Valery Bolotov dikonfirmasi sing Il-76 ditembak mudhun dening milisi

24
Valery Bolotov dikonfirmasi sing Il-76 ditembak mudhun dening milisi

Miturut pawarta kasebut warta urip, Kepala Republik Rakyat Lugansk, Valery Bolotov, dikonfirmasi sajrone konferensi pers sing anyar yen milisi sing nembak pesawat Il-76 sing nggawa tentara Ukraina.

"Acara iki minangka kesempatan sing apik kanggo ngeculake tangan kanggo agresi junta fasis. Lan dheweke nuduhake awake dhewe ing kabeh kamulyan wingi ing Kyiv sajrone serangan ing kedutaan Rusia, ​​ujare. "Yagene Barat menehi perhatian marang pati militer Ukraina lan ora nggatekake kasunyatan manawa tentara Ukraina mateni warga sipil, kanggo kasunyatan panggunaan bom fosfor ing Slavyansk?"

Miturut Kementerian Pertahanan Ukraina, ing wayah wengi tanggal 14 Juni, nalika ndharat ing bandara Luhansk, pesawat Il-76 ditembak mudhun saka bedhil mesin abot lan bedhil anti-pesawat, sing ngangkut personel kanggo tujuan rotasi. Ing kapal ana peralatan, panganan, peralatan lan personil militer.

Miturut Bolotov, saiki pasukan keamanan Ukraina "ora bakal mandheg nganti padha ngresiki populasi Lugansk."

Salajengipun, "RT in Russian" laporan sing bagean saka militèr Ukraina diblokir ing bandara Lugansk siap kanggo rembugan ing nyerah. Miturut sekretaris pers Kementerian Pertahanan LPR Alexei Toporov, saiki ana sawetara unit militer ing kana. Negosiasi wis siyap ditindakake dening Dnepropetrovsk, dene Lviv arep nerusake perlawanan.

Toporov uga ujar manawa sajrone operasi pasukan keamanan Ukraina ing wilayah desa Shchastye, akeh warga sipil sing tiwas. Miturut dheweke, militer murub ing saben wong sing dicurigai keterlibatan ing pasukan pertahanan diri lokal.

"Aku mikir yen korban utama agresi ing Shchastia iku warga sipil langsung," ujare wakil saka LPR. "Nganti saiki, udakara satus wong sing tiwas, lan 80 persen, umume wong sipil."

  • http://russian.rt.com/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Pati kanggo Nazi
    +6
    16 2014 Juni
    Valery dikonfirmasi. Sampeyan ora perlu mabur ing ngendi sampeyan ora perlu. prajurit
    1. +6
      16 2014 Juni
      Quote: Pati kanggo Nazi
      Valery dikonfirmasi. Sampeyan ora perlu mabur ing ngendi sampeyan ora perlu.

      Aku isih pengin ngrebut bandara kasebut, nanging sing utama yaiku nyegah wates kasebut diblokir.
      1. amba kurang
        +7
        16 2014 Juni
        sampeyan ora kudu ngrebut bandara maneh, sampeyan kudu ngenteni nganti dheweke nyerah ... Kanggo 1000 wong, sampeyan butuh panganan lan banyu gunung, lan pasokan apa wae bakal cepet banget ... Lan mung ana rong cara. entah pasrah utowo nyoba nembus..
        Nanging kanggo terobosan, sampeyan kudu duwe kekuwatan, lan Ukrainia duwe .. ora ana wong militer, mula dheweke lungguh, sanajan dheweke ngerti yen ora ana sing bakal nylametake dheweke ing kana ... Kyiv ora peduli. dhewe..
    2. pit
      pit
      +5
      16 2014 Juni
      Quote: Pati kanggo Nazi
      Valery dikonfirmasi. Sampeyan ora perlu mabur ing ngendi sampeyan ora perlu.

