Pengungsi Ukraina butuh bantuan sedulur

53
Wong-wong sing ninggalake sisih kidul-wétan Ukraina, lelungan menyang Rusia, ngaku yen unit pasukan keamanan Ukraina nembak kolom pengungsi. "Koran Rusia" nerbitake data sing nuduhake yen militan saka Pengawal Nasional ngusir bus sing nggawa wanita lan bocah-bocah menyang Rusia. Mobil pribadi lan transportasi umum sing nyabrang tapel wates Rusia asring ana jejak peluru lan pecahan peluru.

Ing wektu sing padha, panguwasa Kyiv terus tetep, nyatakake yen koridor kamanungsan wis dialokasikan. Kajaba iku, Kyiv ngajak warga wilayah Lugansk lan Donetsk menyang "kamp filtrasi", ing ngendi keterlibatan warga ing partisipasi ing konfrontasi bersenjata nglawan detasemen punitive Ukrainia bakal diverifikasi.

Pengungsi Ukraina butuh bantuan sedulur


Miturut ITAR-TASS, ing sasi kepungkur, luwih saka 120 ewu warga Ukraina kidul-wétan wis mlebu ing wilayah Rostov. Iki utamane wanita lan bocah-bocah, amarga Kyiv ngetrapake larangan kanggo lelungan wong Ukrainia. Saka 120 ewu, udakara 70 ewu tetep ing wilayah Rostov.

Puluhan ewu pengungsi nyabrang tapel wates wilayah Belgorod lan Voronezh, Wilayah Krasnodar. Panguwasa lokal sementara nampung wong sing dipeksa ninggalake tanah kelairane ing asrama institusi pendidikan lan kemah bocah-bocah. Kemah-kemah uga ana ing sadawane tapel wates.

Pendhudhuk kutha Rusia nyedhiyakake kabeh pitulung sing bisa ditindakake. Pendhudhuk Voronezh, Borisoglebsk, Rossoshi, lan pamukiman liyane ing wilayah Voronezh nawakake pitulungan kanggo nampung wong sing ngunjungi, mbantu barang-barang sing paling penting: obat-obatan, panganan, barang-barang anak.
  • ITAR-TASS, Twitter
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

53 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 13
    16 2014 Juni
    Aku mikir sapa wae kudu nulungi kanthi cara apa wae.
    1. Salamander
      + 13
      16 2014 Juni
      Lan padha bisa! Iki, contone, wingi:
      1. portoc65
        +5
        16 2014 Juni
        ARMOR ORA CUKUP saka TINGKAT 4 opo
      2. +1
        16 2014 Juni
        Hmm...Alasan kita BENER!!! BERSAMA - KITA PAKSA!!!
        1. +3
          16 2014 Juni
          Kita uga ngobrol babagan sel ... Wong lanang lan wadon, sapa sing ngerti persis akun ing ngendi dhuwit bisa ditransfer? Yaiku, khusus menyang sawetara kamp pengungsi utawa sanatorium sing diselehake...Dana global piye wae ora menehi inspirasi marang aku. , nanging langsung ngerti yen dhuwit bakal digunakake ing papan kasebut (ndeleng ing situs kasebut) ...
          Mangga, nerbitake akun kasebut ...
          1. +1
            16 2014 Juni
            http://www.odnako.org/help_donbass/
            Iku trep kanggo kula kanggo nransfer sumbangan layak saka kertu bank Sberbank sandi. Gusti Allah tulungana!
            1. +4
              16 2014 Juni
              Kanthi berkah Metropolitan Mercury Rostov lan Novocherkassk, koleksi bantuan kamanungsan kanggo para pengungsi saka Ukraina wis diumumake ing Paroki. Para jamaah paroki enggal-enggal nanggapi panyuwunan tulung. Ing tanggal 11 Juni, mobil pisanan kanthi barang dikirim. dolanan, produk perawatan pribadi, panganan. Kita matur nuwun marang kabeh wong sing ora peduli karo musibah iki.

