Kapal selam Rusia ing steppes Ukraina

50
Kapal selam Rusia ing steppes UkrainaKlompok orientasi sing ora bisa dimangerteni, nanging jelas luar biasa "Resistensi Informasi" (motto "lunga, prativny") nyatakake yen ing wayah wengi kapal selam Rusia paling anyar dipindhah ing tapel wates negara Ukraina. Warga desa tapel wates krungu kru kapal selam ngomong kanthi logat Rusia sing cetha. Kajaba iku, padha kabeh Kazakhs, lan gendéra Belarusia fluttered ing kapal selam dhewe. Peralatan militer paling anyar mlebu layanan karo milisi, sing wis bisa ngobong torpedo fosfor saka Slavyansk lan Semenovka.

Kasunyatan iki dikonfirmasi dening wakil resmi Departemen Luar Negeri AS, Jen Psaki, sing cukup ngusulake yen "Rusia nggunakake cangkang fosfor." Kabeh converges. Kajaba iku, kapal selam kasebut dikirim langsung saka pangkalan rahasia cedhak Minsk, ing ngendi dheweke bisa nyelip tanpa digatekake ing irung Sixth. armada USA. Umumé, miturut Menteri Dalam Negeri Arsen Avakov sing isih tumindak, tapel wates bakal ditutup kanthi dipercaya dening pasukan khusus sing dikonsentrasi yen perlu. Dheweke ora bisa nolak lan gumunggung: 100 kilometer gundhul (Aku ora ngerti apa tegese, mbok menawa iku klub Strip wewatesan) garis wates diblokir. Kepiye kahanan karo 1800 kilometer sing isih ana ing tapel wates, Avakov mutusake ora ngandhani. Ayo dadi waca sumber liyane sing pantes dateng padha dolpoeb ing awis, nanggepi nggusah Tymchuk. Jenenge Anton, lan dheweke dadi asisten akting. menteri dalam negeri. Aku ora mikir jeneng mburi kudu ditulis. Anton wae. Sapa kowe? Aku Anton. Lan kabeh dadi cetha.

Anton minangka sifat optimis lan wong sing ngerti, amarga dheweke duwe kaca Facebook dhewe, saka ngendi dheweke sinau paling anyar. warta. Miturut dheweke, wis tanggal 14 Juni (uga ing wayah wengi), kabeh tapel wates negara Ukraina lan Rusia bakal "kanthi kontrol pasukan keamanan Ukraina", lan titik sing menarik yaiku "kabeh dalan bakal ditembak nganggo waja. kendaraan." Iku inspirasi. Nanging, Pak Kolomoisky dhasar ora setuju karo pendekatan iki kanggo njaga cordon. Dheweke ngusulake kanggo mbangun pager sepuluh meter normal, luwih apik saka beton seger, sing bakal mungkasi aliran militan saka Rusia lan transfer senjata abot, kalebu kapal pengawal kapal selam lan misterius. tankbisa niru kendaraan lapis baja Ukrainia. Proyèk bisnis wis siyap, untung liwat gendheng, nyedhot wis rampung lan siap kanggo ngirim pesen teks. Sampeyan kudu mutusake: mbangun tembok, utawa nyopir pasukan supaya bisa nembak ing dalan. Iki uga minangka fungsi utama layanan tapel wates. Utawa aku misunderstanding soko?

Sauntara kuwi, Anton saka Kementerian Dalam Negeri terus seneng karo pangerten sing nggumunake babagan kasunyatan ing saubengé. "Mariupol ana ing kontrol pasukan Ukraina," dheweke (Anton) nyatakake, kanthi yakin nyalin leluhur Facebook sing luwih misuwur. Dheweke nggawe panemuan sing menarik: ternyata cukup kanggo nggantung bendera Ukraina ing kabeh bangunan administratif, amarga "kutha bali menyang urip normal maneh." Miturut Anton, ing ngarepe mripate tiba menyang negara unchildish bungahaken, populasi lokal sregep nyetujoni tumindak pasukan keamanan Ukraina. "Sadurunge, kita dihina, kita ora diijini nggunakake peralatan, nanging saiki ora ana warga kutha siji-sijine sing teka kanggo ndhukung teroris," asisten menteri urusan internal nuduhake tingkat kecerdasane. Ing jam papat esuk, aces PR Lyashko bledosan menyang kutha, murub ing kabeh sing obah, ngobong dewan kutha, nggawe atmosfer perayaan sing apik banget sing dirasakake kabeh warga Mariupol. Mula, padha bungah-bungah lan ora metu nemoni para pembebas. Saka iki, Anton insightful narik kesimpulan sing logis: "Dina iki Mariupol wis ngerti apa teroris, apa scoundrels lan bandit." Mesthine, kabeh wong seneng karo tekane para "pembebas". Menapa malih, saben wong ngerti carane ing Krasny Liman padha dirudopekso bocah-bocah wadon umur, melu looting lan mabuk, lan matèni saben wong sing teka kanggo tangan. Lan ana bukti dokumenter kanggo iku.