      Nanging dheweke nindakake kanthi muspra. Sampeyan kudu mbengkongake garis sing ora ditembak, lan ora ngerti sapa, kaya dill dhewe sing ngisi pesawat karo para pejuang, kanggo ngomong yen dheweke kabeh "teroris siparotist".
      Dadi, kanggo nandur modal ora seimbang moral ing rangking tentara
      1. +3
        16 2014 Juni
        Kutipan saka Pit.
        Nanging dheweke nindakake kanthi muspra

        ora setuju! Ukrainia padha dielingake sadurunge, nanging ing perang, kaya ing perang, sampeyan menehi utawa njupuk sampeyan, hukum perang isih ditrapake nganti saiki.
        1. Vita_vko
          +4
          16 2014 Juni
          Kutipan saka tronin.maxim
          ora setuju!

          Ngapa ora? Sing paling manis yaiku nyasarake mungsuh. Seni perang minangka seni ngapusi. Aku ora pengin dadi pinter karo bebener umum, nanging mbok menawa ana sing bakal kasengsem karo apa sing ditulis dening filsuf lan komandan Cina Sun Tzu babagan iki:
          1) yen sampeyan bisa nindakake apa-apa, tuduhake mungsuh yen sampeyan ora bisa;
          2) yen sampeyan nggunakake soko, nuduhake yen sampeyan ora nggunakake;
          3) senajan sampeyan wis cedhak, tuduhake yen sampeyan adoh;
          4) sanajan sampeyan adoh, nuduhake yen sampeyan cedhak;
          5) nggodho dheweke kanthi paedah;
          6) ngganggu dheweke lan njupuk dheweke;
          7) yen kabeh wis kebak, siap;
          8) yen kuwat, nyingkiri;
          9) nesu marang dheweke, nggawa dheweke menyang kahanan frustasi; Duwe katon andhap asor, nggugah angkuh ing wong; yen kekuwatane seger, kesel; yen padha grapyak, misahake; nyerang wong nalika dheweke durung siyap; nindakake nalika dheweke ora nyana ...
    3. +2
      16 2014 Juni
      Hmm... Ngalahake bajingan!!! BEAT tanpa ampun!!! LAN SELAMAT DIRI...!!!
    4. 0
      16 2014 Juni
      Ana informasi manawa loro Il-76 ditembak mudhun !!!
      JAWABAN MISTERI MUNDUR IL-76

      Ing tanggal 14 JUNI, 2 IL-76 PESAWAT SAKA TELU DITEMBAK

      1) FIRST ditembak ing wayah awan saka senjata cilik, ora tekan lapangan udara, ambruk ing endi wae ing lapangan lan ambruk tanpa geni, minangka bukti saka pecahan cat sing isih ana, roda kabeh, kartrid, lsp.
      foto nuduhake wong karo St George pita
      pesawat mudhun iki dikonfirmasi dening milisi sing padha dijupuk mudhun.
      foto https://vk.com/club_reposta?w=wall-53769288_2552/all


