Tujuan para master ing Kulon yaiku kekacauan ing Eurasia. Part 2. Apa bisa nyimpen Rusia

49

Sawise serangan sing menang saka gerakan militan Negara Islam Irak lan Levant (ISIL) ing Irak, bagean saka komunitas ahli wiwit ngomong babagan ambruk kebijakan AS ing Republik Irak, lan uga ing Timur Tengah. Kaya, ana kegagalan pungkasan saka kabijakan Washington ing wilayah Timur Tengah, misi ing Irak, lan ing Afghanistan, gagal. Diduga, kegagalan saka Amerika ing arah Asia katon utamané deplorable marang latar mburi krisis Ukrainia, kang arang banget karu kanggo Amerika Serikat, ngendi Rusia bisa kanggo reunite karo Crimea. Asil gagal sawise gagal.

Ilmuwan politik Amerika sing kondhang, editor-in-chief situs web "Windows to Eurasia" Paul Goble ngumumake: "Lan ing Ukraina, lan ing Irak, lan ing Afghanistan, kahanan kasebut berkembang persis ing dalan sing dicoba Washington kanggo nyegah. Kita ana ing titik balik crita, lan sawetara acara mbebayani banget." Dipercaya manawa kedadeyan ing Irak minangka sing paling mbebayani kanggo Amerika Serikat. Baghdad minangka pusat sajarah kekhalifahan lan kejatuhan kasebut bisa nyebabake penciptaan "Khilafah Sunni" sing pimpinane bakal ngupayakake nggabungake sebagian besar jagad Islam.

Senator Republik Lindsey Graham malah ngunggahake kemungkinan serangan teroris 11 September 2001 diulang maneh. “Aku yakin iki ora bisa dihindari. Wiji serangan teroris ing mangsa ngarep lagi ditanam ing Irak lan Suriah. ... Dheweke arep meksa kita ninggalake Timur Tengah kanthi nyerang kita ing wilayah kita, "ujare senator. Ing kahanan iki, Lindsey Graham nganggep malah bisa nggawe aliansi karo Tehran nglawan militan ISIS, kaya Washington ndhukung Stalin - minangka ala sing luwih cilik tinimbang Hitler. Sekretaris Negara AS John Kerry ora ngilangi aliansi karo Iran.

Nanging, ing refleksi kasebut, penipuan katon jelas, utawa salah paham babagan kahanan kasebut. Inti saka prakara kasebut yaiku para penggagas kekacauan ing Irak (Afghanistan, Ukraina lan negara liya) wiwitane puas karo ambruk sosial-ekonomi lan perang sipil. Kasunyatan manawa AS lan sekutu wétan lan kulon minangka panyipta kekacauan diakoni meh kabeh ahli. Lan masalah sing Washington saiki diduga "frantically" nyoba kanggo ngatasi digawe dhewe.

Kabeh iki minangka woh-wohan saka "strategi kekacauan". Para master saka Kulon, sing pengin ngrampungake masalah lan nggawe "reset matriks", kanthi sengaja lunga kanggo mbongkar sistem politik ing Eurasia lan nyebabake kekacauan ing ngendi wae. Kabeh diserang - jagad Islam, India, China, Rusia, lan malah Eropa sekutu karo Amerika Serikat.

Cetha yen bola-bali - ing Yugoslavia, Irak, Afghanistan, Libya, Suriah lan Ukraina - "inisiasi kanggo demokrasi" ndadékaké ambruk lan kekacauan, panyiapan hubungan neo-feudal lan neo-budak (karo pasar budak lan Advertisement saka organ), nalika gambar sing apokaliptik, film fiksi ilmiah diterjemahake menyang kasunyatan, kang elek, nanging strategi, lan ora asil saka "kabodhoan lan kesalahane." Iku lam kontrol, nalika kuwat lan trampil nyekel "iwak" ing reruntuhan tilas tatanan negara, sing goal asli saka tumindak. Kekacauan kudu ngresiki lapangan kanggo tatanan donya anyar, nalika nilai-nilai "demokratis" (neo-slaveholding) bakal menang tinimbang sing tradisional.

Kajaba iku, Eropa ana ing prau sing padha karo Eurasia liyane. Pukulan pisanan kanggo Yugoslavia lan saiki menyang Ukraina minangka pukulan kanggo Eropa. Iki ora ngancam Amerika Serikat, Afrika, Asia lan Eropa bisa murub, kaya sing wis kedadeyan nalika Perang Dunia I lan II. Amerika Serikat bakal skim kabeh krim. Malah bisa ngatur serangan teroris gedhe anyar, kaya sing kedadeyan ing September 11, 2001, supaya bisa ngetrapake kahanan darurat, disiplin lan mobilisasi populasi. Mesthi, Amerika Serikat bakal luwih seneng ndhukung macem-macem pihak ing konflik kasebut supaya bisa ngobong geni luwih akeh.

Mangkono, Washington mutusake kanggo miwiti penerbangan pengintaian ing Irak. Kapal induk "George Bush" dikirim menyang Teluk Persia. Kaputusan iki dijupuk minangka bagéan saka program kanggo ngiyataken bantuan keamanan kanggo Irak, kang disetujoni dening Presiden AS Barack Obama. Baghdad wis njaluk Washington miwiti ngebom posisi militan Negara Islam Irak lan kelompok Levant. Ing 19 Juni, Presiden Barack Obama ngumumake yen Amerika Serikat wis siyap ngluncurake serangan sing ditargetake marang teroris, ngirim peralatan militer menyang Irak lan ngirim 300 penasihat militer. Sadurungé dilaporake babagan 100 penasihat sing bakal menehi saran marang militer Irak kanggo nglindhungi Baghdad.

