Wartawan Eropa ngandhani Kyiv babagan "ATO" ing sisih kidul-wétan

125
Ing salah sawijining siaran anyar saka acara TV "Shuster.Live", sing bubar digandhengake karo swara propaganda terry, Mark Franchetti, wartawan saka publikasi Inggris sing berwibawa "Sunday Times", nggawe kejutan nyata kanggo studio. kanthi pratelan babagan kedadeyan ing sisih kidul-wétan. Wong sing zombified dening UkroSMI, krungu bebener saka wartawan sawijining Eropah sing tentara Ukraina ing perang karo wong dhewe - wong Donbass, ketemu piyambak ing kalah nyata. Malah "pahlawan" tartamtu saka SBU, sing nyoba nuduh Franchetti ngapusi, ora mbantu. Mantan presiden Georgia, sing diundang menyang studio minangka "ahli" lan diikat pita ing warna bendera Ukrainia, uga ora duwe daya.

Mark Franchetti marang wong-wong sing padha ngumpul ing studio, dheweke ora weruh "invasi" Rusia ing sisih kidul-wétan, ora weruh "Kadyrovites" lan agen FSB. Wartawan ngumumake yen wong ing Donbass pancen yakin yen dheweke diserang dening Nazi. Lan Franchetti nyebat iki minangka masalah utama wong-wong sing yakin yen "ATO" ing sisih kidul-wétan bakal sukses. Ing tembung iki, Nalivaichenko, sing ana ing studio, twitched mripate.

Wartawan kasebut nyatakake yen akeh wong bersenjata ing Slavyansk, nanging ing wektu sing padha, tentara Ukrainia nekad ngrusak populasi sipil kanthi mortir lan artileri, lan serangan udara.

Wartawan Eropa ngandhani Kyiv babagan "ATO" ing sisih kidul-wétan


Sawise wong-wong kelangan sedulure sing tiwas amarga ditembak dening pasukan keamanan Ukraina, dheweke dadi mungsuh Kyiv. Wartawan kasebut nyathet yen Kyiv pancen salah nelpon milisi teroris tenggara, amarga terorisme ora nate urip suwe tanpa dhukungan saka populasi lokal - ing Donbass, pasukan milisi mung saya kuwat saka rasa sengit marang keamanan. pasukan dikirim dening Kyiv.

Video obrolan Mark Franchetti karo studio ing program Shuster.Live:



Sawise siaran iki, tuduhan "propaganda pro-Putin" mudhun ing Shuster. Iki minangka acara kanggo media zombie Ukraina!
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    125 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. PRN
      + 44
      15 2014 Juni
      Bebener bakal tansah golek cara! Gusti Allah ora kuwasa, nanging sejatine !!!
      1. -28
        15 2014 Juni
        alternatif wawancara karo kepala penambang Ukraina........kok penambang ora ngadeg?....."mayoritas populasi Donetsk ora ndhukung tumindak separatis" belay ......................................
        http://www.youtube.com/watch?v=Y9BP6cE3UQ0&index=22&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDR
        VXcU5ELjPcI
        1. + 21
          15 2014 Juni
          Dheweke minangka kepala penambang Ukrainia sing padha karo aku, sial, pilot Spanyol.
          1. GARNET-19
            +6
            15 2014 Juni
            Kutipan: shaman-25rus
            Dheweke minangka kepala penambang Ukrainia sing padha karo aku, sial, pilot Spanyol.

            ... lan carane aku pilot saka Bombay!
            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            1. +1
              15 2014 Juni
              Seneng banget, rekan :-)
              1. GARNET-19
                0
                15 2014 Juni
                Kutipan: shaman-25rus
                Seneng banget, rekan :-)

                ayo mabur...!?
              2. Komentar wis dibusak.
            2. GARNET-19
              +2
              15 2014 Juni
              Apa sing dipikirake MILONOV:

            3. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +7
            16 2014 Juni
            Marang tamu kanthi tandha telpon "ODESSA" sing dadi mata-mata ing wayah wengi dening PARATROOPERS RUSIA kanthi bantuan drone ... Miskin, dheweke mbokmenawa ora bisa njupuk telek, kabeh buzzes liwat kuping. ngguyu ngguyu ngguyu
          4. Validator
            0
            17 2014 Juni
            Kutipan: shaman-25rus
            Dheweke minangka kepala penambang Ukrainia sing padha karo aku, sial, pilot Spanyol.

            Iki minangka kanca sing kondhang, tamu biasa kabeh ukroSMI, ketua serikat pekerja independen penambang. Banderlog, ndhukung Maidan. Ora jelas kepiye para penambang ngidinke dheweke, nanging miturut pendapatku dheweke ora ana ing Donbas saiki, ora aman kanggo pasuryane.
        2. Kural
          +2
          15 2014 Juni
          Kutipan saka: strannik595
          alternatif wawancara karo kepala penambang Ukraina........kok penambang ora ngadeg?....."mayoritas populasi Donetsk ora ndhukung tumindak separatis"

          Iki ceking, mbaleni klise wong liya, ngomong kanggo kabeh penambang Ukraina ...?! Aja gawe aku ngguyu!
        3. +1
          16 2014 Juni
          Kutipan saka: strannik595
          alternatif wawancara karo kepala penambang Ukraina........kok penambang ora ngadeg?....."mayoritas populasi Donetsk ora ndhukung tumindak separatis" belay ......................................
          http://www.youtube.com/watch?v=Y9BP6cE3UQ0&index=22&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDR

          VXcU5ELjPcI


          Ex-Crimean mezhlis Dzhemilev minangka mongrel pro-Ukraina, pro-Amer sing uga menehi wawancara yen Tatar Krimea nglawan Federasi Rusia lan kanggo kamardikan.
      2. + 35
        15 2014 Juni
        Aku mikir alon-alon nanging mesthi, kita menang perang informasi. Alesan liyane sing masuk akal saka pakar Eropa.
        1. ngakak
          +1
          15 2014 Juni
          Herr ....... pas nang endi wae. Fatherland kanggo nglawan Rusia ..... maneh? Kirim maneh? Padha crumple piyambak, pesenan Jerman ....... bajingan
        2. +2
          16 2014 Juni
          Deutsch ngandika cerdas, obyektif lan independen! Mungkin proses ing Geyrop tindak? Thanks Phantom kanggo video!
        3. 0
          16 2014 Juni
          Jerman, kaya Rusia, kaya China, minangka kekuwatan tanah. AS lan Inggris minangka maritim. Miturut cara, Prancis minangka kekuwatan darat, sing ngimpi yen dadi kekuwatan laut. Pramila Herr duwe pitakonan aneh kaya wong gedhe Batkovich. Kanggo kepentingan Jerman tansah nyedhaki Rusia tinimbang Amerika Serikat
        4. +1
          16 2014 Juni
          Kutipan: Phantom Revolution
          Aku mikir alon-alon nanging mesthi, kita menang perang informasi.

