Presiden Poroshenko ing panelusuran pangenalan

69
Presiden Poroshenko ing panelusuran pangenalan


Ing tanggal 12 Juni, situs web Ukraina diisi berita utama: "Rusia resmi ngakoni Poroshenko minangka Presiden Ukraina." Ngelingake aku babagan lelucon babagan "pangenalan" Lukashenko dening kekuwatan sing luwih dhuwur.

Yaiku, ora ana jabat tangan antarane Putin lan Poroshenko ing Normandia, utawa anané duta besar Federasi Rusia ing peresmian kasebut, ora ngyakinake Pyotr Alekseevich yen ing Rusia dheweke bakal diakoni minangka presiden Ukraina, lan ora mung "raja coklat". ” Lan mung sawise pesen ing situs web resmi Presiden Federasi Rusia, kanthi irah-irahan "Vladimir Putin duwe obrolan telpon karo Presiden Ukraina Petro Poroshenko," kaya sing diucapake, ati dadi tenang: Presiden, kanthi ibukutha "P ”!

Ketoke, sadurunge iku, monitor ing Bankova lagi feverishly nganyari situs Kremlin, ngarep-arep kanggo ndeleng ing tembung kaya "kepemimpinan de facto Ukraina." Ayo kula ngelingake sampeyan yen iki apa Rusia resmi nalika perang disebut "08.08.08" Presiden Georgia Mikheil Saakashvili, sing saiki nyoba kanggo njaluk proyek minangka penasehat Poroshenko. Ing negara asale, dheweke dikarepake kanggo nggawe "pasukan mati", sing, miturut pesenan pribadi Saakashvili, ngilangi mungsuh saka rezime.

Ing Ukraina ana cukup spesialis babagan masalah kasebut sanajan tanpa dheweke, lan ing saran kaya "carane supaya wong Rusia katon tank cedhak ibukutha" ing Kyiv padha ora perlu.

Miturut cara, tank isih ndamel sadawane dalan saka Ukraina ing 12 Juni - kanggo saiki, Nanging, cedhak Donetsk. Kaping pisanan, padha weruh ing wayah esuk ing kutha Snezhnoye, lan salah sawijining pamicara saka operasi anti-teroris (ATO), Dmitry Tymchuk, langsung nyatakake yen iki minangka tank T-72, sing mung kasedhiya ing tentara Rusia. . Iki langsung dibantah dening ahli militer Ukraina, sing nerangake yen iki minangka tank tempur utama tentara Ukraina, T-64BV, nanging versi Tymchuk isih ana ing media. Ing tengah dina, Menteri Dalam Negeri Ukraina Arsen Avakov ngandika ing briefing sing siji saka tank T-72 kenek cedhak kutha Torez (ing dalan antarane Snezhny lan Donetsk). Nanging, sawetara jam mengko, kabeh telung tank T-64, kaya-kaya ora ana apa-apa, ndamel liwat lurung-lurung ing Makeyevka (kutha tetanggan Donetsk) ...

Ing wektu kasebut, versi liya muncul ing media Ukrainia: tank kasebut pancen sepisan Ukrainia, nanging banjur dicekel dening Rusia ing Crimea, lan saiki "bali" menyang Ukraina. Miturut analis militer, tank kasebut paling mungkin asale saka pangkalan tank Artemovsk ing wilayah Donetsk. Nanging, iki ora mandheg Petro Poroshenko, ing obrolan karo Vladimir Putin, saka nelpon "kahanan sing ora bisa ditampa nalika tank mlebu ing wilayah negara kita ngliwati tapel wates Rusia-Ukraina." Bener, sakperangan alesan situs web resmi Presiden Ukraina ora bisu babagan bagean obrolan - mung sekretaris pers Petro Poroshenko Svyatoslav Tsegolko nulis babagan iki ing kaca Facebook.

