Kamentrian Pertahanan Rusia "ngundang" Menteri Ukraina Geletey menyang parade ing Sevastopol

291
A little telat, nanging isih ana reaksi saka Kementerian Pertahanan Rusia kanggo statement saka Mentri Geletey, sing njupuk kantor minangka "prajurit" utama Ukraina. Ayo kita ngelingake yen Geletey, sing nandhatangani sumpah kanthi pena kanthi tutup tertutup, janji yen tentara Ukraina mesthi bakal diarak liwat "Sevastopol Ukraina." Tanggepan saka wakil saka departemen pertahanan Rusia mimpin Rusia Dina iki:

We duwe gedhe sejarah pengalaman kanthi bener nampani "pemenang" kasebut ing lemah Rusia lan ngatur "parade" sabanjure. Sing terakhir, kanthi cara, mlaku ing Taman Ring of Moscow ing taun 1944. Ora suwe, tanggal 17 Juli dadi ulang tahun kaping 70 acara sing ora bisa dilalekake iki. Kita siyap ngatur "parade" kasebut ing Sevastopol, diiringi konvoi, kanggo saben wong sing tetep sehat lan bisa mindhah kanthi mandiri.


Kamentrian Pertahanan Rusia "ngundang" Menteri Ukraina Geletey menyang parade ing Sevastopol


Jeneng lan pangkat wakil saka Kementerian Pertahanan Rusia, sing nanggapi Geletey ing absentia, ora dilapurake, nanging iki ora penting. Sing penting yaiku Geletey duwe kesempatan nyata kanggo melu parade ing Sevastopol kanggo nyenengake masarakat. Bisa uga njupuk veteran saka divisi SS "Galicia" karo sampeyan - Sevastopol bakal ketemu sampeyan ...
    Saluran warta kita

    Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

    291 komentar
    Alexa
    Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
    1. + 235
      7 Juli 2014 20:27
      Mbokmenawa jawaban sing paling bener sing bisa diwenehake marang wong sing ora nyukupi.
      1. Komentar wis dibusak.
      2. portoc65
        + 125
        7 Juli 2014 20:35
        Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau
        1. + 31
          7 Juli 2014 21:29
          Kutipan saka portoc65
          Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

          Lan sadurunge mlaku menyang Chukotka - ing eksekusi ukara. Malah wong-wong sing wis ditakdirake kanggo noose bakal nyadari wektu ing dalan.
          1. + 31
            7 Juli 2014 22:19
            Ditandatangani nganggo tutup, nyiapake parade ing Sevastopol karo tentara mitos, sampeyan butuh diagnosis, anggota forum sing dikasihi, utawa nggawe dhewe
            1. + 16
              7 Juli 2014 22:29
              ora ana panggonan kanggo nggawe diagnosis
              1. +2
                8 Juli 2014 06:52
                Apa sing dikarepake saka "Glateya" sing diukir dening "pygmalion" Bandera?
            2. + 36
              7 Juli 2014 22:40
              Kutipan saka herruvim
              Ditandatangani nganggo tutup, nyiapake parade ing Sevastopol karo tentara mitos, sampeyan butuh diagnosis, anggota forum sing dikasihi, utawa nggawe dhewe
              1. vodolaz_0
                +7
                7 Juli 2014 22:53
                wong coke :)
                Dheweke pancen ngajeni bisnis iki :)
              2. + 17
                8 Juli 2014 00:06
                Kosok baline, prajurit Ukrainia kang pinter banget, dilatih ora ninggal tilas, yen wis tekan ing pangadilan, malah dudu prajurit, ora nandhatangani affidavit, prentah ora katon saka dheweke. ..
                1. +6
                  8 Juli 2014 04:03
                  Gagal nandhatangani sumpah ora mbebasake sampeyan saka tanggung jawab. Luwih, iki minangka sinyal kanggo Poroshenko yen tentara ora setya marang dheweke, lan pangkat sing paling dhuwur iku licik lan ati-ati ing tumindake, lan ora bakal mbukak awake dhewe kanggo entuk manfaat sedhela. Ing tembung: tentara Ukrainia nunggu.
                2. +1
                  8 Juli 2014 17:54
                  Kutipan: zeleznijdorojnik
                  Kosok baline, prajurit Ukrainia kang pinter banget, dilatih ora ninggal tilas, yen wis tekan ing pangadilan, malah dudu prajurit, ora nandhatangani affidavit, prentah ora katon saka dheweke. ..

                  Kutipan: zeleznijdorojnik
                  Kosok baline, prajurit Ukrainia kang pinter banget, dilatih ora ninggal tilas, yen wis tekan ing pangadilan, malah dudu prajurit, ora nandhatangani affidavit, prentah ora katon saka dheweke. ..

                  Jujur, aku luwih seneng karo pilihan iki. Nanging mesthi dicathet! Banjur dheweke bakal kandha: "Apa aku? Aku ora nindakake apa-apa. Aku KHUSUS ora mlebu kertas, coba buktine!"
                3. 0
                  8 Juli 2014 17:54
                  Kutipan: zeleznijdorojnik
                  Kosok baline, prajurit Ukrainia kang pinter banget, dilatih ora ninggal tilas, yen wis tekan ing pangadilan, malah dudu prajurit, ora nandhatangani affidavit, prentah ora katon saka dheweke. ..

                  Kutipan: zeleznijdorojnik
                  Kosok baline, prajurit Ukrainia kang pinter banget, dilatih ora ninggal tilas, yen wis tekan ing pangadilan, malah dudu prajurit, ora nandhatangani affidavit, prentah ora katon saka dheweke. ..

                  Jujur, aku luwih seneng karo pilihan iki. Nanging mesthi dicathet! Banjur dheweke bakal kandha: "Apa aku? Aku ora nindakake apa-apa. Aku KHUSUS ora mlebu kertas, coba buktine!"
              3. Burozka
                + 15
                8 Juli 2014 04:45
                Ora perlu diskon Geletey, dheweke adoh saka badut, leluhure minangka badut gedhe ... Kabeh iki, luwih akeh, nggambarake sikape marang "Kamardikan" - contone, dheweke ngomong karo Ukrainia lan Rusia. logat ngelingke. Asal saka Transcarpathia. Petugas Direktorat 8 KGB saka USSR. Miturut alam, dheweke minangka mercenary profesional - ora peduli karo sapa sing kerjane. Sawise miwiti layanan ing pengawal presiden Yushchenko minangka kolonel, dumadakan dadi jenderal tentara. Taun iki, nalika nyerang SBU ing Donetsk, dheweke mimpin detasemen lan melu minangka pejuang biasa kanthi senapan mesin ing tangane. Opo meneh... Master olahraga sambo, sabuk ireng karate... Moralitas lan nurani pancen ora ana. Nanging, miturut dheweke, tentara bakal ngandelake operasi khusus. A taktik, nanging adoh saka strategi, lan mesthi ora politisi.
                1. +2
                  8 Juli 2014 12:05
                  Lyashko, Yarosh, Bely saiki uga iki. Kanthi rekaman trek kaya mengkono, dheweke bisa nindakake akeh perkara kanthi gampang. Dheweke katon langsung mudhun saka Neraka.... Ora ana sing ngguyu maneh.
                2. Komentar wis dibusak.
                3. +3
                  8 Juli 2014 14:21
                  Dadi kita kudu mesthekake yen dheweke saka diare nganti mati. Khatab uga dudu bocah lanang, nanging dheweke ngisep apa sing dibutuhake.
                4. Milanana
                  0
                  8 Juli 2014 18:42
                  Kulchytsky uga kelangan nglirik
                5. Aku bangga karo Rusia
                  +1
                  9 Juli 2014 09:50
                  Kutipan saka: burozka
                  Ora perlu diskon Geletey, dheweke adoh saka badut, leluhure minangka badut gedhe ... Kabeh iki, luwih akeh, nggambarake sikape marang "Kamardikan" - contone, dheweke ngomong karo Ukrainia lan Rusia. logat ngelingke. Asal saka Transcarpathia. Petugas Direktorat 8 KGB saka USSR. Miturut alam, dheweke minangka mercenary profesional - ora peduli karo sapa sing kerjane. Sawise miwiti layanan ing pengawal presiden Yushchenko minangka kolonel, dumadakan dadi jenderal tentara. Taun iki, nalika nyerang SBU ing Donetsk, dheweke mimpin detasemen lan melu minangka pejuang biasa kanthi senapan mesin ing tangane. Opo meneh... Master olahraga sambo, sabuk ireng karate... Moralitas lan nurani pancen ora ana. Nanging, miturut dheweke, tentara bakal ngandelake operasi khusus. A taktik, nanging adoh saka strategi, lan mesthi ora politisi.


                  Ya, rekaman trek ora sugih, nanging miturut pendapatku, sing paling dhasar yaiku babagan moral lan kalbu, sing ora ana. Iki wis dadi gaya perusahaan kabeh junta Ukrop.
                6. Komentar wis dibusak.
              4. +2
                8 Juli 2014 09:08
                Boneka liyane "digawe ing zapad"
              5. 0
                8 Juli 2014 12:29
                -, - nanging ora mlebu ... "Inggih, jenderal kolonel nyata;)" (C)
              6. 0
                8 Juli 2014 19:25
                Aku ora ngerti carane Serdyukov ora mlebu jeneng, nanging ora bisa nggawa tembung kanggo titik.
              7. 0
                8 Juli 2014 23:18
                mlebu karo pena karo tutup ing kaya nyoba kanggo pour vodka saka botol kosong karo tutup ditutup!
              8. dflv
                +1
                9 Juli 2014 17:43
                sing Turchinov
            3. +2
              7 Juli 2014 23:51
              Senajan aku dudu psikiater, ing panemuku sing andhap asor, angel banget kanggo nggawe diagnosa siji, ana akeh perkara. Para ahli bakal bisa ngucapake tembung sing pinter.
            4. alex_83
              0
              8 Juli 2014 01:21
              kabeh wong ngerti dheweke !!!!!!!!!!!
            5. +2
              8 Juli 2014 14:07
              "Pameran, pamer golime,
              Padha digunakake dening cah ayu, suckers lan polisi.
              Ya, ora ana papan liya kanggo menehi prangko,
              Ya, aku dhewe bisa ngisi sampeyan karo apa wae ... "
            6. 0
              8 Juli 2014 14:18
              Kutipan saka herruvim
              Ndhaptar tutup, siap kanggo parade ing Sevastopol karo tentara mitos,

              Miskin, Ukraina miskin, padha bodho ... padha kari nganti tingkat tali bahu jenderal lan diangkat dadi menteri (tanpa portofolio, nuwun kanggo tentara). Aku conto padhang saka kerdyk Ukraina creeping munggah.
            7. aslanbek
              +1
              8 Juli 2014 16:12
              apa diagnosa? iku padha karo liyane saka "elit" Ukrainia. ora lara ora waras. ora ana sing pisah karo wong liya
          2. + 29
            7 Juli 2014 22:53
            Kutipan: 1812 1945
            Lan sadurunge mlaku menyang Chukotka - ing eksekusi ukara. Malah wong-wong sing wis ditakdirake kanggo noose bakal nyadari wektu ing dalan.

