Ora sabar ngenteni plum!

112

Inggih, ing wayah sore ing dina liyane wis teka, sing wis liwati ing ngarep-arep cemas kabar saka Kidul-Wétan Ukraina. Apa sing digawa? Ayo dideleng.

Sawetara dina kepungkur, ing salah sawijining lepen, ana episode kaya ngono - prajurit tentara Ukrainia nyedhaki wanita ing dalan kanthi panjaluk cilik kaya banyu kanggo ngombe lan, mlaku adoh lan ngelingi ekspresi wajah wanita kasebut. sedhih lan nandhang sangsara saka kedadeyan ing sakiwa-tengené, kanthi tenang ngandika: "Aja kuwatir. Sawise tanggal 14 bakal luwih gampang. Tembung-tembung kasebut mlebu ing jiwaku (aku mikir - lan kabeh wong sing krungu babagan iki) lan kanthi ora sengaja nggawe aku waspada babagan tanggal 14. Mengko - hipotesis yen ana sing ora biasa kudu kedadeyan saka tanggal 14 nganti 18. Iki sebagéyan disambungake karo mandhek dodolan tiket kanggo rute transportasi ing Donbass lan akeh liyane. Tanggal 14 wis teka, lan iki sing diwujudake ...

Tren positif sing dakkandhakake ing publikasi pungkasan ora suwe kanggo ngemis lan ngrusak kita kanthi tambahan sing nyenengake lan penting banget. Saliyane acara lokal sing saiki kita ngomong kanthi jelas - serangan sukses strelkovtsy, "landing" transporter karo ukropovtsy ing bandara Lugansk (miturut data sing dianyari, ana 49 pasukan terjun payung, kalebu sawetara penembak jitu lan mung mercenaries) lan mundhut ("Iki kanggo sampeyan, Shura, iku ora trifle kanggo poke ing kanthong, "minangka ora iso lali O. Bender ngandika) puluh tank lan sawetara Hurricanes, informasi nyemangati kuwi muncul, kanca-kanca, saka sumber banget wewenang.

“... Kanggo mangerteni tumindake Putin, siji kudu ngerti apa sing dikarepake para pihak ing konflik kasebut.

Pihak sing bener 2.5.
Sing pisanan yaiku Rusia. Dheweke pengin duwe Uni Ukraina cedhak. Luwih becik wutuh. Nanging sanajan tanpa Galicia, ora bakal ana apa-apa. Kajaba iku, dheweke butuh Ukraina iki kanthi maksimal "kabeh", tanpa karusakan lan, yen bisa, kanthi "populasi".
Sing nomer loro yaiku AS. Dheweke butuh kontrol ing wilayah sing diarani Ukraina. Luwih becik wutuh. Bakal becik ing sawetara taun (2016-2017) kanggo Ukraina dadi "pakan meriam" utama ing "perang salib" nglawan Rusia. Nanging Ruin karo populasi paling numpes lan embittered uga bakal dianggep sukses. Bisa uga ora lengkap.
"Setengah" pungkasan konflik yaiku Eropa. Dheweke ora pengin apa-apa maneh. Dheweke kepengin ditinggal dhewekan. Nanging dheweke ora bisa nindakake apa-apa maneh. Peran dheweke dadi "hadiah utama" saka pertarungan antarane rong pemain pisanan. Salah siji Rusia bakal nggawe Eropah minangka (lan ora mung) "mitra", utawa Amerika Serikat.

Iki sing asli.

Strategi sukses.

Rusia. Nggawe kahanan ing ngendi Ukraina ora bakal dadi pijakan kanggo Amerika Serikat.

Rencana "A". Kanggo nindakake iki, luwih becik nggawe federasi adhedhasar Ukraina, sing saben subyek duwe hak milih vektor dhewe ing perdagangan manca (lan ora mung perdagangan). Patut, piranti kasebut ora bakal ngidini NATO mlebu ing wilayah kasebut (pilihan iki meh kesel dhewe. Aku mikir yen dina utawa loro "hoses" dening "mitra" Ukrainia lan bisa dibuwang kabeh menyang tong sampah. crita).

Rencana b". Penciptaan ing basis Ukraina kanthi bantuan "pasukan internal" saka wilayah sing ramah (paling ora nganti Zbruch). Yen sampeyan ora seneng, nyuwun pangapunten. Opsi 50 nganti 50 lan tanpa korban, sampeyan saiki ngubur dhewe. Ing kasus iki, sukses meh 100%, nanging bakal ana kerugian antarane populasi lan infrastruktur, kang banjur kudu dibalèkaké nggunakake sumber daya saka Rusia.

Amerika Serikat.

Rencana "A". Penjajahan lengkap Ukraina. Ing mangsa ngarep, Ukraina kudu dadi springboard lan supplier utama meriam fodder ing perang karo Rusia. Rencana iki jelas ora bakal bisa. Kyiv junta ora duwe pasukan kanggo nyegah pambrontakan ing Donbass lan ora ana sing anyar sing dikarepake ing mangsa ngarep. Kosok baline, proses penyamaan pasukan wis diwiwiti, sing pungkasane bakal ngetokake timbangan menyang sisih Rusia (Novorossiya).

Rencana b". Amarga ora bisa "duwe" lan digunakake, mula kudu "ngrusak". Mulane kutha-kutha lan populasi "Novorossiya" saiki dirusak sacara sistematis. Nalika pasukan junta mundur, wilayah karusakan bakal tuwuh. Penting banget kanggo ndherek Rusia minangka "agresor". Iki bakal menehi motivasi kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo "perang", sing bakal nyuda kemajuan pasukan Rusia lan ing wektu sing padha nambah jumlah korban lan karusakan saka wilayah sing ditinggalake.

Kita bisa ndeleng kepiye AS ngrampungake rencana kasebut. lumayan apik. Kepiye carane Rusia ngrampungake tujuane?

Nganti saiki, junta gagal narik Rusia menyang konflik kasebut. Wis, ana, lan bakal ana upaya. Sing terakhir yaiku nggunakake "cara sing dilarang" wingi ing Semyonovka. Lan luwih apik kanggo Novorossiya ing ngarep, luwih akeh usaha kasebut. Nyoba desperation, kanggo nindakake ing paling soko kanggo please master jaban rangkah. AYUV lagi digawe, lan wis wiwit ndarbeni "alat berat" dhewe. Aku ora bakal kleru, yen aku ngomong yen ing sasi tentara Novorossiya bakal bersenjata atusan kendaraan waja lan artileri. Penerbangan Ukraina bakal dirusak utawa dinetralake kanthi cara liya, sing ora bisa digunakake. Ora ana gunane ing Rusia "ngganti" dhewe. Dadi ora bakal.

Apa Rusia bakal mbantu? temtunipun. Luwih, pitulungane bakal tuwuh (dheweke mung nulungi). Dina iki minangka conto.

Apa sing kedadeyan dina iki?

Ing wayah esuk, tank lan kendaraan lapis baja liyane katon, bubar "dicekel" saka junta. Sanajan kabeh wong mangu-mangu amarga sawetara alasan. Aku uga. Nanging, kaya sing dikandhakake, dheweke ora kejiret ... Dadi Poroshenko mutusake, mbuwang kebanggaan, nelpon PDB lan takon "suwene suwene" tank Rusia bakal mluku ... Kanggo dheweke nampa jawaban sing cukup. "Apa tank Rusia? Yen sampeyan ndeleng, sampeyan bisa nyirnakake (yen sampeyan bisa) lan ngirim menyang kita. Kita bakal ngukum wong-wong mau kanthi abot."

Waca: http://112.ua/politika/poroshenko-putinu-situaciya-kogda-cherez-gosgranicu-v-ukrainu-prohodyat-tanki-yavlyaetsya-nepriemlemoy-74519.html.

Lan supaya luwih ngerti Poroshenko yen "sopan" ora minangka "kelemahan", nanging mung "pendidikan sing apik", Pak Miller mutusake yen cukup kanggo main karo Ukraina. Piye kok iso. Kita ana ing hubungan apik karo wong-wong mau, nanging padha ... lungguh ing sirahe. Lan diterbitake:
"Gazprom" ora bakal nundha tanggal pungkasan kanggo nransfer pasokan gas menyang Ukraina menyang rezim prabayar. Periode iki ora bakal ditundha maneh. "Gazprom kudu ndeleng $ 10 milyar ing akun kasebut ing jam 16 ing tanggal 1,951 Juni, yen ora, rezim prabayar bakal dienalake."

Lan yen kita nambah iki informasi sing Pak Filatov rampung nulis ing Facebook, amarga. dheweke jijik karo kasunyatan sing:
"... saben juru masak ngerti apa sing kudu dilakoni karo ATO. Saben patriot ngerti pengkhianat kanthi jeneng. Saben warga sing peduli wis sengit marang Poroshenko: amarga nelpon Putin, ora ana gunane. Lolongan tanpa wates babagan Eropa sing ngiyanati kita, kekejeman OSCE, para pengungsi sing nggegirisi saka Donbass, Maidan-3 mung dadi njijiki ... "

... banjur umume lukisan lenga sing apik banget, kanca-kanca. Ayo kula ngelingake sampeyan yen Pak Filatov minangka fasis dill sing, dadi walikota Lviv, ujar manawa "... Kita kudu janji kabeh saiki. Apa babagan gantung? Nanti kita gantung!" Kowe kelingan saka ngendi asale mutiara iki? Lan sampeyan ora bisa lali iki.

