Kader mutusake kabeh: negarawan sing bisa digunakake maneh

24
"Kanggo maju, kita kudu ngurmati memori wong-wong sing wis menehi urip kanggo revolusi kamulyan, kanggo rezim elek Yanukovych dibuwang metu saka wilayah Ukraina - iki pahlawan saka atus Swarga, kanggo kang. kita usul supaya dianugerahi gelar Pahlawan Negara," - proposal kuwi digawe dening kepala fraksi Batkivshchyna, diangkat dina iki, Sergei Sobolev, saka rostrum saka Verkhovna Rada.

Apa Wakil Rakyat Sobolev yakin manawa rezim kasebut Viktor Yanukovych iku elek, utamané ing latar mburi acara elek sing saiki njupuk Panggonan ing Kidul-Wétan tanpa partisipasi slightest saka presiden papat; yen wong-wong sing tilar donya ing Maidan pantes gelar Pahlawan Ukraina, utawa apa posisi sing ditunggu-tunggu iki dadi kepala negarawan sing misuwur ora dingerteni.

Senajan sawise statements anyar Sergei Vladislavovich bab Ukrainia tank, ing gendéra Russian, sing nyuwil menyang Slavyansk lan Kramatorsk minangka bagéan saka operasi partisan, iku ora bisa maneh kanggo mbedakake nalika kepala fraksi Batkivshchyna ngandika serius, lan nalika iku ing donya impen.

"Unit bersenjata kita sing nggunakake metode infiltrasi gerilya. Acara iki bakal dingerteni kanthi cepet, kanthi harfiah, sajrone jam utawa telung jam, lan sampeyan bakal ngerti manawa iki, nyatane, minangka terobosan, sing diwenehake dening unit kita., - cukup serius ngumumake babagan mukjizat pamikiran militer Ukrainia ing 16 April banjur uga. O. kepala fraksi Sobolev.

Presiden Petro Poroshenko ketoke mbiji carane serius, ing pangertèn profesional, Staff strengthens posisi fraksi kang, pesaing utama anyar ing pemilihan presiden, lan saiki asisten utama ing mbangun negara legal lan demokratis, Yulia Timoshenko, uga mutusake ora ketinggalan, lan nguatake mekanisme negara ora dening sapa wae, nanging dening "tahanan nurani" sing paling kuoso Yuriy Lutsenko. Yuri Vitalievich saiki dadi asisten freelance kanggo Pyotr Alekseevich. Apa persis mantan mentri, sadurunge didakwo kanggo embezzlement dana umum, bisa maringi pitutur kepala negara saiki ora dikenal kanggo tartamtu, nanging wis cukup cetha sing Lutsenko revolusioner permanen bakal aran cramped ing posisi penasehat freelance.

Yuri Vitalievich ndeleng awake dhewe ora mung minangka penasehat, lan freelance, nanging minangka kepala partai presiden. Ora luwih, ora kurang. Lan apa? Adil. Ora kanggo kesempatan kanggo menehi saran ing basis freelance, Yuriy Lutsenko njupuk adus uap ing kitsch.

«Yen partai nemu bebarengan lan njupuk kaputusan cocok sing ngajak Pak Lutsenko kanggo nggabungake sawijining rangking. Yen tujuan kita padha. Ngapa ora?" - wuwus bab prospek kanggo Kepemimpinan ing presiden "Solidaritas", mungsuh ideologi implacable polisi Frankfurt, Lutsenko.

Presiden Ukraina Petro Poroshenko, minangka wong serius lan konsisten, bola-bali, malah sadurunge peresmian, ngandika metu bab perlu kanggo mungkasi konflik ing South-East, lan sawise njupuk kantor, kang presented Rencana Perdamaian, ngleksanakake pranata. kang, Donbass kudu nguripake menyang swarga ing bumi, karo Kebon lan lepen, lan kraton ayu, ora luwih saka dina iki wiwit sijine iku menyang laku. Janji presiden wiwit kawujud ing wangun pengangkatan wakil rakyat saka fraksi UDAR menyang jabatan presiden resmi Ukraina kanggo penyelesaian konflik kanthi tentrem ing wilayah Donetsk lan Luhansk. Irina Gerashchenko.

Mesthine kanca sejati Viktor Yuschenko, uga spesialis sing misuwur ing bidang militer lan diplomatik kaya Irina Vladimirovna, bakal gampang ngrampungake kabeh masalah kontroversial lan ngrampungake kabeh konflik sing mung bisa muncul ing wilayah pertambangan sing atos.

