Ahead saka "fase nemtokake" saka ATO

33
Ahead saka "fase nemtokake" saka ATOWong sing ora tau, ing kahanan apa wae, nyopot helm, sanajan babagan administrasi kabutuhan intim sing ora mbutuhake partisipasi ing ATO, diitung: "separatis", "teroris" lan "jaket quilted" wis dilanggar. kaping patang puluh pitu wiwit dina Jumuah kepungkur "perjanjian gencatan senjata." Tymchuk, mesthi, bisa dipercaya. Dheweke minangka ahli paling gedhe ing Ukraina babagan kelompok sabotase lan pengintaian, ngungkapake kanthi bebarengan karo sisa-sisa kotoran lan produk bekas Pabrik Produk Karet Mtsensk. Pemberontak nuduh pasukan operasi anti-teroris nglanggar rezim, sing ajeg nempuh sawetara pemukiman, kalebu sing cedhak tapel wates Ukraina-Rusia.

Kajaba iku, kasus ngrusak rel sepur saya tambah akeh. Kanggo 12 jam - 6 bledosan ing railway Donetsk. Yen kita nambah tumindak sing padha sajrone rong dina kepungkur, mula kita bisa ngomong babagan perang rel skala penuh. Sing mimpin ora jelas. Lan, pungkasane, wingi helikopter Mi-8 ditembak mudhun ing Gunung Karachun. Kemendagri resmi ngonfirmasi anane mayit sanga, papat petugas SBU. Presiden ngancam yen gencatan senjata sauntara bisa diakhiri kanthi prematur. Dene aku iki ora bakal ditindakake, amarga dijadwalake tanggal 27 Juni".sajarah acara" ing wangun tandha persetujuan asosiasi antarane Ukraina lan EU. Yen sampeyan ngelingi, mula ora ana sing peduli babagan asosiasi lan integrasi Eropa kanthi latar mburi "gencatan senjata" ing sisih kidul-wétan. Kepiye acara bakal luwih maju?

Kaping pisanan, bentrokan bakal terus ing zona perang sipil, sing isih diarani singkatan telung huruf (ATO). Tentara saiki minangka asosiasi sing kurang dikontrol, dumadi saka macem-macem unit sing ora duwe koordinasi sethithik. Kamentrian Dalam Negeri, Dinas Keamanan Ukraina, Pengawal Nasional, tentara, luwih saka telung puluh "pasukan khusus", sing saben makarya miturut jadwal dhewe. Nol koordinasi. Tingkat latihan pertempuran - "kita bakal nuduhake kabeh wong bebarengan lan budemo padha ditambang." Kajaba iku, pejabat menteri pertahanan saiki bakal pensiun banget, lan ora jelas sapa sing bakal ngganti. Mesthine, nalika pitakonan babagan kepemimpinan wis diputus, ora ana sing seneng nuduhake semangat. Koval ditawani kerja ing Dewan Keamanan lan Pertahanan Nasional minangka wakil Parubiy. Masalah kasebut uga dirampungake karo Pak Krutov, kaya-kaya dadi kepala "Pusat Anti-Teroris". Wong sing nganggo helm bengok-bengok yen dheweke pengkhianat Tanah Air lan pengkhianat. Mbok menawa dheweke bisa mriksa sampah Krutov lan nemokake kabeh daging kaleng sing padha saka pabrik Mtsensk. Sapa ngerti... Aku pribadi ora ngerti. Amarga aku ora duwe helm. Saiki, yen dheweke ana, banjur dadi prakara sing beda.

Ing tangan siji, konsentrasi pasukan sing ora bisa dikendhaleni, ing sisih liya, pasukan perlawanan, sing ditawakake kanggo nyelehake mudhun. gaman, banjur ditembak, utawa ditembak dhisik, banjur kanthi otomatis nyelehake tangane. Pilihan sing apik banget lan manusiawi, sing sampeyan deleng, menehi inspirasi. Apa motif dheweke kudu njaga gencatan senjata? Aku sangsi sing everyone bakal mbukak kanggo uncalan adoh AK nalika padha ngerti sing presiden wis diajukake kanggo Verkhovna Rada konsep saka Konstitusi anyar, kang gawe katut "desentralisasi unparalleled daya" lan "status basa Ukrainia minangka mung basa negara."

