Warga Slavyansk sing dibebasake ngomong babagan penyiksaan para punishers

54
Miturut wong-wong sipil sing bisa uwal saka cengkeraman militèr Ukraina, padha dituduh nulungi milisi, spionase lan ngagem. gaman.

Ing pembuangan LifeNews ana cuplikan video ing ngendi papat warga biasa ing Slavyansk ngomong babagan carane dheweke ditangkap dening militer Ukraina. Katrangan bab kekejeman iku meh padha: wong-wong bersenjata, tanpa repot-repot nerangake, wring tangan wong, narik tas ireng ing sirahe lan, sawise ditaleni anggota awak, dibuwang menyang mobil.



- Aku lunga saka Slavyansk menyang kanca ing desa Vostochny. Nalika bali, aku ditekani sepuluh wong bersenjata nganggo seragam nanging tanpa lencana. Wong-wong mau ujug-ujug ngrebut pit, nyelehake tas ing sirahe, tangane bengkong karo linggis lan digantung ing tiang iklan. Kira-kira sak jam aku nggantung kaya iki,” kelingan salah sawijining tawanan sing tatu parah.

Miturut wong sing apes, salah sawijining pejabat keamanan pungkasane melas lan nyelehake bata ing ngisor sikile, nanging nalika dheweke digawa menyang markas sing diduga, welas asih maneh menyang latar mburi: wong, kaiket lan nganggo tas. sirahe, dibuwang menyang jugangan nganti pirang-pirang jam.

"Wong loro sing diinterogasi esuk iki. Dheweke takon kanca-kancaku sing ana ing milisi, menehi wektu kanggo mikir, lan ngancam yen aku ora kerjo bareng, aku ora bakal mulih, "ujare warga Slavyansk. - Aku nyoba kanggo nerangake marang wong-wong mau yen kabeh kanca-kanca mung ninggalake kutha metu saka gawe piala.

Wong sipil liyane, Pyotr, kelingan: dheweke ditahan bebarengan karo kanca-kancane ing giliran Liman. Wong-wong mau nyedhaki militèr kanthi tangan munggah, mratelakake manawa dheweke ora ngancam lan ora duwe gaman.

- Dheweke langsung nyelehake tas ing endhas, diikat lan dibuwang menyang mobil! ngandika Petrus. - Dheweke ngalahake aku ing iga, ing ati! Paspor digawa lunga.

Kancane Anatoly ngelingi interogasi ing markas pasukan keamanan, sing, miturut dheweke, didhelikake kanthi teliti saka prying eyes lan dijaga kanthi aman.

"Dheweke takon ing endi milisi, yen ana kanca-kanca ing kana, ing ngendi sedulur lan wong tuwa kita kerja," ujare Anatoly. - Apa sing kita gunakake - ing kathok cendhak lan T-shirt - amarga kita ditahan ing panangkaran, ing kadhemen lan keluwen. Padha bali tanpa alas kaki, mlaku enem kilometer.

Miturut wong sing ora salah, kabeh wong diancam dikunjara limang taun, diduga amarga ngumpulake informasi lan nggawa senjata sing ora diduweni.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

54 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 19
    15 2014 Juni
    Apa sing bakal ditindakake yen Yu-V ora nolak utawa nyerah malah luwih elek ... Sial am
    1. + 17
      15 2014 Juni
      Quote: MIKHAN
      .. Sialan


      Alon-alon ngandika. Iki sejatine wong sadis. Rumangsa babar blas, padha nindakake kabeh iki. Nanging kleru banget, tangane piwales bakal tekan.
      1. -1
        15 2014 Juni
        [media=<iframe%20width="720"%20height="440"%20src="/
        /www.youtube.com/embed/6O7mM1fWUBM"%20frameborder="0"%20allowfull
        layar> ]

