Kabeh apik, marquise sing ayu ...

40


Kajaba saka trifle:

1. Kyiv terus ilang kontrol liwat tapel wates. Miturut data paling anyar, 180 kilometer wates ora dikontrol. Nanging ana plans grandiose carane bali kontrol iki. Sampeyan perlu ... tengen - kanggo mbangun pager dhuwur apik. Kaya ta tapel wates AS-Meksiko. Bener, Amerika Serikat, nalika mbangun pager, ora kena geni saka para pemberontak Texas. Lan padha ora mbangun ing sedina. Lan umume, dadi proyek sing rada larang. Nanging Kyiv ora isin. Dheweke ndhudhuk selokan - dheweke bakal nggawe pager. Ora ana dhuwit sing cukup kanggo baja sing duwe kamera pengawasan - bolong chain-link bakal ditarik. Paling awon, dheweke bakal nggawe palisade. Lan wedi. Nang endi wae padha bisa. Bakal ana dalan cilik sing dawane udakara 180 kilometer, nanging ora masalah. Ingkang utama yaiku duwe wektu kanggo pager saka Belarus, nganti partisans banjir saka ing kono. Lan saka Segara Ireng - supaya pasukan landing Russian ora ndharat. Senajan aku iki mikir - kok kangelan kuwi? Sampeyan mung kudu ngubengi Bank kanthi pager lan cukup. Lan gantung tandha "Penjahat perang" ing njaba. Lan sijine munggah njaga. Lan Feed liwat longkangan karo nggodhok swede. Lan kacang polong. Kanggo produksi gas sing luwih apik. Lan bakal apik.


2. Kyiv terus kalah penerbangan. Nalika ndharat ing bandara Lugansk, ora kurang saka IL-76 ditembak mudhun. Bener, ing kene kasunyatane pungkasan lan versi diwiwiti. Miturut versi siji, milisi ditembak mudhun, miturut liyane - Ukrainians piyambak (sanajan iki rada aneh). Miturut versi siji, dheweke ditembak saka MANPADS, miturut liyane - saka senapan mesin abot (sanajan pancen penting banget). Miturut versi siji, ana 46 pasukan terjun payung, miturut liyane - 46 pasukan terjun payung lan satus tentara bayaran asing, miturut katelu - mung kru, peralatan lan amunisi. Milisi ora nemokake sisa-sisa kebangkrutan ing situs kacilakan, sing ndadekake versi katelu paling bisa dipercaya. Nanging rampokan iku gedhe. Ing tingkat iki, tentara Ukrainia bakal enggal ditinggal tanpa penerbangan, amarga saliyane IL-76 minggu kepungkur, SU-24 liyane ditembak mudhun (miturut versi liyane saka SU-25) lan iki uga dikonfirmasi - ana foto saka lokasi kacilakan, malah jarene pilote ditahan padahal durung ditampilake. Ana uga bukti yen helikopter liyane ditembak ing minggu kasebut. Telung unit seminggu - Ukraina bakal duwe penerbangan sing cukup kanggo perang sasi liyane, maksimal rong.

3. Kyiv terus kalah pejuang.
Nyoba kanggo badai Lugansk, gelut ing bandara lan ing pinggiran mimpin kanggo losses anyar, nalika gol lan gedhe ora entuk. Salah sawijining kelompok pengintaian dicekel. Unit diblokir ing bandara salah siji nyerah, utawa padha arep nyerah, nanging padha ora diijini kanggo, utawa padha terus diubengi. Pertempuran cedhak Slavyansk uga terus, nanging luwih sithik wong sing pengin mati ing tentara Ukrainia, mula para prajurit lungguh ing trenches, lan artileri digunakake tinimbang wong-wong mau.

4. Kyiv minggu kepungkur annealed.
Ing Slavyansk. Fosfor. Larangan babagan nggunakake bom incendiary fosfor ing wilayah omah ora ngganggu Kyiv. Lan apa? Amerika digunakake ing Fallujah, tegese Kyiv uga bisa nindakake. Kepemimpinan siji, tulisan tangan siji, Psaki bakal nutupi, yen ana. Nalika ditakoni babagan panggunaan bom (utawa tambang, ora masalah) karo fosfor, Psaki takon maneh: "Apa Rusia nggunakake? Ora? Aku bakal njlentrehake ... "Ana reaksi sing padha ing PBB. Nalika dadi metu sing amunisi dilarang digunakake ora dening Rusia, nanging Kyiv, kapentingan ing Jeksa Agung bisa ngetokake cepet ilang lan philanthropists internasional mbuyarake wagol ing sudhut, terus kanggo tresna wong mung ing sisih barricades.

