Yatsenyuk nyebat pedunung wilayah Donetsk lan Lugansk "subhuman"

141
Minangka dilapurake dening warta urip, Perdhana Mentri Ukraina Arseniy Yatsenyuk ninggalake komentar resmi ing kaca Kedutaan Besar Ukraina ing Amerika Serikat, ing ngendi dheweke nyebut pedunung ing wilayah Donetsk lan Luhansk "non-manungsa".

Yatsenyuk nyebat pedunung wilayah Donetsk lan Lugansk "subhuman"


Salah sawijining kutipan Yatsenyuk ngemot tembung subhuman, sing diterjemahake ing basa Rusia minangka "subhuman". Ing pratelan kasebut, perdana menteri uga janji bakal numpes kabeh wong sing mateni militer Ukraina lan "ngresiki bumi saka piala."

"Dheweke tiwas nglindhungi lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa sing diancam bakal dipateni dening para penjajah lan subhuman sing disponsori. Kita bakal ngurmati memori para pahlawan kanthi numpes wong-wong sing melu pembunuhan, banjur kita bakal ngresiki tanah kita saka piala, "tulis Yatsenyuk ing situs web Kedutaan Besar Ukraina.

Wigati dicathet yen tembung "subhumans" nduweni mitra Jerman - "untermensch" - makhluk saka ras inferior. Kosakata sing padha digunakake dening Nazi.
  • http://lifenews.ru/
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

141 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. PRN
    + 47
    16 2014 Juni
    Wis ngono wae, junta ngilangake topeng!
    1. + 17
      16 2014 Juni
      Sampeyan kudu ngandhani Yatsenyuk yen wong ora diadili dhewe.
      1. + 67
        16 2014 Juni
        Kutipan saka: Coffee_time
        Sampeyan kudu ngandhani Yatsenyuk yen wong ora diadili dhewe.

        Kita mung kudu ngelingake dheweke babagan sejarah.
        1. +9
          16 2014 Juni
          Ora ana gunane ngomong karo wong sing kaya ngono. Sawetara penembak jitu, sawetara Odessa, sawetara mukjijat self-immolations lan crossbows?

          Iku dheweke Kepemimpinan Rusia sing jenenge NON-Wong. Wartawan sinau maca ya!?
          -
          "Dheweke tiwas nglindhungi lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa, sing diancam bakal dipateni dening penjajah lan disponsori dening wong-wong mau subhumans.
          1. +2
            16 2014 Juni
            Kutipan: Himalaya
            Dheweke sing nyebut pimpinan Rusia NON-PEOPLE. Wartawan, sinau maca, ta!?

            Pranyata dheweke nyebut milisi kaya ngono, lan amarga dheweke dianggep warga lokal, judhul kasebut bener.
            Wartawan lan pembaca, sinau ngerti, ya!)
          2. +1
            16 2014 Juni
            Kutipan: Himalaya
            Dheweke sing nyebut pimpinan Rusia NON-PEOPLE. Wartawan, sinau maca, ta!?

            sampeyan pengin ngomong yen Pengawal Nasional lan SS saka sektor nglindhungi wong ing Donbass?
        2. avt
          +5
          16 2014 Juni
          Quote: lelikas
          Kita mung kudu ngelingake dheweke babagan sejarah.

          ngguyu apik Kolase sing keren!
          1. +7
            16 2014 Juni
            Aku ngerti, nanging Yaytsenyukh iku nggantheng! Katon apik ing optik ngguyu
            1. N.Zero
              +2
              16 2014 Juni
              ora...
              kanthi dasi hemp - luwih apik!
            2. +9
              16 2014 Juni
              Kutipan saka Lich
              Katon apik ing optik



              Iki foto liyane sing nyenengake.
        3. +1
          16 2014 Juni
          Quote: lelikas
          Kita mung kudu ngelingake dheweke babagan sejarah.

          liyane foto himler bakal nindakake kanggo comparison.
          1. andrejus
            +3
            16 2014 Juni
            Dheweke mung lara mental.
            Aku wis ndeleng akeh, nanging ora cocog ing sirahku,
        4. +9
          16 2014 Juni
          Yen Svidomo xoxol Yatsenyuk diarani wong Donbass lan wilayah Luhansk, kabeh Rusia "subhuman", "subhuman" - "untermenschi", banjur 100% saka wong bisa diumumake minangka fasis lan Nazi.
          Lan minangka fasis, tundhuk tuntutan pidana kanggo kekejeman lan pembunuhan sing ditindakake ing dhawuhe, minangka perdana menteri pamaréntahan fasis Bandera Ukraina, ing Donbass, ing Odessa, ing wilayah Luhansk.
          Amarga permusuhan terbuka sing ditindakake dening pamaréntahan fasis Yatsenyuk, iku bakal dirusak dening patriot lan anti-fasis.
          Ayo Yatsenyuk fasis saiki lumaku ing bumi lan katon watara, kang mlebu ukuman pati kanggo awake dhewe, kang mesthi bakal dileksanakake, ing mbales atusan wong mati lan tatu, ewu pengungsi, kanggo kutha burned lan desa ing sisih kidul. - Wetan.
          Pati kanggo Yatsenyuk fasis!
        5. +4
          16 2014 Juni
          Quote: lelikas
          Dheweke mung kudu ngelingake crita kasebut.

          Katon kaya, mung kaca tingal sing luwih anyar, mula dheweke reinkarnasi dadi asu.
        6. tirus
          +3
          16 2014 Juni
          Ya, apa wong apik sing duwe penglihatan optik pancen ilang?
        7. +2
          16 2014 Juni
          Kepala Dewan Daerah Zhytomyr Yatsenyuk 1941

          http://img-fotki.yandex.ru/get/9651/42410816.7b/0_d7ba4_b9a5960b_orig.jpg
      2. Komentar wis dibusak.
        1. +9
          16 2014 Juni
          Kutipan saka Ujin61
          Sapa iki ue-ku + sijine?

          Nah, sampeyan bingung + karo "seneng". Ing kasus iki, padha sijine + kanggo menehi tandha artikel kanggo maca ngendi sampeyan bisa njaluk informasi tartamtu, lan informasi bisa loro positif lan negatif, lan ora ana siji sijine "seneng" kene.
      3. 0
        16 2014 Juni
        Iki Yatsenyuk wrote looking ing pangilon. Sapa sing didelok ana ing kono banjur diceluk.
    2. +5
      16 2014 Juni
      Kutipan: PRN
      Wis ngono wae, junta ngilangake topeng!