        shuster nunjukake
      2. + 10
        15 2014 Juni
        Para partisan kita, nalika nyekel satriya Bandera, padha ngucap: "Ayo, tarik trisula!"
        Sing. - NGANGKAT TANGAN !
        Trisula iki, simbol Bandera, aku ora nganggep minangka simbol Ukraina ... Utawa, bisa uga dadi simbol Bandera Ukraina? Sapa sing bakal mangsuli?
      3. +8
        15 2014 Juni
        Tinimbang keluhan, dheweke bakal njupuk senjata lan mbales dendam marang bajingan!
        Ngenteni kulawargane miwiti syuting?
        Nalika, wis, kekancan karo sirah dhewe bakal kelakon ?!
    2. +7
      15 2014 Juni
      Hmm ... SERIT FASIS SELALU dibedakake karo KEKEJAMAN KEWAN ... !!! Lan benders tansah nindakake mung fungsi punitive ...!!! Dadi OPO GUYONAN...!!!
      1. +6
        15 2014 Juni
        United Ukraine, sampeyan ngomong?! Ora ana wilayah sing ngundang pengungsi; bocah cilik ora diselehake ing sanatorium, kamp perintis! Mung sawetara saka wong sing nandhang sangsara sing siap mbantu ... Lan mung akeh usulan saka Rusia lan Crimea! Miturut pendapatku, komentar ora perlu ..
        (dicolong saka kanca sekelas)

        Nanging bener ..! Malah ing Rusia, pengungsi nutupi pasuryan ... Kene Galicians "zashugali" kabeh Ukraina Umumé, wong Ukraina, apa sampeyan duwe kalbu? Ana apa neng kono..?Aja isin..?
        1. Tais34
          +3
          15 2014 Juni
          Ya wis diijini! Sampeyan mung bisa krungu -Putin - nglindhungi anak saka SE, Putin bocor Ukraina, nyerah Donbass ... Lan kasunyatan sing wong dibalèkaké saka Donbass ora pengin nglindhungi anak dhewe, nanging drape karo wong-wong mau kanggo Rusia, carane iku? Wong ing yuta kutha nunggu bantuan saka Rusia. Piyé awaké déwé? Apa sampeyan siap mbela Tanah Air, kulawarga lan awak dhewe? Nganti saiki, ana puluhan wong sing wani! Lan dheweke pancen pahlawan! Lan liyane? Apa isin!
    3. Gluxar_
      +1
      15 2014 Juni
      Quote: MIKHAN
      apa sing bakal ditindakake yen Yu-V ora nolak utawa nyerah malah luwih elek ... Sial

      Gerakan mbalikke bakal diwiwiti kanthi cepet, penting kanggo ngumpulake informasi babagan kabeh panyengkuyung junta supaya ora ana sing uwal saka tanggung jawab.
  2. + 11
    15 2014 Juni
    Dill nindakake kabeh kanggo nggawe kabeh wong munggah marang wong-wong mau.
    1. +6
      15 2014 Juni
      Aku mangu-mangu babagan ngunggahake kabeh wong, wedhus lan wedhus ing Afrika.
  3. + 32
    15 2014 Juni
    Ing tembung, fasis. Terusake tradhisi "mulya" saka SS.
    1. +1
      15 2014 Juni
      Kutipan: Jerman Rusia
      Ing tembung, fasis. Terusake tradhisi "mulya" saka SS.

      Aku kabeh wong lali sejarah. Ing 10 taun, Hitler bakal disebut Mars saka Alpha Centauri. Jerman minangka Nazi lan Italia minangka Fasis.
    2. +9
      15 2014 Juni
      Iki dudu tradhisi "mulya" saka pasukan SS, nanging Amerika sing melu b ... m, mula sekolah dirasakake!
      1. +2
        15 2014 Juni
        Ya, dheweke (junta) bodho - sawise kabeh, dheweke nggawe ketegangan sing ora bisa dipateni kanggo awake dhewe - kanthi tumindak kasebut, utawa luwih, dheweke wis nggawe.
  4. +3
    15 2014 Juni
    Quote: MIKHAN
    Apa sing bakal ditindakake yen Yu-V ora nolak utawa nyerah malah luwih elek ... Sial am


    Neraka, wong-wong mau ora duwe definisi kaya ing basa manungsa sing pantes kanggo wong-wong sing wis rusak iki.
  5. +7
    15 2014 Juni
    Dheweke bisa nuduhake kekuwatane mung kanggo wong sing ora duwe pertahanan sing tentrem, lan nalika kekuwatan nyata ana ing ngarepe, dheweke langsung obah.
    WAJAH HEBAT uk.ry
  6. +5
    15 2014 Juni
    Kabeh ing semangat Third Reich USA.
  7. +9
    15 2014 Juni
    Nganti wong ing kono dadi angel perang duka
    1. +6
      15 2014 Juni
      Kutipan saka andron72
      Nganti wong ing kono dadi angel perang