5. Kyiv mutusaké kanggo ngganti panggonan antarane Donetsk lan Mariupol.
Bali kontrol liwat Mariupol dadi luwih gampang tinimbang liwat Donetsk, supaya Kyiv cukup logis alesan sing administrasi wilayah Donetsk kudu ditransfer kanggo Mariupol. Pan Poroshenko, mesthine, bakal ndharat ing panggonan sing padha, dheweke janji bakal ngunjungi Donetsk sawise Pemilu ... Lan saiki, supaya janji panci dadi bener ing kabeh, supaya kabeh tiba ing panggonan - Mariupol saiki bakal disebut Donetsk, lan Donetsk piye wae beda. Sawah sing gosong, contone. Utawa kamp konsentrasi. Utawa cara liyane. Lan apa? Delengen, Rusia uga mikir babagan ngganti jeneng Volgograd dadi Stalingrad. Rusia bisa, nanging kok Ukrainians ora?

6. Kyiv nyerang para prajurit Garda Nasional. Pahlawan sing perang cedhak Slavyansk kacathet ing file pribadi sing padha holed munggah ing mburi. Ketoke ora mbayar pertempuran. Prajurit padha susah banget. Dheweke teka ing Kiev lan ujar kabeh sing dipikirake. Padha ngethok bebener, uterus - yen pasukan ing garis ngarep ora diwenehi panganan, panganan kudu dituku kanthi biaya dhewe, yen prentah kasebut lenggah ing markas, ing pangayoman teknologi paling anyar, sing kurang banget. baris ngarep, lan liya-liyane. Kabeh iki wis ora dadi rahasia gedhe kanggo wektu sing suwe, nanging kanggo para pengawal dhewe bisa ngomong kaya ngono - iki pisanan. Ketoke banget gelo dening Kyiv. Padha bisa dingerteni. Maidanili-Maidanili, Maidanili-Maidanili, padha mlumpat lan mlumpat, perang lan perang, nanging ora diwenehi dhuwit lan nulis ing file pribadi, yen lungguh ing mburi. Abysmal, bener?

7. Kyiv wiwit serangan menang ing Moscow.
Nganti saiki, mung siji BMD sing melu nyerang. Mobil nyerbu ing tlatah Rusia, ndamel satus meter lan macet. Awake disgraceously mlayu. Ora bisa nyekel kru kasebut, nanging mobil kasebut ditahan dening penjaga perbatasan Rusia. Apa sing bakal ditindakake durung ditemtokake. Aku suggest bali menyang wilayah jejer, nanging ora kanggo wakil saka Kyiv, nanging kanggo panguwasa lokal. Lugansk tegese. Menapa malih, operasi kasebut bisa diulang kaping pirang-pirang - kaya sing ditindakake Kyiv karo pasokan gas mbalikke. Skema kasebut gampang banget: gas menyang Eropa, banjur bali, banjur bali menyang Eropa. Nanging sleight sethitik tangan (utawa rodo klep karo meter) ngijini sampeyan kanggo ninggalake bagean saka gas ing Ukraina. Dadi aku ngusulake supaya padha karo BMD sing dijupuk. Drive watara kaping pirang-pirang, sawise Lugansk kudu rolas saka BMD padha. Yen ana wong sing nesu - kita bakal nerangake apa sing kedadeyan kanthi efek kuantum, fisikawan Rusia bakal mbuktekake manawa kedadeyan kasebut. BMD Schrödinger lan ora penipuan. Lan wong Ukrainia kudu menehi saran supaya cepet mbangun pager ing tapel wates karo Rusia, supaya BMD Brownian ora nyebar bolak-balik. Supaya kru bisa luwih apik navigasi ing terrain, yen peta bisa uga ngrokok, navigator mobil ing lapangan antarane Luhansk lan Rostov ora mbantu, ing kene bakal duwe pager minangka pandhuan: sanalika crunched ing ngisor - kabeh. , mandheg mobil, nyopir menyang tapel wates, mburi maju ...