Nanging sanajan Amerika Serikat wiwit ngebom para Islamis, ora bakal nambah kahanan ing Irak. pukulan Amérika penerbangan, kalebu UAV, ora bisa ngrusak kahanan Taliban ing Afghanistan lan Pakistan. Kosok baline, serangan udara nyebabake korban jiwa sing akeh ing antarane warga sipil, sing mung nguatake posisi kaum Islamis. Sajarah nuduhake yen serangan udhara mung bisa ngrusak karsane kepemimpinan politik, nanging ora bisa ngalahake angkatan bersenjata, kaya sing kedadeyan ing Yugoslavia nalika Beograd nyerah, sanajan angkatan bersenjata meh kabeh nahan kemampuan tempur lan siap ngusir serangan saka pasukan NATO. Ing Afghanistan, miturut dominasi NATO ing udara, Aliansi Lor main peran infanteri. Ing Libya, "zona ora bisa mabur" uga ora bisa ngremukake kekuwatan Muammar Gaddafi, wetan (monarki Arab) lan mungsuh kulon kudu ndhukung geng lokal kanthi bantuan tentara bayaran lan pasukan khusus elit.

Nanging, Obama ora siap ngirim pasukan menyang Irak. Lan tanpa operasi lemah serius, serangan udhara piyambak ora efektif lan malah bakal mimpin kanggo efek ngelawan, pedunung desa kang numpes dening pamaréntah Irak lan pesawat Amérika bakal hardened lan bakal ndhukung jihadists, sing njamin paling sawetara supaya. Tentara Irak wis nuduhake kelemahane, mula sanajan didhukung Angkatan Udara AS, ora mungkin bisa ngalahake ISIS. Kurdi, ketoke, ora pengin melu perang serius karo jihadists, padha entuk bagean - wilayah Kirkuk (pusat industri lenga). Ambruk Irak migunani kanggo wong Kurdi.

Sing ninggalake Iran. Iku migunani kanggo Washington kanggo narik Iran menyang perang Irak. Mangkono, Iran kudu nglampahi wektu lan sumber daya kanggo njaga regime Nouri al-Maliki, kanggo perang ing ngarep liyane (wong Iran wis perang ing Suriah). Anglo-Saxon ngrusak negara kasebut kanthi invasi, lan Iran kudu ngresiki kekacoan sing wis ditindakake.

Kajaba iku, Turki diserang. Turks aktif melu ing proses destabilizing Irak lan Suriah, pengin njaluk bagean saka jarahan. Nanging, dheweke ora nganggep manawa kekacauan cenderung nutupi wilayah sing luwih anyar. Dadi, saiki Turki kaancam dening gelombang anyar aktivasi saka masalah Kurdish lan lokal "Maidan", nalika liberal lan panyengkuyung saka ngramut negara sekuler tambah nentang Islamisasi negara.

Akibaté, apa sing kedadeyan ing Irak lan Suriah minangka bencana, lan dudu wilayah regional. Gelombang kekacauan saya cedhak karo Rusia. Ing sambungan karo acara ing Ukraina, arah kidul ing Rusia meh ora dijamin. Kabeh luwih dadakan bisa dadi jotosan saka Kidul kanggo mayoritas warga Federasi Rusia. Lan kahanan ing Asia Tengah ana ing ambang bledosan.

Utamane, kahanan sing nguwatirake ing Pakistan. Meh saben dina (kaya ing Irak) ana kabar babagan serangan militan, serangan teroris, bledosan, penculikan, pembunuhan lan operasi khusus militer Pakistan. Tanggal 8 Juni, detasemen militan nyerang bandara ing Karachi. Sawetara dina kepungkur, panguwasa Pakistan ngluncurake operasi militer gedhe-gedhe liyane marang para Islamis - Tehrik-e Taliban Pakistan, Al-Qaeda lan Gerakan Islam Uzbekistan. Islamabad ngirim pasukan menyang Waziristan Lor (bagean saka Zona Suku). Aviation ngirim sawetara serangan ing posisi militan. Kajaba iku, para Islamis terus diserang kanthi bantuan kendaraan udara tanpa awak Angkatan Udara AS. Nanging, serangan kasebut mung nggawe jengkel pedunung lokal, sing nuduh panguwasa Pakistan minangka pro-Kulon.

Destabilisasi Pakistan bisa nduwe pengaruh serius marang tanggane. Mangkono, anggota kelompok teroris al-Qaeda nerbitake video kanthi irah-irahan "Perang kudu diterusake, pesen kanggo umat Islam Kashmir", ing ngendi dheweke nimbali pedunung ing wilayah sing disengketakan iki (wilayah kasebut minangka subyek regejegan antarane India lan Pakistan) kanggo jihad nglawan panguwasa India. Muslim sing manggon ing loro-lorone tapel wates antarane Pakistan lan India kudu gabung karo gerakan jihad global. Pejabat keamanan India wis nyatakake keprihatinan yen sawise mundurake pasukan AS saka Afghanistan, "front anyar" bisa mbukak ing Kashmir.

Afghanistan wis dadi zona inferno kanggo wektu sing cukup suwe, produser obat paling gedhe lan pemasok pakan meriam. Perang sipil terus antara "panguwasa sekuler" lan Taliban. Kahanan sing paling angel ing republik Asia Tengah. Cetha yen sawise mundurake tentara Amerika saka Afghanistan, "musim semi Asia Tengah" bakal diwiwiti ing kana. Républik Asia Tengah, kaya Ukraina, sawisé runtuh Uni Soviet, kabeh 23 taun mung rusak, bali menyang jaman kepungkur. Ana arkaisasi republik, degradasi infrastruktur sosial-ekonomi, sistem pendidikan lan budaya, "barbarisasi" populasi. Republik Asia Tengah siyap kanggo bledosan, kabeh sing dibutuhake yaiku dorongan eksternal lan sawetara investasi saka pasukan kasengsem eksternal ing struktur oposisi, organisasi non-pemerintah lan jagad kriminal. "Spring Asia Tengah" bakal mengaruhi negara sing luwih penting kanggo Rusia tinimbang Irak lan Suriah: Tajikistan, Kyrgyzstan lan Uzbekistan minangka calon pisanan. Sacara prinsip, Turkmenistan uga ora bisa ngadeg dhewe, lan Kazakhstan mung bakal urip kanthi dhukungan saka Rusia. Mangkono, "front Asia Tengah" ing dalan.