Kajaba iku, pesen saka situs resmi presiden Ukraina lan Federasi Rusia babagan obrolan beda-beda ing emphasis lan nuansa. Ing situs web Poroshenko ditekanake manawa obrolan kasebut "substantif lan dawa", lan sajrone "pihak kasebut ngrembug rencana perdamaian Petro Poroshenko kanggo mutusake kahanan ing Ukraina wétan" (ayo kula ngelingake yen rencana iki ing wangun dokumen apa wae. isih durung ana). Lan saliyane kanggo "rencana perdamaian," situs web Presiden Ukraina laporan, para pihak "ngunggahake masalah langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo mungkasi geni lan ngrampungake kahanan kanthi tentrem" (yaiku, rencana kasebut kapisah, langkah-langkah kasebut kapisah). Situs web Kremlin luwih laconic: "P. Poroshenko ngandhani V. Putin babagan rencana kanggo ngrampungake kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina. Kajaba iku, para presiden ngrembug babagan ngembangake hubungan bilateral. Lan wayahe apik: "P. Poroshenko uga ngucapake salam marang V. Putin ing liburan nasional - Dina Rusia."

Nanging, mayoritas media Ukrainia "ora ngelingi protokol iki ucapan selamat", choking karo bungah: panguwasa Rusia resmi jeneng Poroshenko Presiden Ukraina kanggo pisanan! Ing babagan iki, aku kelingan anekdot babagan carane Gusti Allah nimbali Obama, Putin lan Lukashenko lan dhawuh: ngandhani wong-wong sampeyan yen ing sasi pungkasaning jagad bakal kelakon. Obama, ing pidato marang Amerika, ujar: "Ana loro warta: apik lan ala. Ingkang kapisan inggih punika Gusti Allah, ingkang imanipun kaserat ing dollar, taksih wonten. Lan kaping pindho - ing sasi pungkasan donya bakal teka ... " Putin ngandhani Rusia yen dheweke duwe rong kabar sing ora becik: pisanan, Gusti Allah, sing wis pirang-pirang taun ora dipercaya Rusia, isih ana, lan nomer loro ... Lan mung Lukashenko, sing ngomong karo wong Belarusia, sumringah kanthi bungah: "Aku duwe loro kabar apik. Gusti Allah piyambak ngakoni aku dadi pimpinan Belarus, lan aku bakal dadi presiden sampeyan nganti akhir donya!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

69 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 21
    15 2014 Juni
    http://topwar.ru/uploads/images/2014/968/yrnr46.jpg
    1. +1
      15 2014 Juni
      Aku kelingan anekdot babagan carane Gusti Allah nimbali Obama, Putin lan Lukashenko lan dhawuh: ngandhani wong-wong sampeyan yen ing sasi pungkasaning jagad bakal kelakon. Obama, ing pidato marang Amerika, ujar: "Ana rong warta: apik lan ala. Ingkang kapisan inggih punika Gusti Allah, ingkang imanipun kaserat ing dollar, taksih wonten. Lan kaloro - ing sasi pungkasan donya bakal teka ... "Putin marang wong-wong Rusia sing duwe loro kabar ala: pisanan, Gusti Allah, kang Rusia ora pracaya kanggo akèh taun, isih ana, lan liya. Lan mung Lukashenko, ngomongake wong Belarusia, sumringah kanthi bungah: "Aku duwe rong kabar apik. Gusti Allah piyambak ngakoni aku dadi pimpinan Belarus, lan aku bakal dadi presiden sampeyan nganti akhir donya! Nyuwun anekdot ora dianggep...
      1. +1
        15 2014 Juni
        sedulur Aku kelingan anekdot babagan carane Gusti Allah nimbali Obama, Putin lan Lukashenko lan dhawuh: ngandhani wong-wong sampeyan yen ing sasi pungkasaning jagad bakal kelakon. Obama, ing pidato marang Amerika, ujar: "Ana rong warta: apik lan ala. Ingkang kapisan inggih punika Gusti Allah, ingkang imanipun kaserat ing dollar, taksih wonten. Lan kaloro - ing sasi pungkasan donya bakal teka ... "Putin marang wong-wong Rusia sing duwe loro kabar ala: pisanan, Gusti Allah, kang Rusia ora pracaya kanggo akèh taun, isih ana, lan liya. Lan mung Lukashenko, ngomongake wong Belarusia, sumringah kanthi bungah: "Aku duwe rong kabar apik. Gusti Allah piyambak ngakoni aku dadi pimpinan Belarus, lan aku bakal dadi presiden sampeyan nganti akhir donya! Nyuwun guyonan ora dihitung...[/quote]kahanan ing kaca aneh!Padha masang anekdot, aku komentar (ora sengaja) ... anekdot dibusak, lan kontra kanthi otomatis mlebu ing kanthongku !!! ngguyu ngguyu
    2. +3
      15 2014 Juni
      Iku apik kanggo éling carane akeh wewenang sing Darkest One seneng ing donya. Kyiv resmi seneng banget amarga Parashka diarani penghinaan, nanging ora menehi tampilan kembang api. Lan kabeh amarga woro-woro biasa ing situs web Presiden Federasi Rusia babagan obrolan sing kedadeyan.
  2. + 23
    15 2014 Juni
    Lan iki teka ... ngaku ((( hi
    1. +4
      15 2014 Juni
      Kutipan saka ratnik
      Lan iki teka ... ngaku (((
      Saben uwong nganggep warta kasebut kanthi cara dhewe-dhewe, kanggo wong sing optimis, ing kuburan ana kaluwihan
    2. kamulyan45
      +8
      15 2014 Juni
      Kutipan saka ratnik
      Lan iki teka ... ngaku ((( hi