          Kita kalah ing "perang info", nanging kasunyatane ana ing sisih kita. Iki pecah kaya sprouts liwat aspal perang informasi nglawan Rusia lan Rusia.
          1. 0
            16 2014 Juni
            Quote: Kolya
            Kutipan: Phantom Revolution
            Aku mikir alon-alon nanging mesthi, kita menang perang informasi.

            Kita kalah ing "perang info", nanging kasunyatane ana ing sisih kita. Iki pecah kaya sprouts liwat aspal perang informasi nglawan Rusia lan Rusia.


            ilang. Nanging mboko sithik bebener njupuk tol. Ing 2008, sawise perang karo Georgia, iku uga kedaden.
        5. 0
          16 2014 Juni
          sawetara Interview lawas .. malah sadurunge referendum ing Crimea
      3. GARNET-19
        +8
        15 2014 Juni
        Kutipan: PRN
        Bebener bakal tansah golek cara! Gusti Allah ora kuwasa, nanging sejatine !!!

        Kasunyatan iku kaya banyu, lan BANYU - GEAR BATU!
        Sampeyan ora bisa ndhelikake, cepet utawa mengko, nanging bakal nembus lan metu - FEELING FOUNTAIN ...
        Lan apa sing bakal kelakon sabanjure ... apa sing bakal kelakon ing junta ... apa sing bakal kelakon karo Bandernazi ... apa sing bakal kedadeyan karo warga zombie ...!???
        Sing pitakonan!
        OJO NDELENG LAN OJO DIPETEK AKU LAN OPO SING ARORO KUDU TULUNGOJO NDELENG LAN OJO DIPETEK AKU LAN OPO SING ARORO KUDU TULUNG

        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. +2
          15 2014 Juni
          Kutipan: GARNET-19
          Lan apa sing bakal kelakon sabanjure ... apa sing bakal kelakon ing junta ... apa sing bakal kelakon ing Bandernazis ...

          Banyuné bakal metu kaya banyu mancur sing diberkahi, tegesé bakal akèh. Saka iki kita nganakke - DROP!
          1. GARNET-19
            0
            15 2014 Juni
            Kutipan: tol100v
            Kutipan: GARNET-19
            Lan apa sing bakal kelakon sabanjure ... apa sing bakal kelakon ing junta ... apa sing bakal kelakon ing Bandernazis ...

            Banyuné bakal metu kaya banyu mancur sing diberkahi, tegesé bakal akèh. Saka iki kita nganakke - DROP!

            DROP, SO DROP!
          2. Komentar wis dibusak.
      4. Komentar wis dibusak.
      5. +3
        15 2014 Juni
        Sukashvili isih ana, pepelats kethek komplit, McCain mung ilang saka Pisyaki, Oh, lan bose Sick Monkey.
        1. +1
          16 2014 Juni
          Georgian, umume wong lara. Campuran semak karo wong wadon lan pida_asom. Dhemit mlumpat metu saka dheweke liwat TV. Kepiye wong-wong kuwi tuwuh saka jamban menyang presiden, sirkus.
      6. +5
        15 2014 Juni
        Shuster dadi pinter)))
        Ora suwe, wong Ukraina dhewe bakal mbuwang dheweke saka TV kanthi tendhangan ing ngisor *opu))
        1. GARNET-19
          +3
          15 2014 Juni
          Quote: Sibi
          Shuster dadi pinter)))
          Ora suwe, wong Ukraina dhewe bakal mbuwang dheweke saka TV kanthi tendhangan ing ngisor *opu))

          Ya, ya, aku kelingan skandal karo milisi sing pancene pengin nglindhungi Ukraina, lan dheweke dadi saka CRIMEA lan ngluwihi SOUTH-EAST ...
          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. SMV
          SMV
          0
          16 2014 Juni
          Waduh... njijiki tenan!!!
      7. + 21
        15 2014 Juni
        Kutipan: PRN
        Bebener bakal tansah golek cara! Gusti Allah ora kuwasa, nanging sejatine !!!
        ya
        Saluran EURONEWS nuduhake patemon negara-negara GXNUMX. Siaran penyiar Euro sing apik:
        "Pimpinan Barat njaluk supaya Rusia ngganggu kahanan ing sisih kidul-wétan Ukraina lan mbantu Kyiv bisa ngontrol wilayah iki. Yen ora, AS lan EU siyap ngetrapake paket sanksi liyane marang Rusia FOR INTERVENSI ing urusan internal Ukraina…
        Bojo karo bojomu (nyenengke):
        - Lan sakwise sampeyan isih ngomong yen logika wanita iku @banut!!!
        ngguyu
        1. Serg7281
          +1
          15 2014 Juni
          Anekdot sing apik banget lan perkara utama ing topik kasebut ... tegese siji - mung pirang lan "blues pasif" sing dikumpulake ing Departemen Luar Negeri AS.
      8. irina.mmm
        +3
        15 2014 Juni
        Suwe-suwe, kariere wong lanang mau rampung, apik, apa maneh sing bisa diomongake. Kasunyatan iku sejatine, sampeyan ora ngerti bakal metu saka ngendi.
        Lan ing wiwitan program, apa sing ana pangarep-arep kanggo dheweke. Ora kabeh dituku lan didol.
      9. DocKlishin
        +2
        15 2014 Juni
        "Mung regane sen" .... 5-35 min. Freaks)))) Lan apa sing ditindakake ing Maidan ??? Yen ana Rusia, kapets bakal teka sampeyan kabeh Banderlog. 6-45 menit babagan Volodya - mateni bajingan. Lan spesialis 45 minangka pasukan khusus saka pasukan udara. Yen padha ana ... sampeyan ngerti. Lan pungkasane, sing mangan dasi ... sayang banget yen dheweke ora tekan Tbilisi ing taun 2008 ...
        1. +1
          16 2014 Juni
          Kutipan saka DocKlishin
          Lan apa sing padha ngadeg ing Maidan ??? Yen ana Rusia, kapets bakal teka sampeyan kabeh Banderlog.
          Ing Maidan, Berkuts padha Rusia, lan Banderlogs padha galloping. Rusia saiki ing Novorossia uga katon apik, lan umume Rusia ngerti carane ngadeg. Lan Gusti Allah maringi kita kekuatan kanggo tansah ngadeg kanggo bebener lan pikiran kanggo mbedakake bebener saka goroh!
      10. +1
        15 2014 Juni
        bebener-rahim, mripat pricks
    2. + 48
      15 2014 Juni
      "Ing tembung kasebut, Nalivaichenko, sing ana ing studio, mriyang."