Arah liyane sing mbebayani kanggo Rusia yaiku Transcaucasus. Ing sawetara minggu kepungkur, ing latar mburi perang ing Ukraina, aggravation anyar antarane Armenia lan Azerbaijan ing zona konflik ing Nagorno-Karabakh wis undeservedly musna unnoticed. Armenia lan Azerbaijan ijol-ijolan sawetara latihan militer ing garis ngarep. Kajaba iku, Baku ngumumake nyekeli rong maneuver utama. Sawetara wong bakal melu partisipasi angkatan bersenjata Turki. Azerbaijan misale jek provokasi Armenia. Yerevan mangertos yen amarga sektor minyak lan gas, Azerbaijan nduweni sumber daya luwih akeh lan aktif nggunakake iki kanggo modernisasi Angkatan Bersenjata. Baku ing taun-taun pungkasan wis nambah kekuwatan angkatan bersenjata kanthi signifikan, nyatane, militerisasi ditindakake ing negara kasebut. Iki kuwatir Yerevan, lan statement kasar digawe dening ahli Armenian. Mangkono, ing awal Juni, mantan Presiden Armenia Robert Kocharyan, sing isih nduweni pengaruh sing signifikan ing masyarakat, nyatakake yen dheweke "nganggep Nagorno-Karabakh minangka bagean sing ora bisa dipisahake saka Armenia."

Ngelingi kahanan saiki ing donya, nalika krisis sosial-ekonomi sistemik berkembang dadi rantai konflik lokal lan regional sing saling gegandhengan lan wektu teka kanggo serikat pekerja lan aliansi militer-politik, konflik Armenia-Azerbaijani mandheg dadi urusan internal. saka loro negara lan tanggi kasengsem ing donya. Konflik iki bakal dadi bagian saka perang global kanggo slamet sawetara proyek lan peradaban donya.

Ing kahanan kaya mengkono, kapentingan wong Armenia lan Azerbaijan, sing ora entuk manfaat saka perang, tegese sethitik. Senajan, njupuk menyang akun kesiapan Armenia kanggo gabung Uni Customs lan Space Ekonomi Umum, kepinginan Azerbaijan kanggo njupuk bagéyan ing implementasine saka sawetara proyek infrastruktur serius bebarengan karo Rusia, Yerevan lan Baku ora perlu perang. Nanging saiki potensial konflik akumulasi wis bisa digunakake dening pemain regional lan global eksternal. Kekacauan saka Timur Tengah direncanakake bakal ditransfer menyang Asia Tengah, wilayah Kaspia lan Kaukasus Kidul. Nggawe "ngarep Kaukasia" cedhak tapel wates Rusia minangka salah sawijining tujuan penting saka mungsuh peradaban Rusia. Krisis iki kudu nambah ketegangan ing Kaukasus Lor, nganti titik bledosan gedhe, lan mlaku bebarengan karo ombak kekacauan saka Ukraina lan Asia Tengah.

Penting kanggo mangerteni yen proses sing wis suwe ditindakake asring ora bisa diatur lan bisa diwiwiti dening pihak sing kasengsem. Mesthi wae yen ana provokasi serius, Baku lan Yerevan bakal bisa njaga kahanan kasebut. Lan tambah akeh kedadeyan ing garis ngarep ngancam bakal nggawa kahanan kasebut menyang tingkat sing luwih dhuwur. Umumé, meh kabeh pratandha nuduhake pendekatan saka bledosan - iki militarization Azerbaijan lan Armenia, lan tightening saka retorika politik marang latar mburi lack of sukses ing proses negosiasi, lan ancang-ancang militèr ing tapel wates. tambah akeh kedadeyan ing sadawane garis tapel wates, kanthi tambah akeh korban sipil. Faktor sing paling penting yaiku minat pemain eksternal sing akeh kanggo ndeleng njeblug Kaukasus Kidul. Master saka Kulon kasengsem ing tarik Rusia menyang sawetara konflik - ing Ukraina, Kaukasus lan Asia Tengah.

Iki bakal gampang nransfer kekacauan menyang Federasi Rusia dhewe. Cukup kanggo ngomong yen tanggal 19 Juni, kepala Layanan Migrasi Federal (FMS), Konstantin Romodanovsky, nglaporake yen mung patang dina jumlah pengungsi saka Ukraina wis tambah saka 330 dadi 400 wong. Iki wis dadi bencana kamanungsan sing nyata, sing cepet banget pindhah menyang wilayah Rusia. Lan yen ombak puluhan lan atusan ewu pengungsi tiba saka Kaukasus Kidul lan Asia Tengah, lan malah menyang lemah sentimen anti-migrasi sing subur, mula bakal luwih gampang ngatur "Maidan" Rusia, lan asil bakal beda saka entri saka "bog" liberal.

Kajaba iku, gelombang pengungsi, kekurangan catastrophic (utawa sabotase sing disengaja) ing bidang kabijakan migrasi, sing ndadékaké munculé perpecahan ing masyarakat ing sadawane garis "kanca lan mungsuh," bakal resonate karo masalah serius ing sosial. - bidang ekonomi. Gelombang pengungsi, kabutuhan modernisasi Crimea, sampah bodho sumber daya kaya nyiapake Piala Donya FIFA 2018 ing Rusia, kabinèt menteri liberal lan konflik serius ing wates njaba bisa menehi pukulan serius marang ekonomi Rusia. Rusia wis kaancam bakal punah, jeblugan sosial, intensified dening dawa dasawarsa pelanggaran ing negara-mbentuk wong - super-etnos saka Rus.