      Ya, iki mung kanggo koleksi umum saka kreatif marketing paling anyar.
    3. Komentar wis dibusak.
    4. GARNET-19
      +1
      15 2014 Juni
      MILONOV REVENGE FOR THE EMBASSY:

  3. portoc65
    +9
    15 2014 Juni
    Poroshenko bakal ngrusak kabeh sing Ukropy durung ngrusak ... Kamulyan Poroshenko ... Kita butuh wong kaya iki. ombenan
  4. Volkhov
    +3
    15 2014 Juni
    Aku, minangka pimpinan Belarus, diakoni dening Gusti Allah piyambak, lan aku bakal dadi presiden sampeyan nganti pungkasaning jagad!

    Bebener jujur ​​diterbitake ing VO!
    1. Ork-78
      +4
      15 2014 Juni
      Yen dheweke ngambung parasha, dheweke bakal mandheg!
      1. hiryrg
        +1
        16 2014 Juni
        Lukashenko bakal tetep dadi Presiden nganti Putin nemokake pengganti kanggo dheweke.
        1. Volkhov
          0
          16 2014 Juni
          Putin sibuk banget - dheweke nggawe Armada Virtual, saiki dheweke mbentuk Front Ukrainia - dheweke ora duwe cukup personel ing Federasi Rusia, menyang Belarus.
          Sajrone layanan, aku mirsani pangon edan ing Karelia - dheweke njabat 23 taun lan angon sapi karo klub lan cobblestones, lan kadhangkala komplotan wiwit moo ing paduan suara lan uncontrollably tindak menyang farm. Dadi, saka Putin, wong-wong isih nyebar ing luar negeri kanthi trickles, nanging bisa uga mumet, lan yen ora ana papan, dheweke bakal nindakake klompok pimpinan.
  5. +5
    15 2014 Juni
    Banjur menyang tutugan lelucon: Poroshenko ngomong karo Ukraina - Aku duwe rong kabar lan loro-lorone ala! Gusti Allah isih ana, amarga sampeyan milih aku dadi presiden. Kabar ala sing kapindho yaiku pungkasane jagad wis suwe teka ing Ukraina!
  6. +8
    15 2014 Juni
    Ora bisa ditampa? Apa bisa ditrima kanggo ngrusak bendera Rusia ing Kyiv lan ing wilayah Kedutaan Besar Rusia, ​​mateni kanca-kancamu, lan ngipat-ipati menteri Ukrainia kanthi basa kasar ing presiden Federasi Rusia? am
  7. +3
    15 2014 Juni
    Anak babi iku anak babi, apa gunane ngaku?
  8. +2
    15 2014 Juni
    Diakoni dadi presiden? Negara apa iki?
    1. avt
      +3
      15 2014 Juni
      Kutipan: Grigorievich
      Diakoni dadi presiden? Negara apa iki?

      Sing padha karo AS nglebokake kondom kasebut sadurunge pemilihan "nasional" sing "sah".
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko

      Nyuwun Apa sampeyan pengin dheweke nelpon dheweke padha karo Deshitsa VVP, sejenis cacing tanah? Supaya GDP mudhun menyang tingkat Banderlogs? Ngapunten, ora supaya Banderlogs mlumpat ngubengi bengok-bengok, "kabeh alas wedi karo kita," iki hak istimewa sing. ngguyu
    2. 0
      16 2014 Juni
      Kutipan: Grigorievich
      Diakoni dadi presiden? Negara apa iki?