Salam apik - Esaul
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    112 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. johnsnz
      + 72
      16 2014 Juni
      Ya, aku ora ngerti kepiye "ngrasa luwih apik" ... Bakal luwih gampang nalika gaman disarung lan Novorossia diproklamasiake minangka negara sing berdaulat
      1. + 17
        16 2014 Juni
        Mesthi kita ora bakal lali !!
        Kajaba iku, kabeh wis direkam.)
        1. jj
          + 52
          16 2014 Juni
          Liyane lan liyane nerangake pangerten sing Ukraina wis nyiapake Afghanistan anyar kanggo Rusia. Kanthi cara apa wae, Amerika kudu nyeret kita menyang perang. Lan padha arep perang karo tangan Ukrainians. Inggih, banjur - miturut program kondhang, kalebu organisasi kerusuhan populer ing Rusia ing hubungane karo rusak saka standar urip, lan sabotase struktur bisnis, Cut mati ing acara saka perang saka pasar dodolan lan dhuwit, malah dhewe.
          Kita ora bisa perang ing kahanan kaya ngono. Kita kudu nyurung Amerika menyang sektor lan wilayah sing sensitif. Aku setuju karo wong-wong sing ngomong sing wektu bisa kanggo kita. Ukrainians, mesthi, nuwun. Nanging sampeyan kudu mbantu dheweke kanthi rahasia. Lan kabeh telpon dina iki kanggo penyebaran prajurit Rusia langsung, ing cahya saka pangerten masalah iki, bisa dianggep provokatif.
          1. + 13
            16 2014 Juni
            Setuju banget karo sampeyan. Maksimalkan "bantuan kamanungsan" lan gunakake Kementerian Luar Negeri kanggo nambah tekanan ing kabeh cara.
          2. +4
            16 2014 Juni
            Ukrainians, mesthi, nuwun. Nanging sampeyan kudu mbantu dheweke kanthi rahasia. Lan kabeh telpon dina iki kanggo penyebaran prajurit Rusia langsung, ing cahya saka pangerten masalah iki, bisa dianggep provokatif.
            Saben dina dadi luwih jelas yen tujuan utama lan hadiah kanggo ngatur lan ndhukung kasur omah bodho Ukrainia yaiku Rusia, dheweke pengin nyemplungake kita menyang kekacauan, kaya Irak lan Libya.
            1. +2
              16 2014 Juni
              "Dheweke pengin nggawe kita kekacauan, kaya Irak lan Libya." Tangane ora tekan Rusia. Lan padha tekan Irak, Libya lan Suriah. Padha telek ing kita. Padha nyoba kanggo nelpon Rusia karo negara musuhan.
          3. +3
            16 2014 Juni
            wektu bisa kanggo kita mung ing syarat sing DPR lan LPR ngadeg isih lan Strelkov shoots maneh.
            yen zombie menang, banjur langkah sabanjure yaiku nglatih maneh tentara karo spesialis Amer lan maju menyang Crimea
            lan bakal dadi ontran-ontran sing ora bakal ngapura wong Rusia utawa Ukrainia
            1. +2
              16 2014 Juni
              Crimea disambungake menyang bawana dening isthmuses sempit - dalan. arah tank. Dheweke ora bakal lulus. Ora bakal ana rojo pati. Iki ora Slavyansk, diubengi ing kabeh pinggiran. Crimea isih meh pulo, watu. Senajan aku ora spesialis militèr, nanging IMHO: Crimea luwih gampang kanggo defend. Ya, lan kita duwe tentara, berpengalaman, bersenjata apik, lan dudu milisi. Kayane aku dill ora bakal ngliwati dalan kasebut. Kapitunane bakal gedhe banget.

              Miturut cara. Off topik, nanging: mesin telusur negara Rusia "Sputnik.ru" http://www.sputnik.ru/ - ora bakal bingung karo "sabun". Rampung kita. Aku punched liwat server sing: kabeh server fisik dumunung ing Rusia.

              Screenshot - isthmuses nyambungake Crimea karo bawana.
              1. SVT
                +1
                17 2014 Juni
                Kutipan: Dmitry Toderese
                Senajan aku ora spesialis militèr, nanging IMHO: Crimea luwih gampang kanggo defend. Ya, lan kita duwe tentara, berpengalaman, bersenjata apik, lan dudu milisi. Kayane aku dill ora bakal ngliwati dalan kasebut. Kapitunane bakal gedhe banget.

                Sialan, kanca! Sampeyan ana ing forum militer, lan yen sampeyan ngerti carane nggunakake mesin telusur, banjur sadurunge ngucapake ide sing sampeyan pikir asli, pisanan GOOGLE, paling ora mung - pertahanan Crimea, bakal ana akeh informasi, lan yen sampeyan isih ngerti sethithik babagan sejarah negara KITA, sampeyan ora perlu ngerti urusan militer, cukup ngerti, google: pertahanan PEREKOP lan iku. Wiwit wektu Scythians nimbali saka Crimea njupuk Panggonan bebarengan Perekop.
                1. 0
                  19 2014 Juni
                  Kutipan saka svt.
                  Wiwit wektu Scythians nimbali saka Crimea njupuk Panggonan bebarengan Perekop.

                  Pertahanan bisa uga dumadi ing sadawane Perekop, nanging dheweke nyerang Crimea liwat Sivash!, Lan bali ing abad kaping 18. Potemkin njupuk saka Turki.
              2. 0
                19 2014 Juni
                Kutipan: Dmitry Toderese
                Crimea isih meh pulo, watu. Senajan aku ora spesialis militèr, nanging IMHO: Crimea luwih gampang kanggo defend.
                Aku pengin ngelingake sampeyan yen Crimea tansah dijupuk liwat Sivash (Segara Rotten). Dadi kabeh isthmuses iki umume ing sisih, iki arah secondary impact.
            2. +5
              18 2014 Juni
              Ngrungokake, aja wedi karo pasukan khusus Amer, kita bajingan, dheweke dhewe wedi melu karo Rusia.
          4. +7
            16 2014 Juni
            Kutipan saka jjj
            Lan kabeh telpon dina iki kanggo penyebaran prajurit Rusia langsung, ing cahya saka pangerten masalah iki, bisa dianggep provokatif.

            Ya, ing kene sampeyan krungu puluhan telpon kaya ngono saben dina. Aku ora mangsuli iki maneh. Mungkin ora provokator, nanging surak patriot lan komandan sofa, manawa
          5. +1
            16 2014 Juni
            "Afganistan anyar lagi disiapake kanggo Rusia ing Ukraina"
            Ya, mung Afghanistan sing ora duwe wates umum karo kita, nanging iki. Ing kono masalahe. Nanging Amerika gagal ngatur "kerusuhan populer": elinga manege, sing mesthine kedadeyan? Pira sing teka? Ora babar pisan. Wong wis ngerti kabeh. "Oposisi" wis kelangan meh kabeh pemilih. Umume wong sing ora sopan lan nyenyamah wong Rusia ing situs web liberal Rusia yaiku "Svidomo Ukrainians". Siji cara utawa liyane, maksudku: Maidan ora kedadeyan ing Rusia. Sanajan kahanan urip sing rusak, ora mungkin kedadeyan. Rusia mangertos siji bab: yen urip dadi Samsaya Awon, banjur rampung mati negara, numpes rampung lan ngowahi negara menyang gigantic "wilayah Palestina" ora wangun paling apik kanggo ngrampungake masalah. Sampeyan ngerti, PDB mbukak "garis panas" ing ngendi dheweke ngrungokake masalah warga negara lan mbantu ngrampungake. Iki mung gandum, nanging isih - sawise iku, penahanan pejabat (lan anggota United Russia banget) lan publikasi saka masalah lan solusi saka masalah tartamtu ing lemah. Aku mikir babagan politik Rusia wis dadi luwih wicaksana.
      2. + 26
        16 2014 Juni
        Ana isih dangu nganti pungkasan shooting, nanging aku mikir ing pungkasan taun struktur lan tapel wates Novorossia bakal dadi cetha lan padha ora bakal milih Kyiv ... ngguyu
        1. + 36
          16 2014 Juni
          Kuwi bakalan apik. Rampung diblokir akses menyang Segara Ireng. Ora ana apa-apa Dill apa ana
          1. + 21
            16 2014 Juni
            Padha ndudhuk wong kanggo apa-apa?!
            1. + 15
              16 2014 Juni
              Kutipan: Andrey_Irkutsk
              Padha ndudhuk wong kanggo apa-apa?!

              Ayo, padha gedhe! Golek liyane =))
              1. + 14
                16 2014 Juni
                Quote: Letun
                Ayo, padha gedhe! Golek liyane =))

                ing panggonan gallia wassat
              2. +3
                17 2014 Juni
                Quote: Letun
                padha gedhe! Siji maneh dhuwur
          2. StolzSS
            +1
            16 2014 Juni
            Kita kudu mboko sithik mindhah tapel wates menyang prednistrovie lan drive dill adoh saka segara ... ana bakal njupuk kanggo dangu, nanging kita kudu koridor ing transnistria sadurunge mangsa ... lan ana dill mboko sithik beku metu. , Mungkin otak wong bakal tiba ing panggonane, sanajan musim dingin ing kana anget, dudu manawa kita duwe pangarep-arep ing sisih lor ...
            1. Ural74
              0
              17 2014 Juni
              Menyang Lor?
            2. +1
              18 2014 Juni
              Ing Ukraina, bisa uga -25 ing mangsa, dheweke manggon ing kono piyambak. Inggih, apa sing bakal tuwuh wicaksana ... Menehi, Gusti! Aku ngomong ing kene wingi lan dina sadurunge wingi karo telung wong Ukrainia ing St. Dadi - kabeh wong manggon ing Rusia kanggo 15 - 20 taun, saben wong duwe bisnis cilik. Nanging! Padha ndeleng kahanan ing Ukraina ing cahya saka MEDIA Ukrainia! Aku takon: "Piye? Apa sampeyan nonton TV?" Lan padha: "Ya, kothak kita (sawise kabeh, OUR!) ngapusi! Aku nelpon sanak-sedulurku ing omah - kabeh ana ing kono. Saluran Rusia ngapusi!" Sampeyan kudu ditambahake sing telu iki ora ngerti saben liyane lan sederek manggon ing Kharkov, Poltava lan Odessa. Ketoke, sanak-sedulure kudu tetep ing kadhemen nganti suwe supaya luwih wicaksana ...
              1. +2
                19 2014 Juni
                Miturut cara, ana topik kaya ngono. Ana kanca sing manggon ing Ukraina, obrolan Skype: 40 menit sumpah. Bapakku duwe kanca kelas ing Dnepropetrovsk, padha liwat Skype: dheweke meh ora pisah karo donya. Lan ing kabeh kasus, dheweke nyalahake kabeh wong lan Putin lan wong-wong. Kabeh "" reged - lan kenapa, dheweke dhewe ora ngerti. Nindakake, nelukake. Kita ngomong yen "pemerintah" iku bosok, nanging kita ora ndemek wong sing prasaja, amarga kita ngerti yen dheweke dikontrol (ditekan). Punika parsley kuwi!
              2. 0
                19 2014 Juni
                nanging, kita isih kalah perang informasi. lan padha rampung nyerah karo Ossetia, lan banjur INFA iki ora ngganggu sapa, supaya soko kudu rampung, salah siji kanggo drive wong Yahudi saka kabeh media, utawa massively tanduran saluran bab Rusia ing geyropa, komunis ngerti carane netes. ing otak lan ndamel gelombang ing arah tengen, dill, dening definisi, iku angel kanggo gawe uwong yakin apa. dene manawi 23 taun anggènipun jongklok ing kupingipun, malah ing ngriki dipun paringi katrangan bab ingkang prêlu saha kadospundi, inggih, wawasanipun langkung lantip, nanging sawatawis wulan malih, satunggal bab ingkang prayogi. , miturut gosip, milisi duwe tank lan hujan es. (ketemu, lying ing sabuk alas) Ossetia dikenali Novorossi tegese bantuan resmi tenan bisa bantuan. lan bolt kuldi bakal numpuk ing sanksi dheweke
        2. + 19
          16 2014 Juni
          Lah negara kok dibuwang, bajingan? Dadi sampeyan ora bakal nyimpen Kemsky volost kanggo sampeyan. Crimea minangka tlatah Rusia, lan sanajan Novorossia minangka negara sing ramah, cet Crimea kanthi warna Rusia.
          1. +3
            16 2014 Juni
            Kabeh Ukraina kudu dicet ing werna RUSSIA.
            1. +7
              16 2014 Juni
              gallicia ora perlu ...
              1. 0
                18 2014 Juni
                Galicia perlu kanggo Stolypins kanggo Siberia
        3. +2
          16 2014 Juni
          Kutipan saka ispaniard
          piranti lan wates Novorossia