            Ora ana "dalan menyang Chukotka", makhluk kasebut kudu, minangka ganti jatah kemah, mbangun maneh kabeh sing dirusak ...
            Lan ora welas asiharbeiten und kopeiten...
            1. + 15
              7 Juli 2014 23:47
              Lan uga, gawe trowongan lan jembatan ing Selat Kerch.
              1. +8
                8 Juli 2014 00:03
                Kutipan saka mmrr
                Lan uga, gawe trowongan lan jembatan ing Selat Kerch.

                Iki bisa dadi PROGRAM GRATIS, sawise sregep ngrampungake sing WAJIB ing Donbass ...
            2. +7
              8 Juli 2014 04:17
              Ukrainians, tenan, ing Little Rusia kaya maling ing omahé wong liya. Pemilik omah ora bakal nindakake iki, ngerti yen dheweke ora duwe dhuwit, kepinginan lan kemampuan kanggo mulihake lan mbangun. Bangsa tanpa masa depan, makhluk sing ora eling marang kabecikan.
            3. +1
              8 Juli 2014 09:35
              Kutipan: Corsair
              Lan ora ana leniency, arbeiten und kopaiten ...

              Saka "kene" nganti "sunset"! duka
          3. +3
            8 Juli 2014 09:31
            Ora perlu ngrusak wilayah kita kanthi omong kosong. Chukotka ora kudu disalahake.
          4. +1
            8 Juli 2014 10:16
            Kutipan: 1812 1945
            Lan sadurunge mlaku menyang Chukotka - ing eksekusi ukara. Malah wong-wong sing wis ditakdirake kanggo noose bakal nyadari wektu ing dalan.

            Tinimbang daur ulang, aku bakal menehi saran nggunakake wong-wong iki kanggo ngembangake tanah lor, tanpa hak lelungan menyang wilayah sing akeh pedunung. Ana akeh tanah sing durung dikembangake ing Rusia. Lan iku manungsa lan bakal ana wektu kanggo éling.
            1. +2
              8 Juli 2014 13:07
              Lan iku manungsa lan bakal ana wektu kanggo éling.
              Sayange, humanisme ora bakal nulungi wong-wong mau, conto sikap manusiawi marang wong-wong mau ing USSR ora cukup kanggo sampeyan, lan apa sing wis dadi humanisme iki ing jaman modern?
            2. Komentar wis dibusak.
        2. + 12
          7 Juli 2014 21:40
          Kutipan saka portoc65
          Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

          Sevastopol?! Nuremberg?! Slavyansk?! Kathah pakurmatan! Fertilize kasur ing Maidan karo omong kosong iki - lan bakal saka wong-wong mau!
          1. +2
            7 Juli 2014 23:56
            ngurmati hi . Panemu sing beda banget karo wong liya! Aku wedi iki bakal kelakon. Ojo ngira yen aku iki wong maniak ngelak getih, nanging ndeleng wong-wong mau kabeh digantung karo ilat-ilat ... apik
        3. + 66
          7 Juli 2014 22:44
          Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

          Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."
          1. Alf
            + 24
            7 Juli 2014 22:49
            Kutipan saka olegglin
            Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."

            Sampeyan uga perlu ngeculake kertas jamban kanthi karakteristik.
            1. +1
              8 Juli 2014 04:33
              Bakal ana panjaluk, bakal ana pasokan!
              1. +1
                8 Juli 2014 11:44
                Wong lanang, ana panjaluk bintang kaya ngono, nanging ing endi pasokan?
          2. +1
            7 Juli 2014 23:10
            Ayo!!!! Apa bener?!
          3. +4
            7 Juli 2014 23:39
            Kutipan saka olegglin
            Lantai jamban ing stasiun sepur Kievsky ing Moskow dihiasi karo bintang-bintang kanthi potret musisi, aktor lan wartawan sing misuwur sing "ngutuk agresi Rusia marang Ukraina."


            Carane simbolis iki. iku.
            Ngomong-ngomong, aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake "lintang" babagan iki?
            1. DimychDV
              +9
              8 Juli 2014 02:24
              >>Oalah, aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake "lintang" babagan iki?>>
              Aku ora mandheg ngurmati lagu-lagu Makar. Aku mung ngrungokake lan ngerti: ora, dheweke ora ngapusi awake dhewe. Tansah digawe karo anjir ing kanthong. Rock minangka genre protes sing mandiri. Nanging migunani banget nalika jaman runtuh USSR, aku malah pengin takon: wong lanang, sepira sampeyan dibayar maneh, sapa sing tepat - lan apa mata uang?
              Yaiku, sawise kamenangan "scoop", distribusi gajah kudu diwiwiti?.. Apa pelanggan dadi rakus?
              Sampeyan kudu pindhah menyang stasiun sepur Kyiv ing Moscow lan khusus menyang jamban...
              1. +1
                8 Juli 2014 14:37
                Kutipan: DimychDV
                Sampeyan kudu pindhah menyang stasiun sepur Kyiv ing Moscow lan khusus menyang jamban...

                ...lan nesu marang dheweke ... ngguyu
              2. +1
                8 Juli 2014 21:27
                Aku menehi saran supaya maca buku Podgorodetsky "A Machine with Jews" banjur bakal dadi luwih cetha babagan Makar!!!
          4. + 10
            8 Juli 2014 00:07
            oh, aku pancene pengin menyang toilet: lol
            1. +5
              8 Juli 2014 03:12
              Kutipan saka Gambera
              oh, aku pancene pengin menyang toilet: lol

              mbak! luwih sederhana!!! aran lol
            2. +1
              8 Juli 2014 06:03
              Kelas! Aku tiba ing ngisor meja.
          5. wong tuwa 72
            +2
            8 Juli 2014 00:52
            Sampeyan perlu kanggo nyelehake potret ing urinals lan jamban, lan ora mung ing lantai!
          6. aku saka jaman biyen
            +4
            8 Juli 2014 03:56
            Biasane aku ora kantun urinal, nanging ... aku bisa uga kangen ....
          7. +1
            8 Juli 2014 04:22
            Apa ana paling ora siji Rusia ing antarane lintang kasebut? Sawetara "emigran".
          8. +2
            8 Juli 2014 06:55
            Kita kudu dekorasi jamban karo pasuryan iki, iku cilik, nanging apik!
          9. Dimka
            0
            8 Juli 2014 07:34
            Apa ana Dmitry Bykov???!!! Aku yakin yen dheweke isih bajingan Russophobic!
          10. 0
            8 Juli 2014 09:37
            Aku sarujuk kabeh!!! Boikot kabeh-Rusia mau!
        4. +5
          7 Juli 2014 22:59
          ora bakal ana Nuremberg, iki kabeh tembung sing ora ana apa-apa, kaya nyatane yen Rusia ora ditinggal, aku ora seneng ngirim pasukan - ora perlu, aku ora setuju, nanging apa, tega kanggo menehi peralatan ing proses pas wektune? https://www.youtube.com/watch?v=-wHnHmXwiXo
          1. +4
            8 Juli 2014 00:12
            Comrades kompeten ngomong ngelawan - Nanging sapa marang kita bab iki banter - ing nalisir, padha bakal nuduhake PTRS lan Maxim bedhil mesin ing kamera lan banjur njupuk mudhun telung pesawat serangan dina. Ing kono ing Chechnya, sapa wae sing nulungi militan, nanging sawetara sasi penerbangan kita ora nandhang kerugian kasebut, nanging ing kene para sukarelawan "saka biru" entuk sukses kasebut.
        5. +2
          7 Juli 2014 23:47
          Aku ora setuju, Nuremberg anyar kudu dianakaké ing Kyiv, ngendi iku kabeh wiwit. Lan ukara kudu digawa ing Slavyansk. Sanajan ... kabeh iki mlaku ing ngarep lokomotif ... Aku mikir akeh terdakwa bakal dibusak metu kanggo ngganggu proses anyar.
          1. +7
            8 Juli 2014 00:10
            mimpin Parasha karo kanca-kanca lan asu karo arit ing ngarep.
          2. 0
            10 Juli 2014 13:14
            ora, iku diwiwiti ing pinggiran Western - ana lan ndhuwur kabeh - ing kutha paling pungkasan ing sisih Polandia - supaya iku cetha sing wilayah kita ora mungkasi ing Kyiv, nanging ing mantan tapel wates - ngendi para bangsawan lan punks. .
        6. +4
          8 Juli 2014 00:01
          lan ngirim saben wong sawise arakan kanggo mulihake Slavyansk.
        7. +3
          8 Juli 2014 01:54
          Kutipan saka portoc65
          Parade ing Sevastopol

          Kanggo Ukrainians - mung iki ... ngiring dening nglangi menyang Turki
        8. WKS
          +1
          8 Juli 2014 21:41
          Kutipan saka portoc65
          Parade ing Sevastopol bakal sawise pengadilan ing Slavyansk.. Slavyansk bakal Nuremberg kanggo wong-wong mau

          Parade saka akeh wong Banderaites ing kutha kamulyan segara Rusia? Iki ora perlu, parade kuwi kudu dianakaké ing Lviv.
      3. + 18
        7 Juli 2014 20:38
        Sampeyan kudu ngundang dheweke minangka mungsuh sing kudune kanggo latihan sing ditindakake.
        1. +1
          7 Juli 2014 22:41
          Quote: wayahe
          Sampeyan kudu ngundang dheweke minangka mungsuh sing kudune kanggo latihan sing ditindakake.

          dudu mungsuh, nanging target (ing latihan padha kenek target) ngguyu
      4. + 24
        7 Juli 2014 20:43
        Kutipan saka: razved
        Mbokmenawa jawaban sing paling bener sing bisa diwenehake marang wong sing ora nyukupi.
        Jawabane apik banget, sayang banget yen anonim ... Sampeyan bisa BANGGA karo jawaban kasebut, cekak lan langsung ... apik
        1. +8
          7 Juli 2014 21:38
          Kutipan saka: svp67
          Wangsulan sing apik banget


          Sawetara wong Krimea luwih efisien lan akurat ...
          "Yen sampeyan liwat parade, bakal dadi parade LGBT !!!"
          1. DimychDV
            0
            8 Juli 2014 02:33
            Cukup aja smear tanah Slavia karo telek biru. Kanggo nganakake parade biru ing Moskow, sampeyan kudu mikir babagan iki! Lha, para walikota ing ibu kota wis waras. Mesthine, sawise iki, bakal ana penurunan sing cetha lan langsung ing maling, lan maling cilik bakal kesel nyorot lilin ing pasamuwan sawise nggarap trem. Iku kaya karo wong-wong mau: sanajan sampeyan ora sengaja njagong ing bangku karo biru, sampeyan bakal lungguh ing kono kanggo kabeh istilah. Sawise iki, langsung njupuk lan ngganti modal ...
            1. +1
              8 Juli 2014 05:01
              Kutipan: DimychDV
              Cukup aja smear tanah Slavia karo telek biru. Kanggo nganakake parade biru ing Moskow, sampeyan kudu mikir babagan iki!

