Igor Strelkov: "Kita mung muter wektu"

291


Wicara sabanjure Strelkov nyebabake refleksi jero. Aku ora nganggep kanggo ngadili tingkat kesiapan utawa unwillingness Rusia kanggo nampa atusan, ewu utawa mayuta-yuta pengungsi. Iki ngluwihi kawruhku. Pengungsi ditampa ing saindhenging Rusia. Lan ing Rostov, lan ing Belgorod, lan ing Moscow, lan ing Voronezh. Lan padha nampa iku minangka duweke dhewe. Umumé, aku ngarepake bali menyang masalah pengungsi ing mangsa ngarep. Nanging kanthi kasunyatan manawa Rusia bakal dikalahake ing kasus apa wae, mesthine aku bakal setuju. Sebagean…

Ayo dipikir. Ternyata Igor Ivanovich bener ing pirang-pirang aspek. Panguwasa Ukraina saben dina nuduhake sikap negatif marang negara kita. Mulane, ngandelake hubungan tetanggan sing apik lan kerjasama ekonomi mung bodho.

Ora bakal ana mesin pesawat Kharkov, elektronik Kharkov, pipa Mariupol, turbin Kramatorsk lan alat mesin. Ora ana sing bakal kelakon, amarga master anyar Ukraina dhawuh supaya. Aku ora ngomong babagan Poroshenko, yen ana.

Kabeh sing bisa migunani kanggo Rusia bakal dilarang. Pabrik luwih seneng mandheg tinimbang diijini terus kerja kanggo mupangat Federasi Rusia. Kanthi minus pisanan iku cetha.

Gas lan liyane. Ing kene uga kabeh wis jelas, bakal tahan nganti musim dingin, banjur bakal miwiti nglereni gas sing dituju kanggo Eropa. Amarga kasunyatan manawa sistem transmisi gas Ukrainia (GTS) saiki dadi Ukrainia mung sacara geografis, jelas yen South Stream bakal kalem kanthi kabeh cara. Kanggo UGTS wis sistem, lan bakal bisa kanggo entuk ing kita.

wong. Ya, aku ngritik kaping pirang-pirang. Kanggo inersia, kanggo "gubugku ana ing pinggir." Lan aku bakal menehi kritik. Hakku! Nanging nalika aku ngirim bandage, katun, insulin, lan liya-liyane, aku bakal terus ngirim. Uga hakku! Lan hak dheweke mung kepinginan kanggo urip ing donya. Ora ana bom, roket utawa tambang. Tanpa rusak omah lan bocah mati. Lan aku ngurmati hak iki.

Inggih, kabeh "ora bisa" munggah ing Tenggara, kaya ing Crimea. ringkih. Ora pejuang. Ora ana alesan kanggo ngidoni lan supaya padha mati ing peluru lan bom saka punishers. Nglindhungi wong sing ringkih yaiku nasib lan kamulyan sing kuwat. Kahanan kita? Utawa iki ... OSCE?

Apa sing ora bakal kelakon yen panguwasa Ukrainia ngrampungake Novorossiya bisa dingerteni. Kajaba iku, dheweke bakal duwe kapercayan ing permissiveness lan impunity. Iku isih saiki, nanging apa jenis histeria bakal munggah nalika prajurit pungkasan saka pasukan Strelkov nyabrang tapel wates karo Rusia? Iku yen liwat. Gusti mberkahi.

Apa babagan liyane? Ing "kemah filtrasi" sing wis disiapake kanthi cepet ing alun-alun? Ing babu kanggo "Svidomo"? Tahap sing dilewati, nanging, lulus. liwati 70 taun kepungkur.

Igor Ivanovich bener ing pirang-pirang aspek. Nganti dheweke lan pasukane isih bisa nggigit tentara Ukraina. Isih wong isih berjuang kanggo dhewe, sanajan umume mitos, Novorossia. Lan, nalika isih ana wektu, nalika padha menehi wektu iki karo urip, kita kudu mutusake.

Iki minangka langkah sing angel kanggo nglawan Rusia menyang bagean ing jagad iki. Iku rumit. Iki mbebayani. Iki bisa nyebabake akeh akibat. Nanging, minangka gedhe kita Fyodor Mikhailovich Dostoevsky sapisan wrote, rasa seneng kabeh donya ora worth siji luh ing pipi saka anak resik. Kepiye babagan urip?

Sawise kabeh, ana, ora adoh saka wates kita, bocah-bocah ora nangis. Padha mati. Lagi dipatèni.

Cetha lan bisa dingerteni manawa mung wong edan sing bakal percaya marang panguwasa Ukrainia sing anyar. Pira janji kasebut wis digawe babagan koridor kanggo warga sipil. Dadi akeh sing ngomong babagan gencatan senjata. Siji bab sing jelas: perang lan pembantaian bakal mandheg nalika prajurit pungkasan tentara Strelkov wis ilang. Liyane kanggo Psaki.

"Kita mandek. Kita ngenteni". Saben dina nunggu dibayar karo getih wong Slavyansk, Kramatorsk, Lugansk, Donetsk, Moscow, Krasnodar, St. Siji, loro, lima urip kanggo dina nunggu. Regane larang.

Kita kudu mutusake.

Aku ora ngerti apa sing luwih apik - dadi wong-wong sawah lan agresor ing mripate sisih kasebut, utawa nyerah maneh kanthi jeneng kapentingan sing luwih dhuwur. Sepira dhuwure kapentingan kasebut supaya bocah bisa mbayar nyawane? Utawa milisi?

Iki dudu Serbia maneh. Iki dudu Bosnia. Ora Transnistria. Cedhak banget. Dheweke padha karo kita, mung ngliwati wates. Kajaba iku, akeh sing ora njaluk kepinginan. Dadi kedadeyan. Atas jeneng kapentingan sing luwih dhuwur, kamardikan lan liya-liyane. Kepiye kedadeyan karo Crimea. Miturut cara, apa wae sing bisa dikandhakake, Crimea ana ing zona napsu ...

Lan saiki lagi dipatèni, dipatèni tanpa ukuman lan seneng-seneng. Amarga mung ana siji pasukan ing donya sing bisa ngukum. Sing daya kita. Rusia. Nanging kita isih nonton lan, kanthi kekuwatan sing paling apik, kita mbantu, sapa, kepiye lan kanthi cara apa.

Mbok menawa sampeyan kudu nggawe keputusan. Kita kudu ngelingi liyane kita. Paris adoh, nanging apa? Berlin malah luwih adoh, nanging apa? Iku. Kyiv kene. Lugansk - malah luwih.

Nanging santai wae. Ing gaya sing diputusake karo Crimea. Tanpa tantrums, tenang lan cepet.

Aku ngomong, aku ngomong lan aku bakal ngomong yen aku ora seneng "kargo 200" ing Rusia saka Ukraina. Nanging ana uga pilihan. Apa ora bisa nggawe zona larangan terbang karo pasukan pertahanan udara kita? Ora bisa tipis baris tank misil? Ing wektu kita lan karo tentara kita, ora perlu kanggo nyelehake nyawa prajurit kita ing misbyah Novorossia. Nanging cukup bisa mbantu sanajan tanpa. Lan, aku Wigati, ora kurang efektif.

Nalika isih ana wektu, nalika prajurit Strelkov isih siyap mbayar kanggo ngenteni mukjijat, kita kudu mutusake. Lan nindakake mukjijat kanggo wong sing pengin. Senajan mukjijat iki mung urip tentrem.

Kita ora padha karo rong puluh taun kepungkur. Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Kinder.

Kuwat, bener, pinter, nanging apa kita bakal bisa ngapura awake dhewe yen ing Novorossia kabeh dadi kaya sing dikarepake ing sisih LAIN?

Bisa?
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

291 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 62
    17 2014 Juni
    Yen Zhukov ngandika, banjur dadi .... Ayo padha nglawan agresor bebarengan, preduli saka Departemen Negara ....
    1. + 78
      17 2014 Juni
      Sampeyan kudu nindakake soko, wektu terus, yen ora bakal ana gambar kaya ing saindhenging Ukraina lan banjur ing Rusia ... junta dadi ora sopan saben dina.
      1. + 41
        17 2014 Juni
        Kasunyatan saka eksekusi warga sipil pancen blaka. Siji video saka dewan kutha Lugansk cukup babagan pernyataan sing ora bisa ditampa kanthi nggunakake penerbangan lan artileri marang kutha-kutha karo warga sipil. Panggunaan amunisi incendiary ing pemukiman. Panganggone sistem geni salvo.
        -
        Penculikan lan pemukulan wartawan (wis telung kru film)
        -
        Ewonan pengungsi, ngrusak pembangkit listrik lan fasilitas asupan banyu. Teror marang wong sing ora setuju. Odessa - ora siji narapidana. Sing. - Pamaréntah saiki ndhukung extermination fisik saka dissent.
        -
        Apa sing bisa kita ucapake babagan sawetara kedutaan lan ngina Kepala Negara dening kepala Kamentrian Luar Negeri Ukrainia ...
        -
        Methodically dadi extermination lan resistance. Informan ngliwati dhaptar sing mbantu nganakake referendum. Kanggo kepala milisi Kolomoisky diwenehi ganjaran dhuwit, kang, ing asas, wis ngandika bab intransigence saka panguwasa. Sanajan, aku nyathet yen referendum babagan kamardikan wilayah kasebut tetep ditindakake.
        -
        Lan siji liyane ... Iki didhukung dening akeh warga Ukraina dhewe.
        1. stroporez
          +7
          18 2014 Juni
          mung akeh banget ing Ukraina sing ndhukung kekuwatan kanibalisme iki .... meh padha karo Jerman ing 34-38 taun.
          1. +6
            18 2014 Juni
            Kutipan saka: stroporez
            mung akeh banget ing Ukraina sing ndhukung kekuwatan kanibalisme iki .... meh padha karo Jerman ing 34-38 taun.


            Ya, wis ing tataran mateng lengkap. Kanggo penyesalan sing paling gedhe, malah nyerahake Kidul-Wétan, banjur Crimea, banjur wilayah kulon Rusia ora bakal ngganti wujud serangan, kabeh padha, label paling "agresor" bakal digantung ing Rusia, kabeh padha, gringos bakal nyoba kanggo strangle karo sanksi ekonomi lan liyane. Kabeh telat saka wiwitan perang bisa mimpin kanggo kasunyatan sing kita bakal perang ing wilayah kita dhewe, lan ora ngendi embrio berkembang.
            Pungkasane, Amerika Serikat kudu ngadhepi kasunyatan manawa kelanjutan pembantaian wong Rusia yaiku ngluncurake Perang Donya Katelu dening Amer, sing cocog karo deklarasi perang ing Rusia, kanthi apocalypse nuklir sing cocog. . Mulane, negara-negara EU sing ndhukung gringos kudu disiapake kanggo akibat sing cocog.

            Para imperialis mafia internasional kudu ngerti yen wiwitan perang nyata bakal nyuda "kaluhuran" tanpa populasi. Dheweke ora bakal gumunggung ing ngarepe sapa wae. Kanthi kabeh "kasugihan" - bakal dadi bayangan cilik ing donya sing dirusak dening radiasi.

            Ya, lan PDB, yen dijupuk kanggo panggonan sing intim kanthi bukti sing kompromi, luwih becik nggawa masalah metu saka bayangan dhewe. Apamaneh, wong Rusia cepet-cepet. Wong bakal ngapura kabeh - kajaba ngiyanati.
            1. +1
              18 2014 Juni
              Ora ana sing bakal menehi Crimea, aja mikir !!! mandheg
          2. 0
            18 2014 Juni
            Aku ora ngerti, zat psikotropika ditambahake ing permen Roshen, nanging wong Ukrainia kanthi cepet ngganti pandangane.
            1. +2
              18 2014 Juni
              Kutipan saka qwert
              zat psikotropika ditambahake ing permen Roshen,


            2. Komentar wis dibusak.
        2. Pendaftar
          +4
          18 2014 Juni
          Iku kabeh cetha! TAPI....

          Ana WAR ing Ukraina - AMERIKA WARING karo RUSIA, liwat "enem" lan agen.
          Mulane kabeh absurd iki,
          ora amenable kanggo akal sehat
          tumindak, statements lan pancasan.
          Padha aran impunity
          mulane wong-wong kuwi tumindake ora pantes.
          Mbenerake penyakit iki gampang - guillotine.
          Rusia resmi ora bisa mlebu Ukraina kanthi perang,
          Lan babagan Strelkov? Ngarep-arep bantuan Rusia sing ora resmi...
          Nguatake lan ngupaya cadangan internal.
          Iku angel kanggo wong!
          Lan Gusti Allah pitulungan!
        3. KillingRoad
          0
          18 2014 Juni
          Mungkin sampeyan wis dicuci otak, dudu kita?
      2. Komentar wis dibusak.
      3. 225 teh
        + 20
        17 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        wektu dadi beda, bakal ana gambar kuwi saindhenging Ukraina lan banjur ing Rusia ... junta dadi impudent saben dina.


        Ya, kita kudu cepet-cepet nulungi kanthi cara sing kasedhiya, nganti ngirim pirang-pirang klompok sabotase, kalebu kanggo ngobong kabeh peralatan sing digunakake nglawan Timur Kidul.
      4. + 59
        17 2014 Juni
        Apa sing kudu ditindakake??? 34-5 perang bakal teka .., nanging bakal teka utawa ana wong liya sing ragu-ragu ??? Ana pilihan ...
        1. + 29
          17 2014 Juni
          Kutipan: Znayka
          ing 5-7 taun perang bakal teka kanggo kita.

          Ya, kaya ngono, dheweke menehi setaun kanggo kita, 5-7 taun, sampeyan entuk .....
        2. + 24
          17 2014 Juni
          Kutipan: Znayka
          .Inggih, utawa njagong lan ngenteni perang teka kanggo kita ing 5-7 taun .., nanging bakal teka utawa wong liya mangu-mangu iku ??

          Kuwat, bener, pinter, nanging apa kita bakal bisa ngapura awake dhewe yen ing Novorossia kabeh dadi kaya sing dikarepake ing sisih LAIN?

          Bisa?
          Pengarang Skomorokhov Roman (Banshee)

          5-7 taun ??? Kita ora duwe lan ora bakal duwe limang utawa pitung taun.
          Yen sub-negara Ukraina diijini godhok ing jus dhewe kanggo 5-7 taun, iku ora bakal ana, bakal mutusake masalah. , LPR ukrostrategists bakal uncalan tentara menyang Crimea, perang mung bab sing bisa nulis mati. Kadurjanan sing, utawa ing paling disambi!
          Dadi apa tegese? Kita bakal entuk perang! Mung akeh wong lanang sing ora bakal ana ing pangkat kita, dheweke bakal tetep ing salawas-lawase cedhak Slavyansk lan Kramatorsk .....
          Apa sing luwih disenengi kanggo kita???
          1. +1
            17 2014 Juni
            Kutipan saka: dmitriygorshkov
            sanalika (Gusti Allah ngalang-alangi!), Padha ngatur kanggo ngremukake DNR, LNR, strategists Ukrainia bakal uncalan tentara menyang Crimea, perang iku mung bab sing bisa nulis mati Kadurjanan sing, utawa ing paling disambi!

            Ya, iki ora bakal kelakon! Padha pengin provoke Rusia menyang AGGRESSIVE (ing pangerten) perang, i.e. ngirim pasukan, ora mbales. Iku kabeh titik !!!
            Iku gampang banget - kanggo murub ing sembarang n.p. karo gaman abot. ing Crimea utawa wilayah jejer liyane saka Rusia lan iku! Korban ing antarane warga sipil - jawabane karo kabeh kekuwatan Angkatan Bersenjata RF - ing sawetara minggu, Poroshenko, utawa Garda Nasional, utawa tentara Ukraina ora ilang. Nanging iki ora rampung dening Ukrainians ketoke lengkap cupet. Amarga sing nduweni ora perlu iki ing kabeh!
            1. 0
              18 2014 Juni
              Aku ora mikir. Yaiku, Jerman ing taun 1939 bakal ngrampungake masalah iki kanthi gampang, miturut skenario Polandia .... Hmm, lan provokasi menyang wates saka sisih Ukrainia .... Pikiran sing menarik katon ing kene ... Kita kudu mikir....
          2. ngubengi
            +8
            17 2014 Juni
            Aku setuju. Kolom kaping lima nyuda keputusan sing bener.
            Slogan kasebut yaiku pengin nyeret kita menyang perang. Ing taun 2015, tentara Ukrainia sing 500 sing kuwat bakal nyerang Crimea, amarga Barat ngakoni Crimea minangka dikuwasani Rusia. Banjur kita ora bakal pindhah menyang Crimea? nalika padha njerit yen kita nglawan perang lan Crimea kudu diwenehake supaya ora ana perang, supaya wong-wong ora mati ing kelompok.
            1. +2
              18 2014 Juni
              Kanggo informasi, kita ora duwe tentara sing kuat 500 ing Ukraina, ana unit tentara lan formasi bersenjata. Nglawan tentara Rusia, iki dudu pasukan. Ya, lan akeh sing ora pengin melu perang fratricidal.
            2. VityNar
              +1
              18 2014 Juni
              >> Kolom kalima slows mudhun pancasan tengen.

              Sampeyan ngomong kanthi yakin ... Apa aku bisa ngerteni jeneng tartamtu saka wong sing alon-alon?
              1. +1
                18 2014 Juni
                Aku ora pengin ngerti jenenge. Aku luwih seneng ngerti Sukhoi, Arkhangelsk, Pepelev, Anokhin, Astrov, lan liya-liyane. Amarga aku ora kasengsem ing scum .... Nanging aku bakal ngomong manawa, saben wong sing bisnis gedhe disambungake ing sisih kulon lan saben wong sing bakal nandhang kerugian saka konflik, sing nduweni yacht lan
              2. Komentar wis dibusak.
            3. Osver.
              +1
              18 2014 Juni
              Kanca, sampeyan pancen bener! Sawise Donbass, "Bandera", tanpa wektu tundha, bakal pindhah menyang reconquer Crimea lan paling kamungkinan bakal nyerang wilayah jejer saka Federasi Rusia. Lan kanthi cara sing padha, provokator saka kolom kaping lima, ndhelikake pasifisme palsu, patriotisme palsu lan muji presiden sing padha palsu, bakal bengok-bengok: ora perlu perang! Bakal ana sanksi! Presiden wis mikir kabeh!
              Wekasanipun (yen padha ora nutup tenggorokan sing) padha bakal mbujuk kita kanggo capitulate kanggo pasukan NATO lan nggusah kita kanggo ketemu pasukan manggoni karo roti lan uyah!
          3. 0
            18 2014 Juni
            Kaya padha lelayaran ing taun 1939 ??? Mung Stalin sing adoh saka pimpinan ...
          4. -1
            19 2014 Juni
            Kutipan saka: dmitriygorshkov
            Kutipan: Znayka
            .Inggih, utawa njagong lan ngenteni perang teka kanggo kita ing 5-7 taun .., nanging bakal teka utawa wong liya mangu-mangu iku ??

            Kuwat, bener, pinter, nanging apa kita bakal bisa ngapura awake dhewe yen ing Novorossia kabeh dadi kaya sing dikarepake ing sisih LAIN?

            Bisa?
            Pengarang Skomorokhov Roman (Banshee)

            5-7 taun ??? Kita ora duwe lan ora bakal duwe limang utawa pitung taun.
            Yen sub-negara Ukraina diijini godhok ing jus dhewe kanggo 5-7 taun, iku ora bakal ana, bakal mutusake masalah. , LPR ukrostrategists bakal uncalan tentara menyang Crimea, perang mung bab sing bisa nulis mati. Kadurjanan sing, utawa ing paling disambi!
            Dadi apa tegese? Kita bakal entuk perang! Mung akeh wong lanang sing ora bakal ana ing pangkat kita, dheweke bakal tetep ing salawas-lawase cedhak Slavyansk lan Kramatorsk .....
            Apa sing luwih disenengi kanggo kita???

            nuduhake pendapat!
            nanging aku pengin menehi argumentasi liyane, saiki wis ana - pahlawan! padha nindakake tugas kanggo mbela tanah air, padha muter wektu, amarga wong, ndeleng kerugian, ora bisa mungkasi ontran-ontran, Rusia 96
            Aku ora mbantah, aku dudu ahli strategi, nanging siji bisa nganggep pendapat ...
            Mesakake bocah-bocah, bocah-bocah cilik iki, malah durung nindakake apa-apa, kok rapuh karo cangkang meriam, melas wong wadon, wong lanang sing tentrem, nanging ...
            Rusia anyar nguji kesabaran sisa penduduk Ukraina, nanging kapan? kudu ana garis ngluwihi sing liyane saka populasi Ukraina dhewe bakal ngomong mungkasi matèni anak kita, bapak, bojomu ... iku ora bisa sing padha ora marang, lan iku kudu kaya sing padha, murub karo gething elek kanggo. Novorossia, bakal ngubengi awake dhewe kanthi tembok ...
            miturut laporan saka Internet, banjur kabeh dadi ...
            milisi ana - ing baris ngarep, kang tegese yen
            Nanging, kita bakal entuk perang! Mung akeh wong lanang sing ora ana ing pangkat kita, dheweke bakal tetep ing salawas-lawase cedhak Slavyansk lan Kramatorsk .....
            dheweke bakal nggawe jagad luwih resik! lan bisa uga bakal ngunggahake sawetara ibu sing ora bakal nglilani putrane menyang wetan
        3. + 10
          17 2014 Juni
          Ora ana topik, nanging kapal selam nuklir multi-tujuan pisanan saka proyek Yasen ditampa ing Angkatan Laut Rusia. Hurray !!!!!!!!!!!!!!!!!!
        4. 573385
          0
          17 2014 Juni
          Geng fasis sing kuwasa wis kedadeyan ing Chechnya !!! Saiki bakal luwih elek, kanthi skala sing luwih gedhe !!! Pati Novorossia bakal ngganggu teror ing saindenging Rusia. "Pembantu perdamaian kita", mesthine, kanthi defiantly, "bakal karo wong", nanging "wrappers" ing bank-bank Kulon luwih cedhak karo awak ....
      5. sazhka4
        +5
        17 2014 Juni
        MEEKHAN (1) SU
        Apa sampeyan krungu paling ora siji tembung, censure, saka Gréja Ortodoks Rusia? Aku Ora .. Mungkin aku looking ing panggonan salah, utawa looking for?
        Tampilake Kuil .. Iki ora ngowahi samubarang. Kasunyatan yen Strelkov bakal mati bisa dingerteni. Dheweke ora bakal mlayu menyang Sochi, karo garwane umum lan milyaran.
        1. +6
          17 2014 Juni
          Kahanan saiki ing Ukraina minangka asil saka karya ROC, utawa luwih kabodhoan pimpinane, amarga iki minangka salah sawijining instrumen pengaruh sing dianggep pimpinan kita, lan ora mbenerake awake dhewe, mula mulane. padha meneng!
          1. sawo 69
            + 20
            17 2014 Juni
            Delengen ROC kita, pancen bener kanggo ngganti jeneng dadi CJSC ROC, jip, tuku tanah, mbangun akeh bangunan, lsp. Apa sampeyan mikir, wong-wong iki pancene mikir babagan Ortodoks. Aja gawe aku ngguyu. Ana kurang ALLAH ing wong-wong mau tinimbang ing antarane kita. Kanthi pangecualian langka.
            1. sazhka4
              0
              17 2014 Juni
              Kutipan saka: sarov 69
              Ana kurang saka Gusti Allah ing antarane kita. Kanthi pangecualian langka.

              Aku Rusia, dudu Rusia, yaiku Rusia, Aku ora duwe dewa. Ana Dewa, beda, kanggo kabeh kesempatan Urip, Nanging, Pati uga.. Aku ora wedi ngomong yen aku wong kapir. .. Aku ora weruh "kriminal". Gréja Ortodoks Rusia minangka tapal kanggo pasien ..
              1. sawo 69
                +1
                17 2014 Juni
                Aku ora weruh kontradiksi, aku nyoba manggon karo Gusti Allah ing atiku, sampeyan kanthi cara sampeyan dhewe ...
              2. 573385
                -5
                17 2014 Juni
                Aku setuju banget. Kantor "Gundyaev lan Co" minangka salah sawijining alat kanggo nyasarake rakyat (pemilih).
                1. sazhka4
                  +3
                  17 2014 Juni
                  Kutipan: 573385
                  nyasarake wong (milih).

                  Ora sijine minus. Nanging aku pancene pengin. Yen ana tembung ing basa Rusia .. Gunakake. Mangga ..
                2. sazhka4
                  0
                  24 2014 Juni
                  Kutipan: 573385
                  Aku setuju banget. Kantor "Gundyaev lan Co" minangka salah sawijining alat kanggo nyasarake rakyat (pemilih).

                  Lan sapa Pipl? sing mangan kabeh? Ojo lali omonganmu..
            2. -1
              18 2014 Juni
              Delengen ROC kita, pancen bener kanggo ngganti jeneng dadi CJSC ROC, jip, tuku tanah, mbangun akeh bangunan, lsp. Apa sampeyan mikir, wong-wong iki pancene mikir babagan Ortodoks. Aja gawe aku ngguyu. Ana kurang ALLAH ing wong-wong mau tinimbang ing antarane kita. Kanthi pangecualian langka.

              Sayange sampeyan 100% bener. Iku meh mokal kanggo nemokake imam nyata saiki, sing nyata, ora stained dening dosa acquisitiveness, nanging karo Gusti Allah ing nyawa, iku praktis mokal. Yen mung ing sawetara deso ara-ara samun.
              1. VityNar
                -2
                18 2014 Juni
                Dyak Kuraev.
              2. +2
                19 2014 Juni
                [quote = aleks_29296] [quote] Delengen ROC kita, wektune ganti jeneng dadi CJSC ROC, jip, tuku lemah, mbangun akeh bangunan, lsp. Apa sampeyan mikir, wong-wong iki pancene mikir babagan Ortodoks. Aja gawe aku ngguyu. Ana kurang ALLAH ing wong-wong mau tinimbang ing antarane kita. Kanthi pangecualian langka. [/ Quote]
                Sayange sampeyan 100% bener. Iku meh mokal kanggo nemokake imam nyata saiki, sing nyata, ora stained dening dosa acquisitiveness, nanging karo Gusti Allah ing nyawa, iku praktis mokal. Yen mung ing sawetara deso ara-ara samun.[/ kutipan
                Aku sijine plus lemak amba! Cukup kanggo ndeleng mentri pasamuwan dill, carane padha nindakake ing daya iki, carane kolom pravoseks lan fanatics mberkahi kanggo kekejeman lan lawlessness! Lan mripatku ora butuh saksi!! Lan yen dheweke duwe kalbu, mula dadi sewu saksine !!!
            3. Komentar wis dibusak.
        2. + 12
          17 2014 Juni
          Kutipan saka: sazhka4
          Lan Gréja Ortodoks Rusia ora bakal ngomong siji tembung ..


