Komandan batalion Aidar: Kolomoisky minangka patriot sejati saka Ukraina

114


Apa sing ana ing kepala komandan lapangan ATO? Tembung apa sing digunakake kanggo nyembelih prajurit Ukraina? Mantan kepala staf batalyon Aidar menehi jawaban sing ketulusan sampeyan bisa ngormati.

Anatoly Shariy, ahli media saka Ukraina, nerbitake wawancara dawa sing ditampa saka "kolega Serbia" karo wong sing jenenge Valentin, sing dianggep minangka mantan kepala markas batalyon Aidar. Valentin dhewe ora mbantah iki, nanging wedi kanggo konfirmasi ing kamera.
Reedus tegese jangkoan obyektif acara ing Rusia lan ing luar negeri lan ngajak para nonton kanggo ngevaluasi sudut pandang babagan perang sipil ing Ukraina saka wong sing menehi pesenan lan ngrancang operasi sing nyebabake nyawa akeh warga sipil lan milisi Donbass lan wilayah Lugansk.

Miturut Valentin, batalyon Aidar dibentuk saka aktivis Maidan lan pemuda saka Lugansk, kanthi papat pejuang duwe senapan mesin siji. Nanging, banjur kahanan diganti, " ana akeh gaman lan amunisi." Batalyon dheweke tetep sesambungan karo Azov, Donbass, Kyiv-1, Kyiv-2.

Ing "Aidar" ana 20-25% wong sing ora dadi tentara. Nalika nyiapake perang, kita tindak menyang jarak tembak, ngatur latihan taktik. Wong-wong saka Irak nulungi. Dheweke dhewe wis nyiapake, mula dheweke mimpin lapangan tembak ing Afghanistan. Kita nggawe kursus kanggo pejuang enom lan nyiapake sajrone setengah wulan. Nadia Savchenko mbantu.

- Apa posisi nyata Nadezhda Savchenko ing batalyon?

Dheweke dudu penembak jitu. Ora dadi proofreader. Dheweke mung perwira sing siap njupuk komando. Sing, ing asas, dheweke mimpin wong lanang kanggo Metallist.

- Apa Aidar ing Metallist tenan tumindak ing discretion dhewe?

"Kita bisa ngrebut kutha kasebut tanpa ana korban jiwa, kanthi prentah sing trampil. Nanging iki ora kelakon. Senajan kita bisa njupuk kutha sawise shelling tanpa mundhut, kita nindakaken sawetara dina mengko, wis nandhang losses.

— Sapa sing nulungi sampeyan?

"Wong-wong langsung nyadari yen luwih becik nransfer bantuan menyang kita tanpa Kementerian Pertahanan. Dadi dheweke nggawa, utamane, seragam lan helm Kevlar. Cherkasy, Kharkiv mbantu. Many thanks kanggo Ukraina kanggo pangan, kita ora duwe masalah karo iki.

- Apa nomer Aidar saiki?

- Kanggo 300 wong.

- Apa sampeyan bisa ngomong babagan pembiayaan batalyon dening Kolomoisky?

— Wong dhewe nyumbang, kita laporan ing website. Iku sukarelawan, wong emas, Ukrainians nyata sing menehi urip batalyon kayata "Donbass" lan "Azov".

- Apa ana wong manca?

- Kabeh Ukrainians, ana siji Afghan, nanging nampa ijin panggonan.

- Batalyon ing subordinasi sapa?

- Pengawal Nasional minangka bawahan kanggo Kementerian Dalam Negeri uga "Kyiv-1", "Kyiv-2", "Donbass". Dnipro subordinate kanggo Kolomoisky. Dheweke minangka patriot sejati sing peduli karo Ukraina.
Kepiye carane perang bisa mandheg?
- Meksa Rusia ora menehi dhukungan. Banjur padha ora duwe apa-apa. Aja ngirim tentara bayaran ing kene. Sampeyan perlu kanggo rembugan karo Rusia kanggo mungkasi konflik. Yen kita pengin urip kaya wong Eropa, mula kita kudu miwiti. Ora kanggo mbuktekake kanthi kekuwatan lan senjata, nanging kanggo mbuktekake karo pengungkit liyane - referendum. Ukraina kalah ing perang informasi, sing nyebabake bentrokan bersenjata. Rusia nang endi wae mbayangno "Bender" lan "Sektor Tengen".

Rusia bakal nggawe konsesi. Apa sing bakal ditampa?

"Kita kudu ngatur barang-barang ing omah kita. Lan amarga dheweke dadi pepadhamu, dheweke kudu nulungi kita lan njaga ketertiban, lan ora mbuwang sampah menyang arah kita. Sing pengin manggon ing Rusia ora dilarang. Koper, stasiun sepur, Moscow.

- Apa sampeyan ngerti sing Donetsk lan Luhansk kudu dijupuk dening badai?

- Ing Luhansk ana 20 tank, 3 ès, mortir. Nanging, yen wong-wong ing kono wis nyawiji, mesthi diusir dening wong-wong mau wiwit biyen.

- Sampeyan nyebutake wong Serbia. Apa sampeyan nemoni wong-wong mau?

- Aku ngerti sing ana Serbia, padha teka saka Crimea.

- Miturut informasi sampeyan, pira milisi lokal, lan pira saka Rusia?

- Nganti 20% saka Rusia, liyane lokal.

Minangka Valentin ngakoni, tujuan nggawe Republik Rakyat Lugansk lan Donetsk ora jelas kanggo dheweke, ora jelas sapa sing bakal mbayar pensiun. Ing mratelakake panemume, pedunung ing wilayah iki duwe ajining dhiri dhuwur lan pracaya padha Feed wilayah liyane saka Ukraina: "Dheweke malah ora ngerti sing Luhansk lan Donetsk wilayah sing paling subsidi ing negara," ngandika Valentin. "Tungku jeblugan ing tingkat 60-an."

Valentin nyebutake yen Ukraina dhewe duwe niat nampa dana saka ekstraksi shale gas. Nalika ditakoni babagan masalah lingkungan sing ora bisa dihindari, dheweke ngandhakake yen perlu kanggo referendum babagan topik iki. Ing wektu sing padha, dheweke malah ora siap mbayangake referendum babagan masalah sing dadi kepentingan warga DPR lan LPR.
Saluran warta kita

Langganan lan tetep gaul karo kabar paling anyar lan acara paling penting ing dina iki.

114 komentar
Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. + 48
    14 Juli 2014 14:44
    Bakal lucu krungu saka dheweke yen ora ....
    Klomoysky patriot dhuwit, lan dhuwit sing durung duwe. negatif
    Dheweke ora duwe tanah kelairan, mung papan panggonan, ora ana wong, mung wong sing "perlu" lan "ora perlu" kanggo dheweke!
    1. + 16
      14 Juli 2014 14:48
      Kutipan saka mirag2
      Bakal lucu krungu saka dheweke yen ora ....