              Ngapa ora? Maneh, kabeh liberal Barat kudu nduduhake toleransi sing paling dhuwur. Inggih, ayo ngomong ... 23 Februari. Pisanan, ayo padha adhem - mung nganggo trunks nglangi kulit sing ketat ing wulan Februari ing Moskow - iki ora kanggo sampeyan ing Florida utawa California. Banjur, nalika para veteran tentara teka, dheweke bakal langsung krasa panas. Toleransi lan kebebasan ekspresi padha kanggo kabeh wong, kalebu para veteran tentara.
              1. A. Nevsky
                0
                10 Juli 2014 14:24
                Wong liya dhawuh "Sapa sing ora mlumpat, dheweke", sampeyan bisa mbayangno udakara 500 wong sing mlumpat ing dalan sing dikawal. Aku bakal mbayangno bakal lucu
              2. ZSP
                0
                10 Juli 2014 16:07
                Mungkin iku luwih apik ing 2 Agustus, 15.00-17.00
      5. + 11
        7 Juli 2014 20:46
        Minangka tawanan perang, kita bakal seneng banget menehi kesempatan kanggo lumaku liwat lurung-lurung Sevastopol.
        1. + 23
          7 Juli 2014 21:00
          Quote: Raksasa Pikiran
          Minangka tawanan perang, kita bakal seneng banget menehi kesempatan kanggo lumaku liwat lurung-lurung Sevastopol.

          Luwih apik, supaya wong-wong mau mlaku ing ladang-ladang ranjau sing padha diselehake ing sekitar Slavyansk lan Kramatorsk lan ing sadawane tapel wates Federasi Rusia. Iku katon kurang nyengsemaken, nanging luwih migunani ing reresik tambang.
          1. ambruk
            +6
            7 Juli 2014 23:18
            Apa kurang efektif karo kembang api?
        2. +3
          7 Juli 2014 22:26
          Quote: Raksasa Pikiran
          lumaku liwat lurung-lurung Sevastopol.

          Aja lali sing paling penting lan paling angel ing pawai sing ditampilake ing foto yaiku ngumpulake truk tanker kanggo nyirami dalan sawise pawai kanggo ngumbah kutu lan feces, amarga akeh sing nandhang disentri lan inkontinensia. Lha kok ngrusak lurung-lurung kutha mulya? Kanthi cara iki kita bakal entuk parade kebanggaan gay ... sanajan ora ana bedane! Ora! aja padha mlebu ing tanah Krimea kanthi parade kebanggaan gay Khiev!
      6. Komentar wis dibusak.
      7. + 15
        7 Juli 2014 20:46
        Hmm ... Apa TRIBUNAL kanggo Nazi ... Noose ing FIRST BIRCH !!!
        1. +7
          7 Juli 2014 21:04
          Quote: armageddon
          Loop ing BIRCH PERTAMA!!!

          Mungkin sing dimaksud ing ASPEN? Lan umume, saham kasebut luwih konsisten karo manfaate. Lan uga ASPEN, sanajan ora ana aspen bisa digawe saka materi sing kasedhiya.
          1. DimychDV
            +2
            8 Juli 2014 02:39
            >>Mungkin sing dimaksud ing ASPEN?>>

            Ing alas aspen - pinus:
            Gusti mberkahi sampeyan tuwuh!
            Ora ana dalan, ora ana bening,
            Ora ana cara kanggo ngliwati windfall.
            Rusia, kapan sampeyan bakal waras,
            Apa sampeyan katon bungah ing biru?
            Muga-muga aku bisa ngatasi roh-roh jahat -
            Ora bakal cukup aspen.
            Sapa sing katon banget
            Carane ireng sawise geni?
            - Gusti Allah nunggil karo sampeyan, iki Kayekten -
            Ora abang, nanging piyambak.
            Ora bisa dingerteni ing goyang-goyang iki,
            Yatim piatu, peninggalan miskin
            Sing ana ing tembang-tembang heralds
            aturan ing swarga.
            Kabeh meneng, nanging wiwit moan -
            Sampeyan isin adoh dhewe.
            Apa sampeyan krungu carane sampeyan - Bebener,
            Mungkin bantuan karo sawetara roti?
            . . . . . . . . . .
            ...Yen kita isih percaya
            Ing kasunyatan tanpa embellishment -
            Dadi ana sing bakal owah
            soko bakal ngganti ing kita.
            (c)

            Ngendi aku entuk gendéra Iceland? Aku saka Timur Jauh!
      8. +5
        7 Juli 2014 20:53
        Kasus liyane..l. Menteri Pertahanan, ora ngerti apa. kanggo sawetara minggu. wong miskin liyane
        1. +5
          7 Juli 2014 21:03
          Kutipan saka Sterly
          Kasus liyane..l. Menteri Pertahanan, ora ngerti apa. kanggo sawetara minggu. wong miskin liyane


          Dewan Keamanan PBB: Ngenali "Sektor Tengen" minangka organisasi teroris sing padha karo Al Qaeda

          Tulung bantu tekan 27,000,000 teken - nyebarake babagan petisi liwat email, Facebook lan Twitter
          https://secure.avaaz.org/ru/petition/Sovet_Bezopasnosti_OON_Ostanovit_fashizm_na
          _Ukraina/?sHBiwhb
          Ayo ngumpulake 27 tandha tangan! Wong-wong kudu mandheg! ORA BAKAL MANDEH Amargi sampun JAUH! Kanggo urip ing bumi! Ora FASIS!
          1. +1
            8 Juli 2014 01:05
            Kutipan: GRIGORIY1957
            Ayo ngumpulake 27 tandha tangan!

            Kita ora bakal entuk 27; kita isih bisa nyoba 000, sanajan China lan India dadi tegang, mula kita bisa mikir babagan iki.
        2. Komentar wis dibusak.
      9. + 10
        7 Juli 2014 21:13
        Kita duwe pesawat !!! keprungu nyerang pesawat Su-25
        1. Alf
          0
          7 Juli 2014 22:52
          Ora ana sing dicritakake apa sing kedadeyan karo pilot kasebut.
          1. 0
            8 Juli 2014 00:13
            Kutipan: Alf
            Ora ana sing dicritakake apa sing kedadeyan karo pilot kasebut.

            dheweke pasrah.
            1. aku saka jaman biyen
              0
              8 Juli 2014 04:00
              lan chirps cepet banget menyang kamera
      10. +1
        7 Juli 2014 21:31
        ya, jawaban iki nggoleki, nanging aku sing HE IS NOBODY, lan iku pancene worth njawab kanggo SPACE KOSONG?!
      11. +1
        7 Juli 2014 23:33
        Swara 6-7 sasi kepungkur aku wis krungu cukup kabeh, nanging aku ora krungu omong kosong kuwi, Aku wonder apa polisi iki ing tentara bakal janji mengko, dominasi donya???
        1. +1
          8 Juli 2014 07:04
          Elok banget tumindakmu, Dhuh Gusti!Ya, kaya-kaya kekancan junti wis rampung: perlu saka penjaga, satpam, pengawal nganti menteri pertahanan, ing kene "menara" sapa wae bakal dibuwang. Inggih, dheweke bakal mrentahake, kanggo perang karo Tentara Novorossiya ora nyopir nenek-nenek sing adol wiji ing pasar! Yen mung dheweke tetep dadi antek nalika njaga awak, mesthine bakal tetep urip lan ora ngolok-olok Sevastopol!
      12. 0
        8 Juli 2014 00:48
        jawaban sing bener - ora mangu, Ingkang utama yaiku tembung lan tumindak ora beda ...
        1. 0
          8 Juli 2014 09:44
          Dill bakal duwe masalah liyane: supaya sirah lan awak ora pisah ...
      13. +2
        8 Juli 2014 03:09
        Kutipan saka: razved
        Mbokmenawa jawaban sing paling bener yaiku

        Ora ana sing bisa dikomentari, mung + lemu !!! apik
      14. 0
        8 Juli 2014 13:46
        Geteley ngumumake gencatan senjata.
      15. 0
        8 Juli 2014 14:04
        Mulane dheweke ngenteni suwe kanggo nanggapi. Saben layang wis dipikirake!))
      16. 0
        8 Juli 2014 15:06
        Ora ana gunane kanggo menehi jawaban marang wong sing ora nyukupi
      17. 0
        8 Juli 2014 15:06
        Ora ana gunane kanggo menehi jawaban marang wong sing ora nyukupi
      18. MagarbI4
        0
        8 Juli 2014 17:27
        Ya, dheweke bakal mlaku-mlaku lan nghirup angin segara sing seger kanggo pungkasan. Banjur, kaya 33 pahlawan, dheweke bakal mlebu ing segara ireng bebarengan karo wong "Chernomor". Nanging bakal padha metu?
      19. dflv
        0
        9 Juli 2014 17:44
        sing Turchinov
    2. + 10
      7 Juli 2014 20:28
      "...sing bakal tetep sehat lan bisa obah kanthi mandiri."

      Sugeng rawuh!
      1. +2
        7 Juli 2014 20:33
        Nuwun sewu. nanging sampeyan salah, ing Sevastopol, kenangan babagan carane dheweke nyoba ngubengi kutha kasebut isih seger, lan perang sing lagi ditindakake malah ngganggu tatu kasebut.
      2. + 10
        7 Juli 2014 20:57
        Kutipan saka nils
        sing bakal tetep sehat lan bisa obah kanthi mandiri.

        Carane ayu lan cerdas padha ora sopan!!! (Kadhangkala kasar sing cerdas muni luwih adhem tinimbang nesu sing bener). Lulus!!!
        1. 0
          8 Juli 2014 00:04
          Ora, iki dudu kasar, iki ancaman sing sithik, nanging yen sampeyan ngerti sapa sing ngancem sampeyan, mula ora turu.
    3. + 16
      7 Juli 2014 20:28
      Geletey, iki minangka kesempatan kanggo mudhun ing sejarah ... aja lali njupuk "pena ajaib" sampeyan
    4. +4
      7 Juli 2014 20:29
      Luwih becik nganakake parade ing Kiev, nanging Sevastopol uga bakal nindakake!
      1. portoc65
        +7
        7 Juli 2014 20:37
        Dheweke kudu nganggo bal warna lan tali..
        1. + 11
          7 Juli 2014 20:46
          Kutipan saka portoc65
          Dheweke kudu nganggo bal warna lan tali..
          lan mlumpat, aja ngombe teh ...
          1. m.ageeva
            +4
            7 Juli 2014 20:55
            Pasti mlumpat!!!
          2. Komentar wis dibusak.
          3. dingerteni
            +1
            7 Juli 2014 22:02
            Lan karo "wanita" janggut !!!!!!!!!!!
          4. +1
            8 Juli 2014 00:15
            gawe aku ngguyu))
      2. aborsi net
        + 12
        7 Juli 2014 20:39
        Kutipan saka cosmos132
        Luwih becik nganakake parade ing Kiev,
        \

        Pipi nggawa sukses!


        Kolaborator Amerika tumindak kanthi beda ...

        Meh kabeh bandit ing foto ditutupi raine.
        Liberator ora tumindak kaya ngono.
        Mung penjahat lan pembunuh sing tumindak kaya ngono.

        Liberator ora nganggo topeng.

        Iki minangka penjajah, penjajah, lan penghukum
        1. +1
          7 Juli 2014 21:54
          Mbokmenawa maneh para pahlawan sal nuduhake senjata kanggo apa sing dijupuk saka milisi.
        2. +3
          7 Juli 2014 22:13
          Kutipan saka: aborsi net
          Kutipan saka cosmos132
          Luwih becik nganakake parade ing Kiev,
          \

          Pipi nggawa sukses!