      ... banjur liyane ... Tali kenceng lan kenceng ... Telpon muni nang endi wae cedhak ...
      - "Motorola", pikir Nalivaichenko ...
      1. +8
        15 2014 Juni
        Kutipan: Semyon Semenych
        "Ing tembung kasebut, Nalivaichenko, sing ana ing studio, mriyang."

        ... banjur liyane ... Tali kenceng lan kenceng ... Telpon muni nang endi wae cedhak ...
        - "Motorola", pikir Nalivaichenko ...

        Kabeh padha nyawang lantai nalika ngrungokake Mark Franchetti!
        1. GARNET-19
          +8
          15 2014 Juni
          Kutipan saka: GELEZNII_KAPUT
          Kabeh padha nyawang lantai nalika ngrungokake Mark Franchetti!

          TRUTH nglarani mripatmu!
          Lan tunggul topeng iki, nalika dheweke ngomong omong kosong lan nyoba menehi jeneng kanthi bener bagean 45th, meh gagap ...
          (Order Pengawal Terpisah 45 Ordo Kutuzov saka Resimen Tujuan Khusus Alexander Nevsky - unit militer Pasukan Udara Angkatan Bersenjata Federasi Rusia.)
          Yen paratroopers iki ana lan ketemu karo wong-wong mau, banjur ing studio kasepen diumumake kanggo wong lan kanggo "unit" kang matèni sipil ...
          Ing stump mummers ...
          Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
          1. +3
            16 2014 Juni
            Part 45 iku opo?
            Bocah edan iki ora tau weruh pasukan khusus sajrone uripe, omong kosong !!!
            Lan, aku seneng basa Italia, wong Italia sing bener dadi !!!
        2. +2
          15 2014 Juni
          Nanging Kravchuk jelas gelisah, Nalyvaichenko ora mung mripat, nanging malah apel Adam twitched.
        3. -1
          16 2014 Juni
          Padha nggoleki celah kelamin kanggo ndhelikake. Ibu - nglairake aku maneh!
      2. GARNET-19
        0
        15 2014 Juni
        Kutipan: Semyon Semenych
        "Ing tembung kasebut, Nalivaichenko, sing ana ing studio, mriyang."

        ... banjur liyane ... Tali kenceng lan kenceng ... Telpon muni nang endi wae cedhak ...
        - "Motorola", pikir Nalivaichenko ...

        ... lan "MOTAROLLA" diarani "STRELOK" lan kasepen ...
      3. Komentar wis dibusak.
      4. Serg7281
        +2
        15 2014 Juni
        Nah, iki mung bagean awak sing katon - "mripat", lan kabeh bagean liyane ditinggalake ... sawise kabeh, undressing urip akeh banget malah kanggo UkroSMI.
        1. +1
          16 2014 Juni
          Kutipan: Serg7281
          undress urip, iku kakehan malah kanggo UkroSMI
          Kita bisa masang sensor tremor ing kursi ing studio, sing bakal nampilake prilaku sphincter silit ing monitor, njagong peserta ing kursi lan ngeculake Mark. Iku bakal dadi pertunjukan ...
    3. Melnik
      +9
      15 2014 Juni
      Ing acara dhiskusi kasebut, ora ana tusukan sing ora disengaja. Aku wonder apa Shustrik muddied ana, lan kang nduweni
      1. fima
        +8
        15 2014 Juni
        kok ora kelakon. karo Georgia kedaden padha. urip.
      2. +5
        15 2014 Juni
        Kutipan saka melnik
        Ing acara dhiskusi kasebut, ora ana tusukan sing ora disengaja. Aku wonder apa Shustrik muddied ana, lan kang nduweni

        Iku ora pisanan kang.
        1. +2
          15 2014 Juni
          Mungkin dheweke isih Stirlitz kita?
          1. sawo 69
            +7
            15 2014 Juni
            Ya, quickie mung butuh rating. Nanging koresponden nindakake proyek apik, carane Cut iku mati, ngandika marang kula sing iku perlu kanggo ngapusi, ing mratelakake panemume, kang Cut wong mati tightly, Georgian ok wis bengkong pasuryan, lan Amérika-Ukrop kepala SBU. isin raine. Ora, dheweke ora bakal ngajak dheweke maneh, dheweke saiki wis nyuda 50% kabeh upaya kanthi siji frasa. "Yatam lan aku ngomong apa sing dakdeleng" Inggih !!!
          2. +2
            15 2014 Juni
            Kutipan: dr.star75
            Mungkin dheweke isih Stirlitz kita?