Pembersihan Mariupol, penembakan Sloviansk lan Semyonovka kanthi amunisi pembakar sing dilarang dening konvensi internasional, bentrokan sing ora teratur ing tapel wates - kabeh iki diarani "pemukiman damai masalah Donbass ing akhir minggu." "Koridor kamanungsan" sing dijanjekake mboko sithik dadi proyek kanggo pambangunan kamp filtrasi lan pemukiman paksa warga ing sisih kidul-wétan ing wilayah sing bener ras, Menteri Luar Negeri Ukraina Dryshchitsa, ninggalake jamban kanggo wektu sing cendhak, ngancam Rusia. karo sanksi atas jenenge Obama lan Merkel dhéwé, lan Psaki ... Nanging sing Psaki ... Psak, minangka tansah.

13 Juni tandha persis rong sasi wiwit wiwitan "fase aktif saka ATO". Ing dina iki, kiriman Avakov babagan "ngadegake kontrol pusat Slavyansk" muncul. Sajrone wektu kasebut, "operasi" kasebut dadi pembantaian sing ora bisa dikendhaleni. Tentara nyerang populasi kanthi kaliber gedhe, para punishers sacara periodik pembantaian ing pemukiman, ngomong babagan "pembebasan". Warga Mariupol, sing tiwas tanggal 9 Mei, miturut versi resmi, "seneng ketemu karo pasukan keamanan Ukraina." Apa iki "rencana perdamaian" kanggo apa sing diarani de-eskalasi konflik? Lan, mesthi, njupuk bus karo bocah-bocah minangka bagéan integral saka rencana iki. Aku ora ngerti apa sing diomongake Putin lan Poroshenko. Kanggo sawetara alasan, wong sing bener ras seneng banget karo kasunyatan obrolan telpon sing ora nggatekake isine. Sekretaris pers presiden, Tse-golko tartamtu (alami, saka Channel 5) malah njupuk gambar ing latar mburi telpon sing lagi diomongake karo Putin. Kaya, Ajaib! Kita wis diakoni! Dakkandhani, sapa maneh sing bisa diajak ngobrol ing negara iki babagan ora bisa ditampa saka pembantaian populasi? Karo Anton? Utawa langsung karo ahli kasga, tightly lungguh tengen ing otak?

PS Ternyata "serangan heroik" Mariupol dibutuhake. Administrasi regional Donetsk bakal ditransfer menyang kutha. Ing tembung liya, "pemerintah ing pengasingan". A banget "pinter pamindhahan", nuduhake yen ATO tenan nyedhak final sawijining, yaiku, fase pikun. Secara resmi diakoni yen Kyiv ora ngontrol Donetsk. Umume. Aku wonder ngendi administrasi regional Luhansk bakal ditransfer. Kanggo Liman Abang?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

50 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 60
    14 2014 Juni
    Anekdot saka seri sing padha. nglirik
    Warta: "Wingi, ing tapel wates Rusia-Ukraina, Ukrainians murub ing traktor Rusia sing plowing kanthi tentrem, sing traktor kasebut nanggapi kanthi seri roket salvos, mabur menyang udhara lan mabur. Direktur farm kolektif Kolonel Ivanov.
    1. + 21
      14 2014 Juni
      Iku lucu lan sedih ing wektu sing padha. Ora ana tusukan kaya nalika Perang Dingin, apa sing ditindakake Amerika ??? wong bodho
      1. 77 bob 1973
        +8
        14 2014 Juni
        Aku Poroshenko Mariupol menehi Lyashka kanggo mrentah, lan Slavyansk lan Lugansk Avakov, dheweke njupuk Donetsk - kaya dibagi!
      2. +5
        14 2014 Juni
        Uni Sovyèt njagi wong-wong mau ing wangun sing apik lan meksa wong-wong mau kanggo ketegangan cerebellum.
        1. +1
          14 2014 Juni
          Kok ilang..