Apa bisa nyimpen Rusia

Kemungkinan mung kanggo kaslametané peradaban Rusia lan superethnos Rusia yaiku kursus neo-Stalinis ing kebijakan domestik lan manca. Ing kabijakan manca, Rusia kudu tanggung jawab kanggo wilayah sing dadi bagéan saka Kakaisaran Rusia - USSR: negara Baltik, Belarus, Ukraina-Little Russia, Transnistria, Kaukasus Kidul lan Asia Tengah. Moscow kudu ngrampungake rong masalah utama. Sepisanan, kanggo mlebu menyang konflik global minangka pungkasan sabisa, kanggo wektu tundha iki kanggo nindakake industrialisasi anyar lan re-nglengkapi pasukan bersenjata, kanggo nyiapake kanggo perang anyar - "perang pemberontakan". Kapindho, kanggo nggabungake kabeh tanah Rusia - Great, Little and White Russia, Transnistria. Yen perlu, nyegah nggunakake Negara Baltik lan Asia Tengah minangka springboards kanggo serangan ing Rusia.

Ing Little Russia, ngendi perang wis arep ing, iku perlu kanggo nggunakake cara saka Stalinis USSR sak konflik ing Spanyol: Penyetor. gaman, kalebu peralatan abot, peralatan amunisi, pitulungan dening ahli militèr lan sukarelawan. Nalika NATO nyoba ngintervensi eksternal, Angkatan Bersenjata Rusia bakal langsung campur tangan. Rusia kudu nuduhake marang donya yen tanah Rusia lan wong Rusia sing dibagi minangka "garis abang". Kulon ora bakal mbukak konflik terbuka, ora siap. Bangsa Anglo-Saxon wis biasa perang kanthi proksi: Jepang, Jerman. Ing sapunika sami nyorong peradaban rusia nglawan jagad Islam, badhe padu kalihan Tiongkok, saha sampun mêksa tiyang rusia matèni tiyang rusia ing rusia cilik.

Tujuane yaiku kekalahan lengkap "Ukrainia Reich" lan mbebasake kabeh tanah Rusia, kalebu Kyiv lan Lvov, saka Ukronazis lan tentara bayaran asing. Banjur reunifikasi saka Little lan Great Rusia. Ing bidang budaya lan pendidikan - Russification aktif, de-Ukrainization saka Little Rusia.

Sawise periode pemulihan - kursus menyang "globalisasi Rusia", nyebarake nilai-nilai peradaban Rusia ing saindenging jagad, konfrontasi karo jagad inferno, sing digawe dening para master Barat.

Ing kabijakan domestik, ana akeh tugas sing kudu ditanggulangi, nanging papat dhasar bisa dibedakake. Kaping pisanan, pemugaran peran super-etnos Rus ing Federasi Rusia, kabijakan Russifikasi lan pemugaran "Russianness" saka Rusia dhewe. Iki minangka tugas serius, sing kalebu: lan censorship ing media, sing ngirim ora kantun program virus informasi lan budaya, mungkasi debilitation lan brainwashing saka wong; lan propaganda aktif "Rusia", kalebu introduksi unsur etno-budaya Rusia menyang program taman kanak-kanak, sekolah lan kabeh institusi pendidikan - Rusia kudu ngerti lan ngrayakake preian, ngerti simbol Rusia, game, lagu, melu tangan Rusia. pertempuran -kanggo-tangan, etc.. Tanpa pemugaran "Russianness" saka Rusia piyambak lan Rusia, tanpa pemugaran saka roh Russian, kabeh langkah liyane sebagean lan ora bakal nggawa efek long-term. Duwe kalah perang ing lapangan budaya, peradaban Rusia wis pinasthi bakal disembelih.

Nggawe masyarakat penciptaan lan layanan, sing didegaké ing Stalin, disambungake karo tugas sing padha. Masyarakat konsumsi lan hedonisme kudu dadi barang sing kepungkur. Wong Rusia kudu dadi guru, dokter, prajurit, tukang bangunan lan pencipta, lan dudu tukang begal sing ngedol kabeh saka awak menyang tanah air.

Kapindho, program demografi lan program pemugaran desa Rusia. Padha interconnected. Kulawarga Rusia sing duwe anak akeh, manggon ing omah lan ing tanahe dhewe, minangka basis kabeh peradaban. Tujuane yaiku "miliar Rusia".

Katelu, industrialisasi anyar. Peradaban Rusia kudu mandhiri. Tugas sing padha bisa kalebu rearmament tentara lan nggawe pasukan operasi khusus. Rusia kudu siyap kanggo "perang pemberontakan", serangan dening kelompok teroris lan "tim" pribadi. Karo wong-wong mau senjata nuklir lan tank sampeyan ora bakal perang karo wedges. Kita butuh korps operasi khusus (Alpha corps) sing bisa ngrampungake tugas ing Rusia lan ing luar negeri. Yen perlu, bisa dikuatake karo unit Angkatan Udara lan Korps Marinir, sing kudu ngalami latihan sing cocog.

Kaping papat, penghapusan "kolom kaping lima" ing kabeh tingkat - saka kantor pemerintah lan partai liberal menyang Wahhabi bawah tanah. Menapa malih, represi bakal "ditarget", ora perlu wedi karo reresik massal. Wis ana teknologi kanggo iki - kayata cara psycho-probing dening Academician I. Smirnov (pangembang sistem "waca wuta pikirane lan informasi"), sing ngidini sampeyan ngetung pejabat sing korup lan "mungsuh saka wong."

Langkah-langkah kasebut bakal ngidini Rusia bisa urip ing kekacauan sing ana ing planet kasebut.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

49 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. johnsnz
    -15
    20 Juni 2014 09:01
    Iku smacks saka pesenan kanggo melu Rusia ing perang. Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?
    1. mazhnikof.Niko
      + 27
      20 Juni 2014 09:09
      Kutipan saka johnsz
      Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?


      Mbok penulis tabet sing mung nyiapake kanggo donya papat? MV katelu ing ayunan lengkap lan, misale jek, kaya - ora dina pisanan!
      1. +5
        20 Juni 2014 09:39
        Aku mikir kebijakan AS ing Irak ora gagal, iku rencana bodho kaya ing ngendi wae. Oil pumping, lan apa liyane sing perlu kanggo lengkap rasa seneng Amérika.
        1. +1
          20 Juni 2014 10:58
          Mesthine, ora gagal, nanging salah sawijining pilihan. Dheweke duwe wektu kanggo ngembangake luwih saka siji skenario.
          Gambaran sakabehe "tatanan donya anyar" bisa dideleng ing istilah umum ing protokol sing disebut Para Sepuh Sion.
          Dheweke pisanan muncul amarga intelijen Kakaisaran Rusia ing awal abad kaping 20.
          Prastawa ing donya saiki cetha banget, meh rinci, ditulis kanthi langkah demi langkah.
      2. Komentar wis dibusak.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. +9
      20 Juni 2014 10:35
      Kutipan saka johnsz
      Iku smacks saka pesenan kanggo melu Rusia ing perang. Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?

