Review militèr

Hitler lan Kolomoisky - kesalahan umum

42
Hitler lan Kolomoisky - kesalahan umumAku mikir yen aku ora bakal salah yen aku ngomong yen Igor Kolomoisky saiki dadi presiden Ukraina sing padha karo Petro Poroshenko. Utawa mungkin luwih presiden tinimbang Poroshenko.

Sawise kabeh, Kolomoisky duwe tentara dhewe, nalika Poroshenko ora. Kolomoisky ngontrol wilayah telu nganti limang wilayah lan ngaku loro utawa telu liyane, lan Poroshenko mung ngontrol Jalan Bankova ing Kyiv, lan nganti saiki, "ratusan Maidan" utawa formasi bersenjata ilegal liyane "patriot Ukraina" ora ngaku kontrol. nduwure. Nalika Poroshenko ngumumake "gencatan senjata", ora ana sing mirsani "gencatan senjata" iki, nanging yen Kolomoisky mbatalake tentarane saka ngarep, rezim Kyiv bakal tetep persis anggere butuh operator personel lapis baja DPR / LPR kanggo alon-alon tekan ibukutha (yaiku, dina - loro).
Ing babagan iki, posisi Kolomoisky ing prospek kanggo ngrampungake krisis Ukrainia (utawa, mung, mungkasi perang sipil) katon luwih menarik tinimbang Poroshenko.

Nanging, kudu digatekake yen Kolomoisky, kaya kepala negara (lan kekaisaran bisnise, dikalikan karo wilayah sing dikontrol lan tentara pribadi, bisa dianggep minangka negara kuasi) mung nggawe keputusan sing paling umum lan mung menehi keputusan. instruksi paling umum. Banjur "markas umum" wiwit kerja.

Dadi, contone, Hitler ngandhani jenderal ing Juni 1940 (sawise kekalahan Prancis) yen dheweke arep nyerang USSR ora luwih saka musim semi sabanjure (1941). Nanging rencana khusus, sing banjur nyebabake rencana Barbarossa, wiwit dikembangake atas jenenge OKW dening Mayor Jenderal Marx.

"markas umum" Kolomoisky wis kerja nganti pirang-pirang taun kanggo rong kancane, sing asring diarani raiders ing media: Gennady Korban lan Boris Filatov. Sadurunge, dheweke nggawe rencana kanggo ngrebut barang-barange wong liya. Saiki dheweke (nyepeng posisi wakil kepala Administrasi Negara Daerah Dnipropetrovsk) ngleksanakake strategi Kolomoisky kanggo ngontrol wilayah industri Ukraina. Tansah gravitating menyang publisitas, ngimpi saka kamulyan saka "panguwasa pikirane," Filatov advertises piyambak ing Facebook lan melu ing tatanan lan logistik saka tentara Kolomoisky. Korban minangka pemikir bayangan, arang banget lan wegah ngomong karo pers, nyedhiyakake penilaian umum babagan kahanan lan ngembangake operasi politik tartamtu.

Minggu wingi Korban sing meneng-meneng menehi wawancara marang kalawarti Krajina, ing antara liya, dheweke nuduhake penilaian babagan kahanan strategis. Bab liyane uga menarik. Contone, Korban nggambarake hubungan mangsa antarane panguwasa (Kolomoisky) lan rakyat kanthi cara ing ngisor iki: "Wong kudu tresna marang awake dhewe, sing ora bisa ditresnani - tuku, sing ora bisa dituku - mateni." Lan nambah "kita bakal mateni." Rencana sing apik, nanging dudu sing dikarepake saiki. Sawetara ing donya crita gelem mateni kabeh wong sing mbantah. Ing kene, paling ora Hitler sing kasebut. Miturut cara, dheweke lan Korban-Kolomoisky duwe siji liyane sing padha, sing luwih menarik kanggo kita, amarga ana hubungane langsung karo pangembangan potensial situasi militer-politik ing Ukraina.

Ayo miwiti karo Hitler. Ing Autumn 1943, sawise asor catastrophic ing Peperangan Kursk, ing Wehrmacht mbalek maneh menyang garis Dnieper. Nanging, iku uga ora bisa kanggo tetep, wis ing 6 Oktober Kyiv dijupuk, lan ing mangsa Tentara Abang tekan ing bank tengen Dnieper ing meh kabeh tekan tengah. Senadyan kasunyatan sing kahanan strategis imperiously nuntut mundur total pasukan Jerman saka Dnieper (malah saka bank tengen), Hitler mekso ing tetep ing Nikopol bridgehead ing bank kiwa (Nikopol dumunung ing wilayah Dnepropetrovsk, lan rong puluh kilometer saka pusat regional liyane - Zaporozhye).

