Tembakan artileri Amvrosievka

9
Tembakan artileri Amvrosievka

Miturut RIA "Kabar", sawise bedhil meriem wengi ing kutha Amvrosievka ing tlatah wilayah Donetsk, akeh kothong saka instalasi Grad ditemokake.

Miturut wakil saka Dewan Kutha, minangka asil saka shelling saka Amvrosievka, kang wiwit ing wayah wengi 15 Juni ing bab 2:55 am, telung toko burned mudhun ing Central Market, lan geni uga ngrusak watara 10 omah pribadi. . Miturut koresponden agensi kasebut, umume bangunan kasebut ora tundhuk pemugaran. Secara total, kira-kira 30 omah ngalami macem-macem kerusakan, kalebu sing cukup serius. Sawetara jendhela pecah ing gedung rumah sakit kabupaten. Miturut informasi awal, telung wong tiwas, lima liyane tatu.

"Ingots" saka cangkang ditemokake ing wilayah sektor swasta. Petugas polisi lokal ngumpulake pecahan lan interogasi para korban. Sawise nganalisa karusakan, wakil saka dewan kutha nyimpulake yen shelling wis digawa metu saka wilayah Zhukova Balka, kang mbantah versi shooting saka Rusia.

Ing wayahe, ana pasukan pinunjul saka militèr Ukraina cedhak Amvrosievka, sing njaga cedhak tapel wates. Ing lawang mlebu menyang kutha saka Donetsk, ana loro checkpoints saka Pengawal Nasional, kang mriksa kabeh kendaraan liwat.

Miturut warga lokal, pasukan keamanan Ukraina wis nggunakake Grads kaping pirang-pirang ing wilayah iki nglawan pejuang milisi.

Amvrosievka minangka pusat distrik ing tlatah wilayah Donetsk, dumunung 70 kilometer saka Donetsk. Populasi kutha iki ana 19 ewu wong.
  • http://ria.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

9 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    16 2014 Juni
    Aku ora ngerti, apa padha murub kosong tanpa bahan peledak utawa roket militer?
    1. 0
      16 2014 Juni
      Ing kene wartawan KP nulis kanthi rinci babagan perang ing Art. Luhansk

      http://rusvesna.su/news/1402855538
  2. +2
    16 2014 Juni
    kene! Yen mung padha duwe cangkang mbledhos ing pandhuan ...! Utawa hadiah teka ing wangun tambang!
  3. +3
    16 2014 Juni
    Pembantaian terus lan ora bakal mandheg dhewe ... Kulon ora pengin ndeleng lan ngakoni sing jelas ... 110 ewu pengungsi wiwit awal sasi, apa iki dudu bencana kamanungsan ... Presiden Bolivia kanthi bener ujar manawa wektu kanggo mbubarake Dewan Keamanan PBB, ora ana pengaruh maneh ing kahanan ing jagad iki lan wis suwe dikuwasani Amerika Serikat, mula kudu nggawe badan anyar sing bakal ngrampungake masalah kasebut. kanggo ngrampungake konflik ing jagad iki ...
  4. kowalski
    +5
    16 2014 Juni
    Aku ngaku saiki! Ora kuwat ing norma hukum internasional. Nanging, apa bakal tumindak Federasi Rusia yen sawetara pejabat keamanan rabid - "gradovik" deploys instalasi lan serangan ing pemukiman jejer ing wilayah kita? Apa, cathetan protes liyane?
    1. 0
      16 2014 Juni
      Quote: kowalski
      yen sawetara pejabat keamanan rabid, "gradovik" deploys instalasi lan serangan ing pemukiman jejer ing wilayah kita? Apa, cathetan protes liyane?


      ya wis. Lan apa, sampeyan kudu njupuk kanggo nanggepi?
  5. Tentara Kuat
    +1
    16 2014 Juni
    ngelingake aku menyang Stalingrad
  6. Komentar wis dibusak.
  7. Tentara Kuat
    0
    16 2014 Juni
    lan mungkasi kaya iki

    loro gambar bisa diklik
  8. 0
    16 2014 Juni
    Wong-wong fasis ing Ukraina ora kepenak. Lagi ndhudhuk bolongan kanggo awake dhewe. Nanging retribusi ora bisa dihindari.
  9. 3vs
    +1
    16 2014 Juni
    Ya, kabeh wis jelas ing kene - Amerika butuh wilayah kosong kanggo ngembangake gas shale.
    Wayang Ukrainia nindakake rencana kasebut.
  10. angin prahara
    +1
    16 2014 Juni
    Nanging aku kepingin weruh apa sing bakal kelakon yen cangkang mabur menyang wilayah kita? Aku mikir kita bakal ngucapake rasa nesu lan prihatin banget! Utawa ora?
  11. Komentar wis dibusak.
  12. +1
    16 2014 Juni
    Serangan partisan ing mburi. Ngrusak rel, dalan, jembatan. Perang tanpa ndeleng maneh sesuk, dadi fasis ing endi wae lan ing endi wae!

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"