      Carane ora mlengkung, nanging yen mungsuh munggah kanggo nglawan sampeyan, mung ana rong pilihan kanggo perang utawa nyerah. Penulis bener, mung Rusia sing kuwat lan nggabungake, kanthi pasukan bersenjata lan armada sing kuat, bisa nglindhungi awake dhewe lan sekutu.
      1. johnsnz
        -10
        20 Juni 2014 11:27
        Ana sing munggah menyang Rusia kanggo perang? Nerangake sing ora masuk akal, aku ora ngerti
        1. +7
          20 Juni 2014 12:55
          Ana sing munggah menyang Rusia kanggo perang? Nerangake sing ora masuk akal, aku ora ngerti

          Kanggo 1000 taun ana wong sing nyoba nglawan Rusia, mbukak buku sejarah.

          Minangka kanggo artikel, ana gandum rasional! Kulawarga Rusia, desa Rusia, milyar Rusia - iki kudu diupayakake, nanging ora ana wong sing dipérang dadi warga negara, Rusia minangka negara pikiran, iki minangka panggilan! Sayange artikel kasebut ora nyebutake Ortodoks ..
    4. +7
      20 Juni 2014 10:40
      Kutipan saka johnsz
      Iku smacks saka pesenan kanggo melu Rusia ing perang. Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?

      Apa sampeyan menehi saran supaya kita lungguh maneh? Wektu wis ilang, sanajan pamrentah kita ora bakal nindakake langkah-langkah sing drastis, mula aja kuwatir, kabeh bakal kaya sadurunge.
      1. johnsnz
        +1
        20 Juni 2014 11:29
        Lan sampeyan nganggep yen dheweke lungguh ing ndhuwur kanthi tangane dilipat??? Sampeyan salah banget. Mung yen game kasebut diterusake kanthi taruhan kaya ngono, mula dheweke ora nerangake marang kita, sing ora wajar ... ngguyu
  2. +4
    20 Juni 2014 09:08
    lan Amerika Serikat sampeyan duwe titik lemah sing ora adoh saka Suriah lan Irak - diarani Israel; lan ing titik iki perlu kanggo mencet; Mungkin rauh bakal dadi, lan banjur kabeh petualangan ing Ukraina bakal mungkasi banget cepet
    1. mazhnikof.Niko
      +4
      20 Juni 2014 09:24
      Kutipan saka dojjdik
      Amerika Serikat sampeyan duwe titik lemah sing ora adoh saka Suriah lan Irak - diarani Israel; lan ing titik iki perlu kanggo mencet; Mungkin rauh bakal dadi, lan banjur kabeh petualangan ing Ukraina bakal mungkasi banget cepet

      Aku setuju, nanging carane push? Saka oligarki Rusia, kaya sing dakelingake, mung Khodorkovsky sing ditinggal. Liyane wis kabeh ing panggonan. Lan iki minangka lobi Yahudi sing paling kuat. Donya .... Sampeyan mikir Dheweke bakal ngidini sampeyan "nempatake tekanan ing titik." Sawise kabeh, ora muspra yen Rabbi All-Russian Adolf Shayevich diganti dening Berl Lazar Israel? Israel, supaya bisa ngomong - wis dikuwati posisi ing Rusia!
    2. Komentar wis dibusak.
  3. +6
    20 Juni 2014 09:23
    USA - kaya koschey Cut mati sirah lan kabeh donya bakal langsung waras normal!
    Punika perbandingan kasebut.
    1. +3
      20 Juni 2014 09:39
      Hm. Ing Koshchei, pati ora katon ing sirahe.
    2. 0
      20 Juni 2014 09:39
      Hm. Ing Koshchei, pati ora katon ing sirahe.
      1. +5
        20 Juni 2014 14:13
        Mengkono iku bab. Cut endhog nganti gulu.
  4. CAFNS
    +2
    20 Juni 2014 09:32
    Sing, wong sing ambruk USSR ora bakal bisa kanggo break Rusia?
    1. zoomslon
      0
      20 Juni 2014 14:29
      Pancen angel banget kanggo ngrusak barang sing wis dibangun nganti pirang-pirang abad, lan uga ing wilayah sing akeh banget sing gumantung banget ing prasarana lan sumber daya. Kita ora duwe papan liya kajaba kumpul maneh nalika remuk, kaya bal merkuri.
  5. portoc65
    +3
    20 Juni 2014 09:45
    Kabeh iku rumit, ana sing dadi dalang, ana sing dadi wayang, nanging wong biasa sing ayem tentrem, dadi karo kita lan karo kita. recourse
  6. +2
    20 Juni 2014 09:59
    Ya, kayane dheweke pengin nyeret kita menyang perang gedhe lan katon ora bisa nyingkiri, nanging nalika ana wektu kanggo nundha perkenalan iki, tentara lan kompleks industri militer kaya-kaya ora lungguh. Iki wektu kanggo wong-wong mau kanggo ngucapake matur nuwun marang Shoigu lan Rogozin, ing wektu sing angel lan masalah, dheweke, miturut pendapat philistine, nindakake kabeh kanthi bener. Saiki wektune para politisi nuduhake yen dheweke ora mangan roti ing muspra, kanggo menang liwat saben wong sing bisa kanggo sisih. Saiki dudu wektu kanggo Feed parasit iki ...
  7. +1
    20 Juni 2014 10:23
    Neo-Stalinization ... ing oligarki .. ora layak .. Putin ora bakal setuju iki, utawa bakal matesi piyambak kanggo setengah ngukur .. kang ora apik ..
  8. 0
    20 Juni 2014 10:50
    Rusia bakal disimpen kanthi iman, wani lan sipat karakter unik saka wong kita, ing ngadhepi bebaya, lali kabeh grievances lan disagreements, kanggo nyawiji kanggo tujuan tunggal VICTORY.
  9. +6
    20 Juni 2014 10:58
    Artikel sing wicaksana lan strategis banget dideleng. Penulis wis rampung. Mesthi, dheweke mung nyathet puncak kabeh gunung es. Ana game catur tempur Rusia ing donya. Iki nalika sampeyan muter marang pemain kang bêsik sampeyan ora weruh, nanging sampeyan mung bisa nganggep sing padha uga ana.
    Sampeyan ora kudu wedi apa-apa. Wedi iku mung karya naluri ngreksa dhiri. Nanging posisi manuk unta ora dadi pilihan ing donya modern. Kabeh sistem donya, lan malah asosiasi teroris, duwe struktur analitis. Ana agen intelijen lan agen pengaruh. Ana sistem komputer kuat sing prédhiksi macem-macem skenario. Apa kita mung bisa speculate bab wis ngerti kabeh.
    Ana proyek apik banget - "Prediktor Internal USSR". Delengen luangmu. Ana artikel analitis babagan sapa lan apa kekuwatan nyata ing negara kita. Umumé, sampeyan bisa nggoleki sudut pandang alternatif, nanging butuh wektu sing cukup suwe. Pakar sing mumpuni kanthi tampilan anyar babagan masalah sing ngganggu uga diklumpukake ing kana. Inggih, ing umum, aku setuju karo kesimpulan saka penulis. Nanging tumindak kanthi langsung - mung bisa ditindakake yen kabeh wong bakal turu kanthi nyenyak. Kanggo tumindak apa wae saka PDB, kombinasi multi-cara saka counteraction langsung diwiwiti. Lan saka arah temen beda. Mula ayo padha siyap-siyap perang. Pisanan internal, banjur njaba. Sinau taktik gelut lan njupuk piso ing setelan kutha. prajurit
    1. Andrey82
      +1
      20 Juni 2014 11:48
      Quote: Archikakh
      Kanggo tumindak apa wae saka PDB, kombinasi multi-cara saka counteraction langsung diwiwiti