          Nanging padha ngomong saka panggonan Ortodoks liyane -
          Pandonga saka Gunung Athos Suci

          Kita ngirim warta anyar saka Athos.
          Dina iki, para sadulur Rusia bebarengan mutusake saben sore, saka 23:00 nganti 00:00 wektu Moskow,
          ndedonga nganggo rosary kanggo kabeh wong sing nglawan fasisme ing Ukraina (ing ngarep lan mburi, prajurit sing urip lan tiba):
          Dhuh YESUS KRISTUS Putraning Allah, mugi karsaa paring pitedah.
          Nganti Kamenangan.
          Kita wis didhukung dening para sadulur saka biara lan sel liyane ing Gunung Suci,
          lan kita ngerti manawa akeh liyane sing bakal ndhukung kita: Rusia, Yunani, Bulgaria, Serbia, Romania ...
          Kita uga mréntahaké kanggo kabeh Ortodoks, wiku lan awam:
          para sadulur, sanak sadulur, melu pandonga conciliar kita (saben ing panggonane)!
          Kanthi katresnan ing Gusti.
          #Perang SuciMelawanNazi
          4 June 2014

          http://anna-news.info/node/17157
        3. Komentar wis dibusak.
        4. spd2001
          +9
          17 2014 Juni
          Situs web resmi Gréja Ortodoks Rusia nerbitake dina Selasa banding dening Patriarch Kirill saka Moskow lan Kabeh Rusia marang para pendeta lan para penganut Gréja Ortodoks Rusia, ing ngendi dheweke nyatakake yen pertumpahan getih ing Ukraina kudu diakhiri.
          "Mung setan sing bisa ngrayakake kamenangan nalika sedulur-sedulur tawuran ing perang, ngrusak saben liyane, cilaka, ngrusak vitalitas wong," Interfax ngutip teks pesen patriark kasebut.
          "Pertengkaran internal wis kedadeyan luwih saka sepisan ing sejarah kita. Iku sing nyebabake kelemahane Kievan Rus lan tiba saka pamrentahan sing ora bisa digabung ing sangisore serangan Batu, menyang Wektu Masalah sing nggegirisi ing negara Rusia ing kaping pitulas. abad, kanggo pertumpahan getih saka proporsi sing gedhe banget lan panyiapan rezim sing ora duwe dewa sajrone pirang-pirang taun ing wiwitan abad kaping rong puloh, "ujare banding kasebut.
          1. sazhka4
            0
            20 2014 Juni
            Kutipan saka spd2001
            Kirill saka Kabeh Rusia marang para ulama lan wong-wong sing percaya ing Gréja Ortodoks Rusia, ing ngendi dheweke nyatakake yen pertumpahan getih ing Ukraina kudu diakhiri.

            Suwe-suwe “tekan” bapak-bapak suci.. aku nulis nganggo layang cilik. Nuduhake jumlah pakurmatan kanggo "wong suci" .. Alon-alon .. Kabeh ,, Illarion .. Mikir bener, mranata metu .. Apa Amerika mulang? Nanging Dheweke sinau ing Oxford .. Kanthi biaya dhuwit sing dijaluk sedekah .. Ora kanggo aku nggawe kesimpulan ..
        5. Komentar wis dibusak.
        6. Cepet
          +1
          17 2014 Juni
          Penulis Ortodoks Valery Pavlovich Filimonov babagan negara lan prospek donya modern saka posisi Gréja Ortodoks Rusia. Aku menehi saran supaya maca, akeh sing bakal jelas
          http://ruskline.ru/author/f/filimonov_valerij_pavlovich
          1. Cepet
            0
            18 2014 Juni
            DP. Nuwun sewu, iki luwih spesifik
            http://ruskline.ru/video/2014/05/6/ukraina_kak_instrument_v_rukah_predtech_antih
            rista/
        7. Komentar wis dibusak.
        8. Erg
          +1
          17 2014 Juni
          Ora - Cyril ngandika kadhangkala. Telpon ... Aku, ora ketompo carane "jeda juara" kita metu miring.
        9. +1
          18 2014 Juni
          Katon kaya wingi aku krungu panjaluke Patriark marang pihak lawan supaya mungkasi pertumpahan getih, lan intonasi wis rada kasar. Sampeyan ngerti, Patriark ora bisa mberkahi perang fratricidal, nanging aku yakin: para imam Gréja Ortodoks Rusia ing Slavyansk lan kutha-kutha liyane ing SE Ukraina kanthi solidaritas lengkap karo milisi. Ora bisa liya.
      6. Klepa
        + 29
        17 2014 Juni
        Aku njaluk kesan sing akeh komentator sing nggandhengake konsep "bantuan" karo "ayo padha nyatakake bantuan kita ing media". Apa sampeyan yakin banget yen Federasi Rusia nyatakake yen ora ana hubungane karo acara ing Ukraina, mula iki pancene? Putin manawa dheweke kudu ngumumake rencana aksi, kabeh saluran pasokan rahasia, lsp? Utawa apa dheweke kudu nyurung negarane menyang jebakan? Aku kanthi tulus percaya yen presiden kita dudu wong bodho lan bakal terus ngomong "Aku dudu aku lan pasuryanku dudu duwekku." Rusia Anyar ora butuh pidato sing murub, lan uga ora butuh set-up ing bagean kita ing wangun pasukan: butuh bantuan sing nyata. Bantuan iki diwenehake lan diwenehake kanthi cekap. Perang sejatine ora mung dolanan karo prajurit. Sawise Perang Patriotik Agung, wong-wong urip kanthi pamikiran "kabeh ora penting, anggere ora ana perang," lan sawise 70 taun sampeyan siyap ngeculake perang? Mungsuh bakal menek menyang Rusia, kita bakal bisa repulse wong, nanging bodho kanggo unleash perang dhewe. Menapa malih, manawi Tenggara mratelakaken kamardikanipun, mila kedah saged mbelani piyambak. Yen ora, kaya kahanan nalika bocah enom ora sopan marang wong tuwane, ngandhani yen dheweke wis diwasa lan bakal nindakake apa sing dikarepake, dene wong tuwane kudu macak, menehi panganan, menehi banyu lan menehi dhuwit kanggo pesta. Kuwi ora kelakon. "Dheweke nyebut awake dhewe minangka loader, mula mlebu ing awak," ujare kawicaksanan rakyat Rusia.
        Kita kudu luwih percaya marang presiden kita, Gusti, lan ora nyerah karo keraguan. Tanpa kapercayan ing bebrayan, kulawarga bubar. Tanpa kapercayan marang panguwasa, negara-negara dirusak ing pengaruh eksternal.
        1. + 27
          17 2014 Juni
          Aku bakal nambah 5 sen:
          1) Rusia kuwatir babagan kabeh Rusia Anyar lan ing wektu sing padha:
          a) Ing Kharkov, dheweke nggawe kendaraan lapis baja sing mateni Donbass !!!
          b) Dnepropetrovsk ngirim prajurit kanggo matèni, nalika ngandika Russian.
          c) Pesawat teka saka Kherson lan Nikolaev kanggo ngebom.
          d) Izyum cedhak Kharkov minangka basis utama junta.
          Wong Rusia ngrusak wong Rusia ing Novorossiya, kaya - uga, kita kudu nyukupi kulawarga kita, mula kita njupuk batu bara kanggo junta, kita mbangun tank, ing nat. njaluk pengawal....
          Lan kepiye ing kahanan kaya ngono yen tentara Rusia mlebu - sapa sing kudu ditembak ????
          Tulung kabeh wong kajaba ngirim tentara sampeyan, hi lan ora liya.
          1. +4
            17 2014 Juni
            Ayo kula nambah siji liyane tutul: pengungsi saka Donbass utamané pindhah menyang wilayah tengah lan kulon Ukraina, lan ora kanggo Federasi Rusia, ngendi sederek saka milisi mlayu! Carane akeh wong mili adoh saka Slavyansk dikepung? 70 ewu. Saka jumlah kasebut, ing Federasi Rusia - mung luwih saka 10 ewu.

            Dadi gawe kesimpulan dhewe. Akeh sing ora pracaya ing Rusia lan ora pengin, sing nerangake passivity saka bagean utama populasi. Kajaba iku, janji Putin tanggal 4 Maret isih jelas banget ing memori: ngirim pasukan yen pembantaian diwiwiti nglawan warga sipil, sing ora ditindakake Putin.

            "Yen kita weruh manawa pelanggaran hukum iki diwiwiti ing wilayah wétan, yen wong njaluk tulung, lan kita wis duwe banding resmi saka presiden sing sah saiki, mula kita duwe hak nggunakake kabeh cara kanggo nglindhungi warga kasebut. Lan kita nganggep cukup sah”... (Vladimir Putin 4 Maret 2014)

            ... Apa asile?
            Ing tangan siji, kita kalah amarga ora ngganggu. Ing sisih liya, kenapa kita kudu nggunakake getih prajurit Rusia kanggo mbayar pasif saka akeh populasi ing Kidul-Wétan ...?
            Aku ora weruh jawaban sing jelas ...
            1. +1
              17 2014 Juni
              kesalahan backing track,
            2. sawo 69
              +5
              17 2014 Juni
              Nuwun sewu, ampun kandha sumber pengungsi, ing pundi ilinipun dipunanggep arah. matur nuwun.
              1. 0
                18 2014 Juni
                Sumbere ora langsung, malah ora langsung ... nanging, apa iku ...:

                http://warfiles.ru/show-61542-maksim-kalashnikov-priznaki-gibeli-vosstaniya.html
                1. sazhka4
                  0
                  20 2014 Juni
                  Kutipan saka vadim
                  Sumbere ora langsung, malah ora langsung ... nanging, apa iku ...:

                  OBS.. Kandhane simbah siji. Sumber apik banget .. Ora guyon .. Padha Tansah lan Kabeh ngerti .. Kita "Generalissiumos (possums) lan Panglima-in-Chief", NO .. Aku ora bisa sijine minus, lan aku ora pengin. Lan plus posisi Sipil ora ngidini.
            3. +6
              17 2014 Juni
              Inggih, sampeyan anil bukti, banjur nggawa wong sing ninggalake Slavyansk kanggo wilayah kulon lan tengah Ukraina. Sanajan koridor kamanungsan ora diwenehake dening militer Ukrainia, sing wis bola-bali kasebut ing warta!
            4. +3
              17 2014 Juni
              Tembung alien! Wis maca!!!
          2. Erg
            +2
            17 2014 Juni
            Mungkin sampeyan bener. Mung wong-wong sing kuwatir yen perang bakal teka ing Rusia ... hi
          3. +1
            18 2014 Juni
            Aku pengin nambah - golek kompromi lan entuk katentreman - sanajan iki, sayangé, utopia, nanging aku pengin percaya ...
          4. Warga saka Federasi Rusia
            +2
            18 2014 Juni
            Kabeh ngandika bener. Siji-siji, iku sing arep dakkandhakake. Ing titik iki, willy-nilly, sampeyan bakal mangu apa kidul-wétan Ukraina perlu bantuan ing kabeh, yen sampeyan nambah peacefully bisu Odessa sawise wong diobong kanggo TCTerms kadhaptar.
            Kita diajari suwene 23 taun yen detasemen nalika Perang Donya II ala, nanging ternyata pancen apik banget: sampeyan lunga menyang ngarep lan mati ing perang, kaya pahlawan, utawa sampeyan bakal mati ing kene lan saiki. , kaya pengkhianat.
            Wiwit mangsa, kita wis ditampilake ing TV apa pasukan turu kuat ing Donbass ing wangun penambang, lan yen tangi lan munggah marang Kyiv, banjur uuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhh! Kepiye carane dheweke ora seneng! Lha, endi para "prajurit gagah prakosa" iki? Ora ana, padha lungguh ing lemah utawa nggarap 500-700 sayuran ijo.
            Bodho ngirim wong kita kanthi terang-terangan kanggo nglindhungi bocah-bocah Ukrainia sing lungguh ing omah. Ora ana sing bisa nempelake sirahmu ing neraka saiki.
            1. Osver.
              0
              19 2014 Juni
              Sampeyan ndeleng, warga Federasi Rusia! Sikap hataskrai ora bakal nyegah bokongmu saka perang yen wis diwiwiti. Dheweke (perang) bakal teka ing omahmu, yen sampeyan duwe.
          5. kamuflase
            +2
            18 2014 Juni
            Kutipan: Anisim1977
            Aku bakal nambah 5 sen:
            Rusia numpes Rusia ing Novorossia.......


            Aku bakal njlentrehake. Rusia dudu wong sing nganggo basa Rusia, nanging sing mbela Rusia lan jagad Rusia. Lan sing kerja kanggo junta Kyiv "dibusak dhewe" saka dhaptar Rusia. Kanthi kabeh akibat ...
          6. Osver.
            0
            19 2014 Juni
            Sampeyan ndeleng, Anisim1977, sampeyan mbokmenawa ora ngerti, nanging nalika Perang Donya II, puluhan yuta wong Soviet tetep ing wilayah sing dikuwasani dening Jerman. Lan bayangake, wong-wong iki, ing mayoritas, kerja. Para petani plough tanah lan tuwuh roti, sing banjur disita dening administrasi Jerman lan dikirim menyang kabutuhan Reich, buruh uga makarya ing depot lan ndandani ril sepur, njamin gerakan sepur kanggo kabutuhan. Wehrmacht, lan liya-liyane.
            Lan ing wilayah sing dikuwasani ana para pinituwa, burgamir lan polisi saka warga lokal. Lan adhedhasar kasunyatan iki, miturut logika sampeyan, iku ora perlu kanggo nerusake perang ing kabeh sawise Jerman padha dibuwang bali saka Moscow lan Stalingrad? Yagene, banjur, grumbles kanggo wong-wong sing manggon lan makarya ing pendhudhukan Jerman? Apa sampeyan pancene ora ngerti yen sampeyan ngomong omong kosong? Yen sampeyan ora ngerti, mesthine aku bakal simpati karo sampeyan. Nah, yen sampeyan ngerti, sampeyan dadi provokator!
        2. +7
          17 2014 Juni
          Mangkono uga, nanging yen sampeyan ora nglawan saiki, sampeyan kudu perang maneh kanthi ketegangan sing gedhe. Kita duwe mung kurang ajar kiwa ing sirah kita, nanging kita kabeh ora succumb kanggo provokasi. Miturut cara, aku bapake anak loro. Umumé, yen kesejahteraan kulawarga wis dijamin, yen ana kedadeyan ing aku, mesthine bisa perang.
          1. 0
            17 2014 Juni
            Mreneo. Aku ngomong sampeyan. Aku bakal perang, nanging yen ... Yen kabeh wong ing kene advokat kanggo donya Rusia, banjur kahanan apa bisa ana? Otomatis ing tangan lan maju, ing tank lan Grads. Nalika aku ngerti, pakurmatan gedhe kanggo mati kanggo Rusia ing negara manca diwenehake marang bocah lanang umur 18 taun sing ora duwe anak, amarga dheweke dhewe durung dadi iwak. Kontraktor? Dadi uga wis nikah lan duwe anak 2.
            1. Osver.
              +1
              19 2014 Juni
              tandha2 17 Juni 2014 17:58
              Mreneo. Aku ngomong sampeyan. Aku bakal perang, nanging yen ... Yen kabeh wong ing kene advokat kanggo donya Rusia, banjur kahanan apa bisa ana? Otomatis ing tangan lan maju, ing tank lan Grads. Nalika aku ngerti, pakurmatan gedhe kanggo mati kanggo Rusia ing negara manca diwenehake marang bocah lanang umur 18 taun sing ora duwe anak, amarga dheweke dhewe durung dadi iwak. Kontraktor? Dadi uga wis nikah lan duwe anak 2.

              -------------------------------------------------- ------------------------------

              -----------------------------
              Ngrungokake, mark2, sampeyan kudu dadi salah sawijining kontraktor kulawarga. Nanging, mandheg ngeluh! Apa sing sampeyan gosok babagan bocah lanang umur wolulas taun sing ora duwe anak! Iku ora bab wong lanang! Intine perang wis diwiwiti. Mung saiki padha mateni wong Rusia ing Donbass, lan sesuk bakal dipateni wiwit wiwitan ing Crimea lan banjur ing wilayah Voronezh, Belgorod lan Rostov. Lan yen mangkono, sampeyan kudu nglawan garis sing adoh, nalika ana kesempatan operasional kasebut. Banjur ing tlatah Federasi Rusia bakal kaping satus harder lan getih. Senajan Donbass ora ateges negara manca kanggo wong Rusia.

              Sampeyan kudu enggal ngirim pasukan menyang Ukraina, staf profesional, lan ora ateges wajib militer wolulas taun. Ing Angkatan Bersenjata Rusia, ana korps perwira lan kontraktor sing cukup gedhe, yaiku, profesional sing, miturut definisi, kudu tansah siap perang kanggo tanah air. Ora mung kanggo ngawula, nanging yen perlu, kanggo perang!

              Lan kasunyatan manawa dheweke wis nikah lan duwe anak loro ora dadi argumentasi kanggo nyingkiri tugas profesional. Yen ora, kenapa kita butuh tentara lan layanan khusus? Padha biaya wong, oh carane, ora mirah. Nanging kanggo kasunyatan sing ing kasus nemen, nalika padha pancene needed. Lan kasus kaya mengkono wis teka!
        3. +2
          17 2014 Juni
          Quote: Klepa
          kabeh rantai pasokan rahasia kita

          Apa padha ana? Banjur Bolotov lan Strelkov duwe pendapat sing beda, kaya ngono para pejabat Moskow mesthi seneng nanggepi - kanthi artine puffing pipi lan niru tumindak kasar, Surkov tartamtu ilang jabatane amarga tumindak kasebut, nanging banjur, amarga ora ana tampilan sing luwih apik, dheweke dijupuk maneh ...
          1. -2
            17 2014 Juni
            Kutipan saka saag
            Apa padha ana? Banjur Bolotov lan Strelkov duwe pendapat sing beda, kaya ngono para pejabat Moskow mesthi seneng nanggepi - kanthi artine puffing pipi lan niru tumindak kasar, Surkov tartamtu ilang jabatane amarga tumindak kasebut, nanging banjur, amarga ora ana luwih apik, dheweke dijupuk maneh..
            Kanggo pasokan, dheweke ora duwe apa-apa. Mung wong kiwa saka wong sing apik. Aku ora ngerti babagan Bolotov, nanging Borodai ujar babagan Surkov "iki wong kita ing Kremlin." Oh, lan ana prakara lendhut ing dhuwur.pribumi.
            1. +1
              18 2014 Juni
              Sing kandha yen ora ana kiriman. Iki apa sing dikirim lan kanggo sapa.
              Nganti 16.06.2014/11/XNUMX, pangiriman liwat pipa gas pindhah saka "Gazprom" Rusia menyang junta Ukrainia. Comrade Miller malah ngumumake angka kasebut - XNUMX milyar meter kubik gas alam diwenehi gratis dening "Gazprom" marang Nazi. Iki minangka dhuwit sing bisa digunakake kanggo mbantu para pahlawan ing Kidul-Wétan, lan pengungsi saka Ukraina, lan korban banjir ing Siberia.
              Mung dhuwit iki, kanthi tangan cahya saka pejabat Rusia, kanggo mbiayai fasisme Ukrainia.
              Kados pundi kawulaning rakyat ingkang badhe mangsuli kadurjanan punika, punapa kadurjanan punika botên badhe kaukum.
          2. +5
            17 2014 Juni
            Lan pendapat apa sing kudu dicekel? Marang kabeh katon lan sandhi? Sapa sing bakal ngandhani sapa sing nyedhiyakake senjata? Mung saiki sing pengin "nggabungake" "benefactor" kang. Banjur, ora ana sing kepengin weruh ing ngendi para milisi entuk kartrid akeh banget. Kanggo sawetara sasi padha kaya "kabeh ala karo kita, ora ana persediaan." Lan MANPADS telas ing jumlah 6 bêsik? Saka ngendi iku kabeh? Apa tanah Donetsk sugih ing nemokake? Gema perang?
            1. +2
              17 2014 Juni
              Ana perusahaan kasebut, Pabrik Kartrid Luhansk, kartrid iki kaya semir sepatu ing pabrik semir sepatu, lan MANPADS, ya, gema perang, saiki.
              1. 0
                17 2014 Juni
                Ya, pabrik kartrij ... Apa pabrik kartrij iki ngasilake? aku quote:
                Pabrik Kartrid Lugansk minangka perusahaan sing, ing macem-macem periode kegiatan, ngasilake amunisi kanggo militer, mburu lan olahraga senjata cilik, ngasilake, ndandani lan ngedol macem-macem jinis senjata, kartrid lan komponen, uga alat mesin lan produk sipil.
                Kanggo sawetara taun, Pabrik Kartrid Luhansk minangka mint resmi pisanan saka Ukraina independen. Ing kono, dhuwit recehan pisanan saka Ukraina independen dicithak. Kabeh dhuwit recehan Ukrainia digawe saka logam kuning lan sawetara saka "putih" dhuwit recehan ditanggepi ing periode saka 1992 kanggo 1997 padha minted ing Lugansk Cartridge Plant.
                Punika pabrik kartrid kanggo sampeyan!
                Nah, sepisan maneh babagan gema perang. apik. MANPADS - dipikolehi ing perang. Pitakonan: Yen milisi ora duwe montor mabur, kenapa tentara bakal nggawa tumpukan logam iki kanggo nglawan pesawat kasebut? Utawa aku ora ngerti soko? Saka MANPADS sampeyan bisa nggayuh target lemah: omah, mobil, tank?
                1. 0
                  17 2014 Juni
                  Kutipan saka tandha 2
                  Apa sing diprodhuksi pabrik kartrid iki?

                  punika nomenklaturipun http://lcw.lg.ua/index.php/ru/produktsiya

                  Kutipan saka tandha 2
                  Pitakonan: Yen milisi ora duwe montor mabur, kenapa tentara bakal nggawa tumpukan logam iki kanggo nglawan pesawat kasebut?

                  Lan yen MANPADS mung dibutuhake yen milisi duwe pesawat? Apa sing kudu ditembak ing pesawat?
                  1. +2
                    17 2014 Juni
                    Babagan tanduran - yakin. Kanthi biaya MANPADS.
                    Lan yen MANPADS mung dibutuhake yen milisi duwe pesawat? Apa sing kudu ditembak ing pesawat?

                    Kados ingkang kula mangrêtos, sanjata wadyabala punika kedah nyukupi kabisaning mêngsah. Mungsuh duwe pesawat, tegese MANPADS lan sistem pertahanan udara liyane dibutuhake; duwe tank - senjata anti-tank dibutuhake, lsp. Utawa apa sampeyan mikir yen Nazi nggawa MANPADS kanthi pangarep-arep yen pesawat Rusia bakal teka? Nganti saiki, dheweke durung mabur. Lan yen dheweke nyeret wong-wong mau supaya bisa adol kanthi tenang menyang Strelkov lan liya-liyane kaya dheweke, mula jelas saka ngendi para pemberontak njaluk lan ngapa dheweke terus dianyari. eseman
        4. 0
          17 2014 Juni
          Aku ndhukung sampeyan kanthi lengkap.
        5. +9
          17 2014 Juni
          Rampung ing solidaritas. Mbokmenawa akeh kene wis lali carane sabuk pungkasan kanggo "Slav sedulur" rampung kanggo Rusia. Iki, sing ora ngelingi, rampung karo Revolusi. Saiki kahanane padha. Kaya saiki, saiki Rusia lagi rearming. Banjur, kaya saiki, Inggris (banjur Amerika durung dadi kekuwatan gedhe), bebarengan karo Prancis, meksa kita melu perang kanggo kepentingan negara ibu kolonial. Banjur kita nylametake tatanan donya sing ora ditetepake dening kita. Mangga sok dong mirsani iki. Lan saiki kita mung ditarik menyang perang kanggo tatanan donya saiki. Kita bakal perang karo Ukraina. Loro-lorone Eropa lan AS bakal mbantu dheweke. Lan babagan AS ... Apa sampeyan ndeleng apa sing kedadeyan ing Irak? Iki minangka militan sing padha perang ing Suriah. Apa sing dikarepake? Nggawe khilafah liyane. Padha bener ora peduli ngendi kanggo nggawe. Apa ora nggawe ing tlatah Rusia utawa Ukraina. Ana puluhan ewu. Dilatih, bersenjata lan berpengalaman. Suwene kita bakal tahan ing sumber daya kita? Yen tanpa nggunakake senjata nuklir taktis lan senjata kimia, aku mikir ora suwe banget. Lan AS lan Eropa kanggo emas, kaya sapisan, bakal ngedol senjata. Kanthi cara iki bakal bisa njaga ekonomi supaya ora ambruk. Iku kedadeyan sadurunge. Ing abad kaping 20. Lan setunggal malih... Sapa wae sing duwe karep tetulung kanthi paksa - rekrutmen relawan milisi DPR lan LPR wis suwe anggone nyambut gawe. Sugeng rawuh! Nanging aku mikir yen kabeh ahli strategi sing ana ing kene, sawetara bakal dadi sukarelawan. Kanggo perang ing net ing review ora nyusup liwat lendhut ing bombing! Aku ngormati Pak Skomorokhov, penulis artikel, nanging saiki iki alarmism. Aku mikir. Minus! Lan kanthi biaya "sabanjure kita bakal dadi." Kita ora bakal sabanjure. Kita wis pisanan kanggo dangu. Kabeh jinis perang wis perang karo kita wiwit Perang Donya I. Kanthi macem-macem derajat sukses lan kanthi intensitas sing beda-beda. Dheweke bakal teka menyang kita - kita bakal perang, ora bakal ana ngendi wae. Lan kasunyatan sing bakal teka kanggo kita iku babaka kanggo loro. Dheweke wis suwe ana ing kene.
          1. +5
            17 2014 Juni
            Kutipan saka tandha 2
            Aku mikir yen kabeh ahli strategi sing ana ing kene, sawetara bakal dadi sukarelawan. Kanggo perang ing net ing review ora nyusup liwat lendhut ing bombing!

