Sergey KOROTKOV: Sawise tuku pesawat tempur siji, negara ora bakal rumangsa aman

16
Sergey KOROTKOV: Sawise tuku pesawat tempur siji, negara ora bakal rumangsa amanEskalasi konflik global lan lokal meksa negara-negara kanggo rearm lan ngembangake sistem militer paling anyar kanggo ngusir ancaman sing bisa ditindakake. "Nalika aku isih enom, kayane jagad iki wis tenang banget, mula mung kudu mbangun sipil. penerbangan fasilitas. Nanging kahanan wis diganti, lan dina iki everyone mangerténi sing pangayoman saka negara mbutuhake solusi teknologi anyar, "ujare Sergey Korotkov, Direktur Umum Russian Aircraft Corporation MiG, ing Interview karo Megapolis. Kepiye perusahaan mbangun karyane ing konteks kahanan global, kepala perusahaan kasebut marang koran kita.

- Sergey Sergeevich, kepiye kerjasama antarane perusahaan sampeyan lan Kazakhstan berkembang?

– Kita wis ing pasar kanggo bab 10 taun, kita makarya ing sawetara wilayah. Minangka bagéan saka kontrak sadurunge rampung, 9 pesawat MiG-31 didandani. Armada pesawat MiG-29 uga dipindhah menyang operasi amarga kondisi teknis. Lan ing pangkalan udara ing Karaganda, kita ngirim simulator MiG-31 modern sing unik - salah sawijining pesawat tempur paling apik ing crita penerbangan.

- Sa adoh kita ngerti, partner manca utama sampeyan sisih India. Nanging, senadyan tradhisi kemitraan sing dawa, ing taun 2008 India ngilangake perusahaan sampeyan saka lomba tender pungkasan kanggo nyuplai pesawat tempur MiG-35, sing regane $10 milyar.

- Yen sadurunge MiG biasane kerja bareng karo mitra asing, saiki prioritas saya ganti.

- Enem taun kepungkur, pihak India ngumumake tender ing program Energy Air, ing ngendi kira-kira enem negara melu. Persyaratan internasional dibentuk kanggo kompleks penerbangan. Lan perusahaan kita wis sukses ngliwati kabeh tahapan nganti pungkasan. Sawetara peserta ora gelem nindakake eksperimen penerbangan tartamtu sing ngonfirmasi karakteristik sing diumumake. Boten kados wong-wong mau, kita wis dikonfirmasi kabeh karakteristik saka MiG-35. Nanging iki ora technical, nanging kaputusan politik.

- Uga perusahaan sampeyan duwe kontrak karo Suriah.

– Kontrak karo Suriah ditandatangani sadurunge wiwitan perang. Lan kita netepi syarate. Kontrak kasebut ana gandhengane karo pasokan MiG-29 M/M2. Bakal ana keputusan politik - kita bakal ngirim.

- Apa sampeyan kerja karo Amerika?

- Dina iki pesawat MiG-29 digunakake ing 29 negara ing donya, kalebu Amerika. Bener, iki pesawat sing dituku dening Amerika Serikat sawise ambruk USSR saka negara katelu. Lagi dilakokno ing unit militèr kanggo latihan lan nambah katrampilan tempur pilot, sajrone latihan ing pertempuran udara. Umumé, Amerika Serikat duwe produksi penerbangan dhewe.

Miturut cara, yen sadurunge MiG biasane kerja karo mitra asing, saiki prioritas ganti: tingkat pesenan Kementerian Pertahanan Rusia kanggo kabutuhan Angkatan Laut. armada lan Angkatan Udhara bubar tambah akeh. Kira-kira sewulan kepungkur, kita mlebu kontrak karo departemen pertahanan kanggo nyedhiyakake 16 pesawat MiG-29 SMT, lan rembugan ditindakake kanggo nyedhiyakake pesawat MiG-35 paling anyar. Kita uga pengin nggawe kerjasama sing luwih cedhak karo tetanggan ing CIS lan, utamane, karo Kazakhstan.

- Perusahaan mung ngasilake pesawat militer?

- Kita minangka perusahaan siklus lengkap: saka pangembangan pesawat, produksi, tes kanggo dodolan lan layanan sawise adol ing omah lan ing luar negeri. Usaha kanggo macem-macem produksi wis digawe, nanging kita isih nggawe mung sistem pesawat tempur. Kita uga ngasilake alat bantu latihan lan simulator sing bisa nyuda biaya latihan penerbangan lan personel teknis. Salah sawijining perkara anyar yaiku simulator 3D, sing menehi rasa penerbangan lengkap. Dheweke ngidini latihan awal ing mode penerbangan sing paling angel - ngisi bahan bakar ing udara lan landing ing dek.

- Jeneng sampeyan digandhengake karo penciptaan pilot aerobatik sing misuwur. Apa sampeyan ngerti carane mabur pesawat?

