggo bocah-bocah, Yura, supaya padha tuwuh kanthi bener! ombenan
                        4. +1
                          12 2014 Juni
                          Bakal gedhe, ora ana sing bisa dituju ... Milikku wis 24. Musisi Ibune ...
                          Aku nonton pembukaan Piala Dunia ... Chetto vyalenko ... Aku ngarepake sing menarik banget saka Brasil ...
                        5. +2
                          12 2014 Juni
                          opo
                          Quote: pensiunan
                          Aku ngarepake sing menarik banget saka wong Brasil ..

                          Nglawan Kroasia? Gee.
                        6. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          ..Aku wis 24. Musisi Ibune...

                          Yurka! Suwene aku wis kenal sampeyan, nanging dheweke isih musisi, lan sampeyan ibune wassat
                        7. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Suwene aku wis kenal sampeyan, nanging dheweke isih musisi, lan sampeyan ibune

                          Apa sampeyan nyaranake reboot? opo
                        8. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Apa sampeyan nyaranake reboot?

                          telat Nyuwun Iku luwih gampang kanggo nggawe soko anyar ngguyu Anakku sing cilik wis teka lan tanpa takon - Simbah! Tinju! opo Lan arep menyang ngendi? Kita main tinju ... banjur njupuk tanto .. shovel wassat Miturut cara, dina iki aku duwe telung preian: Dina Rusia!? opo Piala Donya lan Hello Summer sedulur wassat Dikirim kabeh menyang negara.. :le Fktrcf 241 kanggo ngunjungi tresna Nanging mengko
                        9. +1
                          12 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Dikirim kabeh menyang dacha..

                          Aja lali persis ngendi ...
                          Kutipan: Ruslan67
                          :le Fktrcf 241
                          - belay
                          Iku bakal menarik kanggo ngerti: sapa iku ???
                        10. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          lan sapa iki???

                          Sialan! wong bodho Alex 241 Sasha luwih cendhek tinimbang nomer 26 -28
                        11. +2
                          12 2014 Juni
                          Opo! Inggih, paringi salam saking kula! Aku iri karo kowe. Lan dina Senin, kayane aku bakal pindhah menyang kmndr ing Khanty-Mansiysk Autonomous Okrug. Nyelehake helikopter, manggon ing alas, meh ora ana sambungan ing kana ... Umumé: ora ana sing apik ... Siji kabungahan: bakal ana papan kanggo mancing! Aku nampa aplikasi kanggo pike garing!
                        12. +1
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          . Nyelehake helikopter, manggon ing alas, meh ora ana sambungan ing kana ... Umumé: ora ana sing apik ... Siji kabungahan: bakal ana papan kanggo mancing! Aku nampa aplikasi kanggo pike garing!


                          Krrrraaasota!!! Penerbangan jiwa!!!
                        13. +1
                          12 2014 Juni
                          Ya, amarga sepele kaya ngono, aku ora bakal narik sampeyan Nyuwun Kita duwe barang kaya iki ... uga, sampeyan ngerti Lan karo Sasha, aku ngarep-arep bisa metu karo kabeh wong ing Skype. kita + sawetara liyane
                        14. +2
                          12 2014 Juni
                          Iki, penyihir, exhale, saiki, sampeyan bakal mbusak gulu kanggo rattles, apa sampeyan butuh? Moonshine? ombenan
                        15. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Moonshine?

                          Moonshine minangka akeh elit ... Lan akuNyuwun... cognac recourse ...Kanggo kowe! ombenan Aku bungah banget yen ing siji wektu aku njupuk risiko kanggo ndhaptar VO! ombenan
                        16. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku bungah banget yen ing siji wektu aku njupuk risiko kanggo ndhaptar VO! ombenan


                          Ya, Yura, sampeyan pancen wong sing beresiko ing urip! lol Kanggo kita sing njupuk risiko! ombenan Lan sing nyedhiyani kita reresik kanggo resiko! ombenan
                        17. +2
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Apa sampeyan nyaranake reboot? apa


                          lol lol lol ombenan Kanggo bal-balan! ombenan Sugeng dalu sedaya! hi
                        18. 0
                          12 2014 Juni
                          O! Sugeng dalu Sasha! hi Aku looking nerusake kanggo wiwitan! Aku sijine iku ing 3:0. Inggih...Kanggo 3:0? ombenan
                        19. +1
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Aku looking nerusake kanggo wiwitan! Aku sijine iku ing 3:0. Inggih...Kanggo 3:0?


