Apa milisi duwe tank Rusia?

114
Badan Informasi RIA News nerbitake informasi yen wakil saka milisi rakyat ing sisih kidul-wétan diduga konfirmasi informasi sing "ditampa" tank. "Bukti" saka milisi katon kaya iki:

Kita konfirmasi panrimo tank dening kita. Dheweke bakal dikirim menyang tujuan sing paling angel.


Ing wektu sing padha, koresponden RIA News ora nampa jawaban saka milisi bab kang tank padha "ditampa", nanging ngandika karo "seksi mata" lan ing basis ngandika: "tank iku salah siji T-70 utawa T-72."

Tank T-70?.. Saksi mata?..



Informasi sing disebarake dening agensi kasebut ngetokake banyu ing pabrik komando detasemen punitive pasukan keamanan Ukraina, wiwit Avakov nulis ing Facebook dina sadurunge Rusia ngirim tank T-72 menyang milisi liwat checkpoints kontrol dening DPR. lan LPR.

Informasi manawa wong saka Rusia kanthi sengaja ngirim tank menyang milisi katon kontradiktif. Alesane yaiku: ing dina liyane tentara Ukraina bubar kanthi mung telung tank dhewe sing dicekel dening pejuang pertahanan diri Donbass.

RIA Novosti nglaporake babagan panggunaan tank "ditransfer" menyang milisi nglawan Pengawal Nasional ing wilayah gundukan Saur-Mogila ing distrik Shakhtyorsky DPR.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    114 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 47
      13 2014 Juni
      wong saka Rusia kanthi sengaja ngirim tank menyang milisi,

      Kok mung telu? Banjur bakal dadi rolas utawa telu ... Stink soko padha ngguyu
      1. + 23
        13 2014 Juni
        Hmm ... Provokasi lan DELSION ... Kiriman ora digawe biasa-biasa wae ... !!!
        1. + 18
          13 2014 Juni
          Lan sapa sing nglawan kasunyatan manawa tank diwenehake kanggo pasukan Novorossia? Yen tutup dill lan kasur, banjur sapa sing peduli karo pendapate?!
          1. + 17
            13 2014 Juni
            T-64BM iki ditondoi dening rodha dalan diameteripun luwih cilik tinimbang T-72 lan exhaust, video cetha nuduhake yen exhaust asalé saka mburi tank, T-72 wis exhaust ing sisih kiwa.
            Pipa knalpot T-64BM
            Exhaust T-72 dumunung ing ndhuwur roller trek kiwa mburi

            T-64BM saka babagan amba padha ing video

            1. +4
              13 2014 Juni
              Kutipan saka Canep
              Exhaust T-72 dumunung ing ndhuwur roller trek kiwa mburi

              Ora apa-apa, Sergey ...
              Nanging mung iki ora cukup "native" T-72.
              Iki minangka modernisasi Slovak saka "Modern" adhedhasar T-72.
              1. +4
                13 2014 Juni
                Quote: Aleks TV
                Iki minangka modernisasi Slovak saka "Modern" adhedhasar T-72.

                Lan kenapa foto model kasebut? Kajaba, Skif nalika ndeleng aku mulai histeris)))

                Punika Bulaty


                Iki Crimea ngganti T-64 karo T-72
                1. 1st_user
                  +2
                  13 2014 Juni
                  Ing wiwitan video, ing sawetara panggonan sampeyan bisa ndeleng kahanan ngipi elek ing trek sepur. Apa ora ana sepur nyimpang ing kana?
            2. 1st_user
              +1
              13 2014 Juni
              Lan T-70 umume tank entheng saka Perang Donya II. Kepiye carane bisa mbingungake T-70 ing Perang Dunia II lan T-72 ing jaman sing luwih suwe ???
              1. 0
                13 2014 Juni
                Dadi sing nyolong ora peduli nomer apa sawise T, anggere dudu Abrams (pemilik ora bakal ngapura tusukan kasebut)
              2. 0
                13 2014 Juni
                Amarga tujuan rahasia penulis artikel kasebut yaiku "ob..sr..at" Rusia. Dheweke, sing ora ngawula kanggo Fatherland, iku rumiyin ing ... cf .. apa tank, lagi disebut, yen mung kanggo ... ngapusi.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. +4
          13 2014 Juni
          Mesthi, provokasi, iku milisi sing diklumpukake dhewe saka kethokan, padha ngandika malah Iskanders meh siyap, padha nunjuk ing karachun. Iku mung kanggo njupuk amunisi, kanggo akèh dhuwit.
          1. WKS
            +3
            13 2014 Juni
            Kutipan: Peter 1
            Iku mung kanggo njupuk amunisi, kanggo akèh dhuwit.