          Saka ngendi sampeyan njupuk gambar-gambar iki? Crimea - Rusia.
      3. Komentar wis dibusak.
      4. +1
        16 2014 Juni
        Hmm... Ora ana sing duwe niat ninggalake wong ... Aku yakin bakal dadi bagian saka Rusia !!!
      5. +1
        16 2014 Juni
        Nalika kita tekan tapel wates Polandia, mula bakal luwih apik ...
      6. Komentar wis dibusak.
      7. Horde
        +6
        16 2014 Juni
        Aku ora bakal kleru, yen aku ngomong yen ing sasi tentara Novorossiya bakal bersenjata atusan kendaraan waja lan artileri.


        Nah, ing ngendi Novorosia bakal entuk atusan kendaraan lapis baja? saka impen wengi saka Yesaul?
      8. 0
        16 2014 Juni
        Kutipan saka johnsz
        Ya, aku ora ngerti kepiye "ngrasa luwih apik" ... Bakal luwih gampang nalika gaman disarung lan Novorossia diproklamasiake minangka negara sing berdaulat

        Muga-muga wong Bandera bakal mati kanthi tiba, nanging pira wong sing ditarik dening makhluk.
      9. 0
        18 2014 Juni
        Aku ora rampung dicokot: ... lan mayit saka Nazi, kalebu. lan Pak Filatov, bakal digantung ing wit kanggo dipangan manuk gagak.
        1. 0
          19 2014 Juni
          mesakake manuk. kabeh padha, nggawe alam gagak, lan undead iki mung pantes crematorium. lan awu ing kuburan nuklir
    2. + 15
      16 2014 Juni
      Artikel apik
      1. AnakKuburanKuda
        +6
        16 2014 Juni
        Ya, ora jelas kenapa penulis nulis Filatov dadi walikota Lviv. Sadovy yen maca, dheweke bakal gelo.
      2. Alexanya
        + 14
        16 2014 Juni
        Kanggo nambah kesejahteraan optimis - pas wektune. Dadi apa sing kudu ditindakake para realis? Strelkov meh ora kentekan niat (adhedhasar banding pungkasan marang Putin) Ing Mariupol lan malah Donetsk, sikap marang DPR ora sakabehe ora jelas. Getih tambah akeh. Nyenengake jumlah sukarelawan sing teka. Sampeyan mbutuhake piranti abot. Kharkov bakal mbukak maneh teyeng kanggo ngarep. Ora sabotase, ora sabotase ing pabrik! Warga Kharkiv kerja kanggo Tugriks. tank lagi didandani... Kyiv ing TV nuduh "teroris" saka shelling Ambrosievka karo "es"... Ukraina gedhine bestialitas!
        1. +7
          16 2014 Juni
          Kutipan: Alexanya
          Kharkov bakal mbukak maneh teyeng kanggo ngarep. Ora sabotase, ora sabotase ing pabrik! Warga Kharkiv kerja kanggo Tugriks. tank lagi didandani... Kyiv ing TV nuduh "teroris" saka shelling Ambrosievka karo "es"... Ukraina gedhine bestialitas!

          + Wingi aku ngomong karo sanak-sedulurku lan takon saka kadohan - apa apik yen Federasi Rusia ora ngirim pasukan lan ora mbantu (kanthi mbukak) senjata?
          Banjur padha mangsuli aku - apa sing sampeyan lakoni! ing kasus! warga, residents saka Ukraina kudu piyambak éling sing, contone, Kharkiv, Mariupol, Lvov, iki ora gubug beda, iki kamar cilik ing siji Gubug disebut Ukradina, lan yen Ukraina "drowns, banjir, mranata geni" kanggo dhewe, banjur kabeh ampas iki bakal nuthuk ing saben lawang saka penduduk Kharkiv tartamtu - sing mlaku ajeg lan nindakake apa panguwasa Maydan saka Kiev mbutuhake, sing penduduk bungah saka Kiev, sawise sawetara wektu bakal nampa ... uga, supaya inflasi, telat ing mundhak gaji ing tariffs, sing penduduk sedih Lviv bakal dadi malah sadder saka kasunyatan sing mangerténi .. apa padha ora luwih dhuwit bakal diwenehi lan sing saiki salut kanggo raiding lan hukum kuwat. Sapa sing mlumpat nganggo gaman, nanging rasa pait amarga ngerti yen diluncurake kanggo cookie kaya plywood ing Paris / Eropa isih bakal teka.
          1. ..Dmitry..
            0
            19 2014 Juni
            omah diarani "Ukradina"
            - persis)))
        2. +3
          16 2014 Juni
          Aku pengin ngelingi tembung Kobzar gedhe babagan sabangsane "dheweke", lan dheweke mung ujar manawa "puncak" (aku takon moderator supaya ora ngilangi tembung kasebut Shevchenko) bakal mangan roti karo sampeyan, banjur dheweke bakal pipis. piringmu! Sing kabeh hakekat!
        3. +2
          16 2014 Juni
          kudu mbukak ngarep kapindho ing Kharkov
          meneng-menengan nggawa senjata, dening klompok cilik saka specialists ing sandhangan sipil
          ing D-dina, sijine topeng, njupuk kontrol Kutha lan pertahanan karo senjata.
          ngirim tank saka konservasi kanggo Strelkov kanggo bantuan.
          nir bakal dipeksa kanggo buyar pasukan sing, Donbass bakal aran luwih.
          uga ditindakake ing Odessa lan Nikolaev.
          kanggo nganakake referendum ing kutha-kutha sing dibebasake saka Nazi.
          sampeyan kudu tumindak saka njero. lan dina sadurunge wingi.
          1. +8
            16 2014 Juni
            Kutipan saka divangeneral
            kudu mbukak ngarep kapindho ing Kharkov
            meneng-menengan nggawa senjata, dening klompok cilik saka specialists ing sandhangan sipil
            ing D-dina, sijine topeng, njupuk kontrol Kutha lan pertahanan karo senjata.
            ngirim tank saka konservasi kanggo Strelkov kanggo bantuan.
            nir bakal dipeksa kanggo buyar pasukan sing, Donbass bakal aran luwih.
            uga ditindakake ing Odessa lan Nikolaev.

            kanggo nganakake referendum ing kutha-kutha sing dibebasake saka Nazi.
            sampeyan kudu tumindak saka njero. lan dina sadurunge wingi.

            Lha, kok nganti suwi rencana kuwi didhelikake? lan penembake njaluk kepala staf. punika migunani. Yen ora, sampeyan ndhelikake rencana kasebut ing kursi. maju.
    3. +1
      16 2014 Juni
      Tambah mikir...

      Napa Vladimir Putin ngidinke provokasi Ukrainia


      http://rusnod.ru/news/theme4685.html
    4. + 17
      16 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Bakal luwih gampang nalika gaman ditutupi lan Novorossia diproklamasiake minangka negara sing berdaulat

      Neraka karo proklamasi! Rasa luwih apik nalika ndeleng pasukan junta mundur saka kutha-kutha ing Rusia Anyar!
      Lan kabeh nalar liyane yaiku rejeki ing latar kopi.
      optimisme Yesaul seneng. Aku pribadi kuwatir banget. Siji plus - ing wayah sore saiki dadi isin yen kesed kanggo sholat. Aku terus maca Mazmur kanggo wong lanang ing Novorossia.
    5. UFO
      +6
      16 2014 Juni
      + Wajar! Ora ana katrangan babagan "ksatria jubah lan keris". "Smersh" misale jek wis katon, nanging Novorossia durung duwe Layanan Keamanan dhewe (kalebu "operasi"), tank dening nawakke, nanging iku seng di pengeni kanggo njupuk aliran financial menyang tangan. hi
    6. +2
      16 2014 Juni
      Perang antarane becik lan ala durung rampung ...
      1. Ivan Petrovic
        +1
        16 2014 Juni
        rencana "A", rencana "B" ... Field Marshal Paulus lurus, ora Yesaul
    7. + 16
      16 2014 Juni
      iku perlu kanggo nulis mudhun - "... kita bakal nutup telpon mengko!"

      sabar, Vladimir Vladimirovich, mimpin partai sampeyan. Kita gantung mengko!
    8. +4
      16 2014 Juni
      Bakal luwih gampang nalika kabeh elit fasis dibasmi, utawa paling ora dipasrahake menyang pengadilan militer. Bakal luwih gampang nalika dill mundur pasukane saka Novorossia. Lan bakal luwih gampang nalika Obama lan, umume, kabeh Matrasia bakal diumumake ing saindenging jagad minangka teroris nomer 1. Lan ora ana sing bakal kerjo bareng karo dheweke.
    9. +3
      16 2014 Juni
      Kanggo dadi luwih apik, aku ora bakal ngomong. Serangan ing kutha-kutha kanthi gaman abot isih ditindakake, wong lan warga sipil isih padha mati. Nalika iki mandheg, banjur kita bisa ngomong babagan kemajuan kahanan ing arah "rasa luwih apik". Kasunyatan sing padha ndharat Il, dijupuk mudhun Sushka, numpes kolom dill ... episode saka perang sipil, sanajan penake saka kasunyatan sing kita ndhukung Tenggara. Nanging isih, wong-wong sing diapusi dening pamaréntah Ukraina mati, nindakake, ora ngerti kahanan, pesenan pidana. Kabar apik mung ana sing luwih sithik, militer ora gelem nembak dhewe.
      1. N.Zero
        +2
        16 2014 Juni
        Kutipan saka Wedmak
        Nanging isih, wong-wong sing diapusi dening pamrentah Ukraina mati, nindakake, ora ngerti kahanan, pesenan pidana.

