Milisi nembak pesawat liyane saka Angkatan Udara Ukrainia

235
Loro pesawat Angkatan Udara Ukraina nyerang bangunan Direktorat Urusan Dalam Negeri kutha Gorlovka (DPR). Akibat serangan iki, wong loro tiwas lan paling ora pitu sing tatu. Milisi Gorlovka nglaporake manawa salah sawijining pesawat kasebut kena geni bali saka lemah lan tiba ing sacedhake kutha. Informasi iki dituduhake RIA News.

Milisi nembak pesawat liyane saka Angkatan Udara Ukrainia


Milisi laporan yen pilot slamet. Dheweke dicekel lan dikirim kanggo interogasi. Miturut ANNA.News, pilot kasebut bisa uga dudu warga Ukraina.



Iki minangka pesawat kapindho Angkatan Udara Ukrainia, ditembak mudhun dening milisi ing dina pungkasan. Setu wengi, pesawat transportasi militer Il-76 ditembak mudhun ing langit ing Luhansk. Pasukan keamanan Ukrainia ana ing kapal transporter. Kyiv resmi nandheske pati 49 wong.



Poroshenko ngumumake tanggal 15 Juni minangka dina tangisan kanggo wong mati. Kanggo atusan warga sipil sing mati ing sisih kidul-wétan (wiwit wiwitan operasi punitive), Kyiv ora ngumumake dina tangisan.
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    235 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 49
      14 2014 Juni
      Mung balm kanggo nyawa!
      1. + 31
        14 2014 Juni
        Aku nyaranake nonton video iki.
        1. +5
          14 2014 Juni
          Aku mung njupuk iku mati sandi: "Ngadeg kanggo dina, nanging terus metu kanggo wengi" Lan bab wutah profesionalisme ing resistance marang PS ing 100%. prajurit
        2. +1
          14 2014 Juni
          Matur nuwun, aku wis ngrampungake akeh kebingungan, kaya gunung saka pundhakku, aku percaya maneh marang Vladimir Vladimirovich.
      2. + 31
        14 2014 Juni
        Ing tingkat iki, aviation Ukraina bakal rauh rampung! Lan IL-76 kayane mung wis disetel, utawa wong sing kurang pendidikan lungguh ing Staf Umum Ukraina. opo
        1. +6
          14 2014 Juni
          pira sing isih dakkarepake
          1. +5
            14 2014 Juni
            Kutipan: ZU-23
            pira sing isih dakkarepake


            Ora preduli akeh sing isih ana, kabeh bakal didharat kanthi ati-ati, sanajan ana ancaman kaya:
            Presiden Ukraina Petro Poroshenko njanjeni "respon sing nyukupi" marang para separatis ing sisih wétan negara kasebut, sing nembak pesawat transportasi militer Il-76 Ukraina ing cedhak Luhansk, Sabtu wengi.
            "Ukraina butuh tentrem. Nanging, teroris bakal nampa respon sing cukup, "ujare presiden.
            temenan dheweke durung ngerti sing tukang ngebom uga didol ing Gorlovka, lan pilot dijupuk.
            Ing kemah mungsuh, squabble laba-laba ing jar diwiwiti:
            Miturut komandan batalyon Donbass, Semyon Semenchenko (sing wis digebugi lan njaluk bantuan karo nangis), pimpinan Angkatan Bersenjata Ukraina tanggung jawab kanggo matine 49 pasukan terjun payung cedhak Luhansk. Dheweke nulis babagan iki ing kaca Facebook.

            RIA Novosti http://ria.ru/world/20140614/1011984998.html#ixzz34cWgpO5M
            1. + 22
              14 2014 Juni
              ... kanthi cara, informasi katon yen ana pasukan khusus Baltik ing Ile sing mudhun, kasunyatan iki nerangake yen dill kanthi cepet nyopir operator personel lapis baja menyang situs kacilakan lan ora nglilani sapa wae nganti sawetara bukti dijupuk. Ya, lan tangisan sawetara henchmen euro saka panguwasa amer minangka konfirmasi iki ...
              1. +2
                14 2014 Juni
                Quote: _ pendapatku
                ... kanthi cara, informasi katon yen ana pasukan khusus Baltik ing Ile sing mudhun, kasunyatan iki nerangake yen dill kanthi cepet nyopir operator personel lapis baja menyang situs kacilakan lan ora nglilani sapa wae nganti sawetara bukti dijupuk. Ya, lan tangisan sawetara henchmen euro saka panguwasa amer minangka konfirmasi iki ...

                Tertarik karo kabeh wong ala? am
              2. +1
                15 2014 Juni
                Iki dudu pasukan khusus sing prajurite, aku ora ngelingi pirang-pirang taun kepungkur, tenggelam nalika nyabrang kali sajrone maneuver ing salah sawijining republik sprat? Yen mangkono, tradhisi kasebut diisi maneh ... am
          2. 77 bob 1973
            +2
            14 2014 Juni
            Ing kawontenan pesawat, nang endi wae watara loro!
          3. amba kurang
            +5
            14 2014 Juni
            silt 76, isih ana 6 potong ... Milisi isih kudu latihan ...
            1. +5
              14 2014 Juni
              Kutipan saka biglow
              silt 76, isih ana 6 potong ... Milisi isih kudu latihan ...

              Nguatake Pasukan Pertahanan Ukraina: +14 ing panyimpenan
              Ing taun 1992, ana 190 Il-76s ing wilayah Ukraina, kang 22 Unit diadopsi dening Angkatan Udhara Ukrainia. Kamentrian Pertahanan Ukraina nglaporake yen ing wayah wengi tanggal 13-14 Juni 2014, milisi nembak pesawat IL-76 karo personel militer Ukraina sing teka ing bandara Luhansk. ing panyimpenan, iki supplier spare parts. am
          4. +4
            14 2014 Juni
            Yen sampeyan ngomong babagan IL-76, ana 5 sing isih ana ing pinggiran.
            1. +3
              14 2014 Juni
              Aku pengin mbenerake: ing pinggiran - 5, cedhak pinggiran luwih akeh;)
          5. +1
            14 2014 Juni
            Miturut laporan sing durung dikonfirmasi, isih ana kira-kira rolas Sushki sing siap tempur. opo wassat
          6. +1
            14 2014 Juni
            Kabar kasebut "tinggal 5"
        2. Komentar wis dibusak.
        3. + 16
          14 2014 Juni
          Begjanipun kanggo TIMUR SOUTH. Kabeh Military Ukraina normal pensiun ora pengin melu ing Perang Sipil.
        4. 0
          15 2014 Juni
          Dadi sing paling "informed", svidomite chornovol sing durung rampung nangis yen turntable bakal ilang ... Lan babagan Staf Umum, wong-wong sing siap ngladeni urip nganti 23 taun. Lan wong-wong sing diwenehi panganan saka tentara ora bisa analytics. Aku ora bakal kaget yen kanggo "telung puluh" dhuwit farrier padha karo Kolonel Strelkov bocor panggonan lan wektu ... hi Lan milisi apik banget ... prajurit
      3. + 39
        14 2014 Juni
        "Speedfire" ditembak mudhun - iki Alaverdi kanggo Georgia. EPT isin, ing antarane wong Georgia mung bisa nembak dheweke karo Buk, lan milisi kasebut bisa diarani nembak nganggo slingshot. Iki ngomong babagan profesionalisme sing dhuwur saka wong lanang, aku nyopot topi sing COOL !!!
        1. +1
          14 2014 Juni
          Utawa mungkin wis ana, sing luwih serius tinimbang MANPADS ???
          1. Komentar wis dibusak.
            1. +2
              14 2014 Juni
              Dheweke duwe potongan pipa gas ing tangane???
            2. +1
              14 2014 Juni
              belay ??
              ngguyu apik
              Kutipan: alex 241
              Lan kene aku mati rasa
              Lan sampeyan ora piyambak Sasha!
              Hello! hi
              1. 0
                14 2014 Juni
                Iku dibusak.
            3. w2000
              +3
              14 2014 Juni
              Dheweke ora ngerti manawa iki dudu senjata ajaib, nanging mung katon saka iku :)
        2. 77 bob 1973
          +3
          14 2014 Juni
          Ora jelas kenapa mung ana siji pilot, ing Su-24 kru ana 2 wong!
        3. 0
          15 2014 Juni
          luwih becik ora ngomong. Dadi ana spesialis nyata ... hi
      4. +5
        14 2014 Juni
        A sethitik metu saka topik. Losses nyata pravosekov lan Co diwenehi.
      5. +2
        14 2014 Juni
        Ing sumber liyane, ana informasi sing comrades Polandia uga miber ing 76. Padha mbokmenawa wanted kanggo bantuan ing netepake demokrasi.
    2. + 21
      14 2014 Juni
      Basah wong lanang!
      1. + 75
        14 2014 Juni
        Ditakoni wis entuk..
        1. perokok
          +9
          14 2014 Juni
          plus)
          Lan kenapa kondei karo gendéra Rusia?
          1. + 11
            14 2014 Juni
            Kutipan saka perokok
            Lan kenapa kondei karo gendéra Rusia?


            Lan amarga padha kabeh. Nyatane, iku conder sing diwenehake dening Rusia sing njeblug. Iki ngendi pesawat tabrakan.
            1. perokok
              +5
              14 2014 Juni
              Lan aku mikir maneh ... kaya babagan bangunan administrasi Luhansk.

              Ayo kula ngelingake sampeyan:
              Ing wektu sing padha, amarga saiki wis dadi modis ing media Ukrainia, dheweke nglaporake babagan sawetara saksi sing ndeleng kanthi mripate dhewe kepiye diarani salah sawijining "militan" dipecat saka MANPADS ing pesawat, lan roket kasebut "dituju" ora menyang mesin pesawat, nanging ing AC ing ing bangunan RSA, nyebabake karusakan ing bangunan lan nyebabake korban jiwa. Kepiye "roket" sing padha iki durung ngarahake mesin mobil penumpang sing mlaku utawa ing rokok sing ora bisa dipateni ing tong sampah sing paling cedhak? .. Iki misteri, dadi misteri ...

              http://topwar.ru/50676-ukrainskie-smi-oficialnoe-lico-lzhi.html

              Mung wong Ukrainia sing lali mbusak AC saka pesawat.
              1. + 24
                14 2014 Juni
                Kanthi sepenuh manah kula ngaturaken sugeng tanggap warsa para pejabat pertahanan udara LPR lan DPR. Kanthi tumindak tanpa pamrih sing trampil, sampeyan nylametake atusan nyawa pedunung ing tanah asalmu. Sampeyan kudu nyebabake karusakan ing Nazi supaya dheweke mesthi lali dalan menyang omah sampeyan.
                Paratroopers saka junta Kyiv nuwun, kaya wong mati. Nanging elinga yen ing kasus apa wae, pati wong lanang iki bakal ana ing kalbu para penjahat oligarki sing ngrebut kekuwatan ing atap CIA. Lan kanggo males pati saka negara lan wong liya, sampeyan kudu ngresiki kabeh Ukraina saka Wewelak kuning-coklat iki, kang tanpa isin ngapusi lan matèni wong dhewe. Good luck ing nglindhungi tanah air!
              2. 0
                15 2014 Juni
                roket sing tansah mabur, bakal luwih ala tinimbang bom karet ... wassat
          2. +5
            14 2014 Juni
            Kutipan saka perokok
            Lan kenapa kondei karo gendéra Rusia?

            deserters.
            1. +3
              14 2014 Juni
              ''Kenapa kondei nganggo gendera Rusia?''. Produk khusus saka kompleks industri militer Rusia - tambang sing dikontrol radio kanthi bentuk AC. Tombol kanggo ngrusak ing kantor Putin.
          3. +4
            14 2014 Juni
            Kutipan saka perokok
            plus)
            Lan kenapa kondei karo gendéra Rusia?

            Padha paling dipercaya, nanging uga ora bisa kelangan mesin, Ukrainians lali bab RR. ngguyu
        2. + 33
          14 2014 Juni
          pesawat padha 13 esuk.
          1. + 14
            14 2014 Juni
            Kelangan mrico Nanging ing wayahe lagi ing NERAKA.
          2. PLO
            +2
            14 2014 Juni
            iki foto Mei lawas
            http://vk.com/photo31376074_328292618?all=1
          3. + 11
            14 2014 Juni
            Pilot duwe pertanda ala - kanggo difoto sadurunge penerbangan, lan banjur dibuwang ing punggungan nguatake.
          4. +6
            14 2014 Juni
            Sing paling kiwa nguap utawa apa?
            1. +2
              14 2014 Juni
              Kutipan: 31231
              Sing paling kiwa nguap utawa apa?

              Saka sisih kita, ya, nanging saka sisih tengen (sektor) wassat .
          5. +1
            14 2014 Juni
            Kutipan saka Kars
            pesawat padha 13 esuk.


            Google ujar manawa foto iki wis nyebar ing jaring wiwit Mei.
          6. Komentar wis dibusak.
          7. +2
            14 2014 Juni
            Kutipan saka Kars
            pesawat padha 13 esuk.
            Piye perasaane sing terakhir. am
        3. 77 bob 1973
          +4
          14 2014 Juni
          Menehi tingkat mundhut saka perang ing Korea! Sampeyan bisa langsung ndeleng guru ing junta, sampeyan ora bakal ngombe kabiasaan!
        4. +7
          14 2014 Juni
          Ditakoni wis entuk..