      Nyedhaki mangsa, dheweke bakal munggah yen bisa. Lan yen kepinginan karo wawasan teka.
  8. +7
    15 2014 Juni
    Wong-wong mau ujug-ujug ngrebut pit, nyelehake tas ing sirahe, tangane bengkong karo linggis lan digantung ing tiang iklan.
    Siswa sing pantes digawa munggah ing Ukraina dening fasis saka EU. Ora ketompo carane akeh iku teka bali kanggo wong-wong mau, amarga padha liwat soko padha ing abad pungkasan. Bangsa sing ora ngelingi sejarahe ora duwe masa depan!!!...Lan iki ditrapake kanggo kita kabeh, ora mung sing paling demokratis.
  9. +8
    15 2014 Juni
    Kanggo wektu sing suwe ing uripku, aku ngerti yen sadisme, bullying lan bragging minangka turunan saka rasa wedi lan kompleks. Ukraina wis mrentah dening pugs lan konco saka conscripts, banget, padha lunga.
  10. +9
    15 2014 Juni
    Dills ndhudhuk kuburane dhewe, kaya fasis Jerman, dheweke mikir yen dheweke bakal lolos kabeh! Lan wektune kanggo warga sipil njupuk senjata, lan ora ngenteni nganti dipateni utawa wong liya mutusake kabeh kanggo dheweke (kanggo wong-wong sing pancen bisa perang, lan sing ora bisa menehi pitulungan kabeh) prajurit
    1. +1
      15 2014 Juni
      Italia minangka fasis, lan Jerman minangka Nazi.
      1. 0
        15 2014 Juni
        Hmm... SEDULUR SING SIJI...!!! Lan Benders saka COMPANY padha ...!!!
        1. +1
          15 2014 Juni

          armageddon (1) RU  Dina iki, 08:52 ↑ Anyar


          Hmm... SEDULUR SING SIJI...!!! Lan Benders saka COMPANY padha ...!!!

          Ayo kula ora setuju ing pangertèn sing ing babagan kekejeman kanggo warga sipil, Bandera ngluwihi kabeh wong, kajaba mbok Hongaria. Ana bukti saksi mata sing prajurit Jerman, disabetake dening gething saka wong Bandera kanggo wong, piyambak dielingake populasi sipil bab pendekatan saka ukrochatels.
        2. Komentar wis dibusak.
      2. +3
        15 2014 Juni
        Kutipan: Phantom Revolution
        Italia minangka fasis, lan Jerman minangka Nazi.

        Elinga uga anggota Prancis "Fiery Cross", Falangists Spanyol utawa Ustashe Kroasia! Apa sampeyan mikir bedane gedhe?
      3. 0
        15 2014 Juni
        Apa bedane sing ana ing ngendi? Kasunyatane yaiku dheweke nyiksa, ngremehake, nyulik lan ngrampok wong, dibuwang menyang kamp konsentrasi lan dibantai, lan barang-barange didol menyang bankir saka seberang samodra. Lan babagan "asil" saka iki, akeh turunane ing Kulon isih urip. Wis mesthi manawa prosedur sing padha ditindakake ing wilayah sing dikuwasani.
  11. +1
    15 2014 Juni
    Para ubki iki ora kuwawa liya kajaba mung ngece marang rakyate.
  12. +7
    15 2014 Juni
    nonhuman. mung reresik global saka wong-wong kuwi bakal mbantu wong normal bali lan miwiti urip tentrem
  13. +4
    15 2014 Juni
    Kutipan: Phantom Revolution
    Italia minangka Nazi lan Jerman minangka Nazi.