        sampeyan ora nggawe "wedhus sing ilang" saka dheweke ...
        padha duwe motivasi "single lan independen" dhewe lan ora dibayar!
        1. 0
          16 2014 Juni
          Lan aku ora ateges wong sing mbayar kanggo motivasi. Para pribadhi tuwin sersan ingkang sami seda, dene ingkang merdika lan manunggal ing wingking sami nggandhol. Aku ngomong bab mercenary ing umum.
    10. + 12
      16 2014 Juni
      Aku pengin pracaya sing penulis bener. Iku kanggo pracaya, amarga iku angel kanggo njelasno, amarga informasi banget mbantah lan ana akeh goroh. Miturut laporan Strelkov, ora kabeh rosy, malah sebaliknya. Bingung katon rame ing DPR. Ing LPR, kabeh katon luwih teratur. Lan kasepen Putin wis suwe saya suwe, mula mung percaya karo rencana sing licik. Nanging aku isih percaya.
      1. +2
        16 2014 Juni
        Iki aku, nonton berita, idu, nanging aku percaya. Carane akeh iman menarik ing kita isih kiwa?
      2. 0
        16 2014 Juni
        Shooter perlu bantuan.
        misale jek sing 3 nawakke dijupuk maneh, kita kudu pindhah karo wong-wong mau kanggo njupuk unit tank Artemov.
        mbalekake kabeh sing bisa lan menyang perang!
        Miturut cara, bab pungkasan sampeyan krungu bab nawakke iku kabeh 3 mau diduga rusak ing pinggiran Artemovsk.
        Apa ana sing ngerti babagan nasibe sing sejatine?
    11. +5
      16 2014 Juni
      Tembung sampeyan bakal dadi penulis sing dikasihi, nanging kupinge Gusti Allah.
      Mugi kabeh dadi apik, lan ora impen rosy sing pass mati minangka kasunyatan
      Artikel punika mesthi plus, kanggo positif.
    12. +3
      16 2014 Juni
      Sawetara dina kepungkur, ing salah sawijining lepen, ana episode kaya ngono - prajurit tentara Ukrainia nyedhaki wanita ing dalan kanthi panjaluk cilik kaya banyu kanggo ngombe lan, mlaku adoh lan ngelingi ekspresi wajah wanita kasebut. sedhih lan nandhang sangsara saka kedadeyan ing sakiwa-tengené, kanthi tenang ngandika: "Aja kuwatir. Sawise tanggal 14 bakal luwih gampang "
      Ora mungkin yen "prajurit tentara Ukraina" iki minangka peramal, paling mungkin, wanita miskin kudu "rasa luwih apik" saka pungkasan ATO sing dianggep sukses. Kanggo rencana "A" lan "B", Yankees duwe dhewe, lan kanggo sukses pilihan kasebut, paling ora kita kudu ngenali Novorossia lan ora nggambarake mukjijat saka Hottabych lawas, kanthi bantuan militer lan ekonomi kanggo sekutu kita, sing, perang kanggo Novorossia, perang lan kanggo Rusia.
    13. +1
      16 2014 Juni
      Saka purgen dadi luwih gampang luwih cepet. Ing 41 uga ana wong-wong kaya ngono, ujar manawa nyerahake Kyiv minangka maneuver licik dening Comrade Budyonny.
    14. + 11
      16 2014 Juni
      Kasunyatan yen YUVU ilang dadi jelas kanggo kabeh ... lan amers, ing wiwitan. Mulane, dheweke ngetokake rekomendasi kanggo Kyiv adhedhasar PENGALAMAN VIETNAM ing 60s (lan sadurunge EXPERIENCE KOREAN ing awal 50s))! Ing kana, nalika Amerika ngerti yen wong-wong ing negara iki ora bisa dirusak, dheweke ngetrapake taktik bumi gosong! Iki carane banderlogs Kyiv tumindak ... yen sampeyan ora bisa mangan, banjur bakal njupuk cokotan, supaya bakal njupuk taun kanggo mulihake sing rusak! Lan aja din dhewe lan liyane ora bakal menehi! Lan RUSIA kudu mulihake !!! Kanggo dhuwit Rusia! Lan iki tegese kelemahane ekonomi Rusia liyane, sing wis ora kondhisi paling apik saka eksperimen liberal MEDVEDEV ...
      Dadi, mbok menawa, panjaluk kita kanggo koleksi indemnity saka wayang Washington bakal migunani banget! Aku yakin ... wektu iki bakal teka ... nalika tim buruh sing dumadi saka TURCHINOV ... YATSENYUK, ... TYAGNIBOK ... LYASHKO lan "pemimpin" Banderlog liyane bakal mbongkar reruntuhan lan nggawe bangunan anyar! Bisa ennobles lan mbantu kanggo nambah!
    15. kosh
      +2
      16 2014 Juni
      Kita ngenteni 10 jam. Wektu kanggo mateni pipa. Apa pancene wektu kita lan tank bakal maju? Apa wektu kanggo X?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +9
        16 2014 Juni
        Mung nonton ing warta
        Gazprom ngenalake rezim prabayar kanggo pasokan gas menyang Ukraina
        http://vz.ru/news/2014/6/16/691290.html
      3. +1
        16 2014 Juni
        MOSCOW, 16 Juni - RIA Novosti. Saka 10.00:XNUMX wektu Moskow ana, Gazprom ngenalake rezim prabayar kanggo pasokan gas menyang Naftogaz Ukrainy, ujare induk Rusia ing pratelan.
      4. +1
        16 2014 Juni
        JSC "Gazprom" ngumumake transfer Ukraina menyang sistem prepayment kanggo gas, nerangake iki kanthi non-pembayaran kronis "Naftogaz Ukrainy".

        "Utang perusahaan kanggo gas Rusia sing diwenehake yaiku $ 4,458 milyar: $ 1,451 milyar kanggo November-Desember 2013 lan $ 3,007 milyar kanggo April-Mei 2014," ujare perusahaan Rusia ing statement.

        Transfer menyang prabayar tegese pasokan gas menyang Ukraina diakhiri nganti pembayaran digawe kanggo volume gas sing pengin dikonsumsi Ukraina ing mangsa ngarep.

        Ing tanggal 13 Juni, fasilitas UGS ing Ukraina duwe 13,491 milyar meter kubik, lan tingkat ngisi fasilitas panyimpenan ing lemah yaiku 42,23%. Data sing relevan diterbitake dening Association of European Underground Gas Storage Operators (GSE). Naftogaz Ukrainy percaya yen volume kasebut bakal cukup kanggo kabutuhan ekonomi Ukrainia nganti pungkasan mangsa panas.
    16. 0
      16 2014 Juni
      Ana sing ngandhani yen kepemimpinan Ukraina saiki ora bakal suwe. Nganti saiki, wong-wong mung diiseni ing otak karo propaganda babagan perang, nanging ing dina-dina wong bakal kesel. Lan dheweke bakal wiwit ndeleng kanthi jelas lan ndeleng akeh perkara sing apik tenan ing saubengé, lan ora mung ing sisih kidul-wétan.
    17. +3
      16 2014 Juni
      Iku bakal dadi luwih gampang ing kanthong saka wong Ukraina saka kawicaksanan Poroshenko. Isih ana perjuangan sing angel lan dawa, ala ora nate kanthi sukarela ninggalake panggung. Kita pengin sukarelawan apik luck lan kamenangan!
    18. +2
      16 2014 Juni
      Kabeh sing kedadeyan ing Ukraina minangka kabijakan khas Anglo-Saxon. Ora ana pitakonan ing kene (ngapusi, mateni, rig, ngiyanati, ngganti, nanging nonton kapentingan sampeyan. Dheweke menang Amerika kaya ngono) Nanging ana pitakonan babagan Eropa. Apa sing dibutuhake Eropa? - Pasar lan sumber daya. Dheweke wis duwe pasar dodolan (sebagian ing Rusia) lan, umume, negara-negara kasebut minangka pesaing ing pasar kasebut. Nanging sumber daya - kene paling trep kanggo njupuk saka Rusia. Ana meh ora ana pilihan. Given sing padha kulon Ukraina nganti 39 ana Polandia lan nomer sipil minoritas nasional sing manggon ing sadawane Danube (etnis Hungaria, Polandia lan Moldovans liyane), pilihan saka divisi sepi saka dill cukup digunakake.
    19. Yuri Sugih
      +4
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Silkway0026
      iku perlu kanggo nulis mudhun - "... kita bakal nutup telpon mengko!"

      sabar, Vladimir Vladimirovich, mimpin partai sampeyan. Kita gantung mengko!