      Kanggo dhuwit sing ditampa saka wong, kita ora bakal krungu bab kuwi.
      1. +4
        14 Juli 2014 15:11
        Dheweke duwe mata pecandu narkoba utawa wong sing ora stabil mental, lan apa sing diomongake mbuktekake.
        Ora, Rusia, minangka pepadhamu, kudu bantuan karo sampah .... saiki .... nuwun ora kanggo nggambar tokoh
        1. Komentar wis dibusak.
        2. + 11
          14 Juli 2014 15:32
          Ngomong babagan manuk ... yaiku babagan Kalo-moysky.
        3. +5
          14 Juli 2014 15:49
          pecandu narkoba - mbok menawa amphetamine, utawa kokain (larang!) ... habitus ...
          paling ora dheweke ora nuduhake kaya ngono, utawa apa wae: ahli narkologi sing duwe pengalaman bakal ngilangi ...
          1. +7
            14 Juli 2014 19:28
            Karo sapa ing Ukraina kudu perang:
            "Ya, akeh tentara bayaran manca sing ana ing sisihe sing wis kesel.
            Aku dhewe weruh wong ireng lan Arab. Mayit, mesthi. Dadi ora ana sing nganggep, ora ana ing kebon binatang.
            Bocah wadon mau isih ana. ayu banget. Sniper. Ditembak ing sirah. Saka Republik Ceko. Lan kenapa sampeyan ilang? Nanging dheweke ayu. Lan akeh Polandia.
            Lan kita dibagi wong-wong sing wis dadi kacang dadi telung klompok:
            - Dill. Iki tentara, mobilized. Dheweke bakal njupuk wong lanang saka wilayah Kherson, umpamane, lan ngusir dheweke. Iki sing paling mati. Dheweke ora pengin gelut. Dheweke dioyak, kita tembak. Salah siji kita utawa dheweke. Lan kaping pirang-pirang kita ngumumake marang sanak-sedulure - aja nganti padha mobilisasi! Ora ... Cowardly utawa soko. Mula mulih nganggo seng. Utawa tanpa lengen / tanpa sikil - sing begja.
            - Nazi. Iki Garda Nasional. Kita ora duwe welas asih marang wong-wong mau. Piyambakipun rod. Nanging iki dudu sing paling medeni.
            - Fasis. Iki Sektor Tengen lan liya-liyane. Iki kewan nyata. Frostbitten. Kita bakal mateni wong-wong mau nganti pungkasan. Amarga padha wanita, bocah-bocah ... Saben uwong sing dadi munggah ing lengen - padha crumble everyone.
            Lan akeh pecandu narkoba. Ing antarane kabeh mau. Rasane kaya sengaja dipompa.
            Siji mobil ditabrak. Nalika dipriksa, dheweke nemokake kaleng karo obat-obatan. akeh. Padha diangkut.
            Lan ana sejarah. Babagan Gunung Karachun. Dheweke biyen wis sawetara dina meneng. Dadi gouging kabeh wektu, nanging kadhangkala ngaso. Kita panginten cangkang wis entek metu ana.
            Mengko ana informasi yen obat-obatan frank wis manggon ing kono. Lan nalika kabeh wis rampung kanggo wong-wong mau, padha wiwit break. Padha mandheg murub. Dheweke malah menehi ultimatum kanggo awake dhewe. Dheweke ngomong - nggawa obat-obatan, utawa kita bakal lunga saiki, kita bakal ngedol kabeh menyang milisi Slavyansk. Lan padha nggawa."
        4. DPZ
          +2
          14 Juli 2014 15:49
          kabeh padha duwe mripat iku
          1. +2
            14 Juli 2014 17:13
            "Dheweke ora ngerti manawa wilayah Lugansk lan Donetsk minangka sing paling disubsidi ing negara kasebut," ujare Valentin. "Tungku jeblugan ing tingkat 60-an."

            Manawi kados makatên, junta dalah bendaranipun botên kenging rêmên.
          2. +1
            14 Juli 2014 19:14
            Kutipan: DPZ
            kabeh padha duwe mripat iku


            Zombi, apa sing kudu ditindakake ... Bakal angel nggawe maneh dadi wong. Yen isih bisa.
            1. +2
              15 Juli 2014 00:02
              kok remake wong-wong mau? peluru luwih murah kanggo wong-wong mau. belay
        5. +3
          14 Juli 2014 15:56
          Iku mutant, dudu manungsa
        6. +2
          14 Juli 2014 16:28
          "Sosis" ora bocah /// kecanthol amfetamin............
          1. + 10
            14 Juli 2014 18:06
            lan lanang umume flatten ... Kadyrov - uga rampung!
        7. AVG
          +1
          14 Juli 2014 19:39
          Dheweke mung perwira sing siap njupuk komando. Sing, ing asas, dheweke mimpin wong lanang kanggo Metallist.

          Lan digawa menyang zugunder ...
        8. +2
          14 Juli 2014 20:27
          Kutipan saka: Coffee_time
          Lan amarga dheweke, Rusia, minangka pepadhamu, mula dheweke kudu nulungi kita.

          Lan kenapa kabeh dill yakin manawa Rusia duwe utang kabeh ???))
          1. +1
            14 Juli 2014 21:00
            Kutipan saka Ramzaj99
            Kutipan saka: Coffee_time
            Lan amarga dheweke, Rusia, minangka pepadhamu, mula dheweke kudu nulungi kita.

            Lan kenapa kabeh dill yakin manawa Rusia duwe utang kabeh ???))

            Diagnosis: Freeloaders. negatif
        9. Komentar wis dibusak.
        10. 0
          15 Juli 2014 05:37
          Yen sampeyan ngeweruhi maneh, kabeh wong duwe utang, nanging dheweke bener, lan sapa sing ora setuju karo koper, stasiun sepur, Moskow, utawa bisa uga kosok balene? sing ora pengin manggon cedhak utawa ing LPR lan DPR koper, stasiun sepur, EU? Dadi ora, dheweke pancen bener, luwih becik kita mateni dheweke lan pungkasane, lan ana gas shale lan dhuwit sing bakal mili - iku cretin!
      2. +6
        14 Juli 2014 15:45
        Kutipan: Alexander Romanov
        kita isih ora krungu.

        Lan aku seneng karo barang-barang iki!
        Kita kanggo demokrasi!
        Kita duwe akeh gas!
        Yen Timur ora gelem, kita ora bakal tambang! Kita bakal nganakake referendum!
        Lugansk lan Donetsk kanthi wilayah subsidi industri sing ora duwe bathi!
        Lan federalisasi kanggo budak!
        Dheweke mikir yen Bandera ana ing saubengé! Kita kudu nyritakake sapa Bandera kasebut (ketoke ora sopan)!
        Kita duwe sekolah Rusia ing saben distrik (lan kenapa banjur nguwuh-uwuh farion lan tyagnibok babagan larangan ing basa Rusia?)
        Kita bakal manggon karo Kolomoisky ing limang taun kaya ing Eropa, nggih!

        Iku misale jek kaya wong diwasa, nanging isih ana! Svidomit Jerman grin! Siji bab kang ora ngandika, kok neraka sampeyan demokrat arep Timur, awit kanggo kamardikan saka pilihan lan apa kanggo tetep "subsidi" wilayah! Ugh . ..
    2. +4
      14 Juli 2014 14:48
      Kutipan saka mirag2
      Ora malah wong, nanging "materi", "alat".