      Tindakan apa sing ditindakake? Didorong atusan milyar dolar ing game lan puncak, tinimbang nandur modal ing ekonomi nyata? Apa pengurangan kejut saka arsenal nuklir sajrone sepuluh taun kepungkur diarani kursus sing apik? Ya, kabeh katon beda karo latar mburi panyebaran pertahanan rudal berlapis AS ing cedhak tapel wates lan ing wilayahe.
      Mungkin kebijakan migrasi paling ora sukses? Maneh - Pugachev, Biryulyovo, Manezhnaya lan liya-liyane nuduhake paling apik ing kene, uga, kegagalan lengkap.
  10. +1
    20 Juni 2014 11:04
    ya, kita butuh kabijakan babagan klompok ètnis Rusia, nanging ana keraguan sing bakal bisa nindakake kanthi bener. Putin bakal bisa, nanging ora kanggo dheweke nindakake. Lan umume, kadhangkala wakil saka negara liya luwih Rusia tinimbang Rusia. Apa sing kudu ditindakake? )))
  11. potap48a
    +2
    20 Juni 2014 11:05
    ora ana tembung siji-sijia babagan karusakan negara-negara Kulon dhewe, ambruk sistem finansial, karusakan saka pimpinan liwat serangan teroris, lsp. Ora bisa menang tanpa iku
    1. 0
      20 Juni 2014 15:15
      Kulon ora duwe sistem finansial sing beda, nanging mung siji - sing global. Iku isih unrealistic ambruk iku, maksimum kanggo break metu saka iku lan mbangun dhewe, kang padha nyoba kanggo nindakake, nransfer akun saka China ing rubles lan yuans. Kepemimpinan Kulon dudu perdana menteri lan présidhèn, nanging klan kulawarga turun temurun saka oligarki finansial donya. Stalin nyebut wong-wong mau "pasukan peteng" lan ngancam bakal numpes wong-wong mau, nanging ora ngluwihi ancaman, lan ing 28 Februari 1953, pasukan peteng poisoned karo tangané Beria lan Khrushchev.
  12. +2
    20 Juni 2014 11:33
    "Metode psychoprobing jero" - apa yen wesi soldering ana ing bolongan? ..
    1. 0
      20 Juni 2014 17:43
      Cara iki diarani: "Thermorectal cryptoextraction". Ing sawetara kasus, muni thermorectal, lan kadhangkala pranyatan saka niat kanggo Resor kanggo iku, iku bantahan nemtokake ing regejegan antarane entitas bisnis.
  13. +2
    20 Juni 2014 11:41
    Kutipan: mazhnikof.Niko
    Kutipan saka johnsz
    Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?


    Mbok penulis tabet sing mung nyiapake kanggo donya papat? MV katelu ing ayunan lengkap lan, misale jek, kaya - ora dina pisanan!
    Lan apa sing kudu disiapake kanggo kaping papat? Coba gawe stok watu liyane!
  14. Andrey82
    0
    20 Juni 2014 11:42
    sampah bodho sumber kaya preparation saka Piala Donya FIFA 2018 ing Rusia, kabinèt liberal mentri lan konflik serius ing wates njaba bisa menehi jotosan serius kanggo ekonomi Rusia. Rusia diancam karo jeblugan sosial, tambah akeh amarga pelanggaran pirang-pirang dekade marang wong-wong sing mbentuk negara - etnos super Rusia ...