    Bandera, apa wae sing diarani, siji neraka - scum. Patut kanggo istilah loro! Pantes!
  14. +2
    15 2014 Juni
    Nyetel wong marang awake dhewe, kabeh padha mikir babagan kamenangan. saiki wetan kudu menang.
  15. Buaya36
    +2
    15 2014 Juni
    Uga paling padha supaya wong metu urip.
  16. +2
    15 2014 Juni
    Ay... Tangi Donbass, utawa wis kasep, banjur padha mulih, nggoleki separatis.
  17. +6
    15 2014 Juni
    Artikel kasebut ora ngandhani apa-apa babagan tanggal panangkepan warga sipil. Mulane, bisa uga ana bedo ing interpretasi acara. Yen iki kedaden ing dina anyar, kok sampeyan lunga menyang kanca ing mancal nalika Slavs padha perang karo senjata ing tangan?
    1. 0
      15 2014 Juni
      Lan dheweke kepingin weruh sisih endi lan kapan luwih apik kanggo gabung, lan apa wektu kanggo nyelehake gendera Ukraina saka jendhela. Aku exaggerating.
  18. DPN
    +2
    15 2014 Juni
    Era prestasi gedhe wis rampung bebarengan karo sosialisme, saiki wis nggawe kewan biasa saka wong, saben kanggo awake dhewe lan ngrebut dhuwit liyane. lan apa sing kedadeyan ing saubengé; menyang lantern; Lan nganti torture kuwi mengaruhi mayoritas wong, ora bakal owah.
    Miturut cara, iku gampang kanggo pirembagan ing situs ngerti sing kita ora bakal duwe apa-apa, nanging ing ati kita Sejatine wong hares.
  19. sanek0207
    +3
    15 2014 Juni
    Tentara, yen tentara, lan dudu rabble, ora duwe hak kanggo nambani wong sipil kaya ngono! Dipriksa lan dibebasake, - "ora ana bruise, ora ana mazol, dokumen wis diurutake," lan iki fasisme!
  20. Sich
    -12
    15 2014 Juni
    Pedunung Slavyansk wis kesel bombing lan ngenteni komandan-in-chief V.V. Putin, lan padha ngerti yen dheweke ora bakal campur tangan, amarga. kapentingan "stasiun bensin" iku luwih penting tinimbang urip kutha, lan rembugan terus-terusan liwat rega kanggo Ukraina ora bakal mungkasi kanggo dangu, amarga. everyone mangerténi sing prakara ing serpih, lan sing dill, bebarengan karo amers, pengin pump gas diprodhuksi kanggo Eropah. Wis nenek pungkasan ngerti babagan slates, lan kabeh wong ngerti yen ora ana omongan babagan persatuan Rusia, amarga. kita, wis milih DPR, padha banget diapusi, sing saiki wis dadi ketok sing kutha lagi shelled dening tentara meriem, ora institusi administratif tentrem makarya, Girkin wis dadi siji-sijine pembuat keputusan ing kutha kanggo warga kutha, tanpa takon kepinginan kanggo nindakake perang kuwi, nalika operasi punitive lagi digawa metu saka Gunung Karachun, lan ora ana cara kanggo nundha paling ora pasokan amunisi, ora kanggo sebutno njupuk dhuwur. Ing kahanan iki, kita ora Count ing bantuan, lan kita takon Girkin kanggo paling sethithik ngganti taktik, yaiku: iku bisa uga ora nggawe pangertèn kanggo nyekel Slavyansk, nanging kanggo mimpin liyane kanggo efektifitas saka perang gerilya, contone. tumindak ing Mariupol karo pengawal tapel wates. Yen sampeyan ora indifferent kanggo nasib saka pedunung kutha, please nimbang kelayakan saka proposal.
    1. +5
      15 2014 Juni
      Kutipan: Sich
      Pedunung Slavyansk wis kesel karo pamboman lan ngenteni wong sing campur tangan ...


      Lan sampeyan dhewe saka Slavyansk utawa putri pejabat, provokator? Sampeyan luwih apik siyap-siyap gabung karo EU, nanging ora kabeh, nanging kanthi organ sehat, kaya sing ana ing sangisore Slavic, sing Tyagnibok Arkharovites wis disembowelled. Senajan, mungkin sampeyan bakal begja lan njupuk dhewe kaya Sashko Bily am
      1. Sich
        -3
        15 2014 Juni
        Lan luwih becik teka kene kanggo Slavyansk dhewe lan katon, lan banjur mbukak tutuk, iku siji bab kanggo nulis pesen saka Moscow lan St. Aku nglawan EU lan Anglo-Saxon lan homoseksual, nanging aku kanggo persatuan Rusia, nanging aku nglawan "pom bensin Rusia". Sampeyan nerangake kenapa perang iki ing Slavyansk?
        Lan sampeyan ora ngerti ngendi Miller Russian dina, apa luwih penting saka urip wong utawa dhuwit kanggo gas.
        Miturut komentar sampeyan, sampeyan minangka troll Putin, nanging aku ora percaya marang Putin, amarga dheweke ngapusi lan pengkhianat marang Rusia (Pasal 282), lan wong Yahudi.
        PS Aku bakal pracaya Putin nalika dheweke ngedol tank, pesawat lan helikopter lan peralatan abot liyane kanggo DPR, nanging nalika sampeyan dadi budhak saka stasiun bensin (Gazprom), njagong quietly nganti master prentah sampeyan.
        1. 0
          15 2014 Juni
          Kutipan: Sich
          Lan luwih becik teka kene menyang Slavyansk lan ndeleng