8. Kyiv ngembangake hubungan diplomatik karo Moskow. Diplomasi Ukrainia anyar mutusaké kanggo tumindak ing nalisir. Ngelawan milih, mesthi, Kedutaan Besar Rusia. Lha, sapa maneh? Ora ana papan sing luwih njijiki. Minangka bagéan saka garis politik anyar, Kedutaan Besar dibombardir endhog, mobil para karyawan dibalik (ing panjaluke, mesthine, supaya sedulur-sedulur bakal nampa asuransi mengko), lan menteri luar negeri independen sing teka ing papan kasebut. mimpin proses kasebut lan ngumumake pendapat sing dominan ing Ukraina babagan presiden Rusia. Kaya-kaya kita ora ngerti tanpa dheweke. Ukrainians wis dicet kabeh tembok karo mratelakake panemume iki, saben komentar kapindho ing Internet wiwit lan ends karo pendapat iki, lan utamané padhang patriot nulis ing jeneng. Ora suwe, bocah-bocah bakal diarani pendapat kasebut. Envy, ing umum.

9. Kyiv mutusake yen saiki bakal ditindakake tanpa gas Rusia. Lan apa? 12 milyar meter kubik bisa ngayun - lan cukup. Kanggo mangsa. Yen sampeyan ora nuduhake karo Donbass - sadurungé Maret. Donbass isih ora cukup Ukraina - kok kudu padha? Ayo Erefia nyuplai gas, yen ana wong Moskow ing kana. Lan kanggo Kyiv lan Ternopil, 12 milyar cukup kanggo mata. Inggih, lan kanggo wong liya sing terus cheerfully mlumpat kanggo EU. Lan supaya Moskow tetep utang 4.5 milyar sing tetep ora dibayar, Kyiv pancen apikan saiki, ngapura. Ing kono padha pisah.

10. Kyiv dirampas hak dadi tuan rumah Piala Dunia Basket 2015.
Nanging iki ora amarga ana gangguan karo gas. Lan ora amarga diplomasi rada aneh. Lan ora amarga padha mutusaké kanggo mbangun pager ing tapel wates. Lan ora malah amarga ing sawetara panggonan padha njupuk sethitik, uncalan tambang fosfor lan ala liyane sing dilarang kanggo di buwang ing wong. Mulane dheweke ora duwe hak kanggo Piala Dunia 2015, amarga federasi basket katon lan katon lan mutusake: dheweke mlumpat kanthi apik tanpa basket - kenapa dheweke butuh basket?

Nanging ora mung Kiev ...


11. Piala Donya diwiwiti ing Brasil. Kayane adoh saka Kyiv, nanging ana sawetara kedadeyan. Rali dianakake sadurunge pembukaan juara, kabeh perhatian marang bal-balan! Brasil nglawan bal-balan - iku keren. Iki bakal mlebu critane. Nyatane, wong Brasil ora nglawan bal-balan minangka game, nanging nglawan biaya gedhe kanggo mbangun stadion, ing ngendi panguwasa Brasil, miturut pendapat akeh warga, ngombe anggaran kanthi apik ing tradhisi korupsi sing paling apik. Pranyata ora mung ing Rusia sawing. Lan ora mung ing Ukraina. Lan ora mung Sochi-2014 wungu pitakonan "apa larang banget?". Ing Brazil, wong uga ora siap kanggo menehi ruble pungkasan (utawa dollar utawa apa wae) malah kanggo game favorit. Mekaten. Sinau, Ukrainians! Wong Brazil mikir bab ekonomi, nanging sampeyan mung bakal drive Yanukovych, nanging uyah Muscovites, padha siyap kanggo menehi hryvnia pungkasan kanggo endhog uncalan ing Kedutaan Besar Rusia. Kita kudu mikir babagan ekonomi!

12. Ing Irak, al-Qaeda tindak nyerang lan buyar setengah saka pasukan pamaréntah. 50 kilometer liyane lan mlebu Baghdad kanggo mbubarake setengah sing isih ana ing kana. Semono uga pamarentah negara. Lan kedutaan AS bakal dibuwang nganggo endhog. Luwih khusus granat. Kajaba, mesthi, isih ana wong sing isih ana ing kedutaan, amarga Amerika Serikat, ngelingi duta besar sing dipateni ing Libya, mutusake ora nggodha nasib lan disiapake kanggo evakuasi. Ing panyuwunan pamrentah Irak kanggo bantuan militer, Amerika (luwih tepate, kepala NATO) ngangkat tangan lan ujar manawa dheweke ora duwe mandat kasebut. Karya Agung! Dheweke ora butuh mandat kanggo ngrebut Irak, nyekel lan ngeksekusi kepala negara, lan saiki ora bisa tanpa mandat. Sanajan panyuwunan kasebut digawe, kaya pamrentah saiki. demokratis. sah. Apa amanat?