            Sapa sing mbayar paling akeh yaiku Stirlet...
          3. 0
            16 2014 Juni
            Panjenenganipun wong, i.e. Panjenengan Stirlitz.
    4. Alex_Popovson
      +2
      15 2014 Juni
      Inggih, ngandika, uga, kang nuduhake - uga rampung, mesthi. Nanging sapa sing bakal krungu? Gusti. Ora suwe Uman bakal ditutup lan wong bakal dilarang nyedhaki kuburan Tzadik Nachman!
      1. sawo 69
        +3
        15 2014 Juni
        Sing penting ora langkah-langkah sing dawa, nanging gerakan maju sing terus-terusan. Aku ora ngomong, nanging aku mikir yen karo kali cilik kaya ngono, sampeyan mung bisa nggawe kali sing bakal ngilangi kabeh paket palsu iki. Sayange yen media kita iki ala, kabeh wong mung mikir babagan dhuwit.
        1. Alex_Popovson
          0
          15 2014 Juni
          Aku isih bakal nguciwani sampeyan. Aliran iki ora ngowahi apa-apa. Amarga ana wong sing dibuang ing China, Korea Lor, Arab Saudi, Amerika, mula dheweke tetep. Watu kasebut diasah ing ngisor tetesan banyu, nanging ing kene dudu watu lan dudu banyu.
          1. sawo 69
            0
            15 2014 Juni
            Aku ngerti pendapat sampeyan.
    5. + 28
      15 2014 Juni
      "Isin, kanca, ngguyu wong lara" (Tawanan Kaukasus)
      Wingi, ing wektu luang, aku nonton Channel 5 saka Ukraina, saka jam 21,00 nganti 23,00.......... .... :) babagan sing ditampilake:
      21,00-21,20 ing Ukrainia. (Aku lair ing Kharkiv, aku ngerti "mova" gampang)
      1, putra kita seda, silt 76, Putin ngulungake MANPADS kanggo kabeh wong.
      2, Protes cedhak kedutaan Rusia, "kita ora peduli karo perjanjian internasional nalika Putin mateni putra-putra kita."
      3, Kabeh pemimpin saka negara demokratis anjog, ngutuk pesenan Putin kanggo numpes putra kita.
      4, Putin mènèhi dhawuh kanggo nyuplai para teroris karo t 70 tank (tank WWII), t 72.
      5, Departemen Luar Negeri AS dituduh …… E.T.D.
      Manungsa waé: ora ana tembung babagan Semyonovka, Slavyansk, Gorlovka, Lugansk, ditembak mudhun dening Su 24-25. babagan pilot sing ditawan sing bakal ngandhani akeh perkara.
      21,20-21,30 pariwara.
      21,30-21,50 wis dadi presenter liyane, mbaleni blok sing padha, nanging ing basa Rusia. Lan sateruse ing bunderan .........
      Inggih, carane sawise iku, siji bisa nuduh Ukrainians saka stupidity, utamané wiwit generasi ing 25 taun, ing akeh, malah ora bisa mbandhingaké karo titik liyane tampilan lan informasi, padha digawa munggah ing kuwi cara……. ora kanggo sebutno sederek sing manggon ing Kharkov, Kremenchug, Poltava, Izyum.
      1. +2
        15 2014 Juni
        mbayar manungsa waé kanggo apa emosi "kabar" kuwi kudu nimbulaké ... gething, nesu lan liyane negatif. Nanging iki ditindakake kanthi sengaja ... kayata keanehan psyche sing ing pangaribawa emosi negatif kaya kuwalitas MANUSIA kayata kemampuan kanggo mikir, kemampuan kanggo ngerteni lan nganalisa informasi sacara kritis suda. Sawise iku, dadi luwih gampang kanggo ngapusi wong kuwi lan sijine omong kosong lengkap ing sirahe uga gampang. Mulane padha mangan omong kosong kantor kejaksaan Ukraina ing kono, sing ora ana penembak jitu ing Maidan, padha mangan dongeng babagan teroris ing sisih kidul-wétan, "kamenangan" ing sisih kidul-wétan tentara Ukraina lan Garda Nasional / PSs (maca. geng), mangsa padhang ing EU, kamardikan, mitos Ukrainians gedhe, bantuan amers ... lan ukrobredyatinu liyane
      2. +1
        15 2014 Juni
        Kayane Putin sing kita duwe, ora ana gunane nglawan dheweke, dheweke ana ing endi wae.
        1. 0
          16 2014 Juni
          Lan ing saubengé ana chelas kanthi jeneng lan pasuryan sing ora bisa dingerteni.
      3. 0
        16 2014 Juni
        Kita uga duwe TV, dheweke nuduhake bocah lara saka Slavyansk, lan ing wayahe ana klik lan ing iklan, wong bodho nari lan nyanyi kanggo dhuwit lan telek ing jiwa kita.
    6. + 12
      15 2014 Juni
      Gusti Allah paring sing paling apik kanggo wartawan iki, aku ora wedi ngomong sing bener.
    7. portoc65
      + 10
      15 2014 Juni
      SHUSTER WIS DISEDOT. eseman
      1. +2
        15 2014 Juni
        Dheweke sing ngembangake rahang, dheweke ngerti yen sawise siaran bakal diukum. Lan wiwit bokong banget perih, aku mutusaké kanggo kurban "punishers" cara liyane paukuman.
    8. +6
      15 2014 Juni
      Akhire. Gulung ngasah watu, lan longsoran diwiwiti kanthi watu cilik.
    9. Nikurov
      +4
      15 2014 Juni
      Bakal ana luwih akeh terobosan ing media lan wartawan sing sopan. Pranyata ora kabeh bisa dituku.
    10. +4
      15 2014 Juni
      Kebohongan Ukraina ana ing endi wae ...

      Gleiwitz anyar? Sensasi utawa provokasi grandious?
      http://ivanoctober.livejournal.com/343182.html


      lan iki terusan saka topik

      LUGANSK, 15 Juni - RIA Novosti. Milisi Lugansk percaya yen pesawat Il-76 Angkatan Udhara Ukraina kanthi militer ing kapal bisa ditembak mudhun dening pasukan keamanan Ukraina: iki, utamane, dituduhake kanthi analisis video saka kedadeyan kasebut lan lokasi sing diduga. peluncuran rudal, wakil saka milisi marang RIA Novosti ana ing situs kacilakan pesawat.
      Setu, Il-76 saka Angkatan Udara Ukraina ditembak ing cedhak bandara Lugansk.
      http://ivanoctober.livejournal.com/343589.html
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        +1
        15 2014 Juni
        Kutipan saka Buryi
        Kebohongan Ukraina ana ing endi wae ...

        Gleiwitz anyar? Sensasi utawa provokasi grandious?
        http://ivanoctober.livejournal.com/343182.html


        lan iki terusan saka topik

        LUGANSK, 15 Juni - RIA Novosti. Milisi Lugansk percaya yen pesawat Il-76 Angkatan Udhara Ukraina kanthi militer ing kapal bisa ditembak mudhun dening pasukan keamanan Ukraina: iki, utamane, dituduhake kanthi analisis video saka kedadeyan kasebut lan lokasi sing diduga. peluncuran rudal, wakil saka milisi marang RIA Novosti ana ing situs kacilakan pesawat.
        Setu, Il-76 saka Angkatan Udara Ukraina ditembak ing cedhak bandara Lugansk.
        http://ivanoctober.livejournal.com/343589.html

        Yen mangkono, ora ana wong liya ing kapal kajaba kru sing suda!
        Iku ora kanggo apa-apa sing ing wayah wengi ana cordon karo kendaraan wojo, nanging Ukronazis ing kamanungsan menyang mati, lan tatu, ora katon beda.
        Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
        1. Komentar wis dibusak.
        2. GARNET-19
          0
          15 2014 Juni
          Lan iki rebuttal:


          RBC 15.06.2014/17/34, Moskow 23:76:XNUMX Kepala Republik Rakyat Luhansk (LPR) Valery Bolotov ujar manawa pesawat Il-XNUMX ditembak mudhun ing bandara Lugansk dening milisi dhewe, lan dudu dening Ukrainia. militèr, laporan ITAR-TASS.

          "Ing 9 Juni, aku nerbitake dekrit sing nglarang penerbangan ing wilayah LPR. Ora digatekake. Ing tanggal 13 Juni, spesialis pertahanan udara kita nembak Il-76 sing nggawa peralatan militer, amunisi lan bala bantuan ing mburi kita, "ujare. . Miturut dheweke, karusakan saka pesawat kasebut bisa digunakake dening pasukan keamanan Ukraina kanggo nguatake tumindak marang warga sipil LPR.

          Sadurunge, LPR nyatakake yen dheweke ora ngilangi versi karusakan saka Il-76 dening militer Ukraina ing cedhak Luhansk.