            Injih pak! ya
            Rusia mung duwe siji cara metu - kanthi intensif mbentuk tentara DPR lan LPR, sing bakal angel banget kanggo Banderlogs. Kajaba iku, tekanan ekonomi - penutupan ekspor Ukrainia ing kabeh macem-macem pretexts, penghapusan preferensi, rezim visa lan pajak kanggo buruh tamu, lan kerja ing bidang diplomatik lan propaganda.
          2. +2
            17 2014 Juni
            Kabeh jinis perang wis perang karo kita wiwit Perang Donya I.

            Ayo kula mbenerake sampeyan, dear! Padha tansah perang karo Motherland kita, anggere iku ana! Amarga ora mlengkung, ora merayap, duwe sudut pandang dhewe! Bismarck sing kondhang ngandhakake yen ing Eropah mung ana 2 negara sing ngerti perang - Rusia lan Jerman. Wong Rusia numpuk ing kanca-kancane! Elingi kapan.
            1. -1
              18 2014 Juni
              Saiki sing kalah urip luwih apik tinimbang sing menang nggawe kesimpulan
        6. +1
          17 2014 Juni
          Aku pancene pengin percaya iki ...
        7. 0
          17 2014 Juni
          Omonganmu opo ? Perang wis ana, lan ing wutah lengkap kanggo telung sasi wis .. Ya, lan mbayar manungsa waé kanggo Tambah ing efektifitas pertempuran saka tentara dill, yen ing Februari padha nandhang losses nalika obah metu saka Unit sing, saiki saben dina padha tumindak harder lan luwih profesional, ora ketompo carane akeh kita kaya iki , perang iku perang, wong bodho lan clumsies sing ngilangi, sing bisa lan bisa nindakake iku tetep, lan iku ora Matter maneh sing wong ing Ukraina ' Aku pengin perang, ora Matter ing paling getih wis diwutahake ing loro-lorone, wong wis ngamuk lan nganti padha drown ing getih nganti padha tetep malah pasukan slightest, perang bakal terus, lan ing Ukraina ana. cukup sawetara wong 45 yuta, iki apik! Lan pelanggan pembantaian bakal nyuplai cartridges lan footcloths ing jumlah sing dibutuhake, ing Februari Maret bisa mbanting tentara dill kaya fly buzzing, saiki iki ora bakal bisa maneh, lan ing setengah taun tanpa nggunakake senjata nuklir, kerugian bakal ora bisa ditampa!Lan banjur apa sing bakal penulis nyebarake artikel liberal? Aku setuju karo penulis lan ndhukung kanthi lengkap, saiki cukup kanggo ngatur zona sing ora bisa mabur, ngalahake pertahanan udara lan penerbangan, ngrusak gudang lan pangkalan, ngatur mburu pimpinan fasis Ukrainia, ndhukung SE kanthi senjata abot, ngirim spesialis. , Aku bisa ngerti Kepemimpinan kita sing sadurungé iku ora ana guna kanggo bantuan akeh banget wis kaca tingal wungu-colored ing dill lan posisi gubug ing pinggiran, nanging saiki, sawise dadi akeh korban, paling ing sawetara wilayah, posisi luwih. ketimbang bening.. Wis wayahe tumindak, langkah sepisanan ditindakake, gas ditutup, nanging iki ora cukup.. Yen ora, sesuk perang wis ana ing wilayah KITA..
        8. Komentar wis dibusak.
        9. Osver.
          0
          19 2014 Juni
          Klepa 17 Juni 2014 13:11 ↑
          Aku entuk kesan yen akeh komentator nggandhengake konsep "bantuan" karo "ayo padha ngumumake bantuan kita ing media." Apa sampeyan yakin banget yen Federasi Rusia nyatakake yen ora ana hubungane karo acara ing Ukraina, mula iki pancene? Putin manawa dheweke kudu ngumumake rencana aksi, kabeh saluran pasokan rahasia, lsp? Utawa apa dheweke kudu nyurung negarane menyang jebakan? Aku kanthi tulus percaya yen presiden kita dudu wong bodho lan bakal terus ngomong "Aku dudu aku lan pasuryanku dudu duwekku." Rusia Anyar ora butuh pidato sing murub, lan uga ora butuh set-up ing bagean kita ing wangun pasukan: butuh bantuan sing nyata. Bantuan iki diwenehake lan diwenehake kanthi cekap. Perang sejatine ora mung dolanan karo prajurit. Sawise Perang Patriotik Agung, wong-wong urip kanthi pamikiran "kabeh ora penting, anggere ora ana perang," lan sawise 70 taun sampeyan siyap ngeculake perang? Mungsuh bakal munggah menyang Rus', kita bakal bisa ngusir dheweke, nanging bodho ngeculke perang dhewe. Menapa malih, manawi Tenggara mratelakaken kamardikanipun, mila kedah saged mbelani piyambak. Yen ora, kaya kahanan nalika bocah enom ora sopan marang wong tuwane, ngandhani yen dheweke wis diwasa lan bakal nindakake apa sing dikarepake, dene wong tuwane kudu macak, menehi panganan, menehi banyu lan menehi dhuwit kanggo pesta. Kuwi ora kelakon. "Dheweke nyebut awake dhewe minangka loader, mula mlebu ing awak," ujare kawicaksanan rakyat Rusia.
          Kita kudu luwih percaya marang presiden kita, Gusti, lan ora nyerah karo keraguan. Tanpa kapercayan ing bebrayan, kulawarga bubar. Tanpa kapercayan marang panguwasa, negara-negara dirusak ing pengaruh eksternal.
          -------------------------------------------------------- ----------------
          -------------------------------------------
          Klepa, sampeyan ora mung khataskraynik. Mesthine, sampeyan minangka agen asing, nanging luwih gampang, provokator sing kerja kanggo mungsuh eksternal. Cara sampeyan standar. Wiwit sakawit mulyakake pangrèh praja lajêng mantra ingkang sampun lêrês, ingkang kawontênakên ing satunggal bab: botên pêrlu rêrêmbagan, awit botên wontên ingkang rêmbag. Ora apa-apa, angger ora ana perang.
          Sampeyan ngerti Klep, ing sajarah ora ana kasus sing kapitulasi pasifis mandheg perang, mungkasi agresor. ora tau!
      7. GCU
        +6
        17 2014 Juni
        Quote: MIKHAN
        Sampeyan kudu nindakake soko, wektu terus, yen ora bakal ana gambar kaya ing saindhenging Ukraina lan banjur ing Rusia ... junta dadi ora sopan saben dina.

        Cukup ora ngliwati tapel wates kanggo numpes Iskanders, peralatan militer junta lan nggawe zona larangan mabur ing Novorossia !!!
        1. 0
          17 2014 Juni
          Ya, kita bakal nggawe zona larangan mabur, uga, pesawat ora bakal mabur. apa sabanjure? Pesawat ora bakal mabur. ora akeh sing isih ana, lan amarga MANPADS sing katon ajaib ing cedhak Donetsk, dheweke dhewe wis mandheg mabur. Lan perang ora bakal mandheg. More karusakan saka shelling saka artileri. Apa sing arep kita tindakake karo iki?
        2. +3
          17 2014 Juni
          Kutipan saka A.V.
          Cukup ora ngliwati tapel wates kanggo numpes Iskanders, peralatan militer junta lan nggawe zona larangan mabur ing Novorossia !!!

          Aja mbaleni crita sing ora ana gunane saka wong sing ora kompeten. ya
          Sepisanan, sampeyan ora ngerti carane akeh iki Escanders padha kita duwe, apa jenis peralatan padha nganggo (amunisi khusus, utawa biasa). Lan Dots-U uga duwe nomer?
          Akumulasi peralatan militer mung ana ing pikirane pasien ing omah gila. Lan OTP ora dirancang kanggo numpes. Ana sistem senjata liyane kanggo iki.
          Escanders lan titik ing peralatan normal bisa mencet markas, warehouses, target titik utamané benteng, etc., lan ora tank lan unit bedhil motorized ing tatanan pertempuran.
          Ora ana cara kanggo ngalahake tentara Ukraina karo Eskanders (karo BG non-nuklir). ya
          Sampeyan mung bisa mbantu kanthi ngrusak obyek sing penting.
          Lan milisi nanggung beban perang.
          Siji-sijine pangarep-arep yaiku, sawise nampa senjata sing efektif lan diatur kanthi apik, lan, sing paling penting, gumantung ing pemukiman gedhe lan dhukungan saka populasi, dheweke bakal bisa nyebabake kerugian sing ora bisa ditampa ing dill lan, ditambah karo penurunan sing cetha. standar urip, nimbulaké discontent lan kerusuhan Svidomo lan pasif, kang bakal mimpin kanggo tiba saka daya banderlozhey.
      8. MIA KGB GTO
        + 14
        17 2014 Juni
        Kamulyan kanggo Pahlawan Slavyansk!!!!!
      9. ivan.kormoran
        +4
        17 2014 Juni
        Wai minangka everyone rembugan akeh lan kanggo dangu. Mungkin aku bakal ngomong hasutan, ya, sampeyan kudu nulungi lan nyengkuyung, nanging kanthi pribadi aku ora ngirim anak / lanang / prajurit "mrene"! Beat wong pointwise, iku bisa lan perlu.
        Luwih gampang TUTUP gas kanthi lengkap, amarga permusuhan lan bebaya bencana kanthi pipa gas / pipa minyak. Ing nguber, ngelingake EUROPPU yen, ing sambungan karo latihan NATO ora sah ing Baltik (nggunakake amunisi praktis), nutupi Nord Stream uga. Kita kudu mutusake, bakal luwih murah tinimbang kelangan anak-anak kita. Ya, lan luwih diplomatis. Kanggo Rusia iku kanggo donya tanpa catastrophes.
        1. +1
          17 2014 Juni
          Kita kudu mutusake, bakal luwih murah tinimbang kelangan anak-anake. Ya, lan luwih diplomatis. Kanggo Rusia iku kanggo donya tanpa catastrophes.


          Sawetara ing Kremlin ora mikir, lan mulane ora nutup. Kakehan kita lungguh ing jarum gas lan lenga.
      10. Erg
        0
        17 2014 Juni
        hi Para master Amerika uga ngapura banget marang Hitler, malah pembantaian wong Yahudi ... Ana akeh analogi karo acara sing wis suwe ... Aku wiwit "ngerti apa-apa"
      11. +2
        17 2014 Juni
        Aku ora ngerti apa sing luwih apik - dadi wong-wong sawah lan agresor ing mripate sisih kasebut, utawa nyerah maneh kanthi jeneng kapentingan sing luwih dhuwur. Sepira dhuwure kapentingan kasebut supaya bocah bisa mbayar nyawane? Utawa milisi?
        YEN RUSIA BAKAL MULIH MANEH, YEN ORA TANGGUH BOLEH, SING TERUS NGIDU LAN NGUSUK KITA!
        KITA BALIK Mbalik ing taun 90-an, nalika kita ndeleng Rusia minangka Buffoon (matur nuwun kanggo Yeltsin), mula AJA PUTIN ngguyu metu saka negara maneh utawa kaya sing diomongake Kulon - "KOLOS WITH KAKI LEMAK"!
      12. Matroskin 18
        0
        18 2014 Juni
        Sampeyan kudu nindakake soko, wektu terus, yen ora bakal ana gambar kaya ing saindhenging Ukraina lan banjur ing Rusia ... junta dadi ora sopan saben dina.

        Junta, mung nuduhake kurang ajar lan bisa, ora katon ing mripat.
        Lan kanggo Strelkov, aku duwe pendapat dhewe kanggo dangu. Dheweke sengaja nuduhake "kelemahane". Perang tanpa licik setengah kalah! Aku pancen percaya lan percaya !!!
        Ayo ndeleng pilihan ...
        Yen tentara Strelkov luwih kuwat tinimbang tentara Ukrainia, perang bakal pindhah menyang pesawat sing dikarepake Barat, sing tegese inisiatif ing perang ana ing sisihe ... militer bakal gampang ngerti aku.
        Tentara Strelkov ora kuwat - bakal diremuk dening pasukan cilik tanpa mobilisasi umum, sing tegese kanthi kerugian ekonomi cilik lan ora seneng karo rakyat Ukraina - strategi kasebut ora sukses kanggo Rusia.
        Versi saiki ... Kamenangan tentara Ukrainia cedhak: Strelkovite ana ing sikil pungkasan, populasi sipil paling akeh mlayu, ora ana sing ndhukung (partisan - seperatists). Ukraina tetep nindakake mobilisasi sing nglarani, nanging pancen perlu lan ...!!!!!!
        Lan saiki elinga Peperangan Es ing 1242 ....
      13. 0
        18 2014 Juni
        Ing Rusia, kenapa kudu ana gambar kasebut? Ay! Maidan ora njupuk Panggonan ing Rusia. Mesthi bakal nyoba kanggo ngatur maneh, nanging neraka karo wong-wong mau - ora bakal bisa maneh.
    2. Horde
      + 25
      17 2014 Juni
      ing tangan siji kita ngomong, kita ngomong, kita ngomong,
      Ing sisih liya, padha mateni, mateni, mateni,
      saka katelu padha meneng, meneng, meneng
      apa rampung pisanan?
    3. + 14
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Yen Zhukov ngandika, banjur dadi .... Ayo nglawan agresor bebarengan, preduli saka Departemen Luar Negeri ..

      Aku setuju banget karo iki, aku mesthi wis ngenalake iki, kaya umume warga Rusia, lan malah nggabungake Ukraina menyang Federasi Rusia. Kajaba iku, aku siyap perang kanggo Tanah Air, kanggo wong Rusia, aku siap, yen ana, kanggo mobilisasi yen kahanan mbutuhake. Aku ngerti yen kahanan karo Novorossia, nalika kita ora ngirim pasukan ana, iku ala lan smacks ngiyanati (Muga-muga iki ora dadi).
      Nanging ana pimpinan, Putin, Shoigu, pemerintah, Staf Umum. Kita ora ngerti apa sing ana ing pikirane, game apa sing dimainake lan kepiye tumindake sesuk. Wis lulus Yu-V? Aku ora, lan padha uga weruh saka risiko asor milisi lan nyedhiyani support. Liyane bab ing perang tansah ora cukup, ana kompetisi sumber daya, ekonomi. Aku mikir yen kahanan pancen ala, banjur pasukan isih bakal digawa mlebu.
      1. + 12
        17 2014 Juni
        Kabeh iki ngelingake aku menyang Afghanistan. Mung ana ing paling pemerintah kita ngirim wong lanang kanggo wong liya (ya, ya - iki dudu Rusia, sanajan karo awalan Novo-) tanah karo gaman lan peralatan abot.

        Lan ing kahanan iki, sukarelawan kita lunga menyang kono tanpa dhukungan, kanthi bebaya lan resiko dhewe, kanggo perang kanggo tanah tanggane.

        Muga-muga Gusti Allah tetep urip lan bali menyang kulawargane!


        Aku isih ora ngerti KENAPA ORA ANA PENJAGA DAMAI!!??? Kita, dudu kita, paling ora sawetara !!??? Satemene aku ngerti, ing kahanan kaya mengkono, negara-negara nyoba ngrukunake para pihak ora mung tembungnanging uga dening anané kelompok bersenjata. Apa saiki? Apa sing diganti? Ra cetho...
        1. +6
          17 2014 Juni
          Kutipan saka lexxxus
          Negara-negara nyoba nyetujoni partai kasebut ora mung nganggo tembung, nanging uga ana klompok bersenjata. Apa saiki? Apa sing diganti? Ra cetho.

          Amarga iku Kulon lan digawe ontran-ontran iki. Agresi ngarahake langsung menyang Rusia. Saiki dheweke bakal mrentahake awake dhewe kanggo mbatalake kabeh lan sprinkle awu ing sirahe?
        2. +1
          17 2014 Juni
          Kutipan saka lexxxus
          Aku isih ora ngerti - kok ora ana PEACEKEEPERS!!??? kita dudu kita, paling ora sawetara !!???

          Eling Kosovo, padha nindakake akeh ing kono, amarga ana tanah bandit, tetep ...
        3. +1
          17 2014 Juni
          Tanpa persetujuan Dewan Keamanan PBB, ora mungkin nggawa kontingen perdamaian.
          1. 0
            17 2014 Juni
            Kajaba iku, tanpa persetujuan PBB, mlebu independen pasukane dening salah sawijining negara PBB bakal dianggep minangka agresi. Iki ditulis ing piagam organisasi iki
      2. +1
        17 2014 Juni
        Kutipan saka volot-voin
        . Liyane bab ing perang tansah ora cukup, ana kompetisi sumber daya, ekonomi

        Kayane ujar: "Inggih, Rusia miskin, luwih akeh senjata tinimbang sing diwenehake, ora bisa nyedhiyakake" ..
        Kutipan saka volot-voin
        Aku mikir yen kahanan pancen ala, banjur pasukan isih bakal digawa mlebu.

        Persis. Supaya liwat mayit saka pembela pungkasan Novorossia, karo chagrin, ngomong: "Oh - kita meh ora nggawe ing wektu!"
      3. + 10
        17 2014 Juni
        Kutipan saka volot-voin
        Wis lulus Yu-V? Aku ora, lan padha uga weruh saka risiko asor milisi lan nyedhiyani support.

        Politik iku catur, dudu Chapaev. Nalika V.V. takon aktivis federalisasi kanggo nundha referendum nganti kahanan wis disiapake kanthi lengkap (lan lagi disiapake lan karya terus miturut rencana), dheweke ora digatekake. Cepet-cepet perlu kanggo diare. Lan saiki saka V.V. wis padha nuntut supaya padha cepet mateni omah sing ora diobong dening dheweke lan dituduh pengecut. Padha njaluk sabar, nanging "chapais" ora gelem ngrungokake, padha arep mikir dhewe. Dadi sapa sing kudu disalahake saiki?
        1. jj
          +1
          17 2014 Juni
          Kutipan: FANTOM-72
          Cepet-cepet perlu karo diare.

          Lan uga nalika nyekel kutu lan laku jina karo bojone wong liya
        2. +5
          17 2014 Juni
          Aku setuju karo sampeyan ... Aku bakal ngomong liyane .. yen Yanuk wis ora pont ing siji wektu, nanging ngrungokake Volodka, banjur ora ana iki bakal kelakon ... kita malah ora bakal ngerti sapa Yatsenyukh, Turchinov , etc padha.
        3. mihasik
          +9
          17 2014 Juni
          Politik iku catur, dudu Chapaev.

          Mekaten! Sampeyan ora bisa menang perang ing emosi. Ya, tangan gatal! Ya, aku pengin menehi trynd Svidomo! Nanging .. Kita siyap kanggo kasunyatan sing kabeh sing Kuchma, Yushchenko, Yanukovych lan maling saiki ing daya ing Ukraina wis plundered, bakal padha nyalahke kabeh ing kita yen pasukan mlebu? Ing wektu sing padha, apa sampeyan siap kanggo mulihake kabeh Ukraina saka kanthong sampeyan dhewe? Iku ora malah Crimea! Siap kanggo kasunyatan sing sing ngomong: "Halo, cak!", Ngeculake klip ing mburi? Carane sampeyan bakal mbedakake "Svidomo" saka "kita". Iki dudu Jerman lan dudu Prancis. Apa sampeyan siyap kanggo mobilisasi lengkap nir "Svidomo" sawise introduksi pasukan? Motivasi dheweke wis mundhak. Iku bakal dadi horde karo gerakan partisan kanggo boot. Ing USSR, nganti 1956, padha ora bisa kanggo ngrampungake karo wong-wong mau nganti diusir sederek lan populasi lokal nyedhaki Magadan. Apa sampeyan siap nindakake maneh?
          Dheweke butuh bantuan, nanging aja histeria! Muga-muga kita dhewe sing milih pamrentahan? Dadi menehi kesempatan kanggo profesional kanggo ngatasi masalah rumit.
          1. +2
            17 2014 Juni
            Bener, masalah iki ora bisa ditanggulangi dening patriotisme.
        4. +1
          17 2014 Juni
          Kutipan: FANTOM-72

          Politik iku catur, dudu Chapaev. Nalika V.V. takon aktivis federalisasi kanggo nundha referendum nganti kahanan wis disiapake kanthi lengkap (lan lagi disiapake lan karya terus miturut rencana), dheweke ora digatekake. Cepet-cepet perlu kanggo diare. Lan saiki saka V.V. wis padha nuntut supaya padha cepet mateni omah sing ora diobong dening dheweke lan dituduh pengecut. Padha njaluk sabar, nanging "chapais" ora gelem ngrungokake, padha arep mikir dhewe. Dadi sapa sing kudu disalahake saiki?

          menarik! Lan nganti suwene wong kudu ngenteni "kesiapan lengkap babagan kahanan" iki? Apa sampeyan mikir yen Nazi ngrusak awake dhewe liwat wektu? Utawa apa sampeyan mikir Strelkov lan pimpinan liyane saka Kidul-Wétan bakal ditinggalake sajrone "nunggu" iki kanggo Sektor Tengen? Ya, mesthine wis suwe dikubur. Aku wong setuju banget karo ukara iki: "Politik lan diplomasi apik kanggo partner sing tetep ing watesan tartamtu. Kanggo" partner "sing wis ilang gisik, kudu ana piranti sing beda-beda."
        5. +2
          17 2014 Juni
          Kutipan: FANTOM-72
          Politik iku catur, dudu "chapaev"
          Nalika sampeyan ana ing posisi "Ya, neraka ngerti carane dheweke mlaku ing kene." Minangka pilihan
      4. vedross
        + 11
        17 2014 Juni
        Aku ora ngerti rencana licik pimpinan Rusia. Mbok menawa dheweke licik, dheweke bakal tetep ngrancang, amarga Yu-V mati! Dadi apa gunane rencana licik? perang? Ya, perang, nanging ora getihen lan ora protracted. Yen Rusia miwiti tumindak militèr marang junta, wong Ukraina ora bakal menehi pitulungan kanggo junta, kajaba sawetara ewu maydanuts. Nanging iki Bunch saka Maydanuts ora bakal nggawe cuaca lan "tentara" Ukraina bakal buyar nalika kolom pisanan saka pasukan Rusia katon. Saiki aku duwe kesan kuat babagan pengkhianatan dening pimpinan Rusia ing Kidul-Wétan, kabeh Rusia-Ukraina lan Rusia dhewe.
        1. 0
          17 2014 Juni
          Kutipan saka vedross
          Saiki aku duwe kesan kuat babagan pengkhianatan dening pimpinan Rusia ing Kidul-Wétan, kabeh Rusia-Ukraina lan Rusia dhewe.

          Sapa sing ngerti, bisa uga sampeyan ora adoh saka bebener, sawise kabeh, ana sing ujar "ngiyanati wektune" lan ujar kasebut muncul kanthi alesan.
        2. +2
          17 2014 Juni
          Dadi apa sampeyan ora njupuk lan ngusir sekelompok Maidan iki ???
          1. +3
            17 2014 Juni
            Lan supaya padha ora bakal. Kaya sing ditulis ing kene ing salah sawijining artikel babagan "Viy" Gogol - iki minangka kepinginan sing langgeng saka puncak (aku takon sampeyan ora bakal gelo, 200 taun kepungkur "Khokhol" ora dadi penghinaan) kanggo freebie! Ayo Rusia nglawan Nazi, lan kita bakal nyebat "dikutuk" lan terus mangan dumplings karo lemak babi, ngombe vodka! Nalika dadi ora bisa ditahan, Rusia bakal nyilih pundhak. Sing wong mati iku banget, ala banget. Nanging aku, minangka wong Rusia, ora ngerti sebabe negaraku kudu ngupayakake perang ing Ukraina, supaya pamrentahane bisa ngubungake kabeh kesalahane ing kabeh wilayah ekonomi negara kasebut minangka invasi. Aku ora pengin Rusia maneh mbela tatanan donya sing wis ana, sing diadegake tanpa partisipasi langsung.
        3. 0
          18 2014 Juni
          Ya, aku ora ngerti, aku uga saka Ukraina lan aku mikir, ing kahanan saiki, entri pasukan Rusia ora bakal didhukung kanthi aktif dening 60-70 persen warga Ukraina, yaiku, iki minangka mungsuh potensial. Tentara Rusia lan perang gerilya. GDP ing kasus iki nindakake perkara sing bener, kenapa ngorbanake wong yen iki ora bakal dihargai. metu utawa murub.Aku mratelakake panemume.
    4. Komentar wis dibusak.
    5. Komentar wis dibusak.
    6. +6
      17 2014 Juni
      pilihan mangan
      bab kasunyatan sing GTS wis dadi Amerskaya lan stream kidul bakal kalem mudhun
      Aku kelingan durung suwe Yarosh ngancam arep njeblug pipa...
      lan ayo bayangake sedhela yen ing YouTube ana daya tarik blokes ing topeng kanthi simbol pravoseks, sing ngancam bakal sabotase nalika pindhah.
      banjur, nang endi wae ing wilayah ZU, bagean saka pipa mbledhos, tanpa korban, nanging padha mandheg pumping gas. sasi dibutuhake kanggo ndandani (bakal ing wektu ing mangsa).
      ora gas babar pisan!
      Aku curiga yen wong Eropa bakal cepet-cepet nyedhaki Putin kanthi panjaluk supaya bisa nyepetake pambangunan South Stream.
      GTS Ukrainia dhewe banjur bakal mandek kanggo relevan, malah sawise ndandani (precedent saka sabotage bakal devalue). Akibaté, Amerika bakal tetep ing pipa kanthi irung,
      Rusia ngalahake kabeh wong.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Carane katon ing banyu! Ing bagean saka bledosan tanpa korban! Mantap Wang! ngguyu
    7. +3
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Yen Zhukov ngandika, banjur dadi .... Ayo padha nglawan agresor bebarengan, preduli saka Departemen Negara ....

      Apa ora bisa nggawe zona larangan terbang karo pasukan pertahanan udara kita? Apa ora bisa ngencerake jajaran tank kanthi roket? Ing wektu kita lan karo tentara kita, ora perlu kanggo nyelehake nyawa prajurit kita ing misbyah Novorossia.

      "Minnows wicaksana" mbantah - ora ana provokasi ... aja ngenalake ...
      Sapa sing ora provoke?
      3,14ndos sing teka karo kabeh iki?
      Ing kasus apa wae, dheweke wis siyap ngenalake sanksi tahap kaping 3 ...