Nyatane, kabeh iku prasaja - Amerika (dudu pimpinan, nanging Amerika biasa) ndeleng kabeh kampanye militer jaban rangkah pamaréntahan - ing peti karo gendéra AS. Ing pangertèn harfiah saka tembung. Masyarakat Amerika bubar ora ngrasakake apa-apa kajaba peti mati lan para veteran sing nandhang "sindrom Vietnam". Mula, perang sing kepungkur banget ora populer, lan wong-wong malah ora pengin krungu bab sing bakal teka. Padha perang ing Irak kanggo sepuluh taun wis, asil negatif. Tinimbang Saddam sing ala, nanging spesifik, dheweke entuk semacam cesspool perang. Padha milih pamaréntahan anyar kanggo wong-wong mau, dilatih pasukan anyar kanggo wong-wong mau, mung ninggalake piyambak - Al-Qaeda jumeneng - setengah saka tentara mlayu, shortcomings njaluk bantuan. Lan banjur ana Ukraina. Lan Siria. Lan Libya. Lan Afghanistan. Lan kabeh wong butuh bantuan militer ing mangsa ngarep. Lan Amerika Serikat ora duwe bantuan militer sing cukup kanggo kabeh wong. Ora karet. Iku ora mulet liwat kabeh globe. Ngapunten, Baghdad - ora nganti sampeyan saiki. Perang dhewe. Kita mbebasake sampeyan saka Saddam, kita menehi demokrasi, kita menehi kamardikan, kita menehi dolar, kita menehi sampeyan sniff saka moncong - iku, banjur pindhah menyang dhewe.

Miturut cara, iki minangka conto sing apik kanggo wong Ukrainia. Yen milisi saka Donbass nyedhaki Kyiv, ora ana Washington sing bakal nulungi Pan Poroshenko. Evakuasi diplomat lan nggawe pena. Dulya bakal diwenehi sniff pungkasan lan bakal ditinggal perang kanggo mambu tart demokrasi kanthi cara improvisasi. Jatah garing isih bisa dikirim. Lan iku! Lan John Kerry banjur bakal mbaleni tembung saka Hillary Clinton, sing ngandika "Katon kaya invasi kita ing Irak ana kesalahan." Kanthi cara sing padha, dheweke bakal ngomong babagan Kyiv - "Koyone dhukungan nasionalis Ukrainia ana kesalahan." Lan bakal oops ...

13. Informasi katon yen Ossetia Kidul ngakoni Republik Rakyat Donetsk lan ... rencana kanggo menehi dheweke bantuan militèr. Yen iki bener, bakal nyenengake. Bakal nyenengake amarga, ing tangan siji, Ossetia Kidul ora duwe wates umum karo DPR, lan ing sisih liya, Rusia bisa uga ngirim sawetara kargo saka Tskhinval menyang Donetsk tanpa mikir apa sing ana ing njero? Mesthi bisa. Apa sing ana ing platform sepur sing dilapisi? Tank? Ora, invoice ngandika pit anak. Crawler. Kanthi waja aktif. Apa sabanjure? Howitzer? Ora, invoice ngandika perayaan mercon menang. Apa sabanjure? Wah, bodho! Apa ing invoice? Piranti medeni manuk. Oke, maju terus...

Lan sampeyan bisa uga ngirim sawetara kargo khusus langsung saka Ossetia Kidul menyang Kyiv. Contone, Topol-M ing versi non-nuklir. Bener, wong manggon ing Kyiv, kita ora bakal dadi kaya tentara Ukraina lan bom kutha tentrem. Nanging ing markas ATO utawa ing lapangan udara militer - sampeyan bisa.

Utawa sampeyan bisa ngomong kanthi cara liya: "Bengi iki, telung divisi saka angkatan bersenjata Ossetia Kidul (dadi apa yen jumlahe luwih gedhe tinimbang populasi Tskhinval, ora masalah) kanthi khianat nyerang wilayah Rusia, ngliwati wilayah kasebut. lan padha ilang saka ngarsane nang endi wae ing tapel wates karo Republik Rakyat Luhansk"... nanging apa? Psaki durung duwe fantasi kaya ngono, kenapa ora? Dheweke nggawe Hollywood ing kana, nanging ing kene Mosfilm dudu bajingan. Lan yen kita uga nyambungake Soyuzmultfilm, umume ora bakal cukup.