          Nuwun sewu... sapa? USSR utawa cerebellum?
      3. SMV
        SMV
        +2
        14 2014 Juni
        Kutipan: skizofrenia
        Iku lucu lan sedih ing wektu sing padha. Ora ana tusukan kaya nalika Perang Dingin, apa sing ditindakake Amerika ???


        Kuwi pendidikan Amerika! lol
      4. Anton Sed
        +2
        14 2014 Juni
        Iku kabeh urip lengkap. Lemak otak kenceng
    2. +9
      14 2014 Juni
      Punika babagan "Resistensi Informasi".
      Aku kudu langsung ngomong yen wong sing ngomong babagan iki yaiku wong Ukrainia lan kanggo Ukraina sing bersatu, nanging ing wektu sing padha wong sing SANIOUS banget ... ana wong kaya ngono, uga, ngadili dhewe.
      1. +4
        14 2014 Juni
        lan liya-liyane babagan ukroSMI sing "bener" ...
    3. irina.mmm
      +6
      14 2014 Juni
      Rusia kesel kabeh. Kita pindhah kabeh Ukraina menyang Meksiko, lan kita bakal manggonake Meksiko ing panggonan Ukraina. Ayo padha nyoba dhewe carane angel kanggo manggon karo pepadhamu kaya Rusia.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        15 2014 Juni
        Ora, nggih. Kapal selam kasebut (paling anyar) Rusia, kru yaiku Kazakh (ngomong nganggo logat Rusia, kepiye sampeyan?!), lan gendéra Belarusia. Lan sing bisa teka karo iki? lara. hi
  2. +9
    14 2014 Juni
    Hmm... Makhluk-makhluk lagi kesusu RASA AKHIR wis nyedhak...!!! Kabeh bender bakal entuk REWARD...!!!
    1. +6
      14 2014 Juni
      Quote: armageddon
      Hmm... Makhluk-makhluk padha kesusu RASA AKHIRE wis nyedhak...!

      Ora, dheweke isih seneng ing Kyiv, kaya ngono, kanggo PR, yen ora, ora ana kamenangan.
      1. + 10
        14 2014 Juni
        Kutipan: Alexander Romanov
        , ing Kyiv padha isih aran apik, iki supaya, kanggo PR, digunakake ora ana kamenangan ing kabeh.

        Nggih mboten! Ing kene Avakov ngancam bakal mbubarake Euromaidan kanthi paksa (video) ngguyu
        1. +5
          14 2014 Juni
          .... Aku ora peduli karo wong sing ngadeg ing ngisor spanduk, SING BISNIS KANG!

          Sebutna tembung-tembunge! sing. spanduk saiki wis ora tresna marang dheweke saiki !!! Dadi dheweke bocor spanduk gn2a saiki lunyu !!!
    2. UFO
      +4
      14 2014 Juni
      Quote: armageddon
      FEELING THE END wis teka ...

      Lan "mburi" wis munggah lan banget cedhak! Lan dheweke bakal kaya iki - sedulur
      1. +4
        14 2014 Juni
        ... mung ora ngerti carane ngganti "multi-werna" supaya mlebu manis ... Lan KULON nyekel lilin ... salah siji bakal luwih katon, utawa kanggo tentrem ... Psaki bakal banjur konsultasi ... nglirik
  3. talnax7
    +7
    14 2014 Juni
    Kene kita ngguyu lan Amerika pracaya lan dig terusan kanggo Belarus carane
  4. +5
    14 2014 Juni
    Ejekan Svidomo kuwi minangka nglanggar hak-hak Svidomite. Svidomo ustap. P1. Svidomit tansah bener. P2 yen Svidomo salah, deleng P1 wassat
    1. +4
      14 2014 Juni
      Kutipan: jaket empuk Rusia
      P1. Svidomit tansah bener.


      Automaidan teka ing jendela Poroshenko. A FOTO


      Automaidan teka ing Administrasi Presiden Ukraina kanggo ndhukung Adoption saka hukum lustration "Ing reresik saka daya". Vitaly Umanets, aktivis Auto-Maidan, nulis babagan iki ing kaca Facebook.