          Pesawat transportasi Il-76 ditembak mudhun nalika ndharat ing bandara Luhansk ing wayah wengi tanggal 13-14 Juni. Ana 49 wong ing pesawat, kabeh padha mati. Miturut Resistance Informasi, Il-76 ngangkut prajurit saka brigade airmobile kaping 25 sing dipasang ing wilayah Dnepropetrovsk.
          1. Byv
            0
            16 2014 Juni
            Dear Grant! Ngendi jeneng merek?
            Kutipan: GARNET-19
            Inggih, kula ngaturaken panemu ingkang asor.
            hi
    11. ChristOFF
      + 10
      15 2014 Juni
      Aku ora bakal kaget yen wartawan iki mlebu surat perintah mati dhewe karo wawancara iki. Aku ora pengin wong trip bisnis liyane kanggo Ukraina. Shock cetha katon ing studio, padha nyoba kanggo crushed wong kaping pirang-pirang karo accusations saka propaganda Putin, lan nalika ngandika bab sing paling penting, padha diselani ing saben cara bisa.
      Aku langsung ngelingi wawancara ibu karo putrine (yen aku ora bingung mung pedunung Ossetia) menyang televisi Amerika nalika acara 08.08.08.
      Bentenipun mung Volodymyr Porosyuk ora nggresah lan mumble kaya presenter Amerika))) Badut, apa maneh sing bisa dakkandhakake ...
    12. +8
      15 2014 Juni
      Wartawan sing apik! Lebokake sampah Bandera iki ing panggonane. Ayo padha teka ing Donbass. Bumine bakal kobong nganggo sikile!
      1. +5
        15 2014 Juni
        Saka ngendi maneh Nassakoshvili?

        Bajingan iki, pas weruh telek, dheweke langsung nyemplung ing kono.
        1. GARNET-19
          +1
          15 2014 Juni
          Quote: Jenis
          Saka ngendi maneh Nassakoshvili?

          Bajingan iki, pas weruh telek, dheweke langsung nyemplung ing kono.

          Penyelam, militer sialan...
    13. +3
      15 2014 Juni
      Nah, mung zombie ...... Aku malah ora ngerti apa maneh sing kudu diomongake babagan topik kasebut ..... nalika wong duwe saluran 1 lan dheweke ngomong saka esuk nganti wengi yen telek iku enak, banjur cepet utawa mengko sampeyan teka lan nyoba ...
      1. GARNET-19
        0
        15 2014 Juni
        Kutipan saka Ramzaj99
        Nah, mung zombie ...... Aku malah ora ngerti apa maneh sing kudu diomongake babagan topik kasebut ..... nalika wong duwe saluran 1 lan dheweke ngomong saka esuk nganti wengi yen telek iku enak, banjur cepet utawa mengko sampeyan teka lan nyoba ...

        Lan kita duwe "Test tuku" ing First, sawise kabeh, kita duwe saluran pangilon karo Ukraina Gebel free Zombi republik!
    14. 0
      15 2014 Juni
      Ketoke padha nganti soko yen padha ngrungokake swara independen ing talk show!
    15. +2
      15 2014 Juni
      Ing kabeh acara iki ..... siji bab banget nyenengake ...... kabeh ditampilake ing TV ing saindhenging Ukraina.
    16. +5
      15 2014 Juni
      Sampeyan gumun sawise nonton program iki, mung Bogomolets, apik, malah kelingan wong.
      Nanging sing paling penting, moncong sing sombong, kenyang lan ngguyu, sing yakin karo kekuwatane dhewe, nesu.
      Mung ana siji kepinginan - kanggo njupuk kabeh wong kajaba Bogomolets siji, sing paling ora ana sing ditinggalake manungsa.

      Nanging sing paling sedhih sing bisa dingerteni saka video iki yaiku umume wong Ukrainia sing bodho lan setengah pinter sing seneng dadi budak oligarki lan nalika diprentah nganggo pecut.
    17. komrad.klim
      +1
      15 2014 Juni
      Kutipan saka Koitel
      "Isin, kanca, ngguyu wong lara" (Tawanan Kaukasus)
      Wingi, ing wektu luang, aku nonton Channel 5 saka Ukraina, saka jam 21,00 nganti 23,00.......... .... :) babagan sing ditampilake:
      21,00-21,20 ing Ukrainia. (Aku lair ing Kharkiv, aku ngerti "mova" gampang)
      1, putra kita seda, silt 76, Putin ngulungake MANPADS kanggo kabeh wong.
      2, Protes cedhak kedutaan Rusia, "kita ora peduli karo perjanjian internasional nalika Putin mateni putra-putra kita."
      3, Kabeh pemimpin saka negara demokratis anjog, ngutuk pesenan Putin kanggo numpes putra kita.
      4, Putin mènèhi dhawuh kanggo nyuplai para teroris karo t 70 tank (tank WWII), t 72.
      5, Departemen Luar Negeri AS dituduh …… E.T.D.
      Manungsa waé: ora ana tembung babagan Semyonovka, Slavyansk, Gorlovka, Lugansk, ditembak mudhun dening Su 24-25. babagan pilot sing ditawan sing bakal ngandhani akeh perkara.
      21,20-21,30 pariwara.
      21,30-21,50 wis dadi presenter liyane, mbaleni blok sing padha, nanging ing basa Rusia. Lan sateruse ing bunderan .........
      Inggih, carane sawise iku, siji bisa nuduh Ukrainians saka stupidity, utamané wiwit generasi ing 25 taun, ing akeh, malah ora bisa mbandhingaké karo titik liyane tampilan lan informasi, padha digawa munggah ing kuwi cara……. ora kanggo sebutno sederek sing manggon ing Kharkov, Kremenchug, Poltava, Izyum.

      UKRO-MUTANTS tundhuk zombification.
    18. +2
      15 2014 Juni
      Nanging yen padha dadi wong Soviet? opo

      Apa pancene bisa juling kaya ngono kanggo solder Mriya Eropa?
      1. +3
        15 2014 Juni
        tembung kunci padha Soviet wong
    19. Sekring
      +4
      15 2014 Juni
      Wektu aneh wis teka, bebener nyebabake kejut minimal, lan agresi maksimal. Saben dina, media Ukrop ngyakinake warga yen ewonan kolonel GRU kanthi ijin manggon Chechen nglawan Ukraina. Aku malah ora ngerti apa sing kudu diarani wong sing percaya Nyuwun
      1. Komentar wis dibusak.
      2. GARNET-19
        +1
        15 2014 Juni
        Quote: sekring
        Wektu aneh wis teka, bebener nyebabake kejut minimal, lan agresi maksimal. Saben dina, media Ukrop ngyakinake warga yen ewonan kolonel GRU kanthi ijin manggon Chechen nglawan Ukraina. Aku malah ora ngerti apa sing kudu diarani wong sing percaya Nyuwun

        Sadawane dalan, ing Ukraina padha mikir sing ing dekade anyar ing RUSSIA mung Chechens dikirim kanggo ngawula ing GRU ...
    20. +2
      15 2014 Juni
      Yen Shuster dikirim menyang galaksi liya, mula dheweke isih bakal mbaleni maneh kaya mantra: Rusia sing disalahake, Putin ala ... Ora bisa ditambani ...
    21. +6
      15 2014 Juni
      Nalika nuduhake close-up saka Sobakoshvili, kang felt kepinginan kanggo muntah. Nanging ana uga momen apik nalika kabeh shobla iki squirmed lan fidgeted karo crita Franchetti. Panik kelip-kelip ing sawetara mripate.
      1. 0
        15 2014 Juni
        Kenapa asu kaya ngene?
        1. 0
          15 2014 Juni
          Kutipan saka hyperboreia
          Kenapa asu kaya ngene?