            Amunisi bakal dituku saka Ceko utawa Polandia, dheweke gabung karo NATO lan adol Soviet. Ya, sampeyan bisa tuku setan karo sungu saka Polandia karo pangiriman kanggo panggonan.
          2. +2
            13 2014 Juni
            Kutipan: Peter 1
            Iku mung kanggo njupuk amunisi,

            Ana perusahaan ing Donbass sing mung ngasilake cangkang tank 125 mm ... ora kanggo sebutno pasokan militer.
            1. +1
              13 2014 Juni
              Kutipan saka: svp67
              Ana perusahaan ing Donbass sing mung ngasilake cangkang tank 125 mm ... ora kanggo sebutno pasokan militer.


              Tanduran "Tochmash" ing Donetsk
        4. +9
          13 2014 Juni
          T-64. Swara karakteristik mesin diesel loro-stroke, exhaust saka buritan, lampu "rembulan" ing sisih kiwa ing sadawane laras gun. Rincian liyane ora bisa dingerteni. hi
        5. WKS
          0
          13 2014 Juni
          Quote: armageddon
          Hmm ... Provokasi lan omong kosong ...

          Iki bisa dingerteni yen sampeyan maca editorial dina iki ing BBCi-in-Russian. Padha nyalib kanggo kebekan, nanging ora menehi kasunyatan siji, kabeh pranala mung kanggo Avakov Facebook.
        6. Ujin61
          +2
          13 2014 Juni
          Apa iku T-70? Iki 64 nyopir ing dalan.
      2. oenaraevskija
        + 13
        13 2014 Juni
        Aku wis nonton video kasebut. Omong kosong !! Miturut swara - iki t-64 utawa turunane.
        1. +9
          13 2014 Juni
          Iku angel ora krungu karya mesin loro-stroke !!!
      3. + 27
        13 2014 Juni
        Apa prabédan saka ngendi tank teka saka? Ingkang utama yaiku digunakake kanthi bener. Lan apa sing diomongake menteri "Facebook" saka negara mati ing kana, aku pancene banget. Apa milisi ujar manawa dheweke njupuk telung tank saka Nazi? Padha ngandika! Apa ana tank? Ana! Apa sampeyan ngomong babagan? Ora suwe, para milisi bakal ngaku yen dheweke wis nangkep sawetara helikopter lan pesawat serangan. Lan bakal katon. ngguyu
        1. + 11
          13 2014 Juni
          Kutipan saka: major071
          Apa prabédan saka ngendi tank teka saka? Ingkang utama yaiku digunakake kanthi bener. Lan apa sing diomongake menteri "Facebook" saka negara mati ing kana, aku pancene banget. Apa milisi ujar manawa dheweke njupuk telung tank saka Nazi? Padha ngandika! Apa ana tank? Ana! Apa sampeyan ngomong babagan? Ora suwe, para milisi bakal ngaku yen dheweke wis nangkep sawetara helikopter lan pesawat serangan. Lan bakal katon. ngguyu

          Sampeyan bener!!!!
          Nganti PDB ujar manawa Rusia nyedhiyakake peralatan menyang senjata DPR-Rusia ing Ukraina NO!!!!!
          Lan wong-wong sing ngomong sing wong, wong dikirim iku salah siji provokator, utawa padha mistaken !!! keprungu
          1. +2
            13 2014 Juni
            sampeyan kudu analog psaki dhewe kanggo hacks, padha bakal nggunakake, lan padha kosong
            1. +2
              13 2014 Juni
              Quote: yermolai
              sampeyan kudu analog psaki dhewe kanggo hacks, padha bakal nggunakake, lan padha kosong

              ya, sijine Mizulina marang dheweke lol
      4. +3
        13 2014 Juni
        atusan telu bakal ... wiwit mambu tho nglirik
      5. WKS
        +3
        13 2014 Juni
        Kutipan: Semyon Semenych
        Kok mung telu? Banjur bakal dadi rolas utawa telu ... Stink soko padha
        Yen Rusia wis ditransfer, banjur bakal dadi telung divisi tank lan brigade udhara.
    2. Turik
      + 25
      13 2014 Juni
      Ya, ora apik kanggo ngapusi, wong-wong Ukrainia sing gedhe-gedhe dhewe ngrusak tanke, saiki lagi ngeluh.
      1. + 16
        13 2014 Juni
        Quote: Turik
        , Velikoukry dhewe ngaco munggah tank, saiki lagi whining soko.