Kapindho, ana informasi yen bakal ana rapat maneh "grup kontak" kanggo "nyelehake kahanan." Pisanan njupuk Panggonan ing Donetsk lan rampung karo gencatan senjata. Persetujuan ora kawujud. Salah sawijining alasan yaiku cara sing mbingungake kanggo makili "sisih Ukraina". AP nyatakake yen Kyiv diwakili dening Leonid Kuchma. Leonid Danilovich, ing umur tuwa, dadi patriot Ukraina, uga minangka zits-ketua kehormatan ing akeh partai politik mantune, patron seni. Ora ana sing ngerti kekuwatane, amarga ana "komisaris resmi kanggo penyelesaian konflik ing wilayah Lugansk lan Donetsk." Iki minangka "Banderovka nyata" (minangka posisi dheweke) Irina Gerashchenko. Kuchma, miturut versi resmi, ketemu karo Poroshenko, lan takon marang. Mekaten. Kaya sing pungkasan, Viktor Medvedchuk uga ora ngerti sapa sing diwakili. OSCE ngaku dadi pemberontak. Medvedchuk ngandika: ora kabeh iku supaya prasaja, wong lanang. Aku mlaku liwat administrasi presiden, Poroshenko nimbali aku lan takon. Kajaba iku, kabeh wong ngelingi yen Putin uga ngumumake partisipasi Medvedchuk. Nanging, dheweke ora bisa makili sisih Rusia, yen ora, kenapa Zurabov ana ing rembugan kasebut? Ora ana sing ngerti apa sing ditindakake Shufrich ing grup kontak. Mbokmenawa, Nestor Ivanovich mlaku-mlaku liwat Administrasi Presiden lan ora sengaja ketemu Medvedchuk, sing ngajak dheweke menyang Donetsk. Panyengkuyung saka konspirasi teori konspirasi pratelan sing Tymoshenko dikirim Shufrich. Dheweke didakwa pengin melu dhewe, nanging dheweke ora diidini. Ana uga Oleg Tsarev, sing dadi pimpinan gerakan Kidul-Wétan, nanging pengaruhe sithik banget ing pimpinan DNR lan LNR. Aku ngerti yen wong kudu canggih nalika mbentuk grup kontak, amarga ora ana sing resmi negosiasi karo "teroris" lan "separatis". Iki minangka campuran karakter sing aneh. Nanging, kontak kasebut kudu diterusake. Paling ora kanggo nunjukake arah transisi menyang inti proses rembugan. Lan dhasare yaiku: ing format "teroris-anti-teroris", efektifitas proses negosiasi nol. Konsep kasebut kudu diganti.

Katelu, pilihan sing paling nyata kanggo kelanjutan ATO dadi luwih katon. Ora ana sing anyar. Kabeh padha "serangan nemtokake marang nest saka teroris" karo dhukungan saka cetha "ningali cahya saka populasi lokal." Apa ana rembugan perdamaian? padha. Apa ana gencatan senjata? Iku, nanging iki disrupted liwat fault saka Kepemimpinan saka republik, kang ora ngontrol pemberontak. Apa padha nggawe konstitusi? Kontribusi. Punika sabdhoning kanggo serangan tank nemtokaken. Menteri pertahanan anyar, regrouping pasukan, panjaluk saka "umum" kanggo nguatake integritas, lan liya-liyane. Maneh, "fase nemtokake ATO".
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

33 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. johnsnz
    +9
    26 Juni 2014 07:14
    Aku mbaleni - milisi ora menehi gencatan senjata. Mung kanggo nanggepi gencatan senjata lengkap! Lan ora ana gunane kanggo nimbang sapa sing nglanggar. Saben sisih duwe pendapat dhewe. Pengamat bisa menehi gambaran objektif babagan kedadeyan kasebut, nanging ora bakal pindhah menyang "titik panas". Lan negosiasi kudu ditindakake lan dirundingake mung dening pimpinan partai, lan ora dening Kuchma lan Gerashchenki!
    1. 0
      26 Juni 2014 07:58
      Iku misale jek kula sing Kyiv bakal teka kanggo syarat karo misahake saka Kidul-Wétan, nanging comrades lawas ora supaya wong-wong mau.
      Mulane, bantuan saka macem-macem jinis dikirim.
      1. +4
        26 Juni 2014 08:19
        Quote: wayahe
        Iku misale jek kula sing Kyiv bakal teka kanggo istilah karo pamisahan saka Kidul-Wétan

