Motorola ngomong babagan Su-25 Angkatan Udara Ukrainia

48
A pejuang milisi Donbass, dikenal ing tandha telpon "Motorola", marang koresponden warta urip bab losses nandhang dening bagéan saka tentara Ukraina. Utamane, dheweke nuduhake informasi babagan pesawat serangan Su-25, sing bubar ditembak ing cedhak Slavyansk.

"Sajrone serangan ing Semyonovka, militer Ukrainia digunakake penerbangan. Ora ngetung ing rebuff serius sak pendekatan pisanan ing sadawane pemukiman, pesawat timbal miber banget kurang lan nguripake watara karo muter fuselage kuwat. Aku menehi printah kanggo mesin gunner kanggo "gawe metu" pesawat. Sawise 15 menit, kita nampa konfirmasi manawa pesawat kasebut rusak, "ujare Motorola.

Miturut markas tentara South-East, pejuang milisi ngalahake pesawat serangan Su-25 tanggal 3 Juni. Kajaba iku, siji tank ditabrak lan helikopter militer Mi-24 ditembak mudhun.

Kajaba iku, tanggal 14 Juni, kira-kira jam 4:30 am, rong pesawat Su-25 ngluncurake serangan udara ing bangunan departemen urusan internal ing desa Gorlovka. Return fire dibukak ing wong-wong mau, minangka asil kang siji saka pesawat serangan dipatèni. Pilot pesawat kasebut bisa metu.

Informasi iki dikonfirmasi dening wakil saka layanan pers Republik Rakyat Donetsk.

"Informasi sing" pangatusan "ditembak mudhun dikonfirmasi. Pilot dijupuk kanggo interogasi, obrolan dianakake karo dheweke, - ujare kepala pusat informasi "South-Eastern Front" Konstantin Knyrik. "Aku ora bisa nuduhake lokasi sing tepat saka pesawat sing tabrakan, kita" njupuk "pilot ing lokasi parasut tiba."

    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    48 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 20
      17 2014 Juni
      Ukroarmiya langsung sumunar kanthi sukses. Kanggo 23 taun dheweke wis galloped kabeh skills, padha mung bisa wesi karo artileri.
      1. + 14
        17 2014 Juni
        Lan ya, ora lara. Miturut prakiraanku, Strelkov lan milisi wis ketabrak luwih saka siji truk kerang, nanging kabeh tetep.
        1. +8
          17 2014 Juni
          Inggih, apa sing bisa dakkandhakake, apik banget, yen mesin pengering diisi bedhil mesin, isin banget kanggo para pilot.
      2. +2
        17 2014 Juni
        Hmm ... MANPADS bakal dibuwang maneh ... Lan sing pungkasan MBANGUN ... !!!
      3. +4
        17 2014 Juni
        Mbokmenawa Motorola licik babagan senapan mesin)))
        1. +1
          17 2014 Juni
          Uga mamang kuwat. Ing babagan kaslametan, pesawat iki apik banget. Ing Chechnya, kabeh riddled mabur ing mesin padha, nanging padha mabur. Kabin lapis baja, kontrol redundansi telu, lapisan khusus ing tangki bahan bakar nindakake tugase.
        2. RUS
          +1
          17 2014 Juni
          Kutipan saka INVESTOR
          Mbokmenawa Motorola licik babagan senapan mesin)))


          Nah, senapan mesin apa iki, lan maneh, jarak sing penting.
          1. 0
            17 2014 Juni
            Kutipan: RUSS
            Nah, senapan mesin apa iki, lan maneh, jarak sing penting.

            CPV?
            1. 0
              17 2014 Juni
              Paling kamungkinan saka gun otomatis 2A42 diinstal ing salah siji saka bmds, bener yen salah
    2. + 19
      17 2014 Juni
      ayo dorong Luftfafe, kurang lepas landas lan luwih sithik pendaratan kanggo sampeyan bajingan korup ombenan
      1. +2
        17 2014 Juni
        Lan apa babagan Angkatan Udara Swiss? eseman eseman eseman Banjur ukrovoyengovnoavia ngguyu Sanajan tambah)
        1. +4
          17 2014 Juni
          Kutipan saka Pavel
          Lan apa babagan Angkatan Udara Swiss?

          Iki jeneng angkatan udara Hitler Jerman hi
          1. +1
            17 2014 Juni
            Um ... Uga angkatan udara modern Jerman lan Swiss eseman hi
      2. +7
        17 2014 Juni
        Motorola - Palu nglirik ! Dheweke minangka pejuang anti-tank lan anti-pesawat, nanging carane dheweke ngukir checkpoints saka Junta kabeh wong weruh ing YouTube dhewe ... Kaya sing dikandhakake, imam lan reaper lan pemain ing pipa. ngguyu Bakal ana luwih akeh komandan Novorossiya!
      3. Komentar wis dibusak.
    3. + 12
      17 2014 Juni
      Good work guys!!! apik Saiki dill aktif nggunakake jebakan, nanging nglawan DShK lawas ora mung kembang api ... Ya, lan kabeh elektronik ...
      1. 77 bob 1973
        +5
        17 2014 Juni
        Mung crests nggunakake penerbangan kanthi buta huruf, lan misale jek dheweke ngrekrut pilot saka kios bir, kerugian kasebut ora mulang apa-apa, lan pengalaman ora umum "gendera ana ing tangane" ...
      2. +2
        17 2014 Juni
        Kutipan saka domokl
        Saiki dill aktif nggunakake jebakan, nanging nglawan DShK lawas ora mung kembang api ... Ya, lan kabeh elektronik ...