                          ora 2:1
                        20. +1
                          12 2014 Juni
                          Lan sampeyan, kancaku, optimis ... Nanging ora masalah maneh: sawise 3:0 aku wis ... ngguyu
                        21. +1
                          12 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Lan sampeyan, kancaku, optimis ... Nanging ora masalah maneh: sawise 3:0 aku wis ... ngguyu


                          Iki ora optimisme - iki olahraga. Nanging, teori probabilitas ora ngilangi iki?
                        22. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          .Nanging ora masalah maneh: Aku wis ing 3:0.

                          Kutipan saka studentmati

                          ora 2:1

                          Brasil bakal ngetung sabisane lan sisane sabisane ngguyu Ing anané lengkap kita ing kabeh gesang kawula, Aku tansah kanggo wong-wong mau Nyuwun
                        23. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Brasil bakal ngetung minangka akeh sing dikarepake

                          kudu 3...
                          Kutipan: Ruslan67
                          carane akeh padha bisa

                          Mesthine ora bisa! Banjur taruhanku bakal diobong !!
                          Kutipan: Ruslan67
                          Ing anané lengkap kita ing kabeh gesang kawula, Aku tansah kanggo wong-wong mau

                          Dadi padha ... Nanging mung Brasil nyata pungkasan main ing Piala Donya ing 82.
                          Lan Olic meh ngetung saiki !!!
                        24. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          kudu 3...


                          Zero putus... Yura, aku ora ana apa-apa, nuwun sewu. Mungkin teori probabilitas?
                        25. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Aku ora nang kene

                          bener? am
                        26. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          bener? am


                          Aku ing omah, aku mangan putih, aku komunikasi karo kanca-kanca, ... Persis!
                        27. 0
                          13 2014 Juni
                          F-f-f-f!!!!
                          0-1!!!
                          Aku bakal ngombe kanthi sedhih ... Vanga ora ana gunane ...
                        28. +2
                          13 2014 Juni
                          opo Kelangan, wong Kroasia nyuwil wong Brasil, jagad iki dadi edan
                        29. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          donya dadi edan

                          Ora ana apa-apa ... Saiki, wong Brasil bakal ngirim 4 ... Paling ora kanggo bedane 3 gol, dheweke kudu muter aku cukup ...
                        30. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          apa Cool, Croats nyuwil Brazilians, donya wis arep edan


                          Olahraga dina ing tingkat iki luwih kaya roulette saka pola. (Aku ngilangi politik ing bal-balan).

                          Mungkin tim hoki USSR saka 70s, awal 80s saka donya liyane. ombenan
                        31. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Mungkin tim hoki USSR saka 70s, awal 80s saka donya liyane. ombenan

                          Iki minangka perwira sing sumpah "mati, nanging lakoni!" Duc, wis, kita wis rampung, aku bakal ndeleng anakku, sanajan, apa neraka sing sampeyan wuta ing setahun? opo Kanggo penjaga tapel wates, mbok menawa, Che bakal metu Sapunika, aku bakal ketegangan kanca-kanca menyang pos terdepan.
                        32. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Iki minangka perwira sing sumpah "mati, nanging lakoni!"


                          Mulane aku pengin nonton 40 taun mengko lan revisi, nonton lan revisi. Kabeh wis rampung saka ati, saka ati! kalbu! Lan apa wae sing bisa diomongake, "suku saiki" dadi arah liyane, jagad iki saya cepet, lan iki minangka kasunyatan sing ora bisa dibantah. Lan kita kudu adaptasi karo kecepatan pangolahan informasi modern, utawa "ora bully".
                        33. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          .Nanging mung Brasil nyata pungkasan main ing Piala Donya ing 82.

                          The Brazilians pungkasan diputer ing 74 Nalika padha njupuk Golden Nick Miturut cara, bojoku jeneng Veronica Mungkin ing 18 banjur kita lan sing? Ayo njupuk?
                        34. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Paling anyar Brasil main ing 74


                          Kutipan: Ruslan67
                          brasil nyata pungkasan tau main ing Piala Dunia taun 82.


                          Aku mikir yen pungkasan wektu wong Brasil durung main, liyane pungkasan!...
                        35. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          , liyane bab pungkasan! ...

                          Dheweke isih duwe kabeh ing ngarep ngguyu Plagiarisme mesthi saka Tatiana Peltzer Nyuwun Nanging aku mikir babagan topik. apik
                        36. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Ayo njupuk?

                          "Tinggal pangarep-arep, kowe sing mlebu kene!" Dante Alligieri (1265-1321).
                          Iki babagan bal-balan kita recourse ... Panjenenganipun foresaw malah banjurya...
                          Kutipan: Ruslan67
                          Brasil pungkasan main ing 74
                          Ya, aku elinga Piala Dunia 74 ... Ing 82 dheweke main luwih apik ... Cukup fantastis! Yen ora kanggo Rossi lan Conti karo Zenga ...
                        37. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          "Tinggal pangarep-arep, kowe sing mlebu kene!" Dante Alligieri (1265-1321).
                          Iki bab recourse bal-balan kita ... Panjenenganipun foresaw malah banjur


                          Sedhih, nanging bener, "aja menyang Vanga." nangis
                        38. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Dante Alligieri (1265-1321).