              Sapa wae sing duwe kesempatan kanggo nransfer dana, kirimake nggunakake rincian ing ngisor iki:

              Panampa: Organisasi agama "Keuskupan Rostov-on-Don saka Gréja Ortodoks Rusia (Patriarkat Moskow)"
              Bank: Cabang kidul OJSC CB "Vostochny", Rostov-on-Don
              r/s: 40703810613020003085
              Nomer Kode : 30101810300000000300
              BIC: 046015300
              TIN: 6164057832
              Gearbox: 616401001
              Tujuan pembayaran: bantuan amal kanggo pengungsi saka Ukraina.
              Mangga nggawa kuitansi kanggo transfer dhuwit menyang adhine Olga Terekhova, tel.: +7-918-590-72-00.
              Patriarkat Moskow saiki meneng. Nanging aku bisa njamin yen kabeh sing kedadeyan ing Gréja kedadeyan kanthi berkah saka Kang Mahasuci.
              1. 0
                16 2014 Juni
                Aku nyoba ngubungi Kiev Pechersk Lavra liwat formulir umpan balik saka kaca kasebut. meneng...
                Aku ngirim telung layang. Dheweke nawakake jeneng utawa dhaptar barang / produk / obat sing dibutuhake, ninggalake alamat dacha ing ngendi kulawarga cilik bisa urip kanthi tentrem nganti Oktober ...
                Ora ana jawaban luwih saka 2 sasi ... Nyuwun
                1. +1
                  16 2014 Juni
                  Kutipan saka ptah
                  Ora ana jawaban luwih saka 2 sasi ...

                  Sa adoh aku ngerti urip monastik, ana kantor lan wong lungguh ana, nelpon, nulis layang. Mungkin email sampeyan bakal spam?
          2. +1
            16 2014 Juni
            Kutipan saka domokl
            Kita uga ngobrol babagan sel ... Wong lanang lan wadon, sapa sing ngerti persis akun ing ngendi dhuwit bisa ditransfer? Yaiku, khusus menyang sawetara kamp pengungsi utawa sanatorium sing diselehake...Dana global piye wae ora menehi inspirasi marang aku. , nanging langsung ngerti yen dhuwit bakal digunakake ing papan kasebut (ndeleng ing situs kasebut) ...
            Mangga, nerbitake akun kasebut ...

            Disaranake cara iki - kita dhewe (aku lan bojoku) bakal nindakake ing ngisor iki. Ing Juli, nalika ing vacation, njaluk konco setir lan drive karo dhuwit kanggo Rostov-on-Don. Lan wong-wong ing kana mesthi bakal ngandhani sampeyan ing ngendi papan pengungsi. Kita bakal nggawa dhuwit ing kana. Lan sajrone 10 dina, kita bakal nyoba nyedhiyakake kabeh pitulungan ing papan kasebut - tinimbang ngapusi ing pantai. Kita ora kudu adoh; kita bisa pindhah saka wilayah Moskow menyang Rostov sajrone sedina.
            Yen, kanthi alasan geografis, sampeyan ora duwe kesempatan kanggo nindakake perkara sing padha, goleki cara liya - ora ana kahanan sing ora ana pengarep-arep. hi
          3. Komentar wis dibusak.
        2. oenaraevskija
          0
          16 2014 Juni
          Nemokake sabab sing bener iku bener. Lan sapa sing bakal menehi senjata (apik)? Kajaba RUSIA - ORA ORA.
      3. 0
        16 2014 Juni
        Inggih, AKHIRipun wonten video konfirmasi aspirasi kula: Padha isih ndhukung milisi. Kabeh produk digawe ing Rusia. ngguyu
    2. 0
      16 2014 Juni
      Apa sampeyan duwe informasi babagan mbukak akun bank? sampeyan uga butuh dhuwit
      1. Salamander
        0
        16 2014 Juni
        Aku ora tanggung jawab kanggo menehi saran alamat, nanging sampeyan bisa nggoleki. Minangka kasebut ing komentar ing video, luwih saka 700 ewu rubel diklumpukake ing VKontakte piyambak.
  2. +7
    16 2014 Juni
    Kita mung kudu nulungi dheweke !!!
  3. portoc65
    +9
    16 2014 Juni
    Kita kudu dianggep minangka awake dhewe.. Pengungsi iku kita, Rusia.. Pengungsi kudu ngrasa ing omah - dheweke wong kita. Amerika siap ngirim kapal induk kanggo siji Amerika, lan ing kene ana pembantaian luwih saka siji wong Rusia - puluhan ewu - mayuta-yuta sing urip ing jaman Nazi disebut Ukraina..Kita ora mung wajib kanggo bantuan, nanging uga kanggo nglindhungi..
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Sinik lawas
    -4
    16 2014 Juni
    Mbantu iku bab suci! Wong ngalami tragedi, diusir saka omahe, digawe warga kelas loro, lan liya-liyane, lan liya-liyane.
    Aku butuh bantuan, ora ana tembung. Nanging! Aku duwe pitakon: kapan pungkasane bakal "mbantu" warga Timur Jauh, sing meh saben taun banjir? Ana dhuwit kanggo Olimpiade, Universiade, Piala Donya, nanging ora cukup dhuwit kanggo wisely mbangun bendungan ana!
    Lan aku ora perlu nyanyi ing kene babagan kasunyatan manawa kali kebanjiran beda saben taun! Temokake ahli hidrologi Yahudi lawas, dheweke bakal nggambar peta kanggo sampeyan sajrone 5 menit.
    1. portoc65
      +1
      16 2014 Juni
      Lan sapa sing kudu mbantu?
      1. +2
        16 2014 Juni
        Mesthine, jagad kabeh kudu mbantu. Nanging ing ngendi kabeh organisasi kamanungsan ing saindenging jagad iki? Iki tanggung jawab langsung.
      2. Sinik lawas
        0
        16 2014 Juni
        Lan sapa sing kudu mbantu?