        Ya, mungkin wong lanang "bener" militer Ukrainia ditemokake, dheweke menehi dhewe. ya
        Nanging siji bab iku mesthi - video nuduhake tank T-64BV, IE, paling kamungkinan saka tentara Ukraina.
        Ing Federasi Rusia, ana uga ing pangkalan panyimpenan.
        Sampeyan kudu nggawe 3 saka 300.
        1. mad
          + 14
          13 2014 Juni
          Kutipan: Alekseev
          Ing Federasi Rusia, ana uga ing pangkalan panyimpenan. Sampeyan kudu nggawe 3 saka 300.

          sing utama yaiku mengko, dheweke ora lelungan ing klompok luwih saka telu, yen ora, Avaks saka psaki menyang g lan babagan bakal metu supaya Facebook beku. ngguyu
          1. +2
            13 2014 Juni
            Kutipan saka mad
            bab utama iku mengko, padha ora lelungan ing kelompok luwih saka telung

            proposal strategis pinter! nyokong
          2. RBLipetsk
            +3
            13 2014 Juni
            ya nafig. 300? Agung. satus pisanan nggambar nomer siji, nomer loro - nomer loro, katelu - nomer telu. lan sanajan padha nyopir paling ora rong puluh lembar - asu iku bodho - dheweke isih ora bakal ngira. nglirik
      2. WKS
        +2
        13 2014 Juni
        Quote: Turik
        Velikoukry piyambak ngaco munggah tank

        Lan kenapa "gedhe-", lan ora mung uk.r-s?
        1. RBLipetsk
          0
          13 2014 Juni
          Kutipan saka WKS
          Lan kenapa "gedhe-", lan ora mung uk.r-s?

          jeneng dhiri lan identifikasi dhiri. lan ing umum - "sapa sing ora mlumpat - sing maskal!" ngguyu
    3. + 18
      13 2014 Juni
      Tank-tank lan ukrovs sing dicelupake, lan mulane ... dudu kasunyatan manawa kita ora bakal weruh abrams lan bradley ing cedhak ukrovs ...
      1. + 16
        13 2014 Juni
        Kutipan: Skandinavia
        dudu kasunyatan manawa kita ora bakal ndeleng abrams lan bradley ing cedhak Ukrainia ...

        Dadi enggal kita bakal weruh Abrams lan Bradley ditransfer dening Rusia saka milisi.Wah, Rusia iki ngguyu
        1. + 23
          13 2014 Juni
          Alexander, aku malah weruh kabar saka negara. depa dipindhah dening PSAKA.

          Sisih Rusia wiwit nyedhiyakake milisi karo abrams lan bradley, lan kapal induk Amerika ora bisa lelayaran menyang pesisir Belarus amarga sistem anti-kapal Belarusia.
          1. Yuri Sugih
            + 14
            13 2014 Juni
            Armada AS sing teka ing pesisir Belarus dicekel milisi ... Rusia kudu disalahake amarga ora bisa njamin keamanan armada kasebut ... (Psaki)
          2. +9
            13 2014 Juni
            Inggih, ing pangembangan topik sampeyan. Amerika Serikat ngetrapake sanksi marang Belarus, amarga dheweke nggawa armada menyang wilayah perairan Ukraina.
      2. oenaraevskija
        +6
        13 2014 Juni
        Utawa, bisa uga.
      3. 0
        13 2014 Juni
        Umumé, kanthi tank katon kaya provokasi kanggo ngatur film sing menang, tank kasebut wis dibuwang, mula isin banget kanggo nguras peralatan ...
    4. + 13
      13 2014 Juni
      Tank T-70!???? apa iki tank entheng saka chtoli Perang Dunia II ???!!!
    5. +9
      13 2014 Juni
      t-64 dill nilar. tentara, nang endi wae wis chewed.
    6. + 19
      13 2014 Juni
      lan kok mung ndhudhuk selokan? tank mlumpat liwat ing telu ngguyu
    7. + 12
      13 2014 Juni
      Ing wektu sing padha, koresponden RIA Novosti ora nampa jawaban saka milisi babagan tank sing "ditampa", nanging ngomong karo "saksi mata" lan ing basis kasebut nyatakake: "tank yaiku T-70 utawa T-72. "
      Apa iki T-70? Ing USSR, tank kanthi indeks kasebut mung digunakake nalika Perang Dunia II lan minangka tank entheng. Sampeyan ora bisa bingung karo T-72.
      1. + 13
        13 2014 Juni
        Kanthi media, kabeh bisa.
      2. + 19
        13 2014 Juni
        Kutipan saka Grenadier
        Apa iki T-70?