      Mung ana siji jawaban sing bener -
      lunga menyang Novorossia kanggo nglawan junta. Kanthi sukarela. Wong sing, kanthi jiwa sing resik lan ati sing anget, ora bisa ndeleng lan krungu carane Donetsk lan Luhansk dipateni lan dirusak ... Carane wong-wong kita diusir saka kono.
      Kita butuh Pahlawan anyar, Pozharsky anyar. Sapa sing bakal ngomong - Wong lanang tindakake aku, perang kanggo tanah Rusia, kanggo wong kita!
      Ora usah takon sapa-sapa ngirim pasukan, njaluk ijin ... sampeyan mung kudu tangi lan lunga ...
      Yen ora bakal kasep!
      1. Panglima
        +3
        17 2014 Juni
        Wong-wong ing kono padha ngangkat gegaman kanggo nglindhungi awake dhewe saka wong-wong sayap tengen. Lan saiki kabeh tentara wis dibuwang marang wong-wong mau. Herachat kanthi artileri jarak jauh, tank lan pesawat. Ing skenario iki, dheweke ora duwe kesempatan. Sampeyan ora bisa ngenteni maneh! Perang ora bisa diendhani maneh. Dheweke bakal ngremukake sisih kidul-wétan, banjur Crimea. Sing nembak warga sipil wis entuk ukuman.
        1. mihasik
          +3
          17 2014 Juni
          Wong-wong ing kono padha ngangkat gegaman kanggo nglindhungi awake dhewe saka wong-wong sayap tengen. Lan saiki kabeh tentara wis dibuwang marang wong-wong mau. Herachat kanthi artileri jarak jauh, tank lan pesawat. Ing skenario iki, dheweke ora duwe kesempatan. Sampeyan ora bisa ngenteni maneh! Perang ora bisa diendhani maneh. Dheweke bakal ngremukake sisih kidul-wétan, banjur Crimea. Sing nembak warga sipil wis entuk ukuman.

          Waca I. Strelkov.
          Dheweke dhewe nulis yen kita bisa ngatur perang gerilya dening kelompok DRG, kanthi sabotase ing saindhenging Ukraina, dalan pertambangan, jembatan, rel. pesen, nanging kita ora nindakake iki, amarga bakal akeh sing dadi korban wajib militer "lugu". Lan ing Ukroarmiya mung "Sektor Tengen" sing gelut? Yen dheweke milih sapa sing "udan" lan sapa sing ora, mesthine ora bakal suwe.
      2. 0
        17 2014 Juni
        Ora, uga, iku bakal bisa kanggo sijine bolt ing sanksi. Nanging sanksi bakal dileksanakake marang wong, lan populasi bakal nandhang sangsara. Wis mesthi ngono. Aku ora mikir yen PDB lan lingkungane utamane kasengsem ing kesejahteraan rakyat, malah sebaliknya. Nanging yen segara pengangguran dumadakan tumpah ing lurung-lurung minangka akibat saka sanksi, banjur dhampar ing sangisore titik alus kraton bisa stagger. Dadi, anggere dhuwit bakal ana ing bank-bank Amerika lan Eropa, dene "Elite" kita bakal ngormati Maldives lan Courchevel luwih saka wit birch ing jalur tengah, mula ora ana permusuhan serius sing bakal ditindakake ing kabeh zona. ing kono.
    8. +6
      17 2014 Juni
      "Nalika Wolf paling padhang ngidini,
      Aku wani ngirim sing mudhun stream
      Saka Pangeraning lampahe aku ngombe satus;
      Lan tanpa guna dheweke bakal nesu:
      Aku ora bisa nggawe dheweke ngombe." -
      “Mulane aku ngapusi!
      sampah! Apa sampeyan tau krungu insolence kuwi ing donya!
      Ya, aku kelingan yen sampeyan isih ana ing musim panas kepungkur
      Ing kene aku kaya ora sopan:
      Aku wis ora lali iku, mate!
      Ivan Andreevich Krylov
      Ancaman ing kene ana sawetara sing nggoleki kabeh alibi kanggo Rusia, mula maca maneh Krylov lan aja omong kosong.
      "Kandhane lan nyeret Cempe menyang alas peteng"
    9. +1
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: mig31
      Ayo bebarengan nglawan agresor, preduli saka Departemen Luar Negeri ....

      ndudhuk m. saran apik saka Sterligov (mesthi, iku dudu jinis unambiguous, nanging mratelakake panemume sober):
      Ahli strategi, Igor sing dikasihi, supaya sampeyan ngerti, mung ana "sofa". Ora ana ahli strategi trench. Sofa, teh panas, segelas cognac, peta, diagram lan meja lan kursi minangka piranti sing biasa kanggo nggawe keputusan strategis. Conto strategi "sofa" modern: Rothschilds, Obama, Merkel, pimpinan saluran TV lan feed warta, lan liya-liyane, nanging ora para pahlawan sing lungguh ing papan papriksan Slavinsk lan Lugansk. Iki bisa uga heroik lan getihen, nanging mung urutan video sing perlu kanggo pitting Slavs lan ngleksanakake skenario politik sing ditulis dening ahli strategi nyata - sofa.

      Nalika para pamirsa trench wiwit mbayangno awake dhewe minangka ahli strategi, tegese para prajurit wis edan, sing umume ora ala kanggo ahli strategi sing nyata, amarga kapercayan kasebut ing pentinge tetep "ahli strategi parit" ing jero bendera sing dipasang ing set.

      Ana kasus unik. Iki nalika klompok wong ing trenches dadi ahli strategi nyata. Nanging iki mesthi tegese mlayu kanggo panji - yaiku, sing asring diukum pati. Ing kasus iki, iki minangka transfer perhatian saka paten pinaten malah moronic nanging isih sedulur-Slavs kanggo nggawe bencana buatan manungsa ing saindenging wilayah mungsuh: bledosan saluran listrik voltase dhuwur, penembakan menara sel, karusakan infrastruktur transportasi. Nalika iku Kyiv, Dnepropetrovsk lan Warsaw bakal terjun ing kekacauan lan anarki lan ngrasakake medeni yen ahli strategi "trench" sing ora direncanakake wis muncul ing endi wae lan operasi militer tentara Ukraina ing Slavinsk lan Donetsk bakal dadi teknis ora bisa ditindakake.

      Dadi rungokna, bocah-bocah trench, aja mbalik maneh ahli strategi lan hari sing dicukur. Pitutur sing bodho kudu disingkirake, lan pitutur sing pinter kudu digatekake.

      Kamulyaning Gusti Yesus Kristus!

      German Sterligov (Ketua Paguyuban Pecinta Sastra Kuno)
    10. +2
      17 2014 Juni
      Strelkov pancen bener. Aku ngerti manawa ora bisa ngirim tentara kanthi resmi. bakal ana alesan kanggo Amerika Serikat lan Kulon kanggo miwiti sanksi anyar, utawa malah ngirim pasukan menyang Ukraina, dibagi ing setengah kaya Jerman, lan ana ora adoh saka donya katelu.

      Nanging, ngrungokake, apa ora bisa menehi bantuan karo senjata, amunisi, pasokan kanggo Strelkov? Banjur, sawise kabeh, detasemen bakal luwih suwe, bisa uga nganti tekan junta dhewe ambruk saka utang, tentara bakal cepet-cepet mandheg perang nalika dhuwite entek. Nanging kepiye, Rusia bakal ngilangi gas lan Khan marang wong-wong mau, banjur Barat bakal ngobong dhewe.

      Yen Rusia ora nulungi, kaya sing dikandhakake Strelkov, paling ora nganggo persediaan, mula kabeh, tenggara wis rampung!

      Atusan ewu pengungsi bakal teka ing Rusia, lan dill bakal manggoni Galician ing tanahe. Kaya iki. Sayange ewonan takdir, menungsa.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Kutipan saka: Max_Bauder
        Nanging apa bab, Rusia bakal Cut mati gas lan Khan kanggo wong-wong mau

        gas iki Cut mati, soko ora mambu lik Hanoi
        1. +1
          17 2014 Juni
          Dadi mayit lik Hana ora langsung mambu. Ayo ngenteni sethithik maneh. Ukrov isih duwe cadangan 11-13 milyar meter kubik. Iki cukup kanggo setengah taun nang endi wae, yen dileksanakake kanthi teliti.
      2. 0
        17 2014 Juni
        Lan kenapa sampeyan mutusake manawa pitulungan kasebut ora teka? Mung miturut Strelkov?
        1. 0
          17 2014 Juni
          Apa ana informasi liyane babagan iki?
          1. mihasik
            0
            18 2014 Juni
            Kutipan saka saag
            Apa ana informasi liyane babagan iki?

            Lan kenapa Strelkov kudu bengok-bengok ing saindenging jagad yen dheweke nampa dheweke (bantuan)?
  2. + 28
    17 2014 Juni
    Miturut cara, ya. Iku wektu kanggo nemtokake. Pangarep-arep kang kaya mangkono iku ora bakal nyeret ing salawas-lawase, awit perang bakal sirna.
    1. + 16
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Miturut cara, ya. Iku wektu kanggo nemtokake. Pangarep-arep kang kaya mangkono iku ora bakal nyeret ing salawas-lawase, awit perang bakal sirna.

      Poroshenko nyengkuyung introduksi kahanan darurat ing LPR, DPR, lan KRUMA ing dina 10! Kayane Amerika Serikat kesel ngenteni Rusia ngirim pasukan, lan mutusake ngirim dill!
      Lan katon kaya bakal diwiwiti kanthi cepet!
      Lan wiwit dill dhewe ora bisa nyerang Rusia, nanging padha ngarep-arep kanggo soko, iku tegese padha wis marang soko!
      Umumé, aku duwe koper sing nguwatirake, kanthi peralatan siap suwe!
      1. Panglima
        +3
        17 2014 Juni
        Aku uga. Lan sawetara wong naif mikir yen kabeh bakal rampung kanthi tentrem.
      2. +3
        17 2014 Juni
        Kutipan saka: serega.fedotov
        Umumé, aku duwe koper sing nguwatirake, kanthi peralatan siap suwe!

        Aku wis ngapusi aku wiwit Mei, tetep kanggo nyelehake panganan garing, lan nganyari kit pertolongan cemas ...
      3. 0
        17 2014 Juni
        Lan suwene sampeyan bakal tahan karo koper peralatan?
    2. +4
      17 2014 Juni
      Hmm...Kira-ira ana wong sing wis tekad tanpa kita... Butuh perkenalan pasukan, SING Mlebet...!!!
    3. +7
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Stiletto
      Miturut cara, ya. Wektu kanggo mutusake

      Bebek, pamrentahan kita wis suwe ditemtokake, apa sampeyan ora ngerti? Tindakan kita sing bisa ditindakake, sanajan ing wangun mratelakake panemume umum, minangka upaya kanggo pengaruhe pemerintah supaya bisa ngowahi kabijakan marang Novorossia. Penulis artikel lan liyane kaya dheweke kabeh ngumbara ing dilema: ora ana apa-apa kanggo nindakake utawa ngirim pasukan, padha ngelem babagan rencana rahasia Kremlin, babagan sawetara bantuan mitos saka Kremlin ing stream amba menyang Novorossia. Penulis terus-terusan lan sengaja ngilangi pilihan katelu: nyediakake pitulungan lengkap lan cukup kanggo Novorossia kanggo mbuwang penjajah metu saka tanah sing, mesthi, West bakal njupuk tindakan retaliatory, introduce sanksi anyar, nanging kita ora duwe solusi liyane, amarga inaction Kremlin iku ngiyanati Novorossia. Lan sabangsane. Supaya bisa nyingkirake tumindak Kremlin, penulis artikel kasebut nekad nyritakake maneh gagasan palsu sing diduga ana prabédan ing dhukungan lan kegiatan wong ing Crimea lan Novorossia. ana video karo rapat umum sing ewonan wong ngumpul, dhukungan lan kegiatan ing Novorossia gedhe banget, ana akeh sing pengin gabung karo tentara rakyat, nanging ora ana apa-apa, ora ana tank, infanteri. kendaraan perang, bedhil, mortir, pesawat, sistem anti-pesawat, etc ing tentara rakyat .
      1. +2
        17 2014 Juni
        Dhukungan lan kegiatan ing Novorossia gedhe banget, ana akeh sing pengin gabung karo tentara rakyat, nanging ora ana sing bisa digunakake.

        Ya bener. Ora ana gaman kanggo saben wong sing kadhaptar ing milisi.
        1. 0
          17 2014 Juni
          Kutipan saka LuckyJone
          Ya bener. Ora ana gaman kanggo saben wong sing kadhaptar ing milisi.

          Aku ora ngerti apa-apa, apa Solidar kentekan senjata?
      2. +7
        17 2014 Juni
        Kutipan saka krpmlws
        Pamrentah kita wis suwe ditemtokake

        Kanggo ndhukung iki;


        "Sajrone rong minggu kepungkur, Rusia wis ngirim rong draf resolusi menyang Dewan Keamanan PBB babagan aspek politik lan kamanungsan saka kahanan ing Ukraina, lan kita terus nggarap dokumen sing bakal nemokake dhukungan saka Dewan Keamanan," ujare. ngandika. "We dianakaké konsultasi pakar ing konsep kapindho lan diajukake dianyari document sing wis ngalami revisi cukup pepek lan nggabungke komponen saka rong versi pisanan, njupuk menyang akun komentar saka kolega. Wis dadi maneh, ngemot referensi liyane. hukum internasional, kalebu norma-norma dhasar kayata kedaulatan, kamardikan lan integritas teritorial." . Wis dadi luwih dawa, ngemot referensi liyane babagan hukum internasional, kalebu norma dhasar kayata kedaulatan, kamardikan lan integritas wilayah". [/i]
        Kremlin ora pengin krungu babagan DNR, LNR. Resolusi Dewan Keamanan PBB mengikat, paling ora kanggo Rusia. lan ing tembung kaya mengkono iku bakal diadopsi, amarga West ngandika ing Gawan klausa ing integritas wilayah. Nanging banjur Crimea beku. Dadi njijiki nonton lan maca babagan langkah-langkah paling anyar saka pimpinan Rusia.
  3. + 28
    17 2014 Juni
    Nanging santai wae. Ing gaya sing diputusake karo Crimea. Tanpa tantrums, tenang lan cepet.


    Sing paling penting yaiku mutusake. Sing diklaim Kremlin. Sawetara wong sing pengin ngirim pasukan menyang Ukraina, lan ing wektu sing padha, mayoritas akeh sing ndhukung bantuan militer kanggo para pejuang kita nglawan fasisme.

    We kudu ngerti sing padha perang ing Donbass WARRIORS kita. Sampeyan ngerti: KITA, lan ngiyanati wong-wong sing nyerahake nyawane ing perang nglawan piala donya iku miskin.
    1. VSK
      +1
      17 2014 Juni
      Ya, lan padha nglindhungi kita karo sampeyan - Rusia. Anyar, Cilik, Putih, Gedhe. Kabèh Rod iku Slavic. nanging wong liya ora weruh ngluwihi irunge dhewe,
  4. + 19
    17 2014 Juni
    Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Kinder.


    Kabecikan kudu tansah karo ajiné .... Gusti Allah maringi kesehatan lan rejeki kanggo STRELKOV.

    Sajujure aku ora ngerti apa sing kudu diomongake babagan mbantu Strelkov ... ana sing ujar manawa dheweke dadi ... nanging dheweke dhewe ujar manawa dheweke tahan karo kekuwatan pungkasan.

    Aku mesthi bisa ngomong yen Ukrainians sijine meksa ing SLAVYANSK, iku bakal ala kanggo kita kabeh, lan utamané kanggo Kremlin.
    1. +8
      17 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Kinder.


      Kabecikan kudu tansah karo ajiné .... Gusti Allah maringi kesehatan lan rejeki kanggo STRELKOV.

      Sajujure aku ora ngerti apa sing kudu diomongake babagan mbantu Strelkov ... ana sing ujar manawa dheweke dadi ... nanging dheweke dhewe ujar manawa dheweke tahan karo kekuwatan pungkasan.

      Aku mesthi bisa ngomong yen Ukrainians sijine meksa ing SLAVYANSK, iku bakal ala kanggo kita kabeh, lan utamané kanggo Kremlin.
    2. +4
      17 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      Aku mesthi bisa ngomong yen Ukrainians sijine meksa ing SLAVYANSK, iku bakal ala kanggo kita kabeh, lan utamané kanggo Kremlin.

      Dheweke bakal nambah. Pasukan ora padha.
    3. +8
      17 2014 Juni
      Apa sampeyan ora mikir yen dheweke ngomong iki khusus kanggo ngrusak Rusia, yen iki taktik?
    4. +3
      17 2014 Juni
      Quote: LYOKHA padha
      Sajujure aku ora ngerti apa sing kudu diomongake babagan mbantu Strelkov ... ana sing ujar manawa dheweke dadi ... nanging dheweke dhewe ujar manawa dheweke tahan karo kekuwatan pungkasan.

      Aku yen Strelkov wis marang bebener sing menehi senjata lan b / n, banjur ora bakal matur nuwun kanggo iki (sing menehi) senjata. Dadi luwih apik kanggo terus resmi yen senjata dijupuk saka ukrovoyak bodho lan ing bangunan dicekel SBU. Lan Federasi Rusia nyedhiyakake milisi kanthi eksklusif karo biskuit lan sosis sing digodhog (mung padha kebak truk ing tapel wates). Mungsuh kita dhewe bakal ngandhani sapa sing nyedhiyakake senjata kanggo Strelkov.
    5. julukan 1 lan 2
      +2
      17 2014 Juni
      Aku elinga - iki padha, nanging padha ngandika akeh Samsaya Awon ana, nalika pangeran paling serene kita, banjur bish - Kutuzov (karo kabeh regalia) mundur ing saindhenging Rusia lan banjur saka Moscow.

      Oh-oh-oh-oh! Kepriye anggone padha ngudi!

      Banjur Stalin lan liyane entuk!

      Dadi ing antarane wong-wong kita! Saben uwong ora tahan "ngacungake ajiné"! nanging babagan ketahanan lan babagan "pemikir" - kita lali.

      Lan Strelkov minangka perkara sing umum! Wong kudu!
  5. RUS
    +2
    17 2014 Juni
    Janji kosong liyane junta

    Kyiv arep menehi milisi minangka "koridor' kanggo ninggalake negara
    Sajrone gencatan senjata cendhak, panguwasa Ukrainia arep menehi milisi minangka "koridor" supaya bisa ninggalake negara kasebut, ujare Wakil Perdana Menteri Ukraina Vitaliy Yarema ing saluran televisi Ukrainia ICTV.


    "Rencana presiden minangka gencatan senjata sementara. Kalebu militan bakal ditawani koridor. Dheweke bakal ditawani amnesti, kajaba wong-wong sing nindakake kejahatan serius, "ujare Wakil Perdana Menteri.

    Dheweke uga nyathet yen nggawe "koridor" kasebut nduwe risiko tartamtu kanggo Ukraina, sing wis siyap ditindakake.

    "Rembugan bakal ditindakake kanggo mungkasi pertumpahan getih," ujare Yarema. Miturut dheweke, yen milisi ora nampa tawaran saka panguwasa Kyiv, banjur "operasi bakal diterusake, nanging bakal ditindakake ing tingkat kualitatif sing beda."
    1. +3
      17 2014 Juni
      Kutipan: RUSS
      "Rembugan bakal ditindakake kanggo mungkasi pertumpahan getih," ujare Yarema. Miturut dheweke, yen milisi ora nampa tawaran saka panguwasa Kyiv, banjur "operasi bakal diterusake, nanging bakal ditindakake ing tingkat kualitatif sing beda."

      Mung wong edan sing bisa dipercaya panguwasa Kyiv. "Operasi" bakal terus. Wong-wong bakal mati nganti Amerika Serikat diganggu menyang sisih liya lan anggere wong-wong sing kuwasa isih kuwasa. Zombie Ukrainians kudu ndeleng lan krungu bebener. Senajan aku pracaya sing generasi kanibal lan monsters iki ora curable maneh.
  6. +6
    17 2014 Juni
    Apa bisa nggawe paling ora zona mabur?
    1. 0
      17 2014 Juni
      Ora ana sing mbatalake hukum internasional, sanajan Amerika Serikat ngilangke sikile. Zona larangan terbang mung bisa digawe kanthi amanat (ijin) saka PBB. Ing kahanan saiki, usulan apa wae saka Rusia ing Ukraina bakal diblokir ing PBB dening Amerika Serikat lan Eropa. Tanpa mandat PBB, tumindak apa wae dening Rusia (kanggo entuk manfaat lan kaslametane wong) bakal dianggep minangka intrusi bersenjata menyang tapel wates negara liya - agresi militer langsung. Lan ora mung dening Kulon, nanging dening kabeh masyarakat donya. Ora ana sing bisa mbuktekake yen sampeyan ora. Langkah-langkah iki sing digoleki Amerika Serikat saka Rusia saiki, ngatur proses ing Ukraina liwat teater boneka sing diarani.
      pamaréntah Ukraina.
      Ya lara yen nyawang kidul wetan. Ya, keruwetan tragedi ing sisih kidul-wétan nggegirisi ing saben wong normal. Ya, aku pengin ndeleng tumindak sing nemtokake. TAPI, dhokter duwe prentah - aja gawe piala marang pasien. Sembarang intervensi lan korban sing ora peduli bakal diitung ora nganti atusan, nanging atusan ewu, lan ora mung ing wilayah Ukraina.
      Sampeyan kudu luwih wicaksana lan luwih sabar lan percaya marang Presiden sampeyan, lan PDB pantes.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Grenada, 1983 campur tangan AS sepihak
        Panama, 1989 campur tangan AS sepihak
        Yugoslavia, 1995 operasi NATO tanpa sanksi saka Dewan Keamanan PBB
        Afghanistan lan Sudan, 1998 serangan militer sepihak AS
        Yugoslavia, 1999 campur tangan NATO tanpa wewenang Dewan Keamanan PBB
        Afghanistan, 2001 intervensi NATO tanpa wewenang Dewan Keamanan PBB
        Irak, intervensi 2003 dening AS lan sawetara sekutu tanpa wewenang PBB
        Pakistan, Yaman, Somalia, 2002 drone nyerang tanpa wewenang PBB

        SAKIT!!!
        Sing kuwat ora njaluk sanksi. Rusia ora kuwat.
        Sapa sing nggawa dheweke menyang negara kasebut, apa ora dadi patron Serdyukov?
      2. mekanik
        +2
        17 2014 Juni
        Luwih becik ora ngomong!
  7. + 14
    17 2014 Juni
    "... Kita ora padha karo rong puluh taun kepungkur. Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Luwih apik."

    Lan ing kene penulis salah, miturut pendapatku, 20 utawa luwih taun kepungkur, wong-wong padha luwih kuwat lan luwih apik, saiki ing jaman kapitalisme, masyarakat luwih dibagi, mula ekspresi kasebut "dheweke dhewe kudu, iku ora ana bisnis, lan liya-liyane.", sadurunge nalika USSR ana ing latar ngarep, wong teka ing ngarep, lan ora entuk bathi, mulane wong beda-beda, tanpa hataskraine iki.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Ing kene penulis salah, miturut pendapatku, 20 taun kepungkur, wong-wong luwih kuwat lan luwih apik.

      Ora, sayang. Kabeh wis bener ngandika.
      20 taun kepungkur kita mikir babagan liya, keprihatinan liyane ana ing taun 1994.
      Lan acara ing republik tilas USSR dianggep beda, beda saka saiki, ing wektu tartamtu. Padha sregep lan cetha oriented kita kanggo mergo - njupuk care saka dhewe lan ora nyoba kanggo ndeleng wong. Lan mbandhingake wektu saiki lan saiki, kita bisa ngomong kanthi aman - ya, kabeh bener,
      Kita ora padha karo rong puluh taun kepungkur. Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Kinder.
      1. +3
        17 2014 Juni
        Kutipan: podpolkovnik
        Padha sregep lan cetha oriented kita kanggo mergo - njupuk care saka dhewe lan ora nyoba kanggo ndeleng wong.

        Persis, lan aku kudu ujar manawa kita wis entuk apa wae babagan iki
  8. + 17
    17 2014 Juni
    Kanggo wiwitan, sampeyan kudu ngenali Novorossiya. Sawisé iku, iku bisa kanggo nyedhiyani bantuan non-stop ing jumlah gedhe tanpa introduksi saka pasukan kita. Lan Kulon mung bisa mambu, nanging ora bisa nindakake apa-apa maneh.
    1. VSK
      +1
      17 2014 Juni
      ya wis! Banjur kabeh bakal "bener politik" yen penting banget kanggo wong.
  9. +9
    17 2014 Juni
    Gusti, apa berkah sing Crimea uwal saka ontran-ontran kuwi ... Nanging bisa uga kaping pirang-pirang luwih serius ...
    1. +1
      17 2014 Juni
      Kutipan: Roman1970
      apa berkah sing Crimea oncat ontran-ontran kuwi

      Pasukan kita RESMI ing kana! Ora ana pangkalan resmi ing DPR lan LPR!
    2. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan: Roman1970
      Crimea lolos saka pembantaian kaya ngono ... Nanging bisa uga kaping pirang-pirang luwih serius.

      Luwih serius. Mung perang antarane NATO lan Federasi Rusia kanthi nggunakake senjata nuklir luwih serius. Armada Segara Ireng dipasang ing Crimea, mula ora mungkin ana ing kana.
  10. +8
    17 2014 Juni
    Ana pasukan sing meksa PDB. Maca analytics. Sayange, wiwit jaman Eltsin kita wis sawetara pusat "daya". GDP duwe ruang kanggo maneuver, nanging liyane ora kasengsem ing pembangunan apa wae. "Politik iku bisnis sing reged, kanggo wong tuwa." / W. Churchill/
    Mesakake wong kita. Nyesel banget kanggo bocah-bocah wadon sing tiba ing cengkeraman ukram. Nanging aku isih duwe pangarep-arep - VVP minangka pragmatis lan dudu idealis. Dheweke uga ngerti yen dheweke bakal duwe countdown urip / nasibe Gaddafi /, saka wektu penulis sijine - Nalika prajurit pungkasan Strelkov nyabrang tapel wates karo Federasi Rusia. Dheweke ora . prajurit
    1. +3
      17 2014 Juni
      Kayane dheweke ora ngerti apa-apa. Dheweke ora duwe rencana licik. Ngobrol karo Kulon kanggo ngasilake dhuwit menyang Gazprom ora bakal nggawa apa-apa sing apik. Lan sing paling penting, wong kita padha mati. Rating pribadi presiden saya mudhun.
      1. +4
        17 2014 Juni
        Dhuwit ana ing latar ngarep, sing bisa nandhang sangsara, dhuwit kanca lan wong penting liyane, lan iki ora bisa ditrima, yen ora, jotosan kasebut bakal ditindakake.
        1. +1
          17 2014 Juni
          Ora kaya 100 taun kepungkur. Luwih apik 200. Nanging banjur padha nyerah Moscow, lan banjur mlebu Paris. Sapa sing setuju?
      2. mekanik
        0
        17 2014 Juni
        Aku ora setuju. Putin tumindak mesthi. Dheweke wis nyiapake soko. opo? Iki pitakonan tanpa wangsulan. Gazprom minangka alat kanggo presiden.
  11. +4
    17 2014 Juni
    Eh, rong puluh taun kanggo mbuwang, ngasah pedang bapak lan ...
  12. + 10
    17 2014 Juni
    Yen sampeyan nyerahake Novorosiya, Nazi bakal ngidak-idak menyang Crimea, lan mungkin Rostov bakal entuk.
    1. +6
      17 2014 Juni
      Ya, lan Moscow bakal teka. Inggih, mung mbukak alangi, supaya akeh telek bakal pour menyang negara kita sing kethek jenggot karo Kalash bakal katon kaya manna saka swarga.
  13. +7
    17 2014 Juni
    Panguwasa Ukraina saben dina nuduhake sikap negatif marang negara kita. Mula, ngandelake hubungan tetanggan sing apik lan kerjasama ekonomi mung bodho.