Eh, Kyiv-Kyiv. Mulane sampeyan dadi dongeng iki? Aku bakal main basket, nyiapake Euro 2016, nulis pendapatku babagan presiden Rusia babagan avatar lan sertifikat kelahiran, yen aku pengin. Ora, sampeyan mesthi kudu mbukak Honduras sampeyan iki ...

Dene liyane, marquise ayu, kabeh apik, kabeh apik-ro-sho!
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

40 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. +6
    18 2014 Juni
    Eh, Kyiv-Kyiv. Mulane sampeyan dadi dongeng iki?
    ya, amarga kabeh apik. nalika titanic lagi berlayar
    1. irina.mmm
      +5
      18 2014 Juni
      Rencana tumindak sing cukup ditrima. Kiev, lan pasukan bali maneh menyang wates sampeyan. Komisaris Eropa ujar manawa bakal ana Aliran Kidul, lan Eropa ujug-ujug kelingan babagan gas, Pengkhianat mung digunakake, nanging ora dipercaya. wis telat.
      1. +8
        18 2014 Juni
        Artikel lucu - biaya positif kanggo sedina muput.
        1. 0
          18 2014 Juni
          Kutipan saka MOISEY
          Artikel lucu - biaya positif kanggo sedina muput.


          kaya Rusin kudu ing pamaréntahan Federasi Rusia. Lan apa, kenapa luwih elek, utawa luwih apik?
        2. 242339
          +2
          18 2014 Juni
          Persis! Lan wacana karo barang saka Ossetia Kidul .... Aku wis ora ngguyu dadi akeh kanggo dangu!
    2. +6
      18 2014 Juni
      Matur nuwun, Alexander Rusin, kanggo artikel kasebut. Aku seneng gaya - dheweke nyritakake kanthi semangat kanthi kelip-kelip)))
      Esuk-esuk mesem. hi
      1. Ivan Petrovic
        0
        18 2014 Juni
        Ya, wis ragu-ragu, bab sing padha ... collateralism
        lan babagan ekonomi ... kita uga ora mikir ala. kabeh dadi luwih larang kabeh wektu
  2. +1
    18 2014 Juni
    Reviewer singkat, ora salah. Nanging iku ora bakal worth iku ...
  3. +5
    18 2014 Juni
    Enak, pinter, realistis. Iku tetep mung kanggo sungkowo kanggo fooled galloping wong Ukrainia lan express condolences kanggo sederek saka korban.
  4. +3
    18 2014 Juni
    Aku wonder carane liwat Panjenengan pager dhuwur apik bakal mlumpat liwat 5 yuta Ukrainians sing entuk dhuwit ing Rusia lan Feed kulawargané ing "Batkivshchyna"? wong bodho Lan jujur, aku wis bajingan!
    1. +3
      18 2014 Juni
      Kutipan: Nikoha.2010
      Lan kepiye carane 5 yuta Ukrainia sing entuk dhuwit ing Rusia mlumpat pager sampeyan?

      lan sapa sing ora mlumpat yaiku .... tegese dheweke dudu Ukrainia hi
    2. +1
      18 2014 Juni
      Kutipan: Nikoha.2010
      Aku wonder carane 5 yuta Ukrainians sing entuk dhuwit ing Rusia lan Feed kulawargané ing "Fatherland" bakal mlumpat liwat pager dhuwur apik?