Ahli strategi paling apik saka Wehrmacht lan salah sawijining komandan paling apik ing Perang Donya II (penulis rencana kanggo ngalahake Prancis), Field Marshal Erich von Manstein, ngelingi yen Hitler mangsuli panjaluk motivasi sing bola-bali kanggo mbatalake pasukan sing ora bisa ditindakake. perang tanpa mangan Nikopol. Akibaté, Günther von Kluge diangkat dadi panglima Angkatan Darat ing Kidul minangka ganti Manstein, sing wis kesel karo Fuhrer. Tentara Abang ing Februari 1944 nindakake operasi nyerang Nikopol-Krivoy Rog, sing pungkasane kalah karo tentara lapangan 6 sing sabar ing jembatan Nikopol, mundhut ora mung mangan Nikopol, nanging uga 50 ewu prajurit Jerman (karo udakara sèket kendaraan lapis baja lan ewonan artileri) lan pembebasan ing musim panas ing taun sing padha meh kabeh bank tengen Ukraina menyang Carpathians, uga Crimea. Nalisir pratelan Hitler sing perang bisa dianggep rampung karo mundhut saka mangan Nikopol, Reich Katelu nglawan kanggo setengah taun liyane, nanging pasukan lan peralatan padha biasa-biasa wae ilang, kang predetermined kasil saka operasi sakteruse ing Ukraina.

Kita wis menehi akeh papan kanggo kesalahan Hitler iki mung siji alesan. Ing wawancara kasebut ing ndhuwur, Korban nyatakake tanpa ragu-ragu: "Rusia nilar Donetsk lan Lugansk kanthi alasan sing prasaja. Wilayah kasebut mung nggawe pangertèn ekonomi nalika sampeyan njupuk Odessa lan Dnepropetrovsk. Donetsk lan Luhansk minangka tambang lan fasilitas metalurgi, pangolahan. Tanpa mentah bahan, pangolahan ora ana apa-apa "Tegese. Bahan mentah ana ing Dnepropetrovsk. Kabeh bijih Ukraina ana ing kene, saka wesi nganti mangan, uranium, logam bumi langka. Lan Odessa minangka pelabuhan, pipa amonia, pipa minyak, pipa gas. . Tanpa rong wilayah iki, Donetsk lan Luhansk mung dadi beban."

Nalika sampeyan bisa ndeleng, manganese padha, mung karo Kajaba saka bahan mentahan strategis liyane lan fasilitas port Odessa. Lan saiki Korban nggawe kesimpulan babagan makna global lan kabodhoan global yen "Rusia wis nilar Donetsk lan Lugansk," amarga Kolomoisky ngontrol bahan mentah Dnepropetrovsk lan pelabuhan Odessa.

Hitler, aku ngelingake sampeyan, uga pengin ngontrol wilayah sing padha, lan uga amarga bahan mentah lan uga perang karo Rusia. Ora ketompo yen Rusia bisa ngalahake pasukan Jerman sing mbela bahan mentah Hitler, sawise iku ora ana bahan mentah lan pasukan.

Semono uga, saiki tentara DPR/LPR sing wis nguwatké tenan ing rong sasi kawit wiwitan paprangan April cukup kuwawa nglawan. Mesthi, ora kanggo Dnepropetrovsk ing kabeh. Yagene nindakake perang posisi sing abot karo batalyon Kolomoisky, manggoni posisi sing nguntungake ing sisih tengen? Iku cukup kanggo ngalahake grup Izyum punishers karo siji jotosan kuat singkat lan dalan kanggo Kharkov mbukak, konco kang dumunung defenseless Kyiv. Ing wektu sing padha, pasukan punishers sing nyuwil liwat ing sisih lor wilayah Luhansk dipotong lan nemokake piyambak ing posisi tanpa pengarep-arep. Sing paling apik sing bisa ditindakake sawise iku yaiku nyerah.

Yen kita nyathet yen ing wilayah Slavyansk-Starobelsk, nganti 2/3 saka kabeh pasukan punishers dikonsentrasi, kalebu unit sing paling siap tempur, mula bencana iki bakal ngluwihi efek kumulatif kanggo Jerman. saka cauldron Stalingrad lan kekalahan Kursk ing taun 1943, uga karusakan saka tentara grup "Pusat" ing Belarus ing mangsa panas-musim gugur 1944. Rezim Kyiv bakal tetep tanpa pasukan.

Sawise iku, batalyon Kolomoisky, paling apik, bakal bisa nyekel wilayah Zaporozhye-Dnepropetrovsk (jembatan Nikopol sing kondhang). Nanging dalan serangan ing Odessa bakal mbukak kanggo milisi. Jupuk Kyiv lan Odessa tegese ngubengi strategis Kolomoisky-Korban-Filatov ing Dnepropetrovsk, bebarengan karo bijih mangan, wesi lan uranium, logam bumi langka lan siklus tertutup saka perusahaan.