      100% akurat. Menapa malih, consumables ..... Lan kanggo dhuwit relatif sethitik, materi iki luwih saka cukup. Aku ora pengin nglampahi ... Dadi mbuwang ....
      1. + 25
        14 Juli 2014 14:54
        Kutipan: SS68SS
        100% akurat. Lan konsumsi ...

        Dheweke wis dikurangi sapisan, jebule ora tekan. Masokis, paling mungkin ...

        1. + 11
          14 Juli 2014 15:31
          Video sing apik tenan !! Offset kanggo wong ... Aku bakal dadi bajingan yen aku ketemu wong asli - aku bakal menehi wong ngombe, Feed wong ... ing umum, pakurmatan lan bab paling jero.
        2. leglun
          +2
          14 Juli 2014 17:28
          pati kanggo pravosekam !!!!Matur nuwun sedulur !!!
        3. SanEpidNadzor
          +1
          14 Juli 2014 18:43
          Luwih becik duwe video liyane saka "operator"))
    3. Komentar wis dibusak.
    4. +1
      14 Juli 2014 15:15
      Hmm ... Sapa sing Mbayar ... IKU TARIAN cah wadon !!! Apa maneh sing bisa diomongake...!!!
    5. +6
      14 Juli 2014 15:20
      "Bakal lucu krungu liyane saka dheweke...."

      luwih lucu yaiku tembung: "Kolomoisky minangka patriot nyata Ukraina" - iki guyon - oligarki Yahudi minangka patriot Ukraina.
      banjur Klitschko iku Ukrunina kang Cicero. Blyashko minangka panguwasa moral, kanca bocah, lan nurani bangsa dill.
    6. +2
      14 Juli 2014 15:29
      Iku bakal lucu kanggo krungu bab liyane saka dheweke .... patriot Klomoisky

      Lan yen Kolomoisky minangka patriot, mula dheweke kudu dianugerahi !!!
      Ganjaran kudu pantes kanggo dheweke ... ora kurang saka SABANGAN KAYU saka ASPEN!
      1. +1
        14 Juli 2014 16:32
        Salib ora bakal bisa ... Dheweke mesthine wong Yahudi ... Sanajan Volodya Solovyov (dheweke wong Yahudi) Dheweke ujar manawa wong Yahudi saka Kolomoisky kaya peluru telek. Avigdor Eskin ndhukung dheweke kanthi bungah. Kolomoisky iku nyata. Hitler lan Mussolini .... asor ing pinggir
        1. bpyotr
          +2
          14 Juli 2014 19:29
          Kutipan saka meryem1
          Salib ora bakal bisa ... Dheweke mesthine wong Yahudi ... Sanajan Volodya Solovyov (dheweke wong Yahudi) Dheweke ujar manawa wong Yahudi saka Kolomoisky kaya peluru telek. Avigdor Eskin ndhukung dheweke kanthi bungah. Kolomoisky iku nyata. Hitler lan Mussolini .... asor ing pinggir

          Nanging babagan kepemimpinane ing kabeh organisasi Yahudi, utawa bisa uga aku maca usul kasebut saka pungkasan.
    7. +5
      14 Juli 2014 15:30
      Kenapa downvote kerja?
      Matur nuwun kanggo penulis kanggo materi sing diwenehake. Iku apik kanggo krungu pendapat saka sisih liyane.
      1. +3
        14 Juli 2014 15:45
        Ya, kanggo krungu surzhik sing njijiki, sampeyan kudu katon. Inggih, iku perlu kanggo molak loro basa Rusia lan Khokhlyatsky ing cara kaya mengkono, mbucal kabeh menyang numpuk, nyampur munggah, nambah ggekanya lan kene sampeyan duwe basa Svidomite-sodomite.
    8. +1
      14 Juli 2014 15:36
      Luhansk sawise shelling 14.07.2014/XNUMX/XNUMX

      https://www.youtube.com/watch?v=m2MxAGMc_X0
    9. +3
      14 Juli 2014 17:20
      maneh, Aku iki pleased karo idaman kanggo freebie "Rusia iku pepadhamu lan mulane kudu HELP" !!!!
      Kanggo 23 taun, dheweke dibantu lan dibantu bensin kanthi diskon - dheweke isih duwe utang. Apa tetanggan liyane sing utang banget? Serbia. contone - koresponden Serb, Aku? Polandia, Moldova, Romania - kabeh wong duwe utang ??
    10. Komentar wis dibusak.
    11. +3
      14 Juli 2014 18:02
      Kutipan saka mirag2
      Bakal lucu krungu saka dheweke yen ora ....
      Klomoysky patriot dhuwit, lan dhuwit sing durung duwe. negatif
      Dheweke ora duwe tanah kelairan, mung papan panggonan, ora ana wong, mung wong sing "perlu" lan "ora perlu" kanggo dheweke!



      Hitler Pemuda Kalomoishi

    12. +1
      14 Juli 2014 20:29
      yen mung kanggo "tipis metu" dhuwit Kalo Moysky dening numpes SPBU lan aset tetep liyane
    13. +1
      14 Juli 2014 21:00
      Repost peserta Maidan live anti maidan com
      Lugansk lan Donetsk nindakake apa sing ditindakake dening Maidan

      https://www.youtube.com/watch?v=IRSMTehWAX8#t=3177
      1. 0
        14 Juli 2014 22:35
        Cekap semanten. Ora kabeh wong pancen edan. minangka piyambakipun ngandika: paling bisa nambani.
  2. +3
    14 Juli 2014 14:44
    - Pengawal Nasional minangka bawahan kanggo Kementerian Dalam Negeri uga "Kyiv-1", "Kyiv-2", "Donbass". Dnipro subordinate kanggo Kolomoisky. Dheweke minangka patriot sejati sing peduli karo Ukraina. - Dheweke seneng-seneng.
    1. + 15
      14 Juli 2014 14:52
      Kutipan saka Grenadier
      Kolomoisky. Dheweke minangka patriot sejati sing peduli karo Ukraina.

      Izya, pitutur marang aku carane nerjemahake menyang Ibrani: "Yahudi shitty"?
      Calo Moishe...
      1. pengembara
        +1
        14 Juli 2014 15:50
        ing kulawarga Yahudi ora tanpa wedhus ireng sawijining.
        1. +3
          14 Juli 2014 22:38
          Ing kulawarga Yahudi sing wis tekan daya lan dhuwit gedhe, kabeh freaks. Minangka Henry Ford ngandika: njupuk adoh dhuwit saka 100 kulawargané Yahudi paling sugih lan donya bakal mungkasi perang, paceklik lan revolusi. Saka aku uga bakal nambah Maidans.
    2. +2
      14 Juli 2014 15:10
      Kutipan saka Grenadier
      Disenengi malah.
      Lan dheweke nesu aku. Apa woh ing video kasebut? Cangkeme kabeh di mbenakake, sapa dheweke, apa jenis urka utawa apa? Utawa mungkin ana wong sing ora bisa nolak lan nyelehake dheweke ing baris ngarep? Ing bunk kanggo dhawuh marang - katon cocog.
  3. + 16
    14 Juli 2014 14:45
    Carane akeh patriot Ukrainia nyata pegatan ora saka Slavic. Endi otak dill?
    1. +3
      14 Juli 2014 15:28
      Carane akeh patriot Ukrainia nyata pegatan ora saka Slavic.
      Apa sampeyan ora ngerti yen dheweke asli Ukrainians? nglirik
      1. +2
        14 Juli 2014 15:45
        Kutipan saka Gomunkul
        Apa sampeyan ora ngerti yen dheweke asli Ukrainians?