      Nanoteknologi kita bakal mbantu - pager non-penetrasi siji-sisi. "Tiup saka kana - ora.
      1. 0
        18 2014 Juni
        Dadi sampeyan ngomong babagan puting susu, nanging sing gedhe banget (yen wong liya bakal mikir yen Chubais nemokke, kaya sepeda)!
  5. +2
    18 2014 Juni
    Lan dheweke dhewe nyinggung Presiden Poroshenko !!!!
    Ing Luhansk, milisi manggoni gudang karo kembang gula Roshen, diduweni dening Presiden Ukraina Petro Poroshenko. "Kaping pisanan, kita dikirim ing preian rong minggu gratis, lan sawise iku padha nawarake kanggo nulis surat pengunduran diri saka kekarepan kita dhewe. Ing dina pungkasan karya kita, 16 Juni, wakil saka milisi Lugansk manggoni gudang kasebut. bangunan," mantan karyawan perusahaan kasebut marang Interfax, Selasa. Miturut dheweke, produk perusahaan tetep ana ing gudang. Ing sasi pungkasan, operasi pasukan keamanan Ukraina nglawan milisi Donetsk lan Republik Rakyat Luhansk sing nyatakake diri wis ditindakake ing Ukraina wétan. Sadurungé dina Selasa, dilaporake manawa penembakan wis diterusake ing pinggiran kutha Luhansk.
  6. +2
    18 2014 Juni
    uh Guys lan iki cara metu, yen kita entuk kewarganegaraan Ossetia Kidul, kita gabung karo pangkat angkatan bersenjata negara iki lan iku)) Ukrainians gantung piyambak)))
  7. +5
    18 2014 Juni
    Nah, iki jenis review.
    Dikandhakake babagan Janek, mula aku mikir kanggo njupuk dhuwit saka dheweke, amarga dheweke nyolong dhuwit karo putrane lan dikirim kanggo mbantu para pengungsi, kanggo senjata, kanggo obat-obatan.
    1. +1
      18 2014 Juni
      Iku luwih apik kanggo ngirim trenches kanggo Strelkov kanggo dig, minangka ngandika, salah siji kanggo kamenangan utawa kanggo mburi.
  8. 0
    18 2014 Juni
    Psaki durung duwe fantasi kaya ngono, kenapa ora?
    Kok niru-niru retorika wong liya, biyen awake dhewe pancen pinter.
  9. Ishtan
    +2
    18 2014 Juni
    Mung wong lanang pancen pengin perang. Amerika Serikat lan Ukraina. Ora ana apa-apa, nanging provokasi ora bisa diarani serangan ing kedutaan Rusia ing Kyiv lan nyebrang tapel wates BMP, helikopter lan pesawat. Dheweke nyeret kita menyang perang, ana sing butuh banget. Langsung kerokot untu.
    1. +1
      18 2014 Juni
      Pamrentah Ukraina ora pengin apa-apa, amarga mung awak. Kepala samudra.
  10. KS4E
    0
    18 2014 Juni
    ""BMD." "Pancen, BMP.
  11. +1
    18 2014 Juni
    Minggu wis diwiwiti, lan wis "Hasil minggu". ngguyu
  12. +1
    18 2014 Juni
    Terus-terusan "kamenangan" Kyiv ing politik manca lan domestik! Amerika Serikat, nalika tiba ing jurang, narik Ukraina bebarengan karo dheweke. Lan apa sing bakal kelakon ing Ukraina yen ora ana Amerika Serikat??? Kabeh tanggi wis rusak, Eropa uga ora dibutuhake. Dadi dheweke bakal mlumpat, utawa sambat babagan kabeh wong???
  13. +3
    18 2014 Juni
    Aku seneng babagan Ossetia ... apa sing ngalangi Abkhazia, Ossetia Kidul, PMR ngakoni DPR lan LPR ora diakoni, ngakoni sing ora diakoni? Pungkasi aliansi militer lan ekonomi ..? Lan ora ana ahli internasional banjur bakal njaluk menyang ngisor ngendi gegaman abot lan wong bersenjata sopan saka Kaukasia lan Slavic warga negara teka saka Novorossia .. Where dadi akeh teka saka? Dheweke nyilih saka Rusia, omah, garwane lan anak-anak, hipotek properti kanggo mbantu negara-FNR sing ramah, banjur bakal menehi batu bara ...
  14. +3
    18 2014 Juni
    Delengen, Rusia uga mikir babagan ngganti jeneng Volgograd dadi Stalingrad. Rusia bisa, nanging kok Ukrainians ora?