                          Quote: pensiunan
                          Iki babagan bal-balan kita

                          Aku ora ngerti opo Sampeyan bakal ngandhani aku babagan Dante, kepiye asu? Alighieri? Utawa babagan bal-balan kita? wassat
                        39. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Utawa babagan bal-balan kita?

                          Babagan kita, babagan kita ... recourse
                          Mung tembakan massal am bakal bisa njupuk bal-balan kita menyang tingkat anyar asil ya !!
                        40. +1
                          13 2014 Juni
                          Iki lho!! 1-1!! 3 liyane dibutuhake!
                        41. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Iki lho!! 1-1!! 3 liyane dibutuhake!


                          Kok telu? Kanggo jumlah? Kanggo ngilangi nul? Sejatine, aku kanggo iku! ombenan Lan supaya saben wong luwih ayu tinimbang sing sadurunge! ombenan
                        42. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Kanggo ngilangi nul?

                          Ya, ora ... Schaub paling ora nyimpen bedane 3 ... 2 poin isih bakal dadi taruhan ...
                        43. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Mung tembakan massal am sing bakal bisa nggawa bal-balan kita menyang tingkat asil anyar ya !!

                          Cukup siji Arshavin nanging ing umum am Miturut cara 1: 1
                        44. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Cukup siji Arshavin nanging ing umum

                          wutuh.ombenan
                        45. +4
                          13 2014 Juni
                          Mangan, siji-siji
                        46. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          siji mbaka siji


                          Siji-siji Volodya! Ding! ombenan
                        47. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Yen ora kanggo Rossi lan Conti karo Zenga ...

                          Ya wassat Yen ora kanggo Yurochka Gavrilov lan Konstantin Ivanovich Beskov .. lan ora kanggo tim nasional Kamerun karo Valery Nepomniachtchi ...
                        48. +1
                          13 2014 Juni
                          Lan wong Brasil njupuk ... Dheweke bakal ngempet ing kaloro.
                        49. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          .. Enteni ing kapindho.

                          Lan yak zhezh ngguyu
                        50. +1
                          13 2014 Juni
                          Inggih ... Aku ngusulake kanggo ngisi istirahat kanthi nggunakake cairan sing ngemot alkohol kanthi intelektual, sawetara sing, amarga salah pangerten sing ora bisa dingerteni, kanthi bangga diarani cognac recourse ... Muga-muga kahanan sampeyan luwih apik ... Inggih, kanggo Vova, aku pancen tenang ya ! Nduweni produk sing ramah lingkungan apik lan patriotik banget. Inggih ... Kanggo sampeyan kanca! ombenan
                        51. 0
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Inggih ... Kanggo sampeyan kanca! ombenan


                          Aku ndhukung kabeh cara! ombenan ombenan ombenan
                        52. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Inggih ... Kanggo sampeyan kanca!

                          Luwih akeh ngombe kanggo kita, iki, kita bakal ngadeg dhewe lan ngombe yen ana. recourse Iki siji, ayo dadi luwih kita kabeh ing kita dhewe, lan kanggo US, ing!
                        53. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Iki siji, ayo dadi luwih kita kabeh ing kita dhewe, lan kanggo US, ing!

                          Lan kanggo sing uga! ngguyu
                          ombenan
                        54. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Akeh liyane kanggo ngombe kanggo kita, siji iki, kita bakal ngadeg kanggo awake dhewe lan ngombe yen ana. recourse Iki, loro luwih, kita kabeh dhewe, lan kanggo US, ing!


                          Voova! Voova! Apa sampeyan ngomong babagan? Kanggo kita? Utawa spesifik? Aku ngerti yen ngombe sampeyan, lan yen ora ana wong sing ditresnani, bisa nindakake perkara sing "ora biasa". Nyenengno awakmu, sedulur! Kita tansah karo sampeyan! ombenan Ayo dadi break liwat! ombenan
                        55. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Voova! Voova! Apa sampeyan ngomong babagan? Kanggo kita?

                          Concretize, basa, pancake break. Lan Schaub kita padha perky lan sehat, Schaub, nalika aku bengkong srengenge ing bar horisontal ing 52, lan 55, nalika aku mlumpat metu saka pensiun, uga, ing pinggiran, paling aran Lan sampeyan, sedulur, padha!
                        56. +1
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Concretize, basa, break pancake. Lan Schaub kita padha perky lan sehat, Schaub, nalika aku bengkong srengenge ing garis horisontal ing 52, lan 55, nalika aku mlumpat metu saka leren, uga, ing pinggiran, paling aran Lan sampeyan, sedulur, padha!