          Kolaborator Amerika tumindak kanthi beda ...

          Meh kabeh bandit ing foto ditutupi raine.
          Liberator ora tumindak kaya ngono.
          Mung penjahat lan pembunuh sing tumindak kaya ngono.

          Liberator ora nganggo topeng.

          Iki minangka penjajah, penjajah, lan penghukum


          Aku ora setuju babagan topeng. Wong ijo cilik kita uga mlaku-mlaku ngubengi Crimea nganggo topeng. Lan ing kabeh liyane - ya, aku setuju - penjajah, teroris Ukraina, pemberontak Kyiv. ya
          1. +2
            7 Juli 2014 23:11
            Kabeh padha, diwenehi kualitas karya rampung, iku bakal luwih bener kanggo ngomong "Wong Sopan," lan Staff Umum sopan lan intelligently nerangake ing kapasitas apa parade sing arep kanggo njupuk Panggonan.
          2. Komentar wis dibusak.
          3. +3
            9 Juli 2014 00:31
            Umumé, topeng ing pasuryan personil militer ing konflik tartamtu minangka konsekuensi saka globalisasi. Malah simbol wektu. Iki normal, kanthi akeh kamera ing sekitar lan jaringan sosial, ndhelikake rai dadi norma.
      3. +5
        7 Juli 2014 20:43
        Ora, dheweke kepengin menyang Sevastopol! Kita kudu ngormati.
    5. + 37
      7 Juli 2014 20:29
      Geletey nandatangani sumpah nganggo pulpen nganggo tutup tutup


      ,,,saiki dheweke duwe tandha telpon Tutup ngguyu
      1. + 22
        7 Juli 2014 20:33
        Aku bungah yen kabeh ana ing urutan karo rasa humor ing Wilayah Moskow! ngguyu
        1. Alexanya
          +3
          7 Juli 2014 20:42
          Lelucon iku apik lan pas wektune! Lan jawaban apa sing anonim? Ora padat!
        2. nicollider
          +3
          7 Juli 2014 21:23
          Militer tansah nduweni rasa humor sing apik.
      2. +4
        7 Juli 2014 20:40
        Miturut cara, dheweke uga nyekel sendok - ngisor munggah.
        1. +6
          7 Juli 2014 20:50
          Kutipan saka boboss
          Miturut cara, dheweke uga nyekel sendok - ngisor munggah.
          Dadi dheweke isih duwe huruf "U" lan bolongan ing tengah ...
      3. + 22
        7 Juli 2014 20:41
        bubalik
        Geletey nandatangani sumpah nganggo pulpen nganggo tutup tutup
        ,,,saiki tandha telpone Cap ngguyu


        Caps - padha beda. Sawetara diarani "produk No. 2," sing kanthi akurat nggambarake inti saka menteri Ukraina. ngguyu
      4. portoc65
        +6
        7 Juli 2014 20:43
        tutup karet nglirik
        1. +1
          8 Juli 2014 02:14
          Kutipan saka portoc65
          tutup karet nglirik


          Dadi kenapa sampeyan dadi diplomatik? Cap...
          iku darned lan kabeh bisnis ... am
      5. +9
        7 Juli 2014 20:52
        Kutipan saka bubalik
        ,,,saiki dheweke duwe tandha telpon Cap

        Langsung menyang titik! Kanthi tangan sing entheng, menteri sing mentas dicetak nampa tandha telpon sing apik banget.
    6. +6
      7 Juli 2014 20:30
      Jawaban sing prayoga.
    7. + 30
      7 Juli 2014 20:30
      Aku, minangka penduduk Sevastopol, ora pengin sikil scum iki ngidak-idak tanah suci kuthaku. ing ora cara, tau.
      1. +5
        7 Juli 2014 20:40
        Sawisé "parade" iku, mesin mbanyoni ngliwati Moskow lan ngresiki kabeh roh jahat saka dalan-dalan ing Moskow. Minangka pilihan kanggo sampeyan lan Sevastopol.
        1. +2
          7 Juli 2014 22:36
          Luwih becik ngumbah dalan Sevastopol sing resik tinimbang ngumbah dalane wong liya! Aja nganti dheweke cedhak karo tanah Krimea, sawise pengepungan kaping 23! Dheweke nuduhake veteran perang sing duwe medali "Kanggo Reunifikasi Sevastopol" ditambahake ing medali "Kanggo Pembebasan Sevastopol", aku kepengin weruh apa sing katon?
        2. 0
          7 Juli 2014 23:50
          sprinklers liwat lan sakabeheng adoh kabeh roh jahat saka lurung-lurung Moscow


          Sampeyan perlu kanggo miwiti mesin asinerator ing saindhenging Ukraina. Bisa uga adhedhasar T-90. Utawa yen ana sing luwih efektif, aku ora bakal mbantah. duka
      2. +9
        7 Juli 2014 20:40
        Mentri Geletey nduweni imajinasi sing sugih, dheweke bakal mlaku ing kamp Siberia, lan mbayangno yen ing Sevastopol ing arakan.
        1. +1
          8 Juli 2014 06:14
          Ora perlu ing Siberia. Iku mung tengen kanggo tuwuh dill ing Novaya Zemlya, sawise test atom sabanjuré.
      3. +2
        7 Juli 2014 20:41
        Ambung tangan... tresna
      4. +2
        7 Juli 2014 20:56
        Kutipan saka: alubushka
        Aku, minangka penduduk Sevastopol, ora pengin sikil scum iki ngidak-idak tanah suci kuthaku. ing ora cara, tau.

        Apa yen sampeyan nganggo sandal putih?
        1. + 10
          7 Juli 2014 21:11
          mugi-mugi wonten ing kitha kamulyanipun rusia lan para pelaut rusia namung wonten wadyabala pribumi, mugi-mugi panjenengan sami sarujuk kaliyan kula.
          Ikhlas.
    8. +4
      7 Juli 2014 20:30
      Mimpine wong bodho dadi kenyataan
      1. 0
        8 Juli 2014 00:07
        Durung kawujud. keprungu
    9. +8
      7 Juli 2014 20:33
      ... lan sawise "parade" - nyumerepi ... ing alun-alun ...
      1. +5
        7 Juli 2014 20:37
        Kutipan saka gandalf
        lan sawise "parade" - gantung ... ing alun-alun ...


        Ora perlu, dheweke bakal mulihake infrastruktur kutha Novorossiysk, kutha lan desa sing dirusak, kanggo grub.
    10. +6
      7 Juli 2014 20:33
      Parade ing printah Igor Ivanovich Strelkov.
    11. +4
      7 Juli 2014 20:33
      Aku tansah ngandika, Seryoga iku wong melek! Iki dudu Sasha - bangku! Lan dheweke nduweni rasa humor sing apik!
    12. Stypor23
      +2
      7 Juli 2014 20:34
      Sampeyan pancene kudu ngundang dheweke lan ngethok sirah nganggo guillotine.
      1. nicollider
        +3
        7 Juli 2014 21:25
        Kathah pakurmatan. Para punishers padha digantung. Wis cukup.
        1. Stypor23
          0
          7 Juli 2014 21:56
          Ora, ora cukup, ana alternatif. Waca carane padha nindakake ing Kakaisaran Ottoman.
          1. 0
            8 Juli 2014 14:44
            Kutipan saka Stypor23
            kaya sing ditindakake ing Kakaisaran Ottoman.

            Dheweke dilebokake ing tong sampah lan Janissary ngobahake scimitar saben 10 menit? Kanggo kriminal nyilem menyang tong? Minangka pilihan - cocok. apik
    13. +5
      7 Juli 2014 20:34
      Dheweke ora bisa ngalahake milisi sajrone telung sasi, nanging dheweke bakal ngrebut maneh Crimea saka iku.
      Carane Avakov, Nalivay lan perokok liyane muncul ora kaget.
      1. +3
        7 Juli 2014 20:39
        Hello Seryoga. hi Piye wae kowe jarang muncul. Carane ing Urals?
        1. +2
          7 Juli 2014 21:53
          Ya, apik. Rabotomor.
      2. nicollider
        +1
        7 Juli 2014 21:30
        Pisanan padha ngrancang kanggo mblokir Donetsk lan Lugansk. Ngelingi drg wis nggedhekake topik kasebut, sanajan ana apa-apa saka kafilah, mesthine ora bisa tekan ngendi wae. Miturut cara, tentara Ukrainia saiki duwe pilihan luwih saka tau: klompok sing nyerang Slavyansk gratis, bisa dikubur ing cedhak Donetsk utawa cedhak Lugansk. Iku apik kanggo duwe pilihan.
    14. rakun
      +7
      7 Juli 2014 20:36
      Menteri Ukrainia Geletey wis ditawani ngatur parade kebanggaan gay ing Kyiv ...
      1. 0
        7 Juli 2014 20:47
        Quote: rakun
        ing pangarsaning formasi.....dadi kata.......

        Lan Avakov ing mburi, minangka befits native saka Armenia.wassat(Muga-muga wong Armenia liyane ngapura aku)
    15. +6
      7 Juli 2014 20:36
      Limang poin apik ! Mugi-mugi panguwasa ngaturaken uleman dhateng menteri.
    16. ivanfly
      +2
      7 Juli 2014 20:39
      Parade ana ing SEVASTOPOL, apa ora ing MOSCOW lan yen sampeyan latihan, sampeyan bisa tour Eropah. Cukup aja lali babagan dalan Smolensk mangsa lan BEREZINA....
    17. Lyoshka
      +2
      7 Juli 2014 20:39
      jawaban apik apik
    18. waisson
      + 34
      7 Juli 2014 20:40
      --------------- hi
      1. nicollider
        +3
        7 Juli 2014 21:32
        Wah, iki ora palsu? Ramzan mung diobong nganggo napalm
    19. Lyoshka
      +5
      7 Juli 2014 20:40
      jawaban apik apik
    20. +9
      7 Juli 2014 20:40
      Aja lali babagan Medved karo parade NATO ing Red Square. Lan aja lali yen Medved, bebarengan karo Serdyukov, nampani parade pasukan kita nalika lungguh ing kursi.
      1. +2
        7 Juli 2014 20:53
        Aja nyebataken ing repot, trick bakal kelakon maneh.
        Banjur, ing kene lan saiki padha nulis babagan wong sing pantes, sing duwe pakurmatan.
        1. +1
          7 Juli 2014 21:10
          Iku bener kanggo ngomong bab wong sing pantes, kayata Strelkov, karo Putin ing babagan. Iku babagan amarga ora mbuwang telek iki adoh ..... Ana isih nano Chubais ngumbara ing ngendi wae.
      2. Komentar wis dibusak.
      3. nicollider
        +1
        7 Juli 2014 21:33
        Apa Medvedev turu?
    21. +2
      7 Juli 2014 20:40
      Inggih ngandika!!! Aku kepengin weruh apa sing bakal dikandhakake Galatea babagan iki ...
    22. + 43
      7 Juli 2014 20:42


      Wong kita ngunjungi Bandera sing nyusut
      1. + 23
        7 Juli 2014 20:48
        Wigati dimangerteni menawa para pengunjung ora najis utawa ngrusak kuburane putra iki!
        Dheweke ora nggambar palu lan arit nganggo lintang abang! Kita ngobrol kanthi tenang lan janji bakal ngunjungi maneh! Sopan santun! apik
        1. +5
          7 Juli 2014 22:44
          Kutipan saka flc9800
          Wigati dimangerteni menawa para pengunjung ora najis utawa ngrusak kuburane putra iki!

