Wargaming ngeculake trailer World of Warplanes anyar lan Update 1.4 sadurunge E3 2014

7
Artikel diselehake ing hak kerjasama informasi

Wargaming ngeculake trailer World of Warplanes anyar lan Update 1.4 sadurunge E3 2014


1.4 ditambahaké Dhuwur Definition lan versi Standard saka klien, peralatan anyar lan lokasi kanggo game


3 Juni 2014 — Wargaming seneng ngumumake rilis Update 1.4 kanggo game aksi MMO udhara World of Warplanes.

Kanthi rilis 1.4, klien World of Warplanes dipérang dadi versi High Definition kanthi tekstur kualitas dhuwur lan dhuwur banget lan versi standar, ngidini pangguna sing ora nggunakake grafis HD kanggo ngirit ruang ing hard drive amarga ukurane luwih cilik. ukuran klien.

Saben cabang nasional nampa kendaraan premium anyar level 6. Penggemar teknologi Amerika bakal bisa nyoba pesawat tempur abot sing cepet Grumman XP-50, Inggris - Mustang Mk.I Amerika Utara sing bisa maneuver, Soviet - Lend-lease Bell P-39Q-15 Airacobra, lan pilot sing seneng karo Jepang. utawa pesawat Jerman - Kawasaki Ki-88 lan Supermarine Spitfire V DB 605, mungguh.

Saliyane kendaraan anyar, rong lokasi sore wis muncul ing game - "Lapangan Udara Rahasia" (kasedhiya kanggo pertempuran ing pesawat tingkat 5-10) lan "Perang Musim Dingin" (tingkat 1-5), lan kemungkinan pemain mlebu. perang saka tingkat sing luwih dhuwur uga wis suda kaping pirang-pirang ing saurutan.

###

Babagan World of Warplanes

World of Warplanes minangka game aksi MMO sing darmabakti kanggo jaman perang emas penerbangan lan ngidini para pemain melu perang sing terus-terusan kanggo supremasi udara.

World of Warplanes kalebu kendaraan militer saka sawetara periode penting ing crita construction pesawat - saka biplanes saka 30s kanggo jet pejuang saka Perang Korea, kang dadi progenitors saka aviation militer modern.

World of Warplanes nampilake atusan pesawat saka negara adidaya pangeboman utama, saben duwe ciri lan prilaku unik ing pertempuran. Telung kelas kendaraan utama sing kasedhiya kanggo pilot virtual sing bisa dipilih: pejuang siji-mesin, sing paling efektif ing pertempuran maneuver sing cedhak, pejuang abot, sing mbebayani kanggo mungsuh amarga senjata sing kuat, lan pesawat serangan, pemburu utama. kanggo target lemah.

Kanggo saben pesawat, sawetara jinis senjata dileksanakake, macem-macem opsi kanggo airframe lan mesin, lan macem-macem kombinasi bakal ngidini sampeyan nemokake konfigurasi optimal kanggo prilaku optimal saka kendaraan ing pertempuran.

Gabung karo Angkatan Udara armada: www.worldofwarplanes.ru

Babagan Wargaming

Wargaming minangka salah sawijining penerbit lan pangembang paling gedhe ing donya ing pasar MMO free-to-play. Perusahaan iki didegaké ing 1998 lan ing wektu iki wis bisa nguripake saka klompok pecandu menyang perusahaan internasional karo 3000 karyawan donya lan dirilis luwih saka 15 game.

Wargaming saiki nggarap seri militer game MMO sing darmabakti kanggo tank, perang udara lan segara ing pertengahan abad kaping-2014. Proyek kapal penggedhe perusahaan, game aksi tank World of Tanks, wis menang akeh penghargaan saka publikasi game terkemuka lan wis dadi salah sawijining proyek MMO sing paling sukses. World of Warplanes udhara ngluwihi patang lan setengah yuta registrasi sanajan sadurunge dirilis, diluncurake kanthi sukses lan kanthi cepet entuk popularitas. Rilis proyek katelu ing World of Warships, khusus kanggo kapal perang, dijadwalake kanggo XNUMX.

Ing wulan Juni 2012, Wargaming ngumumake layanan Wargaming.net, sing bakal dadi pusat jagad game anyar sing nggabungake kabeh proyek MMO perusahaan ing portal kasebut. www.wargaming.net.

Rincian liyane ing situs web: www.wargaming.com
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    7 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. Asket49
      -1
      18 2014 Juni
      PENTING! PENTING BANGET!
      Apa profil Review Militer kanggo ngirim informasi kasebut? Apa iki sing kudu kita mateni wektu?
      Ora dihormati, cilik, tuan-tuan.
      1. +3
        18 2014 Juni
        Kutipan saka Asket49
        PENTING! PENTING BANGET!
        Apa profil Review Militer kanggo ngirim informasi kasebut? Apa iki sing kudu kita mateni wektu?
        Ora dihormati, cilik, tuan-tuan.

        Dadi wargaming mbayar dhuwit Review Militer kanggo iki)))
    2. 0
      18 2014 Juni
      Maneh, kekurangan artikel babagan Wargaming? Ternyata ana sawetara jinis anti-iklan)))
      Perang Thunder luwih apik!
    3. 0
      18 2014 Juni
      game punika slag lengkap
    4. Alex_Popovson
      +2
      18 2014 Juni
      Aku bakal ngomong "jinis" tembung bobot. Wargaming mesthi perusahaan kuat sing mengaruhi VO. Dadi sapa sing duwe dhuwit bakal pesen tarian.
      Z.Y. Aku muter pesawat luwih kerep tinimbang tank. Tank ora nyenengake maneh, nanging ana uga masalah sing elek karo simulasi - ana akeh dhuwit, mula kupon dipotong. Nanging Airplanes, mesthi, ora bisa dibandhingake karo Tundra, nanging karo joystick-pedals-nangani engine - soko. Hore!
    5. +1
      18 2014 Juni
      Didhukung anti-iklan kanthi minus.
      Tundra luwih akrab.
      -
      Miturut game:
      Aku ora seneng pangembang. Rasane padha rekrut mahasiswa.
      Aku paling ora seneng moderator. Ana censorship abot ing forum. Paukuman ngetutake siji-sijine. Senajan iku ora ngageti, wiwit game iki digawe ing Kyiv.
      Aku ora seneng pendekatan kanggo game. Padha mlumpat saka siji nemen liyane, lan Kangge online, bye-bye!
      -
      Perang Thunder luwih apik!
    6. 0
      18 2014 Juni
      Saben cabang nasional nampa kendaraan premium anyar level 6. Penggemar teknologi Amerika bakal bisa nyoba pesawat tempur abot sing cepet Grumman XP-50, Inggris - Mustang Mk.I Amerika Utara sing bisa maneuver, Soviet - Lend-lease Bell P-39Q-15 Airacobra, lan pilot sing seneng karo Jepang. utawa pesawat Jerman - Kawasaki Ki-88 lan Supermarine Spitfire V DB 605, mungguh.

      Sawetara jinis distribusi aneh miturut negara: Yen "Amerika Utara Mustang Mk.I", minangka pesawat Amerika, nanging dikembangake kanggo Inggris Raya, meh ora bisa diarani Inggris, mula Supermarine Spitfire V DB 605 ora bisa kanthi cara apa wae. Jerman.

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"