      CARA apa,? "Agung lan ora bisa dipisahake" Dill, sing nggawe jagad iki) sedulur
      Nanging ing ngendi dheweke?
      1. hiryrg
        0
        16 2014 Juni
        Sapa wae sing ora ngirim ucapan selamat sawise pengumuman resmi asil pemilu ora ngakoni. Iki minangka praktik internasional. Dadi kanggo Putin, Yanukovych minangka presiden Ukraina.
  9. +6
    15 2014 Juni
    Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko
    1. +1
      15 2014 Juni
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko

      Putin nimbali dheweke presiden amarga presiden tegese penduduk Putin! eseman
    2. Salamander
      +3
      15 2014 Juni
      Kutipan saka: djqnbdjqnb
      Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko

      Ora ana sing seneng. Aku mikir yen sawise acara ing kedutaan kita ora bakal nelpon maneh duka
  10. +2
    15 2014 Juni
    Pengin diakoni? Aku bakal lunga lan gantung diri.
  11. +5
    15 2014 Juni
    djqnbdjqnb Dina iki, 14:36 ​​Anyar
    Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko

    Aku uga. Nanging posisi kasebut mbutuhake aku. Lan ora ana sing seneng ing situs iki, muga-muga.
    1. +2
      15 2014 Juni
      Aku ora seneng yen Putin nelpon presiden Poroshenko

      Aku uga. Nanging posisi kasebut mbutuhake aku. Lan ora ana sing seneng ing situs iki, muga-muga.

      Apa sampeyan ora nelpon sapa ... contone ... gan ... om? Dheweke diarani jeneng ... nanging iki ora ateges dheweke nggunakake dheweke kanggo tujuan sing dikarepake ... Dadi ing kene ... dheweke dijenengi amarga etika komunikasi nuntut. Sawise kabeh, V. Putin dudu "JENIS MUTANT Menteri Luar Negeri Ukraina" ... Lan pangenalan teka saka wayahe ucapan selamat resmi dikirim menyang kolega sampeyan ... saka tingkat sing padha ing posisi sing padha. sapa sing diucapake selamat! Aku ora ngelingi yen ucapan selamat kasebut ditampa kanggo Rusia! Ana sawetara jinis kertas (tanpa woro-woro ing pers) saka duta besar kita, ngliwati petugas protokol ... Kyiv isih ngamuk babagan iki. WASHINGTON ora kurang gugup!
      Ora cukup yen sampeyan kapilih! Sampeyan uga kudu diakoni dening kanca-kanca!
      Sing teka kanggo congratulate dheweke nalika POROSHENKO njupuk kantor - saka tokoh pinunjul, mung pimpinan saka EU dhewe (padha kudu nggodho wong menyang tondo asto persetujuan karo EU) lan saka USA - wakil presiden (kanggo ndhukung lan angin munggah kang. wayang)! Liyane iku salah siji Présidhèn negara karo rezim parlementer pamaréntahan utawa perdana menteri saka administrasi presiden negara ... Lan ora preduli apa sampeyan ngomong, ora ketompo apa sampeyan nelpon iku, iki wong liya ....
      Dadi luwih kanggo tingkat pangenalan!
    2. Komentar wis dibusak.
  12. +3
    15 2014 Juni
    Tanggung jawab presiden "independen" Ukraina, Poroshenko, ora nggawe rencana lan program, nanging kanthi jelas nindakake tugas sing diwenehake dening Departemen Luar Negeri AS.
  13. +2
    15 2014 Juni
    Tyras85 Sampeyan, Pak ... Porosyoshenko mung bisa diakoni minangka pamimpin pembantaian ing Ukraina "Panjenengan" lan ONLY ing CAGE OF THE INTERNATIONAL TRIBUNAL! Lan bakal dadi - SOON.
  14. -16
    15 2014 Juni
    Ya, miturut pendapatku, Putin lan Poroshenko. Manuk saka wulu nglindhungi kapentingan para oligarki, lan mandheg mangan ilusi.
    1. kuzia rocker
      0
      16 2014 Juni
      Iki kasunyatan lan sampeyan ora bisa mbantah, sanajan ing negara kita, kaya ing dill, ana akeh wong wuta.
  15. +5
    15 2014 Juni
    - Ndeleng gopher?
    - Ora!
    "Lan aku ora weruh. Lan iku!

    Iku padha karo Poroshenko, misale jek ana, nanging ora ana sing ndeleng dheweke kosong
    1. +1
      15 2014 Juni
      Kanggo neraka karo dheweke lan Poroshenko, iku isin kanggo negara.!!!!
      1. Salamander
        +2
        15 2014 Juni
        Kutipan: v245721
        Kanggo neraka karo dheweke lan Poroshenko, iku isin kanggo negara.!!!!