      "Masyarakat Ukrainia kabeh kudu dadi panitia lustration lan ngontrol janjian anyar kanggo posisi, dhaptar calon kudu mbukak, lan warga kudu duwe wektu kanggo njaluk kenalan karo saben wong," nyerat Umanets.

      Para demonstran nuntut supaya Presiden Ukraina sing mentas kapilih ngirimake tagihan iki atas jenenge dhewe menyang Parlemen, sing kudu diadopsi malah sadurunge pemilihan awal kanggo Verkhovna Rada.

      "Presiden duwe telung minggu kanggo iki, yen bata, saka ngendi peserta tentrem ana glethakaken metu tembung" lustrasi "ing Bankova Street, bisa uga wis fly menyang jendhela saka kantor pamaréntah," cathetan Umanets.

      Elinga yen konsep undang-undang "Ing reresik kekuwatan" nyedhiyakake kabeh badan negara kudu ngliwati tes detektor ngapusi, sajrone pejabat negara kudu nerangake asal-usul properti lan properti kulawargane. Yen PNS ora lulus tes, dheweke ora bakal bisa nyekel jabatan ing pemerintahan sajrone 10 taun sabanjure.

  5. +5
    14 2014 Juni
    Insanity, edan, edan, kleru supaya yen wong saka sisih Ukraina ngandika soko utawa voices sawetara jinis warta, sampeyan bisa langsung mikir bab satus persen ngelawan.
  6. +9
    14 2014 Juni
    Iku loro ridiculous lan dosa Pisaki iki ngandika mujijat bab acara Ukraina, lan nalika dheweke kejiret, dheweke janji kanggo menehi hasil karo masalah nalika bali menyang kantor. Ing bab ala iku Potroshenko, bebarengan karo Obama, katon wis nyetel dalan kanggo karusakan saka pedunung ing sisih kidul-wétan, karusakan saka industri, supaya Shell Amérika teka lan miwiti ngembangaken produksi gas shale, supaya pungkasane nambah fasisme ing Ukraina lan narik kawigaten menyang layanan kasebut. sial Yankees, pira masalah sing wis sampeyan lakoni kanggo wong-wong ing planet kita, kapan paukuman bakal nemoni sampeyan, ing ngendi lindhu sing nylametake kanggo ngobong sampeyan tanpa sisa nalika sampeyan ngobong wong ing Hiroshima lan Nagasaki, ing Vietnam lan Korea, ing Yugoslavia
  7. Pati kanggo Nazi
    +4
    14 2014 Juni
    Ayo padha ngirim kapal selam menyang gisik Belarus, yen ora ana ngendi kanggo pindhah saka wong-wong mau ing Ukraina. lol
    1. Almer
      +3
      14 2014 Juni
      Ing pesisir Belarus wis ora ana papan kanggo kapal selam Ukrainia, Armada AS kaping 6 wis ngadeg ing kono)) psaka sing dijanjekake))
  8. +3
    14 2014 Juni
    lelucon sing ora cocog nalika akeh wong sing mati ing kana, siji pangarep-arep supaya kita pancen mbantu, nanging umume, ndeleng kabeh iki, aku pengin kita menyang kana lan ngolesi sw.a.l iki, sanajan aku ngerti yen kita mung ngenteni iki. lan sampeyan ora bisa nindakake iku
  9. +4
    14 2014 Juni
    Anton, dheweke setuju karo sajak. oh, bodho ... lan penulise mesthi wong barbar - dheweke ngguyu nganti ora tahan. luwih sensitif marang wong
    1. 0
      14 2014 Juni
      Anton lan Andon ing Afrika.
      1. 0
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Riperbahn
        Anton lan Andon ing Afrika.
        Tymchukson.SAS-MI-6. am
  10. +3
    14 2014 Juni
    [qute = talnax7] Ing kene kita ngguyu lan Amerika percaya lan ndhudhuk terusan menyang Belarus kepiye carane [/ kutipan]
    Lan kita ora ngguyu. Ayo tank Rusia ngenteni Washington. Bakal ana rong dina. Kanthi bantuan saka Psaki, mesthi. Inggih, lan subway kanggo tank swarming ing Samudra Pasifik, mesthi. Ora tanpa iku.
  11. +1
    14 2014 Juni
    Dadi iki - administrasi fasis Luhansk wis diparengake panggonan - ing kuburan paling cedhak. opo
  12. +3
    14 2014 Juni
    Sampeyan kudu mutusake: mbangun tembok, utawa nyopir pasukan supaya bisa nembak ing dalan.
    supaya bisa gabungke? drive pasukan lan supaya padha mbangun, Aku bakal ana kurang lan kurang gawe piala saka wong-wong mau.
    PS: sampeyan bisa menehi liyane scoops lan shovels, Mungkin padha bakal mandheg deserting nglirik
  13. +2
    14 2014 Juni
    Saben warta saka panguwasa Ukrainia nuwuhake raos yen lagi nyoba senjata bakteriologi ing awake dhewe sadurunge dikirim menyang pasukan, apa sing dirokok lan jamur apa sing dipangan, siji Psaki dikenal K.I.
  14. +1
    14 2014 Juni
    Miturut cara. Sapa ngajeni lan pindhah menyang Hockey ngerti yen penggemar Hockey ora marem karo keputusan wasit, inveterate "sakit" bengok "Hakim anton" - mangertos minangka "Hakim ga..don"
  15. +3
    14 2014 Juni
    Duh, esuk banget kanggo ngubur junta! Painfully manteb ing ati padha nindakake. Kayane dheweke ngerti ora bakal ana intervensi militer! Lan 100% yakin sapa sing ana ing mburi sampeyan. Kesimpulan: wektu kanggo ngontrol pipa ekspor (bisa uga internasional).
  16. +3
    14 2014 Juni
    Kabeh iki bakal lucu yen ora sedhih banget .... Wong biasa wisuh pasuryan karo getih, lan wong-wong iki mimpin negara luwih menyang jurang perang sipil! kanca-kanca ... Aku nelpon sederek, likku nangis, kabeh sing dipikolehi mesthine kudu ditinggal lan dipindhah menyang Rusia ... Adhiku uga pungkasane mutusake ... Kita ora sedhih ing Odessa ... lan saiki kita kudu mlayu saka perang, anarki lan pelanggaran hukum ....
  17. +1
    14 2014 Juni
    Shrinking wong ing Departemen Negara, nanging boten bisa rampung-evolusi, lan sampeyan ora bisa argue karo.
    1. +1
      14 2014 Juni
      Iki dudu evolusi, nanging degradasi ing pengaruh hamburger lan Coca-Cola saka McDonald's.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka: Starover_Z
        Iki dudu evolusi, nanging degradasi ing pengaruh hamburger lan Coca-Cola saka McDonald's.
        Ngomong-ngomong, cairan sing apik kanggo ngilangi "sembelit" ing pipa, mula kasur KaKa-Kala mabuk lan nggawa diare saka kabeh bolongan. ngguyu