          Yen sampeyan saka Slavyansk, lan, uga saka milisi, sampeyan ora duwe wektu kanggo ngasah lyases ing forum. Lan yen sampeyan salah siji saka wong-wong sing, tinimbang mbela tanahe karo senjata ing tangan saka fasis Ukrainia junta, nyoba kanggo njagong metu, ing pangarep-arep sing tentara Rusia bakal teka lan nindakake kabeh karya kanggo sampeyan, banjur ngenteni. luwih. Iki dudu perang kita, kenapa kudu ngwutahake getih kanggo wong kaya sampeyan? Wong-wong sing wanted kanggo defend tanah sing, kang njupuk munggah gegaman, tanpa fanfare rasah nindakake proyek lan padha ora nganti telek ing forum. Dadi sampeyan luwih yakin yen sampeyan mung provokator liyane saka ing antarane wong-wong sing ngupayakake kabeh kekuwatan kanggo nyeret Rusia menyang perang, lan sing wis katon ing kene luwih saka sepisan.
    2. +7
      15 2014 Juni
      Kutipan: Sich
      Pedunung Slavyansk wis kesel bombing lan ngenteni komandan-in-chief V.V. Lebokno,

      Yaiku, apa sampeyan mikir yen Putin kudu berjuang kanggo rasa seneng sampeyan? Dadi? Lan babagan shales, apa sing sampeyan omongake? Apa sampeyan mbukak mata ??? pinggiran karo fraktur hidrolik? Apa bocah-bocah sampeyan bakal diracun saka wingi isih resik sumur? Aku mbok menawa sampeyan wis mulang bojomu kanggo appease ing punishers? Utawa mungkin sampeyan bakal nindakake dhewe?
      Dadi, ora ana sing kudu dikeluh! Sampeyan wis bisa ngadeg ing balung papat lan nyusup ing sadawane pangilon menyang juntas. Slavyansk dudu kutha sampeyan! Sampeyan ora pantes !!!
      1. Sich
        -1
        15 2014 Juni
        Aku pengin diumumake kanggo apa perang !!! Perang suci ing Rusia tansah diwiwiti kanthi TRUTH. TRUTH punika 1. Advertisement saka gas kanggo Eropah, lan ekologi lan urip saka Slavs masalah secondary sing ora voiced. Lan donya Rusia diarani pitakonan (Pasal 282). Yagene isih ana Artikel 282 ing KUHP Federasi Rusia nalika nerangake jagad Rusia.
        P.S. Entuk gaji saka "pom bensin Rusia".
    3. +3
      15 2014 Juni
      Ing kahanan iki, kita ora ngetung bantuan, lan kita takon Girkin kanggo paling sethithik ngganti taktik, yaiku: Mungkin ora ana gunane nyekel Slavyansk,

      Artikel iki minangka pangeling kanggo sampeyan apa sing bakal kelakon kanggo populasi sing mikir kanggo njagong metu ing gubug sawise sampeyan wis ngadeg dadi-disebut pamaréntah Ukraina sah. Yen sampeyan ora peduli karo nasibe warga kutha, luwih becik sampeyan nulungi milisi.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. 0
      15 2014 Juni
      Kutipan: Sich
      Girkin dadi siji-sijine pembuat keputusan ing kutha kanggo warga kutha
      Lan sampeyan, apa sing sampeyan usulake? Apa ana masalah kanggo nganakake referendum?
      1. Sich
        -1
        15 2014 Juni
        Aku pengin DPR Rusia ngedol peralatan lan penerbangan kanthi kredit, aku ora pengin liyane. Apa iki ora rampung ing 2 sasi?
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +2
      15 2014 Juni
      Iku, paws munggah, arbeiten ing camp?Ora ana sing ngandika iku bakal gampang. Yen padha ora mamah siji inti kanggo 2 sasi, nanging dianakaké referendum karo Crimea, z.p. wis ditampa ing rubles. Kowe durung paham? Sampeyan ora perlu ana urip! Sampeyan bakal numpes tho! Mung nalika sampeyan nganggo gaman iku harder kanggo wong-wong mau kanggo nindakaken! Lan yen kabeh wong tangi, umume bakal mlayu. Ana ora akeh banget.
    8. 0
      15 2014 Juni
      Sindrom Stockholm... Wiwitan. Utawa provokasi.
  21. arthur_hammer
    +8
    15 2014 Juni
    mula kudu dilakoni kanthi tenang
  22. +2
    15 2014 Juni
    Aku komentar ora perlu
  23. 0
    15 2014 Juni
    Lan ing kene ana wong Ukrainia sing ditawan, urip lan ora disiksa.
    Carane beda kita.
    http://www.youtube.com/watch?v=kensntr3J1Q
  24. +1
    15 2014 Juni
    Mugi papat iki saiki bakal njupuk senjata, lan ora mung nyumerepi watara tetanggan.
    1. 0
      15 2014 Juni
      Kutipan saka Lyton.
      Mugi papat iki saiki bakal njupuk senjata, lan ora mung nyumerepi watara tetanggan.