        Pikiran sing nggumunake! Mbantu SAPA? Pengungsi utawa warga Timur Jauh? Ketoke, sampeyan blur kaya ngono. Utawa ana ateges apa-apa kanggo ngomong?

        Minusku kanggo buta huruf!
    2. +4
      16 2014 Juni
      Apa bisa mbandhingake banjir karo perang?
      Ya, wong-wong ing Timur Jauh mesthi mbutuhake pitulungan, lan yen, kaya taun kepungkur, ana telpon sing nuduhake nomer akun kanggo pitulung, jutaan bakal nanggapi, kalebu kulawarga kita, LANGSUNG.
      Ora ana sing luwih ala tinimbang perang nalika sampeyan ora ngerti ing ngendi lan kapan peluru utawa bom bakal nyerang sampeyan, nalika ora ana listrik, banyu, panganan ing desa lan kutha, nalika bocah-bocah turu ing rong lan ruang paling ngisor, lan nggegirisi saka swarane. shooting lan bombing, iki kamulyan INCOMPARABLE, karo banjir.
      Wong-wong Timur Jauh duwe pangarep-arep yen dheweke lan kucing sing ditresnani bakal dicopot saka payon, dipangan lan dipanasake, banyu sing ngrusak bakal ilang, lan wong-wong ing sisih kidul-wétan Ukraina mung bisa ndedonga marang Gusti Allah, cukup begja kanggo nggawa bocah-bocah sing keluwen lan wedi menyang papan sing aman.
      1. +2
        16 2014 Juni
        "Yen, kaya taun kepungkur, ana telpon, nuduhake nomer akun kanggo pitulung, mayuta-yuta bakal nanggapi, kalebu kulawarga kita, LANGSUNG."

        wah. Lan aku panginten mung Rusia nransfer dhuwit kanggo bantuan. Pranyata bantuan malah teka saka Kazakhstan! Pranyata aku ora ngerti akeh babagan Donya kita. apik
        1. 0
          16 2014 Juni
          Apa bedane ing ngendi wong Rusia manggon? Jiwa minangka zat sing ora gumantung ing papan registrasi!
    3. +1
      16 2014 Juni
      Off topik. Nat ora mili karo sampeyan, sampeyan ora dibom. Menyang UA nang endi wae
      1. Sinik lawas
        0
        17 2014 Juni
        Nanging IKI ana ing topik, dear!
        Aku duwe ibu lan adhine ana, bokong pinter! Lan ora kanggo sampeyan ngandhani apa sing kudu ditindakake lan menyang ngendi !!!