        Sayange yen dheweke ora nggawe Kolos MANPADS dadi produksi - mungkin saiki luwih becik nggunakake helikopter kasebut.
    4. sanek0207
      +6
      17 2014 Juni
      Tekan guys!!! ALLAH BANTU KOWE!!!
    5. SSR
      +5
      17 2014 Juni
      Nanging aku duwe aftertaste karu lan ing wektu sing padha bangga saya burst saka kasunyatan sing petani kita saka Komi lan endhepan - ngendi pahlawan epik Ukraina saka Ukraina? Aaaaaa ampun! Ana! Ana! Penembak jitu asale saka Lviv!!! Sapa sing nglawan Nazi! Ngapunten, sedimen negatif.
    6. Alexander 2
      + 11
      17 2014 Juni
      MOTOROLA: "Tugasku kanggo nglindhungi wong sing wis milih."
    7. +2
      17 2014 Juni
      Kabar apik. matur nuwun.
    8. +7
      17 2014 Juni
      More kuwi MOTOROL Gusti Allah bantuan wong!
    9. +2
      17 2014 Juni
      dill wulu liyane mabur liwat. Atur papriksan kanthi lengkap. Kanggo nyerah marang lara.
    10. 0
      17 2014 Juni
      Aku wonder carane akeh pesawat serangan sing kiwa, rauh ora ana kiwa ing kabeh.
    11. +9
      17 2014 Juni
      Mangkene informasi luwih lengkap saka 16.06:
      "Wengi wis tegang. Drone mabur maneh, siji wingi bengi wis kebak, ana shooting ing Horlivka watara jam 4 esuk, ing area pos papriksan Yampol kira-kira jam setengah papat ana bledosan. , tembak teka saka Ostavki, ing wayah esuk padha uga murub ing desa Luganskaya Kaya sing dakkandhakake wingi, antarane Rubizhne lan Kremennaya, para punishers dikalahake, saka rincian: 25 tiwas, luwih saka rong atus tatu, 3 BMDs padha. numpes, batalyon fasis mundur mbuwang gegaman sawijining Rauh pesawat papat saka fertilizers, shelling awal, ketoke, ana mbales nekat. jebul sore Saur Mohyla bakal miwiti ngethok maneh.
      Asil saka sore lan wengi shelling saka Cherevkovka ana papat tambang ngengingi pasamuwan lokal. Ora ana gas lan listrik ing Cherevkovka.
      Listrik muncul ing sawetara distrik Slavyanka, nanging isih ora ana banyu. Akeh pilot ora gelem njupuk helikopter. Baya papat lan kodhok siji wingi meh ora tekan pangkal, ayak padhet.
      Sajrone dina, ana shelling saka Slavyansk, maneuvering perang lan gerakan pasukan punitive lagi ditindakake.

      Nalika informasi kasedhiya lan bisa, ringkesan bakal dianyari.
      kene: http://arbaletfire.livejournal.com/210018.html
    12. +9
      17 2014 Juni
      Iki wektu kanggo numpes salah siji saka godfathers Hohland saiki, lan pisanan kabeh, ing Kolomoisky nyedhot Lyashko, lan ing kabeh.
      ing giliran. Oh, kok aku wis tuwa lan lara!
    13. +1
      17 2014 Juni
      Aku kepengin weruh pira peralatan lan tenaga kerja sing isih ana ing tentara reruntuhan ??? Nganti junta ngalami kerugian KRITIS, operasi punitive ora bakal mandheg!
    14. Pati kanggo Nazi
      +2
      17 2014 Juni
      Pilot kasebut kudu digantung ing umum. Lan ora ing gulu. am
    15. +7
      17 2014 Juni
      Motorola iku wong nggantheng, apik luck kanggo sampeyan.
    16. +7
      17 2014 Juni
      Kutipan saka Pavel
      Ukroarmiya langsung sumunar kanthi sukses. Kanggo 23 taun dheweke wis galloped kabeh skills, padha mung bisa wesi karo artileri.

      Banjur kanthi akurasi plus utawa minus 10 km
    17. +3
      17 2014 Juni
      Sampeyan ora perlu kanggo defend, nanging kanggo ngalahake karo kelompok subversif Mulai karo Benya Kolomoisky Avakov Lyashko, etc.











    18. papavam62
      -1
      17 2014 Juni
      Tembak Su-25 nganggo bedhil mesin?! MANPADS shtatovsky dheweke ora njupuk! Kurang kudu njupuk tembung!
      1. +1
        17 2014 Juni
        Kutipan saka papavam62
        Tembak Su-25 nganggo bedhil mesin?! MANPADS shtatovsky dheweke ora njupuk! Kurang kudu njupuk tembung!