      Gas diblokir, saiki kudu ngenalake sanksi marang junta kanthi lengkap, ing kabeh ngarep.
      1. Salamander
        + 57
        16 2014 Juni
        Apa junta iki ora seneng? opo
        1. +7
          16 2014 Juni
          Dheweke sing nyebut pimpinan Rusia NON-PEOPLE. Wartawan, sinau maca, ya
          -
          "Dheweke tiwas nglindhungi lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa sing diancam bakal dipateni dening penjajah. и disponsori padha subhuman.
          1. +4
            16 2014 Juni
            IMHO: Mungkin "sponsor"? disponsori - iki wong sing disponsori kaya. Aku ora kuwat basa Inggris, nanging miturut terjemahan sampeyan, Himalaya, jebul dheweke ngomong babagan milisi. Sanajan, mbok menawa, wartawan pancen kudu mriksa maneh informasi sing ditampa utawa diasilake.
            1. +6
              16 2014 Juni
              Bener, pratelan kasebut nyatakake yen milisi iku subhumans

              "Dheweke tiwas amarga mbela lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa sing nemoni kahanan sing ana ancaman. dipateni dening penjajah lan disponsori dening wong-wong mau subhumans

              Dimangerteni manawa Rusia nyeponsori subhumans.

              Oalah, wis padha mbenerake statement, saiki wis ora manungsa - "NON-MANUSIA"

              Slip Freudian wassat
        2. 0
          16 2014 Juni
          Ya, kabeh katon ing dhaptar, nalika padha menyang toko.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. Komentar wis dibusak.
    3. + 15
      16 2014 Juni
      Kutipan: PRN
      Wis ngono wae, junta ngilangake topeng!

      Dheweke ora nganggo, cangkir goblin ora cocog karo topeng apa wae.
    4. + 11
      16 2014 Juni
      Kutipan: PRN
      Kita bakal ngurmati memori para pahlawan kanthi numpes wong-wong sing melu pembunuhan, banjur kita bakal ngresiki tanah kita saka piala, "tulis Yatsenyuk ing situs web Kedutaan Besar Ukraina.

      Tembung emas. Pistol ing tangan nganggo peluru siji lan ngresiki bumi saka piala kanthi mencet pemicu ing candhi sampeyan.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +1
        16 2014 Juni
        Pistol ing tangan nganggo peluru siji lan ngresiki bumi saka piala kanthi mencet pemicu ing candhi sampeyan.

        Sampeyan plus. Utawa kaya iki, dear:

        "Kita bakal ngresiki tanah kita saka piala,
        Numpes kabeh sing dudu manungsa!”
        - Aja mbengok, nanging supaya emberku!
        Luwih aktif, kelinci, luwih nyenengake ...

        Narapidana tuwa kasebut lunga kanthi kesel -
        Ing taun katelu wong bespectacled bengok-bengok minangka apik!
        "Ing wayah sore," dheweke nyengir ngimpi,
        Kita bakal ngelingi Eropa, sayang!"
    5. +7
      16 2014 Juni
      Dheweke murid sing apik.Obama uga ujar manawa dheweke dadi BANGSA KHUSUS. Ora mung 45 sing diobati.
    6. Komentar wis dibusak.
    7. +1
      16 2014 Juni
      .... Ora suwe, kabeh tengkorak ukram bakal diukur .... Kanggo nemtokake "Aryan" ... wassat
    8. +3
      16 2014 Juni
      Bantuan lagi ing dalan menyang milisi!!! Aja kebangeten.
      1. 0
        16 2014 Juni
        Apa wilayah 21 ing tentara?
    9. 0
      16 2014 Juni
      Bantuan kanggo milisi wis ana ing dalan !!! Aja kebangeten.



      1. +2
        16 2014 Juni
        Kutipan: Skandinavia
        Bantuan kanggo milisi wis ana ing dalan !!! Aja kebangeten.

        Dina iki, sawetara video wis muncul, kanthi kolom peralatan.
        Nang endi wae aku weruh video, kolom KAMAZ tarub.
        Putin, kanthi cara, dhawuh kanggo ngiyataken tapel wates ing wilayah Rostov.

        Kolom teknik...
    10. 0
      16 2014 Juni
      ... téori Nazi Jerman Hitler adhedhasar, antara liya, ing divisi wong:
      - lomba master (elinga wong Ukrainia gedhe)
      - balapan budak (elinga kepiye wong Maydanut nelpon kita - jaket quilted, budak)
      - lomba saka subhumans (elinga carane Maydanuts nanggepi sing diobong ing Odessa Khatyn, carane padha dianggep ...)
      lan saiki kabeh wiwit nyata ing tingkat junta ....
  2. + 21
    16 2014 Juni
    Ayo, gagak luwih banter, entuk bran.

    ================================================== ===

    Penangkapan kriminal nasional bakal ditindakake kanthi podo karo, ing tangan siji - UPC resmi, ing tangan liyane, Novorosseytsy bakal ditemokake ing kabeh lair lan dieksekusi.

    Lan kanthi endhog kaya ngono tinimbang pasuryan, ora ana operasi plastik sing bakal mbantu yaytsenyuk ndhelikake, kajaba bisa uga ngganti tengkorak karo Turchinov utawa Poroshenko.


    1. MBA78
      0
      16 2014 Juni
      wis wayahe ganti kaca mata, ato dadi miring babar blas kaya terwelu
      1. 0
        16 2014 Juni
        Kutipan: MBA78
        wis wayahe ganti kaca mata, ato dadi miring babar blas kaya terwelu

        ora perlu ndemek HARES NOBLE dibandhingake karo "tumindak premmmm utawa apa wae opo ngguyu
  3. + 14
    16 2014 Juni
    Umumé, aku kaget karo pamimpin dill iki, banjur siji bakal ngumumake babagan filtrasi, banjur liyane bakal nelpon 9 yuta warga .... Psikiater ing saindhenging donya ngimpi latihan ing dill.
    1. Matroskin 18
      +1
      16 2014 Juni
      Lan aku ora bakal lunga yen aku dadi psikiater! Dheweke duwe wektu luwe ing kana, warga bisa mutasi dadi kanibal!
  4. +9
    16 2014 Juni
    Dadi ayo terus. Nuduhake pasuryan sejatine. Ora perlu perang karo mungsuh kaya ngono - dheweke bakal ngubur awake dhewe. Iku saraf, misale jek. Pengadilan Den Haag ana ing cakrawala. Goebbels wedi.
    1. +6
      16 2014 Juni
      Ya dudu rai sejati, nanging jancok tenan.lo
  5. +3
    16 2014 Juni
    Punika kutu cilik. Iku, mesthi, supaya cetha sing padha ora nganggep kita wong, nanging iki wis stigma tartamtu "endhog Nazi". Senajan iku apik banget sing padha supaya frank, bahan kanggo diselidiki
  6. Alexander 2
    +3
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk - RABBIT.
  7. + 17
    16 2014 Juni
    Sapi sing arep moo. Kanthi tandha-tandha degenerasi sing jelas, Jerman ngirim dheweke menyang kamar gas. Murni degenerate.
    1. 0
      16 2014 Juni
      Ditilik dening plus, ana cukup ASSOCIATES maca Klimov ing situs! ombenan
  8. Pati kanggo Nazi
    +4
    16 2014 Juni
    Nalika setengah terwelu iki bakal digantung? am am am
  9. +5
    16 2014 Juni
    Ghoul kanthi santai ngomong ...
    1. +1
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Mama_Cholli
      Ghoul kanthi santai ngomong ...

      Ora, dheweke ora ngeculake. Dheweke ngomong apa sing dikarepake saka dheweke, lan apa sing diwenehake dhuwit ...
  10. +4
    16 2014 Juni
    Mungkin iki wektu kanggo miwiti netralake para antek Amerika iki. Eggheads bakal enggal nyebut setengah bumi kaya ngono. amarga dheweke minangka keturunan ukrov "kuna" sing "ngajari" wong Mesir mbangun piramida. wassat
  11. zzz
    zzz
    +6
    16 2014 Juni
    Sampeyan ndeleng dhewe ing pangilon! elek!!!
    1. zzz
      zzz
      +4
      16 2014 Juni
      Off topik, nanging .. Milisi announced karusakan saka checkpoint pasukan keamanan Ukraina antarane kutha Kremennaya lan Rubizhne ing poto-proclaimed "Luhansk Rakyat Republik". Minangka salah sawijining wakil milisi marang Interfax, Senin, batalyon Donbass, sing pengin mbusak Rubizhne dina iki, ngalami kerugian gedhe lan meh dikalahake.
      1. zzz
        zzz
        + 11
        16 2014 Juni
        Donbass. Versi 2.0
        Kayane Semyon Semenchenko bakal ngumpulake batalion anyar "Donbass". Versi 2.0 saka "Donbass" uga kasil ngowahi flippers bengi iki, nyoba kanggo nangkep Rubizhne. Personil saiki meh setengah dilayani dening para pahlawan Maidan, sing digawa dening Semenchenko ing 4 bus saka Kyiv. Proses daur ulang Kyiv sing ora duwe omah ana ing ayunan lengkap.

        Semenchenko sing wicaksana wis ngumumake rekrutmen anyar menyang batalyon seminggu kepungkur, ngelingake yen wektu iki, amarga akeh pelamar sing luar biasa, dheweke ora arep mbayar gaji maneh. Dheweke bakal berjuang kanggo ide. Nanging, ana informasi sing "Donbass" wis ngowahi menyang jenis batalyon penal, ngendi guilty National Guardsmen mimpin kanggo nebus getih. Iku hard kanggo ngomong apa iku bener utawa ora, nanging kasunyatan sing iku mokal kanggo nggawe prajurit metu saka punisher a, Semenchenko mbuktekaken karo tenacity, pantes aplikasi sing luwih apik Donbass. Versi 2.0
        Kayane Semyon Semenchenko bakal ngumpulake batalion anyar "Donbass". Versi 2.0 saka "Donbass" uga kasil ngowahi flippers bengi iki, nyoba kanggo nangkep Rubizhne. Personil saiki meh setengah dilayani dening para pahlawan Maidan, sing digawa dening Semenchenko ing 4 bus saka Kyiv. Proses daur ulang Kyiv sing ora duwe omah ana ing ayunan lengkap.
        1. zzz
          zzz
          +7
          16 2014 Juni
          16.06.2014/XNUMX/XNUMX Alexander Kots:

          "Dheweke takon babagan nasib Ponomarev ing markas. Dheweke ujar manawa dheweke isih urip lan sehat, dheweke ditahan ing omah. kiriman wartawan Rusia wis diremehake kanthi jeneng falcon Kolomoisky.
  12. Sekring
    +3
    16 2014 Juni
    Nalika kanca-kanca ing jaban rangkah nutupi bokonge, sing bentuke endhog ngluwihi kabeh watesan kesopanan lan mung akal sehat. Banjur padha mlumpat lan bengok-bengok yen Ukraina wis manunggal. Paranoid.
  13. +2
    16 2014 Juni
    Dheweke nyoba nggantung label ing wong liya am
  14. +1
    16 2014 Juni
    Ana link menyang situs iki nang endi wae, Aku banget gelem ninggalake komentar ana
  15. Vreonosec
    0
    16 2014 Juni
    Apa bajingan usurping!
  16. +1
    16 2014 Juni
    Ing pratelan kasebut, perdana menteri uga janji bakal numpes kabeh wong sing mateni militer Ukraina lan "ngresiki bumi saka piala."

    Inggih, mugi piyambakipun pindhah kanthi pribadi lan "ngrusak" "subhumans"! Ayo dheweke nuduhake conto kanggo militer carane nglawan teroris!
  17. +2
    16 2014 Juni
    Luwih sithik lan bakal ngluwihi gurune - AS! Saiki kita duwe 2 balapan sing ora bisa diganti lan unggul - Amerika lan Ukrainia! Kita kudu ngelingake apa sing kedadeyan karo wong-wong kaya ngono - Kekaisaran Romawi, Napoleon, Hitler ... Ora suwe aku rumangsa dhaptar kasebut bakal diisi maneh ... hi
  18. 0
    16 2014 Juni
    Yen dheweke nganggep awake manungsa, mula aku setuju karo dheweke. Awaké dhéwé dudu getih sing padha. Luwih, kita duwe. Lan mung cairan.
    1. 0
      16 2014 Juni
      Quote: Iskander Khan
      Awaké dhéwé dudu getih sing padha.


      Iku misale jek?

      Saka The Jungle Book:

      "Banderlogs ora duwe Hukum. Dheweke ora duwe basa dhewe, mung tembung-tembung sing dicolong sing dijupuk saka wong liya nalika nguping lan ngintip lan ngenteni ing wit-witan.
      Dheweke urip tanpa pimpinan. Dheweke ora kelingan apa-apa. Padha ngomong lan gumunggung yen dheweke iku wong gedhe lan wis ngrancang prakara gedhe ing alas, nanging yen kacang tiba, dheweke wis ngguyu lan lali kabeh.
      Ana akeh wong, padha jahat, reged, ora duwe isin lan mung pengin wong Jungle digatekake. Nanging wong-wong mau ora sok dong mirsani, malah nalika padha uncalan perkakas lan pour lendhut ing sirah saben wong. Yen banderlog tiba ing tangane asu ajag sing lara, utawa macan sing tatu, utawa bruwang, dheweke nyiksa wong sing ringkih lan, kanggo seneng-seneng, mbuwang teken lan kacang ing kewan, kanthi pangarep-arep yen bakal digatekake. Padha mundhakaken lolongan, nguwuh-uwuh songs meaningless, nelpon Wong Jungle perang ing wit-witan, miwiti padudon liwat trifles antarane piyambak lan uncalan banderlogs mati ngendi wae, kanggo nuduhake kanggo kabeh Wong Jungle. Padha tansah bakal duwe pemimpin dhewe, lan hukum lan adat dhewe, nanging ora tau nindakake, amarga pangeling-eling mung cendhak, ora luwih saka wingi. Ing pungkasan, padha rukuna ing kasunyatan sing padha teka munggah karo ngandika: "Kabeh alas bakal mikir sesuk cara Banderlogs mikir dina iki,"Lan padha njupuk comfort gedhe ing iki. We are gedhe! Kita bebas! Kita pantes diagumi! Pantes dikagumi, ora kaya wong liya ing alas! Kita kabeh ngomong ngono, mula bener! bengok-bengok banderlog.
  19. +1
    16 2014 Juni
    ok...Pemerintahan sampeyan kanthi kekuwatan bakal kobong ing neraka!Setan-setan wis nyiapake boiler am
  20. +1
    16 2014 Juni
    Iku ketoke kanggo kula piyambak, utawa iki mbaleni tembung Hitler bab Slavs? Banjur bakal angel banget kanggo nyingkirake ideologi fasis.
    1. zzz
      zzz
      0
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Iline
      Iku ketoke kanggo kula piyambak, utawa iki mbaleni tembung Hitler bab Slavs? Banjur bakal angel banget kanggo nyingkirake ideologi fasis.


      Ya, dheweke ora keganggu karo ekspresi. Padha "mati" - carane muter mudhun gunung! Dheweke wis digunakake kanggo kasunyatan sing padha lolos karo kabeh nalika Amerika Serikat ngadeg ing mburi. Nanging banjur?!!! Nalika lagi piyambak.
    2. +5
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Iline
      Iku ketoke kanggo kula piyambak, utawa iki mbaleni tembung Hitler bab Slavs?

      Salah siji cara kerjane...

      Saking susahe...
  21. +1
    16 2014 Juni
    Aku kepengin weruh kepiye para pamilik bakal nanggepi iki - utawa saiki bisa uga. Lan apa sing bakal dikandhakake dening Ibu Psaki, obor demokrasi lan hak asasi manungsa, lan rembugan karo wong-wong iki. Ras unggul, manungsa super. .
  22. +1
    16 2014 Juni
    Nanging kepiye "aspirasi lan tren" masyarakat Tenggara? Spring langsung disabetake kula karo tembung iki! Dheweke kaya ngerti macem-macem tembung!?
  23. + 11
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk nyebat pedunung wilayah Donetsk lan Lugansk "subhuman"
    Kaya, AS nulis laporan ... lan njupuk sumpah kasetyan AS maneh ... Kita mburu Ukrainia, ing pasuryan saka imperialisme Amerika (karo grin bestial) kita solemnly sumpah: Kanggo jujur ​​lan unswervingly tundhuk karo hukum. lan adat imperialisme donya. Tresna banget karo Amerika Serikat lan njaga kepentingane ing Ukraina, manggon lan tumindak kaya sing diwarisake Stepan Bandera ..
  24. +5
    16 2014 Juni
    Kelinci, asu, dianggo kanggo umum. Buntut goyang-goyang ing pungkasan, lan cakar teles, nanging kabeh wis adoh banget. Apa wae sing didhawuhake pemilik, utawa ...
    Lan karo otak padha duwe defisit cetha, nanging lagi ngomong, padha ora duwe ing sirah, sampeyan ora bakal njaluk ing f @ ne.
  25. Alf
    +3
    16 2014 Juni
    Subhumans, kamp konsentrasi, nang endi wae kita wis krungu, bab 70 taun kepungkur, ketoke, rauh kita kudu njupuk maneh, nanging ora Reichstag, nanging Duma Ukraina. Sejarah mbaleni dhewe.
  26. +1
    16 2014 Juni
    Lan kepiye carane bisa ngobrol karo parasit kasebut ing tingkat internasional.
    Mung badut wis kumpul ing kuwasa ing Kyiv. Aku menehi saran marang para pimpinan supaya ora ngubungi dheweke.
    Wong kaya ngono kudu njagong ing zona kasebut, mula bakal ana luwih sithik wong mati ing negara kasebut tanpa dheweke.
    1. +1
      16 2014 Juni
      Ing panggonan sing ora adoh banget kanggo karakter kasebut, ana papan sing cedhak karo ember.
      1. 0
        16 2014 Juni
        Kutipan saka GradusHuK
        karakter kuwi duwe panggonan cedhak ember
  27. +2
    16 2014 Juni
    Pitik jago kepengin bali menyang sel, menyang kanca-kanca jago.
  28. +2
    16 2014 Juni
    Pak Yatsenyuk kok banter-banter dhewe? Sampeyan ngerti, sampeyan ora ngadili wong.
  29. +1
    16 2014 Juni
    Aku ora kaget maneh apa-apa.
  30. angin prahara
    +1
    16 2014 Juni
    Fasis duwe siji pangarep-arep kanggo fasis saka Fashington lan London. Mung sing bakal ninggalake wong-wong mau sanalika padha mambu goreng, lan wis stinks karo kuat lan utama!
  31. +3
    16 2014 Juni
    "Subhumans" .... ujare Yaytsenyuk, ngirim bom klompok lan fosfor liyane menyang rumah sakit, wanita, wong tuwa lan bocah-bocah.
  32. +1
    16 2014 Juni
    negatif ENDOL SALJU! Saranku, sijine kondom ing sirah endhog! Donya, sampeyan katon, lan ngaso saka delirium! Aja ngadili wong saka awake dhewe, wong bodho!
    Kanggo anggota forum - carane padha nyoba kanggo "isi" kita, mung serangan D-DOSS! Dadi kita isih worth soko! apik Lan sing nyoba kanggo "nyalahke", apa prabédan - bisa dill, bisa uga kita, "omah-thukul" "limang kolom" sing didol piyambak kanggo "ijo"! OH nggih! Sanajan kabeh jagad pengin nggunakake "kertas sampah" iki kanggo tujuane - kaya kertas jamban! ngguyu
  33. +2
    16 2014 Juni
    oh, kanggo dheweke, lan iki ngandika THIS, kethek karo kaca tingal, kang ora wedi piyambak ing pangilon, menarik ing wayah esuk, kang mesthi wis nyebar rot ing kanak-kanak, lan apa sing tuwuh saka iku.
  34. +1
    16 2014 Juni
    Spesifisitas mentalitas Little Russian yaiku ora bisa nemtokake pimpinan sing ora bisa dibantah saka lingkungane dhewe, mula, wiwit jaman Khmelnitsky, ora ana lan ora bakal dadi pimpinan nyata, sing utama yaiku mangan manis lan turu kanthi lembut lan mokal kanggo nggawe kaputusan terobosan, gumantung ing kredit saka kapercayan, mung pribadine padhang, saged crushing wong-wong ing saubengé lan kahanan, dibutuhake ing wektu kritis.
  35. Nikolaev
    +2
    16 2014 Juni
    Pseudo-government ing negara pseudo. Kepiye cara nggarap iki? Salah siji saka Putin obscenely nelpon jeneng, liyane mratelakake panemume kanibalistic kang. Ghouls ing pangentukan. Yen sampeyan nggarap wong kaya ngono, mula mung nganggo setelan anti-wabah kanthi topeng gas insulasi, supaya ora ambegan hawa sing padha karo dheweke ...
    1. +1
      16 2014 Juni
      Ya, Putin sawise iki "outpourings" ngirim ora malah katon ing arah sing! Lan supaya wong-wong mau nulis nganggo banyu sing nggodhok ing ngarepe kahanan sing durung mesthi lan kahanan sing durung mesthi, minangka akibat saka disorientasi ing papan, nalika ana bolongan ireng ing salah sawijining arah.
  36. SLAVON
    + 10
    16 2014 Juni
    Kene bajingan....
  37. +1
    16 2014 Juni
    Siji pitakonan dumadakan muncul) Yen makhluk sing dituduhake ing artikel kasebut ngalami operasi kebiri medis, apa dheweke bakal mati utawa ora? nglirik
    1. 0
      16 2014 Juni
      Iku bakal nemokake partner banget cedhak karo testicles gedhe banget.
    2. 0
      16 2014 Juni
      Kutipan saka Docent1984
      Yen makhluk sing kasebut ing artikel kasebut ngalami operasi kebiri medis, apa dheweke bakal mati utawa ora?


      Lobotomi bakal mbantu dheweke.
  38. 0
    16 2014 Juni
    Ya, dheweke mangsuli pitakon kenapa para pejuang sing gagah berani ngrusak populasi sipil. Amarga ancaman pendhudhukan Federasi Rusia. Apa wae sing ditampa dening mungsuh, ora wong, utawa perusahaan, utawa omah.
    1. ivan.kormoran
      +1
      16 2014 Juni
      Aku setuju karo sampeyan.
      Temenan, Yaytsenyuk wis maca paling ora siji buku sing wicaksana, Babagan taktik Kutuzov. Lan kabeh, banjur kapinteran ngeculake aku lan aku ditarik menyang bar coklat. Dheweke ora ngerti yen dheweke lan Khokhl kudu mangan daging babi banjur mung grundelan kaya babi ing warung.
      ketoke ing diet coklat / teh / cookie saka Kulon, remnants saka otak lan swadaya naluri saka makhluk iki wis mantun. lan korban aborsi gagal iki metu.
      Sing ala yaiku saiki kita kudu mbuwang sumber daya kanggo karusakane.
  39. Ork-78
    0
    16 2014 Juni
    Fasis liyane! Ideologi Adolf Aloizovich ing layanan Amerika Serikat!
  40. +1
    16 2014 Juni
    Ya wis ana corpus delicti lan pratelan saka pandhita "dirajam watu" iki kudu digandhengake kanthi cepet ing bahan-bahan tuduhan pengadilan sing bakal teka, sing bakal ngadili junta kanggo kejahatan perang.
  41. +2
    16 2014 Juni
    "Dheweke tiwas nglindhungi lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa sing diancam bakal dipateni dening penjajah.

    Inggih ... miturut pendapat kula, milisi ora ngaku ana ing sisih kulon Ukraina, iku milisi sing nglindhungi wong lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa saka Nazi sing teka ing Kidul-Wétan kanggo matèni wong-wong mau mung amarga. padha duwe panemu dhewe, carane urip.
    Wong-wong Yahudi saka Ukraina wis diklompokaké lan nelpon kanggo matèni pancet saka Rusia.
    Pranyata metu sing muspra padha dilindhungi saka Jerman? Saiki dheweke kanca karo Nazi nglawan Rusia.
    1. ivan.kormoran
      +1
      16 2014 Juni
      Wong lanang, apa sampeyan ngomong babagan Yahudi, ora ana YAHUDI ing Ukropina Pro-Barat Merdeka - LAN ANA YIDS !!!
  42. +4
    16 2014 Juni
    Nalika pasukan saka kidul-wétan mlebu Kyiv, kita bakal pirembagan bab sapa sing subhuman, mbah kakung kita ngatur kanggo crush reptil, kita ora luwih elek.
  43. +2
    16 2014 Juni
    Yen Yatsenyuk percaya yen wong-wong iku dheweke lan wong liya kaya dheweke, mula aku dadi "subhuman" pisanan!
  44. Bormental
    +1
    16 2014 Juni
    Apa sing kudu dijupuk saka dheweke - Scientologist.
  45. avv77
    +1
    16 2014 Juni
    ... OK! Sampah Amerika, endhog iki ...
    1. 0
      16 2014 Juni
      Dheweke wis lobotomised dening CIA biyen. Lan ora mung kanggo wong, njupuk dipikir ing Turchinov, rampung tanpa emosi njaba. Lan iki, pom. negara gauleiter - Potroshenko. Dheweke ora bisa ngelingi kanthi ati. Mung ing kertas. ngguyu
  46. +1
    16 2014 Juni
    Apa sampeyan nglaporake babagan karya sing ditindakake ing situs web Amerika? Apa sampeyan entuk CC anyar saka Yankees? Kelinci-man Yatsenyuk nyimpen otak ing jar saline ing meja bedside. opo
  47. +1
    16 2014 Juni
    Kutipan saka: Coffee_time
    Sampeyan kudu ngandhani Yatsenyuk yen wong ora diadili dhewe.

    Ora, sampeyan ora kudu ngandhani apa-apa. ora ana apa-apa. Iku wektu kanggo nindakaken.
  48. +1
    16 2014 Juni
    Jenis warta? Ora tau kaget.
  49. +1
    16 2014 Juni
    Yaytsenyuk bakal ngresiki pinggiran ala, Apa dheweke bakal ngrusak awake dhewe, mbok menawa, bebarengan karo Rada lan kedutaan Amerika?
  50. Sekring
    +1
    16 2014 Juni
    Koresponden khusus "KP" tindak menyang desa, dumunung ing antarane rong geni
  51. +1
    16 2014 Juni
    Dadi, sawise tembung iki, apa sing kudu dilakoni karo "Uibermensch" ("superman")? - Dheweke dhewe "tandatangani" nasibe ...
  52. +3
    16 2014 Juni
    Inggih, miturut sniffer, sing sapa ora FAGIST iku untermensch lan dudu Conchita.
  53. +4
    16 2014 Juni
    Apa freak iki ndeleng awake dhewe ing pangilon?
    Campuran wong Yahudi lan fasis, apa sing luwih elek?
  54. +1
    16 2014 Juni
    Yaytsenyukh, aku weruh sampeyan duwe kompleks inferioritas, sampeyan bisa ngalahake sampeyan ing sekolah? Wong-wong sing padha mangan apa ana ing kono, para pecandu narkoba ing saindenging jagad padha gumun.
  55. Anti Brim
    +1
    16 2014 Juni
    Ya, dheweke dhewe minangka subhuman, nggawa demokrasi Amerika kanggo rakyat, wayang, ora ana sing luwih elek nalika wong ora duwe pendapat dhewe lan dheweke ngladeni kabeh wong! antek Setan! Ora mungkin ngerteni pirang-pirang yuta wong minangka teroris sing dudu sing pertama nyerang sapa wae, nanging mung mbela awake dhewe !!!
  56. ivan.kormoran
    +2
    16 2014 Juni
    Aku eksperimen, ndhaptar Ukraina tanpa censorship, lan NEWS - administrator nglarang kula kanggo 2 dina kanggo verifikasi. Pssat.
    Banjur aku nyoba No Censorship, dheweke langsung nolak, kanthi postscript - Extremist.
    Apik banget, piss.
    Aku nyoba koran ing situs EUROPEAN - pesen teka - Sampeyan wis ora liwati prosedur keamanan. SSAT gedhe lan iki.
    Kesimpulan: Dheweke ora mung wedi karo kita, nanging uga ngajeni kita.
    Kita ngomong sing bener.
    1. +5
      16 2014 Juni
      Kutipan saka ivan.kormoran
      Kita ngomong sing bener.

      lan iki luwih elek tinimbang pati kanggo wong-wong mau
  57. +1
    16 2014 Juni
    Henchman Zionis iki (lan liyane kaya dheweke) siap kanggo dilat bokong saka panggedhe Amerika.
    1. +5
      16 2014 Juni
      Quote: Genur
      siap kanggo dilat panggedhe Amérika kang.

      kok wis siyap, wis dilat, kanthi semangat?
  58. +1
    16 2014 Juni
    Subhumans? Jazenuk minangka subhuman paling gedhe ing donya!
    Paling kamungkinan, wong iki nganggo basa Inggris luwih apik tinimbang Ukrainia! Dheweke nandhang sangsara udakara 45 wong sing tiwas ing pesawat kasebut. Apa dheweke mabur menyang Donbass kanggo nyirami kembang? Pira wong sing tiwas ing Donbass sajrone bom fosfor, sajrone bom sing lara, pira akeh wong sing ilang omah lan apartemen! Kabeh thanks kanggo Yazenuks iki!!!
    Ora ana gething antarane Rusia lan Ukrainia! Swazis sing wis pirang-pirang abad lan kekancan sing kuat nganti pirang-pirang abad nyawiji wong-wong kita. Mayuta-yuta ètnis Ukrainia njahit ing Rusia lan mayuta-yuta ètnis Rusia sing njahit ing Ukraina! sengit iku ora nyata, lan karo departure saka Yazenuk lan pemerintah Palsu-(palsu), iki palsu, gething nyata bakal ilang! Rusia lan Ukrainia ngrasa saben liyane ing tingkat jantung, ora kebeneran yen ana akeh perkawinan campuran. Fasis Bandera kudu remuk bebarengan!
  59. +1
    16 2014 Juni
    Sing (Ukropov) posisi cetha: ngomong ngelawan. Tegese, ngowahi kabeh utawa nyalahke wong lara kanggo sehat. Lan babagan sedulur (Khokhlovs lan Bulbashes) aku pengin ngomong kanthi kapisah. Dheweke tansah lan ing endi wae nggawe sel, enclave, diaspora, ora ketompo ing ngendi wae ing Rusia Agung. Lan Rusia tansah ala, meh kabeh. Nanging ing omah kabeh wis rapi lan kabeh apik. Dheweke mung menyang Rusia kanggo dhuwit. Buruh tamu, apa sing bisa sampeyan entuk saka dheweke!
  60. +1
    16 2014 Juni
    Kutipan: Yatsenyuk
    penjajah lan subhumans disponsori dening wong-wong mau.
    . Perlu ditambahake: sing ngelingi yen "terwelu ora mung wulu sing terkenal, nanging uga 3-4 kg daging sing gampang dicerna"
  61. portoc65
    +1
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk lan kabeh klompok bakal rampung kanthi ala ... Ana akeh wong kaya dheweke ing sajarah lan kabeh padha duwe pungkasan sing padha.
  62. +1
    16 2014 Juni
    Miturut paribasan lawas: "Apa wae sing ora dakpangan, aku bakal nyakot," "Aku ora butuh, nanging apa wae sing ora entuk." Aku dill wis ngerti sing SE iku Piece cut-off, supaya padha nesu impotent nesu, numpes kabeh ing dalan.
  63. +1
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk lair ing jagad iki sanajan nganggo kondom! , dheweke pancen kaya ... rupane njijiki (c)
  64. perokok
    +1
    16 2014 Juni
    Aku kepingin weruh carane Jerman bakal nanggepi iki?
    Dheweke duwe sentimen anti-fasis ing getih sawise Perang Dunia II. Dheweke wis reaksi banget marang manifestasi Nazisme ing dekade pungkasan ...
  65. StepanovTDSM
    +1
    16 2014 Juni
    Ya, ora bakal ngumbah pasuryan sampeyan saiki. Histeria wiwit. Iki sing nyoba mimpin negara.
  66. +1
    16 2014 Juni
    Fasis, dheweke fasis, ora preduli carane nyamarake awake dhewe, pengadilan ngenteni dheweke, minangka pidana tumrap manungsa.
  67. Andrey 58
    +1
    16 2014 Juni
    Kutipan: russ69
    Kutipan saka Iline
    Iku ketoke kanggo kula piyambak, utawa iki mbaleni tembung Hitler bab Slavs?

    Salah siji cara kerjane...

    Saking susahe...


    Perang kanggo Kabungahan (ing teks), kepiye carane ...
  68. P-38
    +2
    16 2014 Juni
    Sawetara wong ora nganggep Yatsenyuk kanthi serius, dheweke dadi badut lan badut. Lan dheweke pancen luwih njijiki tinimbang Avakov lan Turchinov. Aku mung wedi yen wong iki diadili, dheweke ora duwe dosa apa-apa ing jenenge - dheweke licik, ati-ati, lan bakal njerit ing pengadilan: "Aku ahli teori, aku ora menehi apa-apa. perintah pidana!”
  69. +1
    16 2014 Juni
    Nalika diadili, dheweke ora bakal bleat kaya ngono.
  70. aborsi net
    +2
    16 2014 Juni
    Perang nglawan antek Amerika
    - lumebu ing ruang operasional lan nggawa
    nyata - (kamenangan cilik saiki)

    Batalyon Nazi Ukrainia "Donbass" dirusak.
    Numpes antarane Kremennaya lan Rubezhnoe
    pos papriksan Ukrainia.

    Dina Senin, 16 Juni, batalyon Donbass
    sing pengin mbusak Rubezhnoye,
    nandhang kapitunan abot lan meh dikalahake.
    pejuang resistance anti-fasis ditampa
    informasi operasional babagan pembersihan sing bakal teka,
    ora ngenteni lan pindhah menyang pisanan
    serangan ing checkpoint pengkhianat Ukrainia antarane
    kutha Kremennaya lan Rubezhnoe ing
    Republik Rakyat Lugansk.


    Kelompok Strike ing truk Ural lan
    sawetara mobil,
    dumadakan nyerang saka loro-lorone
    papriksan saka batalyon korup _Donbas- lan
    numpes karo geni mortir abot,
    bedhil mesin lan senjata cilik.
  71. +1
    16 2014 Juni
    Delengen praupane dadi cetha sapa sing dadi manungsa. Saka sudut pandang Nazi, wektune kanggo nulis Yatsenyuk kanthi bentuk tengkorak. Lan aku ora bakal sedhih yen kedadeyan kasebut.
  72. +1
    16 2014 Juni
    Ukro mie wis nglaporake panangkepan Donetsk lan panyiapan "urutan" ana ing pangerten. Yaytsenyuh uga ana. Ya, dheweke bisa mateni kabeh populasi Novorossiya biyen. Dadi, kaya pemimpi impoten. Dheweke ngimpi ing fantasi erotis. Lagi driji sing flaccid pus karo tangan dhewe. Lan padha gumunggung babagan "asil" saka kamenangan ing ngarep saka ACHIEVEMENTS GREAT. ngguyu
  73. Wolf Kesepian
    0
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk sampeyan bajingan!
  74. portoc65
    +1
    16 2014 Juni
    Reaksi Barat marang VSK apa sing kedadeyan ing Ukraina
  75. MSA
    MSA
    +1
    16 2014 Juni
    Kita bakal ngurmati memori pahlawan kanthi numpes wong-wong sing melu pembunuhan, lan banjur kita bakal ngresiki tanah kita saka piala"- Yatsenyuk nulis ing situs web Kedutaan Besar Ukrainia.

    Bakal padha ngresiki awake dhewe, utawa apa? opo
  76. 0
    16 2014 Juni
    Yatsenyuk nyebat pedunung wilayah Donetsk lan Lugansk "subhuman"

    ... Wong-wong mau tiwas nglindhungi wong lanang lan wadon, bocah-bocah lan wong tuwa sing diancam dipateni dening para penjajah lan subhuman sing disponsori ...
    Aku ngerti yen dheweke nganggep kita (Rusia) dadi Untermensch, lan dheweke dhewe minangka turunan saka Ukrainia gedhe. ngguyu
  77. 0
    16 2014 Juni
    Provokasi liyane dening Yaitsenyuk. Dheweke, Khokhlo-fasis, ngelingake aku babagan karakter saka "Mowgli", Tobaki the jackal.
    Shere Khan iku AS lan serigala iku pamaréntahan Ukraina.

    Tabaqui minangka jackal, karakter fiksi saka koleksi crita "The Jungle Book" dening penulis Inggris Rudyard Kipling.

    Tembakau minangka kanca tetep macan Shere Khan.

    Karakter kasebut diterangake minangka salah sawijining pendhudhuk alas sing luwih licik. Dheweke ora biasane banget grapyak, liyane saka palsu apik nalika arep nyedhot munggah kanggo wong.

    Tabaqui mangan kethokan saka Shere Khan lan asu ajag saka pak Zionian.

    Dheweke ora averse kanggo muter guyon kejem ing wong. Dheweke nglumpukake lan nyebar gosip, lan iki minangka salah sawijining sebab kenapa wong liya ing alas ora seneng karo dheweke. Kajaba iku, padha wedi marang dheweke, amarga dheweke nandhang rabies luwih kerep tinimbang liyane, banjur mlayu ing alas, nyenyet saben wong ing dalane.

    Ing pungkasan buku, Gray Brother (asu ajag, salah siji saka setengah sedulur Mowgli) matèni Tabaqui, break bali.

    Tabaki minangka jeneng umum. Wong-wong sing ora pengin diarani umum diarani tembung ala diarani Tembakau. Iki tegese wong sing, kaya asu ajag, bisa, mung kanthi nempelake irung saka kadohan, bisa ngomong sing ora becik.
  78. +1
    16 2014 Juni
    Bantuan ana ing dalan!!! Yaytsenyuk siapke bokongmu!!!



  79. +1
    16 2014 Juni
    Ora perlu nerbitake kene mutiara edan saka wong Yahudi fasis iki. Aja nglirwakake t.v.a.r sing mambu, sawise kabeh, iku mung u.r.o.d, moral lan fisik.
  80. vtel
    +1
    16 2014 Juni
    Mungsuh Yahudi-Mason wis mapan ing cedhak Kiev. Karo wong-wong mau, sapa wae sing ora halal iku GOY-Subhuman, nanging Matur nuwun Gusti "Ilya Muromets" muncul ing Slavyansk ing wong saka Igor Strelkov lan naga iki ora bakal duwe omong kosong ing Rus Suci.
  81. +1
    16 2014 Juni
    Kayane nyumet endhog... pathek!
  82. 0
    16 2014 Juni
    Nanging sadurunge iku meneng, ora ngomong lan ora metu ing topik sing disebut ATO, utawa wedi, utawa mung ing kasus, kanggo mangsa, nanging saiki wis dadi inflated. Ana sing nyurung dheweke. Katon yen mabuk fasisme kuat banget. Malah yen individu licik lan ati-ati iki wiwit nindakake solo ing paduan suara umum ukrofashism.
  83. 0
    16 2014 Juni
    Lan sapa sing dadi hakim...
  84. +3
    16 2014 Juni
    Pemerintah DPR nguwasani pajak lan Bank Nasional

    Nah, hadiah kanggo kita saka dill ...

    RIA Novosti: Angkatan Bersenjata Ukraina murub mortir ing wilayah Federasi Rusia
    Warga desa Rostov nemokake amunisi saka tentara Ukrainia
    Amunisi sing ora mbledhos saka angkatan bersenjata Ukraina ditemokake ing wilayah Rostov ing Rusia, siji kilometer saka tapel wates Rusia-Ukraina, wakil saka departemen tapel wates FSB Rusia kanggo wilayah kasebut marang RIA Novosti.
    "Dina Minggu, 15 Juni, sawise militer Ukraina nggunakake artileri ing pemukiman tapel wates Ukraina, warga desa Primiussky Rusia nemokake telung ranjau sing ora njeblug sing jelas mlebu wilayah kasebut saka Ukraina lan ora kaya amunisi nalika perang," ujare interlocutor agensi kasebut. .
    Dheweke njlentrehake manawa peternakan kasebut dumunung siji kilometer saka garis tapel wates negara. Informasi kasebut saiki wis ditransfer menyang lembaga penegak hukum. Lokasi amunisi wis ditutup.
  85. lor
    +1
    16 2014 Juni
    Ing sniffer endhog ora éling sing nalika padha bener miwiti ngukur sirah karo calipers, kang bakal pindhah menyang van gas ing sirah saka kolom.
  86. 0
    16 2014 Juni
    Kutipan: Fin
    Umumé, aku kaget karo pamimpin dill iki, banjur siji bakal ngumumake babagan filtrasi, banjur liyane bakal nelpon 9 yuta warga .... Psikiater ing saindhenging donya ngimpi latihan ing dill.

    Lan iki katon kaya sangsara. Dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake utawa diomongake amarga ora duwe kekuwatan. duka
  87. 0
    16 2014 Juni
    Ora jelas apa sing ditindakake Zyuganov? Iku wektu kanggo nglakoake "front anti-fasis internasional" biyen. Ayo tebak negara endi sing bakal tetep terisolasi? ngguyu
  88. 0
    16 2014 Juni
    Ketoke, dheweke ditindhes banget ing sekolah, saiki "superman" sing bentuke bayi botak munggah ing kursi dhuwur lan weruh Untermensch ... Inggih, pungkasanipun bakal elek.
  89. tokin1959
    0
    16 2014 Juni
    Yaitsenyukh kayane dadi untermensch dhewe.
    histeria dill ora ana ing grafik.
  90. С2H5OH
    0
    16 2014 Juni
    banjur padha ngarani wong mabuk lan pecandu narkoba, banjur diarani subhumans ... nanging kepiye carane dadi sawetara "pecandu narkoba subhuman lan mabuk" kanthi efektif ngetung wong Ukrainia ing sirah nganti pirang-pirang wulan saiki, lan ngluwihi. loro-lorone ing taktik lan kemampuan kanggo nangani macem-macem jinis senjata ... kita bakal isin ngomong kaya ngono.
  91. Stypor23
    0
    16 2014 Juni
    Carane akeh kang katon kaya Himmler, mbokmenawa sederek
  92. 0
    16 2014 Juni
    Wong aneh, bebarengan karo kedutaan negara, kudu dilarang. Pas aku weruh dheweke, iduku mbukak lan aku pengin ngidoni dheweke utawa digebugi nganggo barang...............
  93. 0
    16 2014 Juni
    banjur kita bakal ngresiki tanah kita saka piala, "tulis Yatsenyuk ing situs web Kedutaan Besar Ukraina.
    -------------------------------------
    Yen bajingan cilik iki pancen pengin ngresiki bumi saka piala, dheweke kudu miwiti saka awake dhewe.
    Tali lan sabun bakal mbantu dheweke.
  94. 0
    16 2014 Juni
    Apa dheweke ndeleng awake dhewe ing pangilon?
  95. 0
    16 2014 Juni
    barang biasa sing pantes mung ketemu ing neraka karo ewu edan lan sampah liyane sing perang karo wong lan mlebu neraka ing wajan.
  96. Konin
    0
    16 2014 Juni
    Apa sampeyan kudu tanggung jawab?
    Nah, ngerti carane njawab.
    Aja ngguyu, aja ngguyu, aja ngguyu,
    Aja ndhelikake mripatmu.
    Contone, ibu takon:
    "Sapa sing nyebar dolanan?"
    Jawabe bapak
    Dheweke nggawa kanca-kancane.
    Apa sampeyan wis gelut karo adhine?
    Ngomong dheweke pisanan
    Nendhang sampeyan ing gulu
    Lan sumpah kaya bandit.
    Yen padha takon sapa sing ana ing pawon
    Aku nyopot kabeh cutlet,
    Jawabe kucing iku tanggane,
    Lan mbok menawa. tanggane dhewe.
    Ora preduli apa sing sampeyan salah,
    Sinau njawab.
    Kanggo saben tumindak
    Aku kudu mangsuli kanthi kendel.
    G. Oster
  97. 0
    16 2014 Juni
    Sapa sing bakal ngomong, b.l.y.d.b.! Kanggo aku uga, superman wis ditemokake ... Conto aneh. U.e.b.i.s.e.
  98. 0
    16 2014 Juni
    Kutipan saka Slavon
    Kene bajingan....

    Iku atos, nanging wiwit cilik aku seneng nggiling dill karo parsley karo untu
  99. Kelevra
    0
    16 2014 Juni
    Kita elinga yen kabeh wis rampung kanggo salah sawijining penutur kanthi ekspresi sing padha! Muga-muga sejarah seneng repetisi!
  100. argon
    0
    16 2014 Juni
    . Apa Yaitsenyukh ngomong sing beda sadurunge? Ana sing lucu: saiki dheweke duwe instruktur mangan dasi. Lan wektu bakal liwati lan dheweke bakal bebarengan ing sawetara negara sabanjure kanthi kapasitas sing padha.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"