    Ya, bodho ngetung nganti 20 taun.

    ... yen ing Novorossia kabeh dadi kaya sing dikarepake ing sisih LAIN?

    Lan bakal dadi. Strelkov ora bakal duwe apa-apa lan (utawa) ora ana sing bisa dilawan lan dheweke bakal lunga menyang Rusia karo sisa-sisa tentarane, utawa mung bakal mateni Strelkov. Lan uga ora bisa perang ing salawas-lawase, perang apa wae bakal rampung ing sawijining dina lan kepiye wae.
  14. +1
    17 2014 Juni
    Video kanggo artikel. Wakilmu ngomong sing pinter.
    1. +6
      17 2014 Juni
      Kutipan saka DesToeR
      Video kanggo artikel. Wakilmu ngomong sing pinter.

      Fedorov ora ngomong apa-apa pinter lan tau wis. Dheweke minangka populis biasa lan propagandis.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Sing mesthi, pisanan lan pungkasan aku nggoleki kira-kira limang menit lan sumpah :-)
    2. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka DesToeR
      Video kanggo artikel. Wakilmu ngomong sing pinter.

      ngguyu Fedorov lan ngomong sing pinter --- iki omong kosong !!
    3. +5
      17 2014 Juni
      Kutipan saka DesToeR
      Video kanggo artikel. Wakilmu ngomong sing pinter.

      Omong kosong sing terus ditindakake dening Evgeny Fedorov wis suwe saya bingung, kanthi gampang. Aku ora seneng karo kahanan sing politisi sengaja lan sregep "nggawe bodho" saka masyarakat. Umumé, kesel banget cah ayu saka sarang Chubais iki lan para penggemar sing sempit.
  15. +5
    17 2014 Juni
    Sing menarik. Lan kita bisa nggawe khusus zona ora mabur utawa ora. teknis lan finansial. Apa pertahanan udara kita bisa njamin iki. Sawise kabeh, pesawat serangan sing mabur menyang wilayah kita lan helikopter uga ora kejawab. Iku menarik kanggo ngerti pendapat para spesialis babagan perkara iki.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: perm23
      Lan kita bisa nggawe khusus zona ora mabur utawa ora. teknis lan finansial. Apa pertahanan udara kita bisa nyedhiyakake iki.

      Secara teknis, kita bisa (yen kita sijine sistem pertahanan udara ing tapel wates) mung 200 km jero menyang Novorossia (Iki yen sampeyan sijine S-300 saka samubarang modifikasi paling anyar "B" "VM" "PMU" "PMU2" , ora ana sing bakal nginstal S-400, malah kanggo Moscow ora cukup riveted), plus iku perlu sing paling siji A-50 terus-terusan ing udhara, sing, kita bisa tekan Slavyansk (sanajan bakal ana pendekatan. wektu ...), nanging ora luwih ...
  16. GexZloy
    -74
    17 2014 Juni
    Strelkov iki aneh, warga Ukraina ora pengin perang kanggo wong marang dhewe, lan iki normal. Dheweke bakal mbalek maneh menyang Rusia kanthi luwih cepet, dheweke wis nindakake akeh banget, mula butuh wektu suwe kanggo ngresiki.
    1. wanderer_032
      + 14
      17 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      Strelkov iki aneh,

      Apa sing dakrungu... wassat
      hmyrenok liyane saka tim trolls sing kedhaftar kanggo VO. ya
      Pira dhuwit sampeyan entuk saka CIA kanggo grunting sampeyan? lol
      Utawa mungkin sampeyan dudu saka Ukraina, nanging mung pura-pura?
      Sapa kowe, sing nesu?
    2. +6
      17 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      Strelkov iki aneh, warga Ukraina ora pengin perang kanggo wong marang dhewe, lan iki normal. Dheweke bakal mbalek maneh menyang Rusia kanthi luwih cepet, dheweke wis nindakake akeh banget, mula butuh wektu suwe kanggo ngresiki.

      Aku ndeleng profil 140 komentar saben dina !!!!! Pira penghasilan sampeyan yen ora rahasia?
      1. +2
        17 2014 Juni
        Kutipan saka brelok
        Pira sing entuk dhuwit yen ora rahasia?

        Apa kowe, sayang!!! Dheweke murni kanggo katresnan. wassat
    3. + 10
      17 2014 Juni
      [Kutipan = GexZloy] Aneh Strelkov iki, warga Ukraina ora pengin perang kanggo wong marang dhewe, lan iki normal. Dheweke bakal bali maneh menyang Rusia kanthi luwih cepet, dheweke wis nindakake akeh banget, mula butuh wektu suwe kanggo ngresiki. [/ Kutipan ....
      ..... Ilang ..... Mbuwang roh jahat ing sensor !!!!! am
    4. +5
      17 2014 Juni
      Sampeyan, sial, aja keganggu ngomong kanggo warga Ukraina, apamaneh menehi saran marang Strelkov. Sampeyan bakal ngerti sapa sing dadi duweke sampeyan nalika sampeyan miwiti hunchback ing wong liya. Bakal banget rauh, iku ora nganti Internet lan pikirane utama bakal bab pangentukan, pangan lan anget ngarep. Sampeyan bakal melolong karo swara ala, sijine topeng ireng ing sirah lan pindhah menyang Maidan sabanjuré. Aku bakal weruh ing TV lan aku bakal ngguyu sampeyan. Rusia ora bakal "nggabung" dhewe, elinga iki. Isih ngarep!
    5. +1
      17 2014 Juni
      Kowe, GexZloy, wis bingung panggonan kanggo outpouring sampeyan.., amarga panggonan sampeyan ana ing ******, ngendi sampeyan latihan ing eloquence !!! ngguyu
  17. sergeybulkin
    0
    17 2014 Juni
    Sedhih ngerti yen kita ora bisa nulungi. Sampeyan bisa ngritik, ngukum, nanging aku yakin kabeh wong ngerti kenapa sampeyan ora bisa ngirim pasukan, sampeyan ora bisa ngebom. Amarga banjur perang, perang dawa, getih, nganti pungkasan. Perang siji negara nglawan negara liyane. Sapa sing ana ing sisih kita? - Ora ana, kita dhewe. Sapa sing ana ing sisihe? - USA, kabeh Eropah. Kesimpulane mung iki sing dikarepake, saengga pungkasane menehi alesan, lan mung banjur ...
  18. angin prahara
    +7
    17 2014 Juni
    Kutipan saka: perm23
    Sing menarik. Lan kita bisa nggawe khusus zona ora mabur utawa ora. teknis lan finansial. Apa pertahanan udara kita bisa njamin iki. Sawise kabeh, pesawat serangan sing mabur menyang wilayah kita lan helikopter uga ora kejawab. Iku menarik kanggo ngerti pendapat para spesialis babagan perkara iki.


    Kita bisa nindakake kabeh! Kabeh sing sampeyan butuhake yaiku Pesenan Panglima Tertinggi! Lan dheweke ora..
    1. 0
      17 2014 Juni
      Quote: angin badai
      Lan dheweke ora.

      durung.
    2. SVT
      0
      17 2014 Juni
      Kita ora bisa, lan iki sebabe:
      Kanggo nggawe zona ora-fly SHOB NOTHING miber liwat Ukraina, kita bisa, ora masalah, masang nimbali udhara mobile lan stupidly nampa kabeh sing wis dijupuk mati ndhuwur 10 m. pemberontak, lan miwiti kebangkrutan kabeh pesawat militèr Ukraina, lan sing. padha mung ngalih menyang buruh transportasi saka negara liya, contone Polandia, lan carane njupuk mudhun flyers Polandia?
      Mulane, nggawe zona larangan terbang kanggo Federasi Rusia ing Ukraina utamane ora teknis (bakal ana pasukan lan sarana sing cukup), nanging masalah politik sing dirampungake mung ing Dewan Keamanan PBB, ing ngendi bakal ana. bodho diblokir. kaya iki.
      1. +1
        17 2014 Juni
        Kutipan saka svt.
        lan sampeyan miwiti landing kabeh pesawat militèr saka Ukraina, lan padha mung ngalih menyang buruh transportasi saka negara liyane, contone Polandia, lan carane njupuk mudhun flyers Polandia?

        Pertahanan udara ngeculake kabeh pesawat sing ora nanggapi panjaluk "kanca utawa mungsuh", nanging ora bakal ana sing ramah ... ngguyu
      2. 0
        17 2014 Juni
        Ing taun 1951 ing Korea, kita ora peduli sapa sing dianggep agresor, dheweke mung nembak pesawat.
  19. +8
    17 2014 Juni
    Roda mabur mung muter-muter, bakal saya tambah parah. Rusia ora bisa njagong maneh .. Dheweke bakal ngrebut maneh Donbass, dheweke bakal njupuk kabeh gas tanpa dhuwit, yen ora, dheweke kudu mblokir kabeh pipa .. ( ketoke dheweke pengin nindakake iki))).. uga, banjur dheweke bakal ngusir Gazprom saka Eropa ... lan kita bakal entuk perang maneh kanggo Crimea ...
  20. +3
    17 2014 Juni
    Nalika iku bakal rampung? Nalika fasis bakal matèni saben liyane? Aku ora mikir iki bisa ngatasi masalah, amarga panitia regional wis cukup boneka kanggo Ukraina sembarang. Diplomasi iku bab angel, sampeyan bisa tansah golek alasan kanggo nglindhungi spasi sembarang, malah coop pitik nang endi wae ing Afrika, sanajan Staff ora ' Ora butuh apa-apa kanggo miwiti perang, ing kasus sing ekstrem, dheweke bisa ngapusi. Zona larangan terbang lan koridor kamanungsan kanggo evakuasi lan pasokan yaiku kabeh sing dijaluk Novorossia.
  21. +6
    17 2014 Juni
    Aku katon ing Strelkov, ing umum, wong, patriot ... ana cabang tetanggan ... bab Ordo St. Andrew First-Disebut! Aku rumangsa pantes !!!!! Kanthi pedhang!
    1. 0
      17 2014 Juni
      Putih ing urip sipil kanggo ontran-ontran karo wong-wong mau mbatalake kabeh pesenan. Nominal Stechkin - ya, nanging ganjaran sing paling apik, aku mikir, bakal dadi klompok cilik pasukan khusus woh pir ing wilayah Izyum.
  22. + 14
    17 2014 Juni
    Wong Yahudi mlayu ngubengi bojone, sing lagi dirudopekso dening para gopnik, lan ngandika: sabar, mbok menawa kabeh bakal bisa. Semono uga pamarentah kita. Ya, lan bagean penting saka masyarakat.
  23. Komentar wis dibusak.
  24. +3
    17 2014 Juni
    Perlu mutusake. Alasan wis liwat gendheng. Kanthi akun debit-kredit-imbangan, kita bakal kelangan luwih akeh. Ana aturan: njupuk senjata - njupuk! Lan kita sijine maneh ing "holster" ... Kita bakal tekan titik mundhut lengkap saka pasuryan lan poto-ajeni. Lan kenapa kita duwe Rusia KAYA!?
    1. +3
      17 2014 Juni
      Kutipan: Provinsi_71
      Kita bakal tekan titik mundhut lengkap pasuryan lan ajining dhiri. Lan kenapa kita duwe Rusia KAYA!?

      Mungkin kanggo mbaleni pengalaman abad? :-)
      1. 0
        17 2014 Juni
        Kutipan saka saag
        Kutipan: Provinsi_71
        Kita bakal tekan titik mundhut lengkap pasuryan lan ajining dhiri. Lan kenapa kita duwe Rusia KAYA!?

        Mungkin kanggo mbaleni pengalaman abad? :-)

        Apa kaya Perang Donya Kapisan utawa ing telung taun Oktober Agung?
        1. 0
          17 2014 Juni
          pilihan kapindho, sanajan padha disambungake ana
  25. +2
    17 2014 Juni
    Kanggo nggawe zona larangan mabur ing negara gedhe utawa bagean kasebut, resolusi sing disetujoni saka Sov. tanpa. PBB, matine warga sipil, lan luwih-luwih bocah-bocah, mesthine sing paling nggegirisi, nanging perlu yen mlebu pasukan penjaga perdamaian ora nyebabake reaksi "salah" saka Uni Eropa lan warga Ukraina. Kanggo ngirim pasukan saiki tegese nuduhake kekuwatan, nanging kalah. Mulane, perlu kanggo ngirim bantuan kamanungsan lan pasokan, nanging sacara politis bisa ngalahake kahanan kasebut.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka mackonya
      nuduhake kekuwatan nanging kalah

      Yen sampeyan nuduhake kekuwatan, sampeyan ora bakal kalah! Sampeyan kudu mbayar mengko, nanging ...
      Ana lam ing Irak, mungguh, lenga bakal njupuk mati maneh, mungguh, bakal ana dhuwit ing Rusia. Isih, perlu kanggo resmi ngenali Kidul-Wétan! Sampeyan perlu kanggo bantuan peacekeepers kaya ing Transnistria, katon ing Kulon lan mratobat - ora perlu!
  26. +6
    17 2014 Juni
    Ana perang. Perang karo kita, negara kita. Padha mateni kita. Padha mateni wanita lan bocah-bocah. Lan wong manggon ing cedhak, padha bungah-bungah lan katon ora weruh apa-apa. Sampeyan nguripake TV, lan ana juara donya ngalangi lan talk show. Riyaya ing Wektu Wewelak. Pitakonan babagan eksistensi negara kita lagi diputus, lan ing kene .... Aku mikir kanthi weker, yen ana perang terbuka. Pira wong sing manggon ing cedhak, mlaku lan ora bakal mbela tanah air. Mesthine ora bakal akeh. Kahanan nglindhungi wong ing Ukraina, muga-muga, ditangani dening wong sing kompeten. Aku ora pengin apa sing bakal kelakon kaya ambruk USSR ing taun 1991, nalika karsane wong ora digatekake. Lan sing paling penting, kita dhewe ora bisa nglindhungi negara kita. Kita ora bakal slamet ing kekalahan liyane.
  27. Tanechka-pinter
    + 15
    17 2014 Juni
    Aku setuju karo AUTHOR lan langganan saben baris. "... Iku perlu kanggo mutusaké .." lan iku wektu kanggo mutusaké - lan sing kita .. IS. Utawa keturunan bapak-bapak sing pantes, utawa wong-wong sing nganggur sing digedhekake dening "bapak" propaganda eksklusif Amerika. Urip ing perbudakan dudu cara urip, nanging cara mikir.

    Amerika Serikat wis nunjukake Rusia panggonane ing donya liwat PSAKI, nalika nyetujoni tumindake menteri Ukraina, sing sumpah marang presiden Rusia, lan bisa uga nampa bonus kanggo wani saka Departemen Luar Negeri. Amerika Serikat diblokir ing Dewan Keamanan PBB resolusi ngukum serangan ing Kedutaan Besar Rusia, minangka padha dileksanakake ing Kyiv junta - "hak kanggo permissiveness." Amerika Serikat ora liyo kanggo dipakani - kanibal lan ngirim nglangi gratis, lan banjur pura-pura golek cara kanggo "demokratis" ngilangi. AS ngerti - dheweke nglairake lan bakal mateni. Lan isih ana baris kabeh wong sing pengin ngadeg kanggo "exceptionalism Amérika". Kayata Svanidze, Makarevich, Navalny - tansah ing rangking lan siap kanggo "mlumpat" karo slogan "Sapa sing ora mlumpat ... sing siji ..." - marang Amerika Serikat, kang tegese bakal tansah ana sing pengin. kanggo mlumpat.
  28. +1
    17 2014 Juni
    Aku wonder apa iki goroh liyane? Milisi duwe 248 tank!!!!!
    http://gorlovka-dnr.livejournal.com/7040.html
    Hard kanggo pracaya.

    Misil, tanker lan spesialis pertahanan udara lagi dimobilisasi ing Lugansk 16.06.2014/15/48 - 6:099 Republik Rakyat Luhansk njaluk mobilisasi cepet kabeh spesialis militer. Miturut situs resmi LPR, tentara republik mbutuhake perwira, panji lan sersan, spesialis senjata rudal, pertahanan udara, kendaraan lapis baja, lan artileri abot. Koleksi kasebut ditindakake ing titik koleksi Regional Komisariat Militer Daerah Lugansk, dumunung ing alamat: Lugansk, st. Krasnodonskaya, 041 (Area stasiun bis). Telpon: 66-52-XNUMX-XNUMX

    Sumber: http://politikus.ru/events/21804-u-dnr-poyavilos-248-tankov-nuzhny-tankisty.html

    Politicus.ru
    1. SergeyM
      0
      17 2014 Juni
      Liyane "bebek". Sampeyan ora bisa ndhelikake kolom kasebut saka satelit Amerika. Yen milisi pancen duwe tank akeh, Kulon mesthi wis tangi. Carane akeh gangguan ana telung tank, tanpa bukti.
      1. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. sokolp
      0
      17 2014 Juni
      http://lugansk-online.info/news/mobilizatsiia-spetsialistov
      Diwenehi pratelan saka situs resmi LPR, kayane bener.
    4. 0
      17 2014 Juni
      Iki bisa ditindakake yen pangkalan panyimpenan peralatan dijupuk ing LPR.
    5. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan: SergeyM
      Liyane "bebek". Sampeyan ora bisa ndhelikake kolom kasebut saka satelit Amerika. Yen milisi pancen duwe tank akeh, Kulon mesthi wis tangi. Carane akeh gangguan ana telung tank, tanpa bukti.

      Nanging sawise kabeh, ahli militèr bakal saka LPR, lan kendaraan wojo bisa ngadeg ing Rusia, lan ing wektu sing tepat, Maret rahasia ...
  29. Roshchin
    +1
    17 2014 Juni
    Perang ing wates kita. Ngalahake, Gusti Allah, yen iki kedadeyan ing milisi Novorossia, ora bakal rampung. Bakal tumpah marang kita. Banjur warga kita bakal mati, lan aliran pengungsi kita bakal lunga saka wates-wates jero menyang negara, kalebu. saka Crimea.
    Perencana saka Y ngerti carane nyedhot geni. Sembarang sanksi, larangan lan trik kotor liyane bakal ditindakake.
    Aku mikir yen pimpinan Federasi Rusia wis nyiapake tumindak sing dibutuhake. Kita bakal ngerti, lan akeh sing bakal melu.
  30. +2
    17 2014 Juni
    Ya, kabeh iku ala banget, sampeyan bisa ngomong ala. Ana luwih akeh pitakonan tinimbang jawaban. Lan apa sing bakal kelakon sabanjure, mung Gusti Allah sing ngerti.
  31. +3
    17 2014 Juni
    Aja mikir babagan pendapat para homoseksual Eropa! (lan liyane ing donya!)
    Sampeyan mung kudu ora ngganggu detasemen sukarelawan saka Rusia kanggo mbantu Strelkov!
    Kajaba iku, saben sukarelawan bakal nganggo AK lan RPG ing punggung.
  32. +2
    17 2014 Juni
    wong. Apa ana wong militèr sing pangkaté akèh ing kene? Inggih, ing pangertèn sing bakal karo pangerten. Apa sampeyan bisa muter artikel babagan apa pasukan lan carane mlebu tentara Rusia menyang Ukraina bakal katon? Secara pribadi, aku mbayangno bakal gampang. Watesan sing mbukak karo Federasi Rusia, sing tegese akeh hama ing mburi kita. A Bunch saka boroske sumber daya motor lan bahan bakar lan pelumas. Lha, ditambah rame karo penyebaran logistik. Kanggo kula, cukup kanggo palu Karachun, ngalahake seni. Mateni prau mabur kanthi bantuan MANPADS sing cerdas. Inggih, umume, kerja ing teknologi utamane. Nanging nyebarake tentara kanggo iki rada larang.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Zomanus
      Kanggo kula, cukup kanggo palu Karachun, ngalahake seni. Mateni prau mabur kanthi bantuan MANPADS sing cerdas. Inggih, umume, kerja ing teknologi utamane. Nanging nyebarake tentara kanggo iki rada larang.

      Aku teka menyang kesimpulan sing milisi kudu serangan drones kanggo Gunung Karachun. Bisa dituku saka negara katelu lan digunakake nglawan artileri lan tank jarak jauh. Secara teoritis, bisa banget. Siji drone - siji peralatan mungsuh.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Kutipan saka Irokez
        Siji drone - siji peralatan mungsuh.

        Apa drone kamikaze?
  33. Alexander 222
    -2
    17 2014 Juni
    Perang bakal teka ing Rusia, preduli apa kita campur tangan ing Ukraina, kita ora bakal campur tangan. Mulane, kita ora ngganggu.
    Ayo perang teka mengko. Nalika program rearmament rampung, uga, utawa bakal luwih cedhak rampung. Tinimbang saiki nalika aliran peralatan militer menyang pasukan mung diwiwiti.

    Kita duwe 3-5 yuta pengungsi (sumber tenaga kerja) lan Ukraina sing rusak.
    Dheweke (AS) butuh Ukraina minangka papan loncatan, mula kudune mung karo partisan, ekonomi sing rusak lan populasi sing nesu. Mergo iki.
    1. 0
      17 2014 Juni
      soko retorika iki ngelingaken kula saka 41 taun. banjur, banget, kabeh iki telat, re-dilengkapi!
  34. KS4E
    +6
    17 2014 Juni
    "Kita ora padha karo rong puluh taun kepungkur. Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. Kinder "" Aku ora setuju banget karo penulis artikel kasebut.
    Aku mirsani masyarakat modern lan kesimpulan ora nyenengake: padha dadi luwih ringkih tinimbang 20 taun kepungkur, pinter mung saka generasi tengah lan tuwa, nglindhungi omah lan kutha, Kinder uga persentasi cilik. Sejatine mentingake awake dhewe utawa ora peduli (aku menehi conto Novosibirsk).
    1. 0
      18 2014 Juni
      Kutipan: KS4E
      Sejatine egoisme menang utawa ora peduli (aku menehi conto Novosibirsk)

      Salam seduluran. Ana ing akeh kutha ing Rusia. Ing ngendi liwat, ing ngendi dheweke bisa urip. Ya, pedunung Novosibirsk kontras banget amarga "sirah kadhemen", sing bisa disalahake kanthi ora peduli. Selfishness apik, nanging mung ing moderat. Ana egois sing sehat, ana sing ora sehat :)
      Miturut cara, iku gampang kanggo mriksa - ing kutha-kutha tetanggan (Omsk, Tomsk, Krasnoyarsk, Barnaul, Nizhnevartovsk), sanalika interlocutors ketemu sing Novosibirsk (Akademgorodok) - langsung sikap diganti, padha katahan wong kanggo pinter. (nanging muspra ngguyu )

      Babagan artikel:
      Kutipan saka Banshee
      Kita wis dadi beda. Luwih pinter. Luwih kuwat. luwih apik

      katon menarik. Ngerti beda generasi liyane. Generasiku praktis ora percaya karo wong. Dadi, rega kanggo ilmu 90s. Padha bisa setuju, nanging dipercaya - mung karo creak lan yen padha wis dikenal kanggo dangu.
  35. +8
    17 2014 Juni
    Kayane pikiranku wis ditulis. Aku setuju 100%. Ora ana sing nambah.
    Kanca-kanca, lan pungkasane mandheg ngomong babagan sawetara kawicaksanan lan petungan sing akurat saka sing tanggung jawab kanggo negara kasebut.
    Nganti saiki, dheweke mung duwe rencana siji, aja nganti tunduk ing provokasi ... Apa saka kekuwatan utawa kekirangan kita?
    Yo-aku...
    We liwat iki sapisan. Akibaté perang 4 taun. Utawa piwulang ora mulang kita?
    Lan Crimea dudu conto. Padha dikuwasani kanthi cepet lan tanpa getihen, amarga. duwe pangkalan angkatan laut lan udakara 20 ewu prajurit ing mburi.
    Thanks kanggo penulis kanggo artikel sing jujur ​​​​lan mbukak pitakonan sing cetha.
  36. SergeyM
    +4
    17 2014 Juni
    Wektu saiki nglawan kita. Pasukan ora bisa dikirim. Lan bantuan. mung ing sepi, MANPADS lan sistem anti-tank mobile - iku perlu. Lan kolom kamanungsan ora ndhelikake, sacara umum, kanthi terbuka, kanthi lambang Palang Merah. Aja manawa kanggo nglengkapi saben mobil karo recorder karo GLONAS (kanggo bukti).
  37. +3
    17 2014 Juni
    Pengungsi ditampa ing saindhenging Rusia. Lan ing Rostov, lan ing Belgorod, lan ing Moscow, lan ing Voronezh. Lan padha nampa iku minangka duweke dhewe.
    Dadi wong-wong mau, wong siji.
    Gas lan liyane.
    Gy-s-s-s, gas lan liyane kabeh karo kita, lan padha duwe golodrants kanggo njaluk menyang tumpukan.
    wong. Ya, aku ngritik kaping pirang-pirang. Kanggo inersia, kanggo "gubugku ana ing pinggir"
    Ing kasus geni, minangka aturan, "gubug ing pinggir" diobong dhisik.
    Iki minangka langkah sing angel kanggo nglawan Rusia menyang bagean ing jagad iki. Iku rumit. Iki mbebayani. Iki bisa nyebabake akeh akibat. Nanging, minangka gedhe kita Fyodor Mikhailovich Dostoevsky sapisan wrote, rasa seneng kabeh donya ora worth siji luh ing pipi saka anak resik.
    Iki kabeh bener, nanging saiki kita ngomong babagan slamet saka Slavs ing tanah leluhur kita, lan piala sing negara lan Eropah nindakake ing pasuryan saka dill WE kapekso kanggo urip, lan kene aku seneng tembung saka Suvorov A.V. "Kabeh Eropa bakal muspra nglawan Rusia: dheweke bakal nemokake Thermopylae, Leonidas lan peti mati ing kana.
    Mung ana siji pasukan ing donya sing bisa ngukum. Sing daya kita. Rusia.
    Ing kene aku setuju banget karo penulis hi
    nanging apa kita bisa ngapura awake dhewe yen ing Novorossia kabeh dadi kaya sing dikarepake ing sisih LAIN?
    Iki carane kita nindakake kabeh (saben kanggo paling saka kemampuan kita), supaya ora ana apa-apa sing kelakon ing sisih, lan kita bakal mateni Wishlist kanggo wong-wong mau.
  38. GexZloy
    -20
    17 2014 Juni
    Kutipan: wanderer_032
    Pira dhuwit sampeyan entuk saka CIA kanggo grunting sampeyan?

    ing ukara iki ana prabédan antarane Ukrainia lan Rusian

    Kutipan: wanderer_032
    Utawa mungkin sampeyan dudu saka Ukraina, nanging mung pura-pura?
    Sapa kowe, sing nesu?