        Politisi gedhe sapisan
        Lungguh ing toilet super
        Lan diare awak metu saka dheweke,
        Biasane, carane lisan mili.
        Nalika ora ana gas, ora ana bisnis
        Diare akeh banget ing crests.
        MORAL.
        Aja pracaya, aja ngrungokake kabeh wong,
        Nasrut, banjur padha ngomong. wassat
  18. maksimal1
    +3
    14 2014 Juni
    Pranyata cukup kanggo nggantung gendera Ukraina ing kabeh bangunan administratif, amarga "kutha bali menyang urip normal maneh""
    Ana cara liyane sing bisa dibuktekake: yen sampeyan sprinkle uyah ing buntut sparrow, iku ora bakal mabur ing ngendi wae - sampeyan bisa njupuk karo tangan kosong.
  19. +1
    14 2014 Juni
    Ala, kabeh wis cetha. Negara-negara butuh perang kanggo nggawa Eropa bali ing jempol. Mulane, ora bakal bisa setuju apa wae karo Porosenko utawa Yaytsenyukh. temtunipun. Padha arep kanggo confrontation angel karo Rusia. Ing cahya iki, kabeh keputusane meh logis. .
  20. +2
    14 2014 Juni
    Dill Eropa entuk apa sing ditindhes sithik-sithik
  21. +3
    14 2014 Juni
    oh mukjijat! Kita wis diakoni!