          Shaw? Maneh AC sing disalahake? belay
      2. + 18
        14 2014 Juni
        Carane bugger bisa numpak unicorn?
        Legenda ngomong yen unicorn mung bisa ngirim menyang prawan
        1. +6
          14 2014 Juni
          Kutipan: Layang-layang
          Carane bugger bisa numpak unicorn?
          Legenda ngomong yen unicorn mung bisa ngirim menyang prawan

          Dill duwe dongeng liyane ..... Ora ana panggonan kanggo para prawan ing dheweke.
        2. 0
          15 2014 Juni
          unicorn mung bisa ngirim kanggo prawan

          Lan iki homo prawan
      3. wong tuwa 72
        +2
        14 2014 Juni
        Prajurit iki karo trisula Ukrainia ngirim ora sijine ing unicorn, nanging ing sawetara jinis kuldi lusuh.
      4. wong tuwa 72
        +2
        14 2014 Juni
        Prajurit iki karo trisula Ukrainia ngirim ora sijine ing unicorn, nanging ing sawetara jinis kuldi lusuh.
      5. 0
        15 2014 Juni
        Lan kenapa saluran kasebut ora ana ing sangisore tembok. Kalomoisky? Lan yen taruta dhewe nglangi ing selokan? wassat
    3. avt
      + 26
      14 2014 Juni
      Kabeh padha, kampanye iku Su-25, sanajan padha wangkal sijine gambar karo Su-24. Ora ana Su-24, sanajan ing versi pengintaian, ykry nindakake pengintaian dening "kartografer" wong bodho nganti ditembak, rada nggumunake, misale jek aku "nyimpen" sisa Su-24 kanthi cara kayadene Su-17 lan Mig-27, mekanisme kanggo ngganti sapuan mung bosok. "panyimpenan" lan saiki mung kethokan , sanajan werna. Umumé, milisi padha begja, kaya ing paribasan - "ora ana rasa seneng, nanging misfortune mbantu." nindakake samubarang kanthi kecut. Ya, sanajan kanthi skill Ukrainia.
      1. +5
        14 2014 Juni
        Pira pesawat sing isih ana?
        1. +3
          14 2014 Juni
          Kutipan saka: svp67
          Kutipan saka avt
          Kayane aku "nyimpen" sisa Su-24 kanthi cara kayadene Su-17 lan MiG-27, ing "panyimpenan" iki, mekanisme pangowahan sapuan mung bosok lan saiki mung besi tua.
          Elinga, pesawat pisanan sing ilang saka Angkatan Udara Ukrainia, sanajan sadurunge Novorossia - Su24, mung nabrak ...

          Sawetara rolas Su-27 ana ing panyimpenan. Ukraina nampa udakara 70 Su-27, sing ana ing layanan karo 831st IAP (Mirgorod), 100th Kiap (Saki), 62nd IAP Air Defense (Belbek), 136th IAP Air Defense (Kirovskoye). Sadurunge ambruk USSR, dheweke ora duwe wektu kanggo nggawa jumlah Su-27 menyang full-time ing kabeh resimen, mula jumlahe ing resimen kasebut beda-beda, sawetara pesawat diupgrade menyang MiG- 29MU1. Ing taun 1992, Angkatan Udara Ukraina duwe 240 MiG-29 [65] Yen dideleng saka Crimea, wis sithik, kaya minyak tanah. aran
      2. + 12
        14 2014 Juni
        Kutipan saka avt
        Kayane aku "nyimpen" sisa Su-24 kanthi cara kayadene Su-17 lan MiG-27, ing "panyimpenan" iki, mekanisme pangowahan sapuan mung bosok lan saiki mung besi tua.
        Elinga, pesawat pisanan sing ilang saka Angkatan Udara Ukrainia, sanajan sadurunge Novorossia - Su24, mung nabrak ...
        1. + 20
          14 2014 Juni
          Iki pesen liyane saka UNIAN dina iki.

          "Sajrone XNUMX jam kepungkur, penerbangan intersepsi radio pesawat khusus Rusia wis direkam ing tapel wates wétan Ukraina.

          Iki dilaporake menyang UNIAN ing departemen hubungan media saka Layanan Pengawal Border Negara Ukraina.

          "Saliyane kasus sing direkam saka penerbangan demonstrasi helikopter Rusia ing tapel wates negara ing Ukraina wétan, pesawat Rusia khusus katon sing bisu komunikasi seluler lan, mbokmenawa, nyegat komunikasi radio," ujare State Border Guard Service.
          1. wong tuwa 72
            +5
            14 2014 Juni
            Lan dheweke nindakake kanthi bener yen dheweke mabur ing tapel wates tanpa nglanggar, amarga sampeyan kudu ngerti apa sing ditindakake ing wilayah jejer ing ngendi perang.
          2. wong tuwa 72
            +1
            14 2014 Juni
            Lan dheweke nindakake kanthi bener yen dheweke mabur ing tapel wates tanpa nglanggar, amarga sampeyan kudu ngerti apa sing ditindakake ing wilayah jejer ing ngendi perang.
      3. +7
        14 2014 Juni
        Kutipan saka avt
        Kajaba iku, kampanye kasebut yaiku Su-25, sanajan dheweke nekad nggawe gambar karo Su-24.

        Mesthine, utamane amarga Su 24 duwe kru wong loro ...
        1. +5
          14 2014 Juni
          Kutipan: Corsair
          Mesthine, utamane amarga Su 24 duwe kru wong loro ...

          Ya, lan "muatan" Su24 bakal luwih akeh, mula aku mikir manawa "Rook" wis diisi ...
          1. Komentar wis dibusak.
      4. +7
        14 2014 Juni
        Kutipan saka avt
        .Umum, milisi padha begja


        Ora sakabehe akurat - pilot kapindho begja. Nanging kanggo milisi, iki mung proyek. Spesifik, tujuane - nglawan fasisme.
      5. s1n7t
        +6
        14 2014 Juni
        Siji pilot - 25th, mesthi. VO "pincang" babagan nyiapake materi.
      6. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka avt
        Kabeh padha, kampanye iku Su-25, sanajan padha wangkal sijine gambar karo Su-24. Ora ana Su-24, sanajan ing versi pengintaian, ykry nindakake pengintaian dening "kartografer" wong bodho nganti ditembak, rada nggumunake, misale jek aku "nyimpen" sisa Su-24 kanthi cara kayadene Su-17 lan Mig-27, mekanisme kanggo ngganti sapuan mung bosok. "panyimpenan" lan saiki mung kethokan , sanajan werna. Umumé, milisi padha begja, kaya ing paribasan - "ora ana rasa seneng, nanging misfortune mbantu." nindakake samubarang kanthi kecut. Ya, sanajan kanthi skill Ukrainia.
        Ana 23 unit ing layanan lan 55 ing panyimpenan[66]. Ing taun 1992, Angkatan Udhara Ukrainia bersenjata karo 150 pengebom Su-24 / Su-24M, sing ana ing layanan karo unit ing ngisor iki: 230th bap (Cherlyany), 69th bap (Ovruch), 806th bap (Lutsk), 727 -th. bap (Kanatovo), 7th bap (Starokonstantinov)[67]. 1 Su-24M rusak nalika pendekatan pendaratan tanggal 21 Maret 2014. Wis dibalèkaké.[68] 14 Juni 2014 1 Su 24M ditembak mudhun dening milisi ing tenggorokan, pilot kasebut dicekel
    4. + 11
      14 2014 Juni
      Dijogo.
    5. + 30
      14 2014 Juni
      Yen wong manca, mula kudu difilmake ing kamera ing wektu sing padha lan ing falcon nganggo boot tarpaulin.
      1. Admin 54
        +4
        14 2014 Juni
        Lan ngethok kuping sing kurang ajar.
      2. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan: Peter 1
        Yen wong manca, mula kudu difilmake ing kamera ing wektu sing padha lan ing falcon nganggo boot tarpaulin.

        Utawa Mungkin lePchik Georgian, uga, kang ing 2008 litav. ngguyu
    6. + 13
      14 2014 Juni
      Iki diarani karya sing apik, saiki dheweke ora bakal mabur kanthi impunity lan piala
      1. + 29
        14 2014 Juni
        Ya, iki dudu milisi, nanging sawetara pvoshnik brutal, nuthuk lan nuthuk roh-roh jahat, rauh lapangan udara ing Ukraina bakal dadi sawah kentang, lan apa maneh sing kudu ditindakake, sampeyan bisa nyopir bal-balan. , nomer loro: pasukan tank lan support artileri, lan titik katelu: tricolor Russian ing Rada Verkhovna ing Kyiv, lan lampposts karo junta digantung.
        1. +5
          14 2014 Juni
          Kutipan saka vladstro
          lapangan udara ing Ukraina bakal dadi lapangan kentang, lan apa maneh sing kudu ditindakake, sampeyan bisa nyopir bal-balan.

          Aku mikir Rusia bakal mbutuhake dheweke enggal ... nglirik
        2. +4
          14 2014 Juni
          Kutipan saka vladstro
          enggal lapangan udara ing Ukraina bakal dadi kebon kentang, lan apa maneh sing kudu ditindakake,

          Mangkene kentang lan nandurake - dheweke nyebul nyebar, nanging kanthi iklim kita, bisa uga ana sing bakal tuwuh! ngguyu
          1. +3
            14 2014 Juni
            Quote: Egoza
            Kutipan saka vladstro
            enggal lapangan udara ing Ukraina bakal dadi kebon kentang, lan apa maneh sing kudu ditindakake,

            Mangkene kentang lan nandurake - dheweke nyebul nyebar, nanging kanthi iklim kita, bisa uga ana sing bakal tuwuh! ngguyu
            Oh, Nikitka wis ilang, dheweke bakal ngirim jagung saka wilayah Arkhangelsk lan menyang Kiev. ngguyu
    7. + 30
      14 2014 Juni
      Yen sampeyan ora ngerti carane milisi nembak pesawat, banjur wartawan Ukraina liyane V. Portnikov bakal ngandhani babagan iki.
      1. + 11
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Anper
        Yen sampeyan ora ngerti carane milisi nembak pesawat, banjur wartawan Ukraina liyane V. Portnikov bakal ngandhani babagan iki.

        Ya, dheweke lunga "menyang taman, Nah ...! 3,14 daras wartawan hunchbacked! Kita ora krungu "P.iz.d.o. Telpon"! Mung - swara kosong! "Inkwell" ing bokong!
      2. + 19
        14 2014 Juni
        Kita duwe gaman kuat liyane - Tsar Cannon! Ditembak ing Kremlin, pesawat kasebut ambruk ing Lugansk. Cetha, Putin sing kudu disalahake.
        1. wong tuwa 72
          +2
          14 2014 Juni
          Oh Oprichnik matur nuwun kanthi nangis !!!
        2. wong tuwa 72
          0
          14 2014 Juni
          Oh Oprichnik matur nuwun kanthi nangis !!!
        3. +2
          14 2014 Juni
          Kutipan saka Oprychnik
          Kita duwe gaman kuat liyane - Tsar Cannon! Ditembak ing Kremlin, pesawat kasebut ambruk ing Lugansk. Cetha, Putin sing kudu disalahake.

          Wis Tsar Bell ora tahan, retak. ngguyu
        4. 0
          15 2014 Juni
          Baleni wae:
          Oh Oprichnik matur nuwun kanthi nangis !!!
      3. + 13
        14 2014 Juni
        Aku ngirim foto sampeyan ing "kuma" kanggo kabar babagan pesawat sing mudhun. Ayo wong liberal tiba ing stupor ngguyu
      4. +9
        14 2014 Juni
        Ing asas, wartawan bener. "Gradina" ing sisih kulon bisa uga lelayaran adoh lan ana ing kono. Nalika Svidomites kudu dhuwit kanggo vodka, kok ora drive kanggo sawetara Islamists Eropah, utamané yen padha mbayar ing dhuwit ijo.
        Mesem ing wiwitan. "Ukraina lan Donya". Mangkono uga, ora luwih, ora kurang. Ukraina ndhisiki liyane. Nanging ing wektu sing padha, kabeh jagad njaluk sanksi.
      5. +6
        14 2014 Juni
        Edrit - Madrid! Lan apa sing ditindakake "wong wicaksana"?
        1. +1
          14 2014 Juni
          Kutipan saka secar
          Lan apa sing ditindakake "wong wicaksana"?

          Padha karo wong liya. Pitakonan iku carane padha nindakake.
          1. s1n7t
            +2
            14 2014 Juni
            Kutipan: Komisaris NKVD
            Padha karo wong liya. Pitakonan iku carane padha nindakake.

            Kaya liyane. Pitakonan iku sapa?
            1. +2
              14 2014 Juni
              Kutipan: s1n7t
              Kutipan: Komisaris NKVD
              Padha karo wong liya. Pitakonan iku carane padha nindakake.

              Kaya liyane. Pitakonan iku sapa?