          Wigati dimangerteni menawa OURS tansah dadi wong sing sopan.
          Padha bakal numpes urip pengikut bajingan iki
      2. Leonidich
        0
        7 Juli 2014 20:50
        Napa sampeyan ora najis ing tumpukan sampah iki?
      3. +3
        7 Juli 2014 20:54
        Wong kita ngunjungi Bandera sing nyusut

        Muga-muga kuburan disiram am
      4. +3
        7 Juli 2014 21:15
        Inggih rampung, darksoul! Aku ngguyu setengah jam!
        1. Aku bangga karo Rusia
          0
          9 Juli 2014 10:27
          Dembel SU 7 Juli 2014 21:15 ↑
          Inggih rampung, darksoul! Aku ngguyu setengah jam!

          Persis. Inggih guys. Dadi éca, nanging sopan, padha marang nyawa sethitik kabeh padha panginten. Kita sopan ing kabeh, loro diplomat lan militer lan wong biasa. Sawise kabeh, padha pancene ora miwiti mutilate apa-apa lan bom metu saka nesu, kaya Polandia, contone. Semono uga wong-wong mau ... supaya kanthi licik bisa nindakake kaya sing dikarepake. Inggih, padha njupuk lan numpes tugu syukur kanggo Tentara Abang (http://www.rg.ru/2014/07/09/polsha.html).
      5. 0
        8 Juli 2014 14:27
        Wong ayu!!!!!!!!!!!!!!!! apik
      6. 0
        8 Juli 2014 17:27
        Kita mung nyawang pinten papan kosong sing isih ana.
      7. 0
        8 Juli 2014 17:27
        Kita mung nyawang pinten papan kosong sing isih ana.
    23. ivanfly
      +4
      7 Juli 2014 20:42
      Mesthine "suket" apik ing Kyiv ...
    24. +7
      7 Juli 2014 20:45
      kaya kang nate ngandika:
      - "Ayo marani aku, Banderlogs" ... am
      1. +1
        7 Juli 2014 22:30
        Dadi Shevardnadze marani dheweke... sapa sing sabanjure???
        1. 1nik-ol
          +1
          8 Juli 2014 00:31
          Luwih becik yen sing ditandhani sabanjure.
    25. Komentar wis dibusak.
      1. Leonidich
        +2
        7 Juli 2014 20:52
        kanggo parade gay ing Eropah gay, padha perang kanggo nilai Eropah
    26. kowalski
      +2
      7 Juli 2014 20:47
      Dideleng saka tumindak operasi militer, dheweke isih dadi "panglima utama". Ing endi Ukraina entuk ide yen dheweke minangka "jenderal tempur"?!
      1. Sandhi
        +3
        7 Juli 2014 20:56
        Dheweke minangka pidana, saka polisi lan wong-wong sing paling cedhak karo dheweke - ing setahun dheweke ngliwati "path militer sing mulya" saka kolonel nganti kolonel jenderal. Lan saiki katon luwih pamer lan promosi awake dhewe, nganti diwenehi papan siji.
      2. +1
        7 Juli 2014 21:03
        Quote: kowalski
        Dideleng saka tumindak operasi militer, dheweke isih dadi "panglima utama". Ing endi Ukraina entuk ide yen dheweke minangka "jenderal tempur"?!

        Dadi ing Banderland kabeh jenderal parket-Maidan.
      3. ambruk
        +1
        7 Juli 2014 23:23
        Inggih, padha dianugerahi pertempuran bebarengan karo pangkat.
    27. +5
      7 Juli 2014 20:47
      Goloteyushka, ... yen sampeyan wedi teka ing Sevastopol Kita, banjur mbangun Ukrainia ing Galicia lan prance ana dina lan wengi.
    28. 0
      7 Juli 2014 20:47
      Jawaban sing prayoga! apik
      1. Leonidich
        +1
        7 Juli 2014 20:52
        Bakal perlu kanggo mimpin wong-wong mau ing kolom liwat Sevastopol, lan banjur, kaya ing dongeng babagan penangkap tikus, klelep ing segara ing sangisore pipa ajaib.
    29. +9
      7 Juli 2014 20:47
      A little telat, nanging isih ana reaksi saka Kementerian Pertahanan Rusia

      Ketoke, Kementerian Pertahanan RF ngguyu nganti suwe nganti bisa nulis tanggapan kanggo pemimpi iki.
    30. +5
      7 Juli 2014 20:48
      Isih ana wong ing Wilayah Moskow sing bisa nanggapi kanthi cukup marang Ukrofashists. Dadi ngurmati.
      Iku mung tega sing padha kudu nindakake incognito supaya padha ora njaluk ngalahake ing sirah saka ndhuwur.
    31. +1
      7 Juli 2014 20:49
      Jawaban sing pantes, lan sawise parade menyang tembok am
    32. uri
      +4
      7 Juli 2014 20:50
      Mesthine ora ana ing parade. "Keamanan" Amerika lan Prancis bakal ngirim kabeh wong kanthi prentah.

      Tanggal, tanggal...
      Kapan puncake ana? 15?
      Apa bab ulang taun ke-70? 17?
    33. Sandhi
      +2
      7 Juli 2014 20:52
      Jawaban sing pantes. Iku bakal dadi apik kanggo ngiyataken karo tumindak nyata kanggo pasar Kolpachka.
    34. +2
      7 Juli 2014 20:53
      Iku misale jek kula sing paling pinunjul lan simbolis ing adoh 1944 padha mbanyoni mesin!
      Iku wong-wong sing ngumbah jejak supermen saka lurung-lurung ing Moskow! apik Aku percaya yen pimpinan Sevastopol kudu nyiapake peralatan kasebut kanthi bener! nglirik
    35. +3
      7 Juli 2014 20:53
      Wong Rusia sabar banget, nanging ora suwe cangkir bakal kebanjiran, lan bakal ana parade ing Washington !!!
      1. +1
        7 Juli 2014 21:12
        Dados, panjenengan lagi punapa? Apa parade dianakake ing panggonan sing reged lan mambu?
    36. +2
      7 Juli 2014 20:54
      Militer kita ora mung apik karo humor. Dheweke, yen ana, bisa menehi sopatka tartamtu kanggo sapa wae. apik
    37. +2
      7 Juli 2014 20:58
      Tanggepan sing pantes saka wong sing sopan marang fantasi wayang Amerizavian sing ora nyukupi.
    38. +1
      7 Juli 2014 20:58
      Parade... Ora percoyo.
      Geletey kudu bisa mlebu kanthi mandiri ing ngendi dheweke ditampilake.
      Lan dheweke uga kudu mriksa paling ora sapisan saben 4 taun tentara sing ana ing wilayah negarane.
      Dheweke mbokmenawa ora bakal teka ing wektu.
    39. +1
      7 Juli 2014 20:59
      Patut, ing tradhisi paling apik saka keramahan Rusia. Sampeyan uga bisa "ngundang" hirelings saka Barbados.
    40. + 18
      7 Juli 2014 21:00
      Geletey, sing nandhatangani sumpah kanthi pena kanthi tutup tertutup, janji manawa tentara Ukraina mesthi bakal diarak liwat "Sevastopol Ukraina."
      1. Rus120088
        0
        9 Juli 2014 17:23
        Apa sampeyan duwe bal ing kana?
    41. +5
      7 Juli 2014 21:03
      Jawaban sing apik kanggo Amerika-Ukrfasis saka Rusia. Elinga, sampeyan bajingan, sejarah Rusia.
      1. Rus120088
        0
        9 Juli 2014 17:25
        Aku pribadi ngajak Putler kanggo parade ing Kyiv. Aku njamin safety.
    42. +2
      7 Juli 2014 21:04
      Apa bisa nggawe usulan kasebut marang menteri Ukropov?! Dheweke bakal ngrusak awake dhewe saka mung siji foto, dear!
    43. +5
      7 Juli 2014 21:04
      Jeneng lan pangkat wakil saka Kementerian Pertahanan Rusia, sing nanggapi Geletey ing absentia, ora dilaporake, nanging iki ora penting.

      Umumé, iku penting. Aku ora mangu-mangu yen wakil saka Kementerian Pertahanan iku pejabat sing kompeten lan wong sing apik banget, nanging ing kene dheweke ... kayane ora mikir sethithik. Aku guess dheweke kudu wis dikenali piyambak.
      1. 0
        8 Juli 2014 04:34
        Ora, dheweke mikir banget - ana cukup pengkhianat saka kaadilan ing negara! Kanggo wong-wong mau, perwira kasebut minangka mungsuh.
        1. +1
          8 Juli 2014 08:38
          Nuwun sewu, kula mboten ngertos maksud panjenengan
    44. +1
      7 Juli 2014 21:05
      panggonane ana ing Maidan.. ayo melu parade gay.. padha ana ing kono
    45. +5
      7 Juli 2014 21:05
      PENTING BANGET! Informasi sing diverifikasi saka sumber ing papan kasebut. Peralatan konstruksi muncul ing wilayah pinggiran Slavyansk, ing ngendi sadurunge ana posisi pasukan junta. Pakaryan penggalian ditindakake, wilayah kasebut dijaga, kiriman saka pengawal nasional diselehake ing sadawane perimeter, patroli ditindakake; Ketoke lagi mbukak kuburan dhewe, ngendi padha sadurunge disarèkaké prajurit conscript sing ora gelem nembak ing sipil, lan punishers sing.
      Iki utamané gegayutan karo informasi liyane sing teka saka Kyiv - ana bukti yen UkroSMI bakal nyunting laporan sing bakal ngomong babagan "kekejeman" milisi, ujare, dheweke nembak warga sipil. Ngelingi manawa para pengawal nasional wis nembak udakara 20 warga sipil sawise tentara Ukraina mlebu ing Slavyansk lan Kramatorsk, provokasi bisa ditindakake kanthi harfiah dina iki utawa sesuk. Sumber saka Kyiv nglaporake manawa laporan kasebut dijadwalake sesuk.

