Senapan tliti dhuwur Rusia ORSIS T-5000 nglawan XM2010 Amerika

33
Senapan tliti dhuwur Rusia ORSIS T-5000 nglawan XM2010 Amerika


Ing jaman drone, pelacakan satelit lan nuklir gaman manungsa wiwit lali yen senjata klasik isih bisa nyebabake akeh masalah marang mungsuh. Senapan penembak jitu domestik kanthi tliti dhuwur ORSIS T-5000 pancen apik banget. Njupuk, contone, rincian kasebut: kabeh pabrik ORSIS dibiayai karo dhuwit saka pengusaha pribadi - kasus unik kanggo Rusia. Saliyane ing produksi senjata olahraga lan mburu, perusahaan wis baris kabèh senjata khusus kanggo kabutuhan Departemen Dalam Negeri lan FSB. T-5000, mung nuduhake iki "senjata khusus".

Jarak tembak lan kaliber bedhil

Senapan Rusia adhedhasar slide stainless steel asli, sing kasedhiya ing rong versi kanggo macem-macem kaliber - 7,62x51 mm lan 8.6x71 mm. Jarak tembak maksimal gumantung saka ukuran kaliber kartrij lan ukuran mekanisme bolt, sing pisanan yaiku 800 meter, lan sing kapindho - nganti siji setengah kilometer.

Produk AS duwe kaliber non-standar 300 Winchester Magnum 7,62x67 mm. Ing tangan siji, tambah ukuran amunisi menehi luwih (nanging isih kurang saka T-5000) sawetara tembak, bab 1200 meter. Nanging plus iki rampung diimbangi dening tambah padhange lampu kilat nalika murub, amarga bedhil penembak jitu, pisanan kabeh, iku gegaman didhelikake saka prying mata lan unmasking dhewe karo iku mung bodho.

Точность

Karakteristik "dhuwur tliti" kasebut ing jeneng T-5000 ditambahake kanthi alesan. Ing babagan akurasi, T-5000 ngluwihi kabeh analog domestik lan mayoritas manca.

Ing petungan, indikator sing diarani "menit busur" (MOA) dijupuk - iki minangka akurasi geni saka jarak sing beda-beda tanpa ana angin. A MOA siji nuduhake yen gegaman nduweni akurasi udakara 2.9 sentimeter nalika ditembak ing 100 meter. Yen indikator kurang saka siji, gegaman bisa disebut sniper utawa akurat. Saiki bayangake yen ORSIS duwe kurang saka 0.5 MOA. Ing wektu sing padha, XM2010 nduweni kinerja sing luwih murah - ing situs tes, akurasi kira-kira 1 MOA.

Pisanan ing kabeh

Simpenan T-5000, kang serves kanggo nyambungake kabeh bagean lan ease saka nggunakake bedhil nalika njupuk, digawe saka alloy aluminium tambah resistance nyandhang. Mekanisme pemicu nduweni fitur sing menarik - kanggo pemicu, sampeyan bisa nyetel macem-macem jinis gaweyan sing dibutuhake, saka 500 nganti 1500 gram. Cartridges dipakani dening majalah kanggo 5 lan 10 bêsik, mungguh.

Senapan kasebut dirancang kanthi cara sing, nalika dipecat, bakal nyuda impact fisik kanggo penembake, sing nyuda efek "overturning" saka senjata kasebut. Desainer Rusia uga ngurus wong-wong sing seneng mburu "saka dhengkul", sing dipasang pad plastik kanggo nyekel bedhil kanthi nyaman.

T-5000 bobote saka 5.8 nganti 6.2 kilogram, sing kurang saka XM2010 Amerika lan kabeh bedhil asing liyane.

Panrima wis alur Picattini sing ngijini sampeyan kanggo nginstal meh wae ngarsane ing T-5000, contone, apik banget domestik Daedalus karo reticle movable lan kemampuan kanggo nggunakake ing wayah wengi. Kanggo nggawe tong minyak, teknologi planing karo trellis digunakake, ora ngidini produksi bedhil ing jumlah kosmik, nanging njupuk tol ing kualitas, tong minyak bakal tahan nganti kaping pindho. XM2010 nggunakake cara sing beda-beda, sing diarani "cornering", sing luwih murah kanggo perusahaan, nanging luwih kerep ngganti tong minyak amarga nyandhang. Para ahli ngerti manawa burring butuh 10 detik, dene planing butuh jam.