          Wis bungah. Dheweke katon luwih kaya tikus lemu.
    22. +3
      15 2014 Juni
      Dumadakan! Bebener saka wartawan Eropa. Shuster dadi kacang.

      Supaya kabeh horseradish Bandera tuwuh ing bathuk!
    23. buser
      +1
      15 2014 Juni
      nalika ana wong utawa bab sing kerep banget lan terus-terusan kanthi cara sing negatif, mula wong normal kudu ragu ... - "Nanging apa dheweke ora nggantung mie ing kupingku ???" !!! Aku ora bakal menehi paralel saka sejarah, nanging aku mikir yen anggota forum bakal ngerti apa sing dakkarepake ...
    24. +1
      15 2014 Juni
      Kanggo luwih akeh wartawan kaya ngono, wektune kanggo tangi wong Eropa sing turu
    25. +2
      15 2014 Juni
      Kasunyatane, saben wong sing ngerti, ngomong kanthi cara sing padha, nanging goroh bebarengan ora bisa, kabeh ngapusi ing cara dhewe. Pramila omong kosong Shuster kadhang-kadhang ora cocog karo omong kosong para pimpinan junta. Apik banget Mark Franchetti !!!
    26. +2
      15 2014 Juni
      Dadi kita entuk jotosan sing adil ing ngisor sabuk. Bom wektu dilebokake ing propaganda junta.
    27. +3
      15 2014 Juni
      /Pasuryan tangan/

      ps. Tujuane kanggo ngganggu rembugan gas kanthi dalih sing adoh banget ...

      pps. Amerika isih sinau carane nggawe zombie ...
    28. +3
      15 2014 Juni
      padha ngomong: "ora ketompo carane akeh twists tali, pungkasan bakal tetep" (iki bab junta) lan
      "kucing goresan kabeh ing mburi" (uga babagan junta lan accomplices)
    29. +3
      15 2014 Juni
      Tembung lungguh ing sanggar marang tembung wartawan kafir. Mung wartawan sing pantes lan ora kasengsem. Lan sing lungguh kasengsem ing matèni wong lan ngomong sing padha ora nindakaken.
    30. +3
      15 2014 Juni
      Pancen njijiki kanggo ngrungokake wong-wong mau, aku ora bisa nonton nganti pungkasan, dheweke katon urip ing kasunyatan sing beda, nanging ngormati wartawan!
    31. portoc65
      +1
      15 2014 Juni
      Yen kabeh kaya iki, Eurojournalists bakal miwiti ngandhani bebener ... banjur mung bakal ilang tanpa tilak sawise kejut pisanan ukrov sing ora kabeh wong ngapusi .. Iku misale jek kula sing rauh bakal dadi. recourse
    32. +2
      15 2014 Juni
      Shuster lincah bakal nindakake, s.uk! Kaya-kaya punctures iki ora metu miring marang dheweke. Utawa, gilyak ing tong minyak ...
    33. +2
      15 2014 Juni
      fishiston alon-alon wiwit nggawe pamindhahan darurat, uga, kita ora koyone ngerti. nanging bareng krungu dheweke mulai mikir...
    34. +2
      15 2014 Juni
      Shuster ngaco maneh. Maneh ngapusi iki lungguh ing genangan!
    35. Kelevra
      +2
      15 2014 Juni
      Kepriye mripate padha ditusuk saka bebener. Shuster kudu dilebokke!
    36. +1
      15 2014 Juni
      kabeh sing didhelikake dadi cetha. aja ngrusak bebener! :)
    37. Komentar wis dibusak.
    38. +3
      15 2014 Juni
      Ing Ukraina, Rusia bakal tansah disalahake kanggo kabeh masalah, apa wae sing kedadeyan.
    39. +1
      15 2014 Juni
      Quote: _ pendapatku
      mbayar manungsa waé kanggo apa emosi "kabar" kuwi kudu nimbulaké ... gething, nesu lan liyane negatif. Nanging iki ditindakake kanthi sengaja ... kayata keanehan psyche sing ing pangaribawa emosi negatif kaya kuwalitas MANUSIA kayata kemampuan kanggo mikir, kemampuan kanggo ngerteni lan nganalisa informasi sacara kritis suda. Sawise iku, dadi luwih gampang kanggo ngapusi wong kuwi lan sijine omong kosong lengkap ing sirahe uga gampang. Mulane padha mangan omong kosong kantor kejaksaan Ukraina ing kono, sing ora ana penembak jitu ing Maidan, padha mangan dongeng babagan teroris ing sisih kidul-wétan, "kamenangan" ing sisih kidul-wétan tentara Ukraina lan Garda Nasional / PSs (maca. geng), mangsa padhang ing EU, kamardikan, mitos Ukrainians gedhe, bantuan amers ... lan ukrobredyatinu liyane


      Wong sing pinter, nalika kepengin nemokake bebener, mesthi bakal nemokake kesempatan kanggo ngrungokake sudut pandang alternatif, saiki ana akeh kesempatan kanggo televisi satelit, Internet. Ing jaman USSR, sanajan padha macet, dheweke isih ngrungokake swarane Amerika
    40. +5
      15 2014 Juni
      Dhek wingi aku omong-omongan karo salah sijine wakil saka ''alun-alun''. Dikomunikasikake kanthi sopan. Mula, dheweke ngandhani yen aku wis dadi zombi, mula aku ora duwe emosi. Aku malah ora tau dikirim menyang UY lan disebut 'banderlog''. Kaya, aku wis dadi sayuran saka propaganda Putin ... ing kene aku dadi edan, kanca-kanca ...
    41. +2
      15 2014 Juni
      Oh, lan dheweke bakal tiba kanggo "Nimble", kanggo transfer iki saka pamaréntahan Banderlogia. Dheweke pancen ora seneng yen wong ngomong sing bener.
    42. +4
      15 2014 Juni
      Mangga maksimum repost. Menteri Luar Negeri Galicia Deshytsa. Kaya biasane mateni nganggo sepatu bot amarga ora profesional. Sing ngerti diplomat, pass.
      1. Sekring
        +2
        15 2014 Juni
        Bab iku mung ORA. Nyeri nyawang slug kuwi.
    43. +5
      15 2014 Juni
      Sawise nonton video iki, ana pitakonan sing cukup kanggo wong normal: apa sing sampeyan gunakake ing kana?
      Link menyang sawetara video menarik: http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/1749-voyna-na-yugo-vostoke-onlayn-15062014

      -post-updatesya.html


      http://rusvesna.su/news/1402791699

      http://rusvesna.su/recent_opinions/1402768550 artikel

      Sawise kabeh sing sampeyan deleng, sampeyan mung mikir apa jenis "wong bodho" sing diucapake kanthi entheng, sing ora keganggu takon: endi buktine!