        Kekuwatan nganti saiki wis ngendhaleni lan terus-terusan ngupayakake garis kasebut.
        http://putnik1.livejournal.com/3195884.html. Здесь многое проясняют.
    2. 0
      15 2014 Juni
      Ya, Serdyukov ana, ngrusak tentara, lan ora. sampeyan ndeleng, nanging aku ora.
    3. hiryrg
      0
      16 2014 Juni
      Iku bener. Seminggu wis liwati lan ora ana tumindak kuat dening Poroshenko. Yen ana wong sing kepengin manut marang dheweke, dheweke wis ngowahi pikirane, ndeleng inkonsistensi lan pewayangane "wong sing dipilih". Para dalang njaluk intensifikasi perang lan provokasi luwih saka Rusia. Iki minangka tugas utama Poroshenko.
  16. +1
    15 2014 Juni
    Senadyan kasunyatan manawa "pengakuan" iki ndadekake aku lara, ana sawetara sing positif. Yen sampeyan ora ngakoni, mula ora ana panjaluk, lan yen sampeyan ngakoni, sampeyan bisa takon macem-macem pitakonan, lan sampeyan mung bisa takon ...
    1. +3
      15 2014 Juni
      ya, nanging karo Georgia kabeh beda. Dheweke ora diakoni lan ora ana misi diplomatik. Lan ora mati.?????
    2. +2
      15 2014 Juni
      Kutipan saka: ochakow703
      Aku lara iki "ngaku", n

      Bener, ing ngendi sampeyan ndeleng pangenalan nyata? Mung yen kita ora kaya wong - loro presiden. Apa sampeyan ora weruh carane nulis? Kanggo liyane...Presiden Federasi Rusia ngandika...Presiden Belarus nyathet...Lan Presiden Ukraina Poroshenko ngandika, Presiden Ukraina Yanukovych ngandika...
      Dadi durung sore ... sapa sing dibutuhake bakal difilmake, lan understudy kapindho bakal pindhah menyang peran pisanan. wassat
      1. hiryrg
        0
        16 2014 Juni
        Ora perlu cetho mripatmu. Mung ana siji presiden Ukraina - Yanukovych. Dipilih dening kabeh Ukraina (kalebu wilayah Crimea, Donetsk lan Lugansk) lan diakoni dening presiden kabeh negara, kalebu Rusia. Impostor saiki ora duwe hak malah gagap babagan Crimea, nanging nyatakake - Aku bakal bali menyang Ukraina. Lyudina minangka "oak" ing babagan hukum.
  17. +1
    15 2014 Juni
    Lan apa tegese? Apa kita bakal terus nyumbang gas?
    1. +2
      15 2014 Juni
      Saiki kahanan karo gas ngluwihi meri. Yen kita Cut mati gas kanggo dill, padha isih bakal nyolong nganti South Stream dibangun. mula rasa ora puas ing Eropa lan, minangka asil, bakal ana tuduhan yen kita minangka pemasok sing ora bisa dipercaya. mula reorientasi Eropa ing sumber energi menyang Amerika Serikat - yen njupuk Saudi lan Qatar, sing terakhir wis mbangun terminal lan pabrik LNG. lan Eropah ora worth mundhut, dhuwit iku dhuwit, nanging Putin isih duwe pengaruh liwat pemimpin liwat industri Eropah. Mbah-mbah iku ngerti ngitung. Mulane iku kekacoan lan dadi metu sing sak rembugan misale jek kaya kita sarujuk, nanging ing konferensi pers padha ngirim everyone kanggo dill lan ngadeg lemah. Godfather wis nyerah ing Eropa lan ngapusi dill.
      nek bensin kito copot, mengko kudu dibuktekake yen dill sing nyolong, luwih gampang kanggo negosiasi rega.
      1. +1
        15 2014 Juni
        Ya bener.
      2. 0
        16 2014 Juni
        Ing kahanan kaya mengkono, mung ana siji cara metu - kanggo menehi gas kanggo Banderlogs gratis.
      3. hiryrg
        0
        16 2014 Juni
        Mekaten menika. Ayo padha nyolong. Sawise maneh, dheweke bakal nuduhake ing saindenging jagad yen Ukraina ana ing pimpinan saiki. Ing tembung - negara bandit.
  18. Ork-78
    +2
    15 2014 Juni
    Adolf Aloizovich uga dipilih kanthi populer! Lan apa?
  19. +6
    15 2014 Juni
    Pangenalan kepresidenan Poroshenko ora bakal teka saka Rusia, utamane sawise kabeh tumindak junta babagan Rusia lan PDB pribadi. Introduksi sanksi keras marang Ukraina dening Rusia minangka langkah sing perlu lan bisa ditrapake sawise tumindak bantahan Ukraina sing ora ana watese, perlu kanggo nglangi semangat bocah-bocah fasis.
    1. hiryrg
      0
      16 2014 Juni
      Ora mung kanggo kelangan wong Ukrainia, nanging uga wong Amerika.
  20. +2
    15 2014 Juni
    Poroshenko minangka babi walrus!
  21. 11111mail.ru
    +4
    15 2014 Juni
    Saka lelucon babagan selulit: "Dheweke duwe mata, mata, mata ...". “Ya wis rampung!” "Ya, mripat, mripat ... ". "Akhirnya akur!!!" "Mripat ... lan liyane bokong"!.
  22. +6
    15 2014 Juni
    Ukraina fasis ora duwe hak kanggo ana! ...lan iku mung masalah wektu.