        ya, aku guessed sapa sing muddying banyu. Sing banget..
    2. Komentar wis dibusak.
  4. +2
    14 Juli 2014 14:46
    Kolomoisky minangka patriot nyata Ukraina

    wassat wassat wassat wassat
  5. +9
    14 Juli 2014 14:46
    Bodho, malah goblok.... Yen iki wawancara karo komandan, aku bisa mbayangno tingkat intelektuale anak buahe....
    1. +1
      14 Juli 2014 15:13
      Ya ora ana sing bodho, mung dheweke dadi korban propaganda.
  6. +8
    14 Juli 2014 14:46
    Ngapura kula, mesthi, nanging karakter iki wis pasuryan saka pidana pengalamane, lan antics malah Samsaya Awon! Lan wong-wong iki kanthi gaman mateni warga sipil: bocah-bocah, wong tuwa, wanita, banjur menyang Kiev lan menehi wawancara carane heroik dheweke nindakake, JANCOK!
    1. +1
      14 Juli 2014 16:54
      ... wawancara dawa karo wong jenenge Valentin, sing dianggep mantan kepala markas batalyon Aidar. Valentin dhewe ora mbantah iki, nanging wedi kanggo konfirmasi ing kamera.

      Ketoke, rasa wedi iki ana hubungane karo dheweke wedi yen tembung "ya, aku dadi pengawas batalyon" tinimbang "ya, aku dadi kepala staf batalyon" ora sengaja uwal saka dheweke.
  7. +5
    14 Juli 2014 14:47
    Conto sing jelas babagan zombifikasi wong umur rong puluh telu taun sing efektif, kuburan kasebut bakal bener.
  8. +6
    14 Juli 2014 14:48
    Apa komandan batalion sing putih lan alus? ditched personel direkrut anyar?

    Lan Nadya Savchenko - putih lan alus ...

    Lan kabeh padha putih lan alus ....

    hasile... Sialan...
    1. +3
      14 Juli 2014 15:05
      Lan Nadia Savchenko - putih lan alus
      Iki umume sawetara jenis Agen 007 Maidan. Miturut versi resmi, dheweke dadi servicewoman saka Kamentrian Pertahanan Zbroynyh pasukan dill. Sajrone liburan dheweke lunga menyang "mbantu" para penggemar Aidar, sing dadi bawahan Kolomoisky?! wanted kanggo entuk dhuwit ekstra utawa mung Svidomo? utawa iki dheweke "seconded" minangka wong kulit putih kanggo pribumi kanggo periode soko?
      1. +1
        14 Juli 2014 15:57
        Savchenko minangka mercenary profesional, iki tugase. ing taun anyar, ana wis akèh wong ing Ukraina, lan padha "kadhaftar" lan mercenary ... Chechnya, Timur Tengah, Afrika, Asia Kidul-Wétan, Amerika Latin ... Eropah - Yugoslavia ... pengalaman - dadi sehat, grandmas apik, motivasi - rata-rata (dhuwit). profesional kuwat, paling mbebayani, Aku isih (utawa wis?) Ketemu wong ing 80s, suda saka tentara Ukrainia.
    2. Komentar wis dibusak.
  9. +1
    14 Juli 2014 14:49
    Putih lan alus. Dipimpin dening Patriot!
    Sepira jerone wong Rusia salah! Apa sing kudu dijupuk saka wong bodho, suffocating miturut kuk totalitarianisme!
    Cukup siap kanggo nglucuti senjata lan pindhah munggah!
  10. +2
    14 Juli 2014 14:51
    Diagnosis jelas: "Dill saka otak." Penyakit nular luwih elek tinimbang Ebola. Iki diobati mung kanthi ijo sing cerah, banjur intervensi bedah.
  11. +4
    14 Juli 2014 14:51
    Lan apa dheweke ing basa Rusia, supaya dheweke ngomong omong kosong ing pamindhahan!
    1. DPZ
      +1
      14 Juli 2014 15:54
      dheweke mung ngomong karo kita kanthi cara dhewe. kalkun pompous. Sapa maneh sing bakal ngerti basane lan sapa ing jagad iki ngerti yen dheweke duwe basa dhewe, ing saindenging jagad iki Rusia?!
  12. +1
    14 Juli 2014 14:53
    - Ing Luhansk ana 20 tank, 3 hailstones, mortir. Nanging, yen wong-wong ing kono padha nyawiji, mesthi diusir dening rakyat dhewe biyen. Luwih becik yen wong Aidarovit ora mateni wong-wong iki kanthi gratis. Lan misunderstanding kabutuhan wong iki dening panguwasa Kyiv mimpin kanggo nggawe Republik Rakyat Luhansk lan Donetsk
  13. +3
    14 Juli 2014 14:54
    Kepala Staf Wedhus.
  14. +1
    14 Juli 2014 14:55
    Sampel dill saka pinggiran anyar.
    Kabeh padha BODO! Saka parashka nganti Nazi pungkasan ing tentara omong kosong.
  15. Sergey 57
    +2
    14 Juli 2014 14:56
    Oh, carane sedhep Kolomoisky didilat.
  16. Komentar wis dibusak.
  17. DMB-88
    0
    14 Juli 2014 15:00
    wah, (modern ora kejawab tembung iki) ..... dill!!!
  18. +2
    14 Juli 2014 15:01
    Benya minangka patriot saka kanthonge! Lan pakdhe iki soko dibenturi watu ora liya.
  19. +2
    14 Juli 2014 15:03
    Ya, padha Aidarovtsy dadi wani ing ngarepe wartawan. lan sanalika padha tiba menyang tangan salah, padha wiwiti ngrusak ngendi wae.
  20. +2
    14 Juli 2014 15:03
    Apa dheweke duwe manik-manik ing gulu? belay
  21. +1
    14 Juli 2014 15:06
    Yagene dheweke nuduhake fasis iki marang kita, mung bisa ditampilake nalika dirusak, lan supaya dheweke ngandhani ibune babagan omong kosong sing digawa.
  22. +2
    14 Juli 2014 15:06
    Iki hardened, mbokmenawa wis rampung akeh njijiki, lan yen sampeyan ora bang, sampeyan bakal nindakake. Ora ana gunane njupuk tawanan kaya ngono.
  23. +2
    14 Juli 2014 15:09
    Aku ora butuh komentar ing kene ...
  24. Dima734.
    +2
    14 Juli 2014 15:09
    Apa dheweke duwe manik-manik ing gulu?
    Mesthine, dheweke kepengin menyang Eropa lan kelalen gaun ing omah.
  25. +2
    14 Juli 2014 15:09
    telat... saiki perang gerilya.. suwe-suwe.. lan kabeh wong saka Kiev lan Lvov bakal ngrasakake.. lan kaya sing dikandhakake, sapa sing isih urip bakal meri marang wong mati.
    1. +1
      14 Juli 2014 16:47
      Quote: sirip surem
      telat... saiki perang gerilya.. suwe-suwe.. lan kabeh wong saka Kiev lan Lvov bakal ngrasakake.. lan kaya sing dikandhakake, sapa sing isih urip bakal meri marang wong mati.