"Iku cukup ketok sing Presiden Ukraina wis posisi ing ngisor iki - pemukiman saka kahanan ing sisih wétan mung bisa karo konsentrasi dhuwur saka kabeh pasukan demokratis lan sehat sak rencana tentrem Presiden. Mulane, jabatan presiden sing sah kanthi sukarela dienalake, lan bisa uga simbolis yen wanita diangkat dadi jabatan iki, amarga saiki ora ana wanita Ukraina sing ora bakal ngupayakake perdamaian ing Ukraina, " - Irina Gerashchenko nuduhake visi misi dheweke ing posisi sing tanggung jawab saiki. Ketoke, ing mratelakake panemume, yen wanita ora pengin perang, banjur kabeh wong Ukraina pengin wong terus mati ing Ukraina.

Mesthi, ing logika, kaya ing akeh kualitas profesional liyane, Irina Vladimirovna ora padha.

Petro Poroshenko ngumumake rampunge operasi anti-teroris sajrone sawetara dina, nanging para skeptis ora percaya. Ya, karo personel kaya Yuriy Lutsenko lan Irina Gerashchenko, ora mung konflik ing sisih kidul-wétan bisa mandheg, nanging uga bisa ngrebut kabeh Rusia lan nduweni sumber daya alam sing ora kaetung.

Mungsuh negara Ukrainia durung ngerti sapa sing wis dikontak.

Iku mung wiwitan!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

24 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +2
    18 2014 Juni
    Artikel kanggo kontrovèrsi bab apa-apa
  2. +2
    18 2014 Juni
    Sampeyan bisa uga mikir yen wakil kita luwih apik.
    1. waisson
      +5
      18 2014 Juni
      ------------- hi Tuladhane
      1. 0
        18 2014 Juni
        Kutipan saka waisson
        ------------- hi Tuladhane
        Yen sampeyan foto ing jamban, sampeyan bisa ngomong yen sampeyan wis lungguh ing push kabeh urip. Sampeyan ora ngerti kapan direkam, bisa uga nalika istirahat, bisa uga sawise kerja. Dheweke uga wong, lan cukup enom! Dheweke ora duwe hak kanggo ngomong babagan topik abstrak?
        1. +5
          18 2014 Juni
          Apa sampeyan mikir yen bocah enom loro iki S.I.K.U.Kh lan mlebu ing Duma kanggo piranti mikir sing luar biasa ing pundhak? Sampeyan salah banget, aku wani njamin sampeyan.
          1. dmb
            0
            18 2014 Juni
            Lan ana uga wakil Valuev, sing sakperangan alesan, nalisir aturan saiki, wis dibusak ing iklan. Lan nalika ana wakil Mitrofanov, uga, wong sing diduga extortion, Lan ana uga wakil Fedorov, sing terus terang omong kosong babagan nggawa Gorbachev menyang tanggung jawab pidana mung amarga wong seneng, nalika sadhar yen ora ana sing bakal nyelehake Gorbachev. ing kunjara. Lan ana uga bintang layar sing ditresnani dening kabeh Volfovich. Admirers kuwi, uga, jeneng ing paling siji hukum sing Ngartekno mengaruhi kapentingan mayoritas, diadopsi ing inisiatif.
            1. 0
              18 2014 Juni
              Valuev paling ora katon ing iklan, nanging Klitschko, contone ...
          2. +1
            18 2014 Juni
            "Kader mutusake kabeh: negarawan sing bisa digunakake maneh ,,,"""

            Ivan Andreevich Krylov:
            -Padha menek metu saka kulit, nanging kreta isih ora obah!
            - Lan sampeyan, kanca-kanca, aja lungguh; kabeh musisi ora apik!
            ..kabeh mummers padha saka 2004 .. Iki nasib ala Ukoaina ..
          3. 0
            18 2014 Juni
            Ora ana sing mikir, wong Rusia pancen wicaksana. eseman
        2. 0
          18 2014 Juni
          Minangka conto kanggo comparison, mbayangno panel kontrol peluncuran roket ... lan - "Sampeyan ora tau ngerti nalika iku dipun damel film, Mungkin sak break, Mungkin sawise karya. Padha uga wong lan cukup enom wong! duwe hak ngomong babagan topik abstrak?" eseman
      2. +1
        18 2014 Juni
        Kutipan saka waisson
        Tuladhane
        Apa sampeyan, Vasily! Kabaeva iku kewan suci. Kanggo sebutno ing sambungan .... malah koran ditutup.
        Kutipan saka Homo
        Dheweke uga wong, lan cukup enom.
        Ing tembung "wong" aku bakal nambah huruf "b" lan tinimbang "u" aku bakal sijine "I". Banjur bakal ing titik. wassat
        1. 0
          18 2014 Juni
          Minangka sedih, aku teka ing kesimpulan sing padha. nglirik
      3. 0
        18 2014 Juni
        Miturut cara, dheweke duwe pensiun, ora kaya warga liyane, sawise jabatan lengkap (sadurunge sawise 4 taun). Carane ngetung aku ora bakal ngomong.
  3. +2
    18 2014 Juni
    omong kosong. Wong wadon nglawan, wong lanang kanggo. Lan iki ing Ukraina kapisah. "Partisans" saka struktur negara paramiliter. Kepiye carane? Inggih, paling sampeyan kudu kanca karo sirah. ngguyu
    1. +1
      18 2014 Juni
      Quote: siberalt
      "Partisans" saka struktur negara paramiliter. Kepiye carane?