        Utawa mungkin dheweke entuk saka "tong sampah" lawas ngguyu lagi perang karo PTR, PPSh, ing perang kabeh cara apik ngguyu

        Tank T - 70
        1. wanderer_032
          0
          14 2014 Juni
          Kutipan: Afinogen
          Utawa mungkin dheweke entuk saka "tong sampah" lawas


          Susah, amarga. cangkang kanggo meriam 20K, optik, piranti pengamatan, mesin pembakaran internal lan peralatan liyane, komponen lan rakitan kanggo tank iki, museum langka.
          Mulane, ora bisa nyiyapake mesin kasebut kanggo perang (kajaba mung conto sing disimpen ing museum BT ing Kubinka).
    8. +7
      13 2014 Juni
      uga, ing video saka artikel t 64 bv, misale jek sing swara karakteristik lan mlaku pindah karo rollers cilik, lan ing t 72 dz iku beda, kang tegese padha tenan squeezed tentara.
    9. Pati kanggo Nazi
      + 14
      13 2014 Juni
      Jebul kaya ngono. T-90 Rusia nyopir lol
    10. + 28
      13 2014 Juni
      opo Dadi sampeyan, "Armata" ...
      1. +4
        13 2014 Juni
        Quote: pensiunan
        Dadi sampeyan, "Armata" ...

        ngguyu
        Yuri-
        apik apik apik

        T-64. Ora ana sing bisa diomongake ing kene.
        apik
        1. 0
          13 2014 Juni
          Sugeng dalu Alexey. hi
          Ya, sanajan aku dudu wong militer, aku ngerti yen 64.
          Spanyol - Holland katon?
    11. +4
      13 2014 Juni
      Sampeyan bisa ndeleng sing T64
    12. +3
      13 2014 Juni
      Aku siap kanggo fasis karo BMP-1 p-sew
    13. + 15
      13 2014 Juni
      Ya, IS-3 mesthi ora ngliwati tapel wates ...
      Punika:
      1. + 14
        13 2014 Juni
        Lan ing kene ora:
        1. +1
          13 2014 Juni
          Sialan, dheweke mabur!
          1. 0
            13 2014 Juni
            iku tega ora nemokake video carane iku-3 ing Slavyansk lampu munggah karo t-34-85 ngendi padha ndhelikake? Nyuwun , lan supaya katon wong tuwa mburu hi
    14. +9
      13 2014 Juni
      Ing video T-64. T-72 wis rollers gedhe; knalpot ing sisih kiwa, ora mburi; uga, posisi bedhil "ing marching" cara beda.
      1. + 13
        13 2014 Juni
        Aku bakal ngomong liyane, iki T-64BV saka pangan dikemas kaleng ing USSR. Milisi squeezed wong metu 2-3 dina kepungkur, kabeh wektu iki padha sijine ing pamindhahan, nindakake re-pengawetan.

        Ana pitakonan:
        - kothak DZ salah siji kosong utawa bosok.
        - cangkang, mbok menawa amunisi kosong, paling padha squeezed kosong.
        - linuwih, sampeyan kudu wani banget kanggo perang babagan iki, kabeh ana ing cadangan Uni Soviet ...
        1. +6
          13 2014 Juni
          Kutipan saka donavi49
          linuwih, sampeyan kudu wani banget kanggo perang iki, kabeh ana ing cadangan Soviet linuwih ...

          Apa ana pilihan? Salah siji perang mati karo tank, utawa tanpa.
        2. +6
          13 2014 Juni
          Kutipan saka donavi49
          ing perang kaya ngono, siji kudu wani banget, kabeh ana ing cadangan keandalan Soviet ...


          Nah, yen dheweke menyang howitzer nganggo mobil barrage, dheweke ora kudu wani, nanging
          Cadangan keandalan Soviet luwih akeh babagan wong!
        3. 0
          13 2014 Juni
          kabeh tank wis kalah ...
    15. +8
      13 2014 Juni
      Ya, kabeh sing isih ana ing USSR diprodhuksi nggunakake teknologi Rusia lan gabungan karo RSFSR, kajaba Poroshenko, Kalomoisky, Galician lan liya-liyane, digawe nggunakake barang palsu.
    16. +3
      13 2014 Juni
      Ing video t64, 72 wis luwih rollers, ana longkangan cilik antarane wong-wong mau, lan iki 64.
    17. +2
      13 2014 Juni
      IKI dudu tank - iki senjata anyar Rusia sing durung dikenal - lagi nyoba PANYMAS - nembak menyang mungsuh lan butt ilang saka dheweke apik
    18. +2
      13 2014 Juni
      Ora preduli tank apa sing diduweni para milisi lan saka ngendi asale. Tank tanpa cangkang lan kru sing dilatih yaiku kaleng timah. Kita bakal ngenteni kabar babagan terobosan liwat tapel wates konvoi kanthi amunisi kanggo dheweke.
    19. +3
      13 2014 Juni
      Ukrainians pengin sijine pasuryan apik ing game ala.
    20. Komentar wis dibusak.
      1. +4
        13 2014 Juni
        Kutipan saka aswg23
        kawruh sampeyan bakal ing arah sing bener, Putin sampeyan wis dadi presiden donya, lan sampeyan lomba paling dhuwur, Aku moncong Nazi, bisa ditonton-katun-alkohol!