    Aku ora nesu babar pisan, lan aku wis nambah macem-macem kiriman sampeyan kira-kira sewulan saiki.
    sayangé saka Ukraina

    Kutipan saka Dave36
    Rusia ora bisa njagong maneh.

    ya, wis digawe kaputusan ing Crimea, sampeyan wis nentang dhewe kanggo kabèh kulon. Minangka sedih, Crimea minangka wiwitan pungkasan kanggo Putin. Lan sawise Putin lan sampeyan bakal ambruk. Aku ora ngilangi kemungkinan yen ing 10-15 taun, nalika Ukraina stabil lan Rusia bakal ambruk, Crimea dhewe bakal dijaluk bali.

    Kutipan: Gray 43
    Nalika fasis bakal matèni saben liyane?

    sampeyan Rusia wis matèni saben liyane kanggo dangu, sawetara wektu.

    Kutipan: Provinsi_71
    Perlu mutusake. Alasan wis liwat gendheng.

    sembarang tumindak aktif, lan sampeyan bakal nampa tingkat katelu saka sanksi, lan iki meh blokade ekonomi. Ing kene PDB lan lingkungan wedi karo iki, nanging dheweke tansah ora peduli karo wong, ibu nglairake.

    Kutipan saka mackonya
    Mulane, perlu kanggo ngirim bantuan kamanungsan lan pasokan, nanging sacara politis bisa ngalahake kahanan kasebut.

    iki mung cara kanggo njaluk dhukungan saka populasi Donbass, karo senjata sampeyan mung bakal nimbulaké gething

    Kutipan: Vladimir1960
    Pira wong sing manggon ing cedhak, mlaku lan ora bakal mbela tanah air. Mesthine ora bakal akeh.

    etnis Rusia bakal perang, liyane ora mungkin. Lan wong-wong kaya Chechen ing umum bisa menehi ing mburi.
    1. +4
      17 2014 Juni
      Kutipan saka GexZloy
      ing ukara iki ana prabédan antarane Ukrainia lan Rusian

      Inggih, mbokmenawa digunakake padha nulis - "pinten sampeyan nampa saka FSB?"
      Kutipan saka GexZloy
      sampeyan Rusia wis matèni saben liyane kanggo dangu, sawetara wektu.

      Ya, luwih akeh wong sing mati ing dalan sajrone setaun tinimbang ing 10 taun Afghan, nanging ora ana sing mateni saben liyane ing negara merdika. Utawa padha mung crushing Colorados ana?
      Kutipan saka GexZloy
      ya, wis digawe kaputusan ing Crimea, sampeyan wis nentang dhewe kanggo kabèh kulon. Minangka sedih, Crimea minangka wiwitan pungkasan kanggo Putin. Lan sawise Putin lan sampeyan bakal ambruk. Aku ora ngilangi kemungkinan yen ing 10-15 taun, nalika Ukraina stabil lan Rusia bakal ambruk, Crimea dhewe bakal dijaluk bali.

      Kaputusan ing Crimea digawe dening wong Crimea! Cara aneh kanggo nyetabilake Ukraina. Taun nganti 10-15?
      Kutipan saka GexZloy
      Ing kene PDB lan lingkungan wedi karo iki, nanging dheweke tansah ora peduli karo wong, ibu nglairake.

      Iku cukup bab liyane - pemimpin Ukraina! Isih perlu kanggo nggoleki panguwasa "ngrawat" kuwi.
    2. +2
      17 2014 Juni
      Omong kosong opo? Iki kepinginan kanggo nggodha forum utawa gejala klinis penyimpangan mental, i.e. delirium mriyang, halusinasi, depresi, fotofobia, lsp. Waras pan Ukrainia.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Kutipan saka Naval
        gejala klinis penyimpangan mental, i.e. delirium mriyang, halusinasi, depresi, fotofobia, lsp.

        Rempah-rempah dikalikan karo saperangan blotter LSD...
    3. 0
      17 2014 Juni
      pindhah menyang sensor lan maca apa sing ditulis sedulur "Svidomo", yen dibandhingake karo situs kita, ana kabeh conto bangsawan !!!
  39. 0
    17 2014 Juni
    Kita kudu cepet-cepet nyuplai milisi tank, es, howitzer, yen ora bakal ana bilai!
  40. 0
    17 2014 Juni
    Maneh, provokator alarmis mlayu mlebu. "Chief.use is gone!"
  41. +2
    17 2014 Juni
    Ayo dideleng. Ora perlu gugup lan tumindak rash. Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane, uga, ora bisa yen kita duwe wong bodho sing lungguh ing pimpinan.
  42. portoc65
    +2
    17 2014 Juni
    Sampeyan bisa nindakake akeh banget ing perang nglawan junta Ukraina..nalika wong kepengin, dheweke nemokake kesempatan..yen ora pengin, dheweke nemokake alasan, tembung kasebut uga bisa ditrapake kanggo negara. .-a bocah cilik saka negara gedhe.
  43. +8
    17 2014 Juni
    Siji bab aku weruh manawa. Yen kita ora mungkasi wabah iki ing pucuk saiki, iku bakal teka ing Rusia. Pisanan menyang wilayah kidul, banjur luwih dhuwur. Apa ana sing isih ragu yen Sysha ora bakal kantun dheweke? Aku pancene kaya aku kudu njupuk sawetara tumindak. Mungkin ora invasi mbukak. Njupuk Israel minangka conto. Ing wayah wengi, ing dataran rendah, pesawat kasebut nindakake tugas lan ilang. Lan banjur nyoba kanggo mbuktekaken sing padha? Lan padha wanted kanggo lay. Padha nglindhungi kapentingan negara lan warga. Dadi, saiki kudu njupuk conto saka wong-wong mau.
    PS Pimpinan Kita mesthi pinter lan ora ana alesan kanggo mangu-mangu. Nanging aku isih mikir yen kita wiwit kantun kahanan kasebut.
    1. Warga saka Federasi Rusia
      0
      18 2014 Juni
      Sampeyan bener nalika sampeyan ujar manawa ana sing kudu ditindakake. Apa persis? Israel makaryakke ing wilayah regejegan sing dianggep dhewe, ana akèh subtleties legal, nanging nyatane. Lan apa kita ngirim penerbangan utawa saboteurs menyang negara tetanggan? Ya, iki mbebayani lan kebak akibat.
      Versiku ora populer banget: sampeyan kudu miwiti dhewe. Njaluk omahmu. Apa, kita ora duwe neo-fasis, radikal, politisi korup, kolom 5, lan setan ngerti apa maneh ing Rusia? Inggih, mugi pamaréntah kita mbengkongaken kabeh dadi sungu wedhus lanang lan bakal langsung dadi luwih gampang kanggo ambegan. Lan yen iki ora rampung, banjur ana sing butuh.
      Lan ya, Putin adoh saka dadi, nanging sampeyan ndeleng rombongane (Serdyukov, Shuvalov, Surkov, Zurabov) lan ana sing wiwit ngatasi keraguan "apa kita arep padha"?
  44. +1
    17 2014 Juni
    Aku setuju karo kabeh, siji-sijine sing aku ora setuju yaiku yen kita wiwit ngomong babagan nggawa pasukan, dheweke langsung nangis, ujar manawa prajurit bisa mati! Secara pribadi, aku ora ngerti iki, amarga iki tugas para prajurit - perang lan kudu siyap kanggo apa wae, kalebu pati ing medan perang ... Liyane yaiku jenderal kudu nggawe rencana sing kompeten kanggo operasi militer, nanging nangis. sing prajurit bisa mati kanggo apa-apa! MILITER IS A JOB! YA, GANTI KARO RISIKO URIP, NANGING CARA LAIN!
  45. orek59
    0
    17 2014 Juni
    Lan kita bakal nyerahke Kidul-Wétan lan kita bakal ngedol gas menyang junta kanggo 100 beacon. Iki minangka pengkhianatan nasional. Pahit lan isin.
  46. +5
    17 2014 Juni
    Piye wae "flashed" informasi babagan unit militer A-2730 cedhak Artemovka: ANA TANKS, lan akeh! Aku nemokake bagean iki ing Internet. Apa ana! Iku dadi banget, banget ora bisa dimangerteni kanggo kula: kok milisi ora wiwit awal nyetel gol kanggo nyekel bagean iki? Apa jenis personel ing unit militèr iki? Persenjataan komposisi? Aku ngerti, iki minangka pangkalan ndandani lan evakuasi (bisa uga dadi pangkalan panyimpenan). Miturut negara, kudu ana tukang ndandani ing kana (biasane); Kanthi wabah permusuhan, pangkalan kasebut kudu dikuwatake karo pengawal, nanging apa divisi kasebut ora ana ing kana? Ing kono pasukan khusus Rusia kudu melu. dening helikopter! Ya, lan milisi sajrone pengepungan bisa nggunakake sawetara cara, nanging misale jek ora ana sing ditindakake. Salah sawijining upaya bodho dikenal saka media: "kita bakal teka lan nembak." Lha, kepiye? Strelkov complains: "Oh, carane tank dibutuhake!"; lan banjur - "segara" tank - lan "kasepen"? Sawise kabeh, tank minangka panggantos tartamtu kanggo artileri! Ya, paling ora bisa digunakake minangka pillboxes ing checkpoints! ora ngerti.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan: Nikolaevich I
      Piye wae "flashed" informasi babagan unit militer A-2730 cedhak Artemovka: ANA TANKS, lan akeh! Aku nemokake bagean iki ing Internet. Apa ana! Iku dadi banget, banget ora bisa dimangerteni kanggo kula: kok milisi ora wiwit awal nyetel gol kanggo nyekel bagean iki?

      Kaping pisanan, peralatan kasebut biasane rusak, nanging mesthine bisa ngumpulake sawetara unit.
      Kapindho, pangkalan kasebut dikuwatake nalika ora ana milisi kaya ngono.
    2. 0
      17 2014 Juni
      Infa muncul! Bener, aku ora ngerti, DPR duwe 248 tank. Kita butuh tanker! +112 Dina iki, 03:00 • Nerbitake: Apolitikus • Ndeleng: 28668 • Komentar: 105 • Acara ing jagad Perhatian! Ora diverifikasi. Informasi teka yen 248 tank teka ing pembuangan milisi DPR. Santa Claus menehi. Ing wayahe, editor politikus.ru mriksa informasi kasebut, aku ngarep-arep yen iki bener. Kanggo alasan sing jelas, milisi ora bisa ngatur armada kasebut, mula telpon ditinggalake kanggo ngrekam minangka sukarelawan, ing ngisor iki dibutuhake: tanker, pembalap traktor, mekanik. "Aku Quote: Yen sampeyan duwe latihan perlu lan siap kanggo defend DPR, kulawarga, kutha saka jalmo fasis, teka Donetsk kanggo Government House (mantan Administrasi Negara Daerah) lan hubungi Claudia ing penet pusat tel. 099 308 65 95." Punika sawetara pitulungan. Sumber: http://politikus.ru

      Sumber: http://politikus.ru/events/21804-u-dnr-poyavilos-248-tankov-nuzhny-tankisty.html

      Politicus.ru
      1. 0
        18 2014 Juni
        ing Course saka palsu, nomer painfully khayal
  47. dmb
    +6
    17 2014 Juni
    Romo ingkang kinurmatan, kula badhe ngrembag babagan kalih frasa saking artikel panjenengan ingkang umumipun objektif. Iku misale jek kula sing unfairly nuduh wong Donetsk saka inersia dibandhingake Crimea. Lan ing kana lan ana persentase sing milih ing referendum kanggo aliansi karo Rusia kira-kira padha. Nanging pasukan kita wis ana ing Crimea, kalebu. lan maneh diarahake, lan South-East milih tanpa dhukungan militer. Dadi sapa sing luwih wani? Ing wektu sing padha, aku ora mangu-mangu babagan keberanian wong Krimea, kaya ngono. Dene pitulungan bersenjata. Aku pengin ngelingake sampeyan yen ana pengawal tapel wates Ukraina ing tapel wates. Apa sampeyan yakin bakal ngidini tank lan sistem pertahanan udara kita ngliwati kembang lan musik? Beda karo bandit saka Garda Nasional, padha pro, lan yen durung lunga, padha perang. Mulane, pasokan peralatan, tanpa wong Donetsk ora bisa urip, ora bakal beda-beda saka introduksi pasukan. Lan pungkasane, "Aku ora ngerti sing luwih apik - dadi wong-wong sawah lan aggressor ing mripate pihak ITU, utawa nyerah maneh kanthi jeneng kapentingan sing luwih dhuwur." Pitakonan, apa kapentingan kasebut? Aku mikir yen sampeyan beda banget karo kepentingan Putin lan rombongane. Mulane, ora bakal ana bantuan negara kanggo Strelkov. Ngantisipasi tuduhan standar saka rencana jahat kanggo narik Rusia menyang perang, mugi kula ngelingake sampeyan yen gencatan senjata, mesthine, bakal ana pasukan sing cukup cedhak tapel wates lan pratelan angel babagan penyebaran sing bakal ditindakake yen terus. Ing Crimea, mbantu, lan ora ana sing miwiti njupuk.
    1. Komentar wis dibusak.
    2. 0
      17 2014 Juni
      Aku pengin ngelingake sampeyan yen ana pengawal tapel wates Ukraina ing tapel wates. Apa sampeyan yakin bakal ngidini tank lan sistem pertahanan udara liwat kembang lan musik? Ora kaya bandit saka Garda Nasional, padha pro


      DMB sing ditresnani, aku ora nganggep pengawal tapel wates Ukraina minangka "pro", paling ora sampeyan bisa ngusir aku, nanging miturut pendapatku, kira-kira "pro" teladan saka pengawal tapel wates dumunung ing pangkalan 201st saka Kementerian Pertahanan RF ing Tajikistan. Lan "iki", nuwun sewu, mung bisa mriksa bocah-bocah lan wanita.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Ora ana penjaga perbatasan ing 201, aja bingung.
    3. +1
      17 2014 Juni
      Ing Crimea, Tatar meh nguwasani kabeh Crimea kanggo awake dhewe nganti Putin ngomong karo kepala Tatarstan lan dheweke ora tenang. Nonton TV kadhangkala ana sing menarik.
      1. 0
        18 2014 Juni
        Kutipan: dmb
        Iku misale jek kula sing unfairly nuduh wong Donetsk saka inersia dibandhingake Crimea.


        Aku ora nyalahke. Aku ngritik - ya, nanging iki adhedhasar komunikasi pribadi karo dudu wakil paling awon saka Donbass.

        Kutipan: dmb
        Aku pengin ngelingake sampeyan yen ana pengawal tapel wates Ukraina ing tapel wates. Apa sampeyan yakin bakal ngidini tank lan sistem pertahanan udara kita ngliwati kembang lan musik?


        Ya, padha ... Aku liwati kaping pindho))).
        Aku yakin yen dheweke ndeleng tank lan sistem pertahanan udara, dheweke ora bakal nyekel bedhil mesin. Murni saka ngreksa dhiri. Ora ana resepsi marang linggis yen ora ana linggis maneh.

        Kutipan: dmb
        Mulane, pasokan peralatan, tanpa wong Donetsk ora bisa urip, ora bakal beda-beda saka introduksi pasukan.


        Ide apik. Aku setuju.

        Kutipan: dmb
        Aku mikir yen karo sampeyan, dheweke beda banget karo kepentingan Putin lan rombongane.


        Pancen. Masalah liyane yaiku kita ora bisa ngerti apa sing ana ing sirah ANA. Nanging, kita duwe hak kanggo nuduhake sudut pandang kita. Miturut Konstitusi.
  48. +6
    17 2014 Juni
    sampeyan kudu ngintervensi minangka cepet sabisa, tentara dill ora duwe, sampeyan isih bisa nemokake wong kanggo njupuk saka meriam, nanging ora ana siji kanggo pindhah ing serangan. Introduksi pasukan langsung ngrusak moral lan ora ana Amerika sing bakal perang kanggo dheweke. Kita uga ora peduli babagan sanksi, amarga ayo dipikir kanthi wicaksana lan jujur, apa sing ngalangi Amerika Serikat ora ngenalake? Apa ana sing mikir manawa sanksi ora ditindakake amarga Rusia wis nindakake utawa ora nindakake apa-apa ing kana? Ya, Amerika lan sekutu nemtokke sanksi utawa miwiti permusuhan nalika padha pengin lan ora kosok balene. Dheweke mung ngrasakake pimpinan, apa bakal dikirim utawa ora kanthi 3 surat. Sayange, pimpinan caved, nanging bakal ngenalake sanksi, ora saiki, ing setahun, dheweke bisa uga ora seneng akeh perkara lan apa sing bakal ngalangi wong-wong mau supaya ora ngetrapake sanksi? Padha nyebul Ukraina, nanging sing kasengsem ing negara mlarat revolusi langgeng lan kidang Maidan? Apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau? Ekonomine malah luwih elek tinimbang negara-negara Afrika. Wedges nglawan Rusia, iki bisa dingerteni sapa wae, iki malah diumumake kanthi terang-terangan ing Amerika Serikat, mula kenapa kita ora nanggepi? Putin, kanthi pribadi, nguciwani aku. Dheweke diklumpukake umpluk ing wangun Crimea, lan nalika consolidation masyarakat, wicara kanggo bangsa lan tumindak nemtokake perlu, isih menehi ing, lan malah minggu kasep. kuciwa.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Pasukane saben dina entuk pengalaman.
    2. 0
      19 2014 Juni
      Quote: barbiturate
      sampeyan kudu ngintervensi minangka cepet sabisa, tentara dill ora duwe, sampeyan isih bisa nemokake wong kanggo njupuk saka meriam, nanging ora ana siji kanggo pindhah ing serangan. Introduksi pasukan langsung ngrusak moral lan ora ana Amerika sing bakal perang kanggo dheweke. Kita uga ora peduli babagan sanksi, amarga ayo dipikir kanthi wicaksana lan jujur, apa sing ngalangi Amerika Serikat ora ngenalake? Apa ana sing mikir manawa sanksi ora ditindakake amarga Rusia wis nindakake utawa ora nindakake apa-apa ing kana? Ya, Amerika lan sekutu nemtokke sanksi utawa miwiti permusuhan nalika padha pengin lan ora kosok balene. Dheweke mung ngrasakake pimpinan, apa bakal dikirim utawa ora kanthi 3 surat. Sayange, pimpinan caved, nanging bakal ngenalake sanksi, ora saiki, ing setahun, dheweke bisa uga ora seneng akeh perkara lan apa sing bakal ngalangi wong-wong mau supaya ora ngetrapake sanksi? Padha nyebul Ukraina, nanging sing kasengsem ing negara mlarat revolusi langgeng lan kidang Maidan? Apa sing kudu dijupuk saka wong-wong mau? Ekonomine malah luwih elek tinimbang negara-negara Afrika. Wedges nglawan Rusia, iki bisa dingerteni sapa wae, iki malah diumumake kanthi terang-terangan ing Amerika Serikat, mula kenapa kita ora nanggepi? Putin, kanthi pribadi, nguciwani aku. Dheweke diklumpukake umpluk ing wangun Crimea, lan nalika consolidation masyarakat, wicara kanggo bangsa lan tumindak nemtokake perlu, isih menehi ing, lan malah minggu kasep. kuciwa.

      lan ora mung sampeyan sing kuciwa ... Euforia sawise Crimea cepet ilang ...
  49. +4
    17 2014 Juni
    Mesthi, ana keraguan babagan kejujuran media kita, nanging dina iki sadurunge kerja aku ana ing bisnis ing Layanan Migrasi Federal (Wilayah Krasnodar), setengah saka wong-wong sing ana saka Ukraina, lan menehi kritik saka obrolan (tanpa disadari aku krungu). ), media Rusia ora exaggerate akeh. Ana tenan pembunuhan massal warga sipil. Ing dina liyane ana artikel babagan budaya komunikasi ing situs kasebut, mesthine aku setuju, nanging ing kasus iki aku takon sampeyan nimbang yen aku nggunakake kabeh sing disalahake ing artikel kasebut babagan Schenevmerland.
    Sayange, kabeh wong saka Ukraina ora ngerti apa sing kudu dilakoni, Rusia ora siap nampa wong-wong mau, kabeh padha ngalami kangelan karo status pengungsi.
    1. Alexander63
      0
      19 2014 Juni
      "Apa pop - kuwi rawuh."
      Yen ora ana elit nasional ing antarane rakyat, nanging mung oligarki, sing kita deleng yaiku apa sing kita entuk.
  50. +1
    17 2014 Juni
    Akeh sing ora jelas kanggo aku. Aku nampa informasi saka kene lan kene ... Kabeh wis cetha yen sampeyan mung ngrungokake media. Nanging nalika sampeyan ngrungokake wong saka kono ... Aku tiba menyang stupor tipis.
  51. +1
    17 2014 Juni
    Muga-muga latihan ing Segara Baltik ditindakake kanthi alesan.
    Muga-muga Putin duwe rencana sing jelas lan siap kanggo nindakake.
    Kita kudu mbantu ngilangi wabah fasis, kita kudu nuduhake karakter RUSIA sing sejati!
  52. 0
    17 2014 Juni
    GexZloy UA
    ya, wis digawe kaputusan ing Crimea, sampeyan wis nentang dhewe kanggo kabèh kulon. Minangka sedih, Crimea minangka wiwitan pungkasan kanggo Putin. Lan sawise Putin lan sampeyan bakal ambruk. Aku ora ngilangi kemungkinan yen ing 10-15 taun, nalika Ukraina stabil lan Rusia bakal ambruk, Crimea dhewe bakal dijaluk bali.


    Sampeyan bakal nyuwek bolongan ing bokong. Ya, lan sampeyan lagi ngapusi lan lara AIDS
    1. +2
      17 2014 Juni
      Quote: beruang
      Ya, lan sampeyan lagi ngapusi lan lara AIDS
      Sampeyan pancen wong Rusia, Andrey! Priksa apa sing sampeyan tulis. Kayane sampeyan ora ngerti basa Rusia. Utawa sampeyan minangka siswa miskin sing sregep ing subjek kasebut? Isin banget yen ora ngerti ejaan basa sing sampeyan gunakake. pakurmatan ngandika.
  53. 0
    17 2014 Juni
    Aku ora ngerti apa panguwasa kita mikir, nanging mung perlu kanggo nginstal peralatan. Paling ora "Shilka"
  54. Alexander 2
    0
    17 2014 Juni
    Kanggo ngalahake Kyiv Junta, gerakan Bandera frostbitten ora mbutuhake introduksi resmi saka pasukan Rusia. Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk kudu diakoni. Nggawe unit militer pribadi, nglengkapi senjata paling modern, kalebu sing abot, lan ngarahake kanggo mbela Novorossiya.
  55. angin prahara
    +2
    17 2014 Juni
    Kutipan saka Irokez
    Ayo dideleng. Ora perlu gugup lan tumindak rash. Wektu bakal nyelehake kabeh ing panggonane, uga, ora bisa yen kita duwe wong bodho sing lungguh ing pimpinan.


    Mesthi ora ana wong bodho ing kana! Nanging ana sawetara wong Rusia, yen ana ing kono.
  56. Azar Khan
    +2
    17 2014 Juni
    Dheweke mung nindakake apa sing diidini ...
    Iku kabeh piye wae aneh. Ukraina ... 1995-2010, saka Kravchuk kanggo Yushchenko, padha lestarekake nasionalisme lan kamardikan karo bias fasis, nanging kabeh wong meneng, loro lokal (South-East, Crimea, Odessa), Rusia, lan EU. Kabeh wong meneng nalika pita St. Maidan wis nggodhok, nanging kidul-wétan burrowing luwih jero menyang lemah, ing kahanan neraka, nanging padha menek lemah kanggo mine batu bara kanggo entuk manfaat saka aligorhat; Crimea mbalela (sing wis ngandika akeh), nanging Donbass maneh preferred posisi manuk unta: sirah ing lemah, bokong kanggo hyenas mangan ...
    Lan saiki sampeyan takon aku, apa aku bisa ngapura yen hyena iki mangan Novorossiya? Aku ora ngerti jawaban kanggo pitakonan iki, nanging aku mesthi ora melu inersia wong lanang saka kidul-wétan Ukraina (saiki DPR lan LPR)...
    1. 0
      17 2014 Juni
      kulo nyengkuyung, wonten pundi penduduk daerah tenggara ingkang meh sami milih kemerdekaan??? Kurang saka siji persen populasi lanang saka rong wilayah perang ing sisih milisi??? Wong endi kabeh??? Yen dheweke ora pengin nglindhungi awake dhewe, mula ora ana sing bakal nulungi dheweke.
  57. 0
    17 2014 Juni
    Ana sethitik kreatifitas saka kita ... ngendi tank inflatable kita - mbangun kolom nalika sampeyan lagi nggodhok ing panggonan liya - operasi khusus, contone, air conditioners kudu dikirim massal kanggo Karachun - lan banjur sawetara jenis Iskander, dibukak sak testing ing Voronezh, ora sengaja bakal target mau. Utawa apa kita isih siap perang mung ing garis ngarep?
    1. 0
      18 2014 Juni
      Kita ora duwe Iskanders ... recourse
      Dheweke bakal nggawa ...
  58. 0
    17 2014 Juni
    Apa ana sing duwe wangsulan? Apa sing kudu ditindakake Poroshenko saiki, apa langkah sing bener sing kudu ditindakake?
    Kita ora njupuk apa sing nyebabake kahanan saiki, nanging bayangake apa langkah sing bener kanggo dheweke saiki?
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan: Gleb
      Apa ana sing duwe wangsulan? Apa sing kudu ditindakake Poroshenko saiki, apa langkah sing bener sing kudu ditindakake?
      Kita ora njupuk apa sing nyebabake kahanan saiki, nanging bayangake apa langkah sing bener kanggo dheweke saiki?