      2 SECOND ditembak mudhun dening roket ing wayah wengi, lan ditembak mudhun saka wilayah bandara, minangka bukti saka roket sing ditembakake ing irung nalika nyedhaki pendaratan.
      ana video carane dheweke ditembak mudhun, tiba lan njeblug.
      lan video dheweke lying ing geni ing tengah pemukiman, lan ora ing lapangan, kaya ing kasus pisanan.
      Milisi nolak pesawat iki lan nyatakake yen dheweke ora nembak pesawat kasebut.
      loro video https://vk.com/club_reposta?w=wall-53769288_2509/all
      pesawat iki dijupuk mudhun dening paratroopers Lviv. iku miber Dnepropetrovsk landing
      ing dina iku, ana skirmishes antarane wong-wong mau wiwit esuk banget ing bandara https://vk.com/club_reposta?w=wall-53769288_2513/all
      Aku kepingin weruh ing ngendi Maydaun bakal mlayu sawise ngerti kabeh bebener,
      kang junta saiki nyoba banget kanggo ndhelikake
      mobil sing bakal dibalik.
      saka bandara babagan pesawat kapindho isih ora gosip.
      carane bebener ora ono gunane kanggo wong saiki.
      http://etoonda.livejournal.com/2014/06/16/
  2. KOH
    +1
    16 2014 Juni
    "Ing perang kaya perang!"
  3. +1
    16 2014 Juni
    "Acara iki minangka kesempatan sing apik kanggo ngeculake tangan kanggo agresi junta fasis.
    Apa iki? Pungkasan dhewe kanggo milisi? Utawa sapa?
  4. +7
    16 2014 Juni
    Pancen nggumunake kepiye banderlogs lan "komunitas progresif Geyropa kabeh" nangis kanthi sedhih sawise tiwas 50 wong ing IL-76. Nalika atusan wong padha burned ing Odessa, iku normal ... sundel siji tembung am
  5. +2
    16 2014 Juni
    Infa sing rada kontradiktif yaiku babagan IL sing mudhun ... Kayane ora ana sing nembak ... Ing situs kacilakan ora ana pecahan awak, ban, kain, suket ora kobong sawise geni "alam bébas". , ngendi 2 mesin liyane saka papat ILs karbida Apa bahan nyawiji?? Iku banget awal kanggo mungkasi prakara iki ... Ana versi liyane - padha ngomong kedadean iki padha karo ambruk menara kembar supaya "rally" wong Ukrainia lan mbubarake tangan saka Nazi ing perang nglawan Kidul-Wétan Ukraina ing mata pedunung Kulon ... Nanging yen mangkono, OURS ditembak mudhun lan ditembak - Aku bungah banget babagan iki ...
  6. +3
    16 2014 Juni
    Kutipan saka Sultan
    Infa sing rada kontradiktif yaiku babagan IL sing mudhun ... Kayane ora ana sing nembak ... Ing situs kacilakan ora ana pecahan awak, ban, kain, suket ora kobong sawise geni "alam bébas". , ngendi 2 mesin liyane saka papat ILs karbida Apa bahan nyawiji?? Iku banget awal kanggo mungkasi prakara iki ... Ana versi liyane - padha ngomong kedadean iki padha karo ambruk menara kembar supaya "rally" wong Ukrainia lan mbubarake tangan saka Nazi ing perang nglawan Kidul-Wétan Ukraina ing mata pedunung Kulon ... Nanging yen mangkono, OURS ditembak mudhun lan ditembak - Aku bungah banget babagan iki ...

    Roket kasebut ora sengaja ngarahake AC ...
    1. Tentara Kuat
      0
      16 2014 Juni
      Lan ing kene ora ana AC. Mungkin photoshop nang endi wae
      1. Tentara Kuat
        0
        16 2014 Juni
        kene:
        http://news.mail.ru/foto/192366/
  7. +3
    16 2014 Juni
    Ing babagan pertahanan udara, dudu "Copenhagen"; nanging aku uga maca sethithik babagan kemampuan MANPADS, ZU-23-2; lan babagan kemampuan pesawat "kaliber" kaya Il-76. Nembak Il-76 saka senjata sing ditemtokake ora gampang ( Mungkin malah angel banget). Yen ana karusakan, angel dikendhaleni ing Takeoff lan Landing (karusakan geni kedadeyan ing papan sing kurang) utawa Gusti Allah ana ing sisih milisi (hit lan asor banget saka simpul penting) 76??? Panjaluk: spesialis militer - menyang studio!
    1. +1
      16 2014 Juni
      Hmm ... Sajrone LANDING lan SHOT ... !!! SEDULURAN!!! Mung ngalahake saka macem-macem titik ...!!!
    2. +1
      16 2014 Juni
      Sampeyan bisa mateni pilot, ngrusak kontrol, nanging apa wae bisa kedadeyan - pesawat dudu tank.
    3. alex 241
      +1
      16 2014 Juni
      Kutipan: Nikolaevich I
      bedhil mesin abot utawa "zushka" kanggo njupuk mudhun Il-76