        Jeneng lengkap:
        Kelompok: Pengunjung
        Tanggal riko: 13 Juni 2014 09:06
        Tanggal registrasi: 13 Juni 2014 08:18
        Publikasi: 0 [ Deleng kabeh publikasi ]
        Komentar: 6 [ Komentar pungkasan ]
        Rating: -238 +
      2. +3
        13 2014 Juni
        Kutipan saka aswg23
        Putin sampeyan wis dadi presiden jagad lan sampeyan minangka balapan sing unggul

        Ora kabeh bebarengan, sampeyan isih duwe wektu kanggo sinau basa Rusia.
    21. Komentar wis dibusak.
      1. 0
        13 2014 Juni
        menarik! Lan yen troll iki panganan + ditandhani "kanggo de ... gm", banjur carane iki bakal mengaruhi gaji?
    22. + 19
      13 2014 Juni


      Cukup muddy crap (video) kanggo nonton lan argue kang tank.
      Punika video normal.
      Gedhe kabeh telung tank!
      1. +5
        13 2014 Juni
        Iki minangka tank T-64, ing versi Ukrainia, bisa uga T-64BV. Nanging padha ora katon kaya nganyari T64 "Bulat", ora ana leladen tambahan. Aja ngrungokake amatir saka pasukan Facebook Avakov, dheweke isih spesialis push-tombol! wassat
        1. +1
          13 2014 Juni
          Bener, iki T-64BV, utamané karo mesin worn-metu, sing ing layanan karo tentara Ukraina, dadi iki. Ing Rusia, dheweke wis suwe dibuwang ... lan eksploitasi
      2. 0
        13 2014 Juni
        Aku ora weruh - apa jenis bedhil ing trailer ing KamAZ nemen? ZiS-3 utawa apa? Utawa Zushka?
        1. +1
          13 2014 Juni
          Katon kaya ZIS-3. Kerang, yen ana, ora ala
        2. +2
          13 2014 Juni
          Kutipan saka Riperbahn
          Aku ora weruh - apa jenis bedhil ing trailer ing KamAZ nemen? ZiS-3 utawa apa? Utawa Zushka?


          Kutipan saka brelok
          Katon kaya ZIS-3. Kerang, yen ana, ora ala


          ZU 23-2, mesthine, saksi mata dikonfirmasi ...
      3. 0
        13 2014 Juni
        Kutipan saka sazyckin

        Cukup muddy crap (video) kanggo nonton lan argue kang tank.


        Aku mesthi bisa konfirmasi siji bab, sing iki Torez, area mandeg Museum.
        (Aku kenal asu sing akrab ing video kasebut ... nglirik lol )
    23. +1
      13 2014 Juni
      Kutipan saka: sabakina
      Ya, IS-3 mesthi ora ngliwati tapel wates ...
      Punika:

      Aku kepingin weruh, nanging dheweke ing pertempuran lengkap? Utawa, mung wesi sing bisa dipindhah?
      1. +3
        13 2014 Juni
        Aku ora ngerti carane iku karo wong, nanging "Wort St. John kang ditangekake" wis bolongan ing fluff kang. Ora usah mikir masa depan...
        Yen ana info, aku bakal nyopot. Ngomong-ngomong, aku njupuk foto nganggo alas kosong saka situs "Anti-Maidan. Wong sopan. Donetsk".
    24. Fevrrr
      +4
      13 2014 Juni
      Inggih, info babagan T-70 mesem (kawruh ing teknologi saka ATO igsperd paling apik). Dene T-72, mbok menawa ana milisi, nganti saiki durung ana katrangan bab "dipepet" kajaba nomer. Nanging apa T-72 lan malah luwih T-70 apa karo T-64BV ditampilake ing video ???? Mbok iki apa, salah siji saka telu "squeezed metu" dening anti-fasis, MBT dill.
    25. +7
      13 2014 Juni
      Kutipan saka sazyckin


      Cukup muddy crap (video) kanggo nonton lan argue kang tank.
      Punika video normal.
      Gedhe kabeh telung tank!

      Para sadulur, sampeyan ora bakal pracaya, aku malah nangis bungah saka apa sing dakdeleng lan ... prajurit
    26. vasiliy_veselov
      +4
      13 2014 Juni
      Ya, apa jenis 72s iki, sampeyan bisa ndeleng kanthi swara lan operasi mesin tank - 64s !!!
    27. +8
      13 2014 Juni
      kene positif liyane. tanpa amunisi ora bakal diusir kaya ngono. tegese bakal padha perang.
    28. +7
      13 2014 Juni
      Aku pancen ora peduli saka ngendi asale tank lan T-72, utawa T-64. Sing utama yaiku milisi IKU!!!
      PS Lan yen ana perselisihan babagan tank sing luwih apik - lali - spesialis wis mbantah luwih saka sepuluh taun, lan ora nate nggawe kesimpulan sing ora jelas.
      PPS
      Tank T-70?.. Saksi mata?..
      mesem. T-70 minangka tank entheng Perang Donya II. Sejenis mini T-34.
    29. Ork-78
      +2
      13 2014 Juni
      T-64 tentara Ukraina.
    30. tokin1959
      +1
      13 2014 Juni
      3 tank ora bakal nggawe cuaca.
      yen 30 - saben dina - bakal dadi alesan kanggo bungah.
      1. +6
        13 2014 Juni
        Kutipan saka tokin1959
        3 tank ora bakal nggawe cuaca.