                          Kanggo iki tansah, Volodya! ombenan Full pakurmatan! ombenan Kanggo saben kita! ombenan
                        57. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Lan wong Brasil njupuk ... Dheweke bakal ngempet ing kaloro.


                          Quote: pensiunan
                          Lan yak zhezh ngguyu


                          Kanthi skor apa dheweke bakal ngenteni, kanca-kanca? Mungkin 2:1?
                        58. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka studentmati
                          Kanthi skor apa dheweke bakal ngenteni, kanca-kanca? Mungkin 2:1?

                          Ing taun 90, dheweke ing grup kasebut setuju kanggo imbang karo tim nasional USSR. Kita terus nyerang lan nampa jar kanggo nanggepi, nanging ora ngetung maneh. Nyuwun huh? opo
                        59. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          Ing taun 90, dheweke ing grup kasebut setuju kanggo imbang karo tim nasional USSR. Kita terus nyerang lan nampa jar kanggo nanggepi, nanging ora ngetung maneh.

                          Ruslan! Aku ora ngerti, sampeyan ngomong apa? ing taun 90-an ing grup kita yaiku:
                          Kamerun 4:0
                          Romania 0:2
                          Argentina 0:1 (Maradona asu saka gol kosong nyerahke bal ...)
                        60. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          klompok yaiku:
                          Kamerun 4:0
                          Romania 0:2
                          Argentina 0:1 (Maradona asu saka gol kosong nyerahke bal ...)

                          USSR-R - Brazil 1-2 wong bodho
                        61. +3
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          USSR-R - Brazzilia 1-2 bodho

                          Pira divisi Brasil duwe? opo
                        62. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Pira divisi Brasil duwe? apa


                          BRICS. Pranyata Brasil aturan? Yura, kowe nang endi? Isih ana wektu.
                        63. +2
                          13 2014 Juni
                          Eh opo? Yen Igir ditugasake, lan kabeh sistem digawe kanthi cara SA, kita bakal numpuk ing ngendi selat kasebut, jenenge Vissarionych, utawa apa? Chur Aku bakal dadi pisanan kanggo nggawe dalan lan mbangun kreteg, royaty, mugi kula lunga, Aku bakal nggawa tank ing tangan, Ora yen padha supaya kula kemudi. Inggih, paling ora ing IMR kapindho, tambang ilang ing Chernobyl, nanging BPP iki menarik banget.
                        64. +2
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Pira divisi Brasil duwe?

                          11 wong nanging kabeh ing baris utama ngguyu
                        65. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan: Ruslan67
                          USSR-R - Brazil 1-2

                          Sampeyan kanca bingung 90g. wiwit 82
                          Brasil 1:2
                          Skotlandia 3:2
                          Selandia Anyar 3:0
                          Aku ora khusus menek menyang Vika. Miturut memori.
                          Ing pertandhingan karo Brasil ing pungkasan, wasit Spanyol ora milih 2 100% pendal. Siji ing Andreev, lan siji katon ing Oganesyan. Luwih tepat, transfer menyang Oganesyan diselani kanthi tangan ...
                        66. +2
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Lan wong Brasil njupuk ... Dheweke bakal ngempet ing kaloro.

                          nggih? Nah, kaya yen?
                        67. 0
                          13 2014 Juni
                          Kutipan saka: perepilka
                          Nah, kaya yen?

                          Tanpa apa-apa yen mandheg !! Yen (hm... opo ) padha ora bakal ngetung ing kaloro 3-damn am !!
                        68. +1
                          13 2014 Juni
                          Quote: pensiunan
                          Tanpa mandeg!! Yen (hmm ... apa ) dheweke ora ngetung ing 3-damn am kapindho !!


                          Kampanye kuwat, kaya wong, sampeyan Yura "disusupi" kanggo prabédan 3?
                2. +2
                  12 2014 Juni
                  Hello Ilyich! hi Inggih, bener, banjur ana hukum garing nyata ing Bolshoi Solovetsky ya . Lan, paling Jahwéh, aku banjur ora gram!! Eh recourse ...
                  Sanajan alkohol ing desa bisa ditemokake kanthi gampang. We nggedhekake dalan alas kono. Wit-witan ditegor, lan tunggul gedhe dicopot kanggo kita kanthi bahan peledak lokal. Dheweke manggon karo kita ing tarub 3. Ing wayah sore, tansah ing tong sampah ... Turu, bajingan "ing tas ransel karo bahan peledak. Nguripake rokok lan turu am ... wis nandhang sangsara recourse ...
                  1. +4
                    12 2014 Juni
                    Mung ing kene (Rusia) sing lanang lan wadon (wanita, aja gelo) bakal mandhegake jaran nalika mlaku.
                  2. +3
                    12 2014 Juni
                    Quote: pensiunan
                    Inggih, nyatane, ana hukum garing nyata ing Bolshoi Solovetsky. Lan, paling Jahwéh, aku banjur ora gram!!