XM2010 digawe saka kombinasi aluminium lan plastik lan rampung karo lapisan anti-karat. Wis mung siji pilihan majalah - kanggo 5 babak. Mung entuk manfaat saka XM2010 iku muffler dipindhah Advanced Armament Corp. Miturut pabrikan, silencer nyuda geni kanthi 98 persen nalika dipecat lan 60 persen kanthi mundur. Bener, siji kudu njupuk ciri iki mung ing iman, amarga ing AS muffler iki ora kasedhiya kanggo Advertisement.

T-5000 bisa dituku ing versi sipil khusus sing dirancang kanggo olahraga shooting lan mburu. Pangiriman bedhil menyang angkatan bersenjata Rusia direncanakake kanggo 2014. XM2010 wis dadi layanan karo Angkatan Darat AS wiwit 2010. Ana informasi babagan panggunaan ing Afghanistan lan Irak, kanthi masalah tradisional kanggo senjata Amerika - pasir lan dudu adaptasi sing paling apik kanggo kahanan militer sing ekstrem.

Miturut cara

Aktor kultus Amerika Steven Seagal, uga dikenal minangka penembake sing apik banget, sawise ngunjungi perusahaan ORSIS, ujar manawa senapan T-5000 dianggep paling apik ing donya, lan akurasi lan ease saka nggunakake bakal unsurpassed kanggo dangu. teka. Iku ora ketepakan sing aktor panginten nggawe bedhil dhewe adhedhasar T-5000 lan wis rembugan bisa kerjasama karo perusahaan Russian.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alexey Prikazchikov
    -5
    17 2014 Juni
    Apa, hmm, ora bisa dipercaya karo rana sing banjur longitudinal ngusapake? Penulise ibumu sing bokong lemu, apa sing sampeyan udud lan apa sing mbandhingake huh?
    1. +4
      17 2014 Juni
      Bener, mbandhingake karo XM ora bener, yen dibandhingake, banjur karo iki ...

      Barrett 98 Bravo (98B)
      Senapan Barrett 98B dirancang kanggo njupuk jarak adoh ing jarak nganti 1500 meter nglawan tenaga musuh, dene bobote luwih murah tinimbang varian kaliber gedhe sing padha.
      Senjata kasebut nggunakake reloading manual kanthi bolt rotary longitudinally sliding sing nyambung karo breech breech. Iki nyumbang kanggo unloading panrima, amarga kasunyatan sing wesi aluminium cahya bisa digunakake kanggo Pabrik. Rong bagean panrima disambungake ing ngarep kanthi engsel. Ing taun 2009, diputusake rada ngganti panrima, amarga sampel asli ora beda-beda ing kelangsungan urip. Laras bedhil nduweni lobus longitudinal sing nyedhiyakake pendinginan, lan rem muzzle sing efektif. Cartridge dipakani saka majalah kothak sing bisa dicopot kanggo sepuluh babak.
      USM punika modul kapisah sing bisa gampang dibusak saka bedhil karo disassembly pepak, lan ndadekake iku bisa kanggo nyetel pemicu miturut paramèter utama (pasukan actuation, travel pemicu, etc.).
      Senapan kasebut dilengkapi stok kanthi istirahat pipi sing bisa diatur lan bantalan mundur. Bipod lipat bisa uga dipasang, sing uga bisa diatur. Monopod sing bisa ditarik bisa diatur ing sisih ngisor stok.
      Senapan ora duwe pemandangan sing mbukak. Pemandangan, optik utawa wengi, bisa dipasang ing kurung sing cocog ing rel integral ing jinis panrima Picatinny alur.
      Umumé, Barrett 98B menehi kesan sing apik, insinyur Ronnie Barrett nindakake sing paling apik, kaya biasane.