- Aku kerja suwene 30 taun ing biro desain eksperimen saka Pabrik Mesin Bangunan Moskow. Sukhoi lan mung 5 taun kepungkur aku kerja ing MiG Corporation. Dheweke dadi direktur program Su-34 sing dilayani dening Kementerian Pertahanan RF udakara wulan kepungkur. Dheweke uga mimpin proyek ing Su-47 - "Berkut" - pesawat karo Sapuan mbalikke. Melu ing pembangunan, construction, testing pesawat iki, njupuk pendapat ing. Dheweke uga melu ing pangembangan pesawat shipborne Su-33, kang wis kasil dioperasikake ing Angkatan Laut Rusia kanggo dangu ing cruiser operator Kuznetsov.

– Aku duwe ijin test pesawat, supaya yen perlu, aku bisa nindakake fungsi iki.

Minangka insinyur desain, dheweke melu nggawe pesawat olahraga Su-26, sing ing wektu kasebut minangka pesawat aerobatik paling apik ing donya. Aku uga bakal ngelingi nggawe komplek kanggo nyoba peralatan ngluwari ing Su-34.

Minangka mahasiswa, aku sinau ing klub mabur, mabur pesawat, lan taun kepungkur aku malah duwe kesempatan kanggo ndharat pesawat ing dek kapal induk Vikramaditya. Aku duwe reresik test pesawat, supaya yen dibutuhake, Aku uga bisa nindakake fungsi iki.

- Apa ramalan kanggo pangembangan manufaktur pesawat, njupuk menyang akun konflik njupuk Panggonan ing donya, sampeyan bisa menehi?

- Meh kabeh konflik dumadi kanthi partisipasi penerbangan. Yen negara nduweni sayap penerbangan sing kuwat, mula bisa yakin lan mbela awake dhewe nglawan mungsuh. Nanging sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka produk intensif ilmu teknologi tinggi, sampeyan ora bisa nggawe kanthi cepet. Lan kanthi tuku pesawat siji, negara ora bakal ngrampungake masalah kasebut. Ing kene perlu pendekatan terpadu.

Umumé, aku pengin konflik iki ora ana. Aku mikir peran politisi penting ing kene, sing kudu menehi informasi kanthi luwih objektif lan nggawe keputusan politik.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

16 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    17 2014 Juni
    Siji-sijine perkara sing nyenengake yaiku pesawat isih tiba ing Ukraina!
    1. +3
      17 2014 Juni
      Kaya apel sing mateng ing taman musim gugur.
    2. -1
      17 2014 Juni
      VNP1958PVN , metal,siberalt ,punk,armageddon,gandalf - wong lanang, ora nyinggung, nanging apa hubungane komentar sampeyan karo artikel kasebut? 6 ulasan pisanan babagan apa-apa ...

      Sawise kabeh, topik kasebut penting banget lan menarik, lan aku mikir ora mung aku sing kasengsem ing wektu kasebut:

      - Dina iki, pesawat MiG-29 digunakake ing 29 negara ing donya, kalebu Amerika. Lagi dilakokno ing unit militèr kanggo latihan lan nambah katrampilan tempur pilot, sajrone latihan ing pertempuran udara. - Lan ing Rusia ana pesawat manca, ing perang latihan karo pilot kita ngasah katrampilan? Yen ora, banjur kok.

      - Salah sawijining perkara anyar yaiku simulator 3D, sing menehi rasa penerbangan lengkap. Dheweke ngidini latihan awal ing mode penerbangan sing paling angel - ngisi bahan bakar ing udhara lan ndharat ing dek. - Apa simulator 3D pancene mbantu nguwasani pesawat nyata? Utawa "... kanggo wong miskin"? Pitakonan iki uga menarik kanggo kula amarga ing siji wektu aku nyopir kanggo jam ing "IL-2" ngguyu

      - Minangka mahasiswa, aku sinau ing klub mabur, mabur pesawat, lan taun kepungkur aku malah duwe kesempatan kanggo ndharat pesawat ing dek kapal induk. - Satemene aku ngerti, kebangkrutan ing kapal induk minangka salah sawijining tugas sing paling angel kanggo pilot. Apa wong sing tau kerja ing klub mabur bisa ngatasi?