      Inggih ngandika!
    20. +4
      16 2014 Juni
      anggere ana pigsty zapodnoukropsky, donya ora bakal! Metu siji TUMBUHAN DAGING, kanggo pupuk, wabah ora ditambani, nanging dirusak! am
    21. +1
      16 2014 Juni
      Pak Filatov minangka fasis dill sing, dadi walikota Lvov, ujar manawa "... Kita kudu janji kabeh saiki. Apa babagan gantung? Nanti kita gantung!"
      Ing kene para pejuang SE bakal ana, yen dheweke ora ngumbah ing kasur!
      1. 0
        16 2014 Juni
        Ya, ya, wong Yahudi lan bajingan sing padha karo Himmler sing wis mati. Ing kene jagad dadi kuwalik. Wong Yahudi mimpin Nazi ...
    22. 0
      16 2014 Juni
      Esaul, sayang hi , lan - apa sabanjure? :)
    23. +4
      16 2014 Juni
      Ora perlu tembung lulling maneh! Amerika Serikat lan sawetara negara liya ngidini piyambak kanggo campur tangan kanthi terang-terangan ing Suriah, Libya lan negara liya, njanjeni kekejeman sing luwih gedhe yen ana perlawanan. Lan Rusia wis njupuk posisi pasien sing ora pati penting, nganti pirang-pirang wulan saiki ngidini mateni wanita lan bocah-bocah Rusia lan Ukraina. Iki kriminal! Rusia sing kaya mengkono, sing pancen wedi ngumumake kemampuane kanggo mbela awake dhewe kanthi cara sing ora sopan, ora bakal diajeni ora mung dening mungsuh, nanging uga dening wargane dhewe. Pancen angel mbayangno negara liya sing, kaya Rusia saiki, ora bakal tumindak kaya ngono! Ayo dadi conto: nyoba ndemek Tatar Krimea lan miwiti mateni lan ngebom ing Crimea?! Apa sing bakal kelakon?! Turki lan kabeh negara NATO bakal langsung munggah, ta?! Lan Rusia dipateni ing Ukraina lan Rusia pissing nggunakake kekuwatan. Lan aku ora perlu ngomong apa-apa. Kita wis mimpin menyang pola pikir iki yen Rusia ora duwe hak kanggo mbela Rusia lan kepentingane IN OPEN AND MASS MURDERINGS. Lan malah kene pedal. Sesuk uga bakal ana ing Rusia dhewe, lan bakal ana sing bakal nyuwek-nyuwek, bengok-bengok babagan ora tahan, supaya ora dadi luwih elek. Iki Kanada sing padha - iki kanggo Amerika Serikat uga Ukraina kanggo Rusia. Coba nggawa spesialis militer Rusia menyang Kanada lan miwiti ngebom sawetara wilayah Kanada, apa sing bakal kelakon?! Lan babagan Rusia, iki bisa ditindakake. Lan kita diwulang mikir kaya ngono. Samono uga wadya-bala militèr saka Turki kanthi terang-terangan mlebu ing wilayah Siria, nanging ora ana sing ngira arep mratelakake perang marang Turki, sanajan pancen wis lumaku. Aku percaya yen Assad, kanthi ala, miturut pendapatku, "bantuan" Rusia, ilang senjata kimia lan saiki dheweke bisa disiram nganti nol. Ing panggonan Assad, iku perlu kanggo miwiti serangan kimia massive. senjata nglawan Turki lan Arab Saudi, janji bakal nggunakake senjata kimia sing luwih gedhe yen serangan terus. gaman. Utawa paling ora kanthi yakin janji yen ana intervensi terus. Inggih, carane Korea Utara nindakake, sing padha wedi kanggo tutul. Kesimpulan: posisi terpila ngidini sampeyan nindakake apa wae. lan Rusia saiki njupuk posisi kasebut. Mateni wong mung bisa diendhegake kanthi yakin yen ing saben kasus Rusia bakal nanggapi kanthi cepet lan angel, nganti saling ngrusak NW. Mungkin dina iki dudu wayahe, minangka negara Kulon, Rusia bisa ngumumake kepentingane ing levele lan ora ana sing wani ngganggu dheweke, nanging IKI kudu teka.
      1. +7
        16 2014 Juni
        Kutipan saka: vvvvv
        Ing panggonan Assad, iku perlu kanggo miwiti serangan kimia massive. senjata nglawan Turki lan Arab Saudi, janji bakal nggunakake senjata kimia sing luwih gedhe yen serangan terus. gaman.

        Ora apik nggunakake chem. ora bakal nggawa senjata. Apa iku praktis ora digunakake ing WW2? Amarga ora efektif - ngrusak populasi lan ora ngrusak tentara. Luwih efisien nggunakake amunisi liyane (bledosan volumetrik, lsp). Nanging sawise nglamar chem. gegaman, Suriah bakal "combed" kanggo nul - lan ora bakal ngiwa.
        Nanging babagan posisi sing angel banget ing Rusia - aku setuju karo iki. Nanging blackmail nuklir kudu pinter. Miturut pendapatku, iki persis apa sing ditindakake Rusia: ngomong babagan gas lan ngelingake babagan senjata nuklir.
      2. +2
        16 2014 Juni
        Kutipan saka: vvvvv
        Mungkin dina iki dudu wayahe, minangka negara Kulon, Rusia bisa ngumumake kepentingane ing levele lan ora ana sing wani ngganggu dheweke, nanging IKI kudu teka.

        - yen ringkesan (pungkasan ing statement pendapat) iki, banjur carane njupuk langkah drastis sing dikarepake? Kita bisa nutup proyek Humanity on Planet Earth, nanging isih awal banget kanggo nggawe kesimpulan pungkasan babagan kegagalan proyek iki. Sampeyan kudu mikir babagan apa sing bisa didandani lan nindakake kanthi ati-ati.
    24. 0
      16 2014 Juni
      INFA tanggal 12 Juni ... ana sing pengin nglipur wong
      1. + 25
        16 2014 Juni
        Kutipan saka: vezunchik
        INFA tanggal 12 Juni ... ana sing pengin nglipur wong

        Video saka 15 Juni, wong ora bakal tenang lan ngerti apa.
    25. +8
      16 2014 Juni
      Isih, aku seneng yen SHADOW OF DECEPTION mung bakal repot babagan masalah ing wilayahe lan ora bakal dipilih!
    26. +1
      16 2014 Juni
      Nanging Ruin karo populasi paling numpes lan embittered uga bakal dianggep sukses.

      Ruin (Ukrainia. Ruina - ambruk lengkap, devastation [1]) - periode ing sajarah Tentara Zaporizhzhya antarane 1657 lan 1687, kang bener perang sipil. Ing wektu iki, karajan Rusia, Persemakmuran, Kakaisaran Ottoman lan, sok-sok, Swedia perang kanggo kontrol liwat wilayah kontrol dening Host Zaporozhian (Hetmanate, Little Rusia), kang dadi pemandangan saka perang getih.
      1. +2
        16 2014 Juni
        2014 minangka taun wiwitan Ruin anyar ing sajarah wilayah iki.
    27. +1
      16 2014 Juni
      Ana pertimbangan cilik (mung ing tingkat spekulasi) babagan kasepen lan netralitas Putin babagan acara ing sisih kidul-wétan Ukraina. Iki Crimea.
      Campur tangan Rusia ing konflik kasebut, sanajan miturut skenario Libya (mung penerbangan sing melu), kanthi otomatis bakal nyebabake penutupan wilayah udara ing Crimea nganti Angkatan Udhara Ukrop rampung netralake. Yen ora, ora bisa nyedhiyakake pertahanan udara sing efektif ing semenanjung. Lan iki tegese bakal ana masalah nyedhiyakake Crimea lan gangguan sing jelas ing musim liburan, umpamane, bayangake turis sing dikunci sajrone permusuhan. Kajaba iku, ing kabeh kemungkinan, penyebaran pasukan sing perlu kanggo njamin keamanan semenanjung durung rampung ing Crimea (sanajan aku bisa salah).
      Ing kasus iki, sisih kidul-wétan kudu terus nganti paling sethithik pungkasan mangsa liburan (nang endi wae nganti pungkasan Oktober), kajaba ana kedadeyan sing luar biasa. Aku pracaya yen ing Autumn Rusia bakal duwe tangan free ing hubungan kanggo Kyiv. Aja ngadili kanthi ketat - mung visiku.
      Muga-muga wilayah tenggara tetep.
      1. PENGEMIS
        +1
        16 2014 Juni
        Ya, sawetara turis menyang Crimea, turis liyane mlayu menyang Rusia, lan turis katelu entuk tiket menyang jagad sabanjure .. opo
      2. 0
        18 2014 Juni
        Ana cukup kekuatan ing Crimea, kanca dhewe macet ana ing Maret ing Perekop, ora siji saka pasukan pribumi squeaked ing arah kita, mung penjamin kita Donbass ora perlu, iku kabeh.
    28. +3
      16 2014 Juni
      "Tank muncul"
      Ya, telung T-64 sing padha iki difilmake saka sudut sing beda-beda lan banjur ditempelake, ternyata akeh tank sing mlaku ing dalan sing beda karo truk Kamaz, "beresha plus tetes" ing tembung.
    29. 0
      16 2014 Juni
      Carane rumit iku ing kertas! Meh total positif! Gusti Allah muga-muga dadi kaya ngono!
    30. +5
      16 2014 Juni
      Artikel liyane babagan topik: "sampeyan bakal luwih apik saiki!" Bener, wis dikandhakake ing kene yen bakal "rasa luwih apik" nalika pasukan metu ing njaba Novorossia. Apa sing kedadeyan? kabeh senjata pemusnah massal non-nuklir - Rusia "ngancam nganggo driji." Rusia "ngalahake pasuryan. " - nanggepi kaya: "oh, aja! Aku bakal sambat karo wong!" Aku ora peduli saiki "donya" meneng!Aku bingung, Rusia kok "meneng"?! Padha "nyumerepi mie ing kupingku" kaya: "Bantuan Rusia diwenehake, yen ora, ing ngendi milisi entuk MANPADS," Bassoons "? Wis ana 3 tank!" Napa aku kudu percaya omong kosong iki? Aku bakal percaya yen ana laporan yen milisi nangkep 30 tank; rong rolas Grads lan rolas Hurricanes, saliyane; yen milisi saka ngendi wae duwe Metis-M lan Konkurs-M kanthi jumlah gedhe (kita ora bakal ngimpi babagan Kornet). Yen sistem pertahanan udara Oka-AKM ditemokake ing gudang panyimpenan, lan ing dina liyane, skuadron Mi-24 mabur menyang sisih milisi, ninggalake Angkatan Udara sing metu. Banjur aku bakal percaya yen Rusia ora "nyerah" Kidul-Wétan; sing Rusia lagi perang karo cara anyar (padha ngomong bab soko saben-saben) artikel lan dirancang kanggo mesthekake yen kita "ora milih" panguwasa!
      1. SVT
        +3
        17 2014 Juni
        Sampeyan pancen bener, nanging aku ora ngerti kenapa sampeyan isih ana ing keyboard, lan ora gabung karo milisi?
        Sampeyan mesthi duwe gaman ing omah kanggo sawetara MSV kanthi bala, lan Rusia mesthi bakal ngluncurake agresi sing ora diganggu marang negara SOVEREIGN, lan malah bengok-bengok yen kita mbela awake dhewe, banjur, sawise tank sukses ing Kiev, 100% sukses. amarga ora bakal duwe wektu kanggo reaksi, njaluk perang gerilya, lan wis nyerang desa dhewe kanthi bantuan tank, MLRS lan pesawat militer, amarga Federasi Rusia ora pengin nampa coffins saka Ukraina saben dina, lan Kulon bakal wis. uncalan helpers, stingers, piranti wengi sesanti, peralatan pertambangan kanggo milisi Kiev, lan kita wis bakal nindakake losses kaya Angkatan Bersenjata Ukraina saiki nandhang sangsara, nanging sampeyan bakal wareg. ahead, Mungkin iku cukup kanggo mikir ing syarat-syarat wedges tank lan bombardments karpet?
    31. 0
      16 2014 Juni
      "Rusia ora ninggalake wong dhewe ing perang" Brother-2
    32. +7
      16 2014 Juni
      Saka obrolan overheard rampung acak ana. Sumber: diplomatik Rusia ayu monde. Aku ora bisa ngomong maneh. Komentarku ana ing kurung.
      AS duwe kahanan ekonomi sing ala banget lan butuh perang. Dheweke pengin mbaleni wutah sajrone lan sawise Perang Donya II. GDP ngerti iki lan pancene ora pengin perang, amarga bakal dadi kuwat, kita luwih ringkih. Konco acara ing Ukraina iku oligarki Yahudi paling gedhé, goal punika nitahaken saka negara Israel-2, awit iku panas (lan iku hard kanggo ndeleng wong Arab). Dheweke ora mbutuhake populasi lokal, Rusia siap nampa 2 yuta kanggo manggoni Timur Jauh. Iku isih bakal Cut metu (teks langsung). Saiki kita nampa 20 wong saben dina. (sampeyan ngerti yen ing jangkah kaya mengkono kita bakal njupuk metu kanggo wektu sing dawa banget). Kabeh panti asuhan wis digawa metu.
      Saka aku ... Lan wong Yahudi dhewe padha ditakoni babagan iki ??? Lan kita umume urip bebarengan cukup amicably kanggo abad. Nanging ketoke padha mbutuhake daya ing negara.
      1. +2
        16 2014 Juni
        Aku ora pengin percaya! Nanging banget padha!
      2. +2
        16 2014 Juni
        Quote: Ora dilayani
        AS duwe kahanan ekonomi sing ala banget lan butuh perang