      Aku padha pancene ngirim ora pindhah ing trip camping utawa ing vacation kanggo SE. Nah, bisnis bisa "kebakar" yen tiba-tiba arep mbukak toko ing SE.
  26. +2
    14 Juli 2014 15:15
    ora narik kepala staf ...
    1. DPZ
      +2
      14 Juli 2014 15:55
      apa jenis markas lan pangareping
  27. Dbnfkmtdbx
    +1
    14 Juli 2014 15:16
    Pitakonan yaiku kenapa dheweke ora langsung ngalahake dheweke utawa dheweke dadi aktor? duka
  28. +1
    14 Juli 2014 15:17
    Badut! Dheweke mung lungguh ing Maidan!
  29. -1
    14 Juli 2014 15:19
    Kolyamoishovsky paling kamungkinan patriot Rusia. Dheweke nindakake prekara sing bodho nganti layanan khusus kita kelangan lan nggoleki ing kantore kanggo sapa lan kapan bisa ngrekrut dheweke.
  30. Sinik lawas
    +1
    14 Juli 2014 15:19
    Ora kanggo mbuktekake kanthi kekuwatan lan senjata, nanging kanggo mbuktekake karo pengungkit liyane - referendum.


    Biruku (ing arti "sayang"), mantan kepala "sesuatu ing kana", komandan "nang endi wae ing kene" VaFlendin !!!
    Apa sampeyan, sisa Galicia, asil referendum ing wilayah Lugansk lan Donetsk ora dingerteni, sisa?
    Anatoly Shariy nerbitake apa sing ditampa saka "kolega Serbia"

    Lan figly sampeyan, kuwi "merdika" lan "svidomy" apa ing Serbia, huh? WAH! Nuwun sewu! Ora ing Serbia, nanging ing baris ngarep ... Banjur apa sampeyan ora menehi wawancara marang wartawan liyane?
  31. +2
    14 Juli 2014 15:22
    Ing "Aidar" ana 20-25% wong sing ora dadi tentara. Nalika nyiapake perang, kita tindak menyang jarak tembak, ngatur latihan taktik. Wong-wong saka Irak nulungi. Dheweke dhewe wis nyiapake, mula dheweke mimpin lapangan tembak ing Afghanistan. Kita nggawe kursus kanggo pejuang enom lan nyiapake sajrone setengah wulan.

    Padha masak apik banget.))) Ayo kula ngelingake sampeyan yen ing perang epik - utawa luwih, ngalahake - kanthi partisipasi "Aidar", komplotan sing mlaku-mlaku ing sadawane dalan kanggo nangis saka greenery "Sapa sing ora mlumpat, sing m.o.s.k.a.l. " mandheg lan wiwit mlumpat.
    Mbokmenawa, miturut sawetara cara supernova Svidomo, padha disiapake.
  32. +1
    14 Juli 2014 15:27
    Ya, Natsik iki mikir yen geyropa dheweke bakal ndhukung dheweke tanpa wates. Dheweke bakal entuk neraka, lan Kolomoiskys lan GUTTS bakal ngrusak tanah kelairane
  33. DEN AGUNG
    +2
    14 Juli 2014 15:28
    Dill wis tentara menarik saka batalyon mercenary lan conscripts wedi, detasemen Nazi lan mobilized "partisans" sing ora pengin perang, lan aku uga lali polisi ideologi. Beauty, carane padha arep rapat umum kabeh iki ora bisa dingerteni. Ukraina ora duwe masa depan, kanthi fraktur internal kaya ing sistem negara lan masyarakat, iku masalah wektu lan jumlah korban.
  34. +1
    14 Juli 2014 15:29
    Aku njaluk ngapura, nanging Valentine wis rampung. Bisa uga ana Srengéngé sing ngubengi Bumi.
  35. +8
    14 Juli 2014 15:34
    Yen kita pengin urip kaya wong Eropa, mula kita kudu miwiti

    http://topwar.ru/uploads/images/2014/602/abtu750.jpg
  36. +2
    14 Juli 2014 15:35
    Babosy Roller iki nyukupi.
    Oh, Kolomoisky minangka "patriot sing ora kasengsem"! Mung luh sing nembus, aku salah!
  37. +2
    14 Juli 2014 15:35
    Dnipro iku bawahan kanggo Kolomoisky. Dheweke minangka patriot sejati sing peduli karo Ukraina.

    Ngapunten, kalo.moysky "patriot"?! Yen patriot Kyiv Maidan karo macem-macem sapi lan babi, banjur YES! Yen patriot non-manungsa kejam ing DPR lan LPR - banjur YES! Nanging apa dheweke "patriot" kabeh Ukraina, apa dheweke "patriot" SE?! Aku ngira kutukan saka pedunung SE kanthi jelas "nuduhake" kabeh "patriotisme" Kalo.Moysky! Lan "aydar" lan liya-liyane kaya dheweke, "udan" lan bakal terus "duwe"!
  38. +1
    14 Juli 2014 15:35
    Utawa otak wis sakabeheng metu lan ora bisa dibalèkaké.
  39. +4
    14 Juli 2014 15:38
    Sapa sing pengin ngguyu, banjur kene ... eseman http://podrobnosti.ua/analytics/2014/07/14/984643.html

    Ing wayah wengi tanggal 12-13 Juli, Ukraina ana ing ambang perang skala penuh karo Rusia.
    Kabeh unit aktif Ukraina lan Pengawal Nasional digawa menyang siyap lengkap, laporan situs web inforesist.org.
    Kabeh pesawat wis siyap mabur menyang udhara.
    Interceptor Su-27 lan MiG-29 diangkat.
    Dikarepake yen Rusia bakal ngluncurake serangan bom sing tepat marang pasukan ATO Ukraina kanggo nutupi majune pasukan utama pasukan Rusia ing arah Donetsk lan Lugansk.
    Ing 00.45 saka sisih checkpoint Izvarino, kolom kendaraan lapis baja Rusia mlebu ing wilayah Ukrainia.
    Macem-macem sumber ing Kementerian Pertahanan lan Layanan Border nelpon nomer saka 100 nganti 200 kendaraan - iki tank, kendaraan tempur infanteri lan truk Kamaz lapis baja.
    Iku mung siji klompok serangan ing gendéra Rusia tanpa tandha identifikasi.
    Simbol unit peacekeeping Rusia ditrapake ing bagean kendaraan. Ing wektu sing padha, unit-unit Ukrainia sing terus-terusan nyerang ing wilayah tapel wates saka wilayah Rusia, kalebu howitzer artileri, uga Grad MLRS.
    Aviation diunggahake lan diaktifake, weker diumumake kanggo kabeh cabang saka kementerian militer lan kekuwatan.
    Panglompokan penerbangan serangan iki pisanan dikuwatake dening klompok tutup udara - interceptor, amarga mesthine kanggo nglawan penerbangan pertahanan udara Rusia.
    Nanging, Rusia ora wani ngliwati tapel wates Ukraina ing wektu pungkasan. Akibaté, kolom diserang saka udhara, bagéan saka peralatan wis numpes, bagean bali menyang tlatah Rusia.
    1. 0
      14 Juli 2014 15:51
      Kutipan: russ69
      Sapa sing pengin ngempet, banjur