        Lan pracaya kula, aku ngerti akeh babagan apa sing kedadeyan ing Donetsk! Lan sampeyan, Znayka, wangsulane kenapa pos pemeriksaan ing dalan gedhe Volnovakha dibukak dina sadurunge wingi? A???

        Nyekel minus karo jembaré kebak grin Panjenengan!!! Nat... Iki sing kudu "muntah"!!!
    4. +1
      16 2014 Juni
      sinis lawas - aja nggatekake wong-wong sing mbantah minus - dheweke butuh seneng luwih saka bebener - guwa-garba - kabar, sampeyan ndeleng, wong-wong miskin ora nggatekake lan ora weruh apa jenis banyu mili. ana lan pira wong lair
      1. Sinik lawas
        0
        17 2014 Juni
        Ya, aku kesel gelut karo prajurit Aniki sing ora ngerti apa-apa, ora mung babagan taktik, nanging uga babagan strategi. Lan uga wong-wong sing ora duwe gagasan babagan ekonomi saiki ...

        Lan matur nuwun kanggo "nyetujoni" pikirane! hi hi hi
  6. -2
    16 2014 Juni
    Bantuan teka!!! Bebener militer !!! Iki perang lan misale jek ora bisa dihindari.

    1. Salamander
      +6
      16 2014 Juni
      Sayange, iki dudu pasukan, nanging unit ekonomi. Lan pamblokiran lagi diangkut, lan crane obah. Nanging ora ana operator personel lapis baja, lan ora ana tank. Kesimpulan - ora kanggo Ukraina. Saiki ora ana wektu kanggo pasukan teknik; peralatan dibutuhake ing kana.
      1. 0
        16 2014 Juni
        Nggawe kemah kanggo pengungsi?
    2. +4
      16 2014 Juni
      Endi buktine, mungkin iki latihan nang endi wae ing wilayah Moskow?
    3. portoc65
      0
      16 2014 Juni
      Apa iki video anyar? Aku wis ndeleng video kaya iki kanggo 2 sasi saiki opo
    4. 0
      16 2014 Juni
      Iki minangka pasukan teknik sing arep menyang tapel wates. Ana materi babagan iki ing Politicus.
  7. +1
    16 2014 Juni
    Aku manggon ing Kuban dhewe lan, ing kasunyatan, aku kerep ndeleng mobil karo piring Ukrainia
    1. + 12
      16 2014 Juni
      Kutipan saka: nikrandel
      Aku manggon ing Kuban dhewe lan, ing kasunyatan, aku kerep ndeleng mobil karo piring Ukrainia


      Lan ing kene ing kutha Resor Berdyansk, ing wilayah Zaporozhye, ing pesisir Segara Azvo, musim panas iki ora ana mobil siji-sijine kanthi piring lisensi Rusia. Mangsa wis rampung. Aku nyana tamba kanggo Russophobia dening Oktober, Insya Allah.
      1. +3
        16 2014 Juni
        Kita kudu "matur nuwun" Russophobes saka Kyiv, padha nindakake kabeh kanggo ngrusak negara.
      2. +1
        16 2014 Juni
        Kutipan: Nevsky_ZU
        Mangsa wis rampung. Aku nyana tamba kanggo Russophobia dening Oktober, Insya Allah.