Banjur kabeh. Sampeyan bisa nyerah utawa mati. Malah ora bisa mabur saka Dnepropetrovsk. Ing wektu iku, milisi bakal gampang nutup langit liwat Ukraina karo bantuan saka tentara Ukraina, kang tansah cepet pindhah menyang sisih menang.

Ditilik saka pambangunan pasukan ing tentara DNR / LNR, ahli strategi shtetl Dnepropetrovsk, sing mbaleni kesalahane Hitler pitung puluh taun kepungkur, ora duwe wektu akeh kanggo emigrasi. Ing telung utawa patang minggu, mesthine bakal kasep.

Rostislav Ishchenko, Presiden Pusat Analisis Sistem lan Prakiraan.
Pengarang:
Sumber asli:
http://actualcomment.ru/politics/1330/
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mamont5
    mamont5 30 Juni 2014 07:58
    +7
    "Iku malah ora bakal bisa kanggo fly adoh saka Dnepropetrovsk. Ing wektu sing, milisi bakal gampang nutup langit liwat Ukraina karo bantuan saka tentara Ukraina, kang tansah cepet pindhah menyang sisih pemenang."

    Gusti Allah paring kayekten.
    1. Angro Magno
      Angro Magno 30 Juni 2014 08:08
      + 11
      Ing wayah esuk aku krungu ing radio - ing Donetsk padha nyekel unit pertahanan udara karo Buk.
      Nyana kacilakan pesawat.
      Dadi sampeyan kudu mlayu nganggo sepeda sing nyamar dadi pensiunan.
      1. SYOK.
        SYOK. 30 Juni 2014 08:12
        +3
        Quote: Angro Magno
        Dadi sampeyan kudu mlayu nganggo sepeda sing nyamar dadi pensiunan.

        Utawa kaya Kerensky, nganggo busana wanita.
        1. Angro Magno
          Angro Magno 30 Juni 2014 08:14
          +3
          Tuku klambi Conchita kanggo dheweke, mung ukuran 64. Lan ora ana sing bakal ngerti dheweke.
        2. Komentar wis dibusak.
        3. maxxdesign
          maxxdesign 30 Juni 2014 08:35
          0
          kanggo gay iku luwih gampang lan luwih menowo
      2. Adipati
        Adipati 30 Juni 2014 17:46
        0
        Quote: Angro Magno
        Ing wayah esuk aku krungu ing radio - ing Donetsk padha nyekel unit pertahanan udara karo Buk.
        Nyana kacilakan pesawat.
        Dadi sampeyan kudu mlayu nganggo sepeda sing nyamar dadi pensiunan.

        Ukrainians mung ora bakal mabur.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Revolver
      Revolver 30 Juni 2014 08:18
      +1
      Ya, misale jek ana informasi sing dibuwang Kolomoisky ing Swiss. Wis bali? Iku menarik apa sing dianggep - sawise kabeh, wong-wong bajingan sing direkrut menyang "batalyon" bakal nyerahke dheweke sanalika mambu goreng. Padha ora ngerti carane perang, lan ngiyanati iku ilmu cilik.
      1. Egoza
        Egoza 30 Juni 2014 08:23
        +1
        Quote: Nagant
        Wis bali?

        Ya ora! Sanadyan isih urip, aku mangu-mangu, dheweke ora bakal bali ing kene kanthi rega apa wae. Lan liwat telpon, Facebook, kita wis biasa mrentah.
      2. atalef
        atalef 30 Juni 2014 08:26
        +1
        Quote: Nagant
        Ya, misale jek ana informasi sing dibuwang Kolomoisky ing Swiss. Wis bali? Iku menarik apa sing dianggep - sawise kabeh, wong-wong bajingan sing direkrut menyang "batalyon" bakal nyerahke dheweke sanalika mambu goreng. Padha ora ngerti carane perang, lan ngiyanati iku ilmu cilik.

        ing umum, kang tau ninggalake Swiss, kang manggon ana kabeh wektu
        1. nvv
          nvv 30 Juni 2014 09:03
          +4
          atalef!Kawula padha wenehi pepadhang marang para yatim piatu. .Apa bener?