    Sampeyan bisa uga ngguyu, nanging wis diwiwiti ... Siji pemikir wis nyatakake yen tugas utama Soviet, nuwun, panguwasa dill yaiku nyingkirake jeneng Rusia ing pemukiman Ruinsk. Dadi, kutha Yuzhny kudu diganti jeneng dadi Pivdenny, lan Yuzhnoukrainsk - menyang Pivdennoukrainsk. Dnepropetrovsk kudu Sichgrad (yen aku ora salah, ana akeh omong kosong). Ana apa-apa liya do a, menang sawise ndandani lan menang maneh am .
  15. 0
    18 2014 Juni
    Kabeh ing Baghdad tenang ... Kabeh apik - aja godhok ... Iki kabeh lagu.
  16. +2
    18 2014 Juni
    Apa sing ana ing platform sepur sing dilapisi? Tank? Ora, invoice ngandika pit anak. Crawler. Kanthi waja aktif. Apa sabanjure? Howitzer? Ora, invoice ngandika perayaan mercon menang. Apa sabanjure? Wah, bodho! Apa ing invoice? Piranti medeni manuk. Oke, maju terus...
    mesem. Iku bakal becik kanggo ngleksanakake.
  17. +1
    18 2014 Juni
    Aku seneng banget. Kabeh akurat lan lucu. Utamané apik babagan bantuan saka Ossetia Kidul. Aku mikir sing telung abot, divisi mobilized kebak karo support ditempelake sarana bakal cukup kanggo mungkasi junta ATO lan "meksa wong-wong mau kanggo tentrem."
  18. +1
    18 2014 Juni
    E ..... bab kondom lan negara ... Sing mung kondom padha kanggo kabeh werni lan digawe dowo. Nanging, ana kemungkinan - iku bakal mungkasi kanti awon lan ing wayahe iku luwih apik kanggo tetep adoh saka wong! ombenan
  19. +1
    18 2014 Juni
    Inggih, karo Ossetia Kidul, mesthi. Bantuan bakal ngliwati dalan rahasia sing mung dikenal dening para pendaki gunung lawas. Aku ora nyetujoni kelemahane kebijakan informasi, laporan I.I. Strelkov mung saiki katon, kaya laporan saka Biro Informasi. Nanging kanthi IL-76 sing padha, kudu langsung menehi informasi sing bener babagan ora ana awak lan kargo. Apa iku perlu kanggo muter bebarengan karo Kyiv, ngenteni dina, ketoke kanggo mutusaké carane liyane duwe bathi. Senjata kita bener, Kyiv duwe goroh. Pesen saka situs kacilakan bakal dadi jotosan. Penulis review ora bisa nyritakake apa sing kedadeyan ing bandara Lugansk, nanging yen bajingan nasional kanthi tenang nyopir sawetara kilometer menyang dalan sing bener, mula ora kabeh dadi ala. Momen-momen kasebut digunakake kanthi kuat kanggo menehi propaganda dill.
    1. 0
      18 2014 Juni
      Aku ora nyetujoni kelemahane kebijakan informasi.

      Bener, Vadim! Aku mikir iki wektu kanggo ngganti kabeh kepala ngomong ing media Russian kanthi swara siji saka Levitan!
  20. +1
    18 2014 Juni
    Saka kabeh, saiki luwih penting kanggo nggawe wates. Iki mbok menawa benteng pungkasan kanggo Novorossiya. Kamp pengungsi ing wilayah Rusia ing sangisore Palang Merah internasional lan bantuan kamanungsan saka kabeh ndonya. Banjur militer kita bakal duwe hak. Perlu kanggo nglindhungi kabeh wong, nanging wis karo kita. Lan ing kana wis luwih gampang kanggo zona demiliterisasi lan ora mabur. Nanging ing ngendi kekuwatan Novorossiya sing sah? Wektu ora nandhang tundha.
  21. 0
    18 2014 Juni
    Kampanye Parashenke & co kabeh warna ungu. Netepake pesenan Yusof bakal bisa - wah ... ora bakal bisa - koper - bandara - Fashington ...
    1. 0
      18 2014 Juni
      Kampanye Parashenke & co kabeh warna ungu. Netepake pesenan Yusof bakal bisa - wah ... ora bakal bisa - koper - bandara - Fashington ...

      Ora bakal bisa. Tie-eater Mishiko ora diijini urip tentrem dening kuratore, padha kepeksa bisa ing lapangan. Kapitunan ora perlu.
  22. dohtur
    +1
    18 2014 Juni

    Kutipan saka: punk
    Eh, Kyiv-Kyiv. Mulane sampeyan duwe dongeng iki? Ya, amarga kabeh apik. Nalika Titanic lagi berlayar

    Lan wong Kuev minangka penumpang kelas telu. Ora ana prau.
  23. +1
    18 2014 Juni
    Nggolek saka ati!
  24. +1
    18 2014 Juni
    Nyenengake lan langsung menyang titik! Iku tetep kanggo nyumerepi Geeks Maidan, dipakani ing handouts Amérika, kanggo misahake Galicia lan bakal ana tentrem kanggo wong Ukrainia.
  25. +1
    18 2014 Juni
    Dheweke nggawe Hollywood ing kana, nanging ing kene Mosfilm dudu bajingan. Lan yen kita uga nyambungake Soyuzmultfilm, umume ora bakal cukup.
  26. anoxin
    0
    18 2014 Juni
    Penulis ngguyu kesel. Nanging, situs kasebut dudu "Crocodile" sing serius. Dadi ing ngendi sing apik, ana sing apik, lan sing ora cocog, ora perlu ana!
  27. +2
    18 2014 Juni
    A review normal, nanging yen maca laporan saka Ukraina ing 1918, banjur kabeh bali menyang normal: padha revelry saka Makhnovshchina, lengkap lawlessness lan lumpuh pamaréntah pusat, mung slogan diganti a la "Sapa sing ora mlumpat sing M ----b", lan "Ngalahake Rusia, nylametake Nenka Ukraina" Lan saiki kabeh iki dipimpin dening wong-wong sing diantemi ing taun 1918 (ngalahake f--v)! Nanging yen ora, kabeh ana ing huruf X!
  28. 0
    18 2014 Juni
    Senajan ora nyenengake saka acara Ukraina, iku mokal tanpa positif. Offset. Matur nuwun kanggo penulis.
  29. +1
    18 2014 Juni
    Kutipan saka: kartalovkolya
    mung slogan wis diganti a la "Sapa sing mlumpat M----b", lan "Ngalahake Rusia, nyimpen Nenka Ukraina"