        Nazar, uga, nemokake Amerika! :) Iki minangka kabutuhan sing terus-terusan wiwit wiwitan abad kaping 20! :))
      3. 0
        16 2014 Juni
        AS duwe kahanan ekonomi sing ala banget lan butuh perang. Dheweke pengin mbaleni wutah sajrone lan sawise Perang Donya II. GDP ngerti iki lan pancene ora pengin perang, amarga bakal dadi kuwat, kita luwih ringkih.

        Perang karo sapa? AS lan Rusia? Rusia lan Ukraina?
        Sumber sampeyan: dip.beau monde - full g.
        Apa wutah bisa ana yen kita nandur setengah donya karo Poplars? Wutah bakal mung ing antarane wong Papua ing Polinesia. Sanajan dheweke uga bakal entuk kanthi ora sengaja.
      4. 0
        18 2014 Juni
        Mbok menawa iki carane ... Deleng liyane kene: http://mayoripatiev.ru/1397290166
        Punika kutipan:
        ... Kanggo wektu sing suwe, rencana Chabad-Lubavitch kalebu pemukiman maneh wong Yahudi Amerika, anggota sekte iki, menyang Ukraina, sing dipilih minangka papan panggonan kompak saka Hasidim kanthi pambangunan negara Chabad. Minangka wektu kanggo nyiapake kanggo pemukiman maneh, impen Amerika kanthi cepet ilang, meksa akeh anggota komunitas iki kanggo nggawe keputusan sing bener. Menapa malih, Rusia dianggep dening Chabad-Lubavitch minangka sponsor manut Ukraina, kang ora bakal intrik marang tanah rahayu saka Hasidim. Sawise miwiti konfrontasi karo panguwasa ing Independence Square ing wayah wengi liburan Hanukkah ing November 2013, Chabad samesthine bakal ngrampungake kabeh transformasi ing musim semi-musim panas 2014, ing wektu sing padha ngilangi presiden sah V. Yanukovych. Kader becik kanggo pamaréntahan anyar dipilih: A. Turchinov, Y. Tymoshenko, O. Tyagnibok, A. Yatsenyuk, A. Avakov, D. Yarosh lan V. Nalyvaichenko. Kontrol V. Yanukovych ora ana keraguan, lan ing wektu tartamtu dheweke, miturut jaminan Chabad, kudu ninggalake Ukraina, saéngga nransfer kekuwatan menyang pangurus anyar kebahagiaan Yahudi Maidan ...
        Sepira sampeyan bisa percaya iki - aku ora ngerti, nanging ora ana kumelun tanpa geni ...
    33. 0
      16 2014 Juni
      Quote:
      "..lan mundhut ("Iki kanggo sampeyan, Shura, iku ora trifle kanggo samubarang kang angel menyang kanthong sampeyan," minangka O. Bender iso lali ngandika) saka rong puluh tank lan sawetara "Hurricanes""

      Wis 20 tank ilang? ngendi? kapan? apa padha (tank) sing dibagi ana dening divisi? Sawise kabeh, 3 ditekan..
    34. +2
      16 2014 Juni
      Ing panggonan Assad, iku perlu kanggo miwiti serangan kimia massive. senjata nglawan Turki lan Arab Saudi, janji bakal nggunakake senjata kimia sing luwih gedhe yen serangan terus. gaman. Utawa paling ora kanthi yakin janji iki yen terus intervensi

      Banjur, Suriah bakal nampa paling ora - paukuman donya, iki "paling ora"! Elinga carane akeh "showdowns" ana bab nggunakake senjata kimia, malah ngerti sing militan digunakake!
    35. +2
      16 2014 Juni
      Aku sijine artikel "plus". Kabeh padha, artikel kuwi, kanggo sawetara ombone optimistis (sanajan apa jenis optimisme ana nalika wong dipatèni!) Iku banget ing tune karo swasana atiku. Gusti Allah ngalang-alangi sing isih ana cahya ing mburi trowongan, lan kita wis luwih kekuatan.
    36. Nyuta
      +1
      16 2014 Juni
      saben cook mangerténi apa karo ATO))) Aku bakal mratelakake panemume non-profesional. Kanggo kula, saliyane kanggo nyedhiyakake senjata, obat-obatan ... Kita kudu menehi dhuwit kanggo intelijen Rusia, supaya bisa kerja bareng karo pilot lan teknisi Ukrainia. Aku kanggo 200 bêsik greenery lan kewarganegaraan Ross ana akeh pilot Ukrainia sing piyambak bakal matèni mobil sing ... Lan yen pilot wiwit pamer, menehi loot kanggo teknisi, kang bakal corak utawa Cut thread ana lan pesawat - helikopter bakal tiba 10 menit sawise lepas landas.
    37. -1
      16 2014 Juni
      Artikel liyane babagan apa-apa. Nanging ing swasana ati pribadi "hit". Mulane - "plus".
    38. +1
      16 2014 Juni
      Akeh naskah sing wis ditulis, naskah sing ditulis langsung entuk penyesuaian sing angel saka kasunyatan ... Saliyane aspek militer, ana aspek politik, ekonomi lan diplomatik, sawetara proses uga bakal ditindakake ing Eropa. Wong Hungaria, Romania, Polandia (Bulgaria, Ceko, Turki) uga pengin campur tangan ing "hadiah" saka ambruk Ukraina. Lan luwih-luwih, Amerika ora bisa dikurangi kanthi cara apa wae, mesthine isih duwe wektu kanggo ngetung sawetara lapangan udara utawa papan kanggo pangkalan (kunjara, terminal transit, garnisun) ... tugas - kanggo nulis panulis skenario ... Urip bakal nuduhake kepiye ...
    39. +1
      16 2014 Juni
      Kutipan saka saag
      "Tank muncul"
      Ya, telung T-64 sing padha iki difilmake saka sudut sing beda-beda lan banjur ditempelake, ternyata akeh tank sing mlaku ing dalan sing beda karo truk Kamaz, "beresha plus tetes" ing tembung.

      Nah, saiki mesthi ana kendaraan lapis baja liyane: http://zello.com/shared/MaFT
      1. +5
        16 2014 Juni
        Quote: Ing40
        Nah, saiki mesthi ana kendaraan lapis baja liyane: http://zello.com/shared/MaFT

        yen aku krungu bener 15 operator personel wojo? dadi iki kabar, .. kamenangan !!!! apik tenan lanang!!!!!
    40. +2
      16 2014 Juni
      Sejarawan Amerika Steven Cohen: Kabijakan Obama marang Moskow ndadekake AS ing ambang bilai.
      http://polit-show.ru/v_mire/98-istorik-stiven-koen-politika-obamy-po-otnosheniyu

      -k-moskve-stavit-ssha-na-gran-katastrofy.html
      Dikenal
      Sejarawan Amerika Steven Cohen nganalisa hubungan sing rusak
      AS lan Rusia. Dheweke percaya yen kabijakan sing ditindakake presiden
      Obama nyelehake Amerika Serikat ing ambang perang karo Rusia.
      American
      sejarawan Steven Cohen, dikenal kanggo buku bab USSR, uga analisis
      Pimpinan AS ing wektu sing beda-beda, ing wawancara karo RT ngomong babagan visi
      acara ing Ukraina, uga hubungan antarane Moscow lan Washington.
      Miturut
      Miturut Cohen, ATO, sing dianakake ing sisih wétan Ukraina dening pejabat
      Kiev, minangka tumindak "sembrono lan ora manungsa". Dheweke
      ngelingi acara sing wis suwe ing Amerika Serikat, nalika Perang Sipil
      Présidhèn Abraham Lincoln ora nglilani jeneng panyengkuyung
      konfederasi teroris. Dheweke kepengin weruh kenapa Kiev ngidini dhewe
      terminologi kuwi ing hubungan kanggo wong sing duwe dhewe
      Pandangan Politik. Padha bisa disebut pemberontak, demonstran, karo
      sing kudu dirembug.
      Cohen nuduhake yen ing antarane
      sing nglawan panguwasa Ukrainia, ana uga extremists, nanging biasane
      iki wong sing ora pikiran manggon ing negara, nanging pengin dadi
      krungu. Sejarawan takon pitakonan: kok iki perlu kanggo ngirim marang
      kabeh wong iki tentara, lan uga, kanggo alasan Washington rampung
      ndhukung kaputusan Kyiv iki. Cohen nyebutake dhukungan iki
      sembrono, ora logis, lan ora nglayani kepentingan nasional AS.
      Sejarawan
      ngelingi yen Rusia minangka mitra paling penting ing Gedung Putih
      kanggo ngrampungake masalah donya sing paling penting sing ana gandhengane karo Afghanistan,
      Irak lan Suriah. Mulane, disregard kanggo
      kanggo pimpinan Rusia Vladimir Putin, sing dituduhake dening Barack Obama,
      minangka ngiyanati kepentingan nasional AS. Stephen Cohen
      pracaya sing kawicaksanan kuwi Presiden Obama wis meh sijine
      AS ana ing ambang perang karo Rusia.
      Ekspansi Cohen lan NATO minangka kesalahan
      ing sisih wétan, menyang tapel wates Federasi Rusia, pracaya sing tumindak kuwi mung mimpin kanggo
      ketegangan internasional mundhak. Dheweke kelingan yen dheweke wis ngomong babagan
      iki lan ing taun-taun sadurunge, nanging entuk label "Putin's
      nyuwun pangapunten."
      1. +6
        16 2014 Juni
        Kutipan: Ignatius
        Panjenenganipun
        ngelingi acara sing wis suwe ing Amerika Serikat, nalika Perang Sipil
        Présidhèn Abraham Lincoln ora nglilani jeneng panyengkuyung
        konfederasi teroris. Dheweke kepengin weruh kenapa Kiev ngidini dhewe
        terminologi kuwi ing hubungan kanggo wong sing duwe dhewe
        Pandangan Politik. Padha bisa disebut pemberontak, demonstran, karo
        sing kudu dirembug.