      Kajaba iku, regane
      Laras Suling 26" Kab 4,849 $ (ora ana ruang lingkup)
      Tambah Leupold Mark 4 M1 Scope & Barrett Ultra High Rings (tanpa Bors) 6,219 $
      Tambah Leupold Mark 4 M1 Scope, BORS & Barrett Ultra High Rings (set lengkap) 7,618 $
  2. +1
    17 2014 Juni
    Iku apik yen ana iklan senjata domestik, luwih apik yen ana pangembangan lan produksi. Nanging bakal bisa kanggo pirembagan bab kauntungan nyata liwat conto liyane mung sawise massa (relatif kanggo kapasitas produksi) Bukak ing seri. Nganti saiki, kabeh keuntungan kasebut rada sarat.
    1. 0
      18 2014 Juni
      Lan inaccessibility kanggo comparison ing operasi punika minus amba.
  3. +2
    17 2014 Juni
    Aku ngerti ... iklan minangka mesin perdagangan.
    Kabeh sing ana ing layanan karo Angkatan Bersenjata saiki, yen ditindakake kaya sing dibutuhake, ora bakal ngasilake model iki kanthi cara apa wae ... mung regane bakal luwih murah kaping pirang-pirang.
    Ayo njupuk klasik ... senapan Mosin sing dirancang kanggo penembak jitu, apa wae, pilihan tong minyak miturut paramèter ... karo kartrij normal, ora bakal ngasilake remake iki kanthi cara apa wae.
    Lan yen kita nggawe versi modern saka SVT ... supaya ora mung ora ngasilaken, nanging uga outperform ing tingkat geni.
    Paradoks kasebut yaiku Amerika wiwit bali kanthi tepat menyang senapan penembak jitu otomatis ... akurasi yaiku akurasi, nanging kapadhetan geni uga ora minangka indikator pungkasan ing medan perang.
    Senapan iki luwih kanggo layanan khusus tinimbang kanggo tentara ... ana lapangan, rereget, bledug, banyu, owah-owahan suhu.
  4. +1
    17 2014 Juni
    Kabar apik yaiku bedhil kasebut digawe saka "sate kosong", lan dudu papan jeneng anyar ing tong minyak lawas. Kasunyatan manawa senjata minangka produk saka ibukutha pribadi ora kudu medeni, para pengusaha ora duwe slogan "perang bakal ngilangi kabeh", amarga ngeculake sampel sing ora bisa dipercaya minangka biaya sing ora bisa ditindakake.
  5. +1
    17 2014 Juni
    Pangiriman bedhil menyang angkatan bersenjata Rusia direncanakake kanggo 2014.

    Kene seneng apik ! Iku wektu dhuwur! Lan apa babagan VS-8? Wis ditulis mati?
    1. -1
      17 2014 Juni
      Iku isih bakal please kanggo dangu, 2015,2016,2017 ... terus nganti perlu.
  6. +2
    17 2014 Juni
    Ulasan master saka hot spot menarik ... Ing njaba katon matine)
  7. +2
    17 2014 Juni
    Kutipan saka Wiruz
    Pangiriman bedhil menyang angkatan bersenjata Rusia direncanakake kanggo 2014.

    Kene seneng apik ! Iku wektu dhuwur! Lan apa babagan VS-8? Wis ditulis mati?

    Iki dudu taun pisanan sing saben pariwara ngomong babagan iki, nanging isih ana, dheweke bakal tuku puluhan kanggo ditampilake ing Channel One, mula dheweke ujar manawa ing latihan kita duwe kabeh pejuang karo Orsis lan nanoarmor saka Chubais. , nanging ing kasunyatan kirzachi lan panggah lawas wong AK lan SVD
    1. +2
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: tankovod
      nanging nyatane kirzachi lan invariable wong lawas AK lan SVD

      soal sepatu, saiki lagi nyeret baret sing akeh-akehe (tergantung kondisi dompete), wingi aku weruh kadet loro saka akademi kita, dadi donner-donner kuwi diseret.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Awal banget kita nilar sepatu bot, nganti pirang-pirang abad dheweke nglayani kanthi setya - akeh perang sing dimenangake)
        1. +1
          22 2014 Juni
          Bebener sampeyan ... Nanging nalika, Gusti Allah ngalang-alangi, cockerel goreng pecks ing bokong ... bakal cepet pindhah saka berets bodho lan kaos kaki holey menyang boot lan footcloth sing wis buktiaken kanggo abad ... Nanging kanggo Rusian panguwasa, omong kosonge luwih cedhak tinimbang pengalaman abad ... Banjur dheweke bakal ndandani karo getih lan kringet ... nanging mesthi ana panggedhe liyane ... sing luwih pinter tinimbang sing saiki ...
  8. +9
    17 2014 Juni
    Senapane apik, artikele kikuk
    1. +1
      17 2014 Juni
      Dheweke njupuk saka ilat langsung menyang bolongan. Lan ORSIS nduweni ruang kanggo tuwuh "Senapan sing diprodhuksi dening Andy Atzl (Atzl) nduweni akurasi maksimal kanggo wektu kita - kira-kira 0,2 menit busur. Yen sampeyan njupuk ing satus meter, banjur dispersi peluru ora bakal ngluwihi 6 mm." (karo)
      Sanajan saiki iki sing paling apik sing diprodhuksi ... saka kosong sing diimpor.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Kutipan: fennekRUS
        Sanajan saiki iki sing paling apik sing diprodhuksi ... saka kosong sing diimpor.