    Parashenko wis pinasthi - nasibe kanca-kanca Amerika kayata Hussein, Gaddafi lan akeh liyane minangka conto.

    Amin!
  23. +1
    15 2014 Juni
    "Poroshenko ngucapake salam marang Putin tanggal 12 Juni." Dadi ulang tahun Bush Sr! Sapa ngerti, mangerténi standar ngguyu
  24. +3
    15 2014 Juni
    celeng. Lan katon celeng ...
  25. Pati kanggo Nazi
    + 10
    15 2014 Juni
    Admin. Pancen bener. Ban-ora-ban ORANG ngerti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1. +2
      15 2014 Juni
      Iku apa iku! Ora ana uwal saka iki!
  26. +1
    15 2014 Juni
    Kutipan: Ork-78
    Adolf Aloizovich uga dipilih kanthi populer! Lan apa?

    Mung sapratelon wong sing milih Parteigenosse Schickelgruber
  27. 0
    15 2014 Juni
    Aku isih nyoba ngerteni ngendi lan kepiye Putin ora ngakoni Poroshenko?
    Mungkin wong bakal ngomong?
    1. hiryrg
      0
      16 2014 Juni
      Nalika ucapan selamat dikirim, sadurunge utawa sawise pengumuman asil pemilihan. Ing praktik internasional, ucapan selamat dianggep minangka pangenalan pemilihan. Rusia, sing diwakili dening Putin, ora ngucapake selamat.
  28. +6
    15 2014 Juni
    - Apa ora ana daging ing Ukraina?!
    - Amarga babi dadi wong, sapi kawin, wedhus kawin, wedhus lanang mbelani disertasi lan mrentah negara, lan pitik mati ngguyu.
  29. tokin1959
    +1
    15 2014 Juni
    Babi pisanan.
    Kabeh wis ngakoni.
  30. +1
    15 2014 Juni
    Nalika naskah Ukrainia ditulis, Porosenko temenan diwenehi peran kunci ing struktur kekuwatan Ukraina ing mangsa ngarep, nanging banjur kabeh salah. Crimea wis bingung kabeh kertu. Banjur ternyata sanksi ora bisa ditindakake. Saiki dheweke ora bisa ngontrol kahanan, nanging kepeksa reaksi kaya geni. Paralysis ing nggawe keputusan ketok. Kasangsaran rezim Fashington-Dill bakal diwiwiti.
  31. +2
    15 2014 Juni
    Aku seneng artikel kasebut utamane lelucon babagan Lukashenko
  32. -2
    15 2014 Juni
    Artikel kasebut kayane digawe khusus.
    Opo sing salah? Mbukak mata, nguripake otak. Verbatim saka situs web Presiden Federasi Rusia: "Vladimir Putin duwe obrolan telpon karo Presiden Ukraina Petro Poroshenko."
    Iki ditulis karo Presiden Ukraina. Utawa kudu padha nyumerepi sertifikat upacara kanggo sampeyan lan ngatur pertunjukan kembang api?
    Game diplomatik kanggo mandheg wektu amarga kelemahane dhewe?
    Apa ora rega dhuwur banget kanggo "sukses" saka pamaréntahan 15 taun pungkasan?
    1. +1
      15 2014 Juni
      Lan kepiye carane kudu ditulis, utawa apa: "Vladimir Putin duwe obrolan telpon karo wakil Joe Biden ing Ukraina."?!
      1. 0
        15 2014 Juni
        Ngapa ora?
  33. 0
    15 2014 Juni
    Mangga maksimum repost. Menteri Luar Negeri Galicia Deshytsa. Kaya biasane mateni nganggo sepatu bot amarga ora profesional. Sing ngerti diplomat, pass.
    1. +1
      16 2014 Juni
