Modernisasi lapangan udara militer ing Crimea

112
Panglima Angkatan Udara Rusia Viktor Bondarev ngumumake yen modernisasi lapangan udara wis diwiwiti ing Semenanjung Krimea. Miturut dheweke, kabeh lapangan udara Krimea bakal digawa menyang kondisi kelas siji. Iki dilaporake "Koran Rusia".

Modernisasi lapangan udara militer ing Crimea


Ing wektu sing padha, Viktor Bondarev nandheske yen dheweke ngomong khusus babagan lapangan udara Krimea, amarga, miturut dheweke, ora tau ana lapangan udara Ukraina ing Crimea.

Ing Ukraina, kabeh lapangan udara iki digunakake sauntara


ngandika Panglima Angkatan Udara Rusia.

Saiki dheweke dadi duweke maneh


tambahe.

Kamentrian Pertahanan duwe maksud ora mung ing modernisasi lapangan udara Crimean. Departemen pertahanan utama plans kanggo nganyari lan ngisi Staff technical saka Segara Ireng armada. Ing taun 2020, Armada Laut Ireng Federasi Rusia kudu diisi maneh karo 30 kapal perang anyar. Dasar Armada Segara Ireng ing Sevastopol, sing saiki, kanthi cara, ngrayakake Dina Kutha, bakal dianyari sacara substansial. Sevastopol didegaké tanggal 14 Juni 1783 kanthi dekrit Catherine II. Sugeng liburan, warga Sevastopol!
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    112 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 57
      14 2014 Juni
      kabar apik nglirik

      Penerbangan Rusia - lapangan udara modern
      1. + 42
        14 2014 Juni
        Aku kaya kanggo nambah ing dhewe, ora mung airfields diwenehi kanggo nggunakake sak wentoro, nanging kabeh Crimea iki mistakenly diwenehi kanggo nggunakake sak wentoro. Apik banget yen bug iki wis didandani.
        Lan foto sing apik tenan! Aku bisa mbayangno rasa ing kono!
        1. + 30
          14 2014 Juni
          Nang endi wae cedhak Odessa...http://topwar.ru/uploads/images/2014/943/fbjf911.jpg
          1. zvo
            + 20
            14 2014 Juni
            Kapal selam Crimea sing ora bisa klelep - Cape Opuk)
            1. + 19
              14 2014 Juni
              SELAMAT HARI RAYA SEVASTOPOL sedulur
            2. Komentar wis dibusak.
          2. jj
            + 15
            14 2014 Juni
            Bener, iki Severodvinsk. Pantai ing Jagry. Prau pr 941 ngliwati kanal menyang segara
            1. +2
              15 2014 Juni
              Kutipan saka jjj
              Bener, iki Severodvinsk. Pantai ing Jagry. Prau pr 941 ngliwati kanal menyang segara


              Iki wong nglangi ing Samudra Arktik ?? Ngluwihi Lingkaran Arktik?belay
              Apa sampeyan duwe kabeh walrus ing kana? belay opo Pante punika dipun rawat kanthi sae.
              Utawa iku montase foto?
              1. jj
                +7
                15 2014 Juni
                Kutipan saka Eragon
                Iki wong nglangi ing Samudra Arktik ?? Ngluwihi Lingkaran Arktik?
                Apa sampeyan duwe kabeh walrus ing kana? Pante punika dipun rawat kanthi sae.
                Utawa iku montase foto?

                Wong nglangi ing Severodvinsk ing Juli. Ing wektu iki, banyu anget nganti 14 derajat lan ndhuwur. Nanging mung lapisan ndhuwur nganti kandel meter. Ing ngisor iki ana banyu es sing adhem. Sing utama nalika nglangi ing awal musim yaiku duwe srengenge. Teknologi - undressed lan plunged menyang banyu. Bener, sampeyan ora bisa nindakake iki ing cedhak pesisir - banyu cethek adoh saka pinggir. Ing dialek Pomeranian, shoal kasebut diarani jagra. Mula jenenge pulo kasebut - Jagry. Dadi aku pisanan terjun lan menyang dharatan ing dunes - kanggo bask. Anget maneh ing banyu. Iku kedadeyan yen wong dadi abang amarga banyu adhem. Ing tengah mangsa, banyu wis kurang. Nanging ora saben taun. Ing sawetara taun pungkasan ing saurutan banyu anget munggah kanti awon.
                Foto kasebut dudu montase. Iki digawe ing taun 2003 utawa 2004. Ing dina iku, bojo lan anakku ana ing kono. Lan gambar kasebut dicithak ing "malam" lokal. Mung dimensi pr 941 - bangunan sepuluh-crita karo wolung lawang nggawe efek mboten umum. Pantai iki dibudidayakake saben musim lan keperluan, bebarengan karo pemilik pribadi sing nyekel restoran, ngresiki.
                Ana wektu lan aku ngaso ing pantai iki. Saiki aku jarang ngunjungi Severodvinsk
                1. +1
                  16 2014 Juni
                  Lan gambar kasebut dicithak ing "malam" lokal. Mung dimensi pr 941 - bangunan sepuluh-crita karo wolung lawang nggawe efek mboten umum.
                  Ya ... kontras mung pleasantly nggumunke. Apa daya!
            2. sawo 69
              +2
              16 2014 Juni
              Kaendahan sing ora bisa digambarake!!!!!!
          3. AnakKuburanKuda
            +1
            16 2014 Juni
            Sampeyan bakal isin ngirim omong kosong kuwi. Iki "Dmitry Donskoy" ing Severodvinsk.
          4. +3
            16 2014 Juni
            Kutipan saka Oprychnik
            Nang endi wae cedhak Odessa...http://topwar.ru/uploads/images/2014/943/fbjf911.jpg

            apa atraksi apik tenan ing pantai! Nunggang gedhang ... Langsung 2-3 ewu vacationers. Nanging sampeyan isih bisa ngatur peluncuran saka tabung torpedo. Grup pun...
            wassat
        2. GARNET-19
          + 43
          14 2014 Juni
          Kutipan saka yush
          Lan foto sing apik tenan! Aku bisa mbayangno rasa ing kono!