      Ibune kancaku manggon ing Zhytomyr lan nalika dheweke ngomong karo dheweke ing Skype ( mung ing Ukrainia, amarga ibu ngandika!!!!! sing padha dilarang kanggo ngomong Russian lan mung Ukrainia bisa digunakake kanggo komunikasi) mula ibune ngandhani yen Rusia wis nelukake Crimea lan kepengin nelukake kabeh Ukraina nelukake.

      Aku pengin ngomong iki: minangka wong sing prasaja, aku seneng mbantu wong-wong sing pancene berjuang saiki ing SE kanggo masa depan Rusia lan Rusia Anyar, yaiku Lugansk lan Slavyansk!

      Donetsk diwakili dening penambang ( ora kabeh) nglajengaken tembang-tembang ingkang nggegirisi ingkang badhe wungu saha dipun tunjukaken dhateng sedaya tiyang, inggih, inggih, piyambake sedaya pitados dhateng omong kosongipun, menawi kapengin sampun dangu bangkit.
    44. +1
      15 2014 Juni
      Ramzaj99 Dina iki, 14:40 anyar
      Nah, mung zombie ...... Aku malah ora ngerti apa maneh sing kudu diomongake babagan topik kasebut ..... nalika wong duwe saluran 1 lan dheweke ngomong saka esuk nganti wengi yen telek iku enak, banjur cepet utawa mengko sampeyan teka lan nyoba ...


      Apa Tyrnet wis dibatalake ing Ukraina utawa apa? opo
    45. +1
      15 2014 Juni
      isih daya ing bebener
    46. +1
      15 2014 Juni
      Semono uga, ana wartawan ing Kulon. Banjur aku mikir kabeh tuku.
    47. Vrvarius
      +3
      15 2014 Juni
      video sing ora nyenengake, wartawan sing apik, lan bajingan iki ... ghoul ing ghoul.
      1. sawo 69
        0
        15 2014 Juni
        Kaya ghoul, dheweke mangan getih wong liya ...
    48. +2
      15 2014 Juni
      Wartawan tanpa uwong, wong anom, nyatane marang wong bodho, mung ora ana apa-apa saka ing swarga iki, amarga nalika pisanan sampeyan krungu bener, sampeyan ngadeg nglawan sing nggawa cahya kayekten, nganggep dheweke. mungsuh lan bebener iku goroh Nanging thanks kanggo wong kanggo kasunyatan presentation jujur ​​saka informasi
    49. 0
      15 2014 Juni
      Iki shuster lincah, pengkhianat kanggo kabeh wong, bakal nemokake pati ing dunghill kandang Departemen Negara, pengkhianat ing kabeh wektu lan bangsa rampung, yen ora dening wong, banjur dening pemilik saka pengkhianat ...
    50. 0
      15 2014 Juni
      Kabeh UkroSmi iku siji gedhe:
      1. +1
        16 2014 Juni
        Dheweke kerja ing kutha cilik ing TV. Kabeh mung diwiwiti. Ladies kita wiwit wonder apa nelpon saluran. Lan kanal cilik, plushy. Aku nyaranake: awit kita seneng pour telek ing udhara, banjur aku propose kanggo nyebut "SALURAN ANAL", amarga iku sonorous lan ayu. Bulikku meh mangan aku iki. Lagi wae perang. Nanging wong elinga kanggo dangu.
    51. +4
      15 2014 Juni
      Koran kasebut dianggep anti-Rusia. Dadi dheweke mikir yen wartawan sing misuwur (lan dheweke pancen misuwur ing Eropa lan Amerika) bakal ngomong apa sing dibutuhake. Dadi awake dhewe ngalami alangan! Nanging sing utama yaiku akeh wong ing Ukraina sing ngrungokake program iki, lan laporan wartawan iki bakal gludhug ing saindenging Eropa. Sing liyane padha wedi!
      1. +2
        15 2014 Juni
        Wah... Jenggot Shuster wis goyang-goyang.
    52. +1
      15 2014 Juni
      Napa Rusia ora nindakake propaganda kontra lan agitasi ???
      Kenapa??? Utawa kahanan karo pembantaian, nggawe kolom anti-Rusia anyar ing sisih kulon kidul-wétan Rusia Anyar migunani kanggo kita ??? Napa ora ana jurnalisme profesional dening wartawan Barat ing Eropa? Utawa luwih larang tinimbang kerugian lan ancaman perang, sing terus-terusan diprovokasi ing Ukraina?

      Yen ora, banjur kok wis ora solusi cukup prasaja wis dijupuk dangu:?

      Balon ing Crimea lan ing tapel wates kulon karo Ukraina ing dhuwur kira-kira rong kilometer bakal ngidini kanggo mulihake siaran saluran Rusia lan stasiun radio VHF-FM meh ing saindhenging Ukraina,
      Efek informasi paling gedhe: musik lan informasi ing kendaraan.
      Conto versi rampung http://rosaerosystems.ru/aero/obj16