      Ya ora apa-apa! "Lean More" minangka akidah karakter kasebut, lan dheweke uga nyebut awake dhewe "Sich"!
  25. +1
    15 2014 Juni
    Cara Gestapo digunakake dening ukrovoyaks ing laku, amarga padha diwulang dening instruktur kasur.
  26. +4
    15 2014 Juni
    Nganti saiki, nganti 60% pedunung negara Ukraina durung tekan apa "karpet" sing wis disiapake dening panguwasa saiki lan para panguwasa. Pendhudhuk Novorossiya ngerti iki lan ngadeg, dene wong liya ngenteni kaya wedhus sing arep dipateni. "Edam das zaine" - kanggo saben dhewe. wong bodho
  27. +2
    15 2014 Juni
    Ya padha pitted kita cetha.. "Dibagi lan digdaya..!" Ya, bakal kaya ing gambar Kita ngarep-arep, sayang..
  28. Sich
    +2
    15 2014 Juni
    Kutipan saka: aleks_29296
    Ing kahanan iki, kita ora ngetung bantuan, lan kita takon Girkin kanggo paling sethithik ngganti taktik, yaiku: Mungkin ora ana gunane nyekel Slavyansk,

    Artikel iki minangka pangeling kanggo sampeyan apa sing bakal kelakon kanggo populasi sing mikir kanggo njagong metu ing gubug sawise sampeyan wis ngadeg dadi-disebut pamaréntah Ukraina sah. Yen sampeyan ora peduli karo nasibe warga kutha, luwih becik sampeyan nulungi milisi.


    Ayo perang karo artileri, pesawat lan peralatan. Rampungake ing Moskow lan perang bakal rampung ing 1 dina, lan saiki junta nembak patriot Rusia sing paling apik kanthi artileri. Paling ora sampeyan ora perang ing Moskow, nganakake rapat umum ora kanggo 1000 wong, saka kutha 10 yuta ngluwihi SE.
    A isin.
    TROLLYAK.
    1. +1
      15 2014 Juni
      Aku setuju kene. Rali dadi masalah. Iku uga alon-alon teka kanggo kita. Nyuwun (Aku ngerti apa sing dakkandhakake)
      1. wanderer_032
        0
        15 2014 Juni
        Kutipan: dr.star75
        Kanthi rapat umum - masalah

        Apa gunane nyuwek-nyuwek tenggorokan, yen wong-wong sing ora duwe apa-apa karo patriot tanah Rusia isih ana ing kono?
        Kabeh pembicara iki saka United Russia, min.fin, min. horseradish, etc.
        Ing jaman saiki, sampeyan bisa nindakake samubarang tanpa gangguan sing ora perlu lan obrolan kosong.
        Internet lan komunikasi liyane kanggo bantuan, kendaraan uga kasedhiya.
        Ana kemungkinan liyane, sampeyan mung butuh kepinginan.
  29. 0
    15 2014 Juni
    Kutipan saka figter
    Lan dheweke kepingin weruh sisih endi lan kapan luwih apik kanggo gabung, lan apa wektu kanggo nyelehake gendera Ukraina saka jendhela. Aku exaggerating.

    Banjur, luwih becik mlaku nganggo gendera.
  30. +2
    15 2014 Juni
    Kita kudu ngelingake Ukraina babagan Pahlawan luwih asring ...
    1. +1
      15 2014 Juni
      Kutipan saka balyaba
      Kita kudu ngelingake Ukraina babagan Pahlawan luwih asring ...