    Dikenal tenan. Dadi wong-wong mau kandha: "Parashnik, saiki sampeyan resmi diakoni minangka PR utama lan titik sampeyan bakal ambruk amarga tumindak PR sampeyan."
  22. perokok
    +2
    14 2014 Juni
    Apa sampeyan ndeleng kapal selam iki? lol
  23. 26 jcydd
    +2
    14 2014 Juni
    Koyone duwe suket picky!!
  24. +2
    14 2014 Juni
    "Dheweke ngusulake kanggo mbangun pager normal sepuluh meter, luwih becik beton seger, sing bakal mungkasi aliran militan saka Rusia lan transfer senjata abot, kalebu kapal pengawal kapal selam lan tank misterius."

    Aku mikir yen wong-wong Ukrainia gedhe ora perlu mandheg ana lan nahan penerbangan saka fantasi, lan mulane, aku nganggep perlu kanggo nutup langit Ukraina kanthi kubah pelindung khusus, adhedhasar pager Kolomoisky 10 meter, supaya ora mung pesawat saka Rus ora bisa mabur menyang free (maca "Svidomo") Ukraina, nanging uga udhara Rusia, supaya ora ngrusak Ukrainians kamardikan karo mambu.

    "Aku wonder ngendi administrasi regional Luhansk bakal ditransfer. Kanggo Krasny Lyman?"

    Aku propose kanggo mikir bab ngendi kanggo nransfer ibukutha ukrov Kyiv? Aku iki bakal dibutuhake rauh. Lvov bakal mudhun minangka papan perlindungan sementara, nanging kita ora bisa mandheg lan mulane, saiki, miwiti negosiasi karo Polandia babagan alokasi sawetara kutha sing pantes kanggo ibukutha "pamarentah Ukraina" ing pengasingan.
    1. 0
      14 2014 Juni
      luwih saka beton seger

      Beton seger, kaya biasane, bakal diidini ing sisih kiwa, lan bakal dibangun saka kotoran. Nanging yen ora rampung, dheweke bakal ngrokok setengah. Amarga.
      Aku propose kanggo mikir bab ngendi kanggo nransfer ibukutha ukrov Kyiv?

      Ora suwe bakal dadi "ibukutha hanyut" kanthi pamrentahan lan presiden "hanyut". Ana conto anyar - Saakashvili.
    2. +5
      14 2014 Juni
      Kutipan saka: mamont5
      Lvov bakal mudhun minangka papan perlindungan sementara, nanging kita ora bisa mandheg lan mulane, saiki, miwiti negosiasi karo Polandia babagan alokasi sawetara kutha sing pantes kanggo ibukutha "pamarentah Ukraina" ing pengasingan.

      banjur langsung menyang London
  25. +2
    14 2014 Juni
    Zubchenko, umume, kanthi cekap ngusir junta Kyiv ...
  26. ed65b
    +1
    14 2014 Juni
    Nanging aku ora ngguyu. dirasakake yen Dill nampa indulgensi lan bakal nyirnakake kabeh wong. saiki menyang kantor pendaptaran utawa menyang jaksa. Rusia lan Putin meneng, padha nari ngubengi Yaytsenyuk, medeni dheweke karo bebaya Cina liyane babagan gas, lan terwelu coklat scurry ing sisih kidul-wétan kaya sing dikarepake. saiki Parashka duwe getih ing tangane, nanging apa PDB ngandika? Apa ora bakal ngandika yen ora njupuk kauntungan saka "unik" kesempatan. Nanging, dheweke ngomong kabeh babagan gas, lan kepiye dheweke bisa metu ing ngarepe rakyate saiki? Wewatesan kita dadi kebak bolongan, para pengawal tapel wates dudu pahlawan, ora ana pertahanan udara, lan penarikan pasukan saka tapel wates negara tetanggan sing perang ngelingi wektu sadurunge Perang Dunia II. "Warga Tentara Abang, aja nganti provokasi" supaya dheweke mabur, nelpon, rauh bakal njupuk ing desa kita "kanggo dheweke" - provokasi. Ing tangan liyane, karo kabeh tentara, dipimpin dening Kuzhegetovich, kita nuduhake ing Kaliningrad daya unfading senjata Rusia ing ngarepe 500 marinir Amérika. Hei Sportsman, sampeyan wis main ing sisih kulon negara? Umumé, jahitan. Dill dadi bungah, tentara creakingly nguripake watara lan wiwit thresh kanggo sawijining karya lan threshing bakal nambah, motivasi dill dadi mati skala. Milisi ora duwe kamenangan militer lan, miturut prilaku Putin, ora bakal. Patriot Rusia kabeh bakal ngapusi ing wilayah Donetsk. Pesenan Putin kanggo ngiyataken tapel wates karo latar mburi acara anyar - nggetak utawa pidana Gagal dening Bortnikov kanggo tundhuk karo pesenan saka komandan-in-chief utawa crap ing ngarepe NATO - padha ngandika kanggo mbusak pasukan saka tapel wates. dibusak, lan malah karo overfulfillment rencana.
  27. 0
    14 2014 Juni
    Iku misale jek kula langkah aktif ing bagean kita kudu samesthine sawise mburi Piala Donya.
  28. +1
    14 2014 Juni
    Kutipan saka: 77bob1973
    Aku Poroshenko Mariupol menehi Lyashka kanggo mrentah, lan Slavyansk lan Lugansk Avakov, dheweke njupuk Donetsk - kaya dibagi!