        Durung ayem. ora
        Lan mung ana siji cara kanggo nindakake iki - kekalahan militer (kalah sing ora bisa ditampa) lan ambruk ekonomi. Lan uga, luwih, wedi kanggo kulit dhewe, sing bakal muncul nalika sawetara tokoh odious diilangi.
      2. -2
        26 Juni 2014 10:50
        Kyiv ora bakal nanggepi mundhut saka Kidul-Wétan, uga karo mundhut saka Crimea, lan ora perlu kanggo mbangun khayalan kene.
        Liyane iku, karo kabeh kegilaan Kiev, padha ngerti kahanan sing nyata lan, apa wae sing bisa dikandhakake, masalah iki ora bakal dirampungake dhewe. rampung.
    2. 0
      26 Juni 2014 09:18
      Mungkin rada ora ana, nanging Wolf lan Dulles ngomong babagan gencatan senjata antarane Jerman lan Amerika Serikat ing Perang Donya II. Lan, aku mikir, yen intelijen Soviet ora "ngrusak" rapat kasebut, mesthine bakal setuju. Iki aku babagan wong sing nindakake negosiasi saiki.
  2. +4
    26 Juni 2014 07:17
    "...kenapa Zurabov ana ing rembugan?"

    Iki minangka langkah kuat liyane saka Rusia.
    Maneh, kabeh wong kesasar.
  3. +1
    26 Juni 2014 07:21
    Salah siji panci, utawa ilang - sing kapindho ora bisa dihindari, junta kaput ...
    1. +2
      26 Juni 2014 07:58
      Aku weruh wong ing mburi khuntyshey - bajingan, wah, wah..
  4. +5
    26 Juni 2014 07:22
    Tujuwane junta yaiku kanggo mbebasake tanah-tanah Kidul=Wetan sabisa-bisa, sapa sing bakal dipateni, sing bakal lunga menyang Rusia, lan sing bakal tetep, dheweke bakal ngusir kamp konsentrasi sing lagi dibangun ing sisih kulon. saka Ukraina, lan sing bakal dipatèni sawise torture brutal.
    Gusti, ora ngidini konfrontasi kanggo asil kasebut, ngukum junta Kyiv lan pimpinane, saka AS lan saka EU.
  5. evilrussian
    +3
    26 Juni 2014 07:26
    Muga-muga wetan menang. Yen ora mangkono, bebener bakal ilang, lan uga kita.
    1. +4
      26 Juni 2014 07:35
      Kutipan saka: evilrussian
      Muga-muga wetan menang. Yen ora mangkono, bebener bakal ilang, lan uga kita.

      Ya, dheweke bakal menang! Mung saiki, apa biaya? Ana sing kudu diputusake, nanging "kita" maneh nggawe maneuver pinter ing pribadine presiden lan pemerintah. Rasane kaya kabeh wong pipis, lan wong mati kanggo apa-apa!IMHO!
      1. Komentar wis dibusak.
      2. +2
        26 Juni 2014 08:05
        Apa sampeyan wis ana ing DNR utawa LNR? Utawa ngomong ora nggawa tas. Kanggo nggawe keputusan, sampeyan kudu duwe otak, lan ora gelombang saber. Mung ana rong pilihan: siji kanggo squeeze metu rong wilayah breakaway lan njaluk wasir saka liyane saka iku kanggo liyane sing urip, utawa remet metu kabèh Ukraina, nanging tanpa wilayah kulon. Pikiran sampeyan bisa kanggo mungsuh kita.
        1. +3
          26 Juni 2014 08:34
          Kutipan saka alexneg
          utawa remet kabèh Ukraina

          Bener, Rusia kudu numpes sawetara yuta wong Kulon, nanging dudu duweke kita.
          Lan liyane sepuluh yuta Berdanks bakal disarèkaké ing kutha nganti kaping luwih, lan kabeh ing bunder.
          1. Komentar wis dibusak.
          2. 0
            26 Juni 2014 10:48
            Rusia ora bakal numpes sapa wae lan ora bakal ngganggu. Iki perang sipil lan kabeh milisi saka tatanan anyar bakal mutusaké, lan plus Gusti keluwen lan kadhemen, i.e. wong Ukraina dhewe.
            1. +1
              26 Juni 2014 11:04
              Kutipan saka alexneg
              Rusia ora bakal numpes sapa wae lan ora bakal ngganggu.

              Iku langsung cetha. Yen ora, ndeleng ndhuwur.