      Maca situs Ukrainia, Poroshenko kudu 1) ngenalake rezim Martial Law ing Ukraina Kidul-Wétan 2) nutup tapel wates karo Federasi Rusia 3) ngumumake mobilisasi lan numpes kabeh Rusia lan Ukraina sing ndhukung. Maca situs Rusia 1) ngenali Crimea minangka bagéan saka Federasi Rusia 2) ngakoni SEU minangka republik independen lan ora ngganggu wong-wong mau 3) ngresiki Ukraina saka nasionalis Ukrainia. Apa sampeyan mikir dheweke duwe kekuwatan kanggo nepaki kekarepane sing pro-Ukraina utawa pro-Rusia, ngelingi yen politik minangka seni sing bisa ditindakake (lan dudu sing disenengi lan ora disenengi)
      1. +1
        18 2014 Juni
        ngelingi yen politik minangka seni sing bisa ditindakake (lan dudu sing disenengi lan ora disenengi)

        Lha, aku ngomong bab sing padha, mula ora bisa dimangerteni nalika saben dina bengok-bengok babagan fasis, babagan kasunyatan manawa Poroshenko kudu gantung awake, nanging ing wektu sing padha ora bisa mangsuli apa sing kudu ditindakake. cocog karo kabeh wong
  59. 0
    17 2014 Juni
    Cukup emosional ditulis. Sanksi luwih lanjut bisa nyebabake warga biasa lan bakal ana wong sing ora marem ing Bolotnaya. Ing tembung, kabeh wong setuju kanggo ndhukung, nanging nyatane kita ndeleng apa sing kedadeyan.
  60. 0
    17 2014 Juni
    Penulis, kenapa mbuwang wektu nulis artikel? Otomatis ing tangan lan ing ngarep bantuan! Utawa luwih gampang nganggo tangane wong liya?1
    1. 0
      18 2014 Juni
      Kaya-kaya aku ora njaluk tulung marang kowe.
  61. 0
    17 2014 Juni
    Sedhih lan pait.
    Aneksasi Donetsk lan Lugansk menyang Rusia, ing babagan kapentingan ekonomi, ora perlu. Apa, mesin pesawat ora bisa nindakake, ngomong, ing Ufa (UMPO). Padha nindakake, padha nindakake / diprodhuksi wiwit Perang Patriotik Agung, lan ana cukup kanggo kabeh wong!
    Oke, ayo nutup mata menyang politik, fasisme, ngakoni pamrentahan "anyar" Ukraina (kepriye bisa uga - iki dudu jaman USSR lan kita kudu mbengkongake kabeh wong - negara mung urip kanthi ngekspor energi. sumber daya), kita bakal miwiti nampa, temenan, ing kredit kanggo Penyetor kanggo gas, mesin pesawat padha kanggo aviation domestik.
    Cetha yen penerbangan militer lan sipil wis digunakake, sajrone rong dekade, utamane pesawat sing disewakake saka Amerika sing padha.
    Penerbangan militer? Wah...
    Ana pesawat, lan bakal ana mesin, nanging ing kene ana pilot, wong militèr, saprateloné, utawa malah setengah, duwe jeneng Ukrainia, kanthi jiwa lan ati apa sing bakal mabur?
    Bakal padha mabur ing kabeh? Dheweke minangka wong militer lan dudu kasunyatan manawa dheweke bakal bisa ngerti kahanan perang gas, nanging kasunyatane bisa "dibuwang" utawa dibuwang menyang ketel gas liyane minangka perkara sing beboyo - pilot bisa ngerti. metu.
  62. 0
    17 2014 Juni
    Kayane aku kudu ngenteni wektu sing tepat nalika bisa nyebabake kekalahan taktis ing kelompok Sektor Kanan kanthi sawetara serangan konsentrasi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu mirsani lan ngrekam panggonan konsentrasi bisa pasukan sing (sampeyan bisa nggodho karo mundur taktis), utamané ing pamindhahan lan njaba wilayah pedunung. Ngerti luwih dhisik maksud lan arah sing bisa ditarik, perlu kanggo konsentrasi klompok serangan sing padhet ing wilayah kasebut sanalika bisa: ing ngarep ing posisi camouflaged TOS-1A kanthi kemampuan kanggo nutupi kabeh wilayah sing dibutuhake, lan ing kadohan - Msta ing tutup Tunguska. Instruktur profesional dibutuhake kanggo mbantu kontrol lan panuntun dhumateng. Sawise perang, cepet pindhah peralatan menyang papan perlindungan.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Tektor
      nalika iku bakal bisa kanggo inflict asor taktik ing kelompok Sektor tengen karo sawetara serangan klempakan.

      Bravo!!! Apa sampeyan nemokake buku taktik lawas bapake nang endi wae?
  63. 0
    17 2014 Juni
    Kutipan: Gleb
    Apa ana sing duwe wangsulan? Apa sing kudu ditindakake Poroshenko saiki, apa langkah sing bener sing kudu ditindakake?
    Kita ora njupuk apa sing nyebabake kahanan saiki, nanging bayangake apa langkah sing bener kanggo dheweke saiki?

    Luwih becik dheweke gantung diri!
  64. ayu
    0
    17 2014 Juni
    A plus kanggo Romawi kanggo artikel - pot-bellied setan ing Rusia lan Ukraina nguber kapentingan dhewe (suwene iku wis wiwit ana siji saka wong-wong mau wungu pasuryan kanggo katon ing langit starry ...) Lan wong saiki perang kanggo omahé lan kanggo seduluré - Miturut cara, Strelkov, minangka praktisi militèr, aku saiki nemokake dhewe ing kahanan ngelawan pas aku 15 taun kepungkur, nanging aku manteb ing ati ing asil...
  65. 0
    17 2014 Juni
    Kutipan saka svt.
    Nanging ing wektu sing padha Rusia dadi aggressor, sanajan kita mbuktekaken yen Angkatan Udhara Ukrainia minangka sumber saka nggunakake pasukan disproportionate ing hubungan kanggo pemberontak, lan kita miwiti kanggo nampa kabeh pesawat militèr Ukraina, lan padha mung ngalih. kanggo ngeterake pesawat saka negara liya, umpamane Polandia, lan apa sing kudu ditindakake pilot Polandia?

    kosok baline. Rusia, kanthi njamin zona larangan mabur, mbuktekake marang kabeh wong yen ora melu ing zona larangan mabur; Rusia ora ngerti ngendi lan sapa sing njupuk ing kono, lan umume kita kanggo perdamaian lan hubungan apik karo Ukraina . Lan nggawe bukti-bukti - kaya Ukrofashists inflict squabbles antarane piyambak, lan ing kabeh media bisa.
    Apa ora nggawe skenario kaya ngono?
  66. -2
    17 2014 Juni
    Kowe wong naif...

    Putin sampeyan OLIGARCH padha karo Porashenko lan Co ...

    Akun dheweke uga ana ing BARAT, kaya mantan Yanukovych ...

    Ora ana siji utawa liyane sing bakal nyoba nylametake Ukraina saka FASHINGTON kanggo njaga "BANK" ...

    Iki PAIT lan SEDIH...
    1. +3
      17 2014 Juni
      Kutipan: sergey158-29
      Putin sampeyan OLIGARCH padha karo Porashenko lan Co ...

      Putin minangka pejabat intelijen KGB lan patriot sing paling penting. Mung banjur oligarki, etc.
      1. 0
        17 2014 Juni
        Quote: Manajer
        Putin minangka pejabat intelijen KGB lan patriot sing paling penting
        Wow!!!!Sialan!!!! Manajer ngaco iki.
        1. 0
          18 2014 Juni
          Kutipan: sergey158-29
          Putin sampeyan OLIGARCH padha karo Porashenko lan Co ...


          Putin ora duwe pabrik coklat. gorohmu.

          Kutipan: sergey158-29
          Akun dheweke uga ana ing BARAT, kaya mantan Yanukovych ...


          Mungkin sampeyan bisa ngomong ngendi?
          Apa babagan Lukashenko?
    2. Komentar wis dibusak.
  67. +1
    17 2014 Juni
    Rusia kudu menehi pitulung marang Novorossiya kanthi luwih aktif lan kanthi skala sing luwih gedhe.
  68. +3
    17 2014 Juni
    Babagan pengungsi Ukrainia - sanajan dheweke luwih apik tinimbang wong Turkmen, Uzbek lan Tajik lan Kyrgyz, sing ora bisa ngomong Rusia, aku bisa, kita kudu nampa kabeh pengungsi saka Ukraina lan push metu migran ilegal, kanggo Ukrainians dina kanggo manggon ing kondisi andhap asor. Iku luwih apik tinimbang ing geni mortir, lan iku luwih apik kanggo kita amarga kita "sedulur", Kristen, bakal jejere kita, lan ora sing ngerti sing neraka. Ing akhir minggu sadurunge pungkasan aku nggawe inventarisasi sandhangan sing ora perlu, lan liya-liyane, lan nyiapake kanggo dikirim menyang pengungsi. Ndhukung tanggi kita, Ukrainians, minangka akeh sing bisa.
  69. 0
    17 2014 Juni
    DPR angsal 248 tank. tanker dibutuhake! +112 Dina iki, 03:00 • Published: Apolitikus • Views: 28668 • Komentar: 105 • acara World Manungsa waé! Ora diverifikasi. Informasi teka yen 248 tank wis teka ing pembuangan milisi DPR. Santa Claus menehi. Ing wayahe, editor politikus.ru mriksa informasi kasebut, aku pancene pengin ngarep-arep yen iki bener. Kanggo alasan sing jelas, milisi ora bisa ngontrol armada kasebut, mula nomer telpon ditinggalake kanggo ndhaptar dadi sukarelawan; driver tank, driver traktor, lan mekanik dibutuhake. "Aku Quote: Yen sampeyan duwe latihan perlu lan siap kanggo defend DPR, kulawarga, kutha saka jalmo fasis, teka Donetsk kanggo Government House (mantan Administrasi Negara Daerah) lan hubungi pusat penet kanggo Claudia tel. 099 308 65 95. Iki minangka penguatan. Sumber: http://politikus.ru

    Sumber: http://politikus.ru/events/21804-u-dnr-poyavilos-248-tankov-nuzhny-tankisty.html

    Politicus.ru
    1. Mami
      0
      17 2014 Juni
      Gusti Allah maringi sing iki dadi bener. Nanging jumlahe katon banget fantastis. Aku mangu-mangu yen 248 tank bisa nyabrang tapel wates "ora dingerteni".
  70. +1
    17 2014 Juni
    Wis wayahe Presiden kita tumindak. Yen dheweke nggabungake Novorossiya, wong-wong mesthi ora bakal ngapura dheweke. Ora ana sing ngrungokake utawa ngajeni marang wong sing ringkih, malah luwih kerep digebugi. Gawea kesimpulan, para priyayi!
    1. mekanik
      0
      17 2014 Juni
      Apa Putin ora kuwat? lol
  71. +3
    17 2014 Juni
    Kutipan saka jjj
    Kutipan: FANTOM-72
    Cepet-cepet perlu karo diare.

    Lan uga nalika nyekel kutu lan laku jina karo bojone wong liya

    Aku bakal nambah nalika sampeyan mangan saka pot sing padha karo kanca-kanca)))
  72. 0
    17 2014 Juni
    Kutipan saka LuckyJone
    Dhukungan lan kegiatan ing Novorossia gedhe banget, ana akeh sing pengin gabung karo tentara rakyat, nanging ora ana sing bisa digunakake.

    Ya bener. Ora ana gaman kanggo saben wong sing kadhaptar ing milisi.


    Ing kasus iki, kabeh dadi, nanging piye wae kabeh iki ora cetha, ora ana maneh sabar, nanging media Rusia terus nuduhake masalah Ukraina tanpa kendhat, senadyan kasunyatan sing padha ora nyalahke milisi ing sembarang cara. yen padha dibuwang ing sisih kidul-wétan, media bakal beda temen padha nyanyi "lagu". Provokasi marang Rusia ora mandheg, tapel wates karo kendaraan, ranjau diluncurake, kedutaan dibom, pejabat mbukak lendhut ing Rusia, lan wis ngumumake demarkasi wates karo Rusia kanthi sepihak, iki provokasi lengkap. , nanging PDB durung ngatasi kabeh iki. Lan aku ora ngerti apa sing ana ing mburi kabeh iki, ana akeh asumsi, malah fantastis !!! Nanging umume, sing paling mungkin yaiku ditarik menyang konflik militer karo Ukraina, nguripake donya kabeh marang Rusia, ambruk ekonomi, lan sing entuk manfaat saka iki, guess pisanan dhewe.
  73. Nikich
    0
    17 2014 Juni
    Kutipan: Andrey160479
    Wis wayahe Presiden kita tumindak. Yen dheweke nggabungake Novorossiya, wong-wong mesthi ora bakal ngapura dheweke. Ora ana sing ngrungokake utawa ngajeni marang wong sing ringkih, malah luwih kerep digebugi. Gawea kesimpulan, para priyayi!

    Ya, dheweke telat soko. Panguwasa kita reaksi aneh ora mung kanggo Kurangé populasi Rusia (sing, sayangé, wis dawa dadi pakewuh), nanging malah ngenyek kanggo awake dhewe. Kamentrian Luar Negeri Ukraina, kang vilified kabeh Rusia, "mesthi serius kaukum" - padha mutusaké kanggo ora ngomong karo wong. TK apa? Kedutaan dirusak, dadi apa? Resolusi kasebut ora diadopsi ing Dewan Keamanan! Nanging nalika iki mungkasi Amerika Serikat, contone? Akeh negara sing luwih cilik lan luwih ringkih tinimbang Rusia sing nglawan Amerika, nanging kita wedi!
  74. +1
    17 2014 Juni
    Kanggo ngirim wadyabala Rusia menyang Novorossiya, kudu ngakoni DPR dhisik. Iki durung rampung, amarga pengakuane DPR mesthi ana keputusan kanggo ngirim pasukan.
    Kanggo nggawa pasukan lan ngrusak Angkatan Bersenjata Ukrainia, persiapan operasi sing ati-ati perlu, kanthi njupuk tindakan saka "mitra" kita ing saindenging jagad. Paling kamungkinan, kita kudu masang kabeh pasukan lan pasukan strategis.
    Dadi mungkin kabeh wektu iki persiapan kanggo penyebaran Angkatan Bersenjata Rusia menyang Novorossiya, lan iki mbutuhake persiapan lan wektu sing akeh.
  75. +1
    17 2014 Juni
    Kutipan: Andrey160479
    Wis wayahe Presiden kita tumindak

    Sampeyan ndeleng, wilayah wis ngankat kanggo produksi gas shale, Putin ora bisa nglawan perusahaan Shell lan Chevron, iki, dening cara, nuduhake katergantungan ing lenga lan gas, wong-wong sing, nalika Strelkov ngandika kahanan sing luwih elek tinimbang tau, nulis sing kabeh ing nalisir iku apik kanggo wong lan nindakake iku kanthi sengaja kang nulis kaya iki supaya saben wong bakal mikir, padha kaya tumindak Moscow (utawa bisa uga ana) pejabat, bab kang Strelkov wrote, karo solitaire kuwi kahanane ora apik banget, ora kabeh....
  76. 0
    17 2014 Juni
    Aku sing informasi bab 248 tank palsu. Nanging pesen sing sumunar babagan panyebaran tapel wates sing dicekel milisi lan penjaga perbatasan sing wis mati wis dadi alasan kanggo tumindak sing tegas. Nanging kita kudu ngenteni konfirmasi saka sumber liyane. Ikhlas.
    1. Mami
      0
      17 2014 Juni
      Tembung emas!
  77. anoxin
    +1
    17 2014 Juni
    Artikel kasebut bener! Aku kesel krungu verbiage Rusia, salah siji saka Duma utawa saka Kamar. Wong-wong mati akeh lan kita duwe masalah: bakal mbayar utawa ora mbayar bensin?
    Apa Eropa bakal beku utawa ora?
    Kaya kita urip mung supaya kita ora beku!
    Bestialitas.
    Elingi Fyodor Dostoevsky!!!
  78. Druha
    0
    17 2014 Juni
    Kutipan saka: mig31
    Yen Zhukov ngandika, banjur dadi .... Ayo padha nglawan agresor bebarengan, preduli saka Departemen Negara ....

    kang aggressor nyerang Rusia, utawa nyerang Ukraina, Ukraina iku negara liyane, kita bakal aggressors, amarga ora 100% saka populasi kanggo ngirim pasukan kita, lan Yankees mung nunggu iki nalika pasukan kita pindhah ana.
  79. +2
    17 2014 Juni
    Kita kudu nulungi, ora perlu nulungi. Apa Putin duwe rencana utawa ora? Pitakonan kasebut retorika lan utamane gumantung saka kepinginan kanggo ndeleng kahanan sing dikarepake. Analisis kasebut, amarga kekurangan informasi saka Kremlin lan Departemen Luar Negeri, ora bisa ditindakake kanthi prinsip. Nanging ing ngisor iki ana sawetara kesimpulan logis sing bisa dicopot saka kedadeyan kasebut, mula ayo miwiti kanthi ndedonga!

    Mapan referendum ing DPR lan LPR, ana acara ing Odessa, akibate ana antrian ing TPS, ora ana sing ora peduli. Pisah wis direkam, wong wis ditemtokake, saiki kudu bersenjata! Penyitaan bangunan SBU ing Lugansk, sing meh padha karo gudang senjata, kamar-kamar kasebut diisi senjata, malah ana polisi sing ana ing kono! Cukup kanggo pisanan! Banjur paratroopers teka ing Slavyansk (isih ora bersenjata) lan ninggalake 6 kendaraan tempur lan senjata pribadi! Iki minangka wiwitan perang, Angkatan Bersenjata Ukraina, sing nduweni kaunggulan akeh, entuk pijakan ing Karachun lan njupuk ing Slavyansk miturut prinsip "sing bakal dikirim dening Gusti Allah nglawan," saéngga menehi wektu lan alasan kanggo milisi kanggo nglawan. mbangun otot-otot. Iku ketok sing pamuter sing "muter" game saka sisih Ukrainia NEEDS mungsuh nyukupi! Supaya ana wong sing ngethok nganggo saber! Kanggo apa? Nah, kok nggawe kesulitan dhewe! Banjur, telpon saka pihak sing perang padha: sawetara ndedonga: Rusia melu perang, yen ora, sampeyan bakal luwih elek. Ing tangan liyane, padha ngomong yen agresi ing bagean Rusia iku fait accompli, i.e. padha kepengin banget. Kahanan geopolitik bisa dingerteni; kanthi narik Rusia menyang konflik minangka aggressor, sampeyan bisa nyurung metu saka orbit geopolitik, ngelingi perang Soviet-Finlandia, lan yen sampeyan nyopot saka Dewan Keamanan, sampeyan bisa ngganti asil. saka Perang Donya II. Mulane, anggere Rusia ora mlebu, mula Amerika Serikat bakal ngompa senjata menyang milisi! Nggunakake macem-macem skema. Kene aku weruh riflemen ing sawetara kamuflase aneh, luwih cocok kanggo operasi ing gunung. Ana cukup akeh senjata buatan Polandia, contone MANPADS. Ing Ukrosmi padha tansah nuduhake instalasi Grad mesthine saka Chechnya. Lan kenapa ora, iki rute pangiriman langsung: wilayah Georgia-Chechnya-Rostov-South-East. Janek mbokmenawa mbayar dhuwit! Yen aku paling ora ngira bener, ora ana sing bisa ngalahake DPR lan LPR yen Federasi Rusia ora melu! Aku percaya yen upaya nyeret Rusia menyang perang kanthi bantuan Crimea (sing wis dadi Rusia) kurang nguntungake, amarga Rusia ora dadi agresor maneh. Aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake ing kene, nanging kahanan kasebut rumit banget, amarga Putin main ireng, yaiku. game dipeksa marang dheweke amarga ... dipercaya yen "putih diwiwiti lan menang." Rega saka game temenan dadi dhuwur sing kesalahan sembarang ora biso ditompo.
    1. +1
      17 2014 Juni
      Sampeyan njlèntrèhaké rencana Komplek kanggo ngirim BM-21, cukup dening segara saka Georgia kanggo Mariupol. Lan kabeh iki rumit lan larang, mesthine bakal luwih gampang ditindakake ing papan kasebut ...
      1. 0
        17 2014 Juni
        Aku setuju, iku bisa dening segara. Lan ing titik, utamané nalika idin.
  80. Andrey82
    0
    17 2014 Juni
    We kudu nggawe iku cetha kanggo Western "mitra" yen ana apa-apa, sampeyan miwiti pisanan, lan iku ora kita sing teka kanggo sampeyan, nanging sampeyan kanggo kita.
    Pidato babagan perlu bantuan ora tenang lan jero. Wong lanang, jagad iki dikuwasani dening informasi lan penting banget kanggo kita menehi kesadaran saben wong Amerika utawa Eropa yen Amerika sing nyurung jagad iki menyang bencana nuklir. Aku mbaleni, ana luwih saka cukup bukti saka ngarsane Amerika ing Ukraina. Kasunyatan pembantaian wis jelas. Kasunyatan panggunaan tambang fosfor uga (apa kita ngenteni senjata kimia?).
    We kudu ultimatum. Kira-kira padha karo apa sing diwenehake Amerika menyang USSR ing taun 1962 babagan misil kita ing Kuba. Ya, ya, kaya iki:
    Kita ngelingake Amerika Serikat yen kabijakan kanggo ndhukung Nazi ing Ukraina lan pembantaian Rusia nyebabake akibat sing ora bisa ditebak lan tragis. Kabijakan nguatake blok militer NATO ing tapel wates kulon kita, ditambah karo panyebaran pertahanan rudal ing Timur. Eropa meksa Rusia nindakake langkah-langkah pembalasan kanggo njamin keamanane. Rusia ora bakal tetep ora peduli karo nasib Rusia ing Ukraina lan ancaman keamanan saka Amerika Serikat. Tumindak agresif Amerika Serikat marang Rusia sing meksa kita tumindak.
    Sabanjure, menehi 3 dina kanggo mbatalake Amer. mercenaries saka Ukraina, mungkasi pembantaian lan miwiti mundur total saka Amer. pasukan saka negara Baltik lan fasilitas pertahanan rudal saka Wétan. Eropah. Yen ora, nimbang tumindak agresif Amerika Serikat marang Rusia minangka deklarasi perang karo kabeh sing nyebabake lan miwiti tumindak pencegahan marang agresor.
    wong lanang. Ora ana iki guyon. Yen kita terus meneng lan mundur, nasibe Rusia ing Ukraina lan Rusia dhewe sedih banget. Dheweke bakal nyebar bosok lan nyirnakake kita tanpa ragu-ragu lan kanthi cara apa wae.
    Lan sing paling penting, kita kudu ngelingi basa Rusia sing normal lan nuduh Amerika Serikat nyiapake agresi marang Rusia. Maneh, dudu kita sing nyedhaki dheweke, nanging dheweke nyedhaki kita. Ngadhepi ancaman perang, akeh ing Amerika Serikat dhewe bakal mulai kepingin weruh apa neraka sing kita kelalen ewonan mil ing Ukraina sing adoh? Wayahe sarujuk - Amer. masyarakat wis bosen perang.
    Miturut cara, yen aku dadi Putin, aku bakal lunga kabeh lan ora nggetak.
    1. 0
      17 2014 Juni
      Nanging!!! Yen ultimatum ditampa lan ditarik, mundur lan liya-liyane, mula iki bakal dadi kamenangan sing apik ing gaya Crimean! Cukup carane wedi perang? Amarga ing kene ing Kyiv, akeh wong wis edan, lan ing Kulon padha dicuci otak luwih kuat.
      1. Andrey82
        0
        17 2014 Juni
        Aku ora ngomong babagan Ukraina. Aku ngomong bab liyane. Aku ngomong babagan nggawe iklim psikosis ing donya sing digawe dening Amerika ing Oktober 1962. Maksudku, Amerika Serikat kudu ngerti manawa langkah anyar sing ditindakake marang kita (senjata kimia, pangkalan NATO, lan liya-liyane) nyurung jagad menyang bencana. Nanging kabeh jagad kudu ngerti manawa dudu kita sing nyedhaki Amerika Serikat, nanging wong-wong sing adohe ewonan mil saka kita. Salah siji nolak agresi marang Rusia utawa ...
        Sayange pimpinan kita meneng lan sabar. Iku mung bakal dadi luwih elek.
  81. +1
    17 2014 Juni
    Aku ngerti Kremlin saiki ... kabeh angel lan ambigu ...
    Aku ora ngerti - kenapa kudu njamin wong Rusia ing Ukraina, dheweke ngarep-arep yen "gerumun" cukup kanggo wong Ukrainia wedi karo warna gendera? - nanging ora mikir babagan kasunyatan kasebut. sing dudu subyek, nanging obyek?
    Apes, nanging sampeyan kudu mutusake apa wae - salah siji mbukak wates lan njupuk atusan ewu pengungsi lan WAIT utawa sampeyan kudu JANCOK!!! Kita ora bakal ngadeg kanthi dawa.
  82. Komentar wis dibusak.
  83. 0
    17 2014 Juni
    Informasi wis bola-bali muncul yen milisi Novorossiysk butuh roket, prajurit pertahanan udara, kru tank lan malah pilot (!). Kita wis mbutuhake ora mung wong, nanging spesialis militer. Iki tegese peralatan sing dibutuhake wis ana lan sersan tank ora bakal dikirim kanggo perang ing infanteri. Ical wis dina nalika milisi ngadeg ing checkpoints karo apa-apa nanging koktail Molotov.
    Saka endi piranti kasebut? Santa Claus menehi! (Lan dheweke urip, yen ana sing ora ngelingi, ing kutha Rusia Veliky Ustyug!)
  84. +1
    17 2014 Juni
    Yen pasukan Strelkov remuk, geng junta ora bakal mandheg. Ora perlu duwe khayalan - dheweke bakal nyabrang tapel wates. Lan Kulon bakal ndhukung dheweke ing babagan iki.
  85. The Art of War
    0
    17 2014 Juni
    http://warfiles.ru/show-61631-rossiyskie-voyska-vozvraschayutsya-k-ukrainskoy-gr
    anice.html
  86. Solovyov
    0
    17 2014 Juni
    17.06.14/XNUMX/XNUMX. Pernyataan penting dening Igor Ivanovich Strelkov.
    "Aku mutusake kanggo nggawe siji teks saka korespondensi pribadiku (kanthi amandemen) kasedhiya kanggo umum. Mangga disebarake. Ora bisa maneh meneng kanthi pangarep-arep yen ing" daratan "wong bakal ngerti."
    Amarga aku wis biasa ngramal sawetara langkah ing ngarep, aku "sujud". Aku foresaw saiki "karusakan" ekonomi lan populasi siji lan setengah sasi kepungkur lan njaluk penyebaran prajurit peacekeepers kanggo nyegah. Ora ana sing nggatekake. Saiki wis kasep - para penjaga perdamaian ora bakal bisa mlebu ing kene tanpa perang. Aku saiki njaluk bantuan MILITER MASSIVE URGENT. Dheweke ora nindakake. Ing seminggu utawa rong minggu (utawa luwih dhisik), bisa uga ana kekalahan militer saka bagean penting saka detasemen bersenjata DPR lan LPR. Amarga rasio senjata abot mung ora bisa ditanggung... Nalika Donetsk lan Lugansk rampung diblokir, kaya Slavyansk, pitakonan salah siji: 1) entri langsung saka pasukan (sing langsung diprovokasi dening Ukrainia) lan perang skala penuh. bakal njedhul; 2) "pembubaran" lengkap Novorossiya (sing dikarepake banget). Lan aku ora yakin manawa dilema iki bakal ditanggulangi kanthi nggunakake cara pisanan. Kosok baline.
    Kita bisa ngobong paling sethithik satus operator personel lapis baja lan mateni paling ora 5000 prajurit liyane - imbangan pasukan sakabèhé ora bakal owah saka iki ... Inggih, rasio kasebut ora bakal dadi 1 nganti 15, nanging 1 nganti 14, amarga contone .... Meh saben dina kita ninggalake pemukiman gedhe - ora ana siji lan apa-apa kanggo nglindhungi. Lan kita ora bisa ngalahake siji - amarga ora ana sing bisa nglawan senjata abot Ukrainia lan sampeyan bisa nglawan luwih utawa kurang kanthi sukses mung ing pertahanan.
    Dadi ing ngendi bisa ana optimisme? Saka sukses cilik dhewe? Padha murni taktik. Lan kanthi strategis, kita wiwit ilang suwe. Aku weruh sabotase langsung ing pendekatan pejabat senior Rusia kanggo masalah ndhukung Novorossiya. Iku manifests dhewe ing kabeh. Aku percaya yen dheweke cukup sadar. Ora ana cara liya kanggo nerangake yen nganti saiki DPR lan LPR durung diakoni kanthi "de facto" lan ora wiwit nyedhiyakake "krai" kanthi senjata lan peralatan sing dibutuhake. Ya, Putin ing kasunyatan disavowed (bakal menarik kanggo ngerti - ing saran kang?) statements babagan kesiapan kanggo nglindhungi populasi sipil Rusia Donbass. Ora ana alternatif sing ditawakake. Yen ora ana bantuan militer, kekalahan militer DPR lan LPR ora bisa dihindari. Apa iku minggu sadurungé utawa sasi mengko ora masalah. Mungsuh bakal ngethok kita saka tapel wates lan sacara metodik nyedak kita, kanthi bebarengan "ngresiki" wilayah kasebut lan bebarengan mbuwang siji yuta utawa loro pengungsi sing mlarat lan embittered menyang Federasi Rusia (konsekuensi kanggo ekonomi lan lingkungan sosial, aku ngarep-arep, yaiku. cetha?). Klompok "oligarki sing ngucapke matur nuwun" bakal teka menyang Putin kanthi rai sedhih, nyurung "skema gedhe" Surkov maju, lan dheweke bakal nerangake kabeh kanthi swara sing tenang lan nyenyet: "Kita nindakake kabeh sing bisa, nanging iki ... Donetsk sing ora ana gunane. bandit piyambak gagal kabeh, lan kita ora bisa bantuan wong ing sembarang cara kajaba dening risking perang nuklir ... Padha ngukum piyambak ... Iku ora worth resiko ... Kita kudu sabar ... Kita bakal ndandani kabeh mengko ... Kita bisa nggawe persetujuan karo Poroshenko ... Mundur taktis ... Kita ora siap perang ... Crimea direbut maneh ... " etc., etc.
    Aku ngerti carane iki bakal rampung kanggo skuad kita. Umume kita bakal mati, nanging dudu titik kasebut - kabeh mundhak lan kabeh pengorbanan bakal muspra, lan "musim semi Rusia" bakal mati ing pucuk kanthi "beku Ukrainia." Lan perang sabanjure, sing ora bakal kita deleng maneh, bakal ana ing wilayah Rusia - sawise Moskow Maidan, mesthi ... "