      Khas Bandera .. isih ana pira.. (jelas bengkok Ukraina) Saiki giliran kita.!
  31. portoc65
    +1
    15 2014 Juni
    FRITZ SAJRONE PERANG SING SING KAJO BANGET BANDEROV.. 180 CARA LAKUKANE.. SING SUWO KUDU NGERTI YEN MUSUH..MUSUH MUSUH DUNYA. duka
  32. 0
    15 2014 Juni
    Ing "Khayalan Rusia" film "Sepi mili Don" aku nonton kahanan ing Ukraina banget meh podho ..
  33. Komentar wis dibusak.
  34. 0
    15 2014 Juni
    Pakdhe Lee Dina iki, 12:21 ↑ Anyar
    Para partisan kita, nalika nyekel satriya Bandera, padha ngucap: "Ayo, tarik trisula!"

    Trident...neptunus ing steppes Ukraina. ngguyu Ngguyu disassembles, tembung sing bener.
  35. wanderer_032
    +3
    15 2014 Juni
    Populasi sipil kudu dimangerteni yen ana perang lan roaming sembrono ing zona database bisa duwe akibat sing paling ora bisa ditindakake kanggo roaming.
    Contone, aku ora ngerti apa sing ditindakake warga lokal menyang kanca nalika ana gelut ing sacedhake?
    Napa dheweke ora kekancan karo sirah utawa apa?
    Banjur aku simpati, nanging sabanjure ora bakal nylametake dheweke saka peluru ing sirah, uga wong liya sing padha sing seneng ngulandara ing bokong.
    Aku pengin mréntahaké kanggo warga sipil diwasa dumunung ing zona database ing wilayah Donbass lan Luhansk:
    STOP CLIMBING ING ZONA NGAREP!!! IKI MATI BAHAYA!!!
    KOWE BISA MAteni!!!
    Yen sampeyan pengin tetep, gabung karo milisi. Yen ora, ninggalake (ninggalake) saka DB (operasi pertempuran) zona.
    Mangga nyebar pesen iki.
  36. +2
    15 2014 Juni
    Kutipan: Sich
    Ing kahanan iki, kita ora ngetung bantuan, lan kita takon Girkin kanggo paling sethithik ngganti taktik, yaiku: Mungkin ora ana gunane nyekel Slavyansk,

    Ing kene ing saluran Lie, dheweke uga nindakake polling - "apa worth Leningraders nandhang Blokade, utawa luwih becik nyerah marang welas asih sing menang." Apa sampeyan saka saluran sing salah? Umumé, iku njijiki maca skulyatinu Panjenengan. Sampeyan pengecut, lunga nyerah, aja ngalang-alangi pejuang biasa.
    1. Sich
      0
      15 2014 Juni
      Sampeyan saiki pejuang ngendi? Apa sampeyan mbokmenawa "pasukan khusus sofa"? Apa sampeyan kabeh luwih ngerti kita?
  37. Sich
    +2
    15 2014 Juni
    Kutipan: wanderer_032
    Populasi sipil kudu dimangerteni yen ana perang lan roaming sembrono ing zona database bisa duwe akibat sing paling ora bisa ditindakake kanggo roaming.
    Contone, aku ora ngerti apa sing ditindakake warga lokal menyang kanca nalika ana gelut ing sacedhake?
    Napa dheweke ora kekancan karo sirah utawa apa?
    Banjur aku simpati, nanging sabanjure ora bakal nylametake dheweke saka peluru ing sirah, uga wong liya sing padha sing seneng ngulandara ing bokong.
    Aku pengin mréntahaké kanggo warga sipil diwasa dumunung ing zona database ing wilayah Donbass lan Luhansk:
    STOP CLIMBING ING ZONA NGAREP!!! IKI MATI BAHAYA!!!
    KOWE BISA MAteni!!!
    Yen sampeyan pengin tetep, gabung karo milisi. Yen ora, ninggalake (ninggalake) saka DB (operasi pertempuran) zona.
    Mangga nyebar pesen iki.