      Aplikasi MPA ing Grenada.
  8. +1
    16 2014 Juni
    Masalah peteng karo Silt iki. Pinten informasi sing durung dakdeleng, kabeh kontradiktif!
  9. talnax7
    +1
    16 2014 Juni
    Ana akeh pitakonan babagan pesawat Sapa sing mabur? Yagene ana rasa sedhih ing Eropa? Lan kenapa ora ana bledosan ing njero pesawat?
    1. +2
      16 2014 Juni
      Ana gosip yen ana tentara bayaran Polandia.
      Bedhil disemprotake.
  10. +1
    16 2014 Juni
    Kacilakan, mbokmenawa. Ya, lan kepala pilot ora nganggo waja, contone, minangka pilihan. Lan 23-mm serius, kanthi cara.
  11. Vladimir71
    +2
    16 2014 Juni
    DNR kudu bisu lan otbrehivatsya sabisa! Sapa ngerti apa sing bakal kelakon sabanjure. Iku bakal luwih kanggo mbangun teori sing padha dijupuk mudhun dhewe. Lan padha demoralized mungsuh lan kurang rereget kanggo West. Lan paling kamungkinan padha isi munggah soko luwih gampang tanpa pilot, karo bom nang. Kanggo ngrusak lan nglumpukake, utawa malah hack komunikasi kedutaan liwat informasi sing kondhang, wektu ing komputer super ing Kanada
  12. 0
    16 2014 Juni
    Kaping pisanan, iku salah pasukan keamanan sing ILA ditembak mudhun. Dheweke bakal ndharat ing lapangan terbang sing adoh, banjur diangkut nganggo truk ..
  13. 0
    16 2014 Juni
    muspra padha njupuk pesawat downed ing piyambak, iku perlu kanggo nyangkal yen aku dudu aku lan roket ora mine, supaya saben wong mikir sing dill dijupuk mudhun pesawat sing.
  14. +2
    16 2014 Juni
    Miturut sumber Segodnya.ru ing Republik Rakyat Luhansk, akeh dokumen hangus ing basa Polandia ditemokake ing lokasi kacilakan pesawat IL-76 sing ditembak mati dening milisi.
    Miturut sumber kasebut, kita ngomong babagan dokumen tentara bayaran Polandia, sing cepet-cepet ditransfer ing cedhak Luhansk kanggo operasi militer lan tindakan punitive marang warga sipil.
    Ing wayahe, ana laporan yen junta Kyiv ndhelikake jumlah sejatine wong sing tiwas ing kacilakan Il-76 lan ndhelikake kasunyatan matine tentara bayaran Polandia lan Lithuania.
    Miturut sawetara informasi, kira-kira 76 tentara bayaran saka Polandia lan Lithuania ana ing pesawat IL-40 Angkatan Udara Ukraina.
  15. KOH
    0
    16 2014 Juni
    Nanging ana apa? Diumumake "Kabeh target udara sing nyerang wilayah udara LPR bakal ditembak ... " kabeh katon bener ...
  16. 22 Alex
    +1
    16 2014 Juni
    padha nindakake perkara sing bener kanthi nyatakake pesawat sing mudhun, saiki bisa ngati-ati mabur
  17. Tentara Kuat
    0
    16 2014 Juni
    MANPADS 9K38 "Igla"
  18. Tentara Kuat
    0
    16 2014 Juni
    IL-76 ora kasempatan
  19. +1
    16 2014 Juni
    http://politikus.ru/articles/21666-chego-dobivayutsya-vlasti-ukrainy.html
    Apa panguwasa Ukrainia nyoba kanggo entuk?
    Entri pasukan Rusia menyang Donbass minangka salah sawijining skenario paling apik kanggo pimpinan Kiev. Ing pirang-pirang aspek, provokasi profil dhuwur kasebut ditindakake - penembakan warga sipil tanggal 9 Mei, Odessa, tembak rumah sakit lan rumah sakit, ngina Putin karo Deshchitsa, nundha negosiasi gas, operator personel lapis baja Ukrainia ing wilayah Rusia - kabeh. iki rampung kanggo provoke Rusia kanggo mlebu pasukan. Kanggo ngerti sebabe, sijine dhewe ing panggonan pemimpin Kiev. Coba mbayangno dhewe kanthi realistis ing papan Poroshenko lan pimpinan liyane - ketegangan imajinasi sampeyan .........
  20. Kelevra
    +1
    16 2014 Juni
    Inggih, wong nggantheng, terus kerja sing apik, bisa uga wong-wong sing ndhaptar Nazi, paling ora sawetara jinis pikiran bakal katon lan bakal ngerti yen mung pembantaian lan pembunuhan ora bakal bisa!
  21. Cuckoo
    0
    16 2014 Juni
    Banderlog ora bakal wani numpak pesawat kapan wae! basa

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"