        3 tank luwih saka 0 tank. Dina iki 3, ing saperangan dina liyane 2, banjur liyane 5 ... Alon-alon.
        1. +3
          13 2014 Juni
          Kutipan saka Eragon
          Kutipan saka tokin1959
          3 tank ora bakal nggawe cuaca.

          3 tank luwih saka 0 tank. Dina iki 3, ing saperangan dina liyane 2, banjur liyane 5 ... Alon-alon.

          Bener! Yen mung siji "Nona" nyebabake akeh rustle, banjur ana telung tank!
      2. portoc65
        +3
        13 2014 Juni
        3 tank ora nggawe cuaca, nanging Nona piyambak, yen sampeyan trampil nggunakake karo infantri, banjur carane nindakaken.
      3. 0
        13 2014 Juni
        Kutipan saka tokin1959
        3 tank ora bakal nggawe cuaca.

        Miturut asil nggunakake Nona, malah telung tank bakal menehi asil banget.
      4. +1
        13 2014 Juni
        Lan siji elek ing tangan experienced! Penyergapan karo siji tank bisa ngrusak kolom
    31. portoc65
      +2
      13 2014 Juni
      Avakov ngandika siji wis kalah, ngandika sing T-72 ora ing layanan karo tentara Ukraina Yen Rusia wanted kanggo quietly supaya tank liwat, iku bakal sijine persis padha karo ukops lan bakal dikirim ing wayah wengi. , nanging ora bakal mencorong kaya ngono. Omong kosong liyane sing propagandis. Seneng yen peralatan abot katon, yen tank ora ilang biasa-biasa wae, mung dibuwang.
      1. +2
        13 2014 Juni
        Kutipan saka portoc65
        Avakov ngandika siji wis kalah, ngandika sing T-72 ora ing layanan karo tentara Ukraina.

        Ana kira-kira nem atus, ing konservasi, nalika Uni dirusak opo Cho, kabeh wis mabuk?
        1. 0
          13 2014 Juni
          Ora, paling kamungkinan padha didol, contone, kanggo Ichkeria, senajan akeh kiwa sawise departure saka tentara Rusia !!!
    32. +3
      13 2014 Juni
      Kutipan saka aswg23
      kawruh sampeyan bakal ing arah sing bener, Putin sampeyan wis dadi presiden donya, lan sampeyan lomba paling dhuwur, Aku moncong Nazi, bisa ditonton-katun-alkohol!
      Oops, ing "schenevmerlik" swam kanggo kita, nanging uga, njaluk menyang "sensor" saka dipatèni ana.
    33. +1
      13 2014 Juni
      tank t-64, bobot 38,5 ton
    34. +2
      13 2014 Juni
      lan punika tank t-72, bobot 44,5 ton, mbayar manungsa waé kanggo kots support.
    35. +2
      13 2014 Juni
      Kutipan saka: oenaraevskija
      Aku wis nonton video kasebut. Omong kosong !! Miturut swara - iki t-64 utawa turunane.

      Bener, kanggo nulis artikel kaya ngono, Sampeyan kudu ngerti soko ing tank. Video kasebut nuduhake tank T-64B.
      Lan babagan T-70, T-70 minangka tank cahya Soviet saka Perang Donya II. Dikembangaké ing Oktober - November 1941
      Nah, sampeyan ora bisa nulis omong kosong kaya ngono.
      1. 0
        13 2014 Juni
        Quote: Syurik
        Kutipan saka: oenaraevskija
        Aku wis nonton video kasebut. Omong kosong !! Miturut swara - iki t-64 utawa turunane.

        Bener, kanggo nulis artikel kaya ngono, Sampeyan kudu ngerti soko ing tank. Video kasebut nuduhake tank T-64B.
        Lan babagan T-70, T-70 minangka tank cahya Soviet saka Perang Donya II. Dikembangaké ing Oktober - November 1941
        Nah, sampeyan ora bisa nulis omong kosong kaya ngono.
        Sing lanang nulis, korban Ujian Negara Unified, padha ora ngerti makna saka tembung "direbut maneh" utawa "ditampa".Informasi sing bener bisa nindakake luwih gawe piala tinimbang cangkang tank. sadhttp://doseng.org/interesnoe/91115-20-lyapov-rossiyskih-smi-o-sobytiyah-na-vosto
        ke-ukraini.html
    36. +5
      13 2014 Juni
      Kutipan: Lukich
      lan kok mung ndhudhuk selokan? tank mlumpat liwat ing telu ngguyu