        Punika pitakonan aku takon siji svidomitomu. jawabane prasaja. padha njupuk alih kantor pemerintah. kanggo pitakonan apa ora ana teroris ing Maidan, amarga padha nindakake padha, jawaban malah prasaja, padha duwe lisensi. kanggo pitakonan sing ditanggepi lisensi lan apa Nuland ngandika iki, ora ana jawaban. uga, aku ora nganggep mat lan moyoki minangka jawaban)
    41. Vlad Gor
      +1
      16 2014 Juni
      Kutipan saka johnsz
      Ya, aku ora ngerti kepiye "ngrasa luwih apik" ... Bakal luwih gampang nalika gaman disarung lan Novorossia diproklamasiake minangka negara sing berdaulat

      Novorossia minangka tlatah kanthi tapel wates kulon ing Zbruch lan ibukutha ing Kyiv. Dadi isih awal banget kanggo "sarung gegaman". prajurit
    42. +1
      16 2014 Juni
      Lan kenapa Novorossiya mbutuhake Kyiv, mung nggawe kutha provinsi, sing dicemari dening "Maidanists", lan nggawe Donetsk Slavyanskgrad ibukutha! Saben uwong wis tekan pinggiran lan ora ana wong liya sing bakal nggabungake apa wae lan sapa wae!
    43. +8
      16 2014 Juni
      Sampeyan ngerti, nanging aku wis entuk whining babagan Putin - Pu iki, Pu iki, Pu ora iki utawa sing ... Nalika sampeyan nguripake otak, fellow citizens ?! Kahanan kasebut kaya asu sing ala ing udan - sampeyan melas marang dheweke, sampeyan menehi roti, sampeyan nyoba pet, lan dheweke njupuk tangan sampeyan - kontol! Dadi saiki Ukraina ... Nanging carane akeh analogi bisa teka munggah karo? Sampeyan isih kudu nuduhake film supaya donya weruh lan ngerti sapa hu, supaya weteng cramps saka keluwen, supaya mlumpat saka kadhemen, lan ora saka Svidomo, supaya untu saka kadhemen lan saka wedi ngalahake. luwih banter tinimbang driji ing clave. Supaya ibu-ibu ing Kulon entuk luwih akeh teken saka Nazi. Supaya ora limang pejuang cedhak Rada nuntut dhuwit sing dijanjekake, nanging kabeh tentara Ukrainia lan bersenjata tanpa alas kaki. Dheweke bakal ngangkat Benya Kolomoyets dhewe nalika ndeleng cahya. Nanging kapan iki bakal kelakon? Nalika pungkasane ngerti yen Rusia ora bisa ditarik menyang perang. Ing kasunyatan, Rusia ora tau teka ing perang, lan setengah saka aviation wis dibanting, Crimea wis bali, Amer 5 lard ++ wis dibukak ing angin, etc. Sampeyan takon Motorola apa jenis bantuan kang perlu. Ing wayahe, mung tumindak ngarahke ing mbukak pasuryan bener Kyiv junta lan dalang sing penting. Ora mung Ukraina, nanging uga Eropa bakal katon kanthi jelas. Lan banyu saka pasukan, ing mratelakake panemume, mung bakal nambah jumlah korban, lan menehi junta piranti tambahan kanggo pembantaian populasi. Nanging GDP, sawise kabeh, iku ahli strategi sing apik, aja ngganggu dheweke yen sampeyan ora bisa ndhukung dheweke.
      1. +1
        16 2014 Juni
        Sampeyan sabenere sing ngganggu Putin karo pidato kuwi! Dheweke ditekan saka kabeh pihak dening liberal Rusia kaya Gref (sing ujar manawa Sberbank ora bakal kerja ing Crimea), lan warga liyane sing wedi karo "sanksi sing ditargetake."

        Dadi sampeyan menehi jaminan yen Novorossia bakal urip yen paling ora ngenalake zona ora mabur?
        Lan apa sampeyan mikir APA sing bakal dirasakake ora mung wong-wong sing bakal digabungake ing kasus iki kanggo hiburan Nazi, nanging uga wong-wong sing wis mulai percaya ing Rusia?

        "Amerika nyeret kita menyang perang" LENGKAP APA?
        Dadi ora ana wangsulan sing jelas saka sapa wae. Liwat opsi kanggo sanksi saka artikel ing cabang sabanjuré wis cukup ngece.
        Kutipan saka technolux
        Sampeyan takon Motorola apa jenis bantuan kang perlu


        Lan sampeyan maca Strelkov, dheweke wis ngandika EVERYTHING:
        http://www.anna-news.info/node/16907
      2. 242339
        0
        16 2014 Juni
        Inggih rampung, ngandika apik!
    44. +7
      16 2014 Juni
      Atiku bungah banget krungu kabar iki.
      http://www.anna-news.info/node/17157

      Kita ngirim warta anyar saka Athos.
      Dina iki, para sadulur Rusia bebarengan mutusake saben sore, saka 23:00 nganti 00:00 wektu Moskow,
      ndedonga nganggo rosary kanggo kabeh wong sing nglawan fasisme ing Ukraina (ing ngarep lan mburi, prajurit sing urip lan tiba):
      Dhuh YESUS KRISTUS Putraning Allah, mugi karsaa paring pitedah.
      Nganti Kamenangan.
      Kita wis didhukung dening para sadulur saka biara lan sel liyane ing Gunung Suci,
      lan kita ngerti manawa akeh liyane sing bakal ndhukung kita: Rusia, Yunani, Bulgaria, Serbia, Romania ...
      Kita uga mréntahaké kanggo kabeh Ortodoks, wiku lan awam:
      para sadulur, sanak sadulur, melu pandonga conciliar kita (saben ing panggonane)!

      Gusti Allah ora ing daya, nanging ing Bebener! Kanthi pandonga, para leluhur kita saka Gunung Athos Suci, tulung Gusti kanggo nundhung roh-roh jahat sing rame saka tanah Novorosska!
    45. +3
      16 2014 Juni
      Ing pasamuwan-pasamuwan Ortodoks, saben dina lan kaping pirang-pirang, tembung kasebut dirungokake (aku bakal nulis ing Church Slavonic) "Kanggo negara sing dilindhungi dening Gusti Allah, para panguwasa lan tentara, ayo padha ndedonga marang Gusti" lan uga "dadi wicaksana kaya ula lan alus. kaya manuk dara” ( Mt. 10, 16 ) kawicaksanan lan katentreman kanggo kabeh wong sing tanggung jawab!
    46. pentarhist
      +1
      16 2014 Juni
      Bantuan - Militer Rakyat Donbass (Pavel Gubarev) - https://vk.com/polkdonbassa
      [email dilindhungi] - Markas NOD. Telpon kanggo milisi ing Rusia 8(926)428-99-51, 8(967)171-27-09
    47. Matroskin 18
      +2
      16 2014 Juni
      Kutipan: Horde
      Aku ora bakal kleru, yen aku ngomong yen ing sasi tentara Novorossiya bakal bersenjata atusan kendaraan waja lan artileri.


      Nah, ing ngendi Novorosia bakal entuk atusan kendaraan lapis baja? saka impen wengi saka Yesaul?

      Kasunyatan iku teknologi ora perang! Ya, dheweke bakal ngunci dheweke, uga, dheweke bakal diselehake ... Lan ing ngendi entuk personel sing dilatih? Ayo padha direkrut lan dilatih! Ayo ngomong yen Pengawal Nasional cukup kanggo ndhukung moral kanthi bayonet ing bokong! Saiki tentara ora pengin mlebu perang, ora ana sing bisa dipangan, ora ana sing muter ... banjur musim gugur lan musim dingin, tentara uga kudu dipanasake, kemah bocor musim panas ora bakal bisa, sampeyan kudu kanggo njaluk tas turu nang endi wae, seragam mangsa, etc.. d. Sanajan Amerika nyedhiyakake akeh dhuwit kanggo wong-wong mau - acara sing diragukan ... Aku ora ngandel!
    48. 0
      16 2014 Juni
      banjur umume lukisan lenga sing apik banget, kanca-kanca
      .
      Luwih ayu. Broken Slavyansk, Semenovka. Ditembak Mariupol. Puluhan ewu pengungsi mung menyang Rusia. Politeness wewatesan ngemis, Miller. BMPs nyopir ing tlatah Rusia, mabur tambang lan pesawat. Banding kanggo hukum internasional, PBB lan OSCE Lavrov. Non-pangenalan DNR lan LNR. Kabeh apik, marquise ayu. Kamulyan kanggo pemain catur judo. Urip Rencana A lan B.
    49. Cuckoo
      -4
      16 2014 Juni
      Aku ora ngerti, nerangake apa sing dadi panguwasa DPR lan LPR ora nganakake referendum liyane kanggo gabung karo Rusia APA YANG DITUNGGU utawa nah, ora ana sing butuh. A jawata perlu kanggo watered mung saka game iki wong mati WITH barrelts matèni lan WE njagong lan jancok ing INET, apa saran bakal diwenehi !!! wong bodho
    50. Konin
      +2
      16 2014 Juni
      Ngalahake kodhok nganggo tongkat.
      Iku banget menarik.
      Nyuwek swiwine laler
      Ayo padha mlaku mlaku.
      Sepur saben dina
      Lan dina sing seneng bakal teka -
      sampeyan menyang sawetara kerajaan
      Ditampa minangka pangareping algojo.
      G. Oster
    51. 0
      16 2014 Juni
      Ketua Verkhovna Rada Ukraina Alexander Turchynov mrentah Layanan Keamanan Ukraina kanggo mriksa perjalanan MP saka Partai Wilayah faksi Alexander Efremov lan wakil non-faksi Oleg Lyashko menyang Moskow. Sawise parlemen ngunjungi ibukutha Rusia, padha dicurigai separatisme. ngguyu http://lifenews.ru/news/135088
    52. +1
      16 2014 Juni
      kesehatan.
      я вижу ситуацию несколько иначе, хотя конечно много толкового вы в статье сказали.однако Европу вы рано списали.
      по моему ситуация в украине вполне согласуется с расказом о хадже насредине там где он обучал осла-ишака говорить по человечески.
      diwenehi:
      падишах- америка.
      хаджа насредин - Россия.
      ишак -всем понятно украина, принадлежит ходже насредину, и заговорить=научиться жить своей головой ,НЕ должен!
      так же есть судья, заложник, свидетель. при этом у горла европейского есть кинжал падишахский, НАТО называется .
      тот кто этого судью будет танцевать тот и победит...
    53. Rusian 1974
      0
      18 2014 Juni
      Совет один мочи укромйданутых duka
    54. MSA
      MSA
      +1
      18 2014 Juni
      Скорее бы уже все закончилось, народ жалко.
    55. argon
      0
      18 2014 Juni
      Ополченцам нужен плацдарм со стороны моря, к примеру, в районе Мариуполя. Тогда б\у украинскую бронетехнику, б\п, снаряжение можно было бы доставлять из Крыма. Легче скрыть доставку. Все-таки в российских приграничных районах с Украиной хватает чужих глаз и ушей.
    56. dmitriyyy
      -2
      18 2014 Juni
      Не ужели ни кто не понимает что Украина разменная монета, Путину похер сколько мирных жителей погибнет, лиж бы не было НАТО ПВО на Украине
      1. +1
        19 2014 Juni
        Путину-не похер.Похер сша-параше на всех и на всё.
    57. 0
      18 2014 Juni
      Все в курсе, что теперь увидев Коломойского и Авакова их нужно будет сдать в полицию, т.к. они объявлены в розыск. Интересно сколько за них денег дадут?
    58. +3
      18 2014 Juni
      Kutipan saka kuolema
      Galicia perlu kanggo Stolypins kanggo Siberia