                    Aku ana ing Solovki ing pertengahan 90an ...
                    Iku soko ... Lan sampeyan ora perlu bahan peledak ...
                    Kepiye biara kasebut bisa urip? Mbokmenawa mung amarga para wiku mbangun.
                    Kabeh sing ana ing cedhake dadi reruntuhan.
                    Kalebu dermaga monastik garing sing misuwur lan stasiun tenaga hidroelektrik monastik, dibangun dening para sadulur lan umat ing pungkasan abad kaping 19.
                    sedulur
                    1. +1
                      12 2014 Juni
                      Ya ... Solovki iku soko ... Ana mung siji jamban ing biara ing taun 89. Kaya toilet, nanging ing skala cyclopean. Bolongan digawe ing watu ... Padha ngresiki kanggo pungkasan wektu, mbokmenawa sadurunge revolusi. Dheweke ujar manawa dheweke nggawa duta besar Swedia ing kana ... Banjur dheweke kudu bali menyang kasunyatan kanthi bantuan vodka ...
      2. +2
        12 2014 Juni
        Kutipan saka: surovts.valery
        Nanging kanggo ngirim kidul, nanging diiringi pasangan "Bar" lan "Severodvinsk",

        Pameran sing keluwih. Kapal selam dirancang kanggo operasi armada klandestin. Kanggo pameran "Peter the Great" lan "Admiral Kuznetsov" cocok IMHO ...
        1. +4
          12 2014 Juni
          Kutipan saka Nick
          Pameran sing keluwih. Kapal selam dirancang kanggo operasi armada klandestin. Kanggo pameran "Peter the Great" lan "Admiral Kuznetsov" cocok IMHO ...

          opo Dheweke ngombe, kaya ngono, ing Severopyansk, brrr, disisihake, ing Severodvinsk.
          Saka akun saksi mata, padha lunga ing ngrusak, krisis Karibia, transportasi diiringi lan wis jejere Kuba, menyang US AUG, sing ana ing werna, aku ora ngelingi, mung wong-wong mau ditemokke trunks, diganti nganggo sandhangan sing resik lan maju. The destroyer marang AUG, supaya, ana wong. Banjur, ing jejere perusak, kabin ireng gedhe katon saka banyu, lan ilang maneh. Kabeh miturut peserta, AUG nguripake 180 lan pindhah menyang kadohan, kita uga nguripake, ing dek, lan pindhah kanggo ngganti celana. Nyuwun
          1. jj
            +2
            12 2014 Juni
            Klasik saka genre. Ana latihan saka AUG negara. Dumadakan, ana prau muncul ing tengah surat perintah. Gendéra Angkatan Laut diangkat ing ndhuwur pager kabin. Sawise sawetara wektu gendéra diedhunaké lan prau klelep. Sanadyan nganti saiki, utawa sawise kontak karo dheweke wis diadegaké. Iku misuwur "Goldfish"
            Saka meh padha opera. Ana cruiser Soviet ing Atlantik. Aku ora bakal ngapusi, salah siji "Pushkin" utawa "Lermontov". Penonton nganggur ing dek. Liner alon-alon. Prau Soviet ngambang ing sacedhake. Ana owah-owahan kru. Prau klelep. Liner terus lelayaran
            1. +3
              12 2014 Juni
              Kutipan saka jjj
              A klasik saka genre ... Sing misuwur "Goldfish"

              222nd, padha dikenali minangka ora kasil, sayang banget, sanajan padha bakal bali saiki, ana kru cilik lan rampung pro.
              1. jj
                0
                13 2014 Juni
                Dheweke uga ujar manawa ing jero banyu, kanthi harfiah meter saka keel, dheweke nyabrang kapal uap utama kaping pirang-pirang - "nyiptakake gelombang ing jero banyu" - kanggo ngguncang lapangan udara sing ngambang.
    11. +4
      12 2014 Juni
      Pitung kaki ing ngisor keel, Angkatan Laut Rusia lan sampeyan, Crew !!!
    12. +8
      12 2014 Juni
      Soko Boreas dibangun kaya clockwork apik Pah-pah-pah, ora kanggo jinx iku. Sanajan, sing utama yaiku kanggo Mace mabur ya
    13. +4
      12 2014 Juni
      apik luck.
      lan, mesthi, skills, kawruh, wani
    14. + 12
      12 2014 Juni
      Ayo digawa menyang pesisir Belarus, supaya Psaki turu luwih tenang! ngguyu
      Rusia-hormat!
      1. +4
        12 2014 Juni
        Kutipan saka pertempuran66
        supaya Psaki turu luwih tentrem!