          Akeh wong njero Yahudi sing ngerti, kalebu kepala komunitas Yahudi Kharkiv, Edurd Khodos, lan diwakili dening speaker Duma Negara Federasi Rusia, V. Zhirinovsky, ngelingake yen wong Yahudi global nganggep wilayah Ukraina minangka wilayah. kanggo nggawe "Khazaria Anyar". Ing wektu sing padha, "kelas abot politik" Amerika H. Kissinger ing September 17.09.2012, 10, ing wawancara karo New York Post, kanthi tegas nyatakake yen "ing 2022 taun (ing XNUMX) ora bakal ana negara Israel." Mangkono uga Ukraina bakal miwiti pemukiman maneh wong Yahudi saka negara Israel sing gagal, ayo padha ngelingi kepiye para oligarki Yahudi sawise "kamenangan Maidan" wiwit dibagi ing pinggiran Rusia:
          TENTANG UKRAINE KANG CHABAD Dina iki, wong Chabad nyebut Dnepropetrovsk minangka "Kutha Rebbe." Menachem-Mendl Schneerson nganggep wilayah Ukraina saiki dadi "sejatine wong Yahudi", yaiku, Khazar, lan nyatakake tujuane. mulihake Khazaria minangka tujuan utama Zionisme global. Chabad mindhah kantor pusat saka New York menyang kutha Dnepropetrovsk, ing ngendi "Pusat Yahudi" paling gedhe ing donya dibangun. Menara pitu, rong puluh crita "Museum Sejarah Yudaisme lan Pusat Yahudi." Iku sing dadi penyelenggara kudeta ing Ukraina. Saliyane nerusake perampokan luwih lanjut saka Ukraina, tujuan proyek iki uga agama - "pembangunan tahta kanggo Mashiach
          1. Lexagun
            Lexagun 30 Juni 2014 12:37
            +2
            Kanggo tujuan iki, tanah Karaites (Crimea-Karaim) dibutuhake. Iku ora bisa metu.
          2. Komentar wis dibusak.
      3. Serg7281
        Serg7281 30 Juni 2014 08:34
        +1
        Pengkhianatan ana ing getih "prajurit saka Garda Nasional", amarga dheweke minangka keturunan saka wong Bandera sing ora dirampungake utawa dislametake dening pamrentah Soviet sawise Perang Dunia II. Padha nyerep ngelmu khianat karo susu ibune, dheweke dhewe bakal mulangake pakaryan iki marang sapa wae sing dikarepake.
      4. XYZ
        XYZ 30 Juni 2014 09:47
        0
        Nyerah hetman yen kalah minangka tradisi lokal lawas. Elderberry nggambarake iki kanthi warna-warni.
    4. armageddon
      armageddon 30 Juni 2014 08:35
      +1
      Hmm ... Mugo-mugo PEMBANGUNAN IKI DIBUAT TIMUR Tenggara kanggo ARMAMENT ... !!!
    5. TELPON.
      TELPON. 30 Juni 2014 10:49
      0
      Kolomoisky duwe tentara dhewe,

      Benito Krovomoisky.
  2. mig31
    mig31 30 Juni 2014 08:00
    +3
    Dheweke duwe lan bakal duwe kabeh sing padha, kalebu pati ...
    1. nvv
      nvv 30 Juni 2014 08:28
      +2
      Ing 6 Mei 2014, ing proyek media "Yahudi Kyiv", wakil kepala Dnepropetrovsk, B. Filatov, nggawe pengakuan sensasional:
      Apa sing kudu dilakoni karo wong-wong sing kanthi tulus pengin mati negaraku? Kanthi enchanting Russian cubluk sing tulus ora ngerti apa kita siyap kanggo matèni wong-wong mau? Kanthi wartawan Rusia sing ala, sing sampeyan ora bisa ngarani wong? Kanthi kabeh roh jahat iki? Sesuk bakal dadi dina anyar lan srengenge bakal munggah. Lan apa sing bakal ditindakake kabeh piala iki? Lan kita kudu mbangun Negara Anyar. Kutha ing Bukit, Sion Anyar. Tanah Janji.
      1. nvv
        nvv 30 Juni 2014 08:39
        +2
        Ing tanggal 16 Maret 2014, nalika referendum babagan status republik otonomi dianakake ing Crimea (tanggal kasebut ora dipilih kanthi kebetulan, nanging kanthi tujuan kanggo ngalahake sekte Yahudi saka Chabad Ukrainia kanthi sekuat-kuate), Rabbi of Dnepropetrovsk Shmuel Kaminetsky ngandika:
        Kita wis manggon bebarengan karo Ukrainians kanggo 1000 taun. Lan Ukraina minangka Tanah kita. Dina iki kita bakal maca gulungané Èster, kaya sing wis diwaca ewonan taun ing Purim. Lan dina iki wacan iki nduweni makna khusus. Saiki, Aman anyar, mungsuh kita karo Ukrainia, wis cedhak banget. Aman Anyar yaiku PUTIN lan Federasi Rusia.
  3. Wayahe
    Wayahe 30 Juni 2014 08:01
    +4
    Apa sing bisa kita ucapake babagan wong sing ora duwe manungsa apa-apa, mung bisnis ing mayit manungsa, ora mung kudu diadili, nanging diwenehake marang wong sing ditembak, sing anak-anake, sanak-sedulure mati. .
  4. saag
    saag 30 Juni 2014 08:01
    +7
    "... Mangkono uga, ing dina iki tentara DPR/LPR, sing wis kuwat banget sajrone rong sasi wiwit wiwitan perang April, cukup bisa nyerang. Mesthi wae ora. ing kabeh ing Dnepropetrovsk. Apa nindakake perang posisi abot karo batalyon Kolomoisky manggoni posisi mupangati ing bank tengen? Iku cukup kanggo ngalahake grup Izyum punishers karo siji jotosan kuat singkat lan dalan kanggo Kharkov mbukak, konco kang dumunung Kyiv defenseless. Ing wektu sing padha, pasukan punishers sing nyuwil liwat ing sisih lor wilayah Lugansk dipotong lan nemokake piyambak ing posisi ora duwe pengarep-arep. Sing paling apik sing bisa ditindakake sawise iku - nyerah. "