      Kabeh bener! Wis diumumake manawa detasemen partisan bakal digawe saka Pengawal Nasional lan liya-liyane.
      1. 0
        18 2014 Juni
        Siapke sadurunge kanggo urusane mbah kakung ...
  4. +1
    18 2014 Juni
    Aku bakal kaget yen aku maca bab sing nalisir, yen fasis ndeleng fasis saka kadohan
  5. 0
    18 2014 Juni
    Kutipan saka: vsoltan
    Artikel kanggo kontrovèrsi bab apa-apa

    Bener, review singkat. Supaya ora dilalekake.
  6. +1
    18 2014 Juni
    Apa sampeyan bisa ngomong? Kelangan wong lanang. Aku tenang babagan masa depan Outskirts.
  7. +5
    18 2014 Juni
    Kutipan saka: vsoltan
    Artikel kanggo kontrovèrsi bab apa-apa

    Kepiye carane "ora ana"? Iku babagan nembak, kancaku, babagan nembak! Kita uga mlaku ing rake padha. Vaughn, media bubar bubar babagan matine jenderal 37 taun saka Kementerian Dalam Negeri, sing dicurigai nindakake "organisasi komunitas kriminal." Ora ana tembung?! Kanggo iki, nom-noman enom sing ora nuduhake awake dhewe ing apa wae sing khusus ing babagan perang nglawan kejahatan diwenehi pangkat jenderal, mula dheweke langsung nggawe geng? Kajaba iku, minangka bagean saka kasus iki, 12 karyawan tingkat dhuwur (!?) Departemen Dalam Negeri dicekel.
    Kanthi personel kasebut, kita ora butuh mungsuh - dheweke dhewe bakal ngrusak bisnis apa wae.
    1. 0
      18 2014 Juni
      Menteri Menteri Dalam Negeri sabanjure wuta lan budheg kaya para leluhure!
    2. 0
      18 2014 Juni
      Apa sampeyan yakin apa sing sampeyan omongake?
  8. iero
    +2
    18 2014 Juni
    Bingkai iku kabeh! Banjur mutusake tembakan kanggo kabeh wong ...
    1. +1
      18 2014 Juni
      Hmm...Negeri-negeri BAKAL NANGGOK sing anyar... MASALAH APA...!!!
  9. +1
    18 2014 Juni
    Lan kabeh wong ngejar Stalin! Dheweke ngerti manawa kader mutusake kabeh!
    1. kalodhangan
      +1
      18 2014 Juni
      Stalin mung bisa dicela dening wong-wong sing wedi kelangan apa sing dicolong saka negara lan RAKYAT!!!!
  10. +1
    18 2014 Juni
    Dheweke njupuk conto ala saka kita, apik banget! Pahlawan Rusia Serdyukov, jaksa Ustinov sing gagal operasi ing Budenovsk lan liya-liyane! Ayo padha dieling-eling
  11. 0
    18 2014 Juni
    Nah, apa sing bisa dakkandhakake? Yanukovych ana ing paling mung panggonan kosong, lan saiki outright mungsuh saka wong ing daya ing Kyiv. Padha sugih lan mulane nganggep awake dhewe kuwat. Nanging jagad iki ganti amarga alasan objektif. Ing jaman saiki, ana intelektual patriotik enom sing sejatine (kira-kira 20) lan masa depan ana! Lumrahe manungsa iku maju, reregete dadi garing lan tiba.
  12. +1
    18 2014 Juni
    Kader mutusake kabeh yen dheweke dadi kader sing berkualitas.
    1. 0
      18 2014 Juni
      Tambahan sing apik banget.
  13. 0
    18 2014 Juni
    "Mungsuh negara Ukraina isih ora ngerti sapa sing wis dikontak.
    Iku mung wiwitan!"

    Kepiye carane dheweke ora ngerti? Kita wis ndeleng kabeh sing diwakili dening jinis kasebut. Mulane, iku rada perlu kanggo nyopot saka daya, nalika padha ora nindakake apa-apa liyane elek. Menapa malih, "elek" kanggo Ukraina dhewe.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"