              Sing mangan akeh lemak Polandia. ngguyu
      6. + 10
        14 2014 Juni
        Inggih, kita saestu kelangan! Kita nembak pesawat saka MLRS! Kepiye Barat bisa perang karo wong-wong kaya ngono?
      7. +6
        14 2014 Juni
        Nanging Grad minangka MANPADS? Piye wae aku tansah mikir yen "lulusan" iku MLRS. Lan njupuk mudhun pesawat saka MLRS kelangan, Aku malah ora bisa mbayangno carane militias ngatur.
        1. +5
          14 2014 Juni
          ngomong piye? kita njupuk Grad, kita nemokake lapangan terbang .......
          nimbali udhara paling apik kita Grads ing landasan pacu saka airfields sing. Mbokmenawa mung kaya ngono.
        2. +3
          14 2014 Juni
          Ora, sampeyan salah paham! Pesawat dhewe bakal kumpul menyang "Grad" kaya mabur menyang ... cutlets, lan bakal nglawan wong-wong mau!
          1. +7
            14 2014 Juni
            Nembak pesawat nganggo es? Aku ngguyu, matur nuwun. ngguyu
            1. + 22
              14 2014 Juni
              Quote: mlaku
              Nembak pesawat nganggo es? Ngguyu, matur nuwun


              Aku bisa kurban versi Ukrainia liyane.
              1. retur
                +5
                14 2014 Juni
                Bonus kanggo teleskop ngguyu
              2. retur
                +6
                14 2014 Juni
                Nuding teleskop ing operator personel lapis baja Ukrainia ngguyu
                1. + 27
                  14 2014 Juni
                  Konfirmasi bobot pejuang Rusia ing Ukraina .... ngguyu
                  1. + 10
                    14 2014 Juni
                    Pasang bear kanggo dheweke!)))
                  2. +4
                    14 2014 Juni
                    ... jancok tenan ... mung pejuang Chechen sing ngerti carane main balalaika ...
                  3. +3
                    14 2014 Juni
                    Uga rampung! Kanca sekolah uga main superbly, meri putih envied Apa bisa nindakake "beruang jumangkah ing kuping", nanging native Russian. ngguyu
                  4. 0
                    15 2014 Juni
                    Oh, virtuoso apa ... Ya, sayangé tinimbang musik dheweke saiki kepeksa gelut, muga-muga dheweke uga pinter nggunakake bedhil mesin ...
              3. +3
                14 2014 Juni
                Kutipan saka Anper
                Aku bisa kurban versi Ukrainia liyane

                Foto sing apik banget, sing dadi geger Bandera. Padha apik ing trolling piyambak.
              4. Komentar wis dibusak.
          2. +2
            14 2014 Juni
            Kutipan saka technolux
            Ora, sampeyan salah paham! Pesawat dhewe bakal kumpul menyang "Grad" kaya mabur menyang ... cutlets, lan bakal nglawan wong-wong mau!

            Rooks wis teka! ngguyu
      8. 77 bob 1973
        +2
        14 2014 Juni
        Saiki wis jelas saka apa sing ditembak, lan kenapa ora saka sling?
      9. +4
        14 2014 Juni
        Sesuk jam 7,22 aku neng Boryspil
        njupuk ing bajingan saka Grad
        Dadi n * doram lan iku perlu ...

        Nindakake motif lagu "Provence" dening penyanyi Elka.
      10. +5
        14 2014 Juni
        Hujan es isih bisa ngalahake kentang.
      11. +1
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Anper
        Yen sampeyan ora ngerti carane milisi nembak pesawat, banjur wartawan Ukraina liyane V. Portnikov bakal ngandhani babagan iki.

        Mungkin dheweke Ponosnikov. Kaget lan nesu, sing duwe jeneng Rusia, lan Russophobe tanpa massa abu-abu. am
        1. 0
          14 2014 Juni
          Kutipan saka: sgazeev
          Mungkin dheweke Ponosnikov. Kaget lan nesu, sing duwe jeneng Rusia, lan

          Aku bakal jujur, dheweke creep. Gollum paling mirip karo "Strike" Klichkov. Sawise skandal gay Desember karo dheweke, organisasi Volyn "Strike" ninggalake partai kasebut kanthi anggota kabeh.
          http://kordon.org.ua/volinsykogo-udaru-blyshe-nema-tcherez-gey-skandal.html
          (liwat Google).
      12. +1
        15 2014 Juni
        Liyane saka Ward 6 oncat?
    8. + 15
      14 2014 Juni
      Alon-alon, bab-bab sing ditembakake pesawat Ukrainia saka milisi lancar. Lan iku pleases. Iku bakal becik kanggo mangerteni negara ngendi pilot pesawat mudhun dadi warga negara, lan carane dheweke tekan Ukraina. Iki ngendi sampeyan bisa nggawe sawetara gangguan.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Quote: Raksasa Pikiran
        Iku bakal becik kanggo mangerteni negara ngendi pilot pesawat mudhun dadi warga negara, lan carane dheweke tekan Ukraina. Iki ngendi sampeyan bisa nggawe sawetara gangguan.


        Sayange, kaya biasane, dheweke bakal ditinggal. Iki wis kedaden karo 13 tentara bayaran ditembak mudhun ing helikopter ing Slavic.
    9. + 14
      14 2014 Juni
      Kutipan saka avt
      Kabeh padha, kampanye iku Su-25, sanajan padha wangkal sijine gambar karo Su-24. Ora ana Su-24, sanajan ing versi pengintaian, ykry nindakake pengintaian dening "kartografer" wong bodho nganti ditembak, rada nggumunake, misale jek aku "nyimpen" sisa Su-24 kanthi cara kayadene Su-17 lan Mig-27, mekanisme kanggo ngganti sapuan mung bosok. "panyimpenan" lan saiki mung kethokan , sanajan werna. Umumé, milisi padha begja, kaya ing paribasan - "ora ana rasa seneng, nanging misfortune mbantu." nindakake samubarang kanthi kecut. Ya, sanajan kanthi skill Ukrainia.

      Sampeyan salah, liwat Kramatorsk udakara telung minggu kepungkur, yaiku SU-24 sing ngethok ing tingkat sing kurang, loro-lorone, mula kita mriksa kanthi cetha.
      1. +7
        14 2014 Juni
        Ing foto, Su-24mr, pengintaian. Umume ora dimaksudake kanggo serangan darat saka persenjataane, duwe meriam pesawat lan sawetara misil udara-ke-udara. Lan sanajan pilot ditawan, banjur navigator menyang ngendi?
        1. +4
          14 2014 Juni
          Kutipan: Daursky
          Lan sanajan pilot ditawan, banjur navigator menyang ngendi?


          Tetep ing pesawat.
        2. +1
          14 2014 Juni
          Kutipan: Daursky
          Ing foto, Su-24mr, pengintaian. Umume ora dimaksudake kanggo serangan darat saka persenjataane, duwe meriam pesawat lan sawetara misil udara-ke-udara. Lan sanajan pilot ditawan, banjur navigator menyang ngendi?

          Navigator ilang peta saka hangover, lan nggoleki kabeh lan nggoleki, Kajaba iku, dheweke mbuwang munggah ing peta. wassat
      2. avt
        +3
        14 2014 Juni
        Kutipan: Partizan Kramakha
        Sampeyan salah, liwat Kramatorsk udakara telung minggu kepungkur, yaiku SU-24 sing ngethok ing tingkat sing kurang, loro-lorone, mula kita mriksa kanthi cetha.

        Aneh? Ical wangsulan pisanan. Aku mbaleni. Ora mangu, sampeyan ngerti luwih apik ing titik, nanging isih, ketoke, kasunyatan njupuk Panggonan
        Kutipan saka: svp67
        Elinga, pesawat pisanan sing ilang saka Angkatan Udara Ukrainia, sanajan sadurunge Novorossia - Su24, mung nabrak ...

        Kondisi teknis taman ... uga, ora akeh banget, untunge kanggo Novorossov, taman kasebut diwatesi sawetara, maneh, khusus kanggo Gorlovka, pitakonan sing padha. Yen Su-24, banjur ing endi sing kapindho punggawa? Apa padha mabur piyambak? Nyuwun
    10. + 20
      14 2014 Juni
      dina kapindho iku kabar apik ... ing jangkah kuwi, milisi bakal drive dill menyang jaman watu, terus wong!
      1. +6
        14 2014 Juni
        Aja cepet-cepet ngumumake Kamenangan! Potroshenko convenes kabeh pasukan keamanan saka dill! Aku kita kudu nyana aggravation luwih serius - Kyiv ora bakal ngapura! Apa Rusia Siap?!
        1. + 11
          14 2014 Juni
          Kutipan saka asar
          Kyiv ora bakal ngapura!


          Apa Kyiv bakal diapura? Ora tanpa alesan, sawise kabeh, kabeh juntas gedhe tetep pesawat ngisi bahan bakar ing tangan ing cilik saka uwal cepet.
          1. 0
            14 2014 Juni
            Yen mung pesawat iki diisi bahan bakar bakal diobong ing Boryspil.
    11. + 14
      14 2014 Juni
      Cilik nanging VICTORY
      1. avt
        + 19
        14 2014 Juni
        Kutipan saka herruvim
        Cilik nanging VICTORY

        Herase cilik!!! wassat Ya, aku ora ngelingi kacilakan helikopter ing wektu sing cendhak! Iki sanajan ora jenuh banget karo sistem pertahanan udara, kanthi kuantitatif lan kualitatif, malah ora ana ing gunung-gunung, cukup rata, wilayah sing mbukak lan ora ana peralatan radar pertahanan diri! Kampanye ukrovovoda mabuk mabur ora metu saka saunas. ngguyu
        1. N.Zero
          +5
          14 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Kampanye ukrovevevoda mabuk mabur ora metu saka saunas

          temenan, lagi dijupuk mudhun ing panggonan ngendi .... pilot ora nyana shelling saka lemah
        2. +7
          14 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Herase cilik!!! Ya, aku ora ngelingi kacilakan helikopter ing wektu sing cendhak! Iki sanajan ora jenuh banget karo sistem pertahanan udara, kanthi kuantitatif lan kualitatif, lan malah ora ana ing gunung-gunung, area sing rata lan mbukak lan ora ana peralatan radar pertahanan diri! Kampanye ukrovovoda mabuk mabur ora metu saka saunas.

          karo wong terpelajar ojo gelut karo wong Papua! nglirik
        3. GARNET-19
          + 15
          14 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Kutipan saka herruvim
          Cilik nanging VICTORY

          Herase cilik!!! wassat Ya, aku ora ngelingi kacilakan helikopter ing wektu sing cendhak! Iki sanajan ora jenuh banget karo sistem pertahanan udara, kanthi kuantitatif lan kualitatif, malah ora ana ing gunung-gunung, cukup rata, wilayah sing mbukak lan ora ana peralatan radar pertahanan diri! Kampanye ukrovovoda mabuk mabur ora metu saka saunas. ngguyu


          Ya, padha ngalahake dheweke kaya bug Mei karo wajan, uga, Banderhunt mung teka, lan ing pirang-pirang arah.
          Mariupol dicekel, dering ing sekitar kutha dikompres, banyu lan kabeh komunikasi diblokir ...
          Apa sampeyan kudu mutusake apa wae?
          Urut-urutan dibutuhake kanthi ngrusak peralatan, lan apa wae, sanajan serangan dibutuhake kanggo ngilangi ambune Bandernazis ...
          Yen sampeyan lungguh lan ngenteni dheweke ing omah, dheweke bakal teka lan ngrusak omahmu lan ora ana papan kanggo manggon ...
          Kasunyatan yen dheweke ngalahake iku FELOWS, nanging isih awal banget kanggo ngaso,
          MANEUVER - JIWA SERANGAN lan KUNCI KEMENANGAN!

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          1. perokok
            +6
            14 2014 Juni
            Sorties dibutuhake terus-terusan karo karusakan saka peralatan, lan sembarang, sanajan serangan dibutuhake kanggo ngilangi ambune Bandernazis ...

            Aku uga langganan tembung iki. Persis!
        4. Komentar wis dibusak.
        5. amba kurang
          +2
          14 2014 Juni
          penambang sinau kanthi cepet, utawa ora ana penambang ing milisi ... prajurit
          1. 0
            14 2014 Juni
            Kutipan saka biglow
            penambang sinau kanthi cepet, utawa ora ana penambang ing milisi ... prajurit

            Aku mikir sawise ambruk ing tambang, amarga gelut, ing ngendi enem wong mati. Keputusan bakal digawe kanggo njupuk senjata. Akhmetov ngapusi kanthi ganti rugi. Iku terserah.
        6. +2
          14 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Kutipan saka herruvim
          Cilik nanging VICTORY

          Herase cilik!!! wassat Ya, aku ora ngelingi kacilakan helikopter ing wektu sing cendhak! Iki sanajan ora jenuh banget karo sistem pertahanan udara, kanthi kuantitatif lan kualitatif, malah ora ana ing gunung-gunung, cukup rata, wilayah sing mbukak lan ora ana peralatan radar pertahanan diri! Kampanye ukrovovoda mabuk mabur ora metu saka saunas. ngguyu

          Ing telpon saka partai lan pamaréntah, kabeh Odarki "miber" kanggo ngawula litters. wassat
      2. PENGEMIS
        +9
        14 2014 Juni
        Iku misale jek kula sing nembak mudhun pesawat tempur karo sarana sing militias wis kamenangan gedhe
        1. GARNET-19
          +9
          14 2014 Juni
          Quote: NGEMIS
          Iku misale jek kula sing nembak mudhun pesawat tempur karo sarana sing militias wis kamenangan gedhe

          Ya, kanthi sarana sing diduweni, nanging isih kudu dibuwang, supaya ora ana siji unit sing bisa munggah menyang udhara, lan yen wungu, dheweke langsung ditembak mudhun, mula ora bakal mabur nakal kanggo hryvnia!
          TINDAKAN KURSOR ING GAMBAR
          BANDERLOGS ora mabur nanging lemah ing lemah sing dipercaya dening wong-wong mau!