      Mangga nyebarake kahanan iki ing jaringan sosial sabisa-bisa kanggo nyegah provokasi jahat iki.
      1. +1
        7 Juli 2014 22:33
        kaya ing Kosovo - siji master - siji skenario
    46. +2
      7 Juli 2014 21:08
      Hmm..... Kok ora ana undhangan resmi...... Ayo kabeh, kok dadi andhap asor? Poroshok bakal dadi tuan rumah parade minangka Gauleiter)
    47. +4
      7 Juli 2014 21:15
      SUSAH!!! hit langsung saka tambang ing mobil Niva

    48. +3
      7 Juli 2014 21:15
      Tanggepan sing pantes saka Kementerian Pertahanan Rusia kanggo wong bodho iki ...
    49. komrad.klim
      +7
      7 Juli 2014 21:15
      Aku ora bakal nyuarakake umum ...
      Ora ana poser utawa komedian ing kene ...
      "Hadiah" ing acara "liburan" diatur, ngarepake "lava", u.r.o.d.y...
      Kita ora bakal ngapura: Odessa, Novorossiya...
    50. +5
      7 Juli 2014 21:18
      Wektu wis teka lan padha wiwit mangsuli. Iku mung tega yen reaksi ora langsung, nanging ora apa-apa. Parade jenenge Iki wis ora gumunggung lan bravado maneh. Ketoke padha bener mangan lemak gen diowahi ana. Iki asil - clouding massive saka alesan. wassat
    51. +3
      7 Juli 2014 21:19
      Ing Slavyansk, ibu-ibu milisi sing nglawan Ukrofasis ditembak ing alun-alun.
    52. +1
      7 Juli 2014 21:19
      HOREE!!! Adhine asu ditemokake. Lan dheweke mung lali masang tutup ing pena ing kono ...
    53. 0
      7 Juli 2014 21:20
      Nanging menarik, dheweke mbokmenawa diangkat dadi menteri sawise dheweke kandha yen dheweke pengin parade ing SEVASTOPOL, nanging dheweke ora ngrungokake pungkasan lan langsung diangkat.
    54. +5
      7 Juli 2014 21:20
      Kita dudu pahlawan! Nanging ing kene padha
    55. master 84
      +1
      7 Juli 2014 21:23
      Junta kabeh kudu digawa menyang pawai kaya ngono, dipimpin dening BAMA
    56. +8
      7 Juli 2014 21:24
      Artikel sing menarik, nuwun sewu plagiat, wong sing ngirim ora ngomong sumbere sanajan panjalukku, mungkin wis ana ing VO, nanging aku ora weruh

      Babagan latar mburi politik buron Strelkov.

      Kaya sing jelas, perusahaan sing diluncurake wingi kanggo ngganggu Strelkov ora metu saka ngendi wae lan nduweni genesis politik.

      Ninggalake Slavyansk, ngendi akeh pracaya kang bakal mati bebarengan karo brigade kang, kang dadi-disebut "kertu alam bébas", kang nyuwil sawetara alignments sadurunge ana.

      Ing kasunyatan, latar mburi politik kanggo ninggalake Slavyansk ora kurang pinunjul saka militèr. Yen kabutuhan militèr wis diterangake ing rinci sadurungé, wektu wis teka kanggo nuduhake latar mburi politik maneuver Strelkov.
      Sawise mbalikke kabijakan luar negeri Rusia ing Ukraina ing April 2014, meh kabeh keputusan babagan Donbass wiwit diikat karo Surkov, lan malah Volodin dicopot saka ngawasi masalah kasebut. Sawise dadi ketok sing penyebaran prajurit iki salah siji postponed utawa rampung dibusak saka agenda, muncul pitakonan bab apa apa bab kedados ing Donbass. Amarga, amarga alasan politik internal, gabung karo DPR lan LPR kebak karo pergolakan internal (risiko sing luwih gedhe tinimbang sing dipikirake), dheweke milih pilihan perantara nalika, kanthi latar mburi mundur diplomasi resmi, Moskow terus kanthi diam-diam ndhukung republik pemberontak (sing propagandis banjur mati minangka HPP)

      Ing wektu sing padha, kursus wis disetel kanggo pambentukan Novorossiya, sing, miturut rencana, dipimpin dening Tsarev, sing, nalika ana ing Moskow, wiwit nampa dana (bebarengan karo sawetara wong liya sing kudune. ngganti wong ing cilik saka Gagal) lan kanggo kang padha nyoba kanggo ngubungake sing disebut gubernur wong Novorossiya ing jumlah 7-9 wong, sing biasane tokoh virtual. Upaya pisanan kanggo ngetrapake Tsarev ing Donbass rampung kanthi gagal - Tsarev ngumumake Novorossiya, lan sawetara tokoh kaya Bolotov lan Boroday ngandhakake yen Tsarev bisa ngumumake apa wae sing dikarepake ing kana, nanging wong liya nggawe keputusan, lan banjur ana pertandingan sparring antarane. tokoh-tokoh nuduh pemimpin lokal saka parokialisme. Ing upaya kapindho, Tsarev pungkasane dikirim menyang Donbass, amarga Moskow wis nutup sawetara saluran pendanaan lan bantuan kamanungsan marang dheweke lan para pemimpin lokal kepeksa ngasorake rasa bangga.
      1. PiP
        +1
        7 Juli 2014 23:11
        Artikel sing menarik, nuwun sewu plagiat, sing ngirim ora ngomong sumbere sanajan panjalukku, mungkin
        Sayange situs kasebut ora ngidini sampeyan upvote menyang kaisar alam semesta ... Aku teka ing kesimpulan sing padha karo artikel kasebut. Saora-orane ora mung aku sing nganggep mangkono nglirik
    57. +6
      7 Juli 2014 21:24
      Nalika pangembangan kahanan ing Donbass, ing instigation saka Amerika Serikat, sing nyedhiyani tutup kanggo junta, wiwit berkembang ing arah unfavorable, mesthi dijupuk kanggo nggawe ing wilayah DPR lan LPR jenis analog. Transnistria adhedhasar 2 republik kanthi populasi 7 yuta jiwa (gagasan Novorossiya saka sawetara wilayah kanggo sawetara wektu saiki mung hantu propaganda).

      Padha nyoba kanggo koordinasi nggawe proyek iki karo Amerika Serikat lan Kiev, nanging padha ditolak, supaya mesthi wis disetel kanggo persetujuan karo Akhmetov lan wong-wong mau, sing ditawakake, ing jaminan saka daya lan properti, kanggo ndhukung uprising. lan njupuk posisi tartamtu ing struktur negara anyar. Kabeh tarian iki watara nasionalisasi properti Akhmetov, nalika Pushilin pisanan ngancam bakal njupuk kabeh, banjur Borodai ngandika lan ngandika yen kita ora komunis lan ora bakal njupuk apa-apa, lan banjur ancaman anyar - kita isih bakal njupuk adoh, malah. yen ora kabeh - iki sadurunge mung gema njaba saka perdagangan aktif karo Akhmetov lan wong. Penyerahan Mariupol, sing ditindakake dening Akhmetov kanthi ngalangi karya sing jelas babagan nyiapake pertahanan kutha, dadi salah sawijining bagean saka "dialog". Crita karo Khodakovsky, sing, sanajan dheweke dadi komandan Vostok, terus njupuk dhuwit saka Akhmetov lan nyetel wong-wong mau, uga minangka bagian saka tawar-menawar ing mburi layar, nalika Akhetov pancen ngilangi milisi sing ora bisa dikendhaleni supaya bisa ngrusak. ora serius miwiti mbangun DPR.

      Masalah karo DPR yaiku Akhmetov isih nduweni pengaruh gedhe marang kepemimpinan DPR lan elit Donetsk. Moscow njupuk titik iki menyang akun lan nyoba kanggo teka menyang persetujuan karo wong (ing wong saka Surkov lan sawetara wong tanggung jawab). Nanging junta lan Amerika Serikat, mesthi, ngerti obahe iki lan Akhmetov, kang ibukutha financial ing Kulon, ngemu sak panggonan luwih kuwat. Mulane, lelang kasebut ora nyedhaki, nanging nundha pembebasan DPR lan LPR, sanajan kurator masalah Ukrainia yakin yen rencana karo Akhmetov bakal bisa ditindakake.

      Iki dagang karo Akhmetov, sing duwe kontak karo Moscow lan Kiev, sing ndadékaké kanggo kahanan aneh banget nalika Donetsk, kang ing negara perang, ora bener tundhuk karo artileri shelling lan airstrikes (ora kaya Lugansk), kang diwenehi tandha ing. orane sawetara perjanjian karo junta, ing topik tetep Donetsk adoh saka musuhan nyata sing njupuk Panggonan cedhak Slavyansk lan njupuk Panggonan ing tlatah LPR. Kontak, mesthi, digawa metu liwat wakil Akhmetov, sing kalebu ing loro kantor Kiev lan kantor DPR ndhuwur.

      Ing wektu sing padha, ing Donetsk, ing 3 sasi, karya ing nggawe komando militèr terpadu disabotage, kasunyatan saka eksistensi badan pamaréntah subordinate kanggo Kiev ora digatèkaké, construction negara wis flushed mudhun jamban, lan kelompok milisi. kasebar, kurang diatur lan ora bisa ngatasi tugas nyerang - kasunyatan sing ing Mei -Juni kelompok ora diatur kanggo nyerang ring njaba saka encirclement Slavyansk paling apik nuduhake keengganan saka sawetara individu kanggo perang nyata.
      Looting, banditry, Rajapati, pangayoman bisnis ngrembaka ing kutha, asisten Pushilin tiwas, padha nyoba kanggo matèni Gubarev, milisi trampled ing lapangan kanggo luwih saka sasi, nalika ora pasukan serius wis sijine nerusake kanggo ngrebut gudang tank ing. Artemovsk, sanajan ora ana sing nyegah kemajuan tank lan kendaraan tempur infanteri sing ana saka Donetsk menyang Artemovsk, nambahake 2-3 perusahaan milisi menyang dheweke lan pungkasane njupuk pangkalan sing dikarepake. Wayahe iki uga disabotase saka Donetsk.
      Ing pungkasan gencatan senjata, kahanan wis dikembangaké ing Donetsk cedhak ambruk DPR, kutha iki bener nyingkiri perang, lan politisi lokal nyoba kanggo nyang-nyangan karo Moscow lan Kiev, ngendi DPR dhewe iku ateges chip tawar-menawar, mung. kaya warga DPR, sing dadi sandera saka tawar menawar iki .
      Strelkov ing Slavyansk diarani mati kanthi anggun, adoh saka omong kosong politik iki,
      1. +1
        7 Juli 2014 22:40
        Saiki tumindak para pelacur kita lan "pemimpin" Donetsk wis jelas
    58. +1
      7 Juli 2014 21:26
      Secara pribadi, iki dudu jawaban sing dakkarepake saka Departemen Pertahanan. Ora kaya ngono.
    59. +6
      7 Juli 2014 21:26
      Nanging ing Juli, nalika dadi cetha yen "gencatan senjata" digunakake kanggo musataken pasukan junta ing Donbass, partai kalah wiwit ngiyataken ing Donetsk, kang, tanpa mandheg negosiasi karo wakil saka Kremlin, bener wiwit, liwat Akhmetovskys, kanggo nyiapake kutha kanggo nyerah. Dheweke ora butuh perang, lan ora butuh Strelkov - mulane, nalika junta ngethok jalur pasokan menyang Slavyansk, nganti digantung ing Nikolaevka piyambak - ora ana sing mikir babagan ngliwati koridor sing stabil. Pasukan saka Federasi Rusia ora diarep-arep (lan umume amarga Slavyansk disimpen minangka pusat komunikasi penting), lan uga ora ana serangan sing mbukak blokir. Ing wayah sore 2 Juli, Strelkov nyadari iki, sanajan miturut pidato-pidatoe, dheweke ngerti yen dheweke wis disiapake kanggo nyembelih sapi sing rada awal. Kajaba iku, informasi ditampa manawa pengkhianatan ditindakake ing Donetsk.