        Nah, kepiye yen kita terus-terusan diremuk dening pasar normal senjata sipil? Kaya sing dituduhake China, sapa sing pengin mateni bakal njupuk piso. Lan karo dheweke bakal nggawe masalah ora kurang
      2. +1
        19 2014 Juni
        ing kasunyatan, supaya wong-wong mau ing paling apa padha arep, anggere padha ngedol lan ngembangaken produksi. Dadi pemasok potensial kanggo tentara.
        ing mangsa ngarep, kabeh bakal gumantung ing acumen bisnis lan ambisi.
      3. +1
        23 2014 Juni
        Sa adoh aku ngerti, kosong diimpor kosong kanggo tong minyak (amarga baja kualitas sing dibutuhake ora diprodhuksi ing CIS) lan peralatan (alat mesin, komputer, lan sapiturute). Kabeh liyane lan materi intelektual iku dhewe.
  9. +4
    17 2014 Juni
    Malah sawetara "mutiara" laudatory babagan T-5000, yen mung foto sing dikirim kanthi luwih rinci. HM2010, aku ora weruh, apa sing mbandhingake karo ???) Obrolan teoretis liyane sing adoh banget ...
  10. 0
    17 2014 Juni
    Senapan iku menarik. nanging worth iku kanggo mbandhingaké karo Amérika iki. Lan yen sampeyan mbandhingake karo M-200?
  11. +3
    17 2014 Juni
    Kutipan saka PSih2097
    soal sepatu, saiki lagi nyeret baret sing akeh-akehe (tergantung kondisi dompete), wingi aku weruh kadet loro saka akademi kita, dadi donner-donner kuwi diseret.

    Dadi ibune karo folder ngemot, oh, prajurit kontrak biasa, supaya nglengkapi piyambak ing beyo dhewe (wis bid'ah ing dhewe), sampeyan kudu ngencengi sabuk ora dadi lara, lan yen bojo lan anak cilik . ...

    Lan Rogozin, m_u_d_a_k sing mulya, ora bisa nggawe keputusan supaya perusahaan sing nggulung baja ngeculake kosong kanggo tukang bedhil kanthi syarat khusus, utawa bakal oligarki liyane bakal kekurangan gizi lan ilang bobot?
  12. 0
    17 2014 Juni
    lan prabédan amba ing rega kanggo 98v-4800 wuda lan wis 7600 karo leupold ... Aku wonder carane akeh orsis?
    1. sorokin
      +1
      18 2014 Juni
      Kutipan saka hudjuk
      lan prabédan amba ing rega kanggo 98v-4800 wuda lan wis 7600 karo leupold ... Aku wonder carane akeh orsis?

      Orsis se T-5000, kaliber 308 Winchester, karo lapisan Cerakote. - saka 160 rubles.
      Orsis se T-5000, kaliber 338 Lapua Magnum, dilapisi karo Cerakote. - saka 180 rubles.
  13. +2
    17 2014 Juni
    soko kita wis maneh vanka dikembangke a la patriot karo Komplek inferiority. kanggo apik, iku perlu kanggo ningkataké account, lan padha ngajak manca kanggo tanduran supaya padha miwiti bisnis dhewe ing bisnis. Padha uga dilat bal dhewe. sampeyan kudu nyelehake wong lanang supaya kabeh wis diwasa: merek minangka bedhil paling apik ing donya, produksi massal, ketenaran lan kamulyan. lan sing paling Jahwéh, ora ngomong sapa apa iku kasusun saka lan carane nggawe
  14. +3
    17 2014 Juni
    Kutipan saka Marsik
    ORSIS T-5000

