Perang antarane AS lan USSR liwat mata seniman Amerika

55
Perang antarane AS lan USSR liwat mata seniman Amerika


Sawise pemulihan pasca perang ing ekonomi lan swasana ati Amerika ing Amerika Serikat, fashion kanggo majalah petualangan pria wiwit berkembang, jumlah judhul sing nalika tekan puncak ing pungkasan taun 1950-an tekan. bab 130 bêsik. Sing paling misuwur saka wong-wong mau duwe jeneng banter lan ekspresif minangka "Kanggo wong mung", "Laki-laki", "wong sejati", "Stag", "Urip Manungsa", "Petualangan" lan liya-liyane.

Isi utama majalah kuwi ora banget dipercaya, nanging crita ominous bab petualangan wong nyata - utamané ing perang nglawan komunis insidious lan henchmen saka Donya Katelu. Crita saka jinis iki biasane digabung karo akeh ilustrasi sing digawe kanthi gaya pin-up ). Nyiptakake ilustrasi kasebut kanthi tema "perang karo Rusia" kanggo majalah ing wektu kasebut ditindakake dening akeh seniman Amerika, kalebu sing misuwur banget ing Amerika Serikat.



Iku kabeh diwiwiti, minangka aturan, karo rencana insidious saka jenderal Rusia kanggo nyerang Amerika.



































Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

55 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Stypor23
    +2
    25 Juni 2014 08:32
    Warhal katon nggambar
    1. + 19
      25 Juni 2014 11:27
      Aku disenengi ilustrasi paling kabeh, ngendi (oh, tembung bakal dibusak karo huruf B), lan asu karo wong, ngendi bocah-bocah wadon saka kabecikan gampang ing kapal selam, lan Yankees wani nggawe dalan menyang. Iki LIMA. Kabeh mung kaya ngono)))
      1. +2
        26 Juni 2014 08:43
        Aku luwih pinned sing saboteurs mudhun ing undhak-undhakan ing flippers menyang prau wassat
      2. PiP
        0
        26 Juni 2014 18:38
        Kutipan saka sunjar
        Aku disenengi ilustrasi paling kabeh, ngendi (oh, tembung bakal dibusak karo huruf B), lan asu karo wong, ngendi bocah-bocah wadon saka kabecikan gampang ing kapal selam, lan Yankees wani nggawe dalan menyang. Iki LIMA. Kabeh mung kaya ngono)))

        Ora bener!Ora cukup REALISME! Aku dhewe weruh yen ing kapal selam Vodka ana counter bar, kutub strip lan ukuran tape!
    2. +7
      25 Juni 2014 13:27
      Umumé, wong lanang, iki ana ing militer Amerika lan Jerman nalika Perang Donya II. laku jina. Elinga yen dheweke uga duwe mudo sing dicet ing pesawat. Lan padha tresna ing buyaran langsung kanggo wanita. Kaya-kaya mung mikir babagan sanggama lan ora kanggo nglindhungi Tanah Air.