      Nalika terobosan Strelkov kanthi cepet menyang Donetsk kedadeyan, mula kedadeyan kaget lan banjur gupuh - Strelkov ngumpulake garnisun kutha-kutha sing ditinggalake lan teka ing Donetsk kanggo ngowahi wilayah kasebut dadi wilayah sing dikubengi lan nindakake pertahanan aktif adhedhasar Donetsk lan Gorlovka. Yaiku, dheweke ngrusak kabeh rencana kanggo nyerahake Donetsk kanthi tentrem menyang junta. Empu Akhmetov escalating nangis sing "ora perlu kanggo ngebom Donetsk", junta janjinipun "kita ora bakal bom Donetsk" lan histeria ing Internet "Strelkov nggawa perang kanggo Donetsk". Mesthi, dheweke nggawa perang menyang Donetsk, amarga ana kepinginan banget kanggo nyerahake Donetsk menyang junta tanpa perang lan ngubur DPR. Kanthi kasunyatan iki, Strelkov bingung kabeh kertu kanggo kekalahan, lan uga numpes kombinasi Surkov ing rembugan karo Akhmetov, kang Strelkov mung ora Panggonan. Ora ana kamar amarga rong alasan.

      1. Strelkov nggantosi "partai perang" kondisional sing ora pengin tentrem karo junta lan nuntut perang kanggo mburi menang karo mundhakaken gendéra menang liwat Kiev. Ora ana papan kanggo dheweke ing rembugan ing mburi layar karo junta lan Akhmetov - perang ing aglomerasi Donetsk temenan bakal mimpin ora mung kanggo konfrontasi protracted, nanging uga kanggo akeh karusakan, kang uga mengaruhi akeh property Akhmetov. Iki sing jelas dudu sing dietung-etung nalika dheweke main karo DPR kanthi ngenalake rakyate ing kana.
      2. Strelkov, amarga kapercayan monarki sayap tengen, digandhengake karo sayap tengen, nasionalis lan malah semi-fasis kaya Prosvirnin, nampa bantuan saka saben wong sing menehi, tanpa akeh diskriminasi, miturut prinsip - nggawa kabeh - aku bakal nampa kabeh. Surkov lan Co ora perlu Novorossiya sayap tengen, karo rasa nasionalis, kang sawetara tokoh nyoba kanggo menehi gambar Strelkov, sing kabuka ndhukung Putin lan ora sijine nerusake sembarang proyèk negara ing jenenge, sanajan wis. wis dikreditake kanthi niat kanggo ngrebut Rostov lan mlaku ing Moskow, sing omong kosong sing lengkap lan jelas.
      Wong-wong kaya Surkov luwih cedhak karo wong-wong kaya Akhmetov, Medvedchuk, Tsarev, sing yen digawe "Donetsk Transnistria", kekuwatan lokal bakal didelegasikan. Pimpinan saka rakyat, kaya Mozgovoy utawa Gubarev, ora bakal diidini nggawe keputusan penting - wong kaya ngono luwih nggegirisi wong-wong sing wis biasa "mutusake" kabeh ing bunder sing sempit "dhewe".
    60. -1
      7 Juli 2014 21:26
      Mentri Ukraina lan wong militèr kita apik kanggo nuduhake kulit bruwang sing ora dibunuh. Kabeh bravado iki omongan kosong. Lan omong kosong iku dosa. Kita kudu luwih mikir. Sawise mikir kanthi teliti, sampeyan bisa njaluk "awak cilik sing dilatih" saka kursi lan mbantu konfrontasi donya Slavia nglawan fasisme ing Ukraina.
      1. 0
        8 Juli 2014 02:17
        Mulai karo dhewe! )
    61. 0
      7 Juli 2014 21:27
      Gaya tanggapan Kementerian Luar Negeri bisa uga dadi milik Lavrov
    62. +4
      7 Juli 2014 21:27
      Ing wektu sing padha, panguwasa wiwit intimidasi dhewe karo "Maidan patriotik", sing persis minangka akibat saka garis sing ditindakake dening Surkov kanggo nggawe "Transnistria anyar" liwat negosiasi karo Akhmetov. Wong-wong sing mung wingi ana ing mayoritas gabungan pro-Putin, ora ngerti lan ora nrima garis politik sing diganti, wiwit takon dhisik, lan banjur nggoleki sing disalahake, lan cepet-cepet mlayu menyang Kremlin. Yaiku, kita kudu ngerti manawa kabijakan iki sing ngrusak mayoritas pro-Putin lan nggawe ancaman "Maidan patriotik", sing mung minangka akibat potensial saka "kombinasi Donetsk" Surkov. Lan ing kene, ora ana sing anyar - kudu dieling-eling kepiye kombinasi "licik" Surkov sing padha ing politik domestik wis nyebabake kerusuhan massal ing Moskow sawise pemilihan tanggal 4 Desember 2011, sawise dheweke dibuwang saka jabatan kurator kabijakan domestik, sawise Volodin teka karo ONF lan kurang saka setahun mandhegake jamb Surkov, nambah persentase sing ndhukung Putin saka resmi 36% ing Januari 2012 dadi 86% ing April 2014.

      Saiki, ketoke, sejarah mbaleni dhewe - Surkov wiwit flirt lan nyetel ora mung DPR, nanging Putin dhewe, pamisahan mayoritas pro-Putin "pasca-Crimean", mbuwang sawetara patriot menyang oposisi lan mbangun kertas. macan saka "Maidan patriotik" saka pembuangan Putin wingi, sing ing wusana, Amerika bakal njupuk kauntungan yen serius ngatasi masalah ngatur "Maidan" nyata. Yaiku, ing intine, ing tengah-tengah tangisan babagan "ancaman Maidan patriotik," para jingoists dhewe nyiapake lemah kanthi misahake mayoritas pro-Putin pasca-Crimean. Iki, mesthi, cukup ketok kanggo sawetara bunderan ing Moscow, supaya Strelkov mesthi dielingake bab kahanan berkembang ing Donetsk. Sampeyan ora kudu mbayangno dheweke minangka jinis Don Quixote. Mulane, nalika anggepan Strelkov ditambah karo informasi babagan apa sing kedadeyan ing Donetsk, terobosan cepet menyang Donetsk diorganisir supaya bisa ngremukake partai sing kalah ing Donetsk, sing ngancam eksistensi DPR kanthi saluran Donbass kabeh. lan, minangka konsekuensi potensial, revolusi ing Federasi Rusia kanthi gaya "pemberontakan Rusia" lite".

      Strelkov, sing metu saka pengepungan cedhak Slavyansk, wis nyebabake kasunyatan manawa sawetara terdakwa potensial ing saluran DPR lan negosiasi karo Akhmetov wiwit nyebar saka Donetsk - mantan komandan "Vostok" Khodakovsky, sing ana ing Akhmetov. payroll, kiwa menyang arah sing ora dingerteni (miturut desas-desus kanggo Mariupol) nanging kanthi tenang nunggang menyang Moskow), panguwasa Ukrainia, sing kanthi tenang ana ing Donetsk sadurunge tekan Strelkov, uga wiwit nyapu kanthi cepet, nyapu unit sing durung dicekel diwiwiti. ing kutha, dina iki walikota Donetsk Lukyanchenko dumadakan ninggalake kutha kanggo Kyiv " kanggo rembugan." Sing, Strelkov (mbokmenawa ing instigation saka bunderan tartamtu ing Moscow) mung numpes dhasar kanggo collusion karo junta lan Akhmetov, amarga nyerah kutha bebarengan karo Bunch saka milisi perang karo junta bakal unrealistic, lan Strelkov duwe siji. saka tatanan paling gedhé saka wong bersenjata lan panguwasa pinunjul ing antarane warga DPR lan milisi. Panguwasa iki enggal-enggal kudu dirusak, amarga wis wiwit ngancam kawicaksanan sing ditindakake.
    63. +3
      7 Juli 2014 21:27
      Mulane kampanye propaganda "Strelkov the Traitor" diluncurake, nalika macem-macem wong lamis nyoba mbuwang lendhut ing Strelkov, nyoba nylametake kombinasi Surkov sing runtuh karo Akhmetov lan Co. Ing babagan iki, mesthine, sampeyan ora kudu nyumerepi Kurginyan lan Bagirov, iki mung kepala ngomong sing ngirimake pesen tartamtu sing ana gandhengane karo kasusahan sing Strelkov slamet lan ora ngidini dheweke "nggabungake" kanthi tenang ing Donetsk. , ing gaya "banjur forester teka lan buyar everyone."
      Sifat histeris perusahaan, sing diwiwiti kanthi saran saka Kurginyan (sing ditembak minangka skirmisher, nanging ora minangka organizer) kanthi jelas nuduhake yen lagi disiapake ing dhengkul lan cepet-cepet, mulane dadi. dadi unconvincing, lan Kurginyan pungkasanipun tindak menyang circulation - accusations saka alamat kang dianakaké Slavyansk marang pasukan unggul kanggo 3 sasi lan nyedhiyani wektu perlu kanggo nggawe negara, kang, thanks kanggo efforts wong-wong sing saiki mlayu adoh. saka Donetsk lan wong-wong sing saiki fidgeting ing kursi ing cahya saka rawuh detachments Strelkov, ora tau digawe. Ing babagan iki, goroh Kurginyan yen "kabeh apik ing Donetsk" uga minangka indikatif, kanthi nganggep manawa Donetsk ana ing ambang pengkhianatan lan ambruk.

      Yen reputasi Strelkov ora bisa dirusak, mesthine bakal nyoba mateni dheweke, kaya sing wis nyoba mateni Bolotov lan dina iki nyoba mateni Mozgovoy, sing makili "partai perang." Wong-wong iki ngganggu kolusi lan kebocoran, mula kudu didiskreditake utawa dirusak. Ing babagan iki, karakter-karakter sing saiki nyoba mbuwang lendhut ing Strelkov sejatine main ing tangan junta lan partai para kekalahan sing nyiapake nyerah Donetsk lan konspirasi ing mburi layar karo Akhmetov. Pitakonan apa maneh - kapentingan materi utawa ideologis - mung retorika. Wong bodho jaringan sing njupuk gelombang iki mung dadi bahan politik gedhe, sing ditindakake ing mburi milisi sing heroik nglawan pasukan junta sing unggul saben dina.

      Mesthi, iku ora worth idealizing Strelkov, mesthi, iku ora kamungkinan kanggo nggawe negarawan cerdas, lan views ideologis, sakbenere, tartamtu, nanging kasunyatan iku liwat tumindak kang cedhak Slavyansk lan efforts saka propaganda Russian, kang nguripake saka. reenactor sing ora dingerteni dadi tokoh politik sing serius, tokoh sing ana akeh wong sing duwe gaman.. Dheweke kepeksa ngitung karo dheweke, dheweke wedi karo dheweke lan, mesthine, dheweke nyoba nyirnakake dheweke - loro fasis Ukrainia lan Rusian kalah.