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        2. Komentar wis dibusak.
    12. Komentar wis dibusak.
    13. + 16
      14 2014 Juni
      Masyarakat wis sregep ngenteni asil interogasi marang flyer sing mudhun. Pungkasan, mungkin kita bakal nemokake jeneng lan jeneng "pahlawan". Utamane sing ngebom administrasi daerah Luhansk.
      1. avt
        + 10
        14 2014 Juni
        Kutipan saka: surovts.valery
        Pungkasan, mungkin kita bakal nemokake jeneng lan jeneng "pahlawan". Utamane sing ngebom administrasi daerah Luhansk.

        Kain Kafan Heroyam!
      2. +3
        14 2014 Juni
        Lan isih bakal dadi propaganda Putin. eseman
        1. 0
          14 2014 Juni
          Kutipan: Komisaris NKVD
          Lan isih bakal dadi propaganda Putin. eseman

          Wong pinter ora bakal ngomong, ora ngerti. Lan sing weruh lan ngandika, iki woodpecker, lan woodpeckers ora urip dawa. am
    14. perokok
      +7
      14 2014 Juni
      Kita ngenteni asil identifikasi / interogasi pilot.
    15. Komentar wis dibusak.
    16. talnax7
      +7
      14 2014 Juni
      Ora zona unmanned kertas padha wanted kanggo njaluk wong Pinter marang sampeyan ayo ngomong ora apik ora ora ora
    17. + 11
      14 2014 Juni
      Iku misale jek sing amers kabeh padha ngatur kanggo nyetel loro bangsa saka Slavs marang saben liyane ..... sedih. Inggih, perlu kanggo mateni makhluk Nazi.
    18. + 11
      14 2014 Juni
      Hmm ... Rusakne SU-24 ora kena pipis ing goblet yen SU-24 sing ditembak mudhun. sedulur banjur moral "pejuang udara" independen bakal mudhun ing tingkat selokan kutha negatif
    19. +5
      14 2014 Juni
      bajingan ora duwe bangsa
    20. +2
      14 2014 Juni
      Kasunyatan bilih pesawat punitive ditembak mudhun apik, nanging kasunyatan sing dadi relatif gampang kanggo wong relatif weakly bersenjata kanggo nembak mudhun pesawat sing ing layanan ora mung lan ora dadi luwih karo Angkatan Udhara Ukrainia, nanging ndhuwur kabeh karo Angkatan Udara Rusia, ora sakabehe nyemangati. Tegese, ora seneng babar pisan. Lan apa sing bakal kelakon yen mungsuh lemah bersenjata luwih nyengsemaken?
      1. + 13
        14 2014 Juni
        Kutipan saka: gregor6549
        Kasunyatan bilih pesawat punitive ditembak mudhun apik, nanging kasunyatan sing dadi relatif gampang kanggo wong relatif weakly bersenjata kanggo nembak mudhun pesawat sing ing layanan ora mung lan ora dadi luwih karo Angkatan Udhara Ukrainia, nanging ndhuwur kabeh karo Angkatan Udara Rusia, ora sakabehe nyemangati. Tegese, ora seneng babar pisan. Lan apa sing bakal kelakon yen mungsuh lemah bersenjata luwih nyengsemaken?


        Contone, kapal perang Amerika ing Segara Ireng? ngguyu

        Kabeh iku luwih prasaja, ing tangan saka pejuang nyata, lan kelet shoots, nalika Banderlog, mung papak lan parsley ing Maidan dadi metu)))
      2. +4
        14 2014 Juni
        Kutipan saka: gregor6549
        Lan apa sing bakal kelakon yen mungsuh lemah bersenjata luwih nyengsemaken?

        Wong-wong mau padha kuciwa marga angkuh, kakehan mbayangake awake dhewe.
        1. +9
          14 2014 Juni
          Aku ora mikir sing kabeh iku supaya prasaja karo njupuk mudhun pesawat ing rembugan, kaya ora kabeh prasaja karo kapal paus minke ing Segara Ireng. Aku ngerti sethithik babagan sistem pertahanan udara, kalebu kapal kapal, lan aku ora mangu-mangu yen, yen dikarepake, kapal iki bisa ngetrapake SU24 ing banyu tanpa angel. Kajaba iku, ora nggunakake sistem pertahanan udara, nanging senjata meriam anti-pesawat lan panuntun visual. Dadi aja nyenengi khayalan sing ora perlu babagan sawetara "Khibiny" sing maha kuasa utawa "amers" sing pengecut lan ora duwe daya. Iki minangka mungsuh sing serius banget, dilengkapi kanthi apik, dilatih lan ora kurang patriotik tinimbang Rusia. Bab liyane yaiku ora kabeh wong ing Amerika pengin mbabarake sirah lan bagean awak liyane menyang peluru mung amarga ana wong ing barak pengin nggawe topeng pertunjukan. Kanggo nggambarake pilot Ukrainia minangka setengah pinter uga dudu perkara sing ala. Akeh wong-wong mau liwat sekolah Angkatan Udhara Soviet ing siji wektu, lan sawetara wong malah Afgan karo Stingers. Lan aku ora mikir dheweke duwe akeh pilihan. Akeh wong sing mikir kaya ngono wis ditembak dening Pengawal Nasional utawa, luwih tepate, Benderites. Sing. Ukraina duwe Gestapo lan detasemen dhewe ing jumlah sing akeh. Maneh, asring ora mung nyawane dhewe, nanging uga nyawane anak, bojo, wong tuwa, lan liya-liyane, ora bakal bisa oncat. Entuk. Dadi ora kabeh gampang banget ing donya ing sangisore rembulan. Utamane nalika ana perang sipil. Lan dheweke ing ayunan lengkap.
          1. +2
            14 2014 Juni
            Bisa ditrapake ing banyu tanpa angel.


            Kaping pisanan, dudu SU-24, nanging TU-22. Kapindho, kanggo ngluncurake rudal anti-kapal Tu-22, ora perlu mlebu wilayah sing kena pengaruh "senjata meriam anti-pesawat."
            1. 0
              15 2014 Juni
              Uv Patriot, miturut kabeh sumber informasi sing kasedhiya kanggo masyarakat umum, yaiku SU24 sing mabur. Mbok menawa sumber kasebut nyebabake informasi sing salah kanggo kabeh wong, lan sampeyan ngerti sawetara sumber khusus lan dipercaya. Sampeyan bisa nyedhiyani link menyang? wektu iki.
              Lan loro. TU 22 wis suwe pensiun. Mungkin maksud sampeyan TU22M3? Iki pancen ana ing layanan karo Angkatan Udara Rusia, sanajan dheweke ora enom maneh.
              Nanging TU22M3 minangka manuk sing ora tau mudhun sadurunge mabur liwat kapal ing jarak sing cedhak banget, lan ora ana sing bakal nemtokake tugas kasebut. Dheweke duwe tugas sing luwih nggumunake - kanggo nyerang kapal mungsuh saka kadohan, yen bisa tanpa mlebu zona pertahanan udara. Dheweke nindakake kanthi rutin. Lan ora nglawan penghancur tunggal, nanging nglawan AUG lan ora mung, nanging paling ora minangka resimen.
              Dadi kiriman sampeyan babagan panggunaan TU22 ing flyby paus minke anyar nyebabake sawetara keraguan, kanthi gampang. Sampeyan pancene ngembangake, yen bisa, aku bakal matur nuwun banget.
          2. 0
            15 2014 Juni
            Akeh wong ing siji wektu lunga liwat sekolah saka Angkatan Udhara Soviet lan sawetara Afghan

            Ya .... Perang pensiunan ... Lan Angkatan Udara Soviet lan Afganistan ana seprapat abad kepungkur! Pengalaman kasebut, sanajan sampeyan olahraga - lan ing Ukraina wektu penerbangan taunan yaiku 4 jam - wis ora ana gunane. "Experienced" pejuang - umur indefensible! Yen ana sing duwe pengalaman tempur ing Ukraina, yaiku tentara bayaran, penasehat militer lan "mitra perdamaian" sing melu ing Irak.
      3. Escander_84
        +6
        14 2014 Juni
        Ana siji caveat! Wektu penerbangan rata-rata kanggo pilot dill kira-kira 4 jam saben taun. Tegese, akeh sing ora bisa nindakake maneuver anti-rudal ing kana. Apa aku arep ngomong karo iki ... Ora kabeh, Nanging, mung gumantung ing mobil, sampeyan isih kudu bisa kanggo ngatur!
    21. + 10
      14 2014 Juni
      Mantap guys!!!! prajurit
      Tembak pilot ing video, supaya kabeh wong ndeleng !!! am
      1. GARNET-19
        +4
        14 2014 Juni
        Quote: pribadi karo
        Mantap guys!!!! prajurit
        Tembak pilot ing video, supaya kabeh wong ndeleng !!! am

        Inggih, nalika padha sijine metu, banjur iki lintang saka y.tuba, APRIORI!

        TINDAKAN KURSOR ING GAMBAR
        SALA, aku bakal ngomong kabeh lan sing paling penting ojo kenek ...


        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
      2. Komentar wis dibusak.
    22. bergberg
      +7
      14 2014 Juni
      Ing situs web Ukropov, dheweke nulis informasi sing salah yen ing pesawat IL-76 ana kabeh pasukan terjun payung asli saka Donbass, kaya milisi sing nembak wong-wong desa liyane sing lunga menyang sisih Kyiv lan ora ndhukung NOVOROSSIYA! bocah-bocah ing wangun paratrooper, propaganda kuwi.
      1. perokok
        +5
        14 2014 Juni
        Ing wektu sing padha, Tymoshenko ing situs web UNN nolak iki ing teks biasa.
        "Iku utamané nglarani sing fellow countrymen sandi, prajurit saka 25 kapisah Dnipropetrovsk airborne brigade, tiwas ing tangan teroris," ngandika pimpinan saka Batkivshchyna.
        1. + 12
          14 2014 Juni
          Lan aku krungu sembrono yen ana uga tentara bayaran ing kana, Dewan Eropah wiwit ribut aneh, wiwit nesu, lan nalika padha ngobong Odessa, padha meneng.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. GARNET-19
            +5
            14 2014 Juni
            Kutipan: B.T.V.
            Lan aku krungu sembrono yen ana uga tentara bayaran ing kana, Dewan Eropah wiwit ribut aneh, wiwit nesu, lan nalika padha ngobong Odessa, padha meneng.

            Yen padha njerit, banjur ditembak kanthi bener.
            Dadi ana tentara bayaran lan instruktur saka ing antarane ...
            Kabeh sing sumpah karo sworo cangkem lan celonone - IKI CARA sing bener, COMRADES!

            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            P.S. Nanging rauh Ukronazis bakal mbayar sawetara dhuwit lan padha bakal ngomong kabeh sing ana ing Papan, padha banget ngrusak lan tresna mata uang kaya prostitusi ...
          3. +4
            14 2014 Juni
            Lan aku krungu sembrono yen ana uga tentara bayaran ing kana, Dewan Eropah wiwit ribut aneh, wiwit nesu, lan nalika padha ngobong Odessa, padha meneng.


            Menapa malih, aku mikir yen orientasi ing Papan, rute lan wektu padha trocoh dening "moles" ing tentara Ukrainia.
            1. 0
              14 2014 Juni
              Kajaba iku, aku mikir yen orientasi ing kapal, rute lan wektu dibocorake dening "mol" ing tentara Ukrainia. [/ Quote]
              Pramuka: Stirlitz, Sorge, Abel, liyane durung bisa dijenengi. hi
            2. GARNET-19
              0
              15 2014 Juni
              Kutipan: 31231
              Menapa malih, aku mikir yen orientasi ing Papan, rute lan wektu padha trocoh dening "moles" ing tentara Ukrainia.

              Dibocori banter, nanging didol ... oh, aku ngomong apa ...
              Diijolke kanggo hryvnia, sing bener!
              (luwih kanggo $$$, nanging kanggo hryvnia muni luwih patriotik ...
              kanggo wong-wong mau ...)
              Tutul ing foto

              AYO, AYO, OJO DUDUHAN DUDAS SAPA YANG BAKAL NDELENG!


              Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            3. Komentar wis dibusak.
      2. +6
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Berberg
        ing pesawat IL-76 padha kabeh paratroopers pribumi saka Donbass

        Malah yen iku, iku bisa. Apa, para milisi kudu ngerteni luwih dhisik sapa sing ana ing kana, banjur ditembak?
        Banjur, kepiye carane dheweke ngadhepi kanca-kancane mungsuh?
        1. +7
          14 2014 Juni
          Informasi sing meh kabeh wong saka Novorossia ing pesawat diwenehi asisten Kolomoisky, supaya iki 100% provokasi, kang Rusia wis wiwit disalahake.
      3. 0
        14 2014 Juni
        Ana paratroopers saka ngendi wae, loro saka Donetsk, lan pitakonan utama kanggo wong-wong mau kok padha ing pesawat iki, lan ora karo sadulur ing Slavyansk.
        1. 0
          15 2014 Juni
          Kutipan: Patriot.ru.
          lan pitakonan utama kanggo wong-wong mau kok padha ing pesawat iki, lan ora karo sedulur ing Slavyansk.
          Kowe durung paham? Ana perang sipil, lan saben wong ana ing ngendi dheweke pengin ...
    23. +6
      14 2014 Juni
      Kabar apik banget, Gusti Allah nglarang manawa kabar kaya ngono terus teka kanthi rutin.
      Mesthine, luwih becik yen wong Ukraina bisa ndeleng kanthi jelas lan ngerti sapa sejatine mungsuhe, sing nyurung dheweke menyang perang fratricidal, nanging nganti saiki mung ana sprout wawasan lan malah arang banget.
    24. +3
      14 2014 Juni
      lan karo co-pilot aku wonder carane iku arep? fertilized kebon wong utawa uga slamet?
      1. bergberg
        +5
        14 2014 Juni
        Siji apik, loro luwih apik. Sawise interogasi, nyumerepi ing alun-alun kanthi tandha "dheweke nembak lan ngebom wanita lan bocah-bocah," sing ana flyer liyane ing ilmu!
        1. GARNET-19
          +2
          14 2014 Juni
          Kutipan saka Berberg
          Siji apik, loro luwih apik. Sawise interogasi, nyumerepi ing alun-alun kanthi tandha "dheweke nembak lan ngebom wanita lan bocah-bocah," sing ana flyer liyane ing ilmu!

          Aku setuju, ana sawetara sing kudu ditimbang:

          GO njaluk kene! Sampeyan bakal dadi SMERD!?GO njaluk kene! Sampeyan bakal dadi SMERD!?

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        2. Komentar wis dibusak.
    25. bergberg
      +2
      14 2014 Juni
      Ing situs web Ukropov, dheweke nulis informasi sing salah yen ing pesawat IL-76 ana kabeh pasukan terjun payung asli saka Donbass, kaya milisi sing nembak wong-wong desa liyane sing lunga menyang sisih Kyiv lan ora ndhukung NOVOROSSIYA! bocah-bocah ing wangun paratrooper, propaganda kuwi.
      1. +7
        14 2014 Juni
        hmm, carane jalmo wis digunakake kanggo ngapusi, iku aneh sing padha ora mikir wara-wara IL-76 Russian, karo pasukan landing Pskov ing Papan.
        1. perokok
          +9
          14 2014 Juni
          Ayo ngenteni, Psaki bakal takon maneh karo Matt Lee:
          "Pesawat sapa, Rusia?"...
          1. prajurit SA
            +5
            14 2014 Juni
            apik apik lol !!! Umumé, ing "sepuluh ndhuwur", kanca. Ing semangat dheweke, Psss ... fie ing dheweke! Aku ora ngerti: carane dheweke bisa nindakake iku (saluran ??? Nyuwun lol ya ) dalan kuwi lan dadi benjolan penting? Iki minangka pertahanan budheg saka parasit. Pitakonan apa wae larut kaya asam sulfat. Otak hamster Djungarian 5 kali luwih gedhe tinimbang otak J. Psaki.
          2. prajurit SA
            0
            14 2014 Juni
            apik apik lol !!! Umumé, ing "sepuluh ndhuwur", kanca. Ing semangat dheweke, Psss ... fie ing dheweke! Aku ora ngerti: carane dheweke bisa nindakake iku (saluran ??? Nyuwun lol ya ) dalan kuwi lan dadi benjolan penting? Iki minangka pertahanan budheg saka parasit. Pitakonan apa wae larut kaya asam sulfat. Otak hamster Djungarian 5 kali luwih gedhe tinimbang otak J. Psaki.
    26. Komentar wis dibusak.
    27. +4
      14 2014 Juni
      Mantap guys!!! Yen dheweke duwe luwih akeh MANPADS lan spesialis, bakal dadi luwih nyenengake. Dijogo!!! ombenan
    28. + 24
      14 2014 Juni
      Dadi mikir apa ...
      1. +7
        14 2014 Juni
        Ya, padha free, padha ora maneh aturan dening ndhelikake CIA, lan kabeh iku nggoleki, mlumpat ing p.r.i.d.u.r.k.. lan shizonutye.
      2. terapis
        +2
        14 2014 Juni
        Ha ha. Mripat sing padha karo kolom Alexandrian ing St. Petersburg. Nang endi wae Illuminati dicathet.
      3. +2
        14 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Dadi mikir apa ...

        aaaaa
        padha nang endi wae! ing pasamuwan

        lan ing medali

        Apa Mripat Kabeh-Ningali, simbol saka Gusti Allah Rama wedi sampeyan?
        1. 0
          14 2014 Juni
          Kutipan: stas57
          Mripat Kabeh-Ningali, simbol saka Gusti Allah Rama wedi sampeyan

          Wonten ing agami Budha ugi dipunginakaken gambar mripatipun Sang Budha ingkang ningali sadaya, nanging ing ngriki taksih rembugan bab mripatipun sapa, kemungkinan amer ingkang srakah.
      4. 0
        14 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Dadi mikir apa ...

        Menyang pondok Masonik ijo. Digambar dening Benya lan perusahaan. wassat
    29. +6
      14 2014 Juni
      Kita ngalahake Nazi, tentara bayaran lan sampah liyane.
    30. + 15
      14 2014 Juni
      'Sekretaris Jenderal Dewan Eropa Thorbjorn Jagland kaget amarga tiwas militer Ukraina ing pesawat Il-76'
      Lan kasunyatan manawa "goreng satus" iki mateni bocah-bocah, wanita lan wong tuwa ora nggumunake jago iki !!!
    31. +9
      14 2014 Juni
      Iki minangka retribusi sing pantes, nanging ora lengkap, kanggo Odessa Khatyn, Mariupol lan kejahatan junta liyane. Pateni bajingan fasis iki, wong lanang!
    32. perokok
      +5
      14 2014 Juni
      LifeNews nerbitake menit pisanan saka video serangan ing departemen polisi Gorlovka
    33. tiba
      -63
      14 2014 Juni
      Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!
      1. + 17
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!


        Soko junta ora ngelingi carane mbah kakungipun lan mbah kakungipun, bebarengan karo Rusia, ulig Nazi, nanging mung njupuk lan revived fascism, wiwit matèni wanita, anak lan wong tuwa. yen patriot dill ora pengin ngelingi nyolong gas saka Rusia lan carane patriot dill, ing Chechnya, mateni bocah lanang umur 18 taun.
      2. avt
        + 10
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        ! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!

        Lha kowe dudu sedulurku. Awaké dhéwé milih ykrams sing ora dingerteni lan ora aktif, nanging kita mbantu sedulur-sedulur Slavia ing Slavyansk. Lan raguli ing lapak Zapadensky, supaya Slavs ora ngganggu tentrem.
        1. +1
          14 2014 Juni
          Kutipan saka avt
          Kutipan saka beifall
          ! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!

          Lha kowe dudu sedulurku. Awaké dhéwé milih ykrams sing ora dingerteni lan ora aktif, nanging kita mbantu sedulur-sedulur Slavia ing Slavyansk. Lan raguli ing lapak Zapadensky, supaya Slavs ora ngganggu tentrem.

          Ana mambu goreng lan padha wiwit ngomong bab paseduluran. am
      3. + 12
        14 2014 Juni
        Kowe dudu sedulurku, kowe gn.ida kowe Bandera .......
      4. Komentar wis dibusak.
      5. lor
        +6
        14 2014 Juni
        Siji liyane saka divisi "kepala mati" muncul?
      6. Shoma-1970
        +2
        14 2014 Juni
        Sampeyan dhewe sing saboteurs lan kuldi!
      7. Shoma-1970
        +4
        14 2014 Juni
        Saka sampeyan Oslobenderites kanggo atusan taun dipakani liyane ora bisa samesthine, sampeyan kudu wis numpes ing Bud, sampeyan ngutuk Peck ing kita lan tanduran endhog kanggo geyropa. Ayo sing pungkasan, nanging kita bakal njupuk menyang akun pawulangan, sadurunge kita bakal njupuk: Odessa, Nikolaev, Dnepropetrovsk, Kharkov, Kherson, Zaporozhye lan Poltava, lan liyane bakal dibagi dening Hungaria, Polandia, etc.
      8. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!


        Gatel-gatel tenan kowe. Pira bisa ngrungokake kutukane wong-wong! Apa kowe luwih seneng? Kowe kaya drakula nyedhot amukane rakyat!!!
      9. +4
        14 2014 Juni
        Lha, luwih-luwih padha tembak-menembak, kok ujug-ujug kelingan bab paseduluran? Ya, lan iki dudu saboteurs, mung karo wong akeh sappers, karo tutup hawa, sepi lan utamané ing arah kulon.
      10. RUS
        +3
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!


        Lha, wangsulane apa? Konflik iki minangka misfortune, misfortune lan tragedi, nanging iki konflik militèr, lan padha matèni ing perang .... Nanging, sampeyan ora perlu "munggah ... dening" kita bab persaudaraan Slavic, kita bakal ngerti tanpa nomad!
        1. tiba
          0
          20 2014 Juni
          1. Ing 5 Maret, pilot mabuk kejiret ing pesawat Blagoveshchensk -…….1. Ing 5 Maret, pilot mabuk kejiret ing pesawat Blagoveshchensk -......



          wong nomad nang kono!!!!!!!!!!!
      11. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!

        opo Lan kenapa iki dudu sedulur kanggo sampeyan?
        Sing paling dudu sedulur sing sejati. Kanthi gegaman.
      12. +5
        14 2014 Juni
        Iki sing diobong ing Odessa, apa kita sedulur?! iki sing mateni wanita lan bocah-bocah ing Slavyansk, apa kita sedulur!? Iki wong-wong sing nyelehake bom fosfor ing kutha-kutha, apa kita sedulur!? Lan sampeyan dudu sedulur kita!
      13. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!
      14. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka beifall
        Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!
    34. +1
      14 2014 Juni
      Inggih rampung MEN - sampeyan menehi tanpa pilot zo am uga, liwat Novorossia!!!!!
    35. +8
      14 2014 Juni
      Loro pesawat, rong takdir. Siji, karo kru Rusia, wedi wong India liwat segara. Sing liyane, sing padha, karo U.Krami ing setir, bom wong sipil. Apa sampeyan mbayar ...
    36. MSA
      MSA
      +2
      14 2014 Juni
      Inggih cah, wis dadi kurang siji, ora suwe ora ana sing bisa mabur.
    37. +3
      14 2014 Juni
      Nyumerepi pilot dening bal ing tengah Lugansk kanggo kabeh kanggo ndeleng am lan ora ana ijol-ijolan ora
    38. PRN
      + 20
      14 2014 Juni
      Swiwi ireng ora wani mabur ing Tanah Air !! Minangka asil saka tumindak tentara Novorossia, padha mboko sithik nggawe zona ora-fly liwat Novorossia, rauh dill mung bakal entek pesawat.
      1. +4
        14 2014 Juni
        Bener. Ing foto "2014, Ukraina" ngganti tembung sumpah iki (Ukraina) karo "DNR" lan "LNR". prajurit
    39. +6
      14 2014 Juni
      Dheweke mabur menyang KILL. Iku metu cara metu. Dheweke ngangkat pedhang saka pedhang lan "sing." Apa sing diarani "tragedi duka"? Retribusi lan EVERYTHING! am
    40. Sekring
      +7
      14 2014 Juni
      Igor Strelkov ngandhani wartawan KP babagan acara paling anyar ing Slavyansk
    41. +4
      14 2014 Juni
      Lan ing ngendi co-pilot ilang? Mobil iku rong kursi. Mungkin iku Su-25? Sawise kabeh, dheweke nyerang bangunan ing Gorlovka.
      1. 0
        14 2014 Juni
        Quote: SibRUS
        Lan ing ngendi co-pilot ilang? Mobil iku rong kursi. Mungkin iku Su-25? Sawise kabeh, dheweke nyerang bangunan ing Gorlovka.

        Apa bedane, dheweke entuk apa sing pantes. am
    42. VSK
      +1
      14 2014 Juni
      Evrokhokhlov karo mundhut liyane. Nanging apa ... ana ing kontrol pesawat iki? Sawise kabeh, dheweke ngrusak bangsane dhewe.
    43. 0
      14 2014 Juni
      Kabeh iki sedhih banget. Sapa sing bakal ngandhani aku 25 taun kepungkur yen bakal ana hubungane karo Ukraina. Wirang ing kabeh wong, kalebu Federasi Rusia, sing padha ora bisa nolak kawicaksanan Amérika marang negara Slavic. Belarus sabanjure, banjur Rusia, yen paling ora siji skuadron mabur ing tlatah Federasi Rusia, banjur runtuh negara iki bakal langsung diwiwiti, ana kabeh prasyarat kanggo iki.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Pardon
        Yen paling ora siji skuadron mabur ing tlatah Federasi Rusia, ambruk negara iki bakal langsung diwiwiti.