      Ya sakbisane ... lan ngguyu lan idu ....
      Lan padha stupidly lan stubbornly menek menyang mongrels Amérika. Wingi, wong mati pisanan muncul ing negara kita - lan ora ana !!! reaksi saka Kremlin. Tembung-tembung sing nggegirisi kanggo dheweke kaya tapal mati. Sesuk kudu ngenteni wong mati maneh....
      Wayahe ngetok untu.... ayo ngguyu....
    2. DPZ
      +3
      14 Juli 2014 15:59
      Rusia wis nyerah marang tentara sing paling abot ing donya kanggo perang, mula wis masang shafts.
      malah Eropah bakal ngguyu saka omong kosong kuwi!
    3. +5
      14 Juli 2014 18:47
      "... salah sawijining kelompok mogok ing bendera Rusia tanpa tandha identifikasi ..." ngguyu ngguyu ngguyu

      "...Nanging, ing wayahe pungkasan, Rusia ora wani nyabrang tapel wates Ukraina. Akibaté, konvoi kasebut diserang saka udhara, sebagian peralatan dirusak, sebagian bali menyang wilayah Rusia. ." ngguyu ngguyu ngguyu

      Nanging Ukrainians tulus pracaya iki! wong bodho
    4. +2
      14 Juli 2014 19:45
      Lan apa sing sampeyan tindakake ing kene. Apa sampeyan ngerti apa sing sampeyan omongake? Palsu utawa trolling, uga, jelas disinformasi.
    5. Svarog75
      0
      14 Juli 2014 21:26
      Dadi kenapa aku ora nyekel pasukan Rusia mlebu ing wilayah dill utawa ora? belay
    6. +2
      15 Juli 2014 00:38
      iki sing ditindakake metadon karo dill!!!! lol wedi ditusuk lan dibenturi watu
  40. Leah
    +2
    14 Juli 2014 15:41
    Yen badan iki ngakoni lan ngandika yen mung 20% ​​saka sukarelawan saka Rusia, lan liyane kabeh lokal, banjur kabeh versi dill-patriot sing milisi, miturut wong-wong mau, teroris, njupuk kutha-kutha dhewe, lan banjur, kaya, padha nggawa mudhun militèr getih, uga, ora cara menek. Apa kanggo, warga lokal bakal Pethel omahé, dalané, kuthané kanggo gambar ayu, chtoli, padha isih kudu manggon ana, iku ora kanggo Westerners lan Maydanuts, sing saka Kyiv wiwit ngrusak lan Smash. kabeh.
    1. +1
      14 Juli 2014 15:52
      Yen sampeyan pengin maca wawancara karo fasis nyata, dheweke uga dadi wakil komandan batalyon ,, Azov ,, ...... scumbags kuwi kudu njagong ing bunk, lan ora prentah prajurit ....
      http://obozrevatel.com/politics/04296-zamkombata-azov-najbilsha-problema-totalna

      -zrada-z-boku-pravoohoronnih-organiv.htm
  41. -2
    14 Juli 2014 15:45
    Letnan Jenderal Ruslan Khomchak mimpin komando operasional "Pivden" saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nggabungake pasukan saka 11 wilayah ing sisih kidul-wétan Ukraina:

    Kita padha begja karo Igor Kolomoisky, kepala administrasi regional Dnepropetrovsk.
    Dheweke, njaga supaya ing wilayah Dnepropetrovsk, nyuwil kabeh rencana ambisi Putin.
    Iku mbantu kanggo ngatasi akeh masalah.
    Aku elinga carane aku nguripake kanggo Igor Valeryevich karo panjalukan kanggo nggawe cadangan 50 ton bahan bakar kanggo aviation militer kita.
    Igor Valeryevich langsung mangsuli aku: uga, 600 ton wis kasedhiya ing bandara.
    Lan saiki, piranti night vision wis digawa saka Gennady Korban - kanthi cara kasebut, digawe ing Belarus.
    Kanggo sawetara alasan kita ora nggawe.
    Kita nampa pitulungan lan dhukungan substansial saka pimpinan administrasi negara regional.
    1. +1
      14 Juli 2014 16:00
      Pancen, dheweke "bejo" karo Igor Kolomoisky - yen dheweke ora ana ing jagad iki, bocah-bocah Ukrainia bisa uga ora mati ...
    2. +1
      14 Juli 2014 16:14
      Lan saiki, piranti night vision wis digawa saka Gennady Korban - kanthi cara kasebut, digawe ing Belarus.
      Kanggo sawetara alasan kita ora nggawe.

      Ayo padha ngadhepi iku, uga, ora Zeiss lan ora Daedalus.
  42. +1
    14 Juli 2014 15:48
    Ukrov, miturut pendapatku, wis dadi edan saka media kasebut. Kita uga mundhak, nanging ngapusi kaya ngono? Mung yen Maidan pengin perang, lan nembak wong. Apa maneh sing bisa ditindakake ing negara manca? Dheweke dhewe provoke Rusia lan ngenteni kanggo nyerang supaya "mati minangka pahlawan"))
    Dheweke bakal mlayu ing serangan pertama, aku yakin.
  43. +1
    14 Juli 2014 15:51
    Mual, keterlambatan.
  44. +1
    14 Juli 2014 15:51
    Iku banget naif kanggo ngrungokake pikirane pseudo-rasional. Dheweke ora ngerti apa sing kedadeyan ing wilayah tetanggan. Lan sing paling nyerang yaiku dheweke kanthi tulus nganggep awake dhewe patriot lan akeh sing pengin dandan ing negarane, nanging vektor gerakane ora padha ...
  45. +2
    14 Juli 2014 15:54
    Quote: lintang
    "Bakal lucu krungu liyane saka dheweke...."

    luwih lucu yaiku tembung: "Kolomoisky minangka patriot nyata Ukraina" - iki guyon - oligarki Yahudi minangka patriot Ukraina.
    banjur Klitschko iku Ukrunina kang Cicero. Blyashko minangka panguwasa moral, kanca bocah, lan nurani bangsa dill.

    kalomoyshsky ... lyashka lan cl-point dadi luwih apik prajurit
    1. -2
      14 Juli 2014 16:00
      Aneh yen el.krokodil anti-Semit dihormati dening forum ... bajingan kaya meriam ora kudu diidini ing forum ...
      1. +1
        14 Juli 2014 17:57
        Kutipan saka alta
        Aneh yen el.krokodil anti-Semit dihormati dening forum ... bajingan kaya meriam ora kudu diidini ing forum ...

        lan kenapa, saben wong duwe hak kanggo mratelakake panemume, sanajan wong Yahudi ora seneng))))

        Putin babagan Goebels)))