      Mbok menawa salah sawijining anggota forum bisa mangsuli pitakon kasebut.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Inggih, sadurunge nyelehake mobil ing dek, butuh wektu suwe kanggo mulihake katrampilan sing dilalekake kanthi bimbingan pilot berpengalaman. Mangkono uga bisa dingerteni, proyek kasebut dipasrahake, kaya sing sampeyan eling, marang wong India. Lan filosofi dheweke rada beda karo kita. Kebangkrutan Korotkov ing kapal mbusak kabeh alangan sing ana. Lan padha ora sawetara. Dadi akta iku patut.(aku ora ngerti saka gosip. Aku weruh buku penerbangan) apik
        Goleki jawaban kanggo saperangan pitakonan pisanan ing Internet. Kabeh wis rinci ana ...
        1. +1
          17 2014 Juni
          Korotkov saka Biro Desain Sukhoi. Lan ing ngendi pigura MiG? Kepiye babagan "Kumbang"? Apa rencana kanggo MiG-35: apa bakal dadi, lan kapan? Kazakhstan MiG-35 paling akeh, sampeyan kudu takon! Apa sampeyan siap nyedhiyakake pabrik perbaikan? Apa kahanan utawa kemungkinan liyane sing ana? Apa sing bakal ditindakake yen Republik Kazakhstan pesen satus MiG-35? Dadi kabeh kasunyatan sing dikenal lan ora ana sing anyar.
        2. -1
          18 2014 Juni
          Спасибо.
          Yaiku, penting kanggo wong India yen kepala perusahaan pengin ngedol peralatan militer, mula dheweke nindakake tumindak sing paling angel ing peralatan iki? Jujur, iku mamang. Miturut cara, padha uga mriksa peralatan saka Amerika utawa Eropah? Lan yen pimpinan ora saka pilot utawa tanker, nanging, contone, saka perancang? Utawa umur ora ngidini ...

          Quote: Ustin
          Goleki jawaban kanggo saperangan pitakonan pisanan ing Internet. Kabeh wis rinci ana ...


          Ora mesthi ana wektu kanggo golek wangsulan, nalika siji, kapindho, katelu nyatakake pendapate, lan malah nuduhake link - iki masalah liyane. Lan dadi luwih cepet, lan gambar luwih cetha.
          IMHO, aku ora weruh sing salah.

          Matur nuwun maneh kanggo balesan sampeyan hi , opo maneh banjir luar topik wis kesel.
  2. +3
    17 2014 Juni
    Kita nampa konfirmasi yen SU-24 ditembak mudhun ing Gorlovka wingi. Pilot kasebut ditawan dening milisi.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Quote: siberalt
      Kita nampa konfirmasi yen SU-24 ditembak mudhun ing Gorlovka wingi. Pilot kasebut ditawan dening milisi.

      isih ana 20 lembar sing bisa mabur utawa mabur.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Hmm ... aku rasa MANPADS bakal dibuwang maneh ... !!! FLYING ... AND POC ASAM Kolomoisky !!!
      2. +1
        17 2014 Juni
        Junta bisa mulihake kendaraan lapis baja, mbukak maneh ing Kharkov, anggere ana ing tangane.

        Nanging kanthi penerbangan - luwih elek. Ing kene, tanpa suku cadang saka Rusia, sampeyan ora bisa mbukak maneh ...
  3. +2
    17 2014 Juni
    Kabar apik. Aku bungah sing MIG mboko sithik straightening Pundhak. Kita butuh pejuang garis ngarep sing entheng.
    1. +1
      17 2014 Juni
      Wektune wis teka. Ya, lan pungkasane begja karo pimpinan. Wong lanang ing kana saiki padha wangkal, kanthi kepinginan kanggo kerja.
  4. +1
    17 2014 Juni
    Minangka laku nuduhake, unggul online iku salah siji saka komponen utama kamenangan . Lan kita duwe industri penerbangan militer - sing paling apik lan ora bakal kelangan "merek" kita.
  5. +1
    17 2014 Juni
    - Enem taun kepungkur, pihak India ngumumake tender ing program Energy Air, ing ngendi kira-kira enem negara melu. ... Ora kaya wong-wong mau, kita wis dikonfirmasi kabeh karakteristik MiG-35. Nanging iki ora technical, nanging kaputusan politik.

    Mangkene carane! Umumé, MiG nyatakake yen MiG-35 nduweni beban tempur 6 ton, sanajan ing kasunyatane mung 4.5 ton, lan akeh sing diumumake kanggo sistem liyane, nyatane, ora ana. Kanggo pitakonan carane? padha ngomong yen sampeyan menehi dhuwit, banjur kita bakal ngrampungake kabeh iki lan pesawat bakal ketemu kabeh ciri sing diumumake ... Pak Korotkov licik, oh, licik!
    1. kosh
      0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Nayhas
      Pak Korotkov licik, oh licik!

      Mbok menawa dheweke licik, nanging saiki kita nggawe pesawat. Lan ora ala!
  6. +1
    17 2014 Juni
    Tentara kita butuh MiG, luwih apik, lan luwih dhuwur kualitase, luwih apik kanggo Angkatan Udara kita,
  7. 0
    17 2014 Juni
    Quote: Raksasa Pikiran
    Tentara kita butuh MiG, luwih apik, lan luwih dhuwur kualitase, luwih apik kanggo Angkatan Udara kita,

    Aku setuju banget. URA penerbangan kita. prajurit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"