      Kita malah ora duwe pelacur. Mbokmenawa mung awake dhewe sing nulis layang kanggo bojone sing ditresnani, penganten. Aku disenengi carane padha voiced layang ing "White Sun of the Desert" - "Dear Marfa Vasilievna!" - yen aku ora salah.
      1. +6
        25 Juni 2014 21:22
        Wis ngono!!! Wong sing nyengsarakke ... Iki kurang ajar khas kanggo prajurit Amérika, mung elinga sadurunge Kastrovskaya Kuba, padha ateges digawe brothel kanggo armada saka kabèh pulo ... propaganda dhasar, kaya prajurit Soviet, elek lan elek lan rudo pekso. kabeh wong, mung wedi marang prajurite, sampeyan ora bisa nggawe kamenangan, dheweke dhewe wedi, meh mati ... panganiaya marang wong sing ora duwe pertahanan, iku mung kanggo wong pengecut lan ora aman, kanthi kompleks inferioritas sing gedhe, mental lan fisik.
        Prajurit Rusia ora perang karo wanita lan bocah-bocah!
        1. 0
          26 Juni 2014 04:19
          Ya, nyatane, apa sing ditindakake ing saindenging jagad iki digambar, fantasi ora ana :) Iku luwih gampang kanggo nggambarake penyakit lan kompleks sampeyan menyang wong liya tinimbang nglawan ...
          1. Komentar wis dibusak.
          2. Komentar wis dibusak.
            1. +1
              26 Juni 2014 08:34
              Iki minangka Vasily Stalin kanggo Amerika, lan aku mikir gambar iki (ora kaya "Eroto-warriors" sing ditampilake ing kene) luwih bener. P.S. Gambar kasebut bisa diklik.
            2. Komentar wis dibusak.
  2. 0
    25 Juni 2014 08:45
    Paling ora 1 gambar saka basa Prancis. resistance marang Jerman.
  3. + 19
    25 Juni 2014 08:51
    nggero sakbisane. Aku mikir seniman ing susu wis kepengin banget. lan minangka laku nuduhake, kita ing sembarang wektu taun ing earflaps lan mantel teka
    1. +6
      25 Juni 2014 09:00
      Dadi kita duwe mangsa kabeh taun. Mulane kita anget awake dhewe sabisa)))
    2. +4
      25 Juni 2014 10:57
      pokoke tulisane elek. Iki bakal dadi bakat. ya, ing arah sing bener.
      Umumé, akeh susu lan akeh kapal selam. Minangka kanggo susu, wong Amerika ngadili kita dhewe, ing pangertèn saka looting lan panganiaya ing wilayah dikuwasani. Lan prau-prau kasebut katon wedi banget
    3. -20
      25 Juni 2014 11:42
      Lan deffs ing gambar punika boten, boten ... jus
      Thanks kanggo penulis gambar. Ngakak 2 kali.
      1. +3
        25 Juni 2014 12:53
        kkasa 81
        Kanggo jujur, sampeyan njijiki. Ing asas, gambar dirancang kanggo tingkat Panjenengan.

        Para moderator ingkang kinurmatan. Mungkin kita kudu mbusak sampah iki saka situs kasebut? Nistha sing kaya mengkono ngremehake dheweke.
        1. 0
          25 Juni 2014 13:35
          Inggih, Pak. kkasa 81 umume, lambang lokal Ordo Bebener saka Kayata Last, kaya singa nggero mbuwang carcass harmonizing kene lan ana ... Bener, wretchedness isih break liwat, kang kita waca. Balabol, umume. Mung kanggo blurt metu.
    4. xan
      0
      25 Juni 2014 15:20
      Kutipan saka LEVIAFAN
      nggero sakbisane. Aku mikir seniman sing kepengin banget karo payudara

      Aku melu kabeh wong sing seneng def ing gambar! Ya, lan wong-wong mau digambarake dadi brutal nganti cah ayu biasane menehi gratis.
  4. Ghin
    + 10
    25 Juni 2014 09:19
    Konsentrasi edan sing dhuwur.
    1. +4
      25 Juni 2014 09:40
      Konsentrasi edan sing dhuwur.
      Dhuwur banget
    2. +3
      25 Juni 2014 14:06
      Kutipan saka Ghin
      Konsentrasi edan sing dhuwur.

      Aneh yen ora ana bruwang, balalaikas, boneka nesting lan reaktor nuklir sing dikeringake boots felt.
  5. +5
    25 Juni 2014 09:22
    Lucu banget, majalah kaya "Crocodile"
  6. ZSP
    +5
    25 Juni 2014 09:28
    Topik bibi sing setengah telanjang ora bakal kentekan, amarga ora ana sing bakal ndeleng omong kosong kasebut tanpa bibi ...

    Pitakonan ing ngendi dheweke njupuk prau ing prau selam ing permukaan, iki kuwat, kecanthol recourse
    1. +1
      25 Juni 2014 10:42
      njupuk sampeyan ing layar)))
  7. +2
    25 Juni 2014 09:32
    Artis kasebut jelas sibuk
  8. +4
    25 Juni 2014 09:34
    Artis mesum.
    Aku kepengin weruh yen kabeh wong Amerika mbayangake perang kanthi cara iki?
    1. +2
      25 Juni 2014 09:54
      Lan dheweke nggambarake keprihatinan iki marang para perwira SA, nuduhake kita minangka wong sing bodho, licik, lan nesu.
  9. Alex_Popovson
    +3
    25 Juni 2014 10:06
    Pure kalofdutie sing taun. Bentenipun mung sing bisa muter, lan ora masturbate ing tiolok. Senajan propaganda gedhe.
    1. +2
      25 Juni 2014 10:30
      Luwih C & C Red Alert, nanging umume isih "cranberry"
      1. Alex_Popovson
        +1
        25 Juni 2014 11:47
        Ora, kuatir wiwitane duwe backlog kanggo cranberry babagan wong Rusia lan Amerika. Ing cendhak, ana komponen humor. Nanging Call of Duty, utawa malah Telpon modern, meh propaganda murni, kaya Tentara Amerika
  10. +1
    25 Juni 2014 10:14
    Omong kosong paranoid sing dibenturi watu, lan diwenehi jumlah daging wanita lan adegan kekerasan marang dheweke, iki luwih kanggo psikiater.
  11. +4
    25 Juni 2014 10:23
    Para seniman nglukis kanthi profesional. kanthi kualitatif. Lan babagan ideologi, uga, saka komik lan buku babagan mata-mata. Ora kudu dianggep serius.
  12. + 16
    25 Juni 2014 10:23
    Pemandangan sing apik banget, nanging iki luwih apik:
    1. +2
      25 Juni 2014 10:53
      Iki minangka video pambuka kanggo DLS "world in conflict soviet assault", nanging kanggo bagean asli
      1. +3
        25 Juni 2014 10:56
        Sayange iki mung imajinasi para pangembang ngguyu
        1. 0
          25 Juni 2014 13:27
          Kutipan: MORDVIN13rus
          Sayange iki mung imajinasi para pangembang