      2. +1
        14 Juli 2014 23:58
        uga anti-Rusia, anti-Semitisme mung reaksi marang Gusti Allah-perang saka Kolomoiskys, Trotskys lan penyayang manungsa liyane.Aku iki cetha kanggo saben wong normal, malah kanggo wong Yahudi, kalebu
      3. 0
        15 Juli 2014 00:04
        Njaluk marang wong Yahudi. Ora saben wong Yahudi iku [wong Yahudi], ora saben [........] wong Yahudi.
  46. +3
    14 Juli 2014 15:59
    Katresnan aneh kanggo manik-manik karang ... Apa sampeyan ngeweruhi?
    1. +6
      14 Juli 2014 16:48
      "dheweke" ngontrol wayang liwat wong-wong mau
    2. Komentar wis dibusak.
  47. rambut kriting
    +2
    14 Juli 2014 16:02
    Aku ora ngrungokake kabeh, nanging dheweke ora koyone edan, zombified, etc. Padha mung mikir. Sing ala.
    Sakepel oligarki mbela kepentingane, wong biasa kaya kita mbantu dheweke kanggo dhuwit kanthi perasaan patriotik sing gedhe ...
    Aku pengin ngerti, apa Kolomoiskys kita mikir beda? Utawa padha tresna banget marang tanah kelairane?
  48. +1
    14 Juli 2014 16:09
    minangka akeh patriot dill iki sabisa
  49. Stalin 8175
    +1
    14 Juli 2014 16:12
    Kutipan saka KazaK Bo
    ora kurang saka kayu salib saka ASPEN!

    Lan tansah ana ing jantung patriot geni saka Nenko asli!
  50. nabrak
    +1
    14 Juli 2014 16:17
    Kutipan: svoboda1970
    ora narik kepala staf ...
    Carane kuwi lan pangareping Staff perang.
  51. 0
    14 Juli 2014 16:24
    Блин! Хлоркой промывать мозги. Знаем мы. Но знаем и почему дотационные и почему оборудование еще 60-х годов. Спасибо этому дому.
  52. 0
    14 Juli 2014 16:39
    Не знала, что кАломойша - украинец!))))))))))
  53. 0
    14 Juli 2014 16:43
    Бомжика с майдану накормили, напоили и командовать поставили.
  54. sergeybulkin
    -4
    14 Juli 2014 16:59
    Народ а вам не кажется, что наши Российские СМИ вешают нам на уши лапшу по поводу правого сектора, ведь 90% украинцев против отделения юго-востока, и шансов ноль у них в этом плане. То что Донбасс весь жил на дотации это точно. И производство там на уровне каменного века. Интересно а вообще почему по зомбоящику показываю каждый день одни и те же кадры, месячной давности и одни и те же интервью, одна и та же воронка на дороге в разных ракурсах. Заметьте никаких крупных планов, не возможно понять где и когда происходит действие. Пропаганда у нас на уровне! Все они такие ужасные фашистские морды, а мы тут белые и пушистые. Не верю я в то, что нам в России говорят про Украину, сплошь монтаж и подтасовки - ВРАНЬЁ!!!
    Может хватит уже, пора признать правду - всё это восстание было ошибкой, на эмоциях, без подготовки, пора уж наверно заканчивать эту бессмысленную бузу.
    1. +2
      14 Juli 2014 18:11
      Опоньки а вот и пятая колонна подтянулась, ну так съезди убедись крупный план поснимай. У кого у нас пропаганда belay !!! Да нуу а на укро сайтах вообще бывали?? Ну так зайдите поинтересуйтесь, там и увидите пропаганду, в России только новости показывают, а вы по вашим высказываниям даже не представляете, что такое пропаганда. Назовите хоть один канал где кроме новостей льется грязь на Украину, в отличае от украинских СМИ. И вообще скройся ТРОЛЬ, здесь сайт патриотов, а благодаря таким как вы и была развалена великая держава СССР. Кстати смотрю судя по минусам тут троллей то появилось.
      И народ воюет не за дотации а за свободу и волю. И где вы видели монтаж и подтасовки duka , вы что не видите реальные трупы после "мирных" бомбардировок либераст вы наш.
      1. sergeybulkin
        0
        15 Juli 2014 02:00
        Kutipan saka jPilot
        И вообще скройся ТРОЛЬ, здесь сайт патриотов, а благодаря таким как вы и была развалена великая держава СССР. Кстати смотрю судя по минусам тут троллей то появилось.

        Сам ты тролль! А ты жил хоть в СССР, или только сказки о нём слышал от бабушки?
        А в наших СМИ идёт настоящая, агрессивная пропаганда, игра на нервах, чего они этим добиваются? Жаждут начать третью мировую, для спасения несчастных украинцев от самих себя?
  55. 0
    14 Juli 2014 17:02
    Kutipan saka mirag2
    Bakal lucu krungu saka dheweke yen ora ....
    Klomoysky patriot dhuwit, lan dhuwit sing durung duwe. negatif
    Dheweke ora duwe tanah kelairan, mung papan panggonan, ora ana wong, mung wong sing "perlu" lan "ora perlu" kanggo dheweke!

    Какой то мурый, скользкий, больше на наркошу смахивает! Фу...
  56. +1
    14 Juli 2014 17:15
    Мужичек то явно бывший урка, вот и делаем выводы кто был основной движущей силой майдана: урки, наркоманы и продажные. А где вы видели подонка который признается что он мразь!? Конечно будет находить высокие мотивы своим гнилым действиям, они только на плахе начинают понимать свою гнилость и неотвратимость расплаты....
  57. leglun
    +2
    14 Juli 2014 17:23
    Савченко в Россий и тебя г.а.д ждет то же самое.Не зря же он постоянно оглядывается - боится с.в.о.л.о.ч.ь
  58. Komentar wis dibusak.
  59. +2
    14 Juli 2014 18:04
    Сказочный и.д.и.о.т.! Одно сказанное предложение практически полностью противоречит предыдущему, особенно про референдум вообще как по методичке г-жи Псаки...
    Еле осилил бредни этого недобитка, особенно его перл "через Славянск им было удобней всего поставлят оружие через Россию" заставил задуматься и пересмотреть карту востока "У". Этот мешок г-на вообще знаком с географией своей "страны"?
    Ответ о сравнении процентного соотношения россиян и ополченцев ("...ну 80%, но не 80%, но 80%..."), вообще нужно занести в фонд "золотых цитат Кличко", прям кусочек "хлеба" украл у нынешнего мэра Киева... ngguyu
  60. korablik
    +1
    14 Juli 2014 18:07
    Мы в своем доме должны навести порядок. она должна нам в этом помогать (Россия)

    Это говорит хлопчик с майдана. Ну не наглость! Плюй в глаза - божья роса. Все в бандерштате в одну дудку - Россия должна! .... Сосите у гейропы и матрасников.
  61. +5
    14 Juli 2014 18:41
    Kutipan saka korablik
    Mudhun ing mripatmu