          Nalika pesawat RUSIA njupuk lan mabur kanggo bully lan remet mungsuh metu saka SEA Ireng!
          Tutul ing foto
          Endi DONALD COOK, UTAWA LAIN, AKU ORA PEDULI SIAPA ELEKTRONIKA MATENG TIM JANCOK!

          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. + 29
          14 2014 Juni
          Apike kanggo ngerti yen Crimea saiki ana ing Rusia.

          Lan sepira angel yen NATO manggon ing Crimea

          Perasaan ngelawan ing tandha lan kira-kira padha kekuatan

          Ing babagan iki, ana pangarep-arep yen kahanan liyane diitung ora luwih elek tinimbang operasi sing apik kanggo ngasilake Crimea lan kamenangan bakal dadi milik kita.

          1. +4
            14 2014 Juni
            Kutipan saka bulvas
            Apike kanggo ngerti yen Crimea saiki ana ing Rusia.


            CEPAT!!!!

            Ing Kyiv, Kedutaan Besar Rusia dibombardir karo bahan peledak (dianyari, video)



            Peserta aksi protes ing bangunan Kedutaan Besar Federasi Rusia mbusak bendera nasional Rusia saka tiang bendera lan janji bakal dikirim menyang Slavyansk.

            Miturut koresponden Interfax-Ukraine, para demonstran kanthi bungah nampani penghapusan gendera kasebut. Ing wektu sing padha, padha uga mbanting montor para diplomat, sing dibalik nganggo roda, lan bagean sing ditolak dibuwang ing pager menyang wilayah kedutaan.

            Petugas penegak hukum ora nanggapi tumindak sing ditindakake.

            Ing Kyiv, para demonstran ing cedhak Kedutaan Besar Federasi Rusia wiwit mbuwang paket bledosan ing bangunan kasebut.

            Miturut wartawan Interfax-Ukraine, para demonstran terus ngrusak mobil diplomat lan mbuwang endhog, bagean mobil lan watu ing gedung kedutaan. Sawetara jendhela wis rusak.

            Anggota pertahanan diri Maidan gabung karo para peserta aksi kasebut.

            Saliyane bahan peledak, bom asap digunakake.

            Emosi ribut para peserta aksi kasebut disebabake dening instalasi bendera nasional Ukraina ing pager cedhak lawang menyang kedutaan.

            Petugas penegak hukum nyoba nyedhaki lawang utama bangunan kasebut ing kolom, nanging para demonstran ngubengi dheweke kanthi dering sing padhet kanthi telpon supaya adoh saka bangunan kasebut. Sawisé iku, kolom bali lan bali ngubengi pojok bangunan.
            1. 0
              14 2014 Juni
              Sesuk kita kudu nampa jawaban ing Moskow!
          2. +8
            14 2014 Juni
            Pasukan NATO nggawa peralatan kanggo pangkalan militer menyang Crimea sanajan sadurunge wiwitan Maidan. Nanging banjur padha ora diijini kanggo miwiti construction (re-peralatan) saka basa dening pamaréntah Crimean. Iku (pamarentah Krimea) asline pro-Rusia. Senajan Tatar ana ing kono, kabeh padha mambu getih teka kaya irung. Minangka kanggo Tatar, organisasi iki "Mejlis" Russophobic lan ora nyebut kapentingan Tatar.
            Dadi aku uga mikir - bayangake saiki apa sing bakal kedadeyan yen ana pangkalan NATO ing Crimea. Phew. Iku apik yen Crimea iku Rusia, ing salawas-lawase.
            1. 0
              14 2014 Juni
              Kutipan: Dmitry Toderese
              Pasukan NATO nggawa peralatan kanggo pangkalan militer menyang Crimea sanajan sadurunge wiwitan Maidan. Nanging banjur padha ora diijini kanggo miwiti construction (re-peralatan) saka basa dening pamaréntah Crimean. Iku (pamarentah Krimea) asline pro-Rusia. Senajan Tatar ana ing kono, kabeh padha mambu getih teka kaya irung. Minangka kanggo Tatar, organisasi iki "Mejlis" Russophobic lan ora nyebut kapentingan Tatar.
              Dadi aku uga mikir - bayangake saiki apa sing bakal kedadeyan yen ana pangkalan NATO ing Crimea. Phew. Iku apik yen Crimea iku Rusia, ing salawas-lawase.

              Apa sing kedadeyan karo peralatan kasebut?
            2. +3
              16 2014 Juni
              Aku pengin nyatakake sawetara pikirane babagan Tatar Krimea, Mejlis. Kasunyatan iku Mejlis pamisah sawetara taun kepungkur, sabenere amarga pimpinan lawas Dzhemilev lan Chubarov mandhek kanggo seneng wewenang, padha katon ing penipuan karo dana diparengake kanggo construction lan nguber kawicaksanan karo bagean tartamtu saka Tatar ora setuju . Utamane wong enom sing ngerti babagan prospek ing Rusia. Akeh pemuda Tatar sing nyengkuyung referendum ing Sevastopol, ing rapat umum, pimpinan Tatar lokal (aku ora ngelingi jeneng mburi) njaluk supaya padha teka ing voting, mula saiki kahanan wis beda, lan ora ana kudu dipotong saka pundhak.
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Stalker
          0
          16 2014 Juni
          ora mung airfields diwenehi kanggo nggunakake sak wentoro, nanging kabèh Crimea