    Sampeyan uga bisa ngelingi babagan 50 milyar ngginakaken ing Olimpiade lan game liyane. Anggere wong-wong sing kuwasa, tumindak kanggo kepentingan "mitra" Barat, ora ana sing bisa ngomong babagan kedaulatan lan kutub kekuwatan. Pitakonan, yen pamarentah ora ngayomi kepentingan rakyat, malah langsung tumindak kanggo kepentingan mungsuh, ngupayakake karusakan - apa kita butuh kekuwatan kaya ngono?
    1. XYZ
      +1
      20 Juni 2014 12:27
      Lan ora mung kuwi! Saiki akeh kejuaraan donya, lan liya-liyane, bakal gagal (amarga macem-macem alasan), sing kedadeyan ing Ukraina. Ora perlu kanggo njupuk kabeh iki ing dhewe, lan malah stupidly bangga iku. Ora perlu dadi penyelamat sing terkenal kanggo macem-macem federasi olahraga. Iki ora bakal nggawa wewenang lan hadiah apa wae.
    2. 0
      20 Juni 2014 12:42
      Dibandhingake karo panguwasa Gorbo-Yelts, wis ana kemajuan.
      Mboko sithik negara lair maneh. Bener, pitakonane yaiku apa kita bakal duwe wektu kanggo pulih nalika dheweke njupuk kita kanthi bener. Lan mulane, luwih penting kanggo ngremukake reptil fasis nalika isih cilik. Banjur bakal dadi luwih angel lan luwih getih.
  15. -1
    20 Juni 2014 12:05
    Kemungkinan mung kanggo kaslametané peradaban Rusia lan superethnos Rusia yaiku kursus neo-Stalinis ing kebijakan domestik lan manca.
    автор

    Ing dalan Stalinis, ora ana superethnos Rusia - ana Bolsheviks (proletar) utawa ora. Kajaba iku, Rusia narik kabeh republik persaudaraan sing khas kanggo ngrugekake dhewe. Yagene narik negara asing lan musuhan, yen luwih gampang. nginstal pamaréntahan wayang ing wong-wong mau lan nggawe negara penyangga kanthi cara iki, apa, ing cara, West mengkono lan USSR melu coaxing republik serikat karo subsidi, etc. lan pungkasane uga dadi penjajah.
  16. dmb
    0
    20 Juni 2014 12:17
    "... Lan uga kanggo mbangun kreteg kristal karya engineering ...". Aku seneng babagan "psychoprobe" ing umum. Ing film apik "Dead Season", ngendi beda "racially inferior" Lithuanians lan Yahudi diputer ana.
  17. +2
    20 Juni 2014 13:22
    Ordo Ab Chaos - supaya metu saka lam. Frasa favorit saka Mason, pancen muddy. Sayange, ora ana sing anyar ing artikel kasebut. Aku mung setuju ing bab utama, Rusia kudu tundha entri menyang perang sabisa. Endi 'garis abang' iki? Aku ora mikir wong bisa ngandhani kita. Muga-muga VP ngerti apa sing ditindakake.
  18. +1
    20 Juni 2014 13:32
    Artikel kasebut apik. Sampeyan mung nggawe sampeyan mikir - pira sing wis ilang sajrone 23 taun! Pinten sing kudu dibalekake maneh, saka kesadaran wong menyang desa Rusia. Ing kene, aku mikir, "Stalinisme" pancen penting. Ora cukup wektu lan tenaga. Lan ya, mesthine ora bakal bisa. Paling ora kolom kaping lima mesthi ora ngrokok.
  19. +2
    20 Juni 2014 13:58
    PDB dibutuhake kanggo setahun, lan bisa uga luwih akeh kanggo nyilih karakter Stalin, dheweke ngerti carane entuk eksekusi instruksi dening bawahan lan mesthi wis ngerti kolom kaping lima lan kaping enem kepungkur.
  20. 0
    20 Juni 2014 16:00
    Ora perlu nylametake Rusia - wong sing sober-minded lan gedhe bakal tansah ana ing ndonya, sing ora bisa dikandhakake babagan sawetara wong liya sing umure cendhak .......
  21. 0
    20 Juni 2014 16:24
    ... Aku setuju karo penulis kajaba mung siji: ing ruang media kudu ana 5 kolom supaya bodhone katon kanggo kabeh wong. Kaya vaksin campak bocah cilik...
  22. +1
    20 Juni 2014 16:50
    Sampeyan bisa lan kudu setuju karo akeh artikel iki, ana wong nindakake peer lan nganalisa gerakane kanggo 4-10 taun ahead, nanging kita uga kudu lali sing sing miwiti iku kabeh ngerti banget.
    Lan dheweke ora bakal, paling ora, nggawe gampang kanggo urip kabeh.

    Aku mikir yen penulis ngirim ora mung nanggepi ancaman sing wis ketok .... sampeyan kudu sinau saka pengalaman mungsuh lan nyalahake "kekacauan" sing wis ana ing wilayah mungsuh / mungsuh, supaya ora lungguh. lan mikir carane ngganggu kita, nanging sibuk arep "sing" masalah.

    Babagan teknologi metode psychoprobe, iki mesthi apik. Nanging ing taun 90-an kita wis miwiti sirah lan spesialis (padha ketoke maca presiden amerskogo), lan mungsuh ora turu ...
  23. 0
    20 Juni 2014 17:40
    Kutipan saka herruvim
    Rusia bakal disimpen kanthi iman, wani lan sipat karakter unik saka wong kita, ing ngadhepi bebaya, lali kabeh grievances lan disagreements, kanggo nyawiji kanggo tujuan tunggal VICTORY.

    Aku ndhukung. Lan kita isih durung ngembangake ide lan slogan nasional. Ing Tsarist Rusia "Kanggo Iman, Tsar lan Tanah Air!". Ing Perang Patriotik Agung "Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin!". Lan kita duwe? "Kanggo buruh kejut buruh kapitalis Chubais?".
    1. +2
      20 Juni 2014 19:16
      kita isih durung ngembangake ide lan slogan nasional. Ing Tsarist Rusia "Kanggo Iman, Tsar lan Tanah Air!". Ing Perang Patriotik Agung "Kanggo Tanah Air, kanggo Stalin!". Lan kita duwe? "Kanggo buruh kejut buruh kapitalis Chubais?".