        "Tembak mudhun" eroplan ora kedadeyan nalika proses luwih menarik tinimbang asil! Ing kene asil luwih penting.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. +2
        17 2014 Juni
        Ing pendekatan kanggo target - iku cukup bisa. DShK dudu RPK lan PC, iku luwih serius, lan liya-liyane.
    19. +2
      17 2014 Juni
      Lan ing ngendi cathetan interogasi "cah ayu Goering" iki?
    20. +1
      17 2014 Juni
      Gusti mberkahi sampeyan, kayata MOTOROLLA - persaudaraan Ortodoks Rusia !!
    21. +2
      17 2014 Juni
      Sijine rolas tambang ing Verkhovna Rada sajrone rapat kasebut ... supaya dheweke ngerti yen perang minangka game kolektif lan perlu kanggo njaga jawaban kasebut.
    22. 0
      17 2014 Juni
      Ya, lan para kurator kudu dadi sing nyenengake
    23. +2
      17 2014 Juni
      Iki dudu pilot - isin !!! Lan matur nuwun marang Gusti Allah yen ing antarane tentara bayaran ora ana pilot penembak jitu sing nyata, yen ora bakal ala ....
    24. +2
      17 2014 Juni
      Wong lagi gelut lan ora perlu golek kesalahan karo tembung, goleki inconsistencies ing cara landing pesawat, ngandika saka bedhil mesin, banjur saka bedhil mesin, iku cetha sing perlu lan ora perlu kanggo nuduhake. kesadaran kita babagan carane bisa lan mokal kanggo nembak SU-25, ora perlu.
    25. 0
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: peter-tank
      Lan ing ngendi cathetan interogasi "cah ayu Goering" iki?

      Aku takon pitakonan iki sapisan, nanging aku ora tau nampa jawaban, malah yen padha marang kula ing tembung apa babbled ana?
    26. +1
      17 2014 Juni
      Kutipan saka: A1L9E4K9S
      Wong lagi gelut lan ora perlu golek kesalahan karo tembung, goleki inconsistencies ing cara landing pesawat, ngandika saka bedhil mesin, banjur saka bedhil mesin, iku cetha sing perlu lan ora perlu kanggo nuduhake. kesadaran kita babagan carane bisa lan mokal kanggo nembak SU-25, ora perlu.


      Saka kaliber gedhe, sampeyan bisa. Nyekel geni barrage ing dalan ngelawan. Nanging banjur nerusake. Yen sawetara luwih saka 500, iku luwih apik kanggo ora terus ing kabeh. Helikopter bisa ditabrak ing situs kanthi penembak jitu sing apik, yen bisa, ing jejere knalpot menyang irung, ora bakal mabur kanthi ruang pembakaran sing rusak. Yen ngarep menyang mesin. Padha mabur sembrono.
    27. 0
      17 2014 Juni
      Kamenangan gedhe mesthi teka saka menang cilik.
    28. 0
      17 2014 Juni
      Aku wonder nalika jeneng pilot bakal announced? Utawa dheweke chirp nalika interogasi sing mung mabur liwat, mabur menyang cahya?
    29. 0
      17 2014 Juni
      Vooot .... wis rampung, ora suwe Ukraina bakal entek salomers nglirik
    30. 0
      17 2014 Juni
      nembak flyer kanthi cara apa wae, sanajan nganggo tongkat utawa malah nganggo katapel, asile bakal positif ... keprungu Motorola matur nuwun khusus apik , wong lanang sejati, wis pirang-pirang nyawa sing wis disimpen, Gusti mberkahi ... prajurit
    31. +1
      17 2014 Juni
      Iblis ora pati nggegirisi kaya sing cilik. Yen ing Irak ana petani Badui nyopir helikopter serangan Apache saka bedhil lawas, mula kenapa Sushka ora turu nganggo bedhil mesin. Nanging, dheweke entuk bener. Ora suwe kabeh armada udara Ukraina ing cedhak Slavyansk bakal ilang kaya ing Segitiga Bermuda. Mantap lanang!!! apik
    32. Lyoshka
      0
      17 2014 Juni
      sampeyan malah ora bisa dipercaya pilot iki kanggo nyemprot lapangan
    33. 0
      17 2014 Juni
      Lan sampeyan ngomong saka senapan mesin ...
    34. 0
      18 2014 Juni
      Tembak Su-25 nganggo bedhil mesin?! MANPADS shtatovsky dheweke ora njupuk! Kurang kudu njupuk tembung!

      Ngapa ora? Ing Afghanistan, contone, "roh" saka sistem panrima (DShK, ZGU) nembak luwih akeh pesawat lan helikopter tinimbang kanthi bantuan MANPADS. Lan "rooks", sayangé, uga ana ing antarane.
      R.S. 1. Viktor Markovsky "Langit sing panas ing Afghanistan".
      2. Mikhail Zhirokhov. "Langit Mbebayani Afghanistan".
      3. Sergey Sergeev. "Kita nyerang saka langit."
      Buku-buku kasebut apik banget, aku nyaranake.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"