    Kita ora menek, kita manggon ing kene. nanging supaya ora ana perang lan tentrem, bantuan karo teknologi lan penerbangan, kabeh sing dibutuhake saka Federasi Rusia.
    1. 0
      15 2014 Juni
      Apa sampeyan mikir yen penerbangan lan tank lunga, dheweke bakal ngerti sapa sing ndhukung lan sapa sing nglawan? Pejuang ing dhuwur 5000m ing drum sing kanggo sapa. Nanging, yen iki bisa mandheg ing 1 dina, dheweke bakal duwe wis suwe rampung. Nanging, aku ora nate mikir yen tank utawa pejuang minangka alat perdamaian)))
  38. +3
    15 2014 Juni
    Tampilake para pengungsi, wong gedhe sing ngomong babagan nggegirisi perang. Dheweke nransfer wanita lan bocah-bocah ing tapel wates lan bali menyang senapan mesin, kanggo nurunake Nazi. Utawa aku salah?
  39. 0
    15 2014 Juni
    lan sawise kabeh, iku dudu alien lan dudu wong Tionghoa sing ngalahake sipil - fasis Ukrainia sing padha. , mateni, rudo pekso rezim, lan panguwasa paling ora bisu utawa kosok balene nyengkuyung.Sing paling awon apa bisa kelakon, apa kedaden, wong-wong mau padha malih dadi komplotan zombie bodho, padha diapusi dening nuding target, lan stabo bodho arep mateni, bakal dadi nganti wayahe wong-wong dhewe ora ngangkat senjata tanpa pangecualian, banjur panguwasa Kyiv bakal numpes ing sawetara dina.
  40. 0
    15 2014 Juni
    Kutipan: Sich
    Apa sampeyan kabeh luwih ngerti kita?
    Iki minangka salah sawijining pratandha saka Maidanisme, ing obrolan pribadi nggunakake "kita, kita" lan ora mung aku. Yen sampeyan nggunakake jamak, sampeyan rumangsa kuwat lan ... ora tanggung jawab.
  41. Tais34
    0
    15 2014 Juni
    Kutipan: Sich
    Lan luwih becik teka kene kanggo Slavyansk dhewe lan katon, lan banjur mbukak tutuk, iku siji bab kanggo nulis pesen saka Moscow lan St. Aku nglawan EU lan Anglo-Saxon lan homoseksual, nanging aku kanggo persatuan Rusia, nanging aku nglawan "pom bensin Rusia". Sampeyan nerangake kenapa perang iki ing Slavyansk?
    Lan sampeyan ora ngerti ngendi Miller Russian dina, apa luwih penting saka urip wong utawa dhuwit kanggo gas.
    Miturut komentar sampeyan, sampeyan minangka troll Putin, nanging aku ora percaya marang Putin, amarga dheweke ngapusi lan pengkhianat marang Rusia (Pasal 282), lan wong Yahudi.
    PS Aku bakal pracaya Putin nalika dheweke ngedol tank, pesawat lan helikopter lan peralatan abot liyane kanggo DPR, nanging nalika sampeyan dadi budhak saka stasiun bensin (Gazprom), njagong quietly nganti master prentah sampeyan.


    Napa Putin duwe utang marang sampeyan? Rusia mesthi ora ninggalake dhewe, nanging Rusia karo wanita lan bocah-bocah ora mlayu ndhelik ing panggonan sing aman, nanging njupuk senjata lan ngadeg kanggo pertahanan. Apa sampeyan yakin sampeyan wong Rusia? Napa Rusia utang lan utang sampeyan? Strelkov ora nguripake menyang Rusia, nanging kanggo populasi lokal kanggo bantuan, lan sampeyan ora cepet-cepet. Apa sampeyan ngenteni Putin? Aja ngenteni! Yen Rusia - dadi kanggo penyelundupan lan kanggo defend pilihan, lan yen ora, banjur sampeyan saka Rusia - ora.
    1. Sich
      0
      16 2014 Juni
      Stop ndilati bokong Putin, yen ora, sampeyan bakal cepet dilat bokong nganti aku ora pengin. Dheweke mbuwang SE lan iku, dheweke lunga karo Miller kanggo nuduhake loot kanggo gas.
      1. +1
        16 2014 Juni
        Ora kanggo sampeyan ngomong babagan iki.
  42. 0
    16 2014 Juni
    Kutipan: Sich
    Stop ndilati bokong Putin, yen ora, sampeyan bakal cepet dilat bokong nganti aku ora pengin. Dheweke mbuwang SE lan iku, dheweke lunga karo Miller kanggo nuduhake loot kanggo gas.

    Sampeyan lagi dilat wong, paratroopers lan comrades, uga, aja disambi.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"