      Opsi kasebut uga bisa mbantu nggawe komunikasi khusus ing benteng Lugansk lan Donetsk kanthi nambahake proyek kasebut kanthi tiang pengulangan khusus cilik kanthi peralatan seluler ing frekuensi khusus.
      1. +1
        16 2014 Juni
        Aja mbuwang mutiara sadurunge babi ... ngandika Gusti. Dheweke ora bakal ngrasakake.
    53. +2
      15 2014 Juni
      Wong-wong mau wis biasa ngapusi, mula kasunyatane nglarani mripate belay
    54. +1
      15 2014 Juni
      Franchetti iki wong sing wani! Malah senadyan kewarganegaraan Inggris, nyatakake iki ing UkroTV ora aman kanggo kesehatan ... Nanging, ketoke, ing antarane fraternity nulis Western ana wong karo bal - ora saben wong wis reborn minangka Conchit!
      Mungkin bakal alon-alon wiwit esuke wong sing ora kabeh prasaja lan ayu ing sisih kidul-wétan.
    55. +3
      15 2014 Juni
      Pitakonan nomer loro: Apa Kolomoisky isih urip? Iku liwat tangan lan tangan batalyon kang ewu warga sipil padha burned, cacad, lan intimidated. Iku liwat tangan sing Odessa, Kramatorsk, Krasny Liman, Maripol dibangun.
      Utawa iki humanisme Rusia kanggo ewu korban Kolomoisky saiki lan mangsa?
      Aku yakin manawa ora bakal ana provokasi ing kedutaan kanthi asor kanggo duta besar lan presiden. Basis protes yaiku nasionalis batalyon Azov
    56. 0
      15 2014 Juni
      Inggih, pungkasanipun wiwit tangi
    57. 0
      15 2014 Juni
      Aku nyaranake nonton Channel 5, acara final Minggu "The Main Thing" karo Nika Strizhak (dudu iklan ngguyu )Wani, pinter, to the point, kadhangkala angel.
    58. +1
      15 2014 Juni
      Tandha panggilan "Odessa" babar pisan nalika krungu dheweke gelut karo wong biasa ngguyu Menehi pasukan khusus Rusia, lan sing paling dilatih. Sialan sampeyan "Odessa", penghukum fasis biasa, pembunuh warga sipil - isin lan kutukan sampeyan am Mulane SBU nahan wartawan sing kerja ing sisih kidul-wétan; padha wedi karo bebener. TRUTH minangka senjata sing paling nggegirisi nglawan para fasis sing tiba hi
    59. 0
      15 2014 Juni
      Ing perang informasi, wis ana predominance ing sih saka bebener, ing sih saka wong-wong ing South-East sing mbalela marang Ukrainia-fasis lan rampant geng Bandera! Iku cilik kamenangan , nanging isih kamenangan ! Bener, teroris minangka neo-fasis lan preman ala Maidan sing ngrebut kekuwatan ing Ukraina, sing ngrusak negara SABUN - Ukraina! Nggawa bebener kanggo massa! Estate papat mung kanggo bebener!
    60. +1
      15 2014 Juni
      Nalika nonton program iki, aku kaget karo kahanan "wayang" sing terus terang. Nada pathetic saka Shustrik dhewe, para tamu sing lungguh ing ngarep kamera lan gugup ngulu idu, sawetara petani sing cacat mental lan fisik kanthi topeng, sing ketoke mikir yen iki "kelangan lan kabeh wanita dadi kagungane," Ukrainia Kulon. ing khaki, nesu nuduh wartawan ing kasunyatan sing ketoke nggandhol metu ing panggonan salah, lan Kangge Rusia konco mburi padha assembling tank ing pabrik lemah rahasia sak wentoro - kabeh katon kaya produksi sekolah kanggo kelas loro. . Paling ora - tingkat logika lan emosi pancen padha!
      Kaya sawetara jenis junta bigwig karo dagu saka ukuran luar biasa, kasebut kanthi teliti, thukul dening konsumsi biasa saka lard Ukrainia kapilih - kang meh keselak ing empedu dhewe nalika ngapusi bab conveyor dhuwit saka rubles mili tengen tapel wates, lan bab Putin piyambak, crawling. liwat lapangan ing wilayah Luhansk karo MANPADS ing kanthong kiwa kanggo tentara penasehat GRU lan perwira, disguised minangka wanita tuwa lan bocah-bocah lokal. Iku pagelaran saka nasionalis Ukrainia idiocy! Negara sing mbutuhake banget pagelaran kasebut, supaya ora dilebokake ing celonone amarga wedi karo apa sing ditindakake, mesthine bakal dadi jamban sejarah.
      "Gaya rambut" anyar Svidomo uga nggumunake - upaya kanggo ngunggahake "pemukim" sing ora ana otak, ora ana budaya, ora ana pendhidhikan. Malah ing njaba, Ukraina saiki katon kaya babun sing ilang pimpinane. Lan aku ngomong iki - aku lair ana ...
    61. ngakak
      0
      15 2014 Juni
    62. +1
      15 2014 Juni
      Apa sampeyan ndeleng carane Shuster rusak? Kaya-kaya setan disiram banyu suci! Kita ora nyana iki, setan Bandera !!! ngguyu
    63. +1
      16 2014 Juni
      Penonton Ukrop minangka conto nyata saka kasunyatan manawa kabeh sing hadir ora duwe informasi sing objektif (malah sing muncul ing balaclava), utawa kabeh wong wis zombified dening propaganda Ukrop nganti nggumunake, utawa kemungkinan gedhe. , loro-lorone bebarengan lan siji nglengkapi lan mbentuk liyane! Saiki Dill minangka Jerman sadurunge perang (ing babagan tingkat Nazisme lan duping)! Lan kaya Jerman ing 39-40s, padha ditendhang menyang perang karo USSR. Iki ing tangan siji. Ing sisih liya, kahanan iki meh padha karo kahanan sadurunge perang karo Spanyol: perang fasisme pisanan karo USSR!
    64. 0
      16 2014 Juni
      Komplek negara cilik, njupuk saka pinggiran. Priblats, Polandia, Kossovar, lan liya-liyane duwe kompleks psikotik sing padha. “Ora susah ngapusi aku, aku seneng yen diapusi dhewe...”
    65. 0
      16 2014 Juni
      Ya-ah, Shuster ora nyana "badassery" kaya ngono saka SUMBER DIPERCAYAI.
      Lan wartawan sing wis berpengalaman ngandhani bebener kanthi cara sing ora langsung sadar lan nyetop.
      Sedhih yen panemune bisa dibandhingake karo swarane wong nangis ing ara-ara samun...
    66. 0
      16 2014 Juni
      gagah, nanging dudu prestasi... keprungu
    67. 0
      16 2014 Juni
      Kutipan saka: strannik595
      alternatif wawancara karo kepala penambang Ukraina........kok penambang ora ngadeg?....."mayoritas populasi Donetsk ora ndhukung tumindak separatis" belay ......................................
      http://www.youtube.com/watch?v=Y9BP6cE3UQ0&index=22&list=PLgMaGEI-ZiiZ0ZvUtduoDR

      VXcU5ELjPcI

      Ya, dheweke mung "penambang Ukraina" ing kana! Padha nuduhake nang endi wae! Ora ana gunane! Biasane dumunung ing Ukropin! Nanging kok para penambang padha ngidak-idak sikile lan bali kaya batur tukon menyang guo... aneh...
    68. Roshchin
      +1
      16 2014 Juni
      Kabeh padha ngerti lan ngerti. Nanging, master jaban rangkah mrentahake kanggo babakan ing Federasi Rusia lan ora ana pangertèn umum apa karo.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Kutipan: Roshchin
        Kabeh padha ngerti lan ngerti. Nanging, master jaban rangkah mrentahake kanggo babakan ing Federasi Rusia lan ora ana pangertèn umum apa karo.


        Pancen bener! Tanpa pemilik iki, ora bakal ana Maidans, ora pisanan utawa kaloro.
      2. Komentar wis dibusak.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"