    Sampeyan kudu dianggep yen I.Shch. ora spesialis kuwat ing tema shooting, supaya aku bodho disalin saka situs liyane. Artikel iki wis nyebar ing Internet kanggo dangu. Secara teoritis, sampeyan bisa nulis artikel iki ing siji baris - sapa sing kasengsem ing bedhil iki, banjur Google bakal nulungi sampeyan (kaya iki).
    Lan kenapa pangiriman bedhil menyang angkatan bersenjata Rusia direncanakake kanggo 2014? Yen wis diprodhuksi paling wiwit 2010 lan wis ing layanan kanggo dangu. Ing kasus apa wae, ing 2011, artikel kasebut wis ana babagan dheweke. http://warsonline.info/strelkovoe-oruzhie/visokotochnaya-snayperskaya-vintovka-o
    rsis-t-5000-orsist-5000.html Senajan copyist artikel I.Shch. ora peduli. Ingkang utama yaiku kanggo nuduhake lan nuduhake dhewe minangka profesional ing bidang senjata cilik. Miturut cara, I.Shch. Aku kelalen nindakake iki: Yen nggunakake sebagian utawa lengkap materi situs, hyperlink menyang materi sing cocog dibutuhake (ndeleng link ing ndhuwur)
    Lan uga, sapa sing peduli. Ana uga juara donya (padha ora ngiklanake ing TV lan media) http://www.arms-expo.ru/news/archive/vintovka-t-5000-pomogla-rossiys
    koy-al-fe-pobedit-v-kubke-mira-sredi-voennyh-i-policeyskih-snayperov08-06-2012-1
    1-44-00 /
  15. 0
    18 2014 Juni
    Apa wae - artikel lawas utawa anyar, nanging wong enom kudu diwenehi kesempatan kanggo ndeleng. Lan kanggo wong-wong sing saka AK bakal menehi asil - lan njupuk 3 + 5 kanggo menehi. Lan kanggo mundhakaken "falcons cetha" - penembake Voroshilov.
  16. 0
    18 2014 Juni
    Lan senapan ORSIS T-5000, rampung "OUR" utawa mung rakitan "kita", nanging ora "kita" ?! wassat
    1. 0
      19 2014 Juni
      stem blanks lan Simpenan, kang ing gambar, ngimpor, Processing lan Déwan lokal.
  17. 0
    26 2014 Juni
    Ora bener kanggo mbandhingake Orsis karo XM2010, paling ora babagan kaliber lan konsep nggawe. HM minangka upaya kanggo "nganyarke" penembak jitu M24 kanthi narik nganti syarat modern. Senadyan kasunyatan sing Simpenan diganti ing wong, tong minyak lan bolt isih apik lawas Rem 700 seri.
    Sampeyan kudu mbandhingake karo "kanca sekelas" - Accuracy International Arctic Warfare SM paling cocok kanggo iki, nanging ing kene masalah diwiwiti kanggo orsis - massa lan dimensi lan dawa tong minyak meh padha, akurasi kasebut uga iso dibandhingke, nanging AW ing layanan ing akèh negara, wis ora melu ing perang siji, lan wis mbuktekaken dhewe saka sisih paling apik, Kajaba iku, iku model gedhe-ukuran, mungguh, rega kudu luwih murah.
    Dadi, artikel kasebut minangka iklan sing ora bener, luwih-luwih, ditulis dening wong sing adoh saka topik senjata - tembung "sampeyan bisa nginstal sawetara kanggo pemicu" - langsung ngomong babagan buta huruf senjata penulis.
  18. 0
    Juli 23 2014
    kita bisa nindakake apa wae yen dheweke pengin.
  19. genadevich169
    +1
    Agustus 23 2014
    Ora, kita luwih apik
  20. Santjagagarka
    0
    3 Oktober 2014
    Nyenengake jiwa saka artikel kasebut, sing utama yaiku dheweke ora ngapusi lan ora "bintang", nanging dheweke ngandhani kasunyatan sing nyata, kaya SovInformBuro ing wiwitan perang ...
  21. ageng
    -2
    November 17 2014
    ing t-5000 tong minyak adhedhasar teknologi Amérika lan logam, lan peralatan, ora utamané bangga apa-apa.
  22. 0
    19 May 2016
    review apik

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"