        Sampeyan bener: saka negara ngendi skuadron bakal mabur ing wilayah Rusia, banjur negara (pemilik skuadron) bakal mulai ambruk banget. Piye maneh?!.
    44. retur
      + 29
      14 2014 Juni
      Wong lanang iku ngomong akeh.



      1. Shoma-1970
        +7
        14 2014 Juni
        GANTENG ! Ora ana tembung, terusake, bebener ana ing mburi sampeyan, kekuwatan ing mburi sampeyan, RUSIA ing mburi sampeyan!
        1. retur
          +6
          14 2014 Juni
          Aku ora ngerti babagan Rusia, nanging Rusia ndhukung dheweke kanthi nyawa lan ati, lan sing paling penting karo dhuwit.
          Muga-muga pamrentah kita nindakake apa wae.
        2. +2
          14 2014 Juni
          Kabeh sing diomongake uga ditrapake kanggo Rusia.
      2. perokok
        +6
        14 2014 Juni
        Nanging dheweke ngomong bener. Respect!
      3. Komentar wis dibusak.
    45. perokok
      +5
      14 2014 Juni
      Bali menyang topik IL-76
      Prajurit Garda Nasional, njupuk mayit, mbuwang reruntuhan Il-76.

      Sanalika sawise kacilakan pesawat transportasi militèr cedhak bandara ing Lugansk, militèr ngubengi keliling lan ngobong sapa waé sing nyedhaki.
      Prajurit Pengawal Nasional, sawise njupuk mayit, mbuwang reruntuhan Il-76Sanalika sawise tabrakan papan transportasi militer ing cedhak bandara ing Luhansk, militèr ngubengi keliling lan mbukak geni marang saben wong sing nyedhaki. .

      Miturut koresponden LifeNews, sanalika sawise pesawat kasebut tabrakan ing cedhak bandara, pasukan Pengawal Nasional teka ing kono lan langsung nutup pinggiran, nyetel telung operator personel lapis baja. Miturut saksi mata, militer ora ragu-ragu mbukak bedhil kanggo nyegah milisi tekan lokasi kacilakan. Dheweke dhewe njupuk mayit lan peralatan sing bisa urip. Mbuwang kabeh liyane, militer mundur.
      1. +1
        14 2014 Juni
        Kutipan saka perokok
        Prajurit Garda Nasional, njupuk mayit, mbuwang reruntuhan Il-76.

        Piye wae, kabeh acara iki mimpin kanggo pikirane aneh: ing salah siji saka helikopter pisanan downed - mercenary, ing liyane, transportasi banyu lan pangan - jenderal, ing pesawat iki - ana uga wong, mbokmenawa, amarga ana akeh squealing?
        Motorola ngandika ing wawancara. bilih Pengawal Nasional boten kesusu sarujuk ngangkat badanipun.Lajeng - ing 3 operator armor personel padha langsung ndamel munggah.
    46. +8
      14 2014 Juni
      Lan yen Rusia pancene mbantu, kabeh dill wis ana ing salad!
    47. Atol
      + 10
      14 2014 Juni
      Dadi apa sing ditembak? 24 utawa Rook? Media stubbornly niru 24-ku, nanging iku hard kanggo pracaya dill, malah karo otak dill, bisa nggunakake MANPADS ngarep ing dhuwur tekan. Kanggo prostitusi Yahudi, aku bisa ngomong yen crita paratrooper lair kanggo nanggepi kasunyatan sing pasukan terjun payung Dnepropetrovsk nglakokaké firefight karo bajingan Lviv, Hung metu gendéra Rusia lan ninggalake bandara.
      1. 0
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Atol
        Kanggo prostitusi Yahudi, aku bisa ngomong yen crita paratrooper lair kanggo nanggepi kasunyatan sing pasukan terjun payung Dnepropetrovsk nglakokaké firefight karo bajingan Lviv, Hung metu gendéra Rusia lan ninggalake bandara.

        Apa sampeyan mikir yen dheweke pengin nyopot kanthi tenang lan nulis kasunyatan manawa dheweke tiwas ing pesawat kasebut? Versi sing menarik...
    48. +4
      14 2014 Juni
      XZ, Aku ngerti wong lanang lokal sing wedi teka Slavyansk lan bakal numpes ana dening bombing karpet, Grads, etc., manungsa, kabeh iki dingerteni, mesthi, nanging! sawise kabeh, sampeyan bisa njupuk carbine mburu utawa tuku SVD, takon Militiamen kanggo RPG utawa Bumblebee lan partisan, "ditembak ing mburi" lan menyang alas, wong lanang lokal, padha ngerti kabeh rohé, alas, dalan, sawise kabeh!
    49. +8
      14 2014 Juni
      Druzhban teka ing preian. Saka Sevastopol. Dipindhah menyang Nikolaev. 60% tetep ing Crimea, perwira. Unit mabur - 10, MiG-29 lan L-39. Rusia menehi kabeh sampah - 57 potongan sampah. Soko sing bisa mabur nalika ing Crimea.
    50. +6
      14 2014 Juni
      Bob0859 Dina iki, 16:41 ↑ Anyar
      Ing tingkat iki, aviation Ukraina bakal rauh rampung! Lan IL-76 kayane mung wis disetel, utawa wong sing kurang pendidikan lungguh ing Staf Umum Ukraina.

      Apa jenis wong ana? Mlyn. Coba ndharat montor mabur nalika lapangan udhara kobong? YA, ora, nanging tanggal 76? Mesthi ora ana otak.
      1. portoc65
        0
        14 2014 Juni
        ANA 4 FUNGSI IL-REMAIN 3.. Nyuwun IKU URIP
    51. +6
      14 2014 Juni
      Pilot kudu dieksekusi sacara umum sawise diinterogasi am ora ana ijol-ijolan, negosiasi, lan liya-liyane, lan kudu ngilangi sanak-sedulure sing paling cedhak (yen pilot Vyshyvanka pengin wong sipil mati, mula wong sipile mati).
      1. 0
        14 2014 Juni
        Kutipan saka Rigla
        Pilot kasebut kudu dieksekusi sacara umum sawise diinterogasi; ora ana ijol-ijolan, negosiasi, lsp.


        Aku ndhukung banget! Yagene para fasis junta bisa mateni tawanan perang lan sing tatu, nanging milisi ora bisa? Sampeyan perlu kanggo urip maneh pesenan "aja njupuk tawanan", kang diwenehi sawise gantung Zoya Kosmodemyanskaya.
        1. 0
          14 2014 Juni
          Kutipan saka: tux.topwar
          Kita kudu urip maneh pesenan "ora njupuk tawanan".

          Apa bisa menehi link babagan pesenan iki?
          Aku durung krungu bab dheweke.
          Urutan "Ora mundur" ana, iku kasunyatan. Iki pesen NKO No. 227 tanggal 28.07.1942 Juli XNUMX. Nanging prentah "Aja njupuk tawanan" ... Sapa sing menehi? Lan marang sapa? Lan kapan? Link please.
          Yen ora, sampeyan bakal pass kanggo ngapusi.
          1. 0
            14 2014 Juni
            Ora ana pesen sing ditulis, nanging ana pesenan khusus. Lan urutan lisan Stalin padha karo pesenan sing ditulis. Prajurit Resimen Infanteri 332 ora ditawan, sanajan sawise perang padha digoleki ing kemah. Ana pesenan babagan iki.

            Pesenan Kepala GUPVI Kamentrian Dalam Negeri USSR kanggo menteri urusan internal serikat pekerja lan republik otonomi, kepala departemen Departemen Dalam Negeri wilayah lan wilayah, kepala departemen operasional tawanan. kemah perang babagan organisasi kerja operasional kanggo ngenali personel Resimen Infanteri Jerman kaping 332 sing melu kekejaman ing wilayah Vereya

            Nomer 52/4757, 8 Mei 1948

            Departemen operasional Departemen Dalam Negeri UPVI kanggo Wilayah Moskow nganakake penyelidikan babagan kasus penyelenggara kekejaman massal lan kekejaman tawanan perang, Jenderal Bege Ehrenfried, sing wiwit Februari 1942 nganti Februari 1943 mrentah Jerman kaping 197. Divisi Infanteri.

            Nalika diselidiki, ditemtokake manawa personel Resimen Infanteri 332 saka divisi iki ing Desember 1941 ing desa kasebut. Petrishchevo, distrik Vereisky, wilayah Moskow. Komsomol partisan Zoya Kosmodemyanskaya brutal disiksa lan digantung.
            Sesuai karo kasunyatan sing pembantaian brutal Zoya Kosmodemyanskaya ditindakake dening personel Resimen 332 saka Divisi Infanteri Jerman kaping 197, aku takon:

            1. Menehi tugas kanggo ngenali, liwat sarana resmi lan intelijen, wong sing ana ing 1941 minangka bagéan saka resimen 332 ing wilayah Vereya, Wilayah Moskow.
            2. Interogasi wong-wong kuwi lan njupuk menyang investigasi intelijen aktif kanggo nemtokake apa sing padha ngerti babagan gantung Zoya Kosmodemyanskaya lan sing dadi panitia lan pelaksana pembantaian brutal iki.

            Aku ora ngilangi manawa ing antarane tawanan perang saka resimen iki ana penjahat sing kita goleki.
            Aku njaluk sampeyan langsung ngandhani Direktorat Operasional Inspektorat Utama Kementerian Dalam Negeri USSR babagan asil kegiatan sampeyan.

            Wakil Kepala GUPVI Kamentrian Dalam Negeri USSR
            Letnan Jenderal A. Kobulov

            Sumber: Arsip Rusia: Perang Patriotik Agung, jilid 24 - 13(3). Moscow: TERRA 2002, kaca 322-323, kanthi referensi kanggo: Arsip Pusat Informasi Direktorat Urusan Dalam Negeri Wilayah Volgograd. F.6. Op.1. D.343. L.118
    52. +2
      14 2014 Juni
      supaya saben Svidomo Ukrainia ngerti nalika numpak kendaraan udhara menyang wilayah udara NOVOROSSIYA - YOU s.u.k.a. ngebom lampus am
      1. s1n7t
        0
        14 2014 Juni
        Apa sampeyan ndeleng dhaptar kru? Ana 3 wong ing kana. saka Ukrainia. jeneng mburi, liyane sing Russian.
    53. lor
      0
      14 2014 Juni
      30, 49, pira maneh 200 ing Il iki? Saiki dill bakal nulis zhmurs kanggo sabab iki, sing direbut saka milisi ing lemah.
    54. uri
      0
      14 2014 Juni
      Kutipan: Barracuda
      Druzhban teka ing preian. Saka Sevastopol. Dipindhah menyang Nikolaev. 60% tetep ing Crimea, perwira. Unit mabur - 10, MiG-29 lan L-39. Rusia menehi kabeh sampah - 57 potongan sampah. Soko sing bisa mabur nalika ing Crimea.

      Inggih, paling ora rampung apa mabur.
      1. amba kurang
        +1
        14 2014 Juni
        menehi kabeh sing mabur menyang Novorossiya, padha uga kudu peralatan ... lan padha duwe hak kanggo iku.
    55. +2
      14 2014 Juni
      Aku disenengi gambar bab IL-76 dijupuk mudhun liwat Lugansk
    56. + 12
      14 2014 Juni
      Sadurunge budhal, padha IL 76. Nanging, dina Jumuah tanggal 13 dadi dina ireng kanggo flyers ngguyu
      1. cthutq
        +5
        14 2014 Juni
        Iku pati asu.
      2. +2
        14 2014 Juni
        Sampah fasis!
      3. +7
        14 2014 Juni
        Sikep sing akrab saka asu ing sisih kiwa! Wong enom, bapak ideolog sampeyan, Fuhrer, wis nunggu sampeyan ing neraka!
    57. +3
      14 2014 Juni
      14.06.14/XNUMX/XNUMX. Ringkesan kahanan pertempuran saka milisi