    Mariupol minangka warisan Akhmetov, kanthi pabrik lan kapal. Miturut cara, kasunyatan sing administrasi (pabrik) nyatakake yen buruh saka pusat Mariupol sing ora kejawab karya amarga ngresiki Lyashko, dina iki, master Akhmetov ora bakal nganggep absen, wis ngandika akeh! Sing pelanggan iku.
  29. 0
    14 2014 Juni
    lan kenapa ora ana kabar ing situs yen putrane Rockefeller nabrak ??? Kabeh padha, shobla abadi iki sing mrentah Amerika Serikat lan liwat Amerika Serikat nyoba nguwasani jagad iki ora patiya.
  30. +2
    14 2014 Juni
    Pi...piye! "Titans pamikiran, bapak saka demokrasi Ukraina." Iku misale jek sing Departemen Negara wis ditetepake uninterrupted lalu lintas tamba liwat Kyiv ... Lan utamané abot lan nyebabake obatan. Amarga apa luwih gampang kanggo shiz sing nggumunake ora nutupi ...
  31. +5
    14 2014 Juni
    Kutipan: skizofrenia
    Iku lucu lan sedih ing wektu sing padha. Ora ana tusukan kaya nalika Perang Dingin, apa sing ditindakake Amerika ??? wong bodho

    Apa sing bisa dakkandhakake - mungsuh saya nyusut keprungu
  32. +5
    14 2014 Juni
    Kolomoisky wis ngumumake penghargaan anyar. Saiki saben warga sing sadar bisa entuk dhuwit sing apik yen menehi informasi babagan penulis "gambar, prasasti, simbol sing pro-Rusia lan separatis." Dhuwit kasebut bakal dibayar ing Markas Pertahanan Nasional wilayah Dnepropetrovsk ing alamat: Dnepropetrovsk, Kirova Ave., 1. Sapa sing ora ngerti - iki administrasi negara regional. Saiki panggonan gubernur - oligarki Igor Kolomoisky.

    Rincian liyane ing: http://ukrday.com/politika/novosti.php?id=128109
  33. Serg7281
    0
    14 2014 Juni
    Menapa malih, saben wong ngerti carane ing Krasny Liman padha dirudopekso bocah-bocah wadon umur, melu looting lan mabuk, lan matèni wong sing teka kanggo tangan. Lan ana bukti dokumen kanggo iku.

    Disaranake ngirim bukti dokumenter kasebut menyang Dewan Keamanan PBB, bisa uga pungkasane bakal tekan eggheads iki yen fasisme ora bisa diendhegake dening exhortations lan baltology.
  34. SLAVJYNIN
    0
    14 2014 Juni
    Apa padha abuh? Salah siji wong ijo katon ing endi wae, banjur Rusia miwiti perang, saiki uga kapal selam !!! Ha-ha!!! Lan apa sing bakal kelakon sabanjure? Alien saka Aldebaran?
  35. Komentar wis dibusak.
  36. 0
    15 2014 Juni
    yen ing wayah wengi kapal selam Rusia paling anyar dipindhah ngliwati tapel wates negara Ukraina.

    Sampeyan kudu ngintip jumlah dayung saka saben sisih, banjur bisa nemtokake daya total prau, banjur bisa nemtokake kacepetan jelajah, banjur bisa nemtokake radius tumindak, banjur bisa nemtokake kutha-kutha sing bisa murub. torpedo fosfor.
  37. +1
    16 2014 Juni
    Ya, ya ... Iki warta liyane saka putri saka perwira saka Alaska?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"