    Ya, apa sing bisa dakkandhakake, wong-wong padha lungguh ing pertahanan kanthi bodho, iki sawetara tips sing apik.
    1. Egoza
      Egoza 30 Juni 2014 08:21
      +1
      Kutipan saka saag
      Ya, apa sing bisa dakkandhakake, wong-wong padha lungguh ing pertahanan kanthi bodho, iki sawetara tips sing apik.

      Carane ngomong! Mung ana wong sing menehi tandha ... ana lemah ing Kharkov, mula luwih becik nggawe sambungan sing luwih dipercaya ... uga, lan siji liyane - sejarah mbaleni dhewe, supaya kita ngelingi acara kasebut lan nggawe kesimpulan
      1. atalef
        atalef 30 Juni 2014 08:24
        0
        Quote: Egoza
        Kutipan saka saag
        Ya, apa sing bisa dakkandhakake, wong-wong padha lungguh ing pertahanan kanthi bodho, iki sawetara tips sing apik.

        Carane ngomong! Mung ana wong sing menehi tandha ... ana lemah ing Kharkov, mula luwih becik nggawe sambungan sing luwih dipercaya ... uga, lan siji liyane - sejarah mbaleni dhewe, supaya kita ngelingi acara kasebut lan nggawe kesimpulan

        Elena , apa bab lemah ing Kyiv ?
        1. Egoza
          Egoza 30 Juni 2014 08:52
          +4
          Kutipan saka atalef
          Elena , apa bab lemah ing Kyiv ?

          Enteni! Aku bakal mbukak notebook lan ngirim alamat, sandhi, penampilan! lol
          1. atalef
            atalef 30 Juni 2014 14:37
            0
            Quote: Egoza
            Kutipan saka atalef
            Elena , apa bab lemah ing Kyiv ?

            Enteni! Aku bakal mbukak notebook lan ngirim alamat, sandhi, penampilan! lol

            ora, mung bab orane bisa ngandika? Ya ora, mbok mara-mara lan maratuwaku uga mlebu
  5. Stypor23
    Stypor23 30 Juni 2014 08:05
    +3
    Hitler lan Kolomoisky - kesalahan umum
    Akar uga umum
    1. Balamyt
      Balamyt 30 Juni 2014 08:11
      +1
      Aku pengin pracaya sing pungkasan bakal umum.
  6. atalef
    atalef 30 Juni 2014 08:06
    +2

    Rostislav Ishchenko, Presiden Pusat Analisis Sistem lan Prakiraan.

    Iki analis, iki kesimpulan ngguyu
    Kabeh pasukan LPR lan DPR lungguh ing 3-4 kutha ing lingkungan sing meh lengkap, maca komentar Strelkov babagan kahanan ing Slavyansk - lan ing kene pahlawan kursi iki wis dijupuk ora mung Kharkov, nanging kabeh Ukraina.
    Nanging ing sisih liya, dheweke menehi gelar - presiden Pusat Analisis lan Prakiraan Sistem. ngguyu
    Aku bakal ngerti yen sawetara bocah sekolah nulis iki, minus
    1. Angro Magno
      Angro Magno 30 Juni 2014 08:13
      +3
      Iku misale jek kula sing kabeh bakal mutusaké ing asas sawise dina - sesuk saka serangan umum saka tentara Ukraina.
      Sawise iku, kita bakal bisa bali menyang artikel iki lan bebarengan, nyatane, nemtokake - Presiden Ishchenko utawa sekolah? Analis utawa visioner?
      1. Egoza
        Egoza 30 Juni 2014 08:26
        +5
        Quote: Angro Magno
        Analis utawa visioner?