      на х,,, они нам тут сдались
      1. +2
        18 2014 Juni
        полностью поддерживаю! Раздражает постоянное стремление слить в Сибирь то один то другой отстой...мы тут живем вообще то...у себя закапывайте:)
    59. 0
      18 2014 Juni
      Kutipan: Alexey888
      gallicia ora perlu ...

      Галиция - до 1914г. называлась червоной русью. 100 000 русских вырезали австрияки, и ещё 100 000 ушли вместе с русскими войсками... И не стало червоной.
    60. +1
      18 2014 Juni
      А Европа сейчас напоминает Украину. С кем ей быть? С Америкой или с Россией?
      1. ..Dmitry..
        0
        19 2014 Juni
        как в том анекдоте про мартышку: "а мне что разорваться? - и к умным и к красивым..."
    61. Belbizback
      +2
      18 2014 Juni
      Да ребятки , к зиме все проклюнется, и все станет по своим местам, Новороссия будет с Россией, Китайцы мост через Керчанский пролив сделают. Уже компании на тендр идут. Китайцы сделают быстро и качественно, опыт у них в этом уже есть. Тогда в Крым на машинке поедем . просто шик.
      1. +1
        19 2014 Juni
        Я уже в июле стартану, прожил там в своё время 10 лет. Ностальгия.
      2. Komentar wis dibusak.
    62. Jah
      Jah
      +1
      18 2014 Juni
      Hello kabeh.
      Pikiranku babagan Strelkov, Moskow lan senjata abot. A jumlah gedhe saka senjata lungse lan pensiun wis nglumpukake ing warehouses saka Kementerian Pertahanan. Pancen ora ana masalah karo amunisi kasebut. Kanggo mbuwang kabeh wesi lan bahan peledak iki sampeyan kudu mbuwang dhuwit. Dadi ora bakal luwih apik kanggo menehi barang iki kanggo Strelkov? Ayo dheweke mbuwang ing hubungane karo dill. Dadi, yen mortir digawe nalika Perang Dunia II? Dheweke isih mbuwang tambang kanthi bener. Supaya wong bisa nggunakake ...
      Padha bakal mundhakaken neraka bab kasunyatan sing, padha ngomong ... Moscow nyediakke separatis karo senjata ...? Dadi, nalika divisi barang-barang militèr Soviet, Ukraina nampa persis senjata kasebut. Lan ing ngendi para pejuang LPR lan DPR entuk senjata Soviet lawas ...
      Mergo ngono...
      1. 0
        18 2014 Juni
        Quote: Jah
        И ХЗ откуда у бойцов ЛНР и ДНР старое советское оружие...
        Mergo ngono...


        Как отвечал один из героев фильма "Брат 2", на вопрос - а откуда всё это взялось? : "Эхо войны" nglirik
    63. +3
      19 2014 Juni
      С просторов инета: "Решил посмотреть в Википедии происхождение фамилий и значение слов Яценюк, Кличко, Тягнибок и Ярош и - упал со стула от хохота!
      - Яценюк (от яц , яцень- мелкий, ничтожный),
      - Кличко (крикун, горлопан, истерик),
      - Тягнибок (окурок, бычек),
      - Ярош (от греч. Херос (бог) применяется как ложный кумир, идол, выскочка).
      Получилось, что в Киеве захватили власть НИЧТОЖЕСТВО, ГОРЛОПАН, ОКУРОК И ВЫСКОЧКА!!! И ничего не возразить - ВИКИПЕДИЯ! ГОСПОДА!"
    64. 0
      19 2014 Juni
      Нормальная статья.Всё всем разжевала,чего хочет Россия,чего сша.И кто есть кто.
    65. 0
      19 2014 Juni
      Kutipan saka divangeneral
      wektu bisa kanggo kita mung ing syarat sing DPR lan LPR ngadeg isih lan Strelkov shoots maneh.
      yen zombie menang, banjur langkah sabanjure yaiku nglatih maneh tentara karo spesialis Amer lan maju menyang Crimea
      lan bakal dadi ontran-ontran sing ora bakal ngapura wong Rusia utawa Ukrainia

      Какая бойня? Первые дни-перестрелки.Мы-их уложим и всё.Нет-дальше техника,пару дней-потом-просто сбросим на них бомбу.И сё...Или-америкосы захотят чтобы мы их материк сразу сожгли,потом потопили,потом разбомбили- ну и в таком духе.Тупые янки.Пусть-сидят в своём курятнике-и не петушатся.Никто ничего не сделает России-пока Россия будет едина,огромна и с Армией.Все будут тянуться к России,и хотеть вступить в Россию,стать Россией.Плюс России-что она ещё мирная и добрая,а не такая-как свинья ублю*очная как сша-параша,по уши в крови.В конечном счёте-все стремятся к сильному и хорошему.А сильная и хорошая кто?Правильно-Россия.Вывод-сша утонет в своём г*вне,захлебнётся.Либо-успокоится-и начнёт нормально жить и долги выплачивать.А нет-утонет в своей пар*ше.Будет петушиться,лезть на Россию-Россия-поможет "утонуть")Главное что? Чтобы в самой России-не было предателей-аля горбатый,ельцин ну и всяких остальных-давить их-как клопов.Из России-Рай можно сделать-куда-все страны и народы будут хотеть войти сами,добровольно.По сути весь материк Евразия-может стать-Россией.Смешно? Совсем нет.
    66. 0
      19 2014 Juni
      Kutipan saka divangeneral
      wektu bisa kanggo kita mung ing syarat sing DPR lan LPR ngadeg isih lan Strelkov shoots maneh.
      yen zombie menang, banjur langkah sabanjure yaiku nglatih maneh tentara karo spesialis Amer lan maju menyang Crimea
      lan bakal dadi ontran-ontran sing ora bakal ngapura wong Rusia utawa Ukrainia

      Особенно пыл гаснет у укропомайданутыхзападников когда им популярно объясняешь-что-сидели бы они-и не петушились бы.Потому что-когда пойдёт Россия на вас (укропомайданутыезападникипродажные) никто вас не защитит-и вы-будете полностью уничтожены.Европе-41 год-не надо.Янки-обосрутся,а не обосрутся-их похоронят.Расклад будет такой на Украину-будет достаточно 3 месяца,чтобы полностью разоружить и очистить.Укропы (нехорошие неукраинцы) похоже-не дружат с мозгами.Я-вообще не понимаю-у них мозгов-вообще нету.Когда их спрашиваю их-ЧТО ВЫ МОЖЕТЕ ПРОТИВОПОСТВИТЬ РОССИИ?? Ничего вразумительного-нет,кроме-рашка парашка,и сша-нам паможа-и всё.Когда им начинаешь популярно объяснять-что,в случае войны-Россия-их просто сотрёт с земли-возьмёт в кольцо,пустит авиацию,задействует артиллерию и зачистит танками.А пойдёт заварушка-тупо всех бомбами закидает Россия.И укропы-будут в любом случае-уничтожены-ибо-никуда не спрячутся-территория-близка к России,вот их первых-Россия и подомнёт.Тогда укропы-понимают,что лучше-когда этого-не будет.
    67. Eropa
      0
      19 2014 Juni
      О.Бендер такое не говорил автор)))) это говорил хмырь--косому!в (джентельменах удачи)про мелочь по карманам тырить)))
    68. +1
      19 2014 Juni
      Да не нас американцам нужно ввязать в войну, вернее не только нас, ведь почему американцы так упорно тащат в конфликт евросоюз? им нужно оздоровить свою экономику, война единственный способ, и чем больше государств держателей гособлигаций ФРС США будет учавствовать, тем больше они смогут списать госдолга. Только х*й им по всей морде. ngguyu Они с афганистана выводят войска потому как не могут контролировать там ничего своими педисолдатами, и в ирак не будут они вводить войска, и в украине у них ничего не выйдет. америка уже не та, давно не та, по инерции пытаются заварить конфликты и дедовскими способами удержаться на плаву, только вот время уходит, ситуация меняется и дедовские способы уже не работают. А Владимиру Владимировичу спасибо, за то что смотрит в будущее и шагает в ногу со временем. Победа за нами
      1. +1
        19 2014 Juni
        Ну пока у них всё получается. Как это не прискорбно. А вот у нас пока нет.
      2. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"