      Gampang ap:
      1. 0
        13 2014 Juni
        mula padha ndhudhuk kanggo ngrebut maneh barang rampasan, penghasilan kudu langsung ditampa nganti dibuwang
    37. 0
      13 2014 Juni
      Ing saben tank sampeyan bisa nemokake nomer duplikat saka Produsèn, lan sebutan saka gadhahanipun siji utawa bagean liyane. Umumé, yen Rusia wiwit nyediakake tank, mesthi ora ana sing ngerti babagan iki nganti tekan wektune kabeh padha melu perang. Kajaba iku, aku ora weruh alesan kanggo nyedhiyakake tank, luwih kaya kendaraan lapis baja Angkatan Bersenjata Ukraina, sing menyang pasukan milisi.
    38. vasiliy_veselov
      +5
      13 2014 Juni
      Layar 64. T-64BV
    39. 0
      13 2014 Juni
      Seminggu kepungkur ana informasi yen kita wis nyuwek telung tank saka papan perlindungan ing wilayah Lugansk, mula dheweke didorong ing Slavyansk, bisa uga.
    40. +1
      13 2014 Juni
      Apa iku pancene Matter kang tank? Ingkang utama yaiku lagi mlaku-mlaku, bisa uga nganggo amunisi.
    41. Paling apikan
      0
      13 2014 Juni
      Aku ngomong - Mung saka monumen menyang Tankers saka Perang Patriotik Agung ...
    42. zol1
      +4
      13 2014 Juni
      Lan plot iki saka crita sing sawetara wong kudu ngerti:

      Ing Februari 1944, tank cahya T-70, weruh loro tank PzKpfw V "Panther" Jerman sing nyedhaki, nyamar ing grumbulan lan ngarahake. Sawise "Panthers" nyedhaki 150-200 meter lan diserang, T-70 dumadakan mbukak geni saka ambush lan numpes "Panthers" luwih cepet saka padha bisa ndeteksi. Para kru ora bisa metu saka Panthers. Panglima T-70, lètnan junior A. Pegov, diwenehi gelar Pahlawan Uni Soviet.
    43. RN40Y45
      0
      13 2014 Juni
      Lan apa bab bandara Lugansk? ana, tank iki bisa nggawe rustle, siji masalah bakal kurang.
    44. 0
      13 2014 Juni
      Inggih, padha luwih utawa kurang figured metu nawakke, nanging jenis bedhil ditarik ana? ZIS-3 utawa apa?
    45. Sekring
      0
      13 2014 Juni
      Ukropy nyerat yen "Sajrone bentrokan, miturut data kita, 4 pejabat keamanan Ukraina tiwas. 31 tatu." Dheweke nulis yen perang kasebut ana ing wilayah sing wewatesan karo Rusia. Dadi Novorossiysk T-64 wis dikirim wong menyang neraka am
    46. 0
      13 2014 Juni
      Kutipan saka Canep
      T-64BM iki ditondoi dening rodha dalan diameteripun luwih cilik tinimbang T-72 lan exhaust, video cetha nuduhake yen exhaust asalé saka mburi tank, T-72 wis exhaust ing sisih kiwa.
      Pipa knalpot T-64BM
      Exhaust T-72 dumunung ing ndhuwur roller trek kiwa mburi

      T-64BM saka babagan amba padha ing video


      Kita urip nganti saiki: kita ora bisa mbedakake senjata kita saka wong liya, miturut rumusan pitakonan: Apa jenis tank lan ing ngendi?
    47. +1
      13 2014 Juni
      Kutipan: Semyon Semenych
      wong saka Rusia kanthi sengaja ngirim tank menyang milisi,