          Utawa mangsa alternatif!
    2. 0
      25 Juni 2014 12:29
      Game apa iki?
      1. baja loli
        +1
        25 Juni 2014 13:47
        Donya ing Konflik

    3. +1
      25 Juni 2014 13:26
      video saka game World in Conflict. Wong Rusia sing ala nyerang Amerika sing "apik", nanging didorong dening kebebasan lan demokrasi sing ora bisa ditahan, "lampu" ing jagad iki bakal ngalahake "wong barbar sing dikutuk" !!! nanging aku seneng nggunakake bom karpet ing kutha-kutha Amerika)))
    4. +2
      25 Juni 2014 23:09
      Aku muter, grumbulan untu, aku ngliwati misi Amerika, supaya mengko seneng bajingan Soviet, pangembang nyampur, peralatan digawe awet.
      1. +1
        25 Juni 2014 23:34
        matur nuwun saiki aku bakal miwiti ngundhuh, isih apik tenan game "dina kamenangan rencana Stalin" lan "Eropa ing geni"
  13. +1
    25 Juni 2014 10:24
    Moral obsessed :))) kelalen nggambar bruwang kanggo werna.
  14. +1
    25 Juni 2014 10:32
    Ing gambar babagan perang ing Arktik, apa paratroopers landing saka Tu-95? Carane akeh wong pas ana? Apa sampeyan ora bisa nggambar transportasi Il-76? Lan ing umum, iku luwih kamungkinan ora invasi Soviet. nanging ngempet-ngempet bocah-bocah wadon setengah wuda.Sanajan ora ana Internet banjur.. .
  15. +1
    25 Juni 2014 10:33
    Kabeh sing bisa dicampur.
  16. +4
    25 Juni 2014 10:41
    lucu)
    nanging aku kudu ngomong padha uga digambar
  17. 0
    25 Juni 2014 10:44
    gambar kuwi ing gaya komik Amérika, ngendi Amérika piyambak nyimpen donya kabèh kanthi bantuan saka superpower kang, mung bisa digambar dening pseudo-laci Amer sing dadi korban propaganda Yahudi saka Rothschilds lan Rockefellers.
  18. Denga
    0
    25 Juni 2014 11:07
    debilism saka mentality Amérika felt ing saben drawing
  19. +2
    25 Juni 2014 11:27
    Ngelingake aku karo seri film kaya "Hot Shots" dening sedulur Zucker.
  20. 0
    25 Juni 2014 11:33
    Inggih, ing asas, topik susu dibeberke. Ora cukup Schwartz karo "Kapytalizm" lan "Aku ibumu abal"
  21. SIT
    +4
    25 Juni 2014 11:53
    Homophobes Russian ala defiantly remet eksklusif bocah-bocah wadon Amérika, maneh defiantly nglirwakake wong lanang Amérika. Iki apa lam lan lack lengkap toleransi nunggu Amerika sak invasi Rusia!!
  22. +1
    25 Juni 2014 12:47
    Dheweke nggambarake visi perang marang kita. Ayo kula nerangake - padha mikir yen ing perang sampeyan kudu tumindak kaya - kanggo rudo pekso, etc. Yaiku, yen perang nyata, kabeh bakal kaya ing gambar, mung sebaliknya.
  23. +1
    25 Juni 2014 12:49
    Lan gambar-gambar kasebut minangka karya agung kanthi kualitas dhuwur banget)
  24. 0
    25 Juni 2014 12:52
    ngguyu ngguyu ngguyu mesem!
    Kaya ing Roma kuna, kabeh pesta pora, seri Spartacus lagi ngaso!!!
  25. 0
    25 Juni 2014 13:41
    Aku ora seneng karo gambar-gambar kasebut. Rasane "wong Rusia sing jahat" kepengin banget ngrudopeksa bocah-bocah wadon. Apike yen dheweke tansah nyuwek-nyuwek "wong barbar wetan", apa sing kudu dijupuk saka dodik Clancy. Nanging pornografi iki jelas banget. .Perverts! am