              Screamers militan jengkel karo luh squeezing.
      3. +4
        26 Juni 2014 08:36
        Aku ora setuju karo sampeyan! Apa sing ditindakake kanggo warga sipil ditindakake kanthi sengaja, kanthi tugas ngusir menyang Rusia. Milisi mbela hak urip tanpa fasisme. Kabeh prajurit ana ing zona perang! .Tanpa perang, Kiev ora bisa nampa dhuwit, iku perlu kanggo njawab pitakonan saka populasi kok dadi ala ing negara kita: ngendi pensiun, program sosial, karya, kok kabeh dadi larang, etc. Aku padha entuk, supaya Kiev punika ing kanggo surprise lan ora ala. Kita pengin wong-wong mau apik luck lan urip!
      4. 0
        26 Juni 2014 09:21
        Apa saran spesifik sampeyan? Lan supaya ana korban kurang utawa malah nindakake tanpa wong-wong mau.
        1. +2
          26 Juni 2014 09:43
          Kutipan saka Sanglier
          supaya ana korban kurang utawa malah nindakake tanpa wong.

          Masalah kudu dirampungake kanthi politik. Umumé, ora bakal ana korban, sanajan ing perang tavern ana korban. Introduksi tentara bakal nambah korban saka skala wilayah menyang skala negara (lan sing ora kalah penting, banjur bakal dadi pahlawan rakyat lan patriot amarga padha nglawan penjajah) lan propaganda Ukrainia babagan serangan kasebut. Rusia sing ngelak getih bakal dadi kasunyatan kanggo wong awam.
  6. +2
    26 Juni 2014 07:28
    Bast lan bast, wiwit wiwitan, junta mutusake kanggo ngalahake tentarane kanthi lengkap, amarga ora bakal tetep suwe ing Kiev, pangarep-arep pancet retribusi kanggo kadurjanan marang wong lan lungguh ing koper dadi frayed saraf saka juntas sing bakal padha mbuwang liwat gunung malah saiki , nanging pesenan saka Washington, everyone tetep ing panggonan sing.
    1. 0
      26 Juni 2014 09:23
      Pilihan sing bisa ditindakake, tentara uga bisa njaluk diseret menyang "gilingan daging". Aku ora ngomong babagan "PS", iki kudu direset.
  7. +4
    26 Juni 2014 07:28
    Kabeh tumindak Kiev kanggo nggawe "layar kumelun" watara Donbass lan nyoba kanggo mindhah tanggung jawab kanggo kekejeman sing ditindakake marang sapa wae, ora ana rahasia manawa ora bisa ngalahake wong-wong pemberontak wis dadi cetha, lan ing cahya iki. lan amarga wedi tanggung jawab mangsa, Kiev "settles menyang kabeh serius "! Ing guise saka rembugan, pasukan ATO lagi regrouped, nanging Tentara Rusia Anyar ora turu, lan Barat mboko sithik wiwit ngerti inti. Apa sing kedadeyan lan menehi penilaian sing bener babagan rencana Parasha! Ora adoh saka dina nalika kabeh penjahat iki bakal katon ing Pengadilan Pidana Internasional (lan luwih becik ndeleng sawetara dalang)!
    1. +4
      26 Juni 2014 08:14
      Kutipan saka: kartalovkolya
      Ora adoh dina nalika kabeh penjahat iki bakal diajukake ing Pengadilan Pidana Internasional (