      Ketegangan terus ing wayah wengi. Ing wayah wengi, nalika nyedhaki, sisih Melitopol saka pasukan Ukropov (IL-76) ditembak, ngemot obat-obatan, kendaraan lapis baja, lan logistik. Meh kabeh mati, kargo kobong.
      Korban liyane saka serangan teroris cedhak Administrasi Negara Daerah Donetsk tilar donya wingi, nyebabake korban mati dadi telu.
      Ing wayah wengi, drone diamati ing wilayah pertempuran, salah sijine dipecat dening Ukropovites dhewe.
      Ing wayah esuk ing Mariupol, unit Garda Nasional dirusak bebarengan karo kendaraan, isih ana tegang.
      Ing wayah esuk ana shelling Severodonetsk, sirine makarya.
      OK. 10:00 (lokal) pangatusan iki knocked mudhun liwat Gorlovka.
      Saka 12:00 (wektu Moscow) meriam meriam saka pos papriksan Yampolsky saka Kirovsk, lan perang uga wis diwiwiti ing kono.
      Ing separo 1 dina, pesawat sushki nyerang Druzhkovka maneh (camp "Gaidar"), sushka liyane ditembak mudhun, flyer Gorlovka ana ing interogasi lan ngandhani akeh menarik. Ana perang ing Mariupol.
      14:00 (MCK) Luwih saka jam meriam meriam abot ing wilayah tengah Slovyansk wis ditindakake, ing wayahe geni wis ditransfer menyang Semyonovka.
      14:15 (MCK) Wiwit awan (lokal) wis ana pertempuran abot ing wilayah Saur-Mogila kanthi nggunakake samovar abot, kru howitzer saiki nyebar.
      14:55 (MCK) Ketegangan mundhak ing sekitar Donetsk. Serangan saka Slavyansk lan Semenovka terus.
      15:45 (MCK) Andreevka lagi dibuwang, ing pinggiran Slovyansk ana maneuvering lan pertempuran posisi, KPVT makarya.
      16:05 (MCK) Shooting mandheg cedhak bandara Donetsk, ana kumelun ireng; Perang diwiwiti sethithik luwih saka jam kepungkur.
      1. +3
        14 2014 Juni
        Mangkono kahanan ing Tenggara_Timur. Para fasis dicubit ing kabeh ngarep! Junta ora bakal suwe! Ora ana rembugan, mateni kabeh!
      2. +3
        14 2014 Juni
        Gusti Sith (Sergei), matur nuwun sanget. Aku ngerti, sampeyan saka panggonan iku. Kita karo sampeyan. Aku tansah ngenteni lan maca pesen karo kapentingan. Matur nuwun maneh. hi
    58. +4
      14 2014 Juni
      Pilot kudu ngatur rapat demonstrasi karo kulawargane wong sing dipateni. Ayo bangsat mlaku ing dalan kaya wong India ing Vietnam ...
    59. +3
      14 2014 Juni
      Kangge, ing Kyiv ana escalation liyane saka sentimen anti-Rusia. Kita, Rusia, disalahake kanggo kabeh. Ya, kanthi cara apa wae para fasis pengin nyeret kita menyang perang! Carane akrab kabeh iki saka buku sajarah. Provokasi diplomatik... Comrade Lavrov, dalan metu! Terus, aja nyerah marang provokasi para fasis! Ukraina dudu negara, nanging parodi, kumpulan pelacur politik lan bandit langsung!

      "Udakara 80 wong mblokir metu saka wilayah Kedutaan Besar Rusia ing Ukraina nganggo ban, sumber ing misi diplomatik marang RIA Novosti ana. "Wong-wong padha kumpul ing cedhak bangunan kedutaan. agresif, ana kira-kira 80," ujare "Sumber kasebut durung njlentrehake apa sing dikarepake para pemilih. wilayah wétan Ukraina." http://russian.rt.com/article/36471
    60. bda
      bda
      +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka perokok
      Lan kenapa kondei karo gendéra Rusia?


      Nanging iki sebabe tentara mungsuh spontan ngluncurake rudal ing pesawat dhewe - dheweke nanggepi bendera Rusia ing pesawat kasebut.
    61. +6
      14 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      , wong bodho ora duwe apa-apa ing langit....

      iki dudu wong bodho. iki punishers lan pengkhianat kanggo wong-wong mau
    62. Admin 54
      +1
      14 2014 Juni
      Tegese ing jagad iki ana Gusti Allah... Puji syukur konjuk marang kang Maha Kuwasa.
    63. +1
      14 2014 Juni
      Saiki Amerika bakal dadi alam bébas, mung Gusti Allah sing ngerti apa sing bakal ditindakake saiki. dheweke bakal nindakake apa wae. Intelligence kudu luwih ati-ati.
    64. cthutq
      +2
      14 2014 Juni
      Mugi iki b.m.o zigging. dadi ala. Pati asu kanggo asu
    65. bda
      bda
      +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka Dart2027
      Nanging Grad minangka MANPADS? Piye wae aku tansah mikir yen "lulusan" iku MLRS. Lan njupuk mudhun pesawat saka MLRS kelangan, Aku malah ora bisa mbayangno carane militias ngatur.


      Ya, iki (babagan "Grad") dibukak dening moron ing blog, lan sawetara tokoh sing ora Care apa MLRS lan apa PMS (sindrom postmenstrual, nuwun) kesusu menyang diskusi paling jero saka Jeksa Agung bisa ngetokake.
    66. +8
      14 2014 Juni
      Para fasis panik, Gauleiter Parashinka wis nganakake dewan keamanan lan pertahanan nasional! Dina iki ana akeh kerugian ing tentara fasis! Pati kanggo junta Kyiv!

      "Presiden Ukraina Petro Poroshenko nganakake rapat Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional amarga kedadeyan sing kedadeyan ing cedhak Lugansk, nalika 76 wong tiwas minangka akibat saka kacilakan pesawat Il-49. Iki dilaporake dening layanan pers saka kepala negara Ukrainia.
    67. +2
      14 2014 Juni
      Poroshenko ngumumake tanggal 15 Juni minangka dina tangisan kanggo wong-wong sing tiwas ...
      Nalika kita bakal "nangis" kanggo dheweke?
      1. +6
        14 2014 Juni
        Kutipan saka redka
        Nalika kita bakal "nangis" kanggo dheweke?

        Apa mbuwang wektu kanggo dheweke piyambak? sak junta sanalika
    68. +2
      14 2014 Juni
      Muga-muga yen para independen nyoba mlebu ing kedutaan kita, dheweke bakal ketemu karo program "Barrier" lengkap.
    69. +1
      14 2014 Juni
      MOSCOW, 14 Juni - RIA Novosti. Federasi Rusia janji bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nyegah pelanggaran rezim tapel wates Ukraina karo Federasi Rusia yen terus, ujare Kementerian Luar Negeri Rusia ing pratelan.
      "Yen pihak Ukrainia terus nglanggar rezim tapel wates negara, kabeh langkah sing dibutuhake bakal ditindakake kanggo nyuda," ujare Kementerian Luar Negeri Rusia.
      Kamentrian Luar Negeri Rusia mratelakake keprihatinan serius babagan kemerosotan sing signifikan ing sawetara bagean ing tapel wates negara Rusia-Ukraina minangka akibat saka tumindak provokatif dening pihak Ukraina. Utamane, Kementerian Luar Negeri Rusia nyatakake yen ing 5 Juni, ing wilayah pemukiman Kuibyshevo, pesawat SU-27 Ukrainia nglanggar tapel wates negara, mabur nganti 1,5 km menyang wilayah Rusia. Ing tanggal 12 Juni, ing wilayah sing padha, penerbangan saka helikopter MI-8 kanthi simbol Ukrainia dicathet ing dhuwur 50 m, sing nglanggar wilayah udara Federasi Rusia nganti jero 3 km. Ing wilayah pemukiman Dyakovo (Ukraina) - Novaya Nadezhda (Rusia), maneuvers kendaraan lapis baja diamati ing jarak nganti 5 meter saka garis tapel wates negara.
      "Ing 13 Juni, ing wilayah Kamenno-Tuzlovka (Rusia), pelanggaran tapel wates negara dicathet dening kendaraan tempur infanteri karo 8 prajurit saka Kementerian Pertahanan Ukraina, sing nembus wilayah Rusia nganti ambane. kira-kira 150 meter, ngiring dening upaya kanggo nyerang kendaraan tempur infanteri liyane. Ing dina sing padha ing Kuibyshevo ing "Minangka asil saka shelling saka wilayah Ukraina, peluru nyerang kluwarga pribadi. Ing wilayah tapel wates saka distrik Amvrosievsky lan Shakhtarsky. saka wilayah Donetsk ing Ukraina, kasunyatan gerakan peralatan militer, instalasi artileri lan kendaraan lapis baja sing signifikan dicathet, "ujare dokumen kasebut.


      RIA Novosti http://ria.ru/world/20140614/1011989608.html#ixzz34cjQURxR

      ... Aku kepengin weruh ing ngendi pertahanan udara kita?
      1. +3
        14 2014 Juni
        Aku nemokake ing net:
        Sepuluh litak lunga nedha bengi,
        Sing siji ngunyah timbal sekilo, isih ana sanga.
        Sembilan litaks, take off, manthuk-manthuk,
        Siji ora bisa ngangkat irung, lan ana wolung sing isih ana.
        Wolung litak banjur mangkat menyang Slavyansk,
        Sing siji ora bali, isih pitu.
        Pitu litak ing Donetsk nembakake salvo bebarengan,
        Nanging siji kenek dhewe - lan saiki isih ana enem.
        Enem litaks mabur menyang apiary kanggo njupuk,
        Sing siji digoreng tawon, kari lima.
        Lima litak nindakake debriefing ing kene,
        Lan dijupuk siji, ninggalake papat.
        Papat litak mabur menyang Snezhnoye ing tatanan,
        Sing siji tabrakan karo manuk sing sopan, ninggalake telu.
        Telung litak padha liwat Kramatorsk,
        Nanging Babai nyedot drijine ing awang-awang..., singkate mung kari loro.
        Loro siswa mabur menyang Lugansk ing srengenge,
        AC siji wong njeblug - lan ing kene dheweke ora seneng, sepi,
        Pesawat pungkasan nyawang gendera kanthi kesel,
        Dheweke nyelehake Kalash ing sirahe, lan ora ana sing isih ana.
        eseman
    70. +8
      14 2014 Juni
      Prajurit, "Lor" lan "Gypsy" sing tilar donya cedhak Slavyansk. Kenangan langgeng...

      Wawancara pungkasan ...

      Kematian prajurit ...
    71. +3
      14 2014 Juni
      Aku kelingan dialog antarane wong Irlandia lan Wallace ing film Braveheart
      -Yen aku melu sampeyan, apa aku bisa mateni Inggris?
      Aku pancene pengin melu kanggo mateni neo-fasis
    72. +5
      14 2014 Juni
      Forum Bandera nggumunake, ing ngendi likuidasi 49 pasukan punitive diterangake minangka tragedi paling gedhe saka "kabeh Bandera". sedulur kapitunan Nazi ing omahmu sajrone wulan iki?
    73. +2
      14 2014 Juni
      Kabar liyane...

      Aku ora ngerti apa jenis helikopter, apa wis tabrakan durung?
      14.06.14/14/43. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi Lugansk.
      "Kita nyuwil pertahanan ing kutha Shchastya. Helikopter Ukrov ing cedhak Vesyolaya Gora wis kobong. Milisi ing Shchastya mundur ing mburi jembatan. Jembatan ditambang. Pertempuran sengit ditindakake."


      14.06.14/15/07. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi.
      "Milisi rakyat LPR ngluncurake serangan kontra ing desa Shchastya, sing sadurunge dikuwasani pasukan punitive Ukraina.
      Miturut markas Tentara Kidul-Wétan, ing wayahe ing wilayah bandara Lugansk ana maneh perang sengit antarane pasukan terjun payung Dnepropetrovsk lan Lviv. Dnepropetrovsk perang ing gendéra Rusia."


      14.06.14/15/33. XNUMX:XNUMX. Pesen saka milisi.
      "Para pejuang kita saiki wis ngrebut maneh jembatan lan pos pemeriksaan cedhak kutha Shchastya."
      "Ing Krasnodon, pejuang milisi njupuk bangunan SBU."
    74. yurik
      +2
      14 2014 Juni
      Kamentrian Luar Negeri Rusia mratelakake keprihatinan serius babagan kemerosotan sing signifikan ing sawetara bagean ing tapel wates negara Rusia-Ukraina minangka akibat saka tumindak provokatif dening pihak Ukraina. Utamane, Kementerian Luar Negeri Rusia nyatakake yen ing 5 Juni, ing wilayah pemukiman Kuibyshevo, pesawat SU-27 Ukrainia nglanggar tapel wates negara, mabur nganti 1,5 km menyang wilayah Rusia. Ing tanggal 12 Juni, ing wilayah sing padha, penerbangan saka helikopter MI-8 kanthi simbol Ukrainia dicathet ing dhuwur 50 m, sing nglanggar wilayah udara Federasi Rusia nganti jero 3 km. Ing wilayah pemukiman Dyakovo (Ukraina) - Novaya Nadezhda (Rusia), maneuvers kendaraan lapis baja diamati ing jarak nganti 5 meter saka garis tapel wates negara.

      kok pesawat lan helikopter ditembak mudhun mung dening milisi, lan ing ngendi pertahanan udhara tentara Rusia utawa wis mundur kabeh cara ngluwihi Urals? utawa apa komandhan utama kita wedi menehi dhawuh kanggo karusakan saka nglanggar maling? iku mung omong kosong, pilote jerone 3 km, nginep ing kono lan bali kanthi tenang, apik yen dheweke ora nyelehake bom marang warga sipil ing kana.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Carane padha iku! Kita maca, mikir, mbandhingake.

        "Saka Oktober 1939 nganti wiwitan perang, pesawat Jerman muncul kaping 500 ing wilayah wilayah kulon Ukraina lan Belarus. Saka Januari 1941 nganti wiwitan perang, ana 152 kasus pelanggaran tapel wates Soviet dening Nazi. pesawat.

        Wiwit 01 Januari 1941 nganti 10 Juni 1941, 2080 wong sing nglanggar tapel wates saka Jerman ditahan. Pamrentah Soviet protes marang pelanggaran kasebut lan ngelingake kemungkinan kedadeyan serius.