    seng http://vk.com/strelkov_info
  87. Solovyov
    0
    17 2014 Juni
    17.06.2014/13/20, XNUMX:XNUMX. Igor Ivanovich sesambungan maneh.
    "Serangan mortir terus ing Slavyansk nganti kira-kira jam 2. Padha nyerang Solzavod lan Semyonovka. Ana loro sing tatu ing milisi, lan 5 tatu ing antarane warga sipil, kalebu siji banget.
    Miturut data awal, artileri Ukrop bisa "nyetak" 10 warga sipil sing tiwas ing Kramatorsk wingi (8 langsung lan 2 tiwas ing rumah sakit) lan luwih saka 20 tatu parah. Ora ana siji-sijia MILITAN sing LANGSUNG. Bener, ora ana sing murub ing posisi kasebut - geni ditindakake "liwat alun-alun", kalebu voli Grads sing lengkap.
    Cedhak Yampol, mungsuh nggunakake MLRS Uragan nglawan posisi kita - dheweke nggawa aku "koleksi" fragmen karakteristik lan unsur wulu saka kono. Kabeh - ing wektu iki.
    Dene pratelanku wingi, aku arep negesake maneh yen aku ora nggedhekake utawa nyepelekake kahanane. Panjenenganipun kasebut kanthi teliti, nimbang kabeh: saben tembung, ngandika lan ditulis.
    Aku yakin banget (lan duwe alesan) yen kita ora ngurusi "saluran" Novorossia sing terus terang dening Presiden Federasi Rusia, nanging kanthi sabotase sistemik ing tingkat oligarki lan pejabat ndhuwur. Amarga kanggo Putin, asor ing sisih kidul-wétan iku obyektif agawe loro kanggo pimpinan Rusia lan mung kanggo wong - iku tegese awal irrevocable saka "dalan Milosevic" ("sing nyerah" Bosnia lan Krajina ing kahanan sing padha, lan banjur. rampung ing Kosovo lan kanthi alami - nuduhake "keluwen" ing Den Haag).

    seng http://vk.com/strelkov_info
  88. +1
    17 2014 Juni
    Sedhih kabeh. Kepala kita kapenuhan pikirane ala babagan karakter saka Ukraina. We ngritik iki lan sing, nanging boss lenggah jaban rangkah lan ora Care babagan apa-apa amarga iku metu saka tekan. Kepiye kahanan kita ing Amerika Latin? Ing Kuba? Tikus-tikus iki wis suwe gelut ing tanah sing dudu duweke, ilang rasa wedine. Aku bisa mbayangno carane mripat coklat bakal nyilikake yen Iskanders kita dumadakan katon ing Kuba lawas apik. Lan padha bakal ngadeg ana, mesthi, nglindhungi Rusia saka maddened Mexicans lan India.
  89. 0
    17 2014 Juni
    Ing Suriah, militan wis nglawan Assad pirang-pirang taun. Ana cukup militan - tentara bayaran lan mung penggemar, lan uga duwe senjata, lan Turki mbantu. Nanging, kanthi sah, ora ana negara, malah wong Turki, sing nyatakake perang marang Suriah.
    Miturut pilihan sing padha, Federasi Rusia + buronan Yanuk bisa mbiayai tuku senjata lan tentara bayaran MORE (pros fight for money sedulur ) kanggo DPR lan nggampangake nyebrang wates. Nanging wong-wong mau cepet-cepet redeploy pasukane maneh, kanthi topeng latihan, ing sadawane tapel wates karo Ukraina. Iki bakal meksa Ukrainia. tentara kanggo ngalihake unit saka Donbass.
    Lan Kulon bakal kluruk ing kasus apa wae. Sawise serangan ing Kedutaan Besar Rusia ing Kyiv - sawetara jinis reaksi sluggish - disproportionate belay
  90. 0
    17 2014 Juni
    Taktik Departemen Luar Negeri yaiku mbanjiri wilayah tapel wates Rusia karo pengungsi, nyebar kebingungan, kekacauan, lan panik ing antarane populasi, ngrusak kapercayan marang kepala negara, lan ngrusak kahanan ekonomi ing wilayah tartamtu ing Federasi Rusia. Apa sing ora jelas? Iku kabeh programe. Padha tumindak, kaya biasane, kasar, clumsily, karo korban getih ing antarane populasi sipil. Ing lam iku luwih gampang kanggo nindakake kabijakan. Iki mung bisa ditanggulangi kanthi nindakake pakaryan lan sistematis kanggo nyetabilake kahanan. Cara mung. Paling ora kanggo saiki. Lan ya, butuh wektu kanggo mbangun "Arus Kidul", banjur PDB "bakal duwe tangan gratis." Tenang kanca, sampeyan kudu tetep - ora ana cara liya.
  91. Sagitarius
    +1
    17 2014 Juni
    Kutipan: Anisim1977
    Aku bakal nambah 5 sen:
    1) Rusia kuwatir babagan kabeh Rusia Anyar lan ing wektu sing padha:
    a) Ing Kharkov, dheweke nggawe kendaraan lapis baja sing mateni Donbass !!!
    b) Dnepropetrovsk ngirim prajurit kanggo matèni, nalika ngandika Russian.
    c) Pesawat teka saka Kherson lan Nikolaev kanggo ngebom.
    d) Izyum cedhak Kharkov minangka basis utama junta.
    Wong Rusia ngrusak wong Rusia ing Novorossiya, kaya - uga, kita kudu nyukupi kulawarga kita, mula kita njupuk batu bara kanggo junta, kita mbangun tank, ing nat. njaluk pengawal....
    Lan kepiye ing kahanan kaya ngono yen tentara Rusia mlebu - sapa sing kudu ditembak ????
    Tulung kabeh wong kajaba ngirim tentara sampeyan, hi lan ora liya.

    Lan aku bakal nambah altyn sandi
    Kaya sing dikandhakake Sergei Glazyev, siji perkara sing jelas - kita ora bakal bisa njagong ing pinggir. Wektu kerja kanggo Nazi ing Ukraina. Sajrone wektu, Kyiv bakal nambah jumlah tentara nganti setengah yuta prajurit lan kabeh gerombolan iki kanthi tank lan pesawat sing diaktifake maneh bakal ngremuk DPR lan LPR. Sabanjure miturut rencana yaiku Crimea.
    Aku percaya yen prioritas utama Rusia saiki ora nyedhiyakake definisi "agresor." Senadyan kabeh bacchanalia sing arep ing Ukraina.
    Sanalika padha mbukak cangkeme kanggo tiba ing Crimea, mung banjur kita bisa nggunakake potensial militer lan politik kita. Numpes kabeh Nazi nganggo kabeh jinis senjata (ora kalebu nuklir) nganti tekan Kyiv, lan bisa uga luwih lanjut.
    Iki panemuku nglirik
    1. 0
      17 2014 Juni
      Wektu kerja kanggo Nazi ing Ukraina. Sajrone wektu, Kyiv bakal nambah jumlah tentara nganti setengah yuta prajurit lan kabeh gerombolan iki kanthi tank lan pesawat sing diaktifake maneh bakal ngremuk DPR lan LPR. Sabanjure miturut rencana yaiku Crimea.


      Ayo, kanca! jancok kowe! wong akeh apa? Apa "setengah yuta"? Apa sampeyan babagan? Apa sampeyan mikir nyopir tank - apa sing kudu dijupuk nganggo Kalash? Peralatan, sanajan sing lawas, mbutuhake kru sing terlatih lan koordinasi kanthi apik. Endi sampeyan ndeleng paling ora siji CREW kuwi ing Ukraina. ARMY? KOLOMOISKY MALAH NYEDIKE BAHAN BAKAR-BABOS SAMPAI PANISHER SERBU. YOU THINK Ukraina. Apa ana latihan stabil saben wulan ing tentara? YA MALAH BALANCE KANG "GOBLOK" ORA SAIKI!
  92. 0
    17 2014 Juni
    Napa Rusia, tegese Putin, ora bakal ndhukung Novorossiya, tegese ngirim pasukan. Iku misale jek kanggo kula sing jawaban prasaja - Putin ora seneng dimanipulasi dening sapa wae. Liberal utawa ultra-patriot. Crita karo Novrossiya murni inisiatif Strelkov lan Borodai. Wong-wong iki melu minangka pemain ing "Proyek Krimea" Kremlin. Aneksasi (reunifikasi) Krimea langsung didhukung dening Rusia kanthi kekuwatan senjata, tanpa tumindak pembantaian, bencana kamanungsan, lsp. Strelkov lan Borodai ngrasakake tren kasebut lan mutusake kanggo njupuk inisiatif, amarga dheweke wis siyap kanthi ideologis lan mental kanggo dangu. Nanging inisiatif ing tentara bisa dihukum! Kremlin pancen wedi marang Sansk West lan Perang Dingin sing anyar. Secara ekonomi, Rusia lan elit-elit kasebut digabungake ing jagad Kulon, lan Perang Dingin ora kudu duwe prasyarat ideologis, ayo padha ngelingi carane Barat nyawiji nglawan Rusia sajrone Perang Krimea ... Lan umume, saiki Novorossiya, lan sesuk Strelkovs ngatur kekacoan ing Northern Kazakhstan , utawa Belarus. Apa Putin butuh wasir politik iki? Mulane Kvachkov, Dushenin, Limonov, Budanov lan liya-liyane (lungguh) ing pakunjaran Rusia. Apa patriot iki lungguh? Dheweke kringet ora bisa dikendhaleni. Strelkov uga ora bisa dikontrol lan ndhikte agenda politik Kremlin.
  93. +2
    17 2014 Juni
    Mungkasi sedhela lan mikir. Apa kita wis nanem sawetara jinis kompleks Tolstoyan sing bodho? Kanggo sawetara alasan, kita kabeh percaya "ora nolak piala liwat kekerasan."
    Menapa malih, kita waca carane Amerika Serikat lan satelit sing calmly, sejatine sifate metu saka lawlessness, ing basis saka tabung test palsu (Iraq) lan film palsu (Yugoslavia) bombing negara SOVEREIGN karo Pemimpin LEGAL.

    Apa iki, wong lanang? NAZIS NGobong wong. Aku malah ora mbandhingake karo Hitler maneh. Saora-orane padha ora ngrusak desa-desa lan kutha-kuthane, ana “Ordnung” ing kono.
    Lan kanggo scumbags iki sampeyan nggunakake Komplek "non-resistance kanggo ala" instilled ing kita saka luar negeri?
    Dadi dheweke ngandhani yen kita miskin lan mlarat lan pungkasane kita percaya?

    Aku ora iri karo Putin. Aku ngerti dheweke saka dhasar atiku. Aku percaya yen dheweke, Lavrov, Shoigu, Rogozin, Bastrykin, lan mesthi Ramzan minangka patriot sejati.
    Nanging aku uga weruh carane liberal ana. Ora, ora liberal kaya Makarevich lan Starovoitova. Iki mung barking murni. Lan para liberal ana ing kuwasa, ing njero sistem. Amarga sistem kita wis rampung glethakaken mudhun dening sing omo saka EBN lan ora ana siji wis keganggu kanggo ngganti.
    Lan yen wong-wong liberal sing duwe kekuwatan iki pengin ngedhunake, dheweke bakal mudhun.
    Contone, yen dheweke pengin RUSIA ora duwe Sistem Pembayaran, mula ora bakal ana. Lan bakal ana jutaan alesan sing apik lan "sarapan" sing beda kanggo iki.
    Lan yen dheweke pengin para birokrat, ujare petugas pemadam kebakaran, ngubengi lan goyangake bisnis, nyegah supaya ora bisa digunakake lan nipping ing pucuk (miturut arahan Washington), mula ora ana sing, kalebu Putin ora bakal bisa ngganti iki tanpa ngresiki sistem kasebut saka sampah liberal.
    Ora percoyo aku? Mungkin ana sing bakal ngelingi taun 2002-2003, nalika dheweke wiwit mbantah babagan petugas pemadam kebakaran yen para pengusaha ora diidini urip kanthi mriksa? Nah, elinga kedadeyan sabanjure! 3 panti jompo kobong ing 2 sasi saben liyane. Kebeneran?
    Saiki teka pilihan. Kita gabung Novorossiya, ilang HONOR lan NURANI. Utawa kita bakal menang lan menang, nanging kita bakal ngrebut bali saka liberalisme internal. Kita kelangan penghasilan. milih.
    1. +1
      17 2014 Juni
      Dear Magadan, ayo padha nerusake saka kasunyatan sing Presiden kita ora bodho lengkap. Pracaya marang dheweke paling sethithik. Dheweke mbokmenawa duwe kabeh staf penasehat, dhewe, buktine lan cerdas banget.
  94. +2
    17 2014 Juni
    Thanks kanggo penulis, nanging ... Iku temenan salah siji saka hotheads! Nalika teka-teki ora bisa metu, iku migunani kanggo twirl ing tangan lan katon ing saka kabeh pinggiran!
    Kadhangkala ana pitakonan sing menarik, apa layanan analitis saka departemen sing relevan paling ora sok-sok nyisir situs iki lan nglaporake petungan sing cocog karo manajemen? lan ora mung histeria patriotik (aku ora pengin nyinggung sapa wae, dadi patriot iku apik, nanging kadhangkala sampeyan kudu nggunakake sirah lan logika). jeneng, nanging misale jek kaya apa-apa, Internet ora duwe watesan!
    Saiki dadi inti saka pitakonan: Penyebaran unit pengawal ing wilayah Outskirts bakal dadi kesalahan tragis sing bakal nyebabake Rusia dadi perang sing nggegirisi. lan kita kudu perang meh dhewe karo kabeh donya, lan wong-wong sing ndhukung solusi radikal kanggo masalah iki ora bakal lungguh ing ngarep ing ngarep TV lan komputer! Pertempuran bakal mengaruhi kabeh wong lan pracaya kula, iku bakal elek. !
    Kanggo wektu iki, pamrentah nindakake kabeh kanthi bener lan, sayangé, saiki ora ana cara liya, luwih becik nyolong jagad iki tinimbang nelukake, lan sing diarani tuan-tuan ing pamrentahan negara tanggane padha nggawa. mungkasi nyedhaki saben langkah Ya, wong melas lan painfully nuwun, nanging sing carane iku Sayange, kasunyatan dina Pitakonan punika retorika, carane luwih getih kudu ngeculaké kanggo nits iki ilang karo banderlogs lan homoseksual.
    Mesakake wong sing mlarat lan bodho, nanging dheweke dhewe sing milih nasibe. Kurang saka sasi, utawa mungkin luwih sithik, ekonomi Square bakal ambruk babar pisan, banjur wektu epiphany bakal teka, suwene 23 taun, Rusia. ndhukung ekonomi Outskirts, sanajan iku banget angel kanggo wong-wong mau, utamané ing 90s, lan saiki kita wis dadi mungsuh siji mung bisa applaud wong lanang saka CIA - proyek perhiasan, nggawe mungsuh galak saka sederek cedhak, nanging tetep ora salah ngitung lan ora suwe bakal teka maneh.
    Dene milisi, ana pitulungan - percayaa, sanajan ora ketok, iku ana. Yen ora, dheweke mesthi wis remuk biyen, nanging tetep ora preduli! Mung tukang sihir - meh karo ngisor lan nglawan gaman abot.Hebat!!!
    Lan babagan artileri, pamboman lan serangan rudal, ana prentah langsung saka Pak Turchinov kanggo nyirnakake populasi ing Tenggara, mula kutha-kutha lan kutha-kutha dirusak, lan Pak Yaytsenyuk langsung lan banter nyeluk populasi kasebut. wilayah subhumans, sampeyan bisa mambu apa stink iku? Dheweke paling ora ing Aku weruh dhewe ing pangilon - Aryan durung rampung?
    Kabeh bisa dideleng kanthi cetha: wilayah-wilayah ing sisih kidul-wétan wis didol menyang perusahaan transnasional, sing paling akeh yaiku Amerika, amarga ujar "Ora ana komentar", lan ora ana sing peduli apa sing bakal kelakon karo populasi ing kana, utamane wiwit saiki. junta duwe program kanggo mindhah penduduk saka wilayah Kulon menyang wilayah Timur, ora ngelingake sampeyan apa-apa?
    Dadi saiki wis teka kanggo pancasan informed lan diangkah operasi bedhah, supaya yen perlu padha bakal pindhah karo pengawal lan isin adoh saka saben rustle!
    1. 0
      17 2014 Juni
      Plus kanggo sampeyan, warga eseman ana akeh sing hotheads, sampeyan bener. Yen kita miwiti perang, kita kabeh bakal ngumbah getih. Kita kudu ngrampungake masalah kanthi cara sing licik.
    2. Mami
      0
      17 2014 Juni
      Umumé, kahanan kasebut ngeling-eling awal Perang Korea. Dadi ana akeh pilot kanthi jeneng kaya "Li Xi Qing". Sejarah, jarene, bola-bali?..
    3. 0
      18 2014 Juni
      Dear 29261, aku setuju banget karo sampeyan.
      Aku bakal nambah sethithik: Referendum, nganti saiki, ora menehi apa-apa kajaba "deklarasi kamardikan." Kita ora bisa ngakoni DPR lan LPR minangka negara merdika, amarga iki mbutuhake 100% pamaréntah sah, konstitusi, parlemen, etc., lan ora wong kapilih ing alun-alun. Ana apa-apa kanggo ngakoni ana durung. Panyebaran wadyabala ing kahanan kaya mengkono iku minangka serangan langsung marang negara netral.
      Aku percaya yen ing musim dingin bakal ana kudeta militer ing Ukraina, lan ing wektu iki Novorossiya uga bakal dibentuk. Aku iki minangka alesan utama kanggo kalem Olimpiade Rusia lan gatel gemeter sing saya tambah akeh ing "kulon" lan ing Ukraina dhewe.
  95. 0
    17 2014 Juni
    Mung 1 (SIJI!!!) dina, 16 Juni 2014, Senin, kedadeyan ing ngisor iki:

    1) Saka 10:00 wektu Moskow, junta Kyiv wis ngenalake rezim prabayar kanggo gas sing ditampa. Kajaba iku, Gazprom miwiti ngajokake pratelan marang Naftogaz saka Ukraina ing Pengadilan Arbitrase Stockholm kanthi jumlah $4,458 milyar ($1,451 milyar kanggo November-Desember 2013 lan $3,007 milyar kanggo April-Mei 2014). Lan aja lali babagan prinsip "njupuk utawa mbayar".
    2) Ukraina wis rampung mungkasi impor produk confectionery menyang Belarus amarga lisensi sadurunge ngenalaken kanggo produk impor ing negara iki. Minangka syarat kanggo entuk lisensi impor, pejabat Belarusia mbutuhake produser Ukrainia supaya bisa ngetokake rega kanthi signifikan kanggo permen Ukrainia - ing kisaran saka 30% nganti 500% saka rega pabrikan, sing meh ora kalebu penjualan menyang konsumen Belarusia. Belarus minangka pasar manca paling gedhé nomer papat kanggo produk confectionery Ukrainia.
    3) Republik Ossetia Kidul (ROS) siap ngakoni Republik Rakyat Lugansk lan menehi pitulungan - politik lan militer. Yaiku, saluran resmi wis dibukak kanggo nyedhiyakake senjata berat, wong lan amunisi.
    4) Ing DPR, panyengkuyung Republik nguwasani lembaga keuangan lokal: Direktorat Utama Layanan Perbendaharaan Negara ing wilayah kasebut, uga direktur Departemen Pendapatan lan Tugas lan Direktorat Bank Nasional Ukraina. . Sing, Republik Rakyat Donetsk dadi mandhiri finansial saka Ukraina bersatu.

    Yen sampeyan mikir yen kabeh iki kacilakan lan acara-acara kasebut ora ana hubungane karo saben liyane, aku mung bisa mbuwang tangan.
    Jujur saking da_dzi ingkang kinurmatan.
  96. 0
    17 2014 Juni
    ora bakal ana panyebaran pasukan, kabeh wong ngelingi tembung Putin tanggal 4 Maret ing konferensi pers karo wartawan babagan kasunyatan manawa dheweke ora bakal ngidini mateni kanca-kancane, nanging kabeh wong ngelingi carane kabeh retorika diganti 180 derajat sawise kunjungan OSCE. tumuju Kremlin lan panyuwunan Putin kanggo nundha referendum, nanging yen referendum ora dianakake tanggal 11 Mei, mesthi ora bakal ditindakake. Kayane Putin diwenehi ultimatum lan dheweke ora bisa nolak. Para pengungsi bakal dipeksa menyang Ukraina; nasibe ing kana ora bisa ditiru. Milisi lan simpatisan mung bakal disembelih. Ora bakal ana populasi Rusia maneh ing SE, lan ora bakal ana Rusia maneh kanggo wong-wong mau. Loot menang kanthi apik, lan uga Putin.
  97. Komentar wis dibusak.
  98. yurik
    +1
    17 2014 Juni
    Wong bisa nindakake iki kanthi cara sing padha kaya ing Ukraina padha ngumpulake dhuwit kanggo tentara: Telpon nomer cendhak ... Dadi kita kudu miwiti kaya iki kanggo kabeh negara: Bantuan milisi Donbass, nelpon nomer cendhak ...
    1. Mami
      +1
      17 2014 Juni
      Aku ndhukung! Akeh sing pengin ndhukung finansial, nanging ngirim transfer menyang akun sing ora bisa dingerteni kanggo wong sing ora bisa dingerteni pancen serem. Nanging nggawe organisasi kanthi conto "Dobro" ing Channel One bisa ditindakake! Pranyata ora ana tim.
  99. 0
    17 2014 Juni
    Aku ora setuju babagan mesin, ana pabrik ing Novosibirsk sing diarani "Tyazhstankogidropress", sing digawe nalika Perang Dunia II kanthi basis pabrik alat mesin sing dievakuasi saka Kramatorsk; bisa ngisi ceruk mesin pengerjaan logam abot. lan tekanan hidrolik. Yen, mesthi, negara kasengsem ing iki.
  100. Komentar wis dibusak.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"