      Apa sampeyan ngomong babagan Den Haag? Dadi, ya, kaya sing katon, dheweke bakal dibenerake.
      1. +2
        26 Juni 2014 11:40
        Nuwun sewu Alexander, nanging maksudku ICC, sing bakal digawe ing Donetsk lan bakal njagong ing reruntuhan Slavyansk, supaya asil kejahatan bakal ana ing ngarep mata para penjahat lan hakim! (Nanging iki ngimpi) Tribun Den Haag iku profanation saka hukum internasional lan instrument of reprisal marang wong-wong sing ora setuju karo US privasi , bab kang, dening cara, Carla Del Ponte ngandika.
  8. +2
    26 Juni 2014 07:29
    mung wong sing adoh saka kasunyatan urip bisa mikir yen "gencatan senjata" iku serius lan kanggo dangu. Cutlet ngapusi lan ora bakal mungkasi ontran-ontran iki, amarga dheweke dhewe bisa mungkasi ing spit - sing nduweni ora bisa ngenteni. kanggo miwiti pengeboran tanah cedhak Slovyansk kanggo extraction saka shale gas sanalika bisa lan populasi sipil mung link ekstra ing plans sing
  9. +3
    26 Juni 2014 07:41
    Teater kanthi "gencatan senjata" .. Kanthi pangarep-arep yen milisi bakal kelangan kewaspadaan lan kanthi siji pukulan sing nemtokake para khuntya bakal rampung, maneh nuduhake Kulon ... kita apik, dheweke bocah ala, sampeyan ndeleng dheweke butuh. kanggo dipateni.. Lan Kulon, ya, ya.. mateni..i.e. Kanthi tumindak kasebut, Potroshenko bener-bener nampa lisensi kanggo mateni, Kulon ora bakal nyalahake dheweke pembantaian ..
  10. +3
    26 Juni 2014 07:48
    Tumrap DPR lan LPR, gencatan senjata kuwi minangka leren. Sampeyan kudu ngisi maneh amunisi lan cangkang, ngirim pasukan tambahan, nguatake posisi ...
  11. +4
    26 Juni 2014 07:52
    Kaping pisanan, bentrokan bakal terus ing zona perang sipil, sing isih diarani singkatan telung huruf (ATO)
    . Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti yen iki dudu perang sipil, nanging perang antarane Ukraina ing sisih siji lan republik Luhansk lan Donetsk ing sisih liyane. Iku wektu kanggo ngerti yen wadyabala Ukraina ora nyirnakake bangsane dhewe, nanging numpes populasi saka republik kasebut ing ndhuwur.
  12. +2
    26 Juni 2014 07:53
    ORA arep ngrembug gencatan senjata, kira-kira bakal ngasilake bensin apa lenga, aku ngerti siji sing pasti, tenggara menang, mesthi menang!!!!! Lan rakyat ora bisa dikalahake !!!!!!!!!!!
  13. +2
    26 Juni 2014 08:08
    Perang ora bakal tiba ing dill, ora amarga Amerika miwiti lan aktif ndhukung generopa, ing ngendi iku ambune ora enak. Terusake perang uga perlu kanggo Nazi ing wangun Kolmoisky, Parubiy, lan bajingan liyane, yen ora, padha ora perlu kanggo liyane, sampeyan ora bisa meri nasib para pemberontak DPR lan LPR, sing ana ing butuh banget artileri jarak jauh. Yen dheweke duwe, konfrontasi kasebut bakal langsung ganti.
    1. +1
      26 Juni 2014 08:39
      Kutipan saka Anchonsha
      Yen dheweke duwe, konfrontasi kasebut bakal langsung ganti.

      Wis. Katon kaya dampness tatu.
  14. +1
    26 Juni 2014 08:12
    kartalovkolya (4) EN
    Ora adoh dina nalika kabeh penjahat iki bakal diajukake ing Pengadilan Pidana Internasional (luwih becik ndeleng dalang sing cedhak)!

    Apa sampeyan ngarep-arep yen "penghibur" bakal ngadili awake dhewe?
  15. +1
    26 Juni 2014 08:13
    Kaping pisanan, bentrokan bakal terus ing zona perang sipil, sing isih diarani singkatan telung huruf (ATO).

    slop nekad ngirim prajurite dadi telung huruf ...
  16. +1
    26 Juni 2014 08:28
    ing sisa-sisa kotoran lan produk bekas Pabrik Produk Karet Mtsensk.

    Ambune opo rasane??
  17. 0
    26 Juni 2014 08:38
    Sapa ngerti? Apa dheweke njupuk pangkalan ing Artyomovsk utawa ora?
  18. +1
    26 Juni 2014 09:15
    Kuchma kepengin komunikasi ing basa Rusia, Zurabov kanggo "film". Kita menyang Donetsk - kita ngomong ... Wong-wong lokal ngipat-ipati wong-wong mau tanpa terjemahan. Pembantaian terus, APA?
  19. +1
    26 Juni 2014 09:40
    Kuchma diundang dening Kiev minangka jenderal wedding lan ora ana sing nemtokake apa-apa, sanajan dheweke nduweni akses menyang wong sing cukup penting saka loro-lorone, i.e. telpon lan ora ana liyane. Kerugian ing ATO pancen penting lan ora bisa didhelikake maneh, mula "gencatan senjata" diwiwiti kanthi tujuan kanggo ngirim pasukan maneh lan nyingkirake dheweke. Nanging ora ana dana sing cukup kanggo nerusake perang, lan "prajurit" kesel lan demoralized, sabotase ing tentara Ukrainia saya tambah ... prajurit

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"