        Nyatane, ramalane ditindakake kanthi paling akurat, durung diverifikasi sepisanan.
        1. atalef
          atalef 30 Juni 2014 08:27
          0
          Quote: Egoza
          Quote: Angro Magno
          Analis utawa visioner?

          Nyatane, ramalane ditindakake kanthi paling akurat, durung diverifikasi sepisanan.

          Bisa menehi conto, dear Elena?
          1. Egoza
            Egoza 30 Juni 2014 09:13
            0
            Kutipan saka atalef
            Bisa menehi conto, dear Elena?

            Umume publikasi ana ing kene - maca, nggawe kesimpulan
            http://vybor.ua/authors/474.html
            uga, sampeyan bisa nambah
            rusinform.net/ishhenko-connectede-shtaty-na-ukraine-uzhe-proigrali
            www.regional-studies.ru/ru/node/1387
            rusmirzp.com/2014/05/24/category/policy/52854
        2. Angro Magno
          Angro Magno 30 Juni 2014 08:39
          +1
          Nyatane, ramalane ditindakake kanthi paling akurat, durung diverifikasi sepisanan.

          Ora nglacak.
          Nanging saiki ana alesan sing apik kanggo mriksa maneh.

          Saka sudut pandang seni operasional, kabeh sing digambarake yaiku aksara.
          Masalah mung kasedhiyan pasukan.
          Ing pertahanan Novorossy entuk nggantung saka iku.
          Ing perang maneuver bakal luwih angel. Kalebu komunikasi.
          Ngatur operasi kasebut wis ngluwihi kompetensi Strelkov lan Motorola, kanthi hormat marang dheweke. Ing kene, pendidikan khusus wis dikarepake.
          Iki minangka kekirangan saka analisis ing ndhuwur.
          Umumé, kita ngenteni perkembangan.
        3. Komentar wis dibusak.
        4. avt
          avt 30 Juni 2014 09:39
          +1
          Quote: Egoza
          Nyatane, ramalane ditindakake kanthi paling akurat, durung diverifikasi sepisanan.

          Ya, pakdhe sing rada cerdas, aku ngrungokake dheweke kanthi seneng-seneng ing TV, utamane yen dheweke sepi, sanajan jelas yen dheweke ngempet, dheweke ngganggu Stankeviches, beda okar, nalika pemilihan Bush Yushchenko, nanging saiki dheweke lungguh metu lan terus bengok-bengok kanthi utawa tanpa alesan.
          Kutipan saka atalef
          Bisa menehi conto

          Iki kanggo Solovyov, dheweke wis umum goresan kupinge ing udhara babagan kasunyatan manawa ramalane dadi nyata.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. goha
      goha 30 Juni 2014 08:18
      0
      Dheweke murid.
  7. shishakova
    shishakova 30 Juni 2014 08:08
    +3
    Lan maling Kolomoisky, kaya maling, bakal mbayar kanthi lengkap. Lan dheweke nggawe kesalahan amarga ora duwe ati nurani.
    Thanks kanggo penulis - perbandingan sing bener, artikel sing apik!
  8. johnsnz
    johnsnz 30 Juni 2014 08:09
    +2
    Aku suggest Kalomoisky kanggo ngalih menyang extraction saka mineral liyane - feces! Miturut cara, lan ing kene PARASHENKO bakal njaga dheweke))) ngguyu
  9. parusnik
    parusnik 30 Juni 2014 08:11
    +3
    Ditulis kanthi apik, ora ana maneh .. Aku dudu ilmuwan politik, dudu analis ing Pusat Analisis lan Prakiraan Sistem. DPR ora ana maneh .. banjur ing wilayah liyane saka Ukraina , nylametake sing klelep, karya sing klelep dhewe .. aja kesusu kanggo minus, wektu bakal ngomong ..
  10. Flinky
    Flinky 30 Juni 2014 08:15
    +5
    Aku upvoted artikel, nanging isih ana gething ing. Serangan sing sukses ora mungkin tanpa logistik sing dipercaya lan pasokan tanpa gangguan. Nanging kanthi iki, nganti saiki, ora apik. Kaping pisanan, sampeyan kudu nyingkirake tentara Ukrainia ing wilayah Donbass lan Lugansk, lan banjur maju.
  11. azbukin77
    azbukin77 30 Juni 2014 08:19
    +1
    Prakiraan nyenengake kuping! Ya, ora kabeh gampang banget! Miturut Kalo-Moisky lan K, tali kasebut wis suwe nangis lan Nazi ora bakal gampang ninggalake! Nanging ngirim roket menyang sarang tanduk, ing sadawane bantalan ponsel, bakal dadi tumindak sing apik lan migunani banget! Ana pengalaman karo Dudayev!
  12. SYOK.
    SYOK. 30 Juni 2014 08:24
    +1
    Aku kaya kanggo pracaya iku bakal minangka penulis nyerat. Aku sijine plus ing artikel. Tentara Rusia Anyar wis ngiyataken, kita bisa nyana serangan. Aku pracaya Kalomoisky bakal digantung.
  13. marmer4
    marmer4 30 Juni 2014 08:27
    0
    artikel sing menarik, nanging aku ora mikir yen kabeh bakal cepet (lan sukses) ing sisih kidul-wétan ...
  14. conthong pinus
    conthong pinus 30 Juni 2014 08:27
    +2
    Kutipan saka atalef