    Kaya wingi, aku maca ing salah sawijining situs web oposisi Belarusia wawancara karo salah sawijining madam sing kerja ing perusahaan internasional ing Kyiv, sing mabur menyang St. Petersburg kanggo bisnis perusahaan kasebut. Ing Pulkovo, penjaga tapel wates takon dheweke: "Apa sampeyan wis menyang Maidan?" Dheweke mangsuli kanthi bener, kanggo nanggepi dheweke ditolak mlebu. Sabanjure ana obrolan babagan carane dheweke apik, dheweke ora ngerti apa sebabe dheweke ditugasake, lsp.
    Aku kok mimpin iki. Ya, gambar ing artikel iki meh rosy kanggo para pemberontak, nanging ana kerugian ing loro-lorone. Lan yen pemberontak duwe sumber winates kanggo replenish sumber daya manungsa, banjur junta ing Kyiv, thanks kanggo Madam kuwi, isih outweighs ing kabisan. Lan ing perang kanggo attrition, cepet utawa mengko bakal menang (ayo ngadhepi bebener).
  30. +1
    18 2014 Juni
    Lan apa pamindhahan rada menarik, Ossetia Kidul dikenali dening sawetara negara (kajaba sing gelo), lan yen Ossetia Kidul ngenali Novorossia lan bakal bantuan everyone (pancen everyone mangerténi kene). Ora masuk akal kanggo ngetrapake sanksi marang Rusia, lan amarga Ossetia Kidul umume wilayah Georgia kanggo Amerika Serikat, umume dadi "salah pangerten".
  31. 0
    18 2014 Juni
    Titik telulas utamane nyenengake.
  32. 0
    18 2014 Juni
    Sawise pidato sawetara "tokoh" Ukrainia, ing ngisor iki eling:
    Kepiye cara nambani skizofrenia sampeyan?
    "Lan dheweke ora nglarani aku!"
  33. Lyoshka
    0
    18 2014 Juni
    lan banyu bakal diwutahake menyang selokan lan baya bakal dilebokake, lan penjaga tapel wates bakal nganggo sandhangan waja. ngguyu
  34. 0
    18 2014 Juni
    Ora seneng poin 11. Brasil nyata, aku mikir, ora nglawan pambangunan stadion? Football wong bakal nemokake nggunakake kanggo wong-wong mau! Rega dhuwur, sampeyan ngomong? Iki retorika. Mungsuh pemerintah lan negara, kaya rawa-rawa kita, asring ngomong babagan dana "nggergaji". Sapa sing ngurusi rawa? USA. Apa beda ing Brasil? Brazil, kanggo sawetara ombone, kita partner (BRICS) lan hubungan, paling kamungkinan loropaken? Saling tulung tinulung. Negara-negara, ing sisih liya, siyap numpes negara apa wae yen ana "panemu beda" katon, utamane amarga aliansi karo Rusia. Aku kanggo stadion! Maling kudu nyekel, lan ora ngubengi slogan "Mudhun kanthi kekuwatan!". Mudhun karo Maidan!
  35. +5
    18 2014 Juni
    artikel apik. kanthi humor alus alus. maca kanthi seneng
  36. 0
    18 2014 Juni
    Ganteng... ngakak banget. Lan sing paling penting, artikel kasebut cocog karo prinsip utama Ukraina - girshe dhuwur, ale inshe ...
  37. Serg7281
    0
    18 2014 Juni
    Inggih, nizya, yen sawetara maydaun dibenturi watu ngumbara menyang situs iki lan maca artikel iki? Penulis artikel bakal dadi pembunuh. lol

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"