          Iku wektu kanggo njaluk dhuwit kanggo nyewa, njupuk menyang akun panyusutan kanggo 23 taun .... ngguyu
      2. + 16
        14 2014 Juni
        Nganti pungkasan taun 90-an, udhara mung siji-sijine lapangan terbang normal ing "nezalezhnaya". Martynovka. cedhak kutha Voznesensk, wilayah Mykolaiv. Nganti 95, resimen MiG-29 (ed. 9.13) ngadeg. Ing taun 95, kabeh materi dicekel, didol, utawa mung dipasrahake kanggo logam. Lapangan udara dhewe, sing ngalami mrikso gedhe ing mangsa panas 1991 (padha bisa nindakake ing Uni), ing awal taun 2000-an, digawa menyang negara bestial lan, ing kasunyatan, nilar. Uga akeh obyek liyane sing diwarisake dening "patriot tengen Nenki".
        1. +1
          15 2014 Juni
          Quote: ya ampun
          Nganti pungkasan taun 90-an, udhara mung siji-sijine lapangan terbang normal ing "nezalezhnaya". Martynovka. cedhak kutha Voznesensk, wilayah Mykolaiv. Nganti 95, resimen MiG-29 (ed. 9.13) ngadeg. Ing taun 95, kabeh materi dicekel, didol, utawa mung dipasrahake kanggo logam. Lapangan udara dhewe, sing ngalami mrikso gedhe ing mangsa panas 1991 (padha bisa nindakake ing Uni), ing awal taun 2000-an, digawa menyang negara bestial lan, ing kasunyatan, nilar. Uga akeh obyek liyane sing diwarisake dening "patriot tengen Nenki".

          Lan apa sing kedadeyan ing lapangan udara ing Starokonstantinov, wilayah Khmelnitsky?
          Miturut pendapatku, dheweke saiki wis apik, ana 24
      3. +3
        14 2014 Juni
        Hmm... Kabar apik tenan...!!! OUTPOST Segara Ireng Rusia kudu dikuwatake...!!! TANPA PILIHAN...!!!
      4. 0
        17 2014 Juni
        HURUH!!!!! SEVASTOPOL!!!!!!
    2. + 29
      14 2014 Juni
      Sampeyan uga perlu kanggo nggawe wangun Strip kaya kontur geladhak saka operator pesawat lan pulo ing sisih - Pindos dadi kacang nalika ndeleng gambar saka satelit.
      1. + 24
        14 2014 Juni
        Sampeyan uga perlu kanggo nggawe wangun Strip kaya kontur geladhak saka operator pesawat lan pulo ing sisih - Pindos dadi kacang nalika ndeleng gambar saka satelit.

        Dadi ana siji - NITKA
        1. +9
          14 2014 Juni
          Komplek sing padha karo iki wis dibangun ing Yeysk ...
          1. +6
            14 2014 Juni
            Komplek sing padha karo iki wis dibangun ing Yeysk ...

            Ya, wong biasa ing situs iki - kabeh wong ngerti iki! Pranyata kita duwe loro operator pesawat ing Segara Ireng! nglirik
        2. +1
          14 2014 Juni
          Kutipan: Rostov
          Dadi ana siji - NITKA

          Dheweke cilik banget, lan iki bakal dadi tandha banget.
      2. +1
        14 2014 Juni
        Dadi kanca-kanca sing sipit-sipit wis nggawe, sepira bau sing ana babagan iki)
        1. +3
          14 2014 Juni
          Dadi kanca-kanca sing sipit-sipit wis nggawe, sepira bau sing ana babagan iki)

          Apa kanca sipit??? NITKA saka jaman USSR ana!
          1. +1
            14 2014 Juni
            Kutipan: Rostov
            Apa kanca sipit??? NITKA saka jaman USSR ana!

            Tionghoa mbangun mirip NITKA kita. Lan kanggo nyoba DF-21D - pluru balistik marang AVU - padha glethakaken metu kontur pas saka Nimitz ing lemah.
        2. 0
          14 2014 Juni
          Kutipan saka: fox21h
          Dadi kanca-kanca sing sipit wis padha mbangun

          Umat ​​Hindu ing Bali padha.
      3. 0
        16 2014 Juni
        Banjur, nganti lengkap "ekstasi", nggawe liyane 40-50 pulo akeh ing wangun pesawat, luwih apik ing banyu netral nyedhaki Turki lan Bosphorus. Lan sijine soko anti-kapal lan anti-pesawat ing saben pulo ...
    3. +2
      14 2014 Juni
      Bener! Apike, Saki bakal ana ing paralel karo mitra Rusia?
    4. + 13
      14 2014 Juni
      Sugeng Liburan, Kanca-kanca! JALAN LAMPU MARANG KOWE!!! Lan upgrade luwih cepet! Lan pindhah menyang Tu-22m3!
      1. GARNET-19
        +7
        14 2014 Juni
        Kutipan saka asar
        Sugeng Liburan, Kanca-kanca! JALAN LAMPU MARANG KOWE!!! Lan upgrade luwih cepet! Lan pindhah menyang Tu-22m3!

        Mbalekake joran kanggo ngisi bensin, aku njaluk bali joran...!!!
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
      2. Komentar wis dibusak.
    5. +3
      14 2014 Juni
      Iki warta apik liyane kanggo dina iki!
      Apike, pangatusan 34 bakal ditransfer menyang kene?
      1. +4
        14 2014 Juni
        Iki warta apik liyane kanggo dina iki!
        Apike, pangatusan 34 bakal ditransfer menyang kene?

        Aku mikir yen ing mangsa ngarep bakal ana kabeh jinis pesawat, bisa uga ana link saka ahli strategi nglirik
        1. +3
          14 2014 Juni
          Kutipan: Rostov
          Iki warta apik liyane kanggo dina iki!
          Apike, pangatusan 34 bakal ditransfer menyang kene?

          Aku mikir yen ing mangsa ngarep bakal ana kabeh jinis pesawat, bisa uga ana link saka ahli strategi nglirik


          Napa ana "strategis"? Ing mratelakake panemume, padha luwih rentan ana.
          1. +2
            14 2014 Juni
            Napa ana "strategis"? Ing mratelakake panemume, padha luwih rentan ana.