    Rostislav Ishchenko, Presiden Pusat Analisis Sistem lan Prakiraan.

    Iki analis, iki kesimpulan ngguyu
    Kabeh pasukan LPR lan DPR lungguh ing 3-4 kutha ing lingkungan sing meh lengkap, maca komentar Strelkov babagan kahanan ing Slavyansk - lan ing kene pahlawan kursi iki wis dijupuk ora mung Kharkov, nanging kabeh Ukraina.
    Nanging ing sisih liya, dheweke menehi gelar - presiden Pusat Analisis lan Prakiraan Sistem. ngguyu
    Aku bakal ngerti yen sawetara bocah sekolah nulis iki, minus


    Iku angel ora setuju. "Strategist" temenan skided.
    1. mazhnikof.Niko
      mazhnikof.Niko 30 Juni 2014 13:59
      +1
      Kutipan saka pinecone
      Iku angel ora setuju. "Strategist" temenan skided.


      Iku mesthi banget kandel! Nanging, dakkandhani, sapa sing bisa ngira utawa malah nganggep yen detasemen (geng) Sunni saiki dadi "ISIS" - ing sawetara minggu bakal ngrebut KETIGA IRAQ lan ngumumake penciptaan KALIFAT?! JUJUR wae!
    2. Komentar wis dibusak.
  15. tol
    tol 30 Juni 2014 08:34
    +1
    Kalamoysky minangka "Rem" nomer loro ing "Parashka", lan karo Rem, Fuhrer ngerti apa sing ditindakake ...
    1. mazhnikof.Niko
      mazhnikof.Niko 30 Juni 2014 14:16
      +1
      Kutipan saka dalan tol
      lan karo Rem, Fuhrer ngerti apa sing ditindakake ...


      Sooooo ora bener, kanggo mbandhingake Adolf Aloizovich - karo Petya Parashenko. Ngakoni, kategori bobot beda! VILLAIN Ekumenis lan Petya. Lurus "Petya lan Wolf" .....
    2. Komentar wis dibusak.
  16. dima-fesko
    dima-fesko 30 Juni 2014 08:39
    +3
    Strategist, sampeyan ....., lan iki tanpa logistik, senjata lan dhukungan politik!?
    1. stingers
      stingers 30 Juni 2014 09:48
      0
      Lan saka ngendi dhuwit kanggo kabeh iki? Saka Sberbank saka Federasi Rusia?
  17. mazhnikof.Niko
    mazhnikof.Niko 30 Juni 2014 08:41
    +4
    Cetha yen "perusahaan gop" Kolomoisky ora mung ngerti sejarah Perang Dunia II, nanging uga ora ana sejarah. Raider nyekel (kita maca GANDIT) mung bisa efektif yen ana akeh dhuwit (kanggo nyogok polisi, SBU, Pengadilan lan administrasi daerah), Kalomoisky wis dhuwit, amarga kang Pseudo-strategis, saiki "Pusing karo SUKSES". Ahli strategi cilik - bakal ana sukses sing cocog - sithik lan cendhak banget! Mung nganti pendekatan pasukan utama DPR / LPR Nalika profesional (malah wasis) wong militèr nyata njupuk Gang iki, siji-sijine sing ditinggalake kanggo geng kasebut yaiku mlayu! Nanging ... kaya sing bisa dideleng saka analisis ing artikel kasebut, ora bakal ana papan kanggo mbukak. Artikel kasebut apik, argumen-argumen sing ngyakinake - kita percaya yen iki bakal kedadeyan yen GANG Kalomosky ora owah pikirane lan ora mlayu sadurunge! Ayo padha mlayu - apik riddance! ... menyang kuburan ...
  18. Fedor
    Fedor 30 Juni 2014 09:09
    +2
    Korban iki, kaya wong-wong mau kabeh, dadi putus sekolah. Ana ageng, celengan mandhiri bijih besi ing wilayah Donetsk. Dheweke wiwit ing sisih lor-kulon saka Mariupol, kira-kira saka Mangush-Volodarsky lan ing sisih lor-kulon nganti Zaporozhye. Kabeh wong wis suwe ngerti babagan iki, kajaba Korban. Lan padha ora kena kanggo alesan prasaja, padha ditemokaké mengko ing Krivoy Rog, lan ana luwih saka cukup bijih, lan iki mung lay ing cadangan. Nanging yen kita dipandu dening logika Korban, banjur padha mung skiff tanpa Donbass. Ing wilayah Dnieper, ana fluks batubara lan metalurgi sing sithik banget, lan sing paling penting, pancen ora ana unsur kunci produksi metalurgi - refraktori.
  19. grom0255
    grom0255 30 Juni 2014 09:27
    +2
    Apa jenis Hitler? Biasa wedhus!
  20. nivasander
    nivasander 30 Juni 2014 09:56
    0
    pemimpi lan sejarawan ara --- sawise Manstein mundur, jabatane dijupuk dening Jenderal Hans-Valentin Hube, sing luwih cocok kanggo posisi iki, sawise matine Hube, Army Group South nampa komandan anyar, Jenderal Walter Model. Günther Kluge nalika iku dadi komandan G / Lan "Kulon" lan lungguh ing Paris. Manstein, kanggo periode Oktober 1943-Februari 1944, ngetokake kabeh cadangan saka Jerman, utamane tank, mudhun menyang perusahaan individu. asil seri saka Gagal lan asor Rollback / mundur / pesawat saka Dnieper kanggo West ambane 500 km, lan ing wektu sing padha ambisi pancet, intrigues, kang dipercoyo pungkasan kanggo Adolf Aloizovich ana panjaluk Manstein kanggo introduce kirim saka Panglima ing Timur lan ngangkat awake dhewe sing ditresnani --- PS Miturut cara, panjaluk mundur Manstein diwiwiti dening mungsuh sing wis suwe Jendral Heinz Guderian (Inspektur Pasukan Tank) Jenderal Herman Goth, sing dicopot Manstein saka komando Tentara Tank 1. ditches kanggo G / A "YUG" (telung fronts nyerang G / A bebarengan, lan Nanging, Bush banjur metu kanggo ndeleng rotting lengkap ing mangsa panas 1944 wis dadi Field Marshal)
  21. Skif83
    Skif83 30 Juni 2014 10:04
    0
    Kesalahan Hitler yaiku dheweke umume miwiti perang nglawan USSR. Ora maca, mbokmenawa, mbah Bismarck.