      Ing kene sampeyan kudu ngerti manawa Strelkov minangka salah sawijining sing saiki adhedhasar DPR sing nyata, dudu virtual. A jotosan kanggo wong kaya Strelkov, Gubarev utawa Mozgovoy, pisanan kabeh, jotosan kanggo DPR nyata, ngendi ora ana panggonan kanggo Akhmetovs, Khodakovskys utawa Medvedchuks. Mulane, kahanan ing saubengé Strelkov iki banget indikatif ing babagan ngenali mungsuh sing didhelikake saka kamardikan nyata DPR. Mula tulisen jeneng lan julukane paraga-paraga iki sing gelem ora ngerti, dadi penggali kuburan DPR. Sampeyan kudu ngerti mungsuh kanthi ndeleng."
      1. +2
        7 Juli 2014 22:14
        Maladets!!!!!Apa artikel!!!!!!
      2. -3
        7 Juli 2014 23:16
        Yagene, ing kasus iki, yen purges wis ditindakake, Strelkov dhewe ora bakal ngandhani lan nerangake apa sing kedadeyan. Inggih, apa dheweke bakal metu lan nerangake yen iki minangka pengkhianatan lan dheweke dipeksa teka ing Donetsk lan mulihake tatanan? Dheweke ora ngomong apa-apa kanggo dangu, nanging Kurginyan komunikasi karo wong ing panggonan urip, lan ing video, wong lokal biasa ngomong sing ing mripate Strelkov tiba. Lan dheweke nawakake fakta lan fakta. Lan Strelkov dadi sepi. Nah, apa sampeyan bakal ketemu karo Kurginyan? Ora. Lan pungkasan, kenapa IP sampeyan didhelikake?)
      3. 0
        8 Juli 2014 01:41
        Kutipan saka Valevampo
        Artikel sing menarik, nuwun sewu plagiat, wong sing ngirim ora ngomong sumbere sanajan panjalukku, mungkin wis ana ing VO, nanging aku ora weruh


        Thanks kanggo artikel sing menarik, aku wiwit maca lan tangi ngguyu
        Ing 23:02 wektu Moscow artikel iki muncul ing Russian Spring.
    64. +1
      7 Juli 2014 21:30
      Ukrainians mbokmenawa bakal njupuk Sevastopol kaya iki pisanan.
    65. +1
      7 Juli 2014 21:30
      Punika hoopoe, kang bakal parade .... Iku luwih apik kanggo nyiapake kanggo "najis" ing gaya 1944 liwat lurung-lurung Donetsk.
    66. 0
      7 Juli 2014 21:30
      Banjur dheweke bakal njupuk kaya ngono
    67. Alexander Kont
      0
      7 Juli 2014 21:37
      Aku ngenteni parade iki!
    68. 0
      7 Juli 2014 21:39
      Jawaban apik! Ing semangat kaping lan banget patriotik, aku Shoigu bisa ngomong mangkono, resmi lan ing ngarepe generasi lawas saka Winners dheweke ora isin!
    69. 0
      7 Juli 2014 21:42
      Saakashvili wis nyoba nganakake parade ing Tskhinvali, lan dheweke duwe posisi sing luwih mupangati kanggo "mulihake tatanan konstitusional." Aku malah ora bisa mbayangno carane Angkatan Bersenjata Ukraina bakal bisa malah nyabrang Perekop Isthmus!
    70. 0
      7 Juli 2014 21:43
      Yen dheweke ora ujar manawa jawaban kasebut saka Wilayah Moskow, mula aku bakal ngira yen Rogozin sing mangsuli. eseman
    71. 0
      7 Juli 2014 21:43
      Geletey - kaya ngono - dheweke bakal nulungi - kanthi gendéra putih.
    72. 0
      7 Juli 2014 21:45
      Aku uga bakal ngusulake kanggo nuntut saka unit lan formasi tentara Ukrainia, sing dadi ahli waris lan penerus hukum saka unit Soviet sing melu ing Perang Donya II, nglawan fasisme. Unit kasebut ngrusak awake dhewe kanthi melu tumindak paukuman ing sisih Nazi.
    73. Solaris
      0
      7 Juli 2014 21:46
      "Sapa sing bakal tetep sehat lan bisa mindhah kanthi mandiri"? Sawise apa sing ditindakake, dheweke ora kudu mlaku ing tanah Rusia! Aja njupuk tawanan!
      Senajan jawaban iku pantes, uga rampung!
    74. 0
      7 Juli 2014 21:49
      Ing negara-negara, ing Brighton, ana restoran sing diarani Sevastopol, yen proto-Ukr iki bisa lolos urip, mula mungkin dheweke bakal mlaku ing parade gay nganggo wulu merak. ngguyu
    75. Komentar wis dibusak.
    76. Kelevra
      0
      7 Juli 2014 21:54
      Jawabane pancen bener!
    77. 0
      7 Juli 2014 22:03
      Lan bajingan iki ora isin, ngadeg ing podium, ngomong babagan perkara sing ora bakal kelakon, bocah cilik, nanging ora dadi menteri, nggawe pamer sing ora nyata, supaya nganggo popok telung pasang. dheweke siap-siap menyang Sevastopol.
    78. Enzo
      0
      7 Juli 2014 22:05
      Iki jawaban sing pantes !!! apik
    79. 0
      7 Juli 2014 22:20
      jawaban banget kanggo Nazi presumptuous
    80. 0
      7 Juli 2014 22:27
      http://www.youtube.com/watch?v=cGBk0_kdpqU Послушайте внимательно полностью и сопоставте
    81. +1
      7 Juli 2014 22:29
      Parade ing Sevastopol? Alis wis metu saka pikirane amarga wedi, lan kerusuhan wis diwiwiti.
    82. 0
      7 Juli 2014 22:40
      Ing LPR, karya Privatbank, sing dadi gubernur wilayah Dnepropetrovsk Ukraina, pengusaha Igor Kolomoisky, wis mandheg. Lan mung apa? Apa isih bisa digunakake ing Donetsk? Rave!
    83. 0
      7 Juli 2014 22:42
      Yagene kowe wedi banget ngundang aku? Kanggo melu parade ing Kyiv minangka tawanan perang ora tau dadi pilihan! banjur sawise parade menyang tembok! Raksasa kaya ngono sing mateni bangsane dhewe kudu difermentasi ing tong minyak - urip!
    84. mitre
      0
      7 Juli 2014 22:55
      Dheweke mangsuli kanthi apik) kanthi humor - nanging kasar :)
    85. 0
      7 Juli 2014 22:59
      Jawaban kasebut pantes, sanajan sampeyan ora kudu nggatekake pernyataan kasebut
    86. sru66nt
      0
      7 Juli 2014 23:00
      Kutipan saka flc9800
      ! Sopan santun!

      ya, ya, rauh wong ijo cilik sopan bakal teka kanggo wong-wong mau (stoners) ing kantor Kyiv sing!
    87. +1
      7 Juli 2014 23:02
      Kutipan saka: vezunchik
      Dadi Shevardnadze marani dheweke... sapa sing sabanjure???

      Bongkok....aku ngomong Bongkok!...saka.k.f.
    88. pengembara
      0
      7 Juli 2014 23:04
      Geletey mbokmenawa diwenehi konstitusi bebarengan - Putusan sing kudu ditandatangani ... durung mlebu, nanging masalah wektu ... Motorola wis mbuwang peluru.
    89. -2
      7 Juli 2014 23:08
      Pimpinan ing Rusia saiki dudu sing bisa nganakake parade kaya ing taun 44 ... Rusia wis ambegan pungkasan, lan kabeh nuduhake kamenangan sing ana ing sangisore Stalin ... ora lali njerit Stalin lan kabeh Soviet umum ... Ngguyu... .
    90. 0
      7 Juli 2014 23:09
      Jawaban sing apik. Kanthi referensi sejarah lan humor)))
    91. +1
      7 Juli 2014 23:15
      Meh kabeh wong ing swasana nakal ...
      Wong lanang, aku akeh banget kanggo literatur babagan perang Rusia - iki persis kaya perang sing kalah. Ayo mbuwang topi!
      Perang-perang sing ditindakake kanthi serius yaiku sing menang ... Ora nguncalake topi marang sapa wae! Mangga njupuk menyang akun!
      Sapa sing menehi inspirasi kanggo sampeyan? Inggih, luwih becik sampeyan njlèntrèhaké kanthi istilah militer apa sing bisa kelakon, lan ekonomi apa sing bisa diarep-arep. Ana akeh sing dipertaruhake saiki.
      Sampeyan ora bisa maca topik kasebut, sampeyan nemokake sawetara komentar, sampeyan seneng yen isih ana wong.
      Dadi tema "Ayo putus karo sesuatu (utawa luwih, saka Ukraina) kaya ngono ..."
      Yen Ukraina ora duwe sponsor ing mburi, mesthine bisa ditindakake sanajan kanthi dawa. Lan iki masalah serius, wong lanang ... luwih becik nyelehake topi sampeyan.
    92. alex_83
      0
      7 Juli 2014 23:16
      wah ayu!!!aku utang,,,,,,,,,,,,,,,!!!!
    93. sru66nt
      0
      7 Juli 2014 23:17
      Kutipan saka flc9800
      ! Sopan santun!

      ya, ya, rauh wong ijo cilik sopan bakal teka kanggo wong-wong mau (stoners) ing kantor Kyiv sing!
    94. 0
      7 Juli 2014 23:36
      lan ing sauntara iku: Ing Slavyansk, ibu-ibu milisi sing nglawan Ukrofasis ditembak ing alun-alun.

      nangis Kenging punapa ugi kedah dipun tawanan lan dipun tuntunaken parade kangge najisaken tanah Rusia???

      link: http://voicesevas.ru/news/yugo-vostok/2533-voyna-na-yugo-vostoke-onlayn-06072014
      -hronika-sobytiy-post-updatesya.html
    95. bun
      bun
      +1
      7 Juli 2014 23:43
      Aku ngormati iki ing basa Rusia
    96. +4
      8 Juli 2014 00:09
      Tentara Ukraina mesthi bakal parade liwat "Sevastopol Ukraina"
    97. 0
      8 Juli 2014 00:13
      Lan ing kene maneh ora ana pranala menyang sumber asline...kenapa kita kabeh padha protes ing kene?
    98. kerentanan666
      0
      8 Juli 2014 00:20
      Kabeh apik, nanging apa sing kedadeyan karo pena iki? Ya, dheweke lali mbukak tutup, sapa sing ora? Sawise kabeh, ing kasus apa wae, aku banjur mbukak lan mlebu biasane, dheweke ora nuduhake ing kene, mula ora perlu. Nanging mbaleni iki tanpa wates ora ana ing level media sing objektif; ing sepele kaya ngono, kita mudhun menyang tingkat propaganda sing padha karo dheweke. Aja mikir yen aku nutupi sapa wae, aku mung pengin agensi berita ing tingkat sing layak.
    99. 1nik-ol
      0
      8 Juli 2014 00:22
      Kutipan saka Stypor23
      Ora, ora cukup, ana alternatif. Waca carane padha nindakake ing Kakaisaran Ottoman.


      Maksudmu tong sder.mom lan janissary karo saber, sing gelut liwat tong saben menit ...
    100. 0
      8 Juli 2014 00:27
      KITA ORA BAKAL LANGGENG KOTA PAHLAWAN SEVASTOPOL!!1 prajurit

    "Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

    "Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev Lev; Ponomarev Ilya; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; Mikhail Kasyanov; "Owl"; "Aliansi saka Doctors"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"