      Dheweke bocah sing pinter, jebule wong tuwane nalika isih cilik ora nate nggebugi bokonge.
  34. portoc65
    +1
    15 2014 Juni
    Saiki tugas Porroshenko iku kanggo njaga kahanan kang ora tetep lan nguatake citra mungsuh.. Mungsuh umum nyawiji... Ora bakal tentrem.. Sepisanan, perang iku aliran dhuwit.. kapindho, iku HFS ing pas saka patriotisme.. sedhih ora opo
    1. hiryrg
      0
      16 2014 Juni
      Ing latar mburi kemiskinan lan perang ing Ukraina, kanthi bantuan propaganda Moss, ana banderisasi populasi sing cepet.
  35. +2
    15 2014 Juni
    Oleg, aku nambah plus - debat tansah migunani.
    Nanging, ndedonga marang, apa jenis kontrovèrsi ana? Kabeh kahanan jelas kanggo kabeh wong lan diterangake dening konvensi lan kode internasional lan domestik (kalebu kode pidana).
    Mung sabdhoning iku ana game geopolitik utama arep ing. Lan saham kasebut luwih gedhe tinimbang ing Ukraina.
  36. mahkota
    +1
    15 2014 Juni
    "Guru milih aku dadi bojone sing ditresnani!" (c) "Srengenge Putih ing Gurun"
  37. tnship2
    +3
    15 2014 Juni
    Sapa wae sing ngetutake wong akeh bakal dadi korbane, nanging kepiye menteri saka Ukraina sing ora sopan ngerti iki? Ora suwe, wong sing kaya ngono bakal diolesi kaya irung ing celonone.
  38. +1
    15 2014 Juni
    Punika rawuh pratelan
  39. pasta
    +1
    15 2014 Juni
    Dmitry Tymchuk langsung nyatakake yen iki minangka tank T-72, sing mung kasedhiya ing tentara Rusia.
    Aku mung arep takon, ana tank? Utawa bokonge Parashkin mung goyang?
  40. +5
    15 2014 Juni
    Muga-muga VVP ora bakal ngakoni algojo iki minangka presiden. lan kanggo kabeh moyoki, "Aku ora ngerti sing" bakal banget rauh dijupuk menyang kebekan
  41. +2
    15 2014 Juni
    Poroshenko ngupaya dadi garwane sing ditresnani ing Amerika Serikat, nanging dadi pelacur sing dibayar murah. Kasunyatan jaman saiki.
  42. 0
    15 2014 Juni
    Poroshenko ngupaya dadi garwane sing ditresnani ing Amerika Serikat, nanging dadi pelacur sing dibayar murah. Kasunyatan jaman saiki.
    1. hiryrg
      0
      16 2014 Juni
      Kabeh negara Eropah, bebarengan karo Amerika Serikat, nganti kupinge karo organisasi lan dhukungan saka kudeta anti-konstitusional ing Ukraina. Nang endi wae ing Afrika bisa lolos, nanging ora ing tengah Eropah. Wong literatur manggon ing kene, utamane ing Rusia, Belarus lan umume Ukraina. Karir politik para penyayang standar ganda wis rampung, wong-wong negara iki ora pengin isin marang panguwasa, dinane wis diwilang. Prancis miwiti. Inggih PUTIN! Menang kamenangan ing kabeh ngarep.
  43. +2
    16 2014 Juni
    Sawise Parashenko diangkat dadi presiden Ukraina, politisi lokal wiwit nganggep tembung "Panggonan sampeyan cedhak karo ember" minangka kepinginan sing apik.
  44. stroporez
    0
    16 2014 Juni
    ing Yanukovych, Parashenko dadi Menteri Pembangunan Ekonomi.......apa tegese Maidan?

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"