  26. +1
    25 Juni 2014 13:45
    Nanging wanita lemu, wanita tuwa lan bocah-bocah, padha ora nyimpen.
  27. +3
    25 Juni 2014 14:14
    Aku ngguyu babagan nyawaku, utamane amarga ing sawetara gambar digambarake Jepang ngguyu
  28. +1
    25 Juni 2014 16:28
    Minangka tansah bayangan bodho, wong bodho. Pitakonan mung, ing ngendi pasukan khusus Amerika sing wani nylametake kaya Conchita Wurst saka tangane Slavia sing ala?
  29. +2
    25 Juni 2014 16:55
    Aku dikirim gambar supaya wong ngguyu ing kita kamungkinan kanca. Kabeh lamis babagan Rusia ora ilang liwat taun, nanging malah multiplies. Nang endi wae aku uga nemoni gambar babagan Perang Vietnam, ing ngendi wong Amerika sing wani ngrusak Viet Cong. Aku bakal nyoba nggawe artikel babagan iki, nanging kanthi fakta sejarah lan foto, petualangan sing wani, kaya sing digambarake dhewe, lan carane kabeh katon ing kasunyatan.
  30. Tyumen
    +1
    25 Juni 2014 18:04
    Ing kapal selam padha mlaku nganggo sirip nglirik
  31. Alexanya
    0
    25 Juni 2014 21:08
    Inggih, supaya kabodhoan plot-semantik bisa diapura kanggo seniman komik, nanging nganti bisa nglirwakake sinau babagan materi: wangun, penghargaan ... ing tembung - gumantung marang konsumen, cethek lan winates!
  32. 0
    25 Juni 2014 22:36
    Saka sudut pandang psikologi. Sebagéyan gedhé gambar ngeksploitasi fantasi erotis remaja pisanan, wong sing nganggo senjata nyimpen kaendahan.
  33. Nil
    0
    25 Juni 2014 22:41
    Wong ngimpi. Iku bakal luwih apik yen saiki zhirdos lan ireng karo Latinos bakal nggawe kekacoan.
  34. potin
    +1
    25 Juni 2014 22:44
    Kabeh kepahlawanan Amerika ing gambar kasebut. Lan nalika pesawat antediluvian Rusia miber liwat "Donald Cook" 12 kaping, padha cepet sijine kabeh ing celonone.
  35. 0
    26 Juni 2014 00:13
    Umumé, ora ana sing nggumunake :) Pahlawan super yaiku prajurit Amerika lan babi komunis sing nyinggung demokrasi, wanita seksi, lsp. lsp.
    Foto-foto iki nggawe aku refleks gag :(((
  36. AlexRed
    0
    26 Juni 2014 00:46
    kabeh aku mangertos saka gambar iki sing lagi preoccupied
  37. 0
    26 Juni 2014 06:05
    Gambar lucu. Utamane ing ngendi partisan P.i.n.d.o.s.-tan heroik lan pejuang bawah tanah lan pejuang bawah tanah numpes atusan "penjajah Rusia berdarah", hee hee hee ...

    R.S. Ya, lan liyane banget kelangan, ngendi loro perek Thai heroically ngluwari John McCain, sing tabrakan pesawat sabanjuré, saka geni!
  38. +1
    26 Juni 2014 08:10
    Ana karo parachute ora McCain dening kasempatan, es sethitik wani.
  39. 0
    29 Juni 2014 09:56
    Dreamers peduli iku))) Utamané karo Fidel. Kuba iku kanibal)))
  40. 0
    3 april 2015 14:43
    Dheweke bakal ngetrapake imajinasine!!!!! Banjur mung ing gambar lan ing film padha bisa kelangan, nanging ing kasunyatan .....

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"