    Kesalahan Amerika yaiku ora perlu mlebu ing zona kepentingan penting Rusia.
    Aksioma - wong ing negarane ora bisa dikalahake, mung bisa dirusak. Sing, aku mikir, ora bisa digayuh ing Novorossiya.
  22. lor.56
    lor.56 30 Juni 2014 13:49
    0
    Quote: Angro Magno
    8:08 ↑

    Ing wayah esuk aku krungu ing radio - ing Donetsk padha nyekel unit pertahanan udara karo Buk

    Kita butuh spesialis, spesialis! Wong lanang, buruh pertahanan udara, kumpul, tulung! Nggawe langit Novorossia resik saka aviation saka Kyiv junta!
  23. Simonov
    Simonov 30 Juni 2014 16:27
    +2
    Aku setuju karo penulis ing siji bab - Benya iku politisi nyata. Dheweke pancen ngatur negara ing negara kasebut. Dheweke duwe media dhewe, sistem perbankan, polisi lan tentara. Kanggo kamardikan lengkap, tetep nutup pajak saka wilayah sing dikontrol lan ngatur sistem peradilan dhewe. Banjur sapa Poroshenko?

    Prediksiku yaiku ing pungkasan musim panas, Abamas bakal nang Benya, lan injeksi finansial uga ditutup. Benya bakal ngedol kabeh, tuku, banjur adol maneh, nanging kanthi rega sing luwih dhuwur.

    Babagan operasi ofensif pasukan DPR lan LPR. "Iku Gamelan mung ing kertas..." Carane nindakake tanpa layanan logistik? Tanpa perencanaan tim terpadu? Ing kasunyatan, perang iku kanggo kaslametané - wong bakal nyandhang metu wong, tanpa laporan menang banter ing swara Levitan.

    Benya mesthi bakal mungkasi ala. Nanging aku wedi yen aku kudu ngenteni suwe.
  24. monster_lemak
    monster_lemak 1 Juli 2014 04:58
    0
    Kabeh kok aneh-aneh .... Sing jelas yen ora ana "pemimpin", kabeh tentara iki bakal buyar dhewe ... Tanpa "kepala", warga Maidan ora bakal bisa urip. Nanging, anehe, ora ana sing nyopot, nganti saiki. Lan, sawise kabeh, solusi iki nyaranake dhewe minangka sing paling gampang, optimal lan paling murah. Ana sing salah ing kene.