        Ing Mei - Juni 1941, ing distrik militèr tapel wates ana akeh bukti sing ora bisa dibantah saka persiapan Jerman kanggo serangan ing USSR. Iki dilaporake dening intelijen tentara, pembelot saka wilayah Polandia, lan prajurit tentara Nazi sing dilaporake.

        Mangkono, ing 23 Mei, NKVD ngandhani pimpinan yen ing April - Mei, Jerman konsentrasi 68-70 infantri, 6-8 motorized, 10 kavaleri cedhak tapel wates USSR ing wilayah Prusia Wétan lan Polandia. 5 divisi tank, 65 resimen artileri, 2-3 divisi udara.
    75. +2
      14 2014 Juni
      Kutipan: russ69

      "Ing desa sawise dicekel, wong Ukraina nembak kira-kira 7 milisi sing ditawan.
      "[/i]


      Lha piye carane ngejar wong merdeka sakwise iki??? wong bodho Yen sampeyan njupuk tawanan, banjur langsung misahake conscripts disebut munggah saka tlatah Novorossiya (kirim menyang ngarep langsung), lan kabeh rabble: guardsmen nasional, perwira lan perwira warrant saka kabeh Angkatan Bersenjata Ukraina, conscripts saka Western Ukraina kudu langsung. dibuwang.
    76. +2
      14 2014 Juni
      Kutipan saka Rigla
      lan kabeh rabble: National Guardsmen, perwira lan perwira warrant saka kabeh Ukraina, conscripts saka Western Ukraina kudu langsung dibuwak.

      Kok langsung tembak, awake dewe dudu kewan. Ayo padha ndhudhuk parit lan mulihake apa sing wis rusak.
      1. cthutq
        +3
        14 2014 Juni
        Ayo wadya-bala ndhudhuk parit, lan sisane dibuwang
    77. cthutq
      +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka redka
      Poroshenko ngumumake tanggal 15 Juni minangka dina tangisan kanggo wong-wong sing tiwas.

      Sesuk aku arep barbekyu karo kanca-kanca ombenan
    78. +6
      14 2014 Juni
      Bakar IL-76...



      Militiaman, ing latar mburi ...
      1. +4
        14 2014 Juni
        Kutipan: russ69
        Militiaman, ing latar mburi ...

        Sisa saka BMD mabur ing
    79. +4
      14 2014 Juni
      Kutipan: russ69
      Kutipan saka Rigla
      lan kabeh rabble: National Guardsmen, perwira lan perwira warrant saka kabeh Ukraina, conscripts saka Western Ukraina kudu langsung dibuwak.

      Kok langsung tembak, awake dewe dudu kewan. Ayo padha ndhudhuk parit lan mulihake apa sing wis rusak.


      Nooo, wong Rusia pancen apikan, nanging jagad ing saubengé banget kejem, ora ana sing nate melas, kita kudu alon-alon nyuda kabeh jaminan sosial lan liberalisme iki. Langkung-langkung kita pura-pura, langkung brutal mungsuh kita, langkung brazenly padha nyerang kita, gumantung ing kabecikan kita. Luwih akeh sedulur coffins bakal teka Galicia, sing tuwa ibu lokal ndhelikake dunces ing caches lawas mbah kakungipun, sing luwih cepet kita bakal menang. prajurit
    80. +1
      14 2014 Juni
      Nempelake siji wulu.
    81. +2
      14 2014 Juni
      nglanggar tapel wates Rusia
      Minangka Kementerian Luar Negeri Rusia ngelingi, tanggal 5 Juni, ing wilayah pemukiman Kuibyshevo, pesawat Su-27 Ukrainia nglanggar tapel wates negara, mabur nganti 1,5 km menyang wilayah Rusia. Ing tanggal 12 Juni, ing wilayah sing padha, penerbangan saka helikopter Mi-8 kanthi simbol Ukraina direkam ing dhuwur 50 m, sing nglanggar wilayah udara Federasi Rusia nganti jero 3 km. Ing wilayah pemukiman Dyakovo (Ukraina) - Novaya Nadezhda (Rusia), maneuvers kendaraan lapis baja diamati ing jarak nganti 5 meter saka garis tapel wates negara.

      BMP Ukrainia nglanggar tapel wates karo Rusia ing wilayah Rostov
      Kajaba iku, ing 13 Juni, ing wilayah Kamenno-Tuzlovka (Rusia), nglanggar tapel wates negara direkam dening kendaraan tempur infanteri karo wolung prajurit saka Kamentrian Pertahanan Ukrainia, kang nembus wilayah Rusia menyang ambane. udakara udakara 150 meter, diterusake kanthi nyoba nyerang kendaraan tempur infanteri liyane. Ing dina sing padha, ing Kuibyshevo, minangka asil saka shelling saka tlatah Ukraina, peluru kacathet ngengingi omah pribadi. Ing wilayah tapel wates distrik Amvrosievsky lan Shakhtarsky ing wilayah Donetsk ing Ukraina, bukti gerakan peralatan militer sing signifikan, instalasi artileri lan kendaraan lapis baja dicathet.
      Reaksi Federasi Rusia
      Sekretaris Pers Presiden Rusia Dmitry Peskov ujar manawa kasunyatane nglanggar tapel wates negara Rusia dening militer Ukraina bakal mbutuhake demarche sing cocog karo Federasi Rusia. Peskov nyathet yen instruksi sing cocog saka Kementerian Luar Negeri Rusia wis diwenehake dening presiden.
      Pengawal wates wedi kedadeyan anyar ing tapel wates karo Ukraina ing wilayah Rostov
      Putin mrentahake layanan tapel wates FSB saka Federasi Rusia kanggo nguatake perlindungan tapel wates negara karo Ukraina
      Pelanggaran tapel wates uga dikomentari dening wakil khusus Presiden Federasi Rusia babagan kerjasama internasional ing perang nglawan terorisme lan kejahatan terorganisir transnasional, Alexander Zmeevsky. "Kita nganggep tumindak kasebut dening pihak Ukrainia minangka nglanggar pranata dhasar hukum internasional, minangka tumindak ilegal sing ora bakal nyumbang kanggo resolusi damai konflik ing Ukraina kidul-wétan," dheweke nandheske.
      Pengawal tapel wates Rusia wedi kedadeyan anyar ing tapel wates karo Ukraina ing wilayah Rostov. "Unit departemen tapel wates Rostov nyathet yen wiwit jam 07:00 ing wektu Moskow dheweke wis ngawasi penembakan aktif saka senapan mesin kaliber gedhe ing wilayah pemukiman Ukraina Chervony Zhovten (Red Oktober). peralatan militer lan personel militer bersenjata Angkatan Bersenjata Ukraina cedhak tapel wates negara Federasi Rusia, uga akumulasi ing cedhak tapel wates negara," ujare pesen sing disebarake saka departemen tapel wates FSB Federasi Rusia kanggo wilayah Rostov. .
      Ing tanggal 7 Juni, Presiden Rusia Vladimir Putin mrentahake layanan tapel wates FSB Rusia kanggo njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo nguatake rezim keamanan tapel wates negara karo Ukraina supaya bisa ngilangi penyeberangan ilegal.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Ukro-fasis mbutuhake perang, perang karo Rusia, supaya bisa nyeret menyang perang iki, kanthi cara apa wae sing perlu. Para bandit Bandera sing mentas lair bakal terus gawe provokasi. We kudu alesan, amarga ora ana sing bakal ngapura kita bali tentrem Crimea tanpa dijupuk siji, kita kudu precedent!
      2. 0
        14 2014 Juni
        Jancok ngerti apa bebaya Cina ... lagi lara iku
      3. perokok
        +2
        14 2014 Juni
        Miturut cara, wilayah Kedutaan Besar Rusia ing Kyiv de jure uga wilayah Rusia.
        Apa sing kedadeyan saiki uga bisa dianggep kanthi aman minangka pelanggaran langsung ing tapel wates.
        Saka situs web RT, saiki:
        Para demonstran ing Kyiv ngunggahake gendéra Ukraina ing tlatah kedutaan Rusia
        Peserta protes anti-Rusia ing Kyiv ngangkat gendéra Ukrainia ing kompleks bangunan kedutaan Rusia. Sawetara wektu sadurunge iki, gendéra UPA dipasang ing lawang mlebu kedutaan.

        Sadurungé, para demonstran nggunakake cagak kanggo nyopot gendéra Rusia saka cagak gendéra.


        Lan iki kabeh resmi ing wilayah Rusia! prajurit
    82. cthutq
      +1
      14 2014 Juni
      Saiki aku nonton saluran Ukrop "24", "ana personel militer saka kabeh Ukraina ing pesawat sing mudhun", ing Lviv tanggal 15 Juni kabeh acara hiburan dibatalake, kalebu. festival jazz. Miturut cara, dill nandheske matine 5 pengawal tapel wates ing Mariupol.
    83. +5
      14 2014 Juni
      Kutipan: cthutq
      Saiki aku nonton saluran Ukrop "24", "ana personel militer saka kabeh Ukraina ing pesawat sing mudhun", ing Lviv tanggal 15 Juni kabeh acara hiburan dibatalake, kalebu. festival jazz. Miturut cara, dill nandheske matine 5 pengawal tapel wates ing Mariupol.

      1). Tanpa jazz, dheweke bakal kentut ngguyu
      2). Apa ana personel militer saka kabeh Ukraina? Inggih, sing utama yaiku ora saka Novorossiya ya
      3). Warta babagan mati 5 wong sing ngukum sing ngremehake warna ijo suci penjaga perbatasan minangka kabar apik. apik
    84. +6
      14 2014 Juni
      Nah, kaya iki.
    85. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka nycson
      Aku nyaranake nonton video iki.

      Inggih ngandika bab bangsa d.e.b.i.lov.
    86. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka Anper
      Quote: mlaku
      Nembak pesawat nganggo es? Ngguyu, matur nuwun


      Aku bisa kurban versi Ukrainia liyane.

      Ana wong golek lintang, lan dill wis dicap teroris: o)
    87. 0
      14 2014 Juni
      Miturut cara, katon kaya ana spesialis manca ing IL-76, amarga:

      1. Dikubur ing kuburan umum, mbokmenawa ndhelikake bukti
      2. Demarches saka Hillary Clinton saka Amerika Serikat: "Putin mbebayani" lan Sekretaris Jenderal Dewan Eropa: "pembunuhan tanpa akal saka militer sing ana ing pesawat ditembak mudhun ing Lugansk"
    88. +1
      14 2014 Juni
      IL-76 padha ing 13. Ketoke, pesawat iki uga ing Papan
    89. +1
      14 2014 Juni
      Kita wis ngenteni! Gendéra Rusia dirusak ing Kedutaan Besar Rusia ing Kyiv, kira-kira 200 "para demonstran" ngalangi metu saka bangunan kasebut, lan kabeh iki diwiwiti sawisé pasukan punitive mati ing IL76 ... Polisi ora peduli! Punika u.r.o.d.s! Lan kita kabeh ngunyah snot ing gas ... Lan ora mung ...!
    90. +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka beifall
      Saboteurs Rusia, kanthi bantuan MANPADS Soviet, maneh nembak pesawat Ukrainia - 2 utawa 3 ing sasi! Lan padha uga ngandika Slavic "persaudaraan"!

      Sampeyan dudu sedulurku lan ora nate. Sedulur-sedulurku njaga anak-anake, wanita lan wong tuwa saka roh-roh jahat Bandera sing teka ing negarane! am
      1. portoc65
        0
        15 2014 Juni
        DILL IKI DUWE PERSAUDARAAN SLAVIK SATU-SISI..MUTUS RUSIA LAN RUSIA KUDU TAMPILAN SAUDARA..Ngumbah Eluh TRESNO. duka
    91. +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka redka
      Poroshenko ngumumake tanggal 15 Juni minangka dina tangisan kanggo wong-wong sing tiwas ...
      Nalika kita bakal "nangis" kanggo dheweke?

      Mourn kanggo makhluk iki? Ya, sesuk aku bakal ngatur liburan kanggo aku lan ngombe kanggo sukses para pejuang Novorossiya! ombenan
    92. +1
      14 2014 Juni
      Ing Vesti padha mung ngandika sing 40 snouts saka Lvov mabur kanggo Ile
    93. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan: OMSDON
      Ing Vesti padha mung ngandika sing 40 snouts saka Lvov mabur kanggo Ile

      Ing kono padha lunga...
    94. Komentar wis dibusak.
    95. stranik72
      0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka Bob0859
      Ing tingkat iki, aviation Ukraina bakal rauh rampung! Lan IL-76 kayane mung wis disetel, utawa wong sing kurang pendidikan lungguh ing Staf Umum Ukraina. opo

      Ana persis "profesional" padha lungguh ing kono, elinga TU-22 M3 ing 2008. Ing 23 taun profesionalisme, kita uga ora dadi luwih profesional. Sayange, malah saiki, sampeyan mikir Serdyukovism ing tentara wis rampung, kok dadi?
    96. portoc65
      0
      15 2014 Juni
      YA...KALALI MINAT opo Apa sing bakal kelakon karo pilot iki? Aku ngerti, dheweke kudu dibongkar dadi sel ing mikroskop. duka
    97. zol1
      0
      15 2014 Juni
      Tari Svidomo!

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"