    ...всё равно не попадёшь. наглость уже в крови. ну и природная тупость
  62. +1
    14 Juli 2014 18:45
    дотируемый Донбас ,патриот Кломойский и т.д и где в державе набралось этакого г.... извиняюсь[свидомых патриотов].убивать за бабло детвору на радость [богоизбраных] каторые на этом делают неплохой гэшефт.Геббелс отдыхает
  63. 1nik-ol
    +1
    14 Juli 2014 18:46
    Пустобрех на камеру чтобы получить свои боевые.Таких много видел в жизни.Больше коментариев делать не вижу смысла.
  64. +1
    14 Juli 2014 18:46
    Чемодан, вокзал, Москва - это работает, а вот чемодан, вокзал, Вашингтон, будет работать, как вы думаете?
  65. +1
    14 Juli 2014 19:12
    Очередной треп укропитека.Ну и вали к себе,укроп.И не трогай Юго - Восток.Мы вас сюда не звали.И не бреши,что Харьков вам оружием помогает.
  66. 0
    14 Juli 2014 19:49
    Да видимо придется воевать им долго. Этот командир явно идейный фашик, пока таких перебьют много еще крови прольется. А по сути это разговор слепого с глухонемым.
  67. Igor62
    +1
    14 Juli 2014 20:16
    Больна Украина,смертельно больна,
    Не спид,не чуму подхватила она,
    Не корь,не холеру и не ботулизм.
    Названье диагноза-неофашизм.
  68. 0
    14 Juli 2014 20:24
    надели уже статьи где от а до я планирует кто то
  69. 0
    14 Juli 2014 23:01
    "Kita bisa ngrebut kutha kasebut tanpa ana korban jiwa, kanthi prentah sing trampil. Nanging iki ora kelakon. Senajan kita bisa njupuk kutha sawise shelling tanpa mundhut, kita nindakaken sawetara dina mengko, wis nandhang losses.


    Если бы у бабушки были яйца, она была бы дедушкой.
  70. ded10041948
    0
    14 Juli 2014 23:25
    Kutipan: russ69
    Nanging, Rusia ora wani ngliwati tapel wates Ukraina ing wektu pungkasan. Akibaté, kolom diserang saka udhara, bagéan saka peralatan wis numpes, bagean bali menyang tlatah Rusia.


    Это как понимать? Если "не рискнули пересечь границу Украины", значит были "атакованы и уничтожены" на территории РФ?
  71. +1
    14 Juli 2014 23:30
    Диагноз: неизлечим, как и Надя-пуля.
    Кому жаль, но не жильцы они, и те кто им верит.
    Как не нужны сейчас стали майданщики, так не нужны при любом раскладе будут такие отморозки.
  72. Gladiolus
    0
    14 Juli 2014 23:59
    Представим себе что у брата на хате завелись "кенты"... Не друзья, а так, мутные личности... И потекла в его доме рекой горiлка и сала завались... Потом пошли гулянки пошире, потом травку покурить, потом психоделические печеньки от соседки, с крывым носом и немного не в себе... Затем и немного "сидельцев" у брата завелось и пошли в ход тяжёлые музыкальные инструменты, сиречь "баяны"... А братан тебя не слушает, если ты ему говоришь, что его гости "только режут твоих свинок на гулянку, та курочек жарят на костерке и потихоньку забор продают и в хатке остаются ночевать всякие странные люди"... Он только в пьяном угаре тебя шлёт лесом в пешее эротическое... И вообще врагом объявляет и пытается тупым топором тюкнуть...
    Вот как брата спасти? Как?!

    Вариант один - с соседями всю кодлу разогнать, причиняя множественные тяжкие телесные с посадкой на долгие зимние... Особо упёртых и синюшных прикопать в лесочке за горкой... Заборчик починить, и соседку с крывым носом отправить полечиться в клинику районную, от переломов множественных, на мыс Канин Нос...
    Глядишь понемножку братану после ломок и полегче станет... Своего родного брата узнавать станет... Сам ружьишко в руки возьмёт, да волков отваживать начнёт от своего свинарничка родного...
  73. 0
    15 Juli 2014 00:00
    КАКОЙ ТО П....К В ЖЕНСКОЙ БИЖУТЕРИИ.и ЧТО ОНО ОТСО ...ЛО, И У КОГО.ПРЯМ СЛЕЗЫ УМИЛЕНИЯ КАК ИХ ВСЕ ЛЮБЯТ.ВЫРОДКИ!!!
  74. +4
    15 Juli 2014 00:09
    Он настоящий патриот, переживающий за Украину

    Пора этому "патриоту" рвать когти за океан - Европа отказалась от Украины
    http://stockinfocus.ru/2014/07/14/a-teper-vse-druzhno-poaplodiruem-vladimiru-put
    inu/
  75. Dimas2
    0
    15 Juli 2014 03:29
    существо само себе противоречит-если Донбас и Луганск такие бедные смысл с ними воевать??? пусть два года поживут отдельно, деньги закончаться и они обратно попросяться в украину це европу.... и если они такие бедные как ахметов милиардное состояние на донбасе сделал???тогда могли бы и не воевать-и жертв бы не было, деньги на войну бы не тратили и на востановление потом....ах да на донабсе же сланцевый газ-вроде самые большие запасы в европе.... и предприятия на которых ахметов состояние сделал......твари....
  76. 0
    15 Juli 2014 07:45
    Kutipan saka Muadipus
    Kenapa downvote kerja?
    Matur nuwun kanggo penulis kanggo materi sing diwenehake. Iku apik kanggo krungu pendapat saka sisih liyane.

    Тоже самое хотел сказать. Всегда интересно противоположную сторону послушать.
  77. 0
    15 Juli 2014 08:26
    Что за петух тут кукарекнул?....Еще бы добавил: "хероям сала"...

"Sektor Kanan" (dilarang ing Rusia), "Tentara Pemberontak Ukraina" (UPA) (dilarang ing Rusia), ISIS (dilarang ing Rusia), "Jabhat Fatah al-Sham" biyen "Jabhat al-Nusra" (dilarang ing Rusia) , Taliban (dicekal ing Rusia), Al-Qaeda (dicekal ing Rusia), Yayasan Anti-Korupsi (dicekal ing Rusia), Markas Navalny (dicekal ing Rusia), Facebook (dicekal ing Rusia), Instagram (dicekal ing Rusia), Meta (dilarang ing Rusia), Divisi Misanthropic (dilarang ing Rusia), Azov (dilarang ing Rusia), Persaudaraan Muslim (dilarang ing Rusia), Aum Shinrikyo (dilarang ing Rusia), AUE (dilarang ing Rusia), UNA-UNSO (dilarang ing Rusia). Rusia), Mejlis Wong Tatar Krimea (dilarang ing Rusia), Legiun "Merdika Rusia" (formasi bersenjata, diakoni minangka teroris ing Federasi Rusia lan dilarang)

"Organisasi nirlaba, asosiasi umum sing ora kadhaptar utawa individu sing nindakake fungsi agen asing," uga media sing nindakake fungsi agen asing: "Medusa"; "Swara Amerika"; "Kasunyatan"; "Wektu saiki"; "Radio Merdika"; Ponomarev; Savitskaya; Markelov; Kamalyagin; Apahonchich; Makarevich; Dud; Gordon; Zhdanov; Medvedev; Fedorov; "Owl"; "Aliansi Dokter"; "RKK" "Levada Center"; "Memorial"; "Swara"; "Wong lan hukum"; "Udan"; "Mediazone"; "Deutsche Welle"; QMS "Cucasian Knot"; "Wong njero"; "Koran Anyar"