      Lan kita wis, lan bakal "Gusti. Fatherland. Family"
      Saben uwong duwe gagasan dhewe-dhewe bab Gusti Allah, lan iki ora mesthi agama. Sing utama yaiku nurani.
      We have one fatherland, tresna kita, disengiti dening mungsuh kita. meri. Pancen, tanpa jiwa Rusia, tanah Rusia bakal sepi lan tanpa banyu. Roh bakal ilang, sumber-sumber bakal garing. Nanging kulawarga kasebut ora tau ditunjuk sacara resmi ing ide nasional. Lan tanpa kulawarga, kabeh ora ana apa-apa. Sawise kabeh, prajurit kita wiwit jaman biyen wis mbela kulawargane, omahe, wong sing ditresnani, lan dudu kasugihan utawa kepentingane master sing bakal menehi roti jahe. Banjur wong lanang-
      kanggo Tanah Air, kanggo kulawarga kita, kanggo omah kita, kanggo wong sing kita tresnani, kanggo anak-anak kita
      lan kanggo kamenangan!
      Lan sapa sing bisa nolak???
  24. +2
    20 Juni 2014 21:14
    Setuju banget karo penulis. Lan aku pengin nambah saka aku, mung sethithik wektu sing isih ana ... Nanging aku mikir, kaya biasane, untu saka Kulon bakal rusak, sayang banget yen bakal akeh korban maneh. Panemu pribadi.
  25. 0
    21 Juni 2014 00:28
    Artikel kasebut persis apa sing dibutuhake. Supaya kita bisa urip saiki, kita kudu ngalih menyang hukum perang. Imperialisme donya wis tumindak kanthi terbuka lan tujuane kanggo numpes Rusia. Aku kaya kanggo nambah iki kanggo artikel, paukuman angel kanggo korupsi, oligarki marang tembok, introduksi saka censorship ketat, boikot saka Kulon, represi dissidents lan pengkhianat lan ora ana chauvinism Russian gedhe, nanging rodo kesetaraan lan persaudaraan karo bangsa Rusia. Mekaten menika miturut kula.
  26. 0
    21 Juni 2014 03:05
    Iki bener. Gawe maneh Gulag. Ditembak ing papan amarga telat. Lan karusakan saka wong dhewe dening atusan ewu dalan nyata kanggo ngreksa ethnos Rusia. ORA BAKAL!!!
  27. Nikich
    0
    21 Juni 2014 06:12
    Kutipan saka ssr
    pengkhianat lan dudu chauvinisme Rusia sing gedhe, nanging kesetaraan lan persaudaraan karo bangsa Rusia.

    Kesetaraan lan paseduluran, nanging ora ngluhurake kabeh nanging wong Rusia. Cukup. Kita wis cukup weruh ing jaman USSR, nalika kabeh hak istimewa kanggo pedunung republik fraternal, lan ora kanggo Rusia.
  28. 0
    21 Juni 2014 06:53
    Wong-wong sing ringkih tansah ngumpul-ngumpul lan ngongkon liyane.Eropah nuduhake yen ora ... senajan perpecahan wis ketok. Kabeh wong grapyak nganti pitik jago panggang nggodhok ing bokong, banjur obat bius ilang ing endi wae lan kabeh wong pengin mikir babagan awake dhewe. Rusia iku asing..
  29. Alien antarane dhewe
    0
    21 Juni 2014 08:28
    Kutipan: mazhnikof.Niko
    Kutipan saka johnsz
    Apa sampeyan ngusulake supaya perang donya katelu?


    Mbok penulis tabet sing mung nyiapake kanggo donya papat? MV katelu ing ayunan lengkap lan, misale jek, kaya - ora dina pisanan!


    Ora. Penulis ngusulake kanggo mateni perang donya katelu. Pitakonan: suwene kita bakal ketemu. Ing rong taun utawa rong puluh. Yen Kolomoisky lan kanca-kancane ora mung bebas, nanging isih kuwasa, mula umure luwih saka rong puluh. Lan sapa, nyuwun pangapunten, bakal wani nglawan Kolomoisky ora kanthi pidato ing podium, nanging kanthi pernyataan lan tumindak politik? Aku mung siji-sijine cara kanggo njupuk foto Kolomoisky, ngipat-ipati Pak Putin. Iku isih misteri: apa padha ngurutake bajingan kanthi cepet amarga dheweke dudu sapa-sapa, utawa amarga checkmate marang wong sing duwe pangkat dhuwur yaiku garis abang?
  30. 0
    21 Juni 2014 15:23
    Rusia nduweni wilayah sing gedhe banget amarga ora ngetrapake Rusian marang sapa wae lan kanthi sengaja ora nggawe Russify sapa wae.
  31. -1
    21 Juni 2014 17:24
    Artikel iki RELEVAN banget! Nanging kanggo ngleksanakake gagasan kasebut sampeyan butuh PEMIMPIN! Lan saiki ing tlatah Rusia sampeyan ora bisa krungu utawa ndeleng apa-apa kaya (loro mungsuh Western lan mungsuh lokal, lan malah pimpinan saiki negara, nyoba). Tesis bisa lan kudu ditambah, nanging intine sabenere ing RESTORASI semangat Rusia ing tlatah Rusia lan negara tetangga ... Sayange, nanging katon kaya kasep, kaya sing diomongake, ngombe Borjomi ... Rusia saiki wis rusak banget lan biasane SPIRITUAL ...
  32. 0
    21 Juni 2014 23:57
    "Kamungkinan mung kanggo kaslametané peradaban Rusia lan superethnos Rusia yaiku kursus neo-Stalinis ing kabijakan domestik lan manca."
    ========================================
    Iku, minangka Raikin ngandika - "Mungkin, moget dadi ..." Nanging sing paling penting lan paling penting sing kudu dirampungake yaiku masalah kekuwatan berorientasi Rusia. Menapa malih - break lengkap karo struktur oligarki (utawa luwih, dipenjara lan nasionalisasi kabeh "privatized dening overwork"). Tanpa iki, kabeh ayu lan pretentious la-la - "... ing kelet." Tanpa ngrampungake masalah kekuwatan, Rusia ngenteni nasib b / Ukraina.

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"