        supaya Psaki psal luwih tenang!
    15. MSA
      MSA
      +3
      12 2014 Juni
      Ganteng!!! Amerika gemeter!!!
    16. +2
      12 2014 Juni
      Aku bakal miwiti karo kabar sedih, amarga aku banget kuciwa karo output saka Armada Baltik kita kanggo latihan ing Baltik, sampah, malah putu takon, mbah, lan padha (kapal) sing nggarap batu bara, ana. akeh bocah sing aku rumangsa isin, nanging aku nerangake yen iki kabeh sementara. Mungkin dheweke percaya, utawa ora, wektu bakal ngomong. Aku manggon ing wilayah Kaliningrad. Aku ngaso ing Baltiysk, aku percaya yen Angkatan Laut bakal urip maneh.
      1. +4
        12 2014 Juni
        Sayange, Armada Baltik saiki dadi prioritas paling ora, amarga NATO bisa ngunci Baltik sawayah-wayah, nanging ora 2 samudra, lan Armada Segara Ireng ana ing wilayah sing paling mungkin nggunakake angkatan laut kita - bisa konflik karo Ukraina. utawa Georgia, plus konvoi menyang Suriah lan patroli cedhak Somalia . Kajaba iku, Ukrainians kanggo 23 taun nglarang kita modernisasi lan nguatake Armada Segara Ireng, lan saiki bakal dikuwatake banget. Nanging aku ngarep-arep cepet utawa mengko giliran bakal tekan Armada Baltik.
        1. +3
          12 2014 Juni
          Kutipan saka: g1v2
          Nanging aku ngarep-arep cepet utawa mengko giliran bakal tekan Armada Baltik.

          Ya, kayane wis tekan: Corvettes pr.22380 nganti saiki mung ing Baltik.

          Lan sadurunge iku, ana rong bangunan SKR pr.11540. Ya, ora ana kapal anyar peringkat 1, nanging ing ngendi kita duwe? Kita ora bakal ngerti karo frigate (proyek 22350) ing sembarang cara, nanging kita durung krungu apa-apa bab "Pimpinan" (proyek 21956), kang cetha ngganggu.
          Iku apik yen NSNF ora mandheg. Lan iki minangka titik utama.
      2. jj
        0
        12 2014 Juni
        Kutipan: DMB-75
        padha (kapal) sing nggarap batu bara, akeh banget kebule

        Nalika "Fearless", sawise ndandani ing "Zvezdochka", ninggalake Severodvinsk, ngrokok kaya cruiser saka Perang Rusia-Jepang. Fitur desain
    17. Hyperboreec
      +4
      12 2014 Juni
      Hore! Dijogo! Ayo, tambah akeh.
    18. +1
      12 2014 Juni
      Gawe kapal sing apik! Gusti Allah maringi tes sing sukses, lan cruiser strategis nggantheng ngangkat gendéra St.
    19. +2
      12 2014 Juni
      Kekuwatan, kekuwatan lan bangga Rusia!
    20. +3
      12 2014 Juni
      seneng maca warta yen peralatan lagi dibangun, dites, didandani - kabar apik lan nyenengake jiwa ngguyu
    21. +2
      12 2014 Juni
      Luwih saka prau iki, nanging luwih cedhak karo negara.
    22. +6
      12 2014 Juni
      Ing jaman biyen, akeh wong sing ngandhani yen sia-sia aku dadi tentara, sajrone pirang-pirang taun (lan apik, lan ora banget) saben dina aku yakin yen ora muspra aku ngabdiake uripku, lan " pinasthi" kulawargaku nandhang sangsara lan kasusahan! Saben dina kaya anyar, kabeh ana ing dinamika kaya ngono, kaya-kaya aku ngetutake kabeh taun sing stagnasi kanggo tentara. Thanks kanggo nasib kanggo ngidini kula kanggo ndeleng owah-owahan kuwi. Ora sia-sia yen kita sabar lan percaya marang keagungan Tanah Air, percayalah, kita nyoba sing paling apik.
      Lan kanggo kapal saka segara sepi ing jero banyu lan apik luck ing spasi mbukak segara, kanggo mungsuh kanggo ala lan kanggo kabecikan kita!
    23. +3
      12 2014 Juni

      parafoiler Dina iki, 18:33 ↓ Anyar

      Pitung kaki ing ngisor keel, Angkatan Laut Rusia lan sampeyan, Crew !!!