      Kok mung telu? Banjur bakal dadi rolas utawa telu ... Stink soko padha ngguyu

      Dadi dheweke nulis yen cedhak Lugansk, milisi mandhegake kolom Pengawal Nasional ing 40 tank. Dadi kita ngenteni replenishment Tentara saka Kidul-Wétan.
      ngguyu
    48. +1
      13 2014 Juni
      Kanggo nylametake tank kasebut, para pembela DPR bakal nggunakake pengalaman wong Siria ing perlindungan tambahan kanthi bantuan bahan inert - bata, paving slab, beton kethokan, lan liya-liyane. ing kanthong sing dilas saka tulangan ing wilayah tank sing ringkih. Dideleng saka review tanker Siria dhewe, lan pengalamane ora diragukan, perlindungan kasebut sukses nyekel tembakan RPG lan B-10/11 ing pertempuran kutha.
    49. +3
      13 2014 Juni
      Luwih cepet Rusia nyedhiyakake pitulungan militèr sing perlu, luwih sithik getih Rusia bakal diwutahake mengko. Nazi mlayu menyang tapel wates karo Rusia. Bentrokan ora bisa dihindari yen Novorossiya dikalahake. Aku malah ora pengin mikir bab pilihan saka "draining" Novorossiya.
      Ing sawetoro wektu, bocah-bocah padha mati, kamp konsentrasi dibangun, senjata sing dilarang digunakake.
      Lan Rusia stubbornly perang kanggo Gas.
    50. perokok
      0
      13 2014 Juni
      Babagan tank, Pushilin nembe urip ing Russia24:
      "We have wong ... Saka ngendi - iku ora tanggung bener kanggo takon saiki. Saiki lagi ing Donetsk lan ngerti, iki minimal ing kang kita duwe paling sawetara pangarep-arep kanggo nglindhungi kutha."
    51. 0
      13 2014 Juni
      T-64 karo waja reaktif, tegese padha ora re-mothballed saka warehouses, nanging ditampa saka Tentara Ukrainia, apa mikir bab)
    52. Alex Martin
      0
      13 2014 Juni
      Tentara Ukraina, supaya ora mati keluwen, nyurung jatah garing Amerika, AKM, PM, lan MANPADS ing pasar. Apa ora nganggep yen tank kasebut dituku ing kana. Helikopter sabanjure.
    53. Yurgens
      0
      13 2014 Juni
      Ya, swara mesin T64 ora bisa bingung karo liyane)
    54. 0
      13 2014 Juni
      "Tank yaiku T-70 utawa T-72." T-70, iki tegese tank cahya WWII, utawa soko sing ora ana kaya MiG-28 saka Top Gun???))))
      1. 0
        13 2014 Juni
        t 70 ora ora 2 WWII ora saiki
    55. 0
      13 2014 Juni
      Babagan tank - ngapusi liyane! Identitas mobil kasebut ora jelas ing video kasebut. Aku iki tank Ukrosekov, kok? Nanging amarga kesusu ing tengah poros, ora nggatekake mobil sing teka. Wong isin adoh. Kanggo mekanik driver, iki masalah, utawa kualifikasi nyopir banget kurang. Rasane penggemar WoT entuk tangan ing tuas kontrol. Bocah cilik Pravosekovsky liyane sing mbayangake awake dhewe dadi pusat jagad raya.
    56. 0
      13 2014 Juni
      nadyan mung ana tank siji, wah, padha nggawa rolas maneh, karo sisih sing padha lan kabeh iku ... sing utama iku ora tenan ngumpul ing bunch.. Kaya karo Nona. .. sapa ing antarane kita sing ngerti pira wis ana "Non" iki ing kasunyatan?.. Yen mung ana sing bisa lungguh ing mburi tuas lan langsung ...
    57. 0
      13 2014 Juni
      Nanging umume, apa bedane tank sing ana - sing utama yaiku saiki bakal dadi tujuan mulia - bakal digunakake kanggo numpes fasisme.
    58. EsTaF
      0
      13 2014 Juni
      Nganti Chubais lan kanca-kancane cukur kanthi ati-ati, ora ana bantuan serius.

    59. 0
      13 2014 Juni
      ing tentara dill wis dadi aturan ing kabeh kasus kegagalan militer, mundhut peralatan lan senjata, kanggo nyalahake Rusia ... keprungu
    60. Cuckoo
      +1
      13 2014 Juni
      tank T64 punika mriem ing trek, apik, nanging ora cukup waja kanggo kru, lan apa prabédan saka ngendi padha teka saka? Wangsulan: Bab ingkang utama iku, lan iku ora Matter sing 3 murub piye wae lan mesin ora ' t lapak
    61. 0
      13 2014 Juni
      Oh, Aku pengin aku duwe baterei D-30, utawa paling PM-120!
    62. +4
      13 2014 Juni
      Kutipan: Semyon Semenych
      wong saka Rusia kanthi sengaja ngirim tank menyang milisi,

      Kok mung telu? Banjur bakal dadi rolas utawa telu ... Stink soko padha ngguyu

      Nanging mung dikirim ing batch telu. hi
    63. wanderer_032
      0
      14 2014 Juni
      Tank ing kabeh video yaiku T-64BV, modifikasi kasebut mung ana ing wilayah Ukraina, Moldova lan grup SA ing negara ATS.
    64. 0
      14 2014 Juni
      Sponsor saka Tentara Ukraina ?? )))
    65. 0
      16 2014 Juni
      Iki T-64BV. Kanthi pangayoman dinamis Kontak-1 saka generasi pisanan. Swara apazitnik loro-stroke ora bisa bingung karo apa-apa, kerjane kaya gergaji. Dibusak saka layanan dening Tentara Rusia lan dibuwang minangka logam kethokan utawa target ing kisaran tank.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"