        Optimis kaya biasane ngguyu
    2. +1
      16 2014 Juni
      Ora liya, intelijen Pengawal Nasional nggoleki titik lemah ing pertahanan Rusia.
  8. +1
    16 2014 Juni
    Ing kutha-kutha ing wilayah Rostov, panggonan kanggo nampa bantuan wis operasi kanggo dangu, supaya kabeh sing isih kanggo nyuwek saka sofa lan nuduhake karsane apik.
  9. +3
    16 2014 Juni
    Menehi wong Rusia kewarganegaraan, omah lan karya lan padha bakal bantuan piyambak. Mesthi, ing wiwitan, bantuan apa wae bakal migunani.
    Sugeng rawuh ing tanah air sampeyan, Rusia, ing ngendi wong Rusia bisa lunga? Lan ing Ukraina wis wektune kanggo meksa Ukrops kanggo tentrem.
  10. +3
    16 2014 Juni
    Wong lanang, pengungsi wis ana ing wilayah Moskow. Ing sisih kidul wilayah - cedhak Bronnitsy lan Serpukhov. Padha diselehake ing kemah perintis kaya biasane. Tanggal 13 aku lunga dhewe, ngirim panganan lan sprei (bantal, kemul). Wong-wong aktif banget mbantu - keamanan ngeluh yen ora ana papan kanggo nyelehake. Siji-sijine panyuwunan kanggo penyelenggara kanggo bantuan: angel banget golek informasi babagan akomodasi, ing ngendi nggawa, nomer kontak ora mangsuli saben-saben - nggarap kesalahane.
  11. +3
    16 2014 Juni
    Mangkene peralatan liyane ing dalan


    1. portoc65
      0
      16 2014 Juni
      Yen Rusia miwiti perang, pasukan bakal mlaku kaya rol liwat Ukraina. Aku iki bakal dadi gerakan sing kuwat. rencana bakal rusak.. Akeh sing nglawan perang ngomong yen kaya geni. perang bakal nyebar menyang Rusia.. Sapa wae sing bakal ngobong geni iki.. Tentara Ukropov ana ing ngisor alas.
      1. khan
        +4
        16 2014 Juni
        Sadurunge nggunakake tentara Rusia, kita kudu nyetel gol sing nyata, apa sing dikarepake lan kenapa kita butuh lan apa sing bakal ditindakake. Amarga ing sawijining dina perang mbutuhake dhuwit akeh. Kepemimpinan Rusia ing hubungane karo DPR lan Ukraina umume.
      2. 0
        16 2014 Juni
        Sampeyan kudune ora bungah, arena skating iki bakal dadi backfire kanggo kita. Ora amarga Kulon bakal "pre-sanitize" kita (mung ora bisa. Amerika adoh. Eropa, amarga gas lan hubungan ekonomi sing menehi atusan ewu proyek, wis mesthi gumeter). Yen tekan Galicia, kita isih bakal kalah ing mangsa ngarep. KITA BAKAL DIANGGAP ORANG-ORANG sing diarani SEDULUR. Mergo ngono sad
    2. -1
      16 2014 Juni
      Ora, nanging apa sing dikarepake?
      Serangan ing kedutaan iku ateges deklarasi perang.
      Kajaba iku, "Menteri Luar Negeri Ukraina" ngendika babagan Putin ing kamera ... malih, kita ora bakal entuk dhuwit kanggo gas ... supaya ing kentut paling sethithik kita bakal ngenalake, aja muter-muter.
    3. +1
      16 2014 Juni
      Aja nganti aku ngaco sampeyan. Video karo operator personel waja akurat luwih saka setahun. Lan liyane bisa uga omong kosong, yen sampeyan nggali luwih jero.
  12. 0
    16 2014 Juni
    Iki kanggo mlaku-mlaku? Ora iki bantuan