      Wis menyang Liga Premier! LAYANAN! Nanging tansah "twitched"! WEH medeni wong lanang! Carane "Moremans" "urip" ing kono?! Kepiye carane bisa "urip" pirang-pirang minggu ing "pipa" iki?! Iku angel mbayangno! SELAMAT LANGSUNG, "SUBARS"!
      1. +4
        12 2014 Juni
        Kutipan saka asar
        Carane "Moremans" "urip" ana ?! Kepiye carane bisa "urip" pirang-pirang minggu ing "pipa" iki?! Iku angel mbayangno!
        Aku ora ngelingi endi kapal selam gedhe sing ditakoni pitakonan sing padha. Nanging aku elinga persis jawaban: "Kaya kecoa ing clockwork!"
        Sawise ngunjungi flotilla 1 saka kapal selam SF Yu.A. Gagarin ngandika: Sampeyan ora bisa mbayangno apa jenis pahlawan sampeyan kabeh!
    24. +1
      12 2014 Juni
      Nyekel topi monomakh fasis nglirik
    25. Den77
      +4
      12 2014 Juni
      Pitik MONOMACH ora dadi alangan!!!
    26. +2
      12 2014 Juni
      Ing perjalanan sing apik kanggo kamulyan Rusia lan pati mungsuh!
    27. Ivan 63
      +1
      12 2014 Juni
      Mugi Komite Penerimaan Negara ora palsu (Aku pracaya Shoigu), nanging Bulava isih ngundakake sawetara pitakonan, bab daya saka warheads - unconditional, utawa kita wis mutusaké kanggo nyisakke mungsuh? Nanging, ing umum, mesthi, seneng.
    28. +1
      12 2014 Juni
      Aku wonder carane prau iki perang SOSUS?
      Dheweke nulis manawa amarga sistem iki, Amerika njaga meh kabeh kapal selam kita ing pengawasan.
      Mesthi kita wis nemokake sawetara jenis "penawar"?
      1. +1
        13 2014 Juni
        Quote: Vasek
        Aku wonder carane prau iki perang SOSUS?

        Telung wilayah utama:
        1. Technical - nyuda gangguan. Borey minangka kapal selam Rusia pisanan kanthi jet banyu. Sistem supresi swara lan getaran (aktif lan konstruktif - lapisan polimer sing terus-terusan, platform geter, lan liya-liyane) Kabeh iki, miturut Sevmash, bisa nyuda gangguan kanthi kaping 5 dibandhingake karo 971 proyek.
        2. Taktis. Pilihan rute penyebaran, ambane nyilem, kacepetan lelungan, tutup kanthi gangguan NK, lsp. Banjur, ana "zona bayangan".
        3. Khusus. Luwih becik ngrungokake tinimbang ngomong. Aku ngerti akeh dongeng babagan "loshariks" lan aquanauts lan liya-liyane.
        Quote: Vasek
        Mesthi kita wis nemokake sawetara jenis "penawar"?

        Ing jaman perang - karusakan fisik hidrofon, infrastruktur pesisir, pusat kanggo nampa lan ngolah informasi g / a, lsp.
        1. 0
          16 2014 Juni
          Matur suwun
    29. Komentar wis dibusak.
      1. +5
        12 2014 Juni
        Kutipan saka rudolf
        pitakonan saka rearming Boreev kanggo Sineva bakal muncul.

        Ora bakal tangi, Sineva minangka cairan, kabeh prau kudu dibaleni maneh. Iku mung sing biro desain bakal sijine ing pose kanggo China, nanging Mace, utawa bahan bakar ngalangi liyane, bakal digawa munggah.
      2. +1
        12 2014 Juni
        Kutipan saka rudolf
        Yen jambs ing komplek ora diilangi, pitakonan bakal njedhul saka rearming Boreev kanggo Sineva.

        Iku ora bakal bisa ing ukuran: Sineva punika 2,7 m maneh Mace. Sistem peluncuran kanggo BR karo LRE lan TTD beda. Panglima Angkatan Laut nolak rudal balistik cair:
        "Miturut Kode Sipil Angkatan Laut Rusia, Laksamana V. Vysotsky, kapal selam nuklir Project 955 Borey ora bakal dilengkapi maneh karo rudal balistik Sineva"
        1. Komentar wis dibusak.
          1. +1
            13 2014 Juni
            Kutipan saka rudolf
            R-29 RMU3 diadaptasi khusus kanggo proyek 955. Wiwit garing, dawane dikurangi kanthi nambah diameter tahap pertama lan kaloro

            "Liner" babagan peralatan tempur (papat unit daya medium) ora kalah karo papat unit (ing START-3) 'Trident-2'".
            R-29RMU2.1 nahan bobot lan ukuran paramèter saka sawijining leluhur: dawa kira-kira. 15 meter, diameteripun 1,9 lan bobot mung luwih saka 40 ton. Desain uga telung tahap. pembangkit listriklan, kaya Sineva, iku nganggo bahan bakar Cairan, nanging mesin berkembang luwih tikaman saka roket leluhur. Rentang penerbangan, gumantung saka beban sing dipilih, kisaran saka 8300 nganti 11500 kilometer.
            Sistem rudal D-9RMU2.1 ngidini salvo lan siji peluncuran rudal nalika obah ing jerone nganti 55 meter lan kanthi kecepatan nganti 7 knot.
            http://vpk.name/news
            Rudolph, ngomong ngendi kanggo golek data ing "Liner" dicocogake kanggo tambang Borea. Ikhlas.
            1. Komentar wis dibusak.
    30. +5
      12 2014 Juni
      kamulyan kanggo Angkatan Laut Rusia lan pakurmatan lan pakurmatan kanggo tukang kapal kita !!!
    31. BARBOS
      +1
      12 2014 Juni
      Foto kasebut menehi rasa hormat. Ing latar mburi kapal, wong-wong iku semut !!!
    32. Komentar wis dibusak.
    33. +1
      12 2014 Juni
      Kutipan saka: saturn.mmm
      Quote: Morgan
      Sayange Hiu wis mati

      Telung prau isih urip: TK-17, TK-20, TK-208. Miturut: "Arkhangelsk, Severstal, Dmitry Donskoy

      Perlu ditata, tutup kasur isih wedi.
    34. +1
      12 2014 Juni
      Kutipan saka Zomanus
      Wangsulan: Bab ingkang utama iku "Bulava" bakal miwiti terus-terusan bisa metu tugas sampurna. Lan mesthine, saben prau kasebut ing sadawane "Abu" kudu dijaga lan dikawal.

      yen Mace wiwit nindakake tugas kanthi stabil, sanajan ora apik, mula sesuk ora ana sing gelut karo dheweke ... duka ...
    35. +1
      12 2014 Juni
      Kangge, UDC "Vladivostok" maneh menyang segara:



      http://www.marinetraffic.com/en/ais/details/ships/227022600
    36. 0
      12 2014 Juni
      Quote: pensiunan

      pensiunan (5) Dina iki, 22:16 ↑ ↓ Anyar
      Vova! Aku siyap. Ditutupi padang rumput. Nunggu roti panggang!

      Apa nganti roti panggang ing kene - bus karo bocah-bocah saka Slavyansk diobong dening Pengawal Nasional!
    37. 0
      12 2014 Juni
      kabar apik!!! bangga karo Angkatan Laut! Kamulyan kanggo RUSIA!!!
    38. +4
      12 2014 Juni
      Kabar kuwi mung nyemangati! sedulur
    39. 0
      12 2014 Juni
      Sawetara operator avano isih dibutuhake))) lan dadi kabar apik)
      1. 0
        12 2014 Juni
        Kuba minangka kapal induk kita.
    40. SongnyaDV
      +1
      13 2014 Juni
      Tsars Rusia mrentah, mrentah lan bakal mrentah ing Bumi, ing langit lan ing ngisor banyu !!!
      apik
    41. +1
      13 2014 Juni
      Sejatine, ing jero drum, sapa sing ana, dewa, raja, utawa pahlawan. Yen potongan wesi bisa, banjur kita bakal urip, yen ora, kita bakal lunga, kita bakal entuk lenga, utawa gas, utawa iwak, nanging, akeh kesempatan.
    42. 0
      13 2014 Juni
      Sugeng enjang!
    43. 0
      13 2014 Juni
      Sing nggumunake, apa dheweke ngrampungake sistem rudal ing Monomakh? Tes pungkasan saka Mace ora paling sukses.
    44. Komentar wis dibusak.
    45. 0
      13 2014 Juni
      ing warta langsung saiki))) siaran langsung saka Mariupol dadi menyang pigura saka sisih, wong wadon pasuryan climbs lan dheweke cetha ing kabeh negara manggon .....- We wis rampung, th tentara ... iku jelas kowe!....))
    46. JOPAHLEBSOBAKA
      0
      13 2014 Juni
      Oh monomakh ganteng!!!
    47. +1
      13 2014 Juni
      Ganteng!!!
      butuh liyane iki.
    48. +1
      14 2014 Juni
      URAAA!
      Pedhang liyane sing diasah ing tangan Rusia sing kuwat!
    49. 0
      14 2014 Juni
      Kabar apik! Ora ana komentar.
    50. 0
      14 2014 Juni
      Tes sing sukses. Lan luwih akeh operator rudal kanggo armada kita
    51. 0
      16 2014 Juni
      Umumé, karo "Bulova" iki ana sawetara jinis scam, misale jek sing ditampa kanthi pesenan lan saiki lagi ngeruk turnips, apa sing kudu dilakoni, bener, ora bakal ala yen padha nindakake, nanging bisa uga. aja ngeruk.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"