            Tu-22MZ kanthi sistem pengisian bahan bakar uga diklasifikasikake dening NATO minangka penerbangan strategis - mung! Lan kapindho, iku sarkasme (aku ora nglirik tanpa guna, banjur!)
      2. 0
        14 2014 Juni
        Kutipan saka: fox21h
        Iki warta apik liyane kanggo dina iki!
        Apike, pangatusan 34 bakal ditransfer menyang kene?

        Nganti saiki, dikenal babagan rencana transfer Tu-22 lan 24 Su-27.
        1. 0
          15 2014 Juni
          Ngomong-ngomong, masalahe ... - PAK-FA apik, nanging babagan penerbangan jarak jauh? malah ora ana sing ngganti TU22 ... Mobil wis lawas ... lan ora ana sing ngganti MIG-31 ...
    6. +4
      14 2014 Juni
      Ing taun 2020, Armada Laut Ireng Federasi Rusia kudu diisi maneh karo 30 kapal perang anyar.

      Muga-muga kita mung ngomong babagan kapal sing pangkat pisanan, kaloro lan katelu apik
      1. +1
        14 2014 Juni
        Ora, prau lan prau tundha uga wis diwilang, nanging sanajan mangkono bakal ana kira-kira rolas kapal lan prau gedhe.
        1. +2
          14 2014 Juni
          nanging sanadyan mangkono bakal ana rolas kapal gedhe lan prau.

          Ora, bakal ana liyane. Frigates 11356 - 6 kapal, kapal selam 636 - 6 kapal, frigates 22350 - jenis kaya 2 kapal, a la Mistral - 1, Mungkin 2 kapal kargo garing, Mungkin BDK 11711 -? kapal (s), MRK 21631 - ? kapal (s). Kajaba iku, para perusak janji kadhangkala dijanjikake. Ayo pencet wong Turki ombenan
        2. +3
          14 2014 Juni
          Quote: lelikas
          bakal ana kira-kira rolas kapal gedhe lan prau.

          plans anyar 6 NK 2 rangking (krv pr.1135.6RM), 6 kapal selam 2 rangking (NAPL pr.636.3). Saka lawas: BDK, "Moscow", "Samum lan Bora", banjur "Alrosa" lan liya-liyane. Dadi bakal ana 12 unit peringkat 2 anyar, lan liyane, ketoke, luwih cilik.
          1. 0
            15 2014 Juni
            Ngomong-ngomong, sapa ngerti, apa kita ninggalake barang kanggo awake dhewe saka apa sing dirampas saka Ukrainia utawa menehi kabeh kapal? Maksudku kapal perang, dudu prau latihan lan prau pendukung.
            1. 0
              15 2014 Juni
              Ngomong-ngomong, sapa ngerti, apa kita ninggalake barang kanggo awake dhewe saka apa sing dirampas saka Ukrainia utawa menehi kabeh kapal? Maksudku kapal perang, dudu prau latihan lan prau pendukung.

              Kasunyatane, kapal perang dill, kaya ngono, ora ana lan ora ana. Rusia njupuk kapal selam, kapal pendaratan gedhe lan macem-macem prau tambahan lan kapal cilik. Dheweke pengin ngirim kapal selam kanggo kethokan utawa nggawe restoran. BDK (salah siji 775, utawa 1171) dadi ing Gendéra St. Andrew.
              1. 0
                15 2014 Juni
                Maksudku Olshansky, penyapu ranjau, MPK "Khmelnitsky", "Lutsk" lan "Ternopil", prau rudal "Pridneprovye", kita nransfer liyane, lan kapal selam bakal dinonaktifake. Nanging kita arep menehi adoh BDK lan MPK utawa ora, Aku ora ngerti lan wanted kanggo ngerti. Dadi yen ana INFA kita ninggalake wong utawa ora iku bakal menarik. matur nuwun.
    7. lor
      +2
      14 2014 Juni
      Sugeng liburan, warga Sevastopol! Langit tentrem!
      Lan penerbangan ora bakal nguciwani sampeyan.
    8. +5
      14 2014 Juni
      Crimea - operator pesawat unsinkable Ing cekungan Segara Ireng. Lapangan udara dibutuhake kanggo basis kabeh jangkoan penerbangan, kalebu. lan Tu-22M3
    9. Stasi
      +3
      14 2014 Juni
      Kabar seneng banget. Mugi ing Crimea bakal ora mung modernisasi nanging uga recreated tiba menyang disrepair fasilitas militèr. Kabeh iki perlu kanggo ngiyataken ngarsane kita ing Segara Ireng.
    10. +9
      14 2014 Juni
      Kapal induk sing ora bisa klelep prajurit Nanging mung sawetara sasi kepungkur iku ghetto peradaban Rusia dikuwasani dening vyshyvankas...
    11. avt
      +6
      14 2014 Juni
      apik "Polyana" wis dadi bangsawan wiwit jaman Soviet! muspra, malah "Buran" nggawe jalur cadangan. Yen sampeyan pancene mulihake ekonomi, lan njupuk menyang akun modern, kasunyatan technical, sampeyan malah bisa tetep ing sisih lor Afrika ing kono tanpa operator pesawat! Aku malah ora ngomong bab kidul Eropah.
      Kutipan saka Wiruz
      Muga-muga kita mung ngomong babagan kapal sing pangkat pisanan, kaloro lan katelu

      Lan kabeh "piring" cilik lan tambahan kudu dianyari, soko ala?
    12. +4
      14 2014 Juni
      Quote: lelikas
      Sampeyan uga kudu nggawe bentuk strip kaya kontur dek kapal induk lan pulo ing sisih pinggir.


      Njupuk menyang akun kabeh airfields, sampeyan njaluk "multi-lane unsinkable aircraft carrier", karo technical, wilayah omah, rekreasi lan istirahat, disebut Crimea.
    13. +1
      14 2014 Juni
      Kabeh wong nindakake kanthi bener apik
    14. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka asar
      Sugeng Liburan, Kanca-kanca! JALAN LAMPU MARANG KOWE!!! Lan upgrade luwih cepet! Lan pindhah menyang Tu-22m3!

      BETUL!!!KUDU MUNA, OH PIYE PERLU- MESIN BANGET!!! prajurit
      1. +7
        14 2014 Juni
        Kutipan: kot28.ru
        PUTUS ANA BAYI, OH PIYE PERLU- MESIN BANGET!!!
        1. 0
          14 2014 Juni
          Ya, 22m saiki jelas migunani! Banjur ana akeh mobil lan aplikasi kasebut cilik banget! Ing Crimea, dheweke dadi papan! :-)
          1. 0
            15 2014 Juni
            Ora akeh wong, kanggo negara kasebut lan kaya ngono .. Lan panggonane, kajaba Crimea, ana ing tapel wates lor negara ... Aku ora ngerti yen ditinggal ing Amderma utawa ora ..
        2. jeneng kode49
          0
          15 2014 Juni
          +2 DIVISI DShB!!!
    15. +2
      14 2014 Juni
      Lapangan udara sing luwih apik lan kuat !!! hi
      1. MBA78
        0
        16 2014 Juni
        banjur nganakake pertunjukan udara, malah tambah akeh turis
    16. INFOLegioner
      0
      14 2014 Juni
      iki kabeh apik lan bener. nanging perlu kanggo ngembangake lan nggawe drone cilik uga. padha ora perlu airfields, lan layanan luwih murah lan iku luwih angel kanggo ndeteksi wong, lan ing umum padha bisa teka ing reconnaissance, lan malah eliminasi padha Kalomoi parashens ... hi
    17. Luger
      +5
      14 2014 Juni
      Perasaan ora ninggalake kita sing isih kudu perang kanggo Crimea, secara harfiah pitung taun sabanjuré. Lan carane uga kita bakal nglindhungi bakal langsung gumantung carane akeh dhuwit kita nandur modal ing kono. Aku nulis babagan dhuwit ora amarga redneckness, nanging ngetutake conto sing jelas saka Kidul-Wétan Ukraina, ora ana dhuwit sing nandur modhal ing Kidul-Wétan, padha ora siap kanggo aggravate kahanan, ing Crimea dhuwit iki nandur modhal ing. wujud pangkalan angkatan laut, tanpa mangu-mangu kahanane tambah parah. Lan ana ora perlu kanggo pirembagan bab multi-cara rencana didhelikake, ana (Kidul-Wétan) malah ora perlu kanggo ngirim pasukan, iku cukup kanggo nggawe zona ora-fly.
      1. +1
        14 2014 Juni
        Luger SU Dina iki, 18:59
        1. Perang kanggo Crimea karo sapa:
        - saka USA - padha macet ing perang.. padha mlayu saka Afghanistan, Irak ngimpi maneh. Iran, Syria....
        - Kanthi EU - nanging padha kudu iku ..?
        - karo Turki - panguwasa Turki ngerti yen sumber daya Rusia luwih penting tinimbang ambisi. Dadi dheweke bakal niru dhukungan ing Kaukasus lan Krimea
        --Kanthi Ukraina -- Kanthi apa, kanthi cara apa, lan sapa?Wiwitane perang gedhe kanggo Ukraina ing limang taun sabanjure kaya pati.
        -kabeh tentara Amerika .. ndeleng paragraf 2nd karo EU .. nambah perang gedhe kanggo EU - iki 1945 abad kaping 20 ..
        2 Kahanan Novorossia lan Crimea beda banget kanggo kabeh persamaan khayalan, dudu masalah moneter sing tumindak ing kene ("Ing kene donya Rusia, ing kene mambu Rusia" "") Nanging, ing Crimea, panguwasa tindak karo mayoritas wong kanggo referendum lan bali menyang Rusia .. Ing wilayah Ana ing Novorossiya .. Pamrentah oligarkis lan carane Iblis wedi dupa, dadi wedi Rusia. Ing wektu sing padha, kanggo 23 taun populasi kutha gedhe wis diencerke karo Ukrainians Kulon. + Shustirization saka kabèh negara ...
        3Crimea bisa nyengkuyung kanthi sukses. kaya Donbass lan Novorossiya
    18. Adzhimushkay
      +8
      14 2014 Juni
      Kita ora duwe cukup wektu.... Setaun kepungkur, Ukraina wiwit mbongkar landasan pacu bekas sekolah penerbangan Bagerovo. Ana baris kuwi! Saka slabs!! Kanggo 20 taun, jaran ora muter ing kono, lan slabs padhang kaya polesan, ana kualitas beton. Iku bangunan cyclopean.
      1. +3
        15 2014 Juni
        Ing Ukraina, malah dalan gedhe digawe saka slabs lapangan udara ... Poltava-Chisinau, contone. Gampang nandur mobil - ora ana bangunan, ora ana lesung .. - blok beton sing mulus kaya meja ... negara kasebut melek - USSR ..
    19. +5
      14 2014 Juni
      Strip utama bakal dadi ultra-modern, lan manuk-manuk bakal mabur, luwih becik saka macem-macem.
    20. +5
      14 2014 Juni

      Ing Ukraina, kabeh lapangan udara iki digunakake sauntara

      Apa Ukraina ora bakal diwenehi tagihan kanggo panggunaan lapangan udara sajrone 23 taun? Apa banjur bisa ngimbangi sebagian biaya modernisasi? lol
      1. mad
        +2
        14 2014 Juni
        Lha kowe kok rakus banget? Yak Ukrainia nglirik
    21. +5
      14 2014 Juni
      ANA BAYANG ING JIWA, BANJUR "VLADIMIR MONOMAKH" LATIHAN ING BALTIK ST. PETERSBURG SUPERFACTORY ANYAR SISTEM PERTAHANAN UDARA bakal digawe dening sing paling maju lan AIRPOINTS ING CRIMEA lan tentara KNOCK-SOUTH. ING tamborin saka UKRAINS lan penerbangane DEGREATS !!! prajurit
      1. 0
        14 2014 Juni
        Aku njaluk sampeyan nulis tanpa huruf kapital. Ora gampang maca sampeyan.
    22. +3
      14 2014 Juni
      luwih apik yen dheweke ngurus Ukraina kanthi luwih ati-ati tinimbang nyenengake Crimea ..
    23. NATANYCH67RUS
      -12
      14 2014 Juni
      Artine? Ora ana pesawat kanggo wong-wong mau!
    24. 0
      14 2014 Juni
      Kene, aku meh lali. Pancen - karo liburan Sevastopol!
    25. +1
      14 2014 Juni
      operator pesawat unsinkable Crimea luwih pesawat. prajurit
    26. +1
      14 2014 Juni
      Pesawat modern ing lapangan udara modern bakal nyumbang kanggo modernisasi identitas kita. Sawise 23 taun mudhun ...
    27. Sekring
      0
      14 2014 Juni
      Wong lanang, ora ana topik, nanging ana kekacauan ing Kyiv:

      Para demonstran nggulingake mobil nganggo piring diplomatik ing cedhak Kedutaan Besar Rusia
      Waca liyane ing kene: http://112.ua/politika/pod-posolstvom-rf-mitinguyuschie-perevorachivayut-avtomob
      ili-s-diplomaticeskimi-nomerami-75180.html
    28. zvo
      +4
      14 2014 Juni
      We urgently kudu mbayar manungsa waé menyang lapangan udara Bagerovsky (cedhak Kerch), ngendi sajarah Soviet kamulyane rampung karo ambruk Ukraina. Lapangan udara strategis saka ngendi pesawat nganggo bom nuklir mabur ... Lapangan udara sing bisa lan kudune nampa Buranas ... Dina iki lagi dibongkar dadi potongan-potongan supaya bisa ngedol papan pacu kanggo bahan bangunan. Iku mung lintang!
      Lapangan udara kasebut didol dening panguwasa kutha kanthi gratis, tanpa lelang, menyang kanca kulawarga walikota Kerch sing ora bisa dicelupake, Oleg Osadchy.

      Sampeyan uga kudu mbayar manungsa waé menyang bandara kutha Kerch, kang misale jek wis didol menyang India, nanging saiki ambruk tanpa pengawasan sing tepat!
    29. +2
      14 2014 Juni
      Sevastopol - Sugeng Liburan!!! Kamulyan kanggo kutha - Pahlawan lan pedunung!
    30. +1
      14 2014 Juni
      Kabar apik!
    31. +1
      14 2014 Juni
      Apa wae, iki minangka proyek! Sing wis ana ing ngarep!
    32. Lyoshka
      +2
      14 2014 Juni
      oh ayu awu urip guyon apik
    33. +1
      14 2014 Juni
      kanthi tenang ing kasus kasebut, ora ana emosi lan wedi ngucapake tembung tambahan)) sampeyan bisa langsung ndeleng wong militer
    34. +1
      14 2014 Juni
      Kanggo pisanan ing 23 taun, lapangan udara Crimean dites dening AFL Rusia lan nggawa paramèter RTO saka lapangan udara Crimean bali menyang normal.
    35. Topol M
      +1
      14 2014 Juni
      Saiki kita bakal nandur modal ing pembangunan militer Crimea (lan ora mung).
      Lan apa nesu saka NATO saiki ... Iku medeni kanggo mikir: D
      Kabar apik banget!
    36. 0
      14 2014 Juni
      Migunani landasan pacu ing Crimea. Reanimate, modernisasi lan bali bagean saka aviation angkatan laut.
    37. +2
      14 2014 Juni
      Sevastopol didegaké tanggal 14 Juni 1783 kanthi dekrit Catherine II.
      Mesthine, dekrit kasebut ditandatangani dening Catherine, nanging pendiri kutha sing sejatine, uga armada (lan, kanthi cara, kabeh Rusia Anyar, kaya sing saiki diarani) yaiku Pangeran Serene Pangeran Grigory Alexandrovich. POTEMKIN-Tavrichesky. Salah sawijining negarawan Rusia paling gedhe ing abad kaping 18. VIVAT EKATERINA, KAMULIAAN PANGERAN Inggil.
      Miturut cara, aku nyaranake novel "Favorit" V.S. Pikul babagan topik iki.
      1. +2
        14 2014 Juni
        Suvorov. gumantung apa sing kudu dimangerteni kanthi dhasar. Catherine - resmi dening dekrit. kita duwe ing st. Lenin (iku normal kanggo kutha), ing tengah banget ana monumen kanggo dheweke, ayu banget, sanajan ora gedhe. nanging olahan.
        Salah siji sing pisanan kanggo appreciate kuwalitas apik saka pelabuhan kanggo basis saka Armada Segara Ireng lan mbangun kutha bèntèng yaiku A.V. Suvorov, sing ing wektu iku mrentah pasukan Rusia ing Crimea lan Kuban. Ing arahe, benteng pisanan dibangun ing kene. Ing wulan Juni 1778, dheweke ngandhani komandan tentara Rusia, P.A. Rumyantsev: "Ing tanggal 15 sasi iki, 3 batalyon padha loropaken ing loro-lorone: pelabuhan karo tentara meriem lan kavaleri prayoga lan karo cadangan wiwit bisa ing. tanggul bentengipun.”
        akeh sejarawan sing umume percaya yen sing ngedegake kutha iki yaiku Laksamana Muda F.F. Mackenzie, nanging aku ora setuju karo iki, lan ora kabeh amarga Foma Fomich, sadurunge Thomas teka ing Rusia, iku wong Skotlandia.
        Lazarev, pahlawan nyata, unjustifiably lali, sing nindakake akèh kanggo Rusia, mbukak bawana pungkasan kanggo donya, ora kurang melu ing founding kutha. yen ora diputer peran nemtokake ing kabeh.
    38. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan: Rostov
      Aku mikir yen ing mangsa ngarep bakal ana kabeh jinis pesawat, bisa uga ana link saka ahli strategi

      Adhedhasar ing Oktyabrsky
    39. angin prahara
      +1
      14 2014 Juni
      A little off topic ... Milisi saka kutha Gorlovka ing Ukraina wétan claims sing ditembak mudhun siji saka loro pengebom Su-24 sing nyerang bangunan ATC ing wayah wengi, lokasi kacilakan ditemokake, pilot ditahan, RIA Novosti marang ana ing markas milisi

      Liyane minus siji!
      1. +1
        14 2014 Juni
        Bener, ana 24 pilot ing SU-2. Kapindho menyang ngendi? Utawa dudu SU-24? Utawa, minangka pilihan, wiwit kekurangan personel penerbangan, mula mung siji sing mabur? Informasi sing dipercaya dibutuhake! Mungkin sing liyane ndharat ??
        1. 0
          14 2014 Juni
          14.06.14/19/23. XNUMX:XNUMX. Igor Ivanovich Strelkov laporan

          "Data ing Sushka sing mudhun dikonfirmasi. Iku ambruk wingi ing wilayah Starovarvarovka. Ana bedane babagan merek (Su-24 utawa Su-25), amarga, miturut sawetara data, 2 pilot ditangkap, miturut wong liya - Dina iki Su-25 nyerang fasilitas perawatan banyu ing kutha Druzhkovka, ngebom kanthi sengaja, sanajan ora ana milisi siji ing kono.
          Pertempuran kapindho dumadi ing arah Krasnolimansky - mungsuh nyerang posisi kita ing cedhak Yampol kanthi dhukungan saka 2 tank lan sawetara operator personel lapis baja. Serangan kasebut ditolak, ana kerugian ing sisih kita, 2 tatu dikirim menyang rumah sakit. Durung ana informasi babagan kerugian mungsuh.
          Mortir kita tekan pos papriksan ing dalan metu saka dalan gedhe Kharkov-Rostov ing belokan menyang Krasny Liman. Ana hits akurat. Nyoba dening baterei mortir mungsuh kanggo bali geni ditindhes sawise dijupuk pisanan. Nanging, kerugian mungsuh meh ora gedhe, amarga dheweke ndudhuk lemah ing kono ora kurang ati-ati tinimbang para pejuang kita ing Semenovka.
    40. +2
      14 2014 Juni
      Aku bakal jujur, nanging bener. miskin banget lan kuthaku lan Crimea malah luwih mlarat. kita malah duwe wong ngomong: ing Rusia padha nyolong kanggo 10 taun, makarya kanggo 10. lan ing Ukraina wis 20 taun nyolong. Aku ora pengin dadi freeloader saka Motherland. Aku pengin kerja lan entuk bayaran. nanging PNS, lan iki kabeh apparatus negara, kantor omah, dana pensiun, etc., ditampa 5000 rubles (ora hryvnias) saben sasi ing Ukraina. lan gaji 10000 dianggep lan dianggep normal ... sanajan kabeh wektu iki padha ngerti yen iku ... isin.
      1. 0
        14 2014 Juni
        Hmm... Gusti Allah mboten sare sampeyan ngatur tanpa GAW kurang ajar... Bakal ana wong sing MALAH lan PANTAS...!!!
    41. +3
      14 2014 Juni
      Kabeh lapangan udara Crimean bakal digawa menyang kondisi kelas siji. Iku mung gedhe. Apa jotosan kanggo USA, EUROPE lan TURKEY sing CRIMEA wis dadi RUSIA. Padha siyap kanggo mangan saben liyane amarga nesu. prajurit ombenan apik
      1. +1
        15 2014 Juni
        Ya, ora peduli karo Eropa, sing utama yaiku tanah Rusia!
    42. JuveViktor
      +2
      14 2014 Juni
      tengen, kita kudu modernisasi lengkap kabeh airfields Crimean
    43. +5
      14 2014 Juni
      Sing apik, iki radar Soviet isih katon ambegan, kudu dimodernisasi, ing Feodosia, aku njupuk gambar dhewe, ora bisa nyedhaki, 2012.
    44. +3
      14 2014 Juni
      Penerbangan Rusia kudu duwe lapangan udara sing apik banget. Lan mesthi bakal ana ing Crimea.
    45. +1
      14 2014 Juni
      Kutipan saka bulvas
      Apike kanggo ngerti yen Crimea saiki ana ing Rusia.

      Sugeng liburan Sevastopol. Sugeng dinten kota
    46. 0
      14 2014 Juni
      Kutipan saka: pvv113

      Ing Ukraina, kabeh lapangan udara iki digunakake sauntara

      Apa Ukraina kudu menehi invoice kanggo nggunakake lapangan udara? kanggo 23 taun? Apa banjur bisa ngimbangi sebagian biaya modernisasi? lol

      Vladimir sampeyan duwe rasa humor sing apik !! wassat
    47. Komentar wis dibusak.
    48. Komentar wis dibusak.
    49. +2
      14 2014 Juni
      WONG SEVASTOPOL, SELAMAT HUT 231 KARO KOWE LAN KOTA. KITA BANGGA KOWE. VIVAT, RUSIA! prajurit
      1. +1
        15 2014 Juni
        ing Nakhimov, wong-wong padha nangis bungah ... nalika padha nuduhake asil referendum ... pejuang saka Sevastopol, Simferopol, Feodosia, lan kutha-kutha Crimean liyane, ana ing Donbass.
    50. +1
      14 2014 Juni
      Sawise dheweke njabat dadi komandan Batalyon Teknik lan Lapangan Udara! Ing kene, karya bakal mandheg saiki, nanging iki minangka rasa seneng lan bangga. Kamulyan kanggo buruh lapangan udara Rusia lan Gusti Allah nulungi kita !!!
    51. Kelevra
      +1
      15 2014 Juni
      Ukraina ngetung gedhe lan lemak ing Crimea, lan saiki wis bali menyang pemilik sing sah, padha whined! Menehi maneh, lan bakal nguripake menyang tumpukan sampah, amarga saben Rusia kudu bangga Crimea!
    52. +1
      15 2014 Juni
      Lan pancen bener, mesthine kaya ngono.
      1. 0
        15 2014 Juni
        Aku ngomong babagan modernisasi lapangan udara ing Crimea, lan ora mung ing pangertèn.
    53. 0
      15 2014 Juni
      Quote: armageddon
      Hmm... Gusti Allah mboten sare sampeyan ngatur tanpa GAW kurang ajar... Bakal ana wong sing MALAH lan PANTAS...!!!

      Aku ora weruh sing pantes ing kuthaku. anyar, wong enom dibutuhake. ana ing kono. nanging sing moldy, wungu dening 20-taun-lawas bomzhat pamaréntah Ukraina, tetep ing posisi sing.

      ing sawetoro wektu, kabeh imbeciles moral Ukrainia tetep ing panggonan. ing daya kita. saka direktur taman kanak-kanak nganti hakim. Sing terakhir ya kaya ngono, kabeh tetep bodho. sanajan saben wong ora mung makarya ing menara kanggo dangu, nanging uga nggawe pancasan anti-Rusia. nanging ... iku penting.
      ora ana sing ngarep-arep apa-apa saka Rusia. mung ngaku. Kita dhewe wis siyap nindakake apa wae tanpa pengakuan resmi ... ing Sevastopol, ing Crimea. Kita mesthi dadi Rusia, kabeh taun iki, lan kita ora nganggep manawa sawetara wong ing Washington utawa Kremlin mikir yen ora. sing adil. ora peduli babar pisan. Kita mung ora resmi diakoni minangka Rusia. Kita urip kaya iki suwene 23 taun. lan bebener iku, ing pungkasan, kita ora Care. sanajan ana sing ora percaya maneh, nanging mung ngimpi. dudu bab kasugihan materi... nanging bab bebener. Pancen angel nyritakake apa sing kedadeyan ing Crimea sajrone pirang-pirang taun iki. Kita wis tau Ukraina. lan kita ora bakal manawa.
    54. +1
      15 2014 Juni
      Matur nuwun! dina kutha iki paling apik ing pungkasan 23 taun, minangka angsal makna malah luwih kuat!
    55. +1
      15 2014 Juni
      Kutipan: Putnik960
      Sawise dheweke njabat dadi komandan Batalyon Teknik lan Lapangan Udara! Ing kene, karya bakal mandheg saiki, nanging iki minangka rasa seneng lan bangga. Kamulyan kanggo buruh lapangan udara Rusia lan Gusti Allah nulungi kita !!!

      Aku uga melu minangka pribadi, amarga kita lagi ndandani landasan pacu, Gusti Allah pareng
    56. +1
      15 2014 Juni
      Sugeng Liburan Agung, warga Crimean-Sevastopol sing dikasihi! Kabar apik banget, lan supaya iki dadi cetha kanggo non-spesialis, aku bakal nambah atas jenenge dhewe (minangka mantan perwira konstruksi militer sing mbangun lapangan udara ing siji wektu) mung yen sawise nggawa lapangan udara Krimea menyang Kelas 1, dheweke bakal bisa nampa kabeh jinis aviation Russian! Donut bolongan purun, sampeyan piglets lan ilk sing, ora Russian Crimea!
    57. +1
      15 2014 Juni
      Crimea minangka kapal induk kita apik
    58. +1
      15 2014 Juni
      kudu modernisasi ora mung lapangan udara, nanging uga kabeh infrastruktur supaya kabeh bisa nyukupi syarat modern
    59. +1
      15 2014 Juni
      Oh, muga-muga aku bisa menyang Sevastopol saiki! Mlaku-mlaku ing sadawane Grafskaya, ngadeg ing tanggul, ngrungokake ing wayah sore sepi swara ombak lan swara saka band kuningan ... carane aku tresna marang kutha mulya iki.
    60. 0
      16 2014 Juni
      Aku lan kulawarga seneng pindhah menyang segara ing Crimea, aku lunga menyang Katsiveli kanggo 4 taun saurutan, iku panggonan kang gedhe. Apike kanggo lelungan ing Sevastopol; pesisir ing kono mesthi ora apik. Kutha siji-sijine ing Crimea sing sampeyan ora bakal nemokake Tatar minangka pedagang kaki lima ...
    61. 0
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Wiruz
      nanging sanadyan mangkono bakal ana rolas kapal gedhe lan prau.

      Ora, bakal ana liyane. Frigates 11356 - 6 kapal, kapal selam 636 - 6 kapal, frigates 22350 - jenis kaya 2 kapal, a la Mistral - 1, Mungkin 2 kapal kargo garing, Mungkin BDK 11711 -? kapal (s), MRK 21631 - ? kapal (s). Kajaba iku, para perusak janji kadhangkala dijanjikake. Ayo pencet wong Turki ombenan

      Yagene akeh kapal kanggo nyurung wong Turki? 10 Tu-22M3 +24Su-34+24Su-27xx bakal cukup. Luwih efisien lan luwih murah tinimbang klompok kapal saka komposisi sing diusulake. Lan padha ora bakal metu menyang Selat. IMHO, napsu kapal kudu dikurangi ing Segara Ireng lan Baltik; ana papan sing luwih apik kanggo basis ing armada Jauh lan Lor.
      Ninggalake pasukan udhara, nyamuk lan klompok cilik bedhil anti-pesawat.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"