  13. +3
    16 2014 Juni
    Ing tangan siji, iku ala (wong nyerah kabeh mung kanggo nylametake awake dhewe)...Lan ing sisih liya, yen ontran-ontran diwiwiti (akhire Rusia bakal ngidak-idak), mula korban sipil bakal sithik. njaluk bantuan lan ora mung ing lembaran kertas (tikus bisa entuk tendhangan sing apik saka tangan sedhih wong..)
  14. +1
    16 2014 Juni
    Yagene dheweke ora mbukak akun bank ing ngendi sampeyan bisa nransfer dana? Aku yakin akeh sing bisa nransfer paling sethithik menyang akun iki. Mesthine, sing paling penting saiki yaiku omah, sandhangan lan panganan, nanging masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi dhuwit.
    1. 0
      16 2014 Juni
      http://www.odnako.org/help_donbass/
  15. StepanovTDSM
    +2
    16 2014 Juni
    Napa data sing bertentangan babagan pengungsi? Saka 13000 nganti 120000. Sampeyan kudu mbantu, nanging ora ana alesan kanggo ngapusi.
  16. +6
    16 2014 Juni
    Off-topik. Milisi Lugansk ngumumake kekalahan batalyon Donbas sing meh rampung. Kabar apik. apik ombenan
  17. +3
    16 2014 Juni
    nganti 13000 saben dina
  18. +1
    16 2014 Juni
    Wong Rusia, ora kaya sawetara pimpinan Rusia, ora nglirwakake masalahe dhewe.
  19. +2
    16 2014 Juni
    Kabeh iku apik, mesthi, nanging sawise maca lan ndeleng carane akeh rereget ing Putin, Rusia lan Rusia saka luar negeri, lan malah saka Ukraina, siji acara karo kedutaan iku worth soko.
    Lan ora ana sing misahake Rusia dadi apik lan ala. kabeh padha "ala".
    Aku dadi pengungsi ing sawijining wektu ing awal 90s; Aku kudu mlayu karo ibu saka Transnistria (bapakku njabat ing Angkatan Darat 14). Dadi ing Ukraina ora ana sing menehi papan perlindungan. Aku kudu ngungsi menyang Moskow.
    lan apa sing kudu kita lakoni saiki, ngelingi kabeh iki?
    1. +1
      16 2014 Juni
      Dadi luwih apik lan mbantu.
    2. 0
      16 2014 Juni
      Yen bisa, sampeyan kudu nulungi, yen kabeh wong ing saubengé wis dadi omong kosong, iki dudu alesan kanggo dadi kaya ngono!
  20. 0
    16 2014 Juni
    Iku bab suci kanggo mbantu bocah, wanita lan wong tuwa, nanging ....
    http://politikus.ru/v-rossii/21736-k-sozhaleniyu-mnogie-bezhency-iz-doneckoy-obl
    asti-okazalis-hamami-moshennikami-i-lyubitelyami-halyavy.html
    1. 0
      16 2014 Juni
      Aku maca artikel saka link sampeyan ...
      Hmm... Wong-wong sing nindakake cara iki, mesthi, ora korban, nanging croaking Free bagean saka populasi, mbok menawa malah saka Maidan. Aku mikir yen wong-wong saka Slavyansk utawa saka kutha-kutha lan kutha-kutha liyane sing rusak, sing pancen "nyedhot" bubuk mesiu, ora bakal tumindak kaya ngono.
      1. +1
        16 2014 Juni
        Aku setuju ... Nalika "iki" muncul, "liyane" nangis ... Pancen, kasunyatan dikonfirmasi yen dill iku sampah
    2. 0
      16 2014 Juni
      Quote: coco tim
      http://politikus.ru/v-rossii/21736-k-sozhaleniyu-mnogie-bezhency-iz-doneckoy-obl

      asti-okazalis-hamami-moshennikami-i-lyubitelyami-halyavy.html

      Aku uga maca artikel kasebut. Aku ora percoyo. Akeh situs saka domain ru bodho nyetak ulang bahan saka domain ua. Ing kasus iki, aku ndeleng conto khas propaganda fasis.
  21. Komentar wis dibusak.
    1. +1
      16 2014 Juni
      OLIGARCHS JAWAB!
  22. +2
    16 2014 Juni
    Bantuan, mesthine, kudu diwenehake, amarga kabeh kemungkinan mung duwe barang sing paling penting. Nanging apa ora ing wektu sing padha mikir bab menehi wong kesempatan kanggo golek urip dhewe. Lan kemungkinan bakal luwih migunani kanggo dheweke, lan uga kanggo Rusia.
  23. Kelevra
    0
    16 2014 Juni
    Kita kudu ngluncurake sawetara pesawat sing ora ditandhani lan numpes sawetara unit lan sawetara peralatan ing Ukraina kanggo nyegah Nazi nembak wong sipil!
  24. sootechestvenik
    +1
    16 2014 Juni
    Cetha yen pengungsi yaiku bocah-bocah, wanita, wong tuwa. Nanging yen wong sehat cepet-cepet mlaku kanthi licik, apa sing diarani? Dheweke mimpin pasukane menyang perang ing tank, lan ora ngunyah snot
  25. +5
    17 2014